Gävle kommun, UAG_Polhemsskolan jobb - lediga jobb

Gävle kommun, UAG_Polhemsskolan jobb Gävle kommun, UAG_Polhemsskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Gävle kommun, UAG_Polhemsskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Gävle kommun, UAG_Polhemsskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Vik. speciallärare Gymnasiesärskolans Individuella program, Polhemsskolan- Gävle

 2. Gymn.lärare inom VVS-och Fastighetsprogrammet, Polhemsskolan- Gävle

 3. Lärare i engelska åk 7-9, Polhemsskolan- Gävle

 4. Lärare i engelska och historia åk 7-9, Polhemsskolan- Gävle

 5. Gymnasielärare i Matematik, Polhemsskolan- Gävle

 6. Lärare i svenska som andraspråk, Polhemsskolan- Gävle

 7. Gymnasielärare Matematik och Fysik, Polhemsskolan- Gävle

 8. Lärare i svenska som andraspråk, Polhemsskolan- Gävle

 9. Klassassistent Gymnasiesärskolan på programmet för Hälsa, vård och omsorg- Gävle

 10. Gymnasielärare i Samhällskunskap och religion, Polhemsskolan- Gävle

 11. Lärare i sva åk 4-9, Polhemsskolan- Gävle

 12. Lärare i sva åk 4-9 + gymnasiet, Polhemsskolan- Gävle

 13. Idrottslärare, Gymnasärskolan Polhemsskolan- Gävle

 14. Lärare i Matematik, Polhemsskolan- Gävle

 15. Lärare till Industritekniska programmet, Polhemsskolan- Gävle

 16. Lärare i svenska som andraspråk, Polhemsskolan- Gävle

 17. Speciallärare Gymnasiesärskolans Individuella program, Polhemsskolan- Gävle

 18. Kurator, Polhemsskolan- Gävle

 19. Biträdande rektor, Polhemsskolan- Gävle

 20. Lärare i svenska som andraspråk, Polhemsskolan- Gävle

 21. Lärare en och hi åk 7-9, Polhemsskolan- Gävle

 22. Gymnasielärare Sv/En, Polhemsskolan- Gävle

 23. Kärnämneslärare Gymnasiesärskolan, Polhemsskolan- Gävle

 24. Personlig assistent till funktionshindrad elev, Polhemsskolan- Gävle


Mer beskrivning

Vik. speciallärare Gymnasiesärskolans Individuella program, Polhemsskolan
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävles största gymnasieskola med ca 1400 elever. På Polhemsskolan finns 9 nationella program, introduktionsprogram och gymnasiesärskola med 7 program. Skolan är indelad i 5 sektorer som leds av varsin bitr. rektor medan rektor har övergripande ansvar för versamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfylleles. ARBETSUPPGIFTER Speciallärare med klassundervisning och mentorskap på gymnasiesärskolans individuella program. Tillsammans med programarbetslaget ha ett övergripande ansvar för att stimulera och hitta lösningar så att eleverna utvecklas på bästa möjliga sätt. KVALIFIKATIONER Grundskolärarexamen och speciallärarutbildning med inriktning mot utvecklingsstörning enligt skollagens behörighetskrav. Erfarenhet ifrån särskola är ett krav. Arbetet kräver stor samarbetsförmåga, ett lösningsfokuserat arbetssätt och ett positivt förhållningssätt. Du ska ha dokumenterad erfarenhet och goda referenser.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. speciallärare Gymnasiesärskolans Individuella program, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. speciallärare Gymnasiesärskolans Individuella program, Polhemsskolan

Gymn.lärare inom VVS-och Fastighetsprogrammet, Polhemsskolan
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävle största gymnasieskola med ca 1400 elever. På Polhemsskolan finns 9 nationella program, introduktionsprogram och gymnasiesärskola med 7 program. Skolan är indelad i 5 sektorer som leds av varsin bitr rektor medan rektor har övergripande ansvar för verksamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Undervisa i kurser inom VVS- och Fastighetsprogrammets VVS-utbildning. Du kommer också att vara mentor till en grupp elever. Polhemsskolan är en dynamisk arbetsplats där programarbetslagen utvecklats mot integrerad samverkan över ämnen och i projekt. KVALIFIKATIONER Vi söker en person som har kunskap inom VVS/svets. Yrkeslärarexamen alternativ yrkeskunskaper och lärarexamen. Om du inte har godkänd yrkeslärarexamen/lärarexamen så kan det bli aktuellt med visstidsanställning under förutsättning att du har tillräcklig yrkeskompetens och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med elever inom yrkesområdet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga samt att du tänker kreativt och passar in i vårt arbetslag.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Gymn.lärare inom VVS-och Fastighetsprogrammet, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymn.lärare inom VVS-och Fastighetsprogrammet, Polhemsskolan

Lärare i engelska åk 7-9, Polhemsskolan
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävles största gymnasieskola med ca 1400 elever. På Polhemsskolan finns 9 nationella program, introduktionsprogram och gymnasiesärskola med 7 program. Skolan är indelad i 5 sektorer som leds av varsin bitr rektor medan rektor har övergripande ansvar för verksamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Undervisa elever på introduktionsprogrammen i engelska. Medverka i arbetslag och ämneslag. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare i engelska för åk 7 – 9. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i engelska åk 7-9, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i engelska åk 7-9, Polhemsskolan

Lärare i engelska och historia åk 7-9, Polhemsskolan
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävles största gymnasieskola med ca 1400 elever. På Polhemsskolan finns 9 nationella program, introduktionsprogram och gymnasiesärskola med 7 program. Skolan är indelad i 5 sektorer som leds av varsin bitr rektor medan rektor har övergripande ansvar för verksamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Undervisa elever på introduktionsprogrammen i engelska och historia. Medverka i arbetslag och ämneslag. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare i engelska och historia för åk 7 – 9. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i engelska och historia åk 7-9, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i engelska och historia åk 7-9, Polhemsskolan

Gymnasielärare i Matematik, Polhemsskolan
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävles största gymnasieskola med ca 1400 elever. På Polhemsskolan finns 9 nationella program, introduktionsprogram och gymnasiesärskola med 7 program. Skolan är indelad i 5 sektorer som leds av varsin bitr rektor medan rektor har övergripande ansvar för verksamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Undervisa elever på introduktionsprogrammen i engelska och historia. Medverka i arbetslag och ämneslag. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare i engelska och historia för åk 7 – 9. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Matematik, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Matematik, Polhemsskolan

Lärare i svenska som andraspråk, Polhemsskolan
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävles största gymnasieskola med ca 1400 elever. På Polhemsskolan finns 9 nationella program, introduktionsprogram och gymnasiesärskolan med 7 program. Skolan är indelad i 5 sektorer som leds av varsin bitr rektor medan rektor har övergripande ansvar för verksamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i Svenska som andraspråk för elever på skolans gymnasieprogram och Introduktionsprogrammet. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare med behörighet i svenska som andraspråk för gymnasiet. Det är viktigt att du har vilja och förmåga att samarbeta, tänka kreativt och passar in i vårt arbetslag.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk, Polhemsskolan

Gymnasielärare Matematik och Fysik, Polhemsskolan
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävles största gymnasieskola med ca 1400 elever. På Polhemsskolan finns 9 nationella program, introduktionsprogram och gymnasiesärskola med 7 program. Skolan är indelad i 5 sektorer som leds av varsin bitr rektor medan rektor har övergripande ansvar för verksamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i ämnena matematik och fysik. Du kommer att ingå i Teknikprogrammets arbetslag. KVALIFIKATIONER Legitimerad gymnasielärare i matematik och fysik. Personlig lämplighet och god samarbetsförmåga har stor betydelse.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare Matematik och Fysik, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare Matematik och Fysik, Polhemsskolan

Lärare i svenska som andraspråk, Polhemsskolan
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävles största gymnasieskola med ca 1400 elever. På Polhemsskolan finns 9 nationella program, introduktionsprogram och gymnasiesärskola med 7 program. Skolan är indelad i 5 sektorer som leds av varsin bitr rektor medan rektor har övergripande ansvar för verksamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Undervisa elever på IMSprint (IVIK) i svenska som andraspråk. Även undervisning i andra ämnen kan bli aktuellt utifrån behörighet. Medverka i programarbetslag samt i ämneslaget. Du kommer också att vara mentor till en grupp elever. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare i svenska som andraspråk för åk 4-9. Behörighet i SO alternativt Ma/NO för åk 4-9 är meriterande. Stor vikt läggs vid lämplighet och samarbetsförmåga.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk, Polhemsskolan

Klassassistent Gymnasiesärskolan på programmet för Hälsa, vård och omsorg
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävles största gymnasieskola med ca 1400 elever. På Polhemsskolan finns 9 natio-nella program, introduktionsprogram och gymnasiesärskolan med 7 program. Skolan är indelad i 5 sektorer som leds av varsin bitr rektor medan rektor har övergripande ansvar för verksamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Klassassistent inom programmet Hälsa, vård och omsorg. Du följer klassens samtliga lektioner, arbetar i nära samverkan med yrkes-och ämneslärarelärare för programmet. Tillsammans med programar-betslaget har du ett ansvar för att stimulera och hitta lösningar, så att eleverna utvecklas på bästa möj-liga sätt. Arbete på fritidshemmet på eftermiddagar och lov förekommer. KVALIFIKATIONER Lämplig utbildning inom hälsa, vård och omsorg. Erfarenhet av arbete inom gymasiesärskola är merite-rande liksom arbete med ungdomar med funktionshinder. Arbetet kräver stor samarbetsförmåga, ett lösningsfokuserat arbetssätt och ett positivt förhållningssätt. Du ska ha dokumenterad erfarenhet och goda referenser.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Klassassistent Gymnasiesärskolan på programmet för Hälsa, vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klassassistent Gymnasiesärskolan på programmet för Hälsa, vård och omsorg

Gymnasielärare i Samhällskunskap och religion, Polhemsskolan
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävles största gymnasieskola med ca 1500 elever. På Polhemsskolan finns 9 natio-nella program, introduktionsprogram och gymnasiesäskolan med 7 program.Skolan är indelad i 5 sek-torer som leds av varsin bitr.rektor med rektor har ett övergripande ansvar för verksamheten.På Pol-hemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka ele-venas måluppfyllelse P ARBETSUPPGIFTER Undervisa i SH, RE , Sociologi och Etnicitet och kulturmöten samt medverka i Barn och fritidsprogram-met arbetslag, mentorskap KVALIFIKATIONER För tjänsten behörig gymnasielärarexamen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Samhällskunskap och religion, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Samhällskunskap och religion, Polhemsskolan

Lärare i sva åk 4-9, Polhemsskolan
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. ARBETSUPPGIFTER Undervisa elever på introduktionsprogrammen i svenska som andraspråk. Medverka i arbetslag och ämneslag. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare i svenska som andraspråk för åk 4 – 9. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i sva åk 4-9, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i sva åk 4-9, Polhemsskolan

Lärare i sva åk 4-9 + gymnasiet, Polhemsskolan
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävles största gymnasieskola med ca 1400 elever. På Polhemsskolan finns 9 natio-nella program, introduktionsprogram och gymnasiesärskolan med 7 program. Skolan är indelad i 5 sek-torer som leds av varsin bitr rektor medan rektor har övergripande ansvar för verksamheten. På Pol-hemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka ele-vernas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Undervisa elever på introduktionsprogrammen och på gymnasiet i svenska som andraspråk. Medverka i arbetslag och ämneslag. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare i svenska som andraspråk för åk 4 – 9 och för gymnasiet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i sva åk 4-9 + gymnasiet, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i sva åk 4-9 + gymnasiet, Polhemsskolan

Idrottslärare, Gymnasärskolan Polhemsskolan
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde, här värdesätter vi finska språkkunskaper. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävles största gymnasieskola med ca 1400 elever. På Polhemsskolan finns 9 nationella program, introduktionsprogram och gymnasiesärskola med 7 program. Skolan är indelad i 5 sektorer som leds av varsin bitr rektor medan rektor har övergripande ansvar för verksamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Du undervisar den största tiden inom gymnasiesärskolan 50%, men du har även undervisning i åk 2 på ett nationellt program 15% samt fotbollsinstruktör med advance tränarutbildning 15%. Du har ett övergripande ansvar för att stimulera och hitta lösningar så att eleverna utvecklas på bästa möjliga sätt att delta i fysiska aktiviteter. Du har alltid hjälp av personal som arbetar inom gymnasiesärskolan. KVALIFIKATIONER Legitimerad Idrottslärare. Erfarenhet ifrån gymasiesärskola är meriterande. Arbetet kräver stor samarbetsförmåga, ett lösningsfokuserat arbetssätt och ett positivt förhållningssätt. Du ska ha dokumenterad erfarenhet och goda referenser.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Idrottslärare, Gymnasärskolan Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrottslärare, Gymnasärskolan Polhemsskolan

Lärare i Matematik, Polhemsskolan
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde, här värdesätter vi finska språkkunskaper. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävles största gymnasieskola med ca 1400 elever. På Polhemsskolan finns 9 nationella program, introduktionsprogram och gymnasiesärskola med 7 program. Skolan är indelad i 5 sektorer som leds av varsin bitr rektor medan rektor har övergripande ansvar för verksamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Undervisning för elever på Introduktionsprogrammet språkintroduktion (Sprint)i matematik på grundskolenivå. KVALIFIKATIONER Utbildad 4-9 lärare i matematik. Personlig lämplighet och god samarbetsförmåga har stor betydelse.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Matematik, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Matematik, Polhemsskolan

Lärare till Industritekniska programmet, Polhemsskolan
Gävles 96 500 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra Svensk Whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde, här värdesätter vi finska språkkunskaper. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävles största gymnasieskola med ca 1400 elever. På Polhemsskolan finns 9 nationella program, introduktionsprogram och gymnasiesärskola med 7 program. Skolan är indelad i 5 sektorer som leds av varsin bitr rektor medan rektor har övergripande ansvar för verksamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Undervisning för elever på Industritekniska programmet. Undervisning i flertalet kurser som finns på programmet. KVALIFIKATIONER Yrkeslärarexamen. Du har gärna en bred erfarenhet från det verkstadstekniska området där kompetens inom skärande bearbetning och CNC är särskilt meriterande. Personlig lämplighet och god samarbetsförmåga har stor betydelse.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Industritekniska programmet, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Industritekniska programmet, Polhemsskolan

Lärare i svenska som andraspråk, Polhemsskolan
Gävles 96 500 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra Svensk Whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde, här värdesätter vi finska språkkunskaper. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävles största gymnasieskola med ca 1400 elever. På Polhemsskolan finns 9 nationella progran, introduktionsprogram och gymnasiesärskola med 7 program. Skolan är indelad i 5 sektorer som leds av varsin bitr rektor medan rektor har övergripande ansvar för verksamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Undervisa elever på IMSprint i svenska som andraspråk. Även undervisning i andra ämnen kan bli aktuellt utifrån behörighet. Medverka i programarbetslag samt i ämneslaget. Du kommer också att vara mentor till en grupp elever. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare i svenska som andraspråk för åk 4-9. Behörighet i SO alternativt Ma/NO för åk 4-9 är meriterande. Stor vikt läggs vid lämplighet och samarbetsförmåga.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk, Polhemsskolan

Speciallärare Gymnasiesärskolans Individuella program, Polhemsskolan
Gävles 96 500 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra Svensk Whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde, här värdesätter vi finska språkkunskaper. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävles största gymnasieskola med ca 1400 elever. På Polhemsskolan finns 9 nationella program, introduktionsprogram och gymnasiesärskola med 7 program. Skolan är indelad i 5 sektorer som leds av varsin biträdande rektor medan Rektor har övergripande ansvar för verksamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklande arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Speciallärare med klassundervisning i alla klasser på gymnasiesärskolans individuella program. Tillsammans med programarbetslaget ha ett övergripande ansvar för att stimulera och hitta lösningar så att eleverna utvecklas på bästa möjliga sätt. KVALIFIKATIONER Legitimerad grundskollärare alt.förskollärare med speciallärarutbildning med inriktning utvecklingsstörning enligt skollagens behörighetskrav. Erfarenhet från särskola är ett krav. Arbetet kräver stor samarbetsförmåga, ett lösningsfokuserat arbetssätt och ett positivt förhållningssätt. Du ska ha dokumenterd erfarenhet och goda referenser.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare Gymnasiesärskolans Individuella program, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare Gymnasiesärskolans Individuella program, Polhemsskolan

Kurator, Polhemsskolan
Gävles 96 500 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra Svensk Whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde, här värdesätter vi finska språkkunskaper. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävles största gymnasieskola med ca 1400 elever. På Polhemsskolan finns 9 nationella program, introduktionsprogram och gymnasiesärskola med 7 program. Skolan är indelad i 5 sektorer som leds av varsin biträdande rektor medan rektor har övergripande ansvar för verksamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Kurator för elever på nationella program och introduktionsprogram. Arbetet omfattar enskilda elevärenden och arbete i grupp. Du ska även kunna handleda annan personal i ditt arbete. KVALIFIKATIONER Du har socionomexamen med goda kunskaper och bred erfarenhet att arbeta med ungdomar i behov av särskilt stöd. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med nyanlända i skolan. Du ska samverka med skolans personal och med externa verksamheter. Dessutom är du självständig och har förmåga att arbeta i team.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator, Polhemsskolan

Biträdande rektor, Polhemsskolan
Gävles 96 500 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra Svensk Whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde, här värdesätter vi finska språkkunskaper. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävle största gymnasieskola med ca 1400 elever. På Polhemsskolan finns 9 nationella program, introduktionsprogram och gymnasiesärskolan med sju program. Skolan är indelad i fem sektorer som leds av varsin bitr rektor medan rektor har övergripande ansvar för verksamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Du ansvarar för planering, ledning, kvalitet och utveckling av verksamheten på gymnasiesärskolans program. I uppdraget ingår elev-, personal-, ekonomi- och utvecklingsfrågor. Uppdraget styrs bla av skollag, gymnasieförordning, läroplan och kommunala direktiv. Du ingår i Polhemsskolans ledningsgrupp. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har pedagogisk högskoleexamen och erfarenhet av pedagogiskt arbete, gärna inom gymnasiesärskola. Vi ser gärna att du har skolledarerfarenhet och erfarenhet av utvecklings- och kvalitetsarbete i skolan. Om du har genomgått rektorsutbildningen ses det som en merit. Du ska ha god samarbets- och kommunikationsförmåga och kunna uttrycka dig ledigt i tal och skrift. Särskild vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande rektor, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande rektor, Polhemsskolan

Lärare i svenska som andraspråk, Polhemsskolan
Gävles 96 500 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra Svensk Whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde, här värdesätter vi finska språkkunskaper. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävles största gymnasieskola med ca 1400 elever. På Polhemsskolan finns 9 nationella program, introduktionsprogram och gymnasiesärskola med 7 program. Skolan är indelad i 5 sektorer som leds av varsin bitr rektor medan rektor har övergripande ansvar för verksamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Undervisa elever på Introduktionsprogrammet språkintroduktion i svenska som andraspråk. Medverka i programarbetslag samt i ämneslaget. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare i svenska som andraspråk för åk 4-9. Stor vikt läggs vid lämplighet och samarbetsförmåga.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk, Polhemsskolan

Lärare en och hi åk 7-9, Polhemsskolan
Gävles 96 500 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra Svensk Whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde, här värdesätter vi finska språkkunskaper. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävles största gymnasieskola med ca 1400 elever. På Polhemsskolan finns 9 nationella program, introduktionsprogram och gymnasiesärskola med 7 program. Skolan är indelad i 5 sektorer som leds av varsin bitr rektor medan rektor har övergripande ansvar för verksamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Undervisa elever på introduktionsprogrammen i engelska och historia. Medverka i arbetslag och ämneslag. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare i engelska och historia för åk 7 – 9. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare en och hi åk 7-9, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare en och hi åk 7-9, Polhemsskolan

Gymnasielärare Sv/En, Polhemsskolan
Gävles 96 500 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra Svensk Whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde, här värdesätter vi finska språkkunskaper. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävles största gymnasieskola med cirka 1600 elever. Skolan är indelad i 5 sektorer med 11 program. Polhemsskolan är en dynamisk arbetsplats där programarbetslagen utvecklats mot integrerad samverkan över ämnen och i projekt. ARBETSUPPGIFTER Undervisa elever i svenska samt Engelska 5, 6 och 7. I jobbet ingår också att vara mentor för en grupp elever. Du ingår i El- och Energiprogrammets programarbetslag samt i ämneslaget för Svenska och Engelska. KVALIFIKATIONER Utbildad gymnasielärare i svenska och engelska. Det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta som lärare, men också att du har vilja och förmåga att samarbeta, tänka kreativt och passar in i vårt arbetslag. Personlig lämplighet har stor betydelse.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare Sv/En, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare Sv/En, Polhemsskolan

Kärnämneslärare Gymnasiesärskolan, Polhemsskolan
Gävles 96 500 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra Svensk Whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde, här värdesätter vi finska språkkunskaper. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävles största gymnasieskola med ca. 1400 elever. På Polhemsskolan finns 9 nationella program, introduktionsprogram och gymnasiesärskola med 7 program. Skolan är indelad i fem sektorer som leds av varsin bitr. rektor medan rektor har ett övergripande ansvar för verksamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetesarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Lärare i gymnasiesärskolan på programmen för Hälsa, vård och Omsorg och för Hotell, Restaurang och Bageri. Du ansvarar för kärnämnena Ma, Sv, Eng, So och Digital kompetens på båda programmen. Du har en resurs med dig, tillsammans har ni ett övergripande ansvar för att stimulera och hitta lösningar så att eleverna utvecklas på bästa möjliga sätt. KVALIFIKATIONER Lärare 4 – 9 helst med speciallärarexamen med utvecklingsstörning. Erfarenhet från gymnasiesärskolan är meriterande. Arbetet kräver stor samarbetsförmåga, ett lösningsfokuserat arbetssätt och ett positivt förhållningssätt. Du ska ha dokumenterad erfarenhet och goda referenser.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kärnämneslärare Gymnasiesärskolan, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kärnämneslärare Gymnasiesärskolan, Polhemsskolan

Personlig assistent till funktionshindrad elev, Polhemsskolan
Gävles 96 500 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra Svensk Whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde, här värdesätter vi finska språkkunskaper. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävles största gymnasieskola med ca. 1400 elever. På Polhemsskolan finns nio nationella program, introduktions och gymnasiesärskola med sju program. Skolan är indelad i sektorer som leds av varsin bitr. rektor medan Rektor har ett övergripande ansvar för verksamheten. På Polhelmsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Personlig assistent på Livsmedelsprogrammet. Du följer eleven på klassens samtliga lektioner, arbetar i nära samarbete med yrkes- och kärnämneslärarna för programmet. KVALIFIKATIONER Lämplig utbildning för uppdraget. Ett krav är att Du skall ha arbetat med funktionshindrade och att ha arbetat i särskola eller gymnasiesärskola är meriterande. Arbetet kräver stor samarbetsförmåga, ett lösningsfokuserat arbetssätt och ett positivt förhållningssätt. Du ska ha dokumenterad erfarenhet och goda referenser.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till funktionshindrad elev, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till funktionshindrad elev, Polhemsskolan


Sök lediga jobb Gävle kommun, UAG_Polhemsskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se