Fastighetstekniker_Drifttekniker, fastighet jobb - lediga jobb

Fastighetstekniker_Drifttekniker, fastighet jobb Fastighetstekniker_Drifttekniker, fastighet jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Fastighetstekniker_Drifttekniker, fastighet. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Fastighetstekniker_Drifttekniker, fastighet. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet- Varberg

 2. Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet- Herrljunga

 3. Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet- Lund

 4. Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet- Stenungsund

 5. Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet- Solna

 6. Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet- Mölndal

 7. Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet- Ekerö

 8. Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet- Mjölby

 9. Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet- Oskarshamn

 10. Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet- Bengtsfors

 11. Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet- Ekerö

 12. Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet- Sala

 13. Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet- Malmö

 14. Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet- Hudiksvall

 15. Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet- Hudiksvall


Mer beskrivning

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 500 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: * Fastighet * Kost och städ * IT-service * Kundcenter (under uppbyggnad) Serviceförvaltningen söker nu en Driftstekniker till Fastighetsavdelningen ARBETSUPPGIFTER I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. drift och förebyggande underhåll på tekniska apparaturer samt arbetsuppgifter inom tradiononellt fastighetsarbete i alla kommunens fastigheter. I tjänsten ingår även jour/beredskap. KVALIFIKATIONER Du som söker tjänsten har gått energiprogrammet med inriktning drift- och underhållsteknik och/eller styr- och reglerteknik. Du har också erfarenhet och har arbetat med energiuppföljning och energi/driftoptimering samt utbildning i brandlarm, sprinklersystem och inbrottslarm. Du har goda datakunskaper i fastighetsprogram såsom energiuppföljnings/underhållsprogram samt Windows- och Officepaket. Önskvärt är att du är certifierad i heta arbeten, ställningsbygge, skylift samt har behörighet i någon form av elarbeten samt erfarenhet inom styr och regler. Du ska ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Som person är du service- och utvecklingsinriktad, har lätt för att samarbeta, stresstålig samt flexibel. Körkort B är ett krav.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Herrljunga har drygt 9 300 invånare och kommunen ligger centralt i Västra Götaland. Pendlingsmöjligheterna är goda. Med tåg tar det 50 minuter till Göteborg och två och en halv timma till Stockholm. Näringslivet domineras traditionellt av tillverkningsindustrin.På Svenskt Näringslivs ranking, som ger i bild av företagsklimatet i Sveriges samtliga kommuner, så placerade sig Herrljunga 2013 på 28:e plats. ARBETSUPPGIFTER Drift och övervakning av kommunens energisystem. Säkerställa att fastigheternas driftfunktioner regleras optimalt. Installationer och utbyte inom VA, styr och regler. Ansvarig för drift och skötsel av driftsinstallationer. Sammanställa, samt följa upp, egenkontroller samt underhålls- och utbytesplaner. Genomföra och följa upp arbetsuppgifter i avsedda system. KVALIFIKATIONER Driftteknikerutbildning eller likvärdig utbildning. Styr- och regler utbildning eller likvärdig. El-behörighet. Körkort. Minst 8 års erfarenhet inom fastighetsdrift eller styr och reglerområdet. Goda kunskaper inom installations och byggteknikområdet. Kunskaper i energi- och miljöfrågor. God kommunikationsförmåga i tal och skrift samt erfarenhet av relationsskapande arbete med mycket kundkontakt. Goda kunskaper och erfarenheter som användare av IT-baserade system. Personliga egenskaper så som ansvarskännande, goda kommunikativa egenskaper, struktur- och kvalitetsmedvetenhet värdesätts.
Företag: Herrljunga kommun, Teknisk förvaltning
Ort: Herrljunga
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Lunds kommun, Serviceförvaltningen Serviceförvaltningen omfattar verksamheterna Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice och Tryckeriet. Serviceförvaltningen är organiserad som en resultatenhet och ska utifrån en flexibel organisation erbjuda förvalatningarna i kommunen service och tjänster av hög kvalitet. Förvaltningen har 370 medarbetare och omsätter ca 770 miljoner kr år. Lundafastigheter har till uppgift att förvalta och hyra ut kommuens byggnadsbestånd och att svara för lokalförsörjningen genom byggnation, inhyrning eller köp av fastigheter. Lundafastigheter förvaltar ca 550 000 kvm. Antalet anställda uppgår till ca 140 personer. ARBETSUPPGIFTER Som Fastighetstekniker svarar du för det dagliga drifts- och skötselarbetet för ett antal fastigheter med hjälp av felanmälan. Du skall ha en nära kontakt med våra förvaltare och hyresgäster. Genom kontinuerlig rondering skall du förebygga fel och avhjälpa uppkomna fel i våra anläggningar. I fastighetsteknikerns arbetsuppgifter ingår att rapportera fel och störningar inom anläggningarna. I stor utsträckning ingår det i arbetet att själv utför reparationsarbeten. I ditt arbete kommer du även att göra åtgärder på samt funktionstesta nya som gamla anläggningar. KVALIFIKATIONER Du bör vara serviceinriktad, van vid självständigt arbete och ha god kunskap om fastigheter och fastighetsinstallationer. Lämplig utbildning förutsätts inom drift/vvs/bygg. B-körkort krävs Du skall ha erfarenhet från fastighetstekniskt arbete samt drift och övervakning.
Företag: Lunds kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Lund
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Stenungsund, det goda kustnära samhället med framtidstro och utveckling. Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 25000 invånare, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhetssyn, öppenhet och delaktighet är ledord i vår organisation. Samhällsbyggnadsenheten arbetar på kommunstyrelsens uppdrag och ansvarar för de flesta frågor som har med det tekniska området att göra, till exempel underhåll av gator och vägar, trafikfrågor och trafiksäkerhet, grönområden, vatten och avlopp och skrotbilshantering. Vi ansvarar också för kommunens plan- och bygglovshantering, bostadsanpassning, mark och exploatering, mätning och kartor, adressättning mm. Fastighetsskötsel och underhåll av kommunens fastigheter. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som har utbildning inom fastighetsteknik, el- driftteknik tillsammans med för tjänsten relevant arbetslivserfarenhet. Du bör ha flerårig erfarenhet av fastighetsskötsel med inriktning på det tekniska området. Arbetet innebär driftövervakning, energioptimering, reparationer och skötsel av kommunens fastigheter. KVALIFIKATIONER Du skall ha kunskap och förståelse för el, ventilation och driftsystem samt vara van vid att läsa instruktioner och anvisningar. Då du kommer att arbeta i en driftgrupp på fem personer måste du ha lätt för att samarbeta och kunna passa in i gruppen. Arbetet innebär även kontakter med de kommunala verksamheterna och övriga kollegor på fastighetsförvaltning. Du skall ha datorvana med erfarenhet av övervakning, drift, styr och reglersystem samt ha körkort. Arbetet kan även innebära att stödja kontoret med övriga uppgifter inom fastighetsförvaltning. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och kan ta självständiga beslut. Du skall tycka om att arbeta praktiskt och trivas i serviceyrket där det ställs höga krav på flexibilitet.
Företag: Stenungsunds kommun, Fastighetsförvaltning
Ort: Stenungsund
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Fabege är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag med huvudsaklig inriktning mot uthyrning och förvaltning av kontorslokaler samt Fastighetsutveckling. Fabege äger och förvaltar effektiva och flexibla lokaler, främst för kontor, men även för butiker och andra verksamheter. Verksamheten är starkt koncentrerad till delmarknader med hög tillväxt i Stockholmsområdet; Stockholms innerstad, Solna och Hammarby Sjöstad. Fastighetstekniker till Arenastaden ! Arenastaden ligger ett stenkast från Solna station. Fabege äger 90 procent av alla kommersiella lokaler samt lokalytor för närservice i området. Som stor ägare i området erbjuder vi en varierande och omfattande fastighetsförvaltning, där vi i princip hjälper till med allt innanför dörrarna. Arbetsbeskrivning Som fastighetstekniker är du Fabeges representant på plats i fastigheten och du har tät kontakt med hyresgästerna. Du har, inom dina fastigheter, ansvar för felanmälan, tillsyn, skötsel samt förebyggande underhåll av tekniska installationer och viktiga funktioner inom fastigheten. I dina arbetsuppgifter ingår bl. a.: .Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av byggnaden med dess installationer. .Ansvara för att kvalificerat felavhjälpande underhåll på installationer utförs samt återrapportera både i avsett rapportsystem och till kund. .Mottagning och hantering av felanmälan. .Att följa upp mediaförbrukning samt aktivt arbeta med driftoptimering. .Anlitande och samordning av entreprenörer för arbeten inom skötseluppdraget. .Att medverka vid myndighetsbesiktningar, underhållsplanering samt budget och prognosarbete. .Att vid behov medverka vid genomförandet av planerat underhåll. .Planering av skötselåtgärder enligt avtal på års-, månads och veckobasis. .Tillståndsansvar för heta arbeten. .Anläggningsskötsel för brandlarm och sprinkleranläggningar. .Att genomföra SBA. .Att genomföra energirondering. Vem är du? Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda teoretiska och praktiska kunskaper av tekniska installationer i fastigheter och har någon form av teknisk utbildning. Du är även van att arbeta med datorn i ditt dagliga arbete. Erfarenhet av olika styr- & reglersystem, VVS, ventilationssystem, larmsystem osv är meriterande. Då arbetet innebär daglig kontakt med andra människor lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en social, positiv och prestigelös person som gillar att arbeta serviceinriktat. Du är också bra på att lyssna och kommunicera med andra. Varför Fabege? För att våra medarbetare ska kunna agera snabbt och självständigt har vi en platt organisation med korta beslutsvägar. Bolaget präglas av en entreprenörsanda där egna initiativ och nytänkande uppmuntras. Vi värderar våra medarbetare högt och det är viktigt för oss att erbjuda utvecklingsmöjligheter i en modern och prestigelös företagskultur. Vår personalstrategi omfattar ett starkt fokus på personalvård, trivsel och bra arbetsmiljö. Vi lever SPEAK. SPEAK är vår värdegrund och den genomsyrar hela vår verksamhet. SPEAK står för nyckelorden Snabbhet, Prestigelöshet, En
Företag: Fabege AB
Ort: Solna
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Mölndals stad är under stark tillväxt med drygt 61 000 invånare och är den tredje största kommunen i Västra Götalandsregionen. Mölndal är en stad med dynamiskt näringsliv, intressant historia och naturskön miljö. Inom stadens många olika ansvarsområden arbetar drygt 5000 personer. Vårt övergripande gemensamma mål är att ge service av hög kvalitet. Serviceförvaltningen tillhandahåller stödjande och utvecklande service för Mölndals stads verksamhetsförvaltningar. Vår uppgift är att uppnå större kostnadseffektivitet med fokus på service. Serviceförvaltningen ansvarar för fastighetsskötsel, skolvaktmästeri, lokalvård, måltidsproduktion, och transportcentral. Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se ARBETSUPPGIFTER Mölndals stad har ett fastighetsbestånd på ca 280 000 kvadratmeter, bestående av skolor, förskolor, sim- och ishallar, förvaltningsbyggnader, bostäder m.m. I fastigheterna finns styr- och reglersystem för värme, ventilation, belysning, brand, inbrott, passage samt verksamhetsrelaterad utrustning t.ex. AV-utrustning. Arbetet som energi/drifttekniker är mycket serviceinriktat, och du arbetar i nära samarbete med våra kunder. Vi lägger stor vikt vid driftoptimering. Detta innebär att du dagligen har tillsyn och reparationer av vissa installationer/funktioner i fastigheterna såsom, simhallar, ishallar, skolor, bland annat via våra datoriserade styr- och övervakningssystem. I tjänsten ingår även att vara behjälplig och stötta fastighetskötare och övrig personal i fastighetstekniska frågor som ingår i SEF produktions ansvarsområden. Beredskapstjänstgöring kan förekomma. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är en allround kunnig tekniker med genuin servicekänsla, god social kompetens och driftig personlighet. Du ska ha driftteknisk utbildning från högskola, yrkeshögskola eller motsvarande med energi/driftteknisk inriktning. •Kunskaper inom el, styr- och reglerteknik främst TAC, Siemens, Honeywell fastighetssystem samt Bewator larmsystem. Dokumenterad kunskap i minst ett av dessa system erfordras. •God kunskap om energioptimering •God kunskap om ventilation och värmesystem •Har du elbehörighet så är det en merit •Du ska ha goda datorkunskaper och behärska Officepaketet. Körkort är ett krav Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som ansvarskänsla, initiativförmåga,och social kompetens.
Företag: Mölndals stad, Serviceförvaltningen
Ort: Mölndal
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Ontheway söker drifttekniker till området VVS för fastighetsservice. Vi bedriver serviceverksamhet på flera olika områden däribland fastighetsskötsel. Du som söker ska ha erfarenhet av skötsel och underhålla av värmesystem. Du kan tillexempel ha en bakgrund som VVS-tekniker, fastighetsskötare eller liknande. I ansökan vill vi att du beskriver vilka behörigheter du har och vilka tidigare erfarenheter du har av arbete inom VVS.
Företag: Ontheway AB
Ort: Ekerö
Publicerad : 02-18
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Service- och entreprenadkontoret är en självständig utförarförvaltning inom kommunen som arbetar på uppdrag från andra förvaltningar. Goda kundkontakter och hög kvalitet på utfört arbete är nyckelord i det framtida utvecklingsarbetet. Inom enheten arbetar cirka 60 medarbetare. Vi erbjuder ett intressant och utvecklingsbart arbete. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av tillsyn och skötsel samt reparationer i kommunala fastigheter, vilket innefattar arbete inom SBA, VS, Ventilation, El, Styr o regler m.m. Du ingår i en fastighetsgrupp, men i ditt dagliga arbete kommer du till stor del att arbeta självständigt och ta eget ansvar för kontakter med brukare och entreprenörer. Beredskapsarbete kan komma att ingå i tjänsten. Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete, relevant utbildning och kompetens som fastighets-/drifttekninker, alternativt yrkesutbildning inom el, VVS, byggsektorn eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du skall ha god datorvana då all rapportering sker digitalt. Det är av stor vikt att du kan arbeta självständigt, vara serviceinriktad och trivs med kundkontakter. Dessutom skall du vara stresstålig och flexibel eftersom arbetet kräver förmåga att ofta finna snabba lösningar och att vara på plats med kort varsel. Körkort klass B är ett krav.
Företag: Mjölby kommun, Utveckling och service, KSF
Ort: Mjölby
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Oskarshamn en tillväxtkommun. Vill du bidra till att bygga samhället och göra det goda livet möjligt för Oskarshamns kommuns medborgare? Att jobba hos Oskarshamns kommun ger dig möjligheten! Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv. Vi vill att våra medarbetare drivs av engagemang, respekt, samarbetsförmåga och en helhetssyn. Vi har kraften och energin att utvecklas och förändra. Arena Oskarshamn är en fritids- och sportanläggning mitt i sta’n. Här erbjuds fantastiska möjligheter till motion, rekreation och nöje. Här finns ishall, simhall,äventyrsbad, idrottspark och gym i anslutning till varandra. Arena Oskarshamn invigdes hösten 2006 i samband med att den nya simhallen med äventyrsbad stod färdig. För mer information: www.oskarshamn.se/arena ARBETSUPPGIFTER Som drifttekniker arbetar du inom alla delar i Fritidskontorets verksamhetsområde. Som drifttekniker arbetar du med tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll samt till viss del optimering av fastighetstekniska system och installationer. Du har en viktig roll och medverkar i att utveckla och optimera våra anläggningar, arbetssätt och rutiner. Tjänsten som drifttekniker erbjuder ett varierat och fritt arbete under ansvar. Inom driftfrågor rapporterar du direkt till anläggningschefen. Du arbetar tillsammans med ett glatt och trevligt gäng som arbetar hårt mot gemensamma mål. Du arbetar i skift med helgtjänstgöring, i tjänsten ingår beredskap. KVALIFIKATIONER Följande är ett krav: God svenska i tal och skrift God engelska i tal och skrift B-körkort Önskvärt är: Gymnasial utbildning inom Energiprogrammet och/eller YH-/KY-utbildning såsom Fastighetsprogrammet eller drifttekniker programmet. Du har en vilja att leverera service mot kund och organisation. Meriterande med dokumenterad erfarenhet av fastighetsteknik. Du har kunskap om flera olika fastighetssystem, felsökning och reparationer av tekniska installationer såsom ventilation, värme, el samt styr/regler. Du är: Problemlösare - Arbetar problemlösande och proaktivt med fastighetstekniska lösningar Analytisk - Tar fram förbättringsförslag och analyserar åtgärder. Mångsidig - Arbeta med felsökning och delvis reparationer av tekniska installationer såsom värme, ventilation, kyla, vattenrening, el, styr och regler. Ekonomisk - Upprätta mindre drift- och investeringskalkyler. Social - tycker om att arbeta med och tillsammans med människor. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas i samband med anställningsintervjun. Rekrytering sker fortlöpande Ansökningar önskas endast via offentliga jobb www.offentligajobb.se Vi har rökfri arbetstid. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Oskarshamns kommun, Fritid
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Bengtsforshus AB är det kommunala bostadsbolaget i Bengtsfors kommun som förvaltar 850 lägenheter plus fyra äldreboenden. Vi är ett av landets 320 SABO företag, vilket innebär bra hyresrättsbostäder med nära till service och administrativ personal. Vi söker Fastighetstekniker med ansvar för Billingsfors, Skåpafors och Bäckefors Verksamhetsbeskrivning: Som fastighetstekniker kommer du att arbeta med service, förebyggande- och felavhjälpande underhållsarbeten. Du kommer även att arbeta med ombyggnader och förädlingsprojekt som berör t.ex. bygg, ventilation, styr, el, vvs, och grönytor mm inom speciella fastigheter och objekt. Mycket handlar om planering och att på ett effektivt och ekonomisk sätt ta hand om bolagets fastigheter och kundernas önskemål. Vi söker dig som är mångkunnig inom fastighetsunderhåll och som vill och inte är rädd att arbeta inom samtliga yrkesområden. Du har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller motsvarande. Arbetsuppgifter: *Ansvara för felanmälan och snabbt kunna hjälpa våra hyresgästers med deras små och stora problem *Reparationer och underhåll *Delaktig i driftoptimering samt uppdatering av driftinformation *Delta i ombyggnads- och energiprojekt *Entreprenörsmottagare samt arbetsledning/styrning av dessa *Delta i budget- och uppföljningsarbete Utbildning/Erfarenhet: *Erfarenhet av fastighetsbranschen *Bred utbildning inom fastighetsskötsel och driftteknik *Körkort *Datavana *Är självgående, stresstålig, ansvarstagande och en god lagspelare *Positiv grundsyn och social kompetens Krav till tjänsten är: *Lägst B-körkort *Dokumenterad yrkeserfarenhet samt certifikat avseende relevanta utbildningar *Du är flexibel gällande arbetstiden Meriterande är utbildning inom el, ventilation eller VVS. Som person är du självgående då arbetet är mycket fritt och varierat. Då du aktivt arbetar med kundkontakt är det viktigt att du är lyhörd för kundernas önskemål och har en övergripande förståelse för ekonomi. Det förekommer även planeringsarbeten och uppföljningar i olika system vilket gör att du måste ha datavana. Det är viktigt att du har en hög servicenivå. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta; Fastighetsförvaltare Fredrik Johansson 0531-52 69 04 eller VD Pär Nilsson 0531-52 69 09 Ansökningen med ditt CV, relevanta betyg och intyg vill vi ha via mail eller post senast den 24 september 2014 Märk ansökan "Fastighetstekniker" Bengtsforshus AB Källebergsgatan 1 666 30 Bengtsfors bengtsforshus@bengtsfors.se Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Bengtsforshus AB
Ort: Bengtsfors
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Verksamhetsområdet Stockholm Väst är en del av region Stockholm. Anstalten Svartsjö är en anstalt för män med totalt 67 st öppna platser. Anstalten Färingsö är en anstalt för kvinnor med 43 st slutna och 12 st öppna platser. Båda anstalterna ligger ca 3 mil från Stockholm, Ekerö kommun. Verksamheten leds av en kriminalvårdschef och ett antal kriminalvårdsinspektörer. ARBETSUPPGIFTER Som servicetekniker ansvarar du för verksamhetsanknuten fastighetsdrift såsom fastighetsskötsel, lås och inredning samt verksamhetsanknutna arbetsuppgifter som åligger kriminalvården utifrån en uppgjord gränsdragningslista mellan fastighetsägaren och kriminalvården. Tjänsten förutsätter en nära samverkan med hyresvärden och externa entreprenörer. En annan viktig arbetsuppgift är deltagande i det systematiska brandskyddsarbetet. KVALIFIKATIONER Du har gymnasieutbildning med inriktning fastighetsskötsel, el/tele, teknik eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Elbehörighet samt god kännedom och systemförståelse inom programmering av nyckelsystem är meriterande. Du har erfarenhet av arbete med fastighetsdrift. Vi söker dig som är säkerhetsmedveten. Du har god förmåga att arbeta självständigt men du fungerar också väl i samarbete med andra. Servicekänsla, planerings- och problemlösningsförmåga är andra egenskaper som värderas högt. För arbetet krävs också att du har god datavana. Du har goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet och personliga egenskaper. Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen. B-körkort är ett krav. ÖVRIGT Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning. Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid. Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald. Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post. Supporttelefon för sökande: 0771-704 704 Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.
Företag: Kriminalvården, VO Stockholm Väst
Ort: Ekerö
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Verksamhetsbeskrivning Lokalförvaltarna är en av sju enheter på tekniska kontoret. Av kontorets totalt 180 anställda finns 26 stycken hos lokalförvaltarna. Enhetens uppgift är att tillgodose de kommunala verksamheternas behov av ändamålsenliga lokaler och ansvara för att drift och underhåll sker på ett kostnadseffektivt sätt. Enheten utför även förvaltningsuppdrag i bland annat Kriminalvårdens lokaler. Lokalförvaltarna behöver nu anställa en fastighetstekniker. Arbetsuppgifter I tjänsten ingår tillsyn och skötsel samt förebyggande underhåll och reparationer i kommunens verksamhetslokaler med tillhörande gårdar. Som fastighetstekniker arbetar du ständigt med energioptimering av lokalerna, du utför även tjänster inom kompetensområdet på uppdrag av interna och externa kunder. Beredskapstjänstgöring kan förekomma. Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som har genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot fastighetsskötsel, eller drift och underhållsteknik. Du ska ha minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Körkort B96 är ett krav för tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du trivs med att arbeta brett inom ditt kompetensområde med mycket på gång samtidigt och kan ta egna initiativ och självständigt planera och utföra ditt arbete. God samarbetsförmåga och att du passar in i gruppen är av stor betydelse. Tjänsten innebär att du arbetar i skolor och förskolor, och kan även innebära arbete i Kriminalvårdens lokaler, därför kommer utdrag ur belastningsregistret att föregå i beslut om anställning.
Företag: Sala Kommun,Tekniska kontoret
Ort: Sala
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Serviceförvaltningens uppgift är att leverera produkter och tjänster med hög servicenivå till stadens kärnverksamheter. Detta innebär att vi bistår våra kunder med allt ifrån färdtjänstärenden, IT-drift och internpost till att sköta stadens telefonväxel. Vi driver skolrestauranger och vi förvaltar stadens byggnader. Vi hanterar park- och grönyteskötsel samt drift och underhåll av gator och fastigheter. Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar vi till en modern stad för alla Malmöbor. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi en drift-tekniker med bred erfarenhet från fastighetssidan. Dina arbetsuppgifter är varierade och innefattar bl.a. att ansvara för och att sköta styr/reglerområdena. Optimering av fastigheter och därtill kommande övervakning av system och dokumentation och uppföljningsarbete. Du är del i ett arbetslag och ingår i ett team på 8 medarbetare och rapporterar till enhetschef. KVALIFIKATIONER Du har utbildning i styr/regler-teknik och/eller annan relevant utbildning som kan bidra till framgång i uppdraget. Du har god dator- och systemvana, gärna från övervaknings- och dokumentationssystem. Tjänsten kräver att du kan tillgodogöra dig viktig information och att du uttrycker dig väl i tal och skrift. Som person har du utvecklad känsla för att ge god service i din kontakt med kunder och medarbetare. Du uppvisar god ansvarskänsla och är kommunikativ som person. I dina karaktärsdrag återfinns att du är systematisk och strukturerad i ditt arbetssätt, lyhörd för omvärlden och i det flexibel och bra på att hitta lösningar på uppkomna situationer. Körkort B är ett krav för tjänsten Du har utvecklat färdighet och är driven inom området. Detta har du uppnått genom en bredd av erfarenheter. Du trivs med arbetet att arbeta självständigt men samtidigt bidrar du till det gemensamma samarbetet inom gruppen. Du har dokumenterad arbetserfarenhet inom området. ÖVRIGT I denna rekrytering undanber vi oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och externa rekryteringsföretag. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Företag: Malmö stad, Kommunteknik
Ort: Malmö
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Staffangården i Delsbo söker fastighetstekninker. Staffansgården bedriver gruppboende och daglig verksamhet enligt LSS §9 och SoL. De arbetar på antroposofisk grund och är medlem i Camphill rörelsen. De har tillstånd för 30 platser. Kvalifikationer för Fastighetstekniker För att lyckas i rollen som fastighetstekniker behöver du ha utbildning inom fastighetsteknik eller motsvarande erfarenhet och ha ett stort intresse av service, kan ta egna initiativ och har ett helhetstänkande samtidigt som man inte slarvar med detaljerna. Du har goda kunskaper inom el, framförallt styr- och regler och/eller VVS. Du innehar begränsad el-behörighet. Erfarenhet från fastighetsunderhåll är meriterande när Du kommer att arbeta med skötsel, mindre felavhjälpande underhållsarbeten av fastigheter och driftoptimering. Du kommer ha daglig kontakt med våra hyresgäster varvid vi kommer att lägga stor vikt på de personliga egenskaperna. Vidare kommer du att utföra rutinmässig rondering, injustering, besiktning och ha kontakt med hyresgäster och leverantörer. Datavana behövs för utveckling av energi och miljöarbetet. Körkort för personbil är ett krav när tjänsten innebär bilkörning. Som person är du engagerad i det du gör och nyfiken på att fortfarande lära dig nytt och är också villig att dela med dig av din kunskap. Entusiasm i energibesparing och miljöfrågor är viktigt. Arbetsuppgifter för fastighetstekniker: Fastighetsteknikern skall ansvara för den löpande kontrollen av fastigheternas tekniska installationer. Hålla noggrann kontroll med dokumentation på förbrukningar av el, fjärrvärme, vatten och övrigt inom energiförbrukning. Ansvara för att lagar inom arbetsmiljö, brandskydd, elsäkerhet och yttre miljö efterlevs. Uppföra underhållsbesiktning och underhållsplan för fastigheterna. Göra en riskanalys och handlingsplan för samtliga fastigheter. Utbilda fastighetsskötare och övrig personal i frågor som rör arbetsmiljölagen och den samordnade internkontrollen. Aktivt arbeta för att inköp av kemikalier och utrustning som köps in är bra för arbetsmiljö och yttre miljö. Föreslå investeringar på tekniksidan som sänker förbrukningar och värnar miljön. Tätt samarbete med föreståndaren. Mera information från: http://www.staffansgarden.com/kontaktahitta-hit/lediga-jobb/ Matti Remes matti@staffansgarden.com Jens Hansen jens@staffansgarden.com Kommunal Pertti Tikkanen pertti.tikkanen@kommunal.se
Företag: Staffansgården Camphill Bygemenskap i Delsbo
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 11-30
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Staffansgården i Delsbo söker fastighetstekninker. Staffansgården är en boende- och arbetsgemenskap med 29 psykiskt utvecklingsstörda vuxna (bybor). Kvalifikationer: För att lyckas i rollen som fastighetstekniker behöver du ha utbildning och erfarenhet inom fastighetsteknik eller motsvarande. Du ska ha ett stort intresse av att ge service, kunna ta egna initiativ och ha ett helhetstänkande samtidigt som du inte slarvar med detaljerna. Du har goda kunskaper inom el, framförallt styr- och regler och/eller VVS. Du innehar begränsad el-behörighet. Erfarenhet från fastighetsunderhåll är meriterande. Du kommer ha daglig kontakt med våra hyresgäster varvid vi kommer att lägga stor vikt på de personliga egenskaperna. Vidare kommer du att utföra rutinmässig rondering, injustering, besiktning och ha kontakt med hyresgäster och leverantörer. Datavana behövs för utveckling av energi och miljöarbetet. Körkort för personbil är ett krav när tjänsten innebär bilkörning. Som person är du engagerad i det du gör och nyfiken på att fortfarande lära dig nytt och är också villig att dela med dig av din kunskap. Entusiasm i energibesparing och miljöfrågor är viktigt. Arbetsuppgifter för fastighetstekniker: Du kommer att arbeta med skötsel, mindre felavhjälpande underhållsarbeten av fastigheter och driftoptimering. Fastighetsteknikern skall ansvara för den löpande kontrollen av fastigheternas tekniska installationer. Hålla noggrann kontroll på förbrukningar av el, fjärrvärme, vatten och övrigt inom energiförbrukning. Ansvara för att lagar inom arbetsmiljö, brandskydd, elsäkerhet och yttre miljö efterlevs. Uppföra underhållsbesiktning och underhållsplan för fastigheterna. Göra en riskanalys och handlingsplan för samtliga fastigheter. Utbilda fastighetsskötare och övrig personal i frågor som rör arbetsmiljölagen och den samordnade internkontrollen. Aktivt arbeta för att inköp av kemikalier och utrustning som köps in är bra för arbetsmiljö och yttre miljö. Föreslå investeringar på tekniksidan som sänker förbrukningar och värnar miljön.
Företag: Staffansgården Camphill Bygemenskap i Delsbo
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 08-17
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet


Sök lediga jobb Fastighetstekniker_Drifttekniker, fastighet

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se