Fritidspedagog 2 tjänster jobb - lediga jobb

Fritidspedagog 2 tjänster jobb Fritidspedagog 2 tjänster jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Fritidspedagog 2 tjänster. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Fritidspedagog 2 tjänster. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Fritidspedagog 2 tjänster- Järfälla

  2. Fritidspedagog 2 tjänster 100% tillsvidare- Hallstahammar

  3. Fritidspedagog 2 tjänster- Stockholm

  4. Fritidspedagog 2 tjänster- Uppsala

  5. Fritidspedagog 2 tjänster- Uppsala

  6. Fritidspedagog 2 tjänster, 100%- Motala

  7. Fritidspedagog 2 tjänster- Uppsala

  8. Fritidspedagog 2 tjänster- Motala


Mer beskrivning

Fritidspedagog 2 tjänster
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Söderhöjdens för- och grundskolor är en organisation för ca 800 barn/ungdomar. Det är en integrerad organisation med tre förskolor, en F-3 skola samt en F-9 skola. Skolorna är mångkulturella och många familjer är två eller flerspråkiga. Inom organisationen finns också Järfälla musikklasser år 4-9. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med kollegor och på egen hand kommer du att utveckla, planera och genomföra fritidsverksamhet. Den ena tjänsten är riktad mot fritidsklubb, år 4-6 och den andra med samordningsansvar inom fritidsverkshem F-3. Vårt mål är att erbjuda den bästa lärandemiljön i Järfälla kommun. Eleverna i Söderhöjdens för- och grundskolor har de bakgrundskunskaper, förmågor och den motivation som behövs för att ta en medveten, aktiv plats i samhället i framtiden. Nu är det vår utmaning att organisera för och möjliggöra denna utvecklingsresa. KVALIFIKATIONER Du är behörig fritidspedagog. Meriterande är tidigare erfarenhet av ansvarsfunktion inom fritidsverksamhet. - Du är en aktiv, initiativrik, strukturerad och ansvarstagande person som trivs och fungerar med både självständiga arbetsuppgifter och i lag med andra. - Du är en tydlig ledare som kan arbeta med att synliggöra läroplanen och barns lärande genom pedagogisk dokumentation. - Du ser möjligheterna att utifrån ett interkulturellt arbetssätt arbeta i ett mångkulturellt område. - Det är viktigt att du behärskar det svenska språket och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vana vid att arbeta med utveckling av barns sociala förmågor samt språkutveckling är meriterande.
Företag: Järfälla kommun, Söderhöjdens för- och grundskolor
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog 2 tjänster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog 2 tjänster

Fritidspedagog 2 tjänster 100% tillsvidare
Fritidspedagog 2 tjänster, 100% tv Ref.nr. BUN 78/13 Barn- och utbildningsnämnden söker två fritidspedagoger/alt. likvärdig utbildning till Fredhemskolan i Hallstahammar under förutsättning av erforderliga beslut. Om tjänsten Tjänsterna är tillsvidare och avser arbete i fritidshemmet. Fredhemskolan är en skola för barn från förskoleklass till och med år 5. Här finns tre fritidsavdelningar och två förskoleklasser. På Fredhemskolans fritidshem planeras verksamheten för att erbjuda barnen en meningsfull, stimulerande och utvecklande fritid. Vi utgår från barnens behov och intressen i arbetet med att skapa delaktighet och inflytande. Jämställdhet mellan pojkar och flickor är ett av våra prioriterade utvecklingsområden. I uppdraget ingår samverkan med förskoleklass och skola. Vi söker dig som tycker att fritidshemsverksamheten är viktig. Du förväntas bidra till att utveckla och synliggöra fritidshemmets verksamhet samt att verka för ett bra samarbete i arbetslagen. Kvalifikationer Du har en akademisk examen med inriktning mot arbete i fritidshem. Erfarenhet ses som meriterande. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Vi förväntar oss att du har god kännedom om statliga mål och krav i läroplan och kursplaner. Du har förmåga att arbeta självständigt och tillsammans med andra planerar och genomför du den pedagogiska verksamheten. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, är nyfiken, lärande och reflekterande. Du omsätter kunskaper så att alla elever lär och utvecklas. Du vill och kan dessutom skapa goda relationer med eleverna. Upplysningar Upplysningar om tjänsten lämnas av rektor Claire Ahlström, tfn 0220-242 64. Fackliga företrädare Kerstin Sjöquist, Lärarförbundet, tfn: 0220-241 98. Välkommen med din ansökan och meritförteckning senast måndag den 30/12 2013 till Hallstahammars kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen, 734 80 Hallstahammar eller via e-post barnochutbildningsnamnden@hallstahammar.se Märk ansökan med ref.nr BUN 78/13
Företag: Hallstahammars kommun
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog 2 tjänster 100% tillsvidare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog 2 tjänster 100% tillsvidare

Fritidspedagog 2 tjänster
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Johan Skytteskolan Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Johan Skytteskolan är en kommunal grundskola belägen i södra Älvsjös villaområde invid Långbro park. Skolan kommer att till hösten ha knappt 1000 elever i årskurserna f - 9. Johan Skytteskolan har engagerad personal och elever med hög måluppfyllelse. Det är en växande skola i de yngre åldrarna och nu behöver vi utöka personalstyrkan med fritidspedagoger. Vi serverar fantastisk skolmat från vårt eget kök och skolan har nära till kommunikationer med egen busshållplats och med gångavstånd till tunnelbanan i Fruängen. Välkommen med din ansökan! 2 plats(er). 2 Johan Skytteskolan söker fritidspedagoger till skolbarnsomsorgen åk f - 3 till hösten 2014. Du ska planera och utveckla det pedagogiska arbetet på fritidshemmet. Du ska ansvara för att en positiv och utvecklingsbefrämjande miljö skapas för varje barn och för hela gruppen. Du ska också ansvara för att arrangera möten med föräldrar och ansvara för utvecklingssamtal. Arbetet ska genomföras så att verksamhetens riktlinjer följs och verksamhetsmålen uppnås. Fritidspedagogutbildning på högskolenivå. Vi söker dig som är ansvarstagande, stresstålig, har empatisk förmåga och intitiativrikedom. Du ska ha god samarbetsförmåga och en personlig mognad. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi ser gärna att du har kort till lång erfarenhet av att arbeta som pedagog inom grundskolans åk f - 3. Vi ser gärna sökande som just avslutar/har avslutat sin fritidspedagogutbildning men även de som har hunnit arbeta några år sedan sin fritidspedagogexamen är välkomna med sin ansökan. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Semestertjänst För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr rektor Britt Wikudd,08-50821490 Ann-Kathrin Tunberg, Lärarförbundet, 08-50821793, ann-kathrin.tunberg@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2014-08-11.
Företag: Stockholms stad; Johan Skytteskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-18
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog 2 tjänster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog 2 tjänster

Fritidspedagog 2 tjänster
Växthusets skola Växthusets skola har ca 280 barn från f-åk 5.Skolan ligger i stadsdelen Gottsunda, ca 7 km från Uppsala centrum. På vår skola möter eleven en kreativ miljö för lärande och vi har en stark värdegrund kring allas lika värde. Vår målsättning är hög måluppfyllelse och en trygg skola där alla trivs. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som arbetar med eleverna i skolans fritidsverksamhet.Tillsammans med dina kollegor planerar och utvecklar du verksamheten enligt de statliga och kommunala styrdokumenten. Kvalifikationer Vi söker dig som har fritidspedagogutbildning. Du har goda ledaregenskaper. Du sätter eleverna i centrum. Du är socialt engagerad i eleverna och trivs med att arbeta i arbetslag. Du är kreativ och ansvarstagande. Upplysningar OBS! Vi har inför varje annonsering av en tjänst tagit beslut om var vi annonserar, vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringshjälp till alla nedanstående upplysningslämnare. Eija Svedin rektor 018-727 49 76. Facklig företrädare: Susanna Larsson Lärarförbundet 018-727 24 50. Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta Hr Center 018-727 11 80. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog 2 tjänster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog 2 tjänster

Fritidspedagog 2 tjänster
Vaksalaskolan Vaksalaskolan är en skola (F-9) som omfattar ca 550 elever och ett 60-tal personal. Skolan kännetecknas av höga resultat och intresset bland elever och vårdnadshavare för att söka till skolan är högt. Vaksalaskolan är inne i en spännande förändringsprocess som erbjuder både utmaningar och nya möjligheter när skolan nu växer bland de yngre åldrarna. Skolans ledning utgörs av rektor samt två biträdande rektorer, den pedagogiska personalen är organiserade i arbetslag som leds av arbetslagsledare. Arbetsuppgifter Du kommer delvis att arbeta i klass tillsammans med lärare med aktiviteter för att underlätta elevernas kunskapsutveckling. Inom fritidsverksamheten kommer du i team tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor att planera, genomföra och följa upp en stimulerande fritidsprocess för våra barn. Kvalifikationer Utbildning mot fritidspedagog, stor vikt läggs vid erfarenhet av liknande verksamheter och personlig lämplighet. Upplysningar OBS! Vi har inför varje annonsering av en tjänst tagit beslut om var vi annonserar, vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringshjälp till alla nedanstående upplysningslämnare. Andreas Kembler rektor 018-727 68 63 Laila Oskarsson Ljungman bitr rektor 018-727 50 15 Fackliga företrädare: Sandra Grip Viklund Lärarförbundet 018-727 24 50, Agneta Rosén LR Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 11 80 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog 2 tjänster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog 2 tjänster

Fritidspedagog 2 tjänster, 100%
Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld. Ökad mångfald, på våra arbetsplatser, är för oss ett mål och ett medel för bättre service och vi välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4100. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även skolbarnomsorg. Antalet månadsanställda uppgår till ca 640. De fem enheterna Bergvalla/Tjällmo, Klockrike/Fornåsa, Dansäter/Österstad, Förskoleenheterna Rödluvan och Boberg samt Hällaskolan bildar tillsammans område Öster. Enheten består av Dansäterskolan (skolår f-6 och fritids) i Borensberg samt Österstad skola (skolår f-4 och fritids) i Österstad. Vi är ca 36 årsarbetare och ca 270 elever." Annonserade tjänster är på Dansäterskolan. ARBETSUPPGIFTER Arbete på fritidshem och i skolan. Tillsammans med kollegorna på fritidshemmet ansvarar du för att driva och utveckla den pedagogiska verksamheten utifrån målen i läroplanen. KVALIFIKATIONER Fritidspedagogexamen eller lärarexamen med behörighet mot arbete i fritidshemmet. Vi lägger stor vikt vid att du: - är väl insatt i verksamhetens styrdokument - har god förmåga att samarbeta och kommunicera med barn, kollegor och föräldrar - har god förmåga att hantera flera olika uppgifter parallellt - är kreativ, lösningsfokuserad och ser möjligheter istället för hinder. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.
Företag: Motala kommun, Enhet Dansäter/Österstad
Ort: Motala
Publicerad : 04-19
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog 2 tjänster, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog 2 tjänster, 100%

Fritidspedagog 2 tjänster
Treklangens skola Treklangens skola är en F-5 skola med ca. 250 elever, skolan är indelad i arbetsenheter. Skolan ligger i ett dynamiskt område med natursköna omgivningar. Närheten till Gottsunda centrum med teater, bibliotek och simhall är en tillgång. Elever med olika bakgrund möts och utvecklas i vår skola. Alla elever i Treklangens skola simmar i halvklass en gång/vecka och har "allsång" varje vecka Skolan är en populär arbetsplats där personalen trivs och samarbetar mot högt uppsatta mål. Tack vara ett ökat elevunderlag söker vi nu nya medarbetare. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett arbetslag, tillsammans med dina kollegor i arbetslaget planerar och utvecklar du verksamheten med det gemensamma uppdraget skola - fritids i enlighet med de statliga och kommunala styrdokumenten. Kvalifikationer Vi söker dig som är fritidspedagog/har lärarutbildning för fritidshem och har goda ledaregenskaper. Vi söker dig som är trygg, stabil och har god självinsikt i din yrkesroll. Du har förmåga att skapa goda relationer och kan kommunicera väl med elever, vårdnadshavare och övrig personal. Som person kan du inspirera och engagera eleverna och möta dem utifrån deras individuella förutsättningar. Vi ser att du har en positiv inställning, är intresserad av ämnesövergripande arbete och tycker om att samarbeta. Du sätter elevernas och ditt eget lärande i främsta rummet. Upplysningar Marie-Louise von Schéele Lindquist rektor 018-727 62 04 Facklig företrädare: Lärarförbundet Marie-Louice Nilsson 018-727 62 11 (exp. ) Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta Enheten för kompetensförsörjning 018-727 11 80. I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 09-22
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog 2 tjänster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog 2 tjänster

Fritidspedagog 2 tjänster
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen. Idag är vi omkring 1700 personer som arbetar tillsammans för att kunna erbjuda en verksamhet som ligger i topp. Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4100. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även skolbarnomsorg. Antalet månadsanställda uppgår till ca 640. Råssnässkolan är en mångkulturell skola belägen i den västra delen av Motala med närhet till natur och flera bad i Vättern. Råssnässkolan tillhör område Väster och är en F-6 skola med ca. 330 elever och 54 medarbetare anställda. På skolan har vi två fritidshemsavdelningar och en förberedelseklass för nyanlända elever. Vi har kompetens på skolan att arbeta med elever med AST-diagnostik. För närvarande har vi ett samarbete med Kulturskolan i projektet ”El Sistema”, där elever i F-klass och år 1 har undervisning med rytmikpedagoger och musiklärare två tillfällen i veckan. ARBETSUPPGIFTER Arbete inom fritidshem och skola med barn i åldrarna 6 - 12 år. Fritidspedagogen ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande och utvärdering av verksamheten. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning fritidshem eller Fritidspedogexamen. Erfarenhet krävs. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Motala kommun, Enhet Råssnäs
Ort: Motala
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog 2 tjänster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog 2 tjänster


Sök lediga jobb Fritidspedagog 2 tjänster

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se