Fredells Byggvaruhus jobb - lediga jobb

Fredells Byggvaruhus jobb Fredells Byggvaruhus jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Fredells Byggvaruhus. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Fredells Byggvaruhus. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Fredells söker Byggnadsarbetare/Träarbetare- Nacka

 2. Säljare till köksavdelningen- Nacka

 3. Extrapersonal till Varuhuset- Nacka

 4. Chef Utesäljare & KAM - Företag- Nacka

 5. Chef Support Företag- Nacka

 6. Säljande Chef till Företagscenter- Nacka

 7. Chef till Godskontrollen- Nacka

 8. Butikssäljare till Fredells Knivsta- Knivsta

 9. Säljare till vår Byggtjänstavdelning- Nacka

 10. Säljare till Fredells Företagscenter- Nacka

 11. Säljare till järnavdelningen (heltid)- Nacka

 12. Säljare till Byggshoppen- Nacka

 13. Brädgårdssäljare till Fredells Knivsta- Knivsta

 14. Kundorderplock söker medarbetare- Nacka

 15. Utesäljare mot våra proffskunder- Nacka

 16. Ekonomiassistent/teamledare till Fredells ekonomiavdelning- Nacka

 17. Ekonomiassistent till Fredells Byggvaruhus- Nacka

 18. Löneansvarig- Nacka

 19. Kvalificerad löneansvarig till Fredells Byggvaruhus AB!- Stockholm

 20. Chef Storkundsförsäljning Proffs- Nacka

 21. Kökssäljare/Projektledare- Nacka

 22. Säljare- Nacka

 23. Butikssäljare till Kök- och Inredningsavdelningen- Nacka

 24. Säljare/Stf Chef Järnavdelningen- Nacka

 25. Innesäljare- Stockholm

 26. Kategorichef/Inköpare- Nacka

 27. Butikssäljare till Kakel och Badrum- Nacka

 28. Godsmottagningen söker medarbetare- Nacka

 29. Extrapersonal till Varuhuset- Nacka

 30. Kökssäljare/Projektledare- Nacka

 31. Säljare till Byggtjänst- Nacka

 32. Säljare till Järnavdelningen- Nacka

 33. Brädgårdssäljare till Fredells i Knivsta- Knivsta

 34. Platschef Fredells Byggvaruhus - Knivsta- Nacka

 35. Transportledare- Nacka

 36. Key Account Manager kök- Nacka

 37. Medarbetare till varuutlämningen- Nacka

 38. Säljare till Färg- och Golvavdelningen- Nacka

 39. Butikssäljare till vår avdelning El/VVS/Belysning- Nacka

 40. Säljare till Inredning/Förvaring- Nacka


Mer beskrivning

Fredells söker Byggnadsarbetare/Träarbetare
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och nu även i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Om tjänsten Tjänsten innebär produktion av prefabricerade huselement till våra kunder. Du kommer att ingå i ett arbetslag om 3-6 personer som gemensamt har ett ansvar för produktionen av Fredells egna projekt. Totalt på avdelningen är vi närmare 20 medarbetare. Vi har ett stort antal byggprojekt med stora leveranser av stommar till större grupphusområden. Fredells har även ett eget hyvleri, måleri och impregnering som bland annat har till uppgift att stödja Produktionsavdelningens arbete. Som leverantör till våra kunder kan vi stolt nämna SMÅA som en av våra större kunder idag. Dina egenskaper och erfarenheter För tjänsten krävs att du har stort ansvarskännande och ett stort intresse för kvalitet. Du gillar att ha ordning och reda och du trivs med att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet från byggbranschen, troligen som snickare eller montör från hussidan, eller likvärdig bakgrund. Ansökan Vi håller löpande intervjuer till tjänsten, så sök gärna redan idag! Registrera din ansökan via vår hemsida www.fredells.com
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Fredells söker Byggnadsarbetare/Träarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fredells söker Byggnadsarbetare/Träarbetare

Säljare till köksavdelningen
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och nu även i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Fredells exklusiva köksavdelning har målet att vara den mest attraktiva köksutställningen i Stockholm. Vi har just byggt om avdelningen för att kunna erbjuda Stockholmarna huvudstadens största och finaste köksutställning. Våra varumärken är Marbodal och Alsikekök. Utöver våra fina köksmärken består köksavdelningen av vitvaror, bänkskivor, diskbänkar, fläktar och diverse kökstillbehör. Om tjänsten Vi jobbar från idé till färdig produkt och vi erbjuder våra kunder en helhetslösning där vi hjälper till med montering, ombyggnader och inredningsförslag. Vi arbetar även i nära samarbete med avdelningen för Inredning- och förvaring.   Tjänsten innebär att du är delaktig i hela försäljningsprocessen, från första kontakten med kund till offertskrivning, tidsbokning och hembesök till att köket är monterat hemma hos kunden. Dina egenskaper och erfarenheter Ett av Fredells kärnvärden är konceptet Hjälper till, vilket innebär att du har en genuin känsla för service. Vi söker nu en driven, noggrann kökssäljare som gillar ett högt tempo. Vi vill att du har mångårig erfarenhet av försäljningsarbete, gärna från byggbranschen. Har du tidigare arbetat med projektförsäljning och/eller montering (montagelösningar) är det meriterande. Självklart har du ett stort intresse för kök, inredning, färg och form. Du bör även ha erfarenhet av något offerthanteringsprogram och det är starkt meriterande om du behärskar något ritprogram, idag arbetar vi med Configura och Winner. Körkort och gymnasiekompetens är ett krav. Vårt erbjudande Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna varierar och kvälls- och helgarbete ingår. Ansökan Välkommen att anmäla ditt intresse via vår hemsida http://www.fredells.com/om-fredells/lediga-jobb Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till köksavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till köksavdelningen

Extrapersonal till Varuhuset
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Om tjänsten Som butikssäljare är kunden i centrum. Därför utgår allt vi gör från kundens behov. I arbetsuppgifterna ingår allt som har med den dagliga driften av butiken att göra – allt från upplockning av varor till uppföljning av våra försäljningsmål. Du kommer att vara kopplad till en avdelning men i på Fredells hjälper vi gärna varandra, därför kan det förekomma arbete på andra avdelningar. Just nu har vi behov av ett flertal extra personal på timme på följande avdelningar i varuhuset: * VVS/El/Kakel * Järnavdelningen * Kök/Inredning/Förvaring * Byggshop * Byggtjänst Egenskaper och erfarenheter Fredells är just nu inne i en fas där stort fokus ligger på att utveckla vårt kundbemötande. Vi söker därför fler säljare som kan jobba extra. Vi ser att du är van att hantera kunder på ett bra sätt och att du älskar allt som har med försäljning att göra. Självklart står Fredells även för kvalitet och hög kompetens. Vi ser därför gärna att du har någon form av erfarenhet från byggrelaterade områden. Ett trevligt bemötande och hög servicekänsla är en självklarhet för dig! Ansökan Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Skriv gärna i ansökan vilken avdelning som lockar dig mest och varför.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal till Varuhuset jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal till Varuhuset

Chef Utesäljare & KAM - Företag
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Om Avdelningen Fredells dedikerade organisation för försäljning till företag består idag av utesäljare, innesäljare, säljsamordning och företagscenter. Totalt är vi ca 25 som arbetar med 100 % fokus på företagskunden. Målsättningen är klar: Vi skall vara nr 1 på vår marknad.  För att bli bäst krävs: - Att vi vårdar våra befintliga kunder i syfte att nå maximal lojalitet - Att vi aktivt söker nya kunder. - Att vi kontinuerligt söker rätt balans mellan försäljningsvolym och lönsamhet på kort och lång sikt Avdelningen Utesälj & KAM består av 11 säljare. Utesäljarna är stationerade såväl i varuhuset i Nacka som i varuhuset i Knivsta men kunderna finns i hela Storstockholm. Fokus ligger på rådgivande försäljning, framförallt på plats hos våra största proffskunder. Inom avdelningen finns en gedigen branschkompetens. Om Tjänsten Som chef för Fredells utesäljare & KAM har du personalansvar för 11 säljare. Viktiga uppgifter inkluderar: - Leda avdelningen för optimal bearbetningen av avdelningens kundstock - Individuell coachning av säljarna i syfte att de kontinuerligt skall nå sin fulla potential - Delta i och leda kundaktiviteter - Delta i och leda förhandlingar med kunder - Sambesök med säljarna - Säkerställa rätt balans mellan försäljningsvolym och lönsamhet - Uppföljning - Målsättningar & budgetarbete Du rapporterar till försäljningschefen och förväntas vara en aktiv deltagare i försäljningsavdelningens ledningsgrupp. Egenskaper och erfarenheter Du har minst 3 års erfarenhet av att leda seniora säljare som arbetat med rådgivande försäljning. Du har haft ett personalansvar omfattande minst 5 seniora säljare. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat med liknande uppgifter och har kännedom både kring byggkunden, materialet och byggprocessen. Akademisk examen är meriterande. Viktigt att du brinner för säljet och har förmågan att utveckla verksamheten med målsättningen att löpande skapa rätt balans mellan sälj och lönsamhet. Du förväntas vara van användare av officepaketet. I övrigt arbetar vi i affärssystemet Trygg och Opto. Ansökan Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Chef Utesäljare & KAM - Företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef Utesäljare & KAM - Företag

Chef Support Företag
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Om Avdelningen Fredells dedikerade organisation för försäljning till företag består idag av utesäljare, innesäljare, säljsamordning och företagscenter. Totalt är vi ca 25 som arbetar med 100 % fokus på företagskunden. Målsättningen är klar: Vi skall vara nr 1 på vår marknad.  För att bli bäst krävs: - Att vi vårdar våra befintliga kunder i syfte att nå maximal lojalitet - Att vi aktivt söker nya kunder. - Att vi kontinuerligt söker rätt balans mellan försäljningsvolym och lönsamhet på kort och lång sikt Support Företag består av två team, innesälj resp säljsamordning. Båda teamen har fokus på att leverera högklassig service, såväl till interna som till externa kunder. Innesälj består av fyra säljare som har kontinuerlig kontakt med våra kunder via telefon och epost. Viktiga moment inkluderar: - ett positivt och professionellt bemötande - identifiera kundens behov - aktivt sälja in Fredells och våra produkter - offerera och skriva order Säljsamordning består också av fyra personer men med olika specialistområden. Viktiga moment inkluderar: - ett positivt och professionellt bemötande - framtagande av offerter - mängda ritningar (åtgångsberäkning material) - sköta det administrativa kring sk lägenhetsförpackning (kundunik paketering och skräddarsydd leverans) Om Tjänsten Som chef för Support Företag har du personalansvar för innesälj och säljsamordning. Du skall coacha respektive individ med målsättningen att ge dem förutsättningarna att nå sin fulla potential. Du ansvarar för schemaläggning och följer upp avdelningens resultat mot uppsatta mål. Du rapporterar till försäljningschefen och förväntas vara en aktiv deltagare i försäljningsavdelningens ledningsgrupp. Du förväntas också personligen kunna täcka upp för innesälj resp säljsamordning vid sjukdom o dylikt. Egenskaper och erfarenheter Du har erfarenhet av personalansvar och att coacha personal till framgång. Mycket meriterande med branscherfarenhet framförallt kunskap kring byggprocessen och proffskunden. Vi söker dig som tar ansvar och känner ett stort ägarskap och drivs av att utveckla verksamhet. Du förväntas vara van användare av officepaketet. I övrigt arbetar vi i affärssystemet Trygg och Opto. Du skall ha lätt för att få kontakt med människor. Vi vill att du har förmåga att prioritera och samtidigt arbeta på ett grundligt och pålitligt sätt även då mer stressiga situationer uppstår. Du skall gilla att sälja och drivas av att göra affärer! Ansökan Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Chef Support Företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef Support Företag

Säljande Chef till Företagscenter
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Om avdelningen Fredells dedikerade organisation för försäljning till företag består idag av utesäljare, innesäljare, säljsamordning och företagscenter. Totalt är vi ca 25 som arbetar med 100 % fokus på företagskunden. Målsättningen är klar: Vi skall vara nr 1 på vår marknad.  För att bli bäst krävs: - Att vi vårdar våra befintliga kunder i syfte att nå maximal lojalitet - Att vi aktivt söker nya kunder. - Att vi kontinuerligt söker rätt balans mellan försäljningsvolym och lönsamhet på kort och lång sikt Avdelning Företagscenter är placerad i varuhuset med fokus på att ge bästa möjliga service med en tydlig inriktning mot rådgivande försäljning till våra besökande företagskunder. Företagscenter har också ansvar för bearbetning och resultat för en egen kundstock. Företagcenter består idag av tre säljare. Om Tjänsten Som säljande chef på Fredells Företagscenter är du "spelande tränare " för avdelningen. Det innebär att du har personalansvar för säljarna och skall coacha respektive säljare med målsättningen att ge dem förutsättningarna att nå sin fulla potential. Samtidigt är du, likt säljarna, ett av företagets ansikten gentemot kund och har följande arbetsuppgifter: - ge kunden ett positivt och professionellt bemötande - identifiera kundens behov - aktivt sälja in Fredells och våra produkter - offerera och skriva order I rollen som Chef Företagscenter har du också huvudansvaret för Företagscenters egen kundstock samt strukturera arbetet kring bearbetningen av denna. Du ansvarar för schemaläggning, planera kundaktiviteter och följer upp avdelningens resultat. Du rapporterar till försäljningschefen och förväntas vara en aktiv deltagare i försäljningsavdelningens ledningsgrupp. Egenskaper och erfarenheter Du har tidigare arbetat med liknande uppgifter och har därför god kännedom både kring byggkunden, materialet och byggprocessen. Det är mycket meriterande om du tidigare haft personalansvar och framgångsrikt coachat medarbetare. Vi har en del kunder som har polska respektive ryska som modersmål därför är det meriterande om du behärskar något av dessa språk. Du förväntas vara van användare av officepaketet. I övrigt arbetar vi i affärssystemet Trygg och Opto. Vi söker dig som gillar och är duktig på att arbeta med rådgivande försäljning. Du skall ha lätt för att få kontakt med människor. Vi vill att du har förmåga att prioritera och samtidigt arbeta på ett grundligt och pålitligt sätt även då mer stressiga situationer uppstår. Självklart gillar du att sälja och drivs av att göra affärer! Ansökan Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande Chef till Företagscenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande Chef till Företagscenter

Chef till Godskontrollen
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar: Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Om tjänsten Vår godskontroll arbetar för att säkerställa kvalitén i allt ankommande gods till Fredells. Du ansvarar för att allt inkommande gods blir kontrollerat och registrerat i affärssystemet inom givna tidsramar. Du har regelbunden uppföljning på ditt område och analyserar avvikelser för att öka kvalitén i varuflödet. Du har personalansvar för fem heltidsanställda. Du har budget- och resultatansvar för avdelningen och ingår i Logistikens ledningsgrupp med jouransvar. Du följer, tillsammans med logistikchefen, upp alla leverantörers inleveranser gällande leveranssäkerhet samt att dessa kommer fram enligt avtal. Tjänsten innefattar även många kontaktytor med leverantörer, inköpsavdelningen samt övriga avdelningar på Fredells. Du ansvarar för avdelningens schemaläggning. Egenskaper och erfarenheter Som person är du nogrann och strukturerad. Som chef är du en spelande tränare. Du är en problemlösare som ser saker i sin helhet. Vidare arbetar du för förbättringar av rutiner och arbetssätt. Du har erfarenhet av att arbeta med logistik/varuflöde med arbetsledande ansvar.  Vi vill att du är driven med god analytisk förmåga för att kunna se att vikten av varans väg genom systemen blir problemfri.  Goda kunskaper i Excel är ett krav. Ansökan Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Chef till Godskontrollen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef till Godskontrollen

Butikssäljare till Fredells Knivsta
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar: Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Om tjänsten Tjänsten innebär försäljning av våra produkter som sträcker sig från verktyg och skruvar, färg, golv till tapet och byggvaror mot såväl våra företagskunder som privatpersoner. Arbetsuppgifterna innefattar även beställningsansvar av produktområden i butiken, samt övrigt förekommande arbetsuppifter inom byggvaruhandel. Tjänsten som butikssäljare innebär kundmottagning, hantering av order, ankommande och avgående gods samt försäljning över disk och telefon. Dina egenskaper och erfarenheter Vi söker dig med flera års erfarenhet från försäljning, gärna inom byggbranschen eller närliggande bransch så att du har god kunskap inom våra produktområden. Som person är du social, full med energi och du gillar verkligen att sälja. Ett trevligt bemötande och hög servicekänsla är en självklarhet för dig. Till oss kommer många kunder med olika behov och kunskap, vilket ställer krav på din förmåga att alltid ge service utifrån våra kunders perspektiv. Vi vill att du har en avslutad gymnasieexamen bakom dig och att du behärskar det engelska språket, framförallt i tal. Truckkort är meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning snarast. Ansökan Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Knivsta
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare till Fredells Knivsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare till Fredells Knivsta

Säljare till vår Byggtjänstavdelning
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Om tjänsten Som säljare på Byggtjänstavdelningen är ditt fokus försäljning av byggmaterial samt övriga produkter i vårt sortiment. En stor del av tjänsten innebär även orderskrivning och offerthantering. Byggtjänstavdelningen utgör även en viktig intern service för övriga varuhusets försäljning vilket innebär mycket samarbete med övriga avdelningar i varuhuset. Till oss kommer många kunder med olika behov och kunskap, vilket ställer krav på din förmåga att alltid ge service utifrån våra kunders perspektiv. Egenskaper och erfarenheter Vi söker dig med erfarenhet från försäljning, gärna inom byggbranschen eller närliggande bransch så att du har kunskap om virke och byggmaterial. Vi ser gärna att du även har kunskaper inom följande produktområden: Järn/Verktyg, El/VVS samt Färg/Golv. Våra ledord är ordning och reda med hög service, vilket vi strävar efter varje dag. Därför vill vi att du som person är energisk och social och brinner för att sälja. Ett trevligt bemötande och hög servicekänsla är därför en självklarhet för dig. Stresstålighet och noggrannhet är andra värdefulla egenskaper i rollen som säljare på Fredells. Vi vill att du har en avslutad gymnasieutbildning bakom dig och att du behärskar det engelska språket, framförallt i tal. Din ansökan Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till vår Byggtjänstavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till vår Byggtjänstavdelning

Säljare till Fredells Företagscenter
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Fredells dedikerade organisation för försäljning till företag består idag av utesäljare, innesäljare, säljsamordning och företagscenter. Totalt är vi ca 25 som arbetar med 100% fokus på företagskunden. Målsättningen är klar: vi skall vara nr 1 på vår marknad. För att bli bäst krävs: - Att vi vårdar våra befintliga kunder i syfte att nå maximal lojalitet - Att vi aktivt söker nya kunder. - Att vi kontinuerligt söker rätt balans mellan försäljningsvolym och lönsamhet på kort och lång sikt Avdelning Företagscenter är placerad i varuhuset med fokus på att ge bästa möjliga service med en tydlig inriktning mot rådgivande försäljning till våra besökande företagskunder. Företagscenter har också ansvar för bearbetning och resultat för en egen kundstock. Om Tjänsten Som säljare på Fredells Företagscenter är du ett av företagets ansikten gentemot kund varför du har en mycket viktig roll. Dina främsta arbetsuppgifter består av att: - ge kunden ett positivt och professionellt bemötande - identifiera kundens behov - aktivt sälja in Fredells och våra produkter - offerera och skriva order Som säljare på Företagscenter ansvarar du även för aktiv bearbetning av Företagscenters egen kundstock.  Du arbetar i nära samarbete med Innesälj, Samordning och Utesälj. Då vi har en del kunder som har polska respektive ryska som modersmål så är det meriterande om du behärskar något av dessa språk. Vi arbetar idag i affärssystemet Trygg, Opto och Officepaketet. Vi söker dig som gillar och är duktig på att arbeta med rådgivande försäljning. Du skall ha lätt för att få kontakt med människor. Vi vill att du har förmåga att prioritera och samtidigt arbeta på ett grundligt och pålitligt sätt även då mer stressiga situationer uppstår. Du skall gilla att sälja och drivas av att göra affärer! Egenskaper och erfarenheter Du har tidigare arbetat med liknande uppgifter och har därför god kännedom både kring byggkunden, materialet och byggprocessen. Företagscenter är idag en liten grupp med bra sammanhållning där alla tar ansvar och hjälper varandra. Vi vill därför att du är van att arbeta självständigt, tar egna initiativ och är lösningsorienterad. "Hjälper till" sitter i ryggraden och målet är att alltid leverera det kunden förväntar sig och lite till. Ansökan Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till Fredells Företagscenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till Fredells Företagscenter

Säljare till järnavdelningen (heltid)
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Målet är högt – vår järnavdelning skall utvecklas till Sveriges mest kundvänliga avdelning med en oslagbar sortimentsbredd. Därför söker vi nu dig med erfarenhet av försäljning. Ledarskapserfarenhet är meriterande men ej ett krav. Du är driven och har en förmåga att se möjligheter istället för problem. Det är bra om du har någon erfarenhet av liknande försäljning men ej avgörande. Vår järnavdelning har idag följande varugrupper; järn, verktyg, maskiner, kläder, trädgård, infästnnig samt lås-beslag. Om tjänsten Tjänsten innebär att du ska se till att driva försäljning och utveckla avdelningen. Du kommer att ha varugruppsansvar och stort inflytande på avdelningens utformning och framtida försäljning. I arbetsuppgifterna ingår försäljning av avdelningens produkter, ansvar för att avdelningen är snygg och kundvänlig. På Fredells utgår vi alltid ifrån kundens önskemål och behov. Till våra grundläggande värderingar hör även att hålla en förstklassig servicenivå såväl internt som externt. Vi hjälper till! Dina egenskaper och erfarenheter För att lyckas i rollen som säljare på järnavdelningen måste du brinna för försäljning och ha god förmåga att kommunicera med dina kollegor. Din kommunikationsförmåga i skrift och tal är mycket god och du har en känsla för exponering av varor. Vidare gillar du att samarbeta med andra och du ser hela tiden till att utveckla verksamheten i enlighet med företagets värderingar och kundernas önskemål. Gymnasiekompetens är ett krav och vi ser gärna att du har någon vidareutbildnig inom området. Ansökan Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till järnavdelningen (heltid) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till järnavdelningen (heltid)

Säljare till Byggshoppen
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Om tjänsten Som säljare på Bygghoppen är ditt fokus försäljning av byggmaterial. I tjänsten ingår byggrådgivning, uppmätning- och tillsågning av våra produkter som självklara delar i det dagliga arbetet. I tjänsten ingår även truckkörning varför truckort är meriternade. Du är ordningssam och ansvarar för att avdelningen är snygg och kundvänlig. Du kommer att ha varugruppsansvar och inflytande på avdelningens utformning. Tunga lyft förekommer. Till oss kommer många kunder med olika behov och kunskap, vilket ställer krav på din förmåga att alltid ge service utifrån våra kunders perspektiv. På Fredells utgår vi alltid ifrån kundens önskemål och behov. Till våra grundläggande värderingar hör även att hålla en förstklassig servicenivå såväl internt som externt. Vi hjälper till! Egenskaper och erfarenheter Vi söker dig med erfarenhet från försäljning, gärna inom byggbranschen eller närliggande bransch så att du har kunskap om virke och byggmaterial. Vi ser gärna att du även har kunskaper inom följande produktområden: Järn/Verktyg, El/VVS samt Färg/Golv. Våra ledord är ordning och reda med hög service, vilket vi strävar efter varje dag. Därför vill vi att du som person är energisk och social och brinner för att sälja. Ett trevligt bemötande och hög servicekänsla är därför en självklarhet för dig. Stresstålighet och noggrannhet är andra värdefulla egenskaper i rollen som säljare på Fredells. Vi vill att du har en avslutad gymnasieutbildning bakom dig och att du behärskar det engelska språket, framförallt i tal. Din ansökan Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till Byggshoppen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till Byggshoppen

Brädgårdssäljare till Fredells Knivsta
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Om tjänsten Tjänsten som brädgårdssäljare innebär att serva och hjälpa både proffs-och konsumentkunder i brädgården. Detta innefattar bland annat byggrådgivning, uppmätning- och tillsågning av våra produkter. I tjänsten ingår även truckkörning varför truckkort är ett krav. Du kommer att plocka och hantera inkommande och utgående gods, fylla på och underhålla lager och försäljningsytor, lasta och lossa lastbilar samt övrigt förekommande arbetsuppgifter på en byggmaterialhandel.   Dina egenskaper och erfarenheter Till oss kommer kunder med olika behov och kunskap vilket ställer krav på din förmåga att alltid ge service utifrån kundens perspektiv. En grundläggande värdering på Fredells är att hålla en förstklassig servicenivå såväl internt som externt. Vi hjälper till! Arbetet är periodvis stressigt vilket kräver att du har ett lungt och metodiskt arbetssätt även när det är mycket att göra. Vidare bör du ha god fysik då tjänsten innefattar tunga lyft. Våra ledord är ordning och reda med hög service, vilket vi strävar efter varje dag. Därför vill vi att du som person är energisk och social och brinner för att sälja. Ett trevligt bemötande och hög servicekänsla är därför en självklarhet för dig. Vi söker dig med erfarenhet från försäljning, gärna inom byggbranschen eller närliggande bransch så att du har kunskap om virke och byggmaterial. Vi ser gärna att du även har kunskaper inom följande produktområden: Järn/Verktyg, El/VVS samt Färg/Golv. Vi vill att du har en avslutad gymnasieutbildning bakom dig och att du behärskar det engelska språket, framförallt i tal.   Din ansökan Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Knivsta
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Brädgårdssäljare till Fredells Knivsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brädgårdssäljare till Fredells Knivsta

Kundorderplock söker medarbetare
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Om avdelningen Kundorderplock är en del av Fredells logistikavdelning. Här ingår även truckgruppen, godskontroll, varuplockare och chaufförer. Totalt besår den delen av organisationer av drygt 40 medarbetare. Om tjänsten Avdelningen består av 12 medarbetare som i huvudsak plockar kundordrar och sköter den administration som detta medför i form av registrering, ev korregering samt kvittering av ordrar. Tjänsten är på heltid och vi arbetar i två skift, kl 6-15 alternativ 10-19 eller 11-20 under högsäsong. Arbetet sker i huvuvdsak i utomhusmiljö så du måste klara både kyla och värme. Tunga lyft förekommer varför en god fysik är önskvärd. Du arbetar med trä alternativt byggmaterial, en viss rotation mellan dessa områden förekommer på avdelningen. Vi har ett nära samarbete med andra avdelningar och vi strävar alltid efter att hitta helhetslösningar för våra kunder. Dina egenskaper och erfarenheter  Vi söker dig med erfarenhet av liknanade arbete. Truckkort är ett krav (viktigast är motviktstruck och 4 vägstruck). Vi vill att du är självständig samtidigt som du har lätt att komma in i gruppen. Du har självklart öga för detaljer så att vi säkerställer att vi levererar rätt varor till kund. Vi vill att du som person är energisk och social. Ett trevligt bemötande och hög servicekänsla är därför en självklarhet för dig. På Fredells arbetar vi utifrån ledorden kundfokus, kvalité och ansvar. Stresstålighet och noggrannhet är andra egenskaper vi värderar högt här på Fredells. Låter det intressant? Ansökan Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Välkommen med din ansökan!
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kundorderplock söker medarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundorderplock söker medarbetare

Utesäljare mot våra proffskunder
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Om Avdelningen Fredells dedikerade organisation för försäljning till företag består idag av 11 utesäljare, innesäljare, säljsamordning och proffsscenter. Totalt är vi ca 25 som arbetar med 100% fokus på företagskunden. För att bli bäst krävs: * Att vi vårdar våra befintliga kunder i syfte att nå maximal lojalitet. * Att vi aktivt söker nya kunder. * Att vi kontinuerligt söker rätt balans mellan försäljningsvolym och lönsamhet på kort och på lång sikt. Utesäljarna är stationerade såväl i varuhuset i Nacka som i Knivsta och kunderna finns i hela Storstockholm. Fokus ligger på rådgivande försäljning, framförallt på plats hos våra största proffskunder. Inom avdelningen finns en gedigen branschkompetens. Om tjänsten Som utesäljare på Fredells kommer du att ha budgetansvar för en egen kundstock och utveckla affären i linje med våra övergripande mål; lönsam tillväxt. Du kommer att utgå från vårt varuhus i Sickla samt bevaka och bearbeta marknaden inom Storstockholm. I arbetet ingår kundkontakt, lämna och följa upp offerter, teckna avtal samt bygga långsiktiga och affärsmässiga relationer med såväl nya som befintliga kunder. Dina egenskaper och erfarenheter Din attityd präglas av ett starkt driv och målmedvetenhet med stor professonalitet för att nå resultat. Vi värdesätter att du har en hög motivation och drivkraft samt att du trivs att arbeta mot uppsatta mål under eget ansvar. Du har lätt för att skapa relationer med stor respekt och förståelse för kundens verksamhet och behov. Du har minst 3 års erfarenhet som säljare på fältet. Det är mycket meriternade om du har erfarehnet och kunskap kring såväl proffskund som material och byggprocessen. Vi erbjuder dig en spännande utmaning i ett företag med ett starkt varumärke som har mycket gott anseende på marknaden! Ansökan Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida. Välkommen med din ansökan! Läs mer om Fredells på www.fredells.com
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Utesäljare mot våra proffskunder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utesäljare mot våra proffskunder

Ekonomiassistent/teamledare till Fredells ekonomiavdelning
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Om tjänsten Som ekonomiassistent/teamledare på vår avdelning för leverantörsreskontra kommer du ingå i ett team på tre personer som arbetar i nära samarbete med inköpsavdelningen. Som teamledare har du ansvar för den dagliga driften i teamet. Du kommer huvudsakligen att arbeta med elektronisk fakturahantering i systemet ConrabOpto. Tjänsten innehåller ankomstregistrering och matchning mot inköpsorder samt avvikelsehantering. Du kommer att utgöra en viktig roll i vårt utvecklingsarbete gällande avdelningen rutiner och arbetssätt. Dina egenskaper och erfarenheter Vi söker dig som har en positiv inställning, trivs med att ta egna initiativ och alltid jobba med ständiga förbättringar inom ditt område. Som person är du strukturerad, självgående och drivande. Fredells ledord är ”Vi hjälper till” och gäller inom hela företaget vilket ställer stora krav på dig att hålla en hög servicenivå såväl internt som externt. Du har även en stor förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Vi ser gärna att du har akademisk utbildning inom ekonomi samt en bred kunskap om det ekonomiska flödet i ett företag. Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och har även erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem. Ansökan Välkommen att anmäla ditt intresse! Ansökan tas enbart emot via vår hemsida www.fredells.com.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent/teamledare till Fredells ekonomiavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent/teamledare till Fredells ekonomiavdelning

Ekonomiassistent till Fredells Byggvaruhus
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Om tjänsten Du kommer att arbeta i team om tre personer där vi jobbar över gränserna med det löpande arbetet på kundreskontran. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att följa upp avvikelser i betalningsflödet samt förebygga kvalitetsbrister mot våra proffskunder, vilket innebär mycket kundkontakt via telefon och mail. Dina egenskaper och erfarenheter Vi söker dig som har en positiv inställning, trivs med att ta egna initiativ och alltid jobba med ständiga förbättringar inom området. Som person är du strukturerad, självgående och drivande. Fredells ledord är ”Vi hjälper till” och gäller inom hela företaget vilket ställer stora krav på dig att hålla en hög servicenivå såväl internt som externt. Du har även en stor förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Du har lägst en examen som gymnasieekonom med bred kunskap om det ekonomiska flödet i ett företag. Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och har även erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem. Ansökan Välkommen att anmäla ditt intresse! Ansökan tas enbart emot via vår hemsida www.fredells.com.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent till Fredells Byggvaruhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent till Fredells Byggvaruhus

Löneansvarig
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Om tjänsten I din roll som löneansvarig på Fredells ansvarar du självständigt för hela löneprocessen med ca 300 löner inom fyra olika kollektivavtalsavråden. Utöver det löpande lönearbetet ingår i rollen bland annat lönerevision, semesterårshantering, pensionsrapportering, årsavslut samt rapportering och framtagning av lönestatistik och redovisning till Svenskt Näringsliv, SCB och övriga aktuella myndigheter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Agda PS, som vi använder oss av. Har du arbetat i något annat lönesystem kan det också vara meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 37,5 timmar/vecka.  Du är direkt underställd HR-chefen. Dina erfarenheter och egenskaper Vi söker dig som är serviceinriktad, flexibel och bra på att kommunicera. Du är en självständig problemlösare som ser möjligheter istället för begränsningar. Du har en helhetssyn och samtidigt känsla för detaljer. Att hålla deadlines är en självklarhet för dig. Som HR-chef ser jag gärna att vi har tajt samarbete där du får möjlighet att tillsammans med mig utveckla även övriga HR-processer inom Fredells. Du har mycket goda datorkunskaper, lätt för att lära och gillar ordning och reda samt håller hög kvalitet. Du tycker om att arbeta med siffror, har ett trevligt och socialt förhållningssätt och en tydligt utvecklad känsla för integritet. Ansökan Välkommen att anmäla ditt intresse via vår hemsida http://fredells.com/om-fredells/lediga-jobb
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 04-13
Sök fler jobb liknande: lediga Löneansvarig jobb, Löneansvarig Nacka, Löneansvarig Fredells Byggvaruhus
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneansvarig

Kvalificerad löneansvarig till Fredells Byggvaruhus AB!
Vill du ha ett arbete där du får arbeta med hela löneflödet och dessutom får chansen påverka andra HR-processer? Då har vi på Adecco Finance & Legal uppdraget för dig! Uppdraget är på Fredells Byggvaruhus AB, i Sickla! Hur ser din arbetsdag ut? I rollen som löneansvarig på Fredells kommer du, på egen hand, ha ett helhetsansvar för 300 löner. Detta innebär att du ansvarar för hela löneprocessen från ax till limpa, inom fyra olika kollektivavtalsområden. Du kommer även att arbeta med lönerevision, semesterårshantering och årsavslut. Vidare ansvarar du för rapportering och framtagning av lönestatistik och redovisning till Svenskt Näringsliv, SCB och övriga aktuella myndigheter. Du kommer att ha ett nära samarbete med HR-chefen, där du bland annat får möjligheten att utveckla övriga HR-processer. Vem trivs här? Du som har du erfarenhet av att jobba som löneadministratör kommer snabbt att kunna sätta dig in i arbetsuppgifterna. Förstår du hela löneflödet och har erfarenhet av att arbeta i AGDA PS kommer du att trivas hos Fredells. Har du dessutom erfarenheter av andra lönesystem är detta meriterande. Är du en flexibel och serviceinriktad problemlösare är du rätt person för tjänsten. Vi ser att du har en helhetssyn men samtidigt har en känsla för detaljer. Du är ordningsam och ser vikten av att deadlines hålls då du bär ett stort ansvar på egen hand. Vidare tror vi att du har en god kommunikativ förmåga, ett trevligt och socialt förhållningssätt och en tydlig känsla för integritet. Vad erbjuder vi? Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig från maj till september 2015. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco Finance & Legal förmedlar tjänster hos kunder inom bank- och försäkringsbranschen, hos finansbolag, advokat- och juristbyråer samt på olika ekonomiavdelningar, finansavdelningar och juristavdelningar. Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se  Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.  Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad löneansvarig till Fredells Byggvaruhus AB! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad löneansvarig till Fredells Byggvaruhus AB!

Chef Storkundsförsäljning Proffs
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Om Avdelningen Avdelningen som ansvarar för försäljning till storkunder består idag av 9st Utesäljare (Key Account Managers). Våra utesäljare är stationerade såväl i varuhuset i Nacka som i vår anläggning i Knivsta och kunderna finns i hela Storstockholm. Avdelningens fokus ligger på rådgivande försäljning till våra största kunder och bygger primärt på besökande verksamhet. Inom avdelningen finns en gedigen branschkompetens. Avdelningen arbetar intimt ihop med innesälj, säljsamordning och proffscenter. Totalt är det ca 25 personer som arbetar med 100% fokus på proffsbyggaren. Vår målsättning är klar: Vi skall vara nr 1 på vår marknad och vägen dit är lönsam tillväxt.  För att bli bäst krävs: - Att vi vårdar våra befintliga kunder i syfte att nå maximal lojalitet - Att vi aktivt söker nya kunder. - Att vi kontinuerligt söker rätt balans mellan försäljningsvolym och lönsamhet på kort och lång sikt Om Tjänsten Som Chef Storkundsförsäljning Proffs har du personalansvar för 9 personer. Ditt övergripande ansvar är att avdelningens totala budget skall uppnås. Ditt budgetansvar uppgår till ~250miljoner.  Viktiga uppgifter för att nå ditt mål inkluderar: * Leda avdelningen med fokus på optimal bearbetningen av avdelningens befintliga kundstock * Systematisera avdelningens arbete med nykundsbearbetning * Individuell coachning av säljarna i syfte att de skall nå sin fulla potential * Kontinuerliga sambesök med säljarna för stöttning och coachning * Leda förhandlingar med kunder * Optimera balansen mellan försäljningsvolym och lönsamhet * Budgetarbete inkl individuell budgetsättningen per säljare * Uppföljning & rapportering * Reklamationshantering * Leda kundaktiviteter Du rapporterar till försäljningschefen och förväntas vara en aktiv medlem i försäljningsavdelningens ledningsgrupp. Egenskaper För att lyckas i denna roll krävs att du är: * Förtroendeingivande & ansvarstagande * Tävlingsinriktad * Kommunikativ & entusiasmerande * Strukturerad & bra på att prioritera * Pristegelös & lyhörd Du brinner förstås för säljet och att coacha andra till framgång. Erfarenheter Det är ett krav att du är väl förtrogen med proffsbyggarnas verklighet och hur de bedriver sin affär. Denna kunskap kan du ha erhållit genom att du haft/har proffsbyggare som kunder eller att du själv arbetat som proffsbyggare. Ett väl utvecklat nätverk i branschen är en stor fördel och en möjlig bakgrund är att du idag har en motsvarande roll hos en av våra konkurrenter eller leverantörer.  Ett annat krav är att du har tidigare chefserfarenhet att leda en säljavdelning med seniora säljare.  Akademisk examen är meriterande. Du förväntas vara van användare av officepaketet. Sammanfattningsvis söker vi en högklassig säljcoach som är bra på att skapa en tydlig målbild för respektive säljare, motivera till måluppfyllelse och ge dem rätt förutsättningar. Detta erbjuder Fredells Förutom en utmanande och utvecklande roll på Fredells så har du som anställd även en hel del fina förmåner. I rollen som Chef Storkundförsäljning Proffs får du arbeta på ett kontor i Stockolms trevligaste byggvaruhus och med stor frihet under ansvar. Vi har vår egen Fredellsakademi, dessutom ett nybyggt gym i källaren, personalrabatt när du handlar, friskvårdsbidrag och mycket annat. Vi är även stolta över att få berätta att vi har många fantastiskt trevliga och kompetenta kollegor.  Är du av rätta virket och vill bli en av oss och ha en viktig roll i vår fortsatta resa i att vara Nr 1 på vår marknad? Då ser vi fram emot din ansökan! Ansökan Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Chef Storkundsförsäljning Proffs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef Storkundsförsäljning Proffs

Kökssäljare/Projektledare
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Fredells exklusiva köksavdelning har målet att vara den mest attraktiva köksutställningen i Stockholm med de mest kompetenta säljarna på marknaden. Vi har byggt om avdelningen för att kunna erbjuda Stockholmarna huvudstadens största och finaste köksutställning. Våra köksmärken är Marbodal- och Alsikekök. Utöver våra fina köksmärken består köksavdelningen av vitvaror, bänkskivor, diskbänkar, fläktar och diverse kökstillbehör. Om tjänsten Vi jobbar från idé till färdig produkt och vi erbjuder våra kunder en helhetslösning där vi hjälper till med montering, ombyggnader och inredningsförslag. Vi arbetar även i nära samarbete med avdelningen för Inredning och Förvaring. Tjänsten innebär att du är delaktig i hela försäljningsprocessen för främst Marbodalkök. Från första kontakten med kund till offertskrivning, kundmöten, hembesök och projektledning fram till att köket är monterat hemma hos kunden.   Dina egenskaper och erfarenheter Ett av Fredells kärnvärden är konceptet Hjälper till, vilket innebär att du har en genuin känsla för service. Vi söker nu en driven, noggrann kökssäljare som gillar ett högt tempo. Vi vill att du har mångårig erfarenhet av försäljningsarbete, gärna från kök- eller byggbranschen. Har du tidigare arbetat med projektledning, försäljning och/eller montering (montagelösningar) är det meriterande. Självklart har du ett stort intresse för kök, inredning, färg och form. Du bör även ha erfarenhet av något ritprogram och det är starkt meriterande om du behärskar programmet Configura CET Designer som vi arbetar i när vi ritar Marbodalkök. Körkort och gymnasiekompetens är ett krav. Detta erbjuder Fredells  Förutom en utmanande och utvecklande roll på Fredells så har du som anställd en hel del fina förmåner. Vi har vår egen Fredellsakademi, eget nybyggt gym i källaren, friskvårdsaktiviteter med friskvårdsbidrag och många andra förmåner. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna varierar och kvälls- och helgarbete förekommer. Ansökan Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kökssäljare/Projektledare jobb, Kökssäljare/Projektledare Nacka, Kökssäljare/Projektledare Fredells Byggvaruhus
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kökssäljare/Projektledare

Säljare
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Fredells har ett stort antal kunder som är professionella byggare. För att möta byggarnas krav och förväntningar har vi avdelningar som enbart arbetar med denna kundgrupp. Fredells dedikerade organisation mot proffsbyggare består idag av proffscenter, utesäljare, innesäljare och säljsamordning. Totalt är vi ca 25 personer som arbetar med 100 % fokus på proffsbyggarna. Målsättningen är klar: Vi skall vara nr 1 på Stockholmsmarknaden! För att vara nr 1 krävs: * Att vi har det vassaste sortimentet och den bästa servicen * Att vi vårdar befintliga & nya kunder i syfte att nå max lojalitet * Att vi aktivt söker nya kunder * Att vi kontinuerligt söker rätt balans mellan försäljningsvolym och lönsamhet på kort och lång sikt. Avdelningen Proffscenter består idag av 3 personer med bra sammanhållning, där vi hjälper varandra till framgång. Tjänsten är placerad i vårt varuhus i Sickla. Avdelningsens fokus är att ge bästa möjliga service med en tydlig inriktning mot rådgivande försäljning till våra besökande proffsbyggare. Proffscenter har ansvar för en egen kundstock och eget resultat. Om Tjänsten Som säljare på Fredells proffscenter är du ett av företagets ansikten gentemot kund varför du har en mycket viktig roll. Dina arbetsuppgifter kommer bl a att bestå av att: * Ge kund ett positivt och professionellt bemötande * Identifiera kundens behov och fungera som rådgivare/ bollplank * Offerera och skriva order * Aktivt sälja in Fredells och våra produkter Som säljare på proffscenter ansvarar du även för aktiv bearbetning av kundstocken, både per telefon och i butik. Du arbetar i nära samarbete med Innesälj, Samordning och Utesälj. Erfarenheter och egenskaper Då vi säljer byggmaterial är det en självklarhet att du har god kännedom om materialet, byggprocessen och kundgruppen proffsbyggare. Du är ansvarstagande och utåtriktad. Fredells devis ”hjälper till” bygger på att vi som arbetar här förväntas ta egna initiativ och fungera som rådgivare/ bollplank åt våra kunder. Detta erbjuder Fredells Förutom en utmanande och utvecklande roll på Fredells så har du även utvecklingsmöjligheter där vår egen Fredellsadademi ger dig förutsättningarna. Vi har dessutom ett nybyggt gym i källaren, personalrabatt, friskvårdsbidrag och mycket annat. Vi är stolta över att få berätta att vi har många fantastiskt trevliga och kompetenta kollegor. Vi ser gärna sökanden som själva har en allsidig professionell bakgrund som byggare och som vill använda sin kunskap till att sälja byggmaterial. Alternativt är du redan idag framgångrik säljare av byggmaterial och är sugen på att ansluta dig till vårt vinnande team.  Ansökan Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Nacka, Säljare Fredells Byggvaruhus
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Butikssäljare till Kök- och Inredningsavdelningen
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Om tjänsten Som butikssäljare är kunden i centrum. Därför utgår allt vi gör från kundens behov. I arbetsuppgifterna ingår allt som har med den dagliga driften av butiken att göra – allt från upplockning av varor till uppföljning av våra försäljningsmål. Du kommer att tillhöra Kök- och Inredningsavdelningen där vi säljer allt från skjutdörrar, inredning och förvaring till kök, bänkskivor och vitvaror.  På Fredells hjälper vi gärna varandra, därför kan det även förekomma arbete på andra avdelningar. Dina egenskaper och erfarenheter Fredells är just nu inne i en fas där stort fokus ligger på att utveckla vårt kundbemötande. Vi söker därför fler säljare som kan jobba extra. Vi ser att du är van att hantera kunder på ett bra sätt och att du älskar allt som har med försäljning att göra. Fredells kännetecknas av kvalitet och hög kompetens. Vi ser därför gärna att du har någon form av erfarenhet från byggrelaterade områden. Vi tror även att du har ett genuint intresse för inredning, kök, färg och form. Ett trevligt bemötande och hög servicekänsla är en självklarhet för dig. Gymnasiekompetens är ett krav. Vårt erbjudande Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid. Arbetstiderna varierar och kvälls- och helgarbete förekommer. Ansökan Välkommen att anmäla ditt intresse via vår hemsida http://www.fredells.com/om-fredells/lediga-jobb
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare till Kök- och Inredningsavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare till Kök- och Inredningsavdelningen

Säljare/Stf Chef Järnavdelningen
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Målet är högt – vår järnavdelning ska utvecklas till Stockholms mest attraktativa med en oslagbar sortimentsbredd. Om tjänsten Tjänsten innebär att du ska se till att driva försäljning och utveckla avdelningen. Du kommer att ha varugruppsansvar med ett stort inflytande på avdelningens utformning och framtida försäljning. I arbetsuppgifterna ingår försäljning av avdelningens produkter och ett ansvar för att avdelningen är snygg och kundvänlig. På Fredells utgår vi alltid ifrån kundens önskemål och behov. Till våra grundläggande värderingar ingår det även att hålla en förstklassig servicenivå såväl internt som externt. Som ställföreträdande chef ansvarar du för avdelningen under avdelningschefens frånvaro. Du förväntas ta ett stort ansvar för avdelningens utveckling och även coacha övrig personal i det dagliga arbetet. Egenskaper För att lyckas i rollen som säljare på järnavdelningen måste du brinna för försäljning och ha god förmåga att kommunicera med dina kollegor. Din kommunikationsförmåga i skrift och tal är mycket god och du har även en tydlig känsla för exponering av varor. Vidare gillar du att samarbeta med andra och du ser hela tiden till att utveckla verksamheten i enlighet med företagets värderingar och kundernas önskemål. Du är driven och har en förmåga att se möjligheter istället för problem.  Erfarenheter Vi ser gärna att du har erfarenhet inom försäljning och det är meriterande om du har någon erfarenhet av liknande uppgifter.  Ledarerfarenhet är meriterande. Gymnasiekompetens är ett krav och vi ser gärna att du har någon vidareutbildnig. Detta erbjuder Fredells  Förutom en utmanande och utvecklande roll på Fredells så har du som anställd en hel del fina förmåner. Vi har vår egen Fredellsakademi, eget nybyggt gym i källaren, friskvårdsaktiviteter med friskvårdsbidrag och många andra förmåner. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna varierar och kvälls- och helgarbete förekommer. Ansökan Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Stf Chef Järnavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Stf Chef Järnavdelningen

Innesäljare
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Fredells har ett stort antal kunder som är professionella byggare. För att möta byggarnas krav och förväntningar har vi avdelningar som enbart arbetar med denna kundgrupp. Fredells dedikerade organisation mot proffsbyggare består idag av innesäljare, utesäljare, proffscenter och säljsamordning. Totalt är vi ca 25 personer som arbetar med 100 % fokus på proffsbyggarna. Målsättningen är klar: Vi skall vara nr 1 på Stockholmsmarknaden! För att vara nr 1 krävs: * Att vi har det vassaste sortimentet och den bästa servicen * Att vi vårdar befintliga & nya kunder i syfte att nå max lojalitet * Att vi aktivt söker nya kunder * Att vi kontinuerligt söker rätt balans mellan försäljningsvolym och lönsamhet på kort och lång sikt Innesäljavdelningen består idag av fyra personer. Avdelningens fokus är att ge bästa möjliga service med en tydlig inriktning mot rådgivande försäljning till våra proffsbyggare. Tjänsten är placerad i vårt varuhus i Sickla och arbetstiderna är förlagd under vardagar. Om tjänsten Som innesäljare på Fredells  är du ett av företagets ansikten gentemot kund varför du har en mycket viktig roll. Dina arbetsuppgifter kommer bl a att bestå av att: * Ge kund ett positivt och professionellt bemötande * Identifiera kundens behov och fungera som rådgivare/ bollplank * Offerera och skriva order * Aktivt sälja in Fredells och våra produkter Erfarenheter och egenskaper Då vi säljer byggmaterial är det en självklarhet att du har god kännedom om materialet, byggprocessen och kundgruppen proffsbyggare. Du är ansvarstagande och utåtriktad. Fredells devis ”hjälper till” bygger på att vi som arbetar här förväntas ta egna initiativ och fungera som rådgivare/ bollplank åt våra kunder. Har du erfarenhet av affärssystemet Trygg så är det mycket meriterande. Detta erbjuder Fredells Förutom en utmanande och utvecklande roll på Fredells så har du även utvecklingsmöjligheter där vår egen Fredellsakademi ger dig förutsättningarna. Vi har dessutom ett nybyggt gym i källaren, personalrabatt, friskvårdsbidrag och mycket annat. Vi är stolta över att få berätta att vi har många fantastiskt trevliga och kompetenta kollegor. Vi ser gärna sökanden som själva har en allsidig bakgrund inom bygg och som vill använda sin kunskap till att sälja byggmaterial. Alternativt är du redan idag framgångrik säljare av byggmaterial och är sugen på att ansluta dig till vårt vinnande team.  Ansökan Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare jobb, Innesäljare Stockholm, Innesäljare Fredells Byggvaruhus
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare

Kategorichef/Inköpare
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Om tjänsten Vi söker en kategorichef/inköpare med starkt driv, som vill vara med att utveckla Fredells inköpsavdelning. Som kategorichef/inköpare har du ett totalansvar för ditt produktområde med fokus på att utveckla sortimentet, optimera försäljning och lönsamhet. Du analyserar inköpspriser, marginalnivåer, leverantörers investeringar för att stärka Fredells konkurrenskraft. Du ansvarar för framtagandet av strategierna för dina kategorier och kommunicerar riktlinjerna i organisationen. I rollen ingår vidare att: * Granska och förhandla prisjusteringar * Ansvara för leverantörsval, sortimentbeslut och prissättning * Genomföra kategoriförhandlingar * Aktivt sortimentsarbete genom löpande prisförhandlingar på nytt sortiment och avlista olönsamma produkter * Avtalsskrivning * Vara en central roll arbetet med Fredells kampanjer * Stödja och vid behov vara delaktig i arbetet med leveranssäkerhet och servicegrad Du är en central roll i Fredells organisation och rapporterar direkt till Inköpschefen. Egenskaper och erfarenheter Som person är du affärsmässig och prestigelös med förmåga att planera och arbeta självständigt. Du är en god kommunikatör som är trygg i förhandlingar och i mötet med personer i olika befattningar. Du är strukturerad och analytisk. Du har ett starkt eget driv och arbetar strategiskt för att uppnå fastställda mål. Vi söker dig som har akademisk examen inom företagsekonomi/teknik. Du har gedigen erfarenhet från kategori och strategiskt inköpsarbete med dokumenterad kunskap att förbereda, leda och genomföra förhandlingar om inköpsvillkor och sortiment. Du har goda kunskaper i Office paketet och van att arbeta med analysverktyg. Erfarenhet från detaljhandel är meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning snarast. Ansökan Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kategorichef/Inköpare jobb, Kategorichef/Inköpare Nacka, Kategorichef/Inköpare Fredells Byggvaruhus
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kategorichef/Inköpare

Butikssäljare till Kakel och Badrum
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Om tjänsten Som butikssäljare har man kunden i centrum därför utgår allt vi gör utifrån kundens behov. På avdelningen Kakel och Badrum innebär det att vi guidar kunderna genom deras badrumsrenovering och ger tips och råd om badrumsinredning.    I arbetsuppgifterna ingår allt från upplockning av varor till försäljning av hela badrum. Du kommer att vara kopplad till Kakel och Badrum men på Fredells hjälper vi gärna varandra, därför kan det förekomma arbete på andra avdelningar.    Egenskaper och erfarenheter Vi söker dig som kan jobba deltid på kvällar och en del helger.  Vi ser gärna att du är van att hantera kunder på ett bra sätt och att du drivs av försäljning och överträffar kundens förväntningar.  Fredells står för kvalitet och hög kompetens, vi ser därför gärna att du har ett brinnande intresse för inredning och det är ett stort plus om du har någon form av erfarenhet från försäljning kopplat till badrum. Ett trevligt bemötande, noggrannhet och hög servicekänsla är en självklarhet för dig! Vårt erbjudande Vi erbjuder dig deltidsarbete under kvällar och en del helger. Ansökan Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida: http://www.fredells.com/om-fredells/lediga-jobb
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare till Kakel och Badrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare till Kakel och Badrum

Godsmottagningen söker medarbetare
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Om tjänsten Godsmottagningen är en del av Fredells logistikavdelning. Inom logistiken ingår även transport, truckgruppen, kundorderplock och varuplockare. Totalt består logistikorganisationen av drygt 40 medarbetare. Godsmottagningen fungerar som en servicefunktion för övriga avdelningar på Fredells och vi har daglig kontakt med våra leverantörer. Vi strävar alltid efter att hitta helhetslösningar för våra kunder, såväl interna som externa. Avdelningen består av 5 medarbetare som i huvudsak kvitterar in ankommande gods. Vi ansvarar för att rätt gods, i rätt mängd och i rätt skick ankommer. Vi sköter den administration som detta medför i form av registrering, eventuell korrigering samt kvittering av ordrar. Dina egenskaper och erfarenheter  Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete och truckkort för motvikts- och skjutstativstruck. På Fredells arbetar vi utifrån ledorden kundfokus, kvalité och ansvar och det är viktigt för oss att du kan behålla en hög kvalitet, även när arbetsbelastningen ökar. För att lyckas i jobbet ser vi att du som person är noggrann, lösningsfokuserad och energisk. Du fullföljer det du har påbörjat och tar ansvar för att du jobbar enligt våra processer så att vi säkerställer att vi levererar rätt varor, i rätt tid och till rätt kund. Vi ser att du har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du drivs av att bidra till hela gruppens resultat. Tunga lyft förekommer varför en god fysik är önskvärd. Att ha ett trevligt bemötande och en hög servicekänsla är en självklarhet för dig. Detta erbjuder Fredells På Fredells har du utvecklingsmöjligheter där vår egen Fredellsakademi ger dig förutsättningarna. Vi har dessutom ett nybyggt gym i källaren, personalrabatt, friskvårdsbidrag och mycket annat. Vi är stolta över att få berätta att vi har många fantastiskt trevliga och kompetenta kollegor. Vi erbjuder en heltidstjänst, tillsvidare med 6 månaders provanställning. Ansökan Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida http://www.fredells.com/om-fredells/lediga-jobb Välkommen med din ansökan!
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 10-20
Sök fler jobb liknande: lediga Godsmottagningen söker medarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Godsmottagningen söker medarbetare

Extrapersonal till Varuhuset
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Om tjänsten På Fredells i Sickla har vi över 26 000 lagerförda artiklar! Vi erbjuder produkter från många välkända varumärken och i vårt stora sortiment hittar våra kunder allt de behöver för bygget - oavsett storlek på projektet!  Nu söker vi dig som vill hjälpa våra kunder med rätt produkter/tjänster för just deras behov. I arbetsuppgifterna ingår allt som har med den dagliga driften av butiken att göra – allt från upplockning av varor till uppföljning av våra försäljningsmål beroende på vilken avdelning du tillhör. Du kommer att vara kopplad till en avdelning men på Fredells hjälper vi gärna varandra, därför kan det förekomma arbete på andra avdelningar.  Just nu söker vi extrapersonal som kan jobba kvällar och helger till följande avdelningar: * Byggtjänst * Byggshopen/Brädgården * Järnavdelningen * Kök/Inredning/Förvaring * Kassa/Varuutlämningen/Växel/Reception * Badrum/Kakel/El Dina egenskaper och erfarenheter Som butikssäljare är du tydlig, professionell och kundfokuserad. Du har hög energi och älskar att ge god service. Att agera kundens coach för att ta fram en lyckad lösning är ett självklart mål för dig. Med din personlighet och säljkunskap arbetar du för att uppnå uppsatta mål vad gäller service och försäljning samt att rådge och inspirera kunden. Självklart står Fredells även för kvalitet och stor kompetens. Vi ser det därför som meriterande om du har någon form av erfarenhet från byggrelaterade områden men viktigast är att du är intresserad och nyfiken på att lära dig mer. Vårt erbjudande Just nu erbjuder ett antal deltidstjänster på flera avdelningar i varuhuset och förutom en utmanande och utvecklande roll på Fredells så har du som anställd en hel del fina förmåner. Vi har vår egen Fredellsakademi, eget nybyggt gym i källaren, friskvårdsaktiviteter med friskvårdsbidrag och många andra förmåner. Ansökan Välkommen att anmäla ditt intresse via vår hemsida! Skriv i ansökan vilken avdelning som lockar dig mest och varför.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal till Varuhuset jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal till Varuhuset

Kökssäljare/Projektledare
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Fredells exklusiva köksavdelning har målet att vara den mest attraktiva köksutställningen i Stockholm med de mest kompetenta säljarna på marknaden. Vi har byggt om avdelningen för att kunna erbjuda Stockholmarna huvudstadens största och finaste köksutställning. Våra köksmärken är Marbodal- och Alsikekök. Utöver våra fina köksmärken består köksavdelningen av vitvaror, bänkskivor, diskbänkar, fläktar och diverse kökstillbehör. Om tjänsten Vi jobbar från idé till färdig produkt och vi erbjuder våra kunder en helhetslösning där vi hjälper till med montering, ombyggnader och inredningsförslag. Vi arbetar även i nära samarbete med avdelningen för Inredning och Förvaring. Tjänsten innebär att du är delaktig i hela försäljningsprocessen för främst Marbodalkök. Från första kontakten med kund till offertskrivning, kundmöten, hembesök och projektledning fram till att köket är monterat hemma hos kunden.   Dina egenskaper och erfarenheter Ett av Fredells kärnvärden är konceptet Hjälper till, vilket innebär att du har en genuin känsla för service. Vi söker nu en driven, noggrann kökssäljare som gillar ett högt tempo. Vi vill att du har mångårig erfarenhet av försäljningsarbete, gärna från kök- eller byggbranschen. Har du tidigare arbetat med projektledning, försäljning och/eller montering (montagelösningar) är det meriterande. Självklart har du ett stort intresse för kök, inredning, färg och form. Du bör även ha erfarenhet av något ritprogram och det är starkt meriterande om du behärskar programmet Configura CET Designer som vi arbetar i när vi ritar Marbodalkök. Körkort och gymnasiekompetens är ett krav. Detta erbjuder Fredells  Förutom en utmanande och utvecklande roll på Fredells så har du som anställd en hel del fina förmåner. Vi har vår egen Fredellsakademi, eget nybyggt gym i källaren, friskvårdsaktiviteter med friskvårdsbidrag och många andra förmåner. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna varierar och kvälls- och helgarbete förekommer. Ansökan Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan redan idag! Ansökningar tas endast emot via vår hemsida.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kökssäljare/Projektledare jobb, Kökssäljare/Projektledare Nacka, Kökssäljare/Projektledare Fredells Byggvaruhus
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kökssäljare/Projektledare

Säljare till Byggtjänst
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Till Fredells kommer många kunder med olika behov och kunskap, såväl privatkunder som professionella byggare. Vår Byggtjänstavdelning är hjärtat i varuhuset dit våra kunder vänder sig med olika, små och stora byggprojekt. När Tobias nu går vidare inom Fredells söker vi någon som kan fylla hans plats. Fredells målsättning är klar: Vi skall vara nr 1 på Stockholmsmarknaden! För att vara nr 1 krävs: * Att vi har det vassaste sortimentet och den bästa servicen * Att vi kontinuerligt söker rätt balans mellan försäljningsvolym och lönsamhet på kort och lång sikt. * Att vi arbetar för att utveckla Fredells för våra kunders bästa Avdelningens fokus är att ge bästa möjliga service med tydlig inriktning mot rådgivande försäljning till våra besökande kunder. Tjänsten är placerad i vårt varuhus i Sickla. Om Tjänsten Som säljare på Fredells är du ett av företagets ansikten gentemot kund varför du har en mycket viktig roll. Dina arbetsuppgifter kommer bl a att bestå av att: * Ge kund ett positivt och professionellt bemötande * Identifiera kundens behov och fungera som rådgivare/ bollplank * Offerera och skriva order * Aktivt sälja in Fredells och våra produkter På Byggtjänst hjälper vi bland annat till med beställningar av byggmaterial, fönster, dörrar, kaminer med mera. Hos Byggtjänst kan montagetjänsten Levererat & Monterat för bl. a. fönster och dörrar beställas och tillsammans med projektledare och underentreprenörer är du delvis delaktig i hela montageprojekt.  Erfarenheter och egenskaper Fredells devis ”hjälper till” bygger på att vi som arbetar här förväntas ta egna initiativ och fungera som rådgivare/ bollplank åt våra kunder. Vi söker därför dig som har erfarenhet av försäljning och en mycket god servicekänsla. Du är noggrann, ansvarstagande och brinner för att göra kunden nöjd. Om du har erfarenhet av bygg är det meriterande, men det är lika viktigt att du är intresserad av och nyfiken på våra produktområden, har lätt för- och vill lära nytt samt en förmåga att slutföra projekt ända in i mål. Detta erbjuder Fredells Förutom en utmanande och utvecklande roll på Fredells så har du även utvecklingsmöjligheter där vår egen Fredellsakademi ger dig förutsättningarna. Vi har dessutom ett nybyggt gym i källaren, personalrabatt, friskvårdsbidrag och mycket annat. Vi är stolta över att få berätta att vi har många fantastiskt trevliga och kompetenta kollegor. Ansökan Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida http://fredells.com/om-fredells/lediga-jobb
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till Byggtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till Byggtjänst

Säljare till Järnavdelningen
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Till Fredells kommer en stor ström av kunder med olika behov och kunskap, såväl privatkunder som professionella byggare. För att nå vår målsättning att vara nr 1 på vår marknad krävs: * Att vi har det vassaste sortimentet och den bästa servicen * Att vi kontinuerligt söker rätt balans mellan försäljningsvolym och lönsamhet på kort och lång sikt. * Att vi arbetar för att utveckla Fredells för våra kunders bästa Om tjänsten Vi söker nu en kollega till vår järnavdelning där det idag jobbar 8 heltidsanställda och ungefär lika många deltidare med aktiv och engagerad försäljning av avdelningens produkter. Som butikssäljare på järnavdelningen handlar vardagen om att hjälpa och råda våra kunder inom avdelningens stora sortiment. Som säljare på Fredells jobbar du aktivt med merförsäljning och ansvarar för exponeringen av något produktområde och för att avdelningen är snygg och kundvänlig. På vår järnavdelning finns allt för den välutrustade verktygslådan. Förutom elverktyg, tumstock, vattenpass och skyddsutrustning har vi spik, skruv och mutter i alla storlekar. Här finns mängder med snygga handtag, knoppar, konsoler och krokar i många varianter och utföranden. På järnavdelningen har vi även fullsortiment på kläder för proffsbyggare och det mesta för tomt och trädgård: utegrillar, terrassvärmare och trädgårdsredskap för sommaren, samt snöslungor, skyfflar och mycket mer för vintersäsongen.   Erfarenheter och egenskaper Fredells devis ”hjälper till” bygger på att vi som arbetar här förväntas ta egna initiativ och fungera som rådgivare/ bollplank åt våra kunder.  Vi söker därför dig som brinner för försäljning och har en mycket god servicekänsla. Som person är du ansvarstagande, utåtriktad och brinner för att göra kunden nöjd. Om du har erfarenhet av något av produktområdena på järnavdelningen är det meriterande, men det är lika viktigt att du är nyfiken och intresserad av att lära dig och gillar när det är full fart. Detta erbjuder Fredells Förutom en utmanande och utvecklande roll på Fredells så har du även utvecklingsmöjligheter där vår egen Fredellsakademi ger dig förutsättningarna. Vi har dessutom ett nybyggt gym i källaren, personalrabatt, friskvårdsbidrag och mycket annat. Vi är stolta över att få berätta att vi har många fantastiskt trevliga och kompetenta kollegor. Ansökan Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan redan idag! Ansökningar tas endast emot via vår hemsida.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till Järnavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till Järnavdelningen

Brädgårdssäljare till Fredells i Knivsta
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Om tjänsten Tjänsten som brädgårdssäljare innebär att serva och hjälpa både proffs-och konsumentkunder i brädgården. Detta innefattar bland annat byggrådgivning, uppmätning- och tillsågning av våra produkter. I tjänsten ingår även truckkörning varför truckkort är ett krav. Du kommer att plocka och hantera inkommande och utgående gods, fylla på och underhålla lager och försäljningsytor, lasta och lossa lastbilar samt övrigt förekommande arbetsuppgifter på en byggmaterialhandel.   Dina egenskaper och erfarenheter Till oss kommer kunder med olika behov och kunskap vilket ställer krav på din förmåga att alltid ge service utifrån kundens perspektiv. En grundläggande värdering på Fredells är att hålla en förstklassig servicenivå såväl internt som externt. Vi hjälper till! Arbetet är periodvis stressigt vilket kräver att du har ett lungt och metodiskt arbetssätt även när det är mycket att göra. Vidare bör du ha god fysik då tjänsten innefattar tunga lyft. Våra ledord är ordning och reda med hög service, vilket vi strävar efter varje dag. Därför vill vi att du som person är energisk och social och brinner för att sälja. Ett trevligt bemötande och hög servicekänsla är därför en självklarhet för dig. Vi söker dig med erfarenhet från försäljning, gärna inom byggbranschen eller närliggande bransch så att du har kunskap om virke och byggmaterial. Vi ser gärna att du även har kunskaper inom följande produktområden: Järn/Verktyg, El/VVS samt Färg/Golv. Vi vill att du har en avslutad gymnasieutbildning bakom dig och att du behärskar det engelska språket, framförallt i tal.   Vårt erbjudande Förutom en utmanande och utvecklande roll på Fredells så har du även utvecklingsmöjligheter där vår egen Fredellsakademi ger dig förutsättningarna. Vi har dessutom, personalrabatt, friskvårdsbidrag och mycket annat. Vi är stolta över att få berätta att vi har många fantastiskt trevliga och kompetenta kollegor.   Din ansökan Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan redan idag! Ansökningar tas endast emot via vår hemsida.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Knivsta
Publicerad : 12-01
Sök fler jobb liknande: lediga Brädgårdssäljare till Fredells i Knivsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brädgårdssäljare till Fredells i Knivsta

Platschef Fredells Byggvaruhus - Knivsta
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Om vårt varuhus i Knivsta Fredells förvärvade anläggningen i Knivsta under 2012 och har sedan dess utvecklat den med målet att förstärka Fredells ställning norr om Stockholm och i Uppsalatrakten. Anläggningens omsättning har kontinuerligt växt och den bidrar allt mer till Fredells fortsatta tillväxt. Omsättningen i Knivsta uppgår i nuläget till drygt 40Mkr varav försäljningen till proffskunder utgör ~75%. Teamet som ansvarar för anläggningens drift uppgår idag till 8 tillsvidareanställda, samt 4 extraanställda, fördelade på butik samt brädgård. Utöver detta finns en utesäljare stationerad i Knivsta som rapporterar till annan chef. Inom gruppen finns gedigen branschkompetens. Vår målsättning är klar: Vi skall vara nr 1 på vår marknad och vägen dit är lönsam tillväxt.  För att bli bäst krävs: - Att vi vårdar våra befintliga kunder i syfte att nå maximal lojalitet - Att vi aktivt söker nya kunder. - Att vi kontinuerligt söker rätt balans mellan försäljningsvolym och lönsamhet på kort och lång sikt Om Tjänsten Som Platschef i Knivsta har du ett övergripande ansvar för att anläggningens totala budget skall uppnås. Du har personalansvar för hela teamet. Viktiga uppgifter för att nå ditt mål inkluderar: * Ansvara för den dagliga driften av anläggningen inkl schemaläggning * Individuell coachning av dina medarbetare i syfte att de skall nå sin fulla potential * Egen försäljning till såväl konsument- som proffskunder * Kontinuerlig utveckling av anläggningen med målsättningen att vara nr 1 på marknaden * Leda arbetet med att ta fram aktivitets-/bearbetningsplaner gentemot såväl konsument som proffs * Optimera balansen mellan försäljningsvolym och lönsamhet * Budgetarbete * Uppföljning & rapportering * Faktura- och Reklamationshantering * Leda lokala kundaktiviteter Du kommer ha rollen som ”spelande tränare” och alla förväntas hjälpa till där det behövs. Som platschef i Knivsta har du stora möjligheter att påverka anläggningens utveckling. Du rapporterar till försäljningschefen och förväntas vara en aktiv medlem i försäljningsavdelningens ledningsgrupp. Egenskaper För att lyckas i denna roll krävs att du är: * Förtroendeingivande & Ansvarstagande * Pristegelös & lyhörd * Kommunikativ & entusiasmerande * Strukturerad & bra på att prioritera * Tävlingsinriktad Du brinner för att ta ansvar för en anläggning och att coacha andra till framgång. Erfarenheter Det är ett krav att du har bred kunskap om byggmaterial. Denna kunskap kan du ha erhållit antingen genom att du har erfarenhet av att sälja byggmaterial eller att du själv arbetat som proffsbyggare.   Ett annat krav är att du har tidigare chefserfarenhet som lönesättande chef.  Det är meriterande om du tidigare arbetat som platschef på motsvarande anläggning och om du har lokal geografisk förankring. Sammanfattningsvis söker vi en högklassig platschef som skall driva anläggningen framåt till nya framgångar. Är du rätt person att anta denna utmaning och ta en viktig roll i vår fortsatta resa i att vara Nr 1? Då ser vi fram emot din ansökan! Ansökan Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 12-08
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef Fredells Byggvaruhus - Knivsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef Fredells Byggvaruhus - Knivsta

Transportledare
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Om tjänsten Som transportledare är du länken mellan vår orderskrivande personal och våra kunder. Det innebär att du har en betydande roll för hela processen där säljare, plockare, chaufförer är några av dom som du har ett intensivt samarbete med. Huvudfokus i arbetet ligger på leveransplanering så att beställda produkter når våra kunder i rätt tid, till rätt kostnad och med minsta möjliga miljöpåverkan. Vi använder i första hand av våra egna kranbilar men vi arbetar dagligen även med externa åkerier för att hålla en hög servicenivå för vår kunder. Du har ett självständigt arbete där det ingår uppgifter såsom lastoptimering och samordning av transporter så att de blir så effektiva som möjligt. Det ingår även att du dagen innan fastställer att vi har rätt antal bilar för morgondagens körningar. En del av ditt ansvarsområde kommer även att innebära att du bokar service både för våra lastbilar och kranar. Leveransprecision och kundfokus är prioriterade områden för vår transportledare, då kunden alltid kommer i första hand hos oss. Du är direkt underställd Transportchefen och i teamet ingår två transportledare, en truckgrupp bestående av fem personer samt sex chaufförer. Dina egenskaper och erfarenheter Vi söker dig med några års erfarenhet av transportledning. Då vi verkar inom byggbranschen så är det meriterande om du även har erfarenhet av att hantera varierande och skrymmande gods.   För att lyckas i rollen som transportledare på Fredells krävs sinne för problemlösning, förmåga att fatta egna beslut och ha en naturlig ansvarskänsla för jobbet. Då det dagliga arbetet innebär mycket samarbete med övriga avdelningar, medarbetare och kunder bör du som person vara samarbetsvillig och ha en god kommunikativ förmåga även då arbetsbelastningen bitvis är mycket hög. Vi ser gärna att du har grundläggande datakunskaper och god ekonomisk förståelse. Meriterande är också god truckvana och C-kort. Detta erbjuder Fredells Vi erbjuder dig en heltidstjänst med tillsvidareanställning på ett av norra Europas största byggvaruhus. Förutom en utmanande och utvecklande roll på Fredells så har du som anställd även en hel del förmåner. Vi har vår egen Fredellsakademi, dessutom ett nybyggt gym i källaren, personalrabatt när du handlar, friskvårdsbidrag och mycket annat. Vi är även stolta över att få berätta att vi har många fantastiskt trevliga och kompetenta kollegor.  Är du av rätta virket och vill bli en av oss och ha en viktig roll i vår fortsatta resa i att vara Nr 1 på vår marknad? Då ser vi fram emot din ansökan! Ansökan Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Transportledare jobb, Transportledare Nacka, Transportledare Fredells Byggvaruhus
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Transportledare

Key Account Manager kök
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Om tjänsten Fredells har ett stort antal kunder som är professionella byggare. För att möta byggarnas krav och förväntningar har vi avdelningar som enbart arbetar med denna kundgrupp. Fredells dedikerade organisation mot proffsbyggare består i dag av innesäljare, utesäljare, proffscenter och säljsamordning. Totalt är vi ca 25 personer som arbetar med 100% fokus på proffsbyggarna. Efterfrågan på Marbodalkök från våra proffskunder är så stor att vi nu söker ytterligare en Key Account Manager (KAM) enbart dedikerad för att sälja kök. Som KAM för kök hos oss får du en omväxlande roll där uppdragen oftast utgår från ett ritningsunderlag från kund men ibland bara en idé. Uppdragen varierar även från att vara enstaka kök till stora projekt med många kökstyper.  Vi hjälper våra kunder med att offerera ett användar- och montagevänligt kök för att de skall lyckas med sin köksentreprenad. I arbetsuppgifterna ingår att träffa kunder på deras arbetsplatser där du kontrollmäter och diskuterar utformning och lösningar. Dina egenskaper och erfarenheter Vi söker nu en driven, noggrann kökssäljare som gillar högt tempo med flerårig erfarenhet av försäljningsarbete. Ett av Fredells kärnvärden är konceptet Hjälper till , vilket innebär att du har en genuin känsla för service. Mycket meriterande är om du arbetat mot proffsbyggare och behärskar ritprogrammet Configura CET Designer som vi använder när vi ritar Marbodalkök. Körkort är ett krav. Detta erbjuder Fredells Förutom en utmanande och utvecklande roll på Fredells, har du som anställd en hel del fina förmåner. Vi har vår egen Fredellsakademi, eget nybyggt gym i källaren, friskvårdsaktiviteter med friskvårdsbidrag m.fl. Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid, placerad i vårt varuhus i Sickla och förlagd under vardagar.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 12-29
Sök fler jobb liknande: lediga Key Account Manager kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Key Account Manager kök

Medarbetare till varuutlämningen
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Om tjänsten Nu söker vi två personer till vår varuutlämning. Avdelningen är en del av vår kundserviceavdelning som också består av, kassa, information, växel, reklamationsavdelning samt kundklubb.  Som anställd i varuutlämningen på Fredells möter du våra konsumentkunder, proffskunder och interna kunder. Det ger dig en viktig och central roll i vårt kundbemötande där våra ledord Hjälper till alltid har främsta fokus. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att arbeta med kassahantering, fakturering, lagerhantering och avisering ut till kund samt bokning av utkörningar. Du får god kontakt med varuhusets övriga personal då de flesta avdelningars verksamhet förutsätter samarbete med varuutlämningen.   Dina egenskaper och erfarenheter På Fredells arbetar vi utifrån ledorden kundfokus, kvalitet och ansvar och det är viktigt för oss att du kan behålla en hög kvalitet, även när arbetsbelastningen ökar. För att lyckas i jobbet ser vi att du som person är noggrann, lösningsfokuserad och energisk. Vidare vill vi att du är lyhörd, strukturerad och har mycket god samarbetsförmåga. På varuutlämningen är du delaktig och drivande i optimeringen och utvecklingen av avdelningen varför det är viktigt att du gillar ta egna initiativ och är självgående. Truckkort och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Då tjänsten innefattar tunga lyft vill vi även att du har en god fysisk form.   Vårt erbjudande Förutom en utmanande och utvecklande roll på Fredells, har du som anställd en hel del fina förmåner. Vi har vår egen Fredellsakademi, eget nybyggt gym i källaren, friskvårdsaktiviteter med friskvårdsbidrag m.fl. Tjänsterna är en tillsvidare anställning på heltid, placerad i vårt varuhus i Sickla.   Ansökan Välkommen att anmäla ditt intresse via vår hemsida. Vi kommer att kalla till intervju löpande, så ansök redan idag!
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 12-30
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till varuutlämningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till varuutlämningen

Säljare till Färg- och Golvavdelningen
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Om tjänsten På Fredells Färg- och Golvavdelning hjälper vi våra kunder med deras önskningar oavsett deras förkunskaper inom området. Avdelningen är snygg och ren samtidigt som den är inspirerande och utmanande. Vi ansvarar tillsammans för allt som har med den dagliga driften av avdelningen att göra, från upplockning av varor till uppföljning av våra försäljningsmål. På Färg och Golvavdelningen jobbar 10 heltidsanställda och ungefär lika många deltidare med aktiv och engagerad försäljning av avdelningens produkter. Vi har ett nära samarbete med andra avdelningar och vi strävar alltid efter att hitta helhetslösningar för våra kunder. Dina egenskaper och erfarenheter  Vi söker nu en kollega som ska bidra med sitt engagemang, sin känsla för varuplacering och sin goda säljkunskap till avdelningens utveckling. Fredells devis ”hjälper till” bygger på att vi som arbetar här förväntas ta egna initiativ och fungera som rådgivare/ bollplank åt våra kunder.  Vi söker därför dig som brinner för försäljning och har en mycket god servicekänsla. Som person är du ansvarstagande, utåtriktad och brinner för att göra kunden nöjd. Om du har erfarenhet av färg och/eller golv är det meriterande, men det är lika viktigt att du är intresserad av och nyfiken på våra produktområden. Vårt erbjudande På Fredells har du goda utvecklingsmöjligheter där vår egen Fredellsakademi ger dig förutsättningarna. Vi har dessutom, personalrabatt, friskvårdsbidrag och mycket annat. Vi är stolta över att få berätta att vi har många fantastiskt trevliga och kompetenta kollegor. Låter det intressant? Ansökan Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan redan idag. Vi tar enbart emot ansökningarna via vår hemsida.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 01-04
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till Färg- och Golvavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till Färg- och Golvavdelningen

Butikssäljare till vår avdelning El/VVS/Belysning
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Om tjänsten Vi söker nu en kollega till vår avdelning El/VVS och Belysning där det idag jobbar 4 heltidsanställda och 7 deltidare.  Som butikssäljare handlar vardagen av aktiv försäljning av avdelningens breda produktområde som sträcker sig från bland annat avloppsdelar, bastu, belysning till kakel och tätskikt.  Vi strävar efter att avdelningen ska vara snygg och ren samtidigt och samtidigt inspirerande. Tillsammans ansvarar vi för allt som har med den dagliga driften att göra, som upplockning av varor, rådgivning till våra kunder i samband med deras köp, aktiv merförsäljning och uppföljning av våra beställningar.  Vi har ett nära samarbete med andra avdelningar och vi strävar alltid efter att hitta helhetslösningar för våra kunder. Erfarenheter och egenskaper Fredells devis ”hjälper till” bygger på att vi som arbetar här förväntas ta egna initiativ och fungera som rådgivare/ bollplank åt våra kunder. Vi söker därför dig som har en mycket god servicekänsla och brinner för att göra kunden nöjd. Som person är du ansvarstagande, utåtriktad och kommunikativ. Om du har erfarenhet av något av produktområdena på avdelnignen är det meriterande, men det är lika viktigt att du är nyfiken och intresserad av att lära dig och gillar när det är full fart. Detta erbjuder Fredells Vi erbjuder en deltidstjänst om ca 70 procent. Förutom en utmanande och utvecklande roll på Fredells så har du även utvecklingsmöjligheter där vår egen Fredellsakademi ger dig förutsättningarna. Vi har dessutom ett nybyggt gym i källaren, personalrabatt, friskvårdsbidrag och mycket annat. Vi är stolta över att få berätta att vi har många fantastiskt trevliga och kompetenta kollegor. Ansökan Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan redan idag! Ansökningar tas endast emot via vår hemsida.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare till vår avdelning El/VVS/Belysning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare till vår avdelning El/VVS/Belysning

Säljare till Inredning/Förvaring
Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903 Fredells Trävaru AB är ett komplett byggvaruhus beläget i Sickla och i Knivsta. Vi omsätter cirka 700 Mkr och har drygt 230 anställda. Fredells ingår i den familjeägda koncernen Stockholms Trävaru AB. Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna företag och privatpersoner i hela Stockholm - Uppsala regionen. Som anställd på Fredells har du bra utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar inom många olika verksamhetsområden och tjänster vilket skapar förutsättningar för dig som vill utvecklas. Målsättningen är klar. Vi skall vara nr 1 på vår marknad. Vi är mycket stolta över vår inrednings-och förvaringsavdelning där vi har Stockholms bästa och mest attraktiva skjutdörrsutställning. I våra utställningar visar vi produkter från Elfa, Lumi, UniQ och Inaria. Om tjänsten Vi jobbar från idé till färdig produkt och erbjuder våra kunder en helhetslösning där vi kan hjälpa till med montering, ombyggnader samt inredningsförslag. Utöver skjutdörrsgarderober består avdelningen av Stockholms största lagerförda inredningssortiment från Elfa. Arbetsuppgifterna som butikssäljare innebär försäljning och därigenom också mycket kontakt med kunder. Offerthantering kommer också att bli en del av din vardag vilket innebär en hel del arbete i datormiljö. Offertskrivningen sker i såväl enkla som komplexa ritprogram. I arbetsuppgifterna ingår även allt som har med den dagliga driften av butiken att göra – allt från upplockning av varor och rådgivande försäljning, till uppföljning av våra försäljningsmål. Dina egenskaper och erfarenheter Du är en lagspelare med flera års erfarenhet av försäljningsarbete, gärna ifrån branschen eller närliggande bransch. Självklart har du stort intresse för inredning, färg och form. Fredells devis ”hjälper till” bygger på att vi som arbetar här förväntas ta egna initiativ och fungera som rådgivare/ bollplank åt våra kunder. Vi söker därför dig som har en mycket god servicekänsla och brinner för att göra kunden nöjd. Du är engagerad i det du gör, utåtriktad och drivs av säljjobbet. Det är viktigt att du har förmåga att hantera flera projekt samtidigt med bibehållen kvalitet. Du har god datavana, gärna gymnasial examen samt goda kunskaper i svenska. Vårt erbjudande Förutom en utmanande och utvecklande roll på Fredells Byggvaruhus, har du som anställd en hel del fina förmåner. Vi har vår egen Fredellsakademi, eget nybyggt gym i källaren, friskvårdsaktiviteter med friskvårdsbidrag m.fl. Vi tillämpar schemalagd arbetstid, där kväll- och helgarbete förekommer. Ansökan Vi genomför intervjuer löpande så ansök redan idag! Ansökan tas enbart emot via vår hemsida.
Företag: Fredells Byggvaruhus
Ort: Nacka
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till Inredning/Förvaring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till Inredning/Förvaring


Sök lediga jobb Fredells Byggvaruhus

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se