Gävle kommun, IT avdelningen jobb - lediga jobb

Gävle kommun, IT avdelningen jobb Gävle kommun, IT avdelningen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Gävle kommun, IT avdelningen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Gävle kommun, IT avdelningen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. PIZZABAGARE- Stockholm

  2. Artist Säljare / Bokare- Södertälje

  3. Buss och Lastbilsmekaniker- Botkyrka

  4. Arbetsterapeut till Reagera Klinikerna- Huddinge

  5. Taxiförare- Upplands Väsby

  6. Säljare- Stockholm

  7. Bilmekaniker/tekniker- Tyresö

  8. PIZZABAGARE- Norrtälje

  9. Säljare / Affärsbiträde- Stockholm

  10. Köksbiträden/Restaurangbiträden- Stockholm


Mer beskrivning

PIZZABAGARE
Vi söker en pizzabagare med 3-4 års erfarenhet.
Företag: Piccalo Angelo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga PIZZABAGARE jobb, PIZZABAGARE Stockholm, PIZZABAGARE Piccalo Angelo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PIZZABAGARE

Artist Säljare / Bokare
Kortbeskrivning av företaget: World Wide Agency CE Entertainment Sweden a Music and Entertainment company based in Stockholm, Sweden. The company work with all types of artists and event customers world wide. Our business concept is simple We take care of everything - and we do it in a way that strengthens the Artist and Customer. Artist Services: Management, Agents, Producer, Artist Discovery, Bookings Manager, Merchandise, Touring, Fan Clubs, Gig Hunters, Sponsorships, Trademark Collaboration, Marketing, Studio Recording, Billing, Recruitment, Payroll Management, Booking Contracts, Event Packets, etc. We work with the following: songwriters, music producers, musicians, record labels, magazine, radio stations, promoters, managers, agents, event customers worldwide. Besök oss gärna på www.ce-entertainment.se INFORMATION OM LEDIG TJÄNST : Företaget söker nu 5-6 Artist Säljare/bokare Du som söker arbete hos företaget behöver ej någon tidigare erfarenhet men du måste ha Stor servicekänsla, resultatfokuserad och mycket star vilja av att lyckas. Företaget arbetar med mycket stora artister och skivbolag över hela världen. Det är därför viktigt att du som söker behärskar Svenska och Engelska i både tal och skrift. Merit om du även kan andra språk. Du har goda provisionsmöjligheter och möjlighet till fast tjänst inom företaget. Lön : Provisionsbaserad Möjlighet till fast lön och fast tjänst. Hos Ce Entertainment Sweden blir du en del av Sveriges bästa Artist Sales- Team där både din egen prestation och teamets framgång firas. Som Artist Säljare/Bokare får du: -Utbildning. -Fortlöpande support och Coachning. -Möjlighet att växa och avancera i företaget. -Möjlighet att följa med teamet och artisten. -Möjlighet att avancera till Team/sälj chef. Beskrivning av Kvalifikationer : *Stort intresse av Musik, Event, Media, Artister. *Genuint intresse för Sälj och uppföljning. *Bra ordnings sinne, Punktlig, Pålitlig. *Kreativ problemlösare. *Trygg, Öppen, Positiv, Orädd och ärlig. *Talang för att Argumentera. Du är i början av din karriär och ser fram emot snabb utveckling till att bli en framgångsrik och konkurrenskraftig Artist säljare/Bokare. Som person tycker du om att mätas mot andra och du trivs med att ligga bra till på topplistor. Du tycker om högt tempo där du får utnyttja din snabbtänkhet, kreativitet och flexibilitet. Du har ett stort engagemang, driv och alltid sätter Artisten i fokus när du bokar/säljer. Övriga Villkor : Att arbeta hos CE Entertainment Sweden World Wide ställer höga krav på Tystnadsplikt, då vi jobbar med Artister från hela världen. Stort Ordningssinne och hög servicekänsla. Minimiålder 20 År.
Företag: CE Entertainment Sweden
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Artist Säljare / Bokare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Artist Säljare / Bokare

Buss och Lastbilsmekaniker
B.L experten AB är ett relativt nystartat företag. Vi jobbar framför allt med att utföra service och reparation på bussar och lastbilar samt försäljning av reservdelar och tillbehör. Då det finns mycket kunskap och erfarenhet inom företaget anlitas vi idag av de flesta buss och lastbilsbolagen inom Stockholmsregionen. B.L experten AB är ett växande företag som är i behov av att rekrytera nya anställda för att kunna tillgodose våra kunders behov. Vi söker nu en Buss och Lastbilsmekaniker Arbetsuppgifter: Vi söker personer som skall jobba som mekaniker hos oss och utföra service och reparation på bussar och lastbilar. En fördel är om du kan fordons-el och diagnostik. Du behöver kunna vara flexibel med arbetsuppgifter och kunna hänga med i ett högt tempo. Som person är du noggrann och utåtriktad. Du måste kunna jobba lika bra ensam som i grupp. Tjänsten är en heltids -eller deltidstjänst, framför allt dagtid, men det kan förekomma att vi behöver förstärkning även kvällstid. Tjänsten gäller tillsvidare och ger möjlighet till en fast anställning hos oss. Kvalifikationer: Du bör ha fordonsteknisk utbildning. * Ett krav är att du har B-kort. * Ett stort plus, men inget krav, är om du: * 1. Har C-kort och D-kort * 2. AC-certifikat
Företag: B.L Experten AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Buss och Lastbilsmekaniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Buss och Lastbilsmekaniker

Arbetsterapeut till Reagera Klinikerna
Reagera klinikerna Liljeholmen söker arbetsterapeut Vi välkomnar dig som: -gillar att arbeta i en kreativ miljö, -tycker att delaktighet är en förutsättning, -stimuleras av utveckling och det egna lärandet, -värdesätter att ingå i ett tydligt sammanhang. Hos oss präglas verksamheten av kontinuerligt metodutvecklingsarbete, där alla är med och ansvarar för verksamhetens mål, utveckling och resultat. Vi driver vår verksamhet enligt avtal med Stockholms Läns Landsting. Reagera klinikerna är numera en del av Aleriskoncernen. Vi är totalt nästan 200 medarbetare, många med lång erfarenhet i Reagera och vi anser att olikhet och mångfald berikar. Vi är verksamma inom primärvårdsrehabilitering i södra Stockholms län fördelat på nio kliniker i Liljeholmen, Skärholmen, Hallunda, Älvsjö, Huddinge, Tullinge, Tyresö, Järna och Nykvarn. Vi söker nu legitimerad arbetsterapeut till Reagera klinikerna Liljeholmen Du kommer att arbeta i en kreativ organisation med kompetenta kollegor. På våra kliniker finns arbetsterapeuter, dietister, kiropraktorer, kuratorer, logopeder, sjukgymnaster och receptionister. Detta möjliggör en självklar samverkan mellan olika yrkeskategorier utifrån ett vårdkedjeperspektiv. Kvalifikationer: .Önskvärt med vidareutbildning på högskolenivå. Magister-/masterexamen är särskilt meriterande. .Fördjupad handkompetens och kompetens inom neuropsykiatriska diagnoser är meriterande. .Du trivs med ett högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera. .Du är driftig och vill finnas med i den fortsatta utveckling av vår verksamhet. .Ett plus är om du har erfarenhet att jobba med människor med olika kulturell bakgrund. .Du är intresserad av att förmedla och dela med dig av dina kunskaper till kollegor. .Du tycker om att arbeta tvärprofessionellt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där egenskaper som initiativrikedom, förmåga att strukturera arbetet och att arbeta självständigt är betydelsefulla. Körkort erfodras. Anställningsform: Tillsvidare anställning med tillträde snarast enligt överenskommelse. Vi tillämpar provtjänstgöring. Vi söker också arbetsterapeut för visstidsanställning. Eftersom Reagera klinikerna är en kvinnodominerad arbetsplats ser vi gärna manliga sökanden. Upplysningar om tjänsten: Välkommen att kontakta Monica Löfving, enhetschef Reagera klinikerna Liljeholmen tel 08-123 181 96. Läs om Reagera klinikerna på: www.reagera.se Lokalt fackligt ombud FSA: Monica Aasnes 08-123 182 02 Kontaktuppgifter anges i ansökan. Ansökningarna hanteras löpande.
Företag: Aleris AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut till Reagera Klinikerna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut till Reagera Klinikerna

Taxiförare
Vi är anslutna till Airport Cab och nu söker vi två nya förare. Det är meriterande om du redan har taxilegitimation eftersom du då kan börja arbeta omgående. Saknar du taxilegitimation men är intresserad av att arbeta som taxiförare, kan vi ordna med utbildningen.
Företag: Norrort Taxi
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare jobb, Taxiförare Upplands Väsby, Taxiförare Norrort Taxi
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare

Säljare
Multicomponent Norden AB:s affärsidé är att marknadsföra och sälja nischbetonade elektronikkomponenter till den tillverkande industrin i Norden (www.multicomponent.se). Nu söker vi en säljare. Kontoret är beläget i Kungsbacka men vi är även öppna för andra placeringsorter som exempelvis Stockholmsområdet. Du har stor erfarenhet och känner dig trygg i rollen som säljare och hur hela säljprocessen fungerar. Helst med erfarenhet av elektronikkomponentbranschen eller annan industriförsäljning. Du har ett allmänt teknisk intresse och har stor förståelse för tekniken och kundens behov, kan lyssna , ställa rätt frågor, analytisk förmåga och kan bygga upp ett förtroende för en långsiktig och professionell relation till dina kunder. Du ska hålla kontakt med befintliga kunder och bearbeta nya, har en stor drivkraft att nå uppsatta mål och att föra projekten framåt på ett metodiskt sätt. Du kan uttrycka dig väl i engelska, både tal och skrift. Våra kunder finns i Sverige samt våra nordiska grannländer. Tjänsten innebär framförallt resande inom Sverige men övriga Nordiska länder kan beröras.
Företag: Multicomponent Norden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Stockholm, Säljare Multicomponent Norden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Bilmekaniker/tekniker
Bilverkstad i Tyresö som arbetar mot både företag och privatpersoner. Vi söker bilmekaniker/tekniker med minst 3 års erfarenhet av att arbeta självständigt. Kunskap att kunna felsöka moderna bilar krävs. Har du erfarenhet av att arbeta med Volkswagen/Volkswagen transportbilar eller transportbilar över lag så är det en fördel. Då arbetet innefattar kundkontakter krävs mycket goda kunskaper i svenska i tal. Utbildning: Fordonsteknisk utbildning Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Frågor? Kontakta Erik Svensson, tfnnr 08-374037
Företag: Trygg Bil
Ort: Tyresö
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Bilmekaniker/tekniker jobb, Bilmekaniker/tekniker Tyresö, Bilmekaniker/tekniker Trygg Bil
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilmekaniker/tekniker

PIZZABAGARE
Verksamhetsbeskrivning Pizzeria Arbetsuppgifter Pizzabagare Utbildning/Erfarenhet Du bör vara stresstålig och ha erfarenhet av restaurangarbete. Resten lär du dig på plats.
Företag: Pizzeria Knuten
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga PIZZABAGARE jobb, PIZZABAGARE Norrtälje, PIZZABAGARE Pizzeria Knuten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PIZZABAGARE

Säljare / Affärsbiträde
Beskrivning av arbetsuppgifter: En liten butik där man arbetar ensam. Man måste varje morgon plocka ut varor på utställningsytan framför butiken och ta in innan stängning på kvällen. Städa och putsa golv och hyllor i butiken (dagligen). Sälja till kunder. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker en yngre person. Glad och utåtriktad med ordningssinne. Tillträde: Vi behöver någon under några veckor i månadsskiftet augusti/september och enstaka dagar under hösten. Övrig information beträffande Arbetstid/Varaktighet: Om allt fungerar bra så behöver vi hjälp heltid under JANUARI och FEBRUARI 2014
Företag: La Maison Rouge
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare / Affärsbiträde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare / Affärsbiträde

Köksbiträden/Restaurangbiträden
Köksbiträden/ Restaurangbiträden SÖKES! SNLTD AB driver idag sju restauranger i Stockholm och Uppsala under namnet Zocalo. Vi har under en längre tid jobbat med en förädling och förbättring av vårt koncept och i april slår vi upp portarna och heter då Zocalo - Happy Fresh Mex! Vi har fortfarande våra rötter i det mexikanska köket och serverar mat lagad från grunden med stort fokus på bra råvaror. Vår främsta inspiration kommer från Taqueriorna och gatumaten i Mission District, San Fransisco. Vi lever och verkar efter devisen: Happy Fresh Mex! Med anledning av vårt nya koncept och det faktum att vi under våren kommer att öppna flera nya restauranger så söker vi nu personal. Köksbiträden/ Restaurangbiträden till Zocalo: Uppsala, K25, Klarabergsgatan, Kungsbron, Liljeholmen, Sundbyberg och Kista: Vi söker Köksbiträden/ Restaurangbiträden till vår kommande restaurang Regeringgatan samt på våra befintliga restauranger på Uppsala, K25, Kungsbron, Klarabergsgatan, Kista, Liljeholmen och Sundbyberg. Som del i vårt matteam på Zocalo har du ha en väldigt viktig roll i vår organisation. Du har erfarenhet med goda kunskaper inom restaurang och van att arbeta i ett högt tempo och är drivande och dynamisk. Du är kreativ och älskar den mat vi serverar åt Zocalos gäster.
Företag: Zocalo / SNLTD Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Köksbiträden/Restaurangbiträden jobb, Köksbiträden/Restaurangbiträden Stockholm, Köksbiträden/Restaurangbiträden Zocalo / SNLTD Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksbiträden/Restaurangbiträden


Sök lediga jobb Gävle kommun, IT avdelningen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se