Funkykidz söker danslärare för barn i Huddinge jobb - lediga jobb

Funkykidz söker danslärare för barn i Huddinge jobb Funkykidz söker danslärare för barn i Huddinge jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Funkykidz söker danslärare för barn i Huddinge. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Funkykidz söker danslärare för barn i Huddinge. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Funkykidz söker danslärare för barn i Huddinge- Huddinge


Mer beskrivning

Funkykidz söker danslärare för barn i Huddinge
Vi söker glädjespridare till våra populära danskurser för barn. Till hösten 2013 söker vi lärare till Huddinge! Vill du vara en del av vår rörelse, eller har du någon vän som är intresserad? Om Oss Funkykidz Produktion AB är företaget som sedan 2005 driver dansskolor på över 150 orter i Norden. Vi ser oss som en rörelse i dansglädjens tecken och våra värderingar om glädje, upplevelse och gemenskap genomsyrar allt vi gör. Läs mer om oss på www.funkykidz.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt mål att sätta Sveriges barn i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som: *Har en bakgrund inom dans. *Är öppen, varm och trygg i dig själv. *Är beredd att undervisa minst 1 ggr/vecka oftast på helger under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete i en organisation med möjligheter till utveckling *Gedigen grundutbildning 3 dagar i augusti+ fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: pernilla.helsing@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Utbildningen ligger i mitten av augusti och sedan drar terminen snart igång, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna kontinuerligt. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Funkykidz söker danslärare för barn i Huddinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Funkykidz söker danslärare för barn i Huddinge


Sök lediga jobb Funkykidz söker danslärare för barn i Huddinge

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se