G��llivare jobb - lediga jobb

G��llivare jobb G��llivare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: G��llivare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: G��llivare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Rektor/lärare till ny särgrundskola/särgymnasium- Stockholm

  2. Chaufför B-kort- Stockholm

  3. Barnskötare till Dalstugans förskola- Värmdö

  4. Lärare i Matematik och Företagsekonomi till VRG- Stockholm

  5. Junior systemutvecklare/systemförvaltare- Stockholm

  6. Personlig assistent till flicka 5 år-Sollentuna- Sollentuna

  7. Förskolechef- Upplands Väsby

  8. Chefsjuksköterska- Nacka

  9. Produktionsoptimerare- Stockholm

  10. Elkonstruktör - Produktionsutrustning- Stockholm


Mer beskrivning

Rektor/lärare till ny särgrundskola/särgymnasium
Rektor/lärare till ny särgrundskola och särgymnasium sökes! Redmarvel AB öppnar fr.o.m. höstterminen 2013 VB Skolan (särgrundskola, inriktning träningsskolan) och VB Gymnasiet (individuella programmet). Vi söker nu en rektor kombinerad lärare som vill vara med och bygga upp de nya verksamheterna för barn och ungdomar med autism och utvecklingstörning. På uppdrag av VB Skolan och VB Gymnasiet söker Wave Executive en rektor/lärare som drivs av att se unga människor lyckas. Skolorna har vid skolstart sex elever, tre av eleverna går i särgrundskolan och tre i särgymnasiet; individuella programmet. Metodiken som skolan grundar sin verksamhet på benämns Verbal Behaviour/ABA (TBA-Tillämpad Beteende Analys). Det är avgörande att eleverna får känna och regelbundet uppleva att de lyckas i skolan! Vi söker dig som vill vara med och bygga en skola från grunden och som vill jobba i en miljö där du själv är med och påverkar vardagen och barnens utveckling med en väl beprövad metodik, med engagemang och kreativitet. Du har rektorsbehörighet och behörighet för att undervisa på grundskola- och/eller gymnasienivå och ser gärna att du har erfarenhet från särskoleverksamhet. Som person är du flexibel, kreativ, ambitiös och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i grupp, är en pedagogisk ledare och har en stark drift att se unga människor lyckas. Vi erbjuder dig som rektor/lärare möjlighet att bygga upp specialkompetens inom Verbal Behaviour. Du får jobba i en miljö med högt i tak med alla möjligheter att påverka verksamheten och styra din egen dag för att eleverna ska uppnå sina mål. Skolan finns inom promenadavstånd från Bredängs centrum. Välkommen med din ansökan inkl. CV till apply@waveexecutive.se . Urval sker löpande så sök jobbet direkt om du är intresserad! Vid frågor ring Marina Bonn på Wave Executive tfn 070-999 02 06.
Företag: WAVE EXECUTIVE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor/lärare till ny särgrundskola/särgymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor/lärare till ny särgrundskola/särgymnasium

Chaufför B-kort
Nu söker vi två chaufförer som kan arbeta snarast och under en längre period. Vi ser helst att du inte har någon semester inplanerad i år. Det finns stor chans att få fast anställning om arbetskemin fungerar bra. Söker dig som har några års kunnande av transport, som har bra fysik. Som är pigg och flexibel och kan arbeta på varierande tider, kväll, natt och dag. Vi önskar att du kan prata dari, peshto, urdo och engelska. ANSÖKAN TAS ENDAST EMOT VIA E-POST
Företag: HENRIKSEN & PARTNERS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Chaufför B-kort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chaufför B-kort

Barnskötare till Dalstugans förskola
Dalstugans förskola är en Reggio Emilia-inspirerad förskola med 18 anställda. Vi har 72 barn inskrivna mellan 1-5 år fördelade på 5 grupper, varav de flesta är ålders- homogena. Läraren och pedagogerna följer barnen under hela förskoletiden och barnen byter varje år till en ny lokal som är anpassad utifrån dess ålder. Rollen som barnskötare hos oss innebär att du kommer att arbeta i 3-årsgruppen med i dag 12 barn som kommer att fyllas på med ytterligare 3 barn vid behov. Du kommer att arbeta tillsammans med en förskollärare och 1 barnskötare/bildpedagog. Vi söker dig som är utbildad barnskötare och tycker om nya utmaningar. Vi välkomnar både Dig med erfarenhet och Dig som är nyexaminerad. Du är van att ta eget ansvar och är en god förebild för både barn, föräldrar och kollegor. Du är en närvarande pedagog som har lätt för att samarbeta med olika människor och har alltid fokus på ditt uppdrag. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde i augusti eller efter överenskommelse. I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid. Ansökan Du söker tjänsten via www.varmdo.se/jobb. Välkommen med din ansökan senast den 25 juli 2013. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Cederroth, Chef för Dalstugan/Torshälls förskolor, 0705-180 086. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering. ----------------------------------------------------- Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 39 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Företag: Värmdö Kommun
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare till Dalstugans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare till Dalstugans förskola

Lärare i Matematik och Företagsekonomi till VRG
Viktor Rydberg gymnasium Odenplan söker en lärare med gymnasielärarbehörighet i matematik och företagsekonomi. Tjänsten är ett vikariat läsåret 2013-2014 på 100 % med goda möjligheter till förlängning. Du är utbildad lärare, har ett stort engagemang för den enskilda individen och förstår vikten av att göra din undervisning stimulerande för eleverna. Du är en skicklig pedagog, arbetar bra både självständigt och tillsammans med andra, samt trivs i en organisation under ständig utveckling där IKT har en framträdande roll. Vi lägger stor vikt vid dina pedagogiska ledaregenskaper. Stiftelsen Viktor Rydbergs Skolor driver fyra framgångsrika skolor i Stockholmsområdet; tre gymnasieskolor och en högstadieskola. Antalet sökande per plats till VRG är högst i landet. I kvalitetsutvärderingar ger elever och lärare verksamheten vid våra skolor högsta betyg. Undervisningen kan även vara förlagd på Viktor Rydberg gymnasium Jarlaplan. Läs mer om skolan på www.vrg.se Du är välkommen att söka tjänsten genom att skicka din ansökan och CV till Maria Hävner, maria.havner@vrg.se. Betyg och intyg uppvisas vid eventuell intervju. Vi ser fram emot att läsa din ansökan snarast, dock senast den 4/8. Vi kommer att kalla till intervjuer med start den 5/8.
Företag: VRE EDUCATION
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Matematik och Företagsekonomi till VRG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Matematik och Företagsekonomi till VRG

Junior systemutvecklare/systemförvaltare
Arbetsbeskrivning Vill du ha ett utvecklande och spännande arbete där såväl teknik som verksamhetsnytta står i centrum? Vill du vara en del av ett positivt it-team i en framgångsrik global organisation som arbetar med moderna IT-lösningar? Då är du välkommen med din ansökan till oss. Vi söker nu för kunds räkning en junior systemutvecklare med systemförvaltningsansvar. Du som söker är en analytisk, driven och tekniskt duktig IT-tekniker som kommer att vara en del av ett IT-team om 16 personer, varav 10 st arbetar vid Stockholmskontoret. Innehållet i tjänsten är idag fördelat på flera medarbetare i verksamheten och du kommer att få en unik möjlighet att forma rollen utifrån dina egna kunskaper och erfarenheter - det är bara du själv som sätter gränserna! Arbetsuppgifter Arbetet innebär att du till stor del kommer att arbeta med Sharepointutveckling alternativt Java. Du kommer också ha ett förvaltningsansvar för några av företagets verksamhetssystem, exempelvis webbapplikationer, löne- och fakturasystem. Du kommer att ha många kontakter såväl internet som externt, både med användare av systemen och med leverantörer då många av applikationerna är inköpta och sedan anpassade till kundens behov. I samband med förändringar i de applikationer du ansvarar för är det du som ser till att berörda medarbetare får information om detta och planerar in arbetet med minsta möjliga påverkan på verksamheten. Du har stora möjligheter att påverka utformningen av tjänsten själv. Erfarenhet Vi söker dig med systemvetenskaplig examen, KY-utbildning eller liknande eller dig med ett par års arbetserfarenhet. Du har goda kunskaper inom programmering, främst Java, .Net och VB. Meriterande är om du också har kunskaper inom Sharepoint. Som person är du självgående och social och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är positiv och driven i ditt sätt och vill ständigt lära dig nya saker. Vidare trivs du med många kontakter och är bra på att kommunicera med andra. Du är informativ och strukturerad i ditt arbete och du trivs i en roll som innebär både tekniska utmaningar såväl som strategiskt arbete. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Förmåner Företaget ligger i teknikens framkant. Du kommer att arbeta i ett spännande och utmanande affärsklimat där du får möjligheter till erfarenhetsutbyte, tillgång till ett av världens största utbildningsprogram och personlig utveckling. Förtaget satsat mycket på sina anställda och avsätter mycket pengar för fortbildning och kompetensutveckling. Du blir en del av ett globalt företag med ett kraftfullt nätverk av erfarna kollegor. Du erbjuds mycket förmånlig pensionsavsättning och försäkringar samt friskvårdsbidrag. För eventuella frågor gällande tjänsten kontakta: Jemina Asp, Konsultchef 073 -522 70 81 För att söka tjänsten skicka ditt CV till: jobb@totalresurs.se Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 60 medarbetare, varav 35 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med
Företag: IT-TOTAL SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Junior systemutvecklare/systemförvaltare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior systemutvecklare/systemförvaltare

Personlig assistent till flicka 5 år-Sollentuna
Vi söker en personlig assistent till en glad flicka på 5 år. Hon har en kromosomavvikelse som gör att hon ligger mycket efter i sin utvecklingen. Hon behöver därför din hjälp med matning, hygien, förflyttning och rätt stimulans. Arbetet kräver att man tål tunga lyft, hon väger drygt 15 kilo. Utöver sitt handikapp är hon en glad flicka som ofta skrattar. Hon gör stora framsteg motoriskt med hjälp av sina hjälpmedel. Hon bor med sin familj i Helenelund, Sollentuna. Vi söker en eller två assistent som kan börja arbeta from augusti. Det är en deltidstjänst med följande tider; 07,00 - 09,00 15,00 - 18,00 Du börjar i Sollentuna och slutar i Täby. Önskvärt är att man kan vara flexibel och ta någon heldag vid tex sjukdom, planeringsdagar och vid aktivitet på helgen. Vi söker nu dig som är barnkär och intresserad av barns utveckling. Har jobbat med barn tidigare. Det viktigaste är att du har de rätta personliga egenskaperna. Du ska vara ansvarstagande, noggrann, lyhörd, flexibel och ha ett stort tålamod. Vi tror att du som söker är tjej, 23 år och uppåt och rökfri, kanske studerande med behov av ett givande extra jobb. Boende i Sollentuna är en fördel. NÄRA arbetar sedan 1995 med personlig assistans. Vi administrerar personlig assistans åt våra SERVICEKUNDER, vilka har valt att vara egna arbetsgivare samt åt HELKUNDER & FLEXKUNDER vilka har valt att NÄRA skall ta arbetsgivaransvaret. Detta är en annons åt en av våra SERVICEKUNDER.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till flicka 5 år-Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till flicka 5 år-Sollentuna

Förskolechef
Vi söker dig, förskollärare, med erfarenhet från arbetsledning i förskolan. Du ska vara engagerad i verksamheten och ha goda kunskaper om förskolans styrdokument. Du ska vara drivande i den pedagogiska utvecklingen och delaktig i verksamheten på två av våra förskolor i Upplands Väsby.
Företag: Norlandia förskolor
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef jobb, Förskolechef Upplands Väsby, Förskolechef Norlandia förskolor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef

Chefsjuksköterska
Capio Geriatrik Nacka finns på Nacka Närsjukhus och är en del av Capiokoncernen. Verksamheten består av två akutgeriatriska vårdavdelningar samt en avdelning för specialiserad palliativ slutenvård. Vi bedriver också Avancerad sjukvård i hemmet (ASIH) i söderort. En av våra chefsjuksköterskor kommer gå i pension efter årsskiftet och en annan går i vidare till ett annat arbete. Vi söker nu två chefsjuksköterskor till akutgeriatriska vårdavdelningar. Vi söker dig som brinner för hög vårdkvalitet och bra arbetsmiljö och som har en tydlig etisk kompass. Capio Geriatrik Nacka strävar efter ett vårdnära ledarskap, dvs att chefen är närvarande i det dagliga vårdarbetet för att ge ledning och stöd till vårpersonalen. Avdelningen leds av dig tillsammans med den medicinskt ansvarige läkaren. Vi tillämpar tidsbegränsade förordnande som chef och du kommer att erbjudas en grundanställning som sjuksköterska. Capio Geriatrik Nacka poängterar alla människors lika värde oavsett etniskt ursprung, religiös övertygelse, sexuell läggning eller könsidentitet. Det gäller naturligtvis såväl patienter, deras anhöriga samt vår personal. Sista ansökningsdag 2013 08 31 Vi kommer kontakta sökande löpande under rekryteringen
Företag: Nackageriatriken AB
Ort: Nacka
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Chefsjuksköterska jobb, Chefsjuksköterska Nacka, Chefsjuksköterska Nackageriatriken AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chefsjuksköterska

Produktionsoptimerare
Fortums syfte är att skapa energi som gör livet bättre idag och för kommande generationer. Vi erbjuder hållbara lösningar som tillgodoser behoven av låga utsläpp, effektiv resursanvändning och en trygg energiförsörjning samtidigt som vi levererar ett förstklassigt resultat till våra aktieägare. Vår verksamhet omfattar produktion, distribution och försäljning av el och värme, samt experttjänster inom dessa områden. Division Power ansvarar för Fortums produktion och tradingverksamhet på Nord Pool-marknaden samt tillhandahåller servicetjänster till kraftproducenter. Fokus ligger på vattenkraft och kärnkraft samt nya energilösningar. Divisionen har cirka 1 800 anställda. Din roll Vi söker två produktionsoptimerare med inriktning mot styrning och övervakning av vattenkraftverk till vår enhet Production Optimisation and Trading inom Fortum Power. Du kommer att styra och övervaka ett sextiotal vattenkraftverk med tillhörande magasin från vårt processtyrningssystem, leda elektriska kopplingar, samt inom givna ramar optimera vattenkraftproduktionen. Jobbet innebär skiftgång. Vi erbjuder dig Du kommer att arbeta i ett företag som strävar efter att vara en föregångare i sin bransch och du blir medlem i ett team med erfarna och engagerade kollegor. För att få möjlighet att lära dig vår verksamhet genomförs ett introduktionsprogram som omfattar både teori och praktik. Dina kvalifikationer Vi önskar att du är högskoleingenjör inom energiområdet eller att du har förvärvat motsvarande kunskaper genom tidigare arbete. Om du har erfarenhet av vattenkraft samt treskift med helg- och nattarbete är det en fördel. Som person är du engagerad, kommunikativ, ansvarskännande och har god samarbetsförmåga. Du klarar av att hantera många saker samtidigt och är stresstålig. Vidare önskar vi att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska, och har grundläggande kunskaper inom IT. Intresserad? Vänligen skicka din ansökan via vårt online-rekryteringsverktyg på www.fortum.se/karriarvagar senast den 8:e september 2013. För mer information, vänligen kontakta Lars-Ola Andersson på lars-ola.andersson@fortum.com eller 070 181 66 16 (vardagar kl. 8?16). Tjänsten är säkerhetsklassad, vilket innebär att en säkerhetskontroll kommer att genomföras före anställning. För att upprätthålla en drogfri arbetsplats genomför vi slumpmässiga drogtester.
Företag: FORTUM POWER AND HEAT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsoptimerare jobb, Produktionsoptimerare Stockholm, Produktionsoptimerare FORTUM POWER AND HEAT AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsoptimerare

Elkonstruktör - Produktionsutrustning
Vill du arbeta med den senaste tekniken i modern produktionsutrustning? Hos oss får du ta del av hela produktutvecklingsprocessen, från idé till installerad utrustning på våra produktionsenheter världen över. Sandvik Coromant erbjuder en miljö där dina idéer uppmuntras och där du har stora möjligheter till utveckling. Vi söker nu dig med ambitionen att bredda dina erfarenheter och utvecklas i din profession. Har du färdigheterna så ger vi dig verktygen att använda dem. Processutrustningsavdelningen utvecklar, tillverkar och levererar processutrustning som är speciellt konstruerad för att uppfylla behoven från produktutveckling och tillverkning av verktyg för skärande bearbetning. Arbetet är organiserat i projekt som utförs enligt produktmodellen LEAN produktutveckling och genomförs i samarbete med produktutvecklings- och tillverkningsorganisationen. Till avdelningen söker vi nu en elkonstruktör med placering i Västberga, Stockholm. Arbetsuppgifter Som elkonstruktör kommer du att fokusera på: - elektrisk konstruktion av processutrustning och utveckling av lösningar för tillförlitlig, produktiv och kostnadseffektiv utrustning som uppfyller de nya kraven från FoU och på produktionskapacitet. - inblandning i hela utvecklingskedjan från idé till driftsättning, dokumentation och efterföljande teknisk support. - elektrisk konstruktion i Eplan och Elcad. - utveckling av avdelningens kunskap om EMC-standarder och regler/lagar samt hur vi bör konstruera för att uppfylla dessa. Du kommer även att delta i projektmöten och samarbeta med våra verksamheter i Sandviken och Gimo samt ha kontakt med leverantörer och slutanvändare av utrustningen både i Sverige och utomlands. Resor i tjänsten kan förekomma. Din profil Vi söker efter en person med en kandidat- eller civilingenjörsexamen som har flera års erfarenhet av elkonstruktionarbete med process- och produktionsutrustning. Du är väl bekant med gällande standarder för elkonstruktion i Sverige. Kunskap om motsvarande standarder i Nordamerika och andra länder är meriterande. Erfarenhet av systemkonstruktion och problemlösning kopplat till utstrålade och ledningsbundna emissioner från högfrekvensspänningskällor är en fördel, liksom kunskap om explosionssäker konstruktion (ATEX). Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift är en förutsättning. Du är kreativ och driven med god förmåga att avsluta dina påbörjade uppgifter. Du arbetar gärna självständigt likväl som tillsammans med andra och tycker om att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. För tjänsten är det även viktigt att du är kundfokuserad, serviceinriktad och pedagogisk i din kommunikation. Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering. Kontaktinformation För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Stefan Hedberg, rekryterande chef, 08-726 65 04 André Söderholm, HR Advisor, 026-26 03 21 Fackliga kontaktpersoner Jan Kjellgren, Unionen, 08-726 65 83 Karin Olofsson, Sveriges Ingenjörer, 070-285 06 84 Välkommen med din ansökan senast 2013-08-25. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 320108. För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HRdirect, 020-26 14 44. Ansvarig rekryterare André Söderholm Följ oss också på facebook.se/sandvik.karriar
Företag: Sandvik AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Elkonstruktör - Produktionsutrustning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elkonstruktör - Produktionsutrustning


Sök lediga jobb G��llivare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se