Familj i Danderyd, Anna jobb - lediga jobb

Familj i Danderyd, Anna jobb Familj i Danderyd, Anna jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Familj i Danderyd, Anna. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Familj i Danderyd, Anna. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Barnflicka/Barnvakt- Danderyd


Mer beskrivning

Barnflicka/Barnvakt
Vi är en familj i Danderyd med fyra underbara barn, 11, 9, 6 och 4 1/2 år gamla. De två äldsta är flickor och de yngsta pojkar. Vi bor nära barnomsorg/skola samt kommunikationer. Det tar ca 30 minuter till city och 20 minuter till Stockholms Universitet. Arbetet innebär att hjälpa till vid lämning/hämtning av det yngsta barnet från förskola, ta emot de äldre (oftast går de hem själva), laga middag samt ansvara för tvätt, strykning och plocka/hålla ordning i hemmet. Vid behov av barnpassning på dagtid när barnen är sjuka samt barnpassning vissa kvällar/helgdagar. Beräknad arbetstid är ca 25 timmar per vecka som främst är förlagd till morgon och eftermiddag. Viktiga egenskaper för att passa för rollen är att Du är ordningsam, positiv och flexibel. Du måste känna ansvar och kunna hålla många bollar i luften. Du måste vara intresserad av att lära känna barnen, vara en kompis och samtidigt kunna vara en trygg vuxen. Krav: Vi vill att du har erfarenhet från att vara tillsammans med barn, gärna som barnflicka eller au pair. Goda referenser. Körkort. Arbetet går att kombinera med studier. Anpassning av arbetstiden kan diskuteras. Övriga villkor: Vi erbjuder boende med eget pentry, dusch och toalett samt TV/internet. Tillgäng till bil efter överenskommelse. Marknadsmässig lön.
Företag: Familj i Danderyd, Anna
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Danderyd, Barnflicka/Barnvakt Familj i Danderyd, Anna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt


Sök lediga jobb Familj i Danderyd, Anna

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se