Frösunda LSS AB jobb - lediga jobb

Frösunda LSS AB jobb Frösunda LSS AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Frösunda LSS AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Frösunda LSS AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personlig assistent vikarier i Rimbo- Norrtälje

 2. Pluggar du? Vill du jobba extra? Då kanske du är rätt för mig?!- Stockholm

 3. Modig och driven Personlig Assistent sökes till Ekerö- Stockholm

 4. Personlig Assistent med Team Samordnar roll sökes till kvinna med Stroke- Stockholm

 5. Sjuksköterskor Natt, Almens äldreboende, Järfälla.- Stockholm

 6. Personlig assistent till en 2 månaders bebis- Stockholm

 7. Lyhörd och kreativ personlig assistent sökes till kille i Sollentuna- Stockholm

 8. Personlig assistent till pojke med autism- Stockholm

 9. Verksamhetschef till Daglig verksamhet i Täby, Arninge- Stockholm

 10. Verksamhetschef till Daglig verksamhet i Täby, Arninge- Stockholm

 11. Kvinnliga personliga assistenter sökes till Jordbro- Stockholm

 12. Personlig assistent till 6-årig kille på Östermalm- Stockholm

 13. Personlig assistent, Vikarier sökes till Furudal- Mora

 14. Vikarier till våra kunder i Mora- Mora

 15. Vikarier till våra kunder i Falun- Falun

 16. Behovsvikarier till kund i Avesta- Avesta

 17. Personlig assistent till 13-årig flicka.- Gävle

 18. Personliga assistenter, Östersund- Östersund

 19. Personliga assistenter sökes i Oskarshamn- Oskarshamn

 20. Personlig assistent till ung tjej sökes- Växjö

 21. Personlig assistent Växjö- Växjö

 22. Personlig assistent Lönsboda- Älmhult

 23. Personliga assistenter sökes till man i Helsingborg- Helsingborg

 24. Matlagningsintresserad assistent sökes!- Nyköping

 25. Personliga assistent till Eskilstuna- Oxelösund

 26. Personlig assistent 26% kväll och helg.- Uppsala

 27. Vikarierande personliga assistenter med tracvana.- Uppsala

 28. Frösunda söker verksamhetschef i Uppsala med tillträde omgående- Uppsala

 29. Vårdare/Coach- Uppsala

 30. Vårdare/Coach- Uppsala

 31. Personliga assistenter till Arvika, Sunne och Stöllet- Karlstad

 32. Frösunda LSS AB söker verksamhetschefer - Placering Karlstad- Karlstad

 33. Personlig assistent sökes omgående- Umeå

 34. Personlig assistent Obbola vikariat ca 83 %- Umeå

 35. Personlig assistent till kund i Bursiljum- Skellefteå

 36. Boendepersonal för ensamkommande ungdomar i Åsele, Västerbotten- Lycksele

 37. Vi söker dig som vill jobba extra som Personlig assistent!- Umeå

 38. Verksamhetschef till hem för ensamkommande í Västerbotten, Åsele.- Lycksele

 39. Frösunda söker verksamhetschef inom personlig assistans i Sundsvall- Sundsvall

 40. Timvikarie vänersborg- Vänersborg


Mer beskrivning

Personlig assistent vikarier i Rimbo
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. I uppdraget ingår att tillsammans med mannen delta i vardagsgöromål som hushållsskötsel, följa med på sjukhusbesök, aktiviteter mm.  Vi söker dig som är personligt mogen, gärna med omsorgserfarenhet (demens, förvärvade hjärnskador etc). Du besitter en förmåga att skapa trygghet och struktur genom att vara noggrann och genomtänkt. Vi tror att du är en positiv och engagerad person som gillar att ta ansvar och är empatisk. Kunden ser gärna att du är + 40 år. Arbetstiderna är dag/kväll/helg med början snarast. Vi ser gärna att du kan börja inskolning snarast. Lön/Förmåner: Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns Ansökningar mottages endast via denna länk. Ansökan ska innehålla personligt brev och CV som bifogas i angivna format. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent vikarier i Rimbo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent vikarier i Rimbo

Pluggar du? Vill du jobba extra? Då kanske du är rätt för mig?!
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. "Jag är en ung kvinna som gillar djur, vara ute på promenader, baka, laga mat och en massa annat! Till följd av en trafikolycka har jag fått en förvärvad hjärnskada, vilket gör att jag behöver hjälp av mina personliga assistenter . Jag behöver utöka min personalstyrka med fler kvinnliga assistenter, som kan hoppa in som vikarie vid akuta sjukdomar och ledigheter. Du som söker skall vara lugn, stabil och fysiskt frisk. Det är en stor fördel om du har vana av assistentyrket, då du kommer att vara mig behjälplig med min personliga omvårdnad, träning och hushållsarbete. Ett krav är att du kan flytande svenska i tal och skrift. Ansökan och eventuella frågor skickas via mail. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Pluggar du? Vill du jobba extra? Då kanske du är rätt för mig?! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pluggar du? Vill du jobba extra? Då kanske du är rätt för mig?!

Modig och driven Personlig Assistent sökes till Ekerö
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Är du modig och vill anta nya utmaningar? Har du dessutom erfarenhet från arbete med autism och/eller beteendeproblematik är det dig vi söker! Vi söker fyra assistenter som arbetar i ett team om 6 personer till en kvinna med autism. Arbetet innebär att du som personlig assistent arbetar för att ge vår kund ett så normalt liv som möjligt utifrån kundens önskemål och behov. Du sätter kunden i centrum och är lyhörd och anpassningsbar för att fungera ihop med kunden i det dagliga livet. I ditt arbete får du regelbunden handledning tillsammans med dina kollegor. Erfarenhet att arbeta med PBS (Positive Behavior Support) och/eller TBA (tillämpad beteendeanalys) är mycket meriterande men inget krav. Som person är det viktigt att du är engagerad, kan följa instruktioner och har samarbetsförmåga. Att vara lyhörd och flexibel är även det viktiga egenskaper. Vi ser även att du bor i när området. Passar du in i beskrivningen här ovan så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan tillsammans med din meritförteckning. Intervjuer med de sökande som vi finner intressanta kommer att ske löpande Tjänsterna är tillsvidareanställningar och du blir fördelad en schemarad där passen är förlagda på dagtid, kvällstid, natt och helger. Individuell lönesättning och kollektivavtal. Vi begär utdrag från polisens brottsregister. Tillsättning: Omgående För ytterligare information, kontakta verksamhetschef Angela Ostojic. Växel: 08-51494502   Polisregisterutdrag som du kan ansöka om här: http://www.polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.3.pdf
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Modig och driven Personlig Assistent sökes till Ekerö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modig och driven Personlig Assistent sökes till Ekerö

Personlig Assistent med Team Samordnar roll sökes till kvinna med Stroke
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Hej jag är en kvinna i mina bästa år som söker en duktig, noggrann personlig assistent med hjärta och engagemang! Det jag behöver hjälp med är att få hjälp i min vardag, du ska vara mina händer och fötter, du hjälper mig med min habilitering och med den omvårdnad som jag behöver. Som Teamsamordnare måste du vara noggrann och strukturerad. Du som teamsamordnare är verksamhetschefens högra hand så att säga. Du måste kunna fullgod svenska i tal och skrift. Då du ska hjälpa mig med intimhygien ser jag helst kvinnliga sökande. Du kommer att jobba på rullande schema, vilket innebär att du jobbar både dagtid och journätter. Tjänsten kommer vara en heltids tjänst.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent med Team Samordnar roll sökes till kvinna med Stroke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent med Team Samordnar roll sökes till kvinna med Stroke

Sjuksköterskor Natt, Almens äldreboende, Järfälla.
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker nu omgående timanställda sjuksköterskor till natten på Almen äldreboende. Ett boende med 40 platser för personer över 65 år i Järfälla. Frösunda ansvarar för driften sedan 2013-04-16. Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning som sjuksköterska, med erfarenhet av äldreomsorg. Det är av stor vikt att du är social, trygg och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet gentemot våra kunder på boendet. Vi vill också att du är positiv, lösningsfokuserad och flexibel i ditt sociala bemötande. Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete där du arbetar med kvalitet nära kunder och övriga medarbetare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt att dina värderingar stämmer överens med företaget. Vi erbjuder: Ett utmanande, roligt och stimulerande arbete med möjlighet till personlig utveckling, utbildning och fortbildning. Arbete pågår för att starta upp ett nätverk för sjuksköterskorna inom Frösundas äldreomsorg. Tjänsten Kollektivavtal med individuell lönesättning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske löpande.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor Natt, Almens äldreboende, Järfälla. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor Natt, Almens äldreboende, Järfälla.

Personlig assistent till en 2 månaders bebis
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994.   Vi söker assistenter som är intresserade av att starta upp en assistans hos vår lilla kund som är 2 månader. Du bör ha erfarenhet och /eller stort intresse av att arbeta med små barn, vara trygg, stresstålig och engagerad. Du ska även vara bra på att hantera svenska språket i tal och skrift samt rökfri. Den lilla har trakealkanyl på grund av stämbandsförlamning så arbetet består till stor del av tillsyn och övervakning. Utbildning kommer att ges. Vi söker i första hand assistenter till natt och eventuellt en liten del av dagen.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till en 2 månaders bebis jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till en 2 månaders bebis

Lyhörd och kreativ personlig assistent sökes till kille i Sollentuna
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Jag är en nyfiken och aktiv kille boende i Sollentuna på snart 8 år som söker assistenter och vikarier till helger och vardagskvällar (må-to kl. 16-19.30). Det jag vill ha hjälp med är att med dig som stöd gå på upptäcksfärd i världen då jag gillar att vara utomhus. När tillfälle ges så badar jag gärna, rider eller cyklar. Men på vardagskvällarna vill jag ofta ta det lite lugnare efter en lång dag på skolan och fritids. Som min personliga assistent kommer du vara min tolk eftersom jag inte kan prata eller teckna. Du kommer också få hjälpa mig när jag leker med mina kompisar, min 5-åriga lillasyster eller t.ex. lagar mat med familjen. Jag behöver din hjälp med att äta med sked och gaffel, sköta min hygien och att stötta mig i olika vardagssituationer .  Min funktionsnedsättning är ovanlig, Corpus Callosum Agenesi vilket får till följd att det tar lång tid för mig att lära mig saker och jag behöver därför hjälp med att öva praktiska moment i vardagen, träna kommunikation och även viss fysisk träning. Det är det viktigt att vi både trivs och fungerar bra tillsammans så jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är därför viktigt att du har ett genuint intresse av människor, att du är lyhörd och har tålamod men också att du tar initiativ och är kreativ så att vi får det roligt tillsammans. Mina föräldrar vill också att du sätter gränser och inte är rädd för att ta en konflikt när det behövs. För närvarande finns i snitt 26 timmar per vecka i tjänst, vänligen ange i ansökan om du är intresserad av rollen som schemalagd assistent eller att arbeta som vikarie. Jag uppskattar en rökfri miljö och vill gärna att du har körkort, om du dessutom har egen bil är det ett plus. Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller med att arbeta med barn är meriterande. Timlön, Ob-ersättning samt övriga anställningsvillkor regleras utifrån gällande kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse. Sänd din Ansökan omgående då rekrytering sker löpande. Önskvärt är att registerutdrag finns för att snabba på eventuell anställning.   Som personlig assistent åt barn med funktionsnedsättning krävs ett särskilt utdrag ur polisens belastningsregister som du kan ansöka om här: http://www.polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.9.pdf
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lyhörd och kreativ personlig assistent sökes till kille i Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lyhörd och kreativ personlig assistent sökes till kille i Sollentuna

Personlig assistent till pojke med autism
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Personlig assistent sökes till 9-årig pojke i Bagarmossen. Du behöver vara lyhörd och kunna jobba utifrån pojkens behov och tänka lösningsfokuserat i ditt arbetssätt. Den person vi söker är en ansvarsfull, tålmodig, trygg, mogen och som kan se sin egen del i uppdraget. Det är viktigt att du är aktiv och initiativrik men även lyhörd och inkännande med ett gott förhållande till barn. Du får gärna vara sportig. Arbetstid 15-20 tim/månaden, tisdag och torsdag kväll samt två helger i månaden, samt dessutom gärna följa med familjen på lov. Start vecka 31, med introduktion innan. Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Tillsvidare så länge assistans uppdraget varar. Rullande schema.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till pojke med autism jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till pojke med autism

Verksamhetschef till Daglig verksamhet i Täby, Arninge
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Nu söker vi en Verksamhetschef till två av våra dagliga verksamheter i Täby, Arninge. - Frösunda Konst och Palett samt Frösunda Verkstan Verksamheterna vänder sig till personer med utvecklingsstörning eller autism som har rätt till daglig verksamhet enligt LSS § 9.10. Som verksamhetschef är du spindeln i nätet och skall planera, leda, samordna och kvalitetssäkra arbetet på enheten. Du säkerställer att kunderna får rätt bemötande och arbetar aktivt med den personliga genomförandeplanen för respektive kund. I tjänsten ingår ansvar för både medarbetare och ekonomi. Tillsammans med dina medarbetare arbetar du med den fortsatta utvecklingen av verksamheten samt ansvarar för dialogen med kommunen i tillsättningen av platser. Du kommer att ingå i en ledningsgrupp tillsammans med andra verksamhetschefer för daglig verksamhet inom Frösunda. Mer om oss - www.frosunda.se Utbildning/erfarenhet: * Du har erfarenhet av att leda medarbetare. * Du har högskoleutbildning med 120/180 poäng (nya/gamla systemet) inom relevant område. * Du har goda kunskaper om funktionshindren autism och utvecklingsstörning samt av LSS.   Personliga egenskaper: * Du är en tydlig ledare som kan motivera och entusiasmera dina medarbetare. * Du är initiativrik, målmedveten och inte rädd för utmaningar. * Du är trygg i dig själv och kan ta beslut på egen hand. * Du är engagerad, positiv och lösningsorienterad. * Du har en god social kompetens och är bra på att kommunicera med människor på olika nivåer. * Du är bra på att samarbeta och har en vilja att bidra. Vi erbjuder: Ett roligt och stimulerande arbete med möjlighet till personlig utveckling. Kollektivavtal med individuell lönesättning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänstgöringsgrad 80-100% med tillträde augusti/september 2013. Sista ansökningsdag är 23 juni 2013.  Intervjuer kommer att hållas löpande
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef till Daglig verksamhet i Täby, Arninge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef till Daglig verksamhet i Täby, Arninge

Verksamhetschef till Daglig verksamhet i Täby, Arninge
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Nu söker vi en Verksamhetschef till två av våra dagliga verksamheter i Täby, Arninge. - Frösunda Konst och Palett samt Frösunda Verkstan Verksamheterna vänder sig till personer med utvecklingsstörning eller autism som har rätt till daglig verksamhet enligt LSS § 9.10. Som verksamhetschef är du spindeln i nätet och skall planera, leda, samordna och kvalitetssäkra arbetet på enheten. Du säkerställer att kunderna får rätt bemötande och arbetar aktivt med den personliga genomförandeplanen för respektive kund. I tjänsten ingår ansvar för både medarbetare och ekonomi. Tillsammans med dina medarbetare arbetar du med den fortsatta utvecklingen av verksamheten samt ansvarar för dialogen med kommunen i tillsättningen av platser. Du kommer att ingå i en ledningsgrupp tillsammans med andra verksamhetschefer för daglig verksamhet inom Frösunda. Mer om oss - www.frosunda.se Utbildning/erfarenhet: * Du har erfarenhet av att leda medarbetare. * Du har högskoleutbildning med 120/180 poäng (nya/gamla systemet) inom relevant område. * Du har goda kunskaper om funktionshindren autism och utvecklingsstörning samt av LSS.   Personliga egenskaper: * Du är en tydlig ledare som kan motivera och entusiasmera dina medarbetare. * Du är initiativrik, målmedveten och inte rädd för utmaningar. * Du är trygg i dig själv och kan ta beslut på egen hand. * Du är engagerad, positiv och lösningsorienterad. * Du har en god social kompetens och är bra på att kommunicera med människor på olika nivåer. * Du är bra på att samarbeta och har en vilja att bidra. Vi erbjuder: Ett roligt och stimulerande arbete med möjlighet till personlig utveckling. Kollektivavtal med individuell lönesättning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänstgöringsgrad 80-100% med tillträde augusti/september 2013. Sista ansökningsdag är 23 juni 2013.  Intervjuer kommer att hållas löpande
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef till Daglig verksamhet i Täby, Arninge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef till Daglig verksamhet i Täby, Arninge

Kvinnliga personliga assistenter sökes till Jordbro
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Kvinnlig personlig assistent sökes till kvinna i 60-årsåldern. Kvinnan har Parkinsons. Du kommer att hjälpa kunden med allt i sin vardag från personlig hygien till vanliga hushållssysslor som inhandling, matlagning, städning etc. Du arbetar aktivt för att kunden ska uppnå högsta livskvalitet och jobbar alltid utifrån kundens behov och önskemål. Den person vi söker är en ansvarskännande, tålmodig, trygg, mogen och som kan se sin egen del i uppdraget. Du behöver vara lyhörd och kunna jobba utifrån kundens behov och önskemål samt tänka lösningsfokuserat i ditt arbetssätt. Utifrån kunds önskemål  ska du vara en kvinna minst 25 år gammal, men din personliga mognad och personkemin mellan dig och kund är självklart det som är avgörande. Gärna utbildad undersköterska eller annan vårdutbildning, dock inget krav. Kännedom om parkinsons sjukdom, track och peg är en fördel. Utbildning kring skötsel av track samt sondmatning kommer att ges. Önskemål från kund: Assistent behöver prata svenska. Gärna kunnig i massage då kunden är stel och behöver masage dagligen. Gärna körkort. Kunden är allergisk mot katt. Ansökan skickas per mail! Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Tillsvidare så länge assistans uppdraget varar. Sökes 3-4 personer. Rullande schema.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga personliga assistenter sökes till Jordbro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga personliga assistenter sökes till Jordbro

Personlig assistent till 6-årig kille på Östermalm
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker en initiativ, kreativ assistent som har erfarenhet av autism, erfarenhet och kunskap om TBA (tillämpad beteendeanalys) är meriterande. Du som söker ska ha ett stort intresse för barn och vara intresserad av autism. Du som söker bör vara mellan 20-35år. Arbetstider: 3d/v kvällstid 16-21+en heldag/v. Startdatum: Mitten på augusti   Intervjuer som vi finner intressanta sker löpande. Individuell lönesättning och kollektivavtal.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 6-årig kille på Östermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 6-årig kille på Östermalm

Personlig assistent, Vikarier sökes till Furudal
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Som personlig assistent arbetar du till större delen i kundens hem, men resor och kortare utflykter förekommer. Det är därför av största vikt att du är lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och personlig mognad. Utbildning och yrkeserfarenhet inom området är meriterande, men ej ett krav då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Enklare vardagssysslor såsom matlagning, städ och tvätt förekommer. Kunden är en rullstolsburen medelålders kvinna boende i Furudal, norra delen av Rättviks kommun. Det förekommer delade turer, vilket medför att om du ej är boende i närheten måste du vara beredd att resa för kortare pass.  Ej pälsdjursallergiker då det finns katt i hemmet. Behovsanställning med möjlighet till schemarad. Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns. Bifoga personligt brev och CV i ansökan där din ålder framgår. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Mora
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, Vikarier sökes till Furudal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, Vikarier sökes till Furudal

Vikarier till våra kunder i Mora
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Som personlig assistent är du kundens förlängda armar och ben. Du arbetar med att stödja kunden i dennes livföring utifrån kundens behov och så att kunden ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt utifrån sin funktionsnedsättning. Arbetet kan således innebära stöd och hjälp i förflyttningar, hjälp med städning, hygien och allt annat som ingår i kundens liv där den behöver stöd eller hjälp. Som personlig assistent arbetar du där kunden befinner sig oavsett om det är i hemmet eller på resande fot. Det är därför av största vikt att du är noggrann, ansvarstagande, lyhörd, flexibel och proffesionell samt värnar om kundens personliga integritet. Tidigare erfarenheter av yrket meriterande, dock ej ett krav då personlig lämplighet värderas hos kunderna. Utdrag ur Brottsregistret krävs innan tjänsten tillsätts. Individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Bifoga Personligt Brev samt CV i din ansökan.   Välkommen med din ansökan!
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Mora
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarier till våra kunder i Mora jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarier till våra kunder i Mora

Vikarier till våra kunder i Falun
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Som personlig assistent är du kundens förlängda armar och ben. Du arbetar med att stödja kunden i dennes livföring utifrån kundens behov och så att kunden ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt utifrån sin funktionsnedsättning. Arbetet kan således innebära stöd och hjälp i förflyttningar, hjälp med städning, hygien och allt annat som ingår i kundens liv där den behöver stöd eller hjälp. Som personlig assistent arbetar du där kunden befinner sig oavsett om det är i hemmet eller på resande fot. Det är därför av största vikt att du är noggrann, ansvarstagande, lyhörd, flexibel och proffesionell samt värnar om kundens personliga integritet. Tidigare erfarenheter och utbildningar inom området är meriterande. Utdrag ur Brottsregistret krävs innan tjänsten tillsätts. Individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Bifoga Personligt Brev samt CV i din ansökan.   Välkommen med din ansökan!
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Falun
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarier till våra kunder i Falun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarier till våra kunder i Falun

Behovsvikarier till kund i Avesta
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker behovsvikarier till kund i Avesta. Du kommer att hjälpa kunden med allt i sin vardag från personlig hygien till vanliga hushållsysslor. Vidare ingår också i arbetsuppgifterna att följa med kunden på olika aktiviteter eller utflykter. Du arbetar aktivt för att kunden ska uppnå högsta livskvalitet och jobbar alltid utifrån kundens behov och önskemål. De personer vi söker är ansvarskännande, skötsamma, tålmodiga, trygga och som kan se sin egen del i uppdraget. Erfarenhet av arbete som personlig assistent är en merit. Du behöver kunna jobba utifrån den enskilde kundens behov och önskemål samt tänka lösningsfokuserat i ditt arbetssätt. Andra egenskaper som också värdesätts är att du är lyhörd, positiv och har idéer samt initiativförmåga. Utifrån kunds önskemål ska du vara kvinna och mellan 30-60 år. Din personliga mognad samt personkemin mellan dig och kund är det avgörande. B-körkort är ett krav.  Arbetstiderna är dag- och kväll, alla dagar i veckan enligt rullande schema
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Avesta
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Behovsvikarier till kund i Avesta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behovsvikarier till kund i Avesta

Personlig assistent till 13-årig flicka.
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Personlig assistent sökes till 13-årig flicka i Gävle. Du behöver vara lyhörd och kunna jobba utifrån flickans behov och tänka lösningsfokuserat i ditt arbetssätt. Den person vi söker är en ansvarsfull, tålmodig, trygg, mogen och som kan se sin egen del i uppdraget. Det är viktigt att du är aktiv och initiativrik men även lyhörd och inkännande med ett gott förhållande till barn. Du får gärna ha erfarenhet av yrket P-A samt autismliknande diagnoser. Ett plus om man behärskar teckenspråk Arbetstid: En tjänst som kommer vara förlagd på helg samt lovdagar för flickan, ej vardagar. Vi söker även vikarier till denna kund som kan bemanna vid ordinarie P-A´s frånvaro.   Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Tillsvidare så länge assistans uppdraget varar. Rullande schema.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Gävle
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 13-årig flicka. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 13-årig flicka.

Personliga assistenter, Östersund
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker personlig assistenter till vår nya kund i Östersund. Två viss tid på schemarad och ett längre schemalagt vikariat. Dessutom söker vi ett antal vikarier som kan arbeta vid ordinarie personals frånvaro. Du kommer arbeta dygnspass på ett rullande schema, vilket innebär att du arbetar 24 tim, i vilket jour ingår, såväl vardagar som helg. Du kommer arbeta med en tjej i 25-30 år, boende i Östersund. Hon söker dig man eller kvinna som är rök- och snusfri. P g a överkänslighet är det viktigt att du inte använder parfymerade hygienprodukter.  Arbetet som personlig assistent bygger på att du har en god kommunikation och samarbete med kunden, du behöver vara lyhörd för hennes behov av assistans. I arbetet ingår all omvårdnad, förflyttningar med hjälpmedel och hushållsarbete. Erfarenhet av liknande arbete är bra, men personlig lämplighet är viktigast.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Östersund
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter, Östersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter, Östersund

Personliga assistenter sökes i Oskarshamn
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Frösunda LSS AB i Oskarshamn söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos oss.  Vill du arbeta i ett företag som strävar efter att ge personer med funktionsnedsättning högsta möjliga livskvalitet och är du en person som snarare ser möjligheter än hinder så kan vi vara arbetsgivaren för dig. Vi söker nu både dig som vill jobba extra som timvikarie och dig som söker en fast schemarad hos en eller flera av våra kunder. Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är därför av största vikt att du är lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och personlig mognad. Utbildning och yrkeserfarenhet inom området är meriterande, men ej ett krav då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du får gärna vara studerande eller ha ett annat deltidsarbete som du vill kombinera med jobbet som personlig assistent. Körkort ett krav men du måste ej ha tillgång till egen bil. Frösunda LSS AB blir din arbetsgivare och vi står för arbetsledning och utbildning efter behov. Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns. Ansökan endast via denna länk. Bifoga personligt brev och CV där din ålder framgår. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes i Oskarshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes i Oskarshamn

Personlig assistent till ung tjej sökes
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. För kunds räkning söker nu Frösunda en behovsanställd personlig assistent åt en glad, pigg och aktiv 21-årig tjej med CP-skada. Du som söker är en tjej mellan 18-30 år som gillar att shoppa, fika och att gå ut och dansa. Du ska vara flexibel, ödmjuk och kunna ha öga för vad som behöver göras. Arbetet innefattar bland annat hjälpa till med hushållsysslor och att vara med vid aktiviteter.  Att vara anställd på behov innebär att kunna hoppa in med kort varsel vid till exempel sjukdom eller ledighet, så det ställer stora krav på flexibilitet. Det är viktigt att personkemin stämmer, skriv därför och berätta om dig själv som person i ansökan.   Arbetstid/varkatighet: Varierande arbetstid, behovsanställning. Rekryteringen sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Växjö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till ung tjej sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till ung tjej sökes

Personlig assistent Växjö
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker en personlig assistent till en aktiv kvinna, boende i radhus i centrala Växjö. Vi ser gärna att du är kvinna 30+. Du som söker är pigg, glad, rökfri samt praktisk och gillar att prova på nya utmaningar. Du ska inte vara allergisk mot katter. I arbetet som är omväxlande ingår assistans med personlig hygien, matlagning, trädgårdsarbete samt övriga sysslor i det dagliga livet. Som person är du lyhörd, flexibel, ansvarstagande och har lätt för att hantera olika situationer som dyker upp. Du har god självinsikt och är van att möta människors olika behov. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Bifoga CV och personligt brev där du berättar om dig själv i din ansökan. Arbetstiden är schemlagd dagar, kvällar och helger. Visstidsanställning, ca 50 %.  Körkort är ett krav. Individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Rekrytering sker löpande.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Växjö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Växjö

Personlig assistent Lönsboda
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Personlig assistent sökes till kvinna bosatt i Lönsboda. Kvinnan som är drygt 60 år är rullstolsburen och behöver personlig assistans dygnet runt. I arbetet ingår huvudsakligen personlig omvårdnad, samt praktiska göromål och vardagssysslor i hemmet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller liknade yrken. Vi ser gärna att du är en pigg, glad och mogen medelålders kvinna med god självinsikt som är van möta människors olika behov. Som person är du lyhörd, flexibel, ansvarstagande och har lätt för att hantera olika situationer som dyker upp. Du har ett ödmjukt och bra förhållningssätt mot andra människor. Du bör vara i fysisk god kondition, då det i arbetet förekommer lyft. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller liknade yrken. Som personlig assistent ska du vara en hjälpande hand i det dagliga livet, varpå det är mycket viktigt att personkemin stämmer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper samt att du delar Frösundas grundläggande värderingar, så skriv gärna och berätta om dig själv i ansökan. Du ska vara rök- och tobaksfri. B körkort och tillgång till bil är ett krav.  Tjänsten är timanställning vid behov under sommarperioden med möjlighet till förlängning till hösten. Arbetstider: dagpass och kväll+natt. I tjänsten ingår nattjour som är sovande med någon aktiv timme/natt. Tillträde så snart som möjligt. Urval sker löpande.  Timlön. Kollektivavtal finns. Om du vill veta mer om oss som assistansanordnare gå in på vår hemsida www.frosunda.se
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Älmhult
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Lönsboda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Lönsboda

Personliga assistenter sökes till man i Helsingborg
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Assistenter sökes till man i 60-årsåldern boende i Helsingborg. Vi söker kvinnliga assistenter i 40-50 årsåldern. Vi letar efter dig som är initiativrik, glad och positiv med erfarenhet från liknande arbeten. Du får gärna dela kundens intressen som bland innefattar matlagning, burfåglar, fotboll och kortspel. Undersköterske-examen, eller assistentutbildning liksom körkort är en fördel.   Välkommen med din ansökan!
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till man i Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till man i Helsingborg

Matlagningsintresserad assistent sökes!
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker en personlig assistent till en rullstolsburen kvinna i Oxelösund. Kunden har behov av ditt stöd med allt i vardagen från städning och vardagliga sysslor till hygien och matlagning. Kunden tränar regelbundet på rehab, behöver också stöd med träningen hemma. Du som söker är i enlighet med kundens önskemål  kvinna, har god matlagningskunskap och är 40 år eller äldre. Du ska kunna arbeta utifrån den enskilde kundens behov och önskemål och vara lösningsfokuserat i ditt arbetssätt. Du är lyhörd, respektfull, engagerad med god samarbetsförmåga. Tidigare vårderfarenheter är en merit. Personlig lämplighet och livserfarenhet kommer att värderas högt. Individuell lönesättning. Kollektivavtal med kommunal finns. Arbetstid 9-19 vardagar och helger enligt schema. Tillsätts omgående.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Matlagningsintresserad assistent sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matlagningsintresserad assistent sökes!

Personliga assistent till Eskilstuna
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker personliga assistenter för behovsanställning till en rörelsehindrad man i Eskilstuna Han har behov av ditt stöd med allt i vardagen från städning och vardagliga sysslor till hygien och matlagning. Du som söker är lyhörd, respektfull, engagerad med god samarbetsförmåga. Flexibilitet är en positiv egenskap, eftersom vår kund är aktiv och är ibland ute på uppdrag. B körkort är ett krav då kunden har egen bil. Du som söker är i enlighet med kundens önskemål i 30+ med god vårderfarenhet Du ska kunna arbeta utifrån den enskilde kundens behov och önskemål och vara lösningsfokuserat i ditt arbetssätt.   Tidigare vårderfarenheter är en merit. Personlig lämplighet och livserfarenhet kommer att värderas högt. Individuell lönesättning. Kollektivavtal med kommunal finns. Anställning: behovsanställning.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Oxelösund
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistent till Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistent till Eskilstuna

Personlig assistent 26% kväll och helg.
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker en personlig assistent till en kvinna +65 år som kan börja senast 1 augusti. Du som söker ska vara flexibel, positiv, noggrann, pratglad, positiv, gilla att hålla snyggt och rent och kunna laga mat. Det är bra om du har omsorgserfarenhet och kan förflyttningar. Hästintresse är ett plus. Du bör gilla att vara aktiv både ute och inne. Kunden ser gärna kvinnliga sökanden 30+ men personligt mogen är viktigare.   Krav är körkort B då kunden har egen bil. Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent 26% kväll och helg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent 26% kväll och helg.

Vikarierande personliga assistenter med tracvana.
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker nu för kunds räkning dig som är ansvarstagande, flexibel och lösningsfokuserad. Det är viktigt att du är vägledande på ett positivt och uppmuntrande sätt samt strukturerad i din roll som assistent. Kunden kommuncierar med hjälp av en bokstavstavla och därför vill kunden att du som assistent ska tala bra svenska.  Kunden söker dig som är kvinna, 30+ och utbildad undersköterska. Det är ett krav att du har  erfarenhet av traceostomi. Ett plus om du även kan PEG-sond och bokstavstavla. Eventuellt kan vikariatet övergå i tjänst till hösten.   Arbetstiderna är dag, kväll och helg. Vi arbetar utifrån ett 4-veckors rullande schema. Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande personliga assistenter med tracvana. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande personliga assistenter med tracvana.

Frösunda söker verksamhetschef i Uppsala med tillträde omgående
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Som verksamhetschef inom personlig assistans är du tydlig i din chefsroll och leder och fördelar arbetet för dina tilldelade kunders assistenter. Ditt mål är att skapa förutsättning för nöjda kunder och medarbetare. I din vardag rekryterar, introducerar och utbildar du dina medarbetare samt har regelbundna möten med kunder för planering och utvärdering av assistansen. Du arbetar för att ge högsta möjliga livskvalitet för kunden genom att aktivt verka för nöjda medarbetare, där utveckling och god arbetsmiljö är hörnstenar. Du bidrar i regionens arbete med verksamhetsplanering, budget och ekonomisk uppföljning/rapportering. Du har ditt kontor i Uppsala där du också har ett nära samarbete med dina kollegor och medarbetare från företagets olika stödfunktioner. I rollen ansvarar du för strukturering, planering, utförande och uppföljning av dina tilldelade assistansgrupper. I verksamhetschefsrollen svarar du också för bland annat budgetfrågor, personalfrågor, arbetsmiljöfrågor samt att gällande lagstiftning efterföljs. Rapportering sker direkt till din regionchef. Adekvat högskoleutbildning eller motsvarande kompetens genom erfarenhet av branschen, med tillhörande lagstiftning och regelverk, är meriterande. Du ska ha erfarenhet av arbetsledning och vara trygg i chefsrollen. För att lyckas med detta uppdrag bör du både vara en lagspelare men också stark i dig själv. Det är av stor vikt att du är social, drivande, strukturerad och självständig samt har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi vill också att du är lösningsfokuserad och positiv i ditt sociala bemötande. Rollen som verksamhetschef ställer höga krav på kvalitetsmedvetenhet och flexibilitet. Då du kommer att röra dig över ett geografiskt område så är b-körkort ett krav.   Välkommen med din ansökan! Månadslön. Ange löneanspråk i din ansökan. Tillträde omgående. Provanställning 6 månader därefter tillsvidare.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Frösunda söker verksamhetschef i Uppsala med tillträde omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frösunda söker verksamhetschef i Uppsala med tillträde omgående

Vårdare/Coach
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Frösunda driver ett antal gruppbostäder i Uppsala med omnejd. Frösunda ska i Augusti öppna en servicebostad i egenregi i Sunnersta,  Uppsala. Att starta upp en servicebostad är utmanande och utvecklande som  kräver engagemang, driftighet, nyfiken och personer med flexibelt förhållningssätt. Denna tjänst erbjuder ett spännande arbete som du kommer att ha nytta av under hela ditt arbetsliv. Det är lärorikt och du kommer få möjlighet att sätta din prägel på arbetet på servicebostaden. Det är i detta skede som standarden sätts för servicebostadens fortsatta utveckling. Vi söker nu deltids arbetare och timvikarier som intresserade av ett utvecklande och mångsidigt arbete där vi tillsammans kommer att vara med och skapa och upprätthålla förutsättningar för trygghet, livskvalitet och glädje för våra kunder med varierande åldrar, förutsättningar, behov och önskemål. Arbetet är förlagt till dagar, kvällar och helger, och utifrån verksamhetens behov även sovande jour. Arbetet går ut på att ge stöd och service till de boende för att skapa en fungerande, stimulerande, utvecklande och trygg vardag. Målgruppen är individer inom LSS personkrets 1, alltså personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd. Vi arbetar utifrån ett lösningsfokuserat arbetssätt med kunden i fokus. Vi söker dig som har: - omsorgsutbildning på lägst gymnasial nivå - kunskap om utvecklingsstörning, autism och autismliknande tillstånd - erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning - grundläggande datakunskaper och erfarenhet av dokumentation - god samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera rakt och tydligt - personlig motivation att stödja individer i deras utveckling - finner glädje i att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritidssysselsättning för våra kunder och har kundperspektiv och tar ansvar för att nå överenskomna mål. Meriterande: Är om du har erfarenhet av att startat liknande verksamheter Har erfarenhet av att jobba i verksamheter med olika typer av pedagogiska verktyg Erfarenhet av tvångssyndrom Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Deltid, timvikariat och möjligtvis heltidsarbete Tillämpar vid varje deltids- heltidsanställning 6 månaders provanställning Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningsperioden Tillträde efter överenskommelse
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 05-31
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdare/Coach jobb, Vårdare/Coach Uppsala, Vårdare/Coach Frösunda LSS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdare/Coach

Vårdare/Coach
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Frösunda driver ett antal gruppbostäder i Uppsala med omnejd. Frösunda har i årsskiftet öppnat gruppbostad i egenregi i Järlåsa, Uppsala. Gruppbostaden är under uppbyggnad och det flyttar succesivt in nya personer på boendet detta uppdrag är utmanande och utvecklande som kräver engagemang, driftighet, nyfiken och personer med flexibelt förhållningssätt. Det är lärorikt och du kommer få möjlighet att sätta din prägel på arbetet då den är under uppbyggnad. Vi söker nu deltidsarbetare och timvikarier som intresserade av ett utvecklande och mångsidigt arbete där vi tillsammans kommer att vara med och skapa och upprätthålla förutsättningar för trygghet, livskvalitet och glädje för våra kunder med varierande åldrar, förutsättningar, behov och önskemål. Arbetet är förlagt till dagar, kvällar, nätter och helger. Arbetet går ut på att ge stöd och service till de boende för att skapa en fungerande, stimulerande, utvecklande och trygg vardag. Målgruppen är individer inom LSS personkrets 1, alltså personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd. Vi arbetar utifrån ett lösningsfokuserat arbetssätt med kunden i fokus. Vi söker dig som har: - omsorgsutbildning på lägst gymnasial nivå - kunskap om utvecklingsstörning, autism och autismliknande tillstånd - erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning - grundläggande datakunskaper och erfarenhet av dokumentation - god samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera rakt och tydligt - personlig motivation att stödja individer i deras utveckling - finner glädje i att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritidssysselsättning för våra kunder och har kundperspektiv och tar ansvar för att nå överenskomna mål. Meriterande: Är om du har erfarenhet av att bygga upp liknande verksamheter Har erfarenhet av att jobba i verksamheter med olika typer av pedagogiskaverktyg Erfarenhet av utåtagerande beteende Att du har erfarenhet av att lägga scheman eller liknande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Deltid, timvikariat Tillämpar vid varje deltidsanställning 6 månaders provanställning Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningsperioden Tillträde efter överenskommelse
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 05-31
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdare/Coach jobb, Vårdare/Coach Uppsala, Vårdare/Coach Frösunda LSS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdare/Coach

Personliga assistenter till Arvika, Sunne och Stöllet
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker vikarier till kunder i Arvika, Sunne och Sysslebäck Du som söker skall tycka om att jobba med människor, vara lyhörd och serviceinriktad. Skicka in ansökan med CV, betyg, personligt brev med dina intressen och ett foto så att vi får en så bra bild av dig som person som möjligt, då vi skall matcha dig mot våra kunders intressen och behov. Uppge gärna referenser och fyll i frågeformuläret som finns i ansökan! Urval sker löpande. Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Frösunda Omsorg AB blir din arbetsgivare och vi står för arbetsledning samt utbildning efter behov.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter till Arvika, Sunne och Stöllet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter till Arvika, Sunne och Stöllet

Frösunda LSS AB söker verksamhetschefer - Placering Karlstad
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Frösunda LSS AB söker verksamhetschefer i Karlstad. Som verksamhetschef är du tydlig i din chefsroll och leder och fördelar arbetet för dina tilldelade kunders personliga assistenter. Ditt mål är att skapa förutsättning för nöjda kunder och nöjda medarbetare. I din vardag rekryterar, introducerar och utbildar du dina medarbetare samt har regelbundna möten med kunder för planering och utvärdering av assistansen. Du arbetar för att ge högsta möjliga livskvalitet för kunden genom att aktivt arbeta för nöjda medarbetare, där utveckling och god arbetsmiljö är hörnstenar. Du har också ett nära samarbete med dina kollegor och medarbetare från företagets olika stödfunktioner. I rollen ansvar du för strukturering, planering, utförande och uppföljning av dina tilldelade assistansgrupper. I verksamhetchefsrollen ansvarar du bland annat också för personalfrågor, arbetsmiljöfrågor samt att gällande lagstiftning efterföljs. Rapportering sker direkt till din regionchef. Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning eller motsvarande kompetens genom erfarenhet av branschen med tillhörande lagstiftning och regelverk. Du ska ha erfarenhet av arbetsledning och vara trygg i chefsrollen. Ett tydligt ledarskap är grunden till att lyckas med detta uppdrag.    Det är också av stor vikt att du är social, drivande, strukturerad och självständig samt har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi vill också att du är lösningsfokuserad och positiv i ditt sociala bemötande. Rollen som verksamhetschef ställer stora krav på kvalitetsmedvetenhet och flexibilitet. Då du kommer att röra dig över ett geografiskt område så är b-körkort ett krav. Välkommen med din ansökan! Månadslön Ange löneanspråk Rekryteringen sker löpande. Tjänsterna omfattar 100% Sista ansökningsdag 2013-08-01
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Frösunda LSS AB söker verksamhetschefer - Placering Karlstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frösunda LSS AB söker verksamhetschefer - Placering Karlstad

Personlig assistent sökes omgående
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. En av våra kunder söker en personlig assistent omgående. Kunden är en ung tjej som behöver assistans för att vardagen skall fungera på ett bra sätt. Nu söker hon en ny assistent för arbete på 60-80 %, dag, kväll och helg. Du som söker är en kvinna med några års erfarenhet av att arbeta inom vård eller som personlig assistent. Du ska vara ansvarskännande, framåt, stresstålig och social.  Låter detta intressant och du tror att du skulle passa som personlig assistent hos henne? Välkommen med din ansökan innehållande personligt brev samt CV. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Umeå
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes omgående

Personlig assistent Obbola vikariat ca 83 %
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. För kunds räkning söker vi en personlig assistent för arbete dagar och kvällar. Du vikarierar för ordinarie personal som är sjukskriven tills denne är tillbaka i arbete. Kunden är en man i 4o-årsåldern som bor i Obbola och i behov av assistans för att hans vardag skall fungera på ett bra sätt. För att passa som assistent skall du vara lyhörd, flexibel, uppmärksam och självgående. Det är viktigt att du har förmågan att se vad som behöver göras och åtgärdar det utan att alltid behöva få instruktioner. Du som söker är en kvinna som bör ha tidigare erfarenhet från vårdyrket. Det är önskvärt att du är minst 25 år gammal. Individuell lönesättning, timlön enligt kollektivavtal. Vi kräver även utdrag från belastningsregistret på alla som vi anställer. Tillträde enligt överenskommelse, helst under augusti månad.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Umeå
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Obbola vikariat ca 83 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Obbola vikariat ca 83 %

Personlig assistent till kund i Bursiljum
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Tillträde snarast Vi söker en personlig assistent till kvinnlig kund i Bursiljum. Du ska vara ansvarstagande och kunna laga mat samt ha kunskap om vegetarisk kost. Varierad arbetstid dag/kväll samt helg. Timanställning med möjlighet till visstidsanställning heltid i augusti. En fördel om du bor geografiskt nära kund. Lyft ingår i arbetet. Kunden har hund. Körkort.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till kund i Bursiljum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till kund i Bursiljum

Boendepersonal för ensamkommande ungdomar i Åsele, Västerbotten
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker ett antal medarbetare inför uppstart av ett boende för ensamkommande barn och ungdomar. Du kommer att vara med och skapa en verksamhet som ska ge ungdomarna en god introduktion till vårt samhälle. Vidare att ge dem inflytande och delaktighet i verksamhetens utformning samt skapa förutsättningar att utveckla sina resurser. Du som söker har minst 1,5 års eftergymnasial utbildning med social inriktning. Lämplig utbildning är socionom, socialpedagog, beteendevetare, fritidspedagog, behandlingsassistent eller lärare. Erfarenhet från verksamhetsområdet samt flerspråkighet är meriterande. De viktigaste språken är somaliska, dari/persiska och arabiska. Du bör vara van att hantera kriser och konflikter, vara lösningsfokuserad och gränssättande, ha god självkännedom och ha lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som boendepersonal ska du vara ett nära vuxet stöd till ungdomarna. Medverka i planering, vara kontaktman för en eller flera ungdomar, delta i praktiska vardagssysslor samt dokumentera. Arbetet innebär samverkan med gode män, skola, socialtjänst etc. Vi erbjuder dig ett inspirerande och utvecklande arbete med kontinuerlig handledning och kompetensutveckling. Vi har självklart kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. Schemalagd arbetstid på såväl heltid som deltid. B-körkort är meriterande. Tillträde fr o m 1 januari 2014. Är du rätt person för detta viktiga uppdrag? Vill du veta mer? Ring gärna Anne-Lie Granroth, affärsområdeschef, tfn 0733-599 840, så får du veta mer. Skicka din ansökan snarast, dock senast den 21 juli. Med din ansökan ska du bifoga CV och inskannade betygskopior. Tjänsterna ledigförklaras under förutsättning av vederbörliga beslut.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Lycksele
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Boendepersonal för ensamkommande ungdomar i Åsele, Västerbotten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendepersonal för ensamkommande ungdomar i Åsele, Västerbotten

Vi söker dig som vill jobba extra som Personlig assistent!
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är därför av största vikt att du är lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och personlig mognad. Utbildning och yrkeserfarenhet inom området är meriterande, men ej ett krav då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du får gärna vara studerande eller ha ett annat deltidsarbete som du vill kombinera med jobbet som personlig assistent. Våra kunder är bosatta i Umeå tätort, Homsund/Obbola samt Vännäs. Frösunda Omsorg AB blir din arbetsgivare och vi står för arbetsledning och utbildning efter behov. Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns. Ansökan endast via denna länk.   Bifoga personligt brev och CV där din ålder framgår. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Umeå
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker dig som vill jobba extra som Personlig assistent! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker dig som vill jobba extra som Personlig assistent!

Verksamhetschef till hem för ensamkommande í Västerbotten, Åsele.
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker nu en verksamhetschef inför uppstart av ett boende för ensamkommande barn och ungdomar. Du kommer att vara med och skapa en verksamhet som ska ge ungdomarna en god introduktion till vårt samhälle. Vidare att ge dem inflytande och delaktighet i verksamhetens utformning samt skapa förutsättningar att utveckla sina resurser. Du har adekvat högskoleutbildning som socionom, socialpedagog eller annan beteendevetenskaplig utbildning. Du har även tidigare erfarenhet från verksamhetsområdet samt dokumenterad kunskap inom relevant lagstiftning och ledarskap. Flerspråkighet är meriterande. De viktigaste språken är somaliska, dari/persiska och arabiska. B-körkort erfordras. TIllträde fr o m 1 december 2013. Vi erbjuder ett spännande och stimulerande uppdrag med stora möjligheter att påverka och till egen utveckling. Vi har självklart kollektivavtal, individuell lönesättning, kompetensutveckling och handledning. Är du rätt person för detta viktiga uppdrag? Vill du veta mer? Ring gärna Anne-Lie Granroth, affärsområdeschef, tfn 0733-599 840, så får du veta mer.  Skicka din ansökan snarast, dock senast den 5 juli. Tjänsten ledigförklaras under förutsättning av vederbörliga beslut.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Lycksele
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef till hem för ensamkommande í Västerbotten, Åsele. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef till hem för ensamkommande í Västerbotten, Åsele.

Frösunda söker verksamhetschef inom personlig assistans i Sundsvall
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Som verksamhetschef är du tydlig i din chefsroll och leder och fördelar arbetet för dina tilldelade kunders personliga assistenter. Ditt mål är att skapa förutsättning för nöjda kunder och medarbetare. I din vardag rekryterar, introducerar och utbildar du dina medarbetare samt har regelbundna möten med kunder för planering och utvärdering av assistansen. Du arbetar för att ge högsta möjliga livskvalitet för kunden genom att aktivt verka för nöjda medarbetare, där utveckling och god arbetsmiljö är hörnstenar. Du bidrar i regionens arbete med verksamhetsplanering, budget och ekonomisk uppföljning/rapportering. Du har ditt kontor i Sundsvall där du också har ett nära samarbete med dina kollegor och medarbetare från företagets olika stödfunktioner. I rollen ansvarar du för strukturering, planering, utförande och uppföljning av dina tilldelade assistansgrupper. I verksamhetschefsrollen svarar du också för bland annat budgetfrågor, personalfrågor, arbetsmiljöfrågor samt att gällande lagstiftning efterföljs. Rapportering sker direkt till din regionchef. Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning eller motsvarande kompetens genom erfarenhet av branschen med tillhörande lagstiftning och regelverk. Du ska ha erfarenhet av arbetsledning och vara trygg i chefsrollen. För att lyckas med detta uppdrag bör du både vara en lagspelare men också stark i dig själv.  Det är av stor vikt att du är social, drivande, strukturerad och självständig samt har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi vill också att du är lösningsfokuserad och positiv i ditt sociala bemötande. Rollen som verksamhetschef ställer höga krav på kvalitetsmedvetenhet och flexibilitet. Då du kommer att röra dig över ett geografiskt område så är b-körkort ett krav.   Välkommen med din ansökan!   Månadslön Tjänsten är ett vikariat på ett år med tillträde enligt överenskommelse Omfattning heltid Sista ansökningsdag 2013-08-02
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Frösunda söker verksamhetschef inom personlig assistans i Sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frösunda söker verksamhetschef inom personlig assistans i Sundsvall

Timvikarie vänersborg
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Som personlig assistent aerbetar du i kundens hem. Det är därför av största vikt att du är lyhörd, flexibel samt värnar om kundens personliga integritet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och personlig mognad. Utbildning och/eller yrkeserfarenhet inom området är meriterande, men ej ett krav då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kunden bor i vänerborg och vi söker i första hand timvikarier. I arbetet ingår bla. viss omvårdnad, hushållsarbete samt handräckning utifrån kundens behov. Arbetstider dag eller kväll. Frösunda omsorg AB blir din arbetsgivare och vi står för arbetsledning och utbildning efter behov. Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Vänersborg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarie vänersborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarie vänersborg


Sök lediga jobb Frösunda LSS AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se