Göteborgs stad, SDF Lundby jobb - lediga jobb

Göteborgs stad, SDF Lundby jobb Göteborgs stad, SDF Lundby jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Göteborgs stad, SDF Lundby. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Göteborgs stad, SDF Lundby. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare åk 3-6 på Herrgårdsskolan gärna inriktning engelska och idrott.- Göteborg

 2. Fritidspedagog till Herrgårdsskolan- Göteborg

 3. Lärare musik -fiolundervisning- Göteborg

 4. Stödassistent- Göteborg

 5. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Göteborg

 6. Lärare i förskoleklass- Göteborg

 7. Förskollärare, kom med och bygg upp nya Plejadgatans förskola- Göteborg

 8. Förskollärare till Övre Hallegatans förskola- Göteborg

 9. Undersköterskor till Bemanningsenheten SDF Lundby- Göteborg

 10. Fritidspedagog till Toleredsskolan- Göteborg

 11. Ledsagare- Göteborg

 12. Stödassistent- Göteborg

 13. Vikarie inom funktionshinder, Bemanningsenheten SDF Lundby- Göteborg

 14. Förskollärare till Toleredsgatans förskola- Göteborg

 15. Stödassistent inom boendestöd- Göteborg

 16. Barnskötare till Bemanningsenheten SDF Lundby- Göteborg

 17. Förskollärare till Bemanningsenheten SDF Lundby- Göteborg

 18. Socialsekreterare till Enheten för försörjningsstöd- Göteborg

 19. Förskollärare till Wieselgrensgatans förskola- Göteborg

 20. Lärar/Pedagog-vikarie till Toleredsskolan- Göteborg

 21. Textillärare till Bjurslättsskolan- Göteborg

 22. Områdeschef Hemtjänst SDF Lundby- Göteborg

 23. Socialsekreterare på barn och ungdomsenheten- Göteborg

 24. Socialsekreterare på barn och ungdomsenheten- Göteborg

 25. Skrivhjälp BBIC utredningar- Göteborg

 26. Trä-och metallslöjdslärare, Bräckeskolan- Göteborg

 27. Kommunikatör- Göteborg

 28. Intern Service söker måltidsbiträden för timvikariat- Göteborg

 29. Stödassistent- Göteborg

 30. Fritidspedagog/socialpedagog till Taubeskolan- Göteborg

 31. Förskollärare till Taubeskolan- Göteborg

 32. Erfarna förskollärare till Team Tolered SDF Lundby- Göteborg

 33. Välkommen att arbeta som timvikarie hos oss på Hälso- och sjukvård i Lundby- Göteborg

 34. Lärare till Särskolan- Göteborg

 35. Utvecklingsledare kommunikation och medborgarkontor SDF Lundby- Göteborg

 36. Grundskollärare - förstärkning- Göteborg

 37. Enhetschef som utvecklar hemtjänsten- Göteborg

 38. Förskollärare till de två nya förskolorna i Östra Kvillebäcken- Göteborg

 39. Enhetschef Hälso- och sjukvårdsenheten Lundby- Göteborg

 40. Trä- och metallslöjdslärare, Bräckeskolan- Göteborg


Mer beskrivning

Lärare åk 3-6 på Herrgårdsskolan gärna inriktning engelska och idrott.
Vill du vara med och skapa världens bästa Lundby? Lundby är en stadsdel i utveckling som får allt mer citykaraktär. Här byggs mycket nytt och idag har vi cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vi erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad! ARBETSUPPGIFTER Herrgårdsskolan är en 1-16 skola som startade 2004. Vi arbetar i arbetslag med ett ämnesövergripande tematiskt arbetssätt med inspiration av den danska Bifrostskolan. Vi eftersträvar åldersblandade grupper. Vi arbetar utifrån en gemensamt framtagen värdegrund. Vi väljer att se möjligheter och anser att lusten till lärande finns hos alla och vårt uppdrag är att bevara den. Arbete i skolans 3-6 arbetslag med ansvar för undervisning tillsammans med resten av arbetslaget. Att aktivt delta i lagets arbete kring elevgrupperna och även delta i de temaarbeten som är skolans profil. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med adekvat utbildning. Eftersom vi är en skola som arbetar ämnesövergripande och tematiskt, är det viktigt att du är positiv till detta. Vi söker någon som är trygg och tydlig i sin yrkesroll samt trivs att arbeta tillsammans med andra pedagoger i ett arbetslag och som brinner för ämnesövergripande arbetssätt! Det är bra om du arbetat något år som lärare och känner dig trygg i din yrkesroll.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 3-6 på Herrgårdsskolan gärna inriktning engelska och idrott. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 3-6 på Herrgårdsskolan gärna inriktning engelska och idrott.

Fritidspedagog till Herrgårdsskolan
Vill du vara med och skapa världens bästa Lundby? Lundby är en stadsdel i utveckling som får allt mer citykaraktär. Här byggs mycket nytt och idag har vi cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vi erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad! ARBETSUPPGIFTER Herrgårdsskolan är en 1-16 skola som startade 2004. Vi arbetar i arbetslag med ett ämnesövergripande tematiskt arbetssätt med inspiration av den danska Bifrostskolan. Vi eftersträvar åldersblandade grupper. Vi arbetar utifrån en gemensamt framtagen värdegrund. Vi väljer att se möjligheter och anser att lusten till lärande finns hos alla och att vårt uppdrag är att bevara den. Vi söker dig som vill arbeta i ett av skolans tre F-2 arbetslag. Arbetslagen ansvarar för barnens hela dag, dvs förskoleklass, skola och fritidshem. Du ska vara medansvarig för arbetslagets fritidshemsverksamhet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med adekvat utbildning. Eftersom vi är en skola som arbetar ämnesövergripande, åldersblandat och tematiskt är det viktigt att du är positiv till detta. Vi söker någon som är trygg och tydlig i sin yrkesroll samt trivs att arbeta tillsammans med andra pedagoger i ett arbetslag och som ser hela dagen som en pedagogisk möjlighet.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Herrgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Herrgårdsskolan

Lärare musik -fiolundervisning
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Vår fiollärare går på föräldraledigt i augusti och nu söker vi hennes ersättare. I tjänsten ingår arbete i två kulturskolor – Kulturskolan Lundby och Västra Hisingen 45% samt Kulturskolan Norra Hisingen 35%. I Lundby/Västra Hisingen ska du ingå i vårt El Sistema-arbetslag - du möter eleverna vid tre tillfällen under veckan dels två gånger i gruppundervisning och dels varje onsdag i Vänstay dit elevernas föräldrar är inbjudna. Du ska även undervisa fiol i mindre grupper och vara med och leda en av Hisingens stråkorkestrar. I Kulturskolan Norra Hisingen ska du undervisa fiol i smågrupper och individuellt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning med fiol som huvudinstrument. Vi vill att du har erfarenhet av att ha undervisat både mindre och större grupper. Du ska också ha erfarenhet av orkesterledning. Eftersom Kulturskolans elever finns i ett stort åldersspann är det viktigt att du kan undervisa både yngre och äldre elever med olika kunskapsnivåer. Du ska ha god samarbetsförmåga och tycka att det är roligt och stimulerande att arbeta tillsammans med kollegor i olika arbetslag.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare musik -fiolundervisning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare musik -fiolundervisning

Stödassistent
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Vi startar två bostäder med särskild service med adresser Solventilsgatan och Gustav Dahlénsgatan. Bostäderna är klara för inflyttning i december 2013. Verksamheterna kommer att vara integrerade i flerbostadshus. Vi söker dig som vill ha en utmaning. Du vill vara med från start och bygga upp dessa två nya boenden från grunden. Du kommer vara en viktig del i att skapa en verksamhet präglad av individuell trygghet och möjlighet att utvecklas efter sina egna förutsättningar. Du kommer framförallt att vara ett stöd till de boende i huset men kommer också på sikt att vara tillgänglig då tillfälle ges för arbete på andra enheter i enlighet med Stadens satsning kring optimerad bemanning. Ett nära samarbete mellan dessa två nya bostäder kommer att byggas upp. Du kommer att medverka till att den habiliterande verksamheten bedrivs inom avsedda ramar och i enlighet med de individuella Genomförandeplanerna och LSS-lagstiftningen. Tillsammans med kollegor och stödpedagog kommer du att ansvara för planering och utveckling av verksamheten. Du kommer att ingå i ett sammanhang där det ställs höga krav på samarbetsförmåga. Enheterna utför stöd i, och till aktiviteter utanför boendet. Grunduppdraget innebär att varje brukare skall ges individuellt stöd utifrån ett habiliterande synsätt där ett anpassat pedagogiskt arbetssätt används. I uppdraget ingår att medverka i upprättandet och uppföljning av genomförandeplaner vilka utgör grunden i att kvalitetssäkra utifrån varje brukares individuella behov. Genom kontaktmannaskap där varje boende har en personal med ett större ansvar för att brukarens totala livssituation fungerar uppnås individuell trygghet, kontinuitet och helhetssyn. Du medverkar i upprättandet och efterföljandet av arbetsrutiner, handlingsplaner, arbetsbeskrivningar etc. All social dokumentation sker i databaser varvid vi ser att du har god datavana. KVALIFIKATIONER Du skall ha en för verksamheten lämplig utbildning. Inriktning på din utbildning är autism och psykisk ohälsa. Du ska ha flera års erfarenhet av arbete med personer inom autismspektrum, intellektuella funktionsnedsättningar samt psykisk ohälsa. Du har också flera års erfarenhet av, och kunskap kring, tydliggörande pedagogik. Habiliteringsutbildning på gymnasienivå, omvårdnadsprogrammet eller barn och fritidsprogrammet är grundkrav. Det är meriterande om du dessutom har högskoleutbildning som socialpedagog eller Yh utbildning aktiveringspedagog. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper som samarbetsförmåga, helhetssyn, ansvarstagande och intresse för utvecklingsarbete. Vi söker dig som är ansvarsfull, mogen och trygg. Du har ett professionellt, ödmjukt förhållningssätt och bemötande. Du är en trygg person med en stor förmåga att kunna reflektera kring varför situationer uppstår och utifrån det hitta lösningar i samverkan med brukare, kollegor och nätverk. Du ingår i ett sammanhang där det ställs höga krav på samarbetsförmåga. Du ska kunna möta den enskilde och dennes nätverk på ett professionellt serviceinriktat vis. Det kan förekomma rökning och pälsdjur i enskilda personers lägenhet där du ska arbeta.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Stödassistent jobb, Stödassistent Göteborg, Stödassistent Göteborgs stad, SDF Lundby
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stödassistent

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Nu står Taubeskolan, en skola i nutid med sikte på framtid inför sitt andra verksamshetsår. Skolan är vackert belägen vid Färjenäsparken på Västra Eriksberg. Antalet elever ökar stadigt och vi behöver bli fler vuxna i verksamheten. Nu söker vi dig som har det som krävs för att vara med att bygga upp och utveckla en ny skola. Skolan kommer att erbjuda mycket ändamålsenliga och vackra lokaler men också en utemiljö som väl lämpar sig för utomhuspedagogik. En viktig uppgift för skolan är att ge överblick och helhet och på vår skola kommer vi att på olika sätt lyfta fram miljöperspektivet samt att vi ingår i ett globalt sammanhang. Våra elever kommer att ha undervisning i engelska från år 1. Utöver läroplan och verksamhetsidé för Göteborgs stad kommer Taubeskolan att ta fäste i EU:s nyckelkompetenser. Kompetenser är definierade som förutsättningar för personlig utveckling, ett aktivt medborgarskap, social inkludering och anställningsbarhet. De åtta nycklarna är: - Kommunikation på modersmålet - Kommunikation på främmande språk - Digital kompetens - Social och medborgerlig kompetens - Initiativförmåga och företagaranda - Lära att lära - Kulturell medvetenhet och kulturella uttrycksformer - Matematiskt kunnande samt vetenskaplig och teknisk kompetens Alla pedagoger på skolan skall arbeta tillsammans med rektor för att utveckla skolan genom att granska, analysera och tolka. Vi skall aktivt undersöka vilka effekter våra insatser har på elevernas lärande. Nyckeln är en gemensam grund där alla bidrar med kompetens och engagemang. Taubeskolans skall vara en modern arbetsplats där nätbaserade lärresurser med enkelhet används i det dagliga arbetet. Vi har höga ambitioner och är övertygade om att vi kan leva upp till dem tillsammans! KVALIFIKATIONER Vi söker nu fritidspedagoger med adekvat utbildning och erfarenhet. En tjänst är riktad mot årskurs två. En tjänst som är riktad mot elever i årskurs 4-6 med diagnos inom autismspektrat. Ange i din ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av. Det här är jobbet för dig som är intresserad av ditt eget lärande och vill utvecklas vidare. Du vill tillsammans med dina kollegor skapa en grupp, där klimatet är tillåtande så att ni vågar vara nytänkande och kreativa. Vi arbetar nytt och du måste vara med att söka svar och hitta vägar framåt och därför behöver du vara trygg i din yrkesroll. Vi ger dig möjlighet att arbeta i nutid med sikte på framtid. Känner du dig träffad? Sök till Taubeskolan!
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i förskoleklass
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Nu står Taubeskolan, en skola i nutid med sikte på framtid inför sitt andra verksamhetsår. Skolan är vackert belägen vid Färjenäsparken på Västra Eriksberg. Antalet elever ökar stadigt och vi behöver bli fler vuxna i verksamheten. Nu söker vi dig som har det som krävs för att vara med att bygga upp och utveckla en ny skola. Skolan erbjuder mycket ändamålsenliga och vackra lokaler men också en utemiljö som väl lämpar sig för utomhuspedagogik. En viktig uppgift för skolan är att ge överblick och helhet och på vår skola kommer vi att på olika sätt lyfta fram miljöperspektivet samt att vi ingår i ett globalt sammanhang. Våra elever har undervisning i engelska från år 1. Utöver läroplan och verksamhetsidé för Göteborgs stad kommer Taubeskolan att ta fäste i EU:s nyckelkompetenser. Kompetenser är definierade som förutsättningar för personlig utveckling, ett aktivt medborgarskap, social inkludering och anställningsbarhet. De åtta nycklarna är: - Kommunikation på modersmålet - Kommunikation på främmande språk - Digital kompetens - Social och medborgerlig kompetens - Initiativförmåga och företagaranda - Lära att lära - Kulturell medvetenhet och kulturella uttrycksformer - Matematiskt kunnande samt vetenskaplig och teknisk kompetens Alla pedagoger på skolan skall arbeta tillsammans med rektor för att utveckla skolan genom att granska, analysera och tolka. Vi skall aktivt undersöka vilka effekter våra insatser har på elevernas lärande. Nyckeln är en gemensam grund där alla bidrar med kompetens och engagemang. Taubeskolans skall vara en modern arbetsplats där nätbaserade lärresurser med enkelhet används i det dagliga arbetet. Vi har höga ambitioner och är övertygade om att vi kan leva upp till dem tillsammans! KVALIFIKATIONER Vi söker en lärare i förskoleklass med adekvat utbildning och erfarenhet av arbete med elever med diagnos inom autismspektrat. Det här är jobbet för dig som är intresserad av ditt eget lärande och vill utvecklas vidare. Du vill tillsammans med dina kollegor skapa en grupp, där klimatet är tillåtande så att ni vågar vara nytänkande och kreativa. Vi arbetar nytt och du måste vara med att söka svar och hitta vägar framåt och därför behöver du vara trygg i din yrkesroll. Vi ger dig möjlighet att arbeta i nutid med sikte på framtid. Känner du dig träffad? Sök till Taubeskolan!
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Förskollärare, kom med och bygg upp nya Plejadgatans förskola
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER I månadsskiftet oktober/november ger sig Plejadgatans förskola ut på nya äventyr och inte bara byter lokaler utan även expanderar från tre till fyra avdelningar. De nya lokalerna ligger härligt placerade nära Götaälv och Campus Lindholmen. Praktiskt nära att ta sig till med såväl cykel som färja. Vi behöver nu förskollärare som vill vara med och bygga nytt och utveckla vår organisation. Vi behöver dig som är utbildad förskollärare, har lång erfarenhet och som kan arbeta med barn i alla åldrar på förskolan. Du kommer att ansvara för planering, genomförande, dokumentering och utvärdering av arbetet kring barns utveckling och lärande. Du kommer att vara delaktig i att skapa en god arbetsmiljö för förskolans barn och dig själv i samverkan med dina kollegor och förskolechef. Du arbetar målstyrt efter en helhetssyn på verksamhet och organisation. Vi vill att du bygger förtroendefulla relationer till barn och föräldrar, samt att du har god samarbetsförmåga, initiativförmåga och är flexibel. Du är intresserad av att reflektera tillsammans med barn och kollegor. Du vill att barn skall få experimentera, leka och utforska i en tillåtande miljö där de får möjligheter att vara individer med olika behov och kompetenser. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har förskollärarexamen, legitimation för att arbeta i förskolan och är bra på att strukturera och dokumentera. Du har god social kompetens och ett positivt förhållningssätt till alla du möter. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera och ser det som en styrka att man är fler i ett arbetslag och lyfter fram varandras kompetenser. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet; Du skall vara nyfiken! Din omgivning ser det genom att du visar intresse för andra genom att ställa frågor till såväl små som stora. Du skall älska att arbeta med och för människor! Barnen på förskolan ser det genom att du är en medupptäckare i deras vardag och ditt respektfulla bemötande mot varje individ. Läroplanes värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt i ord och handling. Du skall vara intresserad av ditt eget lärande! Du är en förebild för barnens lärande och därmed är du mån om att ständigt utvecklas vidare. Dina kollegor ser det genom att du vågar pröva nya metoder och arbetssätt.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, kom med och bygg upp nya Plejadgatans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, kom med och bygg upp nya Plejadgatans förskola

Förskollärare till Övre Hallegatans förskola
Vill du vara med och skapa världens bästa Lundby? Vi är en stadsdel i utveckling. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får allt mer citykaraktär. Idag har vi fler än 40 000 invånare. Lundbys 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vi erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt arbete med möjlighet att göra skillnad! ARBETSUPPGIFTER Övre Hallegatans förskola ligger centralt i Lundby med närhet till Keillers park och med en gård i anslutning till en mindre skog. Vi har "Grön flagg" och arbetar miljöinriktat. Vi arbetar även temainriktat och temat för i år är: "Matematik i vardagen". Förskolan består av fyra avdelningar, två 1-3 årsavdelningar och två 3-5 årsavdelningar. Vi vill skapa förutsättningar för att ge alla barn en så god utveckling som möjligt och låta barnen vistas i en miljö som stimulerar deras sinnen och gynnar deras lärande. Du har tillsammans med dina kollegor ansvar för den pedagogiska verksamheten med allt ifrån planering, genomförande och utvärdering/reflektion. Du skall kunna arbeta målstyrt efter en helhetssyn på verksamhet och organisation. Du skall vara öppen för nya idéer och andras tankar och våga ta egna initiativ för att utveckla vår verksamhet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har förskollärarutbildning eller är behörig lärare mot yngre åldrar och har arbetat minst ett par år i yrket. Vi vill även att du har goda kunskaper inom IKT och är van vid att arbeta med dator och lärplatta.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Övre Hallegatans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Övre Hallegatans förskola

Undersköterskor till Bemanningsenheten SDF Lundby
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Som undersköterska får du möjligheten att som timavlönad prova på arbetet inom samtliga verksamheter inom äldreomsorgen i vår stadsdel. Du ersätter ordinarie personal vid korttidsfrånvaro och anmäler själv vilka tider du kan arbeta. Du blir bokad via ett internetbaserat system när ett behov av vikarie uppstår på någon av våra enheter. KVALIFIKATIONER Det är ett krav att du är utbildad undersköterska, eller att du håller på att utbilda dig till undersköterska, sjuksköterska eller läkare. Anställningsformen ställer höga krav på flexibilitet eftersom arbetet kan innebära placeringsbesked med korta varsel. Hög anpassningsförmåga är en förutsättning för att snabbt sätta sig in i nya miljöer och därmed kunna bidra till en fungerande verksamhet.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till Bemanningsenheten SDF Lundby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till Bemanningsenheten SDF Lundby

Fritidspedagog till Toleredsskolan
Vill du vara med och skapa världens bästa Lundby? Lundby är en stadsdel i utveckling som får allt mer citykaraktär. Här byggs mycket nytt och idag har vi cirka 42 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vi erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad! ARBETSUPPGIFTER I Toleredsskolans verksamhet ingår grundskola, särskola och fritidshem. Skolan har drygt 500 elever i grundskolan och ca 20 elever i särskolan. Majoriteten av eleverna går i år 7-9. Medarbetarna består av ca 80 personer. Vi erbjuder en öppen, utvecklande och trivsam arbetsgemenskap. Som fritidspedagog kommer du att arbeta både i klass och inom fritidsomsorgen. Du har, tillsammans med dina kollegor, ansvar för att den pedagogiska verksamheten på avdelningen är av god kvalitet. En viktig del av arbetet är att bygga förtroendefulla relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du vill att eleverna ska få prova, leka och utforska i en miljö där de får möjlighet att vara individer med olika behov och kompetenser. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog eller lärare med inriktning mot fritidshem. Du skall vara väl förtrogen med fritidshemmens nya uppdrag och vara drivande i arbetet med att förverkliga dem verksamheten. Du ska vara trygg och tydlig, se till varje barns bästa och ha förmåga att skapa en meningsfull fritidsverksamhet. Du använder IT som ett naturligt verktyg i vardagen. Du kommer att arbeta i arbetslag och det är därför vikigt att du har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Känner du igen dig? Sök till oss!
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Toleredsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Toleredsskolan

Ledsagare
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Personligt Stöd i Lundby utför ledsagning till personer med Lss och SoL beslut. Vi rekryterar löpande nya ledsagare i nya och pågånde ärenden. Som ledsagare arbetar du med att följa brukaren på aktiviteter utanför hemmet. Det kan vara allt från att ta sig till en kurs, bassängträning eller för att bryta isolering. Du kommer få utbildning i social dokumentation och genomförandeplaner. För att sedan kunna föra sociala daganteckningar och upprätta en genomförandeplan tillsammans med brukaren och/eller dennes anhöriga/godman. KVALIFIKATIONER Vi ser till personlig lämplighet men omvårdnadsutbildning eller annan likvärdig utbildning är meriterande. Vi har krav på att man för skriftliga daganteckningar och därför bör du kunna uttrycka dig i svenska både i tal och skrift. Tidigare arbete med människor är meriterande.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Ledsagare jobb, Ledsagare Göteborg, Ledsagare Göteborgs stad, SDF Lundby
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledsagare

Stödassistent
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Vill du utnyttja din fulla kompetens, ser du möjligheter, är du intresserad? Vi söker dig som vill vara med och utveckla arbetet på flera av våra Boende med särskild service (BmSS)som är belägna på olika adresser utmed Älvstranden samt i övriga Lundby. Flera enheter samarbetar för lärande och erfarenhetsutbyte samt för en effektiv bemanning. Vi använder avancerad resursplanering (ARP) för att kunna nyttja våra personalresurser där de bäst behövs. Du kommer att vara basplacerad på ett av dessa BmSS, men du kommer också att arbeta på minst två av de andra enheterna i den mån det behövs. Du kommer vara en viktig del i att skapa en verksamhet präglad av individuell trygghet och möjlighet att utvecklas efter sina egna förutsättningar. Du kommer att ingå i en personalgrupp på mellan 6-15 personer inkluderat stöd från pedagog. Du kommer att medverka till att den habiliterande verksamheten bedrivs inom avsedda ramar och i enlighet med de individuella Genomförandeplanerna och LSS-lagstiftningen. Tillsammans med kollegor kommer du att ansvara för planering och utveckling av verksamheten. Du utför stöd i boendet och i aktiviteter utanför till samtliga brukare. Grunduppdraget innebär att varje brukare skall ges individuellt stöd utifrån ett habiliterande synsätt där ett anpassat pedagogiskt arbetssätt används. I uppdraget ingår att medverka i upprättandet och uppföljning av genomförandeplaner vilka utgör grunden i att kvalitetssäkra utifrån varje brukares individuella behov. Genom kontaktmannaskap där varje boende har en personal med ett större ansvar för att brukarens totala livssituation fungerar uppnås individuell trygghet, kontinuitet och helhetssyn. Du medverkar i upprättandet och efterföljandet av arbetspassbeskrivningar, arbetsrutiner, handlingsplaner, etc. All social dokumentation sker i databaser varvid vi ser att du har god datavana. KVALIFIKATIONER Du skall ha en för verksamheten lämplig utbildning, med inriktning mot autism. Du ska ha erfarenhet av arbete med personer med funktionshinder inom autismspektrum, neurologiska och intellektuella funktionsnedsättningar. Habiliteringsutbildning på gymnasienivå eller högskoleutbildning med pedagogisk inriktning, aktiveringspedagog eller KY-utbildning boendepedagog är exempel. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper som samarbetsförmåga, helhetssyn, ansvarstagande och intresse för utvecklingsarbete. Vi söker dig som är ansvarsfull, mogen och trygg, samt tycker om att arbeta inom flera olika verksamheter. Att du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt och bemötande ser vi som självklart. Du är en trygg person med en stor förmåga att kunna reflektera kring varför situationer uppstår och utifrån det hitta lösningar i samverkan med brukare, kollegor och nätverk. Du ingår i ett sammanhang där det ställs höga krav på samarbetsförmåga. Du ska kunna möta den enskilde och dennes nätverk på ett professionellt och serviceinriktat vis. Flerårig erfarenhet av och kunskap om målgruppen är ett erfarenhetskrav.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Stödassistent jobb, Stödassistent Göteborg, Stödassistent Göteborgs stad, SDF Lundby
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stödassistent

Vikarie inom funktionshinder, Bemanningsenheten SDF Lundby
Vill du vara med och skapa världens bästa Lundby? Lundby är en stadsdel i utveckling som får allt mer citykaraktär. Här byggs mycket nytt och idag har vi cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vi erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad! ARBETSUPPGIFTER Som timavlönad får du möjligheten att prova på arbetet inom samtliga verksamheter inom funktionshinder i vår stadsdel. Du ersätter ordinarie personal vid korttidsfrånvaro och anmäler själv vilka tider du kan arbeta. Du blir bokad via ett internetbaserat system när ett behov av vikarie uppstår på någon av våra enheter. KVALIFIKATIONER Önskvärt är utbildning inom funktionshinder alternativt pågående studier på socionom-, psykolog-, lärarprogrammet eller motsvarande. Anställningsformen ställer höga krav på flexibilitet eftersom arbetet kan innebära placeringsbesked med korta varsel. Hög anpassningsförmåga är en förutsättning för att snabbt sätta sig in i nya miljöer och därmed kunna bidra till en fungerande verksamhet.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarie inom funktionshinder, Bemanningsenheten SDF Lundby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarie inom funktionshinder, Bemanningsenheten SDF Lundby

Förskollärare till Toleredsgatans förskola
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Toleredsgatans förskola ligger granne med härliga Hisingsparken i ett lugnt område vid foten av Slättadamm i Lundby. Förskolan har fem förskoleavdelningar med åldern 1-5. Vi jobbar i arbetslag och har ett välutvecklat samarbete med kollegorna på huset. Vi arbetar mycket med bemötande och förhållningssätt gentemot barn och föräldrar. Under våren har vi även gjort en satsning på digitala verktyg i verksamheten och på arbetet med ma/no. Dina arbetsuppgifter blir att tillsammans med kollegor och chef utveckla arbetet på avdelningen och på enheten. Tillsammans med övriga pedagoger på förskolan ansvarar du för att miljön på förskolan och avdelningen är inspirerande, lärorik och lustfylld. Du ansvarar för att den pedagogiska verksamheten är av god kvalitet och målstyrd i enlighet med våra olika styrdokument med helhetssyn på verksamhet och organisation. KVALIFIKATIONER Du skall kunna arbeta målstyrt efter en helhetssyn på verksamhet och organisation. Vi vill att du är intresserad av att utveckla ett nära samarbete med föräldrarna och aktivt arbeta för att ge dem inflytande i verksamheten. Du skall vara öppen för nya idéer och andras tankar och våga ta egna initiativ för att föra vår verksamhet framåt. Vi vill att du har ett positivt lösningsinriktat förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och personal Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller lärare med inriktning mot förskola. Du behöver kunna ta ett aktivt ansvar för att driva och utveckla den sytematiska planeringen av verksamheten tillsammans med dina kollegor. Vi vill ha den bästa verksamheten för våra barn och du bör därför ha en vilja att utvecklas i din roll som kollega, förebild och pedagog. Vi önskar att du har minst ett års erfarenhet, helst mer.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Toleredsgatans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Toleredsgatans förskola

Stödassistent inom boendestöd
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Inom området Arbetsmarknad/Sysselsättning i SDF Lundby finns två boendestödsgrupper samt ett motivationsteam mot missbruksproblematik tillsammans i en utförarenhet. Om erforderliga beslut fattas söker vi nu dig som vill ha en fast tjänst med ett uppdrag som spänner över båda boendestödsteamen. Arbetet som boendestödjare skall bidra till att människor uppnår ökad självständighet i sitt boende, i sociala sammanhang och i sysselsättning/arbetsliv. Insatsen beviljas enligt Socialtjänstlagen och ska dokumenteras enligt gällande lag och riktlinjer. Insatserna kan handla om att skapa struktur och rutiner, stöd att få och behålla sociala kontakter och en meningsfull sysselsättning. Stödet kan bestå av både praktisk hjälp och motiverande stöd som kan variera över tid och i omfattning beroende på den enskildes aktuella behov. Tyngdpunkten i din roll blir att erbjuda service och omvårdnad till de brukare som har stort behov av detta, men också att vara en resurs/löpare som flexibelt kan stötta upp när omsorgsbehovet förändras i olika ärenden. I uppdraget kan också ingå att som kontaktperson för ett antal brukare ansvara för upprättande och uppföljning av genomförandeplaner. Tillsammans med övrig personal ansvarar du för planering och utveckling av verksamheten. Under 2013 har vi också gått in i arbetssättet optimerad bemanning, vilket på sikt kan betyda att resurspass behöver göras även i andra verksamheter. Eftersom boendestödet är en insats som tenderar att öka (också på grund av att stadsdelen växer) så har detta dock inte blivit en reell verklighet i vår verksamhet ännu. KVALIFIKATIONER Du ska ha en för verksamheten lämplig utbildning, så som gymnasial utbildning med inriktning mot habilitering/rehabilitering/omsorgutbildning, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker dig som har en generell och bred kompetens i att arbeta med våra målgrupper, dvs personer med psykiska, neuorpsykiatriska, intellektuella och/eller kognitiva funktionsnedsättningar. Kunskap om omvårdnad/omsorg i livets slutskede är en merit (då vi saknar denna kompetens i vår verksamhet). Att du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt och bemötande är en självklarhet. Du kommer att ingå ett sammanhang där det ställs höga krav på samarbetsförmåga och ansvarstagande. Du ska kunna skapa och upprätthålla goda professionella relationer med brukares nätverk och övriga aktörer då detta är till gagn för brukaren. Du ska ha förmåga att arbeta självständigt. Du har ett pedagogiskt syn- och arbetssätt. Körkort B är önskvärt, men ej ett krav. För att få till en jämnare könsfördelning i gruppen ser vi gärna manliga sökande.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Stödassistent inom boendestöd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stödassistent inom boendestöd

Barnskötare till Bemanningsenheten SDF Lundby
Vill du vara med och skapa världens bästa Lundby? Lundby är en stadsdel i utveckling som får allt mer citykaraktär. Här byggs mycket nytt och idag har vi cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vi erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad! ARBETSUPPGIFTER Som timavlönad barnskötare i Bemanningsenheten SDF Lundby får du chansen att arbeta på samtliga förskoleverksamheter i vår stadsdel. Du ersätter ordinarie personal vid korttidsfrånvaro och anmäler själv vilka tider du kan arbeta. Du blir bokad via ett internetbaserat system när ett behov av vikarie uppstår på någon av våra enheter. KVALIFIKATIONER Barnskötareutbildning är ett krav. Anställningsformen ställer höga krav på flexibilitet eftersom arbetet kan innebära placeringsbesked med korta varsel. Hög anpassningsförmåga är en förutsättning för att snabbt sätta sig in i nya miljöer och därmed kunna bidra till en fungerande verksamhet.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare till Bemanningsenheten SDF Lundby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare till Bemanningsenheten SDF Lundby

Förskollärare till Bemanningsenheten SDF Lundby
Vill du vara med och skapa världens bästa Lundby? Lundby är en stadsdel i utveckling som får allt mer citykaraktär. Här byggs mycket nytt och idag har vi cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vi erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad! ARBETSUPPGIFTER Som timavlönad förskollärare i Bemanningsenheten SDF Lundby får du chansen att arbeta på samtliga förskoleverksamheter i vår stadsdel. Du ersätter ordinarie personal vid korttidsfrånvaro och anmäler själv vilka tider du kan arbeta. Du blir bokad via ett internetbaserat system när ett behov av vikarie uppstår på någon av våra enheter. KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning är önskevärt. Anställningsformen ställer höga krav på flexibilitet eftersom arbetet kan innebära placeringsbesked med korta varsel. Hög anpassningsförmåga är en förutsättning för att snabbt sätta sig in i nya miljöer och därmed kunna bidra till en fungerande verksamhet.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Bemanningsenheten SDF Lundby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Bemanningsenheten SDF Lundby

Socialsekreterare till Enheten för försörjningsstöd
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Enheten för försörjningsstöd inom SDF Lundby arbetar med att utreda, bedöma och fatta beslut om rätten till ekonomiskt bistånd enligt SoL. Arbetet innebär förändringsarbete- och motivationsarbete med männiksor som av olika anledningar står utan egen försörjning. Målet i arbetet är självförsörjning. Ett bra mottagande och god kontakt med brukare är också en viktig del i verksamheten och uppdraget. I arbetet ingår att driva och utveckla samverkan med övriga enheter inom sektorn samt andra aktörer såsom Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Hälso- och sjukvården. KVALIFIKATIONER Vi vill at du har en socionomexamen. Du tycker om att ha mycket att göra och kan prioritera. Du är en i grunden positiv person som ser utmaningar som de positiva möjligheter det är. Du är social och har en bra balans i rollen som tjänsteman inom myndighetsutövning samt har en bra förmåga att fungera i arbetsgruppen. Förmåga till att skapa förtroende och ge ett respektfullt bemötande är viktiga personliga egenskaper. Vi värdesätter att du är kreativ, initiativtagande och vill vara med och påverka utvecklingen av samverkan. Du skall vara väl förtrogen i gällande lagstiftning rörande SoL samt processen kring att fatta beslut och göra bedömningar rörande ekonomiskt bistånd. Då arbetet ofta är komplext är det en fördel om du snabbt kan hitta enkla tydliga lösningar på situationer som kan uppstå i ärenden. Datorvana och god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift är en förutsättning för arbetet. Erfarenhet av arbete inom socialtjänsten med att handlägga ekonomiskt bistånd är meriterande.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till Enheten för försörjningsstöd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till Enheten för försörjningsstöd

Förskollärare till Wieselgrensgatans förskola
Vill du vara med och skapa världens bästa Lundby? Lundby är en stadsdel i utveckling som får allt mer citykaraktär. Här byggs mycket nytt och idag har vi cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vi erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad! ARBETSUPPGIFTER Tjänsterna är en tillsvidareanställning i Lundby med placering på förskolan Wieselgrensgatan 11. Förskolan är nybyggd och startade i december 2012. Förskolan ligger centaralt i Lundby i närheten av bibliotek, stadsdelshus och Wieselgrensplatsen. Det finns mycket goda kommunikationer med både buss och spårvagn i närheten. Då förskolan är ny har vi fokuserat på trygghet och trivsel men även kommunikation i alla dess former som till exempel språk och skapande. Just nu har vi barn i åldern 1-4 år men kommer i framtiden ha barn mellan 1 och 5 år. Hos oss är älla barn välkomna och har du erfarenhet av eller intresse för att arbeta med barn med funktionsnedsättning är det en merit. Vi vill skapa en tillåtande miljö där barn får möjlighet att leka, exprimentera och utforska omvärlden utifrån sina olika behov och erfarenheter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig förskollärare. Du är trygg i din yrkesroll och har lätt för att samarbeta men kan även arbeta självständigt och driva utvecklingen framåt. Du medverkar till att utveckla ett gott samarbete med föräldrarna och har förtroendefulla relationer med barn, kollegor och föräldrar. Du ska ha en helhetssyn på barns lärande och utveckling som är väl förankrat i Lpfö och ta ansvar för att den pedagogiska verksamheten är av god kvalitet.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Wieselgrensgatans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Wieselgrensgatans förskola

Lärar/Pedagog-vikarie till Toleredsskolan
Vill du vara med och skapa världens bästa Lundby? Lundby är en stadsdel i utveckling som får allt mer citykaraktär. Här byggs mycket nytt och idag har vi cirka 42 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vi erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad! ARBETSUPPGIFTER I Toleredsskolans verksamhet ingår grundskola, särskola och fritidshem. Skolan har drygt 500 elever i grundskolan och ca 25 i särskolan, majoriteten av eleverna går i år 7-9. Medarbetarna består av ca 80 personer. Vi erbjuder en öppen, utvecklande och trivsam arbetsgemenskap. Som "springvikarie" kommer du att vikariera vid ordinarie personals frånvaro. Du skall vara beredd att undervisa i alla ämnen på grundskolan och även kunna vikariera i förskoleklass och på fritidshemmet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har någon erfarenhet av eller utbildning inom pedagogiskt arbete. Du ska vara mycket flexibel och kunna rycka in där det behövs. Vi söker dig som är nyfiken och initiativrik och vågar pröva nya möjligheter och arbetssätt. Vi vill ha den bästa verksamheten för våra elever och du bör därför ha en vilja att utvecklas i din roll som kollega, förebild och pedagog. Känner du igen dig? Sök till oss!
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärar/Pedagog-vikarie till Toleredsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärar/Pedagog-vikarie till Toleredsskolan

Textillärare till Bjurslättsskolan
Vill du vara med och skapa världens bästa Lundby? Lundby är en stadsdel i utveckling som får allt mer citykaraktär. Här byggs mycket nytt och idag har vi cirka 42 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vi erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad! ARBETSUPPGIFTER Bjurslättsskolan ligger centralt i Lundby och är en F-6 skola. Vi är en ganska liten skola vilket ger oss möjlighet att se alla elever och prioritera hög personaltäthet i våra klasser. Vi är också en skola som satsar stort på IT. Alla pedagoger på skolan arbetar tillsammans för att utveckla skolan genom att granska, analysera och tolka. Vi reflekterar aktivt och undersöker vilka effekter våra insatser har på elevernas lärande. Nyckeln är en gemensam grund där alla bidrar med kompetens och engagemang. Vi har höga ambitioner med elevernas kunskapsutveckling i fokus och är övertygade om att vi kan leva upp till dem tillsammans! KVALIFIKATIONER Vi söker behörig textillärare. Vi söker grundskollärare med inriktning mot textilslöjd. Meriterande är om du har sva utbildning. Du har lust och förmåga att arbeta med elever och bygga relationer samt god samarbetsförmåga både tillsammans med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi arbetar nytt och måste vara med att söka svar och vägar framåt och därför behöver du vara trygg i din yrkesroll. Vi ger dig möjlighet att arbeta i nutid med sikte på framtid. Vi ger våra elever en trygg miljö att kunna ta till sig och utveckla sitt lärande i genom att elevernas vardag präglas av goda strukturer och tydligt ledarskap.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Textillärare till Bjurslättsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textillärare till Bjurslättsskolan

Områdeschef Hemtjänst SDF Lundby
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Sektor Äldreomsorg/Hälso- och sjukvård i Lundby består av de tre områdena Hemtjänst, Äldreboende samt Bistånd/förebyggande/hälso- och sjukvård. Områdesindelning är nu för översyn och områdesindelningen kan komma att ändras. Som områdeschef för hemtjänst är du direkt underställd sektorschefen och ansvarar för hemtjänsten i Lundby. Du är en del av ledningsgruppen för sektorn. Uppdraget utgår från kommunfullmäktiges och stadsdelens mål där områdeschefen ansvarar för ledning och styrning av verksamheten. Som områdeschef har du resultatansvar för ekonomi, personal och verksamhet. Du ansvarar för att utveckla ledarskapet inom verksamheten, både i ledningsgruppen och på individnivå. En viktig uppgift är att coacha och stödja enhetscheferna i deras uppdrag. Du kommer att vara närmsta chef för sju till nio enhetschefer. Områdets uppdrag innefattar att tillsammans med sektorschef och övriga områdeschefer inom sektorn ha ett helhetsansvar för utvecklingen av äldreomsorg och hälso- och sjukvård i stadsdelen Lundby. Sektorns arbetssätt för att leda och styra verksamheten bygger på ett nära samarbete mellan sektorschef, områdeschefer, ekonom, verksamhetsutvecklare och enhetschefer. Som områdeschef initierar och driver du utvecklingsfrågorna för hemtjänsten i Lundby i nära samarbete med externa kontakter och stadsdelens chefer. Du deltar tillsammans med områdescheferna i Göteborsg stad i arbetet med att utveckla hemtjänsten utefter den styrande lagstiftningens intentioner och de politiska målen. KVALIFIKATIONER Det är ett krav med socionomexamen/social omsorgsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av chef/ledarskap som inkluderar personal-, verksamhets- och budgetansvar, är även det ett krav. Tidigare erfarenhet som chef på strategisk nivå, samt erfarenhet av projekt-, utvecklings- och förändringsarbete är meriterande. Du skall ha förmåga att • kommunicera på ett sätt som skapar delaktighet inom organisationen • samverka inom och utom förvaltningen • tillämpa lagar och förordningar, utifrån din specifika roll, men också utifrån de villkor som gäller all kommunal/offentlig verksamhet • tillämpa de styr- och kvalitetsverktyg som används i Göteborgs stad, på ett sätt som formar verksamheten i den riktning som de strategiska målen anger • se organisationen som en del av staden • identifiera behov av och leda arbete med utvecklings- och förändringsarbete inom verksamheten. I Göteborgs Stad utgår vi från sju ledarkriterier vid alla chefsrekryteringar. De är: påverka andra, lyhördhet, social säkerhet, förändringsorientering, mål- och resultatorientering, analytisk förmåga samt helhetssyn.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Områdeschef Hemtjänst SDF Lundby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Områdeschef Hemtjänst SDF Lundby

Socialsekreterare på barn och ungdomsenheten
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER En av medarbetarna på Barn- och ungdomsenheten går på föräldraledighet och vi söker hennes ersättare. Som socialsekreterare på barn och ungdomsenheten arbetar du med alla de förekommande arbetsuppgifter som ingår i socialtjänstens myndighetsutövning för barn och unga. Du utreder enligt SoL och LVU för målgruppen 0-20 år. Du möter barn, ungdomar och deras föräldrar. I arbetet ingår också att följa upp beslutade insatser för målgruppen. Du utreder enligt BBIC. KVALIFIKATIONER Du ska ha socionomutbildning och tidigare erfarenhet av myndghetsutövande arbete inom socialtjänsten. Du har kunskap och intresse för att jobba med myndighetsutövning för barn och ungdomar. Tidigare erfarenhet av arbete med barn och unga samt erfarenhet av BBIC är meriterande.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare på barn och ungdomsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare på barn och ungdomsenheten

Socialsekreterare på barn och ungdomsenheten
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER En av medarbetarna på Barn- och ungdomsenheten går vidare till annan tjänst så nu söker vi dig med kunskap och intresse för att jobba med myndighetsutövning för barn och ungdomar. Som socialskereterare på barn och ungdomsenheten arbetar du med alla de förekommande arbetsuppgifter som ingår i socialtjänstens myndighetsutövning för barn och unga. Du utreder enligt SoL och LVU för målgruppen 0-20 år. Du möter barn, ungdomar och deras föräldrar. I arbetet ingår också att följa upp beslutade insatser för målgruppen. Du utreder enligt BBIC. KVALIFIKATIONER Du ska ha socionomutbildning och tidigare erfarenhet av myndghetsutövade arbete inom socialtjänsten. Tidigare erfarenhet av arbete med barn och unga samt erfarenhet av BBIC är meriterande.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare på barn och ungdomsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare på barn och ungdomsenheten

Skrivhjälp BBIC utredningar
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Myndighetsutövning Barn & Unga i SDF Lundby har i uppdrag att utifrån ansökan/anmälan samt uppföljning av beviljade insatser med stöd av gällande lagstiftning, SOL och LVU bedriva myndighetsutövning. Barn och ungdomsenhetens målgrupp är barn och ungdomar 0-20 år och deras föräldrar. Arbetet på enheten bedrivs utifrån BBIC. Vi söker socialsekreterare som under ett par månader kan arbeta med att sammanställa BBIC-utredningar utifrån befintlig dokumentation. Arbetet innebär inte några besök eller kontakter med klienter. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som har kunskap och erfarenhet av att skriva BBIC-utredningar och är utbildad socionom. Du tycker om att skriva, är effektiv och kan koncentrera dig på din uppgift. Du värdesätter att göra ett kvalitativt arbete och klarar av att arbeta självständigt. Har du erfarenhet av att arbeta i datasystemet Treserva är detta meriterande men inte ett krav.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Skrivhjälp BBIC utredningar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skrivhjälp BBIC utredningar

Trä-och metallslöjdslärare, Bräckeskolan
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Bräckeskolan är en F-9 skola med fritidshem. Skolan har c:a 470 elever och kompetent personal med stort engagemang. Skolan ligger vackert placerad vid Krokängsparken, Eriksberg. Vi strävar alla efter att skapa en stimulerande lärmiljö. Vi vill ge våra elever trygghet, gemenskap, självständighet och indiviuella möjligheter. Detta gör vi genom att vara engagerade, medvetna, rättvisa, tydliga och lyhörda. Tjänsten innebär undervisning åk 3-9 i trä-och metallslöjd. KVALIFIKATIONER Du är behörig slöjdlärare och är väl insatt i styrdokumenten. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och du har ett positivt förhållningssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning i grundskola.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Trä-och metallslöjdslärare, Bräckeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trä-och metallslöjdslärare, Bräckeskolan

Kommunikatör
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Information och kommunikation är en grundförutsättning för att Göteborgs Stad ska kunna utveckla och förstärka demokratin och för att göteborgarna ska kunna tillvarata sina demokratiska rättigheter. Därför betraktas informationsarbete inom Göteborgs Stad som en kvalificerad strategisk fråga. Som kommunikatör i Lundby stadsdelsförvaltning arbetar du på utvecklingsavdelningen. Här finns nio utvecklingsledare med olika fördjupningsområden, samt en kanslienhet. Utvecklingsavdelningen fungerar som internkonsult men är också initiativtagare till olika gränsöverskridande processer. Stadsdelsförvaltningen är organiserad i fyra sektorer • Äldreomsorg samt hälso- och sjukvård • Utbildning • Individ- och familjeomsorg samt funktionshinder • Kultur och fritid samt intern service samt de tre stödfunktionerna ekonomi-, HR- och utvecklingsavdelning. Du kommer att arbeta närmare en eller två av sektorerna med att stötta chefer och ledningsgrupper när det gäller kommunikationsplanering, genomförande och analys. Uppdragets innehåll styrs av behov och situation. Arbetsuppgifterna består av allt från att ta ansvar för och utföra konkreta arbetsuppgifter till att agera bollplank, utbilda chefer, ta fram modeller för kommunikation och lösa uppgifter tillsammans med chefer och ledningsgrupper. Som utvecklingsledare kan du också få uppdrag som ligger utanför ditt direkta fördjupningsområde kommunikation. Du har ett nära samarbete med övriga utvecklingsledare och stödfunktioner. Som stadsdelsförvaltning samarbetar vi också med övriga förvaltningar och bolag inom Göteborgs Stad. Du har ett dagligt samarbete med förvaltningens övriga tre kommunikatörer när det gäller bland annat produktion av våra tidningar och andra trycksaker, publicering av nyheter på hemsida och intranät och att långsiktigt planera, samordna och utveckla förvaltningens externa och interna kommunikation. Du kommer också att bidra i kommunikationsarbetet i projekt som är gemensamma för Göteborgs Stad. Kommunikationsuppdragen fördelas och hanteras gemensamt, men du har huvudansvar för några delar. KVALIFIKATIONER Högskoleexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande är ett krav. Som utvecklingsledare med fördjupningsområde kommunikation har du • förmåga att förstå organisationens sätt att fungera och utvecklas, exempelvis hur visioner, mål, värderingar, strategier, strukturer, regler och kulturer inverkar och påverkar genomförandet av uppdraget • mycket god kommunikativ förmåga och ett konsultativt och situationsanpassat arbetssätt • förmåga till helhetssyn och att analysera och hantera komplexa sammanhang • förmåga att självständigt initiera, planera, driva, fullfölja och utvärdera processer • förmåga att påverka andra, leda och driva uppdrag mot angivna mål • förmåga att skapa och behålla goda samarbetsrelationer Du ska ha • erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete • erfarenhet från arbete på motsvarande nivå i större organisation exempelvis förvaltning, bolag eller inom näringslivet • erfarenhet av webbpublicering, trycksaksproduktion och beställning av informationsmaterial • god stilistisk förmåga, lätt för att skriva lättläst och språkligt korrekt • kunskap om och erfarenhet av media • förmåga att målgruppsanpassa form och innehåll • god kunskap i engelska och gärna ytterligare språk Det är ett plus om du också har • kunskaper i layout och digitala layout-verktyg • gärna fotovana och/eller kunskap om digitala verktyg för webbpublicering av ljud och film
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunikatör jobb, Kommunikatör Göteborg, Kommunikatör Göteborgs stad, SDF Lundby
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunikatör

Intern Service söker måltidsbiträden för timvikariat
Vill du vara med och skapa världens bästa Lundby? Lundby är en stadsdel i utveckling som får allt mer citykaraktär. Här byggs mycket nytt och idag har vi cirka 42 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vi erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad! ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta inom Intern Service som säljer tjänster till hela Lundby stadsdelsförvaltning inom måltid, städ, fastighet och bemanning. Intern Service är ett ganska nytt område och under 2013 kommer vi att arbeta med vårt varumärke för att alltid ge det bästa till våra kunder. Nu söker vi dig som för kortare och längre perioder vill vara en del i detta arbete! Du arbetar för att varje barn på förskolan och i grundskolan får näringsriktiga måltider och rena, fräscha lokaler. Du samarbetar med pedagoger, barn och dina kollegor i måltidsverkamheten. Du följer de rutiner som finns för verksamheten, till exempel egenkontroll och inköp i enlighet med Göteborgs Stads avtal. I köket består arbetsuppgifterna av att göra frukost, förbereda för lunch och mellanmål samt disk efter måltid. Du beställer och tar emot varor. På vissa arbetsplatser ingår även städ av förskolans lokaler. Arbetsuppgifterna består då bland annat av att städa entréer, toaletter och golv utifrån ett effektivt, ergonomiskt och miljövänligt tänk. KVALIFIKATIONER Du har gymnasieutbildning, helst restaurang och storkök. Du kan också ha gått en KY-utbildning med inriktning mot restaurang och storkök. Du är strukturerad och tycker om att arbeta självständigt men har lätt för att samarbeta. Du förstår ditt uppdrag och hur det påverkar verksamheten. För dig är det självklart att vara ett ansikte utåt för Intern Service och kommunicera med kunderna. På många av våra förskolor arbetar man ensam inom kök och städ. Det ställer stora krav på språklig förmåga och förmåga att kunna ta till sig skriftliga instruktioner. För att kunna hantera beställningsportaler, elektroniskt personalsystem och e-post behöver du ha grundläggande it-kunskaper.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Intern Service söker måltidsbiträden för timvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Intern Service söker måltidsbiträden för timvikariat

Stödassistent
Vill du vara med och skapa världens bästa Lundby? Lundby är en stadsdel i utveckling som får allt mer citykaraktär. Här byggs mycket nytt och idag har vi cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vi erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad! ARBETSUPPGIFTER I området Krabbeliderna startade i maj 2013, en helt ny Bostad med särskild service, enligt LSS för 6 vuxna personer med autism, grava till måttliga intellektuella funktionsnedsättningar och utmanande beteende. Vill du vara med och utveckla det moderna boendet och utnyttja din fulla kompetens? Då ska du söka till krabbeliderna! Du kommer att ingå i en fantastisk personalgrupp på 24 personer inkluderat två stödpedagoger. I dina arbetsuppgifter ingår alla förekommande sysslor i ett hem och att utifrån genomförandeplanen ge individuellt stöd utifrån var och ens behov. Att utveckla verksamheten, upprätta och följa upp genomförandeplan, arbetspassbeskrivningar, arbetsrutiner, handlingsplaner, etc, ingår också i dina arbetsuppgifter. All social dokumentation sker i datorn varvid vi ser att du har god datavana. Du kommer att vara kontaktpersonal till en brukare, med ett större ansvar för personens totala livssituation i samverkan med God man, anhöriga och övrigt professionellt nätverk. KVALIFIKATIONER Du skall ha en för verksamheten lämplig utbildning, med inriktning autism, såsom habiliteringsutbildning på gymnasienivå eller högskoleutbildning som socialpedagog, aktiveringspedagog eller annan YH utbildning. Då det förekommer utmanande beteende, är det viktigt att du har ett lösningsfokuserat arbetssätt och kunskap/utbildning om lågaffektivt bemötande. Vi förutsätter att du har arbetat med tydliggörande pedagogik och AKK. Du ska ha flera års erfarenhet av arbete med personer med autism, grava till måttliga intellektuella funktionsnedsättningar och utmanande beteende. Vi söker dig som är ansvarsfull, mogen och trygg och har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Stödassistent jobb, Stödassistent Göteborg, Stödassistent Göteborgs stad, SDF Lundby
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stödassistent

Fritidspedagog/socialpedagog till Taubeskolan
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Nu står Taubeskolan, en skola i nutid med sikte på framtid inför sitt andra verksamshetsår. Skolan är vackert belägen vid Färjenäsparken på Västra Eriksberg. Antalet elever ökar stadigt och vi behöver bli fler vuxna i verksamheten. Nu söker vi dig som har det som krävs för att vara med att bygga upp och utveckla en ny skola. Skolan kommer att erbjuda mycket ändamålsenliga och vackra lokaler men också en utemiljö som väl lämpar sig för utomhuspedagogik. En viktig uppgift för skolan är att ge överblick och helhet och på vår skola kommer vi att på olika sätt lyfta fram miljöperspektivet samt att vi ingår i ett globalt sammanhang. Våra elever har undervisning i engelska från åk 1. Utöver läroplan och verksamhetsidé för Göteborgs stad kommer Taubeskolan att ta fäste i EU:s nyckelkompetenser. Kompetenser är definierade som förutsättningar för personlig utveckling, ett aktivt medborgarskap, social inkludering och anställningsbarhet. De åtta nycklarna är: - Kommunikation på modersmålet - Kommunikation på främmande språk - Digital kompetens - Social och medborgerlig kompetens - Initiativförmåga och företagaranda - Lära att lära - Kulturell medvetenhet och kulturella uttrycksformer - Matematiskt kunnande samt vetenskaplig och teknisk kompetens Alla pedagoger på skolan skall arbeta tillsammans med rektor för att utveckla skolan genom att granska, analysera och tolka. Vi skall aktivt undersöka vilka effekter våra insatser har på elevernas lärande. Nyckeln är en gemensam grund där alla bidrar med kompetens och engagemang. Taubeskolans skall vara en modern arbetsplats där nätbaserade lärresurser med enkelhet används i det dagliga arbetet. Vi har höga ambitioner och är övertygade om att vi kan leva upp till dem tillsammans! KVALIFIKATIONER Vi söker nu fritidspedagog/socialpedagog med adekvat utbildning och erfarenhet. Du bör ha dokumenterad erfarenhet av arbete med barn inom autismspektrat. Tjänsten är riktad mot elever i årskurs 4-6 med diagnos inom autismspektrat. Om du vill vara med på tåget och vara delaktig i att bygga upp Taubeskolan under vårt andra läsår är det dags att söka nu, snart har vi fyllt vårt hus med kompetent personal. Det här är jobbet för dig som är intresserad av ditt eget lärande och vill utvecklas vidare. Du vill tillsammans med dina kollegor skapa en grupp, där klimatet är tillåtande så att ni vågar vara nytänkande och kreativa. Vi arbetar nytt och du måste vara med att söka svar och hitta vägar framåt och därför behöver du vara trygg i din yrkesroll. Vi ger dig möjlighet att arbeta i nutid med sikte på framtid. Känner du dig träffad? Sök till Taubeskolan!
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/socialpedagog till Taubeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/socialpedagog till Taubeskolan

Förskollärare till Taubeskolan
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Nu står Taubeskolan, en skola i nutid med sikte på framtid inför sitt andra verksamshetsår. Skolan är vackert belägen vid Färjenäsparken på Västra Eriksberg. Antalet elever ökar stadigt och vi behöver bli fler vuxna i verksamheten. Nu söker vi dig som har det som krävs för att vara med att bygga upp och utveckla en ny skola. Skolan kommer att erbjuda mycket ändamålsenliga och vackra lokaler men också en utemiljö som väl lämpar sig för utomhuspedagogik. En viktig uppgift för skolan är att ge överblick och helhet och på vår skola kommer vi att på olika sätt lyfta fram miljöperspektivet samt att vi ingår i ett globalt sammanhang. Våra elever har undervisning i engelska från åk 1. Utöver läroplan och verksamhetsidé för Göteborgs stad kommer Taubeskolan att ta fäste i EU:s nyckelkompetenser. Kompetenser är definierade som förutsättningar för personlig utveckling, ett aktivt medborgarskap, social inkludering och anställningsbarhet. De åtta nycklarna är: - Kommunikation på modersmålet - Kommunikation på främmande språk - Digital kompetens - Social och medborgerlig kompetens - Initiativförmåga och företagaranda - Lära att lära - Kulturell medvetenhet och kulturella uttrycksformer - Matematiskt kunnande samt vetenskaplig och teknisk kompetens Alla pedagoger på skolan skall arbeta tillsammans med rektor för att utveckla skolan genom att granska, analysera och tolka. Vi skall aktivt undersöka vilka effekter våra insatser har på elevernas lärande. Nyckeln är en gemensam grund där alla bidrar med kompetens och engagemang. Taubeskolans skall vara en modern arbetsplats där nätbaserade lärresurser med enkelhet används i det dagliga arbetet. Vi har höga ambitioner och är övertygade om att vi kan leva upp till dem tillsammans! KVALIFIKATIONER Vi söker nu ytterligare en förskollärare med adekvat utbildning och erfarenhet. Du skall ha erfarenhet och intresse av att stödja barn inom autismspektrat. Om du vill vara med på tåget och vara delaktig i att bygga upp Taubeskolan under vårt andra läsår är det dags att söka nu, snart har vi fyllt vårt hus med kompetent personal. Det här är jobbet för dig som är intresserad av ditt eget lärande och vill utvecklas vidare. Du vill tillsammans med dina kollegor skapa en grupp, där klimatet är tillåtande så att ni vågar vara nytänkande och kreativa. Vi arbetar nytt och du måste vara med att söka svar och hitta vägar framåt och därför behöver du vara trygg i din yrkesroll. Vi ger dig möjlighet att arbeta i nutid med sikte på framtid. Känner du dig träffad? Sök till Taubeskolan!
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Taubeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Taubeskolan

Erfarna förskollärare till Team Tolered SDF Lundby
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker erfarna förskollärare till två av teamets förskolor. Toredalsgatans förskola och Toleredsgatans förskola. Båda förskolorna ligger centralt i stadsdelen, nära kommunikation, skog och natur. På båda förskolorna arbetar vi i arbetslag där vi jobbar tillsammans med andra avdelningar, kollegor på huset. Vi arbetar mycket med bemötande och förhållningssätt gentemot barn och föräldrar. Dina arbetsuppgifter blir att tillsammans med kollegor och chef utveckla arbetet på avdelningen, huset och i hela teamet. Tillsammans med övrig personal på förskolan ansvarar du för att miljön på förskolan och avdelningen är inspirerande, lärorik och lustfylld. Här kommer du som erfaren förskollärare ha ett särskilt ansvar. Du ansvarar för att verksamheten är målstyrd i enlighet med våra olika styrdokument med helhetssyn på verksamheten och organisationen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har förmåga att ta ansvar för att följa upp, kommunicera barnets lärande och utveckling med föräldrarna. Du ska också ha förmåga att leda och organisera arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas. Den ska grundas på ömsesidig respekt och omtanke. Detta ska ske i samverkan med kollegor och föräldrar. Du ska också i nära samarbete med din chef delta i skolutvecklingen på förskoleenheten. Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller lärare mot yngre åldrar. Vi önskar att du har några års erfarenhet av arbete i förskolas verksamhet.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna förskollärare till Team Tolered SDF Lundby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna förskollärare till Team Tolered SDF Lundby

Välkommen att arbeta som timvikarie hos oss på Hälso- och sjukvård i Lundby
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER En möjlighet för dig som kan arbeta i varierande omfattning på arbetspass: dagtid och kvällstid vardagar, dagtid och kvällar helger. Du ingår i arbetslag som ansvarar för den medicinska omvårdnaden gällande patienter, som är inskrivna i Hemsjukvården. Du gör hembesök hos patient som bor i ordinärt boende eller i särskilt boende. Vårt uppdrag omfattar också LSS/funktionshinder. KVALIFIKATIONER Du är leg sjuksköterska och du har ett genuint intresse av att arbet med äldre personer. Att ha ett öppet sinne, vara flexibel och lösningsfokuserad är egenskaper som är värdefulla i arbetet hos oss. Att ha ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga är givetvis av stor betydelse i arbetet. Du har yrkeserfarenhet och är trygg i din yrkesroll. Erfarenhet av arbete inom kommunal äldreomsorg alternativt arbete på geriatrisk klinik. Ämnesfördjupning är meriterande.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Välkommen att arbeta som timvikarie hos oss på Hälso- och sjukvård i Lundby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Välkommen att arbeta som timvikarie hos oss på Hälso- och sjukvård i Lundby

Lärare till Särskolan
Vill du vara med och skapa världens bästa Lundby? Lundby är en stadsdel i utveckling som får allt mer citykaraktär. Här byggs mycket nytt och idag har vi cirka 42 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vi erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad! ARBETSUPPGIFTER I Toleredsskolans verksamhet ingår grundskola, särskola och fritidshem. Skolan har drygt 500 elever i grundskolan och ca 20 i särskolan, majoriteten av eleverna går i årskurs 7-9. Medarbetarna består av ca 80 personer. Vi erbjuder en öppen, utvecklande och trivsam arbetsgemenskap. Du kommer att undervisa elever i årskurs 6-10 i grundsärskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har speciallärarutbildning med inriktning mot utvecklingsstörning alt. lärare 1-7 med inriktning specialpedagogik. En merit är om du har erfarenhet av att arbeta med barn med utvecklingsstörning och har utbildning mot NO/SO.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Särskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Särskolan

Utvecklingsledare kommunikation och medborgarkontor SDF Lundby
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Information och kommunikation är en grundförutsättning för att Göteborgs Stad ska kunna utveckla och förstärka demokratin och för att göteborgarna ska kunna tillvarata sina demokratiska rättigheter. Därför betraktas informationsarbete inom Göteborgs Stad som en kvalificerad strategisk fråga. Som kommunikatör och medarbetare på medborgarkontoret i Lundby stadsdelsförvaltning är du knuten till utvecklingsavdelningen. Här finns nio utvecklingsledare med olika fördjupningsområden, samt en kanslienhet. Utvecklingsavdelningen fungerar som internkonsult men är också initiativtagare till olika gränsöverskridande processer. I din roll som utvecklingsledare kommunikation skriver du nyheter för intranätet och är förvaltningsredaktör för Lundbys sidor på goteborg.se. Du skriver också artiklar till hushållstidningen Vårt Lundby och kulturmånadstidningen. Du deltar i det övergripande utvecklingsarbetet inom Göteborgs Stad för goteborg.se och Göteborgs Stads intranät. Som förvaltningsredaktör leder du förvaltningens interna webborganisation. Det innebär bland annat stöd och kompetensutveckling till våra webbredaktörer. Du deltar vid behov i arbetsgrupper för utvecklingsprojekt inom förvaltningen och Göteborgs Stad när det gäller kommunikation, men även andra frågor utvecklingsavdelningen arbetar med, till exempel medborgardialog. Du samarbetar med förvaltningens övriga kommunikatörer om att långsiktigt planera, samordna och utveckla förvaltningens externa och interna kommunikation. Du bidrar i det praktiska arbetet med trycksaker, rådgivning till chefer, utbildningar, etc. Fram till årsskiftet kommer en tredjedel av din arbetstid att vikas åt att vara kommunikatör i EU-projektet SMS. SMS arbetar med att ta fram verktyg för att säkerställa att sociala aspekterna inkluderas i stadsplanering. Din främsta arbetsuppgift inom projektet blir att bygga upp hemsidan. Att pedagogiskt presentera de verktyg som projektet tagit fram visuellt och i skrift. Du arbetar även med att förankra verktygen i Göteborgs Stad. På medborgarkontoret är du länken mellan myndigheter och medborgare. Alla frågor är lika välkomna och du ger medborgarna bra bemötande, samhällsservice och information av hög kvalitet. Du ger även personlig vägledning i olika samhällsfrågor, som till exempel hjälp att söka svenskt medborgarskap, skriva överklagan och söka förskoleplats. KVALIFIKATIONER Du ska ha högskoleexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunikationsarbete samt erfarenhet av webbpublicering. Om du har erfarenhet av att arbeta i projektform är detta positivt. Eftersom tjänst även innefattar medborgarkontor ser vi gärna att du har erfarenheter av att bemöta människor med olika bakgrunder och bra kännedom om myndigheters olika verksamheter. Vi ser även gärna att du har erfarenhet och förmåga att hantera flera processer samtidigt. Du behöver vara pedagogisk, kreativ och van vid att arbeta självständigt och ansvarstagande. Som utvecklingsledare med fördjupningsområde kommunikation har du • förmåga att förstå organisationens sätt att fungera och utvecklas, exempelvis hur visioner, mål, värderingar, strategier, strukturer, regler och kulturer inverkar och påverkar genomförandet av uppdraget • mycket god kommunikativ förmåga och ett konsultativt och situationsanpassat arbetssätt • förmåga till helhetssyn och att analysera och hantera komplexa sammanhang • förmåga att självständigt initiera, planera, driva, fullfölja och utvärdera processer • förmåga att påverka andra, leda och driva uppdrag mot angivna mål • förmåga att skapa och behålla goda samarbetsrelationer Du ska ha • erfarenhet av motsvarande arbete i större organisation exempelvis förvaltning, bolag eller inom näringslivet • erfarenhet av webbpublicering • erfarenhet av och förmåga att ge ett gott bemötande till människor i olika situationer, ge god service och vara en verksamhets ansikte utåt • kunskap om samhällsfunktioner och myndigheter • god stilistisk förmåga, lätt för att skriva lättläst och språkligt korrekt • förmåga att bearbeta texter så att de blir begripliga och klarspråkliga och presentera dem på ett pedagogiskt sätt • förmåga att målgruppsanpassa form och innehåll • kunskaper i lay out och digitala lay out-verktyg • erfarenhet av att planera och leda möten och work shops • god kunskap i engelska och gärna ytterligare språk • kunskaper om medborgardialog och verktyg för detta
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingsledare kommunikation och medborgarkontor SDF Lundby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingsledare kommunikation och medborgarkontor SDF Lundby

Grundskollärare - förstärkning
Vill du vara med och skapa världens bästa Lundby? Lundby är en stadsdel i utveckling som får allt mer citykaraktär. Här byggs mycket nytt och idag har vi cirka 42 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vi erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad! ARBETSUPPGIFTER Bjurslättsskolan ligger centralt i Lundby och är en F-6 skola med cirka 280 elever. Vi är en ganska liten skola vilket ger oss möjlighet till att se alla elever. Alla lärare på skolan arbetar tillsammans för att utveckla skolan genom att granska, analysera och tolka. Vi reflekterar aktivt och undersöker vilka effekter våra insatser har på elevernas lärande. Nyckeln är en gemensam grund där alla bidrar med kompetens och engagemang. Vi söker en lärare som är trygg i sin yrkesroll och som är väl medveten om uppdraget. Tillsammans med skolans lärare ska du utforma en motiverande skoldag med elevernas kunskapsutveckling i fokus. KVALIFIKATIONER Vi söker behörig lärare i musik, sv, sva, no, so och matematik. Du ska vara trygg i din yrkesroll. Du är utåtriktad, engagerad och har stor initiativförmåga samt ett lösningsfokuserat förhållningssätt i ditt arbete. Du respekterar och är nyfiken på olikheter hos individer. Du har en hög arbetsmoral och en vilja att utveckla och utvecklas. Du är väl förtrogen med gällande styrdokument. Du ska ha en god förmåga till att kunna kommunicera med både elever och vårdnadshavare. Du har även en god förmåga att tydliggöra vilka mål skolan har och se varje elevs möjlighet att nå dit. Vi erbjuder ett arbete i en stimulerande och trygg miljö i en verksamhet med engagemang och glädje. Vi erbjuder fria pedagogiska måltider, it-utrustning, kompetensutveckling och friskvårdsbidrag. Som lärare får du möjlighet att arbeta nytänkande och visionärt kring elever och pedagogiska frågor.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare - förstärkning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare - förstärkning

Enhetschef som utvecklar hemtjänsten
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Inom äldreomsorgen i Lundby pågår ett spännande utvecklingsarbete i en ny organisation. Som Enhetschef för hemtjänsten ansvarar du för att äldre inom stadsdelen ska kunna bo och leva som de vill. Som en av sju enhetschefer blir ditt ansvar Primärområde Kvillebäcken. Du leder, samordnar och följer upp verksamhetens kvalitet, personal och ekonomi. Ditt arbete bidrar till att utveckla helheten inom hemtjänsten. Genom din förmåga att ta ett helhetsperspektiv skapar du förändring och utvecklar andra människor. Du har ett lösningsfokuserat arbetssätt med inriktning på samarbete och framtidsperspektiv. Inom hemtjänsten i Kvillebäcken arbetar idag cirka 30 personer. KVALIFIKATIONER Du som söker är socionom, har gått Sociala omsorgsprogrammet eller har motsvarande utbildning. Du trivs med att arbeta nära dina medarbetare och har erfarenhet av ledarskap inom socialtjänsten och utövar ett kommunikativt ledarskap. Givetvis uppmärksammar du mångfald och jämställdhet i det dagliga arbetet. Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla hemtjänsten inom Lundby stadsdelsförvaltning och arbeta i en organisation där fokus ligger på att skapa ett bra liv för stadsdelens äldre invånare som behöver stöd i hemmet. Här kan du påverka både enhetens och områdets utveckling i samverkan med andra. I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan. För ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pia Strandh.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef som utvecklar hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef som utvecklar hemtjänsten

Förskollärare till de två nya förskolorna i Östra Kvillebäcken
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Kom med och bygg nytt med oss! Just nu håller den nya centrala stadsdelen Östra Kvillebäcken på att ta form i Lundby. Här kommer vi att bygga tre nya förskolor med tre avdelningar vardera och de första två förskolorna kommer att öppna i början på januari 2013. Vi söker dig som är förskollärare och som vill vara med och bygga upp en helt ny verksamhet tillsammans med oss i Lundby. Det kommer bli roligt, häng med! Vi söker dig som är utbildad förskollärare som kan arbeta med barn i alla åldrar på förskolan. Du kommer att ansvara för planering, genomförande, dokumentering och utvärdering av arbetet kring barns utveckling och lärande. Du kommer att vara delaktig i att skapa en god arbetsmiljö för förskolans barn och dig själv i samverkan med dina kollegor och förskolechef. Du arbetar målstyrt efter en helhetssyn på verksamhet och organisation. Du bygger förtroendefulla relationer till barn och föräldrar. Du har god samarbetsförmåga, initiativförmåga och är flexibel. Du är intresserad av att reflektera tillsammans med barn och kollegor. Du vill att barn skall få experimentera, leka och utforska i en tillåtande miljö där de får möjligheter att vara individer med olika behov och kompetenser. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har förskollärarexamen. Du har god social kompetens och ett positivt förhållningssätt till alla du möter. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera och ser det som en styrka att man är fler i ett arbetslag och lyfter fram varandras kompetenser. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du skall vara nyfiken! Din omgivning ser det genom att du visar intresse för andra genom att ställa frågor till såväl små som stora. Du skall älska att arbeta med och för människor! Barnen på förskolan ser det genom att du är en medupptäckare i deras vardag och ditt respektfulla bemötande mot varje individ. Du kommer att arbeta systematiskt med pedagogisk dokumentation och att utveckla miljöerna på avdelningen där barnet är i fokus. Vi ser gärna att du har erfarenhet av detta. Du skall vara intresserad av ditt eget lärande. Du är en förebild för barnens lärande och därmed är du mån om att ständigt utvecklas vidare. Dina kollegor ser det genom att du vågar pröva nya metoder och arbetssätt. Det är en merit att ha arbetat i förskolan men är du nyutexaminerad så kommer du få ett givande introduktionsår med mentor.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till de två nya förskolorna i Östra Kvillebäcken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till de två nya förskolorna i Östra Kvillebäcken

Enhetschef Hälso- och sjukvårdsenheten Lundby
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Lundby är en av Göteborgs mest expansiva stadsdelar. Inom äldreomsorgen pågår ett spännande utvecklingsarbete i en ny organisation där vi nu söker en handlingskraftig, analytisk ledare med god förmåga att se helheten. Du kommer att ansvara för tre team: Allmänna hälso- och sjukvårdsteamet, Natteamet och ASIH-teamet (Avancerad Sjukvård I Hemmet). Totalt 45 personer utför hälso- och sjukvårdsinsatser hemma hos Lundbybor i alla åldrar. Här kan du påverka både enhetens och områdets utveckling i samverkan med andra. Du ansvarar för budget, personal och arbetsmiljöfrågor, metodutveckling, ärendefördelning samt stöd och coachning i den dagliga verksamheten. Du ingår i ledningsgruppen för området. KVALIFIKATIONER Du som söker har examen från sjuksköterskeprogrammet eller motsvarande. Du har minst tre års erfarenhet av att arbeta som ledare inom liknande verksamhet. Det har gett dig förmågan att skapa engagemang och motivera medarbetarna till delaktighet i verksamheten. I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan. För ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pia Strandh.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef Hälso- och sjukvårdsenheten Lundby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef Hälso- och sjukvårdsenheten Lundby

Trä- och metallslöjdslärare, Bräckeskolan
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Bräckeskolan är en F-9 skola med fritidshem. Skolan har c:a 470 elever och kompetent personal med stort engagemang. Skolan ligger vackert placerad vid Krokängsparken, Eriksberg. Vi strävar alla efter att skapa en stimulerande lärmiljö. Vi vill ge våra elever trygghet, gemenskap, självständighet och indiviuella möjligheter. Detta gör vi genom att vara engagerade, medvetna, rättvisa, tydliga och lyhörda. Tjänsten innebär undervisning åk 3-9 i trä-och metallslöjd. KVALIFIKATIONER Du är behörig slöjdlärare och är väl insatt i styrdokumenten. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och du har ett positivt förhållningssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning i grundskola.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Trä- och metallslöjdslärare, Bräckeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trä- och metallslöjdslärare, Bräckeskolan


Sök lediga jobb Göteborgs stad, SDF Lundby

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se