Flodin Bemanning AB jobb - lediga jobb

Flodin Bemanning AB jobb Flodin Bemanning AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Flodin Bemanning AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Flodin Bemanning AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Färdigställare till Holmgrens Bil i Värnamo- Värnamo

 2. CNC operatör- Vaggeryd

 3. CE- chaufför- Jönköping

 4. Erfaren svetsare- Jönköping

 5. Säljchef/säljare till Holmgrens Bil- Oskarshamn

 6. Bilmekaniker/biltekniker till Holmgrens Bil- Ljungby

 7. Plåtmekaniker till Holmgrens Bil- Ljungby

 8. Plåtmekaniker till Holmgrens Bil- Ljungby

 9. Bilmekaniker/biltekniker till Holmgrens Bil- Ljungby

 10. CNC operatör- Vaggeryd

 11. Erfaren säljare till Holmgrens Bil- Jönköping

 12. Extra Personal- Jönköping

 13. Erfarna montörer med elkunskaper- Jönköping

 14. Kantpressare- Jönköping

 15. Erfaren Servictekniker- Vaggeryd

 16. Originalare- Jönköping

 17. Stansmaskinsoperatör- Jönköping

 18. Servis- Vetlanda

 19. Svetsare med erfarenhet- Vaggeryd

 20. Rörbockare- Vaggeryd

 21. Lackerare/ färdigställare- Jönköping

 22. Bilplåtslagare till Holmgrens Bil- Jönköping

 23. Biltekniker till Holmgrens Bil- Jönköping

 24. It- tekniker- Jönköping

 25. Maskinoperatörer- Jönköping

 26. Servicetekniker- Jönköping

 27. Maskinoperatörer- Jönköping

 28. Konstruktör CAD/CAM- Jönköping

 29. Färdigställare till Holmgrens Bil- Värnamo

 30. Färdigställare till Holmgrens Bil- Jönköping

 31. Garantiadministratör med bil kunskaper- Jönköping

 32. Reservdelssäljare till Holmgrens Bil i Nässjö- Nässjö

 33. Bilplåtslagare till Holmgrens Bil- Jönköping

 34. Erfaren säljare till Holmgrens Bil i Ljungby- Ljungby

 35. Vi söker en svetsare med robotprogrammeringskunskaper för kunds räkning!- Vaggeryd

 36. Säljare av Datawarehouse /Integration lösningar- Jönköping

 37. Systemsansvarig- Jönköping

 38. SEO-strateg till Kungsbacka- Kungsbacka

 39. SEO-strateg till Jönköping- Jönköping

 40. Stansoperatör med driv!- Habo


Mer beskrivning

Färdigställare till Holmgrens Bil i Värnamo
Färdigställare till Holmgrens Bil i Värnamo: Holmgrens Bil grundades 1960 i Jönköping och finns till hösten på 12 orter. I företaget jobbar nästan 400 personer och de omger sig med kunniga medarbetare och söker ständigt efter personal med den rätta attityden! Till Holmgrens Bil i Värnamo söker vi en färdigställare plastreparationer. Vi söker en person som kommer att jobba med plastreparation och diverse uppgifter på vår lackeringsverkstad. Som färdigställare förbereder du fordon och detaljer för lackering. Tjänsten kräver praktisk erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller utbildning inom området. Kunskaper från plastreparationer är klart meriterande. För rätt person finns det goda utvecklings möjligheter i verksamheten. Du är en person som kan arbeta självständigt men även som en del i ett arbetslag. Du behöver vara noggrann och ha ett gott handlag. Ett positivt sätt med en god servicekänsla utgår vi ifrån att du har. Flodin Bemanning är ett nystartat företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Färdigställare till Holmgrens Bil i Värnamo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Färdigställare till Holmgrens Bil i Värnamo

CNC operatör
CNC Operatörer: Till industrin söker vi CNC Operatörer med 3 - 5 års erfarenhet. Vi har behov av en CNC med flerop och en CNC inriktning svarv. För att passa till dessa tjänster krävs det att du är självgående och tar ett stort ansvar. Som person är du nyfiken, engagerad och noggrann. Flodin Bemanning är ett nystartat företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör

CE- chaufför
Chaufför med CE- kort: Vi söker för omgående uppdrag flera chaufförer med CE- kort! Som person måste du vara självgående och kunna ta ett stort ansvar. Flodin Bemanning är ett nystartat företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga CE- chaufför jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CE- chaufför

Erfaren svetsare
Erfaren svetsare: Nu söker vi en erfaren svetsare! Har du 3- 5 års erfarenhet av manuell svets kan det vara dig vi söker. Du skall kunna arbeta självständigt och vara noggrann. Som person är du ansvarstagande och social. Flodin Bemanning är ett nystartat företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare

Säljchef/säljare till Holmgrens Bil
Säljchef/säljare till Holmgrens Bil: Holmgrens Bil grundades 1960 i Jönköping och finns till hösten på 12 orter. I företaget jobbar nästan 400 personer och de omger sig med kunniga medarbetare och söker ständigt efter personal med den rätta attityden! Till Holmgrens Bil i Oskarshamn söker vi en målmedveten säljchef/säljare med driv! Brinner du för försäljning och kundkontakter? Är du en stark ledare som kan hantera och lösa problem? Är du social och positiv? Har du ett leende på läpparna även efter en tuff dag - då är du rätt person för Holmgrens! Vi ser gärna att du har branschvana, gillar ordning och reda och att försäljning är en naturlig del i din vardag. Flodin Bemanning är ett nystartat företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Peter Ek Platschef Oskarshamn peter.ek@holmgrensbil.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljchef/säljare till Holmgrens Bil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljchef/säljare till Holmgrens Bil

Bilmekaniker/biltekniker till Holmgrens Bil
Bilmekaniker/biltekniker till Holmgrens Bil: Holmgrens Bil grundades 1960 i Jönköping och finns till hösten på 12 orter. I företaget jobbar nästan 400 personer och de omger sig med kunniga medarbetare och söker ständigt efter personal med den rätta attityden! Till Holmgrens Bil i Ljungby söker vi dig som är en mycket erfaren mekaniker. Du har 5- 10 års erfarenhet från Toyota och om du har märkesutbildning så är det en stor merit. För att passa in måste du vara målinriktad, noggrann, positiv och gilla att ta ett stort eget ansvar. Tjänsten kommer att tillsättas omgående så intervjuer sker löpande. Flodin Bemanning är ett nystartat företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Ljungby
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Bilmekaniker/biltekniker till Holmgrens Bil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilmekaniker/biltekniker till Holmgrens Bil

Plåtmekaniker till Holmgrens Bil
Plåtmekaniker till Holmgrens Bil: Holmgrens Bil grundades 1960 i Jönköping och finns till hösten på 12 orter. I företaget jobbar nästan 400 personer och de omger sig med kunniga medarbetare och söker ständigt efter personal med den rätta attityden! Till Holmgrens Bil i Ljungby söker vi en utbildad plåtmekaniker. Vi ser att du har ett par års erfarenhet med dig och ditt positiva sätt och din noggrannhet gör att du även gillar att ta stort ansvar. Tjänsten kommer att tillsättas omgående så intervjuer sker löpande. Flodin Bemanning är ett nystartat företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Ljungby
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Plåtmekaniker till Holmgrens Bil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plåtmekaniker till Holmgrens Bil

Plåtmekaniker till Holmgrens Bil
Plåtmekaniker till Holmgrens Bil: Holmgrens Bil grundades 1960 i Jönköping och finns till hösten på 12 orter. I företaget jobbar nästan 400 personer och de omger sig med kunniga medarbetare och söker ständigt efter personal med den rätta attityden! Till Holmgrens Bil i Ljungby söker vi en utbildad plåtmekaniker. Vi ser att du har ett par års erfarenhet med dig och ditt positiva sätt och din noggrannhet gör att du även gillar att ta stort ansvar. Tjänsten kommer att tillsättas omgående så intervjuer sker löpande. Flodin Bemanning är ett nystartat företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Ljungby
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Plåtmekaniker till Holmgrens Bil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plåtmekaniker till Holmgrens Bil

Bilmekaniker/biltekniker till Holmgrens Bil
Bilmekaniker/biltekniker till Holmgrens Bil: Holmgrens Bil grundades 1960 i Jönköping och finns till hösten på 12 orter. I företaget jobbar nästan 400 personer och de omger sig med kunniga medarbetare och söker ständigt efter personal med den rätta attityden! Till Holmgrens Bil i Ljungby söker vi dig som är en mycket erfaren mekaniker. Du har 5- 10 års erfarenhet från Toyota och om du har märkesutbildning så är det en stor merit. För att passa in måste du vara målinriktad, noggrann, positiv och gilla att ta ett stort eget ansvar. Tjänsten kommer att tillsättas omgående så intervjuer sker löpande. Flodin Bemanning är ett nystartat företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Ljungby
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Bilmekaniker/biltekniker till Holmgrens Bil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilmekaniker/biltekniker till Holmgrens Bil

CNC operatör
CNC Operatörer: Till industrin söker vi CNC Operatörer med 3 - 5 års erfarenhet. Vi har behov av en CNC med flerop och en CNC inriktning svarv. För att passa till dessa tjänster krävs det att du är självgående och tar ett stort ansvar. Som person är du nyfiken, engagerad och noggrann. Flodin Bemanning är ett nystartat företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör

Erfaren säljare till Holmgrens Bil
Erfaren säljare till Holmgrens Bil: Holmgrens Bil grundades 1960 i Jönköping och finns till hösten på 12 orter. I företaget jobbar nästan 400 personer och de omger sig med kunniga medarbetare och söker ständigt efter personal med den rätta attityden! Till Holmgrens Bil i Jönköping söker vi en Erfaren säljare. För att lyckas som säljare hos Holmgrens ska du ha ett stort intresse av bilar och brinna för att göra affärer. Du är driven och van att skapa dina egna affärsmöjligheter, allt från första kundkontakt till uppföljning och avslut. Du ska även se vikten av långsiktigt arbete och goda kundrelationer och vi förutsätter att du tidigare arbetat med försäljning och har erfarenhet från branschen. Flodin Bemanning är ett nystartat företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren säljare till Holmgrens Bil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren säljare till Holmgrens Bil

Extra Personal
Extra Personal: Till vår uthyrningsverksamhet söker vi personal som kan jobba extra. För att kunna söka denna tjänsten måste du vara studerande eller inneha en annan huvudsaklig sysselsättning. Bemanningen är inom industrin och kräver att du är flexibel och har lätt för att förstå och utföra instruktioner. Ett måste inom bemanning är körkort och bil. Flodin Bemanning är ett nystartat företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Extra Personal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extra Personal

Erfarna montörer med elkunskaper
Erfarna montörer med elkunskaper: Just nu söker vi ett flertal montörer med erfarenhet av att installera elektronik, utföra kvalitetskontroll och testning. Som person är du ansvarstagande, flexibel och noggrann. Du har en hög ambitionsnivå och ger alltid 100 % i ditt arbete. Du har även en god samarbetsförmåga och är social Flodin Bemanning är ett nystartat företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna montörer med elkunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna montörer med elkunskaper

Kantpressare
Erfaren kantpressare sökes!: Flodin Bemanning söker en erfaren kantpressare för uppdrag hos kund. Du som söker trivs inom industrin och har minst två års erfarenhet av kantpress. Du skall ha goda kunskaper i ritningsläsning. Meriterande är att du kan ställa maskiner och hantera programmering i olika styrsystem. Som person är du ansvarstagande, flexibel och noggrann. Du har en hög ambitionsnivå och ger alltid 100 % i ditt arbete. Du trivs med att arbeta självständigt, men ser inga problem i att samarbeta med andra. Flodin Bemanning är ett nystartat företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kantpressare jobb, Kantpressare Jönköping, Kantpressare Flodin Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kantpressare

Erfaren Servictekniker
Erfaren Servicetekniker: Vi söker för uppdrag hos kund en Servicetekniker. För tjänsten krävs ett stort teknik intresse med hög teknisk förståelse. Vi förutsätter att du har allround kunskap inom mekanik, hydraulik och pneumatik. Arbetet består av felsökning, reparationer och förberedande underhåll. Du har: -Teknisk utbildning -Kunskaper i engelska -Högt säkerhetstänkande -Samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera -Förmåga att arbeta självständigt och i grupp -Analytiskt tänkande och duktig på problemlösning -Du är en drivande, självgående person som är målinriktad Flodin Bemanning är ett nystartat företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Servictekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Servictekniker

Originalare
Originalare: Vi söker en snabb och effektiv medarbetare till Holmgrens marknadsavdelning. Holmgrens Bil grundades 1960 i Jönköping och finns snart på tolv orter i Småland och Blekinge. De är drygt 400 personer som hälften jobbar i Jönköping. och representerar 10 nybilsmärken, BMW, Chevrolet, Hyundai, Lexus, MINI, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Subaru och Toyota samt har ett stort begagnat sortiment. Deras medarbetare Linda ska vara föräldraledig och därför söker vi nu en ersättare till henne. Du ska ha erfarenhet från originalarbete och trivas med att jobba i ett högt tempo. Du kommer att arbeta med produktion av grafiskt material, banners, digitalt nyhetsbrev samt uppdatering av hemsidan. Du ska ha mycket goda kunskaper i Adobe Creative Suite, främst InDesign och Photoshop samt vara van vid att arbeta i Macmiljö. Erfarenhet av HTML och goda copy-kunskaper är meriterande. Du kommer att ingå i ett team på fem personer som tillsammans planerar och producerar all marknadsföring på Holmgrens. För att passa in måste du vara noggrann, positiv och gilla att ta ett stort ansvar. Tjänsten är ett föräldravikariat på ca 1,5 år. Intervjuer sker löpande då tjänsten kommer att tillsättas omgående. I den här rekryteringen samarbetar Holmgrens Bil med Flodin Bemanning. Flodin Bemanning är ett nystartat företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänst kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Originalare jobb, Originalare Jönköping, Originalare Flodin Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Originalare

Stansmaskinsoperatör
Stansmaskinsoperatör: Vi söker en driven och målinriktad stansoperatör, helst med erfarenhet från Finnpower och programmering i JetCam. Som person är du noggrann, har hög arbetsmoral och kan arbeta både ensam och i grupp. Flodin Bemanning är ett nystartat företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Stansmaskinsoperatör jobb, Stansmaskinsoperatör Jönköping, Stansmaskinsoperatör Flodin Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stansmaskinsoperatör

Servis
Servis: Vi söker för event i Vetlanda den 31 augusti serveringspersonal. Du har erfarenhet av servering är serviceminded och stresstålig. Flodin Bemanning är ett nystartat företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Camilla Flodin 0708 22 32 20 eller via mail camilla@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Servis jobb, Servis Vetlanda, Servis Flodin Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servis

Svetsare med erfarenhet
Nu söker vi en erfaren svetsare!: Har du 3- 5 års erfarenhet av manuell svets i MIG och MAG kan det vara dig vi söker. Du kommer att svetsa i grövre material med rör tråd. Du skall kunna arbeta självständigt och vara noggrann med kvalité. Som person är du ansvarstagande och social. Flodin Bemanning är ett företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Camilla Flodin 0708 22 32 20 eller via mail camilla@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare med erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare med erfarenhet

Rörbockare
Rörbockare med driv!: Vi söker efter en erfaren rörbockare med driv som tar eget ansvar och är noga med kvalité. Du har inga problem med att ställa maskinen, byta verktyg och klara tolerans krav. Det är meriterande om du har CNC erfarenhet. Som person är du noggrann och har ett stort engagemang i ditt arbete. Flodin Bemanning är ett företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänst kontakta: Camilla Flodin 0708 22 32 20 eller via mail camilla@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Rörbockare jobb, Rörbockare Vaggeryd, Rörbockare Flodin Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörbockare

Lackerare/ färdigställare
Lackerare/ färdigställare: Holmgrens Bil grundades 1960 i Jönköping och finns snart på tolv orter i Småland och Blekinge. De är drygt 400 personer som hälften jobbar i Jönköping. och representerar 10 nybilsmärken, BMW, Chevrolet, Hyundai, Lexus, MINI, Mitsubishi, Opel, Peugeot och Subaru samt har ett stort begagnat sortiment. Till Holmgrens Bilskadecenter söker vi en lackerare/färdigställare. Holmgrens går för högtryck och de behöver förstärka med ytterligare ett par medarbetare. På Bilskadecenter i Vättersnäs jobbar i dag ca 30 personer med att ta hand om kunders skadade fordon och all kringliggande service. Som färdigställare förbereder du fordon och detaljer för lack. Tjänsten kräver praktisk erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller utbildning inom området. Kunskaper från plåtarbeten alternativt lackering är klart meriterande. För rätt person finns det goda utvecklings möjligheter i verksamheten. Du är en person som kan arbeta självständigt men även som en del i ett arbetslag. Du behöver vara noggrann och ha ett gott handlag. Ett positivt sätt med en god servicekänsla utgår vi ifrån att du har. Tjänsten är heltid med tillsättning snarast. Intervjuer sker löpande. Flodin Bemanning är ett nystartat företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lackerare/ färdigställare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lackerare/ färdigställare

Bilplåtslagare till Holmgrens Bil
Bilplåtslagare till Holmgrens Bil: Holmgrens Bil grundades 1960 i Jönköping och finns snart på tolv orter i Småland och Blekinge. De är drygt 400 personer som hälften jobbar i Jönköping och representerar 9 nybilsmärken, BMW, Chevrolet, Hyundai, Lexus, MINI, Mitsubishi, Opel, Peugeot och Subaru samt har ett stort begagnat sortiment. Holmgrens Bilskadecenter i Vättersnäs expanderar och de behöver förstärka med ytterligare ett par medarbetare. På Bilskadecenter jobbar i dag ca 30 personer med att ta hand om kunders skadade fordon och all kringliggande service. Vi söker nu en Bilplåtslagare med utbildning och gärna ett par års erfarenhet som kan gå rätt in i verksamheten. Du är en person som kan arbeta självständigt men även som en del i ett arbetslag. Du behöver vara noggrann och ha ett gott handlag. Ett positivt sätt med en god servicekänsla krävs för rollen. Tjänsten kommer att tillsättas omgående så intervjuer sker löpande. Flodin Bemanning är ett företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänst kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Bilplåtslagare till Holmgrens Bil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilplåtslagare till Holmgrens Bil

Biltekniker till Holmgrens Bil
Biltekniker till Holmgrens Bil: Holmgrens Bil grundades 1960 i Jönköping och finns snart på tolv orter i Småland och Blekinge. De är drygt 400 personer som hälften jobbar i Jönköping och representerar 9 nybilsmärken, BMW, Chevrolet, Hyundai, Lexus, MINI, Mitsubishi, Opel, Peugeot och Subaru samt har ett stort begagnat sortiment. Till Holmgrens på Österängen söker vi en Biltekniker. Du skall ha fullgjord fordonsteknisk utbildning, gärna med ett par års erfarenhet. Har du dessutom erfarenhet av diagnostik på styrsystem i fordon och är ackrediterad är det meriterande. Du är en person som har ett genuint bil intresse, kan arbeta självständigt men även som en del i ett arbetslag. Du skall vara engagerad, noggrann, positiv och social. För tjänsten krävs körkort, datavana, svenska- och engelskakunskaper. Tjänsten är heltid med tillsättning snarast. Intervjuer sker löpande. Flodin Bemanning är ett företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Biltekniker till Holmgrens Bil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biltekniker till Holmgrens Bil

It- tekniker
It- tekniker: För kund räkning söker vi en It-tekniker som behärskar Microsofts infrastrukturprodukter, har du dessutom användarkompetens kring affärssystemet Jeeves är det + i kanten. Vi tror att du behöver minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, du blir en del av en IT-avdelning som består av ett tiotal medarbetare. Vi ser gärna att du har en kundprofil vilket i detta sammanhang betyder att du har insett att du är till för kunden. Tempot är högt och glimten i ögat tillsammans med professionalism är kompetenser som kunden beaktar. Kunden är verksam inom logistikbranschen och har en stabil tillväxt, de verkar på ett flertal orter. Urval och intervjuer sker löpande. Flodin Bemanning är ett företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga It- tekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: It- tekniker

Maskinoperatörer
Maskinoperatörer: Vi söker maskinoperatörer till vår kund som har full fart i produktionen. Du skall ha industrierfarenhet och vara praktiskt lagd. Ett positivt sätt med ett naturligt driv och en vilja att lära sig är bra egenskaper som vi söker. Ett krav är svenska i tal och skrift och en viss datakunskap. Arbetstiderna är till en början dagtid och 2-skift men kommer att övergå till helgskift. Flodin Bemanning är ett företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om dessa tjänster kontakta: Peter Flodin via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatörer jobb, Maskinoperatörer Jönköping, Maskinoperatörer Flodin Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatörer

Servicetekniker
Servicetekniker: Vår kund Kemet Electronics är inne i en kraftig uppgång och söker till sin underhållsavdelning i Gränna en Service-/Underhållstekniker med flera års erfarenhet av akut avhjälpande- och förebyggande underhåll. Arbetet bedrivs i Kemets fabrik under ledning av underhållschef och i nära samarbete med arbetsledning och övriga teknikfunktioner inom företaget. Du kommer att ingå i ett team av 6 underhållstekniker. Arbetstiden är till största delen förlagd dagtid, viss tid på kväll och natt kan förekomma. Teamet ansvarar för akut avhjälpande- och förebyggande underhåll samt att mäta och följa upp maskiners tillgänglighet. Du kommer också vara delaktig i förbättringsgrupper, projekt och aktiviteter som gäller processanpassningar, rationaliseringar, flöden, investeringar, etc. I tjänsten ingår även visst ansvar för anskaffning av maskin-/reservdelar. Du kommer att ha flera kontakter inom och utom företaget så väl nationellt som internationellt vilket innebär arbete tillsammans med personal inom produktion, utvecklingsavdelning samt verktygs- och maskinleverantörer. Du bör ha en relevant utbildning inom maskin/verkstadsteknik och dokumenterade kunskaper samt erfarenhet av service och underhållsarbete. Du är van att arbeta självständigt och i grupp, du har förmågan att själv lösa problem vid akuta stillestånd i maskiner och utrustningar. Vidare är du målinriktad, idérik samt har intresset att påverka och utveckla arbetsområdet. Det är en stor fördel om du har god el-teknisk grund med förståelse för givare, sensorer, motorer och dess styrning, samt kunskaper i PLC och dess felsökning. Du skall också behärska engelska i tal och skrift. Meriterande kunskaper: Pneumatik Robot Vision system Ritningsläsning gällande pneumatik, el och mekanik Goda kunskaper i Word och Excel Kunskap om maskinsäkerhet Kännedom om ledningssystem såsom ISO/TS-16949 och 14001 Kunskap inom Lean Production och arbete med förbättringsverktyg såsom TPU, 5S, 8D, PDCA och FMEA Körkortskrav B Tillgång till egen bil Intervjuer sker löpande. Flodin Bemanning är ett företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker jobb, Servicetekniker Jönköping, Servicetekniker Flodin Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker

Maskinoperatörer
Maskinoperatörer: Vi söker maskinoperatörer till vår kund som har full fart i produktionen. Du skall vara praktiskt lagd. Ett positivt sätt med ett naturligt driv och en vilja att lära sig är bra egenskaper som vi söker. Ett krav är svenska i tal och skrift och en viss datakunskap. Arbetstiderna är till en början 2-skift men kommer att övergå till helgskift. Flodin Bemanning är ett företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om dessa tjänster kontakta: Peter Flodin via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatörer jobb, Maskinoperatörer Jönköping, Maskinoperatörer Flodin Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatörer

Konstruktör CAD/CAM
Konstruktör CAD/CAM: För kunds räkning söker vi en konstruktör som har erfarenhet av CAD/CAM verktyg, vår kund skall konvertera från ett verktyg till ett annat. Förstudien har visat att det inte går att maskinellt konvertera detta material. Vi söker dig med erfarenhet av programvaran Enventor, har du tidigare erfarenhet av konverteringsarbete är detta extra meriterande. Flodin Bemanning är ett företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör CAD/CAM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör CAD/CAM

Färdigställare till Holmgrens Bil
Färdigställare till Holmgrens Bil: Holmgrens Bil grundades 1960 i Jönköping och finns snart på tolv orter i Småland och Blekinge. De är drygt 400 personer som hälften jobbar i Jönköping och representerar 9 nybilsmärken, BMW, Chevrolet, Hyundai, Lexus, MINI, Mitsubishi, Opel, Peugeot och Subaru samt har ett stort begagnat sortiment. Holmgrens Bilskadecenter i Värnamo behöver förstärka med ytterligare en medarbetare. På Bilskadecenter tar de hand om kunders skadade fordon och all kringliggande service. Som färdigställare förbereder du fordon och detaljer för lack. Tjänsten kräver praktisk erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller utbildning inom området. Kunskaper från plåtarbeten alternativt lackering är klart meriterande. För rätt person finns det goda utvecklings möjligheter i verksamheten. Du är en person som kan arbeta självständigt men även som en del i ett arbetslag. Du behöver vara noggrann och ha ett gott handlag. Ett positivt sätt med en god servicekänsla krävs för rollen. Tjänsten är heltid med tillsättning snarast, intervjuer sker löpande. Flodin Bemanning är ett företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Värnamo
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Färdigställare till Holmgrens Bil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Färdigställare till Holmgrens Bil

Färdigställare till Holmgrens Bil
Färdigställare till Holmgrens Bil: Holmgrens Bil grundades 1960 i Jönköping och finns snart på tolv orter i Småland och Blekinge. De är drygt 400 personer som hälften jobbar i Jönköping och representerar 9 nybilsmärken, BMW, Chevrolet, Hyundai, Lexus, MINI, Mitsubishi, Opel, Peugeot och Subaru samt har ett stort begagnat sortiment. Holmgrens Bilskadecenter i Vättersnäs expanderar och de behöver förstärka med ytterligare ett par medarbetare. På Bilskadecenter jobbar i dag ca 30 personer med att ta hand om kunders skadade fordon och all kringliggande service. Som färdigställare förbereder du fordon och detaljer för lack. Tjänsten kräver praktisk erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller utbildning inom området. Kunskaper från plåtarbeten alternativt lackering är klart meriterande. För rätt person finns det goda utvecklings möjligheter i verksamheten. Du är en person som kan arbeta självständigt men även som en del i ett arbetslag. Du behöver vara noggrann och ha ett gott handlag. Ett positivt sätt med en god servicekänsla krävs för rollen. Tjänsten är heltid med tillsättning snarast. Intervjuer sker löpande. Flodin Bemanning är ett företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänst kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Färdigställare till Holmgrens Bil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Färdigställare till Holmgrens Bil

Garantiadministratör med bil kunskaper
Garantiadministratör med bil kunskaper till Holmgrens Bil: Holmgrens Bil grundades 1960 i Jönköping och finns snart på tolv orter i Småland och Blekinge. De är drygt 400 personer som hälften jobbar i Jönköping och representerar 9 nybilsmärken, BMW, Chevrolet, Hyundai, Lexus, MINI, Mitsubishi, Opel, Peugeot och Subaru samt har ett stort begagnat sortiment. Vi söker en garantiadministratör till Holmgrens Bil i Jönköping. Som administratör arbetar du med garantiarbete gentemot generalagenter för olika bilmärken, du sköter även uppföljning och rutiner. Kvalifikationer: - Gärna en bakgrund som bilmekaniker/tekniker - Mycket god bilkännedom - Datorvana - Ordningssinne - Hög servicekänsla Du trivs med högt tempo och har lätt för att lösa problem. Som person är du positiv, utåtriktad och har ett driv. Tjänsten skall tillträdas omgående så intervjuer sker löpande. Flodin Bemanning är ett företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Garantiadministratör med bil kunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Garantiadministratör med bil kunskaper

Reservdelssäljare till Holmgrens Bil i Nässjö
Reservdelssäljare till Holmgrens Bil i Nässjö: Holmgrens Bil grundades 1960 i Jönköping och finns snart på tolv orter i Småland och Blekinge. De är drygt 400 personer som hälften jobbar i Jönköping och representerar 9 nybilsmärken, BMW, Chevrolet, Hyundai, Lexus, MINI, Mitsubishi, Opel, Peugeot och Subaru samt har ett stort begagnat sortiment. Till Holmgrens Bil i Nässjö söker vi nu en reservdelssäljare. Arbetsuppgifterna består av beställning och bevakning av reservdelar och tillbehör. Du tar även emot och packar upp, för att sedan lägga in artiklar i systemet. Försäljning över disk till kund och kontakt mot organisationen hör till det dagliga arbetet. Vi kräver ett stort intresse av bilar och ett bilkunnande, helst skall du vara eller har varit bilmekaniker. Dina datakunskaper är mycket goda. Du brinner för service, är positiv och villig att lära dig nya saker. Flodin Bemanning är ett företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänst kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Nässjö
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Reservdelssäljare till Holmgrens Bil i Nässjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reservdelssäljare till Holmgrens Bil i Nässjö

Bilplåtslagare till Holmgrens Bil
Bilplåtslagare till Holmgrens Bil: Holmgrens Bil grundades 1960 i Jönköping och finns snart på tolv orter i Småland och Blekinge. De är drygt 400 personer som hälften jobbar i Jönköping och representerar 9 nybilsmärken, BMW, Chevrolet, Hyundai, Lexus, MINI, Mitsubishi, Opel, Peugeot och Subaru samt har ett stort begagnat sortiment. Holmgrens Bilskadecenter i Vättersnäs expanderar och de behöver förstärka med ytterligare ett par medarbetare. På Bilskadecenter jobbar i dag ca 30 personer med att ta hand om kunders skadade fordon och all kringliggande service. Vi söker nu en Bilplåtslagare med utbildning och gärna ett par års erfarenhet som kan gå rätt in i verksamheten. Du är en person som kan arbeta självständigt men även som en del i ett arbetslag. Du behöver vara noggrann och ha ett gott handlag. Ett positivt sätt med en god servicekänsla krävs för rollen. Tjänsten kommer att tillsättas omgående så intervjuer sker löpande. Flodin Bemanning är ett företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänst kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-03
Sök fler jobb liknande: lediga Bilplåtslagare till Holmgrens Bil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilplåtslagare till Holmgrens Bil

Erfaren säljare till Holmgrens Bil i Ljungby
Till Holmgrens Bil i Ljungby söker vi en Erfaren säljare: Holmgrens Bil grundades 1960 i Jönköping och finns snart på tolv orter i Småland och Blekinge. Det är drygt 400 personer som hälften jobbar i Jönköping och representerar 9 nybilsmärken, BMW, Chevrolet, Hyundai, Lexus, MINI, Mitsubishi, Opel, Peugeot och Subaru samt har ett stort begagnat sortiment. Till Holmgrens Bil i Ljungby söker vi en Erfaren säljare För att lyckas som säljare hos Holmgrens ska du ha ett stort intresse av bilar och brinna för att göra affärer. Du är driven och van att skapa dina egna affärsmöjligheter, allt från första kundkontakt till uppföljning och avslut. Du ska även se vikten av långsiktigt arbete och goda kundrelationer och vi förutsätter att du tidigare arbetat med försäljning och har erfarenhet från branschen. Intervjuer sker löpande. Flodin Bemanning är ett företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänst kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Ljungby
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren säljare till Holmgrens Bil i Ljungby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren säljare till Holmgrens Bil i Ljungby

Vi söker en svetsare med robotprogrammeringskunskaper för kunds räkning!
Vi söker en svetsare med robotprogrammeringskunskaper för kunds räkning!: Du skall kunna programmera robotar, gärna ABB. Processen börjar när ritningen anländer från kunden, fixturen skall utvecklas så att ritningen sedan hamnar i produktionen. Kan du dessutom svetsa både manuellt och styra robot är bakgrunden perfekt. Din huvudsakliga sysselsättning är programmering, du medverkar hela vägen till produktion. Din bakgrund kan vara nyligen robotutbildad och med erfarenhet från tillverkande industri eller liknande. Som person är du noggrann, strukturerad och självgående. Intervjuer sker löpande. Flodin Bemanning är ett företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänst kontakta: Lasse Nilsson 0733 25 52 06 eller via mail lasse@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en svetsare med robotprogrammeringskunskaper för kunds räkning! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en svetsare med robotprogrammeringskunskaper för kunds räkning!

Säljare av Datawarehouse /Integration lösningar
Säljare av Datawarehouse /Integration lösningar: Vår kund söker en säljare som kan verka inom hela Sverige för att sälja Datawarehouse/ Integrationslösningar till både nya samt befintliga kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultorganisation som har en gedigen kunskap kring ovan beskrivna systemlösningar. Vi ser gärna att du tidigare i din karriär har jobbat med uppsökande försäljning, du känner dig bekväm i hela säljprocessen (boka, besöka, avsluta) vi vill att du skall drivas av att göra affärer, du är tillräckligt erfaren för att förstå när i processen du skall spela in dina kollegor. Rekryteringen är till en början en hyrrekrytering. Intervjuer sker löpande. Flodin Bemanning är ett företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänst kontakta: Lasse Nilsson 0733 25 52 06 eller via mail lasse@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare av Datawarehouse /Integration lösningar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare av Datawarehouse /Integration lösningar

Systemsansvarig
Systemsansvarig: Vår kund söker en systemansvarig som tar ansvaret för affärssystemet Jeeves. Du är en del av en It- organisation som består av ett tiotal medarbetare och du rapporterar direkt till din IT-chef. Du har lämplig Högskoleutbildning eller motsvarande kompetens med minst 5 års erfarenhet. Du sköter kontakten med systemleverantören och leder systemets utveckling. Erfarenhet i att driva projekt i olika former är meriterande, kunden eftersträvar mer generell kompetens än spjutspetskompetens. Ytterligare meriterande kunskap är erfarenhet av TA system(transportadministrativa system). Som systemansvarig sprider du dina kunskaper i organisationen. Ett strukturerat arbetssätt krävs för tjänsten. Du är initiativrik, lyhörd och social, du har även ett intresse för effektivisering. Vi ser att du är målinriktad och har ett eget driv. Vår förhoppning är att tjänsten kan tillsättas efter Jul/Nyår. Tjänsten är till en början en hyrrekrytering. Intervjuer sker löpande. Flodin Bemanning är ett företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänst kontakta: Lasse Nilsson 0733 25 52 06 eller via mail lasse@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Systemsansvarig jobb, Systemsansvarig Jönköping, Systemsansvarig Flodin Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemsansvarig

SEO-strateg till Kungsbacka
SEO-strateg till Kungsbacka: Är du duktig på att skriva? Vet du hur man formulerar ett budskap med en smart PR-vinkling för maximal viral spridning? Vår kund hjälper sina kunder att synas på internet. De arbetar enligt devisen att du behöver förtjäna dina besökare. Med det menar de att det i längden inte finns några genvägar för att nå och behålla bra synlighet och ett bra sökträffresultat. Därför arbetar de alltid med att skapa relevantinnehåll som verkligen är till nytta för besökaren. Det ger bra trovärdighet och belönas av sökmotorerna med bättre placeringar i träfflistorna. Med hjälp av sökmotoroptimering (SEO), aktiviteter i sociala medier, och annonsering genom Google Adwords hjälper de sina kunder till fler affärer. JOBBA MED ETISK SÖKMOTOROPTIMERING Vår kund jobbar med Etisk Sökmotoroptimering. Det innebär bland annat att de arbetar med riktigt smarta länkaktiviteter för att få naturliga länkar från relevanta sajter. De arbetar med ett värdefullt och relevant innehåll på webbplatserna och de arbetar alltid med ett långsiktigt perspektiv med en tydlig målbild. HÖGA KRAV Hos vår kund kommer du arbeta tillsammans med medarbetare med spetskompetens inom sökmotoroptimering och konverteringsoptimering. Nu söker vi dig som vill vara med att fortsätta nå deras högt uppsatta mål. Vi söker en SEO-strateger som kommer arbeta med att framställa smarta länkbetes- och Pr-kampanjer för naturliga länkar till deras kunders webbplatser. Har du erfarenhet av Online-PR är det helt klart meriterande. Har du arbetat med några lyckade SEO-projekt? Berätta gärna lite kort om upplägget, samt vilka metoder du använt dig av. Hos vår kund är tempot och engagemanget mycket högt, varför det är viktigt att du har en hög energinivå, är arbetssugen och klarar av utmanande uppgifter. VEM ÄR DU? Som person är du analytisk, kreativ, effektiv och ordningsam. Alla medarbetare arbetar under stort ansvar vilket ställer krav på var och en att själv ta ansvar för och äga sina frågor och uppdrag. Flodin Bemanning är ett företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänst kontakta: Lasse Nilsson 0733 25 52 06 eller via mail lasse@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga SEO-strateg till Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SEO-strateg till Kungsbacka

SEO-strateg till Jönköping
SEO-strateg till Jönköping: Är du duktig på att skriva? Vet du hur man formulerar ett budskap med en smart PR-vinkling för maximal viral spridning? Vår kund hjälper sina kunder att synas på internet. De arbetar enligt devisen att du behöver förtjäna dina besökare. Med det menar de att det i längden inte finns några genvägar för att nå och behålla bra synlighet och ett bra sökträffresultat. Därför arbetar de alltid med att skapa relevantinnehåll som verkligen är till nytta för besökaren. Det ger bra trovärdighet och belönas av sökmotorerna med bättre placeringar i träfflistorna. Med hjälp av sökmotoroptimering (SEO), aktiviteter i sociala medier, och annonsering genom Google Adwords hjälper de sina kunder till fler affärer. JOBBA MED ETISK SÖKMOTOROPTIMERING Vår kund jobbar med Etisk Sökmotoroptimering. Det innebär bland annat att de arbetar med riktigt smarta länkaktiviteter för att få naturliga länkar från relevanta sajter. De arbetar med ett värdefullt och relevant innehåll på webbplatserna och de arbetar alltid med ett långsiktigt perspektiv med en tydlig målbild. HÖGA KRAV Hos vår kund kommer du arbeta tillsammans med medarbetare med spetskompetens inom sökmotoroptimering och konverteringsoptimering. Nu söker vi dig som vill vara med att fortsätta nå deras högt uppsatta mål. Vi söker en SEO-strateger som kommer arbeta med att framställa smarta länkbetes- och Pr-kampanjer för naturliga länkar till deras kunders webbplatser. Har du erfarenhet av Online-PR är det helt klart meriterande. Har du arbetat med några lyckade SEO-projekt? Berätta gärna lite kort om upplägget, samt vilka metoder du använt dig av. Hos vår kund är tempot och engagemanget mycket högt, varför det är viktigt att du har en hög energinivå, är arbetssugen och klarar av utmanande uppgifter. VEM ÄR DU? Som person är du analytisk, kreativ, effektiv och ordningsam. Alla medarbetare arbetar under stort ansvar vilket ställer krav på var och en att själv ta ansvar för och äga sina frågor och uppdrag. Flodin Bemanning är ett företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänst kontakta: Lasse Nilsson 0733 25 52 06 eller via mail lasse@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga SEO-strateg till Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SEO-strateg till Jönköping

Stansoperatör med driv!
Stansoperatör med driv!: Vi söker en driven och målinriktad stansoperatör, helst med erfarenhet från Finnpower och programmering i JetCam. Som person är du noggrann, har hög arbetsmoral och kan arbeta både ensam och i grupp. Flodin Bemanning är ett företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänst kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Habo
Publicerad : 11-16
Sök fler jobb liknande: lediga Stansoperatör med driv! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stansoperatör med driv!


Sök lediga jobb Flodin Bemanning AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se