Farmacevt med djurintresse! jobb - lediga jobb

Farmacevt med djurintresse! jobb Farmacevt med djurintresse! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Farmacevt med djurintresse!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Farmacevt med djurintresse. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Farmacevt med djurintresse!- Karlstad

  2. Farmacevt med djurintresse!- Karlstad


Mer beskrivning

Farmacevt med djurintresse!
Veterinärens Apotek (VetAp) och VetGross Sverige AB (VetGross) söker dig som vill ta ansvar för vårt apotek på Djursjukhuset i Karlstad. Detta är ett av Sveriges största och bäst utrustade djursjukhus som hanterar en stor bredd av olika djurslag och åkommor. Apoteket är ett öppenvårdsapotek specialiserat på djur och djurläkemedel och ansvarar även för beställning och leverans av Djursjukhusets läkemedelsrekvisitioner. Vi söker dig som är leg. apotekare eller leg. receptarie och har ett starkt intresse av att driva affären framåt. Du ska ha ett djurintresse och får gärna ha kompetens inom området. Givetvis är du bekväm i kundmötet och kan genomföra projekt på egen hand då tjänsten bland annat innebär ansvar för driften och utvecklingen av apoteket. I arbetsuppgifterna ingår även nykundsbearbetning/försäljning av läkemedel och förbrukningsmaterial till andra djursjukhus, kliniker och lantbrukare i närområdet. Apotekets öppettider är vardagar 10:00-18:00. Tjänsten är tänkt att vara på heltid, men deltid från 75% och uppåt kan också diskuteras. Tjänsten övergår i en tillsvidaretjänst efter provanställning. Tillträde sker snarast efter överenskommelse. Körkort och egen bil är en fördel. Ansökan VetAp samarbetar med rekryteringsföretaget Scientific Work i denna process. Välkommen med din ansökan snarast till ansokan@scientificwork.se. För frågor om tjänsten, kontakta Maria Anderberg på 0701-42 94 22 eller maria.anderberg@scientificwork.se. _________________ VetAp driver traditionella öppenvårdsapotek med fokus på djur och djurläkemedel och är del av VetGross som tillhandahåller läkemedel, förbrukningsmaterial samt utrustning till veterinärverksamhet. VetAp finns idag i Kalmar, Karlstad, Göteborg och Uppsala SLU. VetGross är Sveriges enda helhetsleverantör till veterinärverksamhet. Huvudägare är Lantmännen.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Farmacevt med djurintresse! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmacevt med djurintresse!

Farmacevt med djurintresse!
Veterinärens Apotek (VetAp) och VetGross Sverige AB (VetGross) söker dig som vill ta ansvar för vårt apotek på Djursjukhuset i Karlstad. Detta är ett av Sveriges största och bäst utrustade djursjukhus som hanterar en stor bredd av olika djurslag och åkommor. Apoteket är ett öppenvårdsapotek specialiserat på djur och djurläkemedel och ansvarar även för beställning och leverans av Djursjukhusets läkemedelsrekvisitioner. Vi söker dig som är leg. apotekare eller leg. receptarie och har ett starkt intresse av att driva affären framåt. Du ska ha ett djurintresse och får gärna ha kompetens inom området. Givetvis är du bekväm i kundmötet och kan genomföra projekt på egen hand då tjänsten bland annat innebär ansvar för driften och utvecklingen av apoteket. I arbetsuppgifterna ingår även nykundsbearbetning/försäljning av läkemedel och förbrukningsmaterial till andra djursjukhus, kliniker och lantbrukare i närområdet. Apotekets öppettider är vardagar 10:00-18:00. Tjänsten är tänkt att vara på heltid, men deltid från 75% och uppåt kan också diskuteras. Tjänsten övergår i en tillsvidaretjänst efter provanställning. Tillträde sker snarast efter överenskommelse. Körkort och egen bil är en fördel. ANSÖKAN VetAp samarbetar med rekryteringsföretaget Scientific Work i denna process. Välkommen med din ansökan snarast till ansokan@scientificwork.se. Skriv "VetAp Karlstad" i ämnesfältet. För frågor om tjänsten, kontakta Per Friberg på 0739-29 30 97 eller per@scientificwork.se. _________________ VetAp driver traditionella öppenvårdsapotek med fokus på djur och djurläkemedel och är del av VetGross som tillhandahåller läkemedel, förbrukningsmaterial samt utrustning till veterinärverksamhet. VetAp finns idag i Kalmar, Karlstad, Göteborg och Uppsala SLU. VetGross är Sveriges enda helhetsleverantör till veterinärverksamhet. Huvudägare är Lantmännen.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Farmacevt med djurintresse! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmacevt med djurintresse!


Sök lediga jobb Farmacevt med djurintresse!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se