Familjens Jurist jobb - lediga jobb

Familjens Jurist jobb Familjens Jurist jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Familjens Jurist. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Familjens Jurist. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Juristsekreterare/receptionist till Karlstad- Karlstad

 2. Boutredare till Köping- Köping

 3. Jurist till Åmål- Åmål

 4. Jurist till Örebro- Örebro

 5. Jurist till Luleå- Luleå

 6. Jurist till Skellefteå- Skellefteå

 7. Juristsekreterare till Sollentuna- Sollentuna

 8. Jurist till Göteborg- Göteborg

 9. Jurist till Jönköping- Jönköping

 10. Familjens jurist söker jurister till Stockholm- Stockholm

 11. Familjens jurist söker jurist till Helsingborg- Helsingborg

 12. Familjens jurist söker en jurist till Skellefteå- Skellefteå

 13. Familjens jurist söker en jurist till Sörmland- Ospecificerad arbetsort

 14. Familjens jurist söker en jurist till Skövde- Skövde

 15. Familjens jurist söker en jurist till Stockholm- Stockholm

 16. Familjens jurist söker en jurist till Umeå- Umeå

 17. Familjens jurist söker en jurist till Helsingborg- Helsingborg

 18. Familjens jurist söker en jurist till Sörmland- Ospecificerad arbetsort

 19. Juristsekreterare till Uppsala- Uppsala

 20. Juristsekreterare till Västerås- Västerås

 21. Familjens jurist söker kontorschef till Uppsala och Borlänge- Uppsala

 22. Familjens jurist söker en jurist till Sundsvall- Sundsvall

 23. Familjens jurist söker jurister till Sollentuna- Sollentuna

 24. Familjens jurist söker jurist till Gävle- Gävle

 25. Familjens jurist söker jurister till Göteborg- Göteborg

 26. Familjens jurist söker jurist till Malmö- Malmö

 27. Familjens jurist söker jurist till Örebro- Örebro

 28. Familjens jurist söker jurist till Halmstad- Halmstad

 29. Familjens jurist söker boutredare till Åmål- Åmål

 30. Juristsekreterare till Malmö- Malmö

 31. Utlandsansvarig jurist/teamledare med placering i Stockholm- Stockholm

 32. Familjens jurist söker en jurist till Växjö/Kalmar- Ospecificerad arbetsort

 33. Familjens jurist söker en jurist till Växjö/Kalmar- Växjö

 34. Familjens jurist söker en jurist till Trollhättan- Trollhättan

 35. Familjens jurist söker jurist till Stockholm- Stockholm

 36. Familjens jurist söker jurist till Jönköping- Jönköping

 37. Familjens jurist söker en jurist till Sundsvall- Sundsvall

 38. Familjens jurist söker en jurist med kontorschefsansvar- Örebro

 39. Familjens jurist söker en jurist till Göteborg- Göteborg

 40. Familjens jurist söker jurist med teamledaransvar till Stockholm- Stockholm


Mer beskrivning

Juristsekreterare/receptionist till Karlstad
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.Till vår region Väst som bland annat består av kontor i Karlskoga, Trollhättan, Falköping, Skövde och Åmål söker vi en juristsekreterare/receptionist med placering vid kontoret i Karlstad. Vid kontoret i Karlstad behöver vi förstärka teamet med ytterligare en kombinerad tjänst som sekreterare/receptionist.  Du kommer att bemanna receptionen samt  arbeta tillsammans med juristerna och sköta det administrativa arbetet som är nödvändigt för att juristen ska kunna utföra sina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som receptionist med en naturlig känsla för service och förståelse för vikten av att vara företagets ansikte/röst utåt. Du bör ha minst gymnasiekompetens och några års erfarenhet från liknande arbete, gärna från arbete på advokat- eller juristbyrå. Vi söker dig som är en god administratör, noggrann och strukturerad. I arbetet ingår kundkontakt varför du bör ha känsla för service samt förmåga att skapa goda relationer. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Familjens jurist erbjuder för rätt person en spännande och utvecklande tjänst i ett expansivt företag med kontinuerlig kompetensutveckling. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.familjensjurist.se För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Emmie Axnér, Kontorschef, tfn: 070-533 10 36 Välkommen med din ansökan via vår hemsida snarast www.familjensjurist.se, dock senast den 11 augusti 2013. Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se, endast via e-post.
Företag: Familjens Jurist
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Juristsekreterare/receptionist till Karlstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Juristsekreterare/receptionist till Karlstad

Boutredare till Köping
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.Till vår region Mitt, som bedriver juridisk verksamhet i Örebro, Köping, Västerås Eskilstuna, Katrineholm och Nyköping söker vi en boutredare med placering i Köping. Som boutredare sköter du det administrativa arbetet som är nödvändigt för att utreda förvaltningsärenden för dödsbon. Detta innebär i huvudsak handläggning av bouppteckningar, boutredningar och arvskiften. Du bör ha minst gymnasiekompetens, och några års erfarenhet från liknande arbete, gärna från arbete på advokat- eller juristbyrå. Så här får du göra skillnad Våra medarbetare möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav, liksom B-körkort. Vi söker dig som är en god administratör, noggrann och strukturerad. I arbetet ingår mycket klientkontakt varför du bör ha känsla för service samt förmåga att skapa goda relationer. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande.  Tjänsten är på deltid, 80 procent. Familjens jurist erbjuder för rätt person en spännande och utvecklande tjänst i ett expansivt företag med kontinuerlig kompetensutveckling. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.familjensjurist.se För frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta: Anders Borehed, regionschef, tfn: 019- 675 10 35 Gudrun Karlsson, Facklig representant Handels, tfn: 0243- 695 76   Välkommen med din ansökan via vår hemsida snarast www.familjensjurist.se, dock senast den 31 juli. Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se, endast via e-post.
Företag: Familjens Jurist
Ort: Köping
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Boutredare till Köping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boutredare till Köping

Jurist till Åmål
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till vår region Väst, som bland annat bedriver juridisk verksamhet i Karlskoga, Trollhättan, Falköping, Karlstad, Åmål och Skövde söker vi en jurist med placering i Åmål.   Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område. Även processerfarenhet värdesätts. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav, liksom B-körkort. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 11 augusti 2013. Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta Emmie Axnér, Kontorschef, tfn: 070-533 10 36 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Åmål
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Jurist till Åmål jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jurist till Åmål

Jurist till Örebro
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till vår region Mitt, som bedriver juridisk verksamhet i Örebro, Köping, Västerås Eskilstuna, Katrineholm och Nyköping söker vi en jurist med placering i Örebro. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet, även processerfarenhet värdesätts. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav, liksom B-körkort. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 31 juli 2013. Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta Anders Borehed, Regionschef, tfn: 019-675 10 35 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Örebro
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Jurist till Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jurist till Örebro

Jurist till Luleå
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till vår region Nord, som bedriver juridisk verksamhet i Luleå, Skellefteå, Umeå, Östersund, Sundsvall, Borlänge, Gävle och Uppsala söker vi en vikarierande jurist med placering i Luleå. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område. Även processerfarenhet värdesätts. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav, liksom B-körkort. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Tjänsten är ett vikariat under ca 1 år. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 4 september 2013. Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta Ann-Catrin Ceder, Kontorschef, tfn: 0920-24 09 43 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Luleå
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Jurist till Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jurist till Luleå

Jurist till Skellefteå
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till vår region Nord, som bedriver juridisk verksamhet i Luleå, Skellefteå, Umeå, Östersund, Sundsvall, Borlänge, Gävle och Uppsala söker vi en vikarierande jurist med placering i Skellefteå. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område. Även processerfarenhet värdesätts. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav, liksom B-körkort. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Tjänsten är ett vikariat under ca 1 år. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 4 september 2013. Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta Ann-Catrin Ceder, Kontorschef, tfn: 0920-24 09 43 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Skellefteå
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Jurist till Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jurist till Skellefteå

Juristsekreterare till Sollentuna
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.Till vår region Stockholm, som består av kontor i Sollentuna, Globen och på Drottninggatan söker vi nu en jurist med placering i Sollentuna. Vid kontoret i Sollentuna behöver vi förstärka teamet med ytterligare en sekreterare. Som juristsekreterare arbetar du tillsammans med juristerna och sköter det administrativa arbetet som är nödvändigt för att juristen ska kunna utföra sina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du bör ha minst gymnasiekompetens och några års erfarenhet från liknande arbete, gärna från arbete på advokat- eller juristbyrå. Vi söker dig som är en god administratör, noggrann och strukturerad. I arbetet ingår kundkontakt varför du bör ha känsla för service samt förmåga att skapa goda relationer. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande. Familjens jurist erbjuder för rätt person en spännande och utvecklande tjänst i ett expansivt företag med kontinuerlig kompetensutveckling. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.familjensjurist.se För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Jenny Roos-Ståhlberg, Kontorschef, Tfn 08-709 86 30 Gudrun Karlsson, Facklig representant Handels, tfn: 0243- 695 76 Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.familjensjurist.se, dock senast den 8 september. Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se, endast via e-post.
Företag: Familjens Jurist
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Juristsekreterare till Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Juristsekreterare till Sollentuna

Jurist till Göteborg
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening. På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till vår region Väst, som bedriver juridisk verksamhet i Göteborg, Karlskoga, Trollhättan, Falköping, Karlstad, Åmål, Skövde och Halmstad söker vi en jurist med placering i Göteborg. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område. Även processerfarenhet värdesätts. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav, liksom B-körkort. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 15 september 2013. Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta Magnus Brogren; Kontorschef, tfn: 031-85 98 94 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Jurist till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jurist till Göteborg

Jurist till Jönköping
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till vår region Syd, som består av kontor i Lund, Kristianstad, Helsingborg, Ronneby, Jönköping och Växjö, söker vi nu en jurist med placering i Jönköping. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden, livstidsjuridik eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område. Även processerfarenhet värdesätts. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav, liksom B-körkort. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 13 oktober 2013.   Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta Johanna Ekdahl, Kontorschef, tfn: 036-31 36 90 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Jurist till Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jurist till Jönköping

Familjens jurist söker jurister till Stockholm
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till vår region Stockholm, som består av kontor vid Globen, Sollentuna och på Drottninggatan söker vi jurister med placering på våra kontor vid Globen samt på Drottninggatan. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område. Förmodligen är du även van vid att föra processer. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 10 november 2013. Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta: Cecilia Yassarati, T.f Kontorschef Drottninggatan: tfn: 08-709 86 61 Fredrik Boqvist, Kontorschef Globen: tfn: 08-709 84 84 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker jurister till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker jurister till Stockholm

Familjens jurist söker jurist till Helsingborg
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till vårt kontor i Helsingborg söker vi nu en jurist. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper bör du ha tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har arbetat med familjerättsliga ärenden, livstidsjuridik eller har erfarenhet från något annat civilrättsligt område. Även processerfarenhet värdesätts. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav, liksom B-körkort. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 12 november 2013. Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta Eva Rosén Ericsson, Kontorschef, tfn: 046-12 41 66 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Helsingborg
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker jurist till Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker jurist till Helsingborg

Familjens jurist söker en jurist till Skellefteå
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till Familjens jurist i Skellefteå söker vi nu en jurist. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område. Förmodligen är du även van vid att föra processer. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav, liksom B-körkort. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast! Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se  Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta Ann-Catrin Ceder, Kontorschef, tfn: 0920-24 09 43 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Skellefteå
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker en jurist till Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker en jurist till Skellefteå

Familjens jurist söker en jurist till Sörmland
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till Familjens jurist i Sörmland söker vi en jurist. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du En grundförutsättning är att du är jur.kand. med goda allmänjuridiska kunskaper. I ryggen har du även några års erfarenhet från familjejuridik eller något annat civilrättsligt område. Förmodligen är du även van vid att föra processer. Genomförd tingstjänstgöring är meriterande. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt på svenska i såväl tal som skrift är ett krav, liksom B-körkort och tillgång till egen bil. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 20 december 2013. Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta Helena Närling, Kontorschef, tfn: 016-170390 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker en jurist till Sörmland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker en jurist till Sörmland

Familjens jurist söker en jurist till Skövde
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till vårt kontor i Skövde söker vi en jurist. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område. Även processerfarenhet värdesätts. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav, liksom B-körkort. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 10 januari 2014. Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta Hanna Nilsson, Kontorschef, tfn: 0520-175 62 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Skövde
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker en jurist till Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker en jurist till Skövde

Familjens jurist söker en jurist till Stockholm
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till vår region Stockholm, som består av kontor vid Globen, Sollentuna och på Drottninggatan söker vi en jurist med placering på vårt kontor vid Globen. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden, internationell privaträtt eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område. Förmodligen är du även van vid att föra processer. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast! Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 31 januari 2014. Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta: Fredrik Boqvist, Kontorschef Globen: tfn: 08-709 84 84 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker en jurist till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker en jurist till Stockholm

Familjens jurist söker en jurist till Umeå
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till vårt kontor i Umeå söker vi nu en jurist. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område. Även processerfarenhet värdesätts. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav, liksom B-körkort. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 12 januari 2014. Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta Tommy Jonsson, Kontorschef, tfn: 090-10 80 46 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Umeå
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker en jurist till Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker en jurist till Umeå

Familjens jurist söker en jurist till Helsingborg
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till vårt kontor i Helsingborg söker vi nu en jurist. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper ska du ha tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har arbetat med familjerättsliga ärenden, livstidsjuridik eller har erfarenhet från något annat civilrättsligt område. Processerfarenhet är ett krav, liksom att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Vi genomför intervjuer löpande så skicka in din ansökan redan idag! Hör av dig till oss Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta Eva Rosén Ericsson, Kontorschef, tfn: 046-12 41 66 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Helsingborg
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker en jurist till Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker en jurist till Helsingborg

Familjens jurist söker en jurist till Sörmland
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till Familjens jurist i Sörmland söker vi en jurist. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du En grundförutsättning är att du är jur.kand. med goda allmänjuridiska kunskaper. I ryggen har du även några års erfarenhet från familjejuridik eller något annat civilrättsligt område. Förmodligen är du även van vid att föra processer. Genomförd tingstjänstgöring är meriterande. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt på svenska i såväl tal som skrift är ett krav, liksom B-körkort och tillgång till egen bil. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 12 januari 2014. Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta Helena Närling, Kontorschef, tfn: 016-170390 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker en jurist till Sörmland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker en jurist till Sörmland

Juristsekreterare till Uppsala
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.Vid kontoret i Uppsala behöver vi förstärka teamet med en sekreterare. Som juristsekreterare arbetar du tillsammans med juristerna och sköter det administrativa arbetet som är nödvändigt för att juristen ska kunna utföra sina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du bör ha minst gymnasiekompetens och några års erfarenhet från liknande arbete, gärna från arbete på advokat- eller juristbyrå. Vi söker dig som är en god administratör, noggrann och strukturerad. I arbetet ingår kundkontakt varför du bör ha känsla för service samt förmåga att skapa goda relationer. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande. Familjens jurist erbjuder för rätt person en spännande och utvecklande tjänst i ett expansivt företag med kontinuerlig kompetensutveckling. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.familjensjurist.se För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Gurli Wikman, Kontorschef, tfn: 0243- 695 73 Gudrun Karlsson, Facklig representant Handels, tfn: 0243- 695 76 Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.familjensjurist.se, dock senast den 17 februari. Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se, endast via e-post.
Företag: Familjens Jurist
Ort: Uppsala
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Juristsekreterare till Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Juristsekreterare till Uppsala

Juristsekreterare till Västerås
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.Vid kontoret i Västerås behöver vi förstärka teamet med en sekreterare. Som juristsekreterare arbetar du tillsammans med juristerna och sköter det administrativa arbetet som är nödvändigt för att juristen ska kunna utföra sina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du bör ha minst gymnasiekompetens och några års erfarenhet från liknande arbete, gärna från arbete på advokat- eller juristbyrå. Vi söker dig som är en god administratör, noggrann och strukturerad. I arbetet ingår kundkontakt varför du bör ha känsla för service samt förmåga att skapa goda relationer. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande. Familjens jurist erbjuder för rätt person en spännande och utvecklande tjänst i ett expansivt företag med kontinuerlig kompetensutveckling. Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.familjensjurist.se För frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta: Ingrid Löf, Kontorschef, tfn: 021-10 77 08 Gudrun Karlsson, Facklig representant Handels, tfn: 0243- 695 76   Välkommen med din ansökan via vår hemsida snarast www.familjensjurist.se, dock senast den 14 februari. Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se, endast via e-post.
Företag: Familjens Jurist
Ort: Västerås
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Juristsekreterare till Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Juristsekreterare till Västerås

Familjens jurist söker kontorschef till Uppsala och Borlänge
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening. Till Familjens jurist söker vi nu en kontorschef med placering i Uppsala samt med ansvar även för kontoret i Borlänge. Så här får du göra skillnad Tjänsten innebär att du får det övergripande ansvaret för det dagliga arbetet på kontoret samtidigt som du har egna klienter och blir en del av den operativa verksamheten. Du kommer att möta omväxlande och givande utmaningar där stor vikt läggs vid utvecklingen av vår affärsverksamhet. Målet är alltid att vi ska infria – och helst överträffa – våra servicelöften. Ditt ansvarsområde blir brett och kommer att innefatta allt från planering och utdelning av arbetsuppgifter till budget- och resultatansvar. Självklart kommer en del av din arbetsdag att ägnas åt personalrelaterade frågor och du ska bland annat erbjuda våra nyanställda kollegor introduktion samt ha regelbundna medarbetar- och lönesamtal. Det är viktigt att alla på kontoret känner delaktighet och du ska se till att relevant information når ut till de som jobbar här. Som vår interna och externa representant kommer du att delta i möten med såväl vår regionchef och VD som ledningsgruppen. Det här är du En grundförutsättning är att du är jur.kand. och har stor juridisk erfarenhet i ryggen. Du har även några års erfarenhet från en ledarposition och är van vid att driva processer. Att du har fallenhet för att se affären och uttrycka dig tydligt på svenska i såväl tal som skrift är ett krav, liksom att du har förmågan att coacha andra. Eftersom du kommer att leda det dagliga arbetet behöver du vara en engagerad och lyhörd kontorschef som ser till såväl medarbetarnas som klienternas bästa. Du är även resultatinriktad, ansvarstagande och drivande. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se, senast den 14 februari. Vill veta mera om jobbet? Då är du välkommen att kontakta: Anders Borehed, Regionchef, tfn: 019-16 73 42 Gurli Wikman, Kontorschef, tfn: 0243-695 73 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Uppsala
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker kontorschef till Uppsala och Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker kontorschef till Uppsala och Borlänge

Familjens jurist söker en jurist till Sundsvall
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till vårt kontor i Sundsvall söker vi nu en jurist. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område. Även processerfarenhet värdesätts. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav, liksom B-körkort. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 16 mars 2014. Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta Tommy Jonsson, Kontorschef, tfn: 090-10 80 46 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Sundsvall
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker en jurist till Sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker en jurist till Sundsvall

Familjens jurist söker jurister till Sollentuna
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till Familjens jurist i Stockholm söker vi jurister med placering i Sollentuna. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område. Förmodligen är du även van vid att föra processer. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 11 maj. Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta: Jenny Roos Ståhlberg, Kontorschef: tfn: 08-709 86 30 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Sollentuna
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker jurister till Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker jurister till Sollentuna

Familjens jurist söker jurist till Gävle
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till Familjens jurist söker vi nu en jurist med placering på kontoret i Gävle. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område. Även processerfarenhet värdesätts. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav, liksom B-körkort. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 9 maj Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta Jessica Eriksson, Kontorschef, tfn: 026-10 67 50 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Gävle
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker jurist till Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker jurist till Gävle

Familjens jurist söker jurister till Göteborg
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till Familjens jurist söker vi nu jurister med placering i Göteborg. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område. Förmodligen är du även van vid att föra processer. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 19 maj. Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta: Magnus Brogren, Kontorschef, tfn: 031-85 98 94 Annika Wieselgren, Bitr. kontorschef, tfn: 031-85 98 92 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker jurister till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker jurister till Göteborg

Familjens jurist söker jurist till Malmö
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till vårt kontor i Malmö söker vi nu en jurist. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden, livstidsjuridik eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område. Även processerfarenhet värdesätts. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav, liksom B-körkort. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 19 juni 2014. Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta Göran Håkansson, Kontorschef, tfn: 040-17 40 72 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Malmö
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker jurist till Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker jurist till Malmö

Familjens jurist söker jurist till Örebro
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 190 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 150 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till Familjens jurist söker vi en jurist med placering i Örebro Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område. Förmodligen är du även van vid att föra processer. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav, liksom B-körkort. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 20 maj. Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta Olavi Rizell, Kontorschef, tfn: 019-675 10 35 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Örebro
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker jurist till Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker jurist till Örebro

Familjens jurist söker jurist till Halmstad
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 200 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 170 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening. På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till vårt kontor i Halmstad söker vi nu en jurist, gärna med processerfarenhet. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden, livstidsjuridik eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område. Processerfarenhet värdesätts. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav, liksom B-körkort. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 14 juli 2014. Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta Eva Rosén Ericsson, Kontorschef, tfn: 046-12 41 66. Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Halmstad
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker jurist till Halmstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker jurist till Halmstad

Familjens jurist söker boutredare till Åmål
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 200 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 170 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening. Till Familjens jurist söker vi en boutredare med placering i Åmål. Som boutredare sköter du det administrativa arbetet som är nödvändigt för att utreda förvaltningsärenden för dödsbon. Detta innebär i huvudsak handläggning av bouppteckningar, boutredningar, arvskiften och andra kvalificerade familjerättsliga ärenden. Du bör ha minst gymnasiekompetens, och några års erfarenhet från liknande arbete, gärna från advokat- eller juristbyrå. Så här får du göra skillnad Våra medarbetare möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav, ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande. Vi söker dig som är en god administratör, noggrann och strukturerad. I arbetet ingår mycket klientkontakt varför du bör ha känsla för service samt förmåga att skapa goda relationer. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet. Då det förekommer tjänsteresor till närliggande kontor underlättar det om du har körkort och tillgång till egen bil. Vi ser gärna att du som söker har anknytning till Åmål med omnejd. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 31 juli.  Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta: Emmie Axnér, Kontorschef, tfn: 070-533 10 36 Sofia Larsson, Facklig företrädare Handels, tfn: 031-85 98 01 Gudrun Karlsson, Facklig företrädare Handels, tfn: 0243-695 76  Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Åmål
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker boutredare till Åmål jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker boutredare till Åmål

Juristsekreterare till Malmö
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 200 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 170 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening. Till Familjens jurist i Malmö söker vi nu en juristsekreterare. Vid kontoret i Malmö behöver vi förstärka teamet med ytterligare en sekreterare. Som juristsekreterare arbetar du tillsammans med juristerna och sköter det administrativa arbetet som är nödvändigt för att juristen ska kunna utföra sina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du bör ha minst gymnasiekompetens och några års erfarenhet från liknande arbete, gärna från arbete på advokat- eller juristbyrå. Vi söker dig som är en god administratör, noggrann och strukturerad. I arbetet ingår kundkontakt varför du bör ha känsla för service samt förmåga att skapa goda relationer. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande. Familjens jurist erbjuder för rätt person en spännande och utvecklande tjänst i ett expansivt företag med kontinuerlig kompetensutveckling. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.familjensjurist.se För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Göran Håkansson, Kontorschef, tfn: 040-17 40 72 Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.familjensjurist.se, dock senast den 31 augusti. Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se, endast via e-post.
Företag: Familjens Jurist
Ort: Malmö
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Juristsekreterare till Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Juristsekreterare till Malmö

Utlandsansvarig jurist/teamledare med placering i Stockholm
Fler och fler av Familjens jurist’s klienter rör sig över nationsgränserna både i sin yrkeskarriär och som privatpersoner. Behovet av internationell juridisk hjälp ökar kraftigt och vår ambition är att kunna hjälpa våra klienter var de än befinner sig, därför söker vi nu ytterligare personal till vår utlandsenhet. Utlandsansvarig jurist/teamledare med placering i Stockholm Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt och socialrätt. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 200 medarbetare, omsätter ca 200 miljoner kronor per år och är ett helägt fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening. Till vår Utlandsenhet, söker vi en jurist med teamledaransvar för att utveckla vårt starkt växande affärsområde Utland med inriktning på internationell privaträtt.   Arbetsuppgifter Du blir ansvarig jurist för vårt affärsområde Utland och har klienter bosatta både i Sverige och runt om i världen. Du kommer också att delta i utvecklingen av vårt nätverk av advokat- och juristbyråer utomlands (Familjens jurist Preferred Partners) samt hålla i utbildningar internt och medverka i marknadsföringsinsatser externt. Du kommer att arbeta nära vår marknadsansvarig för affärsområdet och med jurister från våra andra kontor. Arbetet kan innebära resor inom och utanför Sverige, samt deltagande i mässor och andra marknadsaktiviteter. Det är därför meriterande om du har erfarenhet och idérikedom kring utvecklingen av affärsområdet. På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Krav för tjänsten Vi söker dig som är jur. kand. med flerårig praktisk erfarenhet av familjerätt och med särskilt intresse och kunskap inom internationell privaträtt. Du bör ha erfarenhet av ledarskap, teamarbete och projektledning. Förmågan att vara med och bygga upp ett nätverk av såväl internationella som nationella kontakter kommer att vara avgörande för att bli framgångsrik. Vi önskar att du har goda språkkunskaper i engelska och gärna i ytterligare språk, samt förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift. Placering i Stockholm. Tillträde efter överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande.  För frågor om tjänsten kontakta vår marknadsansvarig Utland, Ewa-Maria van der Kwast, ewamaria.vanderkwast@familjensjurist.se, 08-709 84 88, eller regionchef Lotta Dahlstrand lotta.dahlstrand@familjensjurist.se, 08-709 85 39. Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.familjensjurist.se senast den 30 oktober. Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se, endast via e-post.
Företag: Familjens Jurist
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Utlandsansvarig jurist/teamledare med placering i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utlandsansvarig jurist/teamledare med placering i Stockholm

Familjens jurist söker en jurist till Växjö/Kalmar
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 200 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 200 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening. Till Familjens jurist söker vi nu en senior jurist med ansvar för kontoren i Växjö samt Kalmar, med huvudsaklig placering på valfritt kontor av dessa. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Vidare söker vi en person som redan har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden, livstidsjuridik eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område och har processerfarenhet. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav, liksom B-körkort. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du senast den 10 oktober 2014 via:  www.familjensjurist.se    Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta: Johanna Ekdahl, Kontorschef Växjö, tfn: 036-31 36 93 Athar Aydan, Kontorschef Kalmar, tfn: 044-13 78 72 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 09-22
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker en jurist till Växjö/Kalmar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker en jurist till Växjö/Kalmar

Familjens jurist söker en jurist till Växjö/Kalmar
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 200 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 200 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening. Till Familjens jurist söker vi nu en senior jurist med ansvar för kontoren i Växjö samt Kalmar, med huvudsaklig placering på valfritt kontor av dessa. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Vidare söker vi en person som redan har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden, livstidsjuridik eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område och har processerfarenhet. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav, liksom B-körkort. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du senast den 17 oktober 2014 via:  www.familjensjurist.se    Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta: Johanna Ekdahl, Kontorschef Växjö, tfn: 036-31 36 93 Athar Aydan, Kontorschef Kalmar, tfn: 044-13 78 72 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Växjö
Publicerad : 10-06
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker en jurist till Växjö/Kalmar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker en jurist till Växjö/Kalmar

Familjens jurist söker en jurist till Trollhättan
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 200 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 200 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening. På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till Familjens jurist söker vi en jurist med placering i Trollhättan Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område. Även processerfarenhet värdesätts. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav, liksom B-körkort. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 7 november. Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta Hanna Nilsson, Kontorschef, tfn: 0520-175 62 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Trollhättan
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker en jurist till Trollhättan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker en jurist till Trollhättan

Familjens jurist söker jurist till Stockholm
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 200 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 200 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening. På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till Familjens jurist i Stockholm söker vi till vårt kontor på Drottninggatan en jurist med teamledaransvar. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. med flerårig praktisk erfarenhet av familjerätt. Du är även van vid att föra processer. Du bör ha erfarenhet av ledarskap, teamarbete och projektledning. Genomförd tingstjänstgöring är meriterande. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt på svenska i såväl tal som skrift är ett krav. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via  www.familjensjurist.se  senast den 25 november. Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta: Cecilia Rundlöf Yassarati, Kontorschef: tfn: 08-709 86 61 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker jurist till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker jurist till Stockholm

Familjens jurist söker jurist till Jönköping
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 200 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 200 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening. På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till vårt kontor i Jönköping söker vi nu en senior jurist. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Vidare söker vi en person som redan har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden, livstidsjuridik eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område och har processerfarenhet. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav, liksom B-körkort. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 30 november. Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta Johanna Ekdahl, Kontorschef, tfn: 036-31 36 93 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39  Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker jurist till Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker jurist till Jönköping

Familjens jurist söker en jurist till Sundsvall
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 200 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 200 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening. På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till vårt kontor i Sundsvall söker vi nu en jurist. Så här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område. Även processerfarenhet värdesätts. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav, liksom B-körkort. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 27 februari. Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta Tommy Jonsson, Kontorschef, tfn: 090-10 80 46 Eva Jansson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 018-13 34 39 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Sundsvall
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker en jurist till Sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker en jurist till Sundsvall

Familjens jurist söker en jurist med kontorschefsansvar
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 200 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 200 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening. På Familjens jurist, Sveriges största familjejuridiska byrå, sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas och att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till Familjens jurist söker vi nu en kontorschef med placering i Örebro. Så här får du göra skillnad Tjänsten innebär att du får det övergripande ansvaret för det dagliga arbetet på kontoret samtidigt som du har egna klienter och blir en del av den operativa verksamheten. Du kommer att möta omväxlande och givande utmaningar där stor vikt läggs vid utvecklingen av vår affärsverksamhet. Målet är alltid att vi ska infria – och helst överträffa – våra servicelöften. Ditt ansvarsområde blir brett och kommer att innefatta allt från planering och utdelning av arbetsuppgifter till budget- och resultatansvar. Självklart kommer en del av din arbetsdag att ägnas åt personalrelaterade frågor och du ska bland annat erbjuda våra nyanställda kollegor introduktion samt ha regelbundna medarbetar- och lönesamtal. Det är viktigt att alla på kontoret känner delaktighet och du ska se till att relevant information når ut till de som jobbar här. Som vår interna och externa representant kommer du att delta i möten med såväl vår regionchef och VD som ledningsgruppen. Det här är du En grundförutsättning är att du är jur.kand. och har stor juridisk erfarenhet i ryggen. Du har även några års erfarenhet från en ledarposition och är van vid att driva processer. Att du har fallenhet för att se affären och uttrycka dig tydligt på svenska i såväl tal som skrift är ett krav, liksom att du har förmågan att coacha andra. Eftersom du kommer att leda det dagliga arbetet behöver du vara en engagerad och lyhörd kontorschef som ser till såväl medarbetarnas som klienternas bästa. Du är även resultatinriktad, ansvarstagande och drivande. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se, senast den 28 februari. Vill veta mera om jobbet? Då är du välkommen att kontakta: Anders Borehed, Regionchef, tfn: 019-16 73 42 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Örebro
Publicerad : 02-09
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker en jurist med kontorschefsansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker en jurist med kontorschefsansvar

Familjens jurist söker en jurist till Göteborg
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 200 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 200 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening. På Familjens jurist sätter vi både klienten och medarbetaren i första rummet. För våra klienter innebär det att vi skapar trygghet i livets alla faser. Det gör vi genom att vara kompetenta, lättillgängliga och klientfokuserade. Här kan du vänta dig goda möjligheter att hela tiden utvecklas men även att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. Till Familjens jurist i Göteborg söker vi nu en jurist Hos oss kan du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen samt tingsmeritering eller annan motsvarande erfarenhet. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med familjerättsliga ärenden eller erfarenhet från något annat civilrättsligt område. Förmodligen är du även van vid att föra processer. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 20 mars 2015. Hör av dig till oss Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta: Magnus Brogren, Kontorschef, tfn: 031-85 98 94 Annika Wieselgren, Bitr. kontorschef, tfn: 031-85 98 92   Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker en jurist till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker en jurist till Göteborg

Familjens jurist söker jurist med teamledaransvar till Stockholm
Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 200 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 200 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening. Till Familjens jurist i Stockholm söker vi till vårt kontor på Globen en jurist med teamledaransvar. Din uppgift kommer, utöver att själv arbeta operativt, att bestå i att leda och operativt styra vårt processteam. Här får du göra skillnad Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Hos oss strävar vi ständigt efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och bidra till att utveckla vår verksamhet. Det här är du Vi söker dig som är jur. kand. med flerårig praktisk erfarenhet av familjerätt. Du är van vid att föra processer. Du bör ha erfarenhet av ledarskap, teamarbete eller projektledning. Genomförd tingstjänstgöring är meriterande. Att du är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt på svenska i såväl tal som skrift är ett krav. Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande, initiativrik och känner dig trygg i rollen som jurist. Du har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa. Hör av dig till oss Den här tjänsten söker du via www.familjensjurist.se senast den 10 april. Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta: Fredrik Boqvist, Kontorschef, tfn: 08-709 84 84, fredrik.boqvist@familjensjurist.se Anna Sand, Biträdande kontorschef, tfn: 08-709 84 12, anna.sand@familjensjurist.se Siska Persson, Facklig företrädare Jusek, tfn: 040-17 40 71 Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se
Företag: Familjens Jurist
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Familjens jurist söker jurist med teamledaransvar till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjens jurist söker jurist med teamledaransvar till Stockholm


Sök lediga jobb Familjens Jurist

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se