Flera Säljare sökes till OKQ8 Globen, både vikariat och tillsvidare

Flera Säljare sökes till OKQ8 Globen, både vikariat och tillsvidare jobb Flera Säljare sökes till OKQ8 Globen, både vikariat och tillsvidare

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Flera Säljare sökes till OKQ8 Globen, både vikariat och tillsvidare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Flera Säljare sökes till OKQ8 Globen, både vikariat och tillsvidare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Flera Säljare sökes till OKQ8 Globen, både vikariat och tillsvidare- Stockholm


Mer beskrivning

Flera Säljare sökes till OKQ8 Globen, både vikariat och tillsvidare
OKQ8 - för hela livet med bilen Företaget är med sina ca 1100 servicestationer i Sverige och Danmark en av Skandinaviens största aktörer inom såväl traditionella som förnybara drivmedel. OKQ8 bedriver detaljhandel och erbjuder ett komplett produkt- och serviceutbud för bilister liksom närbutikskoncept med dagligvaror, kioskprodukter och snabbmat. I företagets utbud finns även produkter och tjänster såsom eldningsolja, smörjmedel och bränsle - för kunder inom jordbruk, transportindustri, sjöfart och verkstäder. Dessutom erbjuds villavärme, el och försäkringar till privatpersoner. Den svenska verksamheten omfattar 790 stationer under varumärket OKQ8. De ca 365 bemannade stationerna tillhandahåller biltillbehör, reservdelar och däckservice och många stationer har även verkstäder, tvätta-själv hallar, biltvätt samt biluthyrning. OKQ8 har en historia av att vara först med mer miljö- och klimatanpassade drivmedel, såsom Etanol och RME. OKQ8 fortsätter att vara drivande i utvecklingen, genom t ex utbyggnaden av biogasnätet, utökning av andelen förnybart i dieseln (Diesel Bio+) och möjliggöra el som drivmedel. Under 2011 2012 och 2103 har OKQ8 utsetts till Sveriges mest hållbara bensinbolag i varumärkesundersökningen Sustainable Brands. Läs mer på www.okq8.se OKQ8 söker nu flera Säljare för både vikariat och tillsvidareanställningar (med skifttjänstgöring) till vår anläggning vid Globen. Som Säljare vill vi att du: * Älskar försäljning * Tycker om att arbeta med människor och i team * Är målinriktad och driven * Trivs med ett högt tempo * Är ansvarstagande Hos oss har du möjlighet att bli en framgångsrik Säljare som kommer att ha roligt på arbetet. Här finns potential till både utveckling och en lång och spännande karriär. Inom OKQ8 arbetar människor med varierande erfarenheter i bagaget. Vi har en jämn fördelning av kvinnor och män i åldern 18-67 år och hos oss arbetar alla mot uppsatta mål! Stationen har öppet dygnet runt både vardagar och helger.  Som Säljare på stationen kommer du att arbeta med följande: Försäljning av drivmedel, livs, kiosk, tillbehör, biltvätt, tvätta själv hall samt uthyrning av bilar, lastbilar och släp. Kunskap och erfarenhet av biluthyrning är en merit. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande tjänster men det viktigaste är att du älskar försäljning och kundmöten. Som Säljare på en OKQ8-anläggning är du företagets yttersta representant, vi förväntar oss att du ser varje kundmöte som början till en långvarig kundrelation.  Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan! Körkort är ett krav. Ansökan kan endast lämnas in via vårt rekryteringsverktyg.
Företag: OKQ8 - Försäljningsavdelningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Flera Säljare sökes till OKQ8 Globen, både vikariat och tillsvidare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flera Säljare sökes till OKQ8 Globen, både vikariat och tillsvidare


Sök lediga jobb Flera Säljare sökes till OKQ8 Globen, både vikariat och tillsvidare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se