Fritidsledare jobb - lediga jobb

Fritidsledare jobb Fritidsledare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Fritidsledare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Fritidsledare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Fritidsledare, timanställd till Ung fritid- Södertälje

 2. Fritidsledare- Stockholm

 3. Fritidspedagog/fritidsledare/barnskötare till fritidshem 50%, em, Tillsvid.- Stockholm

 4. Fransktalande Fritidsledare- Stockholm

 5. Fritidspedagog/fritidsledare- Järfälla

 6. Fritidsledare- Sigtuna

 7. Fritidsledare vikariat- Sigtuna

 8. Täby kommun söker engagerade fritidsledare- Täby

 9. Fritidsledare/Pedagog- Stockholm

 10. Maestroskolan söker en fritidsledare- Nacka

 11. Fritidsledare, visstid 50 % (2 platser)- Sollentuna

 12. Fritidspedagog/fritidsledare/lärare- Stockholm

 13. Fritidsledare mellanstadieklubb på Vällingbyskolan- Stockholm

 14. Futuraskolan - Fritidsledare/Fritidspedagog- Stockholm

 15. Fritidspedagog/Fritidsledare- Stockholm

 16. Fritidsledare/barnskötare- Stockholm

 17. Fritidsledare/resurs i år 1- Stockholm

 18. Fritidsledare/Skolvärd- Borlänge

 19. Fritidsledare- Hudiksvall

 20. Fritidsledare 75%- Tranås

 21. Fritidsledare- Högsby

 22. Fritidsledare- Mörbylånga

 23. Fritidsledare- Mörbylånga

 24. elevassisten/fritidsledare- Ljungby

 25. Timanställda fritidsledare- Haparanda

 26. Fritidsledare- Haparanda

 27. Fritidsledare- Osby

 28. Fritidspedagog/fritidsledare/förskollärare 50%- Lund

 29. Fritidsledare- Lund

 30. Skolfritidsledare- Skellefteå

 31. Fritidsledare/vaktmästare- Sundsvall

 32. Fritidsledare- Hjo

 33. Fritidsledare- Borås

 34. Fritidsledare till 52:an Barnobackarnas kultur och fritidscenter- Örebro

 35. Fritidspedagog/fritidsledare/barnskötare till Parkskolans fritidshem- Norrköping

 36. Fritidsledare/Barnskötare, Odenslunda- Upplands Väsby

 37. Fritidsledare/Barnskötare- Upplands Väsby

 38. barnskötare/fritidsledare/fritidspedagog 50%- Stockholm

 39. Fritidsledare/Fritidspedagog, Blå huset, Tensta- Stockholm

 40. Fritidsledare till Holken i Föllinge- Krokom


Mer beskrivning

Fritidsledare, timanställd till Ung fritid
Vill du vara med där din insats gör skillnad? Drivs du också av lusten att förändra framtiden? Vill du ge unga chansen att växa? Ung Fritid ger unga i Södertälje förutsättningar och möjlighet till personlig utveckling genom en meningsfull och lärorik fritid. Södertälje kommun driver sju fritidsgårdar/mötesplatser med en verksamhet som främjar ungas delaktighet eftersom de kan påverka och skapa mötesplatsens inriktning. Mötesplatserna för unga drivs även i samverkan med andra engagerade aktörer för att ta tillvara skilda sektorers kompetens, erfarenhet och för att främja nytänkande. ARBETSUPPGIFTER om fritidsledare på Ung fritid förväntas du att arbeta med ungdomar utifrån ungdomsdelaktighet. Det innebär att du kontinuerligt ska inspirera och utmana ungdomar i målgruppen 13-18 år genom att tillämpa ett transparant och kommunikativt ledarskap. Vi bedriver ett kontinuerligt kvalitet och utvecklingsarbete vilket innebär att du behöver kunna följa upp och skriftligt dokumentera det samlade arbetet och resultatet. Vi vill att du tar ansvar och bidrar aktivt till att uppnå tydliga mål och utveckla verksamheten. Det är även viktigt att du ser möjligheter och bidrar till att verksamheten förblir konstruktiv samt lösningsorienterad. Du behöver kunna tänka utanför ramarna och initiera nya samt kreativa idéer. Den goda arbetsplatsen skapas av dig tillsammans med kollegorna. Det innebär att du behöver verka i enlighet med Södertälje kommuns värdegrund och agera enligt goda förebilder. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad eller studerar till att bli fritidsledare/fritidspedagog, beteendevetare, lärare eller motsvarande. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med ungdomar och som ledare. Du ska ha förmåga att planera och utföra arbetet på ett konstruktivt sätt samt initiera nya och kreativa ideer. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl och tydligt. Du ska ha stark integritet eftersom jobbet som fritidsledare ställer mycket höga krav på att du är trygg i dina värderingar och etiska ställningstaganden – och kan förmedla det till ungdomarna. Viktigt är också att du har en förmåga att känna in och lyssna på omgivningen för att kunna ta rätt beslut i samråd med kollegor. Du ska ha erfarenhet av att arbeta utifrån ekonomiska ramar. Vi välkomnar fördjupad kompetens inom mänskliga rättigheter, jämlikhetsfrågor, teater, musik, pedagogik odyl. En solid allmänbildning att stå på vad gäller samhällets olika funktioner är också viktigt. Erfarenheter från ideellt arbete och/eller annan sektor är ett plus. Mångfald är en styrka, därför eftersträvar vi sökande med olika etnicitet, kön och ålder.
Företag: Södertälje kommun, Fritidsgårdar
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare, timanställd till Ung fritid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare, timanställd till Ung fritid

Fritidsledare
Stockholms Stad Farsta SDF Fritid Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. 1 plats(er). Du kommer att arbeta med åldersgruppen 16-19 år. Arbetstiden är mestadels förlagd kvällstid. Vi söker dig som har god förmåga att knyta till dig ungdomar samt har förmåga att få dem förverkliga sina egna idéer. Personalen arbetar med - Demokratiska mötesformer för att skapa möjlighet för ungdomar att komma till tals och uttrycka sina åsikter. - Att ge ungdomar verktyg, via coaching och handledning, så att de själva ska kunna driva verksamhet utifrån sitt eget engagemang. - Med personalens olika spetskompetens erbjuda kurser, med målet att ungdomar använder sina nyvunna kunskaper till att lära ut till andra ungdomar. - Du bör ha fritidsledarutbildning eller högskoleutbildning med pedagogisk inriktning eller liknande. - Du bör besitta någon spetskompetens som ungdomar efterfrågar, inom tex dans, bild, idrott eller musik. - Du behöver vara självständig, drivkraftig, positiv samt ha kunskap inom ungdomskultur - Du har förmåga att entusiasmera och engagera - Mycket stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. - Du ska ha erfarenhet av att arbeta projektinriktat med ungdomar. - Du ska erfarenhet av att arbeta i öppen verksamhet och av att arbeta i team. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Kvällstid. I tjänsten ingår kvällsarbete två dagar i veckan. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande enhetschef Rose-Marie Engström,08-508 19 716 Martin Anagrius, Enhetschef, 08-50819700, martin.anagrius@stockholm.se Eva Forss, fackligt ombud Kommunal, 08-508 18 000 (facklig) Tillträde: 2013-09-01 eller enligt överenskommelse
Företag: Stockholms stad; Fritid
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Stockholm, Fritidsledare Stockholms stad; Fritid
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

Fritidspedagog/fritidsledare/barnskötare till fritidshem 50%, em, Tillsvid.
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Fruängens skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Fruängens skola är en växande F-9-skola i centrala Fruängen, nära T-bana och bussar. Området präglas av en bebyggelse från 50- och 60-talen samt en stor pågående nybyggnation med inflyttning till området. Skolan, som är K-märkt, består av sex byggnader vackert belägna i en cirkel runt talldungar och skolgårdar. Då en av våra medarbetare går upp i tjänst söker vi nu en ersättare om 50%. 1 plats(er).Arbetet innebär - undervisning i fritidshem för åk 1-3 - att genomföra organiserade aktiviteter i enlighet med gällande styrdokument - att samverka med lärare och övrig personal. Den vi söker - är utbildad fritidspedagog, fritidsledare alt. barnskötare - tycker om att arbeta med barn - är väl fortrogen med fritidshemmets uppdrag - är innovativ och har en problemlösande inställning - har ett inkluderande förhållningssätt och utvecklar sin kompetens, särskilt i förhållande till barn i behov av särskilt stöd -har god samarbetsförmåga och är strukturerad och tydlig Löneform: Månadslön. Månadslön enligt överenskommelse. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Den vi söker - har erfarenhet av att leda barngrupper och ha kontakt med vårdnadshavare Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Tjänstgöring eftermiddagar samt under planeringstid fredag förmiddag. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal i Stockholms stad. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Maria Göransson,08-508 23 704 Margaretha Jacobsson, Lf, 08-508 23 700 (facklig) Ginger Johansson, Kommunal, 08-508 23 700 (facklig) Tillträde: 2013-08-12. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Fruängens skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/fritidsledare/barnskötare till fritidshem 50%, em, Tillsvid. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/fritidsledare/barnskötare till fritidshem 50%, em, Tillsvid.

Fransktalande Fritidsledare
Fritids Saint Louis är en ideell förening som arbetar i nära samarbete med den internationella skolan Lycée Français Saint Louis. Föreningen organiserar fritidsverksamhet för skolbarn i åldern 5-9 år efter skolan och samverkar med skolan även under skoldagen. Lycée Français Saint Louis följer fransk läroplan. Skolan är belägen på Stora Essingen i Stockholm. I denna ovanliga och stimulerande, mångkulturella miljö arbetar elever och lärare från nästan 30 nationer med det franska språket som sammanhållande länk. Nu söker vi en fritidsledare för anställning på deltid 20t/v. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med barn, är flexibel, kreativ och har en god samarbetsförmåga. Du har den pedagogiska kunskapen för att gå in och leda fritidsaktiviteter av olika slag för barn i åldrarna 6 - 9 år. Du pratar naturligtvis svenska och franska.
Företag: SAINT LOUIS FRITIDSVERKSAMHET
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fransktalande Fritidsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fransktalande Fritidsledare

Fritidspedagog/fritidsledare
Vi är en liten montessoriförskola och montessoriskola i Järfälla med cirka 150 barn. Förskolan och skolan är belägen i Jakobsberg med närhet till natur och kultur, samt bra kommunikationer. All personal sätter barnen i fokus, har stort engagemang och ett kreativt tänkande. Både på förskolan och i skolan prioriterar vi små barngrupper, hög personaltäthet, familjär stämning, stora möjligheter att påverka verksamheten, samarbete och vi-känsla. Nu söker vi en fritidspedagog/fritidsledare till skolans fritidsklubb under tiden 2013 09 09 - 2014 04 04, eftersom en av våra anställda ska var föräldraledig. Du ska veta vad du vill, men ändå kunna samarbeta. Du ska kunna lyssna på andra, såväl barn som vuxna, men ändå kunna sätta ner foten om det behövs. Du ska vara kreativ och gärna komma med egna idéer, men ändå inte vara rädd för att ta ansvar för områden du har liten erfarenhet av. Du kommer dels att arbeta i klass med elever i år 4 - 5 samt i fritidsverksamhet för barn i samma ålder. Det innebär också en öppning på fritids (06.30) och en stängning (17.30) varje vecka. Vi lägger stor vikt vid initiativförmåga och ansvarstagande, förmåga att vägleda barn och vara ett gott föredöme. Du måste ha någon form av erfarenhet av liknande arbete. Utdrag ur polisens belastningsregister krävs. Eftersom vi strävar efter att ha en så jämn könsfördelning som möjligt ser vi gärna manliga sökande
Företag: Montessoriskolan Växthuset
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/fritidsledare jobb, Fritidspedagog/fritidsledare Järfälla, Fritidspedagog/fritidsledare Montessoriskolan Växthuset
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/fritidsledare

Fritidsledare
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Kultur- och fritidsförvaltningen omfattar fritidsenheten med sim- och sporthallar, kultur- och ungdomsenheten, biblioteken och Sigtuna museum. Inom verksamheten arbetar ca 60 medarbetare. Uppdragsgivare är kultur- och fritidsnämnden. Du kommer att tillhöra kultur- och ungdomsenheten - avdelning fritidsdgård kvällsverksamhet med arbetsplats på kommunens fritidsgårdar. Din närmsta chef blir fritidsgårdschef Frida Karlsson. Kultur och Ungdom är en av fyra enheter i kultur- och fritidsförvaltningen i Sigtuna kommun. Enheten bedriver bl a verksamheterna; fritidsgård - kvällsverksamhet, allmänkultur, Kulturumteatern, Forum och fritidsgård - LSS-omsorg. ARBETSUPPGIFTER Fritidsgårdarna är "öppna platser" där du arbetar med ungdomar med olika erfarenheter och kulturell bakgrund. Du ska ge dem möjlighet att mötas och utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar. Målgruppen är ungdomar i åldrarna 10 till 19 år. Grundtanken är att fritidsgårdarna ska vara fyllda av aktiviteter - med såväl kultur som idrott/fritidsinnehåll. Vi arbetar med ungdomarnas egna drivkrafter och idéer för att sedan förverkliga detta tillsammans. Vi har genomfört en omorganisation på fritidsgårdsverksamheten där vi bl a moderniserar verksamheten, inför tjänstebeskrivningar och inför en reell arbetsmetod: Av, Med och För ungdomar. Vi försöker nå nya besöksgrupper för att skapa mer ungdomsarrangemang som i sig genererar mer besökare, mer aktiviteter och en bättre fritid för ungdomar. Du kommer att ingå i arbetsgruppen fritidsgård kvällsverksamhet. Som fritidsledare är du ambulerande och arbetar på samtliga gårdar i kommunen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad fritidsledare: - Med barn och ungdomsperspektiv. - Som är bra på att möta och se människor i alla åldrar med olika etniska bakgrunder. - Som är självgående, flexibel, samarbetsvillig, ambitiös och lösningsinriktad. - Som är intresserad och insatt i ungdomskultur och dess olika yttringar. - Som har ett giltigt B-körkort Vi förväntar oss även att du: - Har tidigare erfarenhet från arbete på Fritidsgård. - Har ett brinnande intresse för barn och ungdomar och dess olika kontexter. - Är trygg i din vuxenroll vilket visar sig i att du kan möta besökarna på ett tydligt, respektfullt och föredömligt sätt. Vi välkomnar fördjupad kompetens som berikar verksamheten så som inom mänskliga rättigheter, jämlikhetsfrågor, dans, teater, musik, pedagogik odyl.
Företag: Sigtuna kommun, Kultur- och ungdomsenheten
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Sigtuna, Fritidsledare Sigtuna kommun, Kultur- och ungdomsenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

Fritidsledare vikariat
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Kultur- och fritidsförvaltningen omfattar fritidsenheten med sim- och sporthallar, kultur- och ungdomsenheten, biblioteken och Sigtuna museum. Inom verksamheten arbetar ca 60 medarbetare. Uppdragsgivare är kultur- och fritidsnämnden. Du kommer att tillhöra kultur- och ungdomsenheten avdelning fritidsgård kvällsverksamhet med arbetsplats på fritidsgårdarna. Din närmsta chef blir fritidsgårdschef Frida Karlsson. Kultur och Ungdom är en av fyra enheter i kultur- och fritidsförvaltningen i Sigtuna kommun. Enheten bedriver bl a verksamheterna; fritidsgård - kvällsverksamhet, allmänkultur, Kulturumteatern, Forum och fritidsgård - LSS-omsorg. ARBETSUPPGIFTER Fritidsgårdarna är "öppna platser" där du arbetar med ungdomar med olika erfarenheter och kulturell bakgrund. Du ska ge dem möjlighet att mötas och utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar. Målgruppen är ungdomar i åldrarna 10 till 19 år. Grundtanken är att fritidsgårdarna ska vara fyllda av aktiviteter - med såväl kultur som idrott/fritidsinnehåll. Vi arbetar med ungdomarnas egna idéer och drivkrafter för att sedan förverkliga detta i verksamheten tillsammans med fritidsledarna. Vi har genomfört en omorganisation på fritidsgårdsverksamheten där vi bl a moderniserar verksamheten, inför tjänstebeskrivningar och inför en reell arbetsmetod: Av, Med och För ungdomar. Vi försöker nå nya besöksgrupper för att skapa mer ungdomsarrangemang som i sig genererar mer besökare, mer aktiviteter och en bättre fritid för ungdomar. Du kommer att ingå i arbetsgruppen fritidsgård kvällsverksamhet. Som fritidsledare är du ambulerande och arbetar på samtliga gårdar i kommunen. Den goda arbetsplatsen som vi eftersträvar skapas av dig tillsammans med kollegorna. Det innebär att du behöver verka i enlighet med fritidsgårdens värdegrund och agera enligt goda förebilder. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad fritidsledare som: - Är bra på att möta och se människor i olika åldrar, kontexter och med olika etniska bakgrunder. - Är självgående, arbetsvillig, flexibel, samarbetsvillig, ambitiös och lösningsinriktad. - Är kreativ och vågar prova nya idéer som kan berika verksamheten. - Är intresserad och insatt i ungdomskultur och dess olika yttringar. - Har ett giltigt B-körkort Vi förväntar oss även att: - Du har tidigare erfarenhet från arbete på fritidsgård samt olika ungdomskulturer. - Du är trygg i din vuxenroll och det visar sig i att du kan sätta gränser på ett tydligt och respektfullt sätt. - Du är en förebild för de barn och ungdomar som vi möter. Vi välkomnar fördjupad kompetens inom områden som kan berika verksmaheten på olika sätt så som demokrati, mänskliga rättigheter, jämlikhetsfrågor, dans, skapande, teater, musik, konst, sport, pedagogik o dyl.
Företag: Sigtuna kommun, Kultur- och ungdomsenheten
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare vikariat

Täby kommun söker engagerade fritidsledare
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 65 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Ung Fritid bedriver barn och ungdomsverksamhet för barn och ungdomar som går i årskurs 4 och uppåt. Genom fritidsgårdar, gruppverksamheter och sommarläger erbjuder vi ett stort utbud av aktiviteter och mötesplatser året runt. Fritidsgårdarna finns utspridda över de flesta närområdena i Täby kommun. Utbud och aktiviteter varierar, men en sak finns gemensamt: Alla är välkomna! ARBETSUPPGIFTER Hos oss får du möjlighet att arbeta med såväl yngre barn som med ungdomar och med fokus på deras perspektiv bygger vi verksamheten. Just nu efterfrågas såväl dans som LAN-verksamhet och här behöver vi utvecklas. Utifrån ungdomarnas behov innebär arbetet att vi även arbetar en del kvällar och helger. I verksamheten försöker vi ta tillvara på våra medarbetares egna drivkrafter och erfarenheter och uppmuntrar till egna initativ. Arbetsuppgifterna är därför varierande och tillsammans skapar vi ett kreativt klimat. Du får ett spännande och utvecklande arbete med duktiga kollegor i en framåtblickande organisation och växande Stockholmskommun som har målet att bli Sveriges kvalitetskommun. KVALIFIKATIONER Tvåårig fritidsledarutbildning eller likvärdig utbildning. Minst ett års erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar i öppen fritidsgårdsverksamhet. Vi värdesätter om du har erfarenhet av att arbeta med barn- och ungdomar med särskilda behov. Vi tror att du som person är lyhörd, självständig, engagerad, glad och trygg i dig själv.
Företag: Täby Kommun, Ung Fritid
Ort: Täby
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Täby kommun söker engagerade fritidsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Täby kommun söker engagerade fritidsledare

Fritidsledare/Pedagog
Kort beskrivning av företaget: Fria Maria Barnskola är en åldersintegrerad skolverksamhet med tematiskt arbetssätt. Vi är i år organiserade F-3 och 4-5, fritidshem och fritidsklubb, i hjärtat av Södermalm. Vi startade i augusti 1994 och ombildades till friskola 2001. Vi har idag 214 barn och arbetar i fyra "spår" F-3 med 38 barn i varje samt ett spår 4-5 med 61 barn. I varje spår/arbetslag jobbar entusiastiska och engagerade pedagoger; lärare, förskollärare, fritidspedagoger och/eller barnskötare. Till hösten utökar vi med ÅK 6 och kommer då att ha 2 st. 4-6.or om ca 46-48 barn vardera, totalt ca 250 elever. Beskrivning av arbetsuppgifter: Pedagogiskt arbete i vår avdelning ÅK 4-6 under såväl skoldag som fritidstid. Beskrivning av kvalifikationer: Utbildad fritidspedagog/fritidsledare Övriga villkor: Vi arbetar all personal med samma avtal, har 8 veckors semester och satsar extra på gemensam fortbildning, företagshälsovård och friskvård för personalen.
Företag: Fria Maria barnskola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare/Pedagog jobb, Fritidsledare/Pedagog Stockholm, Fritidsledare/Pedagog Fria Maria barnskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare/Pedagog

Maestroskolan söker en fritidsledare
Maestroskolan är en välkänd grundskola i Nacka (F-9), den enda grundskolan i Nacka som har musik, dans och bild som profilinriktning. Skolan ligger i Alphyddan nära Svindersviken, där naturen ger lärare och elever en fantastisk kunskapsmiljö att vistas i. Fritidshemmet har nära samarbete med skolan, förskolan och musikskolan samt har aktiviteter i form av olika klubbar, som t. ex teaterklubb, rörelseklubb, musikcafe och skapande verkstad. Vi söker dig som kan hjälpa oss med morgonöppningar på fritidshemmet. Arbetstiden är måndag -fredag kl. 6.30-8.30. Du skall vara en ansvarig ledare för fritidshemmets verksamhet under morgontimmarna. Ditt kommunikationsverktyg gentemot barn, föräldrar är viktigt, därför anser vi att du är en tydlig ledare och kan skapa goda relationer med elever och föräldrar. Vid ordinarie personalens frånvaro kan tjänsten utökas med flera timmar. Du är trygg i din ledarroll, självgående och är van att ha mycket ansvar. Du har en positiv elevsyn och anpassar ditt ledarskap till barnens behov. Du kan skapa trygghet i barngruppen. Det är fördel om du bor i närheten av skolan.
Företag: Maestroskolan Svindersvik AB
Ort: Nacka
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Maestroskolan söker en fritidsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maestroskolan söker en fritidsledare

Fritidsledare, visstid 50 % (2 platser)
Edsbergsskolan är en 7-9 skola med integrerad särskola. Vi har ca 450 elever och drygt 70 medarbetare fördelade på fem arbetslag. Skolan har Spetsutbildning i matematik, profilklasser i Engelska och Idrott, inriktningsklasser i NO/Ma, Dans och Musik samt en förberedelseklass. Till skolan är fritidsgården Ringen knuten som också fungerar som uppehållsrum för elever dagtid. Skolan ligger i centrala Edsberg med goda kommunikationer, men ändå nära till skog, natur och sportfält. Edsbergsskolan präglas av trivsel, sammanhållning och ett öppet klimat. Vi har god tillgång till IT och under hösten 2013 kommer alla elever att ha en egen lånedator. Vi strävar efter hög måluppfyllelse och våra meritvärden går stadigt uppåt. Vi har ett välfungerande elevhälsoteam som består av rektor, biträdande rektor, kurator, skolsköterska, speciallärare samt studie- och yrkesvägledare. I Sollentuna kommun har alla skolor också tillgång till skolpsykolog som arbetar områdesvis. Sedan flera år arbetar skolan efter Olweusmodellen som är ett antimobbningsprogram.   Om tjänsterna Fritidsgården fungerar dagtid som uppehållsrum och har då annan personal. Kvällstid bedrivs fritidsgårdsverksamhet på Ringen. Tjänsterna är två fritidsledartjänster på 50 % på Fritidsgården Ringen. Arbetstiderna är kvällstid måndag - lördag. Söndag ledigt. Ringen ligger i samma lokaler som Edsbergsskolan i Edsbergs Centrum i Sollentuna. I uppdraget ingår att: * Att arbeta som fritidsledare varje kväll Ringen har öppet, måndag - lördag kväll. Vi tror att du: * Har ett genuint intresse för ungdomar och deras fritid * Har en fritidsledarutbildning eller motsvarande * Har några års erfarenhet av liknande arbete * Är trygg i din vuxenroll * Är självgående och strukturerad * Är bra på att ta initiativ till samarbete med andra människor * Har ett positivt förhållningsätt och ser möjligheter istället för hinder Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  Tjänsten är en visstidsanställning på 50 % under perioden 2013-08-19 -- 2013-12-20 med eventuell möjlighet till förlängning hela VT-14. Vid eventuell kallellse till intervju ska du kunna uppvisa utdrag från belastningsregistret för arbete inom Förskoleverksamhet/Skola/Skolbarnomsorg. Sista ansökningsdag är 5 augusti 2013. Vi undanber oss all form av rekryteringshjälp. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sollentuna Kommun - Edsbergsskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare, visstid 50 % (2 platser) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare, visstid 50 % (2 platser)

Fritidspedagog/fritidsledare/lärare
Kulturama Grundskola i Hammarby Sjöstad expanderar. Sök oss och kanske blir du en som är med och fortsatt utvecklar en av Stockholms bästa skolor. Fritidspedagog/fritidsledare eller lärare 80% tillsvidare. Beräknad start 12 augusti. Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog, förskollärare eller lärare och vill arbeta på vår fritidsklubb. Du kommer också vara resurslärare i skolan en del av tjänsten. Du har goda ledaregenskaper och har nått goda resultat i liknande arbetsuppgifter. Du är både flexibel och tydlig i samarbetet med kollegor. Undervisningen på Kulturama kännetecknas av öppenhet och respekt där eleven/student ses som medskapare av kunskap. Som ett led i detta arbetar skolan på ett medvetet sätt med estetiska lärprocesser. Undervisningen bidrar till att våra elever: - tar ansvar för eget lärande - tränar kreativitet och problemlösningsförmåga - övar slitstarka basfärdigheter - utvecklar social kompetens - reflekterar över sitt eget lärande Välkommen med din ansökan och meritförteckning med löneanspråk senast den 26 juli till: Kulturama Grundskola, Box 19193, 104 32 Stockholm. Maila gärna ansökan och CV till mikael.skoldmark@kulturama.se För mer information kan du ringa till rektor Mikael Sköldmark 0733-729085. www.kulturama.se/grundskola Kulturama Grundskola Skola i Hammarby Sjöstad är en 4-9 grundskola som idag har 450 elever fördelade på 3 parallellklasser per årskurs. Från hösten 2013 expanderar vi med en parallellklass till i åk 4, 5 och 6. Grundskolan fördelar sig på två adresser, åk 4-5 i Danvikstull och åk 6-9 blir kvar i Hammarby Sjöstad. Skolan är en av Stockholms friskolor med profil dans, sång, teater och musik och vänder sig till elever som vill utveckla sitt kunnande inom dansen, sången, teatern och musiken tillsammans med grundskolans ämnen. Vår vision är en skola som ska bygga på glädjen i att utöva dessa ämnen och ge eleven en trygg och bra skolgång där individen är i fokus. Skolan tillhör Medborgarskolan Stockholm
Företag: Kulturama / Medborgarskolan Sthlmsreg
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/fritidsledare/lärare jobb, Fritidspedagog/fritidsledare/lärare Stockholm, Fritidspedagog/fritidsledare/lärare Kulturama / Medborgarskolan Sthlmsreg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/fritidsledare/lärare

Fritidsledare mellanstadieklubb på Vällingbyskolan
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Vällingbyskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Vällingbyskolan är en F-9 skola i det expansiva Vällingby som de senaste åren ökat elevantalet och där vi ser att allt fler vill till oss. Vår strävan är att ha resultat över snittet i staden och vara en skola som fokuserar på att vara i tiden! Vem är du som vi söker? Du är en person som älskar ditt arbete och utför det med stort engagemang. Du vill fortsätta att utvecklas i din yrkesroll och reflekterar ofta över hur du kan bidra till förbättrade resultat. Du ställer höga krav på dina medarbetare. Du är bra på att kommunicera och värnar om goda relationer med elever, föräldrar och personal. Du har en vilja att agera förebild för medarbetare och en drivkraft att vara med och utveckla vår skola. 1 plats(er).Ansvara för fritidsklubb på mellanstadiet, organisera rastverksamhet och resurs i åk 4-6 Vi söker en person som kan ta självständigt ansvar och har förmåga att bygga upp en pedagogisk verksamhet med struktur,tydlighet och engagemang. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Fritidsledare/fritidspedagog-gärna med erfarenhet från mellanstadieverksamhet. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Tf rektor Göran Skogsberg,508 05 855 Tillträde: 2013-08-15.
Företag: Stockholms stad; Vällingbyskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare mellanstadieklubb på Vällingbyskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare mellanstadieklubb på Vällingbyskolan

Futuraskolan - Fritidsledare/Fritidspedagog
Futuraskolan is a privately owned school organisation with pre-schools and schools in the Stockholm area. Today we have 12 pre-schools and 7 schools, over 350 employees and around 2300 children and students in Futuraskolan. Futuraskolan has a strong and present set of values. The values that best describe our culture are Progressiveness, Energy and Respect. And we also make a promise: Every child is visible, challenged, and successful. We are currently seaking a fritidsledare and fritidspedagog with a strong drive that want to be a part of Futuraskolan and help develop our schools. Applicants should have a strong command of the English and Swedish language to work with our students from our international school as well as the bilingual school. The position includes working as a resource in the class room, promoting pedogogical lunches and developing the after school program. You should have a passion for children's learning and see our international and natural science approach as stimulating and exciting. Interested in being part of the team? Send your application to Chris Mockrish, Principal: chris.mockrish@futuraskolan.se 0767-24 26 27
Företag: FUTURASKOLAN INTERNATIONAL
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Futuraskolan - Fritidsledare/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Futuraskolan - Fritidsledare/Fritidspedagog

Fritidspedagog/Fritidsledare
Västbergaskolan AB är en fristående grundskola år F-år 9 och särskolans träningsklass. Skolan startade den 1:a augusti 2001. Skolans organisation bygger på delaktighet med snabba beslutsvägar. I de fyra arbetslagen kan många beslut tas direkt. I skolans två elevråd kan eleverna göra sig hörda och direkt påverka sin arbetsmiljö. Vi söker ny medarbetare till vår Fritidsklubb för 4:or och 5:or. Fritidspedagog/fritidsledare Vi söker dig som är intresserad av att vara med och driva eftermiddagsverksamhet för barn i mellanstadieåldern. Du ska tycka att det är roligt att hålla i olika aktiviteter som t ex sport, skapande, drama eller musik. Vi ser gärna att du har utbildning och erfarenhet av liknande verksamhet. Vi vill också att den tjänsten ska kombineras med en visstidsanställning som resurs i åk 4. Deltid 50% uppehållstjänst tillsvidareanställning med provanställning. Deltid 50% uppehållstjänst tidsbegränsad ht-13 kan ev. förlängas. Tillträde: 14 augusti 2013 Din ansökan med CV och löneanspråk skickas via e-post märkt "Klubben" till karin.forsberg@vastbergaskolan.com och vara oss tillhanda senast 26 juli 2013. Västbergaskolan AB Klensmedsvägen 2 126 37 Hägersten Fax 563 161 02 Mer information på http://www.vastbergaskolan.com
Företag: Västbergaskolan AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/Fritidsledare jobb, Fritidspedagog/Fritidsledare Stockholm, Fritidspedagog/Fritidsledare Västbergaskolan AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/Fritidsledare

Fritidsledare/barnskötare
Är du kreativ och intresserad av att ge barn en lekfull och stimulerande verksamhet med mycket utomhusvistelse? Då ska du söka till oss. Vi söker ett antal kreativa och engagerade fritidsledare som är intresserade av att ge barnen en trygg och meningsfull fritidshemsvistelse med aktiviteter som stödjer deras utveckling. Stiftelsen Munter är ett friliggande fritidshem som har en waldorfpedagogisk inriktning. Till hösten har vi plats för 193 barn i åldrarna 7-9 år från Kristofferskolan fördelade på 6 olika avdelningar i vackra lokaler belägna på Marklandsbacken i Bromma, en lummig höjd på skolans område. Vi söker till höstterminen ett antal fritidsledare/barnskötare för arbete i barngrupp. Utbildning/erfarenhet Relevant utbildning och/eller erfarenhet av arbete på fritidshem. Erfarenhet av arbete på waldorffritidshem är meriterande.
Företag: STIFTELSEN MUNTER
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare/barnskötare jobb, Fritidsledare/barnskötare Stockholm, Fritidsledare/barnskötare STIFTELSEN MUNTER
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare/barnskötare

Fritidsledare/resurs i år 1
Vi söker en fritidsledare till vår fritidsverksamhet. Tjänsten är 100% då den kombineras med resurs i år 1 och gäller from 12 augusti 2013.
Företag: Alla Nationers Fria Skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare/resurs i år 1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare/resurs i år 1

Fritidsledare/Skolvärd
Gylle skola i Borlänge är en F-9 skola med drygt 800 elever. Skolan består av flera byggnader, med tillhörande stor idrottshall och aula. Vi har närhet till stora grönområden och ishall, som vi kan nyttja för alla årskurser. Skolan har profilverksamhet Ord, bild och ljud, Fotboll, Hockey samt Häst/Ridning i årskurserna 7-9. Skolan har även en fritidsgård öppen kvällstid Vi är en skola som befinner sig i ett starkt utvecklingsskede med fokus på ökad måluppfyllelse, där samtliga i personalen är både delaktiga och engagerade. Vi har starka arbetslag, där både fritidspedagoger och lärare finns representerade. Tillsammans vill vi skapa en fantastisk skola, där alla elever går ut årskurs 9 med positiv självkänsla och en stark framtidstro. En framtidens skola! ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär både dagtid och kvällstid måndag till fredag. Man arbetar i ett team på fyra personer. Dagtid arbetar man med elevsocial verksamhet i skolans uppehållsrum. Eftermiddag och kväll arbetar man med fritidsklubbsverksamhet och på fritidsgården. KVALIFIKATIONER Fritidsledarutbildning eller annan pedagogisk utbildning anpassad för att arbete med ungdomar. Vi ser gärna att du som söker har föreningskunskap och kan arbeta med i de föreningar som finns på skolan och på fritidsgården.
Företag: Borlänge kommun, Gylle skola
Ort: Borlänge
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare/Skolvärd jobb, Fritidsledare/Skolvärd Borlänge, Fritidsledare/Skolvärd Borlänge kommun, Gylle skola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare/Skolvärd

Fritidsledare
Social och Fritid Barn- och ungdomsenheten ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga fritidsgårdsuppgifter samt övrigt förebyggande arbete kvällar och helger samt fältarbete vid fritidsgårdarna inom Hudiksvalls kommun. KVALIFIKATIONER Fritidsledarexamen eller annan likvärdig utbildning. Arbetsuppgifterna kräver en förmåga till självständigt arbete, att vara initiativrik och lösningsinriktad samt engagerad och delaktig i att utveckla verksamheten i positiv riktning. Du ska ha stort intresse för arbete med ungdomar. Arbetet kräver en god samarbetsförmåga då arbetsuppgifterna innefattar hög grad av samverkan med andra parter. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet. Körkort krävs. Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Hudiksvalls kommun SOF Barn/ungd/Fam
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Hudiksvall, Fritidsledare Hudiksvalls kommun SOF Barn/ungd/Fam
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

Fritidsledare 75%
Nu bygger vi Tranås, var med och skapa framtidens samhälle. Tranås är en expansiv kommun som satsar för framtiden. Vi har ett övergripande mål att utöka befolkningen till 20 000 invånare till 2025. Vi söker en fritidsledare som vill utveckla ungdomsverksamheten i Tranås. Arbetsuppgifter Du skall tillsammans med kollegor arbeta med ungas fritid/ungkulturverksamhet i Tranås tre-fyra kvällar per vecka. Tillsammans med kommunens ungdomar skall du medverka till en attraktiv, dynamisk mötesplats för i första hand åldersgruppen 13-19 år. Detta innebär kontinuerlig uppsökande verksamhet och nätverkande för att nå ut till alla ungdomar och föreningslivet i kommunen. Mötesplatsen skall även vara en plattform där ungdomar tillsammans kan påverka sin egen fritid genom en partipolitisk och religiöst obunden intresseorganisation. Dina egenskaper och kompetenser Vi söker dig som - har goda kunskaper om ungdomars fritidsvanor och är välorienterad inom ungkulturområdet. - är tydligt vuxen i dina värderingar och handlingar och agerar utifrån dessa. - har social kompetens, lätt för att skapa kontakter med människor i alla åldrar och har förmåga att lyssna och reflektera. - bemöter alla människor på ett respektfullt och ödmjukt sätt. - har goda kunskaper inom sociala medier. - är duktig på att hantera datorn, gärna Office och web/hemsida. - har goda kunskaper inom något estetiskt område. Vi ser gärna att du har någon form av lämplig högskoleutbildning och även spetskompetens du kan använda för att t.ex. leda en gruppaktivitet. Fritidspedagog-/ledarutbildning är meriterande. Körkort är även meriterande. Tranås kommun värdesätter mångfald i arbetslivet och vill ta tillvara de kvalitéer som en jämn ålder- och könsfördelning tillför verksamheten. Löneform: 75 % Anställningsform: Tillsvidare. Vi tillämpar provanställning.
Företag: Tranås kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Ort: Tranås
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare 75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare 75%

Fritidsledare
Högsby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 500 tillsvidareanställda personer. Inriktningsmålet för personalpolitiken är att den ska vara framsynt. Vi tror att engagerade medarbetare bidrar till väl fungerade organisationer och organisationerna har då goda förutsättningar att uppnå bra resultat. Personalpolitiken ska främja verksamheten och dess effektivitet och kvalitet. Varje medarbetare ska känna till verksamhetens mål och förstå sin roll och uppgift för helheten. ARBETSUPPGIFTER Dag-, kväll- och helgarbete. Vi söker en fritidsledare som tillsammans med övriga medarbetare planerar och genomför arbete inom ungdomsverksamheten i Högsby kommun. Utöver ordinarie öppethållande medverka och planera kulturbruket (vår kulturskola), sportlovsaktiviteter, sommarsimskola, lägerverksamhet, samt olika drogförebyggande aktiviteter och evenemang. Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta oss vecka 33 då vi är tillbaka från semestern. KVALIFIKATIONER Fritidsledar- eller fritidspedagogutbildning, eller yrkeserfarenhet inom området samt simlärarutbildning. God samarbetsförmåga. B-körkort erfordras. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Högsby kommun
Ort: Högsby
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Högsby, Fritidsledare Högsby kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

Fritidsledare
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Vi söker en fritidsledare till våra fritidsgårdar i Mörbylånga kommun. Din huvudsakliga placering kommer att vara fritidsgården Zokker i Mörbylånga. Sedvanliga arbetsuppgifter som fritidsledare. KVALIFIKATIONER Fritidsledarutbildning med inriktning funktionsnedsättning.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Mörbylånga, Fritidsledare Mörbylånga Kommun*
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

Fritidsledare
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Vi söker en fritidsledare till våra fritidsgårdar i Mörbylånga kommun. Din huvudsakliga placering kommer att vara fritidsgården Zokker i Mörbylånga. Sedvanliga arbetsuppgifter som fritidsledare. KVALIFIKATIONER Fritidsledarutbildning.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Mörbylånga, Fritidsledare Mörbylånga Kommun*
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

elevassisten/fritidsledare
Vi söker dig som är engagerad och intresserad av att arbeta i en fristående skola. Skolan arbetar med interaktiva läromedel och du ska känna dig säker i att använda datorn som arbetsredskap. Våga ,vilja, kunna är våra ledord som du ska inspireras av i ditt arbete med eleverna. Dina arbetsuppgifter blir att ge stöd under skoldagen till enskilda elever i både de yngre och äldre årskurserna. På eftermiddagar och lov arbetar du på fritids, som består av en avdelning. Du kommer att arbeta i ett trevlig arbetslag med personal och elever från förskoleklass till årskurs 9. Det är viktigt att du är öppen för samarbete med lärare, övrig personal och elever på hela skolan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänsten tillsätts under förutsättning att ordinarie personal kommer in på sökt utbildning.
Företag: KARL-OSKAR UTBILDNING AB
Ort: Ljungby
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga elevassisten/fritidsledare jobb, elevassisten/fritidsledare Ljungby, elevassisten/fritidsledare KARL-OSKAR UTBILDNING AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: elevassisten/fritidsledare

Timanställda fritidsledare
Arbetsställe: Fritidsgården Station och vår mobila verksamhet "Tåget" samt eventuellt övriga förekommande uppdrag Arbetsuppgifter: . Vara aktivt delaktig och verka som handledare med och för våra ungdomar i såväl den öppna verksamheten som grupp- och nöjesverksamhet. . Tillsammans med ungdomar arbeta i den mobila verksamheten runt om i kommunen . Planera aktiviteter och, tillsammans med medarbetare, se till att dessa utförs . Upprätthålla god ordning och hygien i lokalerna Kvalifikationer: Du skall vara genuint intresserad av ungdomar och ungdomskultur och se ungdomar som en resurs. Du ska ha förmågan att entusiasmera och motivera ungdomarna till att förverkliga sina idéer och se möjligheterna. Det är viktigt att du är en god förebild och har nått personlig mognad. Du ska även ha förmåga att självständigt, och i grupp, planera och utföra aktiviteter. Du ska vara flexibel och positivt inställd till arbete på obekväm arbetstid. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar.
Företag: Haparanda Stad, Barn- och Ungdomsförvaltningen
Ort: Haparanda
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställda fritidsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställda fritidsledare

Fritidsledare
Arbetsställe: Fritidsgården Station och vår mobila verksamhet "Tåget" samt eventuellt övriga förekommande uppdrag. Arbetsuppgifter: . Vara aktivt delaktig och verka som handledare med och för våra ungdomar i såväl den öppna verksamheten som grupp- och nöjesverksamhet. . Planera aktiviteter och, tillsammans med medarbetare, se till att dessa utförs . Upprätthålla god ordning och hygien i lokalerna . Vara aktiv ute i skolorna Kvalifikationer: Du skall vara genuint intresserad av ungdomar och ungdomskultur och se ungdomar som en resurs. Du ska ha förmågan att entusiasmera och motivera ungdomarna till att förverkliga sina idéer och se möjligheterna. Det är viktigt att du är en god förebild och har nått personlig mognad. Du ska även ha förmåga att självständigt, och i grupp, planera och utföra aktiviteter. Du ska vara flexibel och positivt inställd till arbete på obekväm arbetstid. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar. En del av arbetstiden är förlagd till kvällar och helger.
Företag: Haparanda Stad, Barn- och Ungdomsförvaltningen
Ort: Haparanda
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Haparanda, Fritidsledare Haparanda Stad, Barn- och Ungdomsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

Fritidsledare
Osby kommun ligger i Nordöstra Skåne, i hjärtat av Sydsverige. Här kan du kombinera närheten till städers puls med den lugna gården på landet. Kommunen har ca 12 700 invånare och är en modern och levande kommun med väl utbyggd service, som i kombination med en äkta gemenskapskänsla skapar en trygg tillvaro. I Osby kommun finns en genuin företagartradition och samarbetet mellan näringsliv och kommun är starkt. Här finns dessutom ett rikt föreningsliv och storslagen natur som lämpar sig väl för friluftsliv i alla former. ARBETSUPPGIFTER Osby komun söker Fritidsledare, 2 stycken Ref nr 68/2013 Aktuell placering: 75% pulsens fritidsgård i Osby samt 50% fritidsgården Ettbe i Lönsboda. Båda tjänsterna är vikariat 20130826-20140531 med möjlighet till förlängning. Osby kommun har två stycken träffpunkter/fritidsgårdar, en centralt i Osby samt en i Lönsboda. Båda verksamheterna är mycket välbesökta och har en lång tradition av klassisk öppen verksamhet som ger möjlighet till informella och vardagliga möten mellan unga människor samt främjar demokrati, bildning och folkhälsa. Arbetsuppgifter: Centralt i vår verksamhet är ungdomars vilja, behov och syn på sin fritid. All verksamhet skall byggas utifrån ungdomarnas behov och önskemål och den formas i samspel mellan personal och ungdomarna själva. Som fritidsledare är din främsta uppgift att möta och identifiera ungas behov på deras fritid men också se och guida unga i dess hela livssituation. Vi har en ambition att utveckla vår verksamhet varför vi söker personer som vill vara med och forma framtidens öppna verksamhet för unga i Osby. En verksamhet som skall vila på tre politiska ben, det fritids-, kultur- och socialpolitiska. Vi är idag en liten arbetsgrupp på gårdarna men i arbetet ingår kontakter och samarbeten med många andra yrkeskategorier i Osby kommun. I utvecklingsarbetet ingår också att vi från den 1/9 ingår i en ny avdelning, Samhällsutveckling tillsammans med bl.a. övriga verksamheter inom kultur och fritid. Den som erbjuds dessa tjänster måste uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. (enligt gällande lagstiftning) KVALIFIKATIONER Fritidsledarutbildning eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av öppen verksamhet för tonåringar. Som person är du en god vuxen förebild som är duktig på att skapa bärande relationer med unga människor. Du skall ha en god förmåga att spana in trender och tendenser i ungdomsvärlden samt behov och önskemål både på hemmaplan såväl som globalt. Din förmåga att omsätta besökarens önskemål och behov till verksamhet där den ungas engagemang blir den faktiska motorn är stark. Du är trygg i din vuxenroll vilket syns i din förmåga i att sätta gränser på ett tydligt och respektfullt sätt. B-körkort samt tobaksfri är grundkrav för anställning hos oss.
Företag: Osby kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Osby
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Osby, Fritidsledare Osby kommun, Utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

Fritidspedagog/fritidsledare/förskollärare 50%
Lunds Montessorigrundskola startades 1990. Skolan är belägen i det natursköna Sankt Lars-området i Lund. Undervisningen bedrivs med montessoripedagogik i åldersblandade grupper från F till 9. Skolan har ca 195 elever, varav ca 100 är inskrivna i vår fritidshemsverksamhet. Vi söker en fritidspedagog/fritidsledare/förskollärare som tillsammans med övriga i arbetslaget ska ansvara för de två avdelningarna i vår fritidshemsverksamhet. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka avdelningen/fritidshemmets pedagogiska innehåll. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet. Erfarenhet från montessoriverksamhet är önskvärd, men ej krav.
Företag: Lunds Montessorigrundskola
Ort: Lund
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/fritidsledare/förskollärare 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/fritidsledare/förskollärare 50%

Fritidsledare
Centralt beläget i den expanderande Öresundsregionen ligger Lund. Lund har alltid varit innovatörernas och nytänkarnas stad. Med det största och ledande universitetet i Öresundsområdet, forskningsbyn Ideon och ett aktivt kulturliv är Lund en tyngdpunkt i regionen. Inom verksamheterna pågår ständigt spännande utvecklingsprojekt. Lunds kommun är den största arbetsgivaren med drygt 9 000 medarbetare. Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för verksamheten inom områdena bibliotek, fritid, idrott och kultur samt har cirka 400 medarbetare. En stark kultur- och fritidsverksamhet bidrar till god livskvalitet och är viktig för utvecklingen av stimulerande livsmiljöer i kommun och region. Förvaltningens verksamhet är därmed en viktig grund i ett gott samhälle där människor mår bra till både kropp och själ. Fritid Lund är indela i fyra enheter som innehåller tolv geografiska områden med öppen fritidsverksamhet, skolbarnomsorg 10-12 år och friluftsbad samt fyra specialområden med fältverksamhet, äventyrspedagogik och ansvar för de kommunövergripande ungdomsfrågorna. Sedan 2006 har fritidsverksamheten i Lund ett nytt uppdrag, läs det på www.lund.se/fritid (klicka på dokumentet Fritidsområdets uppdrag). ARBETSUPPGIFTER Din arbetsgrupp arbetar inom den öppna fritidsverksamheten som ska erbjuda möjligheter till rekreation och en aktiv och stimulerande fritid för alla kommuninvånare med tonvikt på barn och ungdomar från 10 års ålder. Integrerat i den öppna fritidsverksamheten bedriver vi även skolbarnomsorg för 10-12 åringar på eftermiddagar och lovdagar. Den öppna fritidsverksamheten ska också ge möjlighet till informella och vardagliga möten mellan människor samt främja demokrati, bildning och folkhälsa. Med utgångspunkt i ert uppdrag undersöker ni ständigt de behov och önskemål som finns bland dem som bor i området. Ni tar tillvara på de initiativ som finns bland de boende och bygger verksamheten på öppenhet, frivillighet och delaktighet. Samverkan med offentliga förvaltningar samt privata och ideella krafter i närområdet är även en förutsättning när ni utformar verksamheten. I samverkan med dina kollegor reflekterar du regelbundet över er verksamhet och att den överensstämmer med vårt uppdrag. Du arbetar för fritidsverksamheten i hela Lunds kommun med placering för närvarande inom enhet öster. KVALIFIKATIONER Fritidsledarutbildning eller utbildning arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar eller andra målgrupper inom fritidsverksamhet, föreningsliv etc. Du är en god vuxen förebild och har förmåga att skapa goda relationer med framförallt barn och unga. Du är även duktig på att skapa möjligheter för brukarna att utöva inflytande genom att engagera och involvera dem i verksamheten. Du är nyfiken, förändringsbenägen och duktig på att spana in behov, önskemål och trender i såväl närområdet som globalt. Du har även förmåga och intresse av att utvärdera och reflektera över ditt och dina kollegors arbete i förhållande till ett givet uppdrag. Du är duktig på att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Du har grundläggande datorkunskaper.
Företag: Lunds kommun, Enhet Fritid Öster, Kultur- och fritidsförvaltningen
Ort: Lund
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Lund, Fritidsledare Lunds kommun, Enhet Fritid Öster, Kultur- och fritidsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

Skolfritidsledare
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, musikskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Referensnummer 6628 Anställningsformen är uppehållsanställning. ***** Arbetsuppgifter ***** Finnas i elevrummet tillsammans med eleverna vid rast, ingå i likabehandlingsteamet på skolan samt jobba förebyggande med elever tillsammans med kurator, lärare eller på egen hand. Du driver elevrådet tillsammans med pedagogerna på skolan. Du är delaktig och drivande i planering av till exempel friluftsdagar och andra aktiviteter med eleverna. ***** Kvalifikationer ***** Fritidsledarutbildning alternativt fritidspedagogexamen är ett krav. Du har förmåga att arbeta självständigt, har ett professionellt förhållningssätt till elever i åldern 12-16 år och kan etablera goda relationer till arbetskamrater och ungdomar. Du har vana och erfarenhet av samarbete i arbetslag och andra grupperingar samt ett positivt förhållningssätt till utmaningar. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Skolfritidsledare jobb, Skolfritidsledare Skellefteå, Skolfritidsledare Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolfritidsledare

Fritidsledare/vaktmästare
Vi söker en Fritidspedagog/vaktmästare på 80% 40 % av tiden jobbar du på fritids och 40% som vakmästare. Vi ser gärna att du har bra datakunskaper då det ingår i jobbet som vaktmästare. I övrigt så är det sedvanliga arbetsuppgifter som vaktmästare. Möjlighet att tiden senare kan utökas till heltid. OBS Utdrag från belastningsregistret är ett krav.
Företag: Njurunda Friskola
Ort: Sundsvall
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare/vaktmästare jobb, Fritidsledare/vaktmästare Sundsvall, Fritidsledare/vaktmästare Njurunda Friskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare/vaktmästare

Fritidsledare
Kommunen har knappt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige. Idag finns endast ett fåtal kvar och Hjo är en av dom. ARBETSUPPGIFTER Som fritidsledare ska du arbeta med barn och unga inom fritidsgårdsverksamheten på fritidsgården Stationen. Arbetet pågår dagar, kvällar och helger. KVALIFIKATIONER Generellt gäller fritidsledarutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som av oss anses likvärdig. Tidigare arbete med och stort intresse för arbete med ungdomars fritid är av stor betydelse. Arbetssättet ställer krav på din förmåga och önskan att samarbeta och utvecklas i verksamheten tillsammans med ungdomarna och personalen.
Företag: Hjo kommun
Ort: Hjo
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Hjo, Fritidsledare Hjo kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

Fritidsledare
Inom Stadsdelsförvaltningen Väster finns det sex fritidsgårdar. Verksamheten bygger på ett främjande förhållningssätt med fokus på tonårsgruppen. Fritidsgårdarna ska vara mötesplatser som genomsyras av delaktighet och jämställdhet. Arbetsplats: Stadsdelsförvaltningen Väster, Område Fritid. Anställningsvillkor: Tjänsterna är timanställningar med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter: Vi söker nu ett antal personer som kan täcka upp vid sjukdomar och övrig frånvaro. Du kommer att få ett roligt och omväxlande arbete med många kollegor och kontaktytor då du kommer att arbeta på samtliga fritidsgårdar. Du kommer även att kunna stärka upp vid speciella evenemang såsom läger, resor discokvällar med mera. Som fritidsledare arbetar du med utgångspunkt från fritidsgården. Tillsammans med ungdomarna och övrig personal planerar, genomför och följer du upp verksamhetens uppdrag. Hos oss har alla medarbetare en viktig roll i verksamhetens utveckling, även du som täcker upp vid ordinarie personals frånvaro. En viktig del i rollen som fritidsledare är att vara en positiv vuxen förebild och stötta ungdomarna i övergången till vuxenvärlden. Kvalifikationer: Vi söker dig med fritidsledarutbildning och/eller annan ledarutbildning med ungdomsinriktning på motsvarande nivå som arbetsgivaren bedömer är lämplig för tjänsten. Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat med ungdomar och om du har någon form av ledarerfarenhet så är det meriterande. Vi tror att du är en person som känner stort engagemang och glädje i att få arbeta tillsammans med ungdomar. Som person är du social och utåtriktad och du har lätt för att knyta nya kontakter och skapa förtroende hos andra. Du är självsäker och stark i dig själv och du har förmågan att hålla dig lugn i stressade situationer. Du är inte konfliktsökande, men är inte heller rädd om en konflikt uppstår utan har en god förmåga att hantera den. Gentemot andra är du tolerant och förstående och du har lätt för att sätta dig in i andra människors situation. I din roll som fritidsledare har du förmåga att ta egna initiativ och du tycker om ett högt tempo där flera saker händer samtidigt. Du finner glädje i att samarbeta med andra, men är inte beroende av det för att få saker gjorda. Då stor del av verksamheten förekommer under kvällar och helger så är det viktigt att du kan arbeta på obekväma arbetstider. Upplysningar lämnas av Anethe Tolfsson enhetschef, tfn 0768-88 56 04, Hasse Brännmar enhetschef, tfn 0768-88 56 66, Christian Hoglin enhetschef, tfn 0768-88 38 06. Fackliga företrädare nås via Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00. Välkommen med din ansökan senast 2013-08-21.
Företag: Borås Stad
Ort: Borås
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Borås, Fritidsledare Borås Stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

Fritidsledare till 52:an Barnobackarnas kultur och fritidscenter
Ref.nr: Km 327/2013 Vill du göra skillnad? Brinner du för ungas fritid och rätt till framtidstro. Vill du arbeta i en verksamhet där ungas inflytande och delaktighet utgör grunden och där genusperspektiv är viktigt. Då ska du söka jobb hos oss. 52:an är en av sju fritidsgårdar i enheten Fritid ungdom, Kultur och fritidsförvaltning. Vårt uppdrag utgår från ett hälsofrämjande perspektiv där ett främjande synsätt är vägledande. För att kunna ge barn och ungdomar möjlighet till god fritid och stöd till eget ansvarstagande ser vi föreningar, studieförbund, föräldrar och andra kommunala verksamheter som viktiga samarbetspartners. Arbetsbeskrivning Vi söker nu en fritidsledare till 52:an. Du kommer att arbeta i den öppna och organiserade tonårsverksamheten och fritidsklubben (10-12 år). Fritidsgården samverkar med biblioteket som finns i samma lokaler. Kvällstjänstgöring ingår i tjänsten. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Du arbetar med ungdomar och barns delaktighet och inflytande - Du stimulerar ungdomar och barn att ta egna initiativ, utveckla sina intressen och ta ansvar för sig själva och andra - Du stimulerar ungdomar och barns utveckling och skapar förutsättning för en god social miljö - Du planerar, genomför och utvärderar fritidsgårdens verksamhet utifrån ett främjande synsätt - Du arbetar för områdesutveckling och samverkar med det civila samhället - Du håller dig uppdaterad om aktuell forskning inom ditt verksamhetsområde Kompetenskrav - Fritidsledarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömmer likvärdig - Dokumenterad ledarerfarenhet inom ungdomsverksamhet och/eller fritidsklubb Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt meriterande - B-körkort Anställningens omfattning Tidsbegränsad anställning 100% tom 2013-12-31, Tillträdesdatum 2013-09-01, 1 plats Facklig information Vision: Jan Andersson, 019-21 12 02 Kommunal: Expedition, 019-21 35 22 Ansökan Örebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 2013-08-06. Välkommen med din ansökan! Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Örebro Kommun
Ort: Örebro
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare till 52:an Barnobackarnas kultur och fritidscenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare till 52:an Barnobackarnas kultur och fritidscenter

Fritidspedagog/fritidsledare/barnskötare till Parkskolans fritidshem
Norrköping är en stad i ständig förvandling. Vår befolkning växer, och vi har en potential som bara begränsas av oss själva. Vi brukar säga att kraften kommer ur kreativitet och våra 9 000 medarbetare. Genom att planera och driva en ständig utveckling skapar vi förutsättningar för ett nytt, spännande Norrköping. En kreativ mötesplats för människor och möjligheter. Vår verksamhet Vi finns i bruksorten Skärblacka, 18 km utanför Norrköping. Vår skola omges av fin natur som ger rika möjligheter till naturvistelse och friluftsliv. Hos oss finns cirka 230 elever i F-klass och skola år 1-3. De flesta eleverna är inskrivna på fritidshemmet. Våra medarbetare består av både män och kvinnor i olika åldrar. Vår vision är " Alla barns och elevers framgång", där ledorden är trygga barn och vuxna, föräldrasamverkan, positivt förhållningssätt och "guldkant" i vardagen. Arbetsbeskrivning Vårt fritidshem öppnar på morgonen klockan 06.00 och stänger 18.00. Vi har öppet alla helgfria vardagar. Till höstens arbetslag åk.1 + åk. 3 söker vi nu tre pedagoger som ska arbeta huvuddelen av sin tid i fritidshemmet. Som pedagog i fritidshemmet samverkar du med pedagogerna i arbetslaget och med övriga avdelningar på skolan. Din profil Du är högskoleutbildad fritidspedagog eller lärare, gärna med behörighet att undervisa elever i åk.1 -3 söker vi nu tre i något av de praktiskt etstetiska ämnena. Alternativt fritidsledare eller barnskötare med inriktning mot yngre barns fritid. Du arbetar bra med andra samt är kreativ och engagerad i ditt arbete. Mer information och ansökan Tjänsterna är två tillsvidareanställning på heltid (gäller för sökande med fritidspedagogutbildning) med start den 12 augusti och ett vikariat på heltid från och med den 12 augusti till den 1 januari 2014 med möjlighet till förlängning. Vill du veta mer om tjänsterna kontakta rektor Marie Gårlin på telefon 011-15 53 50. Din ansökan vill vi ha senasten den 25 juli. Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Norrköpings kommun
Ort: Norrköping
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/fritidsledare/barnskötare till Parkskolans fritidshem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/fritidsledare/barnskötare till Parkskolans fritidshem

Fritidsledare/Barnskötare, Odenslunda
MAGNETICA söker fritidsledare till Odenslunda skola i UpplandsVäsby! Odenslunda skola ligger i ett naturnära småhusområde, inom en ganska snar framtid får vi en nybyggd skola! Här finns goda kommunikationer till och från skolan. Vi utbildar våra elever för framtiden och det innebär att vi har personal med olika kompetenser som kompletterar varandra och samarbetar för barnets lärande hela dagen. Skolan har ca 200 elever i F-klass - årskurs 5,skolan har både frittidshemsverksamhet och en öppen fritidsverksamhet för barn 10-12 år. Vi söker nu en engagerad och driven fritidsledare/Barnskötare till fritidsverksamheten som vänder sig till elever i årskurs F-3. Vi arbetar för god hälsa och friskvård. Vi söker personal som ger barnen möjligheter att välja roliga och hälsosamma aktiviteter. Skolan ingår i Magnetica Education AB som består av fyra skolor och tre förskolor. Vi har ett nära samarbete och utbyte med varandra inom vår enhet vilket ger oss stor möjlighet att utvecklas. Vi vänder oss till dig som - Är Fritidsledarer/Barnskötare med erfarenhet. - Tar ansvar och kan arbeta självständigt - Kan skratta och ha roligt på jobbet Tillträde i augusti. Omfattning heltid eller deltid. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss alla kontakter från rekryteringsföretag.
Företag: MAGNETICA EDUCATION AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare/Barnskötare, Odenslunda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare/Barnskötare, Odenslunda

Fritidsledare/Barnskötare
MAGNETICA söker fritidsledare till Frestaskolan i UpplandsVäsby! Frestaskolan har trevliga lokaler i naturskön omgivning. Vi utbildar våra elever för framtiden och det innebär att vi har personal med olika kompetenser som kompletterar varandra och samarbetar för barnets lärande hela dagen. Skolan har ca 310 elever i F-klass - årskurs 5,skolan har både fritidshemsverksamhet och en fritidsklubb för barn 10-12 år. Vi söker nu en engagerad och drivande fritidsledare/barnskötare till fritidsverksamheten. Vi arbetar för god hälsa och söker personal som ger barnen möjligheter att välja roliga och hälsosamma aktiviteter. Skolan ingår i Magnetica Education AB som består av tre skolor och tre förskolor. Vi har ett nära samarbete och utbyte med varandra inom vår enhet vilket ger oss stor möjlighet att utvecklas. Vi vänder oss till dig som - Är fritidsledare eller barnskötare med erfarenhet. - Tar ansvar och kan arbeta självständigt - Kan skratta och ha roligt på jobbet Tillträde augusti 2013. Omfattning heltid eller deltid. Välkommen med din ansökan. OBS. Vi avböjer alla kontakter med rekryteringsföretag!
Företag: MAGNETICA EDUCATION AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare/Barnskötare jobb, Fritidsledare/Barnskötare Upplands Väsby, Fritidsledare/Barnskötare MAGNETICA EDUCATION AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare/Barnskötare

barnskötare/fritidsledare/fritidspedagog 50%
. Vill du arbeta 50 % på Djurgårdsskolans fritids (eftermiddag)? Djurgårdsskolan är en liten, fristående skola i närheten av Skansen på Djurgården. Skolan har ca 70 elever från F-klass till och med år tre. Fritidshemmet är integrerat i skolan. Den härliga skolgården, närheten till Skansen och den fina miljön runt skolan ger rika möjligheter till lek, upptäckter och lärande. På skolan är vi 12 som arbetar; lärare, förskollärare, fritidspedagoger, elevassistent, specialpedagog och en egen kock. Från klockan 14 börjar fritidsverksamheten. Uppdraget är, att tillsammans med fritidspedagogerna, arbeta för att eleverna får en meningsfull fritid som bygger på elevernas medbestämmande, pedagogiska idéer och där eleverna får möjlighet att utveckla sina olika förmågor.. Vi söker efter någon som är flexibel, ansvarstagande och har ett genuint intresse av barn. Du ska vara tydlig som vuxen och kunna vara en ledare.. Du ska behärska det svenska språket. Du ska ha en förmåga att ligga steget före och ha en god social förmåga. Du ska känna dig bekväm med att, efter introduktion, kunna göra blodsockertest på en elev i gruppen. En gång i veckan vill vi att du kommer ca 12.30 för att kunna vara med på planeringen. Arbetstid/Varaktighet 50 % under läsåret 2013/2014
Företag: Stiftelsen Djurgårdsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-21
Sök fler jobb liknande: lediga barnskötare/fritidsledare/fritidspedagog 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: barnskötare/fritidsledare/fritidspedagog 50%

Fritidsledare/Fritidspedagog, Blå huset, Tensta
Fritidsledare/Fritidspedagog (Tillsvidare tjänst och längre vikariat); Stockholms Stadsmission; 2 platser. Blå huset i Tensta är en öppen mötesplats med olika aktiviteter för ungdomar där Stockholms Stadsmission driver Fritidsgården Blå huset och Tensta boxningsklubb. Fritidsgården Blå huset är en ungdomsgård för ungdomar mellan 13-20 år. I Fritidsgården Blå huset finns verksamheter som café med IT-café, tjejrummet Systrami, stort allaktivitetsrum, samtalsrum, teaterscen, konst- och pysselrum, fotbollsspel, pingis, biljard och mycket mer. I Tensta boxningsklubb, som är en av Sveriges mest framgångsrika, har många boxningsmästare börjat sin karriär. Vi söker en fritidsledare för tillsvidare tjänst 75%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning med tillträde snarast möjligt. Vi söker en fritidsledare för längre vikariat 75%. Tillträde tidigast 19 augusti 2013. Vi vill att du är utbildad fritidsledare eller har annan, likvärdig akademisk utbildning, gärna med inriktning inom nätverks- och mångkulturellt arbete. Ett krav är att du identifierar dig med Stockholms Stadsmissions värdegrund och verksamhetsidé. Ett annat krav är att du har erfarenhet av ungdomsarbete i liknande verksamheter samt tillämpat metodarbete som exempelvis MI. Vi ser gärna att du: * Har hög IT-kompetens, kunskap eller erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning och ungdomsarbete inriktat på flickor. * Möjliggör att deltagare/ ungdomar får stöd, service och utveckling utifrån upplevda egna behov, önskemål och rättigheter. * Samordnar insatser och bistå ungdomar i kontakt med myndigheter och externa aktörer. * Skapar relation till enskilda deltagare/ ungdomar genom ett professionellt bemötande. * Arbetar utifrån ett reparativt förhållningsätt. * Planerar och genomföra sociala aktiviteter tillsammans med ungdomarna som främjar deras utveckling. * Dokumenterar alla insatser/aktiviteter av betydelse. * Erbjuder en arbetsinsats av hög kvalitet och ett professionellt bemötande som får effekt för deltagare/ ungdomar och deras livssituation. * Bidrar till att utveckla spetskompetens gällande motivations- och förändringsarbete med målgrupp. Vi strävar efter en jämnare könsfördelning och ser därför gärna kvinnliga medarbetare. Stockholms stadsmission ser mångfald som en positiv tillgång. Arbetstid/Varaktighet Eftermiddag-, kväll- och helgtjänstgöring Kontaktpersoner Elisabeth Annadotter, verksamhetsledare elisabeth.annadotter@stadsmissionen.se Ansökan OBS: Skicka ansökan endast via e-post! Märk brevet "Fritidsledare" i ämnesraden. Maila ansökan via epost till: elisabeth.annadotter@stadsmissionen.se Besöksadress: Fritidsgården Blå huset Tenstaplan 8 Tensta Enhetschef: Mija Bergman Arbetsgivare: Stockholms Stadsmission Stortorget 3 Box 2266 103 17 Stockholm Tel: 08-684 230 00 E-post: info@stadsmissionen.se Mer information på http://www.stadsmissionen.se
Företag: Fritidsgården Blå huset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare/Fritidspedagog, Blå huset, Tensta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare/Fritidspedagog, Blå huset, Tensta

Fritidsledare till Holken i Föllinge
Fritidsgården Holken är en välbesökt fritidsgård i anslutning till Cederbergskolan i Föllinge, som har skolverksamhet från förskoleklass till årskurs nio. Gården jobbar aktivt med olika arrangemang och samverkar med föreningar och andra i närområdet och med de andra fritidsgårdarna i kommunen. Föllinge ligger ca 65 km nordost om Östersund i Jämtland. Arbetsuppgifter Dag- och kvällsarbete, vid enstaka tillfällen även helgarbete. Fritidsledaren planerar och genomför arbete med ungdomverksamhet på fritidsgården Holken samt rastverksamhet och andra aktiviteter såsom skolidrottsförening och elevfik för elever vid Cederbergskolan. Fritidsledaren ingår i skolans arbetslag. Kvalifikationskrav Fritidsledarutbildning eller likvärdig utbildning, med erfarenhet av och intresse för arbete med barn och ungdomar. Vi vill att du har empatisk förmåga för att kunna förstå barns och ungdomars behov och möta dem där de befinner sig samt kunna lyssna, uppmuntra och utmana dem. Det är även viktigt att du är en god ledare. För arbetet krävs god samarbetsförmåga, ansvarskänsla och att kunna arbeta självständigt. Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Rekryteringen genomförs under förutsättning att ordinarie anställd som sökt tjänstledigt kommer in på sökt utbildning. Vi undanber oss erbjudanden om hjälp med annonsering och rekrytering.
Företag: KROKOMS KOMMUN
Ort: Krokom
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare till Holken i Föllinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare till Holken i Föllinge


Sök lediga jobb Fritidsledare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se