Gällivare kommun jobb - lediga jobb

Gällivare kommun jobb Gällivare kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Gällivare kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Gällivare kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Brandingenjör- Gällivare

 2. Gatuingenjör- Gällivare

 3. Undersköterska Malmberget- Gällivare

 4. Fritidspedagog till Tallbackaskolan- Gällivare

 5. Specialpedago/speciallärare till Mariaskolan F-årskurs 6- Gällivare

 6. Resurslärare till Mariaskolan- Gällivare

 7. Vik. grundskollärare till Mariaskolan- Gällivare

 8. Sjuksköterskor- Gällivare

 9. Enhetschef till handikappomsorgen- Gällivare

 10. Rektor till landsbygdsskolor- Gällivare

 11. 2 Undersköterskor Öppna hemtjänsten Gällivare- Gällivare

 12. Undersköterska till Hemtjänsten Ullatti- Gällivare

 13. Personlig assistent- Gällivare

 14. 1-7 Lärare Ma/No vid Myranskolan- Gällivare

 15. 4-9 Lärare So, Textilslöjd vid Myranskolan- Gällivare

 16. 1-7 Lärare Ma/No vid Nya Malmstaskolan- Gällivare

 17. 4-9 Lärare i Ma/No vid Myranskolan- Gällivare

 18. Enhetschefer till Äldreomsorgen- Gällivare

 19. Enhetschefer till Handikappomsorgen- Gällivare

 20. Projekledare till Service- och teknikförvaltningen- Gällivare

 21. Anläggningsarbetare- Gällivare

 22. Servicearbetare- Gällivare

 23. Brandingenjör- Gällivare

 24. Undersköterskor till Enen- Gällivare

 25. Förskollärare till Älvens förskola- Gällivare

 26. Undersköterska till Hedgården- Gällivare

 27. Lärare En/Sv 4-9 till Hedskolan- Gällivare

 28. Vik Omsorgspedagog till Handikappomsorgen- Gällivare

 29. Personlig assistent till Handikappomsorgen- Gällivare

 30. Bygginspektörer till Gällivare kommun- Gällivare

 31. Skolpsykolog- Gällivare

 32. Personal t. Pedagogisk omsorg- Gällivare

 33. Nämnsekreterare- Gällivare

 34. Förskollärare Bäckens förskola- Gällivare

 35. Undersköterska till Landet/Nattavaara- Gällivare

 36. Vik Arbetsterapeut- Gällivare

 37. Vik sjukgymnast- Gällivare

 38. Handledare daglig verksamhet HO- Gällivare

 39. Socialsekreterare- Gällivare

 40. Vik förskollärare Älvens förskola- Gällivare


Mer beskrivning

Brandingenjör
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning Kommunen står inför stora förändringar på grund av en omfattande samhällsomvandling. I tjänsten som brandingenjör finns alla förutsättningar att påverka och skapa ett framtida Gällivare som förutom utveckling inom industri och näringsliv också innebär ökad trivsel, trygghet och gemenskap. Arbetsuppgifter Som brandingenjör har du självständigt ansvar för tilldelade ansvarsområden inom räddningstjänstens samtliga arbetsområden. Fokus är att skapa trygghet och säkerhet för medborgarna. I arbetsuppgifterna ingår bland annat riskanalyser, insatsplaner, brandskydd i byggprocessen, tillstånd och tillsyn brandfarlig och explosiv vara samt tillsyn av farlig verksamhet. Du kommer också att delta i projekt inom området. I rollen ingår även att kunna verka som insatsledare. Kvalifikationer Vi söker dig som har brandingenjörsexamen och har läst påbyggnadsutbildning i räddningstjänst för brandingenjörer (RUB) eller Insatsledare med andra erfarenheter samt räddningsledning B och tillsyn B. Meriterande är erfarenhet inom området tillsyn av farliga anläggningar. Du är en positiv och drivande lagspelare som ser positivt på utmaningar. Du skall också ha förmågan att vara ledare och ha en vilja att delta i utveckling av verksamheten och medarbetarna. Ledarerfarenhet som räddningsledare är meriterande. Grunden för tjänsten är dagtidstjänstgöring med schemalagd beredskap i hemmet. Vid behov ingår skifttjänstgöring som insatsledare. Provanställning kan komma att tillämpas. Körkort klass -B---.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Brandingenjör jobb, Brandingenjör Gällivare, Brandingenjör Gällivare kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brandingenjör

Gatuingenjör
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning Tjänsten finns inom service och teknikförvaltningens teknikavdelning. Enheten ansvarar för att ge invånarna god service inom verksamhetsområdena vatten/ avlopp, gator, trafik, park samt avfallshantering. Arbetsuppgifter Du ansvarar för kommunens arbete med trafikfrågor, gatubeläggning och belysning. Det praktiska arbetet består i stor utsträckning av utredning och planering samt svara på diverse frågeställningar inom området. Du kommer att vara kommunens kontaktperson gentemot beställare, myndigheter och övriga intressenter. I ansvarsområdet ingår vidare frågor kring parkeringsbevakning, parkeringstillstånd, transporttillstånd, trygghet och tillgänglighet i trafiken. Du kan också komma att ansvara för mindre projekt inom ansvarsområdet exempelvis trygga skolvägar, enskild väghållning, informationskampanjer mm. Kvalifikationer Vi söker dig som har ingenjörsutbildning, eller har förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Det är viktigt att du har goda kunskaper inom data och ekonomi samt är van att arbeta med budget och kostnadsuppföljningar. Som person är du engagerad, välorganiserad och förtroendeingivande. För att trivas hos oss ska du vara utåtriktad och motiveras av att arbeta på ett service- och kundorienterat sätt. Du har en stor drivkraft och god initiativförmåga. Du ska också ha förmåga att arbeta självständigt, samtidigt som det är viktigt att du har förmågan att samverka och kommunicera med kontakter både internt och externt. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde Enligt överenskommelse Gällivare kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten. Körkort klass -B---.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Gatuingenjör jobb, Gatuingenjör Gällivare, Gatuingenjör Gällivare kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gatuingenjör

Undersköterska Malmberget
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning Hemtjänsten utför individuellt behovsprövade insatser i form av service och personlig omvårdnad i ordinärt boende. Insatserna skall stärka den enskildes förmåga att klara sig själv och göra det möjligt för den enskilde att bo kvar hemma. Arbetsuppgifter Som undersköterska och stödperson utför du insatser i form av service och personlig omvårdnad i den enskildes bostad utifrån de kvalitetsmål som verksamheten har, där planering, uppföljning och utvärdering är viktiga inslag. Kvalifikationer Treårigt omvårdnadsprogram, Undersköterskeutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi söker dig som har lätt att samarbeta och är flexibel. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Meriterande med kunskaper i något av minoritetsspråken meänkieli, finska eller samiska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna manliga sökanden eftersom vi eftersträvar jämn könsfördelning. Tjänstgöring dag, kväll och helg. Körkort klass -B---.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska Malmberget jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska Malmberget

Fritidspedagog till Tallbackaskolan
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning Tallbackaskolan är en trivsam skola som ligger nära skog och natur. På skolan finns förskoleklass, fritidshem och årskurs 1-9, cirka 400 elever. Arbetsuppgifter Arbete i fritidsverksamhet samt i klass med elever i årskurs 1. Kvalifikationer Utbildad fritidspedagog. Arbetstid/Varaktighet Vikariat till och med 2014-06-19 Tillträde 2013-08-19 Övrigt Tjänsten tillsätts under förutsättning att ordinarie befattningshavare beviljas tjänstledighet.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Tallbackaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Tallbackaskolan

Specialpedago/speciallärare till Mariaskolan F-årskurs 6
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning: Mariaskolan är en skola centralt belägen i Gällivare. På skolan har vi ett fritids, en förskoleklass och årskurs 1-6, totalt cirka 160 elever Arbetsuppgifter: Bland annat handleder du personal i arbetet med elever i behov av stöd, stöttar elever, både i grupp och enskilt, är med och utvecklar lärmiljön tillsammans med personalen och bistår rektor i arbetet med kommunens stöddokument Kvalifikationer: Lärarexamen, behörig för elever upp till årskurs 6 i ämnet svenska, samt speciallärar- eller specialpedagogexamen Varaktighet/tillträde: Tillsvidare med början 2013-08-19
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedago/speciallärare till Mariaskolan F-årskurs 6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedago/speciallärare till Mariaskolan F-årskurs 6

Resurslärare till Mariaskolan
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning: Mariaskolan är en centralt belägen i Gällivare. På skolan finns ett fritidshem, en förskoleklass och årskurs 1-6, ca 160 elever. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta i resursgruppen med bland annat elever som behöver någon form av stöd, med främjande och förebyggande arbete i elevhälsoteamet samt bistå rektor i arbetet med kommunens stöddokument. Kvalifikationer: Lärarexamen, förskollärare eller fritidspedagog Arbetstid/Varaktighet: Vikariat 100% till och med 2014-06-19 Tillträde: 2013-08-19 Övrigt: Tjänsten tillsätts under förutsättning att ordinarie befattningshavare beviljas tjänstledighet
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Resurslärare till Mariaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resurslärare till Mariaskolan

Vik. grundskollärare till Mariaskolan
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning: Mariaskolan är en F-årskurs 6 skola i centrala Gällivare. Arbetsuppgifter: Arbeta som klasslärare i årskurs 4, samt andra arbetsuppgifter som ingår i arbetet som lärare Kvalifikationer: Du ska ha en lärarexamen med behörighet i årskurs 4. Arbetstid: Vikariat 100 % till och med 2014-06-19 Tillträde: 2013-08-19
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. grundskollärare till Mariaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. grundskollärare till Mariaskolan

Sjuksköterskor
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Arbetsuppgifter Som sjuksköterska ansvarar du för hälso- och sjukvårdsinsatser i såväl ordinärt som särskilt boende. I uppdraget ingår att samordna god vård och omsorg, där du är en del i team arbetet runt den enskilde och dennes anhöriga. I uppdraget ingår även handledning i arbetsteamet. Arbetstidsförläggningen är huvudsakligen dagtid med för närvarande helgtjänstgöring var 6:e helg. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning såsom distriktssköterska, vård av äldre, samt psykiatrisk vård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att kunna se helhetsperspektivet. Att arbeta självständigt och att kunna samarbeta med övrig personal inom arbetsteamet och intresse att utveckla verksamheten ser vi som viktigt. B körkort erfordras. Arbetstid/Varaktighet Vi kan erbjuda olika alternativ, såsom dag, kväll eller nattjänstgöring. Tillträde Enligt överenskommelse.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor jobb, Sjuksköterskor Gällivare, Sjuksköterskor Gällivare kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor

Enhetschef till handikappomsorgen
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning Handikappomsorgen är indelad i 6 områden, som är riktad mot särskild boende, ordinärt boende och dagverksamhet både inom LSS och också SoL (socialt stöd). Arbetsuppgifter Som enhetschef har du ansvar för verksamheten enligt de mål socialnämnden har fastställt för verksamheten och enligt gemensamma policyprogram, riktlinjer, lagar och förordningar. Du skall leda, utveckla, följa upp och utvärdera arbetet inom ditt område samt ansvara för ekonomi, arbetsmiljö och personal. Kvalifikationer Du har: · för uppdraget lämplig högskole-/universitetsutbildning · erfarenhet av arbetsledning · förmåga och intresse att hantera ekonomi och verksamhet i ett helhetsperspektiv Som enhetschef är du ansvarig för verksamhet, personal och ekonomi inom ditt område. Du är underställd områdeschef för Handikappomsorgen och ingår i Handikappomsorgens ledningsgrupp. Vi vill att du ser möjligheter, är öppen för nytänkande, har helhetssyn på verksamheten och har förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Du bör ha förmåga att möta människor samt skapa förtroende och trygghet inom organisationen och gentemot våra kunder. Tjänsten förutsätter att du har ledar- och samarbetsförmåga. Utbildning inom personal och ekonomi är meriterande. Körkort erfordras Arbetstid/Varaktighet Chefsförordnande 3 år med garanterad tillsvidareanställning i kommunen om chefsförordnandet inte förlängs. Tillträde Enligt överenskommelse Fackliga representanter även Ledarna, JUSEK och SSR Tel 0970-18 000 vx
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till handikappomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till handikappomsorgen

Rektor till landsbygdsskolor
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Tjänsten innebär: Som rektor har du det övergripande ansvaret för att verksamheterna som ingår ditt uppdrag bedrivs i enlighet med målen i läroplanen och uppdraget i dess helhet. Du leder utvecklingsarbetet i en målstyrd verksamhet, du engagerar, motiverat och skapar arbetsglädje i arbetsgrupperna. Du har personal- och ekonomiansvar Du är direkt underställd förvaltningschefen och deltar i förvaltningens ledningsgrupp. Kvalifikationer För tjänsten krävs pedagogisk insikt genom både utbildning och erfarenhet. Erfarenhet av liknande arbete ses som en merit. Du ska ha förmågan att vara pedagogisk ledare och ha bra samarbetsförmåga för kontakter både internt och externt. Vara kreativ, öppen för nya idéer och vara med och utveckla skolor på landsbygden Anställningsform Chefsförordnande i 3 år med garanterad tillsvidareanställning i kommunen om chefsförordnandet inte förlängs. Tillträde/lön Snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas, lämna gärna löneanspråk. Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar. Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor till landsbygdsskolor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor till landsbygdsskolor

2 Undersköterskor Öppna hemtjänsten Gällivare
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. (Rekrytering sker i första hand från Socialförvaltningens långtidspool) Hemtjänsten utför individuellt behovsprövade insatser i form av service och personlig omvårdnad ordinärt boende. Insatserna skall stärka den enskildes förmåga att klara sig själv och göra det möjligt för den enskilde att bo kvar hemma. Som undersköterska och stödperson utför Du insatser i form av service och personlig omvårdnad i den enskildes bostad utifrån de kvalitetsmål som verksamheten har, där planering, uppföljning och utvärdering är viktiga inslag. Treårigt omvårdnadsprogram, Undersköterskeutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi söker dig som har lätt att samarbeta och är flexibel. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Meriterande med kunskaper i något av minoritetsspråken meänkieli, finska eller samiska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna manliga sökanden eftersom vi eftersträvar jämn könsfördelning. Arbetstid/Varaktighet 100 %. Tillsvidare. Tjänstgöring dag, kväll och helg. Tillträde 2 september eller enligt överenskommelse.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Undersköterskor Öppna hemtjänsten Gällivare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Undersköterskor Öppna hemtjänsten Gällivare

Undersköterska till Hemtjänsten Ullatti
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning Hemtjänsten utför individuellt behovsprövade insatser i form av service och personlig omvårdnad ordinärt boende. Insatserna skall stärka den enskildes förmåga att klara sig själv och göra det möjligt för den enskilde att bo kvar hemma. Arbetsuppgifter Som undersköterska och stödperson utför Du insatser i form av service och personlig omvårdnad i den enskildes bostad utifrån de kvalitetsmål som verksamheten har, där planering, uppföljning och utvärdering är viktiga inslag. Kvalifikationer Treårigt omvårdnadsprogram, Undersköterskeutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi söker dig som har lätt att samarbeta och är flexibel. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Meriterande med kunskaper i något av minoritetsspråken meänkieli, finska eller samiska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna manliga sökanden eftersom vi eftersträvar jämn könsfördelning. (Rekrytering sker i första hand från Socialförvaltningens långtidspool) Arbetstid/Varaktighet 100 %. Tillsvidare. Tjänstgöring dag, kväll, natt och helg. Tillträde Snarast enligt överenskommelse. Krav B-körkort.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Hemtjänsten Ullatti jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Hemtjänsten Ullatti

Personlig assistent
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Arbetsbeskrivning Som personlig assistent ska du ge ett personligt utformat stöd. Du ska assistera den funktionshindrade i dennes dagliga livsföring. Du hjälper den funktionshindrade med hygien, av/påklädning, toalettbesök, tillreda måltider, förflyttningar, inköp, städning, tvättning samt deltagande i aktiviteter. Arbetsuppgifter Vi söker en personlig assistent som arbetar hos en funktionshindrad man. Du hjälper den enskilde i dennes vardag och Du assisterar i hemmet och på de aktiviteter som de enskilda önskar genomföra. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom personlig assistans, handikappomsorgen eller annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du ska vara flexibel, utåtriktad och ha en positiv livssyn. Kvalifikationer Omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Vi söker även dig som inte har formell utbildning men har erfarenhet från vård och omsorgsarbete. Stor vikt fästes vid personliga egenskaper. Arbetstid/Varaktighet Schemalagd arbetstid, måndag-fredag, dagtid. Sysselsättningsgrad är ca 85 %. Vikariat om 6 månader med möjlighet till förlängning Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 05-14
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

1-7 Lärare Ma/No vid Myranskolan
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning Myranskolan är en enparallellig F-9 skola. Arbetslagen fördelas mellan 1-4 och 5-9 med en bra planlösning som möjliggör arbete enligt Lgr 11 intentioner. Arbetsuppgifter Undervisning i Ma/No samt övriga läraruppgifter Kvalifikationer Lärarexamen, Behörighet i Ma/No år 1-7 Tillträde 2013-08-19 Fackliga företrädare Eva Tåström, lärarförbundet Tfn 0970- 180 43
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga 1-7 Lärare Ma/No vid Myranskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1-7 Lärare Ma/No vid Myranskolan

4-9 Lärare So, Textilslöjd vid Myranskolan
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning Myranskolan är en enparallellig F-9 skola. Arbetslagen fördelas mellan 1-4 och 5-9 med en bra planlösning som möjliggör arbete enligt Lgr 11 intentioner. Arbetsuppgifter Undervisning i So, Textilslöjd samt övriga läraruppgifter Kvalifikationer Lärarexamen, Behörighet i So, Textilslöjd år 4-9 Tillträde 2013-08-19 Fackliga företrädare Eva Tåström, lärarförbundet Tfn 0970- 180 43
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga 4-9 Lärare So, Textilslöjd vid Myranskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 4-9 Lärare So, Textilslöjd vid Myranskolan

1-7 Lärare Ma/No vid Nya Malmstaskolan
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Arbetsuppgifter Undervisning i Ma/No samt övriga läraruppgifter Kvalifikationer Lärarexamen, Behörighet i Ma/No år 1-7 Tillträde 2013-08-14 Fackliga företrädare Annika Gramner, Lärarförbundet Tfn 0970-183 36 Anette Enback, LR Tfn 0970-183 37
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga 1-7 Lärare Ma/No vid Nya Malmstaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1-7 Lärare Ma/No vid Nya Malmstaskolan

4-9 Lärare i Ma/No vid Myranskolan
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning Myranskolan är en enparallellig F-9 skola. Arbetslagen fördelas mellan 1-4 och 5-9 med en bra planlösning som möjliggör arbete enligt Lgr 11 intentioner. Arbetsuppgifter Undervisning i Ma/No samt övriga läraruppgifter Kvalifikationer Lärarexamen, behörighet i Ma/No år 4-9 Tillträde 2013-08-19 Fackliga företrädare Eva Tåström, lärarförbundet Tfn 0970- 180 43
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga 4-9 Lärare i Ma/No vid Myranskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 4-9 Lärare i Ma/No vid Myranskolan

Enhetschefer till Äldreomsorgen
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Socialförvaltningen har beslutat om en ny ledningsorganisation och utökar därför antal chefer inom Äldre- och Handikappomsorgen. Detta innebär en förändrad ledningsstruktur med tydligare chefsuppdrag och verksamhetsnära ledarskap. Vi söker Enhetschefer till Äldreomsorgens vård- och omsorgsboende och till ordinärt boende samt till Handikappomsorgens särskilda boenden och ordinärt boende. Arbetsuppgifter Som enhetschef inom Socialförvaltningen har du ansvar för verksamheten enligt de mål socialnämnden har fastställt och enligt gemensamma policyprogram, riktlinjer, lagar och förordningar. Du ingår i äldre-eller handikappomsorgens ledningsgrupp och är direkt underställd avdelningschef. I samarbetet med ledningsgruppen tar du ansvar för din egen enhet men även utifrån helheten inom äldre-/handikappomsorgen. Du skall leda, utveckla, följa upp och utvärdera arbetet inom ditt område samt ansvara för ekonomi, arbetsmiljö och personal. Som stöd för ditt uppdrag har du administrativt stöd som finns centralt placerad inom socialförvaltningen samt stöd från kommunövergripande funktioner t.ex. personal- och ekonomi. Kvalifikationer Du har en högskole-/universitetsutbildning som är lämplig för uppdraget. Det är en merit om du har tidigare erfarenhet av arbetsledning. Du ska ha förmågan och intresset att hantera ekonomi och verksamheten i ett helhetsperspektiv. Du ska ha förmåga att möta människor samt skapa förtroende och trygghet inom organisationen och gentemot våra enskilda vård- och omsorgstagare. Som chef är det viktigt att du delar vår värdegrund och värdesätter: Mångfald-Effektivitet-Nytänkande och Attraktivitet. Eftersom vi är en Förvaltningskommun för minoritetsspråk ser vi det som positivt om du behärskar något av minoritetsspråken. Utbildning inom personal och ekonomi är meriterande. Körkort B erfordras Arbetstid/Varaktighet Chefsförordnande. Heltid. Chefsförordnande i 3 år med garanterad tillsvidareanställning i kommunen om chefsförordnandet inte förlängs. Tillträde Enligt överenskommelse. Övrigt Gällivare kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten. Fackliga företrädare Vision, Jusek, tfn 0970-18000 vx. Ledarna tfn 072-5356185
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer till Äldreomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer till Äldreomsorgen

Enhetschefer till Handikappomsorgen
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Socialförvaltningen har beslutat om en ny ledningsorganisation och utökar därför antal chefer inom Äldre- och Handikappomsorgen. Detta innebär en förändrad ledningsstruktur med tydligare chefsuppdrag och verksamhetsnära ledarskap. Vi söker Enhetschefer till Äldreomsorgens vård- och omsorgsboende och till ordinärt boende samt till Handikappomsorgens särskilda boenden och ordinärt boende. Arbetsuppgifter Som enhetschef inom Socialförvaltningen har du ansvar för verksamheten enligt de mål socialnämnden har fastställt och enligt gemensamma policyprogram, riktlinjer, lagar och förordningar. Du ingår i äldre-eller handikappomsorgens ledningsgrupp och är direkt underställd avdelningschef. I samarbetet med ledningsgruppen tar du ansvar för din egen enhet men även utifrån helheten inom äldre-/handikappomsorgen. Du skall leda, utveckla, följa upp och utvärdera arbetet inom ditt område samt ansvara för ekonomi, arbetsmiljö och personal. Som stöd för ditt uppdrag har du administrativt stöd som finns centralt placerad inom socialförvaltningen samt stöd från kommunövergripande funktioner t.ex. personal- och ekonomi. Kvalifikationer Du har en högskole-/universitetsutbildning som är lämplig för uppdraget. Det är en merit om du har tidigare erfarenhet av arbetsledning. Du ska ha förmågan och intresset att hantera ekonomi och verksamheten i ett helhetsperspektiv. Du ska ha förmåga att möta människor samt skapa förtroende och trygghet inom organisationen och gentemot våra enskilda vård- och omsorgstagare. Som chef är det viktigt att du delar vår värdegrund och värdesätter: Mångfald-Effektivitet-Nytänkande och Attraktivitet. Eftersom vi är en Förvaltningskommun för minoritetsspråk ser vi det som positivt om du behärskar något av minoritetsspråken. Utbildning inom personal och ekonomi är meriterande. Körkort B erfordras Arbetstid/Varaktighet Chefsförordnande. Heltid. Chefsförordnande i 3 år med garanterad tillsvidareanställning i kommunen om chefsförordnandet inte förlängs. Tillträde Enligt överenskommelse. Lön Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i ansökan. Övrigt Gällivare kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten. Fackliga företrädare Vision, Jusek, tfn 0970-18000 vx. Ledarna tfn 072-5356185
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer till Handikappomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer till Handikappomsorgen

Projekledare till Service- och teknikförvaltningen
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Arbetsuppgifter Som projektledare planerar och leder du mindre och större projekt inom bygg- och anläggningsverksamhet som utförs med någon form av entreprenad. Du har ansvar för projektuppföljning och säkerställer att projektmålen uppnås samt har budgetansvar för projekten. Du samordnar även driftsättningen och överlämnandet till driftenheten i avdelningen Kvalifikationer Lämplig bakgrund är teknisk utbildning, gärna också projektledarutbildning. Erfarenhet av tidigare projektledande uppdrag räknas som en merit. Vi söker dig som är engagerad, välorganiserad och förtroendeingivande. För att trivas som projektledare hos oss ska du vara utåtriktad och motiveras av att arbeta på ett service- och kundorienterat sätt. Körkort B erfordras. Anställningsform: Tillsvidareanställning 100%. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse Övrigt Gällivare kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Projekledare till Service- och teknikförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projekledare till Service- och teknikförvaltningen

Anläggningsarbetare
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Arbetsuppgifter Du kommer i första hand att arbeta inom området vatten och avlopp med underhåll och service av va-nätet. Du kommer också att utföra övriga förekommande arbetsuppgifter inom det kommunaltekniska området. I arbetet kan också ingå att arbeta med grönytor samt underhåll av gator och vägar. Beredskapsarbete ingår. Kvalifikationer VVS/Rörläggarutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer är likvärdig. Praktisk erfarenhet av anläggningsarbete är meriterande. Som person är du positiv och kvalitetsmedveten och tycker det är självklart med goda kundrelationer. Du trivs att arbeta såväl ensam som i grupp och är inte främmande att hjälpa till inom andra yrkesområden. Körkort med C-behörighet är ett krav. Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas. Övrigt Gällivare kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten. Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Körkort klass -BC--.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Anläggningsarbetare jobb, Anläggningsarbetare Gällivare, Anläggningsarbetare Gällivare kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anläggningsarbetare

Servicearbetare
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Tjänsterna finns på Service- och fritidsavdelningens Sysselsättningsenhet. Avdelningen ansvarar för att ge invånarna god service inom fritidsverksamhet, arbetsmarknadsåtgärder, lokalvård mm. Arbetsuppgifter Du hjälper pensionärer inom Gällivare kommun med diverse sysslor i hemmet. Det kan innebära städning, gå och handla, snöskottning, gräsklippning, mindre reparationer mm. I arbetet ingår även social samvaro med pensionärerna. Kvalifikationer Du ska kunna hantera olika situationer och samtidigt vara fokuserad på noggrant arbete. Du tycker om och är bra på att samarbeta och ge god service. Arbetet kräver flexibilitet och det är därför viktigt att du kan fatta egna beslut och är ansvarsfull. Du tar ansvar för de arbetsuppgifter som du har att utföra och bemöter våra kunder på ett respektfullt och professionellt sätt. Eftersom arbetet innebär att du vistas i andra personers hem krävs att du har en empatisk förmåga och förståelse för äldre människor. Arbetet ställer krav på B-körkort. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde Enligt överenskommelse. Övrigt Gällivare kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten. Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Körkort klass -B---.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Servicearbetare jobb, Servicearbetare Gällivare, Servicearbetare Gällivare kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicearbetare

Brandingenjör
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning Kommunen står inför stora förändringar på grund av en omfattande samhällsomvandling. I tjänsten som brandingenjör finns alla förutsättningar att påverka och skapa ett framtida Gällivare som förutom utveckling inom industri och näringsliv också innebär ökad trivsel, trygghet och gemenskap. Arbetsuppgifter Som brandingenjör har du självständigt ansvar för tilldelade ansvarsområden inom räddningstjänstens samtliga arbetsområden. Fokus är att skapa trygghet och säkerhet för medborgarna. I arbetsuppgifterna ingår bland annat riskanalyser, insatsplaner, brandskydd i byggprocessen, tillstånd och tillsyn brandfarlig och explosiv vara samt tillsyn av farlig verksamhet. Du kommer också att delta i projekt inom området. I rollen ingår även att kunna verka som insatsledare. Kvalifikationer Vi söker dig som har brandingenjörsexamen och har läst påbyggnadsutbildning i räddningstjänst för brandingenjörer (RUB) eller Insatsledare med andra erfarenheter samt räddningsledning B och tillsyn B. Meriterande är erfarenhet inom området tillsyn av farliga anläggningar. Du är en positiv och drivande lagspelare som ser positivt på utmaningar. Du skall också ha förmågan att vara ledare och ha en vilja att delta i utveckling av verksamheten och medarbetarna. Ledarerfarenhet som räddningsledare är meriterande. Tjänsten kräver att du har körkort i klass B. Arbetstid/Varaktighet 100 % tillsvidareanställning. Grunden för tjänsten är dagtidstjänstgöring med schemalagd beredskap i hemmet. Vid behov ingår skifttjänstgöring som insatsledare. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde Enligt överenskommelse. Övrigt Gällivare kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten. Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Körkort klass -B---.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Brandingenjör jobb, Brandingenjör Gällivare, Brandingenjör Gällivare kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brandingenjör

Undersköterskor till Enen
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning Enen är ett särskilt boende för äldre, beläget i centrala Gällivare. Vi har totalt 77 boendeplatser fördelat på fyra gruppboendeavdelningar och ett servicehus. Arbetsuppgifter Omsorg och vård av äldre. Arbetet följer verksamhetens riktlinjer och målsättningar. Dina arbetsuppgifter består av att tillgodose våra brukares individuella behov, utifrån de genomförandeplaner som du är med och upprättar. Som undersköterska och stödperson är du spindeln i nätet i omsorgen och vården kring brukaren. Kvalifikationer Treårigt omvårdnadsprogram, undersköterskeutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift är en förutsättning. Vi ser gärna manliga sökanden eftersom vi eftersträvar en jämn könsfördelning. Rekrytering sker i första hand från sökande med anställning i Socialförvaltningens långtidspool. Tillträde Mitten av september/oktober eller enligt överenskommelse Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar. Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till Enen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till Enen

Förskollärare till Älvens förskola
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Tillträde 2013?09-02 eller efter överenskommelse Arbetsuppgifter Arbete i barngrupp 1-5 år. Som förskollärare har du ansvar för att planera, genomföra och följa upp verksamheten, sprida din kunskap samt driva och utveckla det pedagogiska arbetet i samverkan med övrig personal på förskolan. Kvalifikationer Behörig förskollärare som är engagerad och initiativrik. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och förhållningssätt i arbetet med barn, föräldrar och kollegor Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar. Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Älvens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Älvens förskola

Undersköterska till Hedgården
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Arbetsuppgifter Vård och omsorg av äldre där du som undersköterska är spindeln i nätet, där arbetet utgår från ett vardagsrehabiliterande synsätt. Dina arbetsuppgifter består av att tillgodose våra boendes individuella behov utifrån de genomförandeplaner som upprättas och utifrån verksamhetens riktlinjer och målsättning. I uppdraget som undersköterska ingår även en del administrativa arbetsuppgifter så som dokumentation. Kvalifikationer Treårigt omvårdnadsprogram, undersköterskeutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi söker dig som är flexibel, har lätt för att samarbeta och har ett intresse för att utveckla verksamheten. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Meriterande är kunskaper i samiska, finska eller meänkieli. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Rekrytering sker i första hand från sökande med anställning i Socialförvaltningens långtidspool. Arbetstid/Varaktighet Tillsvidareanställning, heltid. Schemalagd arbetstid med förmiddag, eftermiddag och helg. Tillträde Enligt överenskommelse Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Hedgården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Hedgården

Lärare En/Sv 4-9 till Hedskolan
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Arbetsuppgifter Arbete i grundskolan, Engelska och Svenska samt EN/Sv-språkval på mellan- och högstadiet samt övriga förekommande arbetsuppgifter. Klass- och mentorskap ingår i arbetsuppgifterna. Kvalifikationer Behörig lärare enligt ämneskombination. Tillträde 2013-08-19. Fackliga företrädare LR: Karin Johansson, tel: 0970 180 00 vx Lärarförbundet: tel: 0970-180 00 vx. Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare En/Sv 4-9 till Hedskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare En/Sv 4-9 till Hedskolan

Vik Omsorgspedagog till Handikappomsorgen
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning Handikappomsorgen söker dig som är intresserad av att arbeta som omsorgspedagog på Hökens dagcenter. Hökens dagcenter är en daglig verksamhet enligt LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) för enskilda med autism eller autismliknande tillstånd. Arbetsuppgifter Omsorgspedagogens roll är att utifrån varje enskild individs behov, förutsättningar och intressen utveckla förmågan och möjligheten till ett arbete genom att utveckla rätt utformat stöd, handledning och pedagogik. Arbetet innebär bl.a. att du: · Ansvarar för den pedagogiska planeringen i samråd med den andra omsorgspedagogen, övriga medarbetare samt enhetschef. · Planerar, deltar och genomför den dagliga verksamheten tillsammans med övriga medarbetare. · Utvecklar verksamheten efter den enskildes behov. · Upprättar samt genomför uppföljningar av genomförandeplaner för varje enskild individ. · Samverkar kring den enskilde med anhöriga, HSL personal, personal i boendena och med externa aktörer. · Handleder medarbetarna i de pedagogiska arbetsmetoder som är upprättade för de enskilda. · Handleder de enskilda. Kvalifikationer Du har en pedagogisk utbildning, arbetsterapeut, erfarenheter av pedagogiskt arbete eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet och kunskaper av arbete med enskilda med utvecklingsstörning, autism samt kunskaper om Teech-metoden är meriterande. Vi ser gärna att du är flexibel, självständig, strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Vi lägger i övrigt stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort B är ett krav. Arbetstid/Varaktighet Vikariat 6 månader med möjlighet till förlängning. Tillträde Enligt överenskommelse Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Omsorgspedagog till Handikappomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Omsorgspedagog till Handikappomsorgen

Personlig assistent till Handikappomsorgen
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning Som personlig assistent ska du ge ett personligt utformat stöd. Du ska assistera den funktionshindrade i dennes dagliga livsföring. Du hjälper den funktionshindrade med personlig omvårdnad, tillreda måltider, förflyttningar, inköp, städ, tvätt samt deltagande i aktiviteter. Arbetsuppgifter Vi söker en personlig assistent för arbete hos en funktionshindrad man som behöver hjälp i sin vardag. Du assisterar i hemmet och på de aktiviteter som han önskar genomföra. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans, handikappomsorg eller annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du ska vara flexibel, utåtriktad och har en positiv livssyn. Kvalifikationer Omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Vi söker även dig som inte har formell utbildning men har erfarenhet och intresse. Stor vikt fästes vid personliga egenskaper. Körkort är önskvärt. Arbetstid/Varaktighet Tillsvidare. Deltid. Sysselsättningsgrad ej fastställd men ca 85%. Tillträde Enligt överenskommelse. Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Handikappomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Handikappomsorgen

Bygginspektörer till Gällivare kommun
Under de närmaste åren ska Gällivare kommun bygga ett nytt samhälle, och näringslivet investerar miljarder i kommunen. Det byggs som aldrig förr i och därmed befinner sig Gällivare i ett unikt läge där utvecklingsmöjligheterna är enorma och framtidstron är stor. Vill Du vara med i händelsernas centrum och dela den utmaningen med oss? Miljö och byggkontoret är organisatoriskt placerad som en enhet under kommunstyrelsen. Nämnden för miljö- och byggfrågor är en myndighetsnämnd. Enheten handlägger bygglov, detaljplaner, miljö och hälsoskydd samt livsmedels- och naturtillsyn. Arbetsuppgifter Miljö- och byggkontoret söker Byggnadsinspektörer för arbete med tillsyn och handläggning av ärenden inom Plan- och bygglagens områden. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att handlägga bygglov och bygganmälan samt delta i byggsamråd, handläggning av Brandfarlig vara och OVK-kontroll, rådgivning till allmänheten och tillsyn enligt PBL. Arbetet innebär regelbundna kontakter med andra myndigheter, byggherrar, konsulter och allmänhet. Det är av stor vikt att Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra, både internt och externt. Du kommer att arbeta själständigt och ingå i en grupp bestående av stadsarkitekt, planarkitekt och bygglovhandläggare. Kvalifikationer Du har en universitetsutbildning inom byggteknik, byggingenjör eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som byggnadsinspektör. Erfarenhet av kommunal verksamhet med kunskaper om kommunallagen, förvaltningslagen, plan- och bygglagen är meriterande. I övrigt skall Du känna stort engagemang för arbetsuppgiften och vara intresserad av byggnadsteknik och lagstiftningsfrågor. Du skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, ha god datorvana samt vara utvecklings- och serviceinriktad. B körkort erfordras. Upplysningar Miljö och byggchef Antero Ijäs Tel. 0970-182 60 eller Katarina Stehn, Cesab 0920-941 45 som vi samarbetar med i denna rekrytering. Fackliga företrädare Vision, Sveriges Ingenjörer Tel. 0970-180 00 vxl Ansökan Välkommen in med din ansökan på www.cesab.se senast 2013-09-03
Företag: Cesab Rekrytering AB
Ort: Gällivare
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Bygginspektörer till Gällivare kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bygginspektörer till Gällivare kommun

Skolpsykolog
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning Elevhälsan skall ses som ett verksamhetsområde där medicinska, psykologiska, psykosociala och specialpedagogiska insatser ingår och är en del av skolans lärandeuppdrag och det samlade arbetet för en god hälsa. Det främjande och förebyggande arbetet skall betonas och bedrivas salutogent och med ett inkluderande arbetssätt. Arbetsuppgifter Du kommer att tillhöra den centrala elevhälsan i kommunen, dina kollegor på elevhälsan är kuratorer, skolsköterskor, skolläkare, pedagoger och administratör. Ett nära och utvecklande samarbete inom den centrala elevhälsan är en viktig och grundläggande del i arbetet. Du är underställd elevhälsans chef. Du kommer att arbeta vid kommunens grundskolor. Arbetet som skolpsykolog är varierande och innebär handledning, konsultation, fortbildningsinsatser, krisarbete, utredningar och stöd till elever, föräldrar, arbetslag och lärare. Vidare samverkar du med socialtjänst och externa aktörer som BUP och Habilitering. Som skolpsykolog ges du goda möjligheter att påverka och utveckla arbetets innehåll. Kvalifikationer Legitimerad psykolog. Tidigare erfarenheter av elevhälsa och erfarenhet eller praktik inom skola är meriterande. Vi önskar att du har bred kompetens och en god förmåga att ta dig an utmanande arbetsuppgifter på ett flexibelt och kreativt sätt. Samarbetsförmåga och stresstålighet är viktiga egenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar. Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Körkort klass -B---. Tillgång till egen bil.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog jobb, Skolpsykolog Gällivare, Skolpsykolog Gällivare kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog

Personal t. Pedagogisk omsorg
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Arbetsuppgifter Arbete i barngrupp med barn i åldrarna 1-13 år, i ditt eget hem samt tillsammans med två andra kollegor i en gemensam lokal. Tillsammans med dina kollegor planerar, genomför och utvärderar du verksamheten. Läroplanen (Lpfö) är vägledande i arbetet. Kvalifikationer Vi söker dig: · som är barnskötare eller har annan pedagogisk utbildning. · som är positiv, engagerad och har en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje · som är aktiv i arbetet med att skapa kreativa lärandemiljöer Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och förhållningssätt i arbetet med barn, föräldrar och kollegor. Tillträde 2013-11-01 eller efter överenskommelse Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar. Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Personal t. Pedagogisk omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personal t. Pedagogisk omsorg

Nämnsekreterare
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning Nämnd- och utredningsenheten är en enhet inom Kommunledningskontoret som arbetar med stöd och service till politiska nämnder och förvaltningarna. Arbetsuppgifter I det dagliga arbetet som nämndsekreterare ansvarar du för administrationen till de politiska nämnderna. Detta handlar om att upprätta kallelser, kopiera/distribuera handlingar, skriva protokoll, ge administrativ service till förtroendevalda och förvaltningschef samt samordna kontakter med andra myndigheter. Vidare så handlar arbetet om sedvanliga sekreteraruppgifter som t ex posthantering, registrering av ärenden, arkivering. Arbetet kräver att du kan hantera många ärenden samtidigt och att du kan säkerställa att fastställda tidpunkter hålls. Kvalifikationer Adekvat högskoleutbildning och/eller övrig utbildning inom det administrativa området. Erfarenhet av administrativt arbete samt erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet och politisk styrd organisation är meriterande. God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Förmåga att arbeta självständigt, strukturerat samt förmåga att hantera de IT-verktyg som gäller för området. Tillträde Snarast enligt överenskommelse Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar. Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Nämnsekreterare jobb, Nämnsekreterare Gällivare, Nämnsekreterare Gällivare kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nämnsekreterare

Förskollärare Bäckens förskola
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning Bäckens förskola har fem avdelningar med barn i åldrarna 1-5 år på varje avdelning. Förskolan har nära till skogen och en rymlig gård med möjlighet till olika sorters lek och lärande. Arbetsuppgifter Som förskollärare har du ansvar för att planera, genomföra och följa upp verksamheten, sprida din kunskap, driva och utveckla det pedagogiska arbetet i samverkan med övrig personal på förskolan. Kvalifikationer Vi söker dig som: · har förskollärarutbildning och vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på ett gemensamt förhållningssätt. · Medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande. · Arbetar med pedagogisk dokumentation kring barnens utveckling och det systematiska kvalitetsarbetet. · Är positiv, engagerad och har en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje. Tillträde 2013-10-01 eller enligt överenskommelse. Övrigt Intresse för att skapa utmanande och kreativa lärmiljöer utifrån barnens intresse och behov. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och förhållningssätt i arbetet med barn, föräldrar och kollegor. Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar. Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Bäckens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Bäckens förskola

Undersköterska till Landet/Nattavaara
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning Hemtjänsten utför individuellt behovsprövade insatser i form av service och personlig omvårdnad ordinärt boende. Insatserna skall stärka den enskildes förmåga att klara sig själv och göra det möjligt för den enskilde att bo kvar hemma. Arbetsuppgifter Som undersköterska och stödperson utför Du insatser i form av service och personlig omvårdnad i den enskildes bostad utifrån de kvalitetsmål som verksamheten har, där planering, uppföljning och utvärdering är viktiga inslag. Kvalifikationer Treårigt omvårdnadsprogram, Undersköterskeutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi söker dig som har lätt att samarbeta och är flexibel. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Meriterande med kunskaper i något av minoritetsspråken meänkieli, finska eller samiska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna manliga sökanden eftersom vi eftersträvar jämn könsfördelning. Tillträde 2013-11-01 eller enligt överenskommelse Arbetstid Tjänstgöring dag, kväll, helg och beredskap. Tillträde Snarast enligt överenskommelse. Körkort klass -B---.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Landet/Nattavaara jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Landet/Nattavaara

Vik Arbetsterapeut
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning Hälso- och sjukvården är organiserad i gemensam Rehab- och sjukvårdenhet som ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster i såväl ordinärt som särskilt boende. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut inom Gällivare kommun ansvarar du för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i såväl ordinärt som särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri. Kvalifikationer Legitimerad arbetsterapeut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga att kunna samordna arbetet med andra aktörer samt att du är serviceinriktad. B körkort erfordras. Arbetstid/Varaktighet Heltid. Visstidsanställning. Arbetstidsförläggningen är dagtid. Tillträde 2013-09-30 Övrigt Friskvård 1 tim/vecka. Gratis bad och styrketräning. Erbjudandet gäller i träningslokalerna i Malmbergets Sporthall samt Gällivare Badhus och innefattar styrketräning enskilt samt cirkelträning i grupp. Du har möjlighet att ansöka om 300 kronan för gruppaktivitet med kollegor. Körkort klass -B---.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Arbetsterapeut jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Arbetsterapeut

Vik sjukgymnast
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning Hälso- och sjukvården är organiserad i gemensam Rehab- och sjukvårdenhet som ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster i såväl ordinärt som särskilt boende. Arbetsuppgifter Som sjukgymnast inom Gällivare kommun ansvarar du för den sjukgymnastiska delen av rehabiliteringsinsatserna i såväl ordinärt som särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri. Kvalifikationer Legitimerad sjukgymnast. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga att kunna samordna arbetet med andra aktörer samt att du är serviceinriktad. B körkort erfordras. Arbetstid/Varaktighet Heltid. Visstidsanställning. Arbetstidsförläggningen är dagtid. Tillträde Vikariat till och med 2013-12-31. Möjlighet till ev. förlängning. Övrigt Friskvård 1 tim/vecka. Gratis bad och styrketräning. Erbjudandet gäller i träningslokalerna i Malmbergets Sporthall samt Gällivare Badhus och innefattar styrketräning enskilt samt cirkelträning i grupp. Du har möjlighet att ansöka om 300 kronan för gruppaktivitet med kollegor. Körkort klass -B---.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vik sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik sjukgymnast

Handledare daglig verksamhet HO
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning Handikappomsorgen söker dig som är intresserad av att arbeta på daglig verksamhet med enskilda som har en funktionsnedsättning. Daglig verksamhet är den enskildes arbete och utformas efter deras individuella behov. Arbetetsuppgifterna för de enskilda kan bland annat bestå av betonggjutning, noteringslappar, caféverksamhet, städuppdrag, klädvård, färg och form, tömning av återvinning, arbete i dagcenters egen butik och mycket annat. Arbetsuppgifter Arbetet innebär en kombinationstjänst mellan Omsorgens café och ett dagcenter. Som medarbetare inom Handikappomsorgen ska du kunna ge ett individuellt format stöd. Du ska handleda individen i dennes arbete och du skall klara av att arbeta strukturerat utifrån individens individuella behov. Arbetet innebär att du är ansvarig för Omsorgens café vad gäller beställningar, utveckling av verksamheten, schema/arbetsbeskrivningar för de enskilda i samarbete med pedagoger med mera. Kvalifikationer Arbetet kräver en teoretisk bas, t ex omvårdnadsutbildning med inriktning mot funktionsnedsättning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Kunskaper om funktionsnedsättning samt utbildning/erfarenhet av olika metodiker anpassade för funktionsnedsatta är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är även meriterande om du har kunskaper kring caféverksamhet. Körkort krävs. Arbetstid/Varaktighet Sysselsättningsgrad 100% Dagtid måndag-fredag. Tillträde Enligt överenskommelse. Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar. Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare daglig verksamhet HO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare daglig verksamhet HO

Socialsekreterare
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning Inom Gemensam biståndsenhet hanteras socialtjänstens arbete med ekonomiskt bistånd. Arbetet går ut på att hjälpa brukare i behov av försörjningsstöd till att få en egen försörjning och under tiden hjälpa till med försörjningen genom att utreda och fatta beslut om ansökningar om försörjningsstöd och övrigt ekonomiskt bistånd. I den grupp som arbetar med ekonomiskt bistånd finns även en arbetsmarknadsgrupp som har kontakter och kontaktnät med kommunala förvaltningar och näringslivet i syfte att bereda praktikplatser och anställningar för personer i behov av försörjningsstöd. Arbetsuppgifter Som socialsekreterare skall du med stort fokus på att brukaren skall bli självförsörjande svara för handläggning av ansökningar om försörjningsstöd och övrigt ekonomiskt bistånd. Tjänsten innefattar externa kontakter med myndigheter såsom arbetsförmedling, sjukvård, kronofogde, hyresvärdar m m. I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med brukaren upprätta planer över hur han/hon skall bli självförsörjande. I tjänsten ingår också deltagande i socialtjänstens beredskap, vilket innebär att utanför arbetstid och efter sedvanlig inskolning vara beredd att hantera andra typer av ärenden än ekonomiska. Tjänsten innebär en 100-% tillsvidareanställning med placering, till en början, inom försörjningsstödsgruppen. Kvalifikationer Socionom eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av utredningsarbete och kunskap om gällande lagstiftning är meriterande. Körkort för bil är också meriterande. Tillträde Snarast Upplysningar Enhetschef Marika Rissanen-Korpi 0970-18541 Kvalifikationer Socionom eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av utredningsarbete och kunskap om gällande lagstiftning är meriterande. Körkort för bil är också meriterande. Tillträde Snarast
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Gällivare, Socialsekreterare Gällivare kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Vik förskollärare Älvens förskola
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Arbetsuppgifter Arbete i barngrupp 1-5 år. Som förskollärare har du ansvar för att planera, genomföra och följa upp verksamheten i samverkan med övrig personal på förskolan. Kvalifikationer Förskollärare, stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och förhållningssätt i arbetet med barn, föräldrar och kollegor. Arbetstid/Varaktighet Tidsbegränsad anställning fr.o.m 2013?09?09 ? t.o.m 2013-12-20 Tillträde 2013-09-09, eller efter överenskommelse Upplysningar Förskolechef Monica Nordqvist 072-208 54 79 Fackliga företrädare Lärarförbundet 0970-183 83 Ansökan Sista ansökningsdag: 2013-09-04 Referensnummer: B 165/2013 Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar. Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vik förskollärare Älvens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik förskollärare Älvens förskola


Sök lediga jobb Gällivare kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se