Lediga jobb Forshaga - Söka jobb i Forshaga

Lediga jobb Forshaga Sök lediga jobb Forshaga


Hittade inga lediga jobb på sökning: Forshaga. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Fritidspedagog med lärarbehörighet- Forshaga

 2. Kock till Kostenheten Forshaga- Forshaga

 3. Kock till skolrestaurang Matstjärnan, Deje- Forshaga

 4. Kostenheten söker köksbiträde, Forshaga- Forshaga

 5. Rektor Skolområde Lärcenter- Forshaga

 6. Modersmål i dari- Forshaga

 7. Modersmålslärare i turkiska- Forshaga

 8. Modersmålslärare i tyska- Forshaga

 9. Allmänspecialist till vårdcentral i Forshaga- Forshaga

 10. Säljare sökes i Forshaga med/utan erfarenhet- Forshaga

 11. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Forshaga.- Forshaga

 12. Löneadministratör- Forshaga

 13. Säljare sökes i Forshaga med/utan erfarenhet- Forshaga

 14. Lärare Mölnbacka ungdomshem- Forshaga

 15. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Forshaga.- Forshaga

 16. Dietkock- Forshaga

 17. Allmänspecialist till vårdcentral i Forshaga- Forshaga

 18. Säljare sökes i Forshaga med/utan erfarenhet- Forshaga

 19. Homepartysäljare - Forshaga- Forshaga

 20. Distriktssköterskor- Forshaga

 21. Behandlingsassistent- Forshaga

 22. Säljare- Stockholm

 23. Allmänspecialist till vårdcentral i Forshaga- Forshaga

 24. Extrajobba med läxhjälp, Forshaga- Forshaga

 25. Socialsekreterare- Forshaga

 26. Behandlingsassistent- Karlstad

 27. Extrajobba med läxhjälp, Forshaga- Forshaga

 28. Förskollärare- Forshaga

 29. Nattsjuksköterska till Forshaga kommun!- Forshaga

 30. Distriktssköterska, vårdcentralen Forshaga- Forshaga

 31. Avgiftshandläggare- Forshaga

 32. Säljare Region Forshaga- Forshaga

 33. Homepartysäljare - Forshaga- Forshaga

 34. Löneadministratör/systemförvaltare- Forshaga

 35. Socialsekreterare- Forshaga

 36. Sälj OS med Viasat i Forshaga- Forshaga

 37. Drogterapeut- Forshaga

 38. Studie- och yrkesvägledare- Forshaga

 39. Enhetschef LSS- Forshaga

 40. Enhetschef äldreomsorg- Forshaga


Mer beskrivning

Fritidspedagog med lärarbehörighet
Forshaga kommun Beskrivning Forhaga Lärcenter är en nybyggd F-9 skola. Verksamheten för de yngre barnen är enparallellig upp till år sex och har ett fritidshem. Lärcenter innehåller flera andra verksamheter som bibliotek, vuxenutbildning och SFI vilket ger stora möjligheter till samarbete utanför skolan. Arbetsuppgifter Dina huvuduppgifter på Lärcenter är att tillsammans med övriga fitidspedagoger och lärare i förskoleklass driva och utveckla fritidshemmets verksamhet. Under skoldagen kommer du också att utifrån din kompetens samarbeta med grundskollärare kring elever i år F-6. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog med lärarbehörighet (gärna matematik/NO). Du har ett gediget och brinnande intresse med visioner för att utveckla och driva fritidshemmets verksamhet utifrån styrdokumenten. Vi förutsätter att du är trygg med skolans och fritidshemmets grundläggande värderingar och har ett positivt och professionellt förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och kollegor. Att kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ och genomföra idéer och aktiviteter ser vi som viktiga egenskaper liksom förmågan att kunna samarbeta med övriga kollegor i arbetslaget. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i fitidshem och även kunskaper om och erfarenhet av arbete med barn och elever i behov av särskilt stöd. Villkor Tjänsten är en visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställing. ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.”
Företag: Forshaga kommun, Barn o Utbildningsförvaltn, BUN
Ort: Forshaga
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog med lärarbehörighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog med lärarbehörighet

Kock till Kostenheten Forshaga
Forshaga kommun Nu söker vi en medarbetare som ska hjälpa oss med att nå visionen! Arbetsuppgifter Den person vi söker kommer arbeta i våra båda mottagningskök på Grossbolskolan och Skivedskolan och i tillagningsköket på Lärcenter. Du kommer att medverka i mottagningskökens samtliga sysslor t ex salladsberedning, tillagning av potatis, ris/pasta. På Lärcenter arbetar du varannan helg med matlagning till äldreomsorgen. Kvalifikationskrav Du ska vara utbildad inom restaurang- och storhushåll på gymnasienivå. Du bör ha erfarenhet som kock inom storhushåll och eller restaurang. Den person som vi söker ska: - tycka om att laga mat - ha en positiv inställning, vara stresstålig och vara bra på att samarbeta. - vara serviceinriktad och öppen för nya idéer Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Villkor Anställingen avser ett vikariat i samband med en föräldraledighet, i första hand t o m maj 2014. ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.”
Företag: Forshaga kommun, Kommunteknik o Service
Ort: Forshaga
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till Kostenheten Forshaga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till Kostenheten Forshaga

Kock till skolrestaurang Matstjärnan, Deje
Forshaga kommun Nu söker vi en medarbetare som ska hjälpa oss med att nå visionen! Arbetsuppgifter Den person vi söker ska medverka i kökets samtliga sysslor vid Dejeskolan. I arbetsuppgifterna ingår matlagning till skola, förskola och äldreomsorg samt tillagning av specialkost.  Kvalifikationskrav Du ska vara utbildad inom restaurang- och storhushåll på gymnasienivå. Du bör ha erfarenhet som kock inom storhushåll och eller restaurang och ha kunskap och erfarenhet av dietmatlagning. Den person som vi söker ska: - tycka om att laga mat - ha en positiv inställning, vara stresstålig och vara bra på att samarbeta - inte vara rädd för att ta egna initiativ - vara serviceinriktad och öppen för nya idéer Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.”
Företag: Forshaga kommun, Kommunteknik o Service
Ort: Forshaga
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till skolrestaurang Matstjärnan, Deje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till skolrestaurang Matstjärnan, Deje

Kostenheten söker köksbiträde, Forshaga
Forshaga kommun Nu söker vi en medarbetare som ska hjälpa oss med att nå visionen! Arbetsuppgifter Den person vi söker ska arbeta i köket på Grossbolskolan och på Lärcenter. På vardagarna utförs arbetet på Grossbolskolans mottagningskök. Varannan helg sker tjänstgöring på Lärcenter för tillagning av mat till äldreomsorgen. Exempel på arbetsuppgifterna är salladsberedning och kokning av potatis, ris/pasta och diskning mm. På Lärcenter tillagas och packas mat till Lintjärns gruppboende mm. Den person som vi söker ska: - tycka om att laga mat - ha en positiv inställning, vara stresstålig och vara bra på att samarbeta - tycka om att arbeta med barn och ungdomar - vara serviceinriktad och öppen för nya idéer. Kvalifikationskrav Du ska vara utbildad inom restaurang- och storhushåll på gymnasienivå. Du bör ha erfarenhet som kock/köksbiträde inom storhushåll och eller restaurang. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.”
Företag: Forshaga kommun, Kostenhet
Ort: Forshaga
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kostenheten söker köksbiträde, Forshaga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kostenheten söker köksbiträde, Forshaga

Rektor Skolområde Lärcenter
Forshaga kommun Beskrivning Befattningen regleras i skollagen och du som rektor ska leda och samordna det pedagogiska arbetet samt ha ett särskilt ansvar för att verksamheten och utbildningen som helhet utvecklas. Som rektor är du också en viktig person i att skapa förutsättningar för ett gott arbete. Arbetsuppgifter En av dina ansvarsuppgifter är att vara rektor för förskoleklass till årskurs sex. Du ska ansvara för personalledning och vara väl förtrogen i verksamheternas styrdokument. Du ska ha modet att både leda och att själv vara en lärande ledare i det dagliga arbetet. Som rektor, kommer du att ingå i ledningsteam där ni tillsammans har uppdraget att leda verksamheterna så att de arbetar i linje med de nationella styrdokumenten och kommunala politiska beslut. Du ska även vara beredd att samverka och utveckla arbetsformer tillsammans med förvaltning, andra skolområden och verksamheter. Kvalifikationer För att kunna anställas hos oss som rektor ska du ha pedagogisk insikt som du ska ha skaffat dig både genom utbildning och erfarenhet. Meriterande är rektorsutbildning eller annan ledarutbildning inom pedagogisk verksamhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.”
Företag: Forshaga kommun, Barn o Utbildningsförvaltn, BUN
Ort: Forshaga
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor Skolområde Lärcenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor Skolområde Lärcenter

Modersmål i dari
Forshaga kommun Vi söker en modersmålslärare i dari, på ca 25 % som är flexibel, kreativ och har ett stort engagemang för lärandet, barnen och eleverna. Modermålsunderviningen i vår kommun organiseras genom ett samarbete mellan de olika skolorna. Samordningen sker på Forshaga Lärcenter och genomförs på varje skola.Tjänsten innebär förflyttning mellan skolorna varför tillgång till bil är en fördel. Det finns även bra bussförbindelser till och inom kommunen. Arbetsuppgifter Undervisning i modersmål dari för elever i åldern 6-16 år samt modersmålsstöd i förskola vid behov. Kvalifikationer Du ska ha goda kunskaper i språket dari, dess kultur och tradition, men även i det svenska språket. Det är också en fördel om du kan språket paschto, Det är bra om du självständigt kan bedriva undervisning utifrån de styrdokument som gäller för förskola och grundskola. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga gentemot elever, föräldrar och arbetskamrater. Vi ser behörighet som lärare i modersmål och lärarlegitimation som en merit. Dina personliga egenskaper är också viktiga. Villkor Visstidsanställning motsvarande 25 %  av en heltid. Tillsättning av tjänsten i denna omfattning förutsätter att erforderliga beslut fattas. ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.”
Företag: Forshaga kommun, Barn o Utbildningsförvaltn, BUN
Ort: Forshaga
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmål i dari jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmål i dari

Modersmålslärare i turkiska
Forshaga kommun Vi söker en modersmålslärare i turkiska, på ca 13 % som är flexibel, kreativ och som har stort engagemang för lärande, barn och elever. Modersmålsundervisningen i vår kommun organiseras i ett samarbete mellan de olika skolorna. Samordningen sker på Forshaga Lärcenter och genomförs oftast på respektive skola. Tjänsten kan innebära förflyttning mellan skolorna varför tillgång till bil är önskvärt. Bussförbindelserna är dock bra. Arbetsuppgifter Undervisning i modersmål för barn och elever i åldern 6-16 år samt modersmålsstöd i förskola vid behov. Kvalifikationer Du ska ha goda kunskaper i turkiska språket och dess kultur och tradition, men även i det svenska språket. Det är bra om du självständigt kan bedriva din undervisning utifrån de styrdokumnet som gäller för förskola respektive grundskola.Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga gentemot elever, föräldrar och arbetskamrater.vi ser behörighet i modersmål och lärarlegitimation som en merit. Dina personliga egenskaper är också viktiga. Villkor Visstidsanställning motsvarande ca 15 % av en heltid. Tillsättning av tjänsten i denna omfattning förutsätter att erforderliga beslut fattas. ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.”
Företag: Forshaga kommun, Barn o Utbildningsförvaltn, BUN
Ort: Forshaga
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i turkiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i turkiska

Modersmålslärare i tyska
Forshaga kommun Vi söker en modersmålslärare i tyska, på ca 20-25% som är flexibel, kreativ och har stort engagemang för lärande, barn och elever.  Modersmålsundervisningen sker i vår kommun genom ett samarbete mellan de olika skolorna. Samordning sker på Forshaga Lärcenter och genomförs på varje skola. Tjänsten innebär förflyttning mellan skolorna varför bil är önskvärt. Finns även bra bussförbindelser. Arbetsuppgifter Undervisning i modersmål för barn i åldern 6-16 år samt modersmålsstöd i förskola vid behov. Kvalifikationer Du ska ha goda kunskaper i tyska språket och dess kultur och tradition, men även i det svenska språket. Det är bra om du självständigt kan bedriva din undervisning utifrån de styrdokument som gäller för förskola resp grundskola. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga gentemot elever, föräldrar och arbetskamrater. Vi ser behörighet som lärare i modersmål och lärarlegitimation som en merit. Dina personliga egenskaper är viktiga. Villkor Visstidsanställning motsvarande 20-25% av en heltid. Tillsättning av tjänsten i denna omfattning förutsätter att erforderliga beslut fattas.   ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.”
Företag: Forshaga kommun, Barn o Utbildningsförvaltn, BUN
Ort: Forshaga
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i tyska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i tyska

Allmänspecialist till vårdcentral i Forshaga
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi en specialist i allmänmedicin som vill arbeta på vårdcentral i Forshaga. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral. Journalsystem profdoc Din profil Specialist i allmänmedicin, alternativt leg. läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Care
Ort: Forshaga
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänspecialist till vårdcentral i Forshaga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänspecialist till vårdcentral i Forshaga

Säljare sökes i Forshaga med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Forshaga kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Forshaga
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Forshaga med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Forshaga med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Forshaga.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Forshaga kommun sökes. Vi håller intervju torsdagen den 8 augusti. 45 besök per månad ger 20 250 kr i lön. 450 kr per besök. Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 40 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Sunne. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Företag: NORDIS AB
Ort: Forshaga
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Forshaga. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Forshaga.

Löneadministratör
Forshaga kommun Arbetsuppgifter Som en av våra löneadministratörer arbetar du både konsultativt och praktiskt med frågor som rör lön och anställningsvillkor. I arbetet ingår bl a support till chefer och anställda, registrering av underlag samt utfärdande av intyg. Kvalifikationer Den vi söker har utbildning och/eller erfarenhet från arbetsområdet. Du har kunskap om de lagar och avtal som styr arbetstagares villkor. Erfarenhet från lönearbete i kommunal verksamhet (ev landsting)  är meriterande. Vi använder PA- systemet PersonecP, kännedom om detta system värderas. Som person har du lätt i mötet med andra människor och tycker att ett bra bemötande är viktigt. Utifrån ett gemensamt synsätt arbetar du självständigt och har förmåga att anpassa information till mottagare och situation. I arbetet är du också ansvarstagande, strukturerad och samarbetsorienterad.   Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.   ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.”
Företag: Forshaga kommun - Personalkontor
Ort: Forshaga
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör jobb, Löneadministratör Forshaga, Löneadministratör Forshaga kommun - Personalkontor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör

Säljare sökes i Forshaga med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Forshaga kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21a Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Forshaga
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Forshaga med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Forshaga med/utan erfarenhet

Lärare Mölnbacka ungdomshem
Forshaga kommun Mölnbacka ungdomshem AB är ett behandlings- och utredninghem. Forshaga kommun ansvarar för skolan på behandlingshemmet och söker nu en lärare. Läraren ska tillsammans med nuvarande undervisande lärare organisera och genomföra undervisning för ungdomar som är placerade på behandlingshemmet. För mer information www.molnbackaungdomshem.se Arbetsuppgifter Utöver traditionella läraruppgifter ansvara för kontakten med elevens överlämnade skola, planera och genomföra undervisning utifrån individuella planer och elevens behov. För elever som är under utredning ska en beskrivning av elevens aktuella skolsituation göras som ett komplement till annan utredning. Ansvar för överlämning gentemot mottagande skolor. Tjänsten innebär ett samarbete med personal och ledning vid Mölnbacka ungdomshem AB. Kvalifikationer Vi söker en ma/no alternativt en sv/en lärare. Det är meriterande om det finns gymnasiekompetens då åldrarna varierar från 13-18 år. En annan merit är Svenska som andraspråk. Vi söker dig som har intresse och helst erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Du är lugn, strukturerad och tydlig samtidigt som du har förmåga att situationsanpassa ditt ledarskap. Vi vill gärna utveckla moderna och alternativa undervisningsmetoder. ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.”
Företag: Forshaga kommun, Lärande o Arbete
Ort: Forshaga
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Mölnbacka ungdomshem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Mölnbacka ungdomshem

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Forshaga.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Forshaga kommun sökes. Vi håller intervju onsdagen den 4 september. 45 besök per månad ger 20 250 kr i lön. 450 kr per besök. Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 40 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Sunne. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Företag: NORDIS AB
Ort: Forshaga
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Forshaga. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Forshaga.

Dietkock
Forshaga kommun Nu söker vi en medarbetare som ska hjälpa oss med att nå visionen! Arbetsuppgifter Den person vi söker ska arbeta i köket på Lärcenter som dietkock. Arbetet ställer krav på noggrannhet och en bra organisationsförmåga. Specialkoster som glutenfri kost, laktosfri kost och minuskoster  förekommer. Arbetet bedrivs på vardagar. Den person som vi söker ska: - tycka om att laga mat - ha en positiv inställning, vara stresstålig, noggrann och organiserad - vara bra på att samarbeta - tycka om att arbeta med barn och ungdomar - vara serviceinriktad och öppen för nya idéer. Kvalifikationskrav Du ska vara utbildad inom restaurang- och storhushåll på gymnasienivå. Du ska ha erfarenhet som dietkock inom storhushåll. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.”
Företag: Forshaga kommun, Kostenhet
Ort: Forshaga
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Dietkock jobb, Dietkock Forshaga, Dietkock Forshaga kommun, Kostenhet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dietkock

Allmänspecialist till vårdcentral i Forshaga
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi en specialist i allmänmedicin som vill arbeta på vårdcentral i Forshaga. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral. Journalsystem profdoc Din profil Specialist i allmänmedicin, alternativt leg. läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Care
Ort: Forshaga
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänspecialist till vårdcentral i Forshaga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänspecialist till vårdcentral i Forshaga

Säljare sökes i Forshaga med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Forshaga kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Forshaga
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Forshaga med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Forshaga med/utan erfarenhet

Homepartysäljare - Forshaga
Vi tror på vår slogan "Alla har rätt till ett BRA sexliv!" Förhoppningsvis har vi alla sex men vi tycker att alla ska ha riktigt BRA sex. Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare. More than love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbaste växande erotikföretag i branschen. Våra homepartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homepartyn. Som säljare för More than love åker du ut på förinbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel, kläder och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får klämma, känna och smaka på. Du har även med dig More than loves produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment. More than love utbildar dig i en mindre grupp under en hel dag och finns alltid till hands med löpande stöd och vidareutbildningar. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företaget, har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen. Du når oss via telefon dygnet runt, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. More than love är ett företag som har kvar den familjära känslan, vi vill ha en personlig kontakt med dig som säljare. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar på More than love har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra. Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt. Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem. Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet. Vi hjälper dig att inge dina kunder trygghet när de bokar ett homeparty med oss då vi står för all administration och kundtjänst. Vi står för bokningsbekräftelse, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial, leveranser, produktpärmar och rekvisita. Vi sköter även inbetalning av skatt och sociala avgifter. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete med bra möjligheter. Eftersom partyna oftast är på fredag och lördagkvällar går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi söker dig som inte tycker att sex är något tabubelagt utan bara naturligt och roligt. Är du social, har lätt att tala inför grupp och besitter en säljande sida så är detta något för dig. Vi söker personal som är: Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat Ordningsam Serviceinritad Punktlig och pålitlig Sammarbetsvillig men ändå självgående Van och har lätt för att prata inför grupp med humor Krav: 18 år Bil och körkort Grundläggande datavana Tillgång till Internet Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden. Lön: Provision baserad Låter detta som ett jobb som passar dig? Maila då ditt cv, personligabrev och en bild på dig till oss. Kontaktinfo: More than love AB Kungsgatan 19 461 31 Trollhättan Tfn +46 520-426015 Org nr: 556876-7262 www.morethanlove.se info@morethanlove.se
Företag: MORE THAN LOVE AB
Ort: Forshaga
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Homepartysäljare - Forshaga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homepartysäljare - Forshaga

Distriktssköterskor
Forshaga kommun Kommunens insatser inom verksamhetsområdet vård och omsorg har som mål att underlätta för den enskilde att få en väl fungerande vardag. Det handlar bland annat om att underlätta boendet och den dagliga livsföringen för personer som på grund av ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning har svårt att klara sig på egen hand. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna är hälso- och sjukvård i det enskilda hemmet och en viss del mot särskilt boende. Dina arbetsuppgifter innefattar även handledning, utbildning samt delegeringar till personal inom hemtjänst. Kvalifikationskrav Den vi söker är legitimerad sjuksköterska med påbyggnadsutbildning i öppen hälso- sjukvård. Du har i din yrkesroll god samarbetsförmåga, är lyhörd, flexibel, driftig och med en helhetssyn på verksamheten. Du har god förmåga att samverka med övriga personalgrupper kring patienten/brukaren men kan också arbeta självständigt och målmedvetet. Du har lätt för att klara tidspress vid svårhanterliga situationer, ett positivt förhållningssätt och du trivs med att arbeta i team. Körkort B är ett krav.     ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.”
Företag: Forshaga kommun, Vård o Omsorg
Ort: Forshaga
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterskor jobb, Distriktssköterskor Forshaga, Distriktssköterskor Forshaga kommun, Vård o Omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterskor

Behandlingsassistent
Forshaga kommun Kommunens insatser inom verksamhetsområdet vård och omsorg har som mål att underlätta för den enskilde att få en väl fungerande vardag. De vi arbetar med är funktionshindrade i olika åldrar, kön och bakgrund. Det handlar om att underlätta boendet och den dagliga livsföringen för personer som på grund av ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning har svårt att klara sig på egen hand. Arbetsuppgifter Rollen som behandlingsassistent innebär att genom pedagogiska lösningar vara ett stöd i den boendes dagliga liv och utveckling. Vi jobbar utifrån ett gemensamt förhållningssätt för att möjliggöra att den enskilde skall kunna leva så självständigt som möjligt. Kvalifikationskrav Den vi söker har adekvat utbildning som behandlingsassistent och erfarenhet från arbete inom psykiatri. Teacch utbildning är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker en person som är flexibel, har lätt för att samarbeta, är positiv och har en vilja att utveckla sig själv och verksamheten. Självklart ska du vara lojal, ansvarsfull och en god förebild i verksamheten. Körkort B krävs. ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.”
Företag: Forshaga kommun, Vård o Omsorg
Ort: Forshaga
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlingsassistent jobb, Behandlingsassistent Forshaga, Behandlingsassistent Forshaga kommun, Vård o Omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlingsassistent

Säljare
Vi förser Svenska tandtekniska lab med alla produkter de behöver. Forshaga Dentaldepå representerar alla stora varumärken i branschen och är marknadsledande. Vi är 15 personer och finns etablerade med säljkontor i Stockholm och Malmö. I Forshaga utanför Karlstad finns också inköp och logistik. Företaget har funnits sedan 1937 och omsätter 45 Mkr. Vi söker dig som brinner för försäljning, starka kundrelationer och att se till att få nöjda kunder. Hos oss arbetar du med ett brett produktsortiment i ett företag med hög servicenivå. Du kommer att få kontinuerlig produktutbildning. Du har tandvårdsbakgrund, tandteknikerutbildning och/eller säljerfarenhet. Kvalifikationer: Tandvårdsbakgrund, tandteknikerutbildning och/eller säljerfarenhet är ett krav. Arbetsplats: Sandsborgsvägen 50, Enskede.
Företag: Forshaga Dentaldepå AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Stockholm, Säljare Forshaga Dentaldepå AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Allmänspecialist till vårdcentral i Forshaga
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi en specialist i allmänmedicin som vill arbeta på vårdcentral i Forshaga. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral. Journalsystem profdoc Din profil Specialist i allmänmedicin, alternativt leg. läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Care
Ort: Forshaga
Publicerad : 09-28
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänspecialist till vårdcentral i Forshaga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänspecialist till vårdcentral i Forshaga

Extrajobba med läxhjälp, Forshaga
Extrajobba med läxhjälp, Forshaga; SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB; Forshaga; 131008 1 plats. SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger. Om arbetet: BRA LÖN - Du tjänar mellan 105 och 155 kr i timmen och jobbar minst 120 minuter åt gången MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv. COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga Du kan ansöka till den generella läxhjälpstjänsten på vår hemsidan men den här annonsen gäller en specifik familj enligt följande Postort: Forshaga Årskurs: grundskolan åk 8 & 9 Ämnen: engelska, matematik, SO Antal gånger i veckan: 1 Längd på lektioner: 120min Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: AAEMS20131008 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare. Vi söker dig som: Är engagerad och positiv Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Forshaga
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp, Forshaga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp, Forshaga

Socialsekreterare
Forshaga kommun Vuxengruppen IFO handlägger och erbjuder insatser inom försörjningsstöd, missbruk och integration. Arbetsuppgifter Vi söker nu en vikarierande socialsekreterare för handläggning av ärenden gällande försörjningsstöd och missbruk. Arbetet innebär klientkontakter, handläggning, dokumentation och samverkan med andra myndigheter för att få till lösningar för enskilda, där flera aktörer är inblandade. Vi arbetar jml SoL och LVM Kvalifikationer Socionomexamen eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Erfarenhet av arbetet och kännedom om verksamheten är meriterande. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt vana att hantera samarbetsaktörer. Stor vikt läggs vid personlig lämlighet. ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.”
Företag: Forshaga kommun, Lärande o Arbete
Ort: Forshaga
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Forshaga, Socialsekreterare Forshaga kommun, Lärande o Arbete
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Behandlingsassistent
Forshaga kommun Beroendecentrum har uppdraget att arbeta med abstinensbehandling och psykosociala insatser och vara del i en vårdkedja tillsammans med den placerande kommunen. Beroendecentrum har sin verksamhet i det nya Psykiatrihuset i Karlstad. Arbetsuppgifter Som behandlingsassistent ansvarar du för den sociala vardagsstrukturen kring klienten genom att arbeta med psykossociala program som motiverar och stödjer klienten att följa den aktuella vårdplanen från kommunen. Du har även ansvar att se till att verksamheten fungerar rent praktiskt t ex att varor och tjänster beställs till avdelningen. Då vårdtiden är relativt kort 2-4 veckor är det viktigt att du har fokus på det uppdrag som den placerande kommunen/klienten ger Beroendecentrum. Vi tillämpar mixat schema vilket innebär att du jobbar dag, kväll, natt och helg. Kvalifikationer Vi söker dig som är socionom, socialpedagog, har behandlingsassistentutbildning eller annan lämplig kvalificerad yrkesutbildning. Grundläggande utbildning och erfarenhet av att arbeta med ASI (Addiction Severity Index), MI (Motiverande samtal) och ÅF (Återfallsprevention) är meriterande. B-körkort krävs. Erfarenhet av arbete med människor med missbruks-/beroendeproblematik är meriterande. Viktiga personliga och professionella egenskaper är att vara strukturerad, ha ett respektfullt bemötande och att kunna skapa en god arbetsallians med klienten. ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.”
Företag: Forshaga kommun, Värmlands läns vårdförbund
Ort: Karlstad
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlingsassistent jobb, Behandlingsassistent Karlstad, Behandlingsassistent Forshaga kommun, Värmlands läns vårdförbund
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlingsassistent

Extrajobba med läxhjälp, Forshaga
Extrajobba med läxhjälp, Forshaga; SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB; Forshaga; 131015 1 plats. SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger. Om arbetet: BRA LÖN - Du tjänar mellan 105 och 155 kr i timmen och jobbar minst 120 minuter åt gången MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv. COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga Du kan ansöka till den generella läxhjälpstjänsten på vår hemsidan men den här annonsen gäller en specifik familj enligt följande Postort: Forshaga Årskurs: Grundskolan åk 8 & 9 Ämnen: Engelska, Matematik & SO Antal gånger i veckan: 1 Längd på lektioner: 120min Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: AAEMS20131008 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare. Vi söker dig som: Är engagerad och positiv Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/-
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Forshaga
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp, Forshaga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp, Forshaga

Förskollärare
Forshaga kommun Förskolan Blåklinten är en 1-5 års avdelning som ligger vid Dejeskolan i Forshaga kommun.  Vår verksamhet utgår från LPfö-98 med fokus på bemötande och språk. Vi är en även en förskola där trygghet,engagemang och glädje råder.  Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill ge våra barn goda förutsättningar att växa och utvecklas till trygga och kreativ individer. Du ska ha förmågan att möta varje barn med glädje och egagemang, när du tillsammans med barn och personal utvecklar verksamheten framåt.   Kvalifikationer Den vi söker ska ha förskollärarutbildning eller lärarutbildning med inriktning mot förskolan, är väl förtrogen med Lpfö-98 och vi ser gärna några års yrkeserfarenhet, men inget krav. Du har ett positiv förhållningssätt mot barn och föräldrar och bidrar med att utveckla stimulerande lärmiljöer där lek och lärande främjas tillsammans.  Du är positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta samt trygg och medveten i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.”
Företag: Forshaga kommun, Barn o Utbildningsförvaltn, BUN
Ort: Forshaga
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Forshaga, Förskollärare Forshaga kommun, Barn o Utbildningsförvaltn, BUN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Nattsjuksköterska till Forshaga kommun!
Vill du utveckla och fördjupa din kompetens inom vården? Vi på Adecco Medical & Science ger dig dessa möjligheter!  Hur ser din arbetsdag ut? Du som sjuksköterska kommer att arbeta som konsult för Adecco. Uppdraget innebär att du har som ensam ansvarig sjuksköterska har ansvar för äldreboende samt hemsjukvård. Då arbetet innebär hemsjukvård är körkort ett krav.Sedvanliga arbetsuppgifter på äldreboende och inom hemsjukvård. Arbetspasset har både aktiv tjänstgöring samt beredskap. Vem trivs här? Du som har arbetat minst två år som legitimerad sjuksköterska och som är van att ta ansvar och snabbt kan komma in i olika arbetsuppgifter kommer att trivas som vår konsult. Flexibilitet och positiv framtoning är andra egenskaper som underlättar arbetet. Vad erbjuder vi? Du kommer att bli anställd som konsult för Adecco. Arbetstid 18-07. Uppdraget ska tillsättas snarast, rekrytering sker löpande. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco Medical & Science förmedlar läkare, sjuksköterskor, läkarsekreterare, kliniska prövningsledare, läkemedelskonsulenter m fl. Våra uppdragsgivare återfinns inom allt från de stora universitetssjukhusen, till globala läkemedelsföretag, kommun, landsting och mindre lokala sjukvårdsinrättningar. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Välkommen att söka! Leg.sjuksköterska
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Forshaga
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Nattsjuksköterska till Forshaga kommun! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattsjuksköterska till Forshaga kommun!

Distriktssköterska, vårdcentralen Forshaga
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Landstinget i Värmland! ARBETSUPPGIFTER Distriktssköterska, vårdcentralen Forshaga. Till vår nybyggda vårdcentral i Forshaga söker vi en distriktssköterska med erfarenhet av arbete på vårdcentral, som har lätt för samarbete, hög ansvarskänsla och som ser positivt på utvecklingsarbete. Meriterande är Astma/kol utbildning eller diabetesutbildning. Normalt förekommande arbetsuppgifter för distriktsköterskor i primärvård, så som allsidigt och självständigt mottagningsarbete, telefonrådgivning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssköterska, gärna astma/kol eller diabetes. Stor vikt läggs på personliga egenskaper. Meriterande är utbildning astma/kol eller diabetesutbildning.
Företag: Landstinget i Värmland, VC Forshaga
Ort: Forshaga
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska, vårdcentralen Forshaga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska, vårdcentralen Forshaga

Avgiftshandläggare
Forshaga kommun Vård-och omsorgsförvaltningens övergripande mål är att tillgodose invånarnas behov av social trygghet samt ge stöd och service med respekt för och i samverkan med den enskilde. Äldreomsorgens uppdrag är att ge god omvårdnad och omsorg till våra medborgare utifrån lagstiftning, politiska beslut samt resurser. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna riktas framförallt till områden inom äldreomsorgen samt vissa övergripande områden inom vård-och omsorgsförvaltningen. Arbetet utgörs till största delen av beräkning och registrering av avgifter inom vård- och omsorg. Kvalifikationer Du har utbildning på lägst gymnasienivå inriktning ekonomi. Högskoleutbildning meriterande. God datavana. Erfarenhet av avgiftshandläggning och god kännedom om därtill gällande lagar och regler inom vård-och omsorg är en merit. Du ska vara stresstålig, ha lätt för att samarbeta och ta nya kontakter- Du har förmåga att prioritera det som är viktigast och ta eget ansvar i ditt dagliga arbete. Körkort B krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Villkor Anställningen är ett vikiariat t.o.m. 140531 med ev. förlängning. ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.”
Företag: Forshaga kommun, Vård o Omsorg
Ort: Forshaga
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Avgiftshandläggare jobb, Avgiftshandläggare Forshaga, Avgiftshandläggare Forshaga kommun, Vård o Omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avgiftshandläggare

Säljare Region Forshaga
FöretagsInvest AB är ett modernt och utvecklande företag inom reklam och marknadsföring. Vi ger bland annat ut ett affärsmagasin som är ett innehållsrikt magasin i fyrfärgstryck där företag kan läsa om företag och samtidigt annonsera om sina produkter och tjänster. Detta affärsmagasin skapar uppmärksamhet hos våra kunder och läsare. För att möta efterfrågan på marknaden söker vi säljare till region Forshaga Vi söker Dig som är kund och relationsorienterad, kan skapa ett bra klimat för affärer och inge förtroende. Du har mål och ser försäljning som en del av livet, d.v.s det skall vara kul att jobba och ha möjligheter till goda förtjänster. Vi söker både kvinnor och män, oavsett ålder, men med säljerfarenhet . Du skall ha egen bil o B-körkort. Du får ett eget distrikt. Vi erbjuder utbildning Vi erbjuder goda förtjänstmöjligheter i form av en garantilön plus provision samt statlig reseersättning och telefonersättning. I övrigt erbjuder vi ett utvecklande och självständigt arbete i ett framtidsföretag med utrymme för egna initiativ och flexibilitet. Välkommen med din ansökan via mail!
Företag: FÖRETAGSINVEST I ÅKERSBERGA AB
Ort: Forshaga
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Region Forshaga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Region Forshaga

Homepartysäljare - Forshaga
Vi tror på vår slogan "Alla har rätt till ett BRA sexliv!" Förhoppningsvis har vi alla sex men vi tycker att alla ska ha riktigt BRA sex. Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare. More than love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbaste växande erotikföretag i branschen. Våra homepartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homepartyn. Som säljare för More than love åker du ut på förinbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel, kläder och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får klämma, känna och smaka på. Du har även med dig More than loves produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment. More than love utbildar dig i en mindre grupp under en hel dag och finns alltid till hands med löpande stöd och vidareutbildningar. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företaget, har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen. Du når oss via telefon dygnet runt, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. More than love är ett företag som har kvar den familjära känslan, vi vill ha en personlig kontakt med dig som säljare. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar på More than love har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra. Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt. Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem. Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet. Vi hjälper dig att inge dina kunder trygghet när de bokar ett homeparty med oss då vi står för all administration och kundtjänst. Vi står för bokningsbekräftelse, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial, leveranser, produktpärmar och rekvisita. Vi sköter även inbetalning av skatt och sociala avgifter. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete med bra möjligheter. Eftersom partyna oftast är på fredag och lördagkvällar går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi söker dig som inte tycker att sex är något tabubelagt utan bara naturligt och roligt. Är du social, har lätt att tala inför grupp och besitter en säljande sida så är detta något för dig. Vi söker personal som är: Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat Ordningsam Serviceinritad Punktlig och pålitlig Sammarbetsvillig men ändå självgående Van och har lätt för att prata inför grupp med humor Krav: 18 år Bil och körkort Grundläggande datavana Tillgång till Internet Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden. Lön: Provision baserad Låter detta som ett jobb som passar dig? Maila då ditt cv, personligabrev och en bild på dig till oss. Kontaktinfo: More than love AB Kungsgatan 19 461 31 Trollhättan Tfn +46 520-426015 Org nr: 556876-7262 www.morethanlove.se info@morethanlove.se
Företag: MORE THAN LOVE AB
Ort: Forshaga
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Homepartysäljare - Forshaga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homepartysäljare - Forshaga

Löneadministratör/systemförvaltare
Forshaga kommun Arbetsuppgifter Som en av våra löneadministratörer arbetar du både konsultativt och praktiskt med frågor som rör lön och anställningsvillkor. I arbetet ingår bl a support till chefer och anställda, registrering av underlag samt utfärdande av intyg. Som en av våra systemförvaltare kommer du att arbeta med drift och underhåll av vårt personalsystem. Kvalifikationer Den vi söker har eftergymnasial utbildning inom löneadministration/systemvetenskap alternativt erfarenhet som kan bedömas likvärdig.  Du har kunskap om de lagar och avtal som styr arbetstagares villkor. Den vi söker har förmåga att se sammanhang och och förstå konsekvenser. Erfarenhet från lönearbete i kommunal verksamhet (ev landsting)  är meriterande. Vi använder PA- systemet PersonecP, kännedom om detta system värderas. Som person har du lätt i mötet med andra människor och tycker att ett bra bemötande är viktigt. Utifrån ett gemensamt synsätt arbetar du självständigt och har förmåga att anpassa information till mottagare och situation. I arbetet är du också ansvarstagande, strukturerad, samarbetsorienterad och lösningsfokuserad.   Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.   ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.”
Företag: Forshaga kommun - Personalkontor
Ort: Forshaga
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör/systemförvaltare jobb, Löneadministratör/systemförvaltare Forshaga, Löneadministratör/systemförvaltare Forshaga kommun - Personalkontor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör/systemförvaltare

Socialsekreterare
Forshaga kommun ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.” Som barnkommun i Värmland vill vi att alla barn och ungdomar ska ha en god miljö för lärande där de känner sig trygga och ges möjlighet att nå goda resultat. Enheten för barn- och familj strävar efter att erbjuda barn- och tonårsfamiljer gott stöd och bemötande. Vår enhet har som mål att vara en arbetsplats där man trivs och kan utvecklas. Vi behöver för närvarande en förstärkning i arbetsgruppen. Arbetsuppgifter Socialt utrednings- och behandlingsarbete inom enheten. I tjänsten ingår 5 % skolkurator på en skola åk 0-6. Kvalifikationer Socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Du ska vara väl insatt i socialtjänstlagen och BBIC då utredningar och dokumentation är en del av vardagsarbetet. Du ska vara lyhörd och se möjligheterna och glädjen i arbetet. Du har tidigare erfarenhet av arbete med barn inom socialtjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan! Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Företag: Forshaga kommun - IFO Barn/Fam
Ort: Forshaga
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Forshaga, Socialsekreterare Forshaga kommun - IFO Barn/Fam
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Sälj OS med Viasat i Forshaga
Viasat Field Sales jobbar med försäljning direkt till slutkund ute på fältet. Vi är idag 30 framgångsrika team med 5-10 säljare i Sverige som besöker privatpersoner boende i villa och radhus. All försäljning sker genom personliga möten och sker utöver hemförsäljning även på event, mässor och i butiker. Dina arbetsuppgifter kommer vara att sälja våra TV-upplevelser, allt från OS i Sotji till Premier League och de senaste filmpremiärerna! Nu söker vi dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. DU KAN SÄLJA. OCH LYSSNA, LÄRA OCH LEVERERA. På Viasat jobbar vi hårt för att ha Sveriges bästa säljare. I början av din anställning hos oss får du genomgå en utbildning som bl.a. innehåller säljstrategi, retorik och produktkunskap. Den fullständiga utbildningen på Viasat Academy, består av totalt fem steg där du med tiden utvecklar hela din potential. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas! HAR DU VAD VI SÖKER? - Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team - Du brinner för att jobba med människor - Du drivs av en hög rörlig lön - Du har förväntningar på dig själv och är alltid mån om att leverera - Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning DEN BÖRJAR HÄR. DIN KARRIÄR. För att känna dig hemma på Viasat bör du trivas med utåtriktade människor, vara ansvarstagande och ha en vilja att lyckas. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 13-21. Om du känner dig träffad; skicka ansökan till pernilla.blennow@viasat.se med CV och personligt brev. Märk ansökan "Säljare ". Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Pernilla Blennow rekryterare på Viasat, 08-562 025 53 eller 073-699 25 53. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television m.fl.
Företag: Viasat AB
Ort: Forshaga
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Sälj OS med Viasat i Forshaga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sälj OS med Viasat i Forshaga

Drogterapeut
Forshaga kommun ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.” Förvaltningens uppdrag är att erbjuda vuxna vägledning och utbildning i det livslånga lärandet. Inom förvaltningen finns också vägledning och stöd till vuxnas individutveckling mot en egen försörjning. Här samordnas även arbetsmarknadspolitiska åtgärder och vi ansvarar för det kommunala uppföljningsansvaret. Beroendemottagningen Trappan söker en drogterapeut. Trappans verksamhet ingår organisatoriskt i Vuxengruppen IFO som jobbar med missbruk, försörjningsstöd och integration och hör till förvaltningen för Lärande och arbete. Trappan jobbar med alkohol- och drogberoende och spel om pengar. Målgruppen är i huvudsak vuxna över 20 år men arbetet innebär även i viss del kartläggning och behandling av ungdomar med missbruk. Vi jobbar även med anhörigstöd. Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med motivation, behandling, återfallsprevention och eftervård både individuellt och i grupp. Vi utför drogtester och har uppsökande verksamhet i form av hembesök. Som drogterapeut arbetar du på uppdrag av socialsekreterare med hjälp av genomförandeplaner, behandlingsplaner och uppföljningar. Arbetet sker i samverkan både externt och internt och just nu pågår arbete med att utöka samverkan med ideella krafter. Kvalifikationer Drogterapeut eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet från behandlingsarbete med beroendeproblematik och tillämpning av screening- och bedömingsinstrument som tex ADDIS är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan! Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Företag: Forshaga kommun, Lärande o Arbete
Ort: Forshaga
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Drogterapeut jobb, Drogterapeut Forshaga, Drogterapeut Forshaga kommun, Lärande o Arbete
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drogterapeut

Studie- och yrkesvägledare
Forshaga kommun ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.” Förvaltningens uppdrag är att erbjuda vuxna vägledning och utbildning i det livslånga lärandet. Inom förvaltningen finns också vägledning och stöd till vuxnas individutveckling mot en egen försörjning. Här samordnas även arbetsmarknadspolitiska åtgärder och vi ansvarar för det kommunala uppföljningsansvaret. Forshaga Lärcenter söker studie- och yrkesvägledare för en central roll vid kommunens Vuxenutbildning. Lärcenter samlar vägledningsresurser i det vi benämner vägledningscentrum vilket är en gemensam ingång för olika individuella mål.  Kommunens studie- och yrkesvägledare har den kompetens som krävs för att den sökande själv ska kunna sätta upp mål och fatta väl underbyggda beslut. Arbetsuppgifter Utöver vägledning inför studier vid kommunal vuxenutbildning innebär rollen även vägledning mot Undervisning i svenska för invandrare, Folkhögskola och eftergymnasial utbildning. Du ansvarar för att en individuell studieplan upprättas som utgår från den sökandes behov och förutsättningar. Du samverkar med andra betydelsefulla aktörer och du söker aktivt upp prioriterade målgrupper. Du har en förmåga att coacha individen mot personlig utveckling och du är en god ambassadör för våra verksamheter. Kvalifikationer Studie- och yrkesvägledarexamen. Vi söker en studie- och yrkesvägledare som vill möta potentiella sökande där de finns. En hög tillgänglighet och olika former av utåtriktat arbete är önskvärt. Vi prövar gärna vägledning i grupp då det kan anses lämpligt. I Lvux12 uttrycks betydelsen av att vuxenutbildningen samarbetar med arbetslivet när det gäller yrkesutbildning. Studie- och yrkesvägledaren utgör en auktoritet  i samarbetet med kommunens Arbetsmarknadsenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan! Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Företag: Forshaga kommun, Lärande o Arbete
Ort: Forshaga
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Enhetschef LSS
Forshaga kommun ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.” Kommunens insatser inom verksamhetsområdet vård och omsorg har som mål att underlätta för den enskilde att få en väl fungerande vardag. Det handlar bland annat om att underlätta boendet och den dagliga livsföringen för personer som på grund av ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning har svårt att klara sig på egen hand. Beskrivning Vi söker en enhetschef med ansvar för LSS-boende och personlig assistans. Arbetsuppgifter Som enhetschef har du ansvar för kvalitets- och utvecklingsarbete, personalfrågor, arbetsmiljö- och budgetansvar. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Kvalifikationer Vi söker dig som är socionom gärna med inriktning äldreomsorg/ funktionsnedsättning alternativt sjuksköterska med lämplig vidareutbildning. Du kan också ha genomgått annan högskoleutbildning som vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning. Har du arbetat med LSS är det en fördel. Genomförd chefs-/ledarutbildning är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.   Välkommen med din ansökan! Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Företag: Forshaga kommun, Vård o Omsorg
Ort: Forshaga
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef LSS

Enhetschef äldreomsorg
Forshaga kommun ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.” Kommunens insatser inom verksamhetsområdet vård och omsorg har som mål att underlätta för den enskilde att få en väl fungerande vardag. Det handlar bland annat om att underlätta boendet och den dagliga livsföringen för personer som på grund av ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning har svårt att klara sig på egen hand. Beskrivning Vi söker en enhetschef till särskilt boende med inriktning omvårdnad. Arbetsuppgifter Som enhetschef har du ansvar för kvalitets- och utvecklingsarbete, personalfrågor, arbetsmiljö- och budgetansvar. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Kvalifikationer Vi söker dig som är socionom gärna med inriktning äldreomsorg/ funktionsnedsättning alternativt sjuksköterska med lämplig vidareutbildning. Du kan också ha genomgått annan högskoleutbildning som vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning. Har du arbetat med äldreomsorg/geriatrik är det en fördel. Genomförd chefs-/ledarutbildning är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.   Välkommen med din ansökan! Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Företag: Forshaga kommun, Vård o Omsorg
Ort: Forshaga
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef äldreomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef äldreomsorg


Sök lediga jobb Forshaga

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se