Future Management AB jobb - lediga jobb

Future Management AB jobb Future Management AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Future Management AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Future Management AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Konditor - ICA Maxi Stormarknad, Nacka- Nacka

 2. Frukt- & Gröntchef - Sabis Fältöversten, Stockholm- Stockholm

 3. Kampanjplanerare - Hemköpskedjan, Solna- Solna

 4. Färskvaruchef - Hemköp, Malung- Malung Sälen

 5. KAM - Teamchef – Norrmejerier, Umeå- Umeå

 6. Varuhuschef - Västerbotten- Umeå

 7. Delikatessansvarig - Hemköp, Stockholm- Stockholm

 8. Transportation Manager - K-rauta, Kista- Sollentuna

 9. Frukt- & Gröntchef - Sabis Fältöversten, Stockholm- Stockholm

 10. Färskvaruchef - Hemköp, Malung- Malung Sälen

 11. Varuhuschef - Västerbotten- Umeå

 12. Konditor - ICA Maxi Stormarknad, Nacka- Nacka

 13. Färskvaruchef - Hemköp, Malung- Malung Sälen

 14. Färskvaruchef - Hemköp, Malung- Malung Sälen

 15. Fiskansvarig - Hemköp, Stor-Stockholm- Stockholm

 16. Delikatessansvarig - Hemköp, Stockholm- Stockholm

 17. Delikatessansvarig - Hemköp, Stockholm- Stockholm

 18. Färskvaruansvarig - Matextra, Tullinge- Botkyrka

 19. Kampanjplanerare - Hemköpskedjan, Solna- Solna

 20. Butikschef - Coop, Karlskrona- Karlskrona

 21. Säljledare - Coop, Karlskrona- Karlskrona

 22. Konditor - ICA Maxi Stormarknad, Nacka- Nacka

 23. Regionchef Region Syd/Öst - Coop, Malmö- Malmö

 24. Regionchef Region Syd/Öst - Coop, Linköping- Linköping

 25. B2B Manager - K-rauta, Häggvik- Sollentuna

 26. B2B Manager - K-rauta, Bromma- Stockholm

 27. B2B Manager - K-rauta, Växjö- Växjö

 28. B2B Manager - K-rauta, Göteborg (Eklanda)- Mölndal

 29. B2B Manager - K-rauta, Häggvik- Sollentuna

 30. B2B Manager - K-rauta, Bromma- Stockholm

 31. Regionchef Region Syd/Öst - Coop, Malmö- Malmö

 32. Regionchef Region Syd/Öst - Coop, Linköping- Linköping

 33. Fiskansvarig - Hemköp, Stor-Stockholm- Stockholm

 34. Färskvaruchef - Hemköp, Malung- Malung Sälen

 35. Konditor - ICA Maxi Stormarknad, Nacka- Nacka

 36. B2B Manager - K-rauta, Häggvik- Sollentuna

 37. Färskvaruchef - Dalarna- Malung Sälen

 38. Layoutare - Hemköpskedjan, Solna- Solna

 39. Säljare - Eden Salladsbar, Stockholm/Mälardalen- Stockholm

 40. B2B Manager - K-rauta, Häggvik- Sollentuna


Mer beskrivning

Konditor - ICA Maxi Stormarknad, Nacka
ICA Maxi Stormarknad i Nacka är beläget vid Nacka Centrum, cirka 5 minuter från centrala Stockholm. Varje vecka besöker fler än 36 000 betalande kunder Stormarknaden, vilka servas av butikens omkring 220 säljare. Som kund eller medarbetare upplever du en stor och ljus butik med en stark färskvaruprägel, rymliga ytor och en luftig miljö. I Stormarknaden finner du också ett av Sveriges största och modernaste butiksbagerier. Future Management söker för ICA Maxi Stormarknad i Nackas räkning en: Konditor Letar du efter ett nytt, omväxlande och ansvarsfullt arbete där du får utnyttja dina kunskaper inom konditoriverksamhet, ditt drivande arbetssätt och din sociala personlighet? Vill du arbeta i den nya tidens bageri, där allt tillverkas från de finaste och mest kvalitativa råvarorna? Då kan du vara personen vi söker till ICA Maxi i Nacka! Som Konditor på ICA Maxi i Nacka arbetar du i ett arbetslag bestående av 15 erfarna och professionella konditorer och bagare. Varje dag tillverkas över 25 olika brödsorter och 25 olika sorters tårtor, bakelser och kondisbitar. Då bageriavdelningen fortsätter att växa och utvecklas söker vi ytterligare en erfaren och engagerad Konditor till avdelningen. Vi söker efter en Konditor som är drivande, ansvarstagande och strukturerad samt motiveras av att uppfylla kundförväntningar. Du stimuleras av att kunna påverka och av att utveckla sortiment och försäljning. Vi tror också att du har en positiv grundsyn, är flexibel och uppskattar att arbeta med andra i team. För att trivas i rollen som Konditor tror vi även att du har: • Genomgått en konditorutbildning • Har minst 3 års erfarenhet av praktiskt konditoriarbete • Uppskattar att arbeta i ett högt tempo • Har viljan att ge det lilla extra Som Konditor på ICA Maxi Stormarknad i Nacka får du möjligheten att arbeta i ett modernt bageri med maskiner och råvaror av högsta kvalitet. Här erbjuds också bra arbetstider och ett gott arbetsklimat med skickliga och professionella kollegor. Känner du att din personlighet och erfarenhet stämmer överens med ovanstående krav kan du bli ICA Maxi Stormarknads nya medarbetare. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Maria Gunnarsson på Future Management, 0725-755 198. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Nacka
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Konditor - ICA Maxi Stormarknad, Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konditor - ICA Maxi Stormarknad, Nacka

Frukt- & Gröntchef - Sabis Fältöversten, Stockholm
Sabis AB är ett privatägt familjeföretag grundat 1874. Idag har företaget 7 livsmedelsbutiker, driver cirka 22 företagsrestauranger, 3 hotell och 6 konferensanläggningar. Totalt omsätter Sabis AB cirka 900 mkr inklusive moms och har cirka 800 anställda. Företagets butiker ingår i Hemköpskedjan. Affärsidé: Sabis är familjeföretaget med passion för mat. Våra kundproffs erbjuder mat och möten till kvalitetsmedvetna kunder, för vardag och fest. Sabis Fältöversten blev 2013 utsedd till ”Bästa Matglädjebutik” och vann Arla Guldko för fjärde gången! På Dagligvarugalan 2012 blev Sabis Fältöversten utsedd till ”Årets Butik” och till ”Årets Kött- & Charkavdelning”. För att få mer information om företaget gå gärna in på deras hemsida www.sabis.se. Frukt- & Gröntchef – Sabis Fältöversten, Stockholm Att vara Avdelningschef på Sabis Fältöversten, företagets största butik, innebär att du har ansvaret för en av de största avdelningarna med utpräglad färskvaruprofil där ledord som ”Passion för mat”, medarbetare, butikens drift, lönsamhet samt utveckling är nummer ett. Din uppgift är att se till att din avdelning erbjuder ett fräscht och lokalt anpassat sortiment där Sabis Fältöversten ligger i framkant när det gäller trender, sortiment och nyheter. Du har ansvaret för coachningen av cirka tio frukt- och gröntmedarbetare. För att trivas på Sabis Fältöversten tror vi att du: • Har mycket goda ledaregenskaper, visar engagemang och har butiksvana • Uppskattar att alla avdelningar i butiken arbetar nära varandra i team och har rätt inställning til att vidareutveckla samarbetet över avdelningarna ytterligare • Utvecklar avdelningen och medarbetarna (Kundproffsen) mot ett och samma mål • Har erfarenhet av planering, butiksekonomi och förhandlingsvana med ett bra ordningssinne • Gillar att jobba med inköp, kampanjer, sortiment och prisstrategi • Har ett stort intresse för mat och är positiv, karismatisk och brinner för uppgiften • Har vana av butiksdatasystem och kan använda mail och Officepaketet • Kan tillvarata våra kreativa medarbetare (Kundproffs) och deras idéer samt sträva efter utveckling • Är tävlingsinriktad och stolt Sabis Fältöverstens mål för Frukt- & Gröntavdelningen 2013 är att bli utsedda till ”Årets Frukt- & Gröntavdelning”. Vi vill att Sabis Fältöversten skall upplevas som en internationell saluhall med kunnande, service, stolthet och sortiment i topp. Som Frukt- & Gröntchef kommer du att börja din anställning som Avdelningschef på Sabis Fältöversten, men du har självklart chans att utvecklas vidare i företaget med stöd av din personliga karriärplan. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren på Future Management, telefonnummer 070-513 66 94. Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Frukt- & Gröntchef - Sabis Fältöversten, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frukt- & Gröntchef - Sabis Fältöversten, Stockholm

Kampanjplanerare - Hemköpskedjan, Solna
Hemköp är en dagligvarukedja inom Axfood-koncernen. Hemköpskedjan har totalt 156 butiker varav 71 egenägda butiker. Butikerna återfinns i centrala lägen i stadskärnor och bostadsområden över hela landet. Hemköp ska erbjuda sina kunder ett brett och prisvärt sortiment, inspirera till matglädje och hålla en hög servicenivå för att möta och överträffa kundernas förväntningar. På Hemköp finns bra varor till bra pris. Sortimentet utgår från hela vardagens prisvärda basvaror till det där lilla extra i delikatessdisken. Hemköp vill hjälpa kunderna att äta sunt och må bra. Genom ett nytt säsongskoncept kombinerar vi tidpunkten för bästa smak och pris med den naturliga årstidsväxlingen. Det är ett sätt att berätta om maten som underlättar medvetna val - något som ligger i linje med Hemköps inriktning att erbjuda mat som är bra för hälsan och tar hänsyn till djur- och natur. Kampanjplanerare – Hemköpskedjan, Solna Hemköps Supportkontor i Solna söker en Kampanjplanerare till den centrala försäljningssavdelningen och dess kampanjteam. Som Kampanjplanerare inom Hemköpskedjan är du ansvarig för att inom ramarna för teamets ansvar ta fram vilka artiklar som skall vara på kampanj, sätta pris samt genomföra förhandlingar med leverantörerna för dessa artiklar. Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete på en försäljningsavdelning med spännande utmaningar, högt tempo och en stor vilja av att skapa positiva resultat. Din personliga drivkraft i kombination med din förmåga att leverera starka resultat är viktiga egenskaper. Vi ser att du har god erfarenhet av en motsvarande tjänst inom dagligvaror, och det är meriterande om du verkat både inom detaljistledet och inom leverantörsledet. Du ska vidare vara van vid stora komplexa förhandlingar och ha dokumenterad erfarenhet inom detta område. Som person är du driven, analytisk, bra på att bygga relationer och ett genuint intresse för affärer och för konsumenter. Du är kreativ, initiativrik samt en god administratör. Vi söker dig som vågar tänka nytt och utmana. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida www.futuremanagement.se. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rold Lindgren på Future Management, 070-513 66 94. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kampanjplanerare - Hemköpskedjan, Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kampanjplanerare - Hemköpskedjan, Solna

Färskvaruchef - Hemköp, Malung
Hemköp är en dagligvarukedja inom Axfood-koncernen. Hemköpskedjan har omkring 180 butiker, varav 71 egenägda butiker. Butikerna återfinns i centrala lägen i stadskärnor och bostadsområden över hela landet. Hemköp ska erbjuda sina kunder ett brett och prisvärt sortiment, inspirera till matglädje och hålla en hög servicenivå för att möta och överträffa kundernas förväntningar. På Hemköp finns bra varor till bra pris. Sortimentet utgår från hela vardagens prisvärda basvaror till det där lilla extra i delikatessdisken. Hemköp vill hjälpa kunderna att äta sunt och må bra. Genom ett nytt säsongskoncept kombinerar vi tidpunkten för bästa smak och pris med den naturliga årstidsväxlingen. Det är ett sätt att berätta om maten som underlättar medvetna val - något som ligger i linje med Hemköps inriktning att erbjuda mat som är bra för hälsan och tar hänsyn till djur- och natur. Färskvaruchef – Hemköp, Malung Letar du efter en tjänst där service, försäljning och ledarskap är ingredienserna i allt du gör och där du får möjligheten att kombinera ditt arbete med ditt stora intresse och kunnande inom mat och färskvaror? Har du flera års erfarenhet från butiksarbete, är en trygg ledare, samt har ett brinnande engagemang och en stor vilja? Då kan du vara den Färskvaruchef vi letar efter till Hemköp i Malung! Som Färskvaruchef på Hemköp i Malung ansvarar du för hela färskvaruavdelningen vilken omfattar delikatess, fisk, mejeri, frukt & grönt, bröd samt ost. Du har resultat- och personalansvar för ett antal medarbetare och du ansvarar för att butiken erbjuder ett fräscht och lokalt anpassat sortiment. Vidare är det du som ansvarar för att kunderna upplever en välkomnande och inspirerande atmosfär i butiken.Utveckling och effektivisering av arbetssätt är en ständigt pågående process i kombination med coachning av medarbetarna. Du kommer att ta en roll i butikens ledningsgrupp och får en viktig roll i butikens fortsatta utveckling framåt. Därför efterfrågar vi en person med ett tydligt ledar- och entreprenörskap och ett starkt driv. Erfarenhet av resultat- och personalansvar på operativ nivå inom dagligvarubranschen eller restaurangbranschen är ett krav. Självklart har du ett stort intresse för mat och är positiv och karismatisk som person, med förmågan att engagera dina medarbetare. Känner du att din personlighet och erfarenhet stämmer överens med ovanstående krav kan du bli en av Hemköps nya Färskvaruchefer! För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Future Management; Rolf Lindgren, 070-513 66 94 eller Maria Gunnarsson, 072-575 51 98. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Färskvaruchef - Hemköp, Malung jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Färskvaruchef - Hemköp, Malung

KAM - Teamchef – Norrmejerier, Umeå
Norrmejerier Ek Förening är norrlänningarnas mejeri. Företaget förädlar årligen ca 185 miljoner kg norrländsk mjölk på sina mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till högklassiga mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. Norrmejerier är stolta över sina unika varumärken, Västerbottensost®, Verum®, Gainomax® och JOKK® bärdryck. Norrmejerier ägs av ca 900 bönder i Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland som med sin verksamhet skapar en levande landsbygd. Norrmejerier sysselsätter ca 450 årsanställda och omsätter ca 1,6 miljarder kronor per år. Huvudkontoret ligger i Umeå. Norrmejerier inrättar en ny tjänst som KAM -Teamchef, Umeå Förväntningar och krav från de centrala kunderna är stora. Konkurrensen ökar och vi måste tillföra värde i respektive kategori för att vara en intressant partner att arbeta med. För att skapa de förutsättningar som krävs på central nivå har vi inrättat en ny befattning som KAM-Teamchef (Key Account Manager – Teamchef). Arbetet Tjänsten innebär i första hand ansvaret att utveckla och stärka relationerna med en av våra viktigaste kunder. I övrigt består arbetsuppgifterna av att skapa bättre framtida förutsättningar för att utveckla och förbättra relationerna centralt för hela vår affär. Förutsättningarna skapas genom ett enhetligt arbetssätt för våra kunder som matchar deras framtida krav. I uppdraget ingår även verksamhetsplanering och säkerställa att vi når de mål vi sätter upp som rör detaljhandeln och lego.  I tjänsten ingår också ett personalansvar för tre KAM medarbetare. Dina erfarenheter och egenskaper Vi söker dig som har en högskoleutbildning samt erfarenhet från förhandlingar, projektledning och förändringsarbete. För att lyckas med uppgiften krävs att du är målmedveten, har ett strakt driv, affärsmässighet och en känsla för bra affärer. Du ska vara ansvarstagande, tålmodig, taktisk, duktig på planering och struktur samt se vad som behöver göras för att nå framgång. Eftersom arbetet innebär många interna och externa kontakter är det en förutsättning att du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi driver ett utvecklingsarbete som tar sin utgångspunkt från Lean produktion. Inom Norrmejerier kallar vi detta arbete för Ofel, vilket är vårt sätt att arbeta strukturerat med ständiga förbättringar. Vi agerar, reflekterar och korrigerar avvikelser som en naturlig del av vårt arbetssätt. Genom små förändringar i verksamheten når vi våra målsättningar och skapar värde tillsammans. Vill du veta mer om tjänsten I den här rekryterinen jobbar vi med ett rekryteringsbolag som heter Future Management som representeras av Rolf Lindgren som du når på telefon 070-513 66 94 eller via mail rolf.lindgren@futuremanagement.se. Det går också bra att ställa frågor till Jörgen Öberg, Säljchef Detaljhandel, 090-18 29 72, 070-269 04 42. Jorgen.oberg@norrmejerier.se. Björn Jonsson, HR-Chef, 090-18 29 03, 070-632 79 89. Bjor.jonsson@norrmejerier.se Fackliga representanter: Marzena Nordberg (0920-242454) för Akademikerföreningen Lars Strömberg (090-18 29 22) för Unionen Ansökan Välkommen med en skriftlig ansökan med personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten samt ett CV senast den 25 augusti 2013 till rolf.lindgren@futurement.se Märk din ansökan med KAM-teamchef.
Företag: Future Management AB
Ort: Umeå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga KAM - Teamchef – Norrmejerier, Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KAM - Teamchef – Norrmejerier, Umeå

Varuhuschef - Västerbotten
Future Management är idag ett rekryteringsföretag som är uppbyggt av tre olika affärsområden, Retail, Executive samt Ekonomi. Varje affärsområde är helt nischat mot respektive bransch, och samtliga medarbetare har god erfarenhet från de branscher de verkar i. Detta gör att företagets rekryteringskonsulter snabbt kan sätta sig in i uppdragsgivarnas och kandidaternas situation, och på så sätt genomföra professionella rekryteringsprocesser med hög kvalitet. Företaget har sitt kontor i Stockholm, men arbetar med uppdrag över hela Sverige. Varuhuschef – Västerbotten Är du en erfaren, driven och affärsmässig ledare som brinner för försäljning? Vill du vara med i ett spännande och utvecklande skede hos ett av Sveriges stora detaljhandelsföretag? Då kan denna tjänst vara något för dig! Som Varuhuschef blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att tillsammans med din lokala ledningsgrupp målinriktat leda den dagliga verksamheten gällande marknadsföring, försäljning, personal och distribution - samt att utveckla framtida möjligheter inom dessa områden. Du kommer att ha resultat- och budgetansvar för varuhuset och dina viktigaste uppdrag blir att: • driva den operativa verksamheten i varuhuset • bygga en fungerande säljkultur och sprida denna i hela verksamheten • ansvara för personalen, avseende både utveckling och avveckling • coacha och tillgodose att övriga personer i ledningsgruppen är framgångsrika ledare • arbeta med den lokala marknadsföringen • bidra till att varuhuset har en fortsatt positiv ekonomisk utveckling och att säkerställa att affärsmässigheten genomsyrar alla delar av verksamheten. I rollen som Varuhuschef krävs flerårig erfarenhet från en ledande position med budget-, resultat- och personalansvar inom stora organisationer och även erfarenhet av att leda organisationer i förändring. För att lyckas med detta uppdrag krävs ledarskap, entreprenörskap, affärsmannaskap och erfarenhet från handeln. Du måste kunna agera både operativt och strategiskt, och ha god erfarenhet av företagsekonomi. Erfarenhet från B2B-försäljning är meriterande. För att trivas i rollen bör du vidare vara utåtriktad och du förväntas bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du förstår vikten av att alltid ha kundfokus, är strukturerad och värdesätter ordning och reda. Vår uppdragsgivare erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett mycket framgångsrikt företag som nu fortsätter sin offensiva satsning för framtiden. Tjänsten är tillsvidare med goda förmåner och du har tillgång till förmånsbil. Om du känner att din personlighet och erfarenhet stämmer överens med ovanstående krav, kan du vara rätt kandidat till ett av de mest spännande och utmanande uppdragen inom svensk detaljhandel, ett uppdrag som Varuhuschef i Västerbotten. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se. Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Umeå
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef - Västerbotten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef - Västerbotten

Delikatessansvarig - Hemköp, Stockholm
Hemköpär butikskedjan för matintresserade människor och kännetecknas av personlig service, tonvikt på färskvaror samt ett brett sortiment. Vi finns på cirka 200 platser i Sverige, både i egenägd regi och i samverkan med handlare. Hemköp är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans både på höjden och på bredden. Hemköp är butiker med ett sortiment specifikt anpassat för dem som bor i området. Som Delikatessansvarig ska du tillsammans med Färskvaruchefen planera och driva arbetet inom delikatessavdelningen. Alltid med fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Butiken är scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats i en av de större och viktigare butikerna i Stockholm, där kunden alltid står i centrum? På Hemköp är vi stolta över att vara del av en framgångsrik verksamhet som präglas av matglädje och ett personligt kundbemötande. Våra kunder gillar våra butiker och har näsa för kvalitet, något som gör vårt arbete stimulerande och roligt. Till vår delikatessavdelning i en butik i Stockholm söker vi nu en handlingskraftig ledare som har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Du ska ha god produktkännedom med en känsla och drivkraft för att erbjuda en fräsch och säljande avdelning alla dagar i veckan. Du kommer att arbeta med allt från beställningar till svinn och bruttovinst – alltid med kundupplevelsen i sikte. Att det är snyggt och rent i avdelningens diskar blir också ditt ansvar. Lika självklart kommer du att arbeta med försäljning, ägna dig åt varuexponering, följa upp hur det går och delegera arbetet på avdelningen. Kort sagt handlar rollen om att i samarbete med Färskvaruchefen planera och driva arbetet så att avdelningen når nya höjder. Att du är matintresserad, bra på att driva försäljning och tycker om att arbeta med människor, är en förutsättning för rollen. Vidare har du jobbat inom dagligvarubranschen och med färskvaror och delikatesser i några år, och har därför goda kunskaper om varorna och produkterna på avdelningen. Att du trivs med ett högt tempo är viktigt, men aldrig på bekostnad av ett gott kundbemötande. Som person är du positiv, ansvarsfull och engagerad i arbetet för att skapa en inspirerande butik. Du trivs bra i team och tvekar inte att hjälpa till där det behövs. Känner du att din personlighet och erfarenhet stämmer överens med ovanstående krav kan uppdraget som Delikatessansvarig inom Hemköp i Stockholm vara rätt för dig. Hemköp eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida www.futuremanagement.se Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Future Management, Rolf Lindgren, 070-513 66 94 alternativt Maria Gunnarsson, 072-575 51 98. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Delikatessansvarig - Hemköp, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Delikatessansvarig - Hemköp, Stockholm

Transportation Manager - K-rauta, Kista
K-rautas resa i Sverige startade 1996 i Sickla stormarknad söder om Stockholm. Idag är K-rauta representerade med 21 byggvaruhus i Sverige. Sedan starten har K-rauta utvecklats och blivit ett av marknadens mest kompletta byggvaruhus. Varuhusen har blivit större och sortimentet har kontinuerligt kompletterats och utökats. K-rautas byggvaruhus finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. K-rauta har finska rötter och är helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern, Kesko. Grunden för K-rautas framgångar i Sverige är engagerade och kunniga medarbetare. Det är viktigt för företaget att ha motiverade och välutbildade medarbetare för att kunna inspirera och erbjuda ökad livskvalitet för kunderna. K-rauta representerar god service, kvalitetsprodukter och helhetslösningar till rätt pris. Målet är att vara det naturliga valet för kunden. K-rauta vårdar sina kundrelationer. Det svenska huvudkontoret är beläget i Kista, och VD är Johan Wiklund. Den centrala logistikavdelningen inom K-rauta AB har påbörjat en stor förändringsresa. Företaget utökar och förbättrar sin service till sina kunder, varuhusen. En övergripande plan finns och nu söker vi dig som vill bli en nyckelspelare i teamet. Du bidrar med dina erfarenheter och drivkraft att vidareutveckla och genomföra så vi kan säkerställa en logistiktjänst i världsklass.    Som Transportation Manager inom K-rauta ansvarar du för att bygga upp samt för att förvalta en gemensam transportplattform för företagets totala verksamhet. Du skall även identifiera, analysera och definiera verksamhetsprocesser och rutiner inom transport samt agera kravställare mot verktygsstöd till företagets IT-avdelning. Tillsammans med K-rautas Logistikchef skall du driva upphandling av transporttjänster och teckna avtal samt förvalta drift av dessa till förmån för företagets varuhus. Tjänsten innebär många interna kontakter med kedjans Varuhuschefer, men även med externa transportföretag, B2B-kunder och andra beslutsfattare. Du kommer att rapportera till K-rautas Logistikchef. Krav: • 5-10 års erfarenhet från arbete med transporthantering och distributionsnätverk • Erfarenhet från samarbete med externa logistik- och transportpartners • Projektledarerfarenhet • Dokumenterad framgångsrik erfarenhet av avtalsupphandlingar • Relevant utbildning för uppdraget • Arbetat i en organisation och i ett företag under förändring och utveckling Din profil: • Stark ekonomisk affärsförståelse och analytisk förmåga • Systematiskt tänkande och ansvarsfullt agerande • Strukturerad i arbetssätt och pedagogisk i genomförande • Förmåga att ta ansvar för utveckling och implementering av processer, rutiner och system • Kommunikativ och god samarbetsförmåga med interna och externa parter • Självgående och med en förmåga att se vad som behöver göras K-rauta erbjuder dig att bli en del i ett dynamiskt och utvecklingsorienterat företag som står inför stora och spännande utmaningar. Inom företaget finns det utrymme för handlingskraft och innovation med stor möjlighet att påverka och utveckla verksamheten. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94. Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan.
Företag: Future Management AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Transportation Manager - K-rauta, Kista jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Transportation Manager - K-rauta, Kista

Frukt- & Gröntchef - Sabis Fältöversten, Stockholm
Sabis AB är ett privatägt familjeföretag grundat 1874. Idag har företaget 7 livsmedelsbutiker, driver cirka 22 företagsrestauranger, 3 hotell och 6 konferensanläggningar. Totalt omsätter Sabis AB cirka 900 mkr inklusive moms och har cirka 800 anställda. Företagets butiker ingår i Hemköpskedjan. Affärsidé: Sabis är familjeföretaget med passion för mat. Våra kundproffs erbjuder mat och möten till kvalitetsmedvetna kunder, för vardag och fest. Sabis Fältöversten blev 2013 utsedd till ”Bästa Matglädjebutik” och vann Arla Guldko för fjärde gången! På Dagligvarugalan 2012 blev Sabis Fältöversten utsedd till ”Årets Butik” och till ”Årets Kött- & Charkavdelning”. För att få mer information om företaget gå gärna in på deras hemsida www.sabis.se. Frukt- & Gröntchef – Sabis Fältöversten, Stockholm Att vara Avdelningschef på Sabis Fältöversten, företagets största butik, innebär att du har ansvaret för en av de största avdelningarna med utpräglad färskvaruprofil där ledord som ”Passion för mat”, medarbetare, butikens drift, lönsamhet samt utveckling är nummer ett. Din uppgift är att se till att din avdelning erbjuder ett fräscht och lokalt anpassat sortiment där Sabis Fältöversten ligger i framkant när det gäller trender, sortiment och nyheter. Du har ansvaret för coachningen av cirka tio frukt- och gröntmedarbetare. För att trivas på Sabis Fältöversten tror vi att du: • Har mycket goda ledaregenskaper, visar engagemang och har butiksvana • Uppskattar att alla avdelningar i butiken arbetar nära varandra i team och har rätt inställning til att vidareutveckla samarbetet över avdelningarna ytterligare • Utvecklar avdelningen och medarbetarna (Kundproffsen) mot ett och samma mål • Har erfarenhet av planering, butiksekonomi och förhandlingsvana med ett bra ordningssinne • Gillar att jobba med inköp, kampanjer, sortiment och prisstrategi • Har ett stort intresse för mat och är positiv, karismatisk och brinner för uppgiften • Har vana av butiksdatasystem och kan använda mail och Officepaketet • Kan tillvarata våra kreativa medarbetare (Kundproffs) och deras idéer samt sträva efter utveckling • Är tävlingsinriktad och stolt Sabis Fältöverstens mål för Frukt- & Gröntavdelningen 2013 är att bli utsedda till ”Årets Frukt- & Gröntavdelning”. Vi vill att Sabis Fältöversten skall upplevas som en internationell saluhall med kunnande, service, stolthet och sortiment i topp. Som Frukt- & Gröntchef kommer du att börja din anställning som Avdelningschef på Sabis Fältöversten, men du har självklart chans att utvecklas vidare i företaget med stöd av din personliga karriärplan. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren på Future Management, telefonnummer 070-513 66 94. Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Frukt- & Gröntchef - Sabis Fältöversten, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frukt- & Gröntchef - Sabis Fältöversten, Stockholm

Färskvaruchef - Hemköp, Malung
Hemköpär butikskedjan för matintresserade människor och kännetecknas av personlig service, tonvikt på färskvaror samt ett brett sortiment. Vi finns på cirka 200 platser i Sverige, både i egenägd regi och i samverkan med handlare. Hemköp är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans både på höjden och på bredden. Färskvaruchef – Hemköp, Malung Letar du efter en tjänst där service, försäljning och ledarskap är ingredienserna i allt du gör och där du får möjligheten att kombinera ditt arbete med ditt stora intresse och kunnande inom mat och färskvaror? Har du flera års erfarenhet från butiksarbete, är en trygg ledare, samt har ett brinnande engagemang och en stor vilja? Då kan du vara den Färskvaruchef vi letar efter till Hemköp i Malung! Som Färskvaruchef på Hemköp i Malung ansvarar du för hela färskvaruavdelningen vilken omfattar delikatess, fisk, mejeri, frukt & grönt, bröd samt ost. Du har resultat- och personalansvar för ett antal medarbetare och du ansvarar för att butiken erbjuder ett fräscht och lokalt anpassat sortiment. Vidare är det du som ansvarar för att kunderna upplever en välkomnande och inspirerande atmosfär i butiken.Utveckling och effektivisering av arbetssätt är en ständigt pågående process i kombination med coachning av medarbetarna. Du kommer att ta en roll i butikens ledningsgrupp och får en viktig roll i butikens fortsatta utveckling framåt. Därför efterfrågar vi en person med ett tydligt ledar- och entreprenörskap och ett starkt driv. Erfarenhet av resultat- och personalansvar på operativ nivå inom dagligvarubranschen eller restaurangbranschen är ett krav. Självklart har du ett stort intresse för mat och är positiv och karismatisk som person, med förmågan att engagera dina medarbetare. Känner du att din personlighet och erfarenhet stämmer överens med ovanstående krav kan du bli en av Hemköps nya Färskvaruchefer! För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Future Management; Rolf Lindgren, 070-513 66 94 eller Maria Gunnarsson, 072-575 51 98. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Färskvaruchef - Hemköp, Malung jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Färskvaruchef - Hemköp, Malung

Varuhuschef - Västerbotten
Future Management är idag ett rekryteringsföretag som är uppbyggt av tre olika affärsområden, Retail, Executive samt Ekonomi. Varje affärsområde är helt nischat mot respektive bransch, och samtliga medarbetare har god erfarenhet från de branscher de verkar i. Detta gör att företagets rekryteringskonsulter snabbt kan sätta sig in i uppdragsgivarnas och kandidaternas situation, och på så sätt genomföra professionella rekryteringsprocesser med hög kvalitet. Företaget har sitt kontor i Stockholm, men arbetar med uppdrag över hela Sverige. Varuhuschef – Västerbotten Är du en erfaren, driven och affärsmässig ledare som brinner för försäljning? Vill du vara med i ett spännande och utvecklande skede hos ett av Sveriges stora detaljhandelsföretag? Då kan denna tjänst vara något för dig! Som Varuhuschef blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att tillsammans med din lokala ledningsgrupp målinriktat leda den dagliga verksamheten gällande marknadsföring, försäljning, personal och distribution - samt att utveckla framtida möjligheter inom dessa områden. Du kommer att ha resultat- och budgetansvar för varuhuset och dina viktigaste uppdrag blir att: • driva den operativa verksamheten i varuhuset • bygga en fungerande säljkultur och sprida denna i hela verksamheten • ansvara för personalen, avseende både utveckling och avveckling • coacha och tillgodose att övriga personer i ledningsgruppen är framgångsrika ledare • arbeta med den lokala marknadsföringen • bidra till att varuhuset har en fortsatt positiv ekonomisk utveckling och att säkerställa att affärsmässigheten genomsyrar alla delar av verksamheten. I rollen som Varuhuschef krävs flerårig erfarenhet från en ledande position med budget-, resultat- och personalansvar inom stora organisationer och även erfarenhet av att leda organisationer i förändring. För att lyckas med detta uppdrag krävs ledarskap, entreprenörskap, affärsmannaskap och erfarenhet från handeln. Du måste kunna agera både operativt och strategiskt, och ha god erfarenhet av företagsekonomi. Erfarenhet från B2B-försäljning är meriterande. För att trivas i rollen bör du vidare vara utåtriktad och du förväntas bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du förstår vikten av att alltid ha kundfokus, är strukturerad och värdesätter ordning och reda. Vår uppdragsgivare erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett mycket framgångsrikt företag som nu fortsätter sin offensiva satsning för framtiden. Tjänsten är tillsvidare med goda förmåner och du har tillgång till förmånsbil. Om du känner att din personlighet och erfarenhet stämmer överens med ovanstående krav, kan du vara rätt kandidat till ett av de mest spännande och utmanande uppdragen inom svensk detaljhandel, ett uppdrag som Varuhuschef i Västerbotten. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se. Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Umeå
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef - Västerbotten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef - Västerbotten

Konditor - ICA Maxi Stormarknad, Nacka
ICA Maxi Stormarknad i Nacka är beläget vid Nacka Centrum, cirka 5 minuter från centrala Stockholm. Varje vecka besöker fler än 36 000 betalande kunder Stormarknaden, vilka servas av butikens omkring 220 säljare. Som kund eller medarbetare upplever du en stor och ljus butik med en stark färskvaruprägel, rymliga ytor och en luftig miljö. I Stormarknaden finner du också ett av Sveriges största och modernaste butiksbagerier. Future Management söker för ICA Maxi Stormarknad i Nackas räkning en: Konditor Letar du efter ett nytt, omväxlande och ansvarsfullt arbete där du får utnyttja dina kunskaper inom konditoriverksamhet, ditt drivande arbetssätt och din sociala personlighet? Vill du arbeta i den nya tidens bageri, där allt tillverkas från de finaste och mest kvalitativa råvarorna? Då kan du vara personen vi söker till ICA Maxi i Nacka! Som Konditor på ICA Maxi i Nacka arbetar du i ett arbetslag bestående av 15 erfarna och professionella konditorer och bagare. Varje dag tillverkas över 25 olika brödsorter och 25 olika sorters tårtor, bakelser och kondisbitar. Då bageriavdelningen fortsätter att växa och utvecklas söker vi ytterligare en erfaren och engagerad Konditor till avdelningen. Vi söker efter en Konditor som är drivande, ansvarstagande och strukturerad samt motiveras av att uppfylla kundförväntningar. Du stimuleras av att kunna påverka och av att utveckla sortiment och försäljning. Vi tror också att du har en positiv grundsyn, är flexibel och uppskattar att arbeta med andra i team. För att trivas i rollen som Konditor tror vi även att du har: • Genomgått en konditorutbildning • Har minst 3 års erfarenhet av praktiskt konditoriarbete • Uppskattar att arbeta i ett högt tempo • Har viljan att ge det lilla extra Som Konditor på ICA Maxi Stormarknad i Nacka får du möjligheten att arbeta i ett modernt bageri med maskiner och råvaror av högsta kvalitet. Här erbjuds också bra arbetstider och ett gott arbetsklimat med skickliga och professionella kollegor. Känner du att din personlighet och erfarenhet stämmer överens med ovanstående krav kan du bli ICA Maxi Stormarknads nya medarbetare. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Maria Gunnarsson på Future Management, 0725-755 198. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Nacka
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Konditor - ICA Maxi Stormarknad, Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konditor - ICA Maxi Stormarknad, Nacka

Färskvaruchef - Hemköp, Malung
Hemköp är butikskedjan för matintresserade människor och kännetecknas av personlig service, tonvikt på färskvaror samt ett brett sortiment. Vi finns på cirka 200 platser i Sverige, både i egenägd regi och i samverkan med handlare. Hemköp är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans både på höjden och på bredden. Färskvaruchef – Hemköp, Malung Letar du efter en tjänst där service, försäljning och ledarskap är ingredienserna i allt du gör och där du får möjligheten att kombinera ditt arbete med ditt stora intresse och kunnande inom mat och färskvaror? Har du flera års erfarenhet från butiksarbete, är en trygg ledare, samt har ett brinnande engagemang och en stor vilja? Då kan du vara den Färskvaruchef vi letar efter till Hemköp i Malung! Som Färskvaruchef på Hemköp i Malung ansvarar du för hela färskvaruavdelningen vilken omfattar delikatess, fisk, mejeri, frukt & grönt, bröd samt ost. Du har resultat- och personalansvar för ett antal medarbetare och du ansvarar för att butiken erbjuder ett fräscht och lokalt anpassat sortiment. Vidare är det du som ansvarar för att kunderna upplever en välkomnande och inspirerande atmosfär i butiken.Utveckling och effektivisering av arbetssätt är en ständigt pågående process i kombination med coachning av medarbetarna. Du kommer att ta en roll i butikens ledningsgrupp och får en viktig roll i butikens fortsatta utveckling framåt. Därför efterfrågar vi en person med ett tydligt ledar- och entreprenörskap och ett starkt driv. Erfarenhet av resultat- och personalansvar på operativ nivå inom dagligvarubranschen eller restaurangbranschen är ett krav. Självklart har du ett stort intresse för mat och är positiv och karismatisk som person, med förmågan att engagera dina medarbetare. Känner du att din personlighet och erfarenhet stämmer överens med ovanstående krav kan du bli en av Hemköps nya Färskvaruchefer! För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Future Management; Rolf Lindgren, 070-513 66 94 eller Maria Gunnarsson, 072-575 51 98. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Färskvaruchef - Hemköp, Malung jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Färskvaruchef - Hemköp, Malung

Färskvaruchef - Hemköp, Malung
Hemköp är butikskedjan för matintresserade människor och kännetecknas av personlig service, tonvikt på färskvaror samt ett brett sortiment. Vi finns på cirka 200 platser i Sverige, både i egenägd regi och i samverkan med handlare. Hemköp är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans både på höjden och på bredden. Färskvaruchef – Hemköp, Malung Letar du efter en tjänst där service, försäljning och ledarskap är ingredienserna i allt du gör och där du får möjligheten att kombinera ditt arbete med ditt stora intresse och kunnande inom mat och färskvaror? Har du flera års erfarenhet från butiksarbete, är en trygg ledare, samt har ett brinnande engagemang och en stor vilja? Då kan du vara den Färskvaruchef vi letar efter till Hemköp i Malung! Som Färskvaruchef på Hemköp i Malung ansvarar du för hela färskvaruavdelningen vilken omfattar delikatess, fisk, mejeri, frukt & grönt, bröd samt ost. Du har resultat- och personalansvar för ett antal medarbetare och du ansvarar för att butiken erbjuder ett fräscht och lokalt anpassat sortiment. Vidare är det du som ansvarar för att kunderna upplever en välkomnande och inspirerande atmosfär i butiken.Utveckling och effektivisering av arbetssätt är en ständigt pågående process i kombination med coachning av medarbetarna. Du kommer att ta en roll i butikens ledningsgrupp och får en viktig roll i butikens fortsatta utveckling framåt. Därför efterfrågar vi en person med ett tydligt ledar- och entreprenörskap och ett starkt driv. Erfarenhet av resultat- och personalansvar på operativ nivå inom dagligvarubranschen eller restaurangbranschen är ett krav. Självklart har du ett stort intresse för mat och är positiv och karismatisk som person, med förmågan att engagera dina medarbetare. Känner du att din personlighet och erfarenhet stämmer överens med ovanstående krav kan du bli en av Hemköps nya Färskvaruchefer! För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Future Management; Rolf Lindgren, 070-513 66 94 eller Maria Gunnarsson, 072-575 51 98. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Färskvaruchef - Hemköp, Malung jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Färskvaruchef - Hemköp, Malung

Fiskansvarig - Hemköp, Stor-Stockholm
Hemköp är butikskedjan för matintresserade människor och kännetecknas av personlig service, tonvikt på färskvaror samt ett brett sortiment. Vi finns på cirka 200 platser i Sverige, både i egenägd regi och i samverkan med handlare. Hemköp är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans både på höjden och på bredden. Fiskansvarig – Hemköp, Stor-Stockholm Hemköp är butikskedjan med ett sortiment specifikt anpassat för dem som bor på orten. Som Fiskansvarig ska du planera och driva arbetet på din egen avdelning. Alltid med fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Butiken är scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Hemköp, där kunden alltid står i centrum? På Hemköp är vi stolta över att vara del av en framgångsrik verksamhet som präglas av matglädje och ett personligt kundbemötande. Våra kunder gillar vår butik och har näsa för kvalitet, något som gör vårt arbete stimulerande och roligt. Till Fiskavdelningen i en av våra större butiker söker vi nu dig som har erfarenhet av liknande arbete. Om du har jobbat ett tag i butik och är redo för nästa steg i din utveckling är rollen som Fiskansvarig något att satsa på. Med fokus för din egen avdelning ska du hålla i allt från beställningar till svinn och bruttovinst – alltid med kundupplevelsen i sikte. Att det är snyggt och rent i alla hyllor och diskar blir också ditt ansvar. Lika självklart kommer du att arbeta med försäljning, ägna dig åt varuexponering, följa upp hur det går och delegera arbetet på avdelningen. Kort sagt handlar rollen om att planera och driva arbetet så att avdelningen når nya höjder. Att du är matintresserad, gillar fisk och skaldjur, är bra på att driva försäljning och tycker om att arbeta med människor, är en förutsättning för rollen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknade tjänst och goda färskvarukunskaper samt en vilja att ge kunden det bästa i service och kvalitet. Att du trivs med ett högt tempo är viktigt, men aldrig på bekostnad av ett gott kundbemötande. Som person är du ansvarsfull och engagerad i arbetet för att skapa en inspirerande butik. Du trivs bra i team och tvekar inte att hjälpa till där det behövs. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Future Management; Rolf Lindgren, 070-513 66 94 eller Maria Gunnarsson, 072-575 51 98. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Fiskansvarig - Hemköp, Stor-Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fiskansvarig - Hemköp, Stor-Stockholm

Delikatessansvarig - Hemköp, Stockholm
Hemköp är butikskedjan för matintresserade människor och kännetecknas av personlig service, tonvikt på färskvaror samt ett brett sortiment. Vi finns på cirka 200 platser i Sverige, både i egenägd regi och i samverkan med handlare. Hemköp är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans både på höjden och på bredden. Delikatessansvarig - Hemköp, Stockholm Hemköp är butiker med ett sortiment specifikt anpassat för dem som bor i området. Som Delikatessansvarig ska du tillsammans med Färskvaruchefen planera och driva arbetet inom delikatessavdelningen. Alltid med fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Butiken är scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats i en av de större och viktigare butikerna i Stockholm, där kunden alltid står i centrum? På Hemköp är vi stolta över att vara del av en framgångsrik verksamhet som präglas av matglädje och ett personligt kundbemötande. Våra kunder gillar våra butiker och har näsa för kvalitet, något som gör vårt arbete stimulerande och roligt. Till vår delikatessavdelning i en butik i Stockholm söker vi nu en handlingskraftig ledare som har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Du ska ha god produktkännedom med en känsla och drivkraft för att erbjuda en fräsch och säljande avdelning alla dagar i veckan. Du kommer att arbeta med allt från beställningar till svinn och bruttovinst – alltid med kundupplevelsen i sikte. Att det är snyggt och rent i avdelningens diskar blir också ditt ansvar. Lika självklart kommer du att arbeta med försäljning, ägna dig åt varuexponering, följa upp hur det går och delegera arbetet på avdelningen. Kort sagt handlar rollen om att i samarbete med Färskvaruchefen planera och driva arbetet så att avdelningen når nya höjder. Att du är matintresserad, bra på att driva försäljning och tycker om att arbeta med människor, är en förutsättning för rollen. Vidare har du jobbat inom dagligvarubranschen och med färskvaror och delikatesser i några år, och har därför goda kunskaper om varorna och produkterna på avdelningen. Att du trivs med ett högt tempo är viktigt, men aldrig på bekostnad av ett gott kundbemötande. Som person är du positiv, ansvarsfull och engagerad i arbetet för att skapa en inspirerande butik. Du trivs bra i team och tvekar inte att hjälpa till där det behövs. Känner du att din personlighet och erfarenhet stämmer överens med ovanstående krav kan uppdraget som Delikatessansvarig inom Hemköp i Stockholm vara rätt för dig. Hemköp eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida www.futuremanagement.se Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Future Management, Rolf Lindgren, 070-513 66 94 alternativt Maria Gunnarsson, 072-575 51 98. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Delikatessansvarig - Hemköp, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Delikatessansvarig - Hemköp, Stockholm

Delikatessansvarig - Hemköp, Stockholm
Hemköp är butikskedjan för matintresserade människor och kännetecknas av personlig service, tonvikt på färskvaror samt ett brett sortiment. Vi finns på cirka 200 platser i Sverige, både i egenägd regi och i samverkan med handlare. Hemköp är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans både på höjden och på bredden. Delikatessansvarig - Hemköp, Stockholm Hemköp är butiker med ett sortiment specifikt anpassat för dem som bor i området. Som Delikatessansvarig ska du tillsammans med Färskvaruchefen planera och driva arbetet inom delikatessavdelningen. Alltid med fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Butiken är scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats i en av de större och viktigare butikerna i Stockholm, där kunden alltid står i centrum? På Hemköp är vi stolta över att vara del av en framgångsrik verksamhet som präglas av matglädje och ett personligt kundbemötande. Våra kunder gillar våra butiker och har näsa för kvalitet, något som gör vårt arbete stimulerande och roligt. Till vår delikatessavdelning i en butik i Stockholm söker vi nu en handlingskraftig ledare som har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Du ska ha god produktkännedom med en känsla och drivkraft för att erbjuda en fräsch och säljande avdelning alla dagar i veckan. Du kommer att arbeta med allt från beställningar till svinn och bruttovinst – alltid med kundupplevelsen i sikte. Att det är snyggt och rent i avdelningens diskar blir också ditt ansvar. Lika självklart kommer du att arbeta med försäljning, ägna dig åt varuexponering, följa upp hur det går och delegera arbetet på avdelningen. Kort sagt handlar rollen om att i samarbete med Färskvaruchefen planera och driva arbetet så att avdelningen når nya höjder. Att du är matintresserad, bra på att driva försäljning och tycker om att arbeta med människor, är en förutsättning för rollen. Vidare har du jobbat inom dagligvarubranschen och med färskvaror och delikatesser i några år, och har därför goda kunskaper om varorna och produkterna på avdelningen. Att du trivs med ett högt tempo är viktigt, men aldrig på bekostnad av ett gott kundbemötande. Som person är du positiv, ansvarsfull och engagerad i arbetet för att skapa en inspirerande butik. Du trivs bra i team och tvekar inte att hjälpa till där det behövs. Känner du att din personlighet och erfarenhet stämmer överens med ovanstående krav kan uppdraget som Delikatessansvarig inom Hemköp i Stockholm vara rätt för dig. Hemköp eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida www.futuremanagement.se Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Future Management, Rolf Lindgren, 070-513 66 94 alternativt Maria Gunnarsson, 072-575 51 98. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Delikatessansvarig - Hemköp, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Delikatessansvarig - Hemköp, Stockholm

Färskvaruansvarig - Matextra, Tullinge
Sabis AB är ett privatägt familjeföretag grundat 1874. Idag har företaget 7 livsmedelsbutiker, driver cirka 22 företagsrestauranger, 3 hotell och 6 konferensanläggningar. Totalt omsätter Sabis AB cirka 900 mkr inklusive moms och har cirka 800 anställda. Företagets butiker ingår i Hemköpskedjan. Affärsidé: Sabis är familjeföretaget med passion för mat. Våra kundproffs erbjuder mat och möten till kvalitetsmedvetna kunder, för vardag och fest. För att få mer information om företaget gå gärna in på deras hemsida www.sabis.se. Färskvaruansvarig – Matextra, Tullinge Vill du utmana dig själv och känner du dig redo att axla färskvaruansvaret på Matextra i Tullinge? Letar du efter en tjänst där service och försäljning är ingredienserna i allt du gör, och där du utnyttjar ditt stora intresse och kunnande inom mat och färskvaror? Vi söker nu en kompetent, driven och utvecklingsinriktad Färskvaruansvarig till Matextra i Tullinge. Som Färskvaruansvarig ansvarar du för butikens färskvaruavdelning, vilket innefattar kött, chark, fisk och ost och vi ser gärna att du har dina specialistkunskaper inom området kött. Du arbetar tillsammans med din butikschef och dina kollegor, och du har resultat- och beställningsansvar för dina avdelningar. Som Färskvaruansvarig ansvarar du även för att butiken erbjuder ett fräscht och lokalt anpassat sortiment. Du har ett stort ansvar för att kunderna upplever en välkomnande, inspirerande atmosfär i butiken och att färskvaruavdelningen alltid håller en hög kvalitet.  Inom Matextra arbetar vi med klipp samt lokala annonsvaror och aktiviteter. Detta gör att vi vill att du har erfarenhet av sådana arbetsuppgifter. Du kommer att ta en roll i butikens ledningsgrupp och får en viktig roll i butikens och färskvaruavdelningens fortsatta utveckling. Därför efterfrågar vi en person med entreprenörskap och med ett starkt driv att utveckla såväl butiken som det egna ledarskapet vidare. Självklart har du ett stort intresse för mat och är positiv, strukturerad och en entusiasmerande person med förmågan att motivera andra. Vi vill också att du har goda kunskaper inom köttstyckning och inom övriga färskvaruområdet samt har tidigare erfarenhet från en operativ roll med avdelningsansvar inom dagligvarubranschen.  Känner du att ovanstående beskrivning och krav stämmer väl in på dig? Då kan du vara Matextras nästa Färskvaruansvariga till butiken i Tullinge. För rätt kandidat finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter inom Sabis och Matextra. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94. Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Färskvaruansvarig - Matextra, Tullinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Färskvaruansvarig - Matextra, Tullinge

Kampanjplanerare - Hemköpskedjan, Solna
Hemköp är en dagligvarukedja inom Axfood-koncernen. Hemköpskedjan har totalt 156 butiker varav 71 egenägda butiker. Butikerna återfinns i centrala lägen i stadskärnor och bostadsområden över hela landet. Hemköp ska erbjuda sina kunder ett brett och prisvärt sortiment, inspirera till matglädje och hålla en hög servicenivå för att möta och överträffa kundernas förväntningar. På Hemköp finns bra varor till bra pris. Sortimentet utgår från hela vardagens prisvärda basvaror till det där lilla extra i delikatessdisken. Hemköp vill hjälpa kunderna att äta sunt och må bra. Genom ett nytt säsongskoncept kombinerar vi tidpunkten för bästa smak och pris med den naturliga årstidsväxlingen. Det är ett sätt att berätta om maten som underlättar medvetna val - något som ligger i linje med Hemköps inriktning att erbjuda mat som är bra för hälsan och tar hänsyn till djur- och natur. Kampanjplanerare – Hemköpskedjan, Solna Hemköps Supportkontor i Solna söker en Kampanjplanerare till den centrala försäljningssavdelningen och dess kampanjteam. Som Kampanjplanerare inom Hemköpskedjan är du ansvarig för att inom ramarna för teamets ansvar ta fram vilka artiklar som skall vara på kampanj, sätta pris samt genomföra förhandlingar med leverantörerna för dessa artiklar. Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete på en försäljningsavdelning med spännande utmaningar, högt tempo och en stor vilja av att skapa positiva resultat. Din personliga drivkraft i kombination med din förmåga att leverera starka resultat är viktiga egenskaper. Vi ser att du har god erfarenhet av en motsvarande tjänst inom detaljhandel, och som person är du driven, analytisk, bra på att bygga relationer och har ett genuint intresse för affärer och för konsumenter. Du är kreativ, initiativrik samt en god administratör. Vi söker dig som vågar tänka nytt och utmana. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida www.futuremanagement.se. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Solna
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kampanjplanerare - Hemköpskedjan, Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kampanjplanerare - Hemköpskedjan, Solna

Butikschef - Coop, Karlskrona
I detaljhandelsdrivande KF-koncernen är Coop kärnverksamheten, men inom företaget finns även en rad andra verksamheter och starka varumärken inom bland annat media, fastigheter och finans. Se även www.coop.se. Butikschef – Coop, Karlskrona Future Management söker nu med sin uppdragsgivare Coop en Butikschef som vill vara delaktig i arbetet med att utveckla butiken i Karlskrona. Som Butikschef ska du ansvara för helheten och skapa en inspirerande butik för såväl kunder som medarbetare. Ditt huvudansvar blir att göra butiken till en arbetsplats där kunden står i centrum och där du, tillsammans med ledningsgruppen och övriga medarbetarna, skapar köpglädje och en god lönsamhet. Är du Coops nästa Butikschef i Karlskrona, som vill vara med på en spännande och utmanande framtidsresa? Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarområden: • Ansvara för butikens försäljning, dagliga drift och resultat • Vara en drivande kraft i att skapa framgångsrika affärer och en butik som kännetecknas av köpglädje och ett positivt kundbemötande • Upprätta tydliga resultatmål, ställa krav på lönsamhet och följa upp försäljningsstatistik • Utveckla och coacha dina medarbetare, genom att vara aktiv och synlig i den dagliga driften • Säkerställa att samtliga medarbetare förstår och agerar i enlighet med Coops koncept och visioner och att prioriteringar genomförs i butiken • Ansvara för att butiken är lokalt förankrad på orten och i det lokala näringslivet Kvalifikationer: Som Butikschef drivs du av affärsmanaskap och av att uppnå goda resultat tillsammans med din personalgrupp. För att lyckas i rollen tror vi att du är en naturlig och tydlig ledare med en stark driftkraft och förmåga att entusiasmera andra. Att du tidigare har innehaft en ledande position inom detalj- eller dagligvaruhandeln ser vi som en självklarhet och du har också dokumenterat goda resultat från en roll med budget- och resultatansvar. Vi tror att Coops nästa Butikschef har ett brinnande engagemang för försäljning, kundmöten och nytänkande. Förutom detta har du en god organisations- och prioriteringsförmåga samt är mån om att utbilda och utveckla dina medarbetare genom ett aktivt och närvarande ledarskap. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida www.futuremanagement.se. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Future Management; Rolf Lindgren, 070-513 66 94 eller Maria Gunnarsson, 072-575 51 98. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef - Coop, Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef - Coop, Karlskrona

Säljledare - Coop, Karlskrona
I detaljhandelsdrivande KF-koncernen är Coop kärnverksamheten, men inom företaget finns även en rad andra verksamheter och starka varumärken inom bland annat media, fastigheter och finans. Se även www.coop.se. Säljledare – Coop, Karlskrona Nu söker vi en försäljningsinriktad och drivande ledare till rollen som Säljledare i Karlskrona. Som Säljledare ansvarar du för att utöka säljtrycket på enheten och att inspirera till en hög köpglädje på avdelningarna. Du sätter alltid kunden och dina medarbetare i fokus och målet är att nå goda resultat, ökad lönsamhet och att verka för positiva kundmöten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarområden: • Ansvara för dina medarbetares arbetssituation genom att planera, fördela och leda det dagliga arbetet • Utveckla och inspirera avdelningsansvariga och säljare till att göra ännu bättre affärer och till att uppnå positiva kundmöten • Vara en nyckelspelare i butikens ledningsgrupp och därmed ha det gemensamma totalansvaret för butikens resultat och utveckling • Planera och genomföra olika försäljningsfrämjande aktiviteter i butiken • Skapa resultat enligt fastställda mål och kontinuerligt följa upp försäljningsstatistik och andra nyckeltal • Ansvara för att konceptet efterlevs och att samtliga kampanjer genomförs i butiken Kvalifikationer: Till rollen som Säljledare söker vi dig som har ett brinnande intresse för försäljning och mat, och som dessutom besitter förmågan att inspirera andra till att göra bra affärer. För att lyckas i rollen tror vi att du har arbetat inom dagligvaruhandeln tidigare och har dokumenterat goda erfarenheter från en personalledande position. Som Säljledare inom Coop är din viktigaste uppgift att engagera och inspirera medarbetarna till att nå resultat och lönsamhet. Därmed krävs att du har ett stort eget driv, har förmågan att motivera andra och besitter viljan till att utveckla dig själv och ditt eget ledarskap. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida www.futuremanagement.se. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Future Management; Rolf Lindgren, 070-513 66 94 eller Maria Gunnarsson, 072-575 51 98. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljledare - Coop, Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljledare - Coop, Karlskrona

Konditor - ICA Maxi Stormarknad, Nacka
ICA Maxi Stormarknad i Nacka är beläget vid Nacka Centrum, cirka 5 minuter från centrala Stockholm. Varje vecka besöker fler än 36 000 betalande kunder Stormarknaden, vilka servas av butikens omkring 220 säljare. Som kund eller medarbetare upplever du en stor och ljus butik med en stark färskvaruprägel, rymliga ytor och en luftig miljö. I Stormarknaden finner du också ett av Sveriges största och modernaste butiksbagerier. Future Management söker för ICA Maxi Stormarknad i Nackas räkning en: Konditor Letar du efter ett nytt, omväxlande och ansvarsfullt arbete där du får utnyttja dina kunskaper inom konditoriverksamhet, ditt drivande arbetssätt och din sociala personlighet? Vill du arbeta i den nya tidens bageri, där allt tillverkas från de finaste och mest kvalitativa råvarorna? Då kan du vara personen vi söker till ICA Maxi i Nacka! Som Konditor på ICA Maxi i Nacka arbetar du i ett arbetslag bestående av 15 erfarna och professionella konditorer och bagare. Varje dag tillverkas över 25 olika brödsorter och 25 olika sorters tårtor, bakelser och kondisbitar. Då bageriavdelningen fortsätter att växa och utvecklas söker vi ytterligare en erfaren och engagerad Konditor till avdelningen. Vi söker efter en Konditor som är drivande, ansvarstagande och strukturerad samt motiveras av att uppfylla kundförväntningar. Du stimuleras av att kunna påverka och av att utveckla sortiment och försäljning. Vi tror också att du har en positiv grundsyn, är flexibel och uppskattar att arbeta med andra i team. För att trivas i rollen som Konditor tror vi även att du har: • Genomgått en konditorutbildning • Har minst 3 års erfarenhet av praktiskt konditoriarbete efter avslutad utbildning • Uppskattar att arbeta i ett högt tempo • Har viljan att ge det lilla extra Som Konditor på ICA Maxi Stormarknad i Nacka får du möjligheten att arbeta i ett modernt bageri med maskiner och råvaror av högsta kvalitet. Här erbjuds också bra arbetstider och ett gott arbetsklimat med skickliga och professionella kollegor. Känner du att din personlighet och erfarenhet stämmer överens med ovanstående krav kan du bli ICA Maxi Stormarknads nya medarbetare. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Maria Gunnarsson på Future Management, 0725-755 198. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Nacka
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Konditor - ICA Maxi Stormarknad, Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konditor - ICA Maxi Stormarknad, Nacka

Regionchef Region Syd/Öst - Coop, Malmö
I detaljhandelsdrivande KF-koncernen är Coop kärnverksamheten, men inom företaget finns även en rad andra verksamheter och starka varumärken inom bland annat media, fastigheter och finans. Se även www.coop.se. Regionchef Region Syd/Öst - Coop, Malmö Regionorganisationen är fortsättningen på den resa som Coop redan påbörjat med att vinna tillbaka kunderna. Genom att samla driften i en regionstruktur skall de öka närhet till kund och det lokala näringslivet. Målet är att rätt erbjudande träffar rätt kund och att alla kunder får en positiv upplevelse. Den nya strukturen ska leda till ökad snabbhet i förändringar och säkerställa ökad genomförandekraft, genom att alla regioner har likvärdig struktur, vilket förenklar samarbetet med övriga funktioner i Coop. Ett viktigt fokus är att konstant jobba med att öka effektiviteten och att skapa ett förbättrat resultat - vilket underlättas av att regionen har fullt resultat- och lönsamhetsansvar. Regionchefens huvuduppgift är att ansvara för kundnöjdhet, försäljning, drift, resultat och förändringsarbete i butiksgruppen. Resultat nås genom att leda och coacha butikschefer, säkerställa ett säljande arbetssätt samt genomföra förbättringsinitiativ för att skapa framgångsrika butiker. Är du Coops nästa Regionchef, som skall vara med och förändra svensk dagligvaruhandel? Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden: Som Regionchef kommer en stor del av arbetet att handla om att coacha, driva på och utveckla samtliga butikschefer inom regionen och deras ledningsgrupper. Fokus ligger bland annat på att nå branschens bästa servicenivå, för att Coops butiker ska vara värda en omväg för kunderna. Du ansvarar vidare för rekrytering, utbildning, utveckling och avveckling av de 12 butikscheferna i regionen. Som nästa Regionchef inom Coop har du en viktig roll i att initiera, leda och delta i olika förbättringsinitiativ för att utveckla butikerna och förbättra resultatet inom regionen. Till det hör också att ansvara för att Coops och regionens prioriteringar genomförs och implementeras i butikerna. Du ingår i regionsledningen och rapporterar direkt till regionsdirektören i området. Inom det geografiska ansvarområdet har även en viktig roll i att företräda Coop i näringslivet och i offentliga sammanhang. Förutom ovanstående är du som Regionchef ett stöd till butikscheferna i upprättandet av affärsplan samt budget och du förväntas arbeta med frågor som uppföljning och kvalitetssäkring av butikernas handlingsplaner och nyckeltal, allt för att nå förbättrade resultat och säkerställa den dagliga driften. Kvalifikationer: För att passa i rollen som Regionchef tror vi att du har gedigen erfarenhet och bred kompetens från detalj- eller dagligvaruhandeln. Du är en naturlig ledare och har dokumenterat goda resultat från en tidigare roll med eget personal- och resultatansvar. Rollen som Regionchef ställer höga krav på affärsmanaskap samt resultatfokusering och det krävs att du har förmågan att inspirera, motivera och driva på andra chefer. Vi tror också att du har en ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande. Känner du att ovanstående beskrivning och krav stämmer väl in på dig kan du vara Coops nästa Regionchef. Hos Coop finns det stora utvecklingsmöjligheter, så söker du efter en stor utmaning och personlig utveckling är det tillsammans med Coop du ska växa. Om du står för viljan och förmåga, står Coop för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida www.futuremanagement.se. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Future Management; Rolf Lindgren, 070-513 66 94 eller Maria Gunnarsson, 072-575 51 98. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Regionchef Region Syd/Öst - Coop, Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Regionchef Region Syd/Öst - Coop, Malmö

Regionchef Region Syd/Öst - Coop, Linköping
I detaljhandelsdrivande KF-koncernen är Coop kärnverksamheten, men inom företaget finns även en rad andra verksamheter och starka varumärken inom bland annat media, fastigheter och finans. Se även www.coop.se. Regionchef Region Syd/Öst - Coop, Linköping Regionorganisationen är fortsättningen på den resa som Coop redan påbörjat med att vinna tillbaka kunderna. Genom att samla driften i en regionstruktur skall de öka närhet till kund och det lokala näringslivet. Målet är att rätt erbjudande träffar rätt kund och att alla kunder får en positiv upplevelse. Den nya strukturen ska leda till ökad snabbhet i förändringar och säkerställa ökad genomförandekraft, genom att alla regioner har likvärdig struktur, vilket förenklar samarbetet med övriga funktioner i Coop. Ett viktigt fokus är att konstant jobba med att öka effektiviteten och att skapa ett förbättrat resultat - vilket underlättas av att regionen har fullt resultat- och lönsamhetsansvar. Regionchefens huvuduppgift är att ansvara för kundnöjdhet, försäljning, drift, resultat och förändringsarbete i butiksgruppen. Resultat nås genom att leda och coacha butikschefer, säkerställa ett säljande arbetssätt samt genomföra förbättringsinitiativ för att skapa framgångsrika butiker. Är du Coops nästa Regionchef, som skall vara med och förändra svensk dagligvaruhandel? Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden: Som Regionchef kommer en stor del av ditt arbete att handla om att coacha, driva på och utveckla samtliga butikschefer inom regionen och deras ledningsgrupper. Fokus ligger bland annat på att nå branschens bästa servicenivå, för att Coops butiker ska vara värda en omväg för kunderna. Du ansvarar vidare för rekrytering, utbildning, utveckling och avveckling av de 15 butikscheferna i regionen. Som nästa Regionchef inom Coop har du en viktig roll i att initiera, leda och delta i olika förbättringsinitiativ för att utveckla butikerna och förbättra resultatet inom regionen. Till det hör också att ansvara för att Coops och regionens prioriteringar genomförs och implementeras i butikerna. Du ingår i regionsledningen och rapporterar direkt till regionsdirektören i området. Inom det geografiska ansvarområdet har även en viktig roll i att företräda Coop i näringslivet och i offentliga sammanhang. Förutom ovanstående är du som Regionchef ett stöd till butikscheferna i upprättandet av affärsplan samt budget och du förväntas arbeta med frågor som uppföljning och kvalitetssäkring av butikernas handlingsplaner och nyckeltal, allt för att nå förbättrade resultat och säkerställa den dagliga driften. Kvalifikationer: För att passa i rollen som Regionchef tror vi att du har gedigen erfarenhet och bred kompetens från detalj- eller dagligvaruhandeln. Du är en naturlig ledare och har dokumenterat goda resultat från en tidigare roll med eget personal- och resultatansvar. Rollen som Regionchef ställer höga krav på affärsmanaskap samt resultatfokusering och det krävs att du har förmågan att inspirera, motivera och driva på andra chefer. Vi tror också att du har en ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande. Känner du att ovanstående beskrivning och krav stämmer väl in på dig kan du vara Coops nästa Regionchef. Hos Coop finns det stora utvecklingsmöjligheter, så söker du efter en stor utmaning och personlig utveckling är det tillsammans med Coop du ska växa. Om du står för viljan och förmåga, står Coop för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida www.futuremanagement.se. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Future Management; Rolf Lindgren, 070-513 66 94 eller Maria Gunnarsson, 072-575 51 98. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Linköping
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Regionchef Region Syd/Öst - Coop, Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Regionchef Region Syd/Öst - Coop, Linköping

B2B Manager - K-rauta, Häggvik
K-rautas resa i Sverige startade 1996 i Sickla stormarknad söder om Stockholm. Idag är K-rauta representerade med 21 byggvaruhus i Sverige. Sedan starten har K-rauta utvecklats och blivit ett av marknadens mest kompletta byggvaruhus. Varuhusen har blivit större och sortimentet har kontinuerligt kompletterats och utökats. K-rautas byggvaruhus finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. K-rauta har finska rötter och är helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern, Kesko. Grunden för K-rautas framgångar i Sverige är engagerade och kunniga medarbetare. Det är viktigt för företaget att ha motiverade och välutbildade medarbetare för att kunna inspirera och erbjuda ökad livskvalitet för kunderna. K-rauta representerar god service, kvalitetsprodukter och helhetslösningar till rätt pris. Målet är att vara det naturliga valet för kunden. K-rauta vårdar sina kundrelationer. Det svenska huvudkontoret är beläget i Kista, och VD är Johan Wiklund. B2B Manager – K-rauta, Häggvik Nu söker vi en försäljningsinriktad relationsbyggare med rätt attityd till tjänsten som B2B Manager med placering på vårt varuhus i Häggvik. Med rätt attityd avser vi kund- och säljfokus, kedjetänk, högt driv och med en stark egen vilja att skapa resultat. Som B2B Manager inom K-rauta har du kundansvar för samarbetet med organisationens befintliga företagskunder samt ansvar för att utveckla nya samarbeten. I rollen har du dessutom ansvar över ett team om 2-3 medarbetare, som du förväntas coacha och utveckla. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden: • Bära det yttersta ansvaret för alla B2B-kunder inom det egna varuhusets upptagningsområde • Tillsammans med ditt team ansvara för all uppsökande verksamhet och för nyrekrytering av kunder samt för underhåll av relationerna med befintliga företagskunder      • Stödja, coacha och utveckla B2B säljarna som ingår i det egna teamet • Ansvara för varuhusets totala B2B resultat och den organisation som stödjer B2B. Detta innebär chefsansvar samt budget- och affärsutvecklingsansvar • Administrativt ansvarig gällande all B2B försäljning i det egna området För att lyckas i rollen som B2B Manager tror vi att du har en personlighet som kännetecknas av en stark inre drivkraft, affärsmässighet, kundfokus, prestigelöshet och flexibilitet. Vi vill även att du har god erfarenhet från tidigare säljledande tjänster som inneburit personal-, kund- och resultatansvar inom retail, och/eller inom bygg- och anläggningsbranschen. Du är drivande, entusiasmerande, social och brinner för att skapa långsiktiga relationer som genererar positiva resultat. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94. Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga B2B Manager - K-rauta, Häggvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B2B Manager - K-rauta, Häggvik

B2B Manager - K-rauta, Bromma
K-rautas resa i Sverige startade 1996 i Sickla stormarknad söder om Stockholm. Idag är K-rauta representerade med 21 byggvaruhus i Sverige. Sedan starten har K-rauta utvecklats och blivit ett av marknadens mest kompletta byggvaruhus. Varuhusen har blivit större och sortimentet har kontinuerligt kompletterats och utökats. K-rautas byggvaruhus finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. K-rauta har finska rötter och är helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern, Kesko. Grunden för K-rautas framgångar i Sverige är engagerade och kunniga medarbetare. Det är viktigt för företaget att ha motiverade och välutbildade medarbetare för att kunna inspirera och erbjuda ökad livskvalitet för kunderna. K-rauta representerar god service, kvalitetsprodukter och helhetslösningar till rätt pris. Målet är att vara det naturliga valet för kunden. K-rauta vårdar sina kundrelationer. Det svenska huvudkontoret är beläget i Kista, och VD är Johan Wiklund. B2B Manager – K-rauta, Bromma Nu söker vi en försäljningsinriktad relationsbyggare med rätt attityd till tjänsten som B2B Manager med placering på vårt varuhus i Bromma. Med rätt attityd avser vi kund- och säljfokus, kedjetänk, högt driv och med en stark egen vilja att skapa resultat. Som B2B Manager inom K-rauta har du kundansvar för samarbetet med organisationens befintliga företagskunder samt ansvar för att utveckla nya samarbeten. I rollen har du dessutom ansvar över ett team om 2-3 medarbetare, som du förväntas coacha och utveckla. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden: • Bära det yttersta ansvaret för alla B2B-kunder inom det egna varuhusets upptagningsområde • Tillsammans med ditt team ansvara för all uppsökande verksamhet och för nyrekrytering av kunder samt för underhåll av relationerna med befintliga företagskunder      • Stödja, coacha och utveckla B2B säljarna som ingår i det egna teamet • Ansvara för varuhusets totala B2B resultat och den organisation som stödjer B2B. Detta innebär chefsansvar samt budget- och affärsutvecklingsansvar • Administrativt ansvarig gällande all B2B försäljning i det egna området För att lyckas i rollen som B2B Manager tror vi att du har en personlighet som kännetecknas av en stark inre drivkraft, affärsmässighet, kundfokus, prestigelöshet och flexibilitet. Vi vill även att du har god erfarenhet från tidigare säljledande tjänster som inneburit personal-, kund- och resultatansvar inom retail, och/eller inom bygg- och anläggningsbranschen. Du är drivande, entusiasmerande, social och brinner för att skapa långsiktiga relationer som genererar positiva resultat. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94. Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga B2B Manager - K-rauta, Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B2B Manager - K-rauta, Bromma

B2B Manager - K-rauta, Växjö
K-rautas resa i Sverige startade 1996 i Sickla stormarknad söder om Stockholm. Idag är K-rauta representerade med 21 byggvaruhus i Sverige. Sedan starten har K-rauta utvecklats och blivit ett av marknadens mest kompletta byggvaruhus. Varuhusen har blivit större och sortimentet har kontinuerligt kompletterats och utökats. K-rautas byggvaruhus finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. K-rauta har finska rötter och är helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern, Kesko. Grunden för K-rautas framgångar i Sverige är engagerade och kunniga medarbetare. Det är viktigt för företaget att ha motiverade och välutbildade medarbetare för att kunna inspirera och erbjuda ökad livskvalitet för kunderna. K-rauta representerar god service, kvalitetsprodukter och helhetslösningar till rätt pris. Målet är att vara det naturliga valet för kunden. K-rauta vårdar sina kundrelationer. Det svenska huvudkontoret är beläget i Kista, och VD är Johan Wiklund. B2B Manager – K-rauta, Växjö Nu söker vi en försäljningsinriktad relationsbyggare med rätt attityd till tjänsten som B2B Manager med placering på vårt varuhus i Växjö. Med rätt attityd avser vi kund- och säljfokus, kedjetänk, högt driv och med en stark egen vilja att skapa resultat. Som B2B Manager inom K-rauta har du kundansvar för samarbetet med organisationens befintliga företagskunder samt ansvar för att utveckla nya samarbeten. I rollen har du dessutom ansvar över ett team om 1-2 medarbetare, som du förväntas coacha och utveckla. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden: • Bära det yttersta ansvaret för alla B2B-kunder inom det egna varuhusets upptagningsområde • Tillsammans med ditt team ansvara för all uppsökande verksamhet och för nyrekrytering av kunder samt för underhåll av relationerna med befintliga företagskunder      • Stödja, coacha och utveckla B2B säljarna som ingår i det egna teamet • Ansvara för varuhusets totala B2B resultat och den organisation som stödjer B2B. Detta innebär chefsansvar samt budget- och affärsutvecklingsansvar • Administrativt ansvarig gällande all B2B försäljning i det egna området För att lyckas i rollen som B2B Manager tror vi att du har en personlighet som kännetecknas av en stark inre drivkraft, affärsmässighet, kundfokus, prestigelöshet och flexibilitet. Vi vill även att du har god erfarenhet från tidigare säljledande tjänster som inneburit personal-, kund- och resultatansvar inom retail, och/eller inom bygg- och anläggningsbranschen. Du är drivande, entusiasmerande, social och brinner för att skapa långsiktiga relationer som genererar positiva resultat. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94. Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Växjö
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga B2B Manager - K-rauta, Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B2B Manager - K-rauta, Växjö

B2B Manager - K-rauta, Göteborg (Eklanda)
K-rautas resa i Sverige startade 1996 i Sickla stormarknad söder om Stockholm. Idag är K-rauta representerade med 21 byggvaruhus i Sverige. Sedan starten har K-rauta utvecklats och blivit ett av marknadens mest kompletta byggvaruhus. Varuhusen har blivit större och sortimentet har kontinuerligt kompletterats och utökats. K-rautas byggvaruhus finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. K-rauta har finska rötter och är helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern, Kesko. Grunden för K-rautas framgångar i Sverige är engagerade och kunniga medarbetare. Det är viktigt för företaget att ha motiverade och välutbildade medarbetare för att kunna inspirera och erbjuda ökad livskvalitet för kunderna. K-rauta representerar god service, kvalitetsprodukter och helhetslösningar till rätt pris. Målet är att vara det naturliga valet för kunden. K-rauta vårdar sina kundrelationer. Det svenska huvudkontoret är beläget i Kista, och VD är Johan Wiklund. B2B Manager – K-rauta, Göteborg (Eklanda) Nu söker vi en försäljningsinriktad relationsbyggare med rätt attityd till tjänsten som B2B Manager med placering på vårt varuhus i Göteborg (Eklanda). Med rätt attityd avser vi kund- och säljfokus, kedjetänk, högt driv och med en stark egen vilja att skapa resultat. Som B2B Manager inom K-rauta har du kundansvar för samarbetet med organisationens befintliga företagskunder samt ansvar för att utveckla nya samarbeten. I rollen har du dessutom ansvar över ett team om 1-2 medarbetare, som du förväntas coacha och utveckla. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden: • Bära det yttersta ansvaret för alla B2B-kunder inom det egna varuhusets upptagningsområde • Tillsammans med ditt team ansvara för all uppsökande verksamhet och för nyrekrytering av kunder samt för underhåll av relationerna med befintliga företagskunder      • Stödja, coacha och utveckla B2B säljarna som ingår i det egna teamet • Ansvara för varuhusets totala B2B resultat och den organisation som stödjer B2B. Detta innebär chefsansvar samt budget- och affärsutvecklingsansvar • Administrativt ansvarig gällande all B2B försäljning i det egna området För att lyckas i rollen som B2B Manager tror vi att du har en personlighet som kännetecknas av en stark inre drivkraft, affärsmässighet, kundfokus, prestigelöshet och flexibilitet. Vi vill även att du har god erfarenhet från tidigare säljledande tjänster som inneburit personal-, kund- och resultatansvar inom retail, och/eller inom bygg- och anläggningsbranschen. Du är drivande, entusiasmerande, social och brinner för att skapa långsiktiga relationer som genererar positiva resultat. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94. Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Mölndal
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga B2B Manager - K-rauta, Göteborg (Eklanda) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B2B Manager - K-rauta, Göteborg (Eklanda)

B2B Manager - K-rauta, Häggvik
K-rautas resa i Sverige startade 1996 i Sickla stormarknad söder om Stockholm. Idag är K-rauta representerade med 21 byggvaruhus i Sverige. Sedan starten har K-rauta utvecklats och blivit ett av marknadens mest kompletta byggvaruhus. Varuhusen har blivit större och sortimentet har kontinuerligt kompletterats och utökats. K-rautas byggvaruhus finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. K-rauta har finska rötter och är helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern, Kesko. Grunden för K-rautas framgångar i Sverige är engagerade och kunniga medarbetare. Det är viktigt för företaget att ha motiverade och välutbildade medarbetare för att kunna inspirera och erbjuda ökad livskvalitet för kunderna. K-rauta representerar god service, kvalitetsprodukter och helhetslösningar till rätt pris. Målet är att vara det naturliga valet för kunden. K-rauta vårdar sina kundrelationer. Det svenska huvudkontoret är beläget i Kista, och VD är Johan Wiklund. B2B Manager – K-rauta, Häggvik Nu söker vi en försäljningsinriktad relationsbyggare med rätt attityd till tjänsten som B2B Manager med placering på vårt varuhus i Häggvik. Med rätt attityd avser vi kund- och säljfokus, kedjetänk, högt driv och med en stark egen vilja att skapa resultat. Som B2B Manager inom K-rauta har du kundansvar för samarbetet med organisationens befintliga företagskunder samt ansvar för att utveckla nya samarbeten. I rollen har du dessutom ansvar över ett team om 2-3 medarbetare, som du förväntas coacha och utveckla. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden: • Bära det yttersta ansvaret för alla B2B-kunder inom det egna varuhusets upptagningsområde • Tillsammans med ditt team ansvara för all uppsökande verksamhet och för nyrekrytering av kunder samt för underhåll av relationerna med befintliga företagskunder      • Stödja, coacha och utveckla B2B säljarna som ingår i det egna teamet • Ansvara för varuhusets totala B2B resultat och den organisation som stödjer B2B. Detta innebär chefsansvar samt budget- och affärsutvecklingsansvar • Administrativt ansvarig gällande all B2B försäljning i det egna området För att lyckas i rollen som B2B Manager tror vi att du har en personlighet som kännetecknas av en stark inre drivkraft, affärsmässighet, kundfokus, prestigelöshet och flexibilitet. Vi vill även att du har god erfarenhet från tidigare säljledande tjänster som inneburit personal-, kund- och resultatansvar inom retail, och/eller inom bygg- och anläggningsbranschen. Du är drivande, entusiasmerande, social och brinner för att skapa långsiktiga relationer som genererar positiva resultat. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94. Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga B2B Manager - K-rauta, Häggvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B2B Manager - K-rauta, Häggvik

B2B Manager - K-rauta, Bromma
K-rautas resa i Sverige startade 1996 i Sickla stormarknad söder om Stockholm. Idag är K-rauta representerade med 21 byggvaruhus i Sverige. Sedan starten har K-rauta utvecklats och blivit ett av marknadens mest kompletta byggvaruhus. Varuhusen har blivit större och sortimentet har kontinuerligt kompletterats och utökats. K-rautas byggvaruhus finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. K-rauta har finska rötter och är helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern, Kesko. Grunden för K-rautas framgångar i Sverige är engagerade och kunniga medarbetare. Det är viktigt för företaget att ha motiverade och välutbildade medarbetare för att kunna inspirera och erbjuda ökad livskvalitet för kunderna. K-rauta representerar god service, kvalitetsprodukter och helhetslösningar till rätt pris. Målet är att vara det naturliga valet för kunden. K-rauta vårdar sina kundrelationer. Det svenska huvudkontoret är beläget i Kista, och VD är Johan Wiklund. B2B Manager – K-rauta, Bromma Nu söker vi en försäljningsinriktad relationsbyggare med rätt attityd till tjänsten som B2B Manager med placering på vårt varuhus i Bromma. Med rätt attityd avser vi kund- och säljfokus, kedjetänk, högt driv och med en stark egen vilja att skapa resultat. Som B2B Manager inom K-rauta har du kundansvar för samarbetet med organisationens befintliga företagskunder samt ansvar för att utveckla nya samarbeten. I rollen har du dessutom ansvar över ett team om 2-3 medarbetare, som du förväntas coacha och utveckla. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden: • Bära det yttersta ansvaret för alla B2B-kunder inom det egna varuhusets upptagningsområde • Tillsammans med ditt team ansvara för all uppsökande verksamhet och för nyrekrytering av kunder samt för underhåll av relationerna med befintliga företagskunder      • Stödja, coacha och utveckla B2B säljarna som ingår i det egna teamet • Ansvara för varuhusets totala B2B resultat och den organisation som stödjer B2B. Detta innebär chefsansvar samt budget- och affärsutvecklingsansvar • Administrativt ansvarig gällande all B2B försäljning i det egna området För att lyckas i rollen som B2B Manager tror vi att du har en personlighet som kännetecknas av en stark inre drivkraft, affärsmässighet, kundfokus, prestigelöshet och flexibilitet. Vi vill även att du har god erfarenhet från tidigare säljledande tjänster som inneburit personal-, kund- och resultatansvar inom retail, och/eller inom bygg- och anläggningsbranschen. Du är drivande, entusiasmerande, social och brinner för att skapa långsiktiga relationer som genererar positiva resultat. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94. Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga B2B Manager - K-rauta, Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B2B Manager - K-rauta, Bromma

Regionchef Region Syd/Öst - Coop, Malmö
I detaljhandelsdrivande KF-koncernen är Coop kärnverksamheten, men inom företaget finns även en rad andra verksamheter och starka varumärken inom bland annat media, fastigheter och finans. Se även www.coop.se. Regionchef Region Syd/Öst - Coop, Malmö Regionorganisationen är fortsättningen på den resa som Coop redan påbörjat med att vinna tillbaka kunderna. Genom att samla driften i en regionstruktur skall de öka närhet till kund och det lokala näringslivet. Målet är att rätt erbjudande träffar rätt kund och att alla kunder får en positiv upplevelse. Den nya strukturen ska leda till ökad snabbhet i förändringar och säkerställa ökad genomförandekraft, genom att alla regioner har likvärdig struktur, vilket förenklar samarbetet med övriga funktioner i Coop. Ett viktigt fokus är att konstant jobba med att öka effektiviteten och att skapa ett förbättrat resultat - vilket underlättas av att regionen har fullt resultat- och lönsamhetsansvar. Regionchefens huvuduppgift är att ansvara för kundnöjdhet, försäljning, drift, resultat och förändringsarbete i butiksgruppen. Resultat nås genom att leda och coacha butikschefer, säkerställa ett säljande arbetssätt samt genomföra förbättringsinitiativ för att skapa framgångsrika butiker. Är du Coops nästa Regionchef, som skall vara med och förändra svensk dagligvaruhandel? Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden: Som Regionchef kommer en stor del av arbetet att handla om att coacha, driva på och utveckla samtliga butikschefer inom regionen och deras ledningsgrupper. Fokus ligger bland annat på att nå branschens bästa servicenivå, för att Coops butiker ska vara värda en omväg för kunderna. Du ansvarar vidare för rekrytering, utbildning, utveckling och avveckling av de 12 butikscheferna i regionen. Som nästa Regionchef inom Coop har du en viktig roll i att initiera, leda och delta i olika förbättringsinitiativ för att utveckla butikerna och förbättra resultatet inom regionen. Till det hör också att ansvara för att Coops och regionens prioriteringar genomförs och implementeras i butikerna. Du ingår i regionsledningen och rapporterar direkt till regionsdirektören i området. Inom det geografiska ansvarområdet har även en viktig roll i att företräda Coop i näringslivet och i offentliga sammanhang. Förutom ovanstående är du som Regionchef ett stöd till butikscheferna i upprättandet av affärsplan samt budget och du förväntas arbeta med frågor som uppföljning och kvalitetssäkring av butikernas handlingsplaner och nyckeltal, allt för att nå förbättrade resultat och säkerställa den dagliga driften. Kvalifikationer: För att passa i rollen som Regionchef tror vi att du har gedigen erfarenhet och bred kompetens från detalj- eller dagligvaruhandeln. Du är en naturlig ledare och har dokumenterat goda resultat från en tidigare roll med eget personal- och resultatansvar. Rollen som Regionchef ställer höga krav på affärsmanaskap samt resultatfokusering och det krävs att du har förmågan att inspirera, motivera och driva på andra chefer. Vi tror också att du har en ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande. Känner du att ovanstående beskrivning och krav stämmer väl in på dig kan du vara Coops nästa Regionchef. Hos Coop finns det stora utvecklingsmöjligheter, så söker du efter en stor utmaning och personlig utveckling är det tillsammans med Coop du ska växa. Om du står för viljan och förmåga, står Coop för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida www.futuremanagement.se. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Future Management; Rolf Lindgren, 070-513 66 94 eller Maria Gunnarsson, 072-575 51 98. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Regionchef Region Syd/Öst - Coop, Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Regionchef Region Syd/Öst - Coop, Malmö

Regionchef Region Syd/Öst - Coop, Linköping
I detaljhandelsdrivande KF-koncernen är Coop kärnverksamheten, men inom företaget finns även en rad andra verksamheter och starka varumärken inom bland annat media, fastigheter och finans. Se även www.coop.se. Regionchef Region Syd/Öst - Coop, Linköping Regionorganisationen är fortsättningen på den resa som Coop redan påbörjat med att vinna tillbaka kunderna. Genom att samla driften i en regionstruktur skall de öka närhet till kund och det lokala näringslivet. Målet är att rätt erbjudande träffar rätt kund och att alla kunder får en positiv upplevelse. Den nya strukturen ska leda till ökad snabbhet i förändringar och säkerställa ökad genomförandekraft, genom att alla regioner har likvärdig struktur, vilket förenklar samarbetet med övriga funktioner i Coop. Ett viktigt fokus är att konstant jobba med att öka effektiviteten och att skapa ett förbättrat resultat - vilket underlättas av att regionen har fullt resultat- och lönsamhetsansvar. Regionchefens huvuduppgift är att ansvara för kundnöjdhet, försäljning, drift, resultat och förändringsarbete i butiksgruppen. Resultat nås genom att leda och coacha butikschefer, säkerställa ett säljande arbetssätt samt genomföra förbättringsinitiativ för att skapa framgångsrika butiker. Är du Coops nästa Regionchef, som skall vara med och förändra svensk dagligvaruhandel? Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden: Som Regionchef kommer en stor del av ditt arbete att handla om att coacha, driva på och utveckla samtliga butikschefer inom regionen och deras ledningsgrupper. Fokus ligger bland annat på att nå branschens bästa servicenivå, för att Coops butiker ska vara värda en omväg för kunderna. Du ansvarar vidare för rekrytering, utbildning, utveckling och avveckling av de 15 butikscheferna i regionen. Som nästa Regionchef inom Coop har du en viktig roll i att initiera, leda och delta i olika förbättringsinitiativ för att utveckla butikerna och förbättra resultatet inom regionen. Till det hör också att ansvara för att Coops och regionens prioriteringar genomförs och implementeras i butikerna. Du ingår i regionsledningen och rapporterar direkt till regionsdirektören i området. Inom det geografiska ansvarområdet har även en viktig roll i att företräda Coop i näringslivet och i offentliga sammanhang. Förutom ovanstående är du som Regionchef ett stöd till butikscheferna i upprättandet av affärsplan samt budget och du förväntas arbeta med frågor som uppföljning och kvalitetssäkring av butikernas handlingsplaner och nyckeltal, allt för att nå förbättrade resultat och säkerställa den dagliga driften. Kvalifikationer: För att passa i rollen som Regionchef tror vi att du har gedigen erfarenhet och bred kompetens från detalj- eller dagligvaruhandeln. Du är en naturlig ledare och har dokumenterat goda resultat från en tidigare roll med eget personal- och resultatansvar. Rollen som Regionchef ställer höga krav på affärsmanaskap samt resultatfokusering och det krävs att du har förmågan att inspirera, motivera och driva på andra chefer. Vi tror också att du har en ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande. Känner du att ovanstående beskrivning och krav stämmer väl in på dig kan du vara Coops nästa Regionchef. Hos Coop finns det stora utvecklingsmöjligheter, så söker du efter en stor utmaning och personlig utveckling är det tillsammans med Coop du ska växa. Om du står för viljan och förmåga, står Coop för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida www.futuremanagement.se. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Future Management; Rolf Lindgren, 070-513 66 94 eller Maria Gunnarsson, 072-575 51 98. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Linköping
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Regionchef Region Syd/Öst - Coop, Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Regionchef Region Syd/Öst - Coop, Linköping

Fiskansvarig - Hemköp, Stor-Stockholm
Hemköp är en dagligvarukedja inom Axfood-koncernen. Hemköpskedjan har totalt 156 butiker varav 71 egenägda butiker. Butikerna återfinns i centrala lägen i stadskärnor och bostadsområden över hela landet. Hemköp ska erbjuda sina kunder ett brett och prisvärt sortiment, inspirera till matglädje och hålla en hög servicenivå för att möta och överträffa kundernas förväntningar. På Hemköp finns bra varor till bra pris. Sortimentet utgår från hela vardagens prisvärda basvaror till det där lilla extra i delikatessdisken. Hemköp vill hjälpa kunderna att äta sunt och må bra. Genom ett nytt säsongskoncept kombinerar vi tidpunkten för bästa smak och pris med den naturliga årstidsväxlingen. Det är ett sätt att berätta om maten som underlättar medvetna val - något som ligger i linje med Hemköps inriktning att erbjuda mat som är bra för hälsan och tar hänsyn till djur- och natur. Fiskansvarig – Hemköp, Stor-Stockholm Hemköp är butikskedjan med ett sortiment specifikt anpassat för dem som bor på orten. Som Fiskansvarig ska du planera och driva arbetet på din egen avdelning. Alltid med fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Butiken är scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Hemköp, där kunden alltid står i centrum? På Hemköp är vi stolta över att vara del av en framgångsrik verksamhet som präglas av matglädje och ett personligt kundbemötande. Våra kunder gillar vår butik och har näsa för kvalitet, något som gör vårt arbete stimulerande och roligt. Till Fiskavdelningen i en av våra större butiker söker vi nu dig som har erfarenhet av liknande arbete. Om du har jobbat ett tag i butik och är redo för nästa steg i din utveckling är rollen som Fiskansvarig något att satsa på. Med fokus för din egen avdelning ska du hålla i allt från beställningar till svinn och bruttovinst – alltid med kundupplevelsen i sikte. Att det är snyggt och rent i alla hyllor och diskar blir också ditt ansvar. Lika självklart kommer du att arbeta med försäljning, ägna dig åt varuexponering, följa upp hur det går och delegera arbetet på avdelningen. Kort sagt handlar rollen om att planera och driva arbetet så att avdelningen når nya höjder. Att du är matintresserad, gillar fisk och skaldjur, är bra på att driva försäljning och tycker om att arbeta med människor, är en förutsättning för rollen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknade tjänst och goda färskvarukunskaper samt en vilja att ge kunden det bästa i service och kvalitet. Att du trivs med ett högt tempo är viktigt, men aldrig på bekostnad av ett gott kundbemötande. Som person är du ansvarsfull och engagerad i arbetet för att skapa en inspirerande butik. Du trivs bra i team och tvekar inte att hjälpa till där det behövs. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Gunnarsson på Future Management på 072-575 51 98. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Fiskansvarig - Hemköp, Stor-Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fiskansvarig - Hemköp, Stor-Stockholm

Färskvaruchef - Hemköp, Malung
Hemköp är en dagligvarukedja inom Axfood-koncernen. Hemköpskedjan har totalt 156 butiker varav 71 egenägda butiker. Butikerna återfinns i centrala lägen i stadskärnor och bostadsområden över hela landet. Hemköp ska erbjuda sina kunder ett brett och prisvärt sortiment, inspirera till matglädje och hålla en hög servicenivå för att möta och överträffa kundernas förväntningar. På Hemköp finns bra varor till bra pris. Sortimentet utgår från hela vardagens prisvärda basvaror till det där lilla extra i delikatessdisken. Hemköp vill hjälpa kunderna att äta sunt och må bra. Genom ett nytt säsongskoncept kombinerar vi tidpunkten för bästa smak och pris med den naturliga årstidsväxlingen. Det är ett sätt att berätta om maten som underlättar medvetna val - något som ligger i linje med Hemköps inriktning att erbjuda mat som är bra för hälsan och tar hänsyn till djur- och natur. Färskvaruchef – Hemköp, Malung Letar du efter en tjänst där service, försäljning och ledarskap är ingredienserna i allt du gör och där du får möjligheten att kombinera ditt arbete med ditt stora intresse och kunnande inom mat och färskvaror? Har du flera års erfarenhet från butiksarbete, är en trygg ledare, samt har ett brinnande engagemang och en stor vilja? Då kan du vara den Färskvaruchef vi letar efter till Hemköp i Malung! Som Färskvaruchef på Hemköp i Malung ansvarar du för hela färskvaruavdelningen vilken omfattar delikatess, fisk, mejeri, frukt & grönt, bröd samt ost. Du har resultat- och personalansvar för ett antal medarbetare och du ansvarar för att butiken erbjuder ett fräscht och lokalt anpassat sortiment. Vidare är det du som ansvarar för att kunderna upplever en välkomnande och inspirerande atmosfär i butiken.Utveckling och effektivisering av arbetssätt är en ständigt pågående process i kombination med coachning av medarbetarna. Du kommer att ta en roll i butikens ledningsgrupp och får en viktig roll i butikens fortsatta utveckling framåt. Därför efterfrågar vi en person med ett tydligt ledar- och entreprenörskap och ett starkt driv. Erfarenhet av resultat- och personalansvar på operativ nivå inom dagligvarubranschen eller restaurangbranschen är ett krav. Självklart har du ett stort intresse för mat och är positiv och karismatisk som person, med förmågan att engagera dina medarbetare. Känner du att din personlighet och erfarenhet stämmer överens med ovanstående krav kan du bli en av Hemköps nya Färskvaruchefer! För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Gunnarsson på Future Management på 072-575 51 98. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Färskvaruchef - Hemköp, Malung jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Färskvaruchef - Hemköp, Malung

Konditor - ICA Maxi Stormarknad, Nacka
ICA Maxi Stormarknad i Nacka är beläget vid Nacka Centrum, cirka 5 minuter från centrala Stockholm. Varje vecka besöker fler än 36 000 betalande kunder Stormarknaden, vilka servas av butikens omkring 220 säljare. Som kund eller medarbetare upplever du en stor och ljus butik med en stark färskvaruprägel, rymliga ytor och en luftig miljö. I Stormarknaden finner du också ett av Sveriges största och modernaste butiksbagerier. Konditor - ICA Maxi Stormarknad, Nacka Letar du efter ett nytt, omväxlande och ansvarsfullt arbete där du får utnyttja dina kunskaper inom konditoriverksamhet, ditt drivande arbetssätt och din sociala personlighet? Vill du arbeta i den nya tidens bageri, där allt tillverkas från de finaste och mest kvalitativa råvarorna? Då kan du vara personen vi söker till ICA Maxi i Nacka! Som Konditor på ICA Maxi i Nacka arbetar du i ett arbetslag bestående av 15 erfarna och professionella konditorer och bagare. Varje dag tillverkas över 25 olika brödsorter och 25 olika sorters tårtor, bakelser och kondisbitar. Då bageriavdelningen fortsätter att växa och utvecklas söker vi ytterligare en erfaren och engagerad Konditor till avdelningen. Vi söker efter en Konditor som är drivande, ansvarstagande och strukturerad samt motiveras av att uppfylla kundförväntningar. Du stimuleras av att kunna påverka och av att utveckla sortiment och försäljning. Vi tror också att du har en positiv grundsyn, är flexibel och uppskattar att arbeta med andra i team. För att trivas i rollen som Konditor tror vi även att du har: • Genomgått en konditorutbildning • Har minst 3 års erfarenhet av praktiskt konditoriarbete efter avslutat utbildning • Uppskattar att arbeta i ett högt tempo • Har viljan att ge det lilla extra Som Konditor på ICA Maxi Stormarknad i Nacka får du möjligheten att arbeta i ett modernt bageri med maskiner och råvaror av högsta kvalitet. Här erbjuds också bra arbetstider och ett gott arbetsklimat med skickliga och professionella kollegor. Känner du att din personlighet och erfarenhet stämmer överens med ovanstående krav kan du bli ICA Maxi Stormarknads nya medarbetare. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Maria Gunnarsson på Future Management, 0725-755 198. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Nacka
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Konditor - ICA Maxi Stormarknad, Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konditor - ICA Maxi Stormarknad, Nacka

B2B Manager - K-rauta, Häggvik
K-rautas resa i Sverige startade 1996 i Sickla stormarknad söder om Stockholm. Idag är K-rauta representerade med 21 byggvaruhus i Sverige. Sedan starten har K-rauta utvecklats och blivit ett av marknadens mest kompletta byggvaruhus. Varuhusen har blivit större och sortimentet har kontinuerligt kompletterats och utökats. K-rautas byggvaruhus finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. K-rauta har finska rötter och är helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern, Kesko. Grunden för K-rautas framgångar i Sverige är engagerade och kunniga medarbetare. Det är viktigt för företaget att ha motiverade och välutbildade medarbetare för att kunna inspirera och erbjuda ökad livskvalitet för kunderna. K-rauta representerar god service, kvalitetsprodukter och helhetslösningar till rätt pris. Målet är att vara det naturliga valet för kunden. K-rauta vårdar sina kundrelationer. Det svenska huvudkontoret är beläget i Kista, och VD är Johan Wiklund. B2B Manager – K-rauta, Häggvik Nu söker vi en försäljningsinriktad relationsbyggare med rätt attityd till tjänsten som B2B Manager med placering på vårt varuhus i Häggvik. Med rätt attityd avser vi kund- och säljfokus, kedjetänk, högt driv och med en stark egen vilja att skapa resultat. Som B2B Manager inom K-rauta har du kundansvar för samarbetet med organisationens befintliga företagskunder samt ansvar för att utveckla nya samarbeten. I rollen har du dessutom ansvar över ett team om 2-3 medarbetare, som du förväntas coacha och utveckla. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden: • Bära det yttersta ansvaret för alla B2B-kunder inom det egna varuhusets upptagningsområde • Tillsammans med ditt team ansvara för all uppsökande verksamhet och för nyrekrytering av kunder samt för underhåll av relationerna med befintliga företagskunder      • Stödja, coacha och utveckla B2B säljarna som ingår i det egna teamet • Ansvara för varuhusets totala B2B resultat och den organisation som stödjer B2B. Detta innebär chefsansvar samt budget- och affärsutvecklingsansvar • Administrativt ansvarig gällande all B2B försäljning i det egna området • Ledningsgruppsarbete, då B2B Manager sitter i varuhusets ledningsgrupp För att lyckas i rollen som B2B Manager tror vi att du har en personlighet som kännetecknas av en stark inre drivkraft, affärsmässighet, kundfokus, prestigelöshet och flexibilitet. Vi vill även att du har god erfarenhet från tidigare säljledande tjänster som inneburit personal-, kund- och resultatansvar inom retail, och/eller inom bygg- och anläggningsbranschen. Du är drivande, entusiasmerande, social och brinner för att skapa långsiktiga relationer som genererar positiva resultat. Idag driver du kanske en egen verksamhet inom byggbranschen, en erfarenhet som är mycket meriterande och intressant för uppdraget som B2B Manager hos K-rauta i Häggvik. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94. Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga B2B Manager - K-rauta, Häggvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B2B Manager - K-rauta, Häggvik

Färskvaruchef - Dalarna
Future Management är ett rekryteringsföretag som är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln. Samtliga medarbetare har god erfarenhet från den bransch de verkar i, vilket medför att företagets rekryteringskonsulter snabbt kan sätta sig in i uppdragsgivarnas och kandidaternas situation, och på så sätt genomföra professionella rekryteringsprocesser med hög kvalitet. Företaget har sitt kontor i Stockholm, men arbetar med uppdrag över hela Sverige. Färskvaruchef – Dalarna Vill du utmana dig själv och känner du dig redo att axla färskvaruansvaret i en dagligvarubutik, som ingår i en av Sveriges största dagligvarukedjor? Letar du efter en tjänst där service, försäljning och ledarskap är ingredienserna i allt du gör, och där du utnyttjar ditt stora intresse och kunnande inom mat och färskvaror? Då kan du vara personen vi söker till vår kund i Dalarna! Som Färskvaruchef ansvarar du för hela färskvarulinjen, som bland annat omfattar delikatess, chark, fisk, frukt & grönt samt ost. Som Färskvaruchef har du vidare personalansvar för ett antal medarbetare och resultatansvar för hela färskvaruavdelningen. Du ansvarar även för att färskvaruavdelningen erbjuder ett fräscht och lokalt anpassat sortiment och för att kunderna upplever en välkomnande och inspirerande atmosfär i butiken. Du kommer att ta en roll i butikens ledningsgrupp och får en viktig roll i butikens och färskvaruavdelningens fortsatta utveckling. Därför efterfrågar vi en person som sedan tidigare har goda erfarenheter från detalj- eller dagligvaruhandeln. Självklart har du även ett stort intresse för mat och är positiv, strukturerad och en entusiasmerande ledare. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Gunnarsson på Future Management, 072-575 51 98. Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Färskvaruchef - Dalarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Färskvaruchef - Dalarna

Layoutare - Hemköpskedjan, Solna
Hemköp är butikskedjan för matintresserade människor och kännetecknas av personlig service, tonvikt på färskvaror samt ett brett sortiment. Vi finns på cirka 200 platser i Sverige, både i egenägd regi och i samverkan med handlare. Hemköp är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans både på höjden och på bredden. Layoutare – Hemköpskedjan, Solna Hemköps Supportkontor i Solna söker en Layoutare till den centrala försäljningssavdelningen och dess Space Management-team. Som Layoutansvarig inom Hemköp har du det yttersta ansvaret för att skapa ritningar, butikslayouter samt foto- och 3dmontage för samtliga om- och nybyggnationer av kedjans butiker. Erfarenhet av liknande tjänster inom detaljhandels- eller dagligvarubranschen är ett krav, och det är meriterande om du även har arbetat operativt inom någon av dessa branscher. Vi är framförallt intresserade av kandidater som har en personlighet som kännetecknas av viljan av att skapa resultat, som har ett starkt eget driv och som är utpräglade teamspelare. Förutom dessa personliga egenskaper så vill vi även att du skall vara en van användare av verktyget ArchiCAD. Om du tycker att ovanstående beskriver din personlighet, dina erfarenheter och dina kunskaper, sök då gärna tjänsten som Layoutare på Hemköpskedjan genom att gå in på Future Managements hemsida www.futuremanagement.se. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Solna
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Layoutare - Hemköpskedjan, Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Layoutare - Hemköpskedjan, Solna

Säljare - Eden Salladsbar, Stockholm/Mälardalen
Vi som älskar mat, som marknadsledare inom färdigskuret sätter vi en ära i att hela tiden utveckla nya måltidslösningar och andra förädlade frukt - och grönt produkter till detaljhandeln, restauranger, storkök och livsmedelsindustrin. Och eftersom vi älskar mat jobbar vi bara med färska frukter och grönsaker – utan smakförstärkare, stabiliseringsmedel och färgämnen. Genom att kombinera STC Greenfoods kunnande inom färdigskurna grönsaker med modern butiksexponering och smidig logistik har vi skapat ett nytt sätt för dig att dra nytta av den växande efterfrågan på hälsosam färdigmat, Eden Salladsbar. STC GreenFood bildades 2009 och är idag den största fristående aktören inom frukt och grönsaker i Norden. Den här bredden gör att STC GreenFood tillhandhåller ett komplett sortiment till detaljhandeln, andraledsgrossister samt till kunder inom restaurang, hotell och catering. Verksamheten omsätter cirka 3 miljarder kronor och har cirka 500 anställda. I STC Greenfood ingår företag som bland annat Ewerman, Allfrukt, Salico samt Swedecut. Säljare - Eden Salladsbar, Stockholm/Mälardalen Som Säljare på Eden Salladsbar kommer du att upparbeta ny kundstock inom Stockholm/Mälardalen samt ansvara för att tillsammans med befintliga kunder utveckla företagets koncept till en lönsam affär för butikerna. Du är van att arbeta självständigt och att planera din arbetsdag, vilket förutsätter att du är strukturerad och ordningsam. Tjänsten som Säljare på Eden Salladsbar är ett spännande uppdrag som går ut på att bygga upp ett nytt koncept mot dagligvarubranschen, där företagets målsättning är att vara en långsiktig affärspartner, vilket innebär ett stort eget ansvar med tydliga mål. Den kandidat som vi söker har några års försäljningserfarenhet inom dagligvarubranschen och då gärna av uppsökande försäljning. Ett stort intresse för mat, brett kontaktnät och en stark drivkraft att utveckla det vidare är tre andra viktiga delar för att lyckas med detta uppdrag. Eden Salladsbar kännetecknas av innovation och entreprenörskap med korta beslutsvägar. Du kommer att vara på resande fot större delen av din tid vilket innebär att du måste ha en mycket god förmåga att arbeta självständigt. Du måste tycka om, samt ha praktiska förutsättningar, för att kunna resa en del. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida www.futuremanagement.se Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren, 070-513 66 94 alternativt ansvarig researcher Alexander Lindgren, 072-740 79 98 på Future Management. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare - Eden Salladsbar, Stockholm/Mälardalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare - Eden Salladsbar, Stockholm/Mälardalen

B2B Manager - K-rauta, Häggvik
K-rautas resa i Sverige startade 1996 i Sickla stormarknad söder om Stockholm. Idag är K-rauta representerade med 21 byggvaruhus i Sverige. Sedan starten har K-rauta utvecklats och blivit ett av marknadens mest kompletta byggvaruhus. Varuhusen har blivit större och sortimentet har kontinuerligt kompletterats och utökats. K-rautas byggvaruhus finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. K-rauta har finska rötter och är helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern, Kesko. Grunden för K-rautas framgångar i Sverige är engagerade och kunniga medarbetare. Det är viktigt för företaget att ha motiverade och välutbildade medarbetare för att kunna inspirera och erbjuda ökad livskvalitet för kunderna. K-rauta representerar god service, kvalitetsprodukter och helhetslösningar till rätt pris. Målet är att vara det naturliga valet för kunden. K-rauta vårdar sina kundrelationer. Det svenska huvudkontoret är beläget i Kista, och VD är Johan Wiklund. B2B Manager – K-rauta, Häggvik Nu söker vi en försäljningsinriktad relationsbyggare med rätt attityd till tjänsten som B2B Manager med placering på vårt varuhus i Häggvik. Med rätt attityd avser vi kund- och säljfokus, kedjetänk, högt driv och med en stark egen vilja att skapa resultat. Som B2B Manager inom K-rauta har du kundansvar för samarbetet med organisationens befintliga företagskunder samt ansvar för att utveckla nya samarbeten. I rollen har du dessutom ansvar över ett team om 2-3 medarbetare, som du förväntas coacha och utveckla. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden: • Bära det yttersta ansvaret för alla B2B-kunder inom det egna varuhusets upptagningsområde • Tillsammans med ditt team ansvara för all uppsökande verksamhet och för nyrekrytering av kunder samt för underhåll av relationerna med befintliga företagskunder      • Stödja, coacha och utveckla B2B säljarna som ingår i det egna teamet • Ansvara för varuhusets totala B2B resultat och den organisation som stödjer B2B. Detta innebär chefsansvar samt budget- och affärsutvecklingsansvar • Administrativt ansvarig gällande all B2B försäljning i det egna området • Ledningsgruppsarbete, då B2B Manager sitter i varuhusets ledningsgrupp För att lyckas i rollen som B2B Manager tror vi att du har en personlighet som kännetecknas av en stark inre drivkraft, affärsmässighet, kundfokus, prestigelöshet och flexibilitet. Vi vill även att du har god erfarenhet från tidigare säljledande tjänster som inneburit personal-, kund- och resultatansvar inom retail, och/eller inom bygg- och anläggningsbranschen. Du är drivande, entusiasmerande, social och brinner för att skapa långsiktiga relationer som genererar positiva resultat. Idag driver du kanske en egen verksamhet inom byggbranschen, en erfarenhet som är mycket meriterande och intressant för uppdraget som B2B Manager hos K-rauta i Häggvik. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94. Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga B2B Manager - K-rauta, Häggvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B2B Manager - K-rauta, Häggvik


Sök lediga jobb Future Management AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se