Fritidspedagog jobb - lediga jobb

Fritidspedagog jobb Fritidspedagog jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Fritidspedagog. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Fritidspedagog. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Täby

 2. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog 75-80% Mariehällskolan- Stockholm

 3. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Mariehällskolan- Stockholm

 4. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Sundby-/Mariehällskolan- Stockholm

 5. Fritidspedagog Trångsundskolan- Huddinge

 6. Inspirerande lärare/fritidspedagog sökes till vår fritidssatsning!- Stockholm

 7. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Mariaskolan- Stockholm

 8. Fritidspedagog- Stockholm

 9. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Stockholm

 10. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Täby

 11. Fritidspedagog: Vill du vara med och bygga en fantastisk skola?- Stockholm

 12. Fritidspedagog/fritidsledare/barnskötare till fritidshem 50%, em, Tillsvid.- Stockholm

 13. Fritidspedagog/fritidsledare- Järfälla

 14. Fritidspedagog 2 tjänster- Järfälla

 15. fritidspedagog- Haninge

 16. Fritidspedagog åk F - 3- Nacka

 17. Lärare i fritidshem/fritidspedagog- Sigtuna

 18. BARNSKÖTARE/FRITIDSPEDAGOG- Stockholm

 19. Fritidspedagog- Täby

 20. Fritidspedagog till Neglinge skola- Nacka

 21. Södermalmsskolan söker en fritidspedagog/lärare i fritidshem!- Stockholm

 22. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Johannes skola- Stockholm

 23. Skolassistent / fritidspedagog Parkhemsskolan- Botkyrka

 24. Vik. fritidspedagog- Upplands Väsby

 25. Futuraskolan Gåshaga - Fritidspedagog- Lidingö

 26. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Stockholm

 27. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Stockholm

 28. Sköndalsskolan söker lärare i fritidshem / fritidspedagog- Stockholm

 29. Vik fritidspedagog till Björkestaskolan- Nykvarn

 30. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Stockholm

 31. Igelboda skola i Saltsjöbaden söker fritidspedagog till förskoleklass- Nacka

 32. Fritidspedagog i förskoleklass- Stockholm

 33. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Stockholm

 34. Fritidspedagog/Barnskötare- Ekerö

 35. Fritidspedagog/fritidsledare/lärare- Stockholm

 36. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Hallsta skola- Norrtälje

 37. Lärare i fritidshem/fritidspedagog- Sigtuna

 38. Fritidspedagog/förskollärare med vidgade vyer!- Österåker

 39. Myrsjöskolan söker fritidspedagog/lärare i fritidshem/förskollärare- Nacka

 40. Sandåkraskolan söker lärare i fritidshem / fritidspedagog- Stockholm


Mer beskrivning

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 65 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Ytterbyskolan,som har anor från 1907, är renoverad, komplett med gymnastiksal, slöjdsalar, bibliotek och fritidshem. I dag har vi ca 350 elever från förskoleklass till och med år 5, fördelade på: åldershomogena klasser och Täby Musikklasser år 4 och år 5. Skolan ligger centralt, nära Roslags Näsby (tåg) och Roslags Näsby trafikplats (buss). ARBETSUPPGIFTER Du ska ansvara för en fritidshemsavdelning i samarbete med övriga pedagoger. Vi arbetar lösningsinriktat med eleven i centrum. Har du erfarenhet och kvalifikationer vill vi att du blir arbetslagsledare för fritids arbetslag. Vi söker dig som är positiv, flexibel och öppen för nya ideer, som gör att fritidsverksamheten utvecklas Att du utifrån läroplanens mål planerar, genomför och utvärderar arbetet. Att du ansvarar för föräldrakontakter och håller utvecklingssamtal. Att du är delaktig i planering och genomförandet av rastverksamheten KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som: -har fritidspedagogutbildning/lärare i fritidshem och har erfarenhet av liknande arbete -har god ledarförmåga -har datorvana -har god förmåga i svenska språket -har idéer och praktisk erfarenhet av samverkan mellan skola och fritidshem. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet
Företag: Täby Kommun, Ytterbyskolan
Ort: Täby
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog 75-80% Mariehällskolan
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Grundskoleavdelningen Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Mariehällskolan ligger i Bromma, och är ett annex till Sunbyskolan i gamla Spånga. Nuvarande Mariehällskolan är ett provisorium, som i höst kommer att bestå av två arbetslag med en arbetslagsledare och drygt 100 elever i åk F-3. Läsåret 14/15 kommer man flytta in i den helt nya Mariehällsskolan, som just nu byggs i Annedal. Skolledning och övrig "kringorganisation" finns i Sundbyskolan. 1 plats(er).Vi söker en fritidspedagog/-lärare till ett arbetslag med 2 st F-klasser i Mariehällskolan. Du ska vara en s k klasskontakt, vilket innebär att du är engagerad i både förskoleklass- och fritidshemsverksamheten. Du ska kunna vara flexibel utifrån de behov som finns i arbetslaget, och och engagera dig i elevernas utbildning och sociala utveckling. Mariehällskolan är en liten skola just nu, men man under kommande läsår sker en förberedelse inför flytten till den nya Mariehällskolan i Annedal. På Mariehällskolans fritidshem arbetar vi utifrån Lgr 11. Här förenar vi omsorg och lärande, och arbetar med såväl socialaförmågor som praktiska kunskaper och faktakunskaper. Skapande arbete och lek är väsentliga delar i det aktiva lärandet. Varje elev ska ges möjlighet att uppleva delaktighet, trygghet och självkänsla på "fritids". Du som arbetar här ska vara utbildad fritidspedagog/-lärare. Du ska "brinna" för fth verksamhet, och ha förmåga att initiera och driva förbättringar. Du ska ha förmåga att samverka, i första hand med ditt arbetslag men även med andra arbetslag och personalgrupper på skolan. Du ska vara ansvarstagande och flexibel. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr rektor Annika Hammer,08 508 03 889 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Grundskoleavdelningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog 75-80% Mariehällskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog 75-80% Mariehällskolan

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Mariehällskolan
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Grundskoleavdelningen Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Mariehällskolan ligger i Bromma, och är ett annex till Sunbyskolan i gamla Spånga. Nuvarande Mariehällskolan är ett provisorium, som i höst kommer att bestå av två arbetslag med en arbetslagsledare och drygt 100 elever i åk F-3. Läsåret 14/15 kommer man flytta in i den helt nya Mariehällsskolan, som just nu byggs i Annedal. Skolledning och övrig "kringorganisation" finns i Sundbyskolan. 1 plats(er).Du blir pedagogiskt ansvarig för verksamheten på Mariehällskolans fritidshem (5 klasser), där du också arbetar med på fth vanligt förekommande arbetsuppgifter. Du kommer även att - tillsammans med övriga fth-ansvariga och skolledning - utveckla fritidshemmens verksamhet på Sundby- och Mariehällskolan, bl a genom att medverka i implementeringen av "Plan för utveckling av fritidshem". I tjänsten ingår även visst arbete i klass samt rastverksamhet. På Mariehällskolans fritidshem arbetar vi utifrån Lgr 11. Här förenar vi omsorg och lärande, och arbetar med såväl socialaförmågor som praktiska kunskaper och faktakunskaper. Skapande arbete och lek är väsentliga delar i det aktiva lärandet. Varje elev ska ges möjlighet att uppleva delaktighet, trygghet och självkänsla på "fritids". Du som arbetar här ska vara utbildad fritidspedagog/-lärare. Du ska "brinna" för fth verksamhet, och ha förmåga att initiera och driva förbättringar. Du ska ha förmåga att samverka, i första hand med ditt arbetslag men även med andra arbetslag och personalgrupper på skolan. Du ska vara ansvarstagande och flexibel. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr rektor Annika Hammer,08 508 03 889 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Grundskoleavdelningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Mariehällskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Mariehällskolan

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Sundby-/Mariehällskolan
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Grundskoleavdelningen Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Sundbyskolan är en av Stockholms största grundskolor med över 900 elever i åk F-9. Skolan ligger i Spånga - precis på gränsen till Bromma - i ett område med övervägande villor/radhus, men även en del flerfamiljshus. Mariehällskolan är ett annex till Sundbyskolan, som fr o m läsåret 14/15 ska "stå på egna ben", och flytta in i den nya Mariehällsskolan i Annedal. Kommande läsår kommer vi på Sundby-/Mariehällskolan att ägna åt bl a matematiklyftet, likabehandlingsarbete och implementering av plan för fritidshem. 2 plats(er).Vi söker två s k klasskontakter - en till en åk 1 i Sundbyskolan och en i en åk 2 i Mariehällskolan. Att vara klasskontakt innebär att du kommer att ha ett nära samarbete med en lärare. Du ska kunna ansvara för egna "fritidslektioner" (som du planerar i samverkan med läraren), vara delaktig i klassrumsarbetet och engagera dig i elevernas utbildning och sociala utveckling. På Sundbyskolans och Mariehällskolans fritidshem arbetar vi utifrån Lgr 11. Här förenar vi omsorg och lärande, och arbetar med såväl socialaförmågor som praktiska kunskaper och faktakunskaper. Skapande arbete och lek är väsentliga delar i det aktiva lärandet. Varje elev ska ges möjlighet att uppleva delaktighet, trygghet och självkänsla på "fritids". Du som arbetar här ska vara utbildad fritidspedagog/-lärare. Du ska "brinna" för fth verksamhet, och ha förmåga att initiera och driva förbättringar. Du ska ha förmåga att samverka, i första hand med ditt arbetslag men även med andra arbetslag och personalgrupper på skolan. Du ska vara ansvarstagande och flexibel. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr rektor Annika Hammer,08 508 03 889 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Grundskoleavdelningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Sundby-/Mariehällskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Sundby-/Mariehällskolan

Fritidspedagog Trångsundskolan
Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt - med 100 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv. Tillsvidare heltid från och med 12 augusti 2013. Enhetsbeskrivning: Naturnära Trångsundsskolan är en F-9 skola. Här arbetar ca 750 elever tillsammans med 85 vuxna.Vi arbetar med olika arbetssätt efter elevernas behov. Det finns utomhuspedagogik och montessoriinspirerad undervisning. Om arbetet: Vi söker en fritidspedagog till vår verksamhet. Du kommer under eftermiddagstid att arbeta på en avdelning med ca 80 barn, tillsammans med 3-4 andra pedagoger. under förmiddagen kommer du att samverka i en klass med en klasslärare. Dina arbetsuppgifter innebär att planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten på fritidshemmet. du kommer att ha regelbunden kontakt med barnens föräldrar. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara med och utveckla vår verksamhet. Din profil: Du har lätt att samarbeta och har ett flexibelt förhållningssätt till ditt arbete. Du har alltid barnens bästa i fokus. Du är lyhörd för barnens behov . Du är lugn och tydlig i ditt ledarskap. Värdegrundsarbetet är viktigt för dig. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Huddinge kommun
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog Trångsundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog Trångsundskolan

Inspirerande lärare/fritidspedagog sökes till vår fritidssatsning!
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hökarängsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hökarängsskolan omfattar årskurserna 1-9 och förskoleklass samt skolbarnsomsorg och grundsärskola. Verksamheten omfattar cirka 450 elever. Våra profiler är musik, idrott och basket. Skolan inledde 2008 ett långsiktigt utvecklingsarbete om lärstilar och IT pedagogiska verktyg i undervisning och lärande. Hökarängsskolan ska vara en skola för var och en, och för alla. Varje elev ska vara i goda lärprocesser, trivas och må bra. De ska lämna skolan med goda resultat och vara väl rustade för framtiden. Skolan och fritidshemmet har ett gemensamt ansvar för elevernas lärande och lärandet pågår hela tiden. Förutom kunskaper i olika skolämnen ska eleverna under den samlade skoldagen även få möjligheter att utveckla självkänsla, identitet, samspel och olika sociala förmågor. Fritidshemmets verksamhet spelar i detta sammanhang en stor roll och målet är en meningsfull fritid för alla elever. 2 plats(er).Inför hösten söker vi fler fritidspedagoger i vår verksamhet som vill vara med och skapa en fritidshemsverksamhet i världsklass! I teamet gäller det att försöka samla så bred kompetens som möjligt som sedan kommer barnen tillgodo. En stark tro på fritidspedagogikens vikt i barns lärande ska vara en gemensam nämnare. Som fritidspedagog är man väl insatt i gällande styrdokument och ser fördelar med att få en röd tråd genom skola och fritidsverksamhet. I vår verksamhet (förskoleklass till och med årskurs 3) är det därför ett viktigt uppdrag att planera aktiviteter med tydliga mål/syften även på fritids. Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot fritidshemmet eller lärare med praktiskt/estetisk behörighet som vill jobba på fritids. Erfarenhet är meriterande men om du är helt nyexaminerad är du också intressant - så tveka inte att söka tjänsten om den verkar passa dig för övrigt. Vi vågar satsa! Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Varaktighet: 3-6 månader. Arbetstid: Arbetstiden förläggs efter skoltid samt enligt överenskommelse under lov. Vi håller öppet 6.30-18.30 varje vardag. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anette Sollén,08-508 475 70 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Hökarängsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Inspirerande lärare/fritidspedagog sökes till vår fritidssatsning! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inspirerande lärare/fritidspedagog sökes till vår fritidssatsning!

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Mariaskolan
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Mariaskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Mariaskolan är en treparallellig F-9 skola som ligger på Söder i Stockholm ett stenkast från Zinkensdams idrottsplats och Tantolunden. Här möts varje dag engagerande elever och pedagoger i en gemensam strävan att göra en bra skola bättre. 1 plats(er).Mariaskolan söker en fritidspedagog till en av våra tre arbetslag F-2/fritidshem. På förmiddagarna arbetar du främst i klass tillsammans med en klasslärare och under eftermiddagen är du en av fem fritidspedagoger som ansvarar för fritidshemsverksamheten. Är du positiv, flexibel och ansvarsfull samt har en fritidspedagogutbildning eller likvärdig högskoleutbildning är det dig vi söker. Har du även någon form av spetskompetens inom bild/verkstad och "barn med särskilda behov" ser vi det som ett extra plus. I tjänsten kan det någon dag i veckan ingå öppning, 7.00-15.00 eller stängning, 9.45-18.15. Pedagogisk lunch dagligen. Löneform: Månadslön. Semestertjänst Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi ser helst att du har några års erfarenhet av pedagogiskt arbete på skola/fritidshem där ett inkluderande arbetsätt råder. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. 8 timmar per dag enligt ett schema. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr rektor Maria Mohlander ,08-508 40 755 Tillträde: 2013-08-13. Den 13-19 augusti förbereder och planerar samtliga arbetslag kommande läsår. Skolan startar för eleverna tisdagen den 20 augusti.
Företag: Stockholms stad; Mariaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Mariaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Mariaskolan

Fritidspedagog
Fritidspedagog Välkommen att söka till oss på Alla Nationers Fria Skola. Vi söker nu en ny medarbetare till vårt fritids. Vi är en interkulturell skola som erbjuder en trygg plats för växande och utveckling. På vår skola arbetar vi med ett språkutvecklande arbetssätt. Vi använder oss av verktyg som bland annat pedagogisk dokumentation och reflektion för att konkret synliggöra och vidareutveckla den pedagogiska verksamheten. Vi söker dig som är fritidspedagog/lärare med inriktning mot fritidshem som brinner för att arbeta med barns utveckling och lärande. Du ska vara trygg i din yrkesroll och ha kompetens att arbeta språkutvecklande och med pedagogisk dokumentation. Du är engagerad och har stor initiativförmåga samt ett lösningsfokuserat förhållningssätt i ditt arbete. Du respekterar och är nyfiken på olikheter hos individer. Du är väl förtrogen med skolans och fritidshemmets styrdokument och tillsammans med dina kollegor tar du ansvar för verksamhetens måluppfyllelse. Vi arbetar språkutvecklande varför det krävs att du talar god svenska, övriga språkkunskaper är meriterande. Vi erbjuder ett arbete i en stimulerande, interkulturell miljö, i en verksamhet med engagemang och glädje. Som pedagog får du möjlighet att bedriva nytänkande och framtidstänkande kring barn och pedagogiska frågor.
Företag: Easypeak AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Stockholm, Fritidspedagog Easypeak AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Eriksdalsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. 1 plats(er). Fritidspedagog 50% Vi behöver en fritidspedagog på 50% till vår SU-grupp inom Tal, språk & kommunikation på Eriksdalsskolan. Arbetet innebär att du tillsammans med övriga i arbetslaget organiserar och genomför aktiviteter under fritidsverksamheten enligt gällande styrdokument. Behörig fritidspedagog eller någon med motsvarande pedagogisk utbildning. Löneform: Månadslön. Månadslön Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Tillsvidare Arbetstid: Dagtid. Eventuella anställningsintervjuer påbörjas i vecka 32. Ange löneanspråk och referenser i din ansökan. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr rektor Eva Kempe,08-50840556 Per Sahlström, Lärare, 08-50840367, per.sahlstrom@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-08-26. 20130826
Företag: Stockholms stad; Eriksdalsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 65 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Erikslundsskolan drivs i Täby kommuns regi. Den ligger vid en återvändsgata i ett lugnt villaområde med skogen inpå knutarna. Erikslundsskolan omfattar grundskola F-5 och ingår i samma resultatenhet som Erikslunds förskola. ARBETSUPPGIFTER Du ska tillsammans med övrig fritidspersonal leda och utveckla det pedagogiska arbetet på fritidsavdelningen. KVALIFIKATIONER Examinerad fritidspedagog.
Företag: Täby Kommun, Erikslundsskolan
Ort: Täby
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Fritidspedagog: Vill du vara med och bygga en fantastisk skola?
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Bromstensskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. På Bromstensskolan går ungefär 450 elever från förskoleklass upp till år 6, med ungefär 25 elever i varje klass. Skolan ligger i Spånga, strax nordväst om Stockholm och har funnits här i mer än 100 år. Vi har en härlig skolgård med fotbollsplan, klätterställningar och en stor amfiteater där vi kan samlas vid avslutningar, insjungning av våren och andra högtider. Lite fler än 60 personer arbetar här, de flesta är pedagoger och arbetar i klasserna eller i fritidsverksamheten, men vi har även ett elevhälsoteam, ett eget tillagningskök och administrativ personal. Skolan har fyra fritidsavdelningar för de yngre barnen och en fritidsklubb för eleverna på mellanstadiet. Varje fritids har egna lokaler och vi försöker samarbeta så mycket vi kan för att skapa en stark vi-känsla på skolan. Ungefär hälften av eleverna har en annan kulturell bakgrund än svensk, så vi har många berikande kopplingar ut till övriga världen. Vi ser vår mångfald som en styrka och försöker ta till vara på det vi kan lära oss av olika kulturer. Sedan höstterminen 2012 finns en helt ny skolledning som leder arbetet med att göra Bromstensskolan till en fantastisk skola. Hur det arbetet ska gå till kan du läsa om under rubriken "Vision" och "Arbetssätt" på vår hemsida http://www.bromstensskolan.stockholm.se. Vi har stort fokus på vårt kvalitetsarbete, eftersom vi tror att goda rutiner är en viktig förutsättning för en väl fungerande skola. Mer om detta kan du läsa på adressen http://www.bromstensskolan.org. 2 plats(er). Två heltidstjänster, tillsvidareanställning Vi söker dig, en erfaren, engagerad och positiv fritidspedagog, som älskar att hjälpa barn att utvecklas och vill delta i vårt arbete att skapa en skola i världsklass. Du kommer att ingå i ett arbetslag där lärare och fritidspersonal tillsammans arbetar kring elever i en årskurs. På förmiddagarna stödjer du elevernas utveckling genom att delta i lektioner och på eftermiddagen leder du verksamheten på fritids tillsammans med dina kollegor. Du kan också komma att ha en ansvarig roll i arbetet med skolans rastverksamhet. Vi kan erbjuda dig en fast tjänst, där du planerar, genomför och följer upp verksamheten enligt läroplanens mål, där du får eleverna att växa, samtidigt som du är med och vidareutvecklar vår skola. Vi har höga förväntningar på dig och ditt engagemang och kan i gengäld lova dig ett mycket spännande uppdrag, där du kommer vara med och forma vår nya skola. Vi är nyfikna på dina tankar om hur man skapar en riktigt bra fritidsverksamhet och ber dig därför att, utöver din ansökan, besvara följande frågor: 1. Varför vill du arbeta just hos oss? 2. Vad anser du vara de viktigaste uppgifterna för en pedagog på fritids? 3. Vilka är dina bästa konkreta idéer för att utveckla ett fantastiskt fritids? - Du ska vara utbildad fritidspedagog eller ha likvärdig utbildning. - Du måste vara väl insatt i läroplanens mål och kan konkret beskriva hur du arbetar för att nå dessa mål. - Du måste vara lyhörd för verksamhetens krav och har lätt att anpassa dina arbetssätt till olika förutsättningar. - Du måste ha lätt att agera etisk förebild för eleverna och kan på ett naturligt sätt kommunicera din värdegrund i ord och handling. Löneform: Månadslön. Månadslön enligt avtal Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. - Du bör ha erfarenhet av arbete inom fritidsverksamhet. - Om du har haft en ledande roll i utvecklingsarbetet inom fritids är detta meriterande. Varaktighet: Tillsvidare. Tills vidare Arbetstid: Dagtid. Heltid enligt avtal. Schema med varierande tider under veckan. Tjänsterna är tillgängliga under förutsättning att de inte tas i anspråk av någon som redan är anställd inom Stockholms stad. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Per Hansson,08-508 037 02 Malin Levelius, Biträdande rektor, 08-508 037 03, 076-120 37 03, malin.levelius@stockholm.se Christine Lundén, Lärare (Lärarförbundet), 08-50803700, christine.lunden@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-08-12. 12 augusti 2013
Företag: Stockholms stad; Bromstensskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog: Vill du vara med och bygga en fantastisk skola? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog: Vill du vara med och bygga en fantastisk skola?

Fritidspedagog/fritidsledare/barnskötare till fritidshem 50%, em, Tillsvid.
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Fruängens skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Fruängens skola är en växande F-9-skola i centrala Fruängen, nära T-bana och bussar. Området präglas av en bebyggelse från 50- och 60-talen samt en stor pågående nybyggnation med inflyttning till området. Skolan, som är K-märkt, består av sex byggnader vackert belägna i en cirkel runt talldungar och skolgårdar. Då en av våra medarbetare går upp i tjänst söker vi nu en ersättare om 50%. 1 plats(er).Arbetet innebär - undervisning i fritidshem för åk 1-3 - att genomföra organiserade aktiviteter i enlighet med gällande styrdokument - att samverka med lärare och övrig personal. Den vi söker - är utbildad fritidspedagog, fritidsledare alt. barnskötare - tycker om att arbeta med barn - är väl fortrogen med fritidshemmets uppdrag - är innovativ och har en problemlösande inställning - har ett inkluderande förhållningssätt och utvecklar sin kompetens, särskilt i förhållande till barn i behov av särskilt stöd -har god samarbetsförmåga och är strukturerad och tydlig Löneform: Månadslön. Månadslön enligt överenskommelse. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Den vi söker - har erfarenhet av att leda barngrupper och ha kontakt med vårdnadshavare Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Tjänstgöring eftermiddagar samt under planeringstid fredag förmiddag. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal i Stockholms stad. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Maria Göransson,08-508 23 704 Margaretha Jacobsson, Lf, 08-508 23 700 (facklig) Ginger Johansson, Kommunal, 08-508 23 700 (facklig) Tillträde: 2013-08-12. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Fruängens skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/fritidsledare/barnskötare till fritidshem 50%, em, Tillsvid. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/fritidsledare/barnskötare till fritidshem 50%, em, Tillsvid.

Fritidspedagog/fritidsledare
Vi är en liten montessoriförskola och montessoriskola i Järfälla med cirka 150 barn. Förskolan och skolan är belägen i Jakobsberg med närhet till natur och kultur, samt bra kommunikationer. All personal sätter barnen i fokus, har stort engagemang och ett kreativt tänkande. Både på förskolan och i skolan prioriterar vi små barngrupper, hög personaltäthet, familjär stämning, stora möjligheter att påverka verksamheten, samarbete och vi-känsla. Nu söker vi en fritidspedagog/fritidsledare till skolans fritidsklubb under tiden 2013 09 09 - 2014 04 04, eftersom en av våra anställda ska var föräldraledig. Du ska veta vad du vill, men ändå kunna samarbeta. Du ska kunna lyssna på andra, såväl barn som vuxna, men ändå kunna sätta ner foten om det behövs. Du ska vara kreativ och gärna komma med egna idéer, men ändå inte vara rädd för att ta ansvar för områden du har liten erfarenhet av. Du kommer dels att arbeta i klass med elever i år 4 - 5 samt i fritidsverksamhet för barn i samma ålder. Det innebär också en öppning på fritids (06.30) och en stängning (17.30) varje vecka. Vi lägger stor vikt vid initiativförmåga och ansvarstagande, förmåga att vägleda barn och vara ett gott föredöme. Du måste ha någon form av erfarenhet av liknande arbete. Utdrag ur polisens belastningsregister krävs. Eftersom vi strävar efter att ha en så jämn könsfördelning som möjligt ser vi gärna manliga sökande
Företag: Montessoriskolan Växthuset
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/fritidsledare jobb, Fritidspedagog/fritidsledare Järfälla, Fritidspedagog/fritidsledare Montessoriskolan Växthuset
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/fritidsledare

Fritidspedagog 2 tjänster
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Söderhöjdens för- och grundskolor är en organisation för ca 800 barn/ungdomar. Det är en integrerad organisation med tre förskolor, en F-3 skola samt en F-9 skola. Skolorna är mångkulturella och många familjer är två eller flerspråkiga. Inom organisationen finns också Järfälla musikklasser år 4-9. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med kollegor och på egen hand kommer du att utveckla, planera och genomföra fritidsverksamhet. Den ena tjänsten är riktad mot fritidsklubb, år 4-6 och den andra med samordningsansvar inom fritidsverkshem F-3. Vårt mål är att erbjuda den bästa lärandemiljön i Järfälla kommun. Eleverna i Söderhöjdens för- och grundskolor har de bakgrundskunskaper, förmågor och den motivation som behövs för att ta en medveten, aktiv plats i samhället i framtiden. Nu är det vår utmaning att organisera för och möjliggöra denna utvecklingsresa. KVALIFIKATIONER Du är behörig fritidspedagog. Meriterande är tidigare erfarenhet av ansvarsfunktion inom fritidsverksamhet. - Du är en aktiv, initiativrik, strukturerad och ansvarstagande person som trivs och fungerar med både självständiga arbetsuppgifter och i lag med andra. - Du är en tydlig ledare som kan arbeta med att synliggöra läroplanen och barns lärande genom pedagogisk dokumentation. - Du ser möjligheterna att utifrån ett interkulturellt arbetssätt arbeta i ett mångkulturellt område. - Det är viktigt att du behärskar det svenska språket och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vana vid att arbeta med utveckling av barns sociala förmågor samt språkutveckling är meriterande.
Företag: Järfälla kommun, Söderhöjdens för- och grundskolor
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog 2 tjänster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog 2 tjänster

fritidspedagog
Kvarnbäcksskolan i Jordbro, en skola i tiden som arbetar för framtiden! Vi är en F-6 skola som har ca 300 vetgiriga elever och ca 50 engagerade och kompetenta medarbetare. Nu söker vi en utbildad fritidspedagog till skolans fritidshem med ca 170 elever. Anser du att är ett viktigt komplement för att eleverna ska nå 100% måluppfyllelse i skolan och ser du det som en självklarhet att verksamheten ska bygga på ett utforskande, laborativt och praktiskt arbetssätt där barnens förutsättningar och behov styr. Vi erbjuder arbetskamrater med ett stort engagemang för utbildning och utveckling. Du får möjlighet att äta vällagad pedagogisk lunch till subventionerat pris, gratis kaffe samt frukt vissa dagar. Verksamhetens mål: Efter fullgjord skolgång hos oss ska varje elev minst ha uppnått de olika ämnenas kunskapskrav i åk 6. Varje elev ska även ha fått möjlighet att utveckla sina egna unika förmågor, utifrån de mål och riktlinjer som anges i Lgr 11. Arbetsuppgifter: Du kommer i ett nära samarbete med övrig personal på fritidshemmet planera, genomföra, utvärdera utifrån de övergripande mål och riktlinjer Lgr 11, samt skolverkets allmänna råd om kvalitet i fritidshem. Du kommer att samverka med skolans lärare under elevens skoltid. I arbetet ingår även föräldrakontakter och kontakter med föreningar/organisationer i närområdet. Utbildningskrav: Du ska vara examinerad fritidspedagog eller lärare med inriktning fritidspedagogik och lärande. Kompetenskrav: Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift och ha förmåga att strukturera och utvärdera fritidshemsverksamheten utifrån uppställda mål och verksamhetsplaner. Du bör ha datorvana/ IT-kunskaper. Har du erfarenhet från arbete på fritidshem är det bra, men inget krav.
Företag: Haninge kommun, Kvarnbäcksskolan
Ort: Haninge
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga fritidspedagog jobb, fritidspedagog Haninge, fritidspedagog Haninge kommun, Kvarnbäcksskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: fritidspedagog

Fritidspedagog åk F - 3
Saltsjöbadens Samskola är en skola med cirka 400 elever i årskurs 6-9. Till hösten kommer vi att bli en skola med elever från förskoleklass till årskurs 9 och får då cirka 700 elever och cirka 75 personer som arbetar här. Skolan är vackert belägen i Saltsjöbaden med närhet till naturen. Från Slussen är det inte mer än 25 minuters väg med Saltsjöbanan, som stannar alldeles vid skolan. På Saltsjöbadens Samskola får varje elev, varje dag, ett lärande med hög kvalitet. Våra kännetecken är ansvar, omtanke och kreativitet. På Samskolan utvecklar vi elevernas förmåga till kommunikation, samarbete, kreativitet och självständigt tänkande. Våra elever får mycket goda resultat. Här blir varje elev väl förberedd för fortsatta studier med hjälp av bra stöd från engagerade och skickliga lärare. Eleverna har tre idrottslektioner varje vecka och får därmed en fördjupad kunskap om ledarskap, lagarbete och hälsa. Ämnesövergripande projekt med fokus på entreprenörskap, samhälls- och naturvetenskap utvecklar elevernas förmågor och ger ett helhetsperspektiv. För att bidra till nya inlärningssätt har varje elev tillgång till bra IT-verktyg. I Lärcentrum kan eleverna få stödundervisning av specialpedagoger och i vår studieverkstad finns lärare tillgängliga för att hjälpa eleverna att nå sina mål.  För mer information om skolan, gå in på www.samskolan.org Arbetsbeskrivning Som fritidspedagog ansvarar du för eftermiddagsverksamheten tillsammans med dina kollegor. Du ska arbeta med att planera, utveckla och bedriva den pedagogiska verksamheten så att den stimulerar och utmanar barns nyfikenhet, utveckling och lärande. Du skapar genom idérikedom och nytänkande förutsättningar för att arbeta enligt våra styrdokument Lgr-11 och skollagen. Under skoldagen stödjer du och hjälper till i klasserna för att hjälpa elever till bästa möjliga resultat. Du tycker om att skapa förutsättningar för god rastverksamhet. Under skoldagen är du delaktig i skolans undervisning. Kvalifikationer Vi vill att du som söker har: En högskoleutbildning med inriktning fritidshem/fritidspedagogexamen. Ett intresse av att arbeta med yngre elever år F - 3. Ett engagemang i din yrkesroll och intresse för att skapa goda relationer med barn/elever. Förmåga att se vad som behöver göras och kan agera självständigt utan detaljstyrning. Ett flexibelt arbetssätt som ger en givande fritidsvistelse för elever. Ett intresse av verksamhetsutveckling och är väl förtrogen med aktuella styrdokument. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vana att arbeta med IT är en merit. Anställningens omfattning Anställningsform: Tidsbegränsad 2013-08-12 till 2014-06-18 med möjlighet till förlängning. Omfattning: 100% Tillträde: 2013-08-12 Vi kommer att påbörja intervjuerna tidigast den 5/8. Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk internt. Kontaktperson Annika Billing, Bitr. rektor. Nås på mail under tiden 130703-130804: annika.billing@nacka.se   Fr o m 130805 nås Annika även på telefon: 070-431 98 45. Fackliga företrädare Carl Emanuelsson LR, 08-718 82 31 Örjan Andersson Lärarförbundet, 08-718 82 24
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog åk F - 3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog åk F - 3

Lärare i fritidshem/fritidspedagog
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Eddaskolan är en F-6 skola med 270 elever och närhet till naturområden och kommunikationer. Språkutvecklande arbetssätt och vårt värdegrundsarbete är grundpelarna i vårt arbete för att ge alla elever de bästa förutsättningar att nå de nationella målen. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan söker fritidspedagog/lärare i fritidshem för arbete och utveckling av vår fritidsverksamhet enligt LGR 11. Vår fritidspersonal samverkar med lärare kring våra elevers lärande. KVALIFIKATIONER Behörig fritidspedagog/lärare mot fritidshem.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/fritidspedagog

BARNSKÖTARE/FRITIDSPEDAGOG
Vi söker en utbildad barnskötare/fritidspedagog för en deltidstjänst på eftermiddagarna (20 tim/vecka). Du kommer att arbeta med 6-7-åringar. Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. KRAV: Utdrag ur belastningsregistret måste finnas. Max 1 år gammalt. Du ska förutom din utbildning kunna leda och planera aktiviteter som t e x sport, drama eller skapande. Du ska vara glad och positiv, engagerad, flexibel, serviceinriktad och van vid att kunna hantera många saker samtidigt. Välkommen med din ansökan! Endast ansökan via mail.
Företag: Fritidshemmet Östangården AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga BARNSKÖTARE/FRITIDSPEDAGOG jobb, BARNSKÖTARE/FRITIDSPEDAGOG Stockholm, BARNSKÖTARE/FRITIDSPEDAGOG Fritidshemmet Östangården AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BARNSKÖTARE/FRITIDSPEDAGOG

Fritidspedagog
Är du Sveriges bästa fritidspedagog? Då tycker vi du ska jobba hos oss på NTM, vi kommer utveckla och satsa på dig! Nu söker vi ytterligare en fritidspedagog till NTM - Nya Tidens Montessoriskola. NTM har siktet på att bli Sveriges bästa skola och söker därför dig som är passionerad fritidspedagog och som vill med på resan. Skolan arbetar med elever från förskoleklass till åk 9, du kommer att arbeta primärt med elever i åldrarna F-3. Arbetsplatsen präglas av en härlig stämning mellan kollegorna, högt i tak och en ständig strävan om att utvecklas och bli ännu bättre. Arbetsuppgifter: Som fritidspedagog kommer du att arbeta med på en fritidsenhet präglad av montessoripedagogik. Du kommer också stötta den undervisande verksamheten under förmiddagarna. Du kommer ingå i ett team och arbeta tätt med dina kollegor. I rollen som pedagog sätter du alltid eleven i centrum! VI SÖKER JUST NU DIG SOM Utbildad fritidspedagog Vi ser gärna att du har god datorvana och ledaregenskaper. Det är meriterande om du har montessoriutbildning eller erfarenhet av montessoripedagogik. Som person är du nyfiken och öppen för ständig utveckling. Du har stor passion för lärande, både för din egen- och elevens del. Vidare är du flexibel, har lätt för att samarbeta och har ett stort engagemang i ditt arbete. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Anders Ericson, 08-732 02 59 / 0709803938 VD Henrik Haglund, 08-732 00 59 / 0707575248
Företag: Nya Tidens Montessoriskola i Täby AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Täby, Fritidspedagog Nya Tidens Montessoriskola i Täby AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Fritidspedagog till Neglinge skola
Arbetsbeskrivning "En trygg, rolig och utmanande arbetsplats för barn och vuxna varje dag med sikte på framtiden" Vi söker en fritidspedagog till Neglinge skola. Tjänsten innebär arbete i skolan och på fritids i en helintegrerad verksamhet där arbetslaget - lärare och fritidspedagoger - har ett gemensamt ansvar för hela dagen. Barnen ska erbjudas en lustfylld dag med hög kvalitet där trygga, kompetenta och empatiska vuxna finns närvarande. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv med fokus på barns lärande och lek. Du tycker om att samarbeta och skapa bra relationer med både barn och vuxna. Vi arbetar med både hjärna och hjärta vilket betyder att varje barn behöver känna trygghet, glädje, stimulans och krav för att utvecklas. Vi söker dig som gillar utmaningar, ser möjligheter och vill ha kul på jobbet. Du är engagerad och ambitiös samt har ett brinnande intresse för pedagogik och värdegrundsfrågor  Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter engagemang, pedagogisk kompetens samt förmåga att stödja och stimulera barnets utveckling och lärande såväl under skoldagen som under fritidstid. Arbetsplatsbeskrivning Neglinge skola ligger vackert belägen med närhet till skog och hav. Det är en skola med elever från förskoleklass till årskurs 5. Vi har två fritidsavdelningar, en med barn från förskoleklass och årskurs 1 samt en avdelning med elever från årskurs 2 och 3. Vi har dessutom en fritidsklubb för elever i årskurs 4-5. Vi har ca 330 elever på skolan. Det är lätt att ta sig till Neglinge skola med Saltsjöbanan från Slussen. Kvalifikationer som krävs Fritidspedagog eller lärare 1-7 med inriktning på fritidsverksamhet.  Interaktivt lärande är meriterande. Du bör ha god struktur i ditt arbete, kan arbeta målinriktat, är ansvarstagande och flexibel. Du ska ha förmåga att skapa trygghet och goda realtioner med elever och föräldrar. Vi vill att du har en positiv syn på uppdraget och ser det som en styrka att arbeta i arbetslag. Vi ser gärna att du är kreativ, initiativrik och vill pröva nya metoder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Lön Månadslön Förmåner Fria måltider. Friskvårdsbidrag 1000kr/år. Egen lånedator. Pedagogsik handledning. Kompetensutvecklingsbidrag. Anställningen omfattning Vikariat 2013-08-12- 2013-12 20, med ev möjlighet till förlängning Tjänsten omfattar 75% Tillträde 12 augusti 2013.  Kontaktpersoner Lisa Landström rektor 070-431 79 09                         lisa.landstrom@nacka.se Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 7 aug 2013. Du söker denna tjänst via vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på Sök längst ner i annonsen. Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk internt. Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande. Välkommen med din ansökan. Du söker denna tjänst via vårt rekryteringsverktyg.   I Nacka bor drygt 92 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytandeoch stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Neglinge skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Neglinge skola

Södermalmsskolan söker en fritidspedagog/lärare i fritidshem!
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Södermalmsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Södermalmsskolan - en skola att räkna med! Södermalmsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola från förskoleklass upp till åk 9 vid Mariatorget på Södermalm. Skolan har cirka 800 elever och 120 personal. Södermalmsskolan är en populär skola med elever och personal som trivs. 1 plats(er). (Tjänsten utlyses under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för övertalig.) Arbetsuppgifter Vi arbetar i arbetslag år F-3 med integrerat fritidshem. Du kommer att samverka med fritidspedagoger, förskollärare och lärare i ditt arbetslag och med övrig personal på skolan. Ditt huvudansvarsområde är fritidshemsverksamheten och att i samverkan med arbetslaget skapa en lustfylld och meningsfull fritidshemsverksamhet för eleverna. Vi söker nu 1 fritidspedagog/ lärare i fritidshem Du ska • ha fritidspedagogexamen eller vara behörig lärare i fritidshem • kunna samarbeta i arbetslag • vara flexibel och framåt • alltid ha eleverna i fokus • tycka att utveckling är berikande och vilja vara med och utveckla fritidshemmet till ett fritidshem i världsklass. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Ett positivt förhållningssätt är dessutom något vi värderar högt. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anna Gustafsson Therese Hemmälin, Biträdande rektor, therese.hemmalin@stockholm.se Catharina Lind, Lärarförbundet, catharina.lindh@stockholm.se (facklig) Ulla Lempke, Lärarförbundet, ulla.lempke@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-08-19. Tjänsten är en semestertjänst med tillsvidareanställning på 100 % från och med 2013-08-19 eller enligt överenskommelse
Företag: Stockholms stad; Södermalmsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Södermalmsskolan söker en fritidspedagog/lärare i fritidshem! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Södermalmsskolan söker en fritidspedagog/lärare i fritidshem!

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Johannes skola
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Johannes skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Johannes skola är en mellanstor grundskola för år F-6 med ca. 500 elever. Vår tvåspråkiga inriktning, engelska/svenska, som innebär att en tredjedel av våra elever undervisas på hälften engelska och hälften svenska och vår internationella karaktär, genomsyrar hela verksamheten. Vår skola är en av de skolor som deltar i en stor satsning från utbildningsförvaltningen som innebär att vi arbetar med ett stort antal iPads som ett kompletterande verktyg i vår undervisning. Skolan är belägen vid Roslagstull, ett stenkast från Hagaparken med dess fantastiska miljö. Skolbyggnaden är en s.k. palatsskola, byggd 1890 med anrika, vackra lokaler. Varmt välkommen till oss på Johannes, skolan med internationell karaktär, tvåspråkig inriktning och hög kvalitet på undervisningen! 1 plats(er).Till hösten söker vi en fritidspedagog till vår skola. Ditt uppdrag innebär att du tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget ska ansvara för planering, genomförande och uppföljning/utvärdering av verksamheten på din avdelning, i detta fall åk 1. Uppdraget innebär också ett engagerat deltagande i klassrummet och ett gott samarbete med berörda lärare. Din arbetstid kommer att vara förlagd i klassrummet, under raster och på fritidshemmet. Uttagen examen som fritidspedagog, förskollärare eller grundskollärare i fritidshem krävs. Goda IT-kunskaper ökar dina möjligheter till arbete hos oss. Vi deltar i en stor IT-satsning och har tillgång till ett stort antal iPads som ett kompletterande verktyg i undervisningen. Egenskaper som vi efterfrågar är god organisationsförmåga, drivkraft, stresstålighet och en positiv grundinställning. Det är också viktigt för oss att du ser din pedagoggärning som en "del i helheten" på vår skola och har ett stort intresse för skolutveckling. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av verksamhet på fritidshem är meriterande. Arbetstid: Dagtid. Vi skolledare är på semester mellan den 1 juli till den 4 augusti. Vi är åter på plats den 5 augusti så misströsta inte om du inte hört något ifrån oss inna dess. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Ingrid Sahl,08-508 44 513 Catrin Hyllander Nyqwist, Rektor, 08-508 44 540, 076-12 44 540, catrin.nyqwist@stockholm.se Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Johannes skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Johannes skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Johannes skola

Skolassistent / fritidspedagog Parkhemsskolan
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Som skolassistent ansvarar du för att samordna och adminstrera skolans verksamhet. System som ingår i tjänsten är: *extens - elev/personalregistrering, SCB statestik, klasslistor, undervisnings-grupper, modersmålsgrupper osv. * vklass - administratör, får novaschem att synka, löser pedagogernas problem, bistår vårdnadshavare och pedagoger med lösenord. * novaschem - lägger in schema i novaschem som synkas med vklass * IOF - mottagningsattestering av fakturor * Beslutsstöd - translistor (ser så inget hamnat på fel konto/verksamhet), bevakar pedagogernas löner så inget ser konstigt ut, bistår pedagogerna med budgetfrågor * E-tjänsten - hanterar in och ut flyttningar, modersmålsansökningar, håller koll på fritidsuppsägningar, skolvalet * HRM - bistår pedagogerna med frågor ang. lön etc, bevakar att pedagoger lägger in frånvaro etc Har tät kontakt med lönekontoret. Gör lunchlistor och momsomföringar för kostnaden av luncher. * Unikum - registrerar grupper/pedagoger, bistår vårdnadshavare och pedagoger med lösenord * Comaea/Koll - registrerar pedagogerna * Hemsidan - ansvarar för att hemsidan uppdateras kontinuerligt * Lex-diarieföring Arbeta i skolans fritidsverksamhet KVALIFIKATIONER Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter Vi ser gärna att du har erfarenhet av: * att arbeta som adminstratör * att arbeta med service * att hantera ekonomi * att hantera olika system Att arbeta/utveckla fritids
Företag: Botkyrka kommun, Skolområde Tullinge
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Skolassistent / fritidspedagog Parkhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolassistent / fritidspedagog Parkhemsskolan

Vik. fritidspedagog
Upplands Väsby kommun planerar och utvecklar en hållbar framtid för invånare och företag i Väsby. Vi ger väsbyborna service i världsklass. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Breddenskolan ligger i sydöstra delen av Upplands Väsby i ett naturskönt område med skogen nära inpå knutarna. Skolan har ca 380 elever från förskoleklass till år 5 och ca 45 medarbetare. Breddenskolan är en trivsam arbetsplats. Skolan arbetar systematiskt med uppföljning av elevernas kunskapsresultat och kollegialt lärande för att alla elever ska nå målen. Professionalitet, samarbete och engagemang är nyckelkompetenser för att du ska trivas här. Du är en lagspelare som vill medverka till en skola för alla. Besök gärna skolans hemsida för mer information, http://www.upplandsvasby.se/2/utbildning-och-barnomsorg/grundskola-och-skolbarnomsorg/grundskolor/breddenskolan.html . Arbetsuppgifter Fritidshemmet samarbetar med förskoleklass och grundskola för att alla elever ska utvecklas på bästa sätt efter sina förutsättningar. I fritidshemmet ska verksamheten genomsyras av läroplanens värdegrund och utbildningsmål. Centralt är att ge eleverna en meningsfull fritid. Kvalifikationer Fritidspedagogutbildning Vi söker dig som besitter goda ledaregenskaper. Det är positivt om du har intresse för utomhuspedagogik. Du ska kunna leda, samordna, skapa engagemang och delaktighet. Din goda samarbetsförmåga är avgörande för uppdraget - hur du arbetar med andra människor, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vi ser att du är trygg, stabil och har självinsikt. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Goda kunskaper och intresse för språkstärkande arbetssätt och IT krävs. Arbetstid/varaktighet Vikariat, 75%, 12 augusti tom 20 december 2013. Schemalagd arbetstid måndag - fredag. Tillträdesdatum - 12 august 2013. Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Kontaktperson Ebba Wannegård, rektor, 08- 590 97564. Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, senast 2013-07-24. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. fritidspedagog

Futuraskolan Gåshaga - Fritidspedagog
Futuraskolan är ett friskoleföretag som driver förskolor och skolor i Stockholms län. Idag finns det 12 förskolor, 8 skolor, ca 350 medarbetare och drygt 2 300 barn i Futuraskolan. www.futuraskolan.se Vår profil är internationell. Vi har en stark och levande värdegrund. De värderingar som främst kännetecknar vår kultur är progressivitet, energi och respekt. Och så har vi ett löfte: Hos oss ska varje barn synliggöras, utmanas och lyckas. Det lovar vi! Vi söker en fritidspedagog som har ett brinnande intresse för barns lärande och ser vår inriktning som stimulerande och spännande. Vi ser att du är en person som tar egna initiativ, har bra arbetsdisciplin och kan stimulera, handleda och genomföra självständiga uppgifter i fritidsverksamheten. Futuraskolan Gåshaga, Lidingö är en F-5 skola. Skolan har klasser från förskoleklass till år 5 med 220 elever. Vi har engagerade medarbetare och glada och nyfikna elever. Vi följer den svenska läroplanen och arbetar med tematiskt arbete med utgångspunkt från IPC, International Primary Curriculum. Intervjuer sker löpande. Vill du bli en av oss? Skicka din ansökan snarast till: Catharina Tornberg, Rektor catharina.tornberg@futuraskolan.se 0767-242558
Företag: Futuraskolan Gåshaga
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Futuraskolan Gåshaga - Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Futuraskolan Gåshaga - Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Skanskvarnsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Skanskvarnsskolan ligger i Årsta. Skolan ligger med naturen runt knuten, samtidigt som kommunikationerna hit är goda. Vi är en F-6 skola med ca. 400 elever och vi också har Rh-klasser för rörelsehindrade elever. Till hösten genomför vi en ny organisation där vi inför åldersblandade fritidshem för åk F-2 samt ett årskurs 3-fritids. Vi arbetar också med stadens "Plan för utveckling av fritidshem". Vill du vara en drivkraft i dessa utvecklingsarbeten kan du vara den vi söker. I uppdraget ingår att planera, genomföra och utvärdera fritidshemsverksamheten samt att vara en resurs under skoltid. Du ska kunna samarbeta men också arbeta självständigt och ta egna initiativ. 2 plats(er).Under förmiddagen samverkar du med skolan och under eftermiddagar och lov arbetar du med fritidshemsverksamhet. Fritidspedagogutbildning eller liknande. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av barnpedagogiskt arbete. Arbetstid: Dagtid. Dagtid enligt schema. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: rektor Elisabeth Bäck,08-508 166 61 Marianne Zetterlund, Lärarförbundet, 08-508 166 60 (facklig) Tillträde: 2013-08-12. Tillträde 21030812 eller enligt överenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Skanskvarnsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Katarina Södra skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Katarina Södra skola är belägen på Södermalm alldeles vid Nytorget. Skolans verksamhet utgår från barnets behov under hela dagen - Hela barnet hela dagen. Skolan har ca 560 elever från förskoleklass t.o.m. åk 6 1 plats(er). Ev. möjlighet till tillsvidareanställning Vi söker dig som vill arbeta i förskoleklass eller åk 1. Samverkan skola/fritids ingår i ditt arbete. Vi söker dig som vill vara med och bidra i utvecklingsarbetet. Du ska tillsammans med dina kollegor planera, genomföra och utvärdera verksamheten. Du ska medverka vid föräldramöten och utvecklingssamtal. Viktigt i arbetet är att kunna leda en elevgrupp i olika aktiviteter både lek, utevistelse, skapande och sociala sammanhang. Du är positiv och har lätt för att arbeta med dina kollegor. Du har förmågan att bygga goda relationer till såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Du kan arbeta självständigt och har ett stort driv. Löneform: Månadslön. semestertjänst Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Margareta Scherman,08-508 42 400 Hossein Tajik, Biträdande rektor, 0850842431, 0761242431, hossein.tajik@stockholm.se Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Katarina Södra skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Sköndalsskolan söker lärare i fritidshem / fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Sköndalsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Sköndalsskolan och Sandåkraskolan bildar tillsammans resultatenheten Sköndals skolor. Båda skolorna ligger i det natursköna området Sköndal med närhet till Drevviken. Sköndalsskolan kommer läsåret 13/14 ha ca 430 elever i årskurserna F-6, fyra fritidshem och en fritidsklubb. Vår vision är "När eleverna slutar i Sköndals skolor efter årskurs 6 ska de lämna oss med gott självförtroende samt ett intresse för fortsatt lärande". 1 plats(er).Arbete på integrerat fritidshem samt fotbollsträning av elever årskurs 4-6. Samarbete inom arbetslag, fritidshem samt med övrig personal och föräldrar. Vi söker dig som är fritidslärare och utbildad fotbollstränare gärna med utbildning i idrottsvetenskap samt med erfarenhet av arbete med barn. Du ska tycka om att arbeta i arbetslag samt ha ett stort intresse för att utveckla fritidshemmens verksamhet. Du är en trygg och stabil person som kan kommunicera väl med barn, föräldrar och medarbetare. Du har förmåga att kunna hantera en större barngrupp. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av arbete på integrerat fritidshem. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anette Karlsson,08-508 47 303 Sharon Rubin, Lokalombud, 08-7249708, sharon.rubin@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Sköndalsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sköndalsskolan söker lärare i fritidshem / fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sköndalsskolan söker lärare i fritidshem / fritidspedagog

Vik fritidspedagog till Björkestaskolan
(ref.nr 145554/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta hos oss som fritidspedagog i åk 1.   Björkestaskolan är en F-5 skola med härliga elever och en mycket kompetent personalgrupp. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga.   Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av arbetet på fritidshemmet. Du arbetar även med eleverna under skoltid. God föräldrakontakt ingår i ditt arbete. Kvalifikationer: Vi söker i första hand dig som är utbildad fritidspedagog. Anställningen: Tjänsten är ett vikariat på 100 % fr.o.m. 130819 t.o.m. 131231 med ev. förlängning. För mer information ring: Rektor Kristina Segernäs                         tfn 08-555 013 01   Bitr rektor Maria Åkerlund                        tfn 08-555 013 20 Fackliga företrädare Lärarförbundet, lärare Kersti Arnebo          tfn 08-555 013 02 Lärarnas Riksförbund, lärare Siv Sjödin       tfn 08-555 014 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vik fritidspedagog till Björkestaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik fritidspedagog till Björkestaskolan

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Norra Ängby skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Tjänsten är i Bromma Kyrkskola som är en anexskola till Norra Ängby skolor. Skolan ligger i ett lungt villaområde med stora möjligheter till uteverksamhet i närområdet. I skolan finns en förskoleklass, en Åk 1 och en åk 2, ca 80 elever totalt. 1 plats(er).Du kommer att arbeta i team med lärare, förskollärare, fritidspedagoger och barnskötare. Under skoldagen arbetar du i förskoleklass / klass och på eftermiddagen arbetar du på fritidshem i åldersblandade grupper. Du har fritidspedagogsexamen alternativt barnskötarutbildning. Stor hänsyn tas till personliga kvalifikationer. Löneform: Månadslön. Månadslön. Individuell lönesättning. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Du bör ha erfarenhet av arbete på fritidshem. Varaktighet: Eventuell förlängning VT-14 Arbetstid: Dagtid. Enligt schema. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Annika Nyquist,08 50843181 Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Norra Ängby skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Igelboda skola i Saltsjöbaden söker fritidspedagog till förskoleklass
I Nacka bor drygt 93 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.Arbetsplatsen Igelboda skola är en F-6 skola med 550 elever och integrerad fritidsverksamhet. Vi har en positiv inställning där alla är engagerade i sitt arbete och vågar! Skolan ligger 25 min från Slussen med tåg. Gå gärna in på vår hemsida www.igelboda.nacka.se och läs mer om oss.  Arbetsuppgifter I dina arbetsuppgifter ingår att stödja och stimulera barnens utveckling och lärande. Du ska vara med och vidareutveckla vår fina verksamhet. Vi vill att du tar egna initiativ och bidrar till att utveckla Igelboda skola. Kvalifikationer Du ska vara utbildad fritidspedagog. Vi vill att du som person är trygg, passionerat engagerad och har en god samarbetsförmåga. Anställningsvillkor Erfarenhet: Krävs Omfattning: Heltid Löneform: Månadslön Varaktighet: Tillsvidare Arbetstid: Schema Tillträde: 16/8 2013 Antal platser: 1 Mer information om ansökan Vill du veta mer om tjänsten så kontaktar du biträdande rektor Monika Neuman, 070 431 82 41. Facklig representant: Rose-Marie Eklund 08 718 82 50 Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 4/8 2013.    I Nacka kommun står medborgarna i fokus, där tillgänglighet och service präglas av kvalitet och gemensamt ansvar. Kompetenta, motiverade, stolta och engagerade medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi har förtroende och respekt för människors kunskap och egen förmåga samt för deras vilja att ta ansvar. Som arbetsgivare betonar vi vikten av en rättvis och likabehandling, vi eftersträvar en verksamhet fri från all diskriminering.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Igelboda skola i Saltsjöbaden söker fritidspedagog till förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Igelboda skola i Saltsjöbaden söker fritidspedagog till förskoleklass

Fritidspedagog i förskoleklass
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Skarpnäcks skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Skarpnäcksskola ligger i Kärrtorp, i Stockholms sydöstra del (T-bana mot Skarpnäck). Skolan ligger 20 minuter från T-centralen. Skolan är 80 år gammal och är en F-9 skola med ca 800 elever. 1 plats(er). Skarpnäcks skola växer och vi behöver därför fler proffsiga och engagerade medarbetare att utveckla vårt inkluderande arbetssätt Vi söker en fritidspedagog med formell behörighet. Du kommer att arbeta i vår förskoleklass. Du ingår i ett arbetslag, som har ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete. Behörig fritidspedagog. Löneform: Månadslön. Enl ök. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Du ingår i ett arbetslag, som har ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete. Om skolan: Skolan är över åttio år ung. Inom dess väggar bedrivs en verksamhet vilken bygger på förvaltandet av den samlade teoribasen och empirin i kombination med en gemensam vilja att ständigt utvecklas. Professionaliteten och engagemanget hos de yrkesverksamma är ytterst hög och vi har härliga elever. Vad vi erbjuder och efterfrågar: Vi vågar lova att du här erbjuds stora möjligheter att utvecklas inom ditt uppdrag. På vår skola står pedagogiken och didaktiken i centrum, och därmed eleven och du som medarbetare. Vi söker dig som vill bidra med just din kunskap till vår satsning på att använda den samlade teorin och erfarenheten till att vidareutveckla skolan. Skarpnäcks skola är en Övnings skola, vilket innebär att vi är en av fem grundskolor i Stockholms Stad som är en särskilt utvald övningsskola med syftet att höja kvaliteten i lärarutbildningen och stärka studenternas professionsutveckling genom ett närmare samarbete mellan universitets- och verksamhetsförlagd utbildning. Skolan ingår också i ett forskningsprojekt (IFOUS) som är ett nationellt forskningsprojekt kring inkludering. Vi är en av två skolor i Stockholms stad. Totalt samverkar 12 kommuner. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Tom Hagman Tillträde: 2013-08-13. 2013-08-13 eller enl ök.
Företag: Stockholms stad; Skarpnäcks skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog i förskoleklass

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Kvickenstorpsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Farsta grundskola består av två skolor mitt i hjärtat av Farsta och är en F-9:enhet. Skolorna ligger nära T-banestationerna Hökarängen och Farsta C och har närhet till många grönområden och en vackert belägen parklek, Farstaängen. Vi arbetar med heldagsperspektiv där eleven alltid är i fokus. Just nu är vi i en expansiv fas vilket innebär att skolan behöver anställa fler fantastiska pedagoger. Skolan har ca 620 elever i årskurserna 0-9. 1 plats(er). 100% Farsta grundskola utvecklar sin fritidsverksamhet. VI söker dig som vill vara med och bidra i utvecklingsarbetet. Vi söker dig som ser möjligheter och tycker utveckling är kul, har humor och älskar barn! Som fritidspedagog på fritidshemmet ska du medverka till att en positiv och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen genom att delta i det pedagogiska utvecklingsarbetet. Du ska också kunna upptäcka och analysera möjligheter hos enskilda barn och i barngruppen. Du ska vara engagerad och delta aktivt i planering och utvärdering av arbetet. Du ska medverka vid föräldramöten, utvecklingssamtal och individuell planering för varje barn. Viktigt i arbetet är att kunna leda en elevgrupp i olika aktiviteter både lek, utevistelse, skapande och sociala sammanhang. Det är av vikt att du arbetar aktivt med att stödja elevernas förmåga och vilja till ansvar och inflytande. Utbildning: Frititdspedagog/förskollärare/lärare mot yngre åldrar. Du är engagerad i ditt uppdrag och drivs av att leda eleverna i deras utveckling både kunskapsmässigt och socialt. Du är tydlig, organiserad, lyhörd och bra på att samarbeta. Du ska ha förmåga att utgå från det kreativa och är bra på att fånga elevernas uppmärksamhet på ett positivt sätt. Löneform: Månadslön. Månadslön Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Heltid. Semestertjänst. Tjänsten tillsätts om den ej tas i anspråk av övertalighet i staden. OBS! Ansökan måste lämnas via jobbistan. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr. rektor Roger Odell Annika Engblom, Lärarförbundet, 0762-472 548 (facklig) Maria Bjurholm, Lärarnas Riksförbund, 0703-907 396 (facklig) Tillträde: 2013-08-13. Tisdagen den 13 augusti 2013.
Företag: Stockholms stad; Kvickenstorpsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Fritidspedagog/Barnskötare
EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 15 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. NÄRLUNDA FÖRSKOLEKLASS, SKOLA & FRITIDS har ca 300 elever i år F-5 och ligger i ett naturskönt område i Ekerö tätort. Vårt kännetecken är ÄPPLET – symbolen för kunskap, kultur och hälsa. Vårt valspråk är alla ”Alla våra barn är våra gemensamma barn”. Vi erbjuder en trevlig skola med kompetenta kollegor och positiva elever. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta eftermiddagar i förskoleklassens fritidshem. Genom ett nära samarbete med övrig personal ska du planera, genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet i verksamheten. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du är utbildad fritidspedagog eller barnskötare. Vi söker dig som tar egna initiativ, är positiv och engagerad och har lätt för att samarbeta. Du ska ha förmågan att väcka elevers nyfikenhet och lust att lära.
Företag: Närlundaskolan - Ekerö kommun
Ort: Ekerö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/Barnskötare jobb, Fritidspedagog/Barnskötare Ekerö, Fritidspedagog/Barnskötare Närlundaskolan - Ekerö kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/Barnskötare

Fritidspedagog/fritidsledare/lärare
Kulturama Grundskola i Hammarby Sjöstad expanderar. Sök oss och kanske blir du en som är med och fortsatt utvecklar en av Stockholms bästa skolor. Fritidspedagog/fritidsledare eller lärare 80% tillsvidare. Beräknad start 12 augusti. Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog, förskollärare eller lärare och vill arbeta på vår fritidsklubb. Du kommer också vara resurslärare i skolan en del av tjänsten. Du har goda ledaregenskaper och har nått goda resultat i liknande arbetsuppgifter. Du är både flexibel och tydlig i samarbetet med kollegor. Undervisningen på Kulturama kännetecknas av öppenhet och respekt där eleven/student ses som medskapare av kunskap. Som ett led i detta arbetar skolan på ett medvetet sätt med estetiska lärprocesser. Undervisningen bidrar till att våra elever: - tar ansvar för eget lärande - tränar kreativitet och problemlösningsförmåga - övar slitstarka basfärdigheter - utvecklar social kompetens - reflekterar över sitt eget lärande Välkommen med din ansökan och meritförteckning med löneanspråk senast den 26 juli till: Kulturama Grundskola, Box 19193, 104 32 Stockholm. Maila gärna ansökan och CV till mikael.skoldmark@kulturama.se För mer information kan du ringa till rektor Mikael Sköldmark 0733-729085. www.kulturama.se/grundskola Kulturama Grundskola Skola i Hammarby Sjöstad är en 4-9 grundskola som idag har 450 elever fördelade på 3 parallellklasser per årskurs. Från hösten 2013 expanderar vi med en parallellklass till i åk 4, 5 och 6. Grundskolan fördelar sig på två adresser, åk 4-5 i Danvikstull och åk 6-9 blir kvar i Hammarby Sjöstad. Skolan är en av Stockholms friskolor med profil dans, sång, teater och musik och vänder sig till elever som vill utveckla sitt kunnande inom dansen, sången, teatern och musiken tillsammans med grundskolans ämnen. Vår vision är en skola som ska bygga på glädjen i att utöva dessa ämnen och ge eleven en trygg och bra skolgång där individen är i fokus. Skolan tillhör Medborgarskolan Stockholm
Företag: Kulturama / Medborgarskolan Sthlmsreg
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/fritidsledare/lärare jobb, Fritidspedagog/fritidsledare/lärare Stockholm, Fritidspedagog/fritidsledare/lärare Kulturama / Medborgarskolan Sthlmsreg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/fritidsledare/lärare

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Hallsta skola
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Hallsta skola ligger i norra Norrtälje kommun. På skolan går idag 267 elever. Vi har två arbetslag, ett i F-6 och ett i 7-9. vi deltar i lärarstudenters utbildning genom VFU. Vi befinner oss i en utvecklingsfas som innebär ett utvecklande av arbetslagen med fokus på att skriva LPP:er och stimulera elevernas förmågor. Vi har på Hallsta tagit på oss att leva upp till de höga förväntningar på ökad kvalitet och måluppfyllelse som ställs på skolan idag och i framtiden. ARBETSUPPGIFTER Arbeta i fritidsverksamhet för barn som går i åk F-6. KVALIFIKATIONER Hallsta skola söker dig som har ett brinnande intresse vad gäller barn och fritidsaktiviteter. Det är viktigt att du kan möta andra med ödmjukhet och vara beredd på förändringar. Du har stort engagemang, deltar gärna i den pedagogiska debatten och ser möjligheter för både arbetskamrater och barn. Du är lärare mot fritidshem samt har erfarenhet och kunskap om arbetet på fritids. Du är samarbetsvillig, flexibel och självständig. Vi ser gärna att du har fritidspedagogexamen. Eventuellt kan provanställning bli aktuell.
Företag: Norrtälje kommun
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Hallsta skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Hallsta skola

Lärare i fritidshem/fritidspedagog
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan. Sätunaskolan är en nybyggd och modern skola som ger möjlighet till att arbeta interaktivt, och med både lärande och hälsa i fokus. På skolan finns en kommunövergripande grupp för elever inom autismsspektrat. Vi har ett inkluderande förhållningssätt och arbetar med en helhetssyn på barn, lärande och utveckling. Vi menar att social och intellektuell utveckling sker parallellt - ”både hjärta och hjärna”. Det betyder att varje barn behöver känna trygghet, glädje, stimulans och krav för att utvecklas. Vår skola ska vara en plats som är rolig, intressant och viktig för både barn och vuxna, en plats där vi lär oss känna respekt, ansvar och empati. Skolans värdegrund är betydande i hur vi förhåller oss. ARBETSUPPGIFTER Arbete i skolans fritidsverksamhet. Under skoltid sker samarbetet med en klasslärare i syfte att nå en hög måluppfyllelse. Strävan är att ha en verksamhet av hög kvalitet med ordinarie uppgifter på fritids för att stimulera till lek och lärande. KVALIFIKATIONER Fritidspedagogutbildning, förskollärare eller lärare i yngre åldrar. Erfarenhet av arbete med elever i behov av stöd inom autismspektrat är önskvärt. Fritidsarbete med rörelse och hälsa i fokus och att kunna arbeta interaktivt är meriterande.
Företag: Sigtuna kommun, Sätunaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Fritidspedagog/förskollärare med vidgade vyer!
Skärgårdskommunen Österåker växer. Idag har Österåker drygt 40 000 invånare, ung befolkning och starkt nyföretagande. Skärgården och den fantastiska roslagsnaturen ger många möjligheter till aktiv fritid och härligt boende. Även om storstaden ligger nära - 30 minuter med tåg eller bil till Stockholm - finns det mesta inom kommunen. För mer information www.osteraker.se. Vidgade vyer! Vi söker dig som vill vidga dina vyer tillsammans med elever och kollegor. Att arbeta på Skärgårdsstadsskolan är varierande, roligt och utvecklande. På Skärgårdsstadsskolan arbetar vi för att alla elever ska lyckas utifrån sina egna förutsättningar. Vi tar gemensamt ansvar för elevernas kunskapsutveckling och för oss är det viktigt att vi har glädje i lärandet i en trygg och inspirerande miljö. Vår inriktning utgår från Kunskap (matematik och språk), Innovationer (kreativitet och teknik) och Medmänsklighet.  Nästa läsår fortsätter vi att utveckla vårt arbetssätt. På fritids kommer ett språkutvecklande och kreativt arbetssätt att stå i fokus och vi söker dig som har ett stort intresse för och en vilja att utveckla verksamheten på fritids och i skolan (F-5) Behörighet Behörig fritidspedagog eller förskollärare Du måste vara kreativ, kompetent, strukturerad och ha förmåga att möta varje elev med respekt och höga förväntningar. Du har en pedagogisk grundsyn som stämmer överens med goda värderingar. Du är självständig, drivande och har en förmåga att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar Erfarenhet från arbete med barn med behov av särskilt stöd är nödvändig. Meriterande:  Erfarenhet från arbete på fritids och förskoleklass. Utbildning i drama, dans, musik.   Löneform: Månadslön.  Anställningsform: Tillsvidare from 130812 Tjänstens omfattning: 80-100%  Mer om vår skola: • Förskoleklass- årskurs 9 • Engelska från årskurs 1 • Franska, spanska och engelska som språkval i årskurserna 6-9 • Elevhälsoteam där skolsköterska, skolpsykolog, talpedagog, kurator, speciallärare, studie och yrkesvägledare och rektor ingår • Hög kvalitet på vår verksamhet • Mycket goda studieresultat • Vi arbetar med likabehandling enligt Olweusprogrammet • För elever som är mellan 6-12 erbjuder vi en spännande och lärorik fritidstid • KRAM- en värdegrund som genomsyrar vårt förhållningssätt • www.osteraker.se/skargardsstadsskolan
Företag: Österåkers kommun
Ort: Österåker
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/förskollärare med vidgade vyer! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/förskollärare med vidgade vyer!

Myrsjöskolan söker fritidspedagog/lärare i fritidshem/förskollärare
I Nacka bor drygt 93 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.  Välkommen till Myrsjöskolan Är du kreativ och intresserad av att ge barn en lekfull och stimulerande verksamhet på fritids och i skolan? Är du intresserad av att arbeta utifrån läroplanen, Lgr-11? Då ska du söka till oss! Myrsjöskolan är en F-9-skola i Nacka. Vi har en fin naturmiljö runt skolan och nära till kommunikationer.                                                                                                  På fritids arbetar du med en kollega i nära samarbete med läraren. Vi har 10 fritidsavdelningar som består av ca 25-35 barn. KVALIFIKATIONER                                                                                                                                                                       Du är fritidspedagog/ förskollärare/ lärare med inriktining mot fritidshem eller har liknande adekvat högskoleutbildning. Du ska vara väl förtrogen med fritidshemmets uppdrag och ha ett intresse för pedagogisk utveckling. Våra nationella och lokala styrdokument ska ingå som en naturlig del i din dagliga planering.   Läs gärna mer om oss på vår hemsida; www.myrsjo.nacka.se   Mer information och ansökan  Kontakta gärna bitr rektor Lena Wikenholm, tel 070-431 8568 eller lwm@nacka.se   Tjänsten är 75-100% och tillträde 12 augusti Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev snarast, dock senast 9:e augusti. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på Sök längst ner i annonsen.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Myrsjöskolan söker fritidspedagog/lärare i fritidshem/förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Myrsjöskolan söker fritidspedagog/lärare i fritidshem/förskollärare

Sandåkraskolan söker lärare i fritidshem / fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Sandåkraskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Sandåkraskolan och Sköndalsskolan bildar tillsammans resultatenheten Sköndals skolor. Båda skolorna ligger i det natursköna området Sköndal med närhet till Drevviken. Sandåkraskolan kommer läsåret 13/14 ha ca 220 elever i årskurserna F-6, två fritidshem och en fritidsklubb. Vår vision är "När eleverna slutar i Sköndals skolor efter årskurs 6 ska de lämna oss med gott självförtroende samt ett intresse för fortsatt lärande". 2 plats(er).Arbete på integrerat fritidshem. Samarbete inom arbetslag, fritidshem samt med övrig personal och föräldrar. Vi söker dig som är lärare i fritidshem eller fritidspedagog och med erfarenhet av arbete med barn. Du ska tycka om att arbeta i arbetslag samt ha ett stort intresse för att utveckla fritidshemmens verksamhet. Du är en trygg och stabil person som kan kommunicera väl med barn, föräldrar och medarbetare. Du har förmåga att kunna hantera en större barngrupp. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av arbete på integrerat fritidshem. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig i Stockholms stad. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Berit Cederborg,08-508 47 310 Luis Giusti, Facklig företrädare Lärarförbundet, 08-508 18 273, luis.giusti@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Sandåkraskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Sandåkraskolan söker lärare i fritidshem / fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sandåkraskolan söker lärare i fritidshem / fritidspedagog


Sök lediga jobb Fritidspedagog

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se