Folkhögskolelärare eller gymnasielärare jobb - lediga jobb

Folkhögskolelärare eller gymnasielärare jobb Folkhögskolelärare eller gymnasielärare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Folkhögskolelärare eller gymnasielärare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Folkhögskolelärare eller gymnasielärare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Folkhögskolelärare eller gymnasielärare- Kungsbacka

  2. Folkhögskolelärare eller gymnasielärare, Stockholm- Stockholm


Mer beskrivning

Folkhögskolelärare eller gymnasielärare
Löftadalens Folkhögskola är en skola som har både estetiska kurser och där man kan läsa in sin grundskole- och gymnasiebehörighet. Vi arbetar med att utveckla vår praktiska pedagogik i klassrummet genom att använda olika undervisningsmetoder, bl.a. aktivt lärande. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en folkhögskole- eller gymnasielärare med gymnasieämnesbehörighet i engelska och svenska. Du behöver vara intresserad av att arbeta ämnesövergripande och tematiskt tillsammans med andra lärare i arbetslaget. KVALIFIKATIONER Meriterande är om du har läst specialpedagogik, spelar något instrument eller håller på med teater.
Företag: Region Halland, Löftadalens folkhögskola
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Folkhögskolelärare eller gymnasielärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Folkhögskolelärare eller gymnasielärare

Folkhögskolelärare eller gymnasielärare, Stockholm
Skeppsholmens folkhögskola är en inspirerande plats för vuxna som vill studera. Här möts varje människa utifrån sina förutsättningar, oavsett om man vill läsa in behörighet på den Allmänna kursen eller fördjupa sig i ett specialintresse på Skriv- Musik- eller Båtbyggarkursen. Skolan ligger centralt mitt i Stockholm, på den vackra ön Skeppsholmen. Nyckelord för oss är kunskap, delaktighet och reflektion. Vi tror på lärande i en öppen, nyfiken miljö där man möter varandra med ömsesidig respekt. Du ska vara behörig gymnasie eller folkhögskolelärare i matematik och no- ämnen. Erfarenhet av arbete i folkhögskola är meriterande. Övriga ämnen, kunskaper, erfarenheter och kompetenser utöver ma/no är mycket meriterande. Som lärare på Skeppsholmens folkhögskola ingår du i ett arbetslag där samarbete med kollegor, lärande samtal och elevnära arbetssätt står i fokus. Alla lärare är även mentorer och erfarenhet av mentorskap är därmed nödvändigt.
Företag: Skeppsholmens Folkhögskola
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Folkhögskolelärare eller gymnasielärare, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Folkhögskolelärare eller gymnasielärare, Stockholm


Sök lediga jobb Folkhögskolelärare eller gymnasielärare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se