Finsktalande produktionsledare till reklambyr�� lediga jobb

Finsktalande produktionsledare till reklambyr�� jobb Finsktalande produktionsledare till reklambyr�� jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Finsktalande produktionsledare till reklambyr��. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Finsktalande produktionsledare till reklambyr��. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Säljare sökes till Lidingö (två tjänster)- Stockholm

  2. Studenter sökes som vill jobba extra som brevbärare i södra Stockholm- Stockholm

  3. Systemkoordinator sökes till bank i Solna!- Solna

  4. Studenter sökes som vill jobba extra som brevbärare i sydöstra Stockholm- Huddinge

  5. Junior projektledare till växande företag sökes! Rekrytering.- Tyresö

  6. Tryckare- Stockholm

  7. Systemutvecklare inom beslutsstöd och datalager- Stockholm

  8. Förskollärare till Tveta förskolor- Södertälje

  9. Handläggare inom offentlig verksamhet- Stockholm

  10. Kundansvarig till Framtiden AB- Stockholm


Mer beskrivning

Säljare sökes till Lidingö (två tjänster)
Som säljare på Hemtex är din uppgift att sälja våra produkter och ge kunden en fantastisk köpupplevelse. Arbetsuppgifter: • att alltid sätta kunden i fokus • att aktivt arbeta med det personliga försäljningsarbetet i butiken • att följa och bidra till en organiserad och strukturerad verksamhet med ökad försäljning och lönsamhet som utgångspunkt Kvalifikationer: Vi förväntar oss att du: • har erfarenhet som säljare i butik och gymnasieutbildning, gärna inom handel och service • är extremt serviceinriktad • har passion för textil • kan arbeta självständigt, är initiativrik och strukturerad Vi erbjuder: • möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling • ett spännande arbete med trevliga kollegor • en informell och positiv arbetsmiljö De båda tjänsternas omfattning är 20 timmar per vecka. Tillträde kring den 15 augusti. Har du frågor om tjänsten kontaktar du Eva Gonzales Tel:08-750 49 25 eller 08-767 09 20. Välkommen med din ansökan omgående, men senast 21 juli via länken nedan: OBS! Vi tar enbart emot ansökningar via länken. Hemtex är Nordens ledande hemtextilkedja med över 150 butiker i Sverige, Finland och Estland. Huvuddelen av butikerna drivs inom koncernen men kedjan inkluderar även franchisebutiker. Butikerna säljer, under gemensamt varumärke, heminredning med tonvikt på hemtextil. Vår affärsidé är att sälja prisvärda heminredningsprodukter som ligger i tiden och tilltalar många människor. Vår ambition är att erbjuda bästa möjliga service och vägledning till kunderna och att skapa inspiration och idéer för dem. Exempel på produkter är: gardiner, dukar, påslakanset, täcken, prydnadskuddar, plädar och handdukar.
Företag: Hemtex AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes till Lidingö (två tjänster) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes till Lidingö (två tjänster)

Studenter sökes som vill jobba extra som brevbärare i södra Stockholm
Student Consulting Är du student och söker ett extrajobb till hösten och bor i södra Stockholm? Tycker du om att röra på dig samt kan kombinera hög effektivitet och noggrannhet? Då har vi jobbet för dig! Vi söker studenter som vill jobba för en av våra kunder i höst. Kunden har flera olika kontor söder om Stockholm, t ex i Årsta och Hagsätra. Arbetet innebär att du ska distribuera brev, tidningar och direktreklam till hushåll i det aktuella området. Du kommer även att sortera brev och tidningar samt sköta de fordon som används i tjänsten. För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna arbeta dagtid måndag-fredag från 10.00 och framåt. Arbetspassen är minst ca 4-6 timmar långa, men de kan även bli längre än så. Vi vill att du ska kunna arbeta minst 2 dagar i veckan under terminerna. Man kommer att ha ett huvudkontor som man tillhör, dock är det viktigt att man är flexibel och kan tänka sig att rycka in på andra kontor i närheten. Uppdraget sträcker sig över hösten, men vi uppskattar om du ser långsiktigt på tjänsten och även vill jobba under våren. Detta är en perfekt tjänst för dig som söker ett arbete som du ska kunna kombinera med studier. Tänk på att du måste vara student eller ha en Annan Huvudsaklig Sysselsättning på minst 50 % för att vara aktuell för denna tjänst. Du kommer vara anställd av Student Consulting och jobba som konsult ute på uppdraget. Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Det är ett krav att du har B-körkort även om arbetet sker främst med cykel. Du skall även ha gymnasiekompetens och goda kunskaper i det svenska språket. Det är ett krav att du kan cykla. Förtydliga gärna dina meriter i ansökan. Det är mycket viktigt att du är flexibel och kan ställa upp på kort varsel. Vi ser gärna att du som söker är ansvarfull, har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, noggrann och alltid strävar efter att hålla en hög kvalité. Arbetet kan stundtals upplevas som tungt och därför ser vi gärna att du har en god fysik. Självklart är det viktigt att du tycker om att röra på dig och att arbeta utomhus. Att du studerar på universitet/högskola eller har en annan huvudsaklig sysselsättning, är en förutsättning för tjänsten. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Om du tycker att detta låter intressant, anmäl ditt intresse via vår hemsida idag då vi intervjuar löpande! Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Studenter sökes som vill jobba extra som brevbärare i södra Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studenter sökes som vill jobba extra som brevbärare i södra Stockholm

Systemkoordinator sökes till bank i Solna!
Professional Consulting Har du tidigare erfarenhet av arbete som systemkoordinator eller superuser? Har du erfarenhet av transaktionsflöde? Då kan du vara den vi söker! Just nu söker Professional Consulting för kunds räkning en systemkoordinator för uppdrag i Solna. Vår kund är ett stort livsmedelsbolag och i rollen som systemkoordinator kommer du vara placerad inom kundens bank i Solna. Rollen som systemkoordinator innebär att du är bryggan mellan brukare och förvaltningsorganisation. I din roll arbetar du med taktiska och operativa frågor inom ditt ansvarsområde. I rollen ingår att vara mottagare av ärenden från våra partners (dagligvaruhandel och lojalitetspartners) och hantera de ärendeflöden med tillhörande frågor som kommer in den vägen. Du kommer även att vara ambassadör för kundtjänst och kunders önskemål på process/systemförbättring. I rollen ingår att aktivt delta i olika forum såsom förvaltningsmöten, samverkansmöten etc. Arbetet är i övrigt självständigt och man ansvarar för att aktiviteter blir genomförda på rätt sätt i rätt tid. Arbetet är måndag-fredag under kontorstider 08.00-17.00 och uppdraget är heltid, tillsvidare. Uppdraget startar så snart vi hittat rätt person och du kommer arbeta som konsult för Professional Consulting men uthyrd till kund i Solna. För att trivas i rollen som systemkoordinator ser vi att du är skicklig inom problemlösning och planering. Du har god analytisk förmåga då du bistår verksamheten med att förstå helheten, hur applikationer, processer och målgrupper interagerar. Det är viktigt att du har en utpräglad servicekänsla och god förmåga att hantera tillfälliga arbetsanhopningar. Vidrare bör du ha goda språkkunskaper i engelska och svenska, i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet som systemförvaltare är meriterande och du bör ha mycket goda kunskaper i MS Office Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Solna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Systemkoordinator sökes till bank i Solna! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemkoordinator sökes till bank i Solna!

Studenter sökes som vill jobba extra som brevbärare i sydöstra Stockholm
Student Consulting Är du student och söker ett extrajobb till hösten och bor i sydöstra Stockholm? Tycker du om att röra på dig samt kan kombinera hög effektivitet och noggrannhet? Då har vi jobbet för dig! Vi söker studenter som vill jobba för en av våra kunder i höst. Kunden har flera olika kontor söder om Stockholm, t ex Skärholmen, Norsborg, Huddinge, Tullinge och Tumba. Arbetet innebär att du ska distribuera brev, tidningar och direktreklam till hushåll i det aktuella området. Du kommer även att sortera brev och tidningar samt sköta de fordon som används i tjänsten. För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna arbeta dagtid måndag-fredag från 10.00 och framåt. Arbetspassen är minst ca 4-6 timmar långa, men de kan även bli längre än så. Vi vill att du ska kunna arbeta minst 2 dagar i veckan under terminerna. Man kommer att ha ett huvudkontor som man tillhör, dock är det viktigt att man är flexibel och kan tänka sig att rycka in på andra kontor i närheten. Uppdraget sträcker sig över hösten, men vi uppskattar om du ser långsiktigt på tjänsten och även vill jobba under våren. Detta är en perfekt tjänst för dig som söker ett arbete som du ska kunna kombinera med studier. Tänk på att du måste vara student eller ha en Annan Huvudsaklig Sysselsättning på minst 50 % för att vara aktuell för denna tjänst. Du kommer vara anställd av Student Consulting och jobba som konsult ute på uppdraget. Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Det är ett krav att du har B-körkort även om arbetet sker främst med cykel. Du skall även ha gymnasiekompetens och goda kunskaper i det svenska språket. Det är ett krav att du kan cykla. Förtydliga gärna dina meriter i ansökan. Det är mycket viktigt att du är flexibel och kan ställa upp på kort varsel. Vi ser gärna att du som söker är ansvarfull, har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, noggrann och alltid strävar efter att hålla en hög kvalité. Arbetet kan stundtals upplevas som tungt och därför ser vi gärna att du har en god fysik. Självklart är det viktigt att du tycker om att röra på dig och att arbeta utomhus. Att du studerar på universitet/högskola eller har en annan huvudsaklig sysselsättning, är en förutsättning för tjänsten. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Om du tycker att detta låter intressant, anmäl ditt intresse via vår hemsida idag då vi intervjuar löpande! Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Studenter sökes som vill jobba extra som brevbärare i sydöstra Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studenter sökes som vill jobba extra som brevbärare i sydöstra Stockholm

Junior projektledare till växande företag sökes! Rekrytering.
Professional Consulting Vill du arbeta i en bransch där det alltid händer något nytt? Vill du påverka din egen utveckling och ha frihet under ansvar? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund befinner sig nu i en expansiv fas och vi söker för dennes räkning en junior projektledare som tycker om att arbeta på en arbetsplats där det händer något hela tiden. Där det endast är du själv som sätter gränserna för din egen utveckling! Vår kund är ett snabbväxande företag inom byggbranschen med målet att ständigt utveckla och modernisera hantverkartraditionen samtidigt som man månar om att hålla en hög kvalitet arbetet igenom. Vår kund levererar lösningar inom hela tak- och fasadområdet, allt från totalentreprenader till mindre servicearbeten och de jobbar just nu med många spännande projekt runt om i landet. Dina arbetsuppgifter som projektledare kommer bland annat bestå av att mer eller mindre självständigt hålla i olika projekt, i detta arbete ingår bland annat att strukturera projekten, göra betalningsplaner, hålla i kundmöten samt att bemöta och följa upp kunders önskemål och förfrågningar. Du kommer att sköta den primära kontakten med kunder via telefon och mail men även ute på plats för att se till att allt flyter, fördelningen kommer att vara ca 20% ute och 80% inne. Arbetstiderna är måndag-fredag, 7-16. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd av vår kund. Start: Omgående eller enligt överenskommelse. Vår kund söker nu dig som är nyutexaminerad från en ingenjörsutbildning eller en utbildning inom ekonomi. Det är mycket meriterande om du läst projektledning. Du är initiativtagande och ser vad som behöver göras, du är alltid hands-on och sitter inte och väntar på instruktioner. Vidare är du strukturerad och ordningsam, du är van vid att hålla många bollar i luften samtidigt och du är flexibel i ditt arbetssätt. Vi ser det som en självklarhet att du är bra på att bemöta människor. Har du dessutom tidigare erfarenhet av arbete inom ägarledda företag, byggbranschen och/eller projektledararbete ser vi det som mycket meriterande. Är du/har du varit aktiv inom någon sport är det ett plus men självklart inget krav! Körkortskrav: B Du är välkommen med din ansökan omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan senaste ansökningsdatum. Vi arbetar löpande med urvalsarbetet. Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Tyresö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Junior projektledare till växande företag sökes! Rekrytering. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior projektledare till växande företag sökes! Rekrytering.

Tryckare
Retail – Posten Frimärken, Värdetryck i Kista söker en Tryckare Posten Frimärken är PostNords leverantör av portoprodukter. Vårt uppdrag och utmaning är att ha en säker och effektiv produktion av attraktiva frimärken för portoändamål, en långsiktig lönsam samlaraffär och skapa positiv uppmärksamhet i media. Verksamheten i Kista omfattar all produktion och logistik av svenska och danska frimärken och frimärksprodukter till koncernens samtliga kunder och återförsäljare. För denna utökade verksamhet söker vi ytterligare en tryckare. Mångfald är en naturlig del av PostNordkoncernens verksamhet. Vi välkomnar dig som, liksom vi, ser på olikheter som en styrka och en förutsättning för konkurrenskraft och tillväxt. Vad innebär arbetet? Du kommer att arbeta både med löpande produktion och maskinservice i form av underhåll, inställningar och utveckling. Maskinparken består av tryckpressar, printrar, skärmaskiner, produktionsmaskiner etc.  Du kommer att arbeta i en grupp bestående av sex tryckare, varav en kvinna, som ansvarar för tryckning av frimärken och andra värdetryck. Vi använder  tryckpressar för ståltryck, heatset – offset samt UV – offset. Vid behov ska du även kunna arbeta i våra avancerade efterbehandlingsmaskiner.  Värdetryck ansvarar för framtagning av tryckformar, tryckning av frimärken, kvalitetsgranskning, häftes-, ark- och rulltillverkning, paketering och säkerhetskontroll. Enheten deltar under hela frimärksplaneringsprocessen med krav och synpunkter utifrån tekniska och produktionsmässiga förutsättningar för en kostnadseffektiv produktion med hög kvalitet och god säkerhet. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade. Vi har en modern IT-miljö där både våra system och vårt arbetssätt är under ständig utveckling.   Arbetsplatsen är ett certifierat säkerhetstryckeri som ställer särskilda krav på medarbetare och arbetssätt se www.intergraf.eu . Vem söker vi? Dig som är en engagerad tryckare som gillar att arbeta i grupp, delar med dig av dina kunskaper och tar till dig av andras och: har dokumenterad erfarenhet av rotationspressar, och/eller flerfärgs arkpressar. har erfarenhet av arbete med UV-färg har relevant utbildning på lägst gymnasienivå med inriktning tryckteknik har god datorvana och vilja att använda datorer som arbetsverktyg har extra merit genom eftergymnasiala studier på KTH eller YTH industriell grafisk tryckprocess har förmåga att arbeta både med eget ansvar och tillsammans med andra vilket ställer krav på mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga har ett fullgott färgseende talar, läser, förstår och skriver svenska obehindrat och förstår och kan göra sig förstådd på danska förstår, läser och talar engelska som läser och förstår tyska vilket är  meriterande uppfyller kraven på medarbetarskap i PostNord   Du har en god fysik som underhålls av regelbunden träning och du tar ansvar för din egen hälsa genom att arbeta ergonomiskt. Vi är en rökfri arbetsplats. Du ges förutsättningar och förväntas ta eget ansvar för att utveckla din kompetens och aktivt vårda din hälsa. Kontaktperson Tryckerichef: Jan-Olov Vuolle, tel 010-4366960, e-post: jan-olov.vuolle@posten.se Chef för Värdetryck Ingvar Palm, tel 010-4366956, e-post: ingvar.e.palm@posten.se Eva Otter, hanterar ansökningar  tel 010-4365982, e-post: eva.otter@posten.se  Mer information om arbetsuppgifterna kan du få av Michael Stomberg, tryckare, tel: 010-4366955    För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.se/fackliga eller nedan SEKO Posen, Bo Nyqvist, tel: 010-4366973 ST inom Posten, Hossein Arkan, tel: 010-4379877 SACO-Posten, Ing-Marie Filipsson, tel: 010-4366928
Företag: Posten Meddelande
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Tryckare jobb, Tryckare Stockholm, Tryckare Posten Meddelande
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tryckare

Systemutvecklare inom beslutsstöd och datalager
Arkitektur och systemutveckling inom SLL IT Är du en rutinerad systemutvecklare som kan beslutsstöd och datalager? Då kan vi på SLL IT erbjuda dig nya utmaningar i vår Business Intelligence-grupp. Arbetsuppgifter: Som systemutvecklare i enheten för Arkitektur och Systemutveckling kommer du att arbeta i en omväxlande teknisk miljö med flera olika plattformar och verktyg, med en huvudinriktning på Microsofts tekniska lösningar. I dina arbetsuppgifter ingår allt från design av systemarkitektur till utmanande systemutveckling. Du använder moderna metoder, ramverk och verktyg i arbetet med att ta fram den bästa lösningen i nära samarbete med kunden och dess verksamhet. Kvalifikationer: • Högskoleutbildning inom systemvetenskap, datateknik eller motsvarande • Har brinnande intresse och erfarenhet av Data Warehouse och OLAP • Har stor erfarenhet av verksamhetsanalys, kravhantering och systemdesign i nära samarbete med beställare & verksamhet • Du är van vid att arbeta agilt och kanske till och med är certifierad Scrum Master • Har stor erfarenhet av Microsoft SQL Server, Analysis Services, Integration Services och Reporting Services • Har erfarenhet av övriga marknadsledande BI-verktygen som ex Cognos, TM1, QlikView och Mercur Business Control är meriterande • Erfarenhet av .Net, SharePoint är meriterande • Erfarenhet av praktiskt arbete med tjänsteorienterad arkitektur är meriterande • Kommersiell erfarenhet och affärsmedvetenhet är meriterande • Mycket god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska som engelska Personliga egenskaper: Vi tror att du som person är en innovativ problemlösare med god analytisk förmåga. Du är driven och söker personlig utveckling genom nya spännande och utmanande projekt. Du är också en ansvarstagande och prestigelös lagspelare som når de uppsatta målen genom gott samarbete. Övrig information: LSF har höga ambitioner när det gäller mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar vår förvaltning avseende jämställdhet och mångfald. Stockholms läns landsting är en av de största ekonomiska aktörerna i Sverige med drygt 43 000 egna anställda och tusentals fler hos olika leverantörer. Den främsta uppgiften är att se till att länets invånare har tillgång till en bra och väl fungerande hälso- och sjukvård och kollektivtrafik. Landstinget ansvarar även för den regionala utvecklingen och bidrar till kulturen i länet. I landstinget ingår drygt tjugo förvaltningar och bolag. Landstingsstyrelsens förvaltning (LSF) stödjer landstingsstyrelsen i uppgiften att leda, styra och samordna verksamheten i landstinget så att de mål fullmäktige beslutar om uppnås. I uppdraget ingår också att ta fram beslutsunderlag till den politiska organisationen samt ge service till den politiska ledningen. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per post eller e-post beaktas inte.
Företag: Landstingsstyrelsens förvaltning
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare inom beslutsstöd och datalager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare inom beslutsstöd och datalager

Förskollärare till Tveta förskolor
Jobba i Södertälje Välkommen till Södertälje! Det är här det händer. Det är här vi anställer Sveriges bästa lärare och ger dem 40.000 i lön. Det är här vi utvecklar de kommunala förskolorna och skolorna utifrån tydliga verksamhetsidéer, prövar två lärare i klassrummet, har gemensamma strukturer för pedagogiska diskussioner i arbetslagen och anställer förstelärare med uppdrag att utveckla ämnesundervisningen. Ja, listan kan bli hur lång som helst. Södertälje är en av Sveriges mest intressanta skolkommuner. Faktum är att vi nästan varje dag slår skolvärlden med häpnad. Att utveckla och förbättra förskolan och skolan låter sig inte göras på en kafferast eller av glada amatörer. Det måste göras systematiskt av skickliga ledare och lärare, och arbetet måste vara strategiskt och långsiktigt. Vi bygger vår utveckling på det forskningen visat är framgångsfaktorer för förbättringsarbete i förskola och skola. Dessutom har vi valt att prioritera några särskilda områden, som språkutvecklande arbete, inkluderande arbete och IKT som pedagogiskt redskap. Egentligen handlar allt vårt arbete om att skapa förutsättningar för förskollärare och lärare att göra ett bra jobb. Är du beredd att kavla upp ärmarna, att förända, att göra skäl för lönen och att sova gott om natten efter att ha gjort något värdefullt? Ja, då är du välkommen till Södertälje! Peter Fredriksson Utbildningsdirektör Nu har du chansen att få arbeta i Tveta förskolor! Vi söker flera förskollärare/lärare mot yngre åldrar till våra förskolor. Vi söker dig som tillsammans med oss inte bara vill vara bra utan vill bli bäst. Förskoleområdet Tveta har sex förskolor i Hovsjö, Pershagen och Södra. Varje förskola leds av en samordnande arbetslagsledare som också har del av sin tjänst i barngrupp. Dessutom finns i området en ledningsgrupp som består av förskolechef, administrativ/biträdande förskolechef och specialpedagog / biträdande förskolechef. Till hösten planerar vi att inrätta en strategigrupp som kommer att bestå av ledningsgruppen, två pedagogistor och en IKT strateg. Vi arbetar för att ge goda möjligheter för pedagogerna att mötas i nätverk inom enheten för lärande och erfarenhetsutbyte. Våra förskolor ligger i olika stadsdelar, men gemensamt för oss är att här möts staden och landet, kultur och natur. På sikt kommer samarbetet inom enheten också att ge möjlighet för möten mellan olika språk och människor. Här finns världen, i Södertälje. ARBETSUPPGIFTER Vi behöver dig som kan, vill och vågar - du som inte bara söker utmaningar utan också är beredd att utmana oss. Vi vill ha dig som vill tampas med inspirationen från Reggio Emilias pedagogiska filosofi och som har kunskap om språkutvecklande arbetssätt och interkulturell pedagogik. Du behöver vara initiativrik, drivande, positiv och ha god samarbetsförmåga, för vi har mycket att göra! Att arbeta Reggio Emilia-inspirerat finns som ett paraply över våra utvecklingsarbeten, inte minst eftersom det också präglar barnsyn, kunskapssyn och värdegrund i läroplanen. Centralt för alla förskolor i Tveta är att utveckla de pedagogiska miljöerna och våra erbjudanden och utmaningar till barnen i material och aktiviteter. Vi vill ha inspirerande miljöer med material som utmanar och väcker nyfikenhet. Förskolorna i enheten skapar en röd tråd i barns lärande genom något vi kallar Tio terminer - tematiska inramningar under barnens förskoletid för att möta deras utforskande med utmaningar i lärandemiljön. Som många andra förskolor så försöker även vi utveckla arbetet med pedagogisk dokumentation. Vi har kommit en bit på väg, åtminstone med själva dokumenterandet, och ibland känner vi att vi också gör dokumentationen pedagogisk. Men ju mer vi förstår, desto mer förstår vi att det är en bra bit kvar! Hos oss får du utmaning, inspiration och pedagogisk utveckling. Du får allt det vanliga också; planeringstid, kompetensutveckling, friskvård osv, men Tveta förskolor kan ge dig något mer, kanske mer än du förväntat dig. Och vi har förväntningar på dig - du som kan, vill och vågar komma till oss! KVALIFIKATIONER Du måste vara behörig förskollärare eller lärare med inriktning mot yngre åldrar med examen från lärarprogrammet/lärarhögskola. Vi behöver förskollärare med flera års yrkeserfarenhet och kunskap om språkutvecklande arbetssätt, men vi behöver även dig som är nyutexaminerad. Vi vill också att du har kunskap om och intresse av att arbeta Reggio Emilia-inspirerat. Mångfald är en styrka, därför eftersträvar vi sökande med olika etnicitet, kön och ålder.
Företag: Södertälje kommun, Fsk Tveta
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Tveta förskolor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Tveta förskolor

Handläggare inom offentlig verksamhet
Nu söker vi för kunds räkning en handläggare som ska arbeta med att planera och genomföra workshops tillsammans med projektledande kollega. Projektet genomförs i hela Sverige och resor kommer att förekomma i tjänsten. Uppdraget kommer att påbörjas i början av augusti och beräknas pågå fram till årsskiftet. Du kommer att vara anställd av Proffice och uthyrd till kund. Uppdragsgivare: Proffice Ort: Stockholm Omfattning: heltid Kvalifikationer: Vi söker dig med Socionomutbildning eller liknande. Du har erfarenhet av att arbeta socialt eller med psykisk ohälsa, och du har arbetat som handläggare eller utredare tidigare. Du har goda kunskaper i engelska och svenska i tal och i skrift, samt god datavana. Som person är du flexibel, proaktiv och van vid att ta tag i saker. Du är prestigelös och har lätt för att skapa kontakt med människor. Vidare har du en noggrann sida och du har lätt för att arbeta i team. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi kommer att titta mycket på personlig lämplighet vid tillsättning. Välkommen med din ansökan på www.proffice.se [ http://www.proffice.se/ ] Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving. Sista ansökningsdag: 2013-07-22 För information: Elin Thor
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare inom offentlig verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare inom offentlig verksamhet

Kundansvarig till Framtiden AB
Framtiden AB Se Youtubeklipp: http://www.youtube.com/watch?v=BzZN5RhOgiE Dina arbetsuppgifter Med titeln Kundansvarig är du Framtidens ansikte utåt när du säljer våra personaluthyrnings- och rekryteringstjänster till små och stora företag inom olika branschområden. Läs gärna mer om hur en dag som kundansvarig ser ut hos oss http://www.framtiden.com/om-framtiden/jobba-hos-oss/en-kundansvarigs-vardag. Om företaget Bland över 300 000 företag i Sverige blev vi år 2012 utnämnda till Sveriges 5:e snabbast växande företag. Vårt snitt på nästan 70 % tillväxt de senaste sex åren vittnar om att vi gör många saker rätt. Tillsammans når vi nya mål varje dag, vecka, månad och år. ”Vi är glada och stolta över vår fina placering. Det finns många fantastiska företag i Sverige och att vi är nummer fem känns väldigt kul. Evig tillväxt är en av våra ambitioner och det är kul att få ett kvitto på att vi lyckats bra hittills”, säger en av grundarna. Vi vann auktionen då Filip Hammar och Fredrik Wikingsson lade ut sig själva till högsterbjudande för att samla in pengar till Musikhjälpen. Högsta budet landade på 221 000 kronor. Vem vill inte ha komikerduon Filip och Fredrik som receptionister för en dag? ”Lite oförsiktigt har vi lovat att bli Sveriges, genom tiderna, bästa nybörjarreceptionister”, säger Fredrik Wikingsson. Vi vann årets marknadsförare och fick mycket beröm för vårt arbetssätt. Nomineringen beskriver vårt mod att bryta branschlogiken, genom kraftfulla bilder och genomtänkt innehållsmix på webben och i sociala medier sticker de ut visuellt och budskapsmässigt. De beskriver det som en strategi som gjort att företaget inte bara nått de högt ställda målen för kännedom och omsättning utan överträffat dem. Branschen backade med 2 % kvartal tre medan vi gick framåt med 50 %. Omsättningen har de senaste fem åren gått från 10 till 100 miljoner, 10 gånger så mycket. ”Ända från dag ett har vi haft som mål att bli bäst på det vi gör och vi tror att evig tillväxt är en källa till glädje för oss alla på företaget. Våra mål är väldigt tydliga och vi har väldigt roligt tillsammans medan vi uppnår dem”, säger en av grundarna Din profil Vi satsar på dig! För oss är glädje och gemenskap viktigt. Vi börjar varje dag med en frukost där vi bygger på den redan härliga gemenskapen som finns inom företaget. Vi vill trivas med varandra och ha kul. Varje år åker vi på en gemensam målresa, de senaste två åren har vi varit på lyxkryssning i Medelhavet. Vill du också följa med? Vi förväntar oss stort engagemang och ett stort driv, om du är den personen kommer vi göra dig till en fantastisk säljare. Vill du bli en av Sveriges bästa säljare så har vi verktygen för att göra dig till det! Krav: • Du ska behärska svenska (flytande) i både tal och skrift. • Körkort B Start: oktober Omfattning: heltid Placering: Stockholm Lön: månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel
Företag: Framtiden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kundansvarig till Framtiden AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundansvarig till Framtiden AB


Sök lediga jobb Finsktalande produktionsledare till reklambyr��

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se