Gävle kommun, Grundsärskolan jobb - lediga jobb

Gävle kommun, Grundsärskolan jobb Gävle kommun, Grundsärskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Gävle kommun, Grundsärskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Gävle kommun, Grundsärskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Specialpedagog, Grundsärskolan- Gävle

 2. Speciallärare till grundsärskolan och träningsskolan.- Gävle

 3. Förskollärare till grundsärskolan, Tallbo särskola.- Gävle

 4. Musiklärare till grundsärskolan och träningsskolan- Gävle

 5. Speciallärare/Specialpedagog till Grundsärskolans rektorsområde- Gävle

 6. Speciallärare/Specialpedagog till Grundsärskolan Stora Sätra 7-9- Gävle

 7. Förskollärare Grundsärskolan, Tallbo- Gävle

 8. Speciallärare / Specialpedagog, Grundsärskola, Tallbo träningskola- Gävle

 9. Förskollärare Grundsärskolan, Tallbo- Gävle

 10. Fritidspedagog/Förskollärare- Gävle

 11. Förskollärare Tallbo särskola- Gävle

 12. Speciallärare / Specialpedagog, Tallbo Särskola- Gävle

 13. Förskollärare, Ulvsätersskolan, grundsär- Gävle

 14. Speciallärare/Specialpedagog, Sofiedalsskolan Grundsär- Gävle

 15. Förskollärare, Tallbo särskola- Gävle

 16. Speciallärare / Specialpedagog, Tallbo särskola- Gävle

 17. Speciallärare, Ulvsäterskolan, grundsär- Gävle

 18. Förskollärare Grundsärskolan Tallbo- Gävle

 19. Två förskollärare, Ulvsätersskolan, grundsär- Gävle

 20. Förskollärare, Tallbo särskola- Gävle

 21. Speciallärare / Specialpedagog, Tallbo särskola- Gävle

 22. Speciallärare, Ulvsäterskolan, grundsärskola- Gävle

 23. Specialpedagog med vidareutbildning i tal/språk/kommunikation- Gävle

 24. Speciallärare/Specialpedagog till Grundsärskolans rektorsområde- Gävle

 25. Fritidspedagog/Förskollärare, Brynäs särskola- Gävle

 26. Förskollärare till Grundsärskolan- Gävle

 27. Speciallärare / Specialpedagog, Tallbo Särskola- Gävle

 28. Förskollärare, Ulvsäter grundsärskola- Gävle

 29. Speciallärare, Ulvsäter grundsärskola- Gävle

 30. Speciallärare, Ulvsäter grundsärskola- Gävle

 31. Speciallärare till Vallback grundsärskola- Gävle

 32. Specialpedagog, Grundsärskolan- Gävle

 33. Speciallärare / Specialpedagog- Gävle

 34. Förskollärare Grundsärskolan- Gävle

 35. Talpedagog/logoped, Grundsärskolan- Gävle

 36. Speciallärare, Ulvsäter grundsärskola- Gävle

 37. Speciallärare, Ulvsäterskolan grundsär- Gävle

 38. Speciallärare, Ulvsäterskolan grundsär- Gävle

 39. Speciallärare, Ulvsäterskolan grundsär- Gävle

 40. Fritidspedagog/Förskollärare, Brynäs särskola- Gävle


Mer beskrivning

Specialpedagog, Grundsärskolan
Vi jobbar med att skapa bra dagar året runt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Tillsammans bygger vi ett Gävle att vara stolta över, som växer och som gör skillnad i människors liv. Vi behöver dig för att bli ännu bättre. Du kan bli en av våra 7000 medarbetare som gör ett viktigt jobb. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med flera möjligheter till utveckling. Vårt öppna arbetsklimat präglas av respekt för allas lika värde. Utbildning Gävle är Gävle kommuns största förvaltning med 3000 engagerade medarbetare. Vi ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Förskolan är organiserad i åtta förskoleområden. Grundskolan består av åtta rektorsområden. Gymnasieskolan är fördelad på tre skolenheter. Skolan i Gävle ska vara en likvärdig skola med hög kvalitet. Alla elever har rätt till kvalificerad och stimulerande undervisning av behöriga och legitimerade lärare oavsett vilken skola de går i. Därför har vi höga förväntningar på såväl våra medarbetare som på barn och elever. Grundsärskolan söker en specialpedagog med vidareutbildning inom tal och språk. Tjänsten kräver kunskap och erfarenhet av arbete med elever med utvecklingsstörning inom grundsärskola och inriktning träningsskola. ARBETSUPPGIFTER Utredning och kartläggning av elevers språk och kommunikation. Handledning av pedagogisk personal, arbete med enskilda elever inom grundsärskolans rektorsområde. Handleda personal i AKK. KVALIFIKATIONER - Specialpedagog, utbildning inom tal och språk. - God kunskap och erfarenhet av elever med utvecklingsstörning - Du ska ha goda kunskaper om språkstörningar. - Väl förtrogen med kompletterande alternativ kommunikation (AKK). - Du ska ha kunskap i språkutvecklande arbetssätt. För tjänsten gäller att du är flexibel och tycker om att möta människor både enskilt och i grupp. Viktigt är också att du självständigt kan driva ditt arbete mot uppsatta mål. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog, Grundsärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog, Grundsärskolan

Speciallärare till grundsärskolan och träningsskolan.
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. I grundsärskolan går elever som har diagonos utvecklingstörning, ofta har eleverna också andra funktionsnedsättningar. Grundsärskolan i Gävle är ett eget rektorsområde. Vi finns förlagda på flera grundskolor Vi söker lärare till Träningsskolan 1-9 och lärare till grundsärskolan åk 1-9 ARBETSUPPGIFTER Undervisa på grundsärskola åk 1 -9 och träningsskola åk 1-9 I arbetet ingår även att utveckla den pedagogiska verksamheten på skolan. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden. Utvecklingstör-ning/flerfunktionshinder, neuropsykiatriska funktionshinder, Rh, syn, hörsel. KVALIFIKATIONER • Lärare/förskollärare med legitimation för undervisning i träningsskolan 1-9 • Lärare med legitimaion för undervisning i grundsärskolan • Du ska vara saklig och strukturerad • Du ska ha lätt för att arbeta i arbetslag • Du ska ha kunskap i att använda tecken som stöd • Du ska arbeta enligt Gävle kommuns värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till grundsärskolan och träningsskolan. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till grundsärskolan och träningsskolan.

Förskollärare till grundsärskolan, Tallbo särskola.
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. ARBETSUPPGIFTER Arbeta på träningsskola/gymnasiesärskola med arbetslaget samt utveckla den pedagogiska verksamheten i skolan och på fritids (viss medicinering kan förekomma). Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingstörning, flerfunktionshinder, neuropsykiatriska funktionshinder, Rh, syn och hörsel En tjänst är tillsvidare En tjänst är tillsvidare men kan bli ett vikariat till och med 151218 beroende på intern rörlighet En av tjänsterna är ett vikariat till och med 151218 KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen med legitimation Kunskap i att använda tecken Saklig och strukturerad Arbeta enligt Gävle kommuns värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till grundsärskolan, Tallbo särskola. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till grundsärskolan, Tallbo särskola.

Musiklärare till grundsärskolan och träningsskolan
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. ARBETSUPPGIFTER Undervisa i musik på grundsärskola åk 1 -gymnasie- och träningsskola åk 1-9 I arbetet ingår även att utveckla den pedagogiska verksamheten på skolan. KVALIFIKATIONER • Musiklärarexamen/legitimation Erfarenhet av att arbeta med elever inom grundsärskolan är meriterande • Du ska vara saklig och strukturerad • Du ska ha lätt för att arbeta i arbetslag • Du ska ha kunskap i att använda tecken som stöd • Du ska arbeta enligt Gävle kommuns värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare till grundsärskolan och träningsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare till grundsärskolan och träningsskolan

Speciallärare/Specialpedagog till Grundsärskolans rektorsområde
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Grundsärskolan är ett eget rektorsområde inom Utbildning Gävle och verksamheten finns förlagd på flera grundskolor. I grundsärskolan går elever som har en diagnos utvecklingsstörning, ofta har eleverna också andra funktionsnedsättningar. Vi söker nu en speciallärare/specialpedagog som ska arbeta med barn i behov av särskilt stöd. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten kommer du till stor del samarbeta med rektorer, specialpedagoger och lärare för att uppnå en optimal inlärningsmiljö för samtliga elever inom grundsärskolan i Gävle kommun. Det innebär att du arbetar med att handleda pedagoger i arbetet med elever. Du kommer att göra observationer och kartläggningar samt stötta och hjälpa pedagogerna med att hitta verktyg och strategier för att varje elev ska utvecklas. Du kommer att ingå i EHT team. Du kommer att vara direkt underställd rektor för grundsärskolans rektorsområde och arbeta på de grundskolor inom Gävle kommun där grundsärskolan har sina verksamheter. KVALIFIKATIONER Du har speciallärar-/specialpedagogexamen med inriktning utvecklingsstörning. För arbetet krävs att du har praktisk och/eller teoretisk erfarenhet av att arbeta med elever med autism. Har du kunskaper i att använda tecken som stöd i undervisningen är det meriterande. Som person är du saklig, strukturerad, flexibel och du arbetar enligt Gävle kommuns värdegrund. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/Specialpedagog till Grundsärskolans rektorsområde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/Specialpedagog till Grundsärskolans rektorsområde

Speciallärare/Specialpedagog till Grundsärskolan Stora Sätra 7-9
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Grundsärskolan är ett eget rektorsområde inom Utbildning Gävle och verksamheten finns förlagd på flera grundskolor. I grundsärskolan går elever som har en diagnos utvecklingsstörning, ofta har eleverna också andra funktionsnedsättningar. Vi söker nu en speciallärare/specialpedagog som ska arbeta med barn i behov av särskilt stöd. ARBETSUPPGIFTER Undervisa elever på Grundsärskolan, Stora Sätraskolan 7-9, i samarbete med övriga personal. KVALIFIKATIONER Du har speciallärar-/specialpedagogexamen med inriktning utvecklingsstörning. Praktisk och/eller teoretisk erfarenhet av att arbeta med elever med autism och att använda tecken som stöd i undervisningen är det meriterande. Som person är du saklig, strukturerad, flexibel. Stor viktig läggs vid personlig lämplighet ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/Specialpedagog till Grundsärskolan Stora Sätra 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/Specialpedagog till Grundsärskolan Stora Sätra 7-9

Förskollärare Grundsärskolan, Tallbo
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Grundsärskolan i Gävle är ett eget rektorsområde. Vi finns förlagda på flera grundskolor. ARBETSUPPGIFTER Arbeta på träningsskola/gymnasiesärskola med arbetslaget samt utveckla den pedagogiska verksamheten i skolan och på fritids (viss medicinering kan förekomma). Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingstörning, flerfunktionshinder, neuropsykiatriska funktionshinder, Rh, syn och hörsel KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen med legitimation Kunskap i att använda tecken Saklig och strukturerad Arbeta enligt Gävle kommuns värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Grundsärskolan, Tallbo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Grundsärskolan, Tallbo

Speciallärare / Specialpedagog, Grundsärskola, Tallbo träningskola
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Grundsärskolan i Gävle är ett eget rektorsområde. Vi finns förlagda på flera grundskolor ARBETSUPPGIFTER Undervisa på grundsärskola åk 1 -9, träningsskola/gymnasiesärskola. Utveckla den pedagogiska verksamheten på skolan tillsammans med arbetslaget. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden utvecklingstörning/flerfunktionshinder, neuropsykiatriska funktionshinder, Rh, syn, hörsel. KVALIFIKATIONER • För att arbeta i grundsärskola med inriktning träningskola krävs en specialpedagogexamen med inriktning utvecklingstörning • Du ska vara saklig och strukturerad • Du ska ha lätt för att arbeta i arbetslag • Du ska ha kunskap i att använda tecken som stöd • Du ska arbeta enligt Gävle kommuns värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare / Specialpedagog, Grundsärskola, Tallbo träningskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare / Specialpedagog, Grundsärskola, Tallbo träningskola

Förskollärare Grundsärskolan, Tallbo
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Grundsärskolan i Gävle är ett eget rektorsområde. Vi finns förlagda på flera grundskolor. ARBETSUPPGIFTER Arbeta på träningsskola/gymnasiesärskola med arbetslaget samt utveckla den pedagogiska verksamheten i skolan och på fritids (viss medicinering kan förekomma). Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingstörning, flerfunktionshinder, neuropsykiatriska funktionshinder, Rh, syn och hörsel KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen med legitimation Kunskap i att använda tecken Saklig och strukturerad Arbeta enligt Gävle kommuns värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Grundsärskolan, Tallbo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Grundsärskolan, Tallbo

Fritidspedagog/Förskollärare
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. ARBETSUPPGIFTER Du ska ingå i ett arbetslag på Brynässkolan grundsär åk 1 – 6. Du förväntas att vara delaktig det pedagogiska arbetet på fritidshemmet och under lektionstid. Verksamheten kommer efter 1 – 2 år flytta till nya lokaler på Sörbyskolan. KVALIFIKATIONER Fritidspedagog/förskollärare med erfarenhet och kunskap av arbete inom grundsärskolan. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera områden: Utvecklingsstörning/flerfunktionsnedsättning, neuropsykriatiska funktionsnedsättningar, Rh, syn, hörsel. Det är bra om du har erfarenhet av tecken som stöd. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/Förskollärare jobb, Fritidspedagog/Förskollärare Gävle, Fritidspedagog/Förskollärare Gävle kommun, Grundsärskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/Förskollärare

Förskollärare Tallbo särskola
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Grundsärskolan i Gävle är ett eget rektorsområde. Vi finns förlagda på flera grundskolor. ARBETSUPPGIFTER Arbeta på träningsskola/gymnasiesärskola med arbetslaget samt utveckla den pedagogiska verksamheten i skolan och på fritids (viss medicinering kan förekomma). Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingstörning, flerfunktionshinder, neuropsykiatriska funktionshinder, Rh, syn och hörsel KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen med legitimation Kunskap i att använda tecken Saklig och strukturerad Arbeta enligt Gävle kommuns värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Tallbo särskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Tallbo särskola

Speciallärare / Specialpedagog, Tallbo Särskola
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Grundsärskolan i Gävle är ett eget rektorsområde. Vi finns förlagda på flera grundskolor. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår att undervisa på grundsärskola/träningsskola åk 1 -9 samt gymnasiesär 1-4 Du förväntas vara delaktig i utvecklandet av den pedagogiska verksamheten på skolan, tillsammans med arbetslaget, samt driva kvalitetsarbete framåt. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingsstörning/flerfunktionsnedsättning, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, Rh, syn, hörsel. Tjänsten påbörjas 160815 KVALIFIKATIONER • För att arbeta i grundsärskola med inriktning träningsskola krävs en speciallärarexamen med inriktning utvecklingsstörning • Du ska vara saklig och strukturerad • Du ska ha lätt för att arbeta i team • Du ska ha kunskap i att använda tecken som stöd • Du ska arbeta enligt Gävle kommuns värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare / Specialpedagog, Tallbo Särskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare / Specialpedagog, Tallbo Särskola

Förskollärare, Ulvsätersskolan, grundsär
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. ARBETSUPPGIFTER På Ulvsäterskolan finns grundsärskola 1-5, träningsskola 1-9 och grundskola 1-3. I tjänsten ingår att arbeta i grundsärskolan och träningsskolan., både på fritids och i klass. I fritidsverksamheten förväntas du, tillsammans med kollegor, vara pedagogiskt ansvarig. I klassen bidrar du med din pedagogiska kompetens. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingsstörning, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, rörelsehinder, syn- eller hörselnedsättning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom grundsärskolan och har kompetens inom TAKK samt inom andra alternativa kommunikationssätt. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper, eftersom det är en viktig del i verksamheten. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen. Vi vill också att du som söker: • Ska kunna arbeta både självständigt och i team • Har lätt för att kommunicera och samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor • Arbetar enligt Gävle kommuns värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Ulvsätersskolan, grundsär jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Ulvsätersskolan, grundsär

Speciallärare/Specialpedagog, Sofiedalsskolan Grundsär
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Grundsärskolan i Gävle är ett eget rektorsområde. Vi finns förlagda på flera grundskolor. Till hösten söker vi en speciallärare/specialpedagog till grundsärskolan på Sofiedalsskolan ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ha klassföreståndarskap i en klass med 7 elever åk 6 – 8 samt andra ansvarsområden kan komma att ingå i din tjänst. Du ingår i ett arbetslag på skolan och samarbetar med andra arbetslag på skolan KVALIFIKATIONER Vi söker lärare som vill jobba med oss för ökad måluppfyllelse. Du är legitimerad lärare med behörighet speciallärarexamen inriktning utvecklingsstörning. Kunskap i att använda tecken som stöd. Vi vill också att du har god kännedom om aktuella styrdokument. Du ska kunna omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete. Du bör ha lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, vårdnadshavare och kollegor samt ha ett förhållningssätt som stämmer överrens med kommunens värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 04-27
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/Specialpedagog, Sofiedalsskolan Grundsär jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/Specialpedagog, Sofiedalsskolan Grundsär

Förskollärare, Tallbo särskola
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Grundsärskolan i Gävle är ett eget rektorsområde och vi finns förlagda på flera grundskolor. Verksamhet för träningsskola finns på Tallbo och Ulvsäterskolan. Till höstterminen söker vi till Tallbo särskola två förskollärare, en tillsvidareanställning och ett vikariat ARBETSUPPGIFTER Arbeta på träningsskola/gymnasiesärskola med arbetslaget samt utveckla den pedagogiska verksamheten i skolan och på fritids (viss medicinering kan förekomma). KVALIFIKATIONER Du är legitimerad förskollärare och har kunskap i att använda tecken. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingstörning, flerfunktionshinder, neuropsykiatriska funktionshinder, Rh, syn och hörsel. Vi vill även att du är saklig och struktuerard och har ett förhållningssätt som stämmer överens med Gävle kommuns värdegrund. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 04-27
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Tallbo särskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Tallbo särskola

Speciallärare / Specialpedagog, Tallbo särskola
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Grundsärskolan i Gävle är ett eget rektorsområde och vi finns förlagda på flera grundskolor. Verksamhet för träningsskola finns på Tallbo och Ulvsäterskolan. Till höstterminen söker vi till Tallbo särskola tre Speciallärare/Specialpedagoger, två tillsvidareanställningar och ett vikariat ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår att undervisa på grundsärskola inriktning träningsskola åk 1 -9 samt gymnasiesär 1-4. Du förväntas vara delaktig i utvecklandet av den pedagogiska verksamheten på skolan, tillsammans med arbetslaget samt driva kvalitetsarbete framåt. KVALIFIKATIONER För att arbeta i grundsärskola med inriktning träningsskola krävs en speciallärarexamen med inriktning utvecklingsstörning. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingstörning, flerfunktionshinder, neuropsykiatriska funktionshinder, Rh, syn och hörsel. Vi vill även att: • Du är saklig och strukturerad • Du har lätt för att arbeta i team • Du har kunskap i att använda tecken som stöd • Du ska arbeta enligt Gävle kommuns värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 04-27
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare / Specialpedagog, Tallbo särskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare / Specialpedagog, Tallbo särskola

Speciallärare, Ulvsäterskolan, grundsär
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. ARBETSUPPGIFTER På Ulvsäterskolan finns grundsärskola 1-5, träningsskola 1-9 och grundskola 1-3. I tjänsten ingår att undervisa i grundsärskolan och träningsskolan. Du förväntas vara ansvarig för undervisningen, i samarbete med kollegor i arbetslaget. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingsstörning, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, rörelsehinder, syn- eller hörselnedsättning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom grundsärskolan och har kompetens inom TAKK samt inom andra alternativa kommunikationssätt. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper, eftersom det är en viktig del i undervisningen. KVALIFIKATIONER • Speciallärarexamen inriktning utvecklingsstörning med behörighet att undervisa i grundsärskolans ämnen, alternativt speciallärarexamen inriktning utvecklingsstörning med behörighet att undervisa i träningsskolans ämnesområden. Vi vill också att du som söker: • Ska kunna arbeta både självständigt och i team • Har lätt för att kommunicera och samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor • Arbetar enligt Gävle kommuns värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare, Ulvsäterskolan, grundsär jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare, Ulvsäterskolan, grundsär

Förskollärare Grundsärskolan Tallbo
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Grundsärskolan i Gävle är ett eget rektorsområde. Vi finns förlagda på flera grundskolor. Verksamhet för träningsskola finns på Tallbo och Ulvsäterskolan ARBETSUPPGIFTER Arbeta på träningsskola/gymnasiesärskola med arbetslaget samt utveckla den pedagogiska verk-samheten i skolan och på fritids (viss medicinering kan förekomma). Vi lägger stor vikt vid tidigare erfa-renheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingstörning, fler-funktionshinder, neuropsykiatriska funktionshinder, Rh, syn och hörsel KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen med legetimation Kunskap i att använda tecken Saklig och strukturerad Arbeta enligt Gävle kommuns värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Grundsärskolan Tallbo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Grundsärskolan Tallbo

Två förskollärare, Ulvsätersskolan, grundsär
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. ARBETSUPPGIFTER På Ulvsäterskolan finns grundsärskola 1-5, träningsskola 1-9 och grundskola 1-3. I tjänsten ingår att arbeta i grundsärskolan och träningsskolan., både på fritids och i klass. I fritidsverksamheten förväntas du, tillsammans med kollegor, vara pedagogiskt ansvarig. I klassen bidrar du med din pedagogiska kompetens. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingsstörning, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, rörelsehinder, syn- eller hörselnedsättning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom grundsärskolan och har kompetens inom TAKK samt inom andra alternativa kommunikationssätt. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper, eftersom det är en viktig del i verksamheten. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen. Vi vill också att du som söker: • Ska kunna arbeta både självständigt och i team • Har lätt för att kommunicera och samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor • Arbetar enligt Gävle kommuns värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga Två förskollärare, Ulvsätersskolan, grundsär jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två förskollärare, Ulvsätersskolan, grundsär

Förskollärare, Tallbo särskola
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Grundsärskolan i Gävle är ett eget rektorsområde. Vi finns förlagda på flera grundskolor. Verksamhet för träningsskola finns på Tallbo och Ulvsäterskolan. ARBETSUPPGIFTER Arbeta på träningsskola/gymnasiesärskola med arbetslaget samt utveckla den pedagogiska verk-samheten i skolan och på fritids (viss medicinering kan förekomma). Vi lägger stor vikt vid tidigare erfa-renheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingstörning, fler-funktionshinder, neuropsykiatriska funktionshinder, Rh, syn och hörsel Tjänsten påbörjas snarast KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen med legitimation Kunskap i att använda tecken Saklig och strukturerad Arbeta enligt Gävle kommuns värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 09-14
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Tallbo särskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Tallbo särskola

Speciallärare / Specialpedagog, Tallbo särskola
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Grundsärskolan i Gävle är ett eget rektorsområde. Vi finns förlagda på flera grundskolor. Verksamhet för träningsskola finns på Tallbo och Ulvsäterskolan. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår att undervisa på grundsärskola inriktning träningsskola åk 1 -9 samt gymnasiesär 1-4 Du förväntas vara delaktig i utvecklandet av den pedagogiska verksamheten på skolan, tillsammans med arbetslaget, samt driva kvalitetsarbete framåt. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingsstörning/flerfunktionsnedsättning, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, Rh, syn, hörsel. Tjänsten påbörjas snarast KVALIFIKATIONER • För att arbeta i grundsärskola med inriktning träningsskola krävs en speciallärarexamen med inriktning utvecklingsstörning • Du ska vara saklig och strukturerad • Du ska ha lätt för att arbeta i team • Du ska ha kunskap i att använda tecken som stöd • Du ska arbeta enligt Gävle kommuns värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 09-14
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare / Specialpedagog, Tallbo särskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare / Specialpedagog, Tallbo särskola

Speciallärare, Ulvsäterskolan, grundsärskola
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. ARBETSUPPGIFTER På Ulvsäterskolan finns grundsärskola 1-5, träningsskola 1-9 och grundskola 1-3. I tjänsten ingår att undervisa i grundsärskolan och träningsskolan. Du förväntas vara ansvarig för undervisningen, i samarbete med kollegor i arbetslaget. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingsstörning, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, rörelsehinder, syn- eller hörselnedsättning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom grundsärskolan och har kompetens inom TAKK samt inom andra alternativa kommunikationssätt. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper, eftersom det är en viktig del i undervisningen. KVALIFIKATIONER • Speciallärarexamen inriktning utvecklingsstörning med behörighet att undervisa i grundsärskolans ämnen, alternativt speciallärarexamen inriktning utvecklingsstörning med behörighet att undervisa i träningsskolans ämnesområden. Vi vill också att du som söker: • Ska kunna arbeta både självständigt och i team • Har lätt för att kommunicera och samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor • Arbetar enligt Gävle kommuns värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 10-06
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare, Ulvsäterskolan, grundsärskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare, Ulvsäterskolan, grundsärskola

Specialpedagog med vidareutbildning i tal/språk/kommunikation
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Grundsärskolan i Gävle är ett eget rektorsområde med elever i åk 1-9. Grundsärskoleklasserna finns förlagda på sex grundskolor i Gävle kommun. Som specialpedagog ingår du i det centrala teamet, du får dina uppdrag av rektor och bitr. rektor. ARBETSUPPGIFTER Grundsärskolans RO i Gävle kommun söker specialpedagog med vidareutbildning i tal/språk/kommunikation. I uppdraget kommer du att samarbeta med rektor, bitr. rektorer, specialpedagoger och lärare för att uppnå en optimal inlärningsmiljö för samtliga elever inom grundsärskolan i Gävle kommun. Du ska göra observationer och kartläggningar och ha god kännedom om olika funktionsnedsättningar. Du ska arbeta med att handleda pedagoger i arbetet med elever. Du ska kunna stötta och hjälpa pedagogerna att hitta verktyg och strategier för att varje elev ska ut-vecklas optimalt. Det är önskvärt att du har kompetens mot de lägre åldrarna. Du kommer att ingå i de olika elevhälsoteamen, EHT på respektive skola. KVALIFIKATIONER • Specialpedagogexamen med påbyggnad i tal/språk/kommunikation. • Erfarenhet och kunskap om utvecklingsstörning. • Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och eget ansvar för dina arbetsuppgifter. • Du ska vara saklig, strukturerad och flexibel. • Erfarenhet i tecken som kommunikationsstöd är meriterande. • Erfarenhet och kunskap om neuropsykiatriska diagnoser är meriterande. • Kunskap om Läroplanen för grundsärskolan. • Har kännedom om och arbetar enligt Gävle kommuns värdegrund. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog med vidareutbildning i tal/språk/kommunikation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog med vidareutbildning i tal/språk/kommunikation

Speciallärare/Specialpedagog till Grundsärskolans rektorsområde
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Grundsärskolan är ett eget rektorsområde inom Utbildning Gävle och verksamheten finns förlagd på flera grundskolor. I grundsärskolan går elever som har en diagnos utvecklingsstörning, ofta har eleverna också andra funktionsnedsättningar. Vi söker nu en speciallärare/specialpedagog som ska arbeta med barn i behov av särskilt stöd. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten kommer du till stor del samarbeta med rektorer, specialpedagoger och lärare för att uppnå en optimal inlärningsmiljö för samtliga elever inom grundsärskolan i Gävle kommun. Det innebär att du arbetar med att handleda pedagoger i arbetet med elever. Du kommer att göra observationer och kartläggningar samt stötta och hjälpa pedagogerna med att hitta verktyg och strategier för att varje elev ska utvecklas. Du kommer att ingå i EHT team. Du kommer att vara direkt underställd rektor för grundsärskolans rektorsområde och arbeta på de grundskolor inom Gävle kommun där grundsärskolan har sina verksamheter. KVALIFIKATIONER Du har speciallärar-/specialpedagogexamen med inriktning utvecklingsstörning. För arbetet krävs att du har praktisk och/eller teoretisk erfarenhet av att arbeta med elever med autism. Har du kunskaper i att använda tecken som stöd i undervisningen är det meriterande. Som person är du saklig, strukturerad, flexibel och du arbetar enligt Gävle kommuns värdegrund. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/Specialpedagog till Grundsärskolans rektorsområde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/Specialpedagog till Grundsärskolans rektorsområde

Fritidspedagog/Förskollärare, Brynäs särskola
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. ARBETSUPPGIFTER Du ska ingå i ett arbetslag på Brynässkolan grundsär åk 1 – 6. Du förväntas att vara delaktig det pedagogiska arbetet på fritidshemmet och under lektionstid. Verksamheten kommer efter 1 – 2 år flytta till nya lokaler på Sörbyskolan. KVALIFIKATIONER Fritidspedagog/förskollärare med erfarenhet och kunskap av arbete inom grundsärskolan. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera områden: Utvecklingsstörning/flerfunktionsnedsättning, neuropsykriatiska funktionsnedsättningar, Rh, syn, hörsel. Det är bra om du har erfarenhet av tecken som stöd. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/Förskollärare, Brynäs särskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/Förskollärare, Brynäs särskola

Förskollärare till Grundsärskolan
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Grundsärskolan i Gävle är ett eget rektorsområde. Vi finns förlagda på flera grundskolor. Verksamhet för träningsskola finns på Tallbo och Ulvsäterskolan. ARBETSUPPGIFTER Arbeta på träningsskola/gymnasiesärskola med arbetslaget samt utveckla den pedagogiska verksamheten i skolan och på fritids (viss medicinering kan förekomma). Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingstörning, flerfunktionshinder, neuropsykiatriska funktionshinder, Rh, syn och hörsel KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen med legitimation Vi vill att du har Kunskap i att använda tecken och är saklig och strukturerad i arbetet. Du skall också arbeta enligt Gävle kommuns värdegrund. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Grundsärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Grundsärskolan

Speciallärare / Specialpedagog, Tallbo Särskola
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Grundsärskolan i Gävle är ett eget rektorsområde. Vi finns förlagda på flera grundskolor. Verksamhet för träningsskola finns på Tallbo och Ulvsäterskolan. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår att undervisa på grundsärskola inriktning träningsskola åk 1 -9 samt gymnasiesär 1-4 Du förväntas vara delaktig i utvecklandet av den pedagogiska verksamheten på skolan, tillsammans med arbetslaget, samt driva kvalitetsarbete framåt. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingsstörning/flerfunktionsnedsättning, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, Rh, syn, hörsel. Tjänsten tillsvidare påbörjas snarast KVALIFIKATIONER • För att arbeta i grundsärskola med inriktning träningsskola krävs en speciallärarexamen/legitimation med inriktning utvecklingsstörning • Du ska vara saklig och strukturerad • Du ska ha lätt för att arbeta i team • Du ska ha kunskap i att använda tecken som stöd • Du ska arbeta enligt Gävle kommuns värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare / Specialpedagog, Tallbo Särskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare / Specialpedagog, Tallbo Särskola

Förskollärare, Ulvsäter grundsärskola
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. På Ulvsäterskolan finns grundsärskola 1-5, träningsskola 1-9 och grundskola 1-3. I tjänsten ingår att arbeta på fritidshem i grundsärskolan och träningsskolan och att utveckla den pedagogiska verksamheten, både på fritids och i skolan. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenhet av att arbeta med ett eller flera av följande områden; utvecklingsstörning, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, rörelsehinder, syn- eller hörselnedsättning ARBETSUPPGIFTER Du förväntas vara ansvarig för fritidsverksamheten, i samarbete med kollegor i arbetslaget. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingsstörning, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, rörelsehinder, syn- eller hörselnedsättning. . KVALIFIKATIONER • Förskollärarexamen med legitimation Vi vill också att du som söker: • Ska kunna arbeta både självständigt och i team • Har lätt för att kommunicera och samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor • Arbetar enligt Gävle kommuns värdegrund Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom grundsärskolan och har kompetens inom TAKK samt inom andra alternativa kommunikationssätt. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper, eftersom det är en viktig del i undervisningen ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 04-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Ulvsäter grundsärskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Ulvsäter grundsärskola

Speciallärare, Ulvsäter grundsärskola
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. ARBETSUPPGIFTER På Ulvsäterskolan finns grundsärskola 1-5, träningsskola 1-9 och grundskola 1-3. I tjänsten ingår att undervisa i grundsärskolan och träningsskolan. Du förväntas vara ansvarig för undervisningen, i samarbete med kollegor i arbetslaget. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingsstörning, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, rörelsehinder, syn- eller hörselnedsättning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom grundsärskolan och har kompetens inom TAKK samt inom andra alternativa kommunikationssätt. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper, eftersom det är en viktig del i undervisningen KVALIFIKATIONER • Speciallärarexamen inriktning utvecklingsstörning med behörighet att undervisa i grundsärskolans ämnen, alternativt speciallärarexamen inriktning utvecklingsstörning med behörighet att undervisa i träningsskolans ämnesområden. Vi vill också att du som söker: • Ska kunna arbeta både självständigt och i team • Har lätt för att kommunicera och samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor • Arbetar enligt Gävle kommuns värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 04-05
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare, Ulvsäter grundsärskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare, Ulvsäter grundsärskola

Speciallärare, Ulvsäter grundsärskola
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. ARBETSUPPGIFTER På Ulvsäterskolan finns grundsärskola 1-5, träningsskola 1-9 och grundskola 1-3. I tjänsten ingår att undervisa i grundsärskolan och träningsskolan. Du förväntas vara ansvarig för undervisningen, i samarbete med kollegor i arbetslaget. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingsstörning, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, rörelsehinder, syn- eller hörselnedsättning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom grundsärskolan och har kompetens inom TAKK samt inom andra alternativa kommunikationssätt. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper, eftersom det är en viktig del i undervisningen KVALIFIKATIONER • Speciallärarexamen inriktning utvecklingsstörning med behörighet att undervisa i grundsärskolans ämnen, alternativt speciallärarexamen inriktning utvecklingsstörning med behörighet att undervisa i träningsskolans ämnesområden. Du behöver ha god kompetens inom autism, eftersom uppdraget innebär undervisning i klass med elever med autismspektrumtillstånd. Vi vill också att du som söker: • Ska kunna arbeta både självständigt och i team • Har lätt för att kommunicera och samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor • Arbetar enligt Gävle kommuns värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 04-05
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare, Ulvsäter grundsärskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare, Ulvsäter grundsärskola

Speciallärare till Vallback grundsärskola
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. ARBETSUPPGIFTER Du förväntas vara ansvarig för undervisningen på högstadiet, i samarbete med kollegor i arbetslaget. KVALIFIKATIONER • Speciallärarexamen inriktning utvecklingsstörning med behörighet att undervisa i grundsärskolans ämnen, alternativt speciallärarexamen inriktning utvecklingsstörning med behörighet att undervisa i träningsskolans ämnesområden. Vi vill också att du som söker: • Ska kunna arbeta både självständigt och i team med alla på skolan • Har lätt för att kommunicera och samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor • Arbetar enligt Gävle kommuns värdegrund Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom grundsärskolan och har kompetens inom TAKK samt inom andra alternativa kommunikationssätt samt kunskap inom autismspektrat. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper, eftersom det är en viktig del i undervisningen. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till Vallback grundsärskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till Vallback grundsärskola

Specialpedagog, Grundsärskolan
Vi jobbar med att skapa bra dagar året runt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Tillsammans bygger vi ett Gävle att vara stolta över, som växer och som gör skillnad i människors liv. Vi behöver dig för att bli ännu bättre. Du kan bli en av våra 7000 medarbetare som gör ett viktigt jobb. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med flera möjligheter till utveckling. Vårt öppna arbetsklimat präglas av respekt för allas lika värde. Utbildning Gävle är Gävle kommuns största förvaltning med 3000 engagerade medarbetare. Vi ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Förskolan är organiserad i åtta förskoleområden. Grundskolan består av åtta rektorsområden. Gymnasieskolan är fördelad på tre skolenheter. Skolan i Gävle ska vara en likvärdig skola med hög kvalitet. Alla elever har rätt till kvalificerad och stimulerande undervisning av behöriga och legitimerade lärare oavsett vilken skola de går i. Därför har vi höga förväntningar på såväl våra medarbetare som på barn och elever. Grundsärskolan söker en specialpedagog med vidareutbildning inom tal och språk. Tjänsten kräver kunskap och erfarenhet av arbete med elever med utvecklingsstörning inom grundsärskola och inriktning träningsskola. ARBETSUPPGIFTER Utredning och kartläggning av elevers språk och kommunikation. Handledning av pedagogisk personal, arbete med enskilda elever inom grundsärskolans rektorsområde. Handleda personal i AKK. KVALIFIKATIONER - Specialpedagog, utbildning inom tal och språk. - God kunskap och erfarenhet av elever med utvecklingsstörning - Du ska ha goda kunskaper om språkstörningar. - Väl förtrogen med kompletterande alternativ kommunikation (AKK). - Du ska ha kunskap i språkutvecklande arbetssätt. För tjänsten gäller att du är flexibel och tycker om att möta människor både enskilt och i grupp. Viktigt är också att du självständigt kan driva ditt arbete mot uppsatta mål. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog, Grundsärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog, Grundsärskolan

Speciallärare / Specialpedagog
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Grundsärskolan i Gävle är ett eget rektorsområde. Vi finns förlagda på flera grundskolor. Verksamhet för träningsskola finns på Tallbo och Ulvsäterskolan. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår att undervisa på grundsärskola inriktning träningsskola åk 1 -9 samt gymnasiesär 1-4 Du förväntas vara delaktig i utvecklandet av den pedagogiska verksamheten på skolan, tillsammans med arbetslaget, samt driva kvalitetsarbete framåt. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingsstörning/flerfunktionsnedsättning, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, Rh, syn, hörsel. KVALIFIKATIONER •För att arbeta i grundsärskola med inriktning träningsskola krävs en speciallärarexamen med inriktning utvecklingsstörning •Du ska vara saklig och strukturerad •Du ska ha lätt för att arbeta i team •Du ska ha kunskap i att använda tecken som stöd •Du ska arbeta enligt Gävle kommuns värdegrund •Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom grundsärskolan och har kompetens inom TAKK samt inom andra alternativa kommunikationssätt. •Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper, eftersom det är en viktig del i undervisningen ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 04-18
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare / Specialpedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare / Specialpedagog

Förskollärare Grundsärskolan
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. Grundsärskolan i Gävle är ett eget rektorsområde. Vi finns förlagda på flera grundskolor. Verksamhet för träningsskola finns på Tallbo och Ulvsäterskolan. ARBETSUPPGIFTER Arbeta på träningsskola/gymnasiesärskola med arbetslaget samt utveckla den pedagogiska verk-samheten i skolan och på fritids (viss medicinering kan förekomma). Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingstörning, flerfunktionshinder, neuropsykiatriska funktionshinder, Rh, syn och hörsel. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen med legitimation Kunskap i att använda tecken Saklig och strukturerad Arbeta enligt Gävle kommuns värdegrund Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom grundsärskolan och har kompetens inom TAKK samt inom andra alternativa kommunikationssätt. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper, eftersom det är en viktig del i undervisningen ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 04-18
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Grundsärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Grundsärskolan

Talpedagog/logoped, Grundsärskolan
Vi jobbar med att skapa bra dagar året runt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Tillsammans bygger vi ett Gävle att vara stolta över, som växer och som gör skillnad i människors liv. Vi behöver dig för att bli ännu bättre. Du kan bli en av våra 7000 medarbetare som gör ett viktigt jobb. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med flera möjligheter till utveckling. Vårt öppna arbetsklimat präglas av respekt för allas lika värde. Utbildning Gävle är Gävle kommuns största förvaltning med 3000 engagerade medarbetare. Vi ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Förskolan är organiserad i åtta förskoleområden. Grundskolan består av åtta rektorsområden. Gymnasieskolan är fördelad på tre skolenheter. Skolan i Gävle ska vara en likvärdig skola med hög kvalitet. Alla elever har rätt till kvalificerad och stimulerande undervisning av behöriga och legitimerade lärare oavsett vilken skola de går i. Därför har vi höga förväntningar på såväl våra medarbetare som på barn och elever. Grundsärskolan söker en specialpedagog med vidareutbildning inom tal och språk. Tjänsten kräver kunskap och erfarenhet av arbete med elever med utvecklingsstörning inom grundsärskola och inriktning träningsskola. ARBETSUPPGIFTER Utredning och kartläggning av elevers språk och kommunikation. Handledning av pedagogisk personal, arbete med enskilda elever inom grundsärskolans rektorsområde. Handleda personal i AKK. KVALIFIKATIONER - Specialpedagog, utbildning inom tal och språk alternativt logopedutbildning. - God kunskap och erfarenhet av elever med utvecklingsstörning - Du ska ha goda kunskaper om språkstörningar. - Väl förtrogen med kompletterande alternativ kommunikation (AKK). - Du ska ha kunskap i språkutvecklande arbetssätt. För tjänsten gäller att du är flexibel och tycker om att möta människor både enskilt och i grupp. Viktigt är också att du självständigt kan driva ditt arbete mot uppsatta mål. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Talpedagog/logoped, Grundsärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Talpedagog/logoped, Grundsärskolan

Speciallärare, Ulvsäter grundsärskola
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. ARBETSUPPGIFTER På Ulvsäterskolan finns grundsärskola 1-5, träningsskola 1-9 och grundskola 1-3. I tjänsten ingår att undervisa i grundsärskolan och träningsskolan. Du förväntas vara ansvarig för undervisningen, i samarbete med kollegor i arbetslaget. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingsstörning, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, rörelsehinder, syn- eller hörselnedsättning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom grundsärskolan och har kompetens inom TAKK samt inom andra alternativa kommunikationssätt. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper, eftersom det är en viktig del i undervisningen. KVALIFIKATIONER • Speciallärarexamen inriktning utvecklingsstörning med behörighet att undervisa i grundsärskolans ämnen, alternativt speciallärarexamen inriktning utvecklingsstörning med behörighet att undervisa i träningsskolans ämnesområden. Du behöver ha god kompetens i autism, eftersom uppdraget innebär undervisning i klass med elever med autismspektrumtillstånd. Vi vill också att du som söker: • Ska kunna arbeta både självständigt och i team • Har lätt för att kommunicera och samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor • Arbetar enligt Gävle kommuns värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 05-31
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare, Ulvsäter grundsärskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare, Ulvsäter grundsärskola

Speciallärare, Ulvsäterskolan grundsär
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. ARBETSUPPGIFTER På Ulvsäterskolan finns grundsärskola 1-5, träningsskola 1-9 samt grundskola 1-3. I tjänsten ingår att undervisa i grundsärskolan. Du förväntas vara ansvarig för undervisningen i en av våra två grundsärskoleklasser. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor i arbetslaget samt med övriga speciallärare i grundsärskolan. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingsstörning, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, syn- eller hörselnedsättning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom grundsärskolan och har kompetens inom TAKK samt inom andra alternativa kommunikationssätt. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper, eftersom det är en viktig del i undervisningen. KVALIFIKATIONER • Speciallärarexamen inriktning utvecklingsstörning med behörighet att undervisa i grundsärskolans ämnen. Vi vill också att du som söker: • Ska kunna arbeta både självständigt och i team • Har lätt för att kommunicera och samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor • Arbetar enligt Gävle kommuns värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat. Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare, Ulvsäterskolan grundsär jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare, Ulvsäterskolan grundsär

Speciallärare, Ulvsäterskolan grundsär
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. ARBETSUPPGIFTER På Ulvsäterskolan finns grundsärskola 1-5, träningsskola 1-9 samt grundskola 1-3. I tjänsten ingår att undervisa i grundsärskolan. Du förväntas vara ansvarig för undervisningen i en av våra två grundsärskoleklasser. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor i arbetslaget samt med övriga speciallärare i grundsärskolan. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingsstörning, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, syn- eller hörselnedsättning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom grundsärskolan och har kompetens inom TAKK samt inom andra alternativa kommunikationssätt. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper, eftersom det är en viktig del i undervisningen. KVALIFIKATIONER • Speciallärarexamen inriktning utvecklingsstörning med behörighet att undervisa i grundsärskolans ämnen. Vi vill också att du som söker: • Ska kunna arbeta både självständigt och i team • Har lätt för att kommunicera och samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor • Arbetar enligt Gävle kommuns värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat. Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare, Ulvsäterskolan grundsär jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare, Ulvsäterskolan grundsär

Speciallärare, Ulvsäterskolan grundsär
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. ARBETSUPPGIFTER På Ulvsäterskolan finns grundsärskola 1-5, träningsskola 1-9 samt grundskola 1-3. I tjänsten ingår att undervisa i grundsärskolan. Du förväntas vara ansvarig för undervisningen i en av våra två grundsärskoleklasser. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor i arbetslaget samt med övriga speciallärare i grundsärskolan. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden: utvecklingsstörning, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, syn- eller hörselnedsättning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom grundsärskolan och har kompetens inom TAKK samt inom andra alternativa kommunikationssätt. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper, eftersom det är en viktig del i undervisningen. KVALIFIKATIONER • Speciallärarexamen inriktning utvecklingsstörning med behörighet att undervisa i grundsärskolans ämnen. Vi vill också att du som söker: • Ska kunna arbeta både självständigt och i team • Har lätt för att kommunicera och samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor • Arbetar enligt Gävle kommuns värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat. Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare, Ulvsäterskolan grundsär jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare, Ulvsäterskolan grundsär

Fritidspedagog/Förskollärare, Brynäs särskola
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer. ARBETSUPPGIFTER Du ska ingå i ett arbetslag på Brynässkolan grundsär åk 1 – 6. Du förväntas att vara delaktig det pedagogiska arbetet på fritidshemmet och under läsåret ansvara för en klass tillsammans med speciallärare. Verksamheten kommer efter 1 – 2 år flytta till nya lokaler på Sörbyskolan. KVALIFIKATIONER Fritidspedagog/förskollärare med erfarenhet och kunskap av arbete inom grundsärskolan. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera områden: Utvecklingsstörning/flerfunktionsnedsättning, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, Rh, syn, hörsel. Det är bra om du har erfarenhet av tecken som stöd. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat. Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Grundsärskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/Förskollärare, Brynäs särskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/Förskollärare, Brynäs särskola


Sök lediga jobb Gävle kommun, Grundsärskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se