Friskvård jobb - lediga jobb

Friskvård jobb Friskvård jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Friskvård. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Friskvård. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Friskvårdssamordnare ref 25-13- Stockholm

 2. Mötesbokare inom träning/fitness/friskvård- Stockholm

 3. Finsktalande Mötesbokare inom friskvård/träning/- Stockholm

 4. vik Friskvårdsledare Vällingby sim- och idrottshall ref 22-13- Stockholm

 5. Företagssäljare - Friskvård- Stockholm

 6. Driven friskvårdsintresserad fältsäljare- Växjö

 7. JUNIOR BYGGTEKNISK KUNNIG TILL FRISKVÅRDSFÖRETAG- Lund

 8. Leg. Sjukgymnast/Friskvårdare- Lund

 9. Medley Skåne söker bad- och friskvårds värdar- Lomma

 10. Länshälsan söker friskvårdskonsulent till friskvården i Härnösand- Härnösand

 11. Idrott och friskvårdsledare (Fystränare) vid SOG - Vikariat 100%- Karlsborg

 12. Lärare i friskvård/Hälsopedagog på folkhögskola- Järfälla

 13. Anläggningsansvarig Gym- Lund

 14. Friskvårdsledare Farsta sim- och idrottshall vik. ref 27-13- Stockholm

 15. Hälso & Friskvårdsrådgivning- Hässleholm

 16. Friskvårdsledare vik Skärholmens sim- och idrottshall ref 28-13- Stockholm

 17. Certifierad massör- Göteborg

 18. Ekonomassistent- Stockholm

 19. Administratör med polska till företag inom hälsa- och friskvård- Stockholm

 20. Personlig Tränare- Solna

 21. UTESÄLJARE TILL EXPANSIVT FRISKVÅRDSFÖRETAG- Stockholm

 22. Certifierad massör- Lund

 23. Företagssäljare - Friskvård- Stockholm

 24. Gruppinstruktör- Vaggeryd

 25. Receptionist till träningsanläggning- Eslöv

 26. Friskvårdsinstruktör- Dorotea

 27. SERVICETEKNIKER MED STORT EGET DRIV TILL FRISKVÅRDSFÖRETAG- Göteborg

 28. Säljassistent/mötesbokare till friskvårdsföretag- Stockholm

 29. Administratör med finska till företag inom träning och friskvård- Stockholm

 30. Friskvårdsledare vik Skärholmens sim- och idrottshall ref 28-13- Stockholm

 31. Receptionist- Eskilstuna

 32. Lärare/Pedagog till vår Friskvårdspedagoglinje- Vetlanda

 33. Friskvårdsledare Husbybadet ref 30-13- Stockholm

 34. Friskvårdsledare Husbybadet vik ref 31-13- Stockholm

 35. Friskvårdskonsult- Ospecificerad arbetsort

 36. FINSKTALANDE ETABLERARE TILL EXPANSIVT FRISKVÅRDSFÖRETAG- Lund

 37. UTESÄLJARE TILL EXPANSIVT FRISKVÅRDSFÖRETAG- Stockholm

 38. SJÄLVGÅENDE SERVICETEKNIKER TILL LEVERANTÖR AV FRISKVÅRDSUTRUSTNING- Stockholm

 39. Massör- Göteborg

 40. Receptionist som brinner för träning och hälsa!- Eslöv


Mer beskrivning

Friskvårdssamordnare ref 25-13
Stockholms Stad Idrottsförvaltningen Driftavdelning Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hjälp oss att hålla Stockholm i form! Vi söker dig som vill arbeta med ökad fysisk aktivitet på Tensta sim- och idrottshall samt Husbybadet, två av Stockholms stads simhallar. Du som söker är intresserad av att uppfylla idrottsnämndens mål och arbeta med prioriterade grupper såsom fysiskt inaktiva, ungdomar och personer med funktionsnedsättning. 1 plats(er).Du ska samordna friskvårdsutbudet på anläggningarna och tillsammans med idrottsförvaltningens övriga friskvårdsansvariga och centrala funktioner arbeta för utveckling av friskvårdsverksamheten utifrån givna ramar. På anläggningarna i Tensta och Husby erbjuds besökare bad och äventyrsbad, gym- och gruppträning (i vatten och på land), friskvårdskurser, simskolor med mera. Vi söker dig som är målinriktad, samarbetsorienterad, kreativ och engagerande. Du gillar att utveckla, planera och genomföra, att tala inför grupp att leda friskvårdskurser och hålla föreläsningar ser du som inspirerande. I uppdraget ingår att utveckla lokala nätverk samt bibehålla kontakter med redan befintliga nätverk t ex stadsdelsförvaltningen, vårdcentraler, skolor och föreningar. Jobbet innebär övriga förekommande arbetsuppgifter på anläggningen såsom städ- och receptionsarbete. Eftergymnasial friskvårdsutbildning. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet och eller särskild kompetens från arbete i liknande verksamhet är meriterande. Att du är serviceinriktad och bidrar till god arbetsmiljö ser vi som en självklarhet. Det är ett krav att du är simkunnig och kan göra ett 4 meters dyk. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. Tjänsten innebär arbetstid förlagt dagtid förutom vid speciella evenemang. Vi tillämpar lämplighetsprövning för denna anställning och kommer att begära utdrag ur belastningsregistret motsvarande skolutdraget innan tillsättning. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: anläggningschef Husby Anders Tegeström Peter Ahlstedt , anläggningschef Tensta, 0761241170 Loa Bienen, Vision, 0850828393 (facklig) Tillträde: 2013-09-15.
Företag: Stockholms stad; Driftavdelning
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Friskvårdssamordnare ref 25-13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Friskvårdssamordnare ref 25-13

Mötesbokare inom träning/fitness/friskvård
Effective Communicaation är idag ett av Sveriges främsta Telemarketingbolag. Vi har idag cirka 30 anställda och är etablerat i Stockholm sedan 2010. Effective Communication är i en expansiv fas och vi söker ständigt nya medarbetare till vårt fräscha kontor. Vi utbildar och coachar alla våra säljare internt för att lyckas. Vi söker några nya förmågor till vårt centralt belägna kontor vid Alvik i Stockholm. Om tjänsten Mötesbokning är grunden i de flesta säljorganisationer och är en naturlig del av yrket inom många säljyrken. Hos oss får du lära dig hur mötesbokning fungerar inom många olika branscher och kommer med tiden att bygga ett värdefullt kontaktnät inför framtiden. Din uppgift hos oss är att i nära kontakt med vår kund, som är en av Sveriges störta gymkedjor boka in affärsmöten med beslutsfattare inom varierande branscher. Telefonen är ditt främsta redskap och du sätter dina egna mål. Våra fem frågor till dig: Vill Du jobba hårt i ett högt tempo med telefonen som verktyg? Är Du tävlingsinriktad och energisk? Sporras Du av tydliga mål och höga förväntningar? Har Du toppresterat inom försäljning, idrott eller inom något annat område? Ett plus är även om du gillar att träna då du kommer att samarbeta med en av sveriges största gymkedjor så ser vi helst att du gillar att röra på dig. Minst 18 år, svenska flytande i tal som skrift. Säljerfarenhet är meriterande, men inget krav. Så om du har ett leende som slår allt så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag och bli en del av Sveriges trevligaste arbetsplats.
Företag: EFFECTIVE COMMUNICATION DNR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Mötesbokare inom träning/fitness/friskvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mötesbokare inom träning/fitness/friskvård

Finsktalande Mötesbokare inom friskvård/träning/
Effective Communicaation är idag ett av Sveriges främsta Telemarketingbolag. Vi har idag cirka 30 anställda och är etablerat i Stockholm sedan 2010. Effective Communication är i en expansiv fas och vi söker ständigt nya medarbetare till vårt fräscha kontor. Vi utbildar och coachar alla våra säljare internt för att lyckas. Vi söker några nya förmågor till vårt centralt belägna kontor vid Alvik i Stockholm. Om tjänsten Mötesbokning är grunden i de flesta säljorganisationer och är en naturlig del av yrket inom många säljyrken. Hos oss får du lära dig hur mötesbokning fungerar inom många olika branscher och kommer med tiden att bygga ett värdefullt kontaktnät inför framtiden. Din uppgift hos oss är att i nära kontakt med vår kund, som är en av Sveriges störta gymkedjor boka in affärsmöten med beslutsfattare inom varierande branscher. Telefonen är ditt främsta redskap och du sätter dina egna mål. Våra fem frågor till dig: Vill Du jobba hårt i ett högt tempo med telefonen som verktyg? Är Du tävlingsinriktad och energisk? Sporras Du av tydliga mål och höga förväntningar? Har Du toppresterat inom försäljning, idrott eller inom något annat område? Ett plus är även om du gillar att träna då du kommer att samarbeta med en av sveriges största gymkedjor så ser vi helst att du gillar att röra på dig. Minst 18 år, svenska & finska flytande i tal som skrift. Säljerfarenhet är meriterande, men inget krav. Så om du har ett leende som slår allt så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag och bli en del av Sveriges trevligaste arbetsplats.
Företag: EFFECTIVE COMMUNICATION DNR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande Mötesbokare inom friskvård/träning/ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande Mötesbokare inom friskvård/träning/

vik Friskvårdsledare Vällingby sim- och idrottshall ref 22-13
Stockholms Stad Idrottsförvaltningen Vällingby sim- o idrottshall Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Vällingby sim- och idrottshall är en av Stockholms 13 sim- och idrottshallar Här bedriver vi en verksamhet i världsklass, såsom simskola gym och gruppträning. Vi arbetar även med FaR (fysisk aktivitet på recept), MåBra-kurser och har fasta grupper för både ung och gammal. I Vällingby sim- och idrottshall finns även ett rikt föreningsliv med basket, pingis, brottning och simsport. 1 plats(er).Arbetsuppgifter: Delaktig i anläggningens folkhälsoarbete Leda gruppträning och hålla gyminstruktioner Kassa- och receptionsarbete Städ och fastighetsservice i anläggningen. Hålla simlektioner och hålla föreläsningar inom friskvårdsämnet Krav: Friskvårdsutbildning eller annan adekvat utbildning Gruppträningsinstruktör inom t ex Aerobic, vattengymnastik, spinning eller bodypump – goda referenser ska kunna uppvisas Simkunnig Datavana inom Officepaketet Egen aktiv träning eller leda klasser Kvalifikationer: Simlärarutbildning Flerspråkig Erfarenhet med att arbeta med barn och ungdomar och/eller personer med funktionsnedsättning Utbildning inom marknadsföring Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Personliga egenskaper: Serviceminded Positiv Socialt utåtriktad Stresstålig och tålmodig Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Skift. Vi tillämpar lämplighetsprövning för denna anställning och kommer att begära utdrag ur belastningsregistret motsvarande skolutdraget. Schemaläggning med kväll- och helgtjänst, rekryteringen påbörjas tidigast den 12/8 För mer information om tjänsten, tag kontakt med: anläggningschef Linn Fremberg Linda Runcrantz, Kommunal, 076-129 44 29 (facklig) Loa Bienen, VISION, 08-508 28 393 (facklig) Tillträde: 2013-09-01.
Företag: Stockholms stad; Vällingby sim- o idrottshall
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga vik Friskvårdsledare Vällingby sim- och idrottshall ref 22-13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: vik Friskvårdsledare Vällingby sim- och idrottshall ref 22-13

Företagssäljare - Friskvård
Always Fitness är ett ungt och expansivt företag inom friskvårdsbranschen. Företagets mål är att erbjuda våra medlemmar möjlighet att träna dygnet runt i fräscha anläggningar till ett lågt pris. I dagsläget har vi 16 friskvårdsanläggningar och vi öppnar snart fler. Vi behöver nu en person som kan arbeta heltid på vårt kontor i Globen. Vill du utveckla ett friskvårdsföretag i tillväxt och är själv intresserad av träning och hälsa? Vi söker en person med erfarenhet/utbildning som Företagssäljare (meriterande inom friskvård). Som företagssäljare hos oss har du kontakt med företag för att knyta kontakter samt skapa avtal och olika former av samarbeten, inom ramen för vår verksamhet. Det är mycket viktigt att du har kompetens/erfarenhet av någon eller några av dessa områden för att snabbt kunna vara med och utveckla Always Fitness. Har du haft anställning tidigare på ett annat friskvårdsföretag inom företagsförsäljning är det en fördel.
Företag: DAYDREAM SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Företagssäljare - Friskvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagssäljare - Friskvård

Driven friskvårdsintresserad fältsäljare
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Till en av våra kunder i Växjö söker vi nu en driven friskvårdsintresserad säljare. I rollen som säljare kommer du bland annat att planera och genomföra kundbesök där du presenterar vår kunds friskvårdsprodukt (mestadels hos nya kunder), samt analysera och följa upp utvecklingen inom den egna kundbasen. Du kommer även driva och utveckla försäljningen framåt, jobba med kundaktiviteter, oftast ensam men ibland även tillsammans med företagets övriga säljare. Kunderna är företag inom såväl privata som offentliga sektorn. Tjänsten är på heltid och anställningen är hos vår kund. Vem är du? Vi söker dig som vill vara vårt ansikte utåt och arbeta med företagets försäljning. Du måste kunna arbeta självständigt, har ett stort engagemang och sporras av utmaningar. Du har erfarenhet av att arbeta mot konkreta mål, är utåtriktad och har god förhandlingsvana samt en hög social kompetens. Vi ser gärna att du har en aktiv livsstil och är intresserad av friskvård. Vidare har du en förmåga att kunna övertyga och påverka andra men är samtidigt ödmjuk, smidig och lyhörd i dina relationer med kunder. Du ska ha sinne för ordning och reda, kunna ta ansvar och arbeta självständigt. Du talar och skriver flytande svenska. Erfarenhet av försäljning är meriterande. Kontaktperson För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Åhlström 0470 74 55 98. Då vi arbetar med löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjligt. Du söker tjänsten via länken nedan. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Försäljning/Kundservice
Ort: Växjö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Driven friskvårdsintresserad fältsäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven friskvårdsintresserad fältsäljare

JUNIOR BYGGTEKNISK KUNNIG TILL FRISKVÅRDSFÖRETAG
JobBusters Aktiebolag Om oss JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Företagspresentation Vår kund är verksam inom friskvårdsbranschen och erbjuder träning för alla. De har stora tillväxtmål de närmaste åren, och vill öka försäljningen på befintliga anläggningar. Samtidigt som tillväxt och expansion sker, ska deras goda kvalité och lönsamhet bestå. Arbetsuppgifter I din roll som kvalitetssäkrare kommer du att utföra självständiga kvalitetskontroller av anläggningar i din region och dokumentera detta i protokoll. Du kommer att systematiskt genomgå samtliga anläggningar och vara ytterst ansvarig för att upptäcka och dokumentera brister och risker på anläggningarna, samt göra riskbedömningar av anläggningarnas kommande problem eller brister baserat på onormalt slitage eller felkunstruktion. I rollen kommer du även att bistå Regionschefen i budgetarbetet rörande kostnadsuppskattningar baserade på riskbedömningar för varje anläggning. Rapportering sker till vice VD. Du utgår från kontoret i Lund. Du reser ca 3 dagar i veckan och då oftast dagsresor utan övernattning. Kvalifikationer - Du ska ha minst 1 års erfarenhet av relevant arbetslivserfarenhet. - Du har gärna grundläggande kunskaper om byggteknik, material och underhåll. - Du har goda datorkunskaper i Office-paketet. - Du har minst gymnasiekompetens, eftergymnasial utbildning är meriterande. - Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift, då det krävs för rollen. - Du har körkort. - Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från byggbranschen eller som kvalitetskontrollant. Personliga egenskaper Som person är du noggrann och har lätt för att se detaljer. Du har lätt för att kommunicera, samtidigt som du kan arbeta självständigt. Vidare är du välstrukturerad i ditt arbete och trivs med ett metodiskt arbetssätt. Övrigt Vår kund erbjuder dig en spännande arbetsplats i en mycket expansiv fas! Du får ett omväxlande arbete med mycket eget ansvar. Du erbjuds även ett flexibelt arbete, samt förmånsbil. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Heltid, tillsvidare. Du blir direktrekryterad av vår kund. Start enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan med bild i Word-format. Observera att vi först kommer att behandla ansökningar i augusti månad. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Lund
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga JUNIOR BYGGTEKNISK KUNNIG TILL FRISKVÅRDSFÖRETAG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JUNIOR BYGGTEKNISK KUNNIG TILL FRISKVÅRDSFÖRETAG

Leg. Sjukgymnast/Friskvårdare
Leg. Sjukgymnast/Friskvårdare-SKÅ000001 Description Är du leg. Sjukgymnast med ett brinnande intresse för friskvård? Då kan detta vara ditt nästa steg i karriären. Företagshälsovården inom Tetra Pak i Lund sätter personalens hälsa i centrum på ett sådant sätt att det gagnar både individen och företaget. Vårt fokus är förebyggande hälsovård och det uppnår vi bland annat genom att inspirera till ökat hälsomedvetande samt trivsel och att bevaka lagstiftningen inom arbetsmiljöområdet. Dessutom strävar vi efter tidig rehabilitering och återgång till arbete. Hos oss deltar du i vår satsning på kreativitet, flexibilitet och ett gott samarbete. Som en del av detta strävar vi efter ständiga förbättringar i vår verksamhet och vi är kvalitetssäkrade sedan år 2000. Du kommer ingå i ett team och arbeta nära verksamheten och driva frågor kring hälsa och friskvård. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Patientkontakt - undersökningar, bedömningar och kortare behandlingar - Ansvar för företagets friskvårdsaktiviteter - Självständigt driva frågor i verksamheten och stötta organisationen med expertkunskap inom ditt område - Genomföra hälsoprofilbedömningar - Ansvar för företagets gym - Hålla i hälso och friskvårdsrelaterade föreläsningar - Engagemang i företagets idrottsförening Qualifications Du är en ansvarskännande person som kombinerar en hög grad av självständighet med en fallenhet för att arbeta i team. Du är ett föredöme för andra genom en sund livsstil och att engagera och motivera andra är naturligt för dig. Din professionalism präglas av kompetens, att vara målinriktad och att vårda dina nätverk. Du är leg. sjukgymnast med erfarenhet av förebyggande hälsoarbete. Utbildning inom McKenzie ses som en merit. Goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift är ett krav. Du är välkommen med din ansökan online senast den 15 Augusti 2013. För ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta vår koncernläkare Stefan Gram 046-36 36 11 (semester v. 29-32). För facklig information kontaktar du Unionen/ Eva Thorén 046-36 3304 eller Sveriges Ingenjörer/Karl-Håkan Sandell 046-36 17 08. Om du har frågor som rör din ansökan är du välkommen att kontakta rekryterare Sofi Almqvist 046-36 37 46 (semester v. 28-31)
Företag: Tetra Pak
Ort: Lund
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Sjukgymnast/Friskvårdare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Sjukgymnast/Friskvårdare

Medley Skåne söker bad- och friskvårds värdar
Medley Skåne söker bad- och friskvårds värdar i Lomma och Kävlinge. All personal är anställd i området och tjänsterna är vikariat. 2013 09 02 - 2013 06 15 82 % på Medley Pilängsbadet 95 % i på Medley Pilängsbadet/Medley Tolvåkerbadet Vi söker dig som älskar att ge ett trevligt bemötande och god service av högsta kvalitet. Du har ett välkomnade sätt, ett sinne för ordning och reda, god data-/kassavana och att du är stresstålig. En bad- och friskvårds värd arbetar med receptionsarbete, badbevakning, simskola, babysim, friskvård såsom instruktör i EasyLine och vattenträning, vaktmästargöromål samt lokalvård och underhåll. Tjänstgöringen är förlagd på morgon-, dag- eller kvällspass samt på helger. Krav är utbildning som simlärare enligt Svenska Livräddningssällskapet. Önskvärt är att du har utbildning i livräddning, babysim, HLR samt Friskvård. En förutsättning för tjänsten är att du är villig att köra pass. Ev utbildning är möjlig. Erfarenhet från liknande verksamheter är meriterande. Har du frågor kontakta platschef Marie Swenson 010-4509162
Företag: Medley AB
Ort: Lomma
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Medley Skåne söker bad- och friskvårds värdar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medley Skåne söker bad- och friskvårds värdar

Länshälsan söker friskvårdskonsulent till friskvården i Härnösand
Landstinget Västernorrland arbetar för liv och hälsa och är en av länets största arbetsgivare. Friskvården i Härnösand är en del av Länshälsan i Västernorrland. Vi bedriver styrketräning, samt spinning och gruppverksamhet vid vår anläggning Oasen belägen i gamla Härnösands sjukhus. ARBETSUPPGIFTER Som Friskvårdskonsulent på Oasen, som är en friskvårdsanläggning för Landstingets anställda, arbetar du med att inspirera kollegor till att främja och prioritera sin egen hälsa. Friskvårdsanläggningar inom Västernorrlands landsting erbjuder ett stort utbud av grupp och individuell träning, vilket ställer krav på dig som konsulent att självständigt kunna utforma individuella upplägg inom träning och kunna ge kostråd inom Livsmedelsverkets riktlinjer. Som konsulent kommer du också att arbeta med uppsökande verksamhet ut mot arbetsplatserna, anordna motionskampanjer och tävlingar, erbjuda föreläsningar och temakvällar inom området hälsa. Du bör också vara insatt i stressproblematik och kunna leda enskilda och grupper i olika former av stöd och hjälp. Administrativa och ekonomiska uppgifter ingår i tjänsten. Du kommer även att ansvara för lättare städning och underhåll av träningsanläggningen och dess utrustning och träningsmaskiner. Tjänstgöring kan förekomma på andra orter inom länet. KVALIFIKATIONER Friskvårdskonsulent eller likvärdig utbildning med inriktning på praktiskt hälsoarbete. Vi ser gärna att du har någon form av: Instruktörsutbildning inom spinning, styrketräning eller annan gruppaktivitet Stresshanteringsutbildning Kostutbildning God kännedom om kroppens fysiologiska funktioner. Körkort för bil är ett krav. Du kommer att arbeta i ett nätverk tillsammans med andra friskvårdskonsulenter i länet och vi ser då att du har god samarbetsvilja, är positiv och lyhörd. Stor vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet att bemöta människor.
Företag: Landstinget Västernorrland, Länshälsan
Ort: Härnösand
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Länshälsan söker friskvårdskonsulent till friskvården i Härnösand jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Länshälsan söker friskvårdskonsulent till friskvården i Härnösand

Idrott och friskvårdsledare (Fystränare) vid SOG - Vikariat 100%
Försvarsmakten är en av Sveriges största myndigheter med mer än 50000 medarbetare och frivilliga. Försvarsmakten är ständigt beredd att hävda Sveriges territorium, genomföra internationella insatser, samt att stödja samhället vid större kriser. Försvarsmaktens unika förmåga är den väpnade striden och med den Sveriges yttersta säkerhetspolitiska instrument. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad. Försvarsmakten eftersträvar mångfald eftersom det berikar vår verksamhet. I Försvarsmakten finns en värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa lyfts fram. Försvarsmakten erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en rimlig balans mellan arbete, privat- och familjeliv. Försvarsmaktens specialförband är en nationell strategisk resurs som insatsleds av Försvarsmaktens insatschef. De är särskilt uttagna, utbildade och utrustade för uppgifter som de konventionella förbanden inte löser. Uppgifterna kan till exempel vara att rädda svenska medborgare i internationell tjänst eller hämta in underrättelser.   Beskrivning av förbandet Särskilda operationsgruppen (SOG) ingår Försvarsmaktens specialförbandssystem. SOG´s mest frekventa användningsområde är att verka inom multinationella insatser. Där ska specialförbandssystemet kunna bidra med en behovssammansatt grupp, för att lösa de primära uppgifterna strid, underrättelseinhämtning och militärt stöd. Ytterligare information finns på www.forsvarsmakten.se   Beskrivning av enheten Tjänsten är placerad vid SF Försvarshälsa, som ingår i SOG, där ett team med läkare, sjuksköterska, sjukgymnast  mm arbetar. Arbetstiden är till största delen förlagd dagtid måndag-fredag, men kvälls- och helgtjänst kan förekomma.    Huvudsakliga arbetsuppgifter Som idrott och friskvårdsledare (fystränare) vid SOG kommer du att arbeta självständigt och tillsammans med övrig personal vid SF Försvarshälsa samt ha ett nära samarbete med övrig personal vid förbandet. Dina ansvarsområden är: • Stöd med fysisk träning för individer och grupper. • Slutfas av rehabiliteringsträning i samverkan med sjukgymnast. • Fysiska tester • Utbildning i teknik och träningslära • Arrangera tävlingar inom förbandet • Utveckling och skötsel av träningslokaler och träningsutrustning • Stödja personal som deltar i externa militära och civila tävlingar   Krav: Svensk medborgare Körkort lägst *B Fystränarutbildning, PT-utbildning eller motsvarande med inriktning mot funktionell träning.   Meriterande: Kunskap/erfarenhet om militärt specifika, fysiska belastningar och krav. Erfarenhet av screening, tester och program design inom muskulär och konditionsträning. Erfarenhet av skadeförebyggande träning samt rehabiliteringsträning. Erfarenhet och kunskap om träningsutrustning (urval, nyttjande och underhåll). Kunskap om akut behandling av idrottsskador Diplomerad eller certifierad massör. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, god datorvana och kunna Officepaketet ingående delar. Goda språkkunskaper i engelska (tal/skrift) Genomförd internationell tjänstgöring i Försvarsmakten/utlandsstyrkan. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet såsom: • god samarbetsförmåga med hög personlig och yrkesmässig integritet • initiativförmåga • flexibilitet • noggrannhet • förmåga att arbeta självständigt under eget ansvar • ansvar och servicekänsla   Övrigt För placering i denna befattning krävs godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll.   Tillträde mm Vikariat, 100 % omfattning, tidigast från 2013-09-01 längst t.o.m 2014-08-04   Upplysningar om befattningen kan lämnas av: Personalavd, kontakta SOG växel 08-788 95 15   Ansökan I ansökan skall CV, personligt brev och foto bifogas: Andra intyg/bevis motsv. som styrker erfarenheter/kompetenser som sökande vill åberopa må bifogas.   Sista datum för ansökan: 2013-07-30
Företag: Försvarsmakten
Ort: Karlsborg
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Idrott och friskvårdsledare (Fystränare) vid SOG - Vikariat 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrott och friskvårdsledare (Fystränare) vid SOG - Vikariat 100%

Lärare i friskvård/Hälsopedagog på folkhögskola
Vi söker dig som är utbildad pedagog och som nu vill arbeta på vår folkhögskola. Den övervägande delen av tjänsten kommer du att undervisa på vår grundkurs i friskvård och hälsa. Dessutom ingår viss undervisning på kursen Cert. Personlig Tränare och massör och på våra behörighetsgivande allmänna kurser. Läs mer om våra kurser på www.jakobsbergsfolkhogskola.se Vi tror att du har en bred erfarenhet och kompetens inom ämnesområdena hälsa och hälsopromotion och har erfarenhet från hälsopromotivt arbete riktat mot främst individer och/eller grupp. Vi eftersträvar en jämn könsbalans på skolan och på kurserna och därför uppmanar vi särskilt kvinnor att söka tjänsten. Vi ser helst att du har erfarenheter av folkhögskola eller annan folkbildning. Som lärare i kurserna Friskvård och hälsa samt Cert. Personlig Tränare och massör kommer du främst att undervisa inom: Hälsa och hälsopromotion Hälsa, livsstil och hållbar utveckling Kost och näringslära Beteendevetenskap såsom t. ex stress och stresshantering, grupputveckling mm. Arbetsplatsinriktat hälsoarbete Tyngdpunkten ligger på ovanstående men ju fler av friskvårdskursens och skolans ämnesområden du behärskar, desto bättre. Vi söker dig som tillsammans med arbetslaget Friskvård och Hälsa, vill vara med och utveckla våra kurser. Därför tror vi att du har en god kommunikativ förmåga, är initiativrik och drivande och kan se hälsoarbetet och folkhögskolans verksamhet i ett brett samhällsperspektiv. Som lärare på folkhögskola krävs ett stort engagemang för hela skolans kursutbud, och i förhållande till våra kursdeltagare är förmågan att entusiasmera viktig. Din förståelse och ditt intresse för olika slags människor är avgörande i rollen som lärare. På folkhögskolan står dialogen och samtalet i centrum för kunskapssökandet. Pga. att vi tidsmässigt ligger nära skolstart, 19 augusti 2013, är vi öppna för att anpassa tjänstegrad under höstterminen och diskutera tillträdesdatum. Önskat tillträdesdatum är 12 augusti 2013. För mer information kontakta rektor Ola Larsson, 070 -357 38 14/ ola.larsson@jakan.nu, eller lärare Johan Wahlberg, 072-712 56 56/ johan.wahlberg@jakan.nu. Facklig representant nås via anna.olsson@jakan.nu.
Företag: Jakobsbergs Folkhögskola
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i friskvård/Hälsopedagog på folkhögskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i friskvård/Hälsopedagog på folkhögskola

Anläggningsansvarig Gym
Studioaktiv24 är ett expansivt företag med sunda värderingar och med hälsa och välmående i fokus. Vi driver träningsanläggningar som står för trivsel, tillgänglighet och hög kvalité. Vårt mål är att erbjuda våra medlemmar friskvård dygnet runt i fräscha lokaler och till ett lågt pris. Nu söker vi en anläggningsansvarig med ett brinnande intresse för träning och hälsa till vår anläggning på Gastelyckan i Lund! Tjänsten innebär att man ansvarar för sin anläggning vilket omfattar allt från försäljning, lagerhållning, städning, kassarapportering, engagemang i utvecklingsfrågor, ansvar för timanställd personal m.m. Du som söker skall: - Vara regelbundet aktiv och inneha stor kompetens inom träning, hälsa och kost. - Vara ett föredöme för omgivningen genom en hälsosam livsstil och kunna motivera andra till detsamma. - Vara ansvarstagande, problemlösare och ha sunt förnuft. - Vara lojal, strukturerad, stresstålig samt kunna ta egna initiativ. - Vara social/utåtriktad. På grund av allergier söker vi enbart ickerökare till tjänsten. Tidigare erfarenhet av liknande tjänst ses som en fördel. Ansök snarast då urval sker löpande. Så vill du bli en del av ett framåtsträvande, hälsosamt och glatt gäng; skicka din ansökan snarast till: jobb@studioaktiv24.se eller brevledes till: Studioaktiv24 Per Håkanssons väg 38 241 38 Eslöv
Företag: FRISKVÅRD 24 AB
Ort: Lund
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Anläggningsansvarig Gym jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anläggningsansvarig Gym

Friskvårdsledare Farsta sim- och idrottshall vik. ref 27-13
Stockholms Stad Idrottsförvaltningen Farsta sim- o idrottshall Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Farsta sim- och idrottshall är en av Stockholms 13 sim- och idrottshallar och en del i Farsta Idrottscentrum. Hösten 2011 fattade kommunfullmäktige ett beslut om att Idrottsförvaltningen, Farsta stadsdelsförvaltning och utbildningsförvaltningen tillsammans ska verka för att Farsta ska bli en stadsdel med tydlig profil som präglas av Idrott, fysisk aktivitet och hälsa. På Farsta sim- och idrottshall strävar vi efter att bedriva en verksamhet i världsklass. Förutom simskola, gruppträning och gym arbetar vi med fysisk aktivitet på recept (FaR), Må bra kurser samt verksamhet för målgrupper som inaktiva barn och ungdomar, personer med funktionsnedsättning med flera. Dagtid bedriver ett flertal skolor sin idrottsundervisning i hallarna och kvällar och helger präglas av ett rikt föreningsliv inom bland annat innebandy, handboll, simning, bordtennis, judo, karate, skytte och Roller Derby. Till enheten hör Sandsborgsbadet som är ett mindre bad med ett litet gym. Tjänstgöring på båda anläggningarna kan komma ifråga 1 plats(er).Arbetsuppgifter: Delaktig i anläggningens folkhälsoarbete Leda gruppträning och hålla gyminstruktioner Kassa- och receptionsarbete Städ och fastighetsservice i anläggningen. Hålla simlektioner och hålla föreläsningar inom friskvårdsämnet För att kunna utföra arbetet krävs följande kvalifikationer: -Friskvårdsutbildning eller annan adekvat utbildning, -Gruppträningsinstruktör inom t ex Body Pump, Spinning och vattengympa. -Simkunnig -Datavana inom officepaketet Simlärarutbildning Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar Erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning. Meriterande: - bred kompetens inom gruppträning - vattengympaledare - arbete med barn och ungdomar - arbete med personer med funktionsnedsättning - simlärarutbildning Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Skift. Vi tillämpar lämplighetsprövning för denna anställning och kommer att begära utdrag ur belastningsregistret motsvarande skolutdraget. Schemaläggning med kväll- och helgtjänst. Urval sker löpande varefter ansökningar inkommer. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: anläggningschef Cecilia Thungström Loa Bienen , Vision, 08-508 28 393 (facklig) Linda Runctantz , Kommunal, 076-129 44 29 (facklig) Tillträde: 2013-09-09. Så snart som möjligt enligt överenskommelse
Företag: Stockholms stad; Farsta sim- o idrottshall
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Friskvårdsledare Farsta sim- och idrottshall vik. ref 27-13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Friskvårdsledare Farsta sim- och idrottshall vik. ref 27-13

Hälso & Friskvårdsrådgivning
Aktiva och ambitiösa marknadsförare av Hälso & Friskvårdsrådgivning. Vi skall för vår klients räkning rekrytera kandidat för tjänsten som är en behovsanställning. Produktlanseringen/Marknadsföringen avser lansering och bokning av föredrag och rådgivning inom hälso & friskvård. Tjänsten innefattar att bearbeta företag, pensionärsorganisationer, gym, föreningar, matallergiker och andra. Alla som söker och strävar efter ett sundare och friskare liv och för en bättre och/eller återupprättad livskvalitet. Minimiålder 18 år eller målsmans godkännande. Arbetstid heltid och lön enligt överenskommelse. Provanställning/praktikperiod ovillkorligt krav. Körkort och tillgång till bil en fördel dock inget krav.
Företag: HENRIKSSON, EVA INGER MARGARETA
Ort: Hässleholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Hälso & Friskvårdsrådgivning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hälso & Friskvårdsrådgivning

Friskvårdsledare vik Skärholmens sim- och idrottshall ref 28-13
Stockholms Stad Idrottsförvaltningen Skärholmen sim- o idrottshall Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Stockholm är idrottsstaden med ett stort och varierat utbud av idrotts-, motions- och friskvårdsaktiviteter för alla, stora som små, från motionär till elit. Idrottsförvaltningen lyder under idrottsnämnden. Nämndens uppgift är bl. a. att främja idrotten, friluftslivet och folkhälsan för stadens alla invånare. Som anställd inom Idrottsförvaltningen är du en del av något större än den anläggning du representerar. Vi ansvarar för 450 anläggningar, bidrag till föreningar, fritidsfrågor, fiskevård, båtfrågor, friluftsverksamhet och mycket mer. Idrottsförvaltningens och ditt huvuduppdrag är att skapa förutsättningar för att stockholmarna ska bli mer fysiskt aktiva. Organiserad idrott genom föreningslivet och möjligheter till spontanidrott ska ge möjligheter till aktivitet för alla. Folkhälsa, Tillgänglighet, Gemenskap i förening, Jämställdhet och Hållbarhet är viktiga nyckelord såväl för förvaltningens eget arbete som för de aktiviteter som erbjuds. Dessa bär du med dig i ditt dagliga arbete. Skärholmens simhall är byggd 1981 och inrymmer följande: simhall med fyra bassänger av olika storlek, två sporthallar, motionssal, aerobicsal, spinningsrum samt gym med konditionsdel. Sommartid ansvarar vi för Älvsjöbadets utomhusbassänger. 1 plats(er).Du kommer att ansvara för att vår reception fungerar. Detta innebär att du hanterar fakturor, sköter information och skyltning på ett smakfullt sätt, säkerställer rutiner och mycket annat som hör receptionen till. Utöver detta förväntas du även hålla i simskola, gruppträning och gyminstruktioner. Givetvis ingår städning, underhåll och allmän service i dina arbetsuppgifter. Du är 18 år eller äldre och hanterar det svenska språket med lätthet i både tal och skrift. Vi kräver att du har ett års friskvårdsutbildning eller motsvarande. Givetvis är du simkunnig och klarar att dyka ner till fyra meter. Vi ser utbildning i pedagogik, gruppträning, simskola och ekonomi som meriterande. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Vi söker dig som har en positiv inställning och hög servicenivå.I arbetet har du lätt för att samarbeta och komma med konstruktiva tankar och idéer som för arbetet framåt. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Skift. Vi tillämpar lämplighetsprövning för detta jobb och kommer att begära utdrag ur rikspolisstyrelsens belastningsregister enligt skolutdraget innan tillsättning. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: anläggningschef Thomas Lindell-Taylor,08-508 49 333 Loa Bienen, Vision, 0850828393 (facklig) Tillträde: 2013-10-01.
Företag: Stockholms stad; Skärholmen sim- o idrottshall
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Friskvårdsledare vik Skärholmens sim- och idrottshall ref 28-13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Friskvårdsledare vik Skärholmens sim- och idrottshall ref 28-13

Certifierad massör
INFORMATION OM FÖRETAGET Företagsnamn: Libra Friskvårdskonsulenterna AB Postadress: Kämpegatan 16 Postnummer: 411 04 Ort: Göteborg Telefon: 031-181046 Hemsida: www.libra-frisk.com E-post: info@libra-frisk.com Kort beskrivning av företaget: Vi är ett friskvårdsföretag som hjälper dig som företagare och privatperson att förbättra hälsan och att öka välbefinnandet. Libra Friskvårdskonsulenterna erbjuder komplementär-medicinska behandlingar, hälsofrämjande arbete, föreläsningar (inom kost & näring,fysiskträning, mentalträning, m.m). Kurser i bl.a stresshantering, personlighetsutveckling,hälsoinspiratörs utbildning med mera. INFORMATION OM LEDIG TJÄNST Arbetsplats: Göteborg Ort: Göteborg Titel: Certifierad massör Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker Certifierad massör enligt Bransch rådet svensk massage med patient och ansvarsförsäkring. Vi söker tim anställda massörer för uppdrag hos våra företagskunder. Möjlighet finns även att arbeta i vår mottagning. Beskrivning av kvalifikationer: Certifierad massör. ANSTÄLLNINGSVILLKOR Typ av anställning: Vanlig anställning Erfarenhet: Erfarenhet krävs Varaktighet: Tillsvidare Arbetstid: Deltid KONTAKTPERSONER Funktion: Personalansvarig Namn: Mattias Hartvig E-post: info@libra-frisk.com Telefon: 031-181046
Företag: Libra friskvårdkonsulenterna i Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Certifierad massör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Certifierad massör

Ekonomassistent
Ekonomassistent Stad: Stockholm, Storgatan 23 (vid Östermalmstorg) Om FriskvårdsChecken AB Friskvårdschecken erbjuder ett enkelt system för betalning och uppföljning av friskvårdsaktiviteter - som ett verktyg för våra kunders hälsoarbete. Genom oss blir hanteringen av friskvårdsbidraget smidigare för såväl arbetsgivare som anställd. Grundprincipen är densamma som när Rikskuponger utvecklade svenska folkets lunchvanor för ett par decennier sedan - fast här inom friskvård. Arbetsuppgifter. . Löpande redovisning (leverantör och kundreskontra) . Fakturering . Betalningar Du, kommer att ett eget ansvar över dina arbetsuppgifter. Arbetsbelastningen kan komma att variera över året. Du arbetar i, Office, Fortnox och FriskvårdsCheckens system. Din profil . Vi ser gärna att du är nyexaminerad från gymnasiet och vi lära mera om hur det är att arbeta med ekonomi . Vana av att arbeta i Excel. . Du ska vara strukturerad, noggrann, ansvarsfull, prestigelös och ha ett stort engagemang. . Du skall kunna organisera ditt arbete självständigt. Arbetstid/Varaktighet Timanställning ca 75 % Övrigt Vi vill gärna ha din ansökan omgående i form av CV. Urval och intervjuer kommer att ske under augusti. Skicka din ansökan till ekonomi@friskvardschecken.se, märk ansökan med "Ekonomiassistent" i rubriken. Har du frågor rörande tjänsten kontakta Erik Menckel per mejl erik@friskvrdschecken.se
Företag: Friskvårdschecken FVC
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomassistent jobb, Ekonomassistent Stockholm, Ekonomassistent Friskvårdschecken FVC
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomassistent

Administratör med polska till företag inom hälsa- och friskvård
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker en polsktalande administratör till en av våra kunder, ett företag inom hälso- och friskvårdsbranschen, som har sitt kontor i centrala Stockholm. Arbetet innebär: •svara på frågor och hjälpa instruktörer och anläggningar via mail och telefon •hålla kunddatabas uppdaterad •lönerapportering •kontaktperson till utvärderare •sammanställa och skicka ut kvartalsrapporter/månadsrapporter till utvärderarna •hantering och administrering av licensfilmer till utvärderare och instruktörer •övrig administration som kan förekomma på kontoret Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. Tjänsten är på heltid och ska starta omgåendet. Möjlighet till anställning hos kund kan finnas på sikt för rätt person. Vem är du? Du är en duktig administratör och har någon form av administrativ erfarenhet från liknande roll. Du behöver vara en van datoranvändare och lättlärd i system. Du har flytande kunskaper i polska, i såväl tal som skrift. Dina kunskaper svenska som engelska är även mycket goda. Som person är du serviceinriktad och är bra på att se möjligheter och lösningar på uppkomna problem. Vidare är du lättlärd, noggrann, effektiv, ansvarsfull samt drivande. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör med polska till företag inom hälsa- och friskvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör med polska till företag inom hälsa- och friskvård

Personlig Tränare
Vår grundfilosofi är att inspirera människor till att uppnå livskvalitet och hälsa. Vi riktar oss till både privatpersoner och företag som värdesätter hög kvalitet och personlig service. Vi som driver Må Bättres friskvårdsanläggningar tror starkt på den helhet som vi levererar till våra kunder. Vi strävar också efter att ge våra medlemmar det allra senaste inom träning, kost och friskvård. En motiverande miljö och ett brett aktivitetsutbud ger stor valfrihet och variation när det kommer till friskvård. Må Bättre startades år 2000 i Falun och finns nu på ett flertal platser, främst i Dalarna. Vi söker en driven personlig tränare som så klart brinner för träning och hälsa. Du erbjuds ett ansvarsfullt, dynamiskt och roligt arbete tillsammans med vårt fantastiska team på Årets Club 2012. Som person är du positiv, driven och serviceinriktad. Du förstår fördelarna med ett hälsosamt liv och du lever som du lär. Din syn på träning är up-to-date. Din förmåga att arbeta säljande är viktig liksom din förmåga att driva förändringsarbete. Ett plus är att du är utbildad inom nån form av gruppträning. Vi ser också gärna att du vill jobba minst 20 timmar per vecka. Dock är det viktigaste för oss Dig som person. Vi söker kvalitetssäkrad personal med utbildning från någon av de erkända aktörerna inom branschen. Giltig PT-licens från exempelvis The Academy, PT School, SAFE eller motsvarande är ett krav. Övriga licenser kommer att beaktas. Erfarenhet från arbete som personlig tränare är meriterande.
Företag: Må Bättre Friskvårdsklubb
Ort: Solna
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Tränare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Tränare

UTESÄLJARE TILL EXPANSIVT FRISKVÅRDSFÖRETAG
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation Vår kund är verksam inom friskvårdsbranschen och erbjuder träning för alla. De har stora tillväxtmål de närmaste åren, men vill också öka försäljningen på befintliga anläggningar. Samtidigt som tillväxt och expansion sker, ska deras goda kvalité och lönsamhet bestå. Arbetsuppgifter Nu söker vår kund säljare till kontoret som är belagt i norra delen av Stockholm. Du kommer att ha ansvar för ett eget tilldelat distrikt med utgångspunkt i Stockholm. Då företaget är väletablerat kommer du att ta över en del befintliga kunder, men även arbeta mot ny marknad. Du jobbar självständigt samtidigt som du ingår i ett team som strävar mot ständig förbättring. Fokus ligger på uteförsäljning och möten - du har hjälp av mötesbokare som tar första kontakten. Som verktyg används uppdaterade företagsregister, säljstödsprogram samt din säljchef. Du blir ansvarig för hela säljprocessen från första kontakt till avslut och uppföljning. Kontakt och försäljning mot kunder sker genom telefon och kundbesök. Det ingår en hel del resande i tjänsten då du deltar på mässor, säljmöten, konferenser och utbildningar. Kvalifikationer - Du har ett naturligt intresse för träning och hälsa. - Du har känsla för ekonomi och att kunna jobba efter utsatt budget. - Du har lätt för att uttrycka dig i skrift och tal, svenska är ett krav. - Du har god datakunskap. - Du har körkort. Personliga egenskaper Som person är du flexibel, har en hög social kompetens och är professionell i ditt arbetssätt. Du brinner för försäljning och ser alltid till kundens bästa. Dessutom är du stresstålig, ansvarstagande och jobbar strukturerat med känsla för planering. Du är initiativrik, har lätt för att lära och är inte rädd för nya utmaningar! Du trivs med att jobba i en organisation som förändras och utvecklas, där du arbetar mot utsatta mål. Övrigt Vår kund kan erbjuda mycket goda utvecklingsmöjligheter, både inom företaget och för din personliga utveckling. Du får ett ansvarsfullt och dynamiskt arbete med mycket variation och frihet. Du erbjuds förmånsbil. Lön Fast lön med rörlig del. Enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Omgående, eller enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan i Word-fomat med foto snarast, då intervjuer sker löpande. Heltid, 1 års vikariat med stor chans till överrekrytering.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga UTESÄLJARE TILL EXPANSIVT FRISKVÅRDSFÖRETAG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UTESÄLJARE TILL EXPANSIVT FRISKVÅRDSFÖRETAG

Certifierad massör
Vi söker timanställda certifierade massörer från Branschrådet Svensk Massage. Med patient- och ansvarsförsäkring. Massageuppdragen kommer att vara hos våra företagskunder, vid deras arbetsplatser i Lund med omnejd. Arbetspassen är mellan 3-7 timmar per dag. Beskrivning av kvalifikationer: Certifierad massör med patient och ansvarsförsäkring.
Företag: Libra friskvårdkonsulenterna i Göteborg
Ort: Lund
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Certifierad massör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Certifierad massör

Företagssäljare - Friskvård
Always Fitness är ett ungt och expansivt företag inom friskvårdsbranschen. Företagets mål är att erbjuda våra medlemmar möjlighet att träna dygnet runt i fräscha anläggningar till ett lågt pris. I dagsläget har vi 16 friskvårdsanläggningar och vi öppnar snart fler. Vi behöver nu en person som kan arbeta heltid på vårt kontor i Globen. Vill du utveckla ett friskvårdsföretag i tillväxt och är själv intresserad av träning och hälsa? Vi söker en person med erfarenhet/utbildning som Företagssäljare (meriterande inom friskvård). Som företagssäljare hos oss har du kontakt med företag för att knyta kontakter samt skapa avtal och olika former av samarbeten, inom ramen för vår verksamhet. Det är mycket viktigt att du har kompetens/erfarenhet av någon eller några av dessa områden för att snabbt kunna vara med och utveckla Always Fitness. Har du haft anställning tidigare på ett annat friskvårdsföretag inom företagsförsäljning är det en fördel.
Företag: Always Fitness/Daydream Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Företagssäljare - Friskvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagssäljare - Friskvård

Gruppinstruktör
Vi söker personal! Vi vill erbjuda våra kunder ett brett utbud så vi är intresserade av det mesta inom gruppträning. Aerobics, Zumba, Tabata, Bodypump, BodyCombat...You name it! Kontakta oss och berätta vad just du har att erbjuda. Vi tar intervjuer löpande så vänta inte! Arbetstider efter överenskommelse.
Företag: FRISKVÅRDSSUPPORT I SVERIGE AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Gruppinstruktör jobb, Gruppinstruktör Vaggeryd, Gruppinstruktör FRISKVÅRDSSUPPORT I SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gruppinstruktör

Receptionist till träningsanläggning
Studioaktiv24 är ett expansivt företag med sunda värderingar och med hälsa och välmående i fokus. Vi driver träningsanläggningar som står för trivsel, tillgänglighet och hög kvalité. Vårt mål är att erbjuda våra medlemmar friskvård dygnet runt i fräscha lokaler och till ett lågt pris. Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse för träning och hälsa och som är ett föredöme genom att du lever som du lär! Vi söker nämligen en receptionist som kan jobba på våra fräscha anläggningar i Eslöv och Lund. Anställningen är en timanställning och avser dig som har möjlighet att hoppa in vid behov. I tjänsten ingår även städning av anläggningen. Du som söker skall: -Vara aktivt tränande och ett föredöme för andra när det kommer till träning och hälsa. - Vara flexibel och kunna hoppa in och hjälpa till vid behov både i Eslöv och Lund. - Vara lojal, strukturerad, stresstålig samt kunna ta egna initiativ. - Vara social/utåtriktad. - Gärna vara rökfri på grund av allergier. Erfarenhet inom friskvårdsbranschen är en fördel men inte ett måste. Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast! Så vill du bli en del av ett framåtsträvande och glatt gäng; skicka din ansökan till: jobb@studioaktiv24.se eller brevledes till: Studioaktiv24 Per Håkanssons väg 38 241 38 Eslöv
Företag: FRISKVÅRD 24 AB
Ort: Eslöv
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist till träningsanläggning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist till träningsanläggning

Friskvårdsinstruktör
Välkommen till Dorotea! Dorotea kommun har ca 2 800 invånare varav drygt hälften bor i tätorten . Boendekostnaderna är bland de lägsta i Sverige och kommunen har en väl utvecklad service. Moderna lägenheter finns tillgängliga och det finns ett varierat affärsliv som tillfredsställer behoven i vårt moderna samhälle. Vi har ett levande kultur- och föreningsliv. Dorotea är ett fjällnära samhälle vilket gör det möjligt att ha ett rikt friluftsliv med fina jaktmarker och fiskevatten. Dorotea kommun söker en Friskvårdsinstruktör 75% Arbetsuppgifter Spinning instruktör Badvakt Vattengymnastik Core instruktör Step up instruktör Kiosk tjänstgöring Leda och utforma viktminsknings program Kvalifikationer Dokumenterad kunskap och erfarenhet av angivna arbetsuppgifter krävs. Vi ser gärna kvinnlig sökanden då arbetsplatsen kräver vid vissa arbetsuppgifter kvinnlig instruktör. Dorotea kommun tillämpar tobaksfri arbetstid Dorotea kommun erbjuder 1 timme friskvård per vecka, på betald arbetstid. Anställning Tillsvidare. Tillträde 20131001. Provanställning tillämpas. Ansökan med meritförteckning, betygskopior och löneanspråk sändes senast 20130920 till: Dorotea kommun Ledningskansliet 917 81 Dorotea Kontaktpersoner Thommy Persson, fritidskonsulent 0942-14070 Kristina Lövgren, personalansvarig, 0942/140 00 Facklig företrädare Cristina Sandqvist, kommunal 0942-14021
Företag: Dorotea kommun
Ort: Dorotea
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Friskvårdsinstruktör jobb, Friskvårdsinstruktör Dorotea, Friskvårdsinstruktör Dorotea kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Friskvårdsinstruktör

SERVICETEKNIKER MED STORT EGET DRIV TILL FRISKVÅRDSFÖRETAG
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation Vår kund är marknadsledande inom försäljning och service av träningsutrustning och arbetar med ledande varumärken som t.ex. Star Trac, Indoorwalking och Jordan. Utöver försäljningen av utrustning erbjuder de också service och installation, kundsupport, utbildning samt inredningslayout till sina kunder. Kunderna är främst gym, idrottföreningar och företag. Arbetsuppgifter Vår spännande kund söker nu en servicetekniker som kommer att utgå från Göteborg och ingå i ett serviceteam på 5 personer som är belägna i Göteborg, Stockholm och Skåne. I rollen som servicetekniker kommer du främst att arbeta med service och reparation av träningsutrustning. Vidare kommer du att installera ny utrustning hos kunder, beställa reservdelar och fakturera för utfört arbete. Vid installation får du teknisk support via leverantörer eller internt av vår kund. Du kommer även att planera och utföra ditt arbete självständigt samt sköta ärendehantering i företagets ärendehanteringssystem och rapporterar till servicechefen. Det ingår en hel del resande i tjänsten då du utför service och reparationer i Göteborg med omnejd, samt förekommer resor till Norge, för reparationer och service hos kunder. Vid längre resor kommer det även att förekomma övernattningar, vilket beräknas ca 1-2 nätter/vecka. Kvalifikationer - Du har erfarenhet av reparation/service och underhåll med inriktning maskin/service sedan tidigare. - Du har teknisk bakgrund, samt ett stort intresse för teknisk problemlösning. - Du talar och skriver såväl svenska som engelska. - Du har B-körkort. - Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom branschen. Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad och van att hantera kunder på ett professionellt sätt. Vår kund värdesätter ett stort engagemang och en hög social förmåga. Du är driven och självgående, samtidigt som du tycker om att arbeta i ett högt tempo. Övrigt Vår kund erbjuder dig ett intressant arbete i ett team med bred teknisk kompetens som värdesätter att lyckas tillsammans. Du får ett ansvarsfullt och dynamiskt arbete med mycket variation och frihet. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Omgående, eller enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan i word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Heltid, tillsvidare. Du blir direktrekryterad av vår kund.
Företag: JobBusters AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga SERVICETEKNIKER MED STORT EGET DRIV TILL FRISKVÅRDSFÖRETAG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVICETEKNIKER MED STORT EGET DRIV TILL FRISKVÅRDSFÖRETAG

Säljassistent/mötesbokare till friskvårdsföretag
Granater är en försäljningskonsult med god tillväxt med huvudkontor i Göteborg. Vi söker nu en säljassistent/mötesbokare för uthyrning som hjälper vår uppdragsgivare i Stockholmsområdet att bli mer framgångsrika i sin försäljning. Det är du som sår fröet och skapar grunden för miljoner i försäljningsintäkter åt vår kund. Här lär du dig grunderna i framgångsrik B2B-försäljning och kommer att stötta vårt försäljningsteam över hela Sverige. Som mötesbokare och säljassistent arbetar du med telefonen som verktyg för att, följa upp kampanjer, leads och söka upp nya möjligheter. Din uppgift är framförallt att boka och koordinera nya kundmöten på plats hos vår kund. Vi söker nu dig som gillar att arbeta säljande och utåtriktat, vill ta ansvar och älskar att vinna.  Vi erbjuder: * Grundlig utbildning i mötesbokning, samtalsteknik och kundens produkt/tjänst, och en möjlighet att växa som säljare. * En plats i ett härligt och jordnära team * Timanställning med goda möljigheter att utvecklas i rollen och bolaget. Dina arbetsuppgifter består i att: * Aktivt söka upp och kartlägga nya och intressanta kunder för våra uppdragsgivare * Ta en första kontakt på telefon och etablera en relation som leder till ett första möte och potentiell affär. * Ta ansvar för uppföljning, rapportering och professionell hantering av nya relationer och möten. * Stämma av, rapportera och planera försäljningsaktiviteter Vi söker dig som: * Vill göra karriär inom kundkontakt och försäljning * Är en riktig vinnarskalle * Har en positiv inställning där ingenting är omöjligt * Är orädd i sociala sammanhang och kan prata om vad som helst med vem som helst * Inte är rädd för att prova på nya saker och anpassar sig snabbt till nya miljöer * Är professionell och ansvarsfull * Kan jobba heltid från kundens kontor i Stockholm * Eftersom vår kund jobbar inom friskvård ser vi gärna att du även delar vår passion för friskare medarbetare. Tjänsten ska tillsättas omgående. Vi intervjuar löpande och ser fram emot din ansökan. Endast fullständiga ansökningar med CV, personligt brev, och bild kommer att beaktas. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kan du alltid maila oss.
Företag: Granater Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljassistent/mötesbokare till friskvårdsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljassistent/mötesbokare till friskvårdsföretag

Administratör med finska till företag inom träning och friskvård
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker en administratör med goda kunskaper i finska till en av våra kunder, ett företag inom träning- och friskvårdsbranschen, som har sitt kontor i centrala Stockholm. Du kommer tillhöra det finska teamet på två personer och arbetet innefattar enklare administrativa uppgifter såsom; svara på finska samtal, registrering av avtal, mailkontakt med instruktörer, packning av marknadsföringsmaterial, bevakning av ordar m.m. I framtiden finns möjlighet att avancera. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. Tjänsten är på heltid och ska starta omgåendet. Möjlighet till anställning hos kund kan finnas på sikt för rätt person. Vem är du? Du har en avslutad gymnasieutbildning samt någon form av erfarenhet inom administration eller kundservice. Du behöver vara en van datoranvändare och har goda kunskaper i Officepaketet. Du har flytande kunskaper i finska, i såväl tal som skrift. Dina kunskaper i svenska och engelska är även mycket goda. Som person är du positiv, noggrann, snabbtänk och har gärna ett intresse för hälsa och träning. Du har även lätt för att ta tag i saker och är mycket ansvarsfull. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör med finska till företag inom träning och friskvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör med finska till företag inom träning och friskvård

Friskvårdsledare vik Skärholmens sim- och idrottshall ref 28-13
Stockholms Stad Idrottsförvaltningen Skärholmen sim- o idrottshall Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Stockholm är idrottsstaden med ett stort och varierat utbud av idrotts-, motions- och friskvårdsaktiviteter för alla, stora som små, från motionär till elit. Idrottsförvaltningen lyder under idrottsnämnden. Nämndens uppgift är bl. a. att främja idrotten, friluftslivet och folkhälsan för stadens alla invånare. Som anställd inom Idrottsförvaltningen är du en del av något större än den anläggning du representerar. Vi ansvarar för 450 anläggningar, bidrag till föreningar, fritidsfrågor, fiskevård, båtfrågor, friluftsverksamhet och mycket mer. Idrottsförvaltningens och ditt huvuduppdrag är att skapa förutsättningar för att stockholmarna ska bli mer fysiskt aktiva. Organiserad idrott genom föreningslivet och möjligheter till spontanidrott ska ge möjligheter till aktivitet för alla. Folkhälsa, Tillgänglighet, Gemenskap i förening, Jämställdhet och Hållbarhet är viktiga nyckelord såväl för förvaltningens eget arbete som för de aktiviteter som erbjuds. Dessa bär du med dig i ditt dagliga arbete. Skärholmens simhall är byggd 1981 och inrymmer följande: simhall med fyra bassänger av olika storlek, två sporthallar, motionssal, aerobicsal, spinningsrum samt gym med konditionsdel. Sommartid ansvarar vi för Älvsjöbadets utomhusbassänger. 1 plats(er).Du kommer att ansvara för att vår reception fungerar. Detta innebär att du hanterar fakturor, sköter information och skyltning på ett smakfullt sätt, säkerställer rutiner och mycket annat som hör receptionen till. Utöver detta förväntas du även hålla i simskola, gruppträning och gyminstruktioner. Givetvis ingår städning, underhåll och allmän service i dina arbetsuppgifter. Du är 18 år eller äldre och hanterar det svenska språket med lätthet i både tal och skrift. Vi kräver att du har ett års friskvårdsutbildning eller motsvarande. Givetvis är du simkunnig och klarar att dyka ner till fyra meter. Vi ser utbildning i pedagogik, gruppträning, simskola och ekonomi som meriterande. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Vi söker dig som har en positiv inställning och hög servicenivå.I arbetet har du lätt för att samarbeta och komma med konstruktiva tankar och idéer som för arbetet framåt. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Skift. Vi tillämpar lämplighetsprövning för detta jobb och kommer att begära utdrag ur rikspolisstyrelsens belastningsregister enligt skolutdraget innan tillsättning. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: anläggningschef Thomas Lindell-Taylor,08-508 49 333 Loa Bienen, Vision, 0850828393 (facklig) Tillträde: 2013-10-01.
Företag: Stockholms stad; Skärholmen sim- o idrottshall
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Friskvårdsledare vik Skärholmens sim- och idrottshall ref 28-13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Friskvårdsledare vik Skärholmens sim- och idrottshall ref 28-13

Receptionist
Vi är ett företag som arbetar med hälsa genom kiropraktik. Vårt främsta mål är att hjälpa och inspirera våra patienter att prioritera och ta ansvar för sin hälsa för ett bättre liv. Eskilstunas Kiropraktik är en satellit klinik till väletablerade Gamla Stans Kiropraktik i Stockholm. Beskrivning av arbetsuppgifter: Du ska ta emot patienter, sköta telefonen, tidsbokning och betalning. Dagliga kassa Rapporter, enkla marknadsföring och administrativa uppgifter. Beskrivning av kvalifikationer Glad och Positiv. Extremt service minded. Ansvarstagande, har lätt för att sammarbeta. Är van vid och trivs med ett högt tempo. Väl organiserad, noggrann och initiativtagande. Väldigt bra Word och Excell kunskap. ( Office package) Bra Engelska, tal och skrift. Kassa och telefon vana. Varaktighet: Tidsbegränsad Tillträde: Okt 1, 2013 Arbetstid/Varaktighet Deltid ( 20 timmars) Lön: Fast Lön 9,000 kr Ansökan Sista ansökningsdag 2013-09-24 Ansökan via epost : Arbetsgivaren tar EJ emot ansökan via e-post Enbart skriftligt via vanling post. Kompetens: Kassavana, MS office Övrigt: Receptions Tjänsten är i Eskilstunas Kiropraktik. Nybrogatan 5, 632 20 Eskilstuna. Du ska skicka din ansökan till: Gamla Stans Kiropraktik Lilla Nygatan 19 111 28 Stockholm Skriv ett personligt brev och förklara varför du vill arbeta hos oss, vad som är utmärkande för en toppreceptionist och det du vet om kiropraktik.
Företag: GAMLA STANS KIROPRAKTIK OCH FRISKVÅRD AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist jobb, Receptionist Eskilstuna, Receptionist GAMLA STANS KIROPRAKTIK OCH FRISKVÅRD AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist

Lärare/Pedagog till vår Friskvårdspedagoglinje
Vi söker en lärare/pedagog med engagemang och känsla för folkbildning. Du kommer att undervisa på vår friskvårdspedagoglinje men undervisning på assistentlinjen, korta kurser samt uppdragsutbildning kan också vara aktuellt. Du ska framför allt undervisa i anatomi, fysiologi, träningslära, klassisk massage samt kost och hälsa. Du kommer bland annat att arbeta med certifiering av massörer och personliga tränare i enlighet med Branschrådet för hälsa. (www.branschradetforhalsa.se) Vi söker dig som har adekvat utbildning för att undervisa i dessa ämnen. Folkhögskolelärarexamen eller annan erfarenhet av vuxenutbildning är meriterande. Frågor om tjänsten besvaras av: Föreståndare Monica Sjöblom 070-642 04 43 eller Personalchef Monica Sjölin 073-848 88 78 Tillträde enligt överenskommelse Sista ansökningsdag 2013-10-06 Sänd ansökan till: Monica Sjölin Ädelfors folkhögskola Kunskapensväg 3 570 15 Holsbybrunn alt. via e-post monica.sjolin@adelfors.nu
Företag: ÄDELFORS FOLKHÖGSKOLA
Ort: Vetlanda
Publicerad : 09-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare/Pedagog till vår Friskvårdspedagoglinje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare/Pedagog till vår Friskvårdspedagoglinje

Friskvårdsledare Husbybadet ref 30-13
Stockholms Stad Idrottsförvaltningen Husbybadet Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Stockholm är idrottsstaden med ett stort och varierat utbud av idrotts-, motions- och friskvårdsaktiviteter för alla, stora som små, från motionär till elit. Idrottsförvaltningen lyder under idrottsnämnden. Nämndens uppgift är bl. a. att främja idrotten, friluftslivet och folkhälsan för stadens alla invånare. Idrottsförvaltningen är en del av Stockholms stad med ansvar för att sköta, förvalta och utveckla stadens 450 idrottsanläggningar. Dessutom ansvarar förvaltningen för bidrag till föreningar, friluftsverksamhet med fiskevård, båtfrågor m.m. Idrottsförvaltningens huvuduppdrag är att skapa förutsättningar för att stockholmarna ska bli mer fysiskt aktiva. Organiserad idrott genom föreningslivet och möjligheter till spontanidrott ska ge möjligheter till aktivitet för alla. Folkhälsa, tillgänglighet, gemenskap i förening, jämställdhet och hållbarhet är viktiga nyckelord såväl för förvaltningens eget arbete som för de aktiviteter som erbjuds. Du kommer att få jobba i en modern anläggning med skicklig och engagerad personal och goda utvecklingsmöjligheter. I anläggningen ingår ett gym, spinning och aerobicsal, simhall med 25 meters bassäng, undervisningsbassäng och ett äventyrsbad. 1 plats(er).Du kommer att vara delaktig i idrottsförvaltningens folkhälsoarbete. Du skall bla leda gruppträningar så som dansklasser, spinning, core och bodypump. Dessutom kommer du att vara gyminstruktör, hålla i simlektioner och jobba i vår kassa- och reception.Vi tillämpar roterande tjänstgöring vilket innebär att samtliga moment så som städning och enklare underhåll ingår i ditt ansvar. Du kommer att jobba i ett mångkulturellt område, utifrån kundens krav och vara med och utveckla verksamheten till ett Stockholm i världsklass. Du ska vara minst 20 år och kunna svenska i tal och skrift. Du ska ha datavana och det är ett krav att du har minst ett års friskvårdsutbildning eller motsvarande. Det är även ett krav att du är simkunnig och kan göra ett djupdyk på 4 meter. Vi ser gärna kvinnliga sökande, då vi strävar efter en jämnare könsfördelning. Vi söker dig som har initiativförmåga och positiv energi som smittar av sig. Du har lätt att samarbeta i grupp och är serviceinriktad. Du brinner för friskvård och bemöter kunderna och deras behov med glädje och hög servicenivå. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Skift. Provanställning sex månader kan komma att tillämpas. Vi tillämpar lämplighetsprövning för detta jobb och kommer att begära utdrag ur rikspolisstyrelsens belastningsregister enligt skolutdraget innan anställning. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: anläggningschef Husby Anders Tegeström Loa Bienen, Vision, 0850828393 (facklig) Tillträde: 2013-11-01. Som ovan eller enligt överenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Husbybadet
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Friskvårdsledare Husbybadet ref 30-13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Friskvårdsledare Husbybadet ref 30-13

Friskvårdsledare Husbybadet vik ref 31-13
Stockholms Stad Idrottsförvaltningen Husbybadet Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Stockholm är idrottsstaden med ett stort och varierat utbud av idrotts-, motions- och friskvårdsaktiviteter för alla, stora som små, från motionär till elit. Idrottsförvaltningen lyder under idrottsnämnden. Nämndens uppgift är bl. a. att främja idrotten, friluftslivet och folkhälsan för stadens alla invånare. Idrottsförvaltningen är en del av Stockholms stad med ansvar för att sköta, förvalta och utveckla stadens 450 idrottsanläggningar. Dessutom ansvarar förvaltningen för bidrag till föreningar, friluftsverksamhet med fiskevård, båtfrågor m.m. Idrottsförvaltningens huvuduppdrag är att skapa förutsättningar för att stockholmarna ska bli mer fysiskt aktiva. Organiserad idrott genom föreningslivet och möjligheter till spontanidrott ska ge möjligheter till aktivitet för alla. Folkhälsa, tillgänglighet, gemenskap i förening, jämställdhet och hållbarhet är viktiga nyckelord såväl för förvaltningens eget arbete som för de aktiviteter som erbjuds. Du kommer att få jobba i en modern anläggning med stark tillväxt, skicklig och engagerad personal och goda utvecklingsmöjligheter. I anläggningen ingår ett gym, spinning och aerobicsal, simhall med 25 meters bassäng, undervisningsbassäng och ett stort äventyrsbad. 1 plats(er).Du kommer att vara delaktig i idrottsförvaltningens folkhälsoarbete. Du skall bla leda gruppträningar så som dansklasser, spinning, core och bodypump. Dessutom kommer du att vara gyminstruktör, hålla i simlektioner och jobba i vår kassa- och reception.Vi tillämpar roterande tjänstgöring vilket innebär att samtliga moment så som städning och enklare underhåll ingår i ditt ansvarDu kommer att jobba i ett mångkulturellt område, utifrån kundens krav och vara med och utveckla verksamheten till ett Stockholm i världsklass. . Du ska vara minst 20 år och kunna svenska i tal och skrift. Du ska ha datavana och det är ett krav att du har minst ett års friskvårdsutbildning eller motsvarande. Det är även ett krav att du är simkunnig och kan göra ett djupdyk på 4 meter. Vi ser gärna kvinnliga sökande, då vi strävar efter jämnare könsfördelning. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Vi söker dig som har initiativförmåga och positiv energi som smittar av sig. Du har lätt att samarbeta i grupp och är serviceinriktad. Du brinner för friskvård och bemöter kunderna och deras behov med glädje och hög servicenivå. Varaktighet: 6 månader eller längre. Provanställning sex månader kan komma att tillämpas. Vi tillämpar lämplighetsprövning för detta jobb och kommer att begära utdrag ur rikspolisstyrelsens belastningsregister enligt skolutdraget innan anställning. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: anläggningschef Husby Anders Tegeström Loa Bienen, Vision, 0850828393 (facklig) Tillträde: 2013-10-15.
Företag: Stockholms stad; Husbybadet
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Friskvårdsledare Husbybadet vik ref 31-13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Friskvårdsledare Husbybadet vik ref 31-13

Friskvårdskonsult
M-salesgruppen M-salesgruppen i korthet Vi samarbetar med lokala företag, organisationer, institutioner och föreningar Vi är lokalt representerat i södra och västra Sverige Vi har ett starkt samhällsengagemang genom de lokala representanterna Vi hjälper även de som hamnat i utanförskap genom bl.a. coachning Vi verkar inom alla ålderssegment Vi får försäljningsuppdrag från medlemmar i det lokala företagsnätverket Vi har egen entreprenörsskola M-salesgruppen söker nu för uppdragsgivares räkning Friskvårdskonsult med hälsoekonomisk inriktning Föreläsare/ Utbildningshållare Vi söker dig som har specialkompetens i hälsoekonomisk inriktning med förebyggande friskvård på företag i hälsofrämjande syfte för medarbetarna. Dina arbetsuppgifter Du arbetar med att stärka friskfaktorer (salutogent arbetssätt). Coachar" enskilda eller större grupper i behov av livsstilsförändring, parallellt vägleder små och större företag i sitt hälsofrämjande arbete. Vara intern konsult och/eller genomförare av friskvårdsaktiviteter eller större hälsoprojekt som skall leda till reducerade personalkostnader, genom att föreläsa och utbilda dem att jobba preventivt med sina medarbetare, där medarbetare med god livsstil är sammankopplat med företagens lönsamhet. I tätt samarbete med företagsledningen utarbetas en marketingplan, du får tillgång och verktyg som skapar fundamentet till den gemensamma efterfrågan nationellt inom olika regioner. Som föreläsare/ utbildningshållare kommer du att ha ansvaret för regionens utveckling och i det dagliga arbetet jobbar du med aktiv bearbetning av små, större företag och organisationer inom offentlig och privat sektor. Din profil Vi söker ambitiös eldsjäl med entreprenörsanda och erfarenhet av personlig uppsökande uppdrag, som på ett strukturerat sätt kan bygga upp nya kundrelationer från grunden och dessutom vårda och få existerande kunder att växa med ett väl etablerat kontaktnät i hälsoekonomisk inriktning i hälsofrämjande personalvård i regionen vars verksamhet bedrivs inom sjuk- och rehabiliteringsområdet och förebyggande friskvård på små och stora organisationer i privat och offentlig sektor . Som person är du driven och målinriktad med servicesmind och duktig på att knyta kundkontakter, engagerad, förtroendeingivande, innovativ, kommunikativ och lösningsfokuserad med resultat. Du skall ha god kunskap i att formulera och utarbeta offerter samt färdigställa kontrakt och samarbetsavtal. Du skall behärska svenska och engelska språket perfekt i tal och skrift Med din öppna sociala drivkraft och initiativtagande personlighet bokar du kvalitativa möten som leder till god långsiktig affärsrelation för samtliga parter. Skicka din ansökan via mail till svenrune.m@gmail.se Vi gör löpande urval och tar gärna emot din ansökan så snart som möjlig. M-salesgruppen Sven-Rune Mårtensson
Företag: SVEN-RUNE M-SALES KOMMANDITBOLAG
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Friskvårdskonsult jobb, Friskvårdskonsult Ospecificerad arbetsort, Friskvårdskonsult SVEN-RUNE M-SALES KOMMANDITBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Friskvårdskonsult

FINSKTALANDE ETABLERARE TILL EXPANSIVT FRISKVÅRDSFÖRETAG
JobBusters Aktiebolag Om oss JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Företagspresentation Vår kund är verksam inom friskvårdsbranschen och erbjuder träning för alla. De har stora tillväxtmål de närmaste åren, och vill öka försäljningen på både befintliga och nya anläggningar. Samtidigt som tillväxt och expansion sker, ska deras goda kvalité och lönsamhet bestå. Arbetsuppgifter Vår spännande kund söker nu en etablerare för att förstärka expansionen i Finland. I rollen som etablerare kommer du att få en nyckelroll med ansvar hela etableringsprocessen från första kontakt med mäklare/fastighetsägare, till etablerad verksamhet. Du kommer att göra marknads- och etableringsbedömningar, identifiera potentiella lokaler, förhandla med mäklare/fastighetsägare och utvärdera möjligheten till etablering. Du kommer även att bygga upp ditt kontaktnät och rapporterar direkt till etableringsansvarig. Då det är tätt samarbete mellan de svenska och finska etablerarna kommer det att ingå en del resande i tjänsten. Du kommer att arbeta ca 2-3 dagar/vecka i Finland, och ca 2 dagar/vecka i Sverige, Lund. Därmed är det till fördel om du bor i Helsingfors, alternativt Lund med omnejd. Kvalifikationer - Du talar och skriver finska, svenska och engelska flytande. - Du har god vana av leverantörskontakt, främst inom fastighetsbranschen. - Du innehar B-körkort. - Du har god erfarenhet av förhandling sedan tidigare. - Du har bakgrund inom fastighetsbranschen alternativt försäljning. - Det är meriterande om du har erfarenhet av roller som mäklare, fastighetsförvaltare eller motsvarande. Personliga egenskaper Som person har du en hög social kompetens och brinner för att göra affärer. Du är organiserad och noggrann och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vidare är du stresstålig och ger ett tryggt och förtroendeingivande intryck. Du drivs av att se företaget växa och har en riktig vinnarskalle när det gäller affärer. Övrigt Vår kund erbjuder dig en spännande tjänst i ett företag med höga tillväxtmål, där du har stor möjlighet till egen utveckling. Du får möjligheten att delta vid företagets tillväxt och har möjlighet att påverka. Lön Fast lön med rörlig del. Enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan, gärna med bild snarast, då intervjuer sker löpande. Heltid, tillsvidare. Du blir direktrekryterad av vår kund.
Företag: JobBusters AB
Ort: Lund
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga FINSKTALANDE ETABLERARE TILL EXPANSIVT FRISKVÅRDSFÖRETAG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FINSKTALANDE ETABLERARE TILL EXPANSIVT FRISKVÅRDSFÖRETAG

UTESÄLJARE TILL EXPANSIVT FRISKVÅRDSFÖRETAG
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation Vår kund är verksam inom friskvårdsbranschen och erbjuder träning för alla. De har stora tillväxtmål de närmaste åren, men vill också öka försäljningen på befintliga anläggningar. Samtidigt som tillväxt och expansion sker, ska deras goda kvalité och lönsamhet bestå. Arbetsuppgifter Nu söker vår kund säljare till kontoret som är belagt i norra delen av Stockholm. Du kommer att ha ansvar för ett eget tilldelat distrikt med utgångspunkt i Stockholm. Då företaget är väletablerat kommer du att ta över en del befintliga kunder, men även arbeta mot ny marknad. Du jobbar självständigt samtidigt som du ingår i ett team som strävar mot ständig förbättring. Fokus ligger på uteförsäljning och möten - du har hjälp av mötesbokare som tar första kontakten. Som verktyg används uppdaterade företagsregister, säljstödsprogram samt din säljchef. Du blir ansvarig för hela säljprocessen från första kontakt till avslut och uppföljning. Kontakt och försäljning mot kunder sker genom telefon och kundbesök. Det ingår en hel del resande i tjänsten då du deltar på mässor, säljmöten, konferenser och utbildningar. Kvalifikationer - Du har ett naturligt intresse för träning och hälsa. - Du har känsla för ekonomi och att kunna jobba efter utsatt budget. - Du har lätt för att uttrycka dig i skrift och tal, svenska är ett krav. - Du har god datakunskap. - Du har körkort. Personliga egenskaper Som person är du flexibel, har en hög social kompetens och är professionell i ditt arbetssätt. Du brinner för försäljning och ser alltid till kundens bästa. Dessutom är du stresstålig, ansvarstagande och jobbar strukturerat med känsla för planering. Du är initiativrik, har lätt för att lära och är inte rädd för nya utmaningar! Du trivs med att jobba i en organisation som förändras och utvecklas, där du arbetar mot utsatta mål. Övrigt Vår kund kan erbjuda mycket goda utvecklingsmöjligheter, både inom företaget och för din personliga utveckling. Du får ett ansvarsfullt och dynamiskt arbete med mycket variation och frihet. Du erbjuds förmånsbil. Lön Fast lön med rörlig del. Enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Tillträde enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan i Word-fomat med foto snarast, då intervjuer sker löpande. Heltid, 1 års vikariat med stor chans till överrekrytering.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga UTESÄLJARE TILL EXPANSIVT FRISKVÅRDSFÖRETAG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UTESÄLJARE TILL EXPANSIVT FRISKVÅRDSFÖRETAG

SJÄLVGÅENDE SERVICETEKNIKER TILL LEVERANTÖR AV FRISKVÅRDSUTRUSTNING
JobBusters Aktiebolag Om oss JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Företagspresentation Vår kund är marknadsledande inom försäljning och service av träningsutrustning och arbetar med ledande varumärken som t.ex. Star Trac, Indoorwalking och Jordan. Utöver försäljningen av utrustning erbjuder de också service och installation, kundsupport, utbildning samt inredningslayout till sina kunder. Kunderna är främst gym, idrottföreningar och företag. Arbetsuppgifter Vår spännande kund söker nu en servicetekniker som kommer att utgå från Stockholm och ingå i ett serviceteam på 5 personer som är belägna i Göteborg, Stockholm och Skåne. I rollen som servicetekniker kommer du främst att arbeta med service och reparation av träningsutrustning. Vidare kommer du att installera ny utrustning hos kunder, beställa reservdelar och fakturera för utfört arbete. Vid installation får du teknisk support via leverantörer eller internt av vår kund. Du kommer även att planera och utföra ditt arbete såväl självständigt som i team, samt sköta ärendehantering i företagets ärendehanteringssystem och rapporterar till servicechefen. Det ingår en hel del resande i tjänsten då du utför service och reparationer i Stockholm med omnejd. Vid längre resor kommer det även att förekomma övernattningar, vilket beräknas ca 1-2 nätter/vecka. Kvalifikationer - Du har erfarenhet av reparation/service och underhåll med inriktning maskin/service sedan tidigare. - Du har teknisk bakgrund, samt ett stort intresse för teknisk problemlösning. - Du talar och skriver såväl svenska som engelska. - Du har B-körkort. - Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom branschen. Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad och van att hantera kunder på ett professionellt sätt. Vår kund värdesätter ett stort engagemang och en hög social förmåga. Du är driven och självgående, samtidigt som du tycker om att arbeta i ett högt tempo. Övrigt Vår kund erbjuder dig ett intressant arbete i ett team med bred teknisk kompetens som värdesätter att lyckas tillsammans. Du får ett ansvarsfullt och dynamiskt arbete med mycket variation och frihet. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan i word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Heltid, tillsvidare. Du blir direktrekryterad av vår kund.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga SJÄLVGÅENDE SERVICETEKNIKER TILL LEVERANTÖR AV FRISKVÅRDSUTRUSTNING jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SJÄLVGÅENDE SERVICETEKNIKER TILL LEVERANTÖR AV FRISKVÅRDSUTRUSTNING

Massör
Vi är ett friskvårdsföretag som hjälper dig som företagare och privatperson att förbättra hälsan och att öka välbefinnandet. Libra friskvårdskonsulenterna erbjuder komplementär-medicinska behandlingar. Vi söker timanställda massage vikarier med möjlighet till fasta arbetspass. Certifierade massörer med patient och ansvarsförsäkring. Massörer till våra företagskunder ute hos våra kunder. Certifierad massör med patient och ansvarsförsäkring.
Företag: Libra friskvårdkonsulenterna i Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Massör jobb, Massör Göteborg, Massör Libra friskvårdkonsulenterna i Göteborg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Massör

Receptionist som brinner för träning och hälsa!
Studioaktiv24 är ett expansivt företag med sunda värderingar och med hälsa och välmående i fokus. Vi driver träningsanläggningar som står för trivsel, tillgänglighet och hög kvalité. Vårt mål är att erbjuda våra medlemmar friskvård dygnet runt i fräscha lokaler och till ett lågt pris. Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse för träning och hälsa och som är ett föredöme genom att du lever som du lär! Vi söker nämligen en receptionist som kan jobba på våra fräscha anläggningar i Eslöv och Lund. Anställningen är en timanställning och avser dig som har möjlighet att hoppa in vid behov. I tjänsten ingår även städning av anläggningen. Du som söker skall: -Vara aktivt tränande och ett föredöme för andra när det kommer till träning och hälsa. - Vara flexibel och kunna hoppa in och hjälpa till vid behov både i Eslöv och Lund. - Vara lojal, strukturerad, stresstålig samt kunna ta egna initiativ. - Vara social/utåtriktad. - Gärna vara rökfri på grund av allergier. Erfarenhet inom friskvårdsbranschen är en fördel men inte ett måste. Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast! Så vill du bli en del av ett framåtsträvande och glatt gäng; skicka din ansökan till: jobb@studioaktiv24.se eller brevledes till: Studioaktiv24 Per Håkanssons väg 38 241 38 Eslöv
Företag: FRISKVÅRD 24 AB
Ort: Eslöv
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist som brinner för träning och hälsa! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist som brinner för träning och hälsa!


Sök lediga jobb Friskvård

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se