Frilufts Förskolor AB jobb - lediga jobb

Frilufts Förskolor AB jobb Frilufts Förskolor AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Frilufts Förskolor AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Frilufts Förskolor AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. KOCK/KOKERSKA- Stockholm

 2. Barnskötare- Sollentuna

 3. Förskollärare- Täby

 4. Förskollärare- Upplands Väsby

 5. Förskollärare- Sollentuna

 6. Ambulerande vikarie till våra 11 förskolor!- Stockholm

 7. Förskollärare- Upplands Väsby

 8. Förskolechef- Stockholm

 9. Förskollärare- Stockholm

 10. Förskollärare- Stockholm

 11. Förskollärare- Täby

 12. Barnskötare- Täby

 13. Kock/Kokerska- Upplands Väsby

 14. Förskollärare- Täby

 15. Förskollärare- Stockholm

 16. Ambulerande vikarie till våra 11 förskolor!- Stockholm

 17. Förskollärare- Stockholm

 18. Förskollärare- Täby

 19. Förskollärare- Sollentuna

 20. Fastighetsskötare- Stockholm

 21. Förskollärare- Sollentuna

 22. Rysktalande pedagog sökes till förskola i Täby.- Täby

 23. Förskollärare- Stockholm

 24. Barnskötare vik.- Stockholm

 25. Förskollärare- Täby

 26. Ambulerande vikarie till våra 11 förskolor!- Stockholm

 27. Vikarie till Sundsborgs förskola i Uppl. Väsby !- Stockholm

 28. Förskollärare - Gillbostubben och Silverskogen- Sollentuna

 29. Förskollärare av det rätta virket- Täby

 30. Barnskötare- Täby

 31. Förskollärare- Upplands Väsby

 32. Förskollärare - Silverskogen i Sollentuna- Sollentuna

 33. Förskollärare till Dungen i Hässelby- Stockholm

 34. Förskollärare till Gläntan i Hässelby- Stockholm

 35. Förskollärare- Stockholm

 36. Erfaren beh. barnskötare till Stormyren i Täby- Stockholm

 37. Förskollärare - Silverskogen i Sollentuna- Sollentuna

 38. Förskollärare till Dungen i Hässelby- Stockholm

 39. Förskollärare till Gläntan i Hässelby- Stockholm

 40. Förskollärare till Täby- Täby


Mer beskrivning

KOCK/KOKERSKA
Vi söker nu till Hässelby: Kock/Kokerska till Dungen, 25 tim/v. Tillträde augusti 2013. Matlagning enligt Livsmedelsverkets riktlinjer för barn i barnomsorgen. Du ska ansvara för planering av matsedel, inköp och matlagning till 3 st avdelningar samt ansvara för hygien och renhållning i köket. Då vi arbetar med naturpedagogisk metodik skall du även planera och förbereda mat vid utedagar. Förskolan skall vara Trygg, Rolig och Lärorik! Hör av dig så berättar vi mer! Marie af Malmborg mobil 070-485 20 04.
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga KOCK/KOKERSKA jobb, KOCK/KOKERSKA Stockholm, KOCK/KOKERSKA Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOCK/KOKERSKA

Barnskötare
Vi söker barnskötare som vill vara med och utveckla vårt koncept vidare utifrån våra givna styrdokument. Frilufts Förskolors verksamhet innebär att vi vill ge barnen möjlighet att lära och utvecklas och det utomhus och i naturen. Det ställer höga krav på dig som barnskötare då tanken är att vi har vår samling, matsal, bygg- och konstruktion m.m. ute på gården och i naturen. Vi arbetar efter vårt egna koncept, Med Veda & Barke i Naturen, där barnen har tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare eller Äventyrare. Vi är bra på att se möjligheter i alla väder. Regn skapar möjlighet att utforska vatten, en blåsig dag ger möjlighet att utforska vinden och dess kapacitet och en bra dag för såpbubblor och vindflöjlar. Snö är ett bra skaparmaterial. Vi kan klä oss efter väder och packar gärna för en hel dag ute i naturen. Till Sollentuna söker vi nu en barnskötare 30-40 tim/ v. Tillträde: augusti 2013. Tillsvidare. Då vi arbetar med Natur och Utomhuspedagogik måste du tycka om att vara och arbeta utomhus. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till eva-lott@friluftsforskolor.se eller caroline@friluftsforskolor.se. Eftersom det finns manliga pedagoger ser vi helst en manlig sökande. Om du ej har giltigt utdrag ur belastningsregistret måste du omgående beställa ett sådant. Frilufts Förskolor har tre förskolor i Täby, tre förskolor i Hässelby, tre förskolor i Sollentuna samt en förskola i Upplands Väsby. Vi erbjuder fria måltider, friskvårdsbidrag samt arbetskläder. Besök gärna vår hemsida www.friluftsforskolor.se, där även vår medarbetarpolicy beskrivs. Ange referenser och löneanspråk. Förskolan skall vara TRYGG, ROLIG och LÄRORIK! Hör av dig så berättar vi mer!
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare jobb, Barnskötare Sollentuna, Barnskötare Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare

Förskollärare
Vi söker en förskollärare till en rolig och tuff utmaning Utomhus är det bästa pedagogiska rummet - därför är vi i skogen 3 dagar i veckan och jobbar med alla målen i läroplanen. Vi kan lyfta ett område och ha det som en övergripande ram. Skogen börjar redan på vår egen gård och fortsätter med böljande bergsknallar och tallar som väcker barnens fantasi. Allt det som andra gör inomhus gör vi ute så länge det är tryggt, roligt och lärorikt. Och det brukar det vara största delen av året. På vintern åker vi mycket skidor, skridskor och pulka, allt på vår egen gård. Vi har vårt eget koncept med Veda och Barke i naturen. Gå gärna in på www.friluftsforskolor.se för att läsa mer om oss. Vi söker dig som är: Utbildad förskollärare med legitimation. Trygg och har erfarenhet från förskola. Tycker om att anta utmaningar och vill arbeta med Natur- och Utomhuspedagogik. Frilufts Förskolor är en stabil arbetsgivare med välordnad arbetsmiljö och många förmåner. Vi har eget internt utbildningsprogram och i höst firar vi 20 år. Lön: Fast månadslön Arbetstid: 32 tim/v. Ansökan: merja@friluftsforskolor.se / eva-lott@friluftsforskolor.se Ange referens: Fsk Täby Varaktighet: tillsvidareanställning, provanställning tillämpas Tillträde: augusti 2013.
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Täby
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Täby, Förskollärare Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare
Vi söker Förskollärare till Upplands Väsby. Frilufts Förskolor driver 10 förskolor i fyra kommuner, vi arbetar med natur- och utomhuspedagogik som inriktning och metod, och vi arbetar med vårt egna koncept med Veda & Barke i Naturen, där barnen har tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare eller Äventyrare. I vår strävan att öka antalet förskollärare söker vi nu förskollärare till Upplands Väsby. Vi söker förskollärare som vill vara med att utveckla vår verksamhet utifrån Lpfö 98:10 och våra egna styrdokument. Tjänsten är på 30 ? 40 tim. och det finns möjlighet till uppehållstjänst. Tillträde under hösten 2013. Du som söker tjänsten måste ha giltig förskollärarexamen. Besök gärna vår hemsida www.friluftsförskolor.se. Skicka din ansökan till eva-lott@friluftsförskolor.se.
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Upplands Väsby, Förskollärare Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare
Vi söker 2 Förskollärare till Silverskogens förskola i Sollentuna. Frilufts Förskolor driver 10 förskolor i fyra kommuner, vi arbetar med natur- och utomhuspedagogik som inriktning och metod, och vi arbetar med vårt egna koncept med Veda & Barke i Naturen, där barnen har tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare eller Äventyrare. I vår strävan att öka antalet förskollärare kommer vi under hösten att anställa ytterligare två förskollärare till Silverskogens förskola i Sollentuna. Vi söker förskollärare som vill vara med att utveckla vår verksamhet utifrån Lpfö 98:10 och våra egna styrdokument. Tjänsterna är på 30 ? 40 tim. och det finns möjlighet till uppehållstjänst. Tillträde under hösten 2013. Du som söker tjänsten måste ha giltig förskollärarexamen. Besök gärna vår hemsida www.friluftsförskolor.se. Skicka din ansökan till eva-lott@friluftsförskolor.se och till caroline@friluftsforskolor.se så att vi har möjligheter att läsa din ansökan trots att det är semestertider.
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Sollentuna, Förskollärare Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Ambulerande vikarie till våra 11 förskolor!
Vill du bli en av våra ambulerande vikarier till våra 11 förskolor! Frilufts Förskolor har tre förskolor i Täby, tre förskolor i Hässelby, tre förskolor i Sollentuna samt två förskolor i Upplands Väsby. Frilufts Förskolors verksamhet innebär att vi vill ge barnen möjlighet att lära och utvecklas och det utomhus och i naturen. Vi arbetar efter vårt egna koncept, Med Veda & Barke i Naturen, där barnen har tillhörigheter i grupperna Upptäckare, Utforskare eller Äventyrare. Vi är bra på att se möjligheter i alla väder. Regn skapar möjlighet att utforska vatten, en blåsig dag ger möjlighet att utforska vinden och dess kapacitet och är en bra dag för såpbubblor och vindflöjlar. Snö är ett bra skapar material. Vi kan klä oss efter väder och packar gärna för en hel dag ute i naturen. Vi söker nu Ambulerande Förskollärare, Barnskötare och pedagog assistenter för både kortare och längre vikariat. Din roll I rollen som vikarie hos oss behöver du vara ansvarstagande, självgående, lyhörd och flexibel. Du är en god vuxen förebild och har ett hängivande intresse att arbeta med barn ute i naturen! I gengäld får du ett givande jobb, fantastiska erfarenheter och stor frihet. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom barnomsorgen på något sätt, kanske som barnskötare, förskolevikarie, som student på lärarhögskolan eller som ledare inom idrotten. Om du blev nyfiken på att jobba hos oss, hör av dig! Du kan även läsa mer om Frilufts Förskolor på vår hemsida www.friluftsforskolor.se Giltigt utdrag från belastningsregistret krävs vid anställning. Välkommen med din ansökan till helena@friluftsforskolor.se Kontaktperson Helena Qvarfordt Ferm 070-2198931
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Ambulerande vikarie till våra 11 förskolor! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ambulerande vikarie till våra 11 förskolor!

Förskollärare
Vi söker nu en Förskollärare till vårt positiva arbetslag på förskolan Bullerbyn i Upplands Väsby. Frilufts Förskolor driver 11 förskolor i fyra kommuner, vi arbetar med natur- och utomhuspedagogik som inriktning och metod. Vi arbetar med vårt egna koncept med Veda & Barke i Naturen, där barnen har tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare eller Äventyrare. Den 1 augusti tog Frilufts Förskolor över verksamheten på Bullerbyns förskola som nu har "nystart" i Frilufts Förskolors regi. Vi söker en förskollärare som vill vara med att utveckla vår verksamhet utifrån Lpfö 98:10 och våra egna styrdokument. Du skall vara intresserad av att arbeta med alla åldersgrupper inom förskolan samt även ha viljan och förmågan att vara grupp/avdelningsansvarig. Tjänsten är på 30-40 tim/v och det finns möjlighet till uppehållstjänst. Tillträde under december 2013. Du som söker tjänsten måste ha giltig förskollärarexamen, förskollärarutbildning eller reistreringsnummer för din ansökan. Besök gärna vår hemsida www.friluftsförskolor.se. Skicka din ansökan till eva-lott@friluftsförskolor.se. Du är även välkommen att kontakta Eva-Lott Bergfride, personalchef och pedagogisk ledare på 070-715 68 84, eller Elin Arvinder Persson.
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Upplands Väsby, Förskollärare Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskolechef
Frilufts Förskolor arbetar med Natur- och Utomhuspedagogik som inriktning och metod, vi driver 11 förskolor i Norr och Västerort. Vi söker Förskolechef till Dungen och Gläntan, som är två väletablerade förskolor. Dungen och Gläntan arbetar i 4 åldersindelade grupper och förskolorna ligger nära varandra vilket ger många fördelar samt ett gott samarbete. På vår hemsida www.friluftsforskolor.se kan du läsa mer om Frilufts Förskolor samt specifikt för Dungen och Gläntan. Att vara förskolechef innebär ett nära samarbete med våra pedagoger, övriga förskolechefer samt ledning. Kvalifikationer: Du ska ha förskollärarexamen och förskolelegitimation, helst erfarenhet av chefsarbete och personalansvar. Du har också vana från att självständigt driva såväl operativa som strategiska frågor. Du stimuleras av att tillsammans med övriga förskolechefer utveckla verksamheten inom företaget. Du bör ha erfarenhet av att återkoppla mål och krav till kommunen, ledning och arbetslag samt stötta deras utvecklingsarbete. Du skall ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Arbetsuppgifter: Du är en lyhörd och tydlig ledare, och du fattar beslut som är väl underbyggda och i linje med uppdraget som förskolechef. Du är både självgående, samarbetsinriktad och medveten om att dessa båda egenskaper är grundläggande pusselbitar i ledning och styrning av pedagogiska organisationer. Du kommer ingå i företagets ledningsgrupp, som regelbundet träffas. I tjänsten ingår även att leda, samordna och följa upp budget med stöd från ekonomisansvarig som att åtgärder initieras, planeras och genomförs. Om du har ett starkt eget driv, stort personligt ansvarstagande och vilja att arbeta verksamhetsnära och operativt med arbetslag och föräldrar är du välkommen att söka tjänsten som förskolechef. Tillträde: december 2013. Tillsv. Skicka din ansökan med CV och personligt brev samt löneanspråk till: eva-lott@friluftsforskolor.se
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef jobb, Förskolechef Stockholm, Förskolechef Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef

Förskollärare
Förskollärare; Frilufts Förskolor i Stockholm AB, Riddersborg i Hässelby Vi söker en engagerad och positiv förskollärare med förskollärarexamen och förskollärarlegitimation, som vill vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med en stabil pedagoggrupp i en stimulerande miljö. Vi är en väl inarbetad pedagoggrupp som nu söker en ny medarbetare, förskollärare. Med vår naturpedagogik erbjuder vi våra barn lärorika dagar i en fantastisk miljö där vi ser möjligheterna i naturen och dess olika årstider. Riddersborg arbetar med Frilufts Förskolors koncept, med Veda & Barke i Naturen, och ser naturen som den bästa platsen att undervisa och lära i. Vi är belägna på bottenvåningen av en villa nära Hässelby Villastads skola. Riddersborg har en åldersblandad barngrupp med 22 st barn, ett gott rykte i området, vilket har gett oss en lång kö samt en kundenkät som visar topp resultat. Vi som pedagoger är lyhörda, engagerade och sätter varje termin upp nya utmanande mål att jobba mot. Vi dokumenterar vår verksamhet och låter vår pedagogiska dokumentation synliggöra lärandet med naturkunskap och teknik, språk och kommunikation, socialkompetens EQ samt självkänsla och jagutveckling. Riddersborg är även en godkänd Grön flagg förskola. Vi söken nu dig som vill jobba med naturpedagogik och som förskollärare delge din kunskap och tillsammans med oss utveckla vår förskola. Förskollärare; Tillträde november 2013 Tillsv. 30tim/v med möjlighet till uppehållstjänst Besök gärna vår hemsida, www.friluftsforskolor.se Ansökan med personligt brev och CV samt löneanspråk skickas till: eva-lott@friluftsforskolor.se Du är också välkommen att kontakta Eva-Lott Bergfride på 070- 715 68 84.
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Stockholm, Förskollärare Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare
Frilufts Förskolor Gläntan och Dungen söker förskollärare! Vill du arbeta med utomhuspedagogik integrerad i läroplanen, samt fortsätta utveckla vår verksamhet ytterligare? Då är du rätt person att söka till oss! Vi arbetar i 4-åldersindelade grupper; Upptäckare, Utforskare I och II samt Äventyrare. Arbetet med läroplanen går hand i hand med vår utomhuspedagogik och vi använder naturen som ett pedagogiskt hjälpmedel. Verksamheten bedrivs utomhus större delar av dagen beroende på årstid. Vi vill ta tillvara på det bästa av alla årstider! Vi har nära till Mälaren samt stora naturområden där vi tillbringar våra heldagsutflykter, flera dagar i veckan. Tryggt, Roligt och Lärorikt är våra ledord för både barn, pedagoger och föräldrar! Både Gläntan och Dungen har ett positivt, väletablerat arbetslag där samarbete, utveckling och glädje, står i fokus. Gå gärna in på vår hemsida www.friluftsforskolor.se för att läsa mer om oss. Vi erbjuder fri pedagogisk lunch, friskvårdsbidrag samt arbetskläder. Vi har också extra semesterdagar för dig som fyllt 40 år och för de som arbetat länge i företaget. Du behåller din semesterrätt från tidigare arbetsplats och om du är intresserad av uppehållstjänst, finns det möjlighet för detta. Tillsvidaretjänst 30-40 tim/v. Tillträde: januari 2014. Du som söker ska ha förskollärarexamen samt förskollärarlegitimation. Välkommen med din ansökan till förskolechef Marie af Malmborg, marieaf.m@friluftsforskolor.se, tel. 070-485 20 04. Skicka med CV och foto. Referenser och registreringsutdrag tas med vid intervju.
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Stockholm, Förskollärare Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare
Vi söker Förskollärare till Broby förskola i Täby. Frilufts Förskolor driver 11 förskolor i fyra kommuner, vi arbetar med natur- och utomhuspedagogik som inriktning och metod, och vi arbetar med vårt egna koncept med Veda & Barke i Naturen, där barnen har tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare eller Äventyrare. I vår strävan att öka antalet förskollärare söker vi nu förskollärare till Broby förskola. Vi söker förskollärare som vill vara med att utveckla vår verksamhet utifrån Lpfö 98:10 och våra egna styrdokument. Tjänsten är på 35 - 40 tim. Tillträde januari 2014. Du som söker tjänsten måste ha giltig förskollärarexamen, förskollärarlegitimation eller registreringsnummer för din ansökan. Du som skall göra ditt introduktionsår är också välkommen med din ansökan. I din ansökan skriver du ett CV och ett personligt brev samt anger ditt löneanspråk. Referenser och registreringsutdrag tas med vid intervju. Besök gärna vår hemsida www.friluftsförskolor.se. Skicka din ansökan till eva-lott@friluftsförskolor.se. Du är även välkommen att kontakta Eva-Lott Bergfride, personalchef och pedagogisk ledare på 070-715 68 84, eller Merja Nilsson, förskolechef på 070-438 88 20.
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Täby
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Täby, Förskollärare Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Barnskötare
Vi söker nu en engagerad barnskötare som med ett stort intresse för utomhuspedagogik, vill vara med i vårt gäng och utveckla vår förskola ytterligare utifrån våra givna styrdokument. Frilufts Förskolors verksamhet innebär att vi vill ge barnen möjlighet att lära och utvecklas, och det sker främst utomhus och i naturen. Detta ställer höga krav på dig som barnskötare, då tanken är att vi har vår samling, matsal, bygg- och konstruktion m.m. ute på gården och i naturen. Vi arbetar efter vårt egna koncept, "Med Veda och Barke i Naturen", där barnen har sin tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare och Äventyrare. Allt vi gör utgår från ledorden Tryggt, Roligt och Lärorikt. Vi är bra på att se möjligheter i alla väder. Regn skapar möjligheter att utforska vatten, en blåsig dag utforskar vi vinden och dess kapacitet, med hjälp av såpbubblor och vindflöjlar. Snö och is är också fantastiska skaparmaterial! Vi lär oss att klä oss efter väder och packar gärna för en heldag i naturen. Till Stormyren, Skarpäng, söker vi nu en vik. barnskötare som vill arbeta 35 tim/v fram till årsskiftet. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till elin@friluftsforskolor.se. Skriv "Barnskötare Stormyren" i ämnesraden. Endast behöriga barnskötare tas i beaktande. Om du ej har giltigt utdrag ur belastningsregistret måste du omgående beställa ett sådant! Frilufts Förskolor har tre förskolor i Täby, tre förskolor i Hässelby, tre förskolor i Sollentuna och två förskolor i Upplands Väsby. Vi erbjuder fria måltider, friskvårdsbidrag och arbetskläder. Gå gärna in på vår hemsida www.friluftsforskolor.se, där även vår medarbetarpolicy beskrivs. Välkommen med din ansökan!
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Täby
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare jobb, Barnskötare Täby, Barnskötare Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare

Kock/Kokerska
Frilufts Förskolor Bullerbyn i Upplands Väsby söker en kokerska/kock under ordinarie persons sjukfrånvaro. Tjänsten är ett vikariat under hösten 2013, med eventuell förlängning under våren 2014. På Bullerbyn arbetar vi med inriktning utomhuspedagogik och har även ett aktivt miljötänkande i verksamheten. Vår strävan är att servera mat som är lagad från grunden från i huvudsak ekologiska råvaror. Förskolan består av tre avdelningar med totalt 60 barn och 12 anställda. Tjänsten är på deltid 70%, måndag till fredag kl 8.30-14.30. Du deltar också i vissa personalmöten. Ditt ansvar är att tillaga lunch till ca 60 barn och 12 personal (varav några med behov av specialkost) samt ta hand om disk och hygien i köket. Du förbereder också mellanmålet på eftermiddagen samt hanterar sopor/källsortering (vilket delvis komposteras i vår egen kompost på gården). Du ansvarar för planering och beställning av inköp, upprättande av matsedel samt de egenkontroller som hör till köket och mathanteringen. Du bör ha nödvändig utbildning och erfarenhet av storkök. Som person ser vi ser att du är flexibel, lyhörd och kan arbeta självständigt. Tillträde önskas omgående. Kontaktperson Förskolechef Elin Arvinder Persson Telefon, 070-590 99 39, elin@friluftsforskolor.se. Ansökan Vi intervjuar fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi tar emot ansökan via epost: elin@friluftsforskolor.se
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Upplands Väsby, Kock/Kokerska Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Förskollärare
Frilufts Förskolor driver 11 förskolor i fyra kommuner, vi arbetar med Natur- och Utomhuspedagogik som inriktning och metod. Vi arbetar med vårt egna koncept med Veda & Barke i Naturen, där barnen har tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare eller Äventyrare. Vi en söker förskollärare som vill vara med att fortsätta att utveckla vår verksamhet utifrån Lpfö 98:10 och våra egna styrdokument. Lunden har kommit långt i arbetet med pedagogisk dokumentation och har stor nöjsamhet i kundenkäten 2013. Du skall vara intresserad av att arbeta med alla åldersgrupper inom förskolan samt även ha viljan och förmågan att vara grupp/ avdelningsansvarig. Tjänsten är på 35 ? 40 tim. och det finns möjlighet till uppehållstjänst. Tillträde enligt överenskommelse. Du som söker tjänsten måste ha giltig förskollärarexamen, förskollärarlegitimation eller registreringsnummer för din ansökan. Om du skall göra ditt introduktionsår är du också välkommen att söka tjänsten. Besök gärna vår hemsida www.friluftsförskolor.se. Skicka din ansökan till eva-lott@friluftsförskolor.se. Du är även välkommen att kontakta Eva-Lott Bergfride, personalchef och pedagogisk ledare på 070-715 68 84, eller Gunilla Törnkvist, förskolechef på 070-274 07.
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Täby
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Täby, Förskollärare Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare
Frilufts Förskolor Gläntan och Dungen söker förskollärare! Vill du arbeta med utomhuspedagogik integrerad i läroplanen, samt fortsätta utveckla vår verksamhet ytterligare? Då är du rätt person att söka till oss! Vi arbetar i 4-åldersindelade grupper; Upptäckare, Utforskare I och II samt Äventyrare. Arbetet med läroplanen går hand i hand med vår utomhuspedagogik och vi använder naturen som ett pedagogiskt hjälpmedel. Verksamheten bedrivs utomhus större delar av dagen beroende på årstid. Vi vill ta tillvara på det bästa av alla årstider! Vi har nära till Mälaren samt stora naturområden där vi tillbringar våra heldagsutflykter, flera dagar i veckan. Tryggt, Roligt och Lärorikt är våra ledord för både barn, pedagoger och föräldrar! Både Gläntan och Dungen har ett positivt, väletablerat arbetslag där samarbete, utveckling och glädje, står i fokus. Gå gärna in på vår hemsida www.friluftsforskolor.se för att läsa mer om oss. Vi erbjuder fri pedagogisk lunch, friskvårdsbidrag samt arbetskläder. Vi har också extra semesterdagar för dig som fyllt 40 år och för de som arbetat länge i företaget. Du behåller din semesterrätt från tidigare arbetsplats och om du är intresserad av uppehållstjänst, finns det möjlighet för detta. Tillsvidaretjänst 30-40 tim/v. Tillträde: januari 2014. Du som söker ska ha förskollärarexamen samt förskollärarlegitimation. Välkommen med din ansökan till förskolechef Marie af Malmborg, marieaf.m@friluftsforskolor.se, tel. 070-485 20 04. Skicka med CV och foto. Referenser och registreringsutdrag tas med vid intervju.
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Stockholm, Förskollärare Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Ambulerande vikarie till våra 11 förskolor!
Vill du bli en av våra ambulerande vikarier till våra 11 förskolor! Frilufts Förskolor har tre förskolor i Täby, tre förskolor i Hässelby, tre förskolor i Sollentuna samt två förskolor i Upplands Väsby. Frilufts Förskolors verksamhet innebär att vi vill ge barnen möjlighet att lära och utvecklas och det utomhus och i naturen. Vi arbetar efter vårt egna koncept, Med Veda & Barke i Naturen, där barnen har tillhörigheter i grupperna Upptäckare, Utforskare eller Äventyrare. Vi är bra på att se möjligheter i alla väder. Regn skapar möjlighet att utforska vatten, en blåsig dag ger möjlighet att utforska vinden och dess kapacitet och är en bra dag för såpbubblor och vindflöjlar. Snö är ett bra skapar material. Vi kan klä oss efter väder och packar gärna för en hel dag ute i naturen. Vi söker nu Ambulerande Förskollärare, Barnskötare och pedagog assistenter för både kortare och längre vikariat. Din roll I rollen som vikarie hos oss behöver du vara ansvarstagande, självgående, lyhörd och flexibel. Du är en god vuxen förebild och har ett hängivande intresse att arbeta med barn ute i naturen! I gengäld får du ett givande jobb, fantastiska erfarenheter och stor frihet. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom barnomsorgen på något sätt, kanske som barnskötare, förskolevikarie, som student på lärarhögskolan eller som ledare inom idrotten. Svenska i tal och skrift är ett måste. Om du blev nyfiken på att jobba hos oss, hör av dig! Du kan även läsa mer om Frilufts Förskolor på vår hemsida www.friluftsforskolor.se Giltigt utdrag från belastningsregistret krävs vid anställning. Välkommen med din ansökan till helena@friluftsforskolor.se Kontaktperson Helena Qvarfordt Ferm 070-2198931
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Ambulerande vikarie till våra 11 förskolor! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ambulerande vikarie till våra 11 förskolor!

Förskollärare
Förskollärare; Frilufts Förskolor i Stockholm AB, Riddersborg i Hässelby Vi söker en engagerad och positiv förskollärare med förskollärarexamen och förskollärarlegitimation, som vill vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med en stabil pedagoggrupp i en stimulerande miljö. Vi är en väl inarbetad pedagoggrupp som nu söker en ny medarbetare, förskollärare. Med vår naturpedagogik erbjuder vi våra barn lärorika dagar i en fantastisk miljö där vi ser möjligheterna i naturen och dess olika årstider. Riddersborg arbetar med Frilufts Förskolors koncept, med Veda & Barke i Naturen, och ser naturen som den bästa platsen att undervisa och lära i. Vi är belägna på bottenvåningen av en villa nära Hässelby Villastads skola. Riddersborg har en åldersblandad barngrupp med 22 st barn, ett gott rykte i området, vilket har gett oss en lång kö samt en kundenkät som visar topp resultat. Vi som pedagoger är lyhörda, engagerade och sätter varje termin upp nya utmanande mål att jobba mot. Vi dokumenterar vår verksamhet och låter vår pedagogiska dokumentation synliggöra lärandet med naturkunskap och teknik, språk och kommunikation, socialkompetens EQ samt självkänsla och jagutveckling. Riddersborg är även en godkänd Grön flagg förskola. Vi söken nu dig som vill jobba med naturpedagogik och som förskollärare delge din kunskap och tillsammans med oss utveckla vår förskola. Förskollärare; Tillträde november 2013. Tillsv. 30tim/v med möjlighet till uppehållstjänst Besök gärna vår hemsida, www.friluftsforskolor.se Ansökan med personligt brev och CV samt löneanspråk skickas till: eva-lott@friluftsforskolor.se Du är också välkommen att kontakta Eva-Lott Bergfride på 070- 715 68 84.
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Stockholm, Förskollärare Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare
Vi söker en förskollärare till en rolig och tuff utmaning Vi vill bli den bästa utomhusförskolan och är redan på god väg. Vill du vara med? Utomhus är det bästa pedagogiska rummet - därför är vi i skogen 3 dagar i veckan och jobbar där med alla målen i läroplanen. Vi kan lyfta ett område och ha det som en övergripande ram. Skogen börjar redan på vår egen gård och fortsätter med böljande bergsknallar och tallar som väcker barnens fantasi. Allt det som andra gör inomhus gör vi ute så länge det är tryggt, roligt och lärorikt. Och det brukar det vara största delen av året. På vintern har vi skid- och skridskoskola och åker pulka, allt på vår egen gård. Vi har vårt eget koncept med Veda och Barke i Naturen. Vi är Grön Flagg certifierade och tar miljöhänsyn i allt vi gör. Gå gärna in på www.friluftsforskolor.se och välj Broby för att läsa mer om oss. Vi söker dig som: Utbildad förskollärare med förskollärarexamen och legitimation. Är trygg med sig själv och har erfarenhet från förskola. Tycker om att anta utmaningar och är ambitiös Har naturen och friluftslivet som sin passion. Frilufts Förskolor är en stabil arbetsgivare med välordnad arbetsmiljö och många förmåner. Vi har eget internt utbildningsprogram och i höst har vi firat 20 år. Lön: Fast månadslön Arbetstid: Deltid/heltid Ansökan: merja@friluftsforskolor.se / eva-lott@friluftsforskolor.se Ange referens: Fsk Täby Varaktighet: tillsvidareanställning, provanställning tillämpas Heltid/deltid Tillträde: dec 2013
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Täby
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Täby, Förskollärare Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare
Vi söker Förskollärare till Gillbostubbens förskola i Rotebro/ Sollentuna. Frilufts Förskolor driver 11 förskolor i fyra kommuner, vi arbetar med Natur- och Utomhuspedagogik som inriktning och metod. Vi arbetar med vårt egna koncept med Veda & Barke i Naturen, där barnen har tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare eller Äventyrare. Vi söker förskollärare som vill vara med att utveckla vår verksamhet utifrån Lpfö 98:10 och våra egna styrdokument. Du skall vara intresserad av att arbeta med alla åldersgrupper inom förskolan samt även ha viljan och förmågan att vara grupp/ avdelningsansvarig. Tjänsten är på 32 tim. och det finns möjlighet till uppehållstjänst. Tillträde januari 2014 el. tidigare. Du som söker tjänsten måste ha giltig förskollärarexamen, förskollärarlegitimation eller registreringsnummer för din ansökan. Besök gärna vår hemsida www.friluftsförskolor.se. Skicka din ansökan med CV, personligt brev samt löneanspråk till eva-lott@friluftsförskolor.se. Du är även välkommen att kontakta Eva-Lott Bergfride, personalchef och pedagogisk ledare 070-715 68 84, eller Caroline Lindfors, förskolechef 070-438 53 42.
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Sollentuna, Förskollärare Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Fastighetsskötare
Fastighetsskötare till Frilufts Förskolor Vi söker en ansvarstagande och serviceinriktad fastighetsskötare till Frilufts Förskolor. I arbetet som fastighetsskötare är du ansvarig tillsammans med en annan person för drift och skötsel av 11st förskolor. Detta innebär bland annat att det blir du som ansvarar för mindre fastighetsreparationer och renoveringar, inköp av material, ta emot och åtgärda felanmälningar, trädgårdsskötsel samt snöröjning. Du kommer att få ett omväxlande och socialt arbete med stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar arbetet bjuder på. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med din kollega. Vem är du? Du trivs med att arbeta med människor och ser dig själv som problemlösare. Som person är du mycket serviceinriktad, social samt engagerad i din yrkesroll. Du har stor ansvarskänsla och ger ett pålitligt intryck samt har ordningssinne. Du trivs att arbeta självständigt. För tjänsten är det viktigt med god svenska i tal och skrift. Du är tekniskt kunnig och tycker om att lösa problem. B-körkort är ett krav. Bil finns att tillgå. Vi söker dig som: Har gymnasieutbildning eller liknande gärna med inriktning mot fastighetsskötsel, drift, förvaltning eller trädgård. Du kan även ha motsvarande arbetslivserfarenhet. Tillträde efter överenskommelse dock senast 140115. Heltid, tillsv.
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsskötare jobb, Fastighetsskötare Stockholm, Fastighetsskötare Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsskötare

Förskollärare
Du Förskollärare, som gillar att vara aktiv ute, som har tankar om barns lärande i en utomhusmiljö, tycker om vinteraktiviteter som skidor, pulkaåkning eller skridskor. Som gillar att skapa snögubbar, snöänglar och snöhästar. Vi har en ?egen? skridskobana där vi åker skridskor till Mozart och Vivaldi, ett skidspår precis utanför staketet. Vi sätter i gång utomhusgrillen för stämningen eller korvgrillning. När det inte är vinter har vi naturen och våra naturplatser en liten promenad från förskolan. Dit drar vi våra kärror lastade med bra saker för en bra skogsdag. Vi Upptäcker och Utforskar i olika Äventyr. Frilufts Förskolor driver 11 förskolor i fyra kommuner, vi arbetar med Natur- och Utomhuspedagogik som inriktning och metod. Vi arbetar med vårt egna koncept med Veda & Barke i Naturen, där barnen har tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare eller Äventyrare. Vi söker förskollärare som vill vara med att utveckla vår verksamhet utifrån Lpfö 98:10 och våra egna styrdokument. Du skall vara intresserad av att arbeta med alla åldersgrupper inom förskolan samt även ha viljan och förmågan att vara grupp/ avdelningsansvarig. Omfattningen är 30 - 40, och vi har möjlighet att erbjuda två förskollärartjänster på samma förskola. Tillträde under vårterminen 2014. Du som söker tjänsten måste ha giltig förskollärarexamen, förskollärarlegitimation eller registreringsnummer för din ansökan. Besök gärna vår hemsida www.friluftsförskolor.se. Skicka din ansökan med CV, personligt brev samt löneanspråk till eva-lott@friluftsförskolor.se. Du är även välkommen att kontakta Eva-Lott Bergfride, personalchef och pedagogisk ledare 070-715 68 84.
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Sollentuna, Förskollärare Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Rysktalande pedagog sökes till förskola i Täby.
Frilufts Förskolor driver 11 förskolor i fyra kommuner, vi arbetar med Natur- och Utomhuspedagogik som inriktning och metod. Vi arbetar med vårt egna koncept med Veda & Barke i Naturen, där barnen har tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare eller Äventyrare. Vi söker nu en pedagog på ca 30 tim. för anställning under vårterminen 2014. Du som söker skall vara utbildad pedagog och behärska både det svenska och ryska språket. Besök gärna vår hemsida www.friluftsförskolor.se. Skicka din ansökan med CV, personligt brev samt löneanspråk till eva-lott@friluftsförskolor.se. Du är även välkommen att kontakta Eva-Lott Bergfride, personalchef och pedagogisk ledare 070-715 68 84.
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Täby
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Rysktalande pedagog sökes till förskola i Täby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rysktalande pedagog sökes till förskola i Täby.

Förskollärare
Frilufts Förskolor Gläntan och Dungen söker förskollärare! Vill du arbeta med utomhuspedagogik integrerad i läroplanen, samt fortsätta utveckla vår verksamhet ytterligare? Då är du rätt person att söka till oss! Vi arbetar i 4-åldersindelade grupper; Upptäckare, Utforskare I och II samt Äventyrare. Arbetet med läroplanen går hand i hand med vår utomhuspedagogik och vi använder naturen som ett pedagogiskt hjälpmedel. Verksamheten bedrivs utomhus större delar av dagen beroende på årstid. Vi vill ta tillvara på det bästa av alla årstider! Vi har nära till Mälaren samt stora naturområden där vi tillbringar våra heldagsutflykter, flera dagar i veckan. Tryggt, Roligt och Lärorikt är våra ledord för både barn, pedagoger och föräldrar! Både Gläntan och Dungen har ett positivt, väletablerat arbetslag där samarbete, utveckling och glädje, står i fokus. Gå gärna in på vår hemsida www.friluftsforskolor.se för att läsa mer om oss. Vi erbjuder fri pedagogisk lunch, friskvårdsbidrag samt arbetskläder. Vi har också extra semesterdagar för dig som fyllt 40 år och för de som arbetat länge i företaget. Du behåller din semesterrätt från tidigare arbetsplats och om du är intresserad av uppehållstjänst, finns det möjlighet för detta. Tillsvidaretjänst 30-40 tim/v. Tillträde: januari 2014. Du som söker ska ha förskollärarexamen samt förskollärarlegitimation. Välkommen med din ansökan till förskolechef Marie af Malmborg, marieaf.m@friluftsforskolor.se, tel. 070-485 20 04. Skicka med CV och foto. Referenser och registreringsutdrag tas med vid intervju.
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Stockholm, Förskollärare Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Barnskötare vik.
Vi söker nu en engagerad barnskötare som med ett stort intresse för utomhuspedagogik, vill vara med i vårt gäng och utveckla vår förskola ytterligare utifrån våra givna styrdokument. Frilufts Förskolors verksamhet innebär att vi vill ge barnen möjlighet att lära och utvecklas, och det sker främst utomhus och i naturen. Detta ställer höga krav på dig som barnskötare, då tanken är att vi har vår samling, matsal, bygg- och konstruktion m.m. ute på gården och i naturen. Vi arbetar efter vårt egna koncept, "Med Veda och Barke i Naturen", där barnen har sin tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare och Äventyrare. Allt vi gör utgår från ledorden Tryggt, Roligt och Lärorikt. Vi är bra på att se möjligheter i alla väder. Regn skapar möjligheter att utforska vatten, en blåsig dag utforskar vi vinden och dess kapacitet, med hjälp av såpbubblor och vindflöjlar. Snö och is är också fantastiska skaparmaterial! Vi lär oss att klä oss efter väder och packar gärna för en heldag i naturen. Till Hässelby, söker vi nu en vik. barnskötare som vill arbeta 30 tim/v under vt-14. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till marieaf.m@friluftsforskolor.se. Om du ej har giltigt utdrag ur belastningsregistret måste du omgående beställa ett sådant! Frilufts Förskolor har tre förskolor i Täby, tre förskolor i Hässelby, tre förskolor i Sollentuna och två förskolor i Upplands Väsby. Vi erbjuder fria måltider, friskvårdsbidrag och arbetskläder. Gå gärna in på vår hemsida www.friluftsforskolor.se, där även vår medarbetarpolicy beskrivs. Välkommen med din ansökan!
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare vik. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare vik.

Förskollärare
Vi söker en förskollärare till en rolig och tuff utmaning Vi vill bli den bästa utomhusförskolan och är redan på god väg. Vill du vara med? Utomhus är det bästa pedagogiska rummet - därför är vi i skogen 3 dagar i veckan och jobbar där med alla målen i läroplanen. Vi kan lyfta ett område och ha det som en övergripande ram. Skogen börjar redan på vår egen gård och fortsätter med böljande bergsknallar och tallar som väcker barnens fantasi. Allt det som andra gör inomhus gör vi ute så länge det är tryggt, roligt och lärorikt. Och det brukar det vara största delen av året. På vintern har vi skid- och skridskoskola och åker pulka, allt på vår egen gård. Vi har vårt eget koncept med Veda och Barke i naturen. Vi är Grön Flagg certifierade och tar miljöhänsyn i allt vi gör. Gå gärna in på www.friluftsforskolor.se och välj Broby för att läsa mer om oss. Vi söker dig som: Utbildad förskollärare med förskollärarexamen och legitimation. Är trygg med sig själv och har erfarenhet från förskola. Tycker om att anta utmaningar och är ambitiös. Har naturen och friluftslivet som sin passion. Frilufts Förskolor är en stabil arbetsgivare med välordnad arbetsmiljö och många förmåner. Vi har eget internt utbildningsprogram och i höst firar vi 20 år. Lön: Fast månadslön Arbetstid: Deltid/heltid. Ansökan: merja@friluftsforskolor.se / eva-lott@friluftsforskolor.se. Ange referens: Fsk Täby. Varaktighet: vikariat under föäldraledighet, 6 mån. Heltid. Tillträde: jan 2014. Arbetsgivare: Frilufts Förskolor.
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Täby
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Täby, Förskollärare Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Ambulerande vikarie till våra 11 förskolor!
Vill du bli en av våra ambulerande vikarier till våra 11 förskolor! Frilufts Förskolor har tre förskolor i Täby, tre förskolor i Hässelby, tre förskolor i Sollentuna samt två förskolor i Upplands Väsby. Frilufts Förskolors verksamhet innebär att vi vill ge barnen möjlighet att lära och utvecklas och det utomhus och i naturen. Vi arbetar efter vårt egna koncept, Med Veda & Barke i Naturen, där barnen har tillhörigheter i grupperna Upptäckare, Utforskare eller Äventyrare. Vi är bra på att se möjligheter i alla väder. Regn skapar möjlighet att utforska vatten, en blåsig dag ger möjlighet att utforska vinden och dess kapacitet och är en bra dag för såpbubblor och vindflöjlar. Snö är ett bra skapar material. Vi kan klä oss efter väder och packar gärna för en hel dag ute i naturen. Vi söker nu Ambulerande Förskollärare, Barnskötare och pedagog assistenter för både kortare och längre vikariat.Detta passar dig som studerar eller har något annat att komplettera denna sysselsättning med. Din roll I rollen som vikarie hos oss behöver du vara ansvarstagande, självgående, lyhörd och flexibel. Du är en god vuxen förebild och har ett hängivande intresse att arbeta med barn ute i naturen! I gengäld får du ett givande jobb, fantastiska erfarenheter och stor frihet. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom barnomsorgen på något sätt, kanske som barnskötare, förskolevikarie, som student på lärarhögskolan eller som ledare inom idrotten. Svenska i tal och skrift är ett måste. Om du blev nyfiken på att jobba hos oss, hör av dig! Du kan även läsa mer om Frilufts Förskolor på vår hemsida www.friluftsforskolor.se Giltigt utdrag från belastningsregistret krävs vid anställning. Välkommen med din ansökan till helena@friluftsforskolor.se Kontaktperson Helena Qvarfordt Ferm 070-2198931
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Ambulerande vikarie till våra 11 förskolor! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ambulerande vikarie till våra 11 förskolor!

Vikarie till Sundsborgs förskola i Uppl. Väsby !
Vi söker dig som kan arbeta 6 fasta tim/ vecka på förskolan Sundsborg i Upplands Väsby! Tiderna är Onsdagar kl.13.30-15.30 och Torsdagar kl. 12.15- 16.15. En. ggr./ månad hel torsdag. Du skall ersätta vår förskolechef Anna-Lena i barngrupp då hon arbetar administrativt. Detta kan också kombineras eventuellt med ytterligare vikarie timmar efter behov på våra övriga förskolor. Passar dig som studerar eller har annan sysselsättning. Frilufts Förskolor har tre förskolor i Täby, tre förskolor i Hässelby, tre förskolor i Sollentuna samt två förskolor i Upplands Väsby. Frilufts Förskolors verksamhet innebär att vi vill ge barnen möjlighet att lära och utvecklas och det utomhus och i naturen. Vi arbetar efter vårt egna koncept, Med Veda & Barke i Naturen, där barnen har tillhörigheter i grupperna Upptäckare, Utforskare eller Äventyrare. Vi är bra på att se möjligheter i alla väder. Regn skapar möjlighet att utforska vatten, en blåsig dag ger möjlighet att utforska vinden och dess kapacitet och är en bra dag för såpbubblor och vindflöjlar. Snö är ett bra skapar material. Vi kan klä oss efter väder och packar gärna för en hel dag ute i naturen. Din roll I rollen som vikarie hos oss behöver du vara ansvarstagande, självgående, lyhörd och flexibel. Du är en god vuxen förebild och har ett hängivande intresse att arbeta med barn ute i naturen! I gengäld får du ett givande jobb och fantastiska erfarenheter. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom barnomsorgen på något sätt, kanske som barnskötare, förskolevikarie, som student på lärarhögskolan eller som ledare inom idrotten. Svenska i tal och skrift är ett måste. Om du blev nyfiken på att jobba hos oss, hör av dig! Du kan även läsa mer om Frilufts Förskolor på vår hemsida www.friluftsforskolor.se Giltigt utdrag från belastningsregistret krävs vid anställning. Välkommen med din ansökan till helena@friluftsforskolor.se Kontaktperson Helena Qvarfordt Ferm 070-2198931
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarie till Sundsborgs förskola i Uppl. Väsby ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarie till Sundsborgs förskola i Uppl. Väsby !

Förskollärare - Gillbostubben och Silverskogen
Frilufts Förskolor driver 11 förskolor i fyra kommuner, vi arbetar med Natur- och Utomhuspedagogik som inriktning och metod. Vi arbetar med vårt egna koncept med Veda & Barke i Naturen, där barnen har tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare eller Äventyrare. Vi har ett gott samarbete mellan förskolorna i företaget och förutom att vi utbildar oss tillsammans så har vi återkommande lustfyllda aktiviteter. Vi söker förskollärare som vill vara med att fortsätta att utveckla vår verksamhet utifrån Lpfö 98:10 och våra egna styrdokument. Har du kunskap i pedagogisk dokumentation får du vara med att leda och utveckla det arbetet på hela förskolan. Du skall vara intresserad av att arbeta med alla åldersgrupper inom förskolan samt även ha viljan och förmågan att vara grupp/ avdelningsansvarig. Tjänsterna är på 30 - 40 tim. och det finns möjlighet till uppehållstjänst. Du som söker tjänsten måste ha giltig förskollärarexamen, förskollärarlegitimation eller registreringsnummer för din ansökan. Om du skall göra ditt introduktionsår är du också välkommen att söka tjänsten. Gillbostubben söker 2 och Silverskogen 1 förskollärare, med tillträde under vårterminen. Besök gärna vår hemsida www.friluftsförskolor.se. Skicka din ansökan till eva-lott@friluftsförskolor.se. Du är även välkommen att kontakta Eva-Lott Bergfride, personalchef och pedagogisk ledare på 070-715 68 84, eller Caroline Lindfors, förskolechef på 070-438 53 42.
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare - Gillbostubben och Silverskogen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare - Gillbostubben och Silverskogen

Förskollärare av det rätta virket
Vi söker en förskollärare till en rolig och tuff utmaning Vi vill bli den bästa utomhusförskolan och är redan på god väg. Vill du vara med? Utomhus är det bästa pedagogiska rummet - därför är vi i skogen 3 dagar i veckan och jobbar där med alla målen i läroplanen. Vi kan lyfta ett område och ha det som en övergripande ram. Skogen börjar redan på vår egen gård och fortsätter med böljande bergsknallar och tallar som väcker barnens fantasi. Allt det som andra gör inomhus gör vi ute så länge det är tryggt, roligt och lärorikt. Och det brukar det vara största delen av året. På vintern har vi skid- och skridskoskola och åker pulka, allt på vår egen gård. Vi har vårt eget koncept med Veda och Barke i naturen. Vi är Grön Flagg certifierade och tar miljöhänsyn i allt vi gör. Gå gärna in på www.friluftsforskolor.se och välj Broby för att läsa mer om oss. Vi söker dig som är: utbildad förskollärare med förskollärarexamen och legitimation. Är trygg med sig själv och har erfarenhet från förskola. Tycker om att anta utmaningar och är ambitiös Har naturen och friluftslivet som sin passion. Frilufts Förskolor är en stabil arbetsgivare med välordnad arbetsmiljö och många förmåner. Vi har eget internt utbildningsprogram. Lön: Fast månadslön Arbetstid: Deltid/heltid Frågor: Merja Nilsson Förskolechef 070-483 88 20 Ansökan: merja@friluftsforskolor.se / eva-lott@friluftsforskolor.se Ange referens: Fsk Täby Varaktighet: vikariat under föräldraledighet, jan 2014-aug 2014, ev möjlighet till förlängning. Tillträde: snarast Arbetsgivare: Frilufts Förskolor AB
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Täby
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare av det rätta virket jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare av det rätta virket

Barnskötare
Vi söker en barnskötare av det rätta virket! Vi vill bli den bästa utomhusförskolan och är redan på god väg. Vill du vara med? Utomhus är det bästa pedagogiska rummet - därför är vi i skogen 3 dagar i veckan och jobbar där med alla målen i läroplanen. Vi kan lyfta ett område och ha det som en övergripande ram. Skogen börjar redan på vår egen gård och fortsätter med böljande bergsknallar och tallar som väcker barnens fantasi. Allt det som andra gör inomhus gör vi ute så länge det är tryggt, roligt och lärorikt. Och det brukar det vara största delen av året. På vintern har vi skid- och skridskoskola och åker pulka, allt på vår egen gård. Vi har vårt eget koncept med Veda och Barke i naturen. Vi är Grön Flagg certifierade och tar miljöhänsyn i allt vi gör. Gå gärna in på www.friluftsforskolor.se och välj Broby för att läsa mer om oss. Vi söker dig som är: Utbildad barnskötare Är trygg med sig själv och har erfarenhet från förskola. Tycker om att anta utmaningar och är ambitiös. Har naturen och friluftslivet som sin passion. Frilufts Förskolor är en stabil arbetsgivare med välordnad arbetsmiljö och många förmåner. Vi har eget internt utbildningsprogram. Lön: Fast månadslön Arbetstid: 35 tim/v. Ansökan: merja@friluftsforskolor.se / eva-lott@friluftsforskolor.se Ange referens: Bsk Täby Frågor besvaras av : Merja Nilsson Förskolechef 070-483 88 20 Varaktighet: vikariat under föräldraledighet, ca 1,5 år Tillträde: mars 2014 Arbetsgivare: Frilufts Förskolor i Stockholm AB
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Täby
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare jobb, Barnskötare Täby, Barnskötare Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare

Förskollärare
Vi söker nu en Förskollärare till vårt positiva arbetslag på förskolan Bullerbyn i Upplands Väsby. Frilufts Förskolor driver 11 förskolor i fyra kommuner, vi arbetar med natur- och utomhus pedagogik som inriktning och metod. Frilufts Förskolors verksamhet innebär att vi vill ge barnen möjlighet att lära och utvecklas och det utomhus och i naturen. Vi arbetar efter vårt egna koncept, Med Veda & Barke i Naturen, där barnen har tillhörigheter i grupperna Upptäckare, Utforskare eller Äventyrare. Vi är bra på att se möjligheter i alla väder. Regn skapar möjlighet att utforska vatten, en blåsig dag ger möjlighet att utforska vinden och dess kapacitet och är en bra dag för såpbubblor och vindflöjlar. Snö är ett bra skapar material. Vi kan klä oss efter väder och packar gärna för en hel dag ute i naturen. Vi söker en förskollärare som vill vara med att utveckla vår verksamhet utifrån Lpfö 98:10 och våra egna styrdokument. Du skall vara intresserad av att arbeta med alla åldersgrupper inom förskolan samt även ha viljan och förmågan att vara grupp/avdelningsansvarig. Självklart har du ett brinnande intresse för utomhus pedagogik. Vi har internutbildningar för all fast personal Tjänsten är på 30-40 tim/v och det finns möjlighet till uppehållstjänst. Tillträde efter överenskommelse. Du som söker tjänsten måste ha giltig förskollärarexamen, förskollärarutbildning eller registreringsnummer för din ansökan. Giltigt utdrag från belastningsregistret krävs vid anställning. Om du blev nyfiken på att jobba hos oss, hör av dig! Du kan även läsa mer om Frilufts Förskolor på vår hemsida www.friluftsforskolor.se Vi tar emot ansökan med löneanspråk, CV samt personligt brev via e-post: helena@friluftsforskolor.se. Helena Qvarfordt Ferm / Rekryteringsansvarig Tel: 070-2198931 Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie af Malmborg personalchef och pedagogisk ledare på 070-485 20 04, eller Elin Arvinder Persson 070-590 99 39.
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Upplands Väsby, Förskollärare Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare - Silverskogen i Sollentuna
Frilufts Förskolor driver 11 förskolor i fyra kommuner, vi arbetar med Natur- och Utomhuspedagogik som inriktning och metod. Vi arbetar med vårt egna koncept med Veda & Barke i Naturen, där barnen har tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare eller Äventyrare. Vi har ett gott samarbete mellan förskolorna i företaget och förutom att vi utbildar oss tillsammans så har vi återkommande lustfyllda aktiviteter. Vi söker förskollärare som vill vara med att fortsätta att utveckla vår verksamhet utifrån Lpfö 98:10 och våra egna styrdokument. Har du kunskap i pedagogisk dokumentation får du vara med att leda och utveckla det arbetet på hela förskolan. Du skall vara intresserad av att arbeta med alla åldersgrupper inom förskolan samt även ha viljan och förmågan att vara grupp/ avdelningsansvarig.Självklart skall du brinna för utomhuspedagogik! Tjänsten är på 30 - 40 tim. och det finns möjlighet till uppehållstjänst. Du som söker tjänsten måste ha giltig förskollärarexamen, förskollärarlegitimation eller registreringsnummer för din ansökan. Om du skall göra ditt introduktionsår är du också välkommen att söka tjänsten. Giltigt utdrag från belastnings registret krävs vid ev. anställning. Tillträde efter överenskommelse Om du blev nyfiken att arbeta hos oss, hör av dig! Du kan även läsa mer om Frilufts Förskolor på vår hemsida www.friluftsförskolor.se. Vi tar emot ansökan med löneanspråk, CV samt personligt brev via e-post: helena@friluftsforskolor.se Helena Qvarfordt Ferm / Rekryteringsansvarig Tel: 070-2198931 Välkommen med din ansökan!
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare - Silverskogen i Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare - Silverskogen i Sollentuna

Förskollärare till Dungen i Hässelby
Förskolan Dungen söker förskollärare! Vill du arbeta med utomhuspedagogik integrerad i läroplanen, samt fortsätta utveckla vår verksamhet ytterligare? Då är du rätt person att söka till oss! Vi arbetar i 4-åldersindelade grupper; Upptäckare, Utforskare I och II samt Äventyrare. Arbetet med läroplanen går hand i hand med vår utomhuspedagogik och vi använder naturen som ett pedagogiskt hjälpmedel. Verksamheten bedrivs utomhus större delar av dagen beroende på årstid. Vi vill ta tillvara på det bästa av alla årstider!Vi är bra på att se möjligheter i alla väder. Regn skapar möjlighet att utforska vatten, en blåsig dag ger möjlighet att utforska vinden och dess kapacitet och är en bra dag för såpbubblor och vindflöjlar. Snö är ett bra skapar material. Vi kan klä oss efter väder och packar gärna för en hel dag ute i naturen. Vi har nära till Mälaren samt stora naturområden där vi tillbringar våra heldagsutflykter, flera dagar i veckan. Tryggt, Roligt och Lärorikt är våra ledord för både barn, pedagoger och föräldrar! Förskolan Dungen har ett positivt, väletablerat arbetslag där samarbete, utveckling och glädje, står i fokus. Vi erbjuder fri pedagogisk lunch, friskvårdsbidrag samt arbetskläder. Vi har också extra semesterdagar för dig som fyllt 40 år och för de som arbetat länge i företaget. Du behåller din semesterrätt från tidigare arbetsplats och om du är intresserad av uppehållstjänst, finns det möjlighet för detta. Tillsvidaretjänst 30-40 tim/v. Tillträde: enligt överenskommelse Du som söker tjänsten måste ha giltig förskollärarexamen, förskollärarutbildning eller registreringsnummer för din ansökan. Giltigt utdrag från belastningsregistret krävs vid anställning. Om du blev nyfiken på att jobba hos oss, hör av dig! Du kan även läsa mer om Frilufts Förskolor på vår hemsida www.friluftsforskolor.se Vi tar emot ansökan med löneanspråk, CV samt personligt brev via e-post: helena@friluftsforskolor.se. Har du frågor kontakta : Helena Qvarfordt Ferm Rekryteringsansvarig Tel:070-219 89 31 Välkommen med din ansökan!
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Dungen i Hässelby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Dungen i Hässelby

Förskollärare till Gläntan i Hässelby
Förskolan Gläntan söker förskollärare! Vill du arbeta med utomhuspedagogik integrerad i läroplanen, samt fortsätta utveckla vår verksamhet ytterligare? Då är du rätt person att söka till oss! Vi arbetar i 4-åldersindelade grupper; Upptäckare, Utforskare I och II samt Äventyrare. Arbetet med läroplanen går hand i hand med vår utomhuspedagogik och vi använder naturen som ett pedagogiskt hjälpmedel. Verksamheten bedrivs utomhus större delar av dagen beroende på årstid. Vi vill ta tillvara på det bästa av alla årstider!Vi är bra på att se möjligheter i alla väder. Regn skapar möjlighet att utforska vatten, en blåsig dag ger möjlighet att utforska vinden och dess kapacitet och är en bra dag för såpbubblor och vindflöjlar. Snö är ett bra skapar material. Vi kan klä oss efter väder och packar gärna för en hel dag ute i naturen. Vi har nära till Mälaren samt stora naturområden där vi tillbringar våra heldagsutflykter, flera dagar i veckan. Tryggt, Roligt och Lärorikt är våra ledord för både barn, pedagoger och föräldrar! Förskolan Gläntan har ett positivt, väletablerat arbetslag där samarbete, utveckling och glädje, står i fokus.Vi samarbetar med förskolan Dungen som är vår systerförskola vilken ligger i samma område i Hässelby. Vi erbjuder fri pedagogisk lunch, friskvårdsbidrag samt arbetskläder. Vi har också extra semesterdagar för dig som fyllt 40 år och för de som arbetat länge i företaget. Du behåller din semesterrätt från tidigare arbetsplats och om du är intresserad av uppehållstjänst, finns det möjlighet för detta. Tillsvidaretjänst 30-40 tim/v. Tillträde: enligt överenskommelse Du som söker tjänsten måste ha giltig förskollärarexamen, förskollärarutbildning eller registreringsnummer för din ansökan. Giltigt utdrag från belastningsregistret krävs vid anställning. Om du blev nyfiken på att jobba hos oss, hör av dig! Du kan även läsa mer om Frilufts Förskolor på vår hemsida www.friluftsforskolor.se Vi tar emot ansökan med löneanspråk, CV samt personligt brev via e-post: helena@friluftsforskolor.se. Har du frågor kontakta : Helena Qvarfordt Ferm Rekryteringsansvarig Tel:070-219 89 31 Välkommen med din ansökan!
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Gläntan i Hässelby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Gläntan i Hässelby

Förskollärare
Förskollärare Riddersborg, Frilufts Förskolor AB Stockholm Vi söker en engagerad och positiv förskollärare som vill vara med och utveckla vår verksamhet, tillsammans med en stabil pedagoggrupp i fantastisk miljö. Vi är en väl inarbetad pedagoggrupp som nu söker en ny medarbetare, förskollärare. Med vår naturpedagogik erbjuder vi våra barn lärorika dagar i en fantastisk miljö, där vi ser möjligheterna genom årets alla årstider. Riddersborg arbetar med Frilufts Förskolors koncept, med Veda & Barke i Naturen, och ser naturen som världens bästa plats att undervisa och lära i. Vi är belägna på bottenvåningen i en villa nära Hässelby Villastad skola. Vi har en åldersblandad barngrupp på 21 st barn, ett gott rykte i området, vilket har gett oss lång kö samt en kundenkät som visar toppresultat. Vi som pedagoger är lyhörda, engagerade och sätter varje termin upp nya utmanande mål att jobba mot. Vi dokumenterar vår verksamhet och låter vår pedagogiska dokumentation synliggöra vårt lärande i matematik, naturvetenskap och teknik, språk och kommunikation, socialkompetens EQ samt självkänsla och jag-utveckling. Vi är även en godkänd "Grön flagg"-förskola. Vi söker nu dig som vill jobba med naturpedagogik och vill vara med och utveckla vår förskola framöver. Förskollärare: Tillträde under vt-14 enligt överenskommelse. Fast .Tillsv. ca. 20 tim/vecka fördelat på tre fasta dagar i veckan. Tjänsten kan kombineras med tim-/ behov anställning i vår egen vikariepool som ambulerande vikarie till våra övriga förskolor. Om du vill veta mer om Frilufts Förskolor gå gärna in på vår hemsida www.friluftsforskolor.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Stockholm, Förskollärare Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Erfaren beh. barnskötare till Stormyren i Täby
Vi söker nu en erfaren engagerad behörig barnskötare som med ett stort intresse för utomhuspedagogik, vill vara med i vårt gäng och utveckla vår förskola ytterligare utifrån våra givna styrdokument. Frilufts Förskolors verksamhet innebär att vi vill ge barnen möjlighet att lära och utvecklas, och det sker främst utomhus och i naturen. Detta ställer höga krav på dig som barnskötare, då tanken är att vi har vår samling, matsal, bygg- och konstruktion m.m. ute på gården och i naturen. Vi arbetar efter vårt egna koncept, "Med Veda och Barke i Naturen", där barnen har sin tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare och Äventyrare. Allt vi gör utgår från ledorden Tryggt, Roligt och Lärorikt. Vi är bra på att se möjligheter i alla väder. Regn skapar möjligheter att utforska vatten, en blåsig dag utforskar vi vinden och dess kapacitet, med hjälp av såpbubblor och vindflöjlar. Snö och is är också fantastiska skaparmaterial! Vi lär oss att klä oss efter väder och packar gärna för en heldag i naturen. Till våra utforskare som är mellan 3-4 år på förskolan Stormyren i Täby söker vi nu en erfaren behörig barnskötare som vill arbeta 30 tim/v from juni-2014. Tjänsten är en tillsvidare tjänst med 6 månaders provanställning. Du som är intresserad av detta spännande uppdrag är välkommen att e-mejla dina ansökningshandlingar till rekryteringsansvarig Helena Qvarfordt Ferm, helena@friluftsforskolor.se. Ansökningshandlingarna skall innehålla CV, personligt brev, löneanspråk och intyg om behörighet. I ditt personliga brev beskriver du varför du söker till oss och på vilket sätt du vill medverka till utveckling. Om du ej har giltigt utdrag ur belastningsregistret måste du omgående beställa ett sådant eftersom detta måste uppvisas vid anställning! Frilufts Förskolor har tre förskolor i Täby, tre förskolor i Hässelby, tre förskolor i Sollentuna och två förskolor i Upplands Väsby. Vi erbjuder fria måltider, friskvårdsbidrag, internutbildning och arbetskläder. Gå gärna in på vår hemsida www.friluftsforskolor.se, där även vår medarbetarpolicy beskrivs. Välkommen med din ansökan! Helena Qvarfordt Ferm Rekryteringsansvarig 070-2198931
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren beh. barnskötare till Stormyren i Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren beh. barnskötare till Stormyren i Täby

Förskollärare - Silverskogen i Sollentuna
Vi söker nu en Förskollärare till vårt positiva arbetslag på förskolan Silverskogen i Sollentuna. Frilufts Förskolor driver 11 förskolor i fyra kommuner, vi arbetar med Natur- och Utomhuspedagogik som inriktning och metod. Vi arbetar med vårt egna koncept med Veda & Barke i Naturen, där barnen har tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare eller Äventyrare. Vi har ett gott samarbete mellan förskolorna i företaget och förutom att vi utbildar oss tillsammans så har vi återkommande lustfyllda aktiviteter. Vi söker förskollärare som vill vara med att fortsätta att utveckla vår verksamhet utifrån Lpfö 98:10 och våra egna styrdokument. Har du kunskap i pedagogisk dokumentation får du vara med att leda och utveckla det arbetet på hela förskolan. Du skall vara intresserad av att arbeta med alla åldersgrupper inom förskolan samt även ha viljan och förmågan att vara grupp/ avdelningsansvarig.Självklart skall du brinna för utomhuspedagogik! Tjänsten är på 30 - 40 tim. och det finns möjlighet till uppehållstjänst. Du som söker tjänsten måste ha giltig förskollärarexamen, förskollärarlegitimation eller registreringsnummer för din ansökan. Om du skall göra ditt introduktionsår är du också välkommen att söka tjänsten. Giltigt utdrag från belastnings registret krävs vid ev. anställning. Tillträde efter överenskommelse Om du blev nyfiken att arbeta hos oss, hör av dig! Du kan även läsa mer om Frilufts Förskolor på vår hemsida www.friluftsförskolor.se. Vi tar emot ansökan med löneanspråk, CV samt personligt brev via e-post: helena@friluftsforskolor.se Helena Qvarfordt Ferm / Rekryteringsansvarig Tel: 070-2198931 Välkommen med din ansökan!
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare - Silverskogen i Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare - Silverskogen i Sollentuna

Förskollärare till Dungen i Hässelby
Förskolan Dungen söker förskollärare! Vill du arbeta med utomhuspedagogik integrerad i läroplanen, samt fortsätta utveckla vår verksamhet ytterligare? Då är du rätt person att söka till oss! Vi arbetar i 4-åldersindelade grupper; Upptäckare, Utforskare I och II samt Äventyrare. Arbetet med läroplanen går hand i hand med vår utomhuspedagogik och vi använder naturen som ett pedagogiskt hjälpmedel. Verksamheten bedrivs utomhus större delar av dagen beroende på årstid. Vi vill ta tillvara på det bästa av alla årstider!Vi är bra på att se möjligheter i alla väder. Regn skapar möjlighet att utforska vatten, en blåsig dag ger möjlighet att utforska vinden och dess kapacitet och är en bra dag för såpbubblor och vindflöjlar. Snö är ett bra skapar material. Vi kan klä oss efter väder och packar gärna för en hel dag ute i naturen. Vi har nära till Mälaren samt stora naturområden där vi tillbringar våra heldagsutflykter, flera dagar i veckan. Tryggt, Roligt och Lärorikt är våra ledord för både barn, pedagoger och föräldrar! Förskolan Dungen har ett positivt, väletablerat arbetslag där samarbete, utveckling och glädje, står i fokus.Vi samarbetar även med förskolan Gläntan som är vår systerförskola vilken ligger i samma område i Hässelby. Vi erbjuder fri pedagogisk lunch, friskvårdsbidrag samt arbetskläder. Vi har också extra semesterdagar för dig som fyllt 40 år och för de som arbetat länge i företaget. Du behåller din semesterrätt från tidigare arbetsplats och om du är intresserad av uppehållstjänst, finns det möjlighet för detta. Frilufts Förskolor är ett väl inarbetat företag som varit verksamt inom förskola i 20 år. Vi driver i dag 11 stycken förskolor i fyra olika kommuner. Företaget genomsyras av engagemang, stabilitet, trygghet, arbetsglädje och nära till ledning. Tillsvidaretjänst 30-40 tim/v. Tillträde: enligt överenskommelse Du som söker tjänsten måste ha giltig förskollärarexamen, förskollärarutbildning eller registreringsnummer för din ansökan. Giltigt utdrag från belastningsregistret krävs vid anställning. Om du blev nyfiken på att jobba hos oss, hör av dig! Du kan även läsa mer om Frilufts Förskolor på vår hemsida www.friluftsforskolor.se Vi tar emot ansökan med löneanspråk, CV samt personligt brev via e-post: helena@friluftsforskolor.se. Har du frågor kontakta : Helena Qvarfordt Ferm Rekryteringsansvarig Tel:070-219 89 31 Välkommen med din ansökan!
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Dungen i Hässelby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Dungen i Hässelby

Förskollärare till Gläntan i Hässelby
Förskolan Gläntan söker förskollärare! Vill du arbeta med utomhuspedagogik integrerad i läroplanen, samt fortsätta utveckla vår verksamhet ytterligare? Då är du rätt person att söka till oss! Vi arbetar i 4-åldersindelade grupper; Upptäckare, Utforskare I och II samt Äventyrare. Arbetet med läroplanen går hand i hand med vår utomhuspedagogik och vi använder naturen som ett pedagogiskt hjälpmedel. Verksamheten bedrivs utomhus större delar av dagen beroende på årstid. Vi vill ta tillvara på det bästa av alla årstider!Vi är bra på att se möjligheter i alla väder. Regn skapar möjlighet att utforska vatten, en blåsig dag ger möjlighet att utforska vinden och dess kapacitet och är en bra dag för såpbubblor och vindflöjlar. Snö är ett bra skapar material. Vi kan klä oss efter väder och packar gärna för en hel dag ute i naturen. Vi har nära till Mälaren samt stora naturområden där vi tillbringar våra heldagsutflykter, flera dagar i veckan. Tryggt, Roligt och Lärorikt är våra ledord för både barn, pedagoger och föräldrar! Förskolan Gläntan har ett positivt, väletablerat arbetslag där samarbete, utveckling och glädje, står i fokus.Vi samarbetar med förskolan Dungen som är vår systerförskola vilken ligger i samma område i Hässelby. Vi erbjuder fri pedagogisk lunch, friskvårdsbidrag samt arbetskläder. Vi har också extra semesterdagar för dig som fyllt 40 år och för de som arbetat länge i företaget. Du behåller din semesterrätt från tidigare arbetsplats och om du är intresserad av uppehållstjänst, finns det möjlighet för detta. Frilufts Förskolor är ett väl inarbetat företag som varit verksamt inom förskola i 20 år. Vi driver i dag 11 stycken förskolor i fyra olika kommuner. Företaget genomsyras av engagemang, stabilitet, trygghet, arbetsglädje och nära till ledning. Tillsvidaretjänst 30-40 tim/v. Tillträde: enligt överenskommelse Du som söker tjänsten måste ha giltig förskollärarexamen, förskollärarutbildning eller registreringsnummer för din ansökan. Giltigt utdrag från belastningsregistret krävs vid anställning. Om du blev nyfiken på att jobba hos oss, hör av dig! Du kan även läsa mer om Frilufts Förskolor på vår hemsida www.friluftsforskolor.se Vi tar emot ansökan med löneanspråk, CV samt personligt brev via e-post: helena@friluftsforskolor.se. Har du frågor kontakta : Helena Qvarfordt Ferm Rekryteringsansvarig Tel:070-219 89 31 Välkommen med din ansökan!
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Gläntan i Hässelby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Gläntan i Hässelby

Förskollärare till Täby
Vi söker nu Förskollärare till Täby Frilufts Förskolor driver 11 förskolor i fyra kommuner Täby, Sollentuna, Uppl. Väsby och Hässelby. Vi arbetar med natur- och utomhus pedagogik som inriktning och metod. Frilufts Förskolors verksamhet innebär att vi vill ge barnen möjlighet att lära och utvecklas och det utomhus och i naturen. Vi arbetar efter vårt egna koncept, Med Veda & Barke i Naturen, där barnen har tillhörigheter i grupperna Upptäckare, Utforskare eller Äventyrare. Vi är bra på att se möjligheter i alla väder. Regn skapar möjlighet att utforska vatten, en blåsig dag ger möjlighet att utforska vinden och dess kapacitet och är en bra dag för såpbubblor och vindflöjlar. Snö är ett bra skapar material. Vi kan klä oss efter väder och packar gärna för en hel dag ute i naturen. Vi söker en förskollärare som vill vara med att utveckla vår verksamhet utifrån Lpfö 98:10 och våra egna styrdokument. Du skall vara intresserad av att arbeta med alla åldersgrupper inom förskolan samt även ha viljan och förmågan att vara grupp/avdelningsansvarig. Självklart har du ett brinnande intresse för utomhus pedagogik. Vi har internutbildningar för all fast personal Tjänsten är på 40 tim/v. Tillträde efter överenskommelse. Dock senast 140804 Du som söker tjänsten måste ha giltig förskollärarexamen, förskollärarutbildning eller registreringsnummer för din ansökan. Giltigt utdrag från belastningsregistret krävs vid anställning. Om du blev nyfiken på att jobba hos oss, hör av dig! Du kan även läsa mer om Frilufts Förskolor på vår hemsida www.friluftsforskolor.se Vi tar emot ansökan med löneanspråk, CV samt personligt brev via e-post: helena@friluftsforskolor.se. Helena Qvarfordt Ferm / Rekryteringsansvarig Tel: 070-2198931 Välkommen med din ansökan!
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Täby
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Täby


Sök lediga jobb Frilufts Förskolor AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se