Forskningssjuksköterska Stockholm jobb - lediga jobb

Forskningssjuksköterska Stockholm jobb Forskningssjuksköterska Stockholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Forskningssjuksköterska Stockholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Forskningssjuksköterska Stockholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Miljöspecialist- Solna

  2. Bartender- Järfälla

  3. GIPSGJUTARE- Stockholm

  4. Säljare sökes till klädbutik- Stockholm

  5. Taxiförare/Taxichaufför- Botkyrka

  6. VVS- montörer sökes för entrepenader- Stockholm

  7. Kock till Grekiska Kolgrillsbaren vid Globen!- Stockholm

  8. Taxiförare/Taxichaufför- Sundbyberg

  9. LEG PSYKOLOG MED KBT-INRIKTNING- Haninge

  10. Säljare bygg- Stockholm


Mer beskrivning

Miljöspecialist
Verksamhetsområde Stora Projekt ansvarar för att upphandla och genomföra Sveriges allra största och mest komplexa infrastrukturprojekt. Som en av landets - och därmed Nordens - största byggherrar och beställare bidrar vi till samhällsutvecklingen på ett påtagligt sätt, såväl i planeringsskedet som i byggskedet. Vi sätter stort fokus på att slutföra våra projekt i tid, till rätt kostnad och med förväntat innehåll. Några av våra största projekt just nu är införandet av tågtrafikstyrningssystemet ERTMS samt investeringsprojekten Hallandsås, Förbifart Stockholm, E4 Sundsvall och Västlänken. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta med miljöfrågor inom vatten, luft, buller, natur och kultur och du kommer främst att vara kopplad till den verksamhet som bedrivs av Trafikverket inom nybyggnation av infrastruktur. Som miljöspecialist kommer du att säkerställa att miljöfrågorna omhändertas på bästa sätt. Detta förutsätter att du är aktiv och bistår med din kompetens i alla skeden, det vill säga från inledande planering till byggande och uppföljning. Du handlägger och stöttar projekten i tillståndsärenden samt myndighetskontakter. Du handlägger operativa miljöfrågor inom projekten och tar fram miljökrav vid upphandling av leverantörer samt säkerställer att ställda miljökrav efterlevs. I arbetsuppgiften ingår även att utvärdera och förbättra arbetssätt och rutiner, delta och genomföra FOI-projekt inom miljöområdet samt svara på inkomna remisser. Du har högskoleutbildning inom miljöområdet eller utbildning och motsvarande erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har minst 5 års kvalificerad yrkeserfarenhet inom miljöområdet. Du har bred, generell miljökompetens och erfarenhet av olika miljöfrågor samt har erfarenhet från arbete i anläggningsbranchen. Då arbetet innebär mycket interna och externa kontakter är det viktigt att du är kommunikativ och lyhörd samt är utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Du är självgående, flexibel samt uttrycker dig väl i svenska språket i både tal och skrift. Du ska ha goda kunskaper i engelska. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Körkort B är ett krav. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt, därför eftersträvar vi en mångfald bland våra medarbetare.
Företag: Trafikverket
Ort: Solna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Miljöspecialist jobb, Miljöspecialist Solna, Miljöspecialist Trafikverket
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljöspecialist

Bartender
ARBETSPLATSEN Rickos är din kvarterskrog i centrala Jakobsberg. Vi serverar mat med hög kvalitét i modern miljö. Vi serverar även lunch alla vardagar mellan 10.30 - 14.00. Vi behöver nu en bartender till vår bakficka. Vår bakficka heter DrickBar&Kök. En liten mysig pub med härlig karisma. En lite enklare pubmeny serveras här. ERFARENHET Vi ser du har tidigare erfarenhet som bartender.
Företag: Rickos Lounge & Matsal
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Bartender jobb, Bartender Järfälla, Bartender Rickos Lounge & Matsal
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bartender

GIPSGJUTARE
Uppsala Massbyggare söker personal inom gjutning och formgivning. Tidigare erfarenhet av naturgipsgjutning och formgivning krävs. Välkommen med din ansökan!
Företag: Uppsala Massbyggare AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga GIPSGJUTARE jobb, GIPSGJUTARE Stockholm, GIPSGJUTARE Uppsala Massbyggare AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: GIPSGJUTARE

Säljare sökes till klädbutik
RJJ Fashion by Stockholm Sweden söker van säljare av märkeskläder till butik på Södermalm. Heltid/deltid beroende på vad vi kommer överens om.
Företag: RJJ Fashion by Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes till klädbutik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes till klädbutik

Taxiförare/Taxichaufför
Söker en trevlig förare, med taxilegitimation och taxikurir legitimation. Vi har garage i Botkyrka, Tumba och Alby.
Företag: Radina
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare/Taxichaufför jobb, Taxiförare/Taxichaufför Botkyrka, Taxiförare/Taxichaufför Radina
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare/Taxichaufför

VVS- montörer sökes för entrepenader
Johanneshovs Rör AB är ett auktoriserat VVS-företag som arbetar med entreprenader och servicearbeten. Vi har AAA-rating. Företaget har bland annat ramavtal med HSB och Stockholmshem. Arbeten sker i hela StorStockholm. Vi har nya, fullt utrustade servicebilar. Arbetsuppgifter: Vi söker rörmokare för entrepenadarbeten som kan arbeta såväl självständigt och i team. Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda lärlingsplats. Utbildning/Erfarenhet: OBS!!!!! Vi söker rörmokare med VVS-certifikat eller som har mångårig vana som VVS-montör. Företaget bekostar diverse utbildning som till exempel Säker Vatten. OBS! Vi vill inte ha kandidater från bemanningsföretag. OBS!
Företag: Johanneshovs Rör AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga VVS- montörer sökes för entrepenader jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VVS- montörer sökes för entrepenader

Kock till Grekiska Kolgrillsbaren vid Globen!
Grekiska Kolgrillsbaren är en restaurang som är belägen vid Globen. Vi söker en kock på heltid, gärna med erfarenhet sedan tidigare.
Företag: Kolens Grill i Globen AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till Grekiska Kolgrillsbaren vid Globen! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till Grekiska Kolgrillsbaren vid Globen!

Taxiförare/Taxichaufför
Söker en trevlig förare, med taxilegitimation och taxikurir legitimation. Vi har garage i Botkyrka, Hallunda.
Företag: Miljö Taxi Stockholm AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare/Taxichaufför jobb, Taxiförare/Taxichaufför Sundbyberg, Taxiförare/Taxichaufför Miljö Taxi Stockholm AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare/Taxichaufför

LEG PSYKOLOG MED KBT-INRIKTNING
Kort beskrivning av företaget: Capio Psykiatri bedriver sedan 2009 specialiserad psykiatrisk öppenvård på entreprenad i sydöstra Stockholms län. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. På Haninge Psykiatriska Mottagning arbetar f n 25 personer av olika professioner och vi finns i nya fräscha lokaler i Haninge Centrum, intill pendeltågsstationen, ca 20 minuter från Stockholm C. INFORMATION OM LEDIG TJÄNST --------------------------- Arbetsplats: Rudsjöterrassen 5, 10 tr Postnummer: 135 60 Ort: Handen Titel: LEG PSYKOLOG MED KBT-INRIKTNING Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi vill nu utöka vår mottagning med ännu en psykolog. Hos oss får du stort eget ansvar och möjlighet att utforma evidensbaserade behandlingsformer utifrån patienternas behov. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innebär neuropsykiatriska utredningar, individualterapi, gruppterapi samt utveckling av nya behandlingsformer tillsammans med övriga i psykologteamet. Handledning erbjuds. Beskrivning av kvalifikationer: Kompetenskrav: Leg psykolog med KBT-inriktning och erfarenhet från vuxenpsykiatrin. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet att göra neuropsykiatriska utredningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. ANSTÄLLNINGSVILLKOR ------------------- Tillträde: Snarast enligt överenskommelse. Typ av anställning: Vanlig anställning Erfarenhet: Erfarenhet krävs Varaktighet: Tillsvidare Arbetstid: Heltid Övrig information beträffande Arbetstid/Varaktighet: Anställning tillsvidare, heltid må fre 8-17, flextid. Löneform: Fast lön Övriga villkor: Välkommen med din ansökan snarast men senast 2013-08-15 till yolanda.sandberg@capio.se ANSÖKAN ------- Senast: 20130815 AG referens: Leg psykolog Skriftligt: Enbart skriftligt KONTAKTPERSONER --------------- Funktion: Enhetschef Namn: Yolanda Sandberg E-post: yolanda.sandberg@capio.se Telefon: 0708-921386
Företag: Capio Psykiatri
Ort: Haninge
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga LEG PSYKOLOG MED KBT-INRIKTNING jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LEG PSYKOLOG MED KBT-INRIKTNING

Säljare bygg
Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, hantverks- och fordonsbranschen. Vi erbjuder nu dig möjligheten att bli en framgångsrik medarbetare hos oss. Arbetsplats: Stockholm med omnejd HÄNG MED I VÅR FRAMGÅNG! Vi söker nu SÄLJARE BYGG Stockholm med omnejd Som Säljare Bygg ska du vara kundfokuserad och engagerad, med erfarenhet från byggbranschen. Du förstår värdet i en hög närvaro ute på fältet, och det är meriterande om du har arbetat som fältsäljare tidigare. Du etablerar och upprätthåller långsiktiga relationer med våra kunder. Beskrivning av kvalifikationer: För att lyckas som Säljare behöver du var utåtriktad och kunna arbeta självständigt. Du är resultatinriktad och har viljan att utvecklas och kan arbeta mot högt satta mål. Du har lätt för att samarbeta och har en positiv inställning. I en ständig utveckling är engagemang, delaktighet och respekt för individen några av värderingarna som genomsyrar vårt dagliga arbete, och vi önskar att du delar dessa värderingar. Du har en god datavana.
Företag: WÜRTH SVENSKA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare bygg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare bygg


Sök lediga jobb Forskningssjuksköterska Stockholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se