Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen jobb - lediga jobb

Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen jobb Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Fältsekreterare- Göteborg

 2. Elevassistent till Skogomeskolan- Göteborg

 3. Stödassistent- Göteborg

 4. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Bärbyskolan- Göteborg

 5. Stödpedagog till daglig verksamhet- Göteborg

 6. Stödassistent till daglig verksamhet- Göteborg

 7. Planeringshandläggare- Göteborg

 8. Lärare i slöjd 4-9 till Kärraskolan- Göteborg

 9. Socialsekreterare- Göteborg

 10. Lärare i förskola/Förskollärare- Göteborg

 11. Personlig assistent- Göteborg

 12. Speciallärare/lärare till su-grupp på Glöstorpsskolan- Göteborg

 13. Elevassistent till Glöstorpsskolan- Göteborg

 14. Planeringsledare på Kärraskolan F-9- Göteborg

 15. Enhetschef till särskilt boende- Göteborg

 16. Musiklärare till Kulturskolan (trumpet/horn)- Göteborg

 17. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Göteborg

 18. Lärare i förskola/Förskollärare- Göteborg

 19. Administratör med inrikting mot äldreomsorg- Göteborg

 20. Barnsekreterare- Göteborg

 21. Lärare i förskola/Förskollärare till Naturförskolan, Lillhagsparken 14- Göteborg

 22. Fritidspedagog till Kärraskolan- Göteborg

 23. Lärare i förskoleklass till Kärraskolan F-3- Göteborg

 24. Lärare i grundskolans tidigare år- Göteborg

 25. Lärare i grundskolans tidigare år- Göteborg

 26. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Göteborg

 27. Förskollärare till Lillekärrskolan- Göteborg

 28. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Göteborg

 29. Lärare i grundskolans senare år - musiklärare- Göteborg

 30. Lärare i förskola/Förskollärare- Göteborg

 31. Lärare i förskola/Förskollärare Förskolorna Backa Kyrkogata- Göteborg

 32. Ekonomibiträde Förskola- Göteborg

 33. Stödassistent- Göteborg

 34. Undersköterska, i hemtjänst för personer under 65 år- Göteborg

 35. Förskollärare till Glöstorpsvägens förskola- Göteborg

 36. Förskollärare- Göteborg

 37. Elevassistent Olshammarskolan- Göteborg

 38. Fritidspedagog till Lillekärrskolan- Göteborg

 39. Enhetschefer till ordinärt boende- Göteborg

 40. Lärare i förskola/Förskollärare till Naturförskolan, Lillhagsparken 14- Göteborg


Mer beskrivning

Fältsekreterare
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Som fältsekreterare arbetar du på fältet i stadsdelen Norra Hisingen. Gruppen består idag av fem personer och ska nu utökas till sex personer. Arbetsgruppens sammanhållning och gemensamma synsätt är viktigt. Ett tätt samarbete och utbyte med ungdomshandledarna på fritidsgårdarna i Norra Hisingen finns, men även med andra aktörer i stadsdelen och med polisen. Fältsekreterarna utgår utifrån ett främjande och ett förebyggande perspektiv, vilket innebär att de i första hand arbetar med att stärka det friska eller fungerande hos individerna i målgruppen. Genom en bärande relation, blandade aktiviteter och motiveringssamtal handleds ungdomar till att finna nya roller i nya positiva sammanhang. Ett arbete med hemmaplanslösningar för ungdomar i riskzonen kommer inom kort att starta upp i Norra Hisingen och som fältsekreterare kommer du att medverka i detta arbete. Arbetet kräver att du kan arbeta tre kvällar i veckan och var tredje helg enligt schema. KVALIFIKATIONER Du är utbildad socionom, socialpedagog eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. En bra förutsättning för att klara uppdraget är att du är insatt i ett främjande arbetssätt med ungdomar. Det är en merit om du har någon vidareutbildning inom yrkesområdet. Det är en förutsättning att du trivs med att arbeta i grupp och att du har lätt för att samarbeta med andra. Körkort är ett krav och det är en merit om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter som beskrivs ovan. Du har god förmåga att arbeta målinriktat och av att utveckla kvalitén på verksamheten. Har du dessutom god förmåga att skapa bra relationer till ungdomar, samarbetspartners och till dina kollegor ser vi fram emot din ansökan!
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsekreterare jobb, Fältsekreterare Göteborg, Fältsekreterare Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsekreterare

Elevassistent till Skogomeskolan
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Skogome skola och förskola har en profil med inriktning på miljö och miljömedvetenhet som genomsyrar hela verksamheten. Skolan har ca 170 elever i årskurserna F-5. Vår målsättning är att Skogomeskolan ska vara en skola där elever, personal och föräldrar trivs och har ett gemensamt ansvar för att skapa goda förutsättningar för lärande. Hos oss erbjuds du ett varierat arbete där du medverkar till att skapa goda utvecklingsmöjligheter för eleverna. Tillsammans med lärare, fritidspedagog och övrigt arbetslag deltar du i den pedagogiska planeringen för eleverna. Du ansvarar för att planerade åtgärder genomförs och deltar i uppföljning och utvärdering. Tillsammans med dina kollegor utformar ni en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas bästa i fokus. KVALIFIKATIONER Du som söker har en gymnasial utbildning med inriktning mot Barn och Fritid alternativt Vård och Omsorg. Kompletterande utbildningar inom funktionsnedsättning och/eller autism är meriterande. Vi söker dig som har ett stort engegemang och förmåga att se varje elevs möjligheter. Du som söker har en professionell hållning gentemot elever, föräldrar och kollegor och reflekterar kring etik och värdegrundsfrågor. Du har stort tålamod, är uthållig och kreativ i mötet med eleven. För att lyckas i arbetet krävs god samarbetsförmåga och ett intresse av att bygga relationer. För att motivera, inspirera och utmana eleverna behövs din förmåga att visa värme och sätta gränser. Är du även flexibel inför alla vardagliga och långsiktiga förändringar som är en del av arbetet tror vi att du passar för arbetet. Har du vilja att vara med och utveckla skolans verksamhet ser vi fram emot din ansökan! Med hänvisning till lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent till Skogomeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent till Skogomeskolan

Stödassistent
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Som stödassistent gör du det möjligt för personer med funktionsnedsättning att utvecklas och ha en meningsfull tillvaro. Du är en nyckelperson i nätverket runt brukaren och du ska motivera och stimulera utifrån deras individuella styrkor, förmågor och intressen. Vi söker dig som vi jobba på ett boende med särskild service där det bor sex personer med olika funktionsnedsättningar . Tillsammans med arbetslaget ger du de boende individuellt anpassat stöd i deras hemmiljö, i deras dagliga liv och till deras fritid. Arbetet sker utifrån ett pedagogiskt och salutogent förhållningssätt med inriktning på individens utvecklingsmöjligheter. Du kommer tillsammans med arbetsgruppen att ansvara för planering av verksamheten. I arbetet ingår också att aktivt söka och förmedla information för utveckling av verksamheten samt kreativt medverka till att de boendes dagliga liv är tillräckligt utmanande och utvecklande. Du ansvarar för att tillsammans med de boende upprätta, följa upp och utvärdera genomförandeplaner samt föra social dokumentation för att uppnå god kvalitet i arbetet. Du samverkar smidigt och lyhört med anhörig/god man. Vi arbetar medvetet med bemötandefrågor ur ett jämlikhetsperspektiv. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har utbildning inom området funktionshinder/habilitering, helst med inriktning psykiatri. Vi vill att du har några års erfarenhet av arbetet med personer med intellektuella funktionsnedsättningar. Du skall vara väl förtrogen med LSS-lagstiftningen. Du ser möjligheter framför hinder och tycker att det är roligt med förändring och nytänkande. Vi vill att du är strukturerad, målmedveten och drivande samt att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Vi söker dig som tror på alla människors lika värde och rättigheter och har stort intresse för att arbeta med människor. Har du dessutom förmåga att hitta guldkornen i vardagen för personer med funktionsnedsättning ser vi fram emot din ansökan!
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Stödassistent jobb, Stödassistent Göteborg, Stödassistent Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stödassistent

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Bärbyskolan
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Bärbyskolan är en mindre F-6 skola med ca 150 elever, ca 90 av dessa elever har skolbarnsomsorg. Skolan ligger i Säve med bra kommunikationer till centrala Hisingen. Bärbyskolan har karaktären av byskola, med lantlig känsla men ändå nära stan! På skolan arbetar ca 25 personer. Skolan är indelad i tre arbetslag varav fritidshemmet är ett. Fritidshemmet är uppdelat på tre avdelningar och samarbetet mellan avdelningarna är utvecklat. Vi söker nu en fritidspedagog alt. en förskolelärare som tillsammans med oss vill vara med och utveckla fritidshemmets verksamhet. Fritidshemmet har ett nära samarbete med skolan och i tjänsten ingår det att arbeta med elevernas lärande under hela dagen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en fritidspedagogsexamen eller en förskolelärarexamen med behörighet att undervisa i förskoleklass. Du ska ha goda kunskaper om fritidshemsverksamhetens och förskoleklassens styrdokument. Du ska ha förmåga att arbeta målinriktat och en vilja att utveckla kvaliten på verksamheten. Du ska vara lyhörd, engagerad, socialt kompetent och ha en god samarbetsförmåga. Du ska tycka det är roligt och utvecklande att arbeta med barn och att få vara en viktig del i deras utveckling. Vi vill att du ska se möjligheter och finna glädjen i att arbeta tillsammans med andra för att skapa en så utvecklande, inspirerande och utmanande verksamhet som möjligt. Under detta året kommer du att arbeta med elever som går i åk 3 under skoldagen och på eftermiddagen arbetar du på fritidsavdelningen Pantern där dessa elever går tillsammans med elever från åk 4. Nästa år är tanken att du arbetar i förskoleklass under skoldagen och tillhörande fritidshem under eftermiddagen. Året därpå följer du med dessa elever till åk 1. På detta sätt skapar vi trygghet och sammanhang för eleverna under hela skoldagen och över tid. Tidigare erfarenhet av arbete med barn och unga är meriterande, gärna inom fritidshemsverksamhet och/eller förskoleklass.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Bärbyskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Bärbyskolan

Stödpedagog till daglig verksamhet
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Inom daglig verksamhet arbetar vi med individuellt anpassat arbete efter individens egen förmåga, intresse och behov, där målet är att skapa möjlighet till personlig utveckling eller bibehålla sina färdigheter. Vi vill möjliggöra karriär inom vårt område, kanske gå vidare till den öppna arbetsmarknaden i form av arbete eller praktik. Att arbeta som stödpedagog hos oss innebär att du arbetar i verksamheten med metod – och verksamhetsutveckling, utformar rutiner och ger kollegialt stöd i form av vägledning av arbetsgruppen och medarbetare. Du kommer att ingå i ett pedagogiskt nätverk inom Daglig verksamhet. Som stödpedagog ingår även sedvanliga arbetsuppgifter så som genomförandeplaner, dokumentation och habiliteringsmöten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad stödpedagog och som har mångårig erfarenhet och gedigen kunskap inom funktionshinderområdet. Du skall kunna arbeta såväl i grupp som individuellt. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ, är strukturerad och flexibel. Vi tycker det är viktigt att du är van vid att samarbeta och att du har en mycket god organisationsförmåga och ett helhetsperspektiv. Vi vill att du är engagerad och har ett genuint intresse för målgruppen samt att du ser till individens resurser och möjligheter. För oss är det viktigt med ett respektfullt bemötande. Du behöver en god datorvana och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi strävar efter de kvalitéer som en jämn könsfördelning kan tillföra.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Stödpedagog till daglig verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stödpedagog till daglig verksamhet

Stödassistent till daglig verksamhet
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Inom daglig verksamhet arbetar vi med individuellt anpassat arbete efter individens egen förmåga, intresse och behov, där målet är att skapa möjlighet till personlig utveckling, eller bibehålla sina färdigheter. Vi vill möjliggöra karriär inom vårt område, kanske gå vidare till den öppna arbetsmarknaden i form av arbete eller praktik. Som stödassistent ansvarar du för upprättandet av genomförandeplaner, utvärdering och uppföljning av individens mål och delmål, habiliteringsmöten med mera. I arbetet ingår även sedvanliga arbetsuppgifter som kontaktperson. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har habiliteringsutbildning med inriktning funktionshinder. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av arbete inom funktionshinder/daglig verksamhet. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ, är strukturerad och van vid att samarbeta. Vi vill att du har ett engagemang och är genuint intresserad av målgruppen med vana att bemöta våra arbetstagare på ett respektfullt och bra sätt.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Stödassistent till daglig verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stödassistent till daglig verksamhet

Planeringshandläggare
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER I Norra Hisingen finns 32 kommunala förskolor med pedagogisk verksamhet och omsorg för barn mellan ett och fem år. Här finns också 14 familjdaghem (dagbarnvårdare). I Norra Hisingen finns även Bällskär specialförskola som tar emot barn från hela Göteborg. Utöver de kommunala förskolorna finns 12 enskilda förskolor. Då en av våra medarbetare nu går vidare till nytt uppdrag söker vi hennes efterträdare. Som planeringshandläggare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter: * registrering av ansökningar till förskoleverksamhet * placeringar av barn i förskoleverksamhet * avgiftshantering inom förskola, fritidshem och skola * att vara kontaktperson gentemot föräldrar * att informera om förskoleverksamheten * lokalt systemansvarig för Procapita-systemet KVALIFIKATIONER Du som söker ska ha gymnasial utbildning och erfarenhet av område förskola och skola. Eftergymnasial påbyggnadsutbildning inom pedagogik samt erfarenhet av arbete med verksamhetssystemet Procapita är meriterande. Det är viktigt att du har god datorvana. En god förmåga att samarbeta och att skapa förtroendefulla relationer kommer att krävas, då arbetet innebär mycket kontakt med medborgare i stadsdelen. Arbetet ställer krav på att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behöver därför kunna strukturera ditt eget arbete. Du är en serviceinriktad person som trivs med en variation av arbetsuppgifter!
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Planeringshandläggare jobb, Planeringshandläggare Göteborg, Planeringshandläggare Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Planeringshandläggare

Lärare i slöjd 4-9 till Kärraskolan
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Kärraskolan är en skola för elever 6-16 år. Skolan är indelad i två enheter, en F-3 och en 4-9. På skolan finns ca 650 elever och 90 personal. Som lärare hos oss ingår du i ett arbetslag. Vi strävar efter att ge eleverna en god kunskapsgrund att stå på inför vuxenlivet. På skolan bedrivs ett aktivt arbete för att skapa trygghet och studiero där vi tror på att goda relationer spelar en viktig roll i elevernas utveckling. Vi söker nu en lärare i slöjd i årskurs 4-9. Du kommer att undervisa i trä- och metallslöjd. I uppdraget ingår även att arbeta som resurs och ge allmänt stöd till elever i det arbetslag du ingår i. Du kommer även att vara mentor för ca 10 elever. På skolan finns en ämnesgrupp för slöjdlärare där du ingår tillsammans med två kollegor. Hos oss erbjuds du ett varierat arbete där du kommer ha ansvar för planering, genomförande och utvärdering av lektioner. Tillsammans med dina kollegor utformar ni en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas bästa i fokus. Arbetet innebär mycket samarbete med övriga pedagoger, elevhälsan, övrig personal, föräldrar samt med andra aktörer utanför skolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad slöjdlärare, gärna i kombination med annat ämne, alternativt har erfarenhet av undervisning i trä- och metallslöjd. Vi söker dig som är en engagerad pedagog med positiv inställning. Du är flexibel inför alla vardagliga och långsiktiga förändringar som är en del av det pedagogiska arbetet. Du har mycket god samarbetsförmåga och är bra på att skapa goda relationer. Du har även engagemang och vilja att vara med och utveckla skolans verksamhet. Ser du det som en utmaning och tycker det är viktigt att inspirera och motivera eleverna till goda resultat tror vi att du passar för uppdraget. Har du även god förmåga att tydliggöra vilka mål utbildningen har och ser varje elevs möjligheter att nå dit ser vi fram emot din ansökan! Med hänvisning till lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i slöjd 4-9 till Kärraskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i slöjd 4-9 till Kärraskolan

Socialsekreterare
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER IFO Vuxen och boendeenheten är ny enhet under uppstart. Enheten är indelad i en mottagningsfunktion, en boendegrupp och en vuxengrupp. Till enheten finns även två utförarteam kopplade, missbruksteamet riktat mot vuxen/missbruk och boendeteamet riktat mot boende. Till stöd finns två 1:e socialsekreterare. Då en av våra medarbetare nu går vidare till annat arbete inom Landstinget söker vi en socialsekreterare till vuxengruppen. Vuxengruppens ansvar är att handlägga samtliga ansökningar och anmälningar som rör missbruk/beroende och övrigt bistånd från 20 år och uppåt. Vuxengruppen ansvarar även för ansökningar och handläggning av boende inom målgruppen. Arbetet sker utifrån lagstiftningen SoL och LVM och utredning samt behovsbedömning sker med stöd av ASI. Kopplat till vuxengruppen finns ett missbruksteam med två utförare. Som socialsekreterare i vuxengruppen arbetar du med ett kvalificerat utrednings- och förändringsarbete riktat mot missbruk/beroende. Du handlägger och följer upp bistånd i form av institutionsvård, öppenvård och socialt boende. Du utreder och handlägger bistånd i form av kontakt med missbruksteamet och vid behov vård enligt LVM. I ditt ansvar ingår även motiverande och stödjande kontakter i samband med missbruk/beroende och handläggning av bistånd i form av kontaktperson. Du har även bakjour för enhetens mottagningsfunktion och i det uppdraget ingår att tillsammans med mottagningsfunktionen förhandsbedöma anmälningar rörande missbruk/beroende. Du arbetar nära socialsekreterarna i boendegruppen och mottagningsfunktionen samt utförarna i missbruksteamet och boendeteamet och har ett samarbete med behandlingsenheten, sjukvården, beroendevården, sociala boenden och de resursverksamheter som riktar sig mot målgruppen. Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete med stora möjligheter att vara med och utveckla verksamheten. Vi arbetar aktivt med metodutveckling och med att förbättra vårt arbetssätt. Du kommer till en stabil, engagerad och positiv arbetsgrupp där dina erfarenheter, tankar och idéer tas tillvara. All personal har extern processhandledning och intern metodhandledning i grupp och enskilt samt fortlöpande kompetensutveckling. Socialsekreterarna är indelade i team där två socialsekreterare täcker upp för varandra vid frånvaro och arbetar tillsammans i sina ärenden vid behov. KVALIFIKATIONER Du har socionomexamen. Du är professionell i din yrkesroll och har ett bra bemötande samt en god samarbetsförmåga. Du har en god utrednings- och dokumentationsförmåga. Du har erfarenhet av myndighetsutövning riktad mot målgruppen missbruk/beroende och gärna vidareutbildning inom området. Du har ASI utbildning. Tidigare erfarenhet av på tjänsten förekommande arbetsuppgifter är ett krav
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Göteborg, Socialsekreterare Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Lärare i förskola/Förskollärare
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Förskolan Glöstorpsvägen 26 i Tuve söker förskollärare. Förskolan är en nyöppnad förskola som varit igång sedan årsskiftet 2012-2013. Vi utmanar vår organsiation och pedagogiska arbetssätt med nyfikenhet ,lyssnande och kreativitet. I vårt utvecklingsarbete har vi fokus på pedagogisk dokumentation, kreativa uttryck samt barns lärandemiljö ute och inne. Som grund för detta har vi läroplanen för förskolan och inspiration av Reggio Emilias pedagogiska filosofi. Att knyta an till ett större sammanhang innebär nätverkande tillsammmans med andra förskolor. Detta syftar till att främja barnens lärande samt verksamhetsutvecklande. Stadsdelen Norra Hisingen har även ett samarbete med Bassa Reggiana i Italien. KVALIFIKATIONER Det är ett krav att du är utbildad förskollärare och har legitimation för att arbeta i förskola. Läroplanens värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt i ord och handling. Som pedagog inspireras du av barnens nyfikenhet och frågor och utformar den pedagogiska verksamheten och miljön efter barnens behov och intressen. Du tycker om att utmana barnens, kollegornas och ditt eget tänkande och lärande vilket skapar arbetsglädje. Dessa förmågor och egenskaper hos dig är extra viktiga för oss: Fokus i arbetet, se möjligheter, ansvarstagande,reflektion och gott samarbete med barn, föräldarar och kollegor. Erfarenhet krävs.Erfarenhet av arbete på förskola är ett krav.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Personlig assistent
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en ung man som bor i Kärra. Brukaren har en förvärvad hjärnskada och ett stort omvårdnadsbehov. Arbetet innebär att du ska ge stöd och trygghet men också att utmana/locka till att brukaren är delaktig i det som sker runt honom. Det ingår även en del sjukvårdande uppgifter. Du skall med lyhördhet och omsorg kunna stödja honom i hans liv och medverka till att han medges goda levnadsvillkor. I arbetet ingår även administrativa uppgifter och social dokumentation samt verka för en innehållsrik och meningsfull fritid. Du kommer att ha ett samarbete med både externa och interna kontakter. Din arbetsmiljö är brukarens hem, vilket innebär att Du ska ta hänsyn till dennes integritet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har omvårdnadsprogrammet med några års erfarenhet av arbete som undersköterska och/eller personlig assistent. Då brukaren samarbetar bättre med män, ser vi gärna manliga sökande. Erfarenhet av arbete med personer med förvärvade hjärnskador är en fördel. Du ska ha personlig mognad och ett stort tålamod. Du kan arbeta både självständigt och i nära samarbete med kollegor och anhöriga. Du har en positiv människosyn och skall kunna skapa samt bibehålla professionella relationer. Du har en god initiativförmåga och är flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort krävs
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Speciallärare/lärare till su-grupp på Glöstorpsskolan
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Glöstorpsskolan är en 7-9 skola med ca 250 elever. Skolan ligger vid Tuve centrum nära till kommunikationer. Glöstorpsskolan har musikal-, idrotts- och friluftsprofiler. Se gärna mer om skolan och våra profiler på vår film som finns på www.goteborg.se/glostorpsskolan! Till Glöstorpsskolan hör Nedergård, en särskild undervisningsgrupp, som ligger i närheten av Glöstorpsskolan. Nedergård består av tolv elever och sex pedagoger. Vår målsättning är att Glöstorpsskolan ska vara en skola där elever, personal och föräldrar trivs och har ett gemensamt ansvar för att skapa goda förutsättningar för lärande. På Glöstorpsskolan har vi valt att ha Skolans val där vi särskilt fokuserar på etik och förhållningssätt. Du kommer att arbeta i en liten särskild undervisningsgrupp på Glöstorpsskolan. Hos oss erbjuds du ett varierat arbete där du kommer ha ansvar för planering, genomförande och utvärdering av lektioner. Tillsammans med dina kollegor utformar ni en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas bästa i fokus. Arbetet innebär mycket samarbete med övriga pedagoger, elevhälsan, övrig personal, föräldrar samt med andra aktörer utanför skolan. KVALIFIKATIONER Du ska ha dokumenterad erfarenhet av att ha undervisat barn med särskilda behov. Du ska ha förmåga att skapa goda relationer och att möta eleverna utifrån deras individuella förutsättningar. Det är viktigt att du har en positiv grundinställning och att du har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som är en engagerad pedagog med positiv inställning. Du är flexibel inför alla vardagliga och långsiktiga förändringar som är en del av det pedagogiska arbetet. Du har mycket god samarbetsförmåga och gillar att bygga relationer. För att motivera, inspirera och utmana eleverna behövs din förmåga att visa värme och sätta gränser. Har du engagemang och vilja att vara med och utveckla skolans verksamhet tror vi att du passar för uppdraget. Har du även god förmåga att tydliggöra vilka mål utbildningen har och ser varje elevs möjligheter att nå dit ser vi fram emot din ansökan! Med hänvisning till lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/lärare till su-grupp på Glöstorpsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/lärare till su-grupp på Glöstorpsskolan

Elevassistent till Glöstorpsskolan
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Glöstorpsskolan är en 7-9 skola med ca 250 elever. Skolan ligger vid Tuve centrum nära till kommunikationer. Glöstorpsskolan har musikal-, idrotts- och friluftsprofiler. Se gärna mer om skolan och våra profiler på vår film som finns på www.goteborg.se/glostorpsskolan! Till Glöstorpsskolan hör Nedergård, en särskild undervisningsgrupp, som ligger i närheten av Glöstorpsskolan. Nedergård består av tolv elever och sex pedagoger. Vår målsättning är att Glöstorpsskolan ska vara en skola där elever, personal och föräldrar trivs och har ett gemensamt ansvar för att skapa goda förutsättningar för lärande. På Glöstorpsskolan har vi valt att ha Skolans val där vi särskilt fokuserar på etik och förhållningssätt. Du kommer att vara elevassistent för en rullstolsburen elev. Tillsammans med dina kollegor utformar ni en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas bästa i fokus. Arbetet innebär mycket samarbete med övriga pedagoger, elevhälsan, övrig personal, föräldrar samt med andra aktörer utanför skolan. KVALIFIKATIONER Du ska ha dokumenterad erfarenhet av att arbeta med elever och gärna med barn med särskilda behov. Du ska ha förmåga att skapa goda relationer och att möta eleverna utifrån deras individuella förutsättningar. Det är viktigt att du har en positiv grundinställning och att du har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som är en engagerad pedagog med positiv inställning. Du är flexibel inför alla vardagliga och långsiktiga förändringar som är en del av det pedagogiska arbetet. Du har mycket god samarbetsförmåga och gillar att bygga relationer. För att motivera, inspirera och utmana eleverna behövs din förmåga att visa värme och sätta gränser. Har du engagemang och vilja att vara med och utveckla skolans verksamhet tror vi att du passar för uppdraget. Har du även god förmåga att tydliggöra vilka mål utbildningen har och ser varje elevs möjligheter att nå dit ser vi fram emot din ansökan! Med hänvisning till lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent till Glöstorpsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent till Glöstorpsskolan

Planeringsledare på Kärraskolan F-9
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Är du den som kan vara rektorns högra hand på Kärraskolan? Vi är en skola från förskoleklass upp till år 9 med 650 elever och 90 anställda. För närvarande är skolan uppdelad på två enheter F-3 och 4-9 med grundsärskola 1-9 med en rektor för respektive enhet. Under hösten kommer ledningsorganisationen på skolan att utredas. Arbetsuppgifterna varierar med allt från vikariehantering till samordning av fastighetsfrågor. Du ingår i skolans ledningsgrupp tillsammans med två rektorer. I ditt uppdrag ligger viss schemaläggning. Där ingår också att hantera fastighetsfrågor och att samordna skolans systematiska brandskyddsarbete. Du är ett stöd till rektorerna när det gäller rekrytering och elevansökningar. I uppdraget ligger planering och samordning av olika verksamheter som till exempel PRAO, genomförande av Nationella Prov och kulturaktiviteter. Du är skolans kontakt med Språkcentrum, lärarutbildningen och andra samarbetspartners. Tillsammans med skoladministratören sköter du skolans vikariehantering. Du är även ansvarig för arkiveringen på skolan. KVALIFIKATIONER Du har pedagogisk utbildning och erfarenhet av både pedagogiskt arbete och samordnande och ledande uppgifter. Arbetsuppgifterna kräver såväl struktur och ordningssinne som kreativitet och flexibilitet. Du behärskar Göteborg Stads olika datasystem och har i övrigt goda IT-kunskaper.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Planeringsledare på Kärraskolan F-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Planeringsledare på Kärraskolan F-9

Enhetschef till särskilt boende
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Norra Hisingen söker enhetschef till särskilt boende inom äldreomsorgen! Som enhetschef ansvarar du tillsammans med undersköterskor för att ge god omsorg och vård. Du är direkt underställd områdeschefen och ingår i ledningsgruppen tillsammans med 10 andra enhetschefer för särskilda boenden på Norra Hisingen. I ditt uppdrag som enhetschef ska du utifrån uppställda mål och givna resurser planera, leda samt följa upp verksamheten med fokus på kvalitet och det salutogena arbetet. Du har en helhetssyn och är öppen och lyhörd för både utvecklingsmöjligheter och förändringar i din verksamhet. Äldreomsorgens verksamhetsidé och Göteborg Stads övriga måldokument är utgångspunkt för din styrning av organisationen. Det är viktigt att du på ett positivt sätt tillvaratar och utvecklar medarbetarnas kompetens och engagemang samt får dem delaktiga och engagerade i verksamheten. Genom coachande ledarskap ser du till att den dagliga verksamheten fungerar samtidigt som du har stor frihet att driva utvecklingen av denna. Vi erbjuder: En kreativ miljö med många glada skratt. Ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med trevliga arbetskamrater. En förändringsbenägen och expansiv verksamhet. Rätt person kommer att finna stora utvecklingsmöjligheter inom Norra Hisingen. Tjänsten innebär frihet och unika möjligheter att påverka i en dynamisk bransch. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning som socionom eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha erfarenhet av arbete som chef inom äldreomsorgens verksamhetsområde. Vidare är erfarenhet av att driva projekt- och förändringsarbete meriterande. I arbetet med att leda verksamheten är du drivande och har lätt för att se helheten. Du har god samarbetsförmåga samt förmåga att skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare. Du kan också skapa förtroende. I ditt ledarskap är du en stark, tydlig och konsekvent ledare samtidigt som du är prestigelös och ödmjuk. Som person är du inspirerande och har en stark vilja att tillsammans med hela arbetsgruppen utveckla verksamheten. Det är viktigt att du är synlig i verksamheten och har ett nära samarbete med medarbetarna.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till särskilt boende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till särskilt boende

Musiklärare till Kulturskolan (trumpet/horn)
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Kulturskolan på Norra Hisingen är en arbetsplats med ca 25 medarbetare. I ditt uppdrag som vikarierande trumpet- och/eller hornlärare får du möjlighet att arbeta med El Sistema-metodik och ingår i sammanhang med fler lärare i stadsdelen och över hela staden. Inom tjänsten på Kulturskolan kan viss orkesterundervisning förekomma beroende på hur vi kommer överens om att lägga upp tjänsten/tjänsterna. Vi söker 40 procent trumpetlärare och 40 procent hornlärare. KVALIFIKATIONER Du är en person med relevant utbildning och har erfarenhet av att arbeta i skolmiljö och i arbetslag. Du har ett stort engagemang och tycker om att skapa samarbeten. Du har ett brinnande intresse av att undervisa och vara en god vuxen förebild för barn och unga i en pedagogisk och kreativ miljö. Du har antingen kompetens inom horn, trumpet eller både och. Med hänvisning till lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare till Kulturskolan (trumpet/horn) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare till Kulturskolan (trumpet/horn)

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Brunnsboskolan F-5 är en skola med cirka 350 elever. From årskurs 4 kan man välja musik-profil som sträcker sig upp till årskurs 9. Läsåret 2013/2014 inleder vi också ett samarbete genom kulturskolan med El Sistema i förskoleklass för att skapa mötesplatser genom musik. Arbetet innebär att arbeta i barngrupp på fritidshem. Du ska tillsammans med arbetslaget skapa en god pedagogisk miljö, både i skolbarnomsorgen och i skolan. Du är delaktig i arbetet för likabehandling och mot kränkande behandling, samt involverad i barnens lärande och utveckling. Du arbetar också, tillsammans med en klasslärare, i en klass under skoltid. KVALIFIKATIONER Du som söker är utbildad fritidspedagog eller tidigarelärare med inriktning mot fritidshem. Har du erfarenhet från arbete på fritidshem eller i barngrupp är det meriterande. Du är kreativ, relationsskapande och engagerad i barns och ungas tillvaro. Du har lätt för att samarbeta och är flexibel. Det är meriterande om du har svenska som andraspråk eller estetiska ämnen som musik, bild eller dans i din examen. Under läsåret 2013/2014 kommer vi att starta upp El Sistema, en del av Kulturskolan, i förskoleklassen och söker därför pedagoger som vill delta i detta utvecklingsarbete. Med hänvisning till lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i förskola/Förskollärare
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Vi söker två förskollärare. På avdelning Bäcken skall du ingå som förskollärare i ett arbetslag på en avdelning med barn mellan 1-2 år och på avdelning Ängen skall du ingå i ett arbetslag med barn mellan 3-5 år på förskolan Nolehultsvägen 20. Som förskollärare ska Du ansvara för att tillsammans med övrig personal planera, genomföra, dokumentera och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån gällande styrdokument. Du ska ha ett reflekterande förhållningssätt till barns lärande och utveckling och kunna utmana barnen och Dig själv i en lärande organisation. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för att miljön på avdelningen och förskola är inspirerande, lärorik och lustfylld. Vi kommer till hösten att börja planera för en ny förskolebyggnad och där du kommer att vara delaktig i processen att skapa en ny lärandemiljö för barn, föräldrar och pedagoger . Vi söker Dig som är en engagerad och kreativ förskollärare med fokus på att driva och utveckla förskolans verksamhet KVALIFIKATIONER Du är utbildad förskollärare /lärare för för de yngre åldrarna som tycker om utmaningar, är flexibel och positiv och har ett stort engagemang. Vi vill att Du har ett positivt och tillåtande förhållningssätt i mötet med människor.Vi vill att du skall ha en nyfikenhet på Reggio Emilias filosofi, då vi är i upptackten till att lära oss mer om filosofin. Vi ser Dig som en initiativrik men ändå ödmjuk person som har lätt att samarbeta med såväl kollegor som föräldrar. Vi ser gärna att Du som söker har en god IT-vana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande är att ha arbetat utifrån Reggio Emilias filosofi.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Administratör med inrikting mot äldreomsorg
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Ditt arbete innebär att vara chefsstöd i administrativa system som till exempel Personec och Time Care. Till detta tillkommer diverse andra administrativa uppgifter som ekonomihantering, rekrytering och framtagning av olika underlag. Vi söker dig som är engagerad och nyfiken på nya lösningar. Du gillar utmaningar och har lätt att ta kontakt med människor. Du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga med både interna och externa samarbetsparter. Du är drivande, strukturerad och har en god prioriteringsförmåga. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete. Du har en personaladministrativ utbildning på YH-nivå eller annan jämförbar administrativ utbildning. Du ska ha arbetat med schema och bemanning. Kunskaper i Personec, Time Care, Treserva, Gasell, Lotus Notes och Officepaketet är meriterande. Det är viktigt att Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya IT system och har god datavana. En god förmåga att samarbeta och att skapa förtroendefulla relationer kommer att krävas, då arbetet innebär kontakter med chefer och medarbetare på flera olika enheter och på flera nivåer. Vi erbjuder ett spännande arbete för den rätta personen där du får stimulerande inblickar i många olika verksamheter.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör med inrikting mot äldreomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör med inrikting mot äldreomsorg

Barnsekreterare
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Enheten för barn och familj i Norra Hisingen är indelad i en barngrupp, en ungdomsgrupp, en mottagningsgrupp samt två barnsekreterare. Till stöd för handläggarna finns tre 1:e socialsekreterare och en administratör samt en receptionist. Vi söker nu dig som vill arbeta som barnsekreterare! Dina arbetsuppgifter innebär att ha kontinuerlig kontakt med barn placerade i familjehem enligt SoL eller LVU. Du kommer att ha ansvar för myndighetsutövningen runt barnet såsom överväganden, beslut om umgänge med biologiska föräldrar, eventuell hemtagningsbegäran eller vårdnadsöverflyttningar. Vi erbjuder dig arbete i en engagerad och kunnig personalgrupp med mångårig erfarenhet. Vi arbetar utifrån ett systemiskt perspektiv med BBIC som utgångspunkt i utredningsarbetet. Hos oss har du tillgång till metodhandläggning genom 1:e socialsekreterare samt extern processhandledning. Vi sitter i trevliga och ljusa lokaler i Kärra centrum. KVALIFIKATIONER Du är utbildad socionom. Du har god kunskap om barns utveckling och erfarenhet av socialt arbete med barn, ungdomar och deras familjer. Du ska ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god samarbetsförmåga. Då arbetet innebär en del resor är B-körkort ett krav. Vi ser gärna att du har utbildning i och erfarenhet av att hålla barnsamtal. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som barnsekreterare.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Barnsekreterare jobb, Barnsekreterare Göteborg, Barnsekreterare Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnsekreterare

Lärare i förskola/Förskollärare till Naturförskolan, Lillhagsparken 14
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Naturförskolan söker förskollärare. Vi utmanar vår organisation och pedagogiska arbetssätt med nyfikenhet, lyssnande och kreativitet! I vårt utvecklingsarbete har vi fokus på pedagogisk dokumentation, kreativa uttryck samt barns lärandemiljö ute och inne. Som grund för detta har vi läroplanen för förskolan och inspiration av Reggio Emilias pedagogiska filosofi. Att knyta an till ett större sammanhang innebär nätverkande tillsammans med andra förskolor. Detta syftar till att främja barnens lärande samt verksamhetens utveckling. Vi söker dig som lockas av vår verksamhet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering och genomförande av det pedagogiska arbetet. KVALIFIKATIONER Det är ett krav att du är utbildad förskollärare. Du har en positiv känsla för naturen som du tillsammans med barnen utforskar varje dag i alla väder. Läroplanens värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt i ord och handling. Som pedagog inspireras du av barnens nyfikenhet och frågor och utformar den pedagogiska verksamheten och miljön efter barnens behov och intressen. Du tycker om att utmana barnens, kollegornas och ditt eget tänkande och lärande vilket skapar arbetsgädje. Dessa förmågor och egenskaper hos dig är extra viktiga för oss: Fokus i arbetet, se möjligheter, ansvartagande, reflektion och gott samarbete med barn, föräldrar och kollegor. Erfarenhet av arbete på förskola är meriterande
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare till Naturförskolan, Lillhagsparken 14 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare till Naturförskolan, Lillhagsparken 14

Fritidspedagog till Kärraskolan
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Kärraskolan är en skola för elever 6-16 år. Skolan är indelad i två enheter, en F-3 och en 4-9. På skolan finns ca 650 elever och 90 personal. Vi strävar efter att ge eleverna en god kunskapsgrund att stå på inför vuxenlivet. På skolan och fritidshemmet bedrivs ett aktivt arbete för att skapa trygghet och studiero där vi tror på att goda relationer spelar en viktig roll i elevernas utveckling. Vill du vara med och utveckla fritidshemmets verksamhet tillsammans med oss? Vi söker nu en fritidspedagog som har ett stort intresse och engagemang för barns lärande och utveckling. Arbetet innebär att tillsammans med kollegor driva pedagogisk utveckling för eleverna. Du kommer att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Fritidshemmet har ett nära samarbete med skolan och i tjänsten ingår det att arbeta med eleverna under hela skoldagen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har fritidspedagogexamen eller annan pedagogisk examen som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har god förmåga att arbeta målinriktat och av att utveckla kvalitén på verksamheten. Vi söker dig som tycker att det är roligt och utvecklande att arbeta med barn och brinner för att få vara en viktig del i deras utveckling. Ser du möjligheter och finner glädje i att arbeta tillsammans med andra för att skapa en så utvecklande, inspirerande och utmanande fritidsverksamhet som möjligt kan du vara den vi söker. Vi ser även att du är nyfiken och vill utvecklas i ditt arbete. Har du dessutom god förmåga att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och till dina kollegor ser vi fram emot din ansökan! Med hänvisning till lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Kärraskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Kärraskolan

Lärare i förskoleklass till Kärraskolan F-3
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Kärraskolan F-3 söker lärare i förskoleklassen! Kärraskolan är en skola för elever 6-16 år. Skolan är indelad i två enheter, en F-3 och en 4-9. På skolan finns ca 650 elever och 90 personal. Vi strävar efter att ge eleverna en god kunskapsgrund att stå på inför vuxenlivet. På skolan och fritidshemmet bedrivs ett aktivt arbete för att skapa trygghet och studiero där vi tror på att goda relationer spelar en viktig roll i elevernas utveckling. Vi söker dig som ser varje barns unika förmåga med fokus på barnens och verksamhetens utveckling och lärande. I utvecklingsarbetet ser vi vikten av barns lärandemiljö ute och inne, kreativa uttryck samt pedagogisk dokumentation. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering av och genomförande av det pedagogiska arbetet och dokumentationen. Du utformar den pedagogiska verksamheten och miljön efter barnens behov och intressen Hos oss sker fortbildning och nätverkande både inom och utanför stadsdelen för utbyte, att finna nya tankar och att lära av varandra. KVALIFIKATIONER Det är ett krav att du är utbildad förskollärare. Läroplanens värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt i ord och handling. Som pedagog ser du såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet och inspireras av barnens nyfikenhet, kreativitet och deras frågor. Du tycker om att utmana barnens, kollegornas och ditt eget tänkande och lärande vilket skapar utveckling och arbetsglädje. Du är bra på att strukturera och dokumentera ditt pedagogiska arbete. Välkommen med din ansökan! Med hänvisning till lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass till Kärraskolan F-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass till Kärraskolan F-3

Lärare i grundskolans tidigare år
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Gunnestorpsskolan ligger i Tuve och är en F-6 skola med två till tre klasser i varje årskurs. Skolan ligger vackert inbäddad i naturen, fri från störande trafikleder. Eleverna har tillgång till en fin lekpark, bollplan och naturområden. För närvarande går det cirka 350 elever på skolan. Om du är en person som strävar framåt, har nya idéer och ett positivt förhållningssätt så kanske du är vår nästa pedagog? Vi söker dig som vill arbeta nära dina kollegor i ett arbetslag och som ser det som en självklarhet att använda relationen med barnen för att kunna möta dem i deras kunskapsutveckling. Du är nyfiken på att arbeta med lärande genom digitala hjälpmedel, gillar utmaningar och att arbeta i högt tempo. Du kommer att ha ett klassföreståndarskap i årskurs 6. Du kommer att ingå i ett arbetslag på ca 8 personer på skolan. KVALIFIKATIONER Du är grundskollärare med behörighet att undervisa i årskurs 1-6. Vi söker dig med bred behörighet, huvudämnen som du undervisar i är engelska och svenska. Meriterande är behörighet i bild och SO. Vi söker dig som är en engagerad pedagog med positiv inställning. Du är flexibel inför alla vardagliga och långsiktiga förändringar som är en del av det pedagogiska arbetet. Du har mycket god samarbetsförmåga och gillar att bygga relationer. För att motivera, inspirera och utmana eleverna behövs din förmåga att visa värme och sätta gränser. Har du engagemang och vilja att vara med och utveckla skolans verksamhet tror vi att du passar för uppdraget. Har du även god förmåga att tydliggöra vilka mål utbildningen har och ser varje elevs möjligheter att nå dit ser vi fram emot din ansökan! Med hänvisning till lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas Erfarenheter av undervisning och/eller arbete med barn och unga är meriterande.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Backaskolan är en F-5 skola med cirka 320 elever. Skolan ligger i ett lummigt och vackert område med gott om stora utomhusmiljöer. Skolan består av sju olika byggnader och har under det senaste året genomogått renoveringar och våra lokaler är ljusa och vackra. Backaskolan kännetecknas av trygghet, trivsel och respekt för individen. Vi söker en lärare i musik och svenska som andraspråk till skolan, tjänsten är uppdelad på ca 50 % vardera ämnet. I arbetet i musik ingår förutom klass- och gruppundervisning att anordna allsång och framträdande enligt skolans traditioner vid exempelvis terminsavslutningar och andra högtidsdagar. I ämnet svenska som andraspråk undervisar du de elever på skolan som är berättigade till det, med fokus på att utveckla elevernas kunnande i och om svenska språket. Du samarbetar med elevernas klasslärare och med speciallärare och specialpedagog. Hos oss erbjuds du ett varierat arbete där du kommer ha ansvar för planering, genomförande och utvärdering av lektioner. Du erbjuds ett självständigt och stimulerande arbete . Genom att du ingår i ett arbetslag som består av andra pedagoger får du möjlighet till kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte i pedagogiska frågor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare i musik och svenska som andraspråk. Har du erfarenhet av arbete som lärare är det meriterande. Vi söker dig som är en engagerad pedagog med positiv inställning till elever och undervisning. Du är flexibel inför alla vardagliga och långsiktiga förändringar som är en del av det pedagogiska arbetet. Du har mycket god samarbetsförmåga och gillar att bygga relationer. För att motivera, inspirera och utmana eleverna behövs din förmåga att visa värme och sätta gränser. Har du engagemang och vilja att vara med och utveckla skolans verksamhet tror vi att du passar för uppdraget. Brinner du för att skapa tillfällen för eleverna att vilja och våga framträda kan du vara den vi söker. Har du även god förmåga att tydliggöra vilka mål utbildningen har och ser varje elevs möjligheter att nå dit ser vi fram emot din ansökan! Med hänvisning till lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Backaskolan är en F-5 skola med cirka 320 elever. Skolan ligger i ett lummigt och vackert område med gott om stora utomhusmiljöer. Skolan består av sju olika byggnader och har under det senaste året genomgått renoveringar och våra lokaler är ljusa och vackra. Backaskolan kännetecknas av trygghet, trivsel och respekt för individen. Vi söker en lärare i idrott och hälsa till skolan. Som lärare i idrott undervisar du skolans samtliga klasser i de moment och områden som ingår i ämnet, både inomhus och utomhus. Du ansvarar för att planera och genomföra undervisningen, och du har ett samarbete med elevernas klasslärare och skolans övriga personal. Du är delaktig i arbetet för likabehandling och mot kränkande behandling. Gemensamma aktiviteter som orientering, skoljoggen och skridskoåkning planerar och genomför du i samarbete med övrig personal. Hos oss erbjuds du ett varierat arbete där du kommer ha ansvar för planering, genomförande och utvärdering av lektioner. Tillsammans med dina kollegor utformar ni en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas bästa i fokus. Arbetet innebär mycket samarbete med övriga pedagoger, elevhälsan, övrig personal, föräldrar samt med andra aktörer utanför skolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad lärare i idrott för de tidiga skolåren. Du är en engagerad pedagog med positiv inställning. Du är flexibel inför alla vardagliga och långsiktiga förändringar som är en del av det pedagogiska arbetet. Du har mycket god samarbetsförmåga och gillar att bygga relationer. För att motivera, inspirera och utmana eleverna behövs din förmåga att visa värme och sätta gränser. Har du engagemang och vilja att vara med och utveckla skolans verksamhet tror vi att du passar för uppdraget. Har du även god förmåga att tydliggöra vilka mål utbildningen har och ser varje elevs möjligheter att nå dit ser vi fram emot din ansökan! Med hänvisning till lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Förskollärare till Lillekärrskolan
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Lillekärrskolan söker en förskollärare till förskoleklass och fritidshem! Lillekärrskolan är en F-3 skolan med cirka 425 elever. Skolan är relativt nybyggd med fräscha lokaler och ligger i anslutning till områdets allaktivitetspark. Skolan är uppdelad i två delar med varsin rektor, Lillekärrskolan 1 spår A,C,E och Lillekärrskolan 2 spår B,D. Rektorerna har ett nära samarbete så att det blir en enhetlighet på skolan. I varje arbetslag ingår en förksoleklass, år 1, år 2 och år 3. Skolan har ett nära samarbete med El Sistema, en del av Kulturskolan. Vi är en sjungande och spelande skola! Vi utmanar vår organisation och vårt pedagogiska arbetssätt med lyssnande, nyfikenhet och kreativitet. Vi söker dig som ser varje barns unika förmåga med fokus på barnens och verksamhetens utveckling och lärande. I utvecklingsarbetet ser vi vikten av barns lärandemiljö ute och inne, kreativa uttryck samt pedagogisk dokumentation. Under skoltiden, 08:00-13:20 har du ansvar för den pedagogiska verksamheten i förskoleklassen tillsammans med en kollega. Du kommer gemensamt med övriga förskollärare reflektera över förskoleklassens innehåll och bidra med ny kunskap. Du kommer att genom olika kurser på fritidshemmet skapa tillfälle för elever att fördjupa sig i områden som de vill lära sig mer om. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering av och genomförande av det pedagogiska arbetet och dokumentationen. Du utformar den pedagogiska verksamheten och miljön efter barnens behov och intressen. Vi erbjuder en arbetsplats som tar tillvara på pedagogernas lust att lära och nyfikenhet. Välkommen att utvecklas tillsammans med oss på Lillekärrskolan! KVALIFIKATIONER Det är ett krav att du är utbildad förskollärare. Du som söker ska ha grundläggande behörighet inom områdena barns språk och matematiska utveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som förskollärare. Läroplanens värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt i ord och handling. Som pedagog ser du såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet och inspireras av barnens nyfikenhet, kreativitet och deras frågor. Du tycker om att utmana barnens, kollegornas och ditt eget tänkande och lärande vilket skapar utveckling och arbetsglädje. Du är bra på att strukturera och dokumentera ditt pedagogiska arbete. Välkommen med din ansökan! Med hänvisning till lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Lillekärrskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Lillekärrskolan

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Backaskolan är en F-5 skola med 320 elever. Skolan ligger i ett lummigt och vackert område med gott om stora utomhusytor. Skolan består av sju olika byggnader och har under det senaste året genomgått renoveringar och våra lokaler är vackra och ljusa. Backaskolan kännetecknas av trygghet, trivsel och respekt för individen. Vill du vara med och utveckla fritidshemmets verksamhet tillsammans med oss? Vi söker nu en fritidspedagog som brinner för barns lärande och utveckling. Arbetet innebär att tillsammans med kollegor driva pedagogisk utveckling för eleverna. Du kommer att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Fritidshemmet har ett nära samarbete med skolan och i tjänsten ingår det att arbeta med eleverna under hela skoldagen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har fritidspedagogexamen eller annan pedagogisk examen som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har god förmåga att arbeta målinriktat och av att utveckla kvalitén på verksamheten. Vi söker dig som tycker att det är roligt och utvecklande att arbeta med barn och brinner för att få vara en viktig del i deras utveckling. Ser du möjligheter och finner glädje i att arbeta tillsammans med andra för att skapa en så utvecklande, inspirerande och utmanande fritidsverksamhet som möjligt kan du vara den vi söker. Vi ser även att du är nyfiken och vill utvecklas i ditt arbete. Har du dessutom god förmåga att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och till dina kollegor ser vi fram emot din ansökan! Med hänvisning till lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i grundskolans senare år - musiklärare
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som musiklärare på Skälltorpsskolan år 6-9 samt på Svenska Balettskolan år 4-9. Vid behov kan du också komma att vara mentor för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Du skall vara behörig musiklärare. Om du dessutom har ytterligare ett annat ämne är det en merit. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med ungdomar både individuellt och i grupp. Erfarenhet av att ha arbetat i grundskolan är en merit men även om du arbetat med andra musikanknutna verksamheter.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år - musiklärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år - musiklärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Skogsängsvägens förskola söker förskollärare! Vi söker dig som lockas av vår utmaning, att göra Norra Hisingens förskolor än mer attraktiva. Vi utmanar vår organisation och pedagogiska arbetssätt med lyssnande, nyfikenhet och kreativitet! I vårt utvecklingsarbete har vi nu fokus på barns lärandemiljö och strävar efter att öka och synliggöra barnens intressen och delaktighet i verksamheten. Vi vill också att vårdnadshavare/föräldrars kunskap om och insyn i verksamheten skall öka. Som grund för detta har vi vårt uppdrag i läroplanen för förskolan samt Göteborgsstads verksamhetside. • Barnens inre motivation och lust att lära • Delaktighet och medskapande • Helhetssyn I stadsdelen finns ett samarbete med Italien. KVALIFIKATIONER Det är ett krav att du är utbildad förskollärare. Du har en gedigen kunskap om ditt uppdrag utifrån läroplanen. Det är också läroplanens värdegrund som genomsyrar ditt förhållningssätt i ord och handling. Som pedagog inspireras du av barnens nyfikenhet och frågor. Du utformar den pedagogiska verksamheten och miljön tillsammans med kollegor och barnen utifrån barnens behov och intressen. Du tycker om att utmana barnens, kollegornas och ditt eget tänkande och lärande vilket skapar utveckling och arbetsglädje. Du är bekväm i arbetet med IT. Vi hoppas också att du kan känna igen dig i Gemensamt förhållningssätt för stadens anställda: • Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för • Vi bryr oss • Vi arbetar tillsammans • Vi tänker nytt Välkommen med din ansökan.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare Förskolorna Backa Kyrkogata
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Backa Kyrkogatornas förskolor ligger idylliskt alldeles intill skogen i nära anslutning till fritidslantgården Backa Västergård.Förskolorna har härligt stora gårdar som inbjuder till kreativ utelek.Kommunikationerna med centrum är mycket goda. Nu söker vi förskollärare till 1-3 årsavdelningen och 4-5 årsavdelningen på förskolorna Backa Kyrkogata 7 (avdelning Pricken och Rutan), Backa Kyrkogata 9 ( avdelnin Björnbäret och Krusbäret) samt till 4-5 års avdelningen på Backa Kyrkogata 3 (avdelningen Delfinen). KVALIFIKATIONER Vi vill att du: - är behörig förskollärare - brinner för att utveckla förskolans lärandemiljö - är lyhörd,kan samarbeta och visa ett gott bemötande mot barn ,föräldrar och arbetskamrater -är kreativ och lösningsinriktad -har förmåga att skapa en förskola som är rolig,trygg och utvecklande för alla barn -förstår ansvaret och utmaningen i att vara en viktig del av barnens barndom -kan använda IT som ett verktyg i dokumentation av barns lärande och utveckling -är väl insatt i förskolans styrdokument
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare Förskolorna Backa Kyrkogata jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare Förskolorna Backa Kyrkogata

Ekonomibiträde Förskola
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Daglig städning av tre förskolor i Kärra. Detta innebär att ansvara för att städningen utförs enligt föreskrifter från Miljöförvaltningen och behovet på respektive förskola. Du kommer att ansvara för inköp av städmateriel och att uppdatera städrutiner. Vid behov är du i barngrupp som barnskötare och vid enstaka tillfällen ges du andra arbetsuppgifter enligt uppdrag från Förskolechef. Det ingår även viss sophantering. KVALIFIKATIONER Du som söker skall ha välmeriterad erfarenhet av städning på förskola. Du kommer att delta i barngruppsarbete vilket medför att du skall ha erfarenhet av arbete med barn och vara förtrogen med det förhållningssätt som förskolorna i Norra Hisingen har till barn och lärande. Arbetet ställer stora krav på fysisk kapacitet vilket medför att du skall ha en god fysisk förmåga.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde Förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde Förskola

Stödassistent
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Glöstorpsvägen 18 är ett Boende med Särskild Service beläget i Tuve. Våra 9 boende är från yngre till pensionärer. Boendet består av en gruppbostad för sex personer och i anslutning ligger en radhudlänga med tre lägenheter. Hos oss möter du personer med intellektuella och psykiska funktionshinder, asperger och adhd. Vi har även boende med fysiska funktionshinder. Vi söker nu en stödassistenter på en tillsvidareanställning. Du som söker skall kunna stödja och stimulera individens egen förmåga att utföra aktiviteter i det dagliga livet. Kunna skapa förutsättningar för ett aktivt och meningsfullt liv utifrån varje individs behov och önskemål. Det är av stor vikt att värna om den enskildes delaktighet och självbestämmande. Du har kunskap om vardagssysslor som matlagning, städ, tvätt och kan sköta kontakter med individens nätverk och det omgivande samhället. I verksamheten är det viktigt att kunna prioritera, planera, rapportera och dokumentera arbetet. Självklart skall du med respekt kunna möta, stödja, assistera, uppmuntra, lyssna på och vägleda våra boende. KVALIFIKATIONER Du har undersköterske/habiliteringsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare arbetat inom funktionshinderområdet. Du har kännedom om lagstiftningen inom området, LSS, SoL och HSL och har allmänna kunskaper om olika funktionsnedsättningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Då vi eftersträvar en jämställd arbetsplats ser vi gärna manliga sökande.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Stödassistent jobb, Stödassistent Göteborg, Stödassistent Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stödassistent

Undersköterska, i hemtjänst för personer under 65 år
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Hemtjänst för personer under 65 år ger stöd till personer med långvariga funktionsnedsättningar, vid akuta och tillfälliga fysiska nedsättningar samt omvårdnad vid livets slutskede. Arbetet sker i nära samverkan med den enskilde, dennes närstående och vid behov med stadsdelens hemsjukvård. Grunduppdraget är att stärka den enskildes resurser till ett så självständigt liv som möjligt. Arbetet sker i huvudsak i den enskildes hem. Uppdraget utförs företrädesvis som ensamabete i den enskildes hem. För att insatsen skall vara av hög och jämn kvalitet för den enskilde, ställs stora krav på samarbete i personalgruppen. Arbetet är omväxlande, vilket bl a innebär nya insatser med kort framförhållning. I arbetet ingår socialdokumentation enligt lag och praxis. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som är undersköterska eller har utbildning med inriktning omvårdnad/rehabilitering. Körkort är ett krav. Vi söker Dig som är ansvfarsfull, positiv och har lätt för att skapa goda relationer till dem du möter och tillsammans med oss vill utveckla hemtjänst för personer under 65 år. Vi söker dig med några års erfarenhet av yrket. Erfarenhet av arbete i enskildas hem är särskilt meriterande, liksom erfarenhet och intresse av att arbeta med anhöriga, såväl vuxna som minderåriga barn. God körvana prioriteras. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska språket.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska, i hemtjänst för personer under 65 år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska, i hemtjänst för personer under 65 år

Förskollärare till Glöstorpsvägens förskola
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Förskolan Glöstorpsvägen 26 i Tuve, Norra Hisingen, söker förskollärare. Förskolan är en nyöppnad förskola som varit igång sedan årsskiftet 2012-2013. Vi utmanar vår organsiation och pedagogiska arbetssätt med nyfikenhet, lyssnande och kreativitet. I vårt utvecklingsarbete har vi fokus på kreativa uttryck och barns lärandemiljö ute och inne samt pedagogisk dokumentation. Som grund för detta har vi läroplanen för förskolan och inspiration av Reggio Emilias pedagogiska filosofi. Att knyta an till ett större sammanhang innebär nätverkande tillsammmans med andra förskolor. Detta syftar till att främja barnens lärande samt verksamhetsutvecklande. Stadsdelen Norra Hisingen har även ett samarbete med Bassa Reggiana i Italien. KVALIFIKATIONER Det är ett krav att du är utbildad förskollärare och har legitimation för att arbeta i förskola. Läroplanens värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt i ord och handling. Som pedagog inspireras du av barnens nyfikenhet och frågor och utformar den pedagogiska verksamheten och miljön efter barnens behov och intressen. Du tycker om att utmana barnens, kollegornas och ditt eget tänkande och lärande vilket skapar arbetsglädje. Dessa förmågor och egenskaper hos dig är extra viktiga för oss: Fokus i arbetet, se möjligheter, ansvarstagande,reflektion och gott samarbete med barn, föräldrar och kollegor. Erfarenhet krävs. Erfarenhet av arbete på förskola är ett krav.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Glöstorpsvägens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Glöstorpsvägens förskola

Förskollärare
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Förskolan Bärbyvägen 24 i Säve söker förskollärare.På en kulle i det natursköna Säve ligger förskolan tillsammans med Bärbyskolan. På förskolan finns två avdelningar. Vi utmanar vår organsiation och pedagogiska arbetssätt med nyfikenhet, lyssnande och kreativitet. I vårt utvecklingsarbete har vi fokus på kreativa uttryck och barns lärandemiljö ute samt innepedagogisk dokumentation. Som grund för detta har vi läroplanen för förskolan och inspiration av Reggio Emilias pedagogiska filosofi. Att knyta an till ett större sammanhang innebär nätverkande tillsammmans med andra förskolor. Detta syftar till att främja barnens lärande samt verksamhetsutvecklande. Stadsdelen Norra Hisingen har även ett samarbete med Bassa Reggiana i Italien. KVALIFIKATIONER Det är ett krav att du är utbildad förskollärare och har legitimation för att arbeta i förskola. Läroplanens värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt i ord och handling. Som pedagog inspireras du av barnens nyfikenhet och frågor och utformar den pedagogiska verksamheten och miljön efter barnens behov och intressen. Du tycker om att utmana barnens, kollegornas och ditt eget tänkande och lärande vilket skapar arbetsglädje. Dessa förmågor och egenskaper hos dig är extra viktiga för oss: Fokus i arbetet, se möjligheter, ansvarstagande, reflektion och gott samarbete med barn, föräldrar och kollegor. Erfarenhet krävs. Erfarenhet av arbete på förskola är ett krav.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Göteborg, Förskollärare Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Elevassistent Olshammarskolan
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Olshammarskolan erbjuder skola och fritidsverksamhet för elever mottagna i grundsärskola och eleverna följer huvudsakligen träningsskolans kursplan. De flesta eleverna har förutom utvecklingsstörning även autism eller annan diagnos inom autismspektret. Du ska vara delaktig och aktiv i den pedagogiska planeringen för skolan samt i klassen i elevernas individuella utvecklingsplan, genomförande och utvärdering. Du ska i samverkan med vårdnadshavare och övrigt arbetslag verka för att eleverna ges möjligheter att utvecklas samt ge eleverna god omvårdnad. Du är delaktig och aktiv i verksamheten under hela skoldagen, på eftermiddagar och under loven. Du ska verkar för hela skolans utveckling och medverkar till en god arbetsmiljö. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har någon form för praktisk och teoretisk utbildning inom funktionsnedsättning. Högskolepoäng inom handikappvetenskap, pedagogik m.m. är meriterande. Det är ett krav att du har erfarenhet från någon av följande verksamheter: - skola, förskola - grundsärskola, inriktning träningsskola - boende, korttidsboende funktionshinder - arbete med personer med autism eller andra neuropsykiatriska diagnoser - alternativa kommunikationssätt som tecken som stöd, bildkommunikation, digitala hjälpmedel.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent Olshammarskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent Olshammarskolan

Fritidspedagog till Lillekärrskolan
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Lillekärrskolan är en F-3 skola med cirka 450 elever. Skolan är relativt nybyggd med fräscha lokaler och ligger i anslutning till områdets allaktivitetspark. Skolan är uppdelad i två delar med varsin rektor, Lillekärrskolan 1 spår A,C,E och Lillekärrskolan 2 spår B,D. Rektorerna har ett nära samarbete så att det blir en enhetlighet på skolan. I varje arbetslag ingår en förksoleklass, år 1, år 2 och år 3. Skolan har ett nära samarbete med El Sistema, en del av Kulturskolan. Vi är en sjungande och spelande skola! Vill du vara med och utveckla fritidshemmets verksamhet tillsammans med oss? Vi söker nu en fritidspedagog som brinner för barns lärande och utveckling. Arbetet innebär att tillsammans med kollegor driva pedagogisk utveckling för eleverna. Du kommer att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Fritidshemmet har ett nära samarbete med skolan och i tjänsten ingår det att arbeta med eleverna under hela skoldagen. Vi erbjuder en arbetsplats som tar tillvara på pedagogernas lust att lära och nyfikenhet. Välkommen att utvecklas tillsammans med oss på Lillekärrskolan! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har fritidspedagogexamen eller annan pedagogisk examen som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du erfarenhet av att ha arbetat som fritidspedagog är det meriterande. Du har god förmåga att arbeta målinriktat och av att utveckla kvalitén på verksamheten. Vi söker dig som tycker att det är roligt och utvecklande att arbeta med barn och brinner för att få vara en viktig del i deras utveckling. Ser du möjligheter och finner glädje i att arbeta tillsammans med andra för att skapa en så utvecklande, inspirerande och utmanande fritidsverksamhet som möjligt kan du vara den vi söker. Vi ser även att du är nyfiken och vill utvecklas i ditt arbete. Har du dessutom god förmåga att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och till dina kollegor ser vi fram emot din ansökan! Med hänvisning till lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Lillekärrskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Lillekärrskolan

Enhetschefer till ordinärt boende
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Norra Hisingen söker enhetschefer till ordinärt boende inom äldreomsorgen! Som enhetschef ansvarar du tillsammans med undersköterskor för att ge god omsorg och vård. Du är direkt underställd områdeschefen och ingår i ledningsgruppen tillsammans med övriga enhetschefer för ordinärt boenden på Norra Hisingen. Som enhetschef ska du utifrån uppställda mål och givna resurser planera, leda samt följa upp verksamheten med fokus på kvalitet och det salutogena arbetet. I ditt arbete har du helhetssyn och är öppen och lyhörd för både utvecklingsmöjligheter och förändringar i din verksamhet. Det är viktigt att du på ett positivt sätt tillvaratar och utvecklar medarbetarnas kompetens och engagemang samt får dem delaktiga och engagerade i verksamheten. Genom coachande ledarskap ser du till att den dagliga verksamheten fungerar samtidigt som du har stor frihet att driva utvecklingen av denna. I din styrning av organisationen finns utgångspunkten i äldreomsorgens verksamhetsidé och Göteborg Stads övriga måldokument. Vi erbjuder: En kreativ miljö med många glada skratt. Ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med trevliga arbetskamrater. En förändringsbenägen och expansiv verksamhet. Rätt person kommer att finna stora utvecklingsmöjligheter inom Norra Hisingen. Tjänsten innebär frihet och unika möjligheter att påverka i en dynamisk bransch. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning och gärna gedigen erfarenhet av ledaransvar samt ekonomistyrning, med fördel från äldreomsorg. Erfarenhet av att driva projekt- och förändringsarbete är meriterande. I arbetet med att leda verksamheten är du drivande och har lätt för att se helheten. Du har god samarbetsförmåga samt förmåga att skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare. Du kan också skapa förtroende. I ditt ledarskap är du en stark, tydlig och konsekvent ledare samtidigt som du är prestigelös och ödmjuk. Som person är du inspirerande och har en stark vilja att tillsammans med hela arbetsgruppen utveckla verksamheten. Det är viktigt att du är synlig i verksamheten och har ett nära samarbete med medarbetarna. Du tycker om att arbeta under parollen frihet under ansvar.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer till ordinärt boende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer till ordinärt boende

Lärare i förskola/Förskollärare till Naturförskolan, Lillhagsparken 14
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Naturförskolan söker förskollärare. Vi utmanar vår organisation och pedagogiska arbetssätt med nyfikenhet, lyssnande och kreativitet! I vårt utvecklingsarbete har vi fokus på pedagogisk dokumentation, kreativa uttryck samt barns lärandemiljö ute och inne. Som grund för detta har vi läroplanen för förskolan och inspiration av Reggio Emilias pedagogiska filosofi. Att knyta an till ett större sammanhang innebär nätverkande tillsammans med andra förskolor. Detta syftar till att främja barnens lärande samt verksamhetens utveckling. Vi söker dig som lockas av vår verksamhet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering och genomförande av det pedagogiska arbetet. KVALIFIKATIONER Det är ett krav att du är utbildad förskollärare. Du har en positiv känsla för naturen som du tillsammans med barnen utforskar varje dag i alla väder.Detta innefattar att barnen och pedagogera vistas ute i stort sett hela dagen. Vårt övergripande tema är Barns relation till vår närmiljö. Naturförskolan gränsar till generösa grönom,råden och närhet till skog och mark som är mycket bra lämpad för en naturförskola. Läroplanens värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt i ord och handling. Som pedagog inspireras du av barnens nyfikenhet och frågor och utformar den pedagogiska verksamheten och miljön efter barnens behov och intressen. Du tycker om att utmana barnens, kollegornas och ditt eget tänkande och lärande vilket skapar arbetsgädje. Dessa förmågor och egenskaper hos dig är extra viktiga för oss: Fokus i arbetet, se möjligheter, ansvartagande, reflektion och gott samarbete med barn, föräldrar och kollegor. Erfarenhet av arbete på förskola är meriterande
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare till Naturförskolan, Lillhagsparken 14 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare till Naturförskolan, Lillhagsparken 14


Sök lediga jobb Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se