Fritidspedagog till Herrgårdsskolan jobb - lediga jobb

Fritidspedagog till Herrgårdsskolan jobb Fritidspedagog till Herrgårdsskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Fritidspedagog till Herrgårdsskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Fritidspedagog till Herrgårdsskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Fritidspedagog till Herrgårdsskolan- Göteborg

  2. Fritidspedagog till Herrgårdsskolan- Göteborg

  3. Fritidspedagog till Herrgårdsskolan- Göteborg

  4. vik fritidspedagog till Herrgårdsskolan- Göteborg

  5. Fritidspedagog till Herrgårdsskolan- Göteborg

  6. Fritidspedagog till Herrgårdsskolan- Göteborg

  7. Fritidspedagog till Herrgårdsskolan- Göteborg

  8. Fritidspedagog till Herrgårdsskolan- Göteborg

  9. Fritidspedagog till Herrgårdsskolan- Göteborg


Mer beskrivning

Fritidspedagog till Herrgårdsskolan
Vill du vara med och skapa världens bästa Lundby? Lundby är en stadsdel i utveckling som får allt mer citykaraktär. Här byggs mycket nytt och idag har vi cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vi erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad! ARBETSUPPGIFTER Herrgårdsskolan är en 1-16 skola som startade 2004. Vi arbetar i arbetslag med ett ämnesövergripande tematiskt arbetssätt med inspiration av den danska Bifrostskolan. Vi eftersträvar åldersblandade grupper. Vi arbetar utifrån en gemensamt framtagen värdegrund. Vi väljer att se möjligheter och anser att lusten till lärande finns hos alla och att vårt uppdrag är att bevara den. Vi söker dig som vill arbeta i ett av skolans tre F-2 arbetslag. Arbetslagen ansvarar för barnens hela dag, dvs förskoleklass, skola och fritidshem. Du ska vara medansvarig för arbetslagets fritidshemsverksamhet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med adekvat utbildning. Eftersom vi är en skola som arbetar ämnesövergripande, åldersblandat och tematiskt är det viktigt att du är positiv till detta. Vi söker någon som är trygg och tydlig i sin yrkesroll samt trivs att arbeta tillsammans med andra pedagoger i ett arbetslag och som ser hela dagen som en pedagogisk möjlighet.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Herrgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Herrgårdsskolan

Fritidspedagog till Herrgårdsskolan
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Herrgårdsskolan är en 1-12 skola som startade 2004. Vi arbetar i arbetslag med ett ämnesövergripande tematiskt arbetssätt med inspiration av den danska Bifrostskolan. Vi eftersträvar åldersblandade grupper. Vi arbetar utifrån en gemensamt framtagen värdegrund. Vi väljer att se möjligheter och anser att nyfikenhet och lusten till lärande finns hos alla och att vårt uppdrag är att bevara den. Vi söker dig som vill arbeta i ett av skolans tre F-2 arbetslag. Arbetslagen ansvarar för barnens hela dag, dvs förskoleklass, skola och fritidshem. Du ska vara medansvarig för arbetslagets fritidshemsverksamhet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med adekvat utbildning. Eftersom vi är en skola som arbetar ämnesövergripande, åldersblandat och tematiskt är det viktigt att du är positiv till detta. Vi söker någon som är trygg och tydlig i sin yrkesroll samt trivs att arbeta tillsammans med andra pedagoger i ett arbetslag och som ser hela dagen som en pedagogisk möjlighet.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Herrgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Herrgårdsskolan

Fritidspedagog till Herrgårdsskolan
Vill du vara med och skapa världens bästa Lundby? Lundby är en stadsdel i utveckling som får allt mer citykaraktär. Här byggs mycket nytt och idag har vi cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vi erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad! ARBETSUPPGIFTER Herrgårdsskolan är en F-6 skola som startade 2004. Vi arbetar i arbetslag med ett ämnesövergripande tematiskt arbetssätt med inspiration av den danska Bifrostskolan. Vi eftersträvar åldersblandade grupper. Vi arbetar utifrån en gemensamt framtagen värdegrund. Vi väljer att se möjligheter och anser att lusten till lärande finns hos alla och att vårt uppdrag är att bevara den. Vi söker dig som vill arbeta i ett av skolans tre F-2 arbetslag. Arbetslagen ansvarar för barnens hela dag, dvs förskoleklass, skola och fritidshem. Du ska vara medansvarig för arbetslagets fritidshemsverksamhet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med adekvat utbildning. Eftersom vi är en skola som arbetar ämnesövergripande, åldersblandat och tematiskt är det viktigt att du är positiv till detta. Vi söker någon som är trygg och tydlig i sin yrkesroll samt trivs att arbeta tillsammans med andra pedagoger i ett arbetslag och som ser hela dagen som en pedagogisk möjlighet. ÖVRIGT Vi ser mångfald som en framgångsfaktor för en högre kvalitet gentemot de vi är till för och i vårt interna utvecklingsarbete. Friskvård är viktigt för oss. Vi har rökfri arbetstid och alla anställda har tillgång till ett brett utbud av tränings- och kulturaktiviteter. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Med hänvisning till lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Herrgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Herrgårdsskolan

vik fritidspedagog till Herrgårdsskolan
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får en allt tydligare citykaraktär. Våra drygt 48 000 invånare har oftast bara några minuter in till centrala Göteborg tack vare utmärkta kommunikationer. Förvaltningens 2 800 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Herrgårdsskolan är en F-6 skola. Elevantalet på skolan ökar de kommande åren. Skolan är organiserad F-2 och 3-6. Vi arbetar i arbetslag med ett ämnesövergripande tematiskt arbetssätt. Personalgruppen har ett gott arbetsklimat och består av både yngre och lite mer erfarna pedagoger. I de lägre klasserna arbetar vi i åldersblandade grupper och vi arbetar utifrån en gemensamt framtagen värdegrund. Vi väljer att se möjligheter och anser att lusten till lärande finns hos alla och vårt uppdrag är att bevara den. Att utgå ifrån styrkor och förmågor är grunden i vårt arbete. Vi söker nu en fritidspedagog till en av våra F-2 verksamheter. KVALIFIKATIONER Vi ser att du som söker tjänsten gärna har fritidspedagogexamen eller lärarexamen med inriktning mot fritidshem. Erfarenhet av arbete i grundskolans tidigare år är meriterande. Du är väl förtrogen med fritidshemmets och övriga grundskolans styrdokument och har en god förmåga att individualisera och variera arbetssätt för att skapa lust till lärande. Du är trygg i din ledarroll och har lätt för att skapa goda relationer. Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete där du får möjlighet att vara med och påverka. Du bör vara lyhörd och ha en god samarbetsförmåga med elever, föräldrar och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då arbetet kräver en god portion humor och tålamod, flexibilitet och förmåga att ta egna initiativ. ÖVRIGT Anställningsintervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Vi ser mångfald som en framgångsfaktor för en högre kvalitet gentemot de vi är till för och i vårt interna utvecklingsarbete. Friskvård är viktigt för oss. Vi har rökfri arbetstid och alla anställda har tillgång till ett brett utbud av tränings- och kulturaktiviteter. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Med hänvisning till lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs Stad har upphandlade avtal.
Företag: Göteborg, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga vik fritidspedagog till Herrgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: vik fritidspedagog till Herrgårdsskolan

Fritidspedagog till Herrgårdsskolan
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får en allt tydligare citykaraktär. Våra drygt 47 000 invånare har oftast bara några minuter in till centrala Göteborg tack vare utmärkta kommunikationer. Förvaltningens 2 500 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Herrgårdsskolan är en F-6 skola. Elevantalet på skolan ökar de kommande åren. Skolan är organiserad F-2 och 3-6. Vi arbetar i arbetslag och har ett skolövergripande tema över läsåret för att skapa en samhörighet och vikänsla på skolan. Vi arbetar utifrån en gemensamt framtagen värdegrund. Personalgruppen har ett gott arbetsklimat och består av både yngre och lite mer erfarna pedagoger. I de lägre klasserna arbetar vi i åldersblandade grupper. Vi väljer att se möjligheter och anser att lusten till lärande finns hos alla och vårt uppdrag är att bevara och främja den. Att utgå ifrån styrkor och förmågor är grunden i vårt arbete och vi möter våra elever som behöver det med ett lågaffektivt förhållningssätt. Tjänsten innebär arbete i åk F-2 på fritidshem och skolverksamhet. Vi söker dig som kan och vill ta ansvar i en god pedagogisk verksamhet som ger eleverna trygghet, glädje, lust och engagemang. Du ansvarar för att skapa en stimulerande pedagogisk fritidshemsverksamhet så att eleverna får en fortsatt god kunskapsutveckling före och efter skoldagen och under lov. KVALIFIKATIONER Du som söker är utbildad fritidspedagog eller har lärarlegitimation för lärare med inriktning fritidshem. Stor vikt läggs vid flexibilitet och förmåga att driva utveckling i verksamheten framåt. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och en positiv elevsyn. Du är trygg i din roll som lärare i fritidshem och i de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi fäster även stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet och värderar din förmåga att engagera och entusiasmera högt. ÖVRIGT Vi söker 1-2 fritidspedagoger beroende på befintlig tjänstefördelning. Lägre tjänstgöringsgrad än 100% finns möjlighet till. Vi ser mångfald som en framgångsfaktor för en högre kvalitet gentemot de vi är till för och i vårt interna utvecklingsarbete. Friskvård är viktigt för oss. Vi har rökfri arbetstid och alla anställda har tillgång till ett brett utbud av tränings- och kulturaktiviteter. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Med hänvisning till lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs Stad har upphandlade avtal.
Företag: Göteborg, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Herrgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Herrgårdsskolan

Fritidspedagog till Herrgårdsskolan
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får en allt tydligare citykaraktär. Våra drygt 48 000 invånare har oftast bara några minuter in till centrala Göteborg tack vare utmärkta kommunikationer. Förvaltningens 2 800 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Herrgårdsskolan är en F-6 skola. Elevantalet på skolan ökar de kommande åren. Skolan är organiserad F-2 och 3-6. Vi arbetar i arbetslag och har ett skolövergripande tema över läsåret för att skapa en samhörighet och vikänsla på skolan. Vi arbetar utifrån en gemensamt framtagen värdegrund. Personalgruppen har ett gott arbetsklimat och består av både yngre och lite mer erfarna pedagoger. I de lägre klasserna arbetar vi i åldersblandade grupper. Vi väljer att se möjligheter och anser att lusten till lärande finns hos alla och vårt uppdrag är att bevara och främja den. Att utgå ifrån styrkor och förmågor är grunden i vårt arbete och vi möter våra elever som behöver det med ett lågaffektivt förhållningssätt. Tjänsten innebär arbete i åk F-2 på fritidshem och skolverksamhet från förskoleklass till åk 2. Tjänsten kan eventuellt innebära delat ansvar för förskoleklassverksamhet. Vi söker dig som kan och vill ta ansvar i en god pedagogisk verksamhet som ger eleverna trygghet, glädje, lust och engagemang. Du ansvarar för att skapa en stimulerande pedagogisk fritidshemsverksamhet så att eleverna får en fortsatt god kunskapsutveckling före och efter skoldagen och under lov. Kvalifikationer Du som söker är utbildad fritidspedagog eller har lärarlegitimation för lärare med inriktning fritidshem. Stor vikt läggs vid ledarskapsförmåga, flexibilitet och förmåga att driva utveckling i verksamheten framåt. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och en positiv elevsyn. KVALIFIKATIONER Du är trygg i din roll som pedagog och i de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi fäster även stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet och värderar din förmåga att engagera och entusiasmera högt. ÖVRIGT Vi ser mångfald som en framgångsfaktor för en högre kvalitet gentemot de vi är till för och i vårt interna utvecklingsarbete. Friskvård är viktigt för oss. Vi har rökfri arbetstid och alla anställda har tillgång till ett brett utbud av tränings- och kulturaktiviteter. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Med hänvisning till lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs Stad har upphandlade avtal.
Företag: Göteborgs stad., SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Herrgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Herrgårdsskolan

Fritidspedagog till Herrgårdsskolan
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får en allt tydligare citykaraktär. Våra drygt 51 000 invånare har oftast bara några minuter in till centrala Göteborg tack vare utmärkta kommunikationer. Förvaltningens 2 800 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Herrgårdsskolan är en F-6 skola. Elevantalet på skolan ökar de kommande åren. Skolan är organiserad F-2 och 3-6. Vi arbetar i arbetslag med ett ämnesövergripande tematiskt arbetssätt. Personalgruppen har ett gott arbetsklimat och består av både yngre och lite mer erfarna pedagoger. I de lägre klasserna arbetar vi i åldersblandade grupper och vi arbetar utifrån en gemensamt framtagen värdegrund. Vi väljer att se möjligheter och anser att lusten till lärande finns hos alla och vårt uppdrag är att bevara den. Att utgå ifrån styrkor och förmågor är grunden i vårt arbete. Vi söker nu en resurs för undervisning i åk 5 och eventuellt till åk 3. Arbetet innefattar arbete som resurs under skoltid och eventuellt som fritidsledare på fritidstid. KVALIFIKATIONER För tjänsten krävs utbildning som fritidspedagog, fritidsledare eller motsvarande. Du som söker vill arbeta för utveckling och lärande i skolans pedagogiska verksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av elever i behov av särskilt stöd. Du behöver kunna arbeta både självständigt och i grupp. Som person behöver du vara tydlig, trygg, positiv och ha stor ansvarskänsla. Du behöver också ha lätt för att skapa goda relationer, vara lyhörd och ha en god förmåga att individualisera och variera ditt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då arbetet kräver en god portion humor och tålamod, flexibilitet och förmåga att ta egna initiativ. Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete där du får möjlighet att vara med och göra skillnad i elevers skolvardag. ÖVRIGT Vi ser mångfald som en framgångsfaktor för en högre kvalitet gentemot de vi är till för och i vårt interna utvecklingsarbete. Friskvård är viktigt för oss. Vi har rökfri arbetstid och alla anställda har tillgång till ett brett utbud av tränings- och kulturaktiviteter. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Med hänvisning till lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs Stad har upphandlade avtal.
Företag: Göteborgs stad., SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-13
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Herrgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Herrgårdsskolan

Fritidspedagog till Herrgårdsskolan
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får en allt tydligare citykaraktär. Våra drygt 51 000 invånare har oftast bara några minuter in till centrala Göteborg tack vare utmärkta kommunikationer. Förvaltningens 2 800 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Herrgårdsskolan är en F-6 skola. Elevantalet på skolan ökar de kommande åren. Skolan kommer från hösten att vara organiserad F-1, 2-3 och 4-6. Vi arbetar i arbetslag och har ett skolövergripande tema över läsåret för att skapa en samhörighet och vikänsla på skolan. Vi arbetar utifrån en gemensamt framtagen värdegrund. Personalgruppen har ett gott arbetsklimat och består av både yngre och lite mer erfarna pedagoger. Vi väljer att se möjligheter och anser att lusten till lärande finns hos alla och vårt uppdrag är att bevara och främja den. Att utgå ifrån styrkor och förmågor är grunden i vårt arbete och vi möter våra elever som behöver det med ett lågaffektivt förhållningssätt. Tjänsten innefattar arbete i åk F-1 eller åk 2-3 på fritidshem och skolsamverkan. Vid intresse kan tjänsten även innefatta undervisning i Hem- och konsumentkunskap. Vi söker dig som kan och vill ta ansvar i en god pedagogisk verksamhet som ger eleverna trygghet, glädje, lust och engagemang. Du ansvarar för att skapa en stimulerande pedagogisk fritidshemsverksamhet och att eleverna får en fortsatt god kunskapsutveckling före och efter skoldagen och under lov. KVALIFIKATIONER Du som söker är utbildad fritidspedagog eller har lärarlegitimation för lärare med inriktning fritidshem. Stor vikt läggs vid flexibilitet och förmågan att driva utvecklingen i verksamheten framåt. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och en positiv elevsyn. Du är trygg i din roll som lärare i fritidshem och i de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi fäster även stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet och värderar din förmåga att engagera och entusiasmera högt. ÖVRIGT Vi ser mångfald och olika språkkunskaper som framgångsfaktorer för en högre kvalitet gentemot de vi är till för och i vårt interna utvecklingsarbete. Friskvård är viktigt för oss. Vi har rökfri arbetstid och alla anställda har tillgång till ett brett utbud av tränings- och kulturaktiviteter. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Med hänvisning till lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs Stad har upphandlade avtal.
Företag: Göteborgs stad., SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-24
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Herrgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Herrgårdsskolan

Fritidspedagog till Herrgårdsskolan
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får en allt tydligare citykaraktär. Våra drygt 51 000 invånare har oftast bara några minuter in till centrala Göteborg tack vare utmärkta kommunikationer. Förvaltningens 2 800 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Herrgårdsskolan är en F-6 skola. Skolan är organiserad F-1, 2-3 och 4-6. Vi arbetar i arbetslag och har ett skolövergripande tema över läsåret för att skapa en samhörighet och vikänsla på skolan. Vi arbetar utifrån en gemensamt framtagen värdegrund. Personalgruppen har ett gott arbetsklimat och består av både yngre och lite mer erfarna pedagoger. Vi väljer att se möjligheter och anser att lusten till lärande finns hos alla och vårt uppdrag är att bevara och främja den. Att utgå ifrån styrkor och förmågor är grunden i vårt arbete och vi möter våra elever som behöver det med ett lågaffektivt förhållningssätt. Tjänsten innefattar arbete på fritidshem i åk F-3 och skolsamverkan. Vi söker dig som kan och vill ta ansvar i en god pedagogisk verksamhet som ger eleverna trygghet, glädje och engagemang. Du ansvarar för att skapa en stimulerande pedagogisk fritidshemsverksamhet och att eleverna får en fortsatt god kunskapsutveckling före och efter skoldagen och vid lov. KVALIFIKATIONER Du som söker är utbildad fritidspedagog eller har lärarlegitimation för lärare med inriktning fritidshem. Stor vikt läggs vid flexibilitet och förmågan att driva utvecklingen i verksamheten framåt. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och en positiv elevsyn. Du är trygg i din roll som lärare i fritidshem och i de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi fäster även stor vikt vid samarbetsförmåga och värderar din förmåga att engagera och entusiasmera högt. ÖVRIGT Friskvård är viktigt för oss. Vi har rökfri arbetstid och alla anställda har tillgång till ett brett utbud av tränings- och kulturaktiviteter. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Med hänvisning till lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs Stad har upphandlade avtal.
Företag: Göteborgs stad., SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Herrgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Herrgårdsskolan


Sök lediga jobb Fritidspedagog till Herrgårdsskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se