Freight Forwarder Assistant till Geodis Wilson jobb - lediga jobb

Freight Forwarder Assistant till Geodis Wilson jobb Freight Forwarder Assistant till Geodis Wilson jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Freight Forwarder Assistant till Geodis Wilson. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Freight Forwarder Assistant till Geodis Wilson. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Freight Forwarder Assistant till Geodis Wilson- Göteborg


Mer beskrivning

Freight Forwarder Assistant till Geodis Wilson
Academic Work söker för Geodis Wilson Sweden AB räkning Freight Forwarder Assistant. Vår kund är ett globalt logistikföretag med sitt svenska huvudkontor i Göteborg. Geodis Wilson är en del av Geodis Group och ett av världens största företag inom freight management. Företaget hanterar och levererar gods från dörr till dörr med båt och flyg över hela världen, såväl enstaka lokala försändelser som stora komplexa godsflöden. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Arbetsuppgifter: Du kommer att jobba tillsammans med fem personer på avdelningen som arbetar med flygexport. Det är en avdelning där det är korta deadlines och mycket som händer. De arbetar med större kunder. Till en början kommer du att få arbeta med mer administrativa delar för att sedan kunna kliva upp och arbeta mer allsidigt med spedition. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ta emot bokningar, administrera bokningar i systemet samt hantera kundkontakt. Du kommer att ha internationella kontakter dagligen via både mail och telefon. Perfekt uppdrag för dig som vill få in en fot i ett internationellt företag och vill få erfarenhet från att arbeta i en fartfylld miljö. Du får möjligheten att arbeta med erfarna kollegor, dagligen ha internationella kontakter samt lära dig ett nytt affärssystem. - Har utbildning inom logistik/transport/spedition - Har tidigare erfarenhet från kundservicearbete eller liknande - Goda kunskaper i både svenska och engleska i tal och skrift Det är meriterande om du arbetat med spedition tidigare men inget krav för tjänsten. Som person är du är strukturerad och organiserad i ditt arbete samt har förmågan att arbeta effektivt. Då arbetet är omväxlande är det viktigt att du trivs att arbeta i en fartfylld miljö, där tempot är hög och du snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Det är även viktigt att du är driven och social och har lätt för att ta kontakt med anställda i organsationen samt kunder och samarbetspartners. Start: omgående Uppdragets omfattning: heltid, tom oktober ut med goda möjligheter till förlängning. Arbetstid: kontorstider Plats: Göteborg Kontakt: Maria Grönqvist, 031-339 73 14, gbg01@academicwork.se Urval: Sker löpande Sök tjänsten på vår hemsida: http://www.academicwork.se/jobbannons/freight-forwarder-assistant-till-geodis-wilson/goteborg/14925443 Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work Sweden AB - Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Freight Forwarder Assistant till Geodis Wilson jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Freight Forwarder Assistant till Geodis Wilson


Sök lediga jobb Freight Forwarder Assistant till Geodis Wilson

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se