Fordonspåbyggare Stockholm jobb - lediga jobb

Fordonspåbyggare Stockholm jobb Fordonspåbyggare Stockholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Fordonspåbyggare Stockholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Fordonspåbyggare Stockholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Trygghetsvärdar- Järfälla

  2. Personliga assistenter sökes till man i Sundbyberg- Sundbyberg

  3. Vår fantastiska skola söker lärare ma/no för åk 6-9- Sollentuna

  4. Lärare i grundskolans senare år- Solna

  5. Förskollärare sökes till Vårängens förskola- Huddinge

  6. Lärare i grundskolans senare år- Solna

  7. Uppsökare till häktet Sollentuna- Sollentuna

  8. Grundskollärare/specialpedagog- Stockholm

  9. Etableringslots Södertälje- Södertälje

  10. en kunnig shawermah person!- Stockholm


Mer beskrivning

Trygghetsvärdar
Nokas är en nordisk säkerhetskoncern med verksamhet i Norge, Sverige och Danmark. Vi har ca 3 500 medarbetare och är indelat i två divisioner, Cash Handling och Security & Safety.Bolaget grundades 1987 och vi har växt kontinuerligt sedan starten. Vår ambition är att vara en betydande aktör på den skandinaviska marknaden före utgången av 2013 och därefter växa vidare i Europa. Våra värderingar bygger på begreppet ”Vi bryr oss” och genomsyrar hela vår verksamhet.Nokas Bevakning Öst AB erbjuder sedan 1984 skräddarsydda tjänster inom säkerhet och bevakning för arbetsplatser, handelsplatser, publika platser och privata hem. Idag har vi ungefär 1200 larm- och bevakningskunder, både företag och privata hushåll. Vi är auktoriserade av Länsstyrelsen och alla våra medarbetare har omfattande säkerhetsutbildning med inriktning på personell och teknisk bevakning. Trygghetsvärdar till kommunalt uppdrag Vi söker dig som arbetar aktivt med service och är inte rädd för att söka kontakt och hjälpa till. Som en del i vårt servicearbete på våra uppdrag så utbildar vi självklart våra anställda i arbetet med service. Det viktigaste för dig är att ge bra service och alltid göra det lilla extra i mötet med människor. Du klarar av att arbeta självständigt och ansvarsfullt. Vi erbjuder dig en arbetsplats där din insats har stor betydelse för de människor du möter. Mycket av arbetet innebär kontaktskapande med fokus på ungdomar i varierande åldrar. Som person ska du tycka om att möta människor, vara kreativ och flexibel. Din uppgift som trygghetsvärd är att verka för en trygg och säker miljö för de som bor och verkar i området. Du kommer att tillsammans med en kollega arbeta i en trygghetspatrull som skapar och upprätthåller goda relationer till boende, näringsidkare och besökare i området. Ni rapporterar dagligen om både allmänna och specifika händelser, och förflyttar dig till fots eller på cykel. Vi erbjuder positiva och engagerade kollegor i ett företag där vi fokuserar på att ge våra medarbetare bästa möjliga förutsättningar. I övrigt har du dessa kvalifikationer: - Väktarutbildning 1 och 2 - Minst 4 års arbetslivserfarenhet - B-körkort - Goda kommunikativa egenskaper, både i tal och skrift - Gymnasiekompetens Vill du att din ansökan ska sticka ut ur mängden? Spela in en ansökningsvideo och bifoga den i steg två i din ansökan.
Företag: Nokas Bevakning AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Trygghetsvärdar jobb, Trygghetsvärdar Järfälla, Trygghetsvärdar Nokas Bevakning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trygghetsvärdar

Personliga assistenter sökes till man i Sundbyberg
STIL anordnar personlig assistans helt utan vinstintresse. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra 200 medlemmar och de 1300 personliga assistenter som är anställda i STIL. För oss är personlig assistans en mänsklig rättighet och vi arbetar ständigt med att försvara assistansreformen och att motverka neddragningar inom området. Vi eftersträvar ett samhälle tillgängligt för alla. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi har ett lokalkontor i Sundsvall. Jag är en man född i början av 50-talet. Jag är bosatt i Katrineholm, sedan 2003, då jag flyttade från Stockholm. Kommer nu att flytta tillbaka till Stockholm och Sundbyberg från och med första augusti eller tidigare. Söker därför flera nya assistenter. För drygt 20 år sedan fick jag diagnosen MS och är rullstolsburen. Flera år senare har jag tagit reda på, nyfiken som jag är, vad som ligger bakom sjukdomen, som i mitt fall är en utmattad sköldkörtel/binjure som även kallas Hypoteros typ 2. Mitt immunförsvar och immunsystem är svårt angripet av överkänslighet mot bland annat elektromagnetiska fält, ljus ljud och dofter. Har även födoämnens intolerans. Listan kan göras lång. Jag har arbetat som fritidspedagog och lärare. Vidare har jag ett brett idrottsintresse och speciellt fotboll. Andra intressen jag har är livsåskådning, humor, musik, meditation, naturen och alternativa vägar till ökat välbefinnande. Jag har ett så kallat holistiskt synsätt. Du som söker måste vara icke rökare och inte heller använda starka dofter. Jag vill att du har empati och ett öppet sinne när humöret mitt kan gå upp och ner. Därför också vara förstående för min situation. Du skall ha ett ”tredje öga”, det vill säga se vad som behöver göras och vara lyhörd för det. Du ska kunna assistera mig i hygien situationer och inte vara främmande för det. Tålmodig är önskvärt då jag ibland kan låta krävande och har koncentrationssvårigheter. Jag strävar efter öppenhet och tydlighet då kommunikationen är viktigt för ett gott samarbete och en god relation. Man eller kvinna spelar ingen roll, men ser gärna att du är över 25 år. Du får gärna dela något eller några av mina intressen. Arbetspassen är vanligast 9 timmar långa men kan variera. Normala är mellan 8-17 eller 9-19 på helger. OB ersättning och övriga anställningsvillkor regleras enligt gällande kollektivavtal mellan KFO & kommunal. Två tjänster på ca 32h per vecka vardera (80%). Samt flera timvikarier som kan arbeta vid behov.  Viss tidsanställning eller timanställning, uppge i din ansökan vad du är intresserad ut av. Tillträde: 1 augusti eller tidigare Välkommen med din ansökan Obs! Rekrytering sker löpande
Företag: STIL
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till man i Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till man i Sundbyberg

Vår fantastiska skola söker lärare ma/no för åk 6-9
Är du lärare i ma/no och redo för nya utmaningar? Sofielundsskolan är en grundskola i Sollentuna med barn från förskoleklass till åk 9. Till skolan hör också förberedelseklasser, förskola och modersmålsenheten. Vi är en skola i ständig utveckling och nyfikenhet kring vad som kan hjälpa våra elever att utvecklas så långt som möjligt präglar vår verksamhet. Vi ser IT som en självklar del av framtidens lärande och vi arbetar 1-1. Som lärare är du del av ett arbetslag som tillsammans verkar för varje elevs bästa. Med vetskapen om att barns välmående är grunden för allt lärande har vi idrott och hälsa som övergripande inriktning på skolan vilket också genomsyrar allt arbete.   Nu behöver vi en vikarie i ma/no i åk 6-9 under läsåret 13/14 och vi söker dig som:   * är behörig att undervisa i ma/no * har förmåga att skapa goda relationer med såväl barn som vuxna * är förtrogen med Lgr 11 och arbetar aktivt utifrån läroplanen * är både praktiskt och teoretiskt lagd * ser ämnesövergripande arbete som en självklarhet * integrerar formativ bedömning i undervisningen * ser möjligheterna med och använder IKT i undervisningen * är intresserad av idrott och hälsa * vill arbeta i en skolkultur som präglas av nyfikenhet och framåtanda.   Välkommen till en spännande arbetsplats!
Företag: Sollentuna Kommun - Sofielundsskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vår fantastiska skola söker lärare ma/no för åk 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vår fantastiska skola söker lärare ma/no för åk 6-9

Lärare i grundskolans senare år
Råsunda skola är två skolor under samma tak! Vi består av en skola åk F-5 samt en skola åk 6-9.Sammanlagt har vi ca 750 elever. Råsunda Skola är centralt belägen i Solna Stad med goda kommunikationer. ARBETSUPPGIFTER Råsunda Skola söker dig som är behörig lärare i Ma/No och teknik för att undervisa i åk 6. Tjänsten är ett vikariat på 50% för vår sjukskrivna kollega från terminsstart t o m v 43 med eventuell förlängning. KVALIFIKATIONER Råsunda Skola söker dig som har examen i och vana vid att undervisa Ma/No och teknik i åk 6. Råsunda Skola söker dig med flera års erfarenhet av undervisning på mellan- och högstadiet.
Företag: Solna Stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Solna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Förskollärare sökes till Vårängens förskola
Pysslingen Förskolor och Skolor AB har mer än 25 års erfarenhet av lärande och erbjuder en mångfald av erkända pedagogiska metoder. Lärandekulturen kännetecknas av att varje individ ska utveckla talanger för livets upptäcktsresa. Pysslingen har ca 2500 medarbetare fördelat på cirka 150 enheter i 30 kommuner som alla fokuserar på att uppfylla löftet om lärande i världsklass – varje dag. www.pysslingen.se   Förskollärare till Vårängens förskola Pysslingen Förskolor och Skolor AB har mer än 25 års erfarenhet av lärande och erbjuder en mångfald av erkända pedagogiska metoder. Lärandekulturen kännetecknas av att varje individ ska utveckla talanger för livets upptäcktsresa. Pysslingen har ca 2500 medarbetare fördelat på cirka 150 enheter i 30 kommuner som alla fokuserar på att uppfylla löftet om lärande i världsklass – varje dag. www.pysslingen.se   Detta söker vi: Vi söker dig, utbildad förskollärare, som har erfarenhet av arbete i yrket. Gärna erfarenhet av några års pedagogiskt arbete , då denna tjänst är till våra hörande barn som finns inne på våran integrerade hörselavdelning. Läs gärna mer om oss på vår hemsida. Vi letar efter en initiativtagande, engagerad, modig, flexibel och glad pedagog. Att du gillar att leda andra men också ser vikten av att alla blir delaktiga och att ni arbetar som ett team. Att du är noga med att kvalitetssäkra den pedagogiska verksamheten. Det är viktigt att du har ett öppet sinne för olikheter, förändring och humor, att du är ärlig och öppen i din kommunikation. Det är viktigt att du har kunskap i förskolans läroplan men också förstår Pysslingens verksamhet och vill jobba utifrån våra ramverk. Vi värdesätter din stabilitet och personliga mognad tillsammans med ditt intresse för varje unikt barn. Vi erbjuder: Vi erbjuder dig en spännade och rolig arbetsplats, fylld av vuxna som tycker att detta är det viktigaste uppdrag man kan ha. Vi erbjuder dig att få vara med och driva och utveckla den bästa förskolan tillsammans med oss andra. Vi erbjuder dig att få arbeta tillsammans med både män och kvinnor, med olika erfarenhet, utbildning (barnskötare, förskollärare, fritidspedagoger, specialpedagogiskt utbildade, logopeder med mera) bakgrund och ålder. Vi som arbetar på förskolan är både hörande och döva. Vi erbjuder dig att få lära dig teckenspråk, då det är ett av våra kommunikationssätt på förskolan, utifrån varje barns behov och förutsättningar. Om verksamheten: Vårängens förskola ligger inne på Huddinge sjukhusområde, i egen byggnad precis intill en härlig skog som vi ofta använder. Vårängen har ett unikt koncept, då vi har traditionell förskola, specialförskola för barn med hörselnedsättning, barn med cochleaimplantat, baha och döva barn. Vi har språkförskola för barn med grav språkstörning. Detta innebär att det ställs höga förväntningar på oss som pedagoger, men som också ger ambitiöst drivna pedagoger. Hoppas att du är en sådan också, ny eller erfaren. Alla behövs. Alla är lika viktiga hos oss. Låter detta intressant?: Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 30 augusti, dock kan tjänsten tillsättas innan sista dag, om vi hittar just den rätta pedagogen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provtjänstgöring på 100%. Välkommen med din ansökan Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Har du några frågor maila cecilia.hansen@pysslingen.se. Välkommen med din ansökan!   Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.   Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Företag: Pysslingen Förskolor och Skolor AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare sökes till Vårängens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare sökes till Vårängens förskola

Lärare i grundskolans senare år
Råsunda Skola är två skolor under samma tak. Vi består av en skola år F-5 samt en skola år 6-9. Tillsammans har vi ca 800 elever.Råsunda Skola är centralt belägen i Solna Stad med goda kommunikationer. ARBETSUPPGIFTER Råsunda Skola år 6-9 arbetar med att utveckla strukturer och arbetsformer för inkludering i teori och praktik. Vi fortsätter med att bygga en skola med inkluderande förhållningssätt i all verksamhet. NU söker vi dig som vill vara med och arbeta kring elever i behov av stöd. En erfaren lärare med Specialläraruppdrag! Du kommer att arbeta med elever i deras ordinarie klass och individuellt, för att stödja och utmana varje elev i skolan. I arbetet ingår också att handleda kollegor samt ingå i skolans elevhälsoteam. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen i svenska samt: -erfarenhet av att arbeta med barn som har diagnosen dyslexi -vana vid att arbeta självständigt och flexibelt -erfarenhet av att samarbeta med pedagoger i olika ämnen Du har mångårig erfarenhet av pedagogiskt arbete på grundskolans högstadium.
Företag: Solna Stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Solna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Uppsökare till häktet Sollentuna
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Kriminalvården, region Stockholm, har under 2011 öppnat ett nytt säkerhetshäkte i Sollentuna. Det nya häktet inrymmer 240 platser. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Du skall bedriva uppsökande verksamhet för att identifiera missbrukare, kartlägga behov och motivera till drogfrihet genom t ex kontraktsvård i samverkan med frivården eller placering på behandlingsanstalt eller behandlingsavdelning. Vid behov ska du informera intagen om möjlighet till läkemedelsassisterad behandling. Du ansvarar för dokumentation och redovisning av insamlade uppgifter samt följer regelbundet upp verksamheten utifrån uppdrag. Arbetet innebär individuella motiverande samtal med intagna. Vidare ingår att utveckla samverkansformer med avdelningspersonal, sjukvården, NAV m fl på häktet samt med externa samverkanspartners inom och utom rättsväsendet. Underställd kriminalvårdsinspektören arbetar du i team tillsammans med två andra uppsökare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med högskoleexamen inom socialt arbete, beteendevetenskap eller annan universitetsutbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har kriminalvårdserfarenhet och/eller arbetslivserfarenhet inom missbruksvård och behandling. Du ska vara stabil, tydlig och stresstålig. Du har god samarbetsförmåga och duktig på att skapa relationer. Du tar initiativ och är flexibel samt har förmågan att planera, genomföra och följa upp verksamhet. Arbetet ställer krav på att du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt har god IT-vana. Vi söker dig som vill vara med i det fortsatta uppbyggnadsarbetet av verksamheten och vara en del av en föränderlig verksamhet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och lämplighet. Du ska dela kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar.
Företag: Kriminalvården, Häktet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Uppsökare till häktet Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uppsökare till häktet Sollentuna

Grundskollärare/specialpedagog
Magitaskolan Nytorgets behandlingsenhet är en resursskola som tar emot elever med neuropsykiatriska funktionshinder (autism, adhd, samt elever med psykoser och trauma). Vi finns på Södermalm i Stockholm. Vi söker nu en lärare/specialpedagog, grundskola plus särskola F-klass t.o.m. åk 6. Lärarexamen/specialpedagogexamen, gärna med erfarenhet av barn med neuropsykiatriska funktionshinder.
Företag: Magitaskolan AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare/specialpedagog jobb, Grundskollärare/specialpedagog Stockholm, Grundskollärare/specialpedagog Magitaskolan AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare/specialpedagog

Etableringslots Södertälje
Arbetskonsulterna är ett jobbförmedlingsföretag som erbjuder tjänster inom jobbcoachning och etableringslots. Vår specialitet är att stödja arbetssökande på vägen till arbete och matcha med rätt jobb. Vi strävar efter att skapa jämlika möjligheter och förutsättningar för alla arbetssökande oavsett ålder, kön, utbildning, etnicitet, religion, sexuell läggning eller funktionshinder, så alla kan få ett jobb som de trivs med. Arbetskonsulterna växer och som en del i vår expansion söker vi dig som vill arbeta som etableringslots. Som Etableringslots kommer du arbeta med att: - Kontakta arbetsgivare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet för att matcha dina deltagare mot jobb. - Kontakta handläggarna på Arbetsförmedlingen och informera dem om dina deltagares status. - Hjälpa dina deltagare etablera sig i arbetslivet så de hittar sin egen väg till försörjning på snabbast möjliga sätt. - Erbjuda råd och stöd om studie- och yrkesval. - Genomföra individuella samtal samt ge stöd i olika sociala frågor. - Genomföra gruppseminarier. - Administration och dokumentation. Vi söker dig som: - Är självgående, relationskapare, målfokuserad och engagerad. - Gillar ett högt tempo och arbetar effektiv samt strukturerad. - Har erfarenhet och ett brinnande intresse för att arbeta med människor. - Har lätt att anpassa dig till de människor du möter, samt att du är lyhörd och är en god kommunikatör. - Har arbetslivserfarenhet och eftergymnasial utbildning. - Har kunskap, god kännedom och förståelse om den svenska arbetsmarknaden samt samhället. - Har lätt för att kommunicera på så väl svenska som arabiska i tal och skrift. Arbetskonsulterna eftersträvar mångfald och arbetar aktivt med att sprida ålders- och könsfördelningen i företaget.
Företag: AB Arbetskonsulterna i Sverige
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Etableringslots Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Etableringslots Södertälje

en kunnig shawermah person!
Verksamhetsbeskrivning: en restaurang som säljer utländsk mat + kolgrill med 56 platser Arbetsuppgifter: vi behöver en kunnig man eller kvinna som är mycket duktig att laga shawermeh Utbildning/Erfarenhet: att jobbat några år och kan laga olika sort shawermeh.
Företag: Middle East Restaurang AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga en kunnig shawermah person! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: en kunnig shawermah person!


Sök lediga jobb Fordonspåbyggare Stockholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se