Fordonselektriker jobb - lediga jobb

Fordonselektriker jobb Fordonselektriker jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Fordonselektriker. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Fordonselektriker. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Fordonselektriker- Hudiksvall

 2. Fordonselektriker tyngre fordon- Falkenberg

 3. Fordonselektriker till Ydre Skåp- Tranås

 4. Fordonselektriker sökes!- Oskarshamn

 5. Fordonselektriker- Mönsterås

 6. Fordonselektriker- Strömstad

 7. Fordonselektriker? Vi söker dig...- Kinda

 8. Fordonselektriker sökes!- Oskarshamn

 9. Fordonselektriker till Ydre Skåp- Tranås

 10. Fordonselektriker- Hudiksvall

 11. Fordonselektriker- Bollnäs

 12. Fordonselektriker sökes!- Älmhult

 13. Fordonselektriker- Södertälje

 14. Fordonselektriker- Stockholm

 15. Fordonselektriker sökes!- Karlskrona

 16. Fordonselektriker- Hässleholm

 17. Fordonselektriker/automationstekniker- Älmhult

 18. Fordonselektriker sökes!- Ydre

 19. Fordonselektriker/elmontör på tyngre fordon sökes- Falkenberg

 20. Fordonselektriker- Hudiksvall

 21. Fordonselektriker- Falköping

 22. Fordonselektriker- Södertälje

 23. Fordonselektriker sökes!- Ydre

 24. Elmontör/Fordonselektriker- Falköping

 25. Fordonselektriker!- Härryda

 26. Fordonselektriker- Södertälje

 27. FORDONSELEKTRIKER till Vemservice i Vemdalen- Härjedalen

 28. Elmontör/Fordonselektriker- Falköping

 29. Fordonselektriker sökes- Falkenberg

 30. Fordonselektriker- Falkenberg

 31. Fordonselektriker sökes för omgående uppdrag- Falkenberg

 32. Bilmekaniker/Fordonselektriker- Stockholm

 33. Fordonselektriker- Falkenberg

 34. Fordonselektriker- Göteborg

 35. Verkstadselektriker/Fordonselektriker- Helsingborg

 36. Fordonselektriker- Göteborg

 37. Fordonselektriker med start omgående- Göteborg

 38. Fordonselektriker sökes!- Oskarshamn

 39. Fordonselektriker sökes- Göteborg

 40. Kunnig fordonselektriker- Göteborg


Mer beskrivning

Fordonselektriker
Nordic Bemanning är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle. Vi bemannar de flesta branscher och är idag verksamma över hela Sverige samt Norge. Läs gärna mer om oss på www.nordicbemanning.se För kunds räkning letar vi nu efter en duktig fordonselektriker! I arbetet ingår reparationer, nyinstallationer samt felsökning av elsystem på tunga fordon. Även montering m.m av tillhörande utrustning.  Vi söker dig som: - Är utbildad inom elinstallationer eller har motsvarande erfarenhet. - Har erfarenhet av tunga fordon tex lastbilar, skogsmaskiner eller kranar. - Är idérik, serviceinriktad, självgående och arbetar bra i grupp - Har B-körkort  Intervjuer sker löpande och processen kan komma att avslutas innan senaste ansökningsdatum då vi hittat rätt kompetens! Välkommen in med din ansökan!
Företag: Nordic BR AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker jobb, Fordonselektriker Hudiksvall, Fordonselektriker Nordic BR AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker

Fordonselektriker tyngre fordon
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Nu söker vi en erfaren elmontör/fordonselektriker till vår kund i Falkenberg. Tjänsten innebär självständigt arbete med montering och dragning av el på tyngre fordon, vilket ställer krav på att du jobbat med 24 volt tidigare. Du som söker har relevant utbildning inom området. Då tjänsten är tänkt att övergå i en tillsvidareanställning hos kundföretaget är det viktigt att du bor i närområdet. Arbetstiderna är dagtid. tillträde v.32-33 Din profil Relevant utbildning inom fordon/el/verkstad. Minst ett par års erfarenhet av liknande arbete. Bil och körkort. Då man i denna roll får ta mycket eget ansvar är det viktigt att du är självständig i ditt arbete och kan ta egna initiativ. Som person är du ansvarstagande, målinriktad och flexibel. Rekryteringen pågår löpande och endast de sökanden som motsvarar kraven kommer kontaktas. Välkommen in med din ansökan!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker tyngre fordon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker tyngre fordon

Fordonselektriker till Ydre Skåp
Q Bemanning & Rekrytering AB Ydreskåp, som är ett av 5 företag inom Nordic Vehicle Conversion AB, bildades 1999 och är ett företag som utvecklats starkt under 2000-talet. Varumärket har sedan starten blivit ett välkänt begrepp i branschen och då främst inom påbyggnationer på lätta transportfordon. Ydre Skåp arbetar med flera kända fordonsmärken och förutom tillverkning av egenkonstruerade skåp och kåpor utför vi monteringar av inredningar och utrustningar till lätta transportfordon. I allt vi gör är det den enskilde slutanvändarens specifika behov som ska tillgodoses genom specifika val och tillvalsmöjligheter.                   Q söker på uppdrag för vår kund, ett spännande och expansivt kundföretag, en duktig fordonselektriker med bred erfarenhet inom arbetsområdet. Vårt kundföretag arbetar med inriktning på lätta fordon. Troligen arbetar du idag med fordonselektronik och har minst 5-års erfarenhet inom yrkesområdet och känner att du vill komma vidare till ett företag där du kan vara med och påverka. Som fordonselektriker kommer Du att arbeta med montering av elektriska system och tillbehör samt fungera som teknisk support. Då produkterna inte är standarmässiga kan du med din erfarenhet föreslå förbättringar och åtgärder till produktionsledningen. Du har god problemlösningsförmåga, är noggrann och kommunikativ. Du kommer bli en viktig länk i företaget och detta är tjänsten för dig som drivs av utmaningar och vill ha möjlighet att påverka. Tjänsten är en anställning direkt hos kundföretaget, på heltid med start snarast. Nyfiken på att veta mer? Välkommen att kontakta oss eller att sända in din ansökan. I denna rekrytering samararbetar Ydre Skåp med Q Bemanning & Rekrytering AB, Åsa Gustafsson 013-470 39 00. Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Tranås
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker till Ydre Skåp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker till Ydre Skåp

Fordonselektriker sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Tjänsten innebär arbete med elinstallation i olika typer av fordon och anläggnignar. Tjänsten kräver erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Arbetet är förlagt på dagtid, heltid med tillträde omgående. Du som söker bör bo i närregionen. Din profil Vi söker Dig som uppfyller följande Kvalifikationer: - Tidigare erfarenhet av arbete med fordonsel. - Erfarenhet av elinstallation. - B-körkort och tillgång till bil. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker sökes!

Fordonselektriker
Lernia AB Arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi en erfaren fordonselektriker. Formell kompetens Du har relevant utbildning inom området. Körkort klass B är ett krav samt tillgång till egen bil. Din bakgrund Du har minst ett par års erfarenhet av liknande arbete eller så har du arbetat med lastbilsel eller bilel under ett antal år. Personliga egenskaper Du är mycket noggrann, ordningssam och ansvarstagande. Du är en person som tycker om att bidra med en positiv anda till arbetsgruppen. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Heltid, dagtid, lön enligt kollektivavtal, Mönsterås. Anställningen är en sk hyrrekrytering där du först blir anställd av Lernia och uthyrd till kund och sedan går över i anställning hos kunden. Tillträdesdag Omgående eller enligt överenskommelse. Information Registrera ditt CV och sök tjänsten på lernia.cv. Vi tar dessvärre inte emot ansökningar via epost. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Mönsterås
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker jobb, Fordonselektriker Mönsterås, Fordonselektriker Lernia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker

Fordonselektriker
Nordby Bilsevice söker en erfaren bilmekaniker. Erfarenhet av fordonsel är ett krav.
Företag: Nordby Bilservice
Ort: Strömstad
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker jobb, Fordonselektriker Strömstad, Fordonselektriker Nordby Bilservice
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker

Fordonselektriker? Vi söker dig...
Q Bemanning & Rekrytering AB Beskrivning Till ett spännande kundföretag rekryterar vi en fordonselektriker. Har du kunskap och erfarenhet och kan arbeta självständigt med kopplingar med fordonsel? Arbetsuppgifter Fordonsel och övriga förekommande arbetsuppgifter i samband med eldragningar. Kvalifikationer Erfarenhet och utbildning. Körkort. Villkor Anställning hos kund. Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Kinda
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker? Vi söker dig... jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker? Vi söker dig...

Fordonselektriker sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Tjänsten innebär arbete med elinstallation i olika typer av fordon och anläggnignar. Tjänsten kräver erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Arbetet är förlagt på dagtid, heltid med tillträde omgående. Du som söker bör bo i närregionen. Din profil Vi söker Dig som uppfyller följande Kvalifikationer: - Tidigare erfarenhet av arbete med fordonsel. - Erfarenhet av elinstallation. - B-körkort och tillgång till bil. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker sökes!

Fordonselektriker till Ydre Skåp
Q Bemanning & Rekrytering AB Ydreskåp, som är ett av 5 företag inom Nordic Vehicle Conversion AB, bildades 1999 och är ett företag som utvecklats starkt under 2000-talet. Varumärket har sedan starten blivit ett välkänt begrepp i branschen och då främst inom påbyggnationer på lätta transportfordon. Ydre Skåp arbetar med flera kända fordonsmärken och förutom tillverkning av egenkonstruerade skåp och kåpor utför vi monteringar av inredningar och utrustningar till lätta transportfordon. I allt vi gör är det den enskilde slutanvändarens specifika behov som ska tillgodoses genom specifika val och tillvalsmöjligheter.                   Q söker på uppdrag för vår kund, ett spännande och expansivt kundföretag, en duktig fordonselektriker med bred erfarenhet inom arbetsområdet. Vårt kundföretag arbetar med inriktning på lätta fordon. Troligen arbetar du idag med fordonselektronik och har minst 5-års erfarenhet inom yrkesområdet och känner att du vill komma vidare till ett företag där du kan vara med och påverka. Som fordonselektriker kommer Du att arbeta med montering av elektriska system och tillbehör samt fungera som teknisk support. Då produkterna inte är standarmässiga kan du med din erfarenhet föreslå förbättringar och åtgärder till produktionsledningen. Du har god problemlösningsförmåga, är noggrann och kommunikativ. Du kommer bli en viktig länk i företaget och detta är tjänsten för dig som drivs av utmaningar och vill ha möjlighet att påverka. Tjänsten är en anställning direkt hos kundföretaget, på heltid med start snarast. Nyfiken på att veta mer? Välkommen att kontakta oss eller att sända in din ansökan. I denna rekrytering samararbetar Ydre Skåp med Q Bemanning & Rekrytering AB, Åsa Gustafsson 013-470 39 00. Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Tranås
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker till Ydre Skåp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker till Ydre Skåp

Fordonselektriker
Nordic Bemanning är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle. Vi bemannar de flesta branscher och är idag verksamma över hela Sverige. Läs gärna mer om oss på www.nordicbemanning.se För kunds räkning letar vi nu efter en duktig fordonselektriker! I arbetet ingår reparationer, nyinstallationer samt felsökning av elsystem på tunga fordon. Även montering m.m av tillhörande utrustning.  Vi söker dig som: - Är utbildad inom elinstallationer eller har motsvarande erfarenhet. - Har erfarenhet av tunga fordon tex lastbilar, skogsmaskiner eller kranar. - Är idérik, serviceinriktad, självgående och arbetar bra i grupp - Har B-körkort  Intervjuer sker löpande och processen kan komma att avslutas innan senaste ansökningsdatum då vi hittat rätt kompetens! Välkommen in med din ansökan!
Företag: Nordic BR AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker jobb, Fordonselektriker Hudiksvall, Fordonselektriker Nordic BR AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker

Fordonselektriker
Nordic Bemanning är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle. Vi bemannar de flesta branscher och är idag verksamma över hela Sverige. Läs gärna mer om oss på www.nordicbemanning.se För kunds räkning letar vi nu efter en duktig fordonselektriker! I arbetet ingår reparationer, nyinstallationer samt felsökning av elsystem på tunga fordon. Även montering m.m av tillhörande utrustning.  Vi söker dig som: - Är utbildad inom elinstallationer eller har motsvarande erfarenhet. - Har erfarenhet av tunga fordon tex lastbilar, skogsmaskiner eller kranar. - Är idérik, serviceinriktad, självgående och arbetar bra i grupp - Har B-körkort  Intervjuer sker löpande och processen kan komma att avslutas innan senaste ansökningsdatum då vi hittat rätt kompetens! Välkommen in med din ansökan!
Företag: Nordic BR AB
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker jobb, Fordonselektriker Bollnäs, Fordonselektriker Nordic BR AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker

Fordonselektriker sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Ikett Personalpartner AB söker nu efter Fordonselektriker till en av våra kunder i området kring Osby. Om tjänsten Arbetet som Fordonselektriker kräver att du har tidigare erfarenhet av arbete som fordonselektriker/elmontör. Det krävs att Du har kunskaper även inom mekanisk och hydraulisk montering. Det är meriterande om du har traverskort och/eller truckkort. Arbetet är förlagt på dagtid/heltid med start omågende vid rätt person. Tjänsten är till en början en inhyrning, med möjlighet att övergå i anställning hos kunden, vi ser därför att Du som söker bor i närområdet. Din profil Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Älmhult
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker sökes!

Fordonselektriker
Arena Personal AB Om företaget Företaget är specialister på bilinredningar och bygg-nationer. Dom utför all slags montage, svets, plåt, plast, lack-arbeten samt elinstallationer. Företaget har ett stort område beläget i Södertäljehamn. Vi söker för kunds räkning 2 bilelektriker, du kommer att vara anställd av Arena Personal och arbeta som uthyrd medarbetare hos vår kund. För rätt person finns det stora chanser till att tjänsten leder till en anställning på företaget. Arbetsuppgifter I stora fina lokaler kommer dina arbetsuppgifter att vara nyinstallationer/montering av extra utrustning på fordon efter kunds önskemål. T.ex. backljus, extraljus, arbetsbelysning, blixtljus, alkomätare, motorvärmare, larm och backkameror. Din profil Vi söker dig som har erfarenheter utav fordonsel alternativt installationsel. För att trivas i detta företag bör du ha ett intresse utav fordon och mekanik, vara en glad och positiv person som ser lösningen i ett problem. Du är ansvarstagande och är van att ta egna initiativ och har inga problem att arbeta självständigt. Vi kommer erbjuda dig en attraktiv arbetsplats som ständigt förnyas och utvecklas, omväxlande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Du kommer att få ta del av ett härligt team där skratt tillhör vardagen. Arbetstider: Mån-Fre 07:00-16:00 B-körkort är ett krav. Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker jobb, Fordonselektriker Södertälje, Fordonselektriker Arena Personal AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker

Fordonselektriker
Arena Personal AB Om företaget Vårt kundföretag är framgångsrika inom påbyggnationer till lätta kommersiella fordon och nu söker vi för uthyrning en fordonselektriker som ska arbeta med nyinstallationer/montering av extrautrustning på lätta transportbilar. Företaget har sina lokaler i Kista. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som fordonselektriker kommer att vara nyinstallationer/montering av extra utrustning (12 V) på lätta transportbilar efter kunds önskemål. T.ex. backljus, extraljus, arbetsbelysning, blixtljus, alkomätare, larm och backkameror. Andra arbetsuppgifter är montering av inredning som t.ex lådor, hyllor och golv i servicebilar samt extrautrustning som t.ex dragkrok och takarbetsplattform. Din profil Vi ser att du är utbildad inom el/elektronik alt. har god erfarenhet från liknande arbeten på transportbilar, personbilar, lastbilar, entreprenadmaskiner eller båtar. Du är van att läsa kopplingsscheman och kan använda enklare instrument för felsökning. Det är viktigt att du är prestigelös, social och trivs i grupp. Vidare är du ödmjuk och har en positiv inställning. Du är lojal och vill satsa. Din svenska är flytande i tal och skrift. Tjänsten är på heltid/dagtid mån- fre och uppdraget startar snarast som en uthyrning och det långsiktiga syftet är att uppdraget ska gå över till anställning direkt hos kunden. Låter detta intressant och har du den profil vi söker? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan bestående av ett CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida (registreringsprocessen tar ca 30 sekunder). Ange gärna i din ansökan när du kan tillträda en ny tjänst/uppsägningstid. Vi vill tipsa dig om att söka redan i dag då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker jobb, Fordonselektriker Stockholm, Fordonselektriker Arena Personal AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker

Fordonselektriker sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Ikett söker nu en duktig fordonselektriker för kunds räkning i Karlskronaregionen. Du kommer som fordonselektriker arbeta med tunga fordon och lastbilspåbyggnader. Du bor i närområdet, då tjänsten är tänkt att övergå till anställning hos kund. Arbetet avser dagtid. Din profil Du har tidigare arbetslivserfarenhet som fordonselektriker. Du har tidigare gått fordonsprogrammet. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker sökes!

Fordonselektriker
Wikan Personal AB Om oss Wikan Personal är ett bemannings och rekryteringföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Vi söker nu en fordonselektriker till ett företag i Osby Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med elmontage på lastbilar som ska byggas om till tvåvägsfordon (väg/järnväg). Arbetet innefattar allt från kabeldragning, inkoppling i styrboxar, plc-montering mm Din bakgrund Du är en erfaren fordonelektrikerr, gärna också med en bakgrund inom fordonsmekanik för tyngre fordon. Du ska vara kunnig på att läsa elritningar. Det är starkt meriterande om du har elbehörighet. Som person är du samarbetsvillig och har lätt för att ta egna initiativ. Vi ser gärna att du har travers- och truckkort. Arbetet är en visstidsanställning. Om du har de rätta erfarenheterna kan tjänsten leda till fortsatt anställning direkt hos det aktuella företaget. Tjänsterna planeras tillsättas omgående så ansök redan idag!
Företag: Wikan Personal AB
Ort: Hässleholm
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker jobb, Fordonselektriker Hässleholm, Fordonselektriker Wikan Personal AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker

Fordonselektriker/automationstekniker
Wikan Personal AB Om oss Wikan Personal är ett bemannings och rekryteringföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Vi söker en fordonselektriker för arbete hos kund i Osby. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att bygga om lastbilar till tvåvägsfordon (väg och järnväg) och du kommer att vara inriktad på elmontage. Arbetet innefattar allt från kabeldragning, inkoppling i styrboxar, plc-montering mm Din bakgrund Du som söker ska vara erfaren fordonelektriker, samt kunna läsa elritningar. Det är ett plus om du tidigare har arbetat med fordonsmekanik för tyngre fordon. Det är starkt meriterande om du har elbehörighet. Som person har du lätt för att samarbeta och har lätt för att ta egna initiativ. Vi ser gärna att du har travers- och truckkort. Visstidsanställning med möjlighet till fortsatt anställning direkt hos kund om du har de rätta erfaranheterna. Tjänsten tillsätts omgående så ansök snarast!
Företag: Wikan Personal AB
Ort: Älmhult
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker/automationstekniker jobb, Fordonselektriker/automationstekniker Älmhult, Fordonselektriker/automationstekniker Wikan Personal AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker/automationstekniker

Fordonselektriker sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi söker nu en fordonselektriker för kunds räkning i Vimmerbyområdet. Du har tidigare erfarenhet av arbete som fordonselektriker/elmontör. Det krävs att Du har kunskaper även inom mekanisk och hydraulisk montering. Din profil Krav Du har tidigare arbetat som fordonselektriker. Du har utbildning inom relevant område. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Ydre
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker sökes!

Fordonselektriker/elmontör på tyngre fordon sökes
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Nu söker vi en erfaren elmontör/fordonselektriker till vår kund i Falkenberg. Tjänsten innebär självständigt arbete med montering och dragning av el på tyngre fordon, vilket ställer krav på att du jobbat med 24 volt tidigare. Du som söker har relevant utbildning inom området. Tjänsten kan komma att övergå i anställning direkt hos kund vilket förutsätter att du bor i närområdet. Arbetstiderna är dagtid. Din profil Relevant utbildning inom fordon/el/verkstad. Minst ett par års erfarenhet av liknande arbete. Bil och körkort. Då man i denna roll får ta mycket eget ansvar är det viktigt att du är självständig i ditt arbete och kan ta egna initiativ. Som person är du ansvarstagande, målinriktad och flexibel. Rekryteringen pågår löpande och endast de sökanden som motsvarar kraven kommer kontaktas. Välkommen in med din ansökan!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker/elmontör på tyngre fordon sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker/elmontör på tyngre fordon sökes

Fordonselektriker
Nordic Bemanning är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle. Vi bemannar de flesta branscher och är idag verksamma över hela Sverige. Läs gärna mer om oss på www.nordicbemanning.se För kunds räkning letar vi nu efter en duktig fordonselektriker! I arbetet ingår reparationer, nyinstallationer samt felsökning av elsystem på tunga fordon. Även montering m.m av tillhörande utrustning.  Vi söker dig som: - Är utbildad inom elinstallationer eller har motsvarande erfarenhet. - Har erfarenhet av tunga fordon tex lastbilar, skogsmaskiner eller kranar. - Är idérik, serviceinriktad, självgående och arbetar bra i grupp - Har B-körkort  Intervjuer sker löpande och processen kan komma att avslutas innan senaste ansökningsdatum då vi hittat rätt kompetens! Välkommen in med din ansökan!
Företag: Nordic BR AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker jobb, Fordonselektriker Hudiksvall, Fordonselektriker Nordic BR AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker

Fordonselektriker
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker en fordonselektriker till vår uthyrningsverksamhet. Som uthyrd fordonselektriker kommer du att arbeta med att installera kompletta elsystem i ombyggda fordon ute hos kund. Vem är du? Vi ser gärna att du har någon form av utbildning/erfarenhet av att dra och koppla el. Du ska ha god förståelse för kopplingsscheman. Du ska kunna arbeta både dagtid och minst 2-skift. Som person ska du vara flexibel, social och självgående. Körkort är ett krav. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker ovan nämnda tjänst via ansökningslänken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Jimmy Harryson: jimmy.harryson@manpower.se Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut så sök snarast. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Falköping
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker jobb, Fordonselektriker Falköping, Fordonselektriker Manpower Industri & Logistik
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker

Fordonselektriker
Företaget är specialister på bilinredningar och bygg-nationer. Dom utför all slags montage, svets, plåt, plast, lack-arbeten samt elinstallationer. Företaget har ett stort område beläget i Södertäljehamn. Vi söker för kunds räkning 2 bilelektriker, du kommer att vara anställd av Arena Personal och arbeta som uthyrd medarbetare hos vår kund. För rätt person finns det stora chanser till att tjänsten leder till en anställning på företaget. Arbetsuppgifter I stora fina lokaler kommer dina arbetsuppgifter att vara nyinstallationer/montering av extra utrustning på fordon efter kunds önskemål. T.ex. backljus, extraljus, arbetsbelysning, blixtljus, alkomätare, motorvärmare, larm och backkameror. Din profil Vi söker dig som har erfarenheter utav fordonsel alternativt installationsel. För att trivas i detta företag bör du ha ett intresse utav fordon och mekanik, vara en glad och positiv person som ser lösningen i ett problem. Du är ansvarstagande och är van att ta egna initiativ och har inga problem att arbeta självständigt. Vi kommer erbjuda dig en attraktiv arbetsplats som ständigt förnyas och utvecklas, omväxlande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Du kommer att få ta del av ett härligt team där skratt tillhör vardagen. Arbetstider: Mån-Fre 07:00-16:00 B-körkort är ett krav. Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Arena Personal
Ort: Södertälje
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker jobb, Fordonselektriker Södertälje, Fordonselektriker Arena Personal
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker

Fordonselektriker sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi söker nu en fordonselektriker för kunds räkning i Vimmerbyområdet. Du har tidigare erfarenhet av arbete som fordonselektriker/elmontör. Det krävs att Du har kunskaper även inom mekanisk och hydraulisk montering. Din profil Krav Du har tidigare arbetat som fordonselektriker. Du har utbildning inom relevant område. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Ydre
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker sökes!

Elmontör/Fordonselektriker
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett startade 1990 och affärsidén var då som nu att hyra ut och rekrytera skickliga yrkesarbetare. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; kvalitet, kompetens, effektivitet. Under åren har vi samlat på oss en både djup och bred kunskap om den bransch, där våra kunder finns. Några av våra kunder har funnits med sedan starten, det säger en del om vår kvalitet. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och kompetenta medarbetare som trivs. Våra kontor finns i Karlskrona (huvudkontoret), Jönköping, Halmstad, Ljungby, Linköping, Eskilstuna och Stavanger i Norge. Vi växer och breddar oss hela tiden, men vårt mål är inte att bli störst vårt mål är alltid att vara bäst. Och med det menar vi att tillföra kompetens till våra kundföretag. Därför söker Ikett Personalpartner AB för kunds räkning just nu efter en duktig Elmontör till Falköpingstrakten. Om tjänsten Som Elmontör kommer du arbeta självständigt med montering av el på fordon. Arbetet kräver att du har läst någon form av utbildning inom el samt är praktiskt lagd då arbetet innebär logiskt tänkande och problemlösning. Monteringen sker efter ritning och därför bör du vara van vid ritningsläsning samt elschema. Det ställs höga krav på Elmontören och vi vill därför att du som söker har erfarenhet och rutin av likvärdigt arbete. Du som söker tjänsten har bakgrund inom el och/eller en utbildning inom det samt tidigare erfarenhet av elmontering. Vid rätt person kommer tjänsten att övergå i anställning hos kund, du bör därför bo i närområdet. Arbetstiderna är dagtid, heltid. Din profil Du har erfarenhet och är kompetent inom följande områden: - Du måste ha goda kunskaper inom el (elinstallation) - El/industriell/fordonsmekanisk utbildning - Duktig på ritningsläsning - Van montör - Praktiskt lagd och van vid problemlösning. Som person vill vi att Du är ansvarstagande, målinriktad och flexibel eftersom arbetet innebär arbete ute på kundföretag. Vi vill även att Du ska vara en lagspelare, organisatorisk och ha förmåga att planera din tid. Vidare är du en händig och självgående person som gillar att lösa tekniska problem. Inkomna ansökningar behandlas löpande och aktuella kandidater kommer att kontaktas på telefon. Vi behandlar endast ansökningar som motsvarar kraven. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Vänligen ange i din ansökan när du arbetat med montering av el. Välkommen in med Din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Falköping
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Elmontör/Fordonselektriker jobb, Elmontör/Fordonselektriker Falköping, Elmontör/Fordonselektriker Ikett Personalpartner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elmontör/Fordonselektriker

Fordonselektriker!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi söker en fordonselektriker till vår kund i Härryda för start v46 alt. v47. Arbetet innebär att dra el på trailers. Arbetet sker i ganska högt tempo och du behöver snabbt komma in i arbetet. En hel del ritningsläsning. Uppdraget varar ca 2 månader, men det kan bli längre. Arbetstiderna är dagtid. Du bor lokalt. Din profil Krav: -Erfarenhet inom fordonsel (behörighet krävs ej) -Ritningsläsning Du är noggrann i ditt arbete och kan hålla ett bra tempo. För rätt person finns möjliighet till lång inhyrning alt. anställning hos kund. Välkommen in med din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Härryda
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker! jobb, Fordonselektriker! Härryda, Fordonselektriker! Ikett Personalpartner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker!

Fordonselektriker
Arena Personal AB Om tjänsten Vi söker 3 fordonselektriker till vår kund i Södertäljehamn Urval av arbetsuppgifter som fordonselektriker: • Svenskanpassa fordon • Montera dragkrok • Montera in larm • Montera motorvärmare • Montera serviceinredningar • Montera flak och bakgavellyftar Din profil För att lyckas i rollen som fordonselektriker bör du ha en dokumenterad erfarenhet inom fordonsel eller installationsel. Du kommer ifrån fordonsbranschen och har ett stort intresse utav fordon och teknik alternativt att du har en fordonsteknisk utbildning och söker nu ett företag att utvecklas inom. Som person ser vi gärna att du är ordningssam, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du är noggrann, ansvarstagande och gillar problemlösningar. Du är social och trivs att arbeta med nya människor. Vi erbjuder Du kommer att bli anställd av Arena Personal och arbeta som uthyrd konsult för rätt person kan uppdraget leda till en anställning hos kunden. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens. Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet. Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd. Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag. Om företaget Kundens logistikkoncept för import av nya fordon omfattar ett komplett utbud av verkstadstjänster. Allt ifrån avvaxning och funktionskontroll till svensk anpassning och montage av extrautrustning. Dom utför även större påbyggnadarbeten som t ex serviceinredningar, volymskåp och bakgavellyfta. Ansökan Tre enkla steg till ditt nya jobb: 1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”. 2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter. 3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Sökord: Fordonselektriker, installationselektriker, fordonsbranschen, bil el, teknik, mekaniker
Företag: Arena Personal AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker jobb, Fordonselektriker Södertälje, Fordonselektriker Arena Personal AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker

FORDONSELEKTRIKER till Vemservice i Vemdalen
Verksamhetsbeskrivning: Vemservice är ett verkstadsföretag som jobbar med påbyggnationer på nya lastbilschassier i huvudsak från Volvo och Scania. Vi finns i Vemdalen, ett expansivt område som är ett av Sveriges största områden för friluftsliv framförallt vintertid med skidåkning och stora områden för snöskoteråkning, fiske osv. Sommartid finns vår natur för vandring, jakt, fiske, bärplockning osv. Vi bygger på tex. Tippflak, Lastväxlare, Plogutrustning, Hyvelblad, Timmerbilar, olika typer av kranbilar, Vändskivebilar med extra axlar, samt en hel del speciallösningar. Vi gör en hel del specialbyggnationer där vi tar fram den "mekaniska" konstruktionen samt styrsystem med el och hydraulik komponenter. Vi befinner oss i ett expansivt skede och håller som bäst på att färdigställa utbyggnation av våra lokaler till dubbel yta. En utveckling som vi har som mål att vara färdiga med nu kring årsskiftet. Denna utveckling skall ge oss möjligheter att expandera vidare och göra fler byggnationer. Större plats och fler byggnationer kräver naturligtvis fler medarbetare. Vi söker därför några nyckelpersoner för att kunna utveckla vårat företag vidare. Egenskaper/Kvalifikationer I och med att arbetsplatsen är överreprensenterad av män ser vi gärna kvinnliga sökande som meriterande. Arbetsuppgifterna kräver känsla och ansvar för att jobba i nya fina hytter där mycket av jobbet består i att demontera paneler och lägga in nytt kablage. Du skall ha utbildning och dokumenterad erfarenhet av liknande arbeten samt att du kan och har förmåga att utifrån ritning, specifikationer/beskrivning kunna planera och utföra arbetsuppgifterna noggrant och mycket på egen hand.
Företag: VEMSERVICE AB
Ort: Härjedalen
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga FORDONSELEKTRIKER till Vemservice i Vemdalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FORDONSELEKTRIKER till Vemservice i Vemdalen

Elmontör/Fordonselektriker
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett startade 1990 och affärsidén var då som nu att hyra ut och rekrytera skickliga yrkesarbetare. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; kvalitet, kompetens, effektivitet. Under åren har vi samlat på oss en både djup och bred kunskap om den bransch, där våra kunder finns. Några av våra kunder har funnits med sedan starten, det säger en del om vår kvalitet. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och kompetenta medarbetare som trivs. Våra kontor finns i Karlskrona (huvudkontoret), Jönköping, Halmstad, Ljungby, Linköping, Eskilstuna och Stavanger i Norge. Vi växer och breddar oss hela tiden, men vårt mål är inte att bli störst vårt mål är alltid att vara bäst. Och med det menar vi att tillföra kompetens till våra kundföretag. Därför söker Ikett Personalpartner AB för kunds räkning just nu efter en duktig Elmontör till Falköpingstrakten. Om tjänsten Som Elmontör kommer du arbeta självständigt med montering av el på fordon. Arbetet kräver att du har läst någon form av utbildning inom el samt är praktiskt lagd då arbetet innebär logiskt tänkande och problemlösning. Monteringen sker efter ritning och därför bör du vara van vid ritningsläsning samt elschema. Det ställs höga krav på Elmontören och vi vill därför att du som söker har erfarenhet och rutin av likvärdigt arbete. Du som söker tjänsten har bakgrund inom el och/eller en utbildning inom det samt tidigare erfarenhet av elmontering. Vid rätt person kommer tjänsten att övergå i anställning hos kund, du bör därför bo i närområdet. Arbetstiderna är dagtid, heltid. Din profil Du har erfarenhet och är kompetent inom följande områden: - Du måste ha goda kunskaper inom el (elinstallation) - El/industriell/fordonsmekanisk utbildning - Duktig på ritningsläsning - Van montör - Praktiskt lagd och van vid problemlösning. Som person vill vi att Du är ansvarstagande, målinriktad och flexibel eftersom arbetet innebär arbete ute på kundföretag. Vi vill även att Du ska vara en lagspelare, organisatorisk och ha förmåga att planera din tid. Vidare är du en händig och självgående person som gillar att lösa tekniska problem. Inkomna ansökningar behandlas löpande och aktuella kandidater kommer att kontaktas på telefon. Vi behandlar endast ansökningar som motsvarar kraven. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Vänligen ange i din ansökan när du arbetat med montering av el. Välkommen in med Din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Falköping
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Elmontör/Fordonselektriker jobb, Elmontör/Fordonselektriker Falköping, Elmontör/Fordonselektriker Ikett Personalpartner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elmontör/Fordonselektriker

Fordonselektriker sökes
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Ikett söker nu en fordonselektriker till vår kund i Falkenbergsområdet. Du kommer att montera och koppla el i tyngre fordon. Arbetet är heltid, dagtid.Tjänsten är till en början en inhyrning på 3 månader med start i januari. Vi ser att du som söker bor i närområdet. Din profil Vi söker dig om har utbildning inom elektronik samt har jobbat med fordonsel. Du ska även vara van vid att arbeta efter ritning. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker sökes

Fordonselektriker
FMR Bemanning är specialister på personaluthyrning, rekrytering och konsultförmedling. Vi ingår i en familjeägd koncern med sina rötter i Falkenberg. FMR Bemanning är sedan 15 år en erkänd samarbetspartner till företag inom privata och offentliga sektorn. Våra kunder är alltifrån småföretag till internationella koncerner. Vi är totalleverantör av bemanningstjänster och tillsätter personal på alla nivåer. Vi har kontor i Falkenberg, Göteborg, Malmö och Stockholm. För kunds räkning söker vi nu en fordonselektriker med start i början av januari 2014. Vi söker dig som har ett stort intresse och kunnande inom elektronik och fordon. Du har en god social kompetens och du gör det där lilla extra för att göra kunden nöjd.
Företag: FMR Bemanning
Ort: Falkenberg
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker jobb, Fordonselektriker Falkenberg, Fordonselektriker FMR Bemanning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker

Fordonselektriker sökes för omgående uppdrag
Maxkompetens Sverige AB Dina arbetsuppgifter Nu söker vi på uppdrag av vår kund i Falkenbergs området en duktig Fordonselektriker. Arbetet innefattar allt från kabeldragning, inkoppling i styrboxar, plc-montering mm Företaget är beläget i i närheten av Ullared och är verksam inom lastbilsbranschen. Din profil Vi söker dig som har ett stort intresse och kunskaper inom fordon (bil alternativt lastbil) samt elektronik. Vi ser att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter under ca 1-2 år. Som person är du social och engagerad i de uppgifter du tar du för. Start: Januari 2014 Omfattning: Heltid, ca 2,5 månader Lön: Fast timlön Rekryteringsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan så fort du kan! Välkommen till oss på Maxkompetens! Om oss Maxkompetens startade 2003 och har kontor på sex orter i Sverige. Vi är ett av Sveriges ledande företag för uthyrning av studenter och akademiker och har en stor del av vår verksamhet riktad mot teknik och industri. Vi tillsätter årligen över 1 000 jobb och har ca 250 konsulter ute på uppdrag varje dag.
Företag: Maxkompetens
Ort: Falkenberg
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker sökes för omgående uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker sökes för omgående uppdrag

Bilmekaniker/Fordonselektriker
Om du har stor kunskap lång erfarenhet eller kanske till och med en utbildning som bilmekaniker eller fordonselektriker hör av dig. Vi har behov av en kille eller tjej hos oss i verkstaden på Östermalm. Skriv ett mail och berätta lite mer om dig själv och varför du skulle passa in hos oss.
Företag: Östermalms Teknisk Bilservice
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Bilmekaniker/Fordonselektriker jobb, Bilmekaniker/Fordonselektriker Stockholm, Bilmekaniker/Fordonselektriker Östermalms Teknisk Bilservice
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilmekaniker/Fordonselektriker

Fordonselektriker
Lernia AB Arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi nu en elmontör. Du har en ansvarsfull roll där du monterar elkomponenter på fordon utifrån el-scheman och ett eget beslutsfattande. Formell kompetens Utbildad elektriker, gärna med några års erfarenhet av elmontering på fordon. Din bakgrund Har du erfarenhet från fordonsbranschen är det meriterande. Personliga egenskaper För arbetet krävs att du är noggrann och har ett logiskt tänkande. Du är lösningsorienterad och jobbar bra både självständigt och i team. Du har viljan att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och utvecklas inom el-området. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Anställningsformen är en visstidsanställning. Tillträdesdag Enligt överrenkommelse Information Du söker tjänsten via vår hemsida www.lernia.se och eventuella frågor besvaras av Håkan Karlsson. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker jobb, Fordonselektriker Falkenberg, Fordonselektriker Lernia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker

Fordonselektriker
FMR Bemanning är specialister på personaluthyrning, rekrytering och konsultförmedling. Vi ingår i en familjeägd koncern med sina rötter i Falkenberg. FMR Bemanning är sedan 15 år en erkänd samarbetspartner till företag inom privata och offentliga sektorn. Våra kunder är alltifrån småföretag till internationella koncerner. Vi är totalleverantör av bemanningstjänster och tillsätter personal på alla nivåer. Vi har kontor i Falkenberg, Göteborg, Malmö och Stockholm. För kunds räkning söker vi nu en fordonselektriker med start i början januari/februari 2014. Företaget är beläget i Göteborg och arbetar med mindre transportbilar. Vi söker dig som har lämplig utbildning och några års erfarenhet av fordonselektronik antingen från lätta sidan eller tunga sidan. Du har har ett stort intresse och kunnande inom elektronik och fordon. Du har en god social kompetens och du gör det där lilla extra för att göra kunden nöjd. B-körkort är ett krav. Låter detta intressant så maila din ansökan så fort du kan. Vi intervjuar löpande. Mailadress: krister.eliasson@fmr.nu
Företag: FMR Bemanning
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker jobb, Fordonselektriker Göteborg, Fordonselektriker FMR Bemanning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker

Verkstadselektriker/Fordonselektriker
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi söker en verkstads-/fordonselektriker för underhåll av tåg till en av våra kunder strax söder om Helsingborg. Arbetet är skiftande och innebär elektriskt samt visst mekaniskt underhåll av tåg, dragning av el, inkoppling m.m. Du är med genom hela processen från att identifiera felkällan, till reparation samt slutligen att godkänna fordonet för trafik. Tjänsten är en löpande inhyrning med start efter överenskommelse. Arbetstiderna är skift inkl arbete under vissa helger. Du bor lokalt. Din profil Vi ser gärna att du har en bakgrund som verkstads- eller fordonselektriker, erfarenhet från tåg eller flyg är ett plus. Vana att arbeta med datorer är ett krav. Engelska är ett måste då du kommer att arbeta i en internationell miljö. God erfarenhet från styrda system är meriterande. Vi ser gärna att du är en lagspelare med driv och initiativförmåga. Välkommen in med din ansökan!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Verkstadselektriker/Fordonselektriker jobb, Verkstadselektriker/Fordonselektriker Helsingborg, Verkstadselektriker/Fordonselektriker Ikett Personalpartner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verkstadselektriker/Fordonselektriker

Fordonselektriker
FMR Bemanning är specialister på personaluthyrning, rekrytering och konsultförmedling. Vi ingår i en familjeägd koncern med sina rötter i Falkenberg. FMR Bemanning är sedan 15 år en erkänd samarbetspartner till företag inom privata och offentliga sektorn. Våra kunder är alltifrån småföretag till internationella koncerner. Vi är totalleverantör av bemanningstjänster och tillsätter personal på alla nivåer. Vi har kontor i Falkenberg, Göteborg, Malmö och Stockholm. För kunds räkning söker vi nu en fordonselektriker med start snarast. Företaget är beläget i Göteborg och arbetar med mindre transportbilar. Vi söker dig som har lämplig utbildning och några års erfarenhet av fordonselektronik antingen från lätta sidan eller tunga sidan. Du har har ett stort intresse och kunnande inom elektronik och fordon. Du har en god social kompetens och du gör det där lilla extra för att göra kunden nöjd. B-körkort är ett krav. C-körkort är meriterande. Låter detta intressant så maila din ansökan så fort du kan. Vi intervjuar löpande. Mailadress: krister.eliasson@fmr.nu
Företag: FMR Bemanning
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker jobb, Fordonselektriker Göteborg, Fordonselektriker FMR Bemanning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker

Fordonselektriker med start omgående
Vi tror på människor och den kraft som uppstår när vi samarbetar. Vi är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande möjligheter som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Vad som tidigare var omöjligt, är nu mänskligt möjligt. Arbetsbeskrivning Nu söker vi en fordonselektriker för uppdrag hos en kund i Göteborg. Arbetet kommer främst bestå av nyinstallationer/montering av tillbehörsutrustning t.ex. extraljus/larm på lätta transportfordon. Du kommer även att vara aktiv i kundens förbättringsarbete. Vem är du? Vi söker dig som har en lämplig utbildning och yrkeserfarenhet inom arbetsområdet. Du är driven och van att arbeta under tidspress. Du tar eget ansvar och är inte rädd för att ta egna initivativ. B-körkort är ett krav. Meriterande är C-körkort, truckkort och allmän elbehörighet. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig forma din framtid utifrån din kompetens, samt dina behov och önskemål. Låt Manpower öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges populäraste företag och kan erbjuda jobb inom de flesta branscher och på alla nivåer. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du kan endast söka tjänsten på Manpowers hemsida och du hänvisas till länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan omgående. Kontaktperson är Hugo Jobring 031-631523
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker med start omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker med start omgående

Fordonselektriker sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Tjänsten innebär arbete med elinstallation i olika typer av fordon och anläggnignar. Tjänsten kräver erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Arbetet är förlagt på dagtid, heltid med tillträde omgående. Du som söker bör bo i närregionen. Din profil Vi söker Dig som uppfyller följande Kvalifikationer: - Tidigare erfarenhet av arbete med fordonsel. - Erfarenhet av elinstallation. - B-körkort och tillgång till bil. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker sökes!

Fordonselektriker sökes
Vi tror på människor och den kraft som uppstår när vi samarbetar. Vi är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande möjligheter som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Vad som tidigare var omöjligt, är nu mänskligt möjligt. Arbetsbeskrivning Nu söker vi en fordonselektriker för uppdrag hos en kund i Göteborg. Arbetet kommer främst bestå av nyinstallationer/montering av tillbehörsutrustning t.ex. varning och arbetsbelysning, extraljus och larm på lätta transportfordon. Du kommer även att vara aktiv i kundens förbättringsarbete. Vem är du? Vi söker dig som har en lämplig utbildning och yrkeserfarenhet inom arbetsområdet. Du är driven och van att arbeta under tidspress. Du tar eget ansvar och är inte rädd för att ta egna initivativ. B-körkort är ett krav. Meriterande är C-körkort, truckkort och allmän elbehörighet. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig forma din framtid utifrån din kompetens, samt dina behov och önskemål. Låt Manpower öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges populäraste företag och kan erbjuda jobb inom de flesta branscher och på alla nivåer. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du kan endast söka tjänsten på Manpowers hemsida och du hänvisas till länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan omgående. Kontaktperson är Hugo Jobring 031-631523
Företag: Manpower
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker sökes

Kunnig fordonselektriker
Vi tror på människor och den kraft som uppstår när vi samarbetar. Vi är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande möjligheter som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Vad som tidigare var omöjligt, är nu mänskligt möjligt. Arbetsbeskrivning Nu söker vi en fordonselektriker för uppdrag hos en kund i Göteborg. Arbetet kommer främst bestå av nyinstallationer/montering av tillbehörsutrustning t.ex. varning och arbetsbelysning, extraljus och larm på lätta transportfordon. Du kommer även att vara aktiv i kundens förbättringsarbete och ha ansvar för att träna upp andra inom fordonsel. Vem är du? Vi söker dig som har en lämplig utbildning och yrkeserfarenhet inom arbetsområdet. Du är driven och van att arbeta under tidspress. Du tar eget ansvar och är inte rädd för att ta egna initivativ. B-körkort är ett krav. Meriterande är C-körkort, truckkort och allmän elbehörighet. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig forma din framtid utifrån din kompetens, samt dina behov och önskemål. Låt Manpower öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges populäraste företag och kan erbjuda jobb inom de flesta branscher och på alla nivåer. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du kan endast söka tjänsten på Manpowers hemsida och du hänvisas till länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan omgående. Kontaktperson är Hugo Jobring 031-631523
Företag: Manpower
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kunnig fordonselektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kunnig fordonselektriker


Sök lediga jobb Fordonselektriker

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se