Fastighetsadministratör jobb - lediga jobb

Fastighetsadministratör jobb Fastighetsadministratör jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Fastighetsadministratör. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Fastighetsadministratör. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Fastighetsadministratör till stor svensk koncern- Stockholm

 2. Fastighetsadministratör- Vänersborg

 3. Manpower söker fastighetsadministratör- Östersund

 4. Fastighetsadministratör- Umeå

 5. FASTIGHETSADMINISTRATÖR- Jönköping

 6. Fastighetsadministratör- Stockholm

 7. Fastighetsadministratör- Nybro

 8. Fastighetsadministratör Persson Invest Skog- Östersund

 9. Sommarjobb som fastighetsadministratör- Östersund

 10. Fastighetsadministratör till Linköping- Linköping

 11. Akademiska Hus söker fastighetsadministratör till Linköping- Linköping

 12. Fastighetsadministratör Teknik- Landskrona

 13. Fastighetsadministratör till Eslövs kommun- Eslöv

 14. Fastighetsadministratör med fokus på redovisning- Göteborg

 15. Junior Fastighetsadministratör till projektuppdrag- Uppsala

 16. Senior fastighetsadministratör med ekonomierfarenhet- Linköping

 17. (Kundservice) Fastighetsadministratör- Boden

 18. Självgående fastighetsadministratör sökes- Norrköping

 19. Manpower söker fastighetsadministratör- Östersund

 20. Fastighetsadministratör till Finspång sökes!- Finspång

 21. Fastighetsadministratör- Varberg

 22. KOPIA AV (Kundservice) Fastighetsadministratör- Gällivare

 23. Fastighetsadministratör till Finspång sökes!- Norrköping

 24. Fastighetsadministratör- Skara

 25. Fastighetsadministratör- Älvkarleby

 26. Erfaren fastighetsadministratör sökes till Stockholm City- Stockholm

 27. Fastighetsadministratör sökes till bank i City- Stockholm

 28. Fastighetsadministratör sökes till bank i City- Stockholm

 29. Erfaren fastighetsadministratör sökes för långuppdrag.- Stockholm

 30. Erfaren fastighetsadministratör sökes för långuppdrag hos kund.- Stockholm

 31. Fastighetsadministratör- Västerås

 32. Fastighetsadministratör med ekonomi- Göteborg

 33. Fastighetsadministratör med ekonomi- Göteborg

 34. Fastighetsadministratör- Huddinge

 35. Fastighetsadministratör till Wåhlin Fastigheter- Solna

 36. Projekt- och Fastighetsadministratör vid Fastighet/Projekt Västerås- Västerås

 37. Podium rekryterar Fastighetsadministratör- Stockholm

 38. Fastighetsadministratör- Solna

 39. Podium rekryterar Fastighetsadministratör- Stockholm

 40. Ledigt jobb som fastighetsadministratör i Göteborg- Göteborg


Mer beskrivning

Fastighetsadministratör till stor svensk koncern
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Vi söker en fastighetsadministratör/-assistent för ett vikariat under 1,5 år från och med hösten 2013. Arbetet består i huvudsak av: • Fastighetsadministration, till exempel posthantering, bevakning av in- och utbetalningar, registrering i ärendesystem och arkivering; • Medverkan i arbetet med fastighetsdeklarationer; • Att stödja och assistera chefen för Fastighetsförvaltning vid utveckling, strukturering och förbättring av metoder och effektivitet; • Att stödja och assistera Fastighetschefen i administrativa ärenden; • Att administrera och planera ledningsgruppsmöten. Du rapporterar till chefen för Fastighetsförvaltning. Vem är du? För rollen som fastighetsadministratör ser vi gärna att du har minst gymnasieutbildning inom ekonomi samt några års relevant arbetslivserfarenhet. Det är önskvärt om du har kunskaper inom fastighetsrättsliga frågor samt goda kunskaper i GIS (geografiska informationssystem). Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har mycket god administrativ kompetens, är ordningssam och noggrann. Du är serviceminded, har förmågan att samverka i team och trivs med att supporta dina kolleger. Vidare krävs det att du är flexibel, initiativtagande och har god kommunikationsförmåga. Du förutsätts ha goda datorkunskaper, framför allt inom MS Office-paketet. Du erbjuds Är du rätt person för oss erbjuds du en intressant tjänst på ett trivsamt företag där du har möjligheten att lära dig mycket. Tjänsten är ett studievikariat under 1,5 år från och med hösten 2013 till uppskattningsvis årsskiftet 2014/2015. Vår kund sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm. På en intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Du kommer att anställas som konsult via Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Thomas Eklöf via mail: thomas.eklof@jurekbemanning.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurekbemanning.se. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Om företaget Vår kund är en stor svensk koncern, med huvudkontor i centrala Stockholm. Till affärsområdet Fastigheter, där vår kund genomför upplåtelseaffärer, markaffärer och fastighetsadministration, söker vi nu en fastighetsadministratör för ett vikariat. Start: Omgående Lön: Enligt ök. Sista ansökningsdag Tjänsten kommer att tillsättas löpande så ansök redan idag!
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsadministratör till stor svensk koncern jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsadministratör till stor svensk koncern

Fastighetsadministratör
Fastighetsenheten sorterar under Samhällsbyggnadsförvaltningen och bedrivs som en resultatenhet. Fastighetsenheten ansvarar för kommunens fastighetsinnehav vilket inkluderar teknisk och ekonomisk förvaltning, byggprojektledning, köp och sälj, arrendeavtal, skog, hyresgästadministration, bostadsanpassningsbidrag, m.m.. Fastighetsenheten är även rådgivande till andra förvaltningar i fastighetsrelaterade frågor. Inom enheten är det 10 personer anställda Din arbetsuppgift: Du kommer att ha ansvar för handläggningen av kommunens hyresavtal, vilket bl.a. innebär administration av samtliga hyresavtal, besiktningar då hyresgäst flyttar in /ut, hyresgästkontakter, kontraktsskrivning, ekonomiska rapporter, ta fram underlag för budget, ekonomiska analyser, m.m. Du kommer att ha omfattande kontakter med såväl interna som externa hyresgäster. Kvalifikationer: Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens med ekonomisk inriktning eller likvärdig utbildning. Du skall ha goda kunskaper i ekonomisystemet Raindance och i Officepaketet. God förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Arbetslivserfarenhet från fastighetsbolag och/eller från större organisation, gärna offentlig förvaltning är meriterande. Du ska ha förmåga att strukturera och driva ditt arbete på ett självständigt sätt. Service och gott bemötande till hyresgästerna - är ledord för dig och du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer med våra samarbetspartners. Du har god administrativ förmåga, är noggrann, analytisk, flexibel, ansvarstagande med ett positivt synsätt. Körkort krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Övrigt: Kommunen arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten. Individuell lönesättning tillämpas. Löneanspråk anges i ansökan.
Företag: Vänersborgs Kommun
Ort: Vänersborg
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsadministratör jobb, Fastighetsadministratör Vänersborg, Fastighetsadministratör Vänersborgs Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsadministratör

Manpower söker fastighetsadministratör
Vi tror på människor och den kraft som uppstår när vi samarbetar. Vi är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande möjligheter som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Vad som tidigare var omöjligt, är nu mänskligt möjligt. Arbetsbeskrivning Som fastighetsadministratör ska du bland annat hjälpa till med att skriva kontrakt, boka visningar och möten, ta kreditupplysningar, arkivera och scanna. Arbetet är här i Östersund, det är heltid, start omgående tom sista februari. Vem är du? Du är en glad och social person som har lätt för att prata med människor och trivs med ett serviceinriktat arbete. Önskvärt är att du har tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen men det är dina personliga egenskaper som är det viktigaste. Du får gärna ha administrativ vana och tycka att ordning och reda är viktigt. Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du ett omväxlande och varierat arbete, där du får möjlighet att skaffa dig erfarenheter från olika arbetsplatser samt chans att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till många spännande uppdrag. Kontaktperson För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Ingela Werner 063-576667,iwerne@manpower.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via registrerat CV på www.manpower.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower
Ort: Östersund
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker fastighetsadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker fastighetsadministratör

Fastighetsadministratör
ThorenGruppen AB är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag, grundat 1999 och har idag drygt 800 medarbetare. ThorenGruppen driver 26 gymnasieskolor från Malmö till Skellefteå samt vuxenutbildning runt om i Sverige på drygt 30 orter. ThorenGruppen är inne i ett spännande utvecklingsskede och växer kontinuerligt, vilket ställer allt högre krav på vår fastighetsavdelning. Vill du vara med på tåget? Antar du utmaningen att förstärka vår fastighetsavdelning? Fastighetsavdelningen leder, utvecklar och samordnar ThorenGruppens lokalbehov. Målet är att lokalerna ska bidra till skolornas attraktivitet för våra elever genom nyskapande studielösningar och kostnadseffektiva lokallösningar. Fastighetsavdelningen ansvarar både för förvaltning av de drygt 50-tal olika fastigheter vi hyr, samt upphyrning av nya lokaler vid etablering och utökningar av befintliga skolor. **** Din roll **** Din roll kommer bli bred, vi söker därför en van administratör, med mod, kraft och passion, som kan sköta administrationen av våra fastighetsprojekt. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat: - Administration och bevakning/uppsägning av hyresavtal - Hålla vårt fastighetssystem uppdaterat vad gäller avtal, uppsägningar och förlängningar. - Administration av bygglov och tillståndsfrågor kring lokalerna - Kontroll av fastighetsfakturor - Budget- och kostnadskalkyler - Ta fram statistik - Projektadministration - Samordna fastighetsprojekten med övriga stabsfunktioner - Stödja projektledare och etableringsansvarig vid arbete med etableringar och lokaler, samt anskaffning av nya lokaler **** Dina personliga egenskaper **** Vi värdesätter en god kommunikationsförmåga och en vana att arbeta metodiskt, strukturerat och målmedvetet. För att lyckas och trivas tror vi att du som person är drivande, har förmåga att skapa goda relationer, kommunicera på ett tydligt sätt(mycket kommunikation sker via telefon och mail) samt har ett kommersiellt intresse. Är du en nyfiken person med ett stort engagemang och en stark inre drivkraft så kommer du känna dig hemma i ThorenGruppen. **** Din kompetens och erfarenhet **** Vi söker dig som har relevant utbildning såsom ingenjör- och ekonomiutbildning och/eller likvärdig erfarenhet. Mycket goda kunskaper i Ms Office programmen är en förutsättning. **** Vad vi kan erbjuda **** Vi erbjuder dig en unik arbetsplats i form av Baggböle Herrgård strax utanför Umeå. En underbar omgivning med natur och utsikt över Umeälven skapar en inspirerande arbetsmiljö. Vi har dessutom självklart kollektivavtal och personalförmåner såsom friskvårdsbidrag. Vi erbjuder även en unik kultur, med sin utgångspunkt i en passion för kompetensutveckling. Vi tror helt enkelt att världen mår bättre av ett lärande förhållningssätt, att med nyfikenhet pröva och utvärdera nya vägar. Kreativa idéer som utmanar, stimulerar och engagerar skapar i slutänden en bättre värld för våra kunder och oss själva. Mod, kraft och passion resulterar i en utbildningskoncern med stort samhällsengagemang och hjärta. Vi tvekar inte att omsätta en god idé i handling oavsett hur omfattande arbetet kan vara. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra.
Företag: ThorenGruppen AB
Ort: Umeå
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsadministratör jobb, Fastighetsadministratör Umeå, Fastighetsadministratör ThorenGruppen AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsadministratör

FASTIGHETSADMINISTRATÖR
Vi söker för kunds räkning en fatighetsadministratör med god kommunikationsförmåga. Du kommer att ansvara för all administration och fakturering kopplat till företagets fastigheter. Vidare kommer du att ha mycket kontakt med våra hyresgäster och hantera frågor och information gällande företagets lokaler och hyreskontrakt. För att lyckas i rollen tror vi att du som person är drivande, har förmåga att skapa goda relationer, kommunicera på ett tydligt sätt samt har ett kommersiellt intresse. Du har troligtvis utbildning inom ekonomi/administration och ett par års vana från en liknande roll. Du arbetar självgående på ett metodiskt och strukturerat sätt och har lätt för att samarbeta. Tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande. Mycket goda kunskaper i Ms Office programmen är en förutsättning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Sysselsättningsgrad: 75-100% Placeringsort: Jönköping Tjänsten avser ett längre interimsuppdrag via Ny Position. Som konsult hos oss krävs att du är social, självgående, målinriktad och har förmåga att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och organisationer. Som anställd hos Ny Position får du det "lilla extra", vi är måna om att just du ska trivas. Vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 11 mars. Du ansöker genom att maila till annika.quennerstedt@nyposition.se, där du bifogar CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt på 036-330 09 01.
Företag: NY POSITION I SVERIGE AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga FASTIGHETSADMINISTRATÖR jobb, FASTIGHETSADMINISTRATÖR Jönköping, FASTIGHETSADMINISTRATÖR NY POSITION I SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FASTIGHETSADMINISTRATÖR

Fastighetsadministratör
AdEx Fastighetsutveckling AB är ett familjeföretag med ca 25 personer anställda. Vi utför teknisk och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, drift och Servicecenter/felanmälan. Våra kunder består till övervägande del av bostadsrättsföreningar av varierande storlek. Nu behöver vi en förstärkning till vår organisation motsvarande en heltidstjänst. Fastighetsadministratör: Du kommer att sköta daglig administrativ service åt några av våra kunder. Arbetet kommer att bl. a att bestå av: -Hantering av hyreskontrakt för garage, p-platser, lokaler och förråd. -Sköta pantsättningar och överlåtelsehandlingar. -Ärendehantering; skriva in nya ärenden och skrivelser i våra system exv. störningar. -Telefonkontakt med kunder. -Ha kontakt med mäklare och ta fram mäklarbilder. -Registrera förändringar i medlemsregistret samt när byten sker av p-plats m.m. -Bokning av lokaler och gästlägenhet, samt hålla kösystemen ständigt uppdaterade. -Nyckelhantering i form av traditionella men även passerbrickor och fjärrkontroller till boende, entreprenörer och myndigheter. -Allmänna kontorsgöromål och service till den interna organisationen samt i mån av behov även till styrelsen för föreningen. -Ha kontroll över information som skall ut till medlemmarna. -Öppethållande på områdeskontor som en back-up funktion (även kvällstid). -Medverkan på möten. Du har en gymnasial utbildning och har erfarenhet av arbete inom något serviceområde där daglig kontakt med kunder är en viktig del i vardagen. Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift samt har kunskaper i Microsoft Word, Excel, Adobe eller likvärdiga program. Vi ser även att du har mycket goda kunskaper i datoranvänding då tjänsten till stor del kräver detta hjälpmedel. Tjänsten kräver även B körkort. Vi ser att du är en strukturerad, noggrann och serviceinriktad person som har ett intresse av den komplexitet som ett boende kan innebära för den enskilde individen, samt se problemlösning som en utmaning. Välkommen med din ansökan innehållande meritförteckning, referenser och löneanspråk till: daniel@adex.se senast den 21 mars 2014, bild uppskattas.
Företag: AdEx Fastighetsutveckling AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsadministratör jobb, Fastighetsadministratör Stockholm, Fastighetsadministratör AdEx Fastighetsutveckling AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsadministratör

Fastighetsadministratör
Byggnads AB OG Ohlsson är ett bygg- och fastighetsbolag verksamt i sydöstra Sverige, med huvudkontoret i Nybro. Företaget grundades 1911 och har utvecklats till en koncern som omsätter 160 MSEK med 85 medarbetare. Läs gärna mer om oss på: www.ogbygg.se Vi söker till huvudkontoret i Nybro Fastighetsadministratör VI ERBJUDER Vi erbjuder en roll i ett bygg- och fastighetsföretag med bred verksamhet. Vi bygger alla typer av hus, framför allt flerfamiljshus, industrilokaler och kontor, men även mindre ny-, om- och tillbyggnader. Byggnads AB OG Ohlsson har det stora byggföretagets kapacitet och det lilla företagets fördelar i form av överblickbarhet, korta beslutsvägar och möjlighet att påverka. Samarbete och frihet under ansvar är några faktorer som kännetecknar vår arbetsmiljö. Välkommen till oss! ROLL OCH UPPGIFTER De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att administrera koncernens fastighetsbestånd, vilket finns i fem olika dotterbolag. Du kommer att ansvara för: - hyresavisering - hyresgästkontakter - uthyrning av lägenheter - hyresfakturering av lokaler - kontraktsskrivning - leverantörsreskontra - löpande bokföringsarbete - budgetarbete - arbeta med underhållsplaner - serviceavtal - arkivering och ritningshantering - samt avstämningar Tillsammans med vår ekonomiadministratör kommer du att ha ett delat ansvar för att reception fungerar väl, svara på inkommande telefonsamtal, inköp av kontorsmaterial samt posthantering. I ditt arbete har du nära kontakt med företagsledningen, ekonomichefen, övriga medarbetare och hyresgäster. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant erfarenhet och ett uppriktigt engagemang för de aktuella arbetsuppgifterna. Du har sannolikt utbildning inom administration och/eller ekonomi på gymnasienivå eller motsvarande. Har du ytterligare relevant utbildning, t.ex. inom data/IT och marknad/service, så är det meriterande. Du är van datoranvändare och använder Officepaketet samt bekant med något ekonomiprogram. I dina tidigare anställningar har du fått vana av att arbeta marknadsinriktat mot kunder och förstår innebörden av att agera serviceinriktat. Som person är du ödmjuk och lojal, tycker om att ge service och har en flexibel läggning. Du är trygg i dig själv och känner ansvar för dina arbetsuppgifter. Du förmår att organisera och ta tag i saker på egen hand, och är något av en "fixare". Vidare har du stark integritet och är mån om att göra ett bra jobb. INTRESSERAD? Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jonas Österbo vid Cap Urval, som vi samarbetar med i denna rekrytering, tel. 0480-42 00 24. Din intresseanmälan med meritförteckning, märkt "Fastighetsadministratör", sänder du senast den 19 april till: info@capurval.se
Företag: Cap Urval AB
Ort: Nybro
Publicerad : 03-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsadministratör jobb, Fastighetsadministratör Nybro, Fastighetsadministratör Cap Urval AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsadministratör

Fastighetsadministratör Persson Invest Skog
Persson Invest Skog ingår i koncernen Persson Invest som driver verksamhet inom bilhandel, hyvleri, skogs- och fastighetsförvaltning. Koncernen har sitt huvudkontor i Östersund, omsätter ca 4 miljarder och har ca 1 000 medarbetare. Persson Invest Skog förvaltar koncernens skogsinnehav och bedriver ett långsiktigt skogsbruk som ska ge god avkastning. I förvaltningen ingår även administration av de nyttjanderätter (jakt m.m.) som följer skogsinnehaven. Den sammanlagda skogsarealen omfattar cirka 102 000 hektar. Persson Invest Skog har 4 anställda. Mer info se www.perssoninvest.se Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill jobba med administration och ekonomi inom skogsfastigheter. I arbetsuppgifterna ingår viss redovisning, du upprättar avtal, du är kassör inom flera vägföreningar och stöttar kunder och medarbetare i det administrativa. Du bör vara positiv och flexibel, trivas att arbeta med kunder och vara säljande i din roll. Det är viktigt att du arbetar självständigt och har ett engagemang och driv i din yrkesroll. Vi ser gärna kvinnliga sökande. Krav: Du har lägst gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi och det är meriterande med kurser inom ekonomi och juridik på högskolenivå. Tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter är meriterande men inget krav. Erfarenhet och/eller kurser inom GIS (Geografiskt Informationssystem) är fördelaktigt, men inget krav. Anställningen är heltid och tillsvidare, tillträde sker efter sommarsemestern eller enligt överenskommelse. Du bör ha körkort. Välkommen att skicka in din ansökan senast den 18 maj via mail till caroline.olofsson@bilbolaget.com. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Skogschef Henrik Mårtensson tel: 063-57 41 09 eller HR-administratör Caroline Olofsson tel: 063-14 94 56.
Företag: Persson Invest Skog AB
Ort: Östersund
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsadministratör Persson Invest Skog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsadministratör Persson Invest Skog

Sommarjobb som fastighetsadministratör
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Som fastighetsadministratör ska du bland annat hjälpa till med att skriva kontrakt, boka visningar och möten,lämna ut nycklar, sortera, sätta in kontrakt i pärmar osv. Arbetet är här i Östersund. Eftersom uppdraget är ett extrajobb vid behov, krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning för att kunna bli anställd, t.ex studerar, är pensionär eller har ett annat deltidsjobb. Vi söker dig som kan börja omgående och som kan jobba några timmar i veckan. Under juli och augusti ska du kunna jobba heltid. Vem är du? Du är en glad och social person som har lätt för att prata med människor och trivs med ett serviceinriktat arbete. Du får gärna ha administrativ vana och tycka att ordning och reda är viktigt. Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du ett omväxlande och varierat arbete, där du får möjlighet att skaffa dig erfarenheter från olika arbetsplatser samt chans att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till många spännande uppdrag. Kontaktperson För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Ingela Werner 063-576667,iwerne@manpower.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via registrerat CV på www.manpower.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student Huvudkontor
Ort: Östersund
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarjobb som fastighetsadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarjobb som fastighetsadministratör

Fastighetsadministratör till Linköping
Akademiska Hus söker fastighetsadministratör till Linköping Nu söker Akademiska Hus, region Öst, en fastighetsadministratör till Linköping. Region Öst omfattar byggnader i Linköping, Norrköping, Örebro och Grythyttan om ca 360 000 kvm. Som fastighetsadministratör kommer du att ha kontakter med våra kunder, entreprenörer och medarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter Ansvara för kontrakthantering, såsom upprättande av hyresavtal för lokaler, godkännande av hyresaviseringar, stöd till fastighetschefer vid hyresomförhandlingar etc Upprätta offerter vid ombyggnader, hyresgästanpassningar och tjänst åt hyresgäst Löpande följa upp och fakturera hyresgästanpassningar och tjänster åt hyresgäster Ansvara för viss kontorsservice Reseansvarig för regionen Administrera nyckelutlämning I övrigt stötta arbetskollegor med din kompetens Din erfarenhet och utbildning Du har några års erfarenhet från fastighetsbranschen i en liknande roll. Det är viktigt att du känner till och vet med dig att du hanterar de utmaningar en administratörsroll innebär. Du har gymnasiekompetens eller motsvarande utbildning och du behöver också ha goda kunskaper i Officepaketet. Det svenska språket hanterar du väl i både tal och skrift. Dina personliga egenskaper Som person är du självgående, trygg i dig själv och strukturerad. Rollen ställer stora krav på att du kan organisera dina dagar, planera och prioritera. Flera uppdrag behöver kunna hanteras parallellt, du behöver kunna sätta gränser och naturligtvis hålla deadlines. Arbetet innebär ett nära samarbete med våra fastighetschefer och drifttekniker, därför är det viktigt att du tycker om att samarbeta. Du ska kunna bidra till vår gemensamma utveckling och vår goda laganda. Du har lätt för att etablera goda relationer, är mycket serviceinriktad och trivs med att stödja och hjälpa andra. På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med goda arbetskamrater och spännande arbetsuppgifter. Inte nog med det; vi har roligt på jobbet också! Akademiska Hus arbetar för jämställdhet och mångfald på arbetsplatsen. Vi värdesätter de kvaliteter som etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten och välkomnar alla sökanden oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning. Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Det är viktigt att din erfarenhet från fastighetsbranschen framgår i ditt CV. Sista ansökning 31 maj 2014. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag.
Företag: Skill Scandinavia AB
Ort: Linköping
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsadministratör till Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsadministratör till Linköping

Akademiska Hus söker fastighetsadministratör till Linköping
Nu söker Akademiska Hus, region Öst, en fastighetsadministratör till Linköping. Region Öst omfattar byggnader i Linköping, Norrköping, Örebro och Grythyttan omca 360 000 kvm. Som fastighetsadministratör kommer du att ha kontakter med våra kunder, entreprenörer och medarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Ansvara för kontrakthantering, såsom upprättande av hyresavtal för lokaler, godkännande av hyresaviseringar, stöd till fastighetschefer vid hyresomförhandlingar etc - Upprätta offerter vid ombyggnader, hyresgästanpassningar och tjänst åt hyresgäst - Löpande följa upp och fakturera hyresgästanpassningar och tjänster åt hyresgäster - Ansvara för viss kontorsservice - Reseansvarig för regionen - Administrera nyckelutlämning - I övrigt stötta arbetskollegor med din kompetens Din erfarenhet och utbildning: Du har några års erfarenhet från fastighetsbranschen i en liknande roll. Det är viktigt att du känner till och vet med dig att du hanterar de utmaningar en administratörsroll innebär. Du har gymnasiekompetens eller motsvarande utbildning och du behöver också ha goda kunskaper i Officepaketet. Det svenska språket hanterar du väl i både tal och skrift. Dina personliga egenskaper: Som person är du självgående, trygg i dig själv och strukturerad. Rollen ställer stora krav på att du kan organisera dina dagar, planera och prioritera. Flera uppdrag behöver kunna hanteras parallellt, du behöver kunna sätta gränser och naturligtvis hålla deadlines. Arbetet innebär ett nära samarbete med våra fastighetschefer och drifttekniker, därför är det viktigt att du tycker om att samarbeta. Du ska kunna bidra till vår gemensamma utveckling och vår goda laganda. Du har lätt för att etablera goda relationer, är mycket serviceinriktad och trivs med att stödja och hjälpa andra. På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med goda arbetskamrater och spännande arbetsuppgifter. Inte nog med det; vi har roligt på jobbet också! Akademiska Hus arbetar för jämställdhet och mångfald på arbetsplatsen. Vi värdesätter de kvaliteter som etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten och välkomnar alla sökanden oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning. Startdatum: Enligt överenskommelse Ort: Linköping Anställningsform: Tillsvidare Din ansökan: Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Svanhild Johansson, 0720-05 99 64, svanhild.johansson@skill.se Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Det är viktigt att din erfarenhet från fastighetsbranschen framgår i ditt CV. Sista ansökning 31 maj 2014. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag.
Företag: Skill Scandinavia AB
Ort: Linköping
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Akademiska Hus söker fastighetsadministratör till Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Akademiska Hus söker fastighetsadministratör till Linköping

Fastighetsadministratör Teknik
I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA Fastighetsavdelningen ingår i Teknik- och serviceförvaltningen och har ansvar för en stor del av stadens verksamhetslokaler. Vårt uppdrag är att till stadens verksamheter erbjuda lokaler och service baserad på en hållbar samhällsutveckling. Vi består av sammanlagt 17 medarbetare och förvaltar en yta på ca 230 000 kvm varav 50 000 kvm är inhyrda lokaler. Den här tjänsten är placerad på Teknikenheten. VÄLKOMMEN TILL OSS! ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med administrativa uppgifter så som registrering och uppföljning av besiktningar och kontroller som vi som fastighetsägare är skyldiga att genomföra samt bevaka och avropa besiktningar, tillsyner och kontroller från besiktningsföretag och andra samarbetspartners. Du kommer på sikt att vara systemansvarig för de datasystem som vi använder inom fastighetsdriften. Du kommer även i ett nära samarbete med fastighetsavdelningens personal ansvara för registrering av dokumentation kring våra fastigheter och projekt samt vara delaktig i budgetarbetet. Vi arbetar idag i ett fastighetssystem som heter Vitec, se http://www.vitec.se/fastighetssystem KVALIFIKATIONER • Gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande • Några års erfarenhet från fastighetsförvaltning med inriktning på verksamhetslokaler så som kontor, skolor och äldreboende. • Teknisk kompetens för t.ex beställning av hissunderhåll, elbesiktning, dörrautomatik mm • God datakunskap, Officepaketet • Goda kunskaper i svenska (tal och skrift) Du är • Flexibel i ditt förhållningssätt med en god förmåga att samarbeta • En person som kan arbeta självständigt med stark egen drivkraft • Analytisk i ditt arbetssätt, tyngdpunkt på administration • Gott ordningssinne och är ansvarstagande ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Landskrona stad, Teknik- och serviceförvaltningen
Ort: Landskrona
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsadministratör Teknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsadministratör Teknik

Fastighetsadministratör till Eslövs kommun
Eslöv är en populär bostadsort med närmare 32 000 invånare, belägen i Öresundsregionen. I Eslöv är det nära till det mesta, inte minst tack vare de goda tågförbindelserna med övriga delar av Skåne och Köpenhamn. I kommunen finns småstadens lugn, närhet och levande landsbygd, men också tillgång till kultur och affärsutbud. I Eslövs kommun tar vi tillvara alla medarbetares kompetens, oavsett olikheter. Kommunen är certifierad enligt standarden Investors in People, IiP, som förenar verksamhetsutveckling med delaktighet och utveckling för medarbetarna. Kommunledningskontoret arbetar under kommunstyrelsens arbetsområde och har till uppgift att strategiskt leda och samordna kommunens verksamhet. Kommunledningskontoret har fyra avdelningar; ekonomiavdelning, personalavdelning, juridisk avdelning samt tillväxtavdelning. Tillväxtavdelningen ansvarar bland annat för kommunens strategiska arbete inom fysisk planering, folkhälsa, näringsliv och andra utvecklingsområden. Avdelningen ansvarar både för exploateringsverksamheten och förvaltning av kommunens markreserv. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med administrativa uppgifter inom försäljning av styckehustomter, avtal, lagfartsansökningar samt köp och försäljning av kommunala fastigheter. Som fastighetsadministratör följer du ärendena från början till slut och är sammanhållande för administrationen. Du kommer även att vara registrator och kommer bland annat att hantera all registrering inom mark och exploatering samt vara arkivredogörare och arbeta utifrån dokumenthanteringsplanen. Som fastighetsadministratör kommer du att ha kontakt med markägare och andra intressenter. Arbetet innebär ett nära samarbete med fastighetsstrateg och exploateringsingenjör. KVALIFIKATIONER Du har gymnasiekompetens. Du har minst tre års erfarenhet av en liknande roll inom fastighetsförvaltning. Du har kunskap om diariehantering och arkivering. Du har stor datorvana och har lätt att lära dig nya verksamhetssystem. Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet. Du hanterar det svenska språket väl i tal och skrift. Som person är du noggrann, självgående och har ett stort ordningssinne. Du har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Erfarenhet av kommunal ärendehantering och kunskap om jordabalken och plan - och bygglagen är meriterande. ÖVRIGT Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Eslövs kommun, Kommunledningskontoret
Ort: Eslöv
Publicerad : 08-04
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsadministratör till Eslövs kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsadministratör till Eslövs kommun

Fastighetsadministratör med fokus på redovisning
Om tjänsten Är du en utpräglad serviceperson som vill arbeta med redovisning och administration? Till vår kund Bror Johansson & Co söker vi en fastighetsadministratör med fokus på redovisning för ett föräldravikariat. Tjänsten är på heltid med tillträde under oktober månad. Om företaget Bror Johansson & Co är ett familjeföretag i tredje generationen som äger och förvaltar fastigheter i Lunden, Olskroken och City i Göteborg. Bror Johansson & Co erbjuder sina hyresgäster en trivsam och trygg boendemiljö i attraktiva områden. Arbetsuppgifter Du kommer att ha en central roll på kontoret med blandade administrativa uppgifter. Tyngdpunkten på tjänsten ligger på redovisning. Du kommer att arbeta med löpande bokföring, skattedeklarationer, moms, leverantörsbetalningar, kundreskontra(hyror), fakturering och bokslut. Din roll kommer också att kunna innefatta uthyrning av lägenheter, hantering av in- och utflyttningar, nyckelutlämning, vissa besiktningar och hyreshantering. Du har också ansvar för telefonen, hantera serviceanmälningar, ta hand om posten och göra ordning fika inför möten. Kvalifikationer Vi söker dig som har en eftergymnasialutbildning, gärna från Fastighetsakademin eller liknande. Inriktning ekonomi är ett plus. Arbetet kräver att du har flera års erfarenhet av redovisning och har en helhetsförståelse för ekonomi. Du har mycket goda datorkunskaper och erfarenhet av Xor är meriterande. Vidare är förmågan att kommunicera på både svenska och engelska nödvändigt för tjänsten. Vi söker efter en person som trivs i en roll där man har många bollar i luften och som har förmågan att prioritera sina uppgifter. Du behöver kunna skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter och inte tappa något mellan stolarna. Egenskaper som värdesätts är att du är noggrann, flexibel och prestigelös samt har viljan och förmågan att lära nytt. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, kan planera dina uppgifter och som arbetar effektivt. Vi ser gärna att du är en positiv person med glatt humör och lite skinn på näsan. Övrigt Tycker du att tjänsten låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Rekryteringsprocessen påbörjas omgående. På grund av hög arbetsbelastning har vi inte möjlighet att svara på frågor via telefon utan hänvisar till eventuell intervju.
Företag: Kontorsfixarna Väst AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsadministratör med fokus på redovisning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsadministratör med fokus på redovisning

Junior Fastighetsadministratör till projektuppdrag
Vi söker nu en driven konsult som vill driva ett kortare fastighetsprojekt hos vår kund i Uppsala! Uppdraget är på heltid med start omgående och är ett bra uppdrag för dig som är nyexaminerad och vill komma ut på markanden. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning en projektledare med utbildningsbakgrund inom fastighetsbranschen. Vår kund har sitt kontor i Uppsala. Tjänsten som projektledare innebär att man kommer gå igenom befintliga lokaler som skall ut på marknaden och sammanställa data, ordna bilder, ritningar och prospekt. Uppdraget är beräknat att ta pågå cirka 3 månader. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund. Som konsult hos Academic Work erbjuds du: • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Som fastighetsadministratör kommer din främsta arbetsuppgift vara att: * Planera och samordna utifrån redan kända handlingsalternativ * Gå igenom lokaler, sammanställa data, ordna bilder och ritningar och skapa prospekt i befintlig mall * Lägga upp den sammanställda data på hemsidor VI SÖKER DIG SOM * Har en mäklar-, ekonomi- eller ingenjörsutbildning * Har goda datakunskaper * Har en god förmåga att tala och skriva på svenska För att trivas i rollen som projektledare tror vi att du som söker tycker om att driva egna projekt, är postiv och prestigelös. Du gillar även att jobba mot uppsatta mål och anser dig själv vara lättlärd samt initiativtagande. Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail sts03@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan. START: Omgående UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Cirka 3 mån UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider PLATS: Uppsala URVAL: Sker löpande . Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se. SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Företag: Academic Work
Ort: Uppsala
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Fastighetsadministratör till projektuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Fastighetsadministratör till projektuppdrag

Senior fastighetsadministratör med ekonomierfarenhet
Vill du utnyttja din breda kompetens inom administrations- och ekonomiområdet? Tycker du om att arbeta självständigt och serviceinriktat? Då har vi tjänsten för dig. Vår kund Garnisonsfastigheter söker en senior fastighetsadministratör med ekonomierfarenhet. Garnisonsområdet har sedan 1997, då Livgrenadjärregementet (I 4) och Svea artilleriregemente (A 1) lades ner, successivt omvandlats från militärt till civilt bruk. Idag ägs och förvaltas 40 byggnader,  ca 80 000 kvm på området av Garnisonsfastigheter, samtliga renoverade, ombyggda eller nybyggda sedan 1998. Hyresgästerna är kommersiella både större, statliga myndigheter och mindre, privata företag samt diverse serviceverksamhet. Hur ser din arbetsdag ut? Som fastighetsadministratör fungerar du som samordnare av den administrativa förvaltningen inom bolaget. Du är ansvarig för att administrativa system och funktioner upprätthålls på kontoret. Du biträder VD och förvaltare i ekonomisk planering och förvaltning. I dina arbetsuppgifter ingår också löpande hyresgäst- och externkontakt samt fakturahantering och hyresavisering tillsammans med företagets externa ekonomiförvaltare. I dina arbetsuppgifter ingår också den dagliga driften på kontoret såsom uppdatering av hemsidan, svara i telefon, löpande fakturahantering, information till hyresgäster, upprätthållande av arkivsytem, utlåning av nyklar, biträdande vid lokaluthyrning, förhandling och ekonomisk planering m.m. Du arbetar självständigt med dessa uppgifter. På företaget arbetar i övrigt VD och fastighetsskötare. Arbetets omfattning är 100%. Vem trivs här? Vi tror att du har flera års arbetserfarehet av administrativt arbete som du har kombinerat med ekonomiska arbetsuppgifter. En merit är om du har erfarenhet från bygg eller fastighetsbranschen. Om du har erfarenhet från att ha arbetat i Palette och 3L kommer det att underlätta när du ska komma in i arbetet. Ett krav är att du har stor vana vid att arbeta i Office-paketet och från något ekonomisystem. Som person kommer du att trivas här om du gillar att arbeta serviceinriktat då du ständigt har kontakt med kunder. Du är också bekväm med att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ i arbetet. Andra egenskaper som vi tror du har är kommunikativ och kvalitetsmedveten. Vad erbjuder Garnisonsfastigheter? Garnisonsfatisgheter erbjuder ett spännande och självständigt arbete för dig som har erfarenhet av administration sedan tidigare. Som medarbetare på Garnisonsfastigheter kommer du att kunna använda dina kunskaper på ett självständigt sätt och kommer kunna påverka själv hur din arbetsdag läggs upp. Vi tycker att det är viktigt med en god hälsa så därför erbjuds friskvårdsbidrag. Vår inställning är också att alla medarbetare ska ha möjligheter att utvecklas och lära nytt och ska också kunna medverka i förbättrings- och utvecklingsarbete. Därför erbjuder vi kompetensutveckling då det krävs i arbetet. För att du ska känna dig trygg omfattas du även givetvis av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du klickar på ansök. Vi tar inte emot ansökan via mail. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta rekryteringsansvarig Johanna Bradley på johanna.bradley@adecco.se. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Linköping
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Senior fastighetsadministratör med ekonomierfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior fastighetsadministratör med ekonomierfarenhet

(Kundservice) Fastighetsadministratör
Vi är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. Vi vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas. Det kallar vi ofta för ”Det goda boendet”. HSB är ett starkt varumärke och Sveriges största bostadskooperation. HSB Norr är den nordligaste av 31 HSB-föreningar i Sverige med cirka 23 000 medlemmar från Skellefteå söder till Kiruna i norr. Hos oss jobbar 110 medarbetare fördelade på 8 orter. Vi står på tre ben: Nyproduktion, förvaltning och medlemskap. Vårt uppdrag är att tillhandahålla bostäder till våra medlemmar. Beskrivning HSB Norr söker nu en en Fastighetsadministratör till vår kundservice i Boden. I rollen krävs det att du som administratör har en förmåga att agera på frågeställningar och arbeta självständigt. Därför är det viktigt att du är proaktiv och alltid försöker tänka några steg framåt. Du är noggrann och gillar ordning och reda. Du har en positiv attityd och fungerar som ett stöd och backup till dina kollegor. Du värdesätter ett gott arbetsklimat och det är en självklarhet att du bidrar till detta. Du har en självklar känsla för service med varierande arbetsuppgifter. Arbetsuppgifter Avtalshantering och medlemsfrågor där du tar emot besök på kontor eller via telefon. Administrativa uppgifter medföljande bostadstilldelning. Kvalifikationer Erfarenhet av administration är ett krav för att lyckas i denna tjänst. Vi ser också att du har lägst gymnasieutbildning och behärskar svenska och engelska skriftligen samt muntligen. Meriterande är kunskaper i ytterligare språk samt erfarenhet av fastighetsbranschen. Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Linn Berglund 070-217 38 80 Övrigt Vi har kollektivavtal med Unionen och genomför löpande intervjuer. Besök oss på på www.hsb.se/norr
Företag: HSB Norr ek. för.
Ort: Boden
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga (Kundservice) Fastighetsadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: (Kundservice) Fastighetsadministratör

Självgående fastighetsadministratör sökes
Vill du ha ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik? Vill du arbeta brett inom fastighetsadministration hos ett företag som fokuserar på god service och hög kvalitet? Då ska du läsa vidare!   Hur ser din arbetsdag ut? Vår kund är ett fastighetsbolag med ca 500 lägenheter och ett 30 tal lokaler. De har ett öppet arbetsklimat och sitter i trevliga lokaler centralt i Norrköping. I din roll som fastighetsadministratör kommer du att jobba med fastighetssystem Vitec och samarbeta tätt med företagets ägare. Arbetsuppgifterna innefattar samtal från sökande, felanmälningar, bekräftelser av uppsägningar, kontraktsskrivning, samt övrig administration och registrering i företagets affärssystem. Du behöver känna dig bekväm med datorn som arbetsredskap.  Anställningen är initialt ett uthyrningsuppdrag där du blir anställd av Adecco och uthyrd till vårt kundföretag. För rätt person finns mycket goda möjligheter till anställning hos kund.  Uppdraget är på 50% med start så snart som möjligt och med löpande varaktighet.  Arbetstiderna är kontorstider enligt överenskommelse med kunden.  Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vem trivs här? Du som har en gymnasieutbildning, samt har flera års erfarenhet från en liknande roll inom administration och service kommer att känna igen dig samtidigt som du utvecklas. Har du dessutom erfarenhet från bokföring samt arbetat inom fastighetsbranschen tidigare är det mycket meriterande.  Vi tror att du är en person som är lugn, metodisk och noggrann, har "skinn på näsan" och vågar säga ifrån när det behövs. Är du även prestigelös, socialt kompetent, stresstålig och van att hantera många bollar i luften är det här din rätta plats.    Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många ya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.  Mer information om Adecco finns på www.adecco.se   Är du intresserad?  Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.  Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Therese Andersson på 011-19 18 35 eller therese.andersson@adecco.se  Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.    Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Självgående fastighetsadministratör sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Självgående fastighetsadministratör sökes

Manpower söker fastighetsadministratör
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Arbetsbeskrivning Till en av våra kunder söker vi omgående en fastighetsadministratör. Arbetet innebär att hyra ut och mäkla lägenheter, P-och garageplatser. Administrera hyreskontrakt, anordna visningar, lämna ut nycklar etc. Arbetet är här i Östersund, det är vardagar, vanliga kontorstider. Tjänsten är ett vikariat och det rör sig till att börja med om ca 1 månad, heltid. Vi söker dig som kan börja omgående! Vem är du? Du är en glad och social person som har lätt för att prata med människor och trivs med ett serviceinriktat arbete. Du får gärna ha administrativ vana och tycka att ordning och reda är viktigt. Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du ett omväxlande och varierat arbete, där du får möjlighet att skaffa dig erfarenheter från olika arbetsplatser samt chans att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till många spännande uppdrag. Kontaktperson För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Ingela Werner 063-576667,iwerne@manpower.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten att tillsättas innan sista ansökningsdag, så fort vi hittar rätt person. Sök därför redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via registrerat CV på www.manpower.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Huvudkontor
Ort: Östersund
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker fastighetsadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker fastighetsadministratör

Fastighetsadministratör till Finspång sökes!
Vill du ha ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik? Vill du arbeta brett inom fastighetsadministration? Då ska du läsa vidare!  Hur ser din arbetsdag ut? Vår kund är ett fastighetsbolag med ca 700 lägenheter och ca 100 lokaler. De har ett öppet arbetsklimat och sitter i trevliga lokaler i Finspång. I din roll som fastighetsadministratör kommer du att stötta och hjälpa uthyrare som finns på plats idag. Rollen omfattar aktiviteter såsom uthyrning, kontraktsskrivning, störningsärenden, sociala boendefrågor, kundmottagning, telefoniarbete och lägenhetsvisningar. Rollen innehåller aktiviteter som omfattar muntlig information och användande av ny teknik vid påverkan på kund som syftar till att bibehålla eller erhålla relationen. Arbetet sker utifrån riktlinjer i form av allmänt formulerade program/planer, såsom hyreslagen, hyrespolicy och överenskommelser med hyresgäst-information. Du kommer ha ett ansvar för att hjälpa till med dokumentation, arkivering och e-mail, tillse beställning av kontorsmaterial. Du kommer även att arbeta med att koordinera möten, förbereda agenda tillsammans med områdeschefen. Anställningen är initialt ett uthyrningsuppdrag där du blir anställd av Adecco och uthyrd till vårt kundföretag. För rätt person finns mycket goda möjligheter till anställning hos kund. Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt och med löpande varaktighet.Arbetstiderna är kontorstider enligt överenskommelse med kunden. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vem trivs här? Du som har en gymnasieutbildning, erfarenhet från affärssystemen Visma och Vitec samt arbetat inom fastighetsbranschen och med liknande administration tidigare kommer att känns igen dig samtidigt som du utvecklas. Du har goda engelska kunskaper och van att arbeta i Officepaketet. Vi tror att du är en person som är flexibel, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Är du även prestigelös, socialt kompetent, stresstålig och van att hantera många bollar i luften är det här din rätta plats Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många ya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se  Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Therese Andersson på 011-19 18 35 eller therese.andersson@adecco.se Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.  Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Finspång
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsadministratör till Finspång sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsadministratör till Finspång sökes!

Fastighetsadministratör
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter drygt 500 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-service • Kundservice Fastighetsavdelningen söker nu en Fastighetsadministratör. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en organisation där initiativtagande och drivkraft uppmuntras. Du kommer att bidra till att de verksamhetsmässiga målen uppnås. Du kommer att ingå i Enheten Teknik/Utveckling som är en intern stödfunktion inom Fastighets-avdelningen. Enheten innehåller olika specialkompetenser vilka skall utgöra ett stöd till avdelningschef, till avdelningens driftenhet och till avdelningens fastighetsförvaltare. I dina arbetsuppgifter och ansvar ingår bl.a. • att arbeta med avdelningens rutiner för passer- och nyckelhantering • ansvara för avdelningens ritningsarkiv • att administrera bostads- och lokalhyresavtal • hyresgästkontakter - externa som interna • att arbeta med avdelningens rutiner för systemet med förebyggande underhåll och fastighetsinformation • att arbeta aktivt med bevakning, beställning och uppföljning av myndighetskrav kopplat till kommunens fastigheter • ansvara för det systematiska brandskyddsarbetet kopplat till kommunens fastigheter • andra förekommande arbetsuppgifter KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en teknisk utbildning med fastighetsinriktning. Du ska ha mycket god datorvana, utbildning och erfarenhet i CAD-teknik samt erfarenhet av fastighetsteknik. Du har god samarbetsförmåga, du är flexibel och förmåga till helhetssyn. Du är bra på att organisera, administrera och ha förmåga att ta egna initiativ. Att ha hög servicekänsla är en självklarhet. För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har en positiv grundinställning och vi värdesätter personliga egenskaper som flexibilitet, kommunikationsförmåga och förmåga att kunna prioritera högt. Serviceförvaltningen strävar efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter. ÖVRIGT Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanninsföretag i rekryteringen.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsadministratör jobb, Fastighetsadministratör Varberg, Fastighetsadministratör Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsadministratör

KOPIA AV (Kundservice) Fastighetsadministratör
Vi är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. Vi vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas. Det kallar vi ofta för ”Det goda boendet”. HSB är ett starkt varumärke och Sveriges största bostadskooperation. HSB Norr är den nordligaste av 31 HSB-föreningar i Sverige med cirka 23 000 medlemmar från Skellefteå söder till Kiruna i norr. Hos oss jobbar 110 medarbetare fördelade på 8 orter. Vi står på tre ben: Nyproduktion, förvaltning och medlemskap. Vårt uppdrag är att tillhandahålla bostäder till våra medlemmar. Beskrivning HSB Norr söker nu en en Fastighetsadministratör till vår kundservice i Gällivare. I rollen krävs det att du som administratör har en förmåga att agera på frågeställningar och arbeta självständigt. Därför är det viktigt att du är proaktiv och alltid försöker tänka några steg framåt. Du är noggrann och gillar ordning och reda. Du har en positiv attityd och fungerar som ett stöd och backup till dina kollegor. Du värdesätter ett gott arbetsklimat och det är en självklarhet att du bidrar till detta. Du har en självklar känsla för service med varierande arbetsuppgifter. Arbetsuppgifter Avtalshantering och medlemsfrågor där du tar emot besök på kontor eller via telefon. Administrativa uppgifter medföljande bostadstilldelning. Kvalifikationer Erfarenhet av administration är ett krav för att lyckas i denna tjänst. Vi ser också att du har lägst gymnasieutbildning och behärskar svenska och engelska skriftligen samt muntligen. Meriterande är kunskaper i ytterligare språk samt erfarenhet av fastighetsbranschen. Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Linn Berglund 070-217 38 80 Övrigt Vi har kollektivavtal med Unionen och genomför löpande intervjuer. Besök oss på på www.hsb.se/norr
Företag: HSB Norr ek. för.
Ort: Gällivare
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga KOPIA AV (Kundservice) Fastighetsadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOPIA AV (Kundservice) Fastighetsadministratör

Fastighetsadministratör till Finspång sökes!
Vill du ha ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik? Vill du arbeta brett inom fastighetsadministration? Då ska du läsa vidare! Hur ser din arbetsdag ut? Vår kund är ett fastighetsbolag med ca 700 lägenheter och ett 100 tal lokaler. De har ett öppet arbetsklimat och sitter i trevliga lokaler i Finspång. I din roll som fastighetsadministratör kommer du att stötta och hjälpa uthyrare som finns på plats idag. Rollen omfattar aktiviteter såsom uthyrning, kontraktsskrivning, störningsärenden, sociala boendefrågor, kundmottagning, telefoniarbete och lägenhetsvisningar. Rollen innehåller aktiviteter som omfattar muntlig information och användande av ny teknik vid påverkan på kund som syftar till att bibehålla eller erhålla relationen. Arbetet sker utifrån riktlinjer i form av allmänt formulerade program/planer, såsom hyreslagen, hyrespolicy och överenskommelser med hyresgästinformation. Du kommer ha ett ansvar för att hjälpa till med dokumentation, arkivering och e-mail, tillgodose beställning av kontorsmaterial. Du kommer även att arbeta med att koordinera möten, förbereda agenda tillsammans med områdeschefen. Anställningen är initialt ett uthyrningsuppdrag där du blir anställd av Adecco och uthyrd till vårt kundföretag. För rätt person finns mycket goda möjligheter till anställning hos kund. Uppdraget är på 75 % med start så snart som möjligt och med löpande varaktighet. Arbetstiderna är kontorstider enligt överenskommelse med kunden. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vem trivs här? Du som har en gymnasieutbildning, erfarenhet från affärssystemet Vitec samt arbetat inom fastighetsbranschen och med liknande administration tidigare kommer att känns igen dig samtidigt som du utvecklas. Du har god engelska kunskaper och van att arbeta i Officepaketet. Vi tror att du är en person som är flexibel, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Är du även prestigelös, socialt kompetent, stresstålig och van att hantera många bollar i luften är det här din rätta plats Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se  Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Johanna Bradley på 011-19 18 32 eller johanna.bradley@adecco.se Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.  Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsadministratör till Finspång sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsadministratör till Finspång sökes!

Fastighetsadministratör
Den anrika 1000-årsstaden Skara, med sina unika traditioner, ligger mitt emellan Vänern och Vättern invid E20. Kommunen har ca 18 500 invånare. Näringslivet präglas bland annat av livsmedelproduktion, service- och utbildningsorganisationer/företag som står jordbruket nära, plastindustri, transportnäring, musikindustri, handel och besöksnäring. Det geografiska läget gör att i Skara är det nära till allt och kommunikationerna är också goda. Naturupplevelser finns inpå knuten och vi har ett aktivt föreningsliv och ett mångfasetterat kulturutbud. Förvaltningen för Service och teknik ansvarar för lokalvård, kost, fastighet, gator och parker samt övrig serviceverksamhet i kommunerna Skara och Götene. Förvaltningen har ca 240 medarbetare. Fastighetsavdelningen ansvarar för både Skara och Götenes kommuns fastighetsinnehav samt förvaltning av byggnadsbeståndet vilket omfattar bland annat skolor, förskolor, idrottsanläggningar samt kommunala förvaltningsbyggnader. Beskrivning  Som administratör kommer Du i huvudsak arbeta inom avd. Fastighet Götene & Skara. Dina arbetsuppgifter blir att ge administrativt stöd till avdelningschef och enhetschefer inom drift- och underhållsplaner, protokoll- och kontraktshantering, ekonomisk uppföljning och övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter. Tjänsten är till viss del rörlig på så vis att man befinner sig utanför kontoret vid olika möten och dialoger med externa parter. Arbetsuppgifter - Stöd i projektarbeten - Ekonomiska uppföljningar - Kund- och leverantörskontakter - Övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter - Hantering av hyreskontrakt Kvalifikationer - Gymnasieutbildning inom Administration/Ekonomi eller motsvarande - Minst 3-års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter, gärna inom fastighetsområdet - Goda kunskaper i Excel samt Officepaketet - Erfarenhet av att driva eller arbeta i projekt är meriterande - Initiativförmåga och förmåga att arbeta självständigt - Lätt för att samarbeta, vara flexibel och stresstålig - B-körkort  Villkor  Anställningen är tillsvidare på heltid med tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse. Jämställdhet och mångfald är viktiga perspektiv i vårt rekryteringsarbete. I Skara kommun gäller rökfri arbetstid. Sök gärna mer information om Skara kommun på www.skara.se Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbes. Vi tar enbart emot ansökningar digitalt via vårt rekryteringsprogram MyNetwork. Använd knappen längst ned i annonsen.
Företag: Skara kommun, Förvaltningen för Service och Teknik
Ort: Skara
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsadministratör jobb, Fastighetsadministratör Skara, Fastighetsadministratör Skara kommun, Förvaltningen för Service och Teknik
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsadministratör

Fastighetsadministratör
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet, med drygt 9000 invånare. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala, Arlanda och Stockholm. Här driver många föreningar sina verksamheter med stort engagemang och ger både barn och vuxna möjlighet till en aktiv fritid. Naturen, badstränderna och fisket lockar både besökare och nya invånare. I dag är vi drygt 700 engagerade medarbetare som arbetar för Älvkarleby kommun – välkommen att bli en av oss! Vår värdegrund bygger på Mod, Vilja, Respekt och Helhetssyn. Den skapar samsyn och tydliggör våra etiska värden och normer som är grunden för vårt arbete. Värdeorden ska genomsyra allt vi gör oavsett om vi är förtroendevalda, chefer eller medarbetare. Tekniska avdelningen ansvarar för frågor inom, fastighetsförvaltning, bygginvesteringar, energi, mark och exploatering, gator och parker m.m. Det är en verksamhet som lyder under samhällsbyggnadsnämnden och avdelningen arbetar för att kommunen ska ha en väl fungerande, tillgänglig samt hållbar samhällsstruktur. ARBETSUPPGIFTER Som fastighetsadministratör är du en stödfunktion för branschkunnigt arbete inom fastighetsfrågor och är underställd Teknisk chef. Målet för fastighetsverksamheten är att drift av kommunens lokaler och utveckling av fastighetsfrågor sker effektivt. Du har ett nära samarbete med fastighetsförvaltaren och ekonomiavdelningen. Du kommer att arbeta för att verksamheten lever upp till lagar, myndighetskrav och interna krav. Dina främsta arbetsuppgifter är: - Uppbyggnad och uppföljningar i fastighetsdatasystemet - Investeringsavskrivningar - Komponentredovisning - Egenkontrollsystemet - Hyresavtal och avtalssamordning - Beställningar och felanmälan - Övrig administration KVALIFIKATIONER Vi söker dig med utbildning inom fastighetsadministration eller övrig administration och ekonomi. Du har god datorvana och arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Rollen innebär ett stort eget ansvar och som person är du ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du är engagerad, noggrann, strukturerad och analytisk. Du kontrollerar, säkerställer och återkopplar information och handläggning. Du behärskar svenska språket väl och har förståelse för de förutsättningar som gäller i en politiskt styrd organisation. För tjänsten krävs B-körkort. ÖVRIGT I Älvkarleby kommun vill vi ha friska medarbetare som mår bra i både kropp och själ. Vi har rökfri arbetstid och erbjuder motion på arbetstid. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kontakten med dig som söker ber vi att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Vi tar inte emot ansökningar som kommer via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Älvkarleby kommun, Samhällsbyggnad
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsadministratör jobb, Fastighetsadministratör Älvkarleby, Fastighetsadministratör Älvkarleby kommun, Samhällsbyggnad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsadministratör

Erfaren fastighetsadministratör sökes till Stockholm City
Om Jobzone Jobzone är det lokala bemanningsföretaget som jobbar nära dig med personaluthyrning och rekrytering. De flesta av våra 50 kontor i Sverige och Norge drivs av engagerade egna företagare på den lokala marknaden. Vi kan det vi gör och kombinerar det stora företagets leveranssäkerhet med det lilla företagets personliga bemötande. Vår vision är att skapa framgång för individer och organisationer och ända sedan starten 2002 har vårt mål varit att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare, det innebär för dig som medarbetare átt du blir mycket väl omhändertagen av oss på Jobzone. Självklart är vi auktoriserade, har kollektivavtal, försäkringar mm. Dessutom har vi kontinuerliga evenemang som gör att vi lär känna varandra under trivsamma former. Vi vet att det är du som medarbetare som skapar framgång för Jobzone varför vi är väldigt måna om att du ska trivas hos oss. Vår Kund Du kommer att bli anställd av oss på Jobzone och uthyrd till vår kund som är ett välkänt företag. Uppdragets längd är från november 2015 - december 2016 med eventuell förlängning. Dina arbetsuppgifter Du ska kunna hantera alla möjliga tänkbara fastighetsärenden såsom: - att ta hand om felanmälningar som i vissa fall läggs ut på entreprenad eller åtgärdas av extern leverantör och vissa ärenden som medarbetaren ska ta hand om själv - deltaga vid förhandlingar rörande fastighetsärenden, vilket kräver erfarenhet från liknande uppdrag/arbetsuppgifter - deltaga vid möten och överläggningar med fastighetsägaren - vara back-up vid utdelningen av morgonposten Arbetstider 07.15-16.30 Krav För att klara av denna roll behövs följande erfarenheter och förmåga; - vi ser helst en senior medarbetare till denna roll - medarbetaren måste ha god erfarenhet av fastighetsförvaltning - tekniskt kunnig för att kunna hantera enklare/vanliga fel relaterat till fastigheter - god förhandlingsvana (förhandlings "pondus" är mycket bra) Meriterande Lojal, arbetssam, social förmåga. Tillsättning I november. Intervjuer kommer att ske löpande, är du en passande kandidat för denna tjänst så sök redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Jobzone Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-19
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren fastighetsadministratör sökes till Stockholm City jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren fastighetsadministratör sökes till Stockholm City

Fastighetsadministratör sökes till bank i City
Vår kund är en storbank med lokaler i City och har behov av dig som har erfarenhet av fastighetsförvaltning. Tjänsten är på heltid, med omgående start(senast 1/11 2015) och konsultuppdraget beräknas pågå till sista december 2016. Fasta arbetstider mellan 07:15 och 15.30, måndag till fredag.  Beskrivning av tjänsten Du kommer att tillhöra bankens fastighetsavdelning och förväntas ansvara för hantering av felanmälningar vid entreprenad, delta vid förhandlingar rörande fastighetsärenden samt delta vid möten och överläggningar med fastighetsägarna. Det tillkommer en del andra administrativa arbetsuppgifter. Vem är du?  För att bli aktuell kandidat för tjänsten så behöver du ha arbetat med fastighetsförvaltning. Du bör ha ett tekniskt intresse/kunskap för att kunna hantera ärenden knutna till fastigheter. Ett stort plus är om du har förhandlingsvana.     Om TNG TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser – dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och unika erbjudande och vi har växt snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har en kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.
Företag: TNG Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-20
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsadministratör sökes till bank i City jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsadministratör sökes till bank i City

Fastighetsadministratör sökes till bank i City
Vår kund är en storbank med lokaler i City och har behov av dig som har erfarenhet av fastighetsförvaltning. Tjänsten är på heltid, med omgående start(senast 1/11 2015) och konsultuppdraget beräknas pågå till sista december 2016. Fasta arbetstider mellan 07:15 och 15.30, måndag till fredag.  Beskrivning av tjänsten Du kommer att tillhöra bankens fastighetsavdelning och förväntas ansvara för hantering av felanmälningar vid entreprenad, delta vid förhandlingar rörande fastighetsärenden samt delta vid möten och överläggningar med fastighetsägarna. Det tillkommer en del andra administrativa arbetsuppgifter. Vem är du?  För att bli aktuell kandidat för tjänsten så behöver du ha arbetat med fastighetsförvaltning. Du bör ha ett tekniskt intresse/kunskap för att kunna hantera ärenden knutna till fastigheter. Ett stort plus är om du har förhandlingsvana.     Om TNG TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser – dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och unika erbjudande och vi har växt snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har en kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.
Företag: TNG Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsadministratör sökes till bank i City jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsadministratör sökes till bank i City

Erfaren fastighetsadministratör sökes för långuppdrag.
Om Jobzone Jobzone är det lokala bemanningsföretaget som jobbar nära dig med personaluthyrning och rekrytering. De flesta av våra 50 kontor i Sverige och Norge drivs av engagerade egna företagare på den lokala marknaden. Vi kan det vi gör och kombinerar det stora företagets leveranssäkerhet med det lilla företagets personliga bemötande. Vår vision är att skapa framgång för individer och organisationer och ända sedan starten 2002 har vårt mål varit att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare, det innebär för dig som medarbetare átt du blir mycket väl omhändertagen av oss på Jobzone. Självklart är vi auktoriserade, har kollektivavtal, försäkringar mm. Dessutom har vi kontinuerliga evenemang som gör att vi lär känna varandra under trivsamma former. Vi vet att det är du som medarbetare som skapar framgång för Jobzone varför vi är väldigt måna om att du ska trivas hos oss. Vår Kund Du kommer att bli anställd av oss på Jobzone och uthyrd till vår kund som är en välkänd bank och sitter centralt i Stockholm. Uppdragets längd är från november/december 2015 - december 2016 med eventuell förlängning. Dina arbetsuppgifter Du ska kunna hantera alla möjliga tänkbara fastighetsärenden såsom: - att ta hand om felanmälningar som i vissa fall läggs ut på entreprenad eller åtgärdas av extern leverantör och vissa ärenden som medarbetaren ska ta hand om själv - deltaga vid förhandlingar rörande fastighetsärenden, vilket kräver erfarenhet från liknande uppdrag/arbetsuppgifter - deltaga vid möten och överläggningar med fastighetsägaren - vara back-up vid utdelningen av morgonposten Arbetstider 07.15-16.30 Krav För att klara av denna roll behövs följande erfarenheter och förmåga; - vi ser helst en senior medarbetare till denna roll - medarbetaren måste ha god erfarenhet av fastighetsförvaltning - tekniskt kunnig för att kunna hantera enklare/vanliga fel relaterat till fastigheter - god förhandlingsvana (förhandlings "pondus" är mycket bra) Meriterande Lojal, arbetssam, social förmåga. Tillsättning I november. Intervjuer kommer att ske löpande, är du en passande kandidat för denna tjänst så sök redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Jobzone Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren fastighetsadministratör sökes för långuppdrag. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren fastighetsadministratör sökes för långuppdrag.

Erfaren fastighetsadministratör sökes för långuppdrag hos kund.
Om Jobzone Jobzone är det lokala bemanningsföretaget som jobbar nära dig med personaluthyrning och rekrytering. De flesta av våra 50 kontor i Sverige och Norge drivs av engagerade egna företagare på den lokala marknaden. Vi kan det vi gör och kombinerar det stora företagets leveranssäkerhet med det lilla företagets personliga bemötande. Vår vision är att skapa framgång för individer och organisationer och ända sedan starten 2002 har vårt mål varit att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare, det innebär för dig som medarbetare átt du blir mycket väl omhändertagen av oss på Jobzone. Självklart är vi auktoriserade, har kollektivavtal, försäkringar mm. Dessutom har vi kontinuerliga evenemang som gör att vi lär känna varandra under trivsamma former. Vi vet att det är du som medarbetare som skapar framgång för Jobzone varför vi är väldigt måna om att du ska trivas hos oss. Vår Kund Du kommer att bli anställd av oss på Jobzone och uthyrd till vår kund som är en välkänd bank och sitter centralt i Stockholm. Uppdragets längd är från november/december 2015 - december 2016 med eventuell förlängning. Dina arbetsuppgifter Du kommer att tillhöra bankens fastighetsavdelning. Du bör kunna hantera alla möjliga tänkbara fastighetsärenden såsom: Ansvara för hantering av felanmälningar vid entreprenad Delta vid förhandlingar rörande fastighetsärenden, vilket kräver erfarenhet från liknande uppdrag/arbetsuppgifter Delta vid möten och överläggningar med fastighetsägaren Vara back-up vid utdelningen av morgonposten Arbetstider 07.15-15.30 Krav För att klara av denna roll behövs följande erfarenheter och förmåga; Vi ser helst en senior medarbetare till denna roll Ha god erfarenhet av fastighetsförvaltning Tekniskt kunnig för att kunna hantera enklare/vanliga fel relaterat till fastigheter God förhandlingsvana (förhandlings "pondus" är mycket bra) Meriterande Lojal, arbetssam, social förmåga. Tillsättning I november/december Intervjuer kommer att ske löpande, är du en passande kandidat för denna tjänst så sök redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Jobzone Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren fastighetsadministratör sökes för långuppdrag hos kund. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren fastighetsadministratör sökes för långuppdrag hos kund.

Fastighetsadministratör
Fastighetsadministratör Nu söker vi en driven och noggrann administratör till vår kund inom fastighetsbranschen Du som administratör är ansvarig för att samla in och registrera information kring fastigheterna och dess hyresgäster. Detta kan handla om allt från behörigheter kring Elektriska nämnden till att hantera olika typer av underlag till drifts-, media avräkningarna. Vidare så är du den person som har koll på förvaltningsarkivet, myndighetsbesiktningar, leverantörsfakturor och uppdragsbekräftelser. I rollen ingår det en hel del handläggning och dokumentering kring olika ärenden, så det är viktigt att du är en strukturerad och noggrann person. Vi söker dig som har god erfarenhet från administrativt personalarbete i en bred roll. Vi ser att du har erfarenhet av fakturahantering. Du är mycket självgående och tar initiativ till att driva ditt arbete framåt. För att passa som fastighetsadministratör bör du vara en person som är trygg i dig själv och vågar fatta egna beslut. Självklart är du noggrann, serviceminded och glad. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Västerås Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 2015-11-31, Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. För information: Johanna Levin, johanna.levin@proffice.se Kvalifikationer: Vi söker en duktig och driven administratör som gillar ordning och reda. Du har erfarenhet av ekonomisk administration sedan tidigare och har jobbat i Microsoft Office paketet. Krav på gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi. Det är även meriterande med erfarenhet från fastighetsbranschen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Organisations-/företagsbeskrivning: Proffice är ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag med över 10 000 anställda på omkring 80 kontor i Norden. Som konsult hos Proffice är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver detta får du dessutom en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig möjlighet att forma din karriär så som du vill. Som konsult hos oss får du alltså en mängd karriärmöjligheter, du möter olika företagskulturer och får erfarenhet från många branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV.
Företag: Proffice AB
Ort: Västerås
Publicerad : 11-16
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsadministratör jobb, Fastighetsadministratör Västerås, Fastighetsadministratör Proffice AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsadministratör

Fastighetsadministratör med ekonomi
Experis Finance erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom exempelvis Ekonomi & Redovisning, Finans, Inköp, Skatt och Risk. Det gör vi via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Finance finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Arbetsbeskrivning Till vår konsultverksamhet söker vi nu en nyckelspelare i vår kunds organisation. Du kommer att arbeta som bryggan mellan ekonomi och fastighetschef och röra dig i hela spektrat gällande fastighetsadministration. Initialt kommer du vara anställd av Experis och uthyrd till kund, för rätt person finns goda möjligheter till tillsvidareanställning hos kund. Vem är du? Vi ser gärna att du har en akademisk bakgrund eller motsvarande inom fastighet eller ekonomi. Ett krav är erfarenhet från fastighetsbranschen. Du ska ha kännedom om hur man läser, tolkar och implementerar hyresavtal. Ytterligare exempel på arbetsuppgifter är hantering av felanmälningar, medverka i projekt, kontera fakturor och medverka i företagets utveckling och expansion. För att trivas i rollen och vara rätt person bör du förstå flödet både gällande ekonomi och fastighetsadministration. Du ska gilla det lilla företaget, vara noggrann, avtalskunnig, kreativ och vetgirig som person. Vad kan vi erbjuda dig? Experis är specialisten på specialister inom IT, Engineering, Finance och Executive. Vi ger specialister möjlighet att växla upp eller byta spår i sin yrkesbana. På Experis Finance får du som konsult kompetensutveckling genom längre kvalificerade uppdrag. Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag. Kontaktperson Sök tjänsten via ansökningslänken. Registrera ditt CV via www.experis.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Om du har frågor är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Cecilia Andersson på 031-61 72 07. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Experis Finance Huvudkontor
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-16
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsadministratör med ekonomi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsadministratör med ekonomi

Fastighetsadministratör med ekonomi
Experis Finance erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom exempelvis Ekonomi & Redovisning, Finans, Inköp, Skatt och Risk. Det gör vi via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Finance finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Arbetsbeskrivning Till vår konsultverksamhet söker vi nu en nyckelspelare i vår kunds organisation. Du kommer att arbeta som bryggan mellan ekonomi och fastighetschef och röra dig i hela spektrat gällande fastighetsadministration. Initialt kommer du vara anställd av Experis och uthyrd till kund, för rätt person finns goda möjligheter till tillsvidareanställning hos kund. Vem är du? Vi ser gärna att du har en akademisk bakgrund eller motsvarande inom fastighet eller ekonomi. Ett krav är erfarenhet från fastighetsbranschen. Du ska ha kännedom om hur man läser, tolkar och implementerar hyresavtal. Ytterligare exempel på arbetsuppgifter är hantering av felanmälningar, medverka i projekt, kontera fakturor och medverka i företagets utveckling och expansion. För att trivas i rollen och vara rätt person bör du förstå flödet både gällande ekonomi och fastighetsadministration. Du ska gilla det lilla företaget, vara noggrann, avtalskunnig, kreativ och vetgirig som person. Vad kan vi erbjuda dig? Experis är specialisten på specialister inom IT, Engineering, Finance och Executive. Vi ger specialister möjlighet att växla upp eller byta spår i sin yrkesbana. På Experis Finance får du som konsult kompetensutveckling genom längre kvalificerade uppdrag. Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag. Kontaktperson Sök tjänsten via ansökningslänken. Registrera ditt CV via www.experis.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Om du har frågor är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Cecilia Andersson på 031-61 72 07. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Experis Finance Huvudkontor
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-16
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsadministratör med ekonomi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsadministratör med ekonomi

Fastighetsadministratör
Huddinge kommun omfattar både vackra natur- och friluftsområden och storstadens bekvämligheter. Här finns bostäder och arbetsplatser där människor kan utvecklas och må bra. Huddinge kommun kännetecknas av mångfald, omtanke och stark framåtanda. Tillsammans skapar vi en hållbar framtid för alla som bor och arbetar här. Enhetsbeskrivning Mark- och exploateringssektionen arbetar med exploateringsfrågor i samband med framtagandet och genomförandet av detaljplanplaner för en ny markanvändning. I arbetsuppgifterna ingår exempelvis markanvisningar, förhandlingar, avtalsfrågor och gatukostnadsfrågor. Sektionen ansvarar även för frågor som anknyter till kommunens fastighetsägande, exempelvis köp och försäljning av mark, olika typer av markupplåtelser och den löpande förvaltningen av kommunens kvartersmark. För att klara verksamheten är det väsentligt med en väl fungerande administration som stöd för våra handläggare därför söker vi en fastighetsadministratör. - Om arbetet Som fastighetsadministratör på mark- och exploateringssektionen kommer du att stödja och hjälpa handläggarna med administrativa uppgifter i handläggningen av olika fastighetsärenden men även svara för enklare handläggning. Rollen innebär ett nära samarbete med medarbetare på sektionen men även kontakter med kommunens invånare och brukare. Mer specifikt kommer du att hantera administrativa uppgifter kopplade till sektionens verksamhet inom tre områden: markupplåtelser, gatukostnader och kommunikation. Inom arbetsområde markupplåtelser innebär rollen som fastighetsadministratör t ex att svara på remisser och upprätta villkor för upplåtelser av mark. Det innebär även att bevaka och omförhandla markupplåtelseavtal, slutföra köp/försäljning av mark och upprätta debiteringsunderlag. Inom arbetsområde gatukostnader blir fastighetsadministratörens roll att registera och debitera gatukostnader samt att svara på remisser. Inom arbetsområde kommunikation kommer du att uppdatera sektionens hemsida och hantera utskick och tidsbokningar. Din profil Vi söker dig som har examen från tekniskt eller ekonomiskt gymnasium, eller annan likvärdig utbildning. Vi ser att det är meriterande om du har erfarenhet från samhällsbyggnadsprocessen och har arbetat med fakturahantering. Körkort är ett krav. För att lyckas i din roll som fastighetsadministratör är det viktigt att du är målinriktad, nyfiken, har god samarbetsförmåga och är intresserad av att lära nytt. Att du är serviceinriktad och kan uttrycka dig väl i skrift är egenskaper som vi värdesätter och som du kommer ha nytta av i ditt arbete. Facklig kontaktperson För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Huddinge kommun
Ort: Huddinge
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsadministratör jobb, Fastighetsadministratör Huddinge, Fastighetsadministratör Huddinge kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsadministratör

Fastighetsadministratör till Wåhlin Fastigheter
Om företaget Wåhlin Fastigheter AB är idag ett av Stockholms större privatägda fastighetsföretag. Beståndet omfattar ett hundratal fastigheter med cirka 3 000 lägenheter, 300 lokaler och ett antal garage- och parkeringsplatser. Tillsammans med vår engagerade personal sköter vi allting själva, från projektutveckling och fastighetsskötsel till trädgårdsarbete och ekonomi. Det bidrar till att vi lär känna våra hyresgäster, ger bra kontroll över verksamheten och lär oss mer om vad vi behöver tänka på när vi bygger nytt. Nu söker vi en ny medarbetare till vårat kontor i Solna. Dina arbetsuppgifter Som fastighetsadministratör är du lyhörd för dina kunders synpunkter och därför är viktigta egenskaper att vara servicemedveten, kreativ och självgående. Som fastighetsadministratör arbetar du tätt tillsammans med övriga på förvaltningen. Du administrerar bolagets fastigheter och har mycket kontakt med hyresgäster och kollegor inom företaget. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår bl.a. att: • Arbeta och kommunicera med befintliga hyresgäster • Ansvarar för uthyrning och uppsägning av lägenheter, garage och parkeringsplatser • Hyra ut och marknadsföra lediga objekt • Skriva hyresavtal • Upprätta samt uppdatera informationsmaterial kontinuerligt • Hantera in- och utflyttningar • Hantera byten, överlåtelser och andrahandsuthyrning Din profil Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna som förvaltningsassistent. Du är van att arbeta i Office programmen och i fastighetsprogrammet Vitec. Som person är du kommunikativ och uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Du är strukturerad, noggrann, positiv, ansvarsfull och självgående. Du har god förmåga att kommunicera på ett lyhört och ödmjukt sätt med kunder och kollegor. Du är van att arbeta med administrativa arbetsuppgifter och att ge service. Vidare är du initiativrik, flexibel, stresstålig och har lätt att lära. Om Newsec Competence Newsec Competence erbjuder kompetensförsörjning till fastighetsrelaterade företag på den svenska marknaden. Vår vision är att vara fastighetsbranschens mest kvalitetsmedvetna, lyhörda och framtidsorienterade leverantör av kompetensförsörjning med en hög personlig service. Vid frågor ang. tjänsten vänligen kontakta Alexandra Davis, Delivery Manager: 070 819 68 45 eller Alexandra.Davis@newsec.se. Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan!
Företag: Newsec Competence AB
Ort: Solna
Publicerad : 01-18
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsadministratör till Wåhlin Fastigheter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsadministratör till Wåhlin Fastigheter

Projekt- och Fastighetsadministratör vid Fastighet/Projekt Västerås
Var med och forma lokaler för framtidens sjukvård i Västmanland!   Fastighet inom Landstinget Västmanland utgör egen verksamhet och dess huvuduppdrag är att till Landstingets verksamheter åstadkomma maximal nytta avseende lokalförsörjning baserad på en hållbar samhällsutveckling. Vi förvaltar ca 415 000 kvm lokaler spridda i hela länet. Landstinget satsar stora investeringar för att ge sjukvården och dess kringverksamheter förutsättningar att möta morgondagens krav på hälso-och sjukvård. Investeringstakten befinner sig för närvarande på ca 300 mkr årligen. Fastighet är inne i ett mycket expansivt skede. Vi utvecklar lokaler och fastigheter för nya och befintliga kunder genom både om- och nybyggnation och behöver därför förstärka organisationen med ytterligare medarbetare.   Arbetsuppgifter Som administratör kommer du att biträda bl.a. Fastighets-, Projekt- och Förvaltningschef samt Projektcontroller i deras dagliga arbete med sedvanliga administrativa uppgifter, såsom administrera intranätet för Fastighet och föra protokoll i olika sammanhang. I arbetsuppgifterna ingår att bevaka/kontrollera investeringsprojekten, uppdatera projektens status i Agresso, sammanställa projektavslut samt att bevaka anläggningsregistret. I arbetet genomför du diverse debiteringar och ombokningar till hyresgäster och projektledare. Du arbetar även med kontroll av driftsfakturor och enklare periodiseringar samt att säkerställa att projektkonton/fakturor är rätt konterade på avsedda ansvar. I arbetet ingår att utföra kontroller enligt revisionsrapporter gällande bl.a. uppföljningar av ramavtal, fakturor etc. samt ta fram rapporter i Agresso och Landlord till projektledare och förvaltare. I rollen kommer du även att ha en nära samverkan med projektledare, fastighetsförvaltare, specialister inom bl.a. teknik och samt externt inhyrda konsulter och entreprenörer.   Kvalifikationer Du har erfarenhet från liknande befattning inom offentlig och/eller privat sektor samt har en fullständig gymnasieutbildning med inriktning mot administration, ekonomi eller liknande. Vi ser gärna att du har arbetat med administration inom bygg- och fastighetsförvaltning samt vana från att regelbundet och självständigt följa upp processer. Meriterande är även erfarenhet av programmen Agresso och Landlord samt erfarenhet av fastighetsekonomi.   För att passa in i rollen behöver du ha en god samarbetsförmåga med såväl kollegor, kunder och övriga medarbetare. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Som person är du ansvarstagande samt har förmågan att planera och strukturera ditt arbete. Du är en initiativtagande, engagerad och självgående administratör med pedagogiska färdigheter.   Som administratör är det av stor vikt att du har goda datorkunskaper och kunskaper i Office-programmen särskilt Power Point. En förutsättning för att lyckas i tjänsten är att du har goda kunskaper i svenska språket och att du uttrycker dig väl i tal och skrift. Tjänsten är placerad vid vårt Västeråskontor och arbetet är länsövergripande varför B-körkort är ett krav.   Anställningsvillkor Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.   Sista ansökningsdag är 17 februari 2016.   Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.   Landstinget Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.   Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till vår stad.   Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.     Organisationsbeskrivning Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 500 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Projekt- och Fastighetsadministratör vid Fastighet/Projekt Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projekt- och Fastighetsadministratör vid Fastighet/Projekt Västerås

Podium rekryterar Fastighetsadministratör
Om tjänsten Podium Fastigheter AB grundades 1971 och är ett privatägt fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i Sverige. Våra fastigheter är belägna i flera orter runtom i Sverige, såsom Norrtälje, Hallstavik, Bergshamra, Västerås, Degerfors, Filipstad och Nässjö. Beståndet består i huvudsak av bostadsfastigheter samt några kommersiella industri- och logistikfastigheter. Vår målsättning är att långsiktigt utöka vårt fastighetsbestånd genom förvärv och fastighetsutveckling. Drivs du av att ge bästa tänkbara service? Har du erfarenhet av fastighetsbranschen och tycker om att arbeta administrativt? Då kanske du är vår nya medarbetare? Tjänsten är placerad i fina lokaler på Östermalm i Stockholm. Som fastighetsadministratör på vår fastighetsexpedition är du i mångt och mycket vårt ansikte utåt. Du upprätthåller löpande kontakter med våra hyresgäster och tar emot och hanterar felanmälningar för vidare delegering till fastighetsskötare och återkopplar till hyresgästerna. Arbetet innebär också bl.a registerhantering i hyresprogram, skriva hyresavtal, hantera parkeringsärenden och aviseringar m.m. Att bistå ekonomiavdelningen ingår också i tjänsten, liksom övriga sedvanliga administrativa uppgifter. Din profil Du har erfarenhet och trivs med att jobba i en servicefunktion och du är genuint intresserad av att ge alla ett bra bemötande. Du är van och tycker om att arbeta med administrativa uppgifter och behärskar Officepaketets alla delar väl samt har lätt att lära dig andra dataprogram. Vi tror att du är en person som sprider glädje omkring dig. För att passa in i rollen och som kollega är du ödmjuk, positiv och ansvarsfull samt driven att vilja lära dig mer och utvecklas. Som person har du stor social kompetens och förstår att sätta hyresgästerna i fokus för bästa service. Du har integritet och är diplomatisk med lätt för att ta andras perspektiv och van att dagligen ha mycket kontakt med människor. Du arbetar strukturerat och noggrant med dina arbetsuppgifter och uppskattar ordning och reda. Känner du igen dig i ovan och i nedan profil är du mer än välkommen att skicka din ansökan. • Utbildning på gymnasienivå, gärna inom ekonomi/redovisning. • Några års erfarenhet av kontors- och ekonomiarbete, gärna fastighetsrelaterat. • Goda kunskaper i Office-paketet och vana vid arbete med dator och telefon som hjälpmedel. • Du behärskar svenska språket i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. • B-körkort. Vi samarbetar med rekryteringskonsult Katja Löfström på Arena Personal i tillsättning av denna tjänst. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor angående tjänsten kan du kontakta Katja Löfström på telefon 070-884 38 14. Ansökan Tre enkla steg till ditt nya jobb: 1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”. 2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter. 3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Arena Personal Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-09
Sök fler jobb liknande: lediga Podium rekryterar Fastighetsadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Podium rekryterar Fastighetsadministratör

Fastighetsadministratör
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige år 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Fastighetsavdelningen ansvarar för nyetablering, byggnation och förvaltning av Lidls butiker. Verksamheten är uppdelad i tre regioner som utgår från Malmö, Örebro och Stockholm. Stockholmskontoret ansvarar i dagsläget för ett 50-tal butiker, med fler på gång allteftersom vi bygger nya. Teamet utgörs av 12 personer. Vi utökar nu vårt team och söker nu två fastighetsadministratörer till Stockholmsområdet för fortsatt expansion och utveckling av befintliga fastigheter inom regionen. Vad blir dina arbetsuppgifter? Som fastighetsadministratör är du spindeln i nätet och ansvarar för koordinationen av ärenden på kontoret. I din roll bistår du regionens etablerare eller förvaltare administrativt. Du arbetar med att förbereda samt utvärdera underlag vid upphandlingar av entreprenörer, samt underlag gällande utveckling av fastighetsportföljen. Du har kontakt med fastighetsbolag, konsulter, myndigheter och är även behjälplig med serviceunderhållsplaner eller inom energiuppföljning. Vidare ansvarar du även för löpande uppdatering av IT-system för fastigheter. Du rapporterar till regionens fastighetschef (alt. chef teknisk förvaltning). Vilka erfarenheter söker vi? Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande i grunden. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom bygg eller fastighetsbranschen. Som person är du strukturerad, noggrann och har mycket god prioriterings- och initiativförmåga. Du är stresstålig och kan ha flera arbetsuppgifter igång samtidigt. Du är en skicklig administratör och för dig är det en självklarhet att vara serviceinriktad i ditt arbete. Du har teknisk förståelse och gillar att lösa problem samt har förmågan att arbeta självständigt under eget ansvar och i team. Du är en van användare av Officepaketet och är en god kommunikatör som har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Kunskaper i tyska är inget krav men något vi ser som meriterande. Vad kan vi erbjuda dig? För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Tjänsterna är en heltidstjänst, med tillträde enligt överenskommelse. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Har vi väckt ditt intresse? Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken "Ansök nu". som du hittar i annonsen på vår hemsida. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 18 januari 2016. Vid fackliga frågor kontakta Unionens arbetsplatsombud; apo_hk@lidl.se Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-55 55 70 00. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Solna
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsadministratör jobb, Fastighetsadministratör Solna, Fastighetsadministratör Lidl Sverige KB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsadministratör

Podium rekryterar Fastighetsadministratör
Om tjänsten Podium Fastigheter AB grundades 1971 och är ett privatägt fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i Sverige. Våra fastigheter är belägna i flera orter runtom i Sverige, såsom Norrtälje, Hallstavik, Bergshamra, Västerås, Degerfors, Filipstad och Nässjö. Beståndet består i huvudsak av bostadsfastigheter samt några kommersiella industri- och logistikfastigheter. Vår målsättning är att långsiktigt utöka vårt fastighetsbestånd genom förvärv och fastighetsutveckling. Drivs du av att ge bästa tänkbara service? Har du erfarenhet av fastighetsbranschen och tycker om att arbeta administrativt? Då kanske du är vår nya medarbetare? Tjänsten är placerad i fina lokaler på Östermalm i Stockholm. Som fastighetsadministratör på vår fastighetsexpedition är du i mångt och mycket vårt ansikte utåt. Du upprätthåller löpande kontakter med våra hyresgäster och tar emot och hanterar felanmälningar för vidare delegering till fastighetsskötare och återkopplar till hyresgästerna. Arbetet innebär också bl.a registerhantering i hyresprogram, skriva hyresavtal, hantera parkeringsärenden och aviseringar m.m. Att bistå ekonomiavdelningen ingår också i tjänsten, liksom övriga sedvanliga administrativa uppgifter. Din profil Du har erfarenhet och trivs med att jobba i en servicefunktion och du är genuint intresserad av att ge alla ett bra bemötande. Du är van och tycker om att arbeta med administrativa uppgifter och behärskar Officepaketets alla delar väl samt har lätt att lära dig andra dataprogram. Vi tror att du är en person som sprider glädje omkring dig. För att passa in i rollen och som kollega är du ödmjuk, positiv och ansvarsfull samt driven att vilja lära dig mer och utvecklas. Som person har du stor social kompetens och förstår att sätta hyresgästerna i fokus för bästa service. Du har integritet och är diplomatisk med lätt för att ta andras perspektiv och van att dagligen ha mycket kontakt med människor. Du arbetar strukturerat och noggrant med dina arbetsuppgifter och uppskattar ordning och reda. Känner du igen dig i ovan och i nedan profil är du mer än välkommen att skicka din ansökan. • Utbildning på gymnasienivå, gärna inom ekonomi/redovisning. • Några års erfarenhet av kontors- och ekonomiarbete, gärna fastighetsrelaterat. • Goda kunskaper i Office-paketet och vana vid arbete med dator och telefon som hjälpmedel. • Du behärskar svenska språket i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. • B-körkort. Vi samarbetar med rekryteringskonsult Katja Löfström på Arena Personal i tillsättning av denna tjänst. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor angående tjänsten kan du kontakta Katja Löfström på telefon 070-884 38 14. Ansökan Tre enkla steg till ditt nya jobb: 1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”. 2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter. 3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Arena Personal Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Podium rekryterar Fastighetsadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Podium rekryterar Fastighetsadministratör

Ledigt jobb som fastighetsadministratör i Göteborg
Experis Finance erbjuder kompetensförsörjning av specialister inom exempelvis Ekonomi, HR och Inköp. Det gör vi via konsultverksamhet och rekrytering. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Finance finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Arbetsbeskrivning Till vårt vinnande team av Experiskonsulter söker vi nu dig som är redo för att ta nästa kliv i karriären. Vi söker nu dig som är vill arbeta som fastighetsadministratör i Göteborg. I arbetet ingår det att läsa, tolka och implementera hyresavtal, hantera felanmälningar, kontera fakturor, delta i projekt och medverka i företagets expansion och utveckling. Vem är du? För att trivas i rollen som fastigehetsadministratör bör du ha erfarenhet av att arbeta administrativt i ett fastighetsbolag oavsett storlek och gilla att vara i mitten av verksamheten och delaktig i de flesta processer i bolaget. Du trivs med att arbeta i ett mindre företag och förstår hela flödet gällande ekonomi och fastighetsadministration. Du känner dig trygg med att arbeta i Excel likväl som att du obehindrat talar och skriver svenska och engelska. Vi ser också gärna att du har en för rollen relaterad utbildning på högskolenivå. Vi söker dig som är tillgänglig för nytt jobb relativt omgående och som trivs med att möta nya arbetsplatser och miljöer. För att passa och trivas i konsultrollen är du resultatinriktad, flexibel och nyfiken på nya erfarenheter. Som person är du analytisk, operativ och proaktiv samt lyhörd för våra kunders behov. Vad kan vi erbjuda dig? Vi anser oss inte vara som alla andra, vi är stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Här får du också en utvecklingsplan, så både du och din konsultchef har förståelse för vart du vill nå och vilka kompetenser som du vill utveckla. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal och vi försöker alltid utgå från att våra konsultkollegor skall ha en fast tillsvidareanställning. Våra värderingar Våra värderingar betyder mycket för oss, det är utifrån dem vi har skapat vår gemensamma värdegrund som hela tiden utvecklas med alla oss som jobbar på ManpowerGroup. Genom våra värderingar kan vi också tydliggöra den riktning vi tar som bolag, till våra konsulter, kandidater och kunder. •People - vi bryr oss om människor och den roll arbetet har i deras liv. Vi respekterar människor som individer, litar på dem, stödjer dem och ger dem möjlighet att förverkliga sina mål i livet. •Knowledge - vi delar med oss av vår kunskap, expertis och våra resurser. Vi lyssnar aktivt och använder den informationen för att förbättra våra erbjudanden, våra tjänster och våra relationer. •Innovation - vi är föregångare i arbetslivet. Vi vågar vara innovativa, vara pionjärer och utvecklas. Vi utmanar hela tiden för att finna nya och bättre lösningar. Experis eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Ansök genom att registrera din CV via länken till höger, urval sker löpande. För mer information om Experis Finance och vad vi kan erbjuda dig är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Cecilia Andersson 031-61 72 07 eller via mail: cecilia.j.andersson@se.experis.com
Företag: Experis Finance Huvudkontor
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Ledigt jobb som fastighetsadministratör i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledigt jobb som fastighetsadministratör i Göteborg


Sök lediga jobb Fastighetsadministratör

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se