Fordonselektriker Mönsterås jobb - lediga jobb

Fordonselektriker Mönsterås jobb Fordonselektriker Mönsterås jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Fordonselektriker Mönsterås. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Fordonselektriker Mönsterås. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Flexibel och nyfiken Maskinoperatör sökes till stort företag!- Upplands Väsby

  2. Fakturahanterare sökes till långsiktigt uppdrag!- Stockholm

  3. Extrajobb kvällar & helger - fast timlön- Stockholm

  4. Teknisk kundsupport och implementationsstöd hos ledande Telekombolag- Stockholm

  5. Sportintresserad säljare- Solna

  6. Lärare i förskoleklass- Stockholm

  7. Creative/Video Commissioner to Universal Music- Stockholm

  8. Redovisningsansvarig/Controller till RFSU AB- Stockholm

  9. Musiklärare till Vasa Real- Stockholm

  10. Tung Teknisk Projektledare- Stockholm


Mer beskrivning

Flexibel och nyfiken Maskinoperatör sökes till stort företag!
Vill du ha en arbetsdag fylld av problemlösande och samarbete i en produktionsmiljö inom livsmedelsbranschen? Vi på Adecco kan ge dig möjligheten. Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att arbeta i ett team med övriga kollegor på skiftet för att få produktionen att på bästa möjliga sätt flyta på. Här får du möjligheten att självständigt ansvara för att livsmedlet tillverkas med yttersta kvalitet. Du kommer att ansvara för enklare reparationer och inställningar på maskinerna samt utföra packning och manuell sortering. Att snabbt lösa problem som uppstår blir en naturlig del av din arbetsdag! Vem trivs här? Du som har ett stort intresse för maskiner och har en relevant gymnasieutbildning kommer att känna igen dig samtidigt som du utmanas och tar nya kliv.Har du även en fordonsutbildning, truckkort och dessutom erfarenhet av arbete som maskinoperatör kommer du ha lätt för att sätta dig in i uppgifterna. Är du en person som trivs med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och har en stor nyfikenhet inför arbetet är detta rätt plats för dig. Din samarbetsförmåga kommer att komma väl till pass och egenskapen att se möjligheter och lösningar kommer att leda dig till framgång.  Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco Industrial & Logistics kan serva dig med montörer, svetsare, cnc-operatörer, lagerarbetare eller truckförare. Först och främst arbetar vi med att hyra ut personal. Men vi kan även hjälpa dig med rekryteringar av till exempel projekt- och arbetsledare. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se  Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten kommer att starta v.31 eller v.32. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Frida Eriksson på tel:08-598 980 20. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.  Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Flexibel och nyfiken Maskinoperatör sökes till stort företag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flexibel och nyfiken Maskinoperatör sökes till stort företag!

Fakturahanterare sökes till långsiktigt uppdrag!
Professional Consulting Är du en självgående och effektiv person som tidigare arbetat med fakturering? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker vi för kunds räkning två personer som under ett år ska arbeta med fakturahantering inför deras centralisering. Den huvudsakliga uppgiften är löpande fakturering men även lite administrering. I det vardagliga arbetet kommer du arbeta kreativt och analyserande. Tjänsten är på heltid med start i augusti och fortlöper 12 månader framåt. Kontorstider nyttjas. Arbetet är placerat hos kundens lokaler i Solna, men du kommer att vara anställd hos oss på Professional Consulting. Du som söker denna tjänst ska ha arbetat med fakturering tidigare. Du kan antingen ha gymnasieutbildning med några års erfarenhet inom området alternativt ha en ekonomiutbildning med mindre praktisk erfarenhet inom fakturering, exempelvis från sommarjobb under studierna. Det är meriterande om du arbetat med SAP då faktureringen på sikt ska lyftas in i SAP. Faktureringen sker idag i ett system som heter Alystra. Som person ser vi gärna att du är självständig, driven och tycker om att arbeta med effektivisering och förbättringar. Kreativitet och nytänkande är centralt i denna tjänst. Känner du att detta är en tjänst för dig? Vill Du bygga Ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fakturahanterare sökes till långsiktigt uppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fakturahanterare sökes till långsiktigt uppdrag!

Extrajobb kvällar & helger - fast timlön
Verksamhetsbeskrivning Svea telecom har ett tjänsteutbud och är en marknadsorienterad organisation som utgår från kundernas behov. Företaget erbjuder snabb tillgänglighet, personligt engagemang och den bästa kunskapen om den lokala marknaden. Vi säljer telefonitjänster till privatpersoner. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innebär att via telefon sälja tjänster, bygga relationer med nya kunder, ge professionell rådgivning samt sälja våra produkter. Som säljare hos oss är du vårt ansikte utåt och detta ställer stora krav på din förmåga att kommunicera på ett vägvinnande sätt! Om du känner att det här kan vara något för dig erbjuder vi dig de bästa förutsättningarna för att lyckas! Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som är tävlingsinriktad, vill utveckla din säljteknik och gärna har erfarenhet av försäljning. Du är social, verbal och har en förmåga att skapa goda relationer. Har du drivkraften och viljan så har vi verktygen för att utveckla dig till en fantastisk säljare. Vi erbjuder: - Meriterande säljutbildningar - Bra ledarskap - Ett stimulerande jobb med härlig teamkänsla - En bra merit i ditt CV - 80 kr i Timlön och 20 kr i provision   Arbetstider:   Måndag-Fredag             18:00-21:00   Lördag                        12:00-18:00   Söndag                       12:00-18:00   Ansök i första hand genom nedanstående länk: http://www.staffrec.se/viewad.php?id=35619&source=ams Alternativt skicka in din ansökan till ansokan@sveatelecom.se. Med vänliga hälsningar Svea telecom
Företag: Svea Telecom AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb kvällar & helger - fast timlön jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb kvällar & helger - fast timlön

Teknisk kundsupport och implementationsstöd hos ledande Telekombolag
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker för marknadsledande Telekombolags räkning en konsult för långsiktigt uppdrag som tekniskt implementationsstöd för nylanserad mobil telefoniväxel. Som tekniskt implementationsstöd kommer du arbeta med att implementera den nya växeltjänsten för vår uppdragsgivares företagskunder. I din roll kommer du att arbeta självständigt och serviceorienterat med kontinuerlig kundkontakt över telefon och mail.  Bland dina arbetsuppgifter innefattas: * Kontinuerlig dialog och uppföljning med tekniskt ansvarig hos kundföretagen * Insamling av teknisk kunddata och nödvändig information för implementeringen * Portering och SIM-kortshantering * Abonnemangs- och avtalsadministration * Konfigurering och administration i den tekniska växelplattformen  Är du den vi söker? Vi söker dig som har någon tidigare teknisk erfarenhet av växellösningar. Du har goda kunskaper inom växelplattformar med förståelse nog för att kunna diskutera teknik kring växeltjänsten med kund. Vidare har du tidigare erfarenhet av kundnära, serviceinriktat arbete och gärna även insyn i Telekombranschen. Då rollen innefattar administration i Excel ser vi att du har tidigare erfarenhet av programmet. Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav för denna tjänst. Som person är du kommunikativ och serviceminded med kunden i fokus. Vid tillfällen är arbetet hektiskt, vilket ställer krav på stresstålighet, flexibilitet och driv. Vidare är du initiativrik och framåtsatsande med en positiv och utåtriktad approach. Du trivs med nära samarbete och har lätt att skapa relationer såväl externt som med övriga medarbetare i den sammansvetsade arbetsgruppen och organisationen i stort. Du erbjuds ett spännande, kvalificerat och utvecklande uppdrag på en stor och framgångsrik arbetsplats med karriärmöjligheter och fokus på kontinuerlig vidareutveckling. Tjänsten kommer inledningsvis att vara ett konsultuppdrag via Komet, men för rätt person finns goda möjligheter till övergång och tillsvidareanställning hos kund. Information om uppdraget: Start: Omgående eller enligt överenskommelse Omfattning: Heltid Uppdragslängd: Upp till 6 månader med chans till överrekrytering och direktanställning hos kund.
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk kundsupport och implementationsstöd hos ledande Telekombolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk kundsupport och implementationsstöd hos ledande Telekombolag

Sportintresserad säljare
Hej, vi har fått en ny uppdragsgivare, kan du hjälpa oss med försäljningen och göra vår kund nöjd? Vår nya kund äger de största sporträttigheterna i Norden, vårt uppdrag är att erbjuda privatpersoner möjligheten att ta del av dessa via webben. Du som söker denna tjänst har förstått att det är försäljning du vill arbeta med. Du har viljan att bli en del av ett riktigt vasst försäljningsteam och du älskar att leverera de mål som kund efterfrågar. Du har som person en hög arbetsmoral och behärskar svenska i tal och skrift.  Att ha jobbat med försäljning mot privatpersoner via telefon eller face-to-face ser vi som meriterande.  Vi erbjuder * Heltidstjänst * Månatliga bonusar i form av resor och produkter * Kontinuerlig utbildning Bra Röster AB är ett callcenter som erbjuder tjänster inom inkommande och utgående telefoni. Våra fyra huvudsakliga affärsområden är Telefonpassning, Marknadsundersökningar, Besöksbokning och Försäljning. Företaget grundades 2005 och har sedan dess stadigt vuxit inom samtliga affärsområden. Vi strävar efter att vara den självklara partnern för alla typer av telefonitjänster. Anser du dig passande för tjänsten, skicka in ditt CV i dag.
Företag: Bra Röster AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Sportintresserad säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sportintresserad säljare

Lärare i förskoleklass
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hedvig Eleonora skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Varmt välkomna att söka anställning på vår fantastiska skola! Vi är en skola med åk F-5 men till hösten 2014 kommer vi även att behålla våra elever i åk 6. På Hedvig Eleonora arbetar vi i arbetslag där alla bidrar och medverkar till att våra fantastiska elever ska få det absolut bästa, både i skolan och på fritids. 1 plats(er). Varmt välkomna att söka anställning på vår fantastiska skola! Vi är en skola med åk F-5 men till hösten 2014 kommer vi även att behålla våra elever i åk 6. På Hedvig Eleonora arbetar vi i arbetslag där alla bidrar och medverkar till att våra fantastiska elever ska få det absolut bästa, både i skolan och på fritids. Att få vara den som tar emot elever för första gången i skolvärlden, är det mest fantastiska jobb man kan ha! En ny förskoleklass söker dig som förstår vikten av nyfikenhet och glädje i att få uppleva nya saker, som förmedlar trygghet genom struktur, planering och förberedelse och som utvärdera ditt och elevernas arbete samt ansvara för att dokumentera elevernas utveckling i skolwebb. Till arbetsuppgifterna hör även att samarbeta med övriga lärare för att bedriva skol- och ämnesutveckling. Vi vill att du är väl förtrogen med skolans styrdokument samt tillämpar dessa i den dagliga verksamheten. Vi vill att du, med ditt intresse och engagemang, väcker och bibehåller elevernas nyfikenhet och intresse för undervisningen. Du har förmågan att se alla elever och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar Du har förmågan att bygga goda relationer till såväl elever, vårdnadshavare som kollegor Du har förmågan att arbeta självständigt och ett stort eget driv. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Vi vill att du tidigare ska ha arbetat med elever i den aktuella årskursen med gott resultat. Referenser kommer att tas. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: tf Rektor Linda Lissvik Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Hedvig Eleonora skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Creative/Video Commissioner to Universal Music
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Bravura is, on behalf of Universal Music, looking for a creative Developer to the company’s Creative Labs. Universal Music is Sweden's and the world's leading music Company with representation in 71 countries. Universal Music in Sweden is owned by Universal Music Group. Universal works with Swedish and international artists including Rihanna, Lady Gaga, U2, Lars Winnerbäck, Metallica, Eminem, Kanye West, The Killers and The Rolling Stones. Creative Labs exist to strengthen artist brands with strong ideas and innovative communication. Their ambition is to create campaigns and products that helps their artists create the perfect noise. They are a creative digital agency within Universal Music. At the Stockholm office, 50 employees work in a social environment and a fast paced and creative industry. The company offers a unique opportunity to develop professionally in a dynamic work environment and to participate in the development of the music industry in the world's largest record company. Arbetsuppgifter: As Creative/Video Commissioner you will be part of Creative Labs; a team that consist of five people who lead, enhance, build and develop Universal Music artist campaigns and careers. You will be responsible for the creative process, creatively guiding and contributing to projects from idea to final execution. You will also be responsible for generating music videos and visual content of extremely high standards. You will work with multiple projects and collaborate with artists and different people within and outside of the company. Profil: - Experience within digital production and storytelling - Good contact base and knowledge of directors, producers and production companies - Experience from a creative agency (advantage) - Good knowledge of online strategy Personal characteristics You are a creative person that never settles for less. You are ambitious and unafraid to challenge norm and push boundaries. Furthermore, it is important that you are a structured person with an ability to manage parallel processes. Övrig information: Start: According to mutual agreement Location: Stockholm Salary: According to mutual agreement Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 digital production, video production, video commissioner, creative agency, online strategy Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Creative/Video Commissioner to Universal Music jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Creative/Video Commissioner to Universal Music

Redovisningsansvarig/Controller till RFSU AB
RFSU AB Presentation För rekrytering söker vi nu en Redovisningsansvarig/Controller till RFSU AB som är ett expansivt företag med kraftigt tillväxtfokus. Du erbjuds en variationsrik tjänst som omfattar både företagets svenska och norska verksamhet. Du får stort eget ansvar och erbjuds självklart utvecklingsmöjligheter. Företaget sitter i fräscha lokaler i Science Tower och på kontoret finns idag 20 st medarbetare. Urval och intervjuer påbörjas vecka 33. Välkommen med din ansökan Arbetsuppgifter Du kommer ingå i den tre personer starka ekonomiavdelningen och du erbjuds ett brett ansvarsområde både inom redovisning och controlling. Dina arbetsuppgifter inom redovisning för både den svenska och norska verksamheten är huvudsakligen: - Löpande redovisning - Avstämningar - Upprättande av månads- och årsbokslut - Kundreskontra - Lagerredovisning Dina arbetsuppgifter inom controlling innebär i stora drag: - Produktionsuppföljning och produktkalkyler. - Framtagning av försäljningsstatistik. - Likviditetsprognoser - Analysera/ följa upp intäkter och kostnader (konton, kostnadsställen, produktgrupper). - Medverka i budget -och prognosarbetet - Bistå företagets övriga avdelningar i ekonomirelaterade frågor I tjänsten ingår externa kontakter med bland annat bank, revisorer, skattemyndigheter etc Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som är civilekonom eller har annan relevant eftergymnasial utbildning. Du har några års erfarenhet inom redovisning eller revision och är driven, nyfiken och vill utvecklas vidare. Du har goda IT-kunskaper och tanken är att du ska komma att fungera som en intern resurs för övriga medarbetare i ekonomisystemet (Navision). Ett plus är om du har erfarenhet av Navision men det är inget krav. Vidare är du en van användare av officepaketet, särskilt excel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du trivs i en jordnära miljö där du själv får vara med och skapa samt påverka. För att lyckas i denna tjänst är du engagerad, proaktiv, kommunikativ och besitter en god analytisk ådra. Företagsbeskrivning RFSU AB omsätter ca 150 miljoner SEK och har ca 45 anställda. Förutom att vara marknadsledare på kondomer i Norden genom varumärkena Profil, Thin, Grande, Näcken etc, har RFSU AB en mycket stark position även på intimvård, glidmedel, hemtester, kosttillskott och läppbalsamet Carmex. Försäljningen sker i Norden via externa säljbolag och i övriga Europa via distributörer. Distributionskanalerna är främst dagligvaru- och servicehandel samt apotek. Överskottet från försäljningen skapar resurser för ägarna, Riksförbundet för sexuell upplysning (RFSU), att bedriva information och upplysning inom sex- och samlevnadsområdet. Företagets hemsida www.rfsu.com. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: RFSU AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsansvarig/Controller till RFSU AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsansvarig/Controller till RFSU AB

Musiklärare till Vasa Real
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Vasa Real Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Vasa Real är en kommunal grundskola som ligger på Norrmalm i centrala Stockholm. Skolan har nästan 800 elever i årskurserna 5-9. Det finns även musikprofilklasser i årskurs 6-9 och judisk profil från åk 7-9. Vasa Real är en certifierad Olweusskola, vilket innebär att vi använder oss av det programmet i vårt antimobbingarbete. Vi arbetar för att vara en skola i världsklass. Vi har höga resultat och många elever söker sig till oss. Vasa Real kommer på sikt att utvidgas att även omfatta grundskolans samtliga årskurser. Vi är en skola som vill utveckla pedagogiken i linje med modern forskning. Vi söker en behörig lärare i musik till ett vikariat under höstterminen, då ordinarie lärare är föräldraledig. 1 plats(er).Bedriva undervisning enligt läroplan och skollag. För- och efterarbete för att förse eleverna med nödvändiga färdigheter och kunskaper. Påverka och motivera elever. Hålla föräldramöten och individuella utvecklingssamtal. I musikundervisningen ingår momenten ensemblespel, sång, spel på gitarr, trummor, bas och piano. Musikhistoria, teori, skapande av melodier och ackordvändor, rytmarr mm. Avslutningar, Luciaträning och kör. Instrumentvård i form av att byta strängar på bas och gitarr samt gärna underhåll av trumset. Tekniskt kunnig för att koppla och sköta ett mindre PA. Behörig i musik, erfarenhet av betygssättning. Väl insatt i Lgr 11. Duktig på att anpassa momenten efter elevernas förmåga, så att alla blir utmanade på sin nivå. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 3-6 månader. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: biträdande rektor Per-Olof Andersson,076-12 44 703 Elisabet Ekberg, Skolsekreterare, 08-50844704 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Vasa Real
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare till Vasa Real jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare till Vasa Real

Tung Teknisk Projektledare
Snille Bemanning söker nu en erfaren Projektledare inom automation för ett komplext och utmanade uppdrag inom tung processindustri. Du kommer vara med och byta ut all automation från gamla system till nya från ABB och Siemens. Projekten är komplexa och i storleksordningen 100 miljoner kr eller mer och de kommer att pågå i flera år framöver. Du kommer att tillhöra en stark befintlig projektorganisation och ha full tillgång till deras resurser och stöd. Arbetsuppgifter Som Projektledare kommer du att leda, driva och leverera projekt till ett automationsprogram för energianläggningar i södra Stockholm. I rollen kommer du leda och styra delprojektledare samt övriga projektmedlemmar, leverantörer och underentreprenörer. I företaget kommer du ingå i en projektorganisation med ca 20 kollegor. Det du ansvarar för är projekt som ska byta ut all automation på energianläggningar i södra Stockholm. Din arbetsplats är på företagets huvudkontor i Stockholm där du utgår ifrån, du kommer även behöva arbeta ute på anläggningarna. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du har en ingenjörsexamen från relevant område, t.ex. el, styr och regler och maskinteknik, samt minst fem års arbetserfarenhet av industriprojekt. Det viktigaste är att du är en driven och erfaren Projektledare snarare än automationsexpert. Det är meriterande med kunskaper och förståelse för system som ABB 800xA eller Siemens S7. Din svenska och engelska är flytande i tal och skrift. Personliga egenskaper Vi tror att du är drivande, resultatorienterad och en duktig problemlösande individ. Du är en naturlig ledare och förstår vikten av att hantera den interna politiken kring komplexiteten i stora projekt. För att vara framgångsrik i uppdraget och på företaget är du en person med stort intresse för teknik. Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten via Snille Bemannings hemsida. Vi behandlar ansökningar och tillsättning löpande så vänta inte med din ansökan. Snille - För Ingenjörer till Ingenjörer av Ingenjörer. Snille Bemanning AB är det tekniska bemanningsbolaget som fokuserar på ”Snillen”. Snille är experter på kompetenstillförsel inom teknikområdet, både när det gäller tekniker och ingenjörer. Vi hjälper individer och ingenjörsföretag att utvecklas och växa!
Företag: Snille Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Tung Teknisk Projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tung Teknisk Projektledare


Sök lediga jobb Fordonselektriker Mönsterås

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se