Finansieringsrådgivare till Almi jobb - lediga jobb

Finansieringsrådgivare till Almi jobb Finansieringsrådgivare till Almi jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Finansieringsrådgivare till Almi. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Finansieringsrådgivare till Almi. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Finansieringsrådgivare till ALMI Företagspartner i Göteborg- Göteborg

  2. Finansieringsrådgivare till Almi- Borlänge

  3. Finansieringsrådgivare till Almi i Gävle- Gävle

  4. Finansieringsrådgivare till Almi i Borlänge- Borlänge

  5. Finansieringsrådgivare till ALMI Företagspartner i Skaraborg- Skövde

  6. Finansieringsrådgivare till Almi Företagspartner Väst i Göteborg- Göteborg

  7. Finansieringsrådgivare till Almi Företagspartner Väst i Göteborg- Göteborg


Mer beskrivning

Finansieringsrådgivare till ALMI Företagspartner i Göteborg
Amendo AB Arbetsbeskrivning Vill du arbeta i ett framgångsrikt företag med det spännande uppdraget att utveckla näringslivet i Göteborg? Tjänsten som finansieringsrådgivare på Almis kontor i Göteborg innebär en stimulerande roll där du arbetar självständigt med stort ansvar för dina kunders framtida utveckling. Kunderna är små till medelstora företag med upp till 250 anställda. Det är en utåtriktad tjänst där du träffar företagare inom olika branscher, både nystartade och väletablerade. Du analyserar företagens affärsidé, nuläge och potential, genomför kreditberedning samt erbjuder finansiering och rådgivning. Du samarbetar ofta med banker och andra organisationer. Kvalifikationer och egenskaper Vi söker dig som tycker det stimulerande att skapa nya affärsrelationer och att utveckla befintliga. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika branscher, helst från små eller medelstora företag som har haft en snabb expansion. Som person har du ett stort affärsdriv och förmåga att se och hitta nya vägar. Du är utåtriktad, förtroendeingivande och har ett stort engagemang samt en analytisk förmåga. Samtidigt som du ska vara självgående med stort egenansvar att arbeta mot deadlines ska du också vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra internt och externt. Om företaget Almis uppdrag är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån, riskkapital och inkubation möter Almi kunderna i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Almi ägs av staten tillsammans med regionala offentliga ägare och finns nära kunderna på 40 orter över hela landet. Om Amendo Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och bemanning med en tydlig inriktning mot Bank & Finans, Försäkring och Ekonomi. Amendo arbetar dagligen med kundnära, skräddarsydda bemannings- och rekryteringslösningar. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Malmö och Göteborg. Frågor och kontakt I denna rekrytering samarbetar Almi Företagspartner med Amendo Bemanning och Rekrytering. Du är välkommen med din ansökan direkt online, dock senast den 30:e november.
Företag: Amendo Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Finansieringsrådgivare till ALMI Företagspartner i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finansieringsrådgivare till ALMI Företagspartner i Göteborg

Finansieringsrådgivare till Almi
Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Målet är att fler innovativa idéer kommersialiseras framgångsrikt, att fler livskraftiga företag startas och utvecklas samt att fler företag ökar sin konkurrenskraft och tillväxt. Läs mer om oss på almi.se/gavledala Vill du vara med och utveckla företagandet i vår region? Vi söker en finansieringsrådgivare med placering i Borlänge. Ditt uppdrag är att arbeta med kreditpropåer och hålla löpande kontakt med kunder i din egen kundstock. Du skall också vara proaktiv i kontakter med banker, intressenter och andra organisationer. Du kommer att arbeta självständigt samtidigt som du ingår i finansieringsteamet och samverkar med andra inom bolaget. Du är placerad vid kontoret i Borlänge. Du skall vara drivande och kreativ i att diskutera och förankra finansieringslösningar i samarbete med kund och bank. Du har förmåga att addera affärsutvecklingsinriktad diskussion och rådgivning som komplement till din finansiella roll och kompetens. Du har lätt för att etablera förtroende och goda relationer. Externt är du ett föredöme för vårt varumärke, du är affärsmässig och duktig på att bearbeta och underhålla kontakter med externa parter. Internt är du flexibel och utvecklingsinriktad samt tycker om att samarbeta och dela kompetens och erfarenheter.  Det förväntas att du har praktisk erfarenhet av att arbeta med krediter och finansiering, samt en god förståelse för företagens vardag och förutsättningar. Vill du veta mer? Välkommen att kontakta Anna-Lena Hagström, 072 – 514 10 91, på Sprint som vi samarbetar med i denna rekrytering. Ansök senast den 8 juni via sprint.se.
Företag: Sprint Personal AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Finansieringsrådgivare till Almi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finansieringsrådgivare till Almi

Finansieringsrådgivare till Almi i Gävle
Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Målet är att fler innovativa idéer kommersialiseras framgångsrikt, att fler livskraftiga företag startas och utvecklas samt att fler företag ökar sin konkurrenskraft och tillväxt. Läs mer om oss på almi.se/gavledala Vill du vara med och utveckla företagandet i vår region? Vi söker en finansieringsrådgivare med placering i Gävle. Ditt uppdrag är att arbeta med kreditpropåer och hålla löpande kontakt med kunder i din egen kundstock. Du skall också vara proaktiv i kontakter med företag, banker, intressenter och andra organisationer. Du kommer att arbeta självständigt samtidigt som du ingår i finansieringsteamet och samverkar med andra inom bolaget. Du är placerad vid kontoret i Gävle med huvudfokus på Gästrikland, men du förväntas vara rörlig inom hela Gävleborg och Dalarna vid behov. Du skall vara drivande och kreativ i att diskutera och förankra finansieringslösningar i samarbete med kund och bank. Du har förmåga att addera affärsutvecklingsinriktad diskussion och rådgivning som komplement till din finansiella roll och kompetens. Du har lätt för att etablera förtroende och goda relationer. Externt är du ett föredöme för vårt varumärke, du är affärsmässig och duktig på att bearbeta och underhålla kontakter med externa parter. Internt är du flexibel och utvecklingsinriktad samt tycker om att samarbeta och dela kompetens och erfarenheter. Det förväntas att du har praktisk erfarenhet av att arbeta med krediter och finansiering, samt att du har en god förståelse för företagens vardag och förutsättningar. Vill du veta mer? Välkommen att kontakta Anna-Lena Hagström, 072-5141 091 på Sprint som vi samarbetar med i denna rekrytering. Registrera din ansökan senast den 26/10 på sprint.se under Lediga tjänster.
Företag: Sprint Personal AB
Ort: Gävle
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Finansieringsrådgivare till Almi i Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finansieringsrådgivare till Almi i Gävle

Finansieringsrådgivare till Almi i Borlänge
På Almi vill vi se ännu fler djärva idéer och fler svenska företag som satsar. Inom alla branscher. Från tjänsteföretag till snabbväxande högteknologiföretag. Det är nytänkande och entreprenörskap som skapar nya och växande företag. Men ofta behövs det också kapital och i många fall även stöd från erfarna rådgivare. På Almi kan vi det här med företagande. Vi är en partner med bredd som erbjuder lån, riskkapital och rådgivning. Läs mer om oss på almi.se/gavledala Vi söker en finansieringsrådgivare som vill vara med och utveckla företagandet i vår region. Dina arbetsuppgifter Ditt uppdrag är att arbeta med kreditpropåer och hålla löpande kontakt med kunder i din egen kundstock. Du skall vara proaktiv i kontakter med företag, banker, intressenter och andra organisationer. Du kommer att arbeta självständigt samtidigt som du ingår i finansieringsteamet och samverkar med andra inom bolaget. Du är placerad vid kontoret i Borlänge med huvudfokus på Södra Dalarna, men du förväntas vara rörlig inom hela Dalarna och Gävleborg vid behov. Din erfarenhet Du skall vara drivande och kreativ i att diskutera och förankra finansieringslösningar i samarbete med kund och bank. Därför behöver du ha praktisk erfarenhet av att arbeta med krediter och finansiering, samt en god förståelse för företagens vardag och förutsättningar. Du har förmåga att addera affärsutveckling i diskussioner och rådgivning, som komplement till din finansiella roll och kompetens. Du har lätt för att etablera förtroende och goda relationer. Dina egenskaper Som person är du en drivande och engagerad lagspelare som trivs med att möta och samarbeta med människor. Du är affärsmässig och duktig på att bearbeta och underhålla kontakter. Du är flexibel och utvecklingsinriktad samt tycker om att prestigelöst dela kompetens och erfarenheter med dina kolleger i hela Almis verksamhet.  Kontakt Vill du veta mer? Välkommen att kontakta Anna-Lena Hagström, 072 – 514 10 91 på Sprint som vi samarbetar med i denna rekrytering. Registrera din ansökan på sprint.se senast den 24/5.
Företag: Sprint Personal AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Finansieringsrådgivare till Almi i Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finansieringsrådgivare till Almi i Borlänge

Finansieringsrådgivare till ALMI Företagspartner i Skaraborg
Arbetsbeskrivning Vill du arbeta i ett framgångsrikt företag med det spännande uppdraget att utveckla näringslivet i Skaraborg? Tjänsten som finansieringsrådgivare på Almis kontor i Skövde innebär en stimulerande roll där du arbetar självständigt med stort ansvar för dina kunders framtida utveckling. Kunderna är små till medelstora företag med upp till 250 anställda. Det är en utåtriktad tjänst där du träffar företagare inom olika branscher, både nystartade och väletablerade. Du analyserar företagens affärsidé, nuläge och potential, genomför kreditberedning samt erbjuder finansiering och rådgivning. Du samarbetar ofta med banker och andra organisationer. Kvalifikationer och egenskaper Vi söker dig som tycker det stimulerande att skapa nya affärsrelationer och att utveckla befintliga. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika branscher, helst från små eller medelstora företag som har haft en snabb expansion. Som person har du ett stort affärsdriv och förmåga att se och hitta nya vägar. Du är utåtriktad, förtroendeingivande och har ett stort engagemang samt en analytisk förmåga. Samtidigt som du ska vara självgående med stort egenansvar att arbeta mot deadlines ska du också vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra internt och externt. Om företaget Almis uppdrag är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån och riskkapital möter Almi kunderna i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Almi ägs av staten tillsammans med regionala offentliga ägare och finns nära kunderna på 40 orter över hela landet. Om Amendo Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och bemanning med en tydlig inriktning mot Bank & Finans, Försäkring och Ekonomi. Amendo arbetar dagligen med kundnära, skräddarsydda bemannings- och rekryteringslösningar. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Sundsvall. Frågor och kontakt Du är välkommen att ansöka omgående, vi träffar lämpliga kandidater löpande.
Företag: Amendo Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Skövde
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Finansieringsrådgivare till ALMI Företagspartner i Skaraborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finansieringsrådgivare till ALMI Företagspartner i Skaraborg

Finansieringsrådgivare till Almi Företagspartner Väst i Göteborg
Vill du arbeta i ett framgångrikt företag med det spännande uppdraget att utveckla näringslivet i Göteborg?Tjänsten som finansieringsrådgivare på ALMIs kontor i Göteborg innebär en stimulerande roll där du arbetar självständigt med stort ansvar för dina kunders framtida utveckling. Kunderna är små till medelstora företag med upp till 250 anställda. Det är en utåtriktad tjänst där du träffar företagare inom olika branscher, både nystartade och väletablerade. Du analyserar företagsens affärside, nuläge och potential, genomför kreditberedning samt erbjuder finansiering och rådgivning. Du samarbetar ofta med banker och andra organisationer. Tjänsten är ett vikariat från Augusti-28 februari2017. Arbetsbeskrivning Som person har du ett stort affärsdriv och förmåga att se och hitta nya vägar . Du är utåtriktad, förtroendeingivande och har ett stort engagemang samt en analytisk förmåga. Samtidigt som du ska vara självgående med ett stort eget ansvar att arbeta mot deadlines ska du också vara en lagspelare och kunna samarabeta med andra internt och externt. Kvalifikationer och egenskaper Vi söker dig som tycker det är stimulerande att skapa nya affärsrelationer och utveckla befintliga. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika branscher, helst från små eller medelstora företag som har haft en snabb expansion. Om företaget Almi Företagspartner Väst AB erbjuder entreprenörer och innovatörer lån och rådgivning. För att lyckas med en satsning behövs det ofta mer än en stark vilja och en god affärsidé. Det behövs också kapital och i många fall även stöd från erfarna rådgivare. Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Vi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Almi Företagspartner Väst AB ägs av staten och regionala ägare. Vi finns nära kunderna med kontor i Göteborg, Borås, Trollhättan och Skövde. Om Amendo I denna rekrytering samarbetar vi med Amendo. Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och bemanning med en tydlig inriktning mot Bank & Finans, Försäkring och Ekonomi. Amendo arbetar dagligen med kundnära, skräddarsydda bemannings- och rekryteringslösningar. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Sundsvall.
Företag: Amendo Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Finansieringsrådgivare till Almi Företagspartner Väst i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finansieringsrådgivare till Almi Företagspartner Väst i Göteborg

Finansieringsrådgivare till Almi Företagspartner Väst i Göteborg
Arbetsbeskrivning Vill du arbeta i ett framgångsrikt företag med det spännande uppdraget att utveckla näringslivet i Göteborg?Tjänsten som finansieringsrådgivare på ALMIs kontor i Göteborg innebär en stimulerande roll där du arbetar självständigt med stort ansvar för dina kunders framtida utveckling. Kunderna är små till medelstora företag med upp till 250 anställda. Det är en utåtriktad tjänst där du träffar företagare inom olika branscher, både nystartade och väletablerade. Du analyserar företagens affärside, nuläge och potential, genomför kreditberedning samt erbjuder finansiering och rådgivning. Du samarbetar ofta med banker och andra organisationer. Kvalifikationer och egenskaper Vi söker dig som tycker det stimulerande att skapa nya affärsrelationer och att utveckla befintliga. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika branscher, helst från små eller medelstora företag som har haft en snabb expansion. Som person har du ett stort affärsdriv och förmåga att se och hitta nya vägar. Du är utåtriktad, förtroendeingivande och har ett stort engagemang samt en analytisk förmåga. Samtidigt som du ska vara självgående med stort egenansvar ska du också vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra internt och externt. Om företaget Almi Företagspartner Väst AB erbjuder entreprenörer och innovatörer lån och rådgivning. För att lyckas med en satsning behövs det ofta mer än en stark vilja och en god affärsidé. Det behövs också kapital och i många fall även stöd från erfarna rådgivare. Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Vi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Almi Företagspartner Väst AB ägs av staten och regionala ägare. Vi finns nära kunderna med kontor i Göteborg, Borås, Trollhättan och Skövde. Om Amendo Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Amendo arbetar dagligen med kundnära, skräddarsydda konsult- och rekryteringslösningar. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall och Borås. Följ oss gärna på LinkedIn! Frågor och kontakt I denna rekrytering samarbetar vi med Amendo AB. Ansökan sker via www.amendo.se Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan samt cv snarast, dock senast 28 november. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kerstin Söderberg på telefon 0707-878710.
Företag: Amendo Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Finansieringsrådgivare till Almi Företagspartner Väst i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finansieringsrådgivare till Almi Företagspartner Väst i Göteborg


Sök lediga jobb Finansieringsrådgivare till Almi

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se