Folkhögskolelärare Allmän linje jobb - lediga jobb

Folkhögskolelärare Allmän linje jobb Folkhögskolelärare Allmän linje jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Folkhögskolelärare Allmän linje. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Folkhögskolelärare Allmän linje. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Speciallärare/Folkhögskolelärare allmän linje- Skurup

  2. Speciallärare / Folkhögskolelärare allmän linje- Skurup

  3. Folkhögskolelärare Allmän linje Hällefors Folkhögskola- Hällefors

  4. Folkhögskolelärare Allmän linje- Örebro

  5. Folkhögskolelärare Allmän linje- Örebro


Mer beskrivning

Speciallärare/Folkhögskolelärare allmän linje
Verksamhetsbeskrivning Skurups folkhögskola är en religiöst och politiskt obunden skola där vi bland annat har musiker- och skrivarutbildningar. Vår skola har varit verksam sedan 1888 och ett sätt att överleva har varit att ständigt förändras. Just nu står vår Allmänna linje inför stora förändringar med anledning av GY11-reformen men också då vi förändrar strukturen och uppbyggnaden av vår linje. Arbetsuppgifter Vi söker dig som har utbildning i och erfarenhet av specialpedagogik och att du i samråd med arbetslaget vill vara med att utveckla vårt specialpedagogiska tankesätt. Tjänsten innefattar några lektioner i veckan med specialundervisning. Vi vill också att du har hand om vår allmänna profil, som är en profil för de som behöver extra tid för att klara de kurser de läser, behöver extra stöd och hjälp, komma igång med studierna eller hjälp med strategier och studieteknik. Profilens innehåll bestämmer du tillsammans med deltagarna och efter deras behov. Eventuellt tillkommer även undervisning i andra ämnen. Mentorskap samt skolgemensamma uppgifter ingår i tjänsten. Utbildning/Erfarenhet Du som söker - är utbildad i specialpedagogik (speciallärare/specialpedagog) - är behörig folkhögskolelärare/gymnasielärare eller har annan lämplig bakgrund - tycker om att arbeta nära dina kollegor i ett litet arbetslag - är van att handleda kursdeltagare med stor spridning vad gäller bakgrund, erfarenhet och förkunskap - är en tydlig, engagerad, välstrukturerad ledare i klassrummet samtidigt som du är lyhörd för våra kursdeltagares olika behov. Vi önskar att du har erfarenhet av folkbildning och/eller vuxenutbildning.
Företag: Skurups Folkhögskola
Ort: Skurup
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/Folkhögskolelärare allmän linje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/Folkhögskolelärare allmän linje

Speciallärare / Folkhögskolelärare allmän linje
Verksamhetsbeskrivning Skurups folkhögskola är en religiöst och politiskt obunden skola där vi bland annat har musiker- och skrivarutbildningar. Vår skola har varit verksam sedan 1888 och ett sätt att överleva har varit att ständigt förändras. Just nu står vår Allmänna linje inför stora förändringar med anledning av GY11-reformen men också då vi förändrar strukturen och uppbyggnaden av vår linje. Arbetsuppgifter Vi söker dig som har utbildning i och erfarenhet av specialpedagogik och att du i samråd med arbetslaget vill vara med att utveckla vårt specialpedagogiska tankesätt. Tjänsten innefattar några lektioner i veckan med specialundervisning. Vi vill också att du har hand om vår allmänna profil, som är en profil för de som behöver extra tid för att klara de kurser de läser, behöver extra stöd och hjälp, komma igång med studierna eller hjälp med strategier och studieteknik. Profilens innehåll bestämmer du tillsammans med deltagarna och efter deras behov. Eventuellt tillkommer även undervisning i andra ämnen. Mentorskap samt skolgemensamma uppgifter ingår i tjänsten. Utbildning/Erfarenhet Du som söker - är utbildad i specialpedagogik (speciallärare/specialpedagog) - är behörig folkhögskolelärare/gymnasielärare eller har annan lämplig bakgrund - tycker om att arbeta nära dina kollegor i ett litet arbetslag - är van att handleda kursdeltagare med stor spridning vad gäller bakgrund, erfarenhet och förkunskap - är en tydlig, engagerad, välstrukturerad ledare i klassrummet samtidigt som du är lyhörd för våra kursdeltagares olika behov Vi önskar att du har erfarenhet av folkbildning och/eller vuxenutbildning. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet med eleverna.
Företag: Skurups Folkhögskola
Ort: Skurup
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare / Folkhögskolelärare allmän linje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare / Folkhögskolelärare allmän linje

Folkhögskolelärare Allmän linje Hällefors Folkhögskola
Arbetsplatsen är belägen i Hällefors och i Örebro Platsbeskrivning: I alla våra långa kurser antar vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Vi vill utgå från din egen situation och skapa nya erfarenheter och upplevelser som förhoppningsvis gör dig klokare på både dig själv och omvärlden. Vi söker nu en folkhögskolelärare till vår Allmänna linje, inriktning SVA. Arbetsuppgifter: Lärare på vår Allmänna linje, där du kommer att undervisa på vår Grundskolekurs med inriktning svenska som andraspråk. Ditt huvudämne kommer att vara svenska men undervisning i andra ämnen kan förekomma. Du kan också komma att undervisa på vår Etableringskurs och Svenska från dag ett. I Etableringskursen ingår svenska, arbets- och samhällsorientering. Svenska från dag ett vänder sig till asylsökande och syftet är att ge en meningsfull sysselsättning under asyltiden och påskynda en framtida etablering i arbets- och samhällslivet för dem som beviljats uppehållstillstånd. Kvalifikationer: Utbildad folkhögskolelärare eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Folkbildningserfarenhet meriteras. Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande, varför vi gärna ser att du har bred erfarenhet av kulturverksamhet då mycket av vårt arbete redovisas genom gestaltande.
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Hällefors
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Folkhögskolelärare Allmän linje Hällefors Folkhögskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Folkhögskolelärare Allmän linje Hällefors Folkhögskola

Folkhögskolelärare Allmän linje
Platsbeskrivning: I alla våra långa kurser antar vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Vi vill utgå från din egen situation och skapa nya erfarenheter och upplevelser som förhoppningsvis gör dig klokare på både dig själv och omvärlden. Vi söker nu en folkhögskolelärare till vår Allmänna linje, inriktning SVA, med placering vid Hällefors folkhögskolas filial i Örebro, Jordgatan 6. Arbetsuppgifter: Lärare på vår Allmänna linje, där du kommer att undervisa på vår Grundskolekurs med inriktning svenska som andraspråk. Ditt huvudämne kommer att vara svenska men undervisning i andra ämnen kan förekomma. Kvalifikationer: Utbildad folkhögskolelärare eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Folkbildningserfarenhet meriteras. Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande, varför vi gärna ser att du har bred erfarenhet av kulturverksamhet då mycket av vårt arbete redovisas genom gestaltande. Varaktighet: Höstterminen 2018 men kan komma att förlängas Tillträde: Enligt överenskommelse Arbetstid/Varaktighet: Heltid/deltid Lön: Fast lön enligt avtal Sista ansökningsdag: 22 juli 2018, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Kontaktperson t o m 2018-07-08: Nina Lejonhud 070-643 93 88 Så ansöker du: Skicka din ansökan med referenser via mail till folkis@folkbildning.net Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Örebro
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Folkhögskolelärare Allmän linje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Folkhögskolelärare Allmän linje

Folkhögskolelärare Allmän linje
I alla våra långa kurser antar vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Vi vill utgå från din egen situation och skapa nya erfarenheter och upplevelser som förhoppningsvis gör dig klokare på både dig själv och omvärlden. Vi söker nu en SVA-lärare till vår Allmänna linje med placering vid Hällefors folkhögskolas filial i Örebro, Jordgatan 6. Arbetsuppgifter: Du kommer att undervisa på vår Grundskolekurs med inriktning mot svenska som andraspråk. Ditt huvudämne kommer att vara svenska men undervisning i andra ämnen kan förekomma. Kvalifikationer: Utbildad folkhögskolelärare eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Folkbildningserfarenhet meriteras. Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande, varför vi gärna ser att du har bred erfarenhet av kulturverksamhet då mycket av vårt arbete redovisas genom gestaltande.
Företag: Hällefors Folkhögskola
Ort: Örebro
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Folkhögskolelärare Allmän linje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Folkhögskolelärare Allmän linje


Sök lediga jobb Folkhögskolelärare Allmän linje

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se