Folkets Kebab jobb - lediga jobb

Folkets Kebab jobb Folkets Kebab jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Folkets Kebab. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Folkets Kebab. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Restaurangbiträde till Folkets Kebab- Stockholm

  2. Arabisktalande restaurangbiträde- Stockholm

  3. kock- Stockholm

  4. Restaurangbiträde Stockholm- Stockholm

  5. Bagare Stockholm- Stockholm

  6. Kock Stockholm- Stockholm

  7. Arabisk kock- Stockholm


Mer beskrivning

Restaurangbiträde till Folkets Kebab
Folkets kebab är en av de ledande kebabrestaurangerna och fastfoodverksamhet. i Stockholm. Företaget har två restauranger med nöjda kunder Vi söker nu ett restaurangbiträde Du ska ska kunna hjälpa kocken med förberedelser till matlagning samt hjälp på kallskänkavdelningen och andra förekommande uppgifter i restaurangen. Vi söker personal som vill och kan arbeta. Det viktiga är att du är ambitiös, stresstålig, har servicekänsla och är en positiv och ärlig person. Gärna erfarenhet av servicebranschen och kebab restauranger.
Företag: Folkets kebab
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangbiträde till Folkets Kebab jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangbiträde till Folkets Kebab

Arabisktalande restaurangbiträde
Verksamhetsbeskrivning Folkets Kebab är en av de ledande kebab restauranger i Stockholm. Vi har en stor och trogen kundkrets där kunden alltid är i fokus. Arbetsuppgifter Som restaurangbiträde kommer du att servera gäster, plocka varor, matberedning, kassatjänst, disk och städ. Utbildning/Erfarenhet Vi söker nu Restaurangbiträde personal som är intresserad, serviceinriktad, arbetsam och kan lära sig arbeten snabbt. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper. Har du erfarenhet från restaurangbranschen är det en fördel. Stor del av våra kunder pratar Arabiska, då är det Arabisk språk och grundläggande svenska är krav.
Företag: Folkets kebab
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Arabisktalande restaurangbiträde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arabisktalande restaurangbiträde

kock
Folket Kebab växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utvecklas. Vi söker efter två självständiga kock som är intresserad av matlagning, serviceinriktad, arbetsam och kan laga orientaliska mat samt olika maträtter. Vi söker dig som är intresserad, serviceinriktad, arbetsam och kan lära sig arbeten snabbt. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper. Har du erfarenhet är det en fördel. Stor del av våra kunder pratar Arabiska, då är det Arabisk språk och grundläggande svenska är krav. Folkets Kebab är en av de ledande kebab restauranger i Stockholm. Vi har en stor och trogen kundkrets där kunden alltid är i fokus.
Företag: Folkets Kebab i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-24
Sök fler jobb liknande: lediga kock jobb, kock Stockholm, kock Folkets Kebab i Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: kock

Restaurangbiträde Stockholm
Folkets Kebab grundades 1991 och den första restaurangen öppnades på Folkungagatan i Stockholm. Idag är vi en av de ledande kebabrestaurangerna i Stockholm. Vi har nu två restauranger som tar emot 180 respektive 220 gäster. Dessutom driver vi ett italienskt bistrocafé i anslutning till restaurangen på Hornsgatan Vi söker nu ett restaurangbiträde: Din vardag kommer handla om att se till att restaurangen fungerar i bakgrunden med att mat förbereds och tillagas till kunden på plats. Förbereda mat som ska ut till kunder - Hålla köket rent Meriterande. Som person - Kan arbeta i ett högt-tempo - Tror på lagarbete - Kan fokusera på sitt ansvar i köket Du är intresserad, serviceinriktad, arbetsam och kan lära dig arbeten snabbt. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper. Har du erfarenhet från restaurangbranschen är det en fördel. Svenska är krav på grund av kundkontakter.
Företag: Folkets Kebab
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-21
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangbiträde Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangbiträde Stockholm

Bagare Stockholm
Folkets Kebab grundades 1991 och den första restaurangen öppnades på Folkungagatan i Stockholm. Idag är vi en av de ledande kebabrestaurangerna i Stockholm. Vi har nu två restauranger som tar emot 180 respektive 220 gäster. Dessutom driver vi ett italienskt bistrocafé i anslutning till restaurangen på Hornsgatan Vi söker en bagare som kan baka all typ av bröd och konditorivaror, tillverkning från grunden Du är intresserad, serviceinriktad, arbetsam och kan lära dig arbeten snabbt. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Företag: Folkets Kebab
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-21
Sök fler jobb liknande: lediga Bagare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bagare Stockholm

Kock Stockholm
Folkets Kebab grundades 1991 och den första restaurangen öppnades på Folkungagatan i Stockholm. Idag är vi en av de ledande kebabrestaurangerna i Stockholm. Vi har nu två restauranger som tar emot 180 respektive 220 gäster. Dessutom driver vi ett italienskt bistrocafé i anslutning till restaurangen på Hornsgatan Vi söker nu en kock till som serverar bland annat mat från det orientaliska köket. Arbetet som kock hos oss innefattar att förbereda grillrätter samt tillaga mat. Förbereda och laga shawarma och shish kebab. Vi söker dig som kan jobba i ett lag med andra personer och även som kan ta eget ansvar så som inköp, egenkontroll och planering av menyer, etc. Vi ser gärna att du har goda erfarenheter av matlagning, shawarma och kebab förberedning. Du är intresserad, serviceinriktad, arbetsam och kan lära dig arbeten snabbt. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper. Har du erfarenhet från restaurangbranschen är det en fördel. Svenska är krav på grund av kundkontakter.
Företag: Folkets Kebab
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kock Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock Stockholm

Arabisk kock
Folket Kebab växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utvecklas. Vi söker efter en självständig Arabisk kock som intresserad av matlagning, serviceinriktad, arbetsam och kan laga traditionella Arabiska mat. Vi söker dig som är intresserad, serviceinriktad, arbetsam och kan lära sig arbeten snabbt. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper. Har du erfarenhet är det en fördel. Stor del av våra kunder pratar Arabiska, då är det Arabisk språk och grundläggande svenska är krav. Du ska kunna jobba i team, stresstålig och självgående. Folkets Kebab är en av de ledande kebab restauranger i Stockholm. Vi har en stor och trogen kundkrets där kunden alltid är i fokus.
Företag: Folkets Kebab i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Arabisk kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arabisk kock


Sök lediga jobb Folkets Kebab

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se