Fritidspedagog_fritidsledare Järfälla jobb - lediga jobb

Fritidspedagog_fritidsledare Järfälla jobb Fritidspedagog_fritidsledare Järfälla jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Fritidspedagog_fritidsledare Järfälla. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Fritidspedagog_fritidsledare Järfälla. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!- Stockholm

  2. Ekonomiassistent till HBO Nordic- Stockholm

  3. Skolpsykolog till centrala elevhälsan- Salem

  4. Svensklärare- Botkyrka

  5. Vikarierande drama/teaterpedagog- Sollentuna

  6. Riskanalytiker - IT- Stockholm

  7. Affärsutvecklande och säljande Seniorkonsult till ÅF Materialteknik- Solna

  8. Löneadministratör sökes till uppdrag över sommaren- Stockholm

  9. Lärare i förskola/Förskollärare- Botkyrka

  10. Lärare i allmänförberedande utbildning- Solna


Mer beskrivning

Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!
Professional Consulting Vi söker nu för kunds räkning en analytisk och flexibel person som vill jobba i en bred roll som varuplanerare. Tjänsten erbjuder dig ett omväxlande arbete i en spännande arbetsmiljö! Inom avdelningen Varuflöde är huvuduppdraget att via effektiva processer säkra varuförsörjningen hela vägen från leverantör till butikens hylla. Vi söker nu en varuplanerare som vill vara med och bidra till en bättre vardag för våra kunder. Som varuplanerare kommer du att ha ett ansvar för ett antal leverantörer. I det ansvaret ingår att optimera och styra sortiment samt lagernivåer på terminalerna inom ditt område. Detta görs efter beslutade måltal i form av servicegrad, lagerdagar etc. Arbetet innehåller bland annat: * planering och bevakning av leverantörsorder * Kontakter, både internt inom Supply Chain Management och externt med leverantörer. * Regelbunden uppföljning på ditt område och av avvikelser och potentiella risker. Tjänstens omfattning är tillsvidare med start omgående. Arbetstiderna är heltid, kontorstider. Uppdraget är ett föräldravikariat som startar i mitten av augusti och kommer att pågå till maj 2014. Du kommer att arbeta som konsult via Professional Consulting men sitta på plats på kundens kontor i Solna. Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi eller logistik. Vi söker dig som är resultatorienterad och som trivs att arbeta mot förbättring av rutiner och arbetssätt. Vi tror också att du har lätt till samarbete och att kommunicera med andra. Har du dessutom kvalitetsfokus, god analytisk förmåga och trivs med att arbeta i team är du precis den vi söker! Är det dig och din nästa utmaning vi beskriver ovan? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Rekryteringsprocessen avslutas då vi hittat rätt kandidater. Ansöker gör du enkelt genom att ladda upp CV/personligt brev på vår hemsida tillsammans med en motivering till varför just du är den vi söker! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!

Ekonomiassistent till HBO Nordic
Ekonomiavdelningen HBO Nordic söker en Ekonomiassistent till det nordiska huvudkontoret på Kungsträdgårdsgatan i centrala Stockholm. Home Box Office, Inc. is the premium television programming subsidiary of Time Warner Inc. and the world’s most successful pay-TV service, providing television services to approximately 93 million subscribers worldwide as well as the most popular subscription video-on-demand products. HBO Nordic AB, a wholly owned subsidiary of Home Box Office, Inc., offers a linear and on-demand premium pay TV service in Denmark, Finland, Norway and Sweden. HBO Nordic offers subscribers all seasons of current hit series, including Boardwalk Empire, The Newsroom, Game of Thrones, True Blood, Veep and Girls, as well as classics like Sex and the City, The Sopranos and The Wire. HBO Nordic also premieres new series from other content providers including titles such as Magic City, Hit and Miss, Continuum and Borgia and also offers feature films from major Hollywood studios, local distributors and independents. For more information, please visit www.hbonordic.com Arbetsuppgifter: ·         Självständigt hantera leverantörsreskontran ·         Löpande bokföring ·         Avstämning av balanskonton ·         Viss löneadministration ·         Kvittoredovisning ·         Delaktighet i ekonomiavdelningens utveckling ·         Diverse ad hoc uppgifter Bakgrund och kompetenser: ·         Relevant utbildning eller erfarenhet från redovisning ·         Minst 3-5 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter ·         Hög stresstålighet och vana vid självständigt och proaktivt arbete ·         Gärna tidigare erfarenhet från amerikanska bolag och/eller annan internationell erfarenhet ·          God förmåga att hantera en föränderlig arbetssituation eftersom företaget är ungt och alla rutiner och processer  ännu inte är  på plats Du kommer att ingå i ett team bestående av en CFO, en redovisningschef, en redovisningsekonom samt ett team av tre personer som arbetar inom ”Financial and  Business analysis”.   Om ovanstående stämmer in på dig, och du trivs med att arbeta i ett högt tempo i ett ungt och dynamiskt bolag med trevliga arbetskollegor, kan du vara rätt kandidat för oss.   Lena Detter är ansvarig rekryteringskonsult, kontakta henne om du har några frågor. lena.detter@sifferverket.se alternativt på 0707-440079
Företag: Sifferverket i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent till HBO Nordic jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent till HBO Nordic

Skolpsykolog till centrala elevhälsan
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Den centrala elevhälsan ligger organisatoriskt inom Barn- och utbildningsförvaltningen och består av två psykologer, en specialpedagog, en socionom och en medicinskt ansvarig skolsköterska. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en psykolog med ett intresse att arbeta tillsammans med oss i en engagerad och utvecklingsfokuserad verksamhet, den centrala elevhälsan i Salems kommun. Vi är en liten kommun där du kommer att ha stora möjligheter att påverka och utveckla elevhälsoarbetet. Som psykolog hos oss deltar du i det främjande och förebyggande arbetet både på lokal- och central nivå gentemot såväl förskolan som grundskolan. Du arbetar konsultativt gentemot pedagoger och andra professioner inom skolan, handleder personal, har stödjande samtal med elever samt genomför kartläggningar och utredningar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill nyttja dina kunskaper som psykolog ur ett individ- grupp- och organisationsperspektiv. Du ska vara legitimerad psykolog med erfarenhet av utredningsarbete och ha kunskaper inom neuropsykiatri. Det är meriterande om du har erfarenhet av elevhälsoarbete sedan tidigare. Vi söker dig som är bra på att göra analyser och utifrån dessa prioritera och avgränsa ditt uppdrag. Du har även god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och står för ett inkluderande förhållningssätt. Arbetet förutsätter att du är en engagerad person med stor respekt för människors olika livsvillkor. Då arbetsuppgifterna är omväxlande och varierande förväntas du ha en god initiativförmåga och samarbetsförmåga samt vara nytänkande. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför en verksamhet och ser därför gärna att vår personal har olika bakgrund och livserfarenhet.
Företag: Salems kommun, Växtkraft
Ort: Salem
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog till centrala elevhälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog till centrala elevhälsan

Svensklärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som betygssättande Svensklärare där undervisningen fördelar sig över hela högstadiet. Din pedagogiska tillhörighet blir ett högstadiebaserat arbetslag där du också kommer att få mentorsansvar för ett antal elever. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet. Behörighet i SvA är meriterande.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Svensklärare jobb, Svensklärare Botkyrka, Svensklärare Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svensklärare

Vikarierande drama/teaterpedagog
Sollentuna kulturskola är en skola i utveckling. Vi arbetar för att ge alla barn och ungdomar i Sollentuna en möjlighet att delta i olika kulturaktiviteter. Kulturskolan erbjuder undervisning i de flesta västerländska instrument, sång/kör, drama/teater, bild och form samt dans. Vi har över 2000 elever som undervisas av ett trettiotal pedagoger. Sollentuna kulturskola söker en lärare i drama/teater. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 2013/14 eller tills föräldraledig lärare kommer tillbaka. Omfattning runt 60 procent. Undervisningen bedrivs på eftermiddagar och kvällar. Evenemang och föreställningar kan tillkomma under andra tider. Du kommer att arbeta med egna elevgrupper men även samarbeta med kulturskolans andra lärare. Ansökan skickas via e-post till thomas.naslund@sollentuna.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Sollentuna Kommun - Kulturskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande drama/teaterpedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande drama/teaterpedagog

Riskanalytiker - IT
Är du intresserad av att granska it-styrning och informationssäkerhetsarbetet hos våra banker? Finansinspektionen (FI) söker en riskanalytiker med inriktning på it-styrning och informationssäkerhet då vi avser att stärka vår förmåga inom området. Du kommer att ingå i FI:s expertgrupp som ansvarar för att granska bankernas hantering av operativa risker. Gruppen arbetar med såväl de stora bankkoncernerna som med mindre banker och finansiella företag. Inom gruppen pågår för närvarande också ett arbete med att ta fram nya regler för bankernas hantering av operativa risker inklusive hantering av it-system och arbete med informationssäkerhet. Arbetet innebär såväl att göra undersökningar av bankers och finansiella företags it-styrning och arbete med informationssäkerhet, som att löpande ha kontakt med företagen och att vara involverad i uppföljning av eventuella incidenter. I arbetet ingår att vara delaktig i införandet av de nya reglerna samt utveckling av FI:s tillsynsmetodik på området. Arbetet innebär ett stort ansvar med bankkontakter på senior nivå. Du kommer att spela en viktig roll i FI:s tillsyn av banker och finansiella företag och ansvara för undersökningar på plats hos dem, ofta i samarbete med experter från andra nordiska tillsynsmyndigheter. Det finns också stora möjligheter till internationellt arbete genom att representera FI i olika internationella organ. Din bakgrund Du har akademisk examen med relevant inriktning och gedigen erfarenhet av att arbeta med områden såsom it-styrning, informationssäkerhet eller it-revision. Du är välbekant med etablerade ramverk/standarder på området som exempelvis Cobit, ITIL och ISO 27000. Certifiering såsom CISA och CISM eller annan certifiering är meriterande, liksom om du har arbetat på ett stort eller medelstort finansiellt företag. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva projekt. Givetvis är du en god analytiker och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska. Du behöver vara utåtriktad, ha mycket god samarbetsförmåga och kunna arbeta med snäva tidsramar. Information Välkommen med din ansökan i form av cv och personligt brev senast den 30 augusti 2013. För ytterligare information kontakta enhetschef Elisabeth Siltberg på telefon 08-787 80 42 eller 076-772 66 44. Fackliga företrädare är för Saco, Marianne Bonde 08-586 484 94 och för ST, Johan Edhenholm 08-787 81 90. Om FI FI är en myndighet som övervakar företagen på finansmarknaden. Vi arbetar för att det finansiella systemet ska fungera väl med stabila företag och ett gott konsumentskydd. På FI arbetar drygt 300 personer. Vi håller till i ljusa, moderna lokaler på Brunnsgatan 3 i centrala Stockholm.
Företag: Finansinspektionen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Riskanalytiker - IT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Riskanalytiker - IT

Affärsutvecklande och säljande Seniorkonsult till ÅF Materialteknik
ÅF har expanderat sin verksamheten under de senaste åren och nu råder en mycket stark tro på framtiden med fortsatta goda resultat. Vi söker nu en Affärsutvecklande och säljande Seniorkonsult som vill vara en viktig del i vår fortsatta expansion. Om tjänsten Vi söker dig med ett brinnande intresse av att arbeta som säljande seniorkonsult och som vill vara med att driva och utveckla vår affär inom något av kompetensområdena: skade- och haveriutredning, korrosion eller svets. Intressanta uppdrag för oss finns inom process-, energi- och tillverkningsindustrin, infrastrukturområdet, samt andra områden. Som Seniorkonsult hos oss arbeta du självständig, tillsammans med kollegorna eller i projektgrupper. Dina arbetsuppgifter innefattar marknadsföring, försäljning, mentorskap och genomförande av uppdrag. Kontakter sker med såväl den interna organisationen som med kunder och tillverkare. Med ditt driv och engagemang når du framgång och expansion av verksamheten, och med det kommer möjligheten att fortsätta som ansvarig för något kompetensområde eller ett team. På ÅF är vi passionerade och vi uppmuntrar dig att göra det som du är bra på. Det är våra passionerade medarbetare som skapar ÅFs kreativa miljö, där tankar och idéer får flöda fritt. Vi erbjuder Hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. På ÅF kommer du att ha möjligheten att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed stå rustad inför framtidens utmaningar. Vi erbjuder ett omväxlande, dynamiskt och utvecklande arbete. ÅF och ÅF Inspektion och Materialteknik är inne i en period med goda möjligheter till framgångsrik expansion av verksamheten. I samband med att ÅF expanderar ökar möjligheten för Inspektion och Materialteknik att nå nya kunder och uppdrag, såväl internt som externt. Inspektion och Materialteknik har flera år bakom sig med goda resultat och är utpekad av ledningen som potentiellt expansivt. ÅF har på ett mycket positivt sätt expanderat verksamheten under de senaste åren. Uppdragsgivare: ÅF Inspektion och Materialteknik Ort: Stockholm Omfattning: Heltid För information och ansökan: I den här rekryteringen samarbetar ÅF med Dfind Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Lindell från den 5 augusti, 0733-43 40 45. Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/engineering senast den 1 september. Vi tar löpande emot ansökningar under sommaren och ser fram emot ny kontakt i september. Vem är du? Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av försäljning och ledarskap, samt har ca 10 års arbetslivserfarenhet inom något av områdena skade- och haveriutredning, korrosion eller svets. Du är van vid att arbeta självständigt med frågor inom minst ett av kompetensområdena och har ett välutvecklat affärssinne med förmågan att engagera nya och befintliga kunder. Vi ställer stor vikt till personlighet och förmågan att agera mentor åt kollegor. I tjänsten förekommer resor inom och utanför Sverige, varför det är ett krav att du har körkort och behärskar engelska väl i tal och skrift. Organisations-/företagsbeskrivning: ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med 7000 medarbetare och över 16 000 oberoende partners och specialister. Vi fokuserar på energi och miljö, infrastruktur, IT och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen. Dfind Engineering
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsutvecklande och säljande Seniorkonsult till ÅF Materialteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsutvecklande och säljande Seniorkonsult till ÅF Materialteknik

Löneadministratör sökes till uppdrag över sommaren
Vill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag? Är bra villkor och marknadsmässig lön viktigt för dig? Värderar du personligt engagemang och tillgänglighet högt? Då är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig! Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker därför för kunds räkning en Löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals över sommaren och en bit in på hösten. Vi söker dig som kan börja omgående. Ditt uppdrag Vår kund arbetar inom outsourcing och behöver nu avlastning av en sommarvikarie. Som Löneadministratör kommer du att hjälpa till med lönehanteringen och avlasta nuvarande personal i deras arbete. Du kommer att jobba med hela lönekedjan och ansvara för olika kunder. Du kommer att ha en rådgivande roll mot kunder samt övriga i teamet. Din bakgrund Vi söker dig som har några årserfarenhet av självständigt lönearbete och känner dig trygg i rollen som löneadministratör. Det är meriterande om du har arbetat i HR plus innan. Som person är du självständig och kan ta eget ansvar. Du arbetar proaktivt med hög kvalitet samtidigt som du är resultatfokuserad. Vi ser gärna att du är utåtriktad, hjälpsam och en teamplayer. Vidare är du servicemedveten och kundfokuserad. Wise Professionals erbjuder Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Wise Professionals erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar. Mer om tjänsten Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa kandidatansvarig Sofia Sjögren på telefonnummer 076-000 18 57 eller konsultchef Barbara Lidholt på nummer 076-525 90 47. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group. Vår ambition är att med personlig service och hög kvalitet erbjuda företag och organisationer kompletta tjänster inom rekrytering och bemanning av kvalificerad personal. Vi arbetar inom de flesta branscher och tillhandahåller kompetent stöd oavsett man söker en chef, säljare eller specialist.
Företag: Wise Professionals AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör sökes till uppdrag över sommaren jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör sökes till uppdrag över sommaren

Lärare i förskola/Förskollärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Förskolan Myrstacken ligger i ett av Tullinges villaområden med närhet till skog och natur. Förskolan har drygt 76 barn och pedagogerna är fördelade i 3 arbetslag. Vi arbetar i åldersnära grupperingar. Vårt främsta mål är att barnen skall vara huvudpersoner i sin egen vardag. Viktigt är att förstå lekens betydelse i lärandet och genom pedagogiska dokumentationer få syn på pågående lärprocesser. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har BARNEN i fokus och som ser deras förmågor och lärande som en utmaning och viktig drivkraft.Du skall vara utbildad förskollärare eller ha annan högskoleutbildning med inriktning mot förskolan. Ha kunskap om pedagogisk dokumentation och intresse för ett utforskande arbetssätt. Du skall vara engagerad,initiativrik, ha humor och se hela förskolan som din arbetsplats.Genom nyfikenhet och kreativitet delar du med dig av nya idéer. Självklart skall du vara lojal,ansvarsfull och kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du skall ha erfarenhet av att medverka till pedagogisk utveckling i förskolan och en stark vilja till att arbeta med de pedagogiska miljöerna utifrån lokala styrdokument samt läroplanens intentioner.
Företag: Botkyrka kommun, Förskolan Myrstacken
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Lärare i allmänförberedande utbildning
Lernia AB Arbetsuppgifter Lernia Utbildning i Solna bedriver en allmänförberedande utbildning där man kan studera kärnämnen och/eller studie- och yrkesorientering. Innehållet i denna utbildning är vägledning och kartläggning med fokus på yrkesorientering, information om arbetsmarknaden och studier. Efter genomförd utbildning har deltagaren en handlingsplan med fokus på arbete, praktikplats och/eller studier. Undervisningen sker mestadels på B- och C-nivå. Arbetet innebär kompetensinventering bl.a. via coachning, seminarier, föreläsningar och studiebesök, både individuellt och i grupp. Arbetet innebär även administration, företagsbesök och att skapa eget utbildningsmaterial. Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet. Formell kompetens Lärarexamen samt ”Svenska som andra språk” Din bakgrund Du har ingående och aktuell kunskap om arbetsmarknadens behov och efterfrågan, både övergripande och lokalt samt bred kunskap om olika branscher och yrkesområden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av SFI-undervisning, gruppcoachning, rekrytering eller försäljning samt intresse för vuxnas lärande. Om du har erfarenhet av arbetsrelaterad rehabilitering är det meriterande. Att du har god datorvana är en förutsättning då delar av kommunikationen med deltagarna sker via en lärportal på internet. Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du ska se möjligheter, ha mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare. Eftersom deltagarna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet. Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Heltids tillsvidareanställning med placering i Solna. Tillträdesdag Omgående enligt överenskommelse. Information Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef John Smedberg; john.smedberg@lernia.se Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en utveckling tillsammans med våra övriga engagerade medarbetare. Lernia är vägen framåt Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i allmänförberedande utbildning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i allmänförberedande utbildning


Sök lediga jobb Fritidspedagog_fritidsledare Järfälla

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se