Gävle jobb - lediga jobb

Gävle jobb Gävle jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Gävle. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Gävle. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Deltid + Vikarie Personlig assistent Märsta- Sigtuna

 2. Svetsare/Smed- Stockholm

 3. Skolkurator till gymnasium Falun-Gävle- Falun

 4. Telefonbokare- Falun

 5. Driven säljare- Falun

 6. Besökbokare- Falun

 7. Säljare med fast lön (Extrajobb/Deltid)- Gävle

 8. Utbildare/Vägledare med kompetens inom Kriminalvården till Gävle- Gävle

 9. Elgiganten Gävle söker säljare- Gävle

 10. Personalassistent sökes till Uniflex Gävle- Gävle

 11. Gävles nya butiksdemonstratör sökes!- Gävle

 12. Utesäljare Gävleborg- Gävle

 13. Fältsäljare Hudiksvall- Hudiksvall

 14. Medicinsk sekreterare, Kirurgmottagningen Gävle- Gävle

 15. Ortopedsjuksköterska, ortopedavdelning Hudiksvall- Hudiksvall

 16. Leg Psykolog till Barn och Ungdomshabiliteringen i Hudiksvall- Hudiksvall

 17. Läkare till Gävle- Gävle

 18. Rör- och anläggningsingenjör till Gävle- Gävle

 19. Medicinsk sekreterare, ögonmottagningen Hudiksvall- Hudiksvall

 20. Parkförvaltare och naturumvärd Färnebofjärdens nationalpark- Gävle

 21. Skolsköterska gymnasium Gävle- Gävle

 22. LEG PSYKOLOG/BETEENDEVETARE TILL GÄVLE- Gävle

 23. 1 lärare sv/so 1-7, 1 lärare ma/no 1-7, Vikingaskolan- Gävle

 24. Medicinsk sekreterare, Barn och ungdomspsykiatrin Gävle Södertull- Gävle

 25. Städare/Lokalvårdare- Gävle

 26. Assisterande dansledare Gävle HT 13- Gävle

 27. Ställföreträdande butikschef, Valbo köpcentrum Gävle- Gävle

 28. Kock/Kokerska- Gävle

 29. FÖRETAGSLÄKARE TILL GÄVLE- Gävle

 30. Account Manager Gävle!- Gävle

 31. Jurist till betalningsföreläggandeenheten i Gävle- Gävle

 32. Samordnare klimatanpassning- Gävle

 33. Undersköterskor- Gävle

 34. Semestervikarier Omvårdnad - Sjuksköterskor- Gävle

 35. Biomedicinsk analytiker, Klinisk Mikrobiologi i Gävle- Gävle

 36. Ekonomibiträde, städ, Smultronställets förskola- Gävle

 37. Handläggare/Lokalplanerare externa hyreskontrakt, Lokalförvalting- Gävle

 38. Förskollärare, Brynäs/Nynäs förskoleområde- Gävle

 39. Psykosocial behandlare: socionom eller psykiatrisjuksköterska, Delsbo/Frigg- Hudiksvall

 40. Förskollärare, Orion- Gävle


Mer beskrivning

Deltid + Vikarie Personlig assistent Märsta
Tillträde: Omgående! En av våra kunder i Märsta behöver personal omgående varför vi nu söker 1-2 personliga assistenter för deltid och vikariat vid behov. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete, vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens behov. Kravprofil Du ska ha tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent och/eller kunskap om kommunikation vid afasi. Arbetstiden kommer att vara på deltid med tjänstgöring dag, kväll och ibland helg. Beskrivning Kunden är en 43-årig man som bor på landet utanför Märsta. Han är ensamstående med 2 barn som kommer att vistas i hemmet varannan helg. Han är delvis förlamad i höger sida, kan gå men har besvär med höger ben och kan inte använda höger arm. Kunden drabbades av stroke för några år sedan vilket ledde till kraftig afasi. Detta gör att han framförallt behöver hjälp med kommunikation av någon som tolkar det han vill säga så att det blir begripligt för den han vill prata med, speciellt med barnen men även i det övriga sociala livet. Tidigare i livet har kunden haft ett ansvarsfullt arbete med höga krav på mental kapacitet, därför är det viktigt att ni kan mötas på den nivån. Han förstår allt som sägs om man pratar långsamt och tydligt, medan det han säger kanske inte kommer ut på ett förståeligt sätt. Kundens fritidsintressen är bland annat att fiska, köra fyrhjuling och titta på film. Han är en person som tidigare har varit mycket aktiv med många olika intressen vilka har begränsats efter skadan varför kunden gärna vill hitta nya intresseområden som kan fungera. Han har humor, är kreativ och praktisk men är numera begränsad i sina praktiska förmågor. Arbetsuppgifter Vardagliga bestyr klarar kunden själv i stor utsträckning men behöver viss hjälp. Sköter själv personlig omvårdnad men behöver hjälp med viss påklädning. Han kör bil själv men behöver ha någon med som kan hjälpa till vid kommunikation med andra människor vid offentliga besök, handel mm. Stöd behövs också vid matlagning samt i sällskap vid andra sociala aktiviteter. Att tänka på som personlig assistent: - Man måste vara intresserad av människor. - Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. - Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. - Personliga assistenter har tystnadsplikt. - Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Arbetsplats: Märsta, på landet Urval sker löpande, ansök därför redan idag!
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Deltid + Vikarie Personlig assistent Märsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Deltid + Vikarie Personlig assistent Märsta

Svetsare/Smed
Smeder svetsare till storstockholm med giltlig svetsarprövning enligt EN-287 -1 metod 111 sökes . Sökande ska kunna arbeta självständigt efter underlag och anvisningar. Meriterande är om du jobbat inom grundläggningsarbeten såsom montering och svetsning av hammarband ,plåtning o,s,v. Heta arbeten är ett krav.
Företag: GÄVLEDALA STÅLTEKNIK AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare/Smed jobb, Svetsare/Smed Stockholm, Svetsare/Smed GÄVLEDALA STÅLTEKNIK AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare/Smed

Skolkurator till gymnasium Falun-Gävle
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi söker nu en skolkurator för ett uppdrag på två gymnasieskolor i Falun resp. Gävle. Omfattningen är 20 % (8 timmar per vecka). Starten på arbetet är v. 33 (augusti). Vårt arbete inom elevhälsovård består oftast av att ansvara för och driva elevhälsomottagningar och bemanna dessa med skolsköterskor, kuratorer och skolläkare. Vi ansvarar för att Socialstyrelsens riktlinjer efterlevs och att arbetet sker enligt skollagen. Samtidigt arbetar vi för att vår personal ska ha en bra och utvecklande arbetsmiljö. Du kommer att samarbeta med rektor och skolsköterska, i ett etablerat elevhälsoteam. Du ska vara utbildad socionom med erfarenhet av arbete på gymnasieskola. God kännedom om socialtjänstlagen och andra relevanta lagar krävs. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för skolkurator bl.a.: - Arbete med elever i grupp i förebyggande syfte eller vid speciella problemsituationer - Stöd och motivationssamtal med enskild elev och ev. med elevens vårdnadshavare - Stödja elever som har särskilda behov p.g.a. fysiska, psykiska och sociala svårigheter - Vara tillgänglig för rådgivning och konsultation - Medverka i upprättande av förebyggande handlingsplaner - Samordna insatser av social karaktär - Samverka med socialtjänst, ungdomsmottagning, polis etc - Ingå i skolans EHT Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Tjänsten kommer att tillsättas så fort som möjligt och urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Falun
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkurator till gymnasium Falun-Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkurator till gymnasium Falun-Gävle

Telefonbokare
Verksamhetsbeskrivning Företaget startade 2008 och har idag ca.20 anställda. Arbetsuppgifter Den anställde telefonbokar besök för företagets säkerhetsrådgivare. Kvalifikationer Arbetsgivaren söker både manliga och kvinnliga personer med arbetslivserfarenhet och bra telefonröst. Företaget ser mycket till personens sociala förmåga som är glada och trevliga och har lätt att uttrycka sig. Den anställde kommer att få genomgå internutbildning. Arbetsplats: Vitsandsvägen 2, Sundborn Utdrag ur polisens belastningsregister kommer att göras.
Företag: Gävle-Dala Säk AB/Verisure
Ort: Falun
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Telefonbokare jobb, Telefonbokare Falun, Telefonbokare Gävle-Dala Säk AB/Verisure
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Telefonbokare

Driven säljare
Företaget startade 2008, har 20 anställda och expanderar kraftigt. Du som säljare kommer att sälja Europas modernaste brandlösningar med med trygghet, säkerhet och brandskydd. 280 paket är redan sålda i Sverige. 1,5 miljoner paket är sålda i 10 olika länder. Gävle Dala Säk har partnerskap med Securitas Direkt/Verisure.
Företag: Gävle-Dala Säk AB/Verisure
Ort: Falun
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare

Besökbokare
Verksamhetsbeskrivning Företaget startade 2008 och har idag ca.20 anställda. Arbetsuppgifter Den anställde bokar besök för företagets säkerhetsrådgivare via personliga besök hos kund. Arbetsfält Dalarna. Kvalifikationer Arbetsgivaren söker både manliga och kvinnliga personer med arbetslivserfarenhet. Företaget ser mycket till personens sociala förmåga som är glada och trevliga och har lätt att uttrycka sig. Den anställde kommer att få genomgå internutbildning. Utdrag ur polisens belastningsregister kommer att göras.
Företag: Gävle-Dala Säk AB/Verisure
Ort: Falun
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga Besökbokare jobb, Besökbokare Falun, Besökbokare Gävle-Dala Säk AB/Verisure
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Besökbokare

Säljare med fast lön (Extrajobb/Deltid)
Call-Up är en koncern med två callcenter centralt placerade i Uppsala och Gävle. Vi är specialiserade på säljuppdrag och har erfarenhet av försäljning sedan 1996. Call-Up samarbetar långsiktigt med några av Sveriges mest kända varumärken inom bank & finans, försäkringar, media och telekom. Vi söker nu dig som är intresserad av ett extrajobb som bisyssla, till vårt kontor i Gävle. Om tjänsten: Du kommer ingå i ett team på ca 20 kollegor. I arbetsuppgiften ingår att via telefon kontakta våra uppdragsgivares kunder och erbjuda dem utvalda produkter och tjänster. Du kommer jobba i ett modernt säljstöd med datorn som verktyg. Kvalifikationer: För att söka denna tjänst krävs ingen tidigare erfarenhet av försäljning. Vi utbildar dig i både produkt och säljteknik. Vi tror att du: * är motiverad och vill lyckas med det du tar dig för. * är nyfiken och har viljan att lära dig nya saker. * kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Att arbeta på Call-Up Call-Up präglas idag av en stark entreprenörsanda och kontinuitet. Medarbetarna kännetecknas av hög arbetsmoral och en stark drivkraft att sätta rekord. Vi värdesätter öppenhet, en bra arbetsmiljö och anstränger oss för att våra medarbetare ska utvecklas och trivas. Hos oss får du värdefulla meriter och en riktigt bra säljutbildning som du har med dig i din fortsätta karriär. Du kommer att jobba 3-5ggr per vecka beroende på ditt schema. Det finns goda möjligheter att få en heltidstjänst i förlängningen. För mer information om kontakta Viktoria Bergström på telefon 026-222 00 00 eller via mail: jobb@call-up.se
Företag: CALL-UP GÄVLE AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med fast lön (Extrajobb/Deltid) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med fast lön (Extrajobb/Deltid)

Utbildare/Vägledare med kompetens inom Kriminalvården till Gävle
Work for you i Sverige AB startades 2005 och blev 2008 en av de första fristående jobbförmedlingarna i landet. I dag finns företaget på mer än 50 orter i landet och har över 200 medarbetare. Läs mer på www.workforyou.se. Vill du göra skillnad? Work for you söker en Utbildare / Vägledare med kompetens inom Kriminalvården till Gävle Work for you arbetar med personer som av olika anledningar har hamnat långt ifrån arbetsmarknaden. Vår grundsyn är att alla har en inneboende potential, och vårt arbete syftar till att stärka individens förmåga att påverka sin egen situation. Work for you vill få människor att känna sig mer optimistiska, mer kapabla, ja helt enkelt bättre och starkare. Vi finns idag på över 50 orter runtom i landet, och har cirka 300 medarbetare. Läs mer om oss på www.workforyou.se. Beskrivning av tjänsten Personer intagna på kriminalvårdsanstalt kan sakna en enhetlig yrkesinriktning och har därför ofta behov av att hitta en ny väg till arbete. Som utbildare/vägledare på Work for you arbetar du med förberedande utbildning/insatser vilka syftar till att hjälpa individen att hitta en lämplig yrkesinriktning samt få en bred kunskap om arbetsmarknadens rådande krav och möjligheter. Utbildningsinsatsen ska ge individen en fördjupad vägledning i att hitta möjligheter för att nå en egen försörjning. Utbildningen är uppbyggd i moduler som kan variera beroende på individens behov och aktuell anstalt. Modulerna kan bland annat innehålla information om arbetsmarknaden, kompetenser som behövs i arbetslivet, friskvårdskunskap, information om studier och studiesystem, företagande och entreprenörskap och grundläggande internetkunskap. Det är ett krav att du har undervisat intagna individer inom ett eller flera av dessa områden tidigare. Målgruppen är personer intagna på anstalt, individer med skilda förutsättningar, ofta i behov av särskilt stöd. I din roll som utbildare/vägledare arbetar du med människor såväl enskilt som i grupp. Arbetet följer en grundläggande metodik där deltagarnas kunskaper, färdigheter, vilja, motivation och styrkor tas till vara för att hitta varje persons unika väg till att kunna försörja sig själv. Som utbildare/ vägledare organiserar, leder och genomför du insatser, som syftar till att deltagarna ska kunna etablera sig i arbets- och samhällslivet. Insatserna är individuellt anpassade och kan vara av vägledande eller orienterande karaktär. Målgruppen kräver specialanpassning av utbildnigens upplägg och metodik, liksom en hög grad av flexibilitet såväl under planerings- som genomförandestadiet. Du ska ha tidigare erfarenhet av att arbeta med utbildning och/eller vägledning för individer intagna i anstalt. I ditt arbete ingår att fungera som ett stöd för individen genom hela processen via utbildning, vägledning, regelbunden coachning och uppföljning. Administration är en mycket viktig del i arbetet då vi ständigt dokumenterar varje persons utveckling, som ett led i vårt kvalitetsarbete. Kunskap och erfarenhet Vi söker dig som besitter pedagogisk kompetens samt erfarenhet av arbete med människor på kriminalvårdande eller sociala institutioner. För att söka tjänsten har du pedagogisk kompetens motsvarande: • pedagogisk utbildning (20 poäng på högskolenivå) • alt. pedagogisk erfarenhet (minst 2 års erfarenhet som lärare) • eller pedagogisk erfarenhet som lärare i vuxenutbildning (minst 2 års erfarenhet) Du skall även uppfylla kravet på yrkesmässig kompetens motsvarande: • utbildning för arbete med målgruppen (minst 1 års heltidsstudier inom nom kriminalvård eller sociala institutioner) • alt. arbetserfarenhet inom utbildningsområdet (1 års yrkeserfarenhet inom kriminalvård eller sociala institutioner) • eller 1 års arbetslivserfarenhet som Utbildare/Vägledare inom kriminalvård eller sociala institutioner Du har dessutom ingående och aktuell kunskap om arbetsmarknadens behov och efterfrågan, bred kunskap om olika branscher och yrkesområden samt erfarenhet av att studie- och yrkesvägleda människor mot egen försörjning. Du har goda datorkunskaper samt är väl insatt i de vanligast förekommande kontorsprogramvarorna såsom Officepaketet. Personliga egenskaper För att lyckas med uppdraget som utbildare/ vägledare tror vi att du är energisk, engagerad, har stort tålamod och drivs av att se resultat av dina prestationer. Du har ett coachande förhållningssätt, förståelse för människors olika förutsättningar, och trivs med att arbete i en föränderlig miljö. Som person är du social, utåtriktad och orädd. Vidare är du van att arbeta självständigt och planera ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du är duktig på att prioritera och tycker om att arbeta i en dynamisk miljö. Du anpassar dig lätt till rådande förutsättningar och har inga problem med att ”ställa om” då situationen kräver det. För att vara aktuell för uppdraget kommer du att behöva uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret. Stämmer beskrivningen in på dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Kontaktperson: Linda Wågström e-mail: linda.wagstrom@workforyou.se
Företag: Work for you AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare/Vägledare med kompetens inom Kriminalvården till Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare/Vägledare med kompetens inom Kriminalvården till Gävle

Elgiganten Gävle söker säljare
Elgiganten AB ingår i Elkjøpkoncernen som är en av de största aktörerna inom detaljhandel i Norden. Koncernen ägs av DSG International plc, med huvudkontor i England. Elkjøpkoncernen består av flera olika kedjor i hela Norden; Elkjøp och Lefdal i Norge, Elgiganten i Sverige och på Åland, Elgiganten i Danmark, Gigantti i Finland, Elko på Island och Elding på Färöarna. Alla varuhus i dessa kedjor får sina produkter från ett centralt lager i Jönköping. Vi har byggt upp en mycket stark position på marknaden genom att ha kompetenta medarbetare, starkt fokus på utbildning och utveckling av personal, kostnadseffektivitet, effektiva logistiklösningar och inköpssystem samt aggressiv marknadsföring av kända märkesvaror. Elkjøpkoncernen växer stadigt och etablerar hela tiden nya varuhus. I Sverige har vi idag cirka 50 st egenägda varuhus och 25 st franchisevaruhus fördelat över landet från Ystad till Kiruna. Vill du bli en del av ett vinnande team? Vårt första varuhus öppnades 1994 och sedan dess har vi utmanat våra konkurrenter, pressat priserna på hemelektronik och erövrat den svenska marknaden. Vi har idag 70 varuhus i Sverige med ett 2000 tal anställda. Vår starka företagskultur präglar vårt sätt att agera vilket är nyckeln till vår framgång. Vi tror på individen och dennes vilja att ta eget ansvar och utvecklas. Därför söker vi dig som har en önskan att göra karriär inom företaget och som genom hårt arbete och ett brinnande engagemang vill bidra till nya framgångar. För att säkra den fortsatta utvecklingen framöver söker vi nya kollegor.  Till vårt varuhus i Gävle söker vi nu en säljare. Beskrivning av tjänsten: Som säljare på Elgiganten säljer du produkter och tjänster inom en av varuhusets produktavdelningar vitvaror, ljud&bild, data och telefoni. Arbetet som säljare innebär att du hjälper och vägleder kunden till den produkt som bäst uppfyller kundens behov. Att ge god kundvård är inte bara viktigt vid köp, utan även före och efter köp. Att kunden är nöjd med sin köpupplevelse är av yttersta vikt för oss och en förutsättning för att kunden ska komma tillbaka och handla just hos oss igen. Som säljare är du också ansvarig för din avdelnings varuexponering, ordning och attraktivitet, allt för att göra varuhuset till kundernas förstahandsval. Goda kunskaper inom abbonemangsförsäljning är ett plus! Vi söker en Gigant… För oss är det viktigare att Du passar in i vår starka företagskultur än att Du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa. Därför söker vi dig: … som vill ge den bästa servicen! För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov. Du är också en motiverande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. En Gigant löser de problem som uppstår på ett effektivt sätt. Du har ett brinnande intresse och håller dig uppdaterad gällande företagets produkter. … som vill skapa resultat! Du är en tävlingsmänniska med affärssinne som vill bidra till positiva resultat för företaget. Som Gigant skapar du resultat både individuellt och i grupp. Du arbetar därför hårt och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ då du är engagerad, ambitiös och målinriktad. Vi erbjuder: * Avtalsenlig lön och pension * Generöst bonusavtal och förmåner * En utpräglad företagskultur * Omfattande utbildningsprogram inom försäljning, kundvård, ledarskap och personlig utveckling * Goda karriärmöjligheter Vi på Elgiganten värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.  Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Klicka på länken nedan, "Skicka ansökan", för att söka denna tjänst. Med vänliga hälsningar Joakim Gustavsson Varuhuschef Gävle Sista ansökningsdag: 2013-07-31 Anställningsgrad: Deltid Arbetstider:Dagtid, kvällar och helger Tillträde: Enligt överenskommelse
Företag: Elgiganten
Ort: Gävle
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Elgiganten Gävle söker säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elgiganten Gävle söker säljare

Personalassistent sökes till Uniflex Gävle
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Tjänsten innebär att avlasta affärsområdeschef i ett av våra affärsområden. Arbetsuppgifterna kan exempelvis röra sig om urvalsarbete, annonsutformning, referenstagning, matchning av kandidater, bokning, coachning och personaladministrativa ärenden. Tjänsten innebär även att sälja in Uniflex bemanningstjänster till det lokala näringslivet och kommunala och statliga företag. Du kommer att vara delaktig i affärer och vara länken mellan kunder och personal. Arbetet är å ena sidan stressigt och mycket att göra men å andra sidan utmanande och intressant då det ständigt dyker upp nya situationer. Uniflex är uppbyggt av små team som jobbar tätt tillsammans. Vår kultur präglas av engagemang, affärsmässighet och arbetsglädje. Personliga egenskaper Troligen är du studerande inom Personal- eller Civilekonomprogrammet och vill arbeta vid sidan av dina studier. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Arbetslivserfarenhet inom industri och lager är meriterande. Du har näsa för affärer, ser ständigt nya affärsmöjligheter och har lätt för att knyta nya kontakter. Du är van att arbeta i ett högt och intensivt tempo och är lyhörd. Genom ditt grymma driv, självständighet och tempo visar du på dina ambitioner och att du vill gå långt i din karriär. Inom Uniflex finns det goda karriärmöjligheter då vi arbetar aktivt med internrekrytering. B-körkort är ett krav. Individuell lönesättning tillämpas.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personalassistent sökes till Uniflex Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalassistent sökes till Uniflex Gävle

Gävles nya butiksdemonstratör sökes!
Är ditt favoritprogram Sveriges Mästerkock? Gillar du att prata om mat såväl som att äta mat? Har du någon gång tänkt tanken att "Halv åtta hos mig vill jag anmäla mig till"? Läser du hellre kokböcker än skönlitteratur? Söker du ett extra-jobb som gör dig glad? Svarar du Ja på någon av dessa frågor - Då har vi tjänsten för dig! Caliptus är Sveriges mest anlitade Retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige & nu söker vi alltså dig som vill vara en del av vårt härliga team. För att passa tjänsten som Inspirerande butiksdemonstratör så ska du älska mat & kunna förmedla detta till alla förbipasserande kunder. Du ska kunna inspirera kunderna till att testa recepten du gör genom att berätta & visa hur man tillagar dem. Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel & självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges. Du behöver absolut inte vara utbildad kock eller säljare utan det viktiga är att du kan inspirera andra. Oftast har du färdiga recept eller produkter att jobba utifrån men vissa dagar ska du själv hitta på ett recept utifrån de råvaror butiken tillhandahåller. Har du erfarenhet av något av följande så skriv med det i din ansökan: Matlagning, Försäljning, Exponering, Att stå på scen, Butiksdemonstrationer eller någon form av livsmedelsarbete! Vanligaste arbetsdagarna är Torsdag, Fredag &/eller Lördag. Arbetstiderna är 11-19 på vardagar & 10-15 på lördagar men andra dagar & tider kan förekomma. Är du redo för ett riktigt kul och annorlunda jobb? Tveka inte, utan sök nu direkt! Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: norr@caliptus.se. OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Märk din ansökan med "Matinspiratör Gävle". Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Gävles nya butiksdemonstratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gävles nya butiksdemonstratör sökes!

Utesäljare Gävleborg
Securitas Direct är marknadsledande på larmtjänster för hem och företag i Europa med över 1,4 miljoner kunder i tio länder, varav 260 000 i Sverige. Securitas Direct Sverige AB erbjuder larmkoncept till privatpersoner och företagare över hela landet. Vårt mål är att få människor att känna sig trygga, och det gör vi genom att hjälpa våra kunder att skydda sig mot inbrott, överfall och brand. Försäljning, installation och service sker via lokala områdespartners medan centrala stödfunktioner och larmcentral finns i Linköping. Vår Franchisetagare i Gävleborg söker nu personer med stark drivkraft och viljan att lyckas som säljare inom larm och säkerhet. Vi vänder oss till dig som vill jobba med marknadens starkaste larmlösningar för villa och lägenhet. Vi är under stark tillväxt och hos oss har rätt person möjligheten att realisera drömmen om att arbeta som säljare med goda förtjänstmöjligheter. Vi förväntar oss att du: - Har en stark personlig utstrålning och är socialt utåtriktad - Har ett stort engagemang och "järnvilja" - Är framgångsrik i att skapa relationer - Har förmågan att påverka andra människor - Är målmedveten - Älskar att göra affärer Är du säljare inom Securitas Direct Sveriges Franchiseorganisation får du tillgång till: - Ett mycket starkt varumärke - En marknadsledande produkt - Gedigen säljutbildning - God utvecklingspotential - Goda förtjänstmöjligheter - Coachning. - Ett fritt och inspirerande arbete - Fri bil samt telefon i tjänsten För att lyckas hos oss bör du vara social och ha lätt för att få kontakt med andra människor. Att du är engagerad, har bra initiativförmåga samt att du är en självgående person är viktigt. Säljerfarenhet är meriterande, men inte en förutsättning. Naturligtvis ser vi gärna sökande som är fyllda 50! Vi erbjuder ett fritt och inspirerande arbete på ett av världens mest expansiva säkerhetsföretag. Är du intresserad och vill veta mer? Kontakta rekryterings ansvarig: Per Suneson på 0702-60 50 12 eller maila till per.suneson@partner.verisure.se www.verisure.se Rekrytering sker löpande.
Företag: GÄVLEBORGS BOSTADSLARM AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Utesäljare Gävleborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utesäljare Gävleborg

Fältsäljare Hudiksvall
Securitas Direct är marknadsledande på larmtjänster för hem och företag i Europa med över 1,4 miljoner kunder i tio länder, varav 260 000 i Sverige. Securitas Direct Sverige AB erbjuder larmkoncept till privatpersoner och företagare över hela landet. Vårt mål är att få människor att känna sig trygga, och det gör vi genom att hjälpa våra kunder att skydda sig mot inbrott, överfall och brand. Försäljning, installation och service sker via lokala områdespartners medan centrala stödfunktioner och larmcentral finns i Linköping. Vår Franchisetagare i Gävleborg söker nu personer med stark drivkraft och viljan att lyckas som säljare inom larm och säkerhet. Vi vänder oss till dig som vill jobba med marknadens starkaste larmlösningar för villa och lägenhet. Vi är under stark tillväxt och hos oss har rätt person möjligheten att realisera drömmen om att arbeta som säljare med goda förtjänstmöjligheter. Vi förväntar oss att du: - Har en stark personlig utstrålning och är socialt utåtriktad - Har ett stort engagemang och "järnvilja" - Är framgångsrik i att skapa relationer - Har förmågan att påverka andra människor - Är målmedveten - Älskar att göra affärer Är du säljare inom Securitas Direct Sveriges Franchiseorganisation får du tillgång till: - Ett mycket starkt varumärke - En marknadsledande produkt - Gedigen säljutbildning - God utvecklingspotential - Goda förtjänstmöjligheter - Coachning. - Ett fritt och inspirerande arbete - Fri bil samt telefon i tjänsten För att lyckas hos oss bör du vara social och ha lätt för att få kontakt med andra människor. Att du är engagerad, har bra initiativförmåga samt att du är en självgående person är viktigt. Säljerfarenhet är meriterande, men inte en förutsättning. Naturligtvis ser vi gärna sökande som är fyllda 50! Vi erbjuder ett fritt och inspirerande arbete på ett av världens mest expansiva säkerhetsföretag. Är du intresserad och vill veta mer? Kontakta rekryterings ansvarig: Per Suneson på 0702-60 50 12 eller maila till per.suneson@partner.verisure.se www.verisure.se Rekrytering sker löpande.
Företag: GÄVLEBORGS BOSTADSLARM AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare Hudiksvall

Medicinsk sekreterare, Kirurgmottagningen Gävle
Landstinget Gävleborg erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklings- och karriärsmöjligheter. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner och omfattar större delen av vår verksamhet. Utbildning på våra folkhögskolor, kultur och kommunikationer är andra viktiga delar, liksom Folktandvården som drivs som ett landstingsägt bolag. Med 6300 anställda är Landstinget Gävleborg en av länets största arbetsgivare och en viktig aktör för utvecklingen av ett livskraftigt Gävleborg. Kirurgmottagningen i Gävle är en del av Division Operation och ingår i den länsövergripande Kirurgkliniken. Kirurgkliniken i Gävle består av 3 vårdavdelningar, kirurgmottagning och endoskopiavdelning. På kliniken finns specialister i urologi, kärl, plastik, övre- och nedre magtarm, bröst- och endokrinkirurgi. Välkommen till oss! ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består av sedvanliga medicinsksekreteraruppgifter såsom dokumentation, remisshantering, posthantering och scanning samt alla i övrigt förekommande sekreteraruppgifter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad medicinsksekreterare och vill arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med högt tempo. Som sekreterare hos oss blir du en viktig medarbetare i teamet av läkare, sjuksköterskor, sekreterare och undersköterskor. Du har en positiv attityd och är en bra lagarbetare men har också förmågan att arbeta självständigt. Meriterande att ha goda kunskaper i Landstingets olika vårdsystem som Melior, Elvis och Kundrad. Vi samarbetar mellan vårdavdelningarna, kirurgmottagning och endoskopiavdelningen inom verksamhetsområdet.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Gävle
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare, Kirurgmottagningen Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare, Kirurgmottagningen Gävle

Ortopedsjuksköterska, ortopedavdelning Hudiksvall
Ortopedavdelningen är en avdelning inom Division Operation Hudiksvalls sjukhus. Avdelningen vårdar patienter med ortopediska sjukdomar, avdelningen har 28 stycken vårdplatser. Ortopeden arbetar för ett högt flöde på avdelningen, snabba undersökningar, provtagningar och mobilisering till tidig hemplanering av patienten. Omvårdnadspersonalen består av både sjuksköterskor och undersköterskor. Vi arbetar med dag, kväll och nattjänstgöring. Vi erbjuder dig goda utsikter till en spännande och trivsam arbetsmiljö. Välkommen med din ansökan. ARBETSUPPGIFTER Arbete på vårdavdelning med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter KVALIFIKATIONER Sjuksköterske examen. Ortopedikompentens premieras, vi lägger stor vikt vid flexibilitet och samarbetsförmåga. Samt att du tar egna iniativ och är positiv till förbättringsarbete.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Ortopedsjuksköterska, ortopedavdelning Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ortopedsjuksköterska, ortopedavdelning Hudiksvall

Leg Psykolog till Barn och Ungdomshabiliteringen i Hudiksvall
Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare. Habilitering är en länsövergripande specialistverksamhet i division Medicin-Psykiatri, i Landstinget Gävleborg. Barn- och ungdomshabiliteringen ansvarar för habiliterande insatser till funktionshindrade barn och ungdomar 0-17 år med utvecklingsstörning, rörelsehinder och autismspektrumtillstånd och deras familjer utifrån Hälso- och sjukvårdslagen. Barn och ungdomshabiliteringen har verksamheten för barn och ungdomar lokaliserad i Bollnäs, Gävle och Hudiksvall. Verksamheten ger insatser till barn, ungdomar och deras familjer som bor i Söderhamn, Bollnäs, Ovanåker, Nordanstig, Hudiksvall och Ljusdals kommuner. ARBETSUPPGIFTER Ansökan som psykolog till Barn- och ungdomshabiliteringen med placering i Hudiksvall. Arbetsuppgifterna inom habiliteringen är varierande och innehåller behandling, konsultation, utredning, diagnosticering, kartläggning, bedömning av behov, utbildning och information. Insatser ges till barn och ungdomar samt deras närstående och nätverk. Arbetet sker i nära samverkan med övriga professioner inom habiliteringen såsom arbetsterapeut, kurator, sjukgymnast, psykolog, läkare, sjuksköterska, specialpedagog, rehabassistent, logoped och dietist. Målet är att alla barn och ungdomar ska fungera så optimalt som möjligt i sin närmiljö. Detta mål innebär ett ökat samarbete/samplanering med de övriga specialistverksamheterna för barn och ungdomar dvs Barn- och ungdomspsykiatrin och Barn- och ungdomsmedicin samt med primärvårdens och kommunernas olika verksamheter. Vi har idag uppdraget att utreda och diagnosticera utvecklingsstörning och autismspektrumtillstånden Vi vill bygga upp insatser/behandlingar som ger barnen behållning i vardagen där du som psykolog har en betydelsefull roll för bl a föräldrautbildningar, samtalskontakter, barnanpassade återgivningar, göra barnen mera delaktig i sin egen habilitering etc. Är du intresserad att vara en del av detta? Sök då dig till oss! KVALIFIKATIONER Legitimerad Psykolog. Vidareutbildning i neuropsykologi och erfarenhet av behandling, utrednings- och diagnosticeringsarbete gällande funktionshindrade barn och ungdomar är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbets- och initiativförmåga samt intresse av att arbeta i team. Vi ser gärna att du som psykolog har visioner kring habilitering, utveckling och barnens delaktighet. Körkort erfordras.
Företag: Landstinget Gävleborg, Barn- och ungdomshabilitering
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Psykolog till Barn och Ungdomshabiliteringen i Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Psykolog till Barn och Ungdomshabiliteringen i Hudiksvall

Läkare till Gävle
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kundsräkning läkare som vill arbeta som primärjour på medicinakut Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Primärjour på medicinakutmottagning. Kontakta Marie Öhrstedt för mer information. Din profil Legitimerad läkare med minst ett års erfarenhet från internmedicinsk verksamhet.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Läkare till Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkare till Gävle

Rör- och anläggningsingenjör till Gävle
Pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag. Vi levererar strategisk rådgivning och ingenjörstjänster med stor kapacitet och hög kompetens för genomförande av projekt. Våra fokusområden är kraftproduktion, transmission & distribution, skogsindustri, kemi & bioraffinering, gruv & metall, transport, vatten och fastighet. Våra 6 500 experter arbetar årligen i 15 000 projekt. Vi söker ständigt de bästa medarbetarna och de bästa projekten. Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som teknikkonsult eller från processindustrin. Du kommer att arbeta med layoutarbeten, detaljprojekteringar i nykonstruktioner, ombyggnader samt förprojekt. Du behärskar ett eller flera program som AutoCad, PDMS eller Inventor. Du är ingenjör på högskolenivå, gymnasieingenjör eller motsvarande. Som konsult hos Pöyry får du möjlighet till varierande uppdrag och jobba med den senaste tekniken. Dina möjligheter till utveckling är mycket goda. Det är högt i tak hos oss och våra beslutsvägar är korta. Vi vet att teamwork och frihet under ansvar ger bästa resultat. Du är välkommen att bli en av oss. Din ansökan vill vi ha senast den 25 augusti och du skickar den med e-post till: carita.larsson@poyry.com. Det är viktigt att du märker din ansökan rätt: Rör/Anläggn. Gävle. Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande arbete med mycket goda villkor. Välkommen med din ansökan!
Företag: Pöyry Sweden AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Rör- och anläggningsingenjör till Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rör- och anläggningsingenjör till Gävle

Medicinsk sekreterare, ögonmottagningen Hudiksvall
Verksamhetsområde Ögon har närmare 80 anställda och bedriver verksamhet i Bollnäs, Hudiksvall och Gävle. Verksamhetsområdet befinner sig just nu i ett spännande utvecklingsskede med fokus på effektiva och säkra processer för att säkerställa goda medicinska resultat, korta väntetider och en utvecklande arbetsmiljö. Till vår mottagning i Hudiksvall söker vi nu en vikarie, 6 mån 100% Varmt välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga läkarsekreteraruppgifter KVALIFIKATIONER Läkarsekreterareutbildning. God kännedom om Landstingets olika vårdsystem (Melior och Elvis). Arbetet kräver god förmåga till självständigt arbete, hög flexibilitet och serviceanda. Erfarenhet från ögonsjukvård är meriterande men inget krav. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare, ögonmottagningen Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare, ögonmottagningen Hudiksvall

Parkförvaltare och naturumvärd Färnebofjärdens nationalpark
Länsstyrelsen ser till att riksdagens och regeringens beslut genomförs, samordnar länets intressen och för fram invånarnas behov för en bra utveckling när det gäller t.ex. arbete, service och miljö. Vi är en kunskapsorganisation med totalt ca 200 anställda. Majoriteten av de anställda har Gävle som placeringsort. Länsstyrelsen strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Natur- och viltenheten arbetar bl.a. med åtgärdsprogram för hotade arter, förvaltning av Färnebofjärdens nationalpark och drift av naturum Färnebofjärden. Arbetsuppgifterna på enheten omfattar även rovdjurs- och viltförvaltning, viltskadeersättningar m.m. Enheten har ca 20 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten omfattar totalt 75 % där 50 % är för naturum och 25 % avser förvaltning av Färnebofjärdens nationalpark. Arbetet i naturum innebär främst att bemanna naturum (receptionsarbete och guidning), marknadsföra och informera om naturums aktiviteter samt enklare vaktmästeriarbete. Arbetet i nationalparken innebär bland annat att ta fram skriftlig information samt publicera denna på nationalparkens hemsida och att vid behov hjälpa till med GIS, registreringar i Sötseldos och upphandlingar. Arbete på kvällar och helger förekommer. Stationeringsort är Gysinge. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har goda kunskaper inom biologi och natur samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Du ska ha högskoleutbildning inom biologi eller motsvarande. Meriterande är utbildning inom kommunikation och upphandling samt erfarenhet av att ha arbetat med GIS och InDesign. Du ska kunna ta ansvar för dina arbetsuppgifter och vara strukturerad. Vi önskar att du har kommunikativ förmåga, är serviceinriktad och att du är en god administratör med datorvana. Du ska ha B-körkort. Dina personliga egenskaper är givetvis mycket viktiga och vi ser det som viktigt att du har lätt för att samarbeta och förmåga att skapa goda relationer. Du ska ha lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter, kunna nå uppsatta mål och avsluta påbörjade arbetsuppgifter. Du bör även vara kreativ, praktiskt lagd samt ha öga för funktion och kvalitet.
Företag: Länsstyrelsen Gävleborg, Natur- och viltenheten
Ort: Gävle
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Parkförvaltare och naturumvärd Färnebofjärdens nationalpark jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Parkförvaltare och naturumvärd Färnebofjärdens nationalpark

Skolsköterska gymnasium Gävle
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen. Vi söker nu en skolsköterska för en tjänst om 10 % (4 timmar per vecka) på ett gymnasium i Gävle. Du kommer arbeta tillsammans med rektor och kurator och vara en central del av skolans elevhälsoarbete. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. Du ska helst ha erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på grundskolenivå och utföra vaccinationer. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska gymnasium Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska gymnasium Gävle

LEG PSYKOLOG/BETEENDEVETARE TILL GÄVLE
Den mänskliga faktorn är skillnaden mellan framgång och misslyckande. Vi på Previa vet hur du kan få den att arbeta för dig. Effektivisera din organisation, utveckla ditt ledarskap, engagera dina medarbetare och skapa en positiv arbetsmiljö. Previa har 1000 anställda på 70 orter i hela landet och anlitas av 9 000 arbetsgivare med 950 000 anställda. Previa ägs av Tryghedsgruppen i Danmark och omsatte 865 miljoner kronor under 2012. Läs mer på www.previa.se. Previa i Gävle söker nu Leg psykolog/Beteendevetare! Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa? Som konsult i företagshälsa skall du utifrån din profession vara ett stöd såväl för företagsledningar, som för enskilda chefer, kontaktpersoner och anställda. Du som vill arbeta och utvecklas med oss ska ha intresse av att arbeta kundorienterat, vara affärsmässig, ha egen drivkraft och tycka om att arbeta i team. Arbetsområde Som leg psykolog/beteendevetare hos oss fungerar du som konsult åt våra kundföretag i psykosociala arbetsmiljö- och hälsofrågor. Arbetsområdet omfattar kris- och stödsamtal enskilt och i grupp, handledning av chefer och personalgrupper, stress- och konflikthantering och medverkan vid rehabiliteringsutredningar. Arbetsuppgifterna kan också innefatta grupp- och organisationsutveckling, arbetsmiljöutbildningar och föreläsningar om skilda områden utifrån den egna kompetensen. Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och deras hälsa och arbetsmiljö. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra i syfte att uppnå ökad nytta för våra kunder. Du är målmedveten, initiativrik, nyfiken samt affärsinriktad med lösningsfokus. Du är öppen, ser möjligheter och har förmågan att se människors potential snarare än att söka "det sjuka". Vår framgång och kvalité mäts i hur nöjda våra kunder är. Kompetensprofil Vi söker en leg psykolog/beteendevetare med bred yrkeserfarenhet. Det är meriterande med kunskap om behandling av individer och grupper, arbetsförmågebedömningar och re-habilitering. Utbildning i KBT är en merit, liksom utbildning/erfarenhet av handledning och kunskaper om psykologisk testning. Erfarenhet av ledarskap- och organisationsutveckling och att arbeta i projekt är också en merit. Intresse och erfarenhet av att föreläsa och hålla utbildningar värderas positivt. Övrigt Tjänstgöringsgrad 100 %. Vi erbjuder dig - ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher - trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper - möjligheter till kompetensutveckling inom företagshälsa - intressanta kunder, inom både privat och offentlig sektor Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta operativ chef, Sara Jönsson, tfn 026-17 63 63. Facklig företrädare för Psykologförbundet är Alf Gleerup, tfn 031-61 57 91, för SSR är Ag-neta Björck, tfn 036-31 34 13. Välkommen med din ansökan, via vår hemsida www.previa.se, senast 2013-09-12.
Företag: AB Previa, Gävle
Ort: Gävle
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga LEG PSYKOLOG/BETEENDEVETARE TILL GÄVLE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LEG PSYKOLOG/BETEENDEVETARE TILL GÄVLE

1 lärare sv/so 1-7, 1 lärare ma/no 1-7, Vikingaskolan
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Inom Barn & Ungdom Gävle är vi engagerade vuxna som arbetar för att ge barn och ungdomar trygghet, inflytande, tillfredsställelse, goda kunskaper och färdigheter inför livet. Vi strävar mot att få en helhetssyn på eleven i ett 0-19 årsperspektiv och därmed också lägga grunden för det livslånga lärandet. Arbetsplats: Vikingaskolan ARBETSUPPGIFTER Undervisning i åk 2 med klassläraransvar, undervisning i åk 3 med klassläraransvar. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning med behörighet att undervisa i sv/so alt. ma/no i åk 1-7.
Företag: Gävle kommun, Vikingaskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga 1 lärare sv/so 1-7, 1 lärare ma/no 1-7, Vikingaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1 lärare sv/so 1-7, 1 lärare ma/no 1-7, Vikingaskolan

Medicinsk sekreterare, Barn och ungdomspsykiatrin Gävle Södertull
Barn och ungdomspsykiatrin i Gästrikland söker läkarsekreterare! Barn- och ungdomsspsykiatrin är en länsklinik med verksamhet i hela länet. I Hälsingland arbetar fem läkarsekreterare fördelade på mottagningarna i Bollnäs och Hudiksvall. Barn och ungdomspsykiatrin i Gästrikland består av två mottagningar fördelade på tre enheter. BUP mottagningen består av ett femtiotal medarbetare som är fördelade mellan bedömningsenheten på Södertull och behandlingsenheten på Gula Villan inom Sjukhusområdet. Länsenheten för Ätstörningar finns på Norra Skeppsbron och består av femton medarbetare. Dessa mottagningar bemannas av 6,5 läkarsekreterare som arbetar mot alla 3 enheter i Gästrikland med huvudsaklig placering på en av dem. Skriver gör de till hela länet enligt överenskommen prioriteringsordning. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med sedvanliga läkarsekreteraruppgifter såsom skriva journal, besvara telefonsamtal från våra patienter, kalla patienter, hantera väntelistor, övrig journalhantering. Receptionstjänstgöring med kassaregistrering. Tjänsten är att tillsammans med 2-3 kollegor på Södertull, hjälpa och stötta enhetens bedömare/utredare med de vårdadministrativa uppgifter som finns. Det ingår viss rotationstjänstgöring på Länsenheten för ätstörningar. Du är en del av ett välfungerande team och en välfungerande mottgning med hög genomströmning av patienter som diagnostiseras innan behandlingsstart. KVALIFIKATIONER Läkarsekreterarutbildning, gärna med erfarenhet av de administrativa systemen Melior samt Elvis. Meriterande med erfarenhet från psykiatri. Vi ser gärna att du har en hög serviceanda samt arbetar väl i team. Vid tillsättning kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Gävle
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare, Barn och ungdomspsykiatrin Gävle Södertull jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare, Barn och ungdomspsykiatrin Gävle Södertull

Städare/Lokalvårdare
Lokalvårdare, kan arbeta självständigt, har ett intresse för träning, gärna rökfri
Företag: Må Bättre Gävle
Ort: Gävle
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Städare/Lokalvårdare jobb, Städare/Lokalvårdare Gävle, Städare/Lokalvårdare Må Bättre Gävle
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städare/Lokalvårdare

Assisterande dansledare Gävle HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansstilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Dansledare till Knatteskutt i Gävle inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/danssektorn i framtiden och har barn och danserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.gavledans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder dans.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Gävle
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande dansledare Gävle HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande dansledare Gävle HT 13

Ställföreträdande butikschef, Valbo köpcentrum Gävle
Indiska Magasinet är en svensk familjeägd butikskedja etablerad 1901 med affärsidén att sälja en unik mix av mode och inredningsaccessoarer med inspiration från Indien, som tilltalar många. Vi har idag 92 butiker i Sverige, Finland och Norge. Vi söker nu en ställföreträdande butikschef/säljare till vår nya butik i Valbo köpcentrum, Gävle. Som ställföreträdande butikschef har du ansvar för driften av butiken då ordinarie butikschef inte är på plats. Som säljare utgör du en viktig del för att uppnå butikens mål. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av butiksarbete och som är intresserad av mode och inredning. Ett brinnande intresse för försäljning och service ser vi som en självklarhet. Tjänsten är på deltid, 30 tim/vecka med start i mitten av september. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Indiska? Besök vår hemsida www.indiska.com. Vid frågor är du välkommen att kontakta HR-specialist Karin Pihl på telefon 08-6704500.
Företag: Indiska
Ort: Gävle
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Ställföreträdande butikschef, Valbo köpcentrum Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ställföreträdande butikschef, Valbo köpcentrum Gävle

Kock/Kokerska
Shexan restaurang söker en kock som är specialiserad på Irakisk mat. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket.
Företag: Shexan Restaurang i Gävle
Ort: Gävle
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Gävle, Kock/Kokerska Shexan Restaurang i Gävle
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

FÖRETAGSLÄKARE TILL GÄVLE
Den mänskliga faktorn är skillnaden mellan framgång och misslyckande. Vi på Previa vet hur du kan få den att arbeta för dig. Effektivisera din organisation, utveckla ditt ledarskap, engagera dina medarbetare och skapa en positiv arbetsmiljö. Previa har 1000 anställda på 70 orter i hela landet och anlitas av 9 000 arbetsgivare med 950 000 anställda. Previa ägs av Tryghedsgruppen i Danmark och omsatte 865 miljoner kronor under 2012. Läs mer på www.previa.se. Konsult i företagshälsa! Previa i Gävle söker nu Leg läkare/företagsläkare! Arbetsområde Som läkare hos oss är du en av nyckelpersonerna för kvalificerade arbetsmedicinska tjänster på uppdrag av våra kunder. Du arbetar med hälsofrämjande insatser, lagstadgade undersökningar, arbetsmiljöundersökningar, arbetslivsinriktade rehabiliteringsåtgärder, medicinska bedömningar, utbildningar m m i samarbete med övriga specialister inom företaget. Dessutom är du en viktig medicinsk stödfunktion internt. Kompetensprofil Vi söker specialistläkare gärna med tilläggsspecialitet inom FHV alternativ specialist i yrkes- och miljömedicin, allmän medicin, intern medicin eller psykiatri. Erfarenhet av företagshälsovård är meriterande. Ditt fokus är människan i relation till sin arbetsplats och att tillsammans med arbetsgivaren verka för en hälsofrämjande arbetsmiljö. Din förmåga att se sambandet mellan arbete, livssituation och prestation värderas högt. Du har ett konsultativt förhållningssätt, egen drivkraft, är kundorienterad och du trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser värdet i att använda hela teamets kompetens i syfte att uppnå ökad nytta för våra kunder. Övrigt Tjänsterna är en tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad 100 %, tillträde efter överenskommelse. Vi erbjuder dig - inspirerande kundkontakter och möjlighet att skapa resultat - trevliga kollegor och arbete i tvärvetenskapliga team - Previakollegor över hela landet med olika spetskompetens - ett omväxlande arbete i en av Sveriges framtidsbranscher - möjligheter till utveckling i ett företag på frammarsch Är du intresserad? Kontakta operativ chef Sara M Jönsson, tfn 026-17 63 63. Välkommen med din ansökan via vår hemsida, www.previa.se, senast 2013-09-01
Företag: AB Previa, Gävle
Ort: Gävle
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRETAGSLÄKARE TILL GÄVLE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRETAGSLÄKARE TILL GÄVLE

Account Manager Gävle!
Telavox är en leverantör av telefoni- och växeltjänster till svenska företag. Med vår egenutvecklade virtuella växel, en dynamisk paketering och ett tilltalande gränssnitt kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning för kundens hela kommunikationsbehov. Vår starka produkt och våra drivande medarbetare gör att företaget expanderar kraftig. Vi är en Di Gasell 2010, 2011, 2012 och kom förra året på 4:e plats på Veckans Affärers lista över Superföretag. Telavox är inne i en spännande fas och fortsätter att expandera! Vi behöver nu en erfaren Account Manager som vill vara med från starten när vi etablerar oss i Gävle. Hos oss får du arbeta i en miljö med högt tempo och framåtanda. Du kommer att verka självständigt i Gävle med omnejd och sälja våra lösningar till små och medelstora företag. Tjänsten på denna ort är en nysatsning vilket gör att det kommer att finnas goda möjligheter till att påverka och utveckla tjänsten under anställningen. Genom telefonsamtal och nätverk tar du kontakt med potentiella kunder och bokar in möten. Vid ert möte, som i regel sker hos kunden, presenterar du Telavox tjänster och utifrån kundens behov skräddarsyr du en offert. Vår flexibla paketering gör att du kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga lösningar, vilket ger dig goda förutsättningar att bli en framgångsrik Account Manager. Du kommer som ovan nämnt att arbeta självständigt på orten och blir en del av vårt Norrlandsteam som regelbundet har avstämningar och träffar. Din profil Vi söker en utåtriktad och mycket driven person som brinner för att göra affärer. Du har ett par års erfarenhet av olika typer av försäljning, gärna B2B. Du har lätt för att formulera dig i tal och skrift och månar om att i alla situationer ge ett professionellt intryck. Eftersom du själv planerar din tid ställs höga krav på ditt driv och din arbetsmoral. För oss är ditt engagemang din viktigaste tillgång och en förutsättning för att tjänsten ska bli din. Vi erbjuder * Vi erbjuder dig en rolig tjänst i ett växande företag * Vår lönemodell består av en fast grundlön samt ett provosionssystem som saknar tak, vilket ger möjlighet till höga löner * Du arbetar med en mycket konkurrenskraftig produkt som ständigt tar nya marknadsandelar * Du arbetar självständigt och har stor flexibilitet i ditt arbete Telavox som arbetsgivare kommer inte att göra dig besviken. Vi satsar mycket tid, pengar och engagemang på de vi väljer att anställa, vilket också gör att vi förväntar oss mycket tillbaka. Vår filosofi är att det ska vara roligt att arbeta hos oss! Därför kommer tävlingar, AW och olika typer av evenemang vara ett återkommande inslag i din anställning. Vidare hoppas vi också kunna ge dig en utveckling både kunskaps- och karriärsmässigt med olika typer av utbildningar och individuell uppföljning. Har du några frågor om tjänsten eller Telavox, hör gärna av dig till HR-ansvarig Mikael Wirén på 040-622 00 10. OBS! Om du representerar ett bemannings- eller annonsföretag önskar vi inte bli uppringda utan hänvisar vänligen men bestämt till jobb@telavox.se. Fakta Anställningsform: Tillsvidare (6 månaders provanställning) Tjänstgöringsgrad: Heltid Lön: Grundlön och provision Tillträde: Enligt överenskommelse                                                Sista ansökningsdatum: 2013-07-11, löpande urval sker så ansök så snart som möjligt. Sök tjänsten genom att fylla i formuläret nedan. För att gå vidare i rekryteringsprocessen måste du bifoga både CV och personligt brev. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen skriv till jobb@telavox.se så kommer vi att svara dig så snart vi kan.
Företag: Telavox AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager Gävle! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager Gävle!

Jurist till betalningsföreläggandeenheten i Gävle
Kan du konsten att balansera? Som medarbetare vid Kronofogden har du en viktig opartisk roll i samhället. Det är vår uppgift att se till att den som har pengar att fordra ska få hjälp att driva in dem. Men det är också vår uppgift att se till att den som har en skuld att betala ska få stöd och vägledning för att reda ut sin situation. Balans i ekonomin helt enkelt. Det är ofta både utmanande och givande. Är du rätt person för jobbet? Betalningsföreläggande Kronofogden beslutar om ett bevis, som visar att en skuld är riktig; ett utslag om betalningsföreläggande. Ett betalningsföreläggande är ett sätt att göra en skuld laglig. Innan vi fattar beslutet säkerställer vi att den som har en skuld att betala får en möjlighet att ta tillvara sin rätt. Ditt nya jobb innebär att du svarar för rättstillämpningen på enheten samt handlägger och beslutar i mål om betalningsföreläggande, vanlig handräckning och särskild handräckning. Du är juridiskt stöd till övriga handläggare, ansvarar för utbildning av handläggarna och handleder dem i juridiska frågor. I ditt arbete ingår att göra rättsutredningar och att skriva yttranden till domstolar och andra myndigheter. Arbetet innebär många externa kontakter såväl skriftligen som per telefon. Förutom tillämpning av betalningsföreläggandelagen- och delgivningslagen är vanliga rättsområden fastighets- och hyresrätt, avtalsrätt, konsumenträtt och processrätt. Organisatoriskt ingår du i ett virtuellt juristteam om 18 jurister (varav tre finns på orten) och en teamchef. Vi arbetar teambaserat, vilket innebär att teamet du tillhör gemensamt ansvarar för resultat, planering och fördelning av arbetet. En förutsättning för det teambaserade arbetssättet är att kunna upprätthålla ett fungerande samarbete med kollegorna. Vi söker dig som • är notariemeriterad jurist  • är svensk medborgare • är van att arbeta i ett högt tempo och kan fatta snabba beslut • kan arbeta med flera uppgifter samtidigt, se samband och konsekvenser samt dra slutsatser • arbetar självständigt, är drivande och åstadkommer resultat • har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift • är pedagogisk och har god kommunikativ förmåga • har mycket god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. Det är meriterande om du har erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete, gärna från en konsultativ roll. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi vill att du delar våra värden – offensiv, pålitlig och hjälpsam. Anställningen är tills vidare. Kronofogden tillämpar provanställning.  Läs mer om Kronofogdens verksamhet på www.kronofogden.se  Sista ansökningsdatum: 2013-08-15
Företag: Kronofogdemyndigheten
Ort: Gävle
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Jurist till betalningsföreläggandeenheten i Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jurist till betalningsföreläggandeenheten i Gävle

Samordnare klimatanpassning
Länsstyrelsen ser till att riksdagens och regeringens beslut genomförs, samordnar länets intressen och för fram invånarnas behov för en bra utveckling när det gäller t.ex. arbete, service och miljö. Vi är en kunskapsorganisation med totalt ca 200 anställda. Majoriteten av de anställda har Gävle som placeringsort. Länsstyrelsen strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Samhällsutvecklingsenheten handlägger frågor om fysisk planering, infrastruktur, klimat och energi, bostadsförsörjning, integration och krisberedskap. Vår uppgift är att i samverkan med kommunerna och andra aktörer arbeta för en långsiktigt hållbar utveckling och en god bebyggd miljö. ARBETSUPPGIFTER Inom området klimatanpassning har länsstyrelsen i uppdrag att samordna och driva på arbetet i länet med att anpassa samhället till ett förändrat klimat. Det förebyggande arbetet är prioriterat och de områden vi fokuserar på är fysisk planering, vattenkvalitet, människors hälsa samt skogsbruk och markanvändning. Ett delprojekt i arbetet syftar till att ta fram en regional vattenförsörjningsplan. Du kommer främst att arbeta tillsammans med länets kommuner men även med andra aktörer. I arbetet ingår det att vara projektledare, att ta fram planerings- och kunskapsunderlag, att granska översikts- och detaljplaner ur ett klimatanpassningsperspektiv, att genomföra seminarier, att arbeta med en regional vattenförsörjningsplan samt leda och delta i olika nätverk. Arbetet styrs främst av regleringsbrev samt Länsstyrelseinstruktionen. KVALIFIKATIONER Du ska ha universitets- eller högskoleutbildning och bör ha någon av inriktningarna samhällsplanerare, kulturgeograf, biolog, hydrolog eller geolog. Du ska ha projektledarerfarenhet. Du bör ha erfarenhet av arbete i en kommun, på en statlig myndighet eller som konsult. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med GIS eller dricksvattenplanering, och om du har kunskaper och erfarenheter inom områdena hydrologi och geologi. Dina personliga egenskaper är viktiga. Du är en person som tar initiativ och uppnår resultat. Du har god samarbetsförmåga och skapar engagemang och delaktighet. Du kommunicerar på ett tydligt sätt. Du är strategisk, planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.
Företag: Länsstyrelsen Gävleborg, Samhällsutvecklingsenheten
Ort: Gävle
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare klimatanpassning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare klimatanpassning

Undersköterskor
Gävles 95 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat och Gevalia, Läkerol och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 12 000 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus. Välkommen ombord! Omvårdnad Gävle erbjuder vård och omsorg till äldre och personer med funktionsnedsättning. Våra arbetsplatser finns över hela kommunen. I vår verksamhet ingår bland annat hemtjänst, särskilt boende, nattpatruller, personlig assistans och bostad med särskild service för personer med funktionsnedsättning. Anställning i Omvårdnad Gävle innebär att du arbetar hemma hos våra kunder i deras privata bostad. Det gäller oavsett om kunden hyr bostad i något av våra särskilda boenden eller bor i egen fastighet. Du är kunden behjälplig i det dagliga livet med de uppgifter han eller hon inte klarar själv. Ditt uppdrag är att hjälpa och stödja kunden till en så god livskvalitet som möjligt utifrån kundens behov. ARBETSUPPGIFTER Att arbeta som timvikarie inom Omvårdnad Gävle innebär att du med kort varsel under sommaren 2013 kan åta dig arbete inom någon av våra verksamhetsområden, dvs personlig asssitans, boende och stöd till personer med funktionsnedsättning, hemtjänst samt särskilt boende. Du hjälper och stöttar kunden med de sysslor som denne inte klarar av själv. Det kan t.ex. vara personlig omvårdnad så som personlig hygien, matlagning, städning, tvättning, inköp och utevistelse utifrån kundens önskemål samt att ge/påminna om medicin. Dina arbetsuppgifter finns beskrivna i en planering som du följer. Arbetet är relationsinriktat och präglas dagligen av möten med människor som har individuella behov. Arbetet ställer höga krav på kommunikationsförmåga. Arbetet är till vissa delar ensamarbete, vilket kräver att du är självständig och kan ta egna beslut. I arbetet ingår att föra medicinsk och social dokumentation av alla åtgärder och händelser omkring kunden som är av betydelse för hans eller hennes fysiska och psykiska välbefinnande. Dokumentationen är IT baserad. KVALIFIKATIONER Du är utåtriktad och är bra på att skapa kontakter och underhålla relationer. Du är flexibel både vad gäller ditt arbetssätt och dina arbetstider. Du har förmåga att hitta nya tillvägagångssätt om traditionella metoder inte fungerar. Du är uthållig och arbetar tills arbetsuppgiften är gjord. I stressade situationer är du är lugn och kontrollerad. För att bli aktuell för timvikariat krävs att du har en examen från Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande och/eller erfarenhet av omsorgsarbete. Vidare krävs att du har datavana, samt god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort och körvana är ett krav för att arbeta i hemtjänsten.
Företag: Gävle kommun, Omvårdnad Gävle
Ort: Gävle
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor jobb, Undersköterskor Gävle, Undersköterskor Gävle kommun, Omvårdnad Gävle
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor

Semestervikarier Omvårdnad - Sjuksköterskor
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus. Välkommen ombord! Omvårdnad Gävle erbjuder vård och omsorg till äldre och personer med fysiska eller psykiska funktionshinder. Våra arbetsplatser finns över hela kommunen. I verksamheten ingår bland annat hemtjänst, personlig assistans, särskilt boende för äldre, gruppbostäder, dagverksamhet, nattptruller samt hemsjukvård. ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter enligt funktionsbeskrivning och enligt de lagar och riktlinjer som styr verksamheten. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska och gärna erfarenhet från arbetsområdet. Körkort ett krav.
Företag: Gävle kommun, Omvårdnad Gävle
Ort: Gävle
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier Omvårdnad - Sjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier Omvårdnad - Sjuksköterskor

Biomedicinsk analytiker, Klinisk Mikrobiologi i Gävle
Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter på ett mikrobiologiskt lab. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av arbete med klinisk mikrobiologi är meriterande. Arbetet ställer krav på samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbeta självständigt samt intresse av att medverka till utveckling av verksamheten.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Gävle
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker, Klinisk Mikrobiologi i Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker, Klinisk Mikrobiologi i Gävle

Ekonomibiträde, städ, Smultronställets förskola
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Inom Barn & Ungdom Gävle är vi engagerade vuxna som arbetar för att ge barn och ungdomar trygghet, inflytande, tillfredsställelse, goda kunskaper och färdigheter inför livet. Vi strävar mot att få en helhetssyn på eleven i ett 0-19 årsperspektiv och därmed också lägga grunden för det livslånga lärandet. Smultronstället är en förskola på Sätra och är en av våra större förskolor. Vi har ett ansvarigt ekonomibiträde för mottagningskök samt två ansvariga ekonomibiträden för städning. Tillsammans med barnen bygger vi upp en lärorik och stimulerande miljö, där vi arbetar med att ge barnen trygghet i mindre grupper. ARBETSUPPGIFTER Städning av förskolans lokaler under dagtid enligt fastställda rutiner samt vid behov kunna gå in i mottagningskök. KVALIFIKATIONER 3-årigt gymnasium. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du har ett gott bemötande och samarbete. Du förväntas dela Gävle Kommuns värdegrund såväl som Smultronställets.
Företag: Gävle kommun, Smultronställets förskola
Ort: Gävle
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde, städ, Smultronställets förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde, städ, Smultronställets förskola

Handläggare/Lokalplanerare externa hyreskontrakt, Lokalförvalting
Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare. ARBETSUPPGIFTER arbetsuppgifterna ingår att ansvara för avtalen där Landstinget Gävleborgs verksamhet bedrivs i externa fastighetsägares lokaler samt de avtal där externa hyresgäster hyr in sig i Landstinget Gävleborgs lokaler. I ansvarsområdet kan det även ingå ansvar för Lokaler och avtal i Landstinget Gävleborgs ytterområden så som Hälsocentraler, Folkhögskolor, Personalbostäder etc. I arbetsuppgifterna ingår att bevaka avtal, förhandla avtal, vara kontaktperson i fastighetsfrågor mellan hyresgäst och fastighetsägare, samarbeta med kollegorna inom enheten och FM-Avdelningen, implementera Landstinget Gävleborgs riktlinjer och policys i avtalen och följa upp dem under avtalsperioden samt upprätta affärskalkyler. KVALIFIKATIONER Minst högskolekompetens med inrikting mot fastighet, avtalsjuridik och ekonomi. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter hos likvärdig offentlig förvaltare. Erfarenhet av LOU är meriterande likväl som erfarenheter av Landlord. Tjänsten kräver en bred kunskap inom fastighets- och lönsamhetskalkylering för att kunna stötta även andra områden inom FM-Avdelningen. Viktigt med en god kommunikativ förmåga samt en trygghet i att driva igenom fattade beslut och riktlinjer så att kommunikationen mot hyresgäster och fastighetsägare blir tydlig och konsekvent. Meriterande är en kännedom och känsla för verksamheterna som bedrivs i externa lokaler och till viss del i Landstinget Gävleborgs egna lokaler samt en ambition och kompetens som ger förutsättningar att förstå FM-Avdelningens uppdrag och skapar goda dialoger mellan parterna. Körkort erfordras
Företag: Landstinget Gävleborg, Förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd
Ort: Gävle
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare/Lokalplanerare externa hyreskontrakt, Lokalförvalting jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare/Lokalplanerare externa hyreskontrakt, Lokalförvalting

Förskollärare, Brynäs/Nynäs förskoleområde
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Inom Barn & Ungdom Gävle är vi engagerade vuxna som arbetar för att ge barn och ungdomar trygghet, inflytande, tillfredsställelse, goda kunskaper och färdigheter inför livet. Vi strävar mot att få en helhetssyn på eleven i ett 0-19 årsperspektiv och därmed också lägga grunden för det livslånga lärandet. Vi arbetar efter förskolans läroplan (Lpfö98/10) med syftet att bl.a utveckla barns språkliga och kommunikativa förmåga, i samspel med andra barn och vuxna. Vi arbetar tex utifrån Läståget X5000 och utgår från barnlitteratur kopplat till barns intresse och erfarenheter. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med kollegorna i arbetslaget ansvara för verksamheten på förskolan. I arbetet ingår planering, genomförande och dokumentation av verksamheten enligt beslutade mål och riktlinjer. Du behöver ha ett stort intresse av språkutveckling och litteratur. En av tjänsterna är på en montessoriinspirerad förskola. KVALIFIKATIONER Examen från förskollärarutbildning. Vi vill också att du som söker: • är väl förtrogen med läroplanen för förskolan och andra styrdokument tex skollagen • ska kunna omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete • ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag • vill utveckla dig själv som pedagog • har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor • arbetar enligt Gävle Kommuns värdegrund • intresse av montessoripedagogik
Företag: Gävle kommun, Brynäs/Nynäs förskoleområde
Ort: Gävle
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Brynäs/Nynäs förskoleområde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Brynäs/Nynäs förskoleområde

Psykosocial behandlare: socionom eller psykiatrisjuksköterska, Delsbo/Frigg
Vår hälsocentral har ca 30 driftiga medarbetare med bred kompetens och stark framåtanda. Vi har ett gott arbetsklimat, "högt i tak" och det lilla formatet bjuder in till nära samarbete mellan de olika professionerna. I dagsläget är antalet listade patienter ca 6800. Vi har en god bemanning av både läkare och övrig vård- och rehabiliteringspersonal. Det psykosociala teamet har tillsammans med läkargruppen, ett regelbundet samarbete med specialistpsykiatrin för konsultation i psykiatrinära patientärenden, vilket vi ser som en styrka. I övrigt har psykosociala teamet handledning av leg psykoteraput. Landstinget Gävleborg har omkring 6 700 medarbetare vars främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård. Division primärvård arbetar med att möta befolkningens grundläggande behov av hälso- och sjukvård samt förbättra folkhälsan och förebygga ohälsa. Divisionen är indelad i sex verksamhetsområden och Delsbo/Friggesund Din hälsocentral tillhör verksamhetsområde Hudiksvall/Nordanstig och är belägen tre mil väster om Hudiksvall. Kommunikationerna är goda med buss till och från Hudiksvall och Ljusdal, som är de orter som ligger närmast. Vår vackra Dellenbygd erbjuder närhet till naturen och ett rikt kultur- och friluftsliv både sommar och vinter, och här är lätt att trivas. ARBETSUPPGIFTER Ansvara för psykosocialt behandlingsarbete, bedömningar och korttidsinriktad samtalsbehandling inom det allmänmedicinska kompetensområdet vid exempelvis depressioner, ångest, stressrelaterade sjukdomar, kriser och psykosomatiska tillstånd m.m. Du kommer att ingå i ett psykosocialt team som idag består av psykolog och kurator. Vår strävan är att ha ett psykosocialt team med bred kompetens, och den första bedömningen av nya ärenden sker gemensamt. Patientgruppen är personer över 18 år. Vi lägger stor vikt vid samverkan med övrig medicinsk och rehabiliteringspersonal inom hälsocentralen. Teamet fungerar också som konsult i psykosociala frågor, i förhållande till den övriga personalen. KVALIFIKATIONER Enligt Handboken för Hälsoval Gävleborg ska den psykosociala behandlingen erbjudas av leg psykolog, kurator eller psykiatrisjuksköterska, därav formuleringen under yrkestitel. Annan profesion med legitimation för att bedriva psykosocial samtalsbehandling är också välkommen att söka. Vi söker en ny teammedlem med minst steg 1-utbildning KBT/KPT eller motsvarande, gärna med påbyggnad inom ACT. Erfarenhet av korttidsinriktad behandling och arbete inom psykiatrin är meriterande. Du bör vara flexibel, van att ta eget ansvar i patientarbetet, ha erfarenhet av att arbeta både med enskilda patientärenden och med patienter i grupp. Du bör också ha vana av att arbeta i team kring patienten vid behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Med tanke på könsfördelningen på arbetsplatsen ser vi gärna manliga sökande till tjänsten. Körkort erfordras
Företag: Landstinget Gävleborg, Division Primärvård
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Psykosocial behandlare: socionom eller psykiatrisjuksköterska, Delsbo/Frigg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykosocial behandlare: socionom eller psykiatrisjuksköterska, Delsbo/Frigg

Förskollärare, Orion
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Inom Barn & Ungdom Gävle är vi engagerade vuxna som arbetar för att ge barn och ungdomar trygghet, inflytande, tillfredsställelse, goda kunskaper och färdigheter inför livet. Vi strävar mot att få en helhetssyn på eleven i ett 0-19 årsperspektiv och därmed också lägga grunden för det livslånga lärandet. Inom Sörby förskoleområde finns idag 9 förskolor. Förskolan Orion ligger i Andersberg som är en del av Sörby förskoleområde. Inom Sörby förskoleområde kommer vi att använda bilderboken som grund för arbetet med våra styrdokument. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med kollegorna i arbetslaget ansvara för verksamheten på förskolan. I arbetet ingår planering, genomförande och dokumentation av verksamheten enligt beslutade mål och riktlinjer. KVALIFIKATIONER Examen från förskollärarutbildning. Vi vill också att du som söker: * är väl förtrogen med läroplanen för förskolan * ska kunna omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete * ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag * vill utveckla dig själv som pedagog * har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor * arbetar enligt Gävle Kommuns värdegrund * gärna har erfarenhet av interkulturell verksamhet * gärna har specialpedagogiska kunskaper * har dokumenterad erfarenhet av pedagogisk dokumentation *gärna har praktisk erfarenhet av TAKK * gärna har kunskap inom utomhuspedagogik
Företag: Gävle kommun, Förskolan Orion
Ort: Gävle
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Orion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Orion


Sök lediga jobb Gävle

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se