Fordonselektriker tyngre fordon jobb - lediga jobb

Fordonselektriker tyngre fordon jobb Fordonselektriker tyngre fordon jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Fordonselektriker tyngre fordon. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Fordonselektriker tyngre fordon. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Fordonselektriker tyngre fordon- Falkenberg

  2. Fordonselektriker tyngre fordon- Falkenberg


Mer beskrivning

Fordonselektriker tyngre fordon
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Nu söker vi en erfaren elmontör/fordonselektriker till vår kund i Falkenberg. Tjänsten innebär självständigt arbete med montering och dragning av el på tyngre fordon, vilket ställer krav på att du jobbat med 24 volt tidigare. Du som söker har relevant utbildning inom området. Då tjänsten är tänkt att övergå i en tillsvidareanställning hos kundföretaget är det viktigt att du bor i närområdet. Arbetstiderna är dagtid. tillträde v.32-33 Din profil Relevant utbildning inom fordon/el/verkstad. Minst ett par års erfarenhet av liknande arbete. Bil och körkort. Då man i denna roll får ta mycket eget ansvar är det viktigt att du är självständig i ditt arbete och kan ta egna initiativ. Som person är du ansvarstagande, målinriktad och flexibel. Rekryteringen pågår löpande och endast de sökanden som motsvarar kraven kommer kontaktas. Välkommen in med din ansökan!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker tyngre fordon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker tyngre fordon

Fordonselektriker tyngre fordon
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Nu söker vi en erfaren elmontör/fordonselektriker till vår kund i Falkenberg. Tjänsten innebär självständigt arbete med montering och dragning av el på tyngre fordon, vilket ställer krav på att du jobbat med 24 volt tidigare. Du som söker har relevant utbildning inom området. Då tjänsten är tänkt att övergå i en tillsvidareanställning hos kundföretaget är det viktigt att du bor i närområdet. Arbetstiderna är dagtid. Din profil Relevant utbildning inom fordon/el/verkstad. Minst ett par års erfarenhet av liknande arbete. Bil och körkort. Då man i denna roll får ta mycket eget ansvar är det viktigt att du är självständig i ditt arbete och kan ta egna initiativ. Som person är du ansvarstagande, målinriktad och flexibel. Rekryteringen pågår löpande och endast de sökanden som motsvarar kraven kommer kontaktas. Välkommen in med din ansökan!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 03-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker tyngre fordon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker tyngre fordon


Sök lediga jobb Fordonselektriker tyngre fordon

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se