Fritidspedagog 80%, Gymnasiesärskolan jobb - lediga jobb

Fritidspedagog 80%, Gymnasiesärskolan jobb Fritidspedagog 80%, Gymnasiesärskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Fritidspedagog 80%, Gymnasiesärskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Fritidspedagog 80%, Gymnasiesärskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Fritidspedagog 80%, Gymnasiesärskolan- Falkenberg

  2. Fritidspedagog 80%, Gymnasiesärskolan- Falkenberg


Mer beskrivning

Fritidspedagog 80%, Gymnasiesärskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi på SMHL4 (specialutformat program mot handel och livsmedel) söker en fritidspedagog till vår grupp med ungdomar som har behov av extra stöd. I tjänsten ingår viss undervisning. KVALIFIKATIONER Vi söker nu en fritidspedagog. Du är en lugn och strukturerad person. Intresse/erfarenhet av handel och livsmedel samt erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Du ser det som en positiv utmaning att vara flexibel i ditt arbetssätt. Det är viktigt att du är social och trivs med att arbeta tillsammans med andra då du kommer ha ett nära samarbete med annan personal. Vi förutsätter att du har ett intresse av att arbeta med ungdomar i behov av extra stöd. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog 80%, Gymnasiesärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog 80%, Gymnasiesärskolan

Fritidspedagog 80%, Gymnasiesärskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi på gymnasiesärskolan söker en fritidspedagog till våra grupper med ungdomar som har behov av extra stöd. I tjänsten ingår planering och genomförandet av olika fritidsaktiviteter samt viss undervisning. KVALIFIKATIONER Vi söker nu en fritidspedagog. Du är en lugn och strukturerad person. Erfarenhet av liknande arbete inom särskolan är en förutsättning för att nå framgång med ungdomar i vår målgrupp. Erfarenhet av handel/livsmedel/hälsoarbete/projektinriktat arbetssätt är meriterande. Du ser det som en positiv utmaning att vara flexibel i ditt arbetssätt. Det är viktigt att du är social och trivs med att arbeta tillsammans med andra då du kommer ha ett nära samarbete med annan personal. Vi förutsätter att du har ett intresse av att arbeta med ungdomar i behov av extra stöd. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog 80%, Gymnasiesärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog 80%, Gymnasiesärskolan


Sök lediga jobb Fritidspedagog 80%, Gymnasiesärskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se