G4S Stockholm jobb - lediga jobb

G4S Stockholm jobb G4S Stockholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: G4S Stockholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: G4S Stockholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Gruppledare/hundförare till Stockholm- Stockholm

 2. Gruppledare till vår parkeringsenhet i Stockholm- Stockholm

 3. Gruppledare till vår parkeringsenhet i Stockholm- Stockholm

 4. Tekniksäljare till Stockholm- Stockholm

 5. Utbildade Skyddsvakter- Stockholm

 6. Säkerhetstekniker till Stockholm- Stockholm

 7. Väktare i Stockholm- Stockholm

 8. Larmtekniker till Stockholm- Stockholm

 9. Väktare i Stockholm- Stockholm

 10. Arenavärdar till Friends Arena - extrajobb!- Stockholm

 11. Väktare till Stockholmsmässan- Stockholm

 12. Väktare till Tillsyn i Stockholm- Stockholm

 13. Larmtekniker till Stockholm- Stockholm

 14. Arenavärdar till Friends Arena - extrajobb!- Stockholm

 15. Butikskontrollanter till Stockholm- Stockholm

 16. Kundtjänstmedarbetare i Stockholm - Säsongsvikariat- Stockholm

 17. Ordningsvakter till eventuppdrag i Stockholm- Stockholm

 18. Ordningsvakter inför sommaren i Stockholm- Stockholm

 19. Väktare för deltid och behovsanställning i Strängnäs- Strängnäs

 20. Arenavärdar till Friends Arena - extrajobb!- Stockholm

 21. Sakkunnig Brandlarm/Behörig ingenjör- Stockholm


Mer beskrivning

Gruppledare/hundförare till Stockholm
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. Inför potentiellt nytt uppdrag söker vi nu initialt 2 gruppledare/hundförare som tillsammans med engagerade, ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare kommer att jobba med områdesbevakning Stockholmsregionen. Arbetsbeskrivning Arbetet innebär ett säkerställande av verksamhetens leverans mot vår kund såsom bland annat områdesbevakning, larmryck, rondering, parkeringsövervakning och störningsjour. Som GL ger du stöd och med det driver utvecklingen av de medarbetare som arbetar inom enheten genom att ge dem rätt förutsättningar och aktiv coachning för att vi ska prestera enligt våra kunders högt ställda krav. Vidare säkerställer du att de dagliga rutinerna, lagar och myndighets krav följs samt att enhetens mål uppnås. Som GL rapporterar du till driftchefen och kommer ha väktare och hundförare till hjälp för att lösa verksamheten. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta natt på rullande 5-2 schema som det ser ut just nu. Vem är du? För att lyckas i rollen bör du vara övertygande, kommunikativ och nytänkande. Som GL förväntas du ha ett genuint intresse för ledarskap, människor och säkerhet. Du besitter en stor drivkraft att arbeta med förändring, utveckling och förbättring. Vidare trivs du att arbeta i ett högt tempo i en verksamhet som bedrivs 24 timmar om dygnet. Som GL skall man ha kompetens att hantera system som VPS, Qlick, PDA, VIC. Vidare är du en god värderingsbärare och förebild. Vi ser att du är utbildad väktare med giltig VU1+VU2 och har hundförarutbildning samt godkänd hund. Meriterande för sökande om erfarenhet och kunskap om tjänsterna inom ansvarsområdet finns sedan tidigare. Kontaktperson Om du har frågor är du välkommen att kontakta driftchef David Enlund tfn 010-222 35 66 eller mail david.enlund@se.g4s.com alternativt rekryteringschef Lisbeth Hulander tfn 010-222 20 16 eller mail lisbeth.hulander@se.g4s.com Du söker tjänsten med registrerat CV på vår hemsida www.g4s.se Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en ekonomisk kontroll samt ett drogtest. Vi ser det som en självklarhet att du är ostraffad. Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Gruppledare/hundförare till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gruppledare/hundförare till Stockholm

Gruppledare till vår parkeringsenhet i Stockholm
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. A world of secure solutions. Det är spännande och en utmaning att arbeta på världens största säkerhetsföretag. Arbetsbeskrivning Som gruppledare ansvarar du för den praktiska dagliga driften inom det tilldelade verksamhetsområdet samt svarar för vissa administrativa göromål och kundkontakter. Gruppledaren är G4S representant och sköter den huvudsakliga kontakten med personalen och skall tillse att de har rätt förutsättningar för att genomföra sitt uppdrag. Vidare säkerställer du att de dagliga rutinerna, lagar och myndighets krav följs samt att enhetens mål uppnås. Det innebär att du behöver vara kunnig i processer kring avtal, bemanning, planering. Rollen innebär också att du kommer att arbeta operativt som parkeringsvakt. Som gruppledare rapporterar du till driftchefen. Tjänsterna är på heltid och övervägande dagtid, men även kvälls/nattarbete kan förekomma. Vem är du? För att lyckas i rollen bör du vara kommunikativ, tydlig och flexibel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande funktioner och erfarenhet av parkeringsuppdrag. Du är strukturerad och ordningsam samt har förmågan att kunna leda ett team. Som gruppledare skall man ha kompetens att hantera system som VPS, Qlick, PDA och VIC. Du skall ha godkänd offentligrättslig utbildning (krav) för gatumark. Du delar G4S värderingar hjälpsam, noggrann, trovärdig och nytänkande. Som gruppledare ser vi att du är en god värderingsbärare och förebild. Vidare ser vi att du har gymnasiekompetens, du behärskar svenska språket i tal och skrift samt förmåga att uttrycka dig och förstå engelska. Kan du fler språk är det en merit. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet. Som en del i rekryteringsprocessen genomför vi drogtest och en ekonomisk kontroll på de kandidater som vi väljer att gå vidare med. Kontaktperson Om du har frågor är du välkommen att kontakt rekryteringschef Lisbeth Hulander tfn 010-222 20 16 eller mail lisbeth.hulander@se.g4s.com Du söker tjänsten med registrerat CV via G4S hemisda www.g4s.se Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Gruppledare till vår parkeringsenhet i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gruppledare till vår parkeringsenhet i Stockholm

Gruppledare till vår parkeringsenhet i Stockholm
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. A world of secure solutions. Det är spännande och en utmaning att arbeta på världens största säkerhetsföretag. Arbetsbeskrivning Som gruppledare ansvarar du för den praktiska dagliga driften inom det tilldelade verksamhetsområdet samt svarar för vissa administrativa göromål och kundkontakter. Gruppledaren är G4S representant och sköter den huvudsakliga kontakten med personalen och skall tillse att de har rätt förutsättningar för att genomföra sitt uppdrag. Vidare säkerställer du att de dagliga rutinerna, lagar och myndighets krav följs samt att enhetens mål uppnås. Det innebär att du behöver vara kunnig i processer kring avtal, bemanning, planering. Rollen innebär också att du kommer att arbeta operativt som parkeringsvakt. Som gruppledare rapporterar du till driftchefen. Tjänsterna är på heltid och övervägande dagtid, men även kvälls/nattarbete kan förekomma. Vem är du? För att lyckas i rollen bör du vara kommunikativ, tydlig och flexibel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande funktioner och erfarenhet av parkeringsuppdrag. Du är strukturerad och ordningsam samt har förmågan att kunna leda ett team. Som gruppledare skall man ha kompetens att hantera system som VPS, Qlick, PDA och VIC. Du skall ha godkänd offentligrättslig utbildning (krav) för gatumark. Du delar G4S värderingar hjälpsam, noggrann, trovärdig och nytänkande. Som gruppledare ser vi att du är en god värderingsbärare och förebild. Vidare ser vi att du har gymnasiekompetens, du behärskar svenska språket i tal och skrift samt förmåga att uttrycka dig och förstå engelska. Kan du fler språk är det en merit. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet. Som en del i rekryteringsprocessen genomför vi drogtest och en ekonomisk kontroll på de kandidater som vi väljer att gå vidare med. Kontaktperson Om du har frågor är du välkommen att kontakt rekryteringschef Lisbeth Hulander tfn 010-222 20 16 eller mail lisbeth.hulander@se.g4s.com Du söker tjänsten med registrerat CV via G4S hemisda www.g4s.se Välkommen med din ansökan! OBS: Förlängd ansökninstid.
Företag: G4S Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Gruppledare till vår parkeringsenhet i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gruppledare till vår parkeringsenhet i Stockholm

Tekniksäljare till Stockholm
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. Arbetsbeskrivning I arbetet som Teknisk Säljare förväntas du, efter introduktion, självständigt kunna bearbeta och utveckla marknaden och försäljningen av tekniska säkerhetslösningar såsom integrationsplattformar, inbrottslarm, kamerasystem, brandlarm och passagesystem till dina kunder. Du mäts mot egen budget och har resultatansvar, planerar din egen tid och dina kundaktiviteter. Till din hjälp har du ett starkt etablerat varumärke, en stark produktportfölj samt en bred kompetens från kollegor inom teknikenheten. Detta tillsammans med goda kundrelationer gör att du har alla möjligheter att lyckas i ditt arbete. Vad kan vi erbjuda dig? Som Teknisk Säljare på företaget kommer du att ha ett omväxlande och spännande arbete med många kontaktytor hos både kunder och internt. Kunderna återfinns i hela Stockholmsregionen. G4S vill vara ett modernt och nytänkande säkerhetsföretag. Vår strategi är enkel – nöjda kunder och nöjda medarbetare skapar förutsättningar för bra leveranser och därmed bra lönsamhet. Du har en fast lön och en provision. Tjänstebil om så önskas. Vem är du? Vi söker i första hand dig som idag redan arbetar med försäljning av tekniska säkerhetslösningar.  Dina personliga egenskaper värdesätts högt. Som person är du lyhörd och har förmåga att skapa och bygga goda kundrelationer, du är även resultatinriktad och trivs att vara ute på fältet och planera din egen tid. Du delar G4S värderingar hjälpsamhet, trovärdighet, noggrannhet och nytänkande. Kontaktperson För mer information är du välkommen att kontakta Rekryteringschef Lisbeth Hulander tfn 010-222 20 16 eller e-mail  lisbeth.hulander@se.g4s.com Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Tekniksäljare till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tekniksäljare till Stockholm

Utbildade Skyddsvakter
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. Vi söker skyddsvakter till olika bevakningsobjekt som bemannas dygnet runt i varierande omfattning, objekten är klassade som skyddsobjekt Lag (1990:217) om skydd för samhällsviktiga anläggningar m.m. Vi kan erbjuda såväl Deltidstjänster samt behovsanställning på dessa uppdrag. Alla som kommer att tjänstgöra inom dessa uppdrag kommer att registerkontrolleras i en skyddsklass.  Vår bevakningsinsats följer bevakningsobjektens verksamhet. Bevakningsuppgifterna kan komma att variera mellan inre och yttre bevakning varpå det ställs höga krav på flexibilitet och högt säkerhetstänkande. Inne på objekten finns det även säkerhetskontroll med röntgen som bemannas av G4S. G4S kommer även att svara för skalskydd samt tillträdeskontroll. En anställning på G4S innebär inte per automatik att man är enskilt knuten till ett bevakningsobjekt, det kan även förekomma behov som medger tjänstgöring på våra andra objekt. Vi fäster stor vikt vid egenskaper som positivt tänkande, flexibilitet, serviceanda samt social kompetens och mognad. Grundkrav * Du måste ha gymnasiekompetens och behärska svenska och engelska väl (du får gärna tala fler språk).  * Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet * Som en del av rekryteringsprocessen genomför vi drogtest * Du ska klara en ekonomisk kontroll, dvs inte ha några betalningsanmärkningar * VU1,VU2 samt skyddsvakt Meriterande utbildningar är Vapenutbildning  och Utbildning för arbete i säkerhetskontroll. Som medarbetare inom G4S har du möjlighet att själv påverka dina arbetstider. Via en krypterad webbaserad jobbportal kan du: * Boka dig för arbetspass * Ansöka om ledighet * Gå igenom samt skriva ut arbetsschema * Ta del av företagsinformation Har du frågor kontakta rekryteringsteamet på G4S Vi rekryterar fortlöpande Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildade Skyddsvakter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildade Skyddsvakter

Säkerhetstekniker till Stockholm
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. Vi har specialiserat oss på att utvärdera risker, se möjligheter och utveckla säkra lösningar. Vår intensiva vilja att utvecklas har gjort oss till världens ledande säkerhetsföretag. G4S använder tekniska produkter med hög kvalitet. Systemen kan levereras av flertalet leverantörer för att inte låsa upp vår kund.  Vi minimerar antalet produkter för att kunna ge våra kunder bästa service och underhåll på produkterna. Vårt teknikbolag (ingår i G4S Secure Solutions AB) är förutom certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 även godkända enligt regelverket SBF 1008 (Brand), SSF 1015 (Inbrott) och SSF 1061 (CCTV).  Arbetsbeskrivning; Som tekniker hos oss kommer du huvudsakligen att arbeta med service-/installation av tekniska säkerhetsanläggningar såsom exempel brand- och inbrottsskydd, kameraövervakning, passagesystem i Stockholmsregionen. Du kanske även hanterar integration av säkerhetsprodukter i lokal/global nätverksstruktur. Du kommer att jobba i ett team med tekniker som delar på ansvaret för drift och underhåll av våra anläggningar. Vi har en spännande tid framför oss och som världens största säkerhetsföretag kan vi erbjuda goda utvecklingsmöjligheter. Vem är du? Vi söker dig med minst tre års dokumenterad erfarenhet av larmarbeten, du har ett stort intresse för teknik/IT och vill vara med och utvecklas med oss. Du har även en bra och dokumenterad kännedom om hur IT och nätverksstrukturer fungerar och byggs upp. Du är en flexibel och kundorienterad person som gillar att ta tag i problem och självständigt lösa dom. Vi värdesätter din kunskap och hjälper dig att komma vidare till roliga och omväxlande arbetsuppgifter. Vi ser att du har en relevant teknisk utbildning i grunden ex. el- teleutbildning eller motsvarande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort är ett krav. Som person är du hjälpsam, noggrann, trovärdig och nytänkande – en riktig Good Guy! Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest och ekonomisk kontroll på dom vi väljer att gå vidare med. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet. Kontaktpersoner; Du söker tjänsten med registrerat CV via vår hemsida www.g4s.se. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringschef Lisbeth Hulander tfn 010-2222016 eller mail lisbeth.hulander@se.g4s.com alternativt driftchef Josef Darbo tfn 010-2223282 eller mail josef.darbo@se.g4s.com Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Säkerhetstekniker till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säkerhetstekniker till Stockholm

Väktare i Stockholm
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. G4S växer och nu söker vi dig som trivs att arbeta med säkerhet och service. Du som söker strävar efter ett fast arbetidsmått men kan tänka dig att börja med en behovsanställning. Varuhus och köpcentra Arbetet hos våra varuhus och köpcentra varierar från kund till kund. Naturligtvis krävs det att du har ett högt service- och säkerhetstänkande och att du i grunden verkar för en konfliktfri miljö. Stationär Arbetsuppgifterna inom stationär bevakning skiljer sig mellan olika kunder. Exempel på uppgifter kan vara reception tjänster, Växel, rondering, museum, larmövervakning mm.   Ronderande bevakning: Som ronderande väktare blir din uppgift att skydda våra kunders egendom. Arbetet är till största del ett ensamarbete, och innebär att du med bil förflyttar dig mellan våra kunder och utför ronder, låsningar, öppningar, stöttningar m.m. Som väktare blir din uppgift att ge service, förebygga brottslighet och andra oegentligheter.  I arbetstidsschemat ingår tjänstgöring dag, kväll och natt. Arbetet är förlagt till vardagar likväl som helg.    Grundkrav * Du måste ha gymnasiekompetens och behärska svenska och engelska väl (du får gärna tala fler språk).  * Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet * Som en del av rekryteringsprocessen genomför vi drogtest * Du ska klara en ekonomisk kontroll, dvs inte ha några betalningsanmärkningar  * Körkort B  ( gäller vid bilburen enhet), god körvana och lokalkännedom i stockholm. Har du även utbildningarna Vu1,Vu2,Skyddsvakt och Ordningsvakt är detta meriterande. Som medarbetare inom G4S har du möjlighet att själv påverka dina arbetstider. Via en krypterad webbaserad jobbportal kan du: * Boka dig för arbetspass * Söka interna lediga tjänster * Ansöka om ledighet * Gå igenom samt skriva ut arbetsschema * Ta del av företagsinformation  Vi rekryterar fortlöpande Välkommen in med din ansökan!
Företag: G4S Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare i Stockholm

Larmtekniker till Stockholm
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. Vi har specialiserat oss på att utvärdera risker, se möjligheter och utveckla säkra lösningar. Vår intensiva vilja att utvecklas har gjort oss till världens ledande säkerhetsföretag. G4S använder tekniska produkter med hög kvalitet. Systemen kan levereras av flertalet leverantörer för att inte låsa upp vår kund.  Vi minimerar antalet produkter för att kunna ge våra kunder bästa service och underhåll på produkterna. Vårt teknikbolag (ingår i G4S Secure Solutions AB) är förutom certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 även godkända enligt regelverket SBF 1008 (Brand), SSF 1015 (Inbrott) och SSF 1061 (CCTV).  Arbetsbeskrivning; Som tekniker hos oss kommer du huvudsakligen att arbeta med service-/installation av tekniska säkerhetsanläggningar såsom exempel brand- och inbrottsskydd, kameraövervakning, passagesystem i Stockholmsregionen. Du kanske även hanterar integration av säkerhetsprodukter i lokal/global nätverksstruktur. Du kommer att jobba i ett team med tekniker som delar på ansvaret för drift och underhåll av våra anläggningar. Vi har en spännande tid framför oss och som världens största säkerhetsföretag kan vi erbjuda goda utvecklingsmöjligheter. Vem är du? Vi söker dig med minst tre års dokumenterad erfarenhet av larmarbeten, du har ett stort intresse för teknik/IT och vill vara med och utvecklas med oss. Du har även en bra och dokumenterad kännedom om hur IT och nätverksstrukturer fungerar och byggs upp. Du är en flexibel och kundorienterad person som gillar att ta tag i problem och självständigt lösa dom. Vi värdesätter din kunskap och hjälper dig att komma vidare till roliga och omväxlande arbetsuppgifter. Vi ser att du har en relevant teknisk utbildning i grunden ex. el- teleutbildning eller motsvarande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort är ett krav. Som person är du hjälpsam, noggrann, trovärdig och nytänkande – en riktig Good Guy! Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest och ekonomisk kontroll på dom vi väljer att gå vidare med. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet. Kontaktpersoner; Du söker tjänsten med registrerat CV via vår hemsida www.g4s.se. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringschef Lisbeth Hulander tfn 010-2222016 eller mail lisbeth.hulander@se.g4s.com alternativt driftchef Josef Darbo tfn 010-2223282 eller mail josef.darbo@se.g4s.com OBS: På grund av semesterperiod kommer vi ha begränsad möjlighet att svara på förfrågningar före vecka 32. Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Larmtekniker till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Larmtekniker till Stockholm

Väktare i Stockholm
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. G4S växer och nu söker vi dig som trivs att arbeta med säkerhet och service. Du som söker strävar efter ett fast arbetidsmått men kan tänka dig att börja med en behovsanställning. Varuhus och köpcentra Arbetet hos våra varuhus och köpcentra varierar från kund till kund. Naturligtvis krävs det att du har ett högt service- och säkerhetstänkande och att du i grunden verkar för en konfliktfri miljö. Stationär Arbetsuppgifterna inom stationär bevakning skiljer sig mellan olika kunder. Exempel på uppgifter kan vara reception tjänster, Växel, rondering, museum, larmövervakning mm.   Ronderande bevakning: Som ronderande väktare blir din uppgift att skydda våra kunders egendom. Arbetet är till största del ett ensamarbete, och innebär att du med bil förflyttar dig mellan våra kunder och utför ronder, låsningar, öppningar, stöttningar m.m. Som väktare blir din uppgift att ge service, förebygga brottslighet och andra oegentligheter.  I arbetstidsschemat ingår tjänstgöring dag, kväll och natt. Arbetet är förlagt till vardagar likväl som helg.    Grundkrav * Du måste ha gymnasiekompetens och behärska svenska och engelska väl (du får gärna tala fler språk).  * Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet * Som en del av rekryteringsprocessen genomför vi drogtest * Du ska klara en ekonomisk kontroll, dvs inte ha några betalningsanmärkningar  * Körkort B  ( gäller vid bilburen enhet), god körvana och lokalkännedom i stockholm. Har du även utbildningarna Vu1,Vu2,Skyddsvakt och Ordningsvakt är detta meriterande. Som medarbetare inom G4S har du möjlighet att själv påverka dina arbetstider. Via en krypterad webbaserad jobbportal kan du: * Boka dig för arbetspass * Söka interna lediga tjänster * Ansöka om ledighet * Gå igenom samt skriva ut arbetsschema * Ta del av företagsinformation  Vi rekryterar fortlöpande Välkommen in med din ansökan!
Företag: G4S Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-04
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare i Stockholm

Arenavärdar till Friends Arena - extrajobb!
G4S är världens största säkerhetsföretag. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och på att utveckla säkerhetslösningar inom segment där brist på säkerhet och trygghet ses som ett strategiskt hot. G4S levererar säkerhet, trygghet och affärsnytta till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. Med ca 3 600 medarbetare och med verksamhet över hela landet, är G4S Sveriges näst största säkerhetsföretag. G4S Sverige har förvärvats av Sector Alarm och är sedan den 1 september en del av Sector Alarmkoncernen. Under en övergångsperiod kommer de båda varumärkena att verka parallellt på den svenska marknaden, därefter kommer G4S att omprofileras till ett varumärke med en tydligare koppling till Sector Alarmkoncernen. Nu söker vi på G4S fler fantastiska arenavärdar som vill arbeta extra på Friends Arena. Ett perfekt arbete för dig som t.ex studerar eller som trivs att vistas i sociala miljöer! Friends Arena är Sveriges nya nationalarena med plats för 50 000 sittande gäster vid sportevenemang och upp till 65 000 gäster vid konserter. Arbetsuppgifterna innebär ett värdskap där stor vikt kommer att läggas på din personlighet. Detta är ett jobb som är mycket varierande och ställer höga krav på flexibilitet. Vi strävar efter att hitta dom personer som lever efter värdegrunden säkerhet, effektivitet och service. Du är den som bland annat kommer ta emot arenans besökare, visa dem tillrätta, besvara frågor osv. Friends Arena har många olika typer av evenemang vilket innebär att du arbetar i alltifrån mindre grupper till grupper med många kollegor, beroende på uppdraget just då. Arbetstiden är varierad, vardagar såväl som helger, dag som kvällstid. Vi söker dig som trivs att arbeta med service. Du har kanske ett intresse eller en bakgrund inom musik, sport, vård, brand/räddning, eller annan serviceinriktad verksamhet. Uppdraget ställer krav på stresstålighet, följsamhet, social förmåga och att självständigt medverka i daglig drift. Vidare har du en god fysisk förmåga, då du står och rör dig mycket under ett arbetspass. Du har fyllt 18 år. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet. Som medarbetare inom G4S har du möjlighet att själv påverka dina arbetstider. Via en krypterad webbaserad jobbportal kan du: * Boka in dig på arbetspass * Ansöka om ledighet * Gå igenom samt skriva ut arbetsschema * Ta del av företagsinformation   Har du någon fråga eller fundering är du välkommen att maila till vår rekryteringsenhet på jobbsthlm@se.g4s.com. Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Arenavärdar till Friends Arena - extrajobb! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arenavärdar till Friends Arena - extrajobb!

Väktare till Stockholmsmässan
Med ca 3 600 medarbetare och med verksamhet över hela landet, är G4S Sveriges näst största säkerhetsföretag. G4S utvärderar risker och utvecklar säkerhetslösningar inom segment där brist på säkerhet och trygghet ses som ett strategiskt hot. G4S levererar säkerhet, trygghet och affärsnytta till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner. G4S Sverige har förvärvats av Sector Alarm och är sedan den 1 september en del av Sector Alarmkoncernen. Under en övergångsperiod kommer de båda varumärkena att verka parallellt på den svenska marknaden, därefter kommer G4S att omprofileras till ett varumärke med en tydligare koppling till Sector Alarmkoncernen. Vi söker dig som är en driven, service minded, proaktiv och noggrann person till vår kund Stockholmsmässan. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta i en spännande och händelserik miljö där ingen dag är den andra lik. Som väktare på Stockholmsmässan så är du en del av säkerhetsenheten, i arbetet ingår sedvanliga väktaruppgifter såsom larmåtgärd, övervakning med hjälp av kameror, SBA-kontroll och rondering samt diverse administrativa sysslor. Du har ett starkt servicefokus och strävar alltid efter att ge ett professionellt intryck och en hög servicegrad. Som väktare på Stockholmsmässan så ser vi att du är en lagspelare då arbetet på plats till största del bedrivs tillsammans med andra kollegor samt vår kund och vår kunds kund. Samarbete och flexibilitet är viktigt i denna roll och viljan att hjälpa till och dra ditt strå till stacken. Arbetstiden är förlagd på dag/kvälls/natt och helgtid. Vem är du? Du är en stresstålig person som trivs bäst när tempot är högt och arbetsuppgifterna varierande, att hantera det oväntade på ett kreativt sätt ser du som en utmaning. Du är en bra teamspelare och har lätt för att skapa goda relationer, såväl med besökare som med kollegor och kund. Vi ser gärna att du är positiv, ordningsam och brinner för att alltid ge den bästa servicen. Vi förutsätter att du kan kommunicera väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet.  Övrigt Det är även meriterande om du sedan tidigare har väktarutbildning men är du rätt person så utbildar vi dig. Tjänsterna är behovsanställningar tillsvidare med tillträde omgående. Som en del i rekryteringsprocessen genomför vi drogtest och en ekonomisk granskning på de kandidater vi går vidare med. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare till Stockholmsmässan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare till Stockholmsmässan

Väktare till Tillsyn i Stockholm
Med ca 3 600 medarbetare och med verksamhet över hela landet, är G4S Sveriges näst största säkerhetsföretag. G4S utvärderar risker och utvecklar säkerhetslösningar inom segment där brist på säkerhet och trygghet ses som ett strategiskt hot. G4S levererar säkerhet, trygghet och affärsnytta till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner. G4S Sverige har förvärvats av Sector Alarm och är sedan den 1 september en del av Sector Alarmkoncernen. Under en övergångsperiod kommer de båda varumärkena att verka parallellt på den svenska marknaden, därefter kommer G4S att omprofileras till ett varumärke med en tydligare koppling till Sector Alarmkoncernen. Arbetsbeskrivning: Nu söker vi dig som vill ha en behovsanställning inom avdelning Tillsyn.  förbygga skador och inbrott, skapa trygghet för våra kunder och vara serviceminded. Våra uppdrag kan innefatta allt från:  * Rondering. * Utryckningsväktare. * Hundförare. * Flygplatskontrollanter/Säkerhetspersonal. * Uniformerad bevakningsring. * Civil (BK) Bevakning. * Vi har även vissa stationära objekt samt Ordningsvaktsobjekt under avdelning Tillsyn. Arbetstiderna är varierade. Vem är du? Du är en stresstålig person som trivs bäst när tempot är högt och arbetsuppgifterna varierande, att hantera det oväntade på ett kreativt sätt ser du som en utmaning. Du är en bra teamspelare och har lätt för att skapa goda relationer, såväl med besökare som med kollegor och kund. Vi ser gärna att du är positiv, ordningsam och brinner för att alltid ge den bästa servicen. Vi förutsätter att du kan kommunicera väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet. Övrigt Det är även meriterande om du sedan tidigare har väktarutbildning men är du rätt person så utbildar vi dig. Som en del i rekryteringsprocessen genomför vi drogtest och en ekonomisk granskning på de kandidater vi går vidare med.  Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. OBS: Vi tar ej emot ansökan via post/e-post Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare till Tillsyn i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare till Tillsyn i Stockholm

Larmtekniker till Stockholm
Med ca 3 600 medarbetare och med verksamhet över hela landet, är G4S Sveriges näst största säkerhetsföretag. G4S utvärderar risker och utvecklar säkerhetslösningar inom segment där brist på säkerhet och trygghet ses som ett strategiskt hot. G4S levererar säkerhet, trygghet och affärsnytta till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner. G4S Sverige har förvärvats av Sector Alarm och är sedan den 1 september en del av Sector Alarmkoncernen. Under en övergångsperiod kommer de båda varumärkena att verka parallellt på den svenska marknaden, därefter kommer G4S att omprofileras till ett varumärke med en tydligare koppling till Sector Alarmkoncernen. Vi har specialiserat oss på att utvärdera risker, se möjligheter och utveckla säkra lösningar. Vår intensiva vilja att utvecklas har gjort oss till världens ledande säkerhetsföretag. G4S använder tekniska produkter med hög kvalitet. Systemen kan levereras av flertalet leverantörer för att inte låsa upp vår kund.  Vi minimerar antalet produkter för att kunna ge våra kunder bästa service och underhåll på produkterna. Vårt teknikbolag är förutom certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 även godkända enligt regelverket SBF 1008 (Brand), SSF 1015 (Inbrott) och SSF 1061 (CCTV).  Arbetsbeskrivning; Som tekniker hos oss kommer du huvudsakligen att arbeta med service-/installation av tekniska säkerhetsanläggningar såsom exempel brand- och inbrottsskydd, kameraövervakning, passagesystem i Stockholmsregionen. Du kanske även hanterar integration av säkerhetsprodukter i lokal/global nätverksstruktur. Du kommer att jobba i ett team med tekniker som delar på ansvaret för drift och underhåll av våra anläggningar. Vi har en spännande tid framför oss och som ett av Sveriges ledande säkerhetsföretag kan vi erbjuda goda utvecklingsmöjligheter. Vem är du? Vi söker dig med minst tre års dokumenterad erfarenhet av larmarbeten, du har ett stort intresse för teknik/IT och vill vara med och utvecklas med oss. Du har även en bra och dokumenterad kännedom om hur IT och nätverksstrukturer fungerar och byggs upp. Du är en flexibel och kundorienterad person som gillar att ta tag i problem och självständigt lösa dom. Vi värdesätter din kunskap och hjälper dig att komma vidare till roliga och omväxlande arbetsuppgifter. Vi ser att du har en relevant teknisk utbildning i grunden ex. el- teleutbildning eller motsvarande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort är ett krav. Som person är du hjälpsam, noggrann, trovärdig och nytänkande – en riktig Good Guy! Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest och ekonomisk kontroll på dom vi väljer att gå vidare med. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet. Kontaktpersoner; Du söker tjänsten med registrerat CV via vår hemsida www.g4s.se. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringschef Lisbeth Hulander tfn 010-2222016 eller mail lisbeth.hulander@se.g4s.com alternativt driftchef Josef Darbo tfn 010-2223282 eller mail josef.darbo@se.g4s.com OBS: Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Larmtekniker till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Larmtekniker till Stockholm

Arenavärdar till Friends Arena - extrajobb!
Med ca 3 600 medarbetare och med verksamhet över hela landet, är G4S Sveriges näst största säkerhetsföretag. G4S utvärderar risker och utvecklar säkerhetslösningar inom segment där brist på säkerhet och trygghet ses som ett strategiskt hot. G4S levererar säkerhet, trygghet och affärsnytta till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner. G4S Sverige har förvärvats av Sector Alarm och är sedan den 1 september en del av Sector Alarmkoncernen. Under en övergångsperiod kommer de båda varumärkena att verka parallellt på den svenska marknaden, därefter kommer G4S att omprofileras till ett varumärke med en tydligare koppling till Sector Alarmkoncernen. Nu söker vi på G4S fler fantastiska arenavärdar som vill arbeta extra på Friends Arena. Ett perfekt arbete för dig som t.ex studerar eller som trivs att vistas i sociala miljöer! Friends Arena är Sveriges nya nationalarena med plats för 50 000 sittande gäster vid sportevenemang och upp till 65 000 gäster vid konserter. Arbetsuppgifterna innebär ett värdskap där stor vikt kommer att läggas på din personlighet. Detta är ett jobb som är mycket varierande och ställer höga krav på flexibilitet. Vi strävar efter att hitta dom personer som lever efter värdegrunden säkerhet, effektivitet och service. Du är den som bland annat kommer ta emot arenans besökare, visa dem tillrätta, besvara frågor osv. Friends Arena har många olika typer av evenemang vilket innebär att du arbetar i alltifrån mindre grupper till grupper med många kollegor, beroende på uppdraget just då. Arbetstiden är varierad, vardagar såväl som helger, dag som kvällstid. Vi söker dig som trivs att arbeta med service. Du har kanske ett intresse eller en bakgrund inom musik, sport, vård, brand/räddning, eller annan serviceinriktad verksamhet. Uppdraget ställer krav på stresstålighet, följsamhet, social förmåga och att självständigt medverka i daglig drift. Vidare har du en god fysisk förmåga, då du står och rör dig mycket under ett arbetspass. Du har fyllt 18 år. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet. Som medarbetare inom G4S har du möjlighet att själv påverka dina arbetstider. Via en krypterad webbaserad jobbportal kan du: * Boka in dig på arbetspass * Ansöka om ledighet * Gå igenom samt skriva ut arbetsschema * Ta del av företagsinformation   Har du någon fråga eller fundering är du välkommen att maila till vår rekryteringsenhet på jobbsthlm@se.g4s.com. Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Arenavärdar till Friends Arena - extrajobb! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arenavärdar till Friends Arena - extrajobb!

Butikskontrollanter till Stockholm
Med ca 3 600 medarbetare och med verksamhet över hela landet, är G4S Sveriges näst största säkerhetsföretag. G4S utvärderar risker och utvecklar säkerhetslösningar inom segment där brist på säkerhet och trygghet ses som ett strategiskt hot. G4S levererar säkerhet, trygghet och affärsnytta till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner. G4S Sverige har förvärvats av Sector Alarm och är sedan den 1 september en del av Sector Alarmkoncernen. Under en övergångsperiod kommer de båda varumärkena att verka parallellt på den svenska marknaden, därefter kommer G4S att omprofileras till ett varumärke med en tydligare koppling till Sector Alarmkoncernen. Arbetsbeskrivning Nu söker vi butikskontrollanter för behovs/deltidsanställning. Arbetstiderna varierar dag, & helg. Som butikskontrollant blir din uppgift att förbygga snatterier, stölder, skapa trygghet för våra kunder och vara serviceminded. Vem är du? Vi ser att du har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande. Du bör vara stresstålig och ha förmåga att lösa uppkomna problem. Du måste ha gymnasiekompetens och behärska engelska och svenska väl. Krav på väktarutbildning samt BK utbildning. Övrigt Eftersom vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. Som en del i rekryteringsprocessen genomför vi drogtest och en ekonomisk granskning på de kandidater vi går vidare med.  Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. OBS: Vi tar ej emot ansökan via post/e-post Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Butikskontrollanter till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikskontrollanter till Stockholm

Kundtjänstmedarbetare i Stockholm - Säsongsvikariat
Med ca 3 600 medarbetare och med verksamhet över hela landet, är G4S Sveriges näst största säkerhetsföretag. G4S utvärderar risker och utvecklar säkerhetslösningar inom segment där brist på säkerhet och trygghet ses som ett strategiskt hot. G4S levererar säkerhet, trygghet och affärsnytta till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner. G4S Sverige har förvärvats av Sector Alarm och är sedan den 1 september en del av Sector Alarmkoncernen. Under en övergångsperiod kommer de båda varumärkena att verka parallellt på den svenska marknaden, därefter kommer G4S att omprofileras till ett varumärke med en tydligare koppling till Sector Alarmkoncernen. Är du studerande idag? Tag chansen till ett spännande sommarvikariat med möjlighet till extrajobb även efter sommaren! Arbetsbeskrivning Under juni-augusti kommer du att arbeta på heltid som vikarie för vår ordinarie personal. Som medarbetare i G4S kundtjänst kommer du att sitta mitt i hjärtat av företagets verksamhet och där hantera alla löpande kontakter med befintliga och blivande kunder och leverantörer. Företagets Client Business Center är en del av G4S framtidssatsning och du blir här en nyckelperson i att lyssna till och förstå kundernas behov samt att integrera detta med övriga enheter inom G4S. I ditt arbete kommer du att komma i kontakt med kunder och hjälpa dem att lösa olika typer av problem. Det kan röra sig om allt från tekniska frågor om larm, ändringar av avtal till frågor om till fakturor/ betalningar.  Du kommer att ge service till kunderna både via telefon och mail. Vem är du? Du är genuint positiv, utåtriktad och älskar att få ge riktig toppservice. Du är en stresstålig person som trivs bäst när tempot är högt och arbetsuppgifterna varierande, att hantera det oväntade på ett kreativt sätt ser du som en rolig utmatning vilket triggar dig. En förmåga att behålla focus och gott humör även de dagar som är tuffa och lite motiga. Du har en stryka i att skapa gott samarbete och goda relationer, såväl med kunder och leverantörer som med kollegor. När du arbetar gör du det på ett ordningsamt och strukturerat sätt. Arbetstidsmått: Sommarvikarier. Arbetstiden kommer vara förlagd till vardagar kontorstid 08:00-18:15. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas och arbeta extra efter sommarperioden. Övrigt: Oavsett inriktning har du arbetat inom kundtjänst tidigare och har betydande erfarenhet. Specifik utbildning kommer du att få på plats. Du har en mycket god allmän datavana. För att trivas hos oss bör du ha en flexibel inställning till ditt arbete eftersom tjänsten kommer att ge möjlighet till utveckling inom olika områden.Som en del i rekryteringsprocessen genomför vi drogtest och en ekonomisk granskning på de kandidater vi väljer att gå vidare med. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. OBS: Vi tar ej emot ansökan via post/e-post
Företag: G4S Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare i Stockholm - Säsongsvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare i Stockholm - Säsongsvikariat

Ordningsvakter till eventuppdrag i Stockholm
Med ca 3 600 medarbetare och med verksamhet över hela landet, är G4S Sveriges näst största säkerhetsföretag. G4S utvärderar risker och utvecklar säkerhetslösningar inom segment där brist på säkerhet och trygghet ses som ett strategiskt hot. G4S levererar säkerhet, trygghet och affärsnytta till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner. G4S Sverige har förvärvats av Sector Alarm och är sedan den 1 september en del av Sector Alarmkoncernen. Under en övergångsperiod kommer de båda varumärkena att verka parallellt på den svenska marknaden, därefter kommer G4S att omprofileras till ett varumärke med en tydligare koppling till Sector Alarmkoncernen. Just nu söker vi dig som är utbildad ordningsvakt.. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta i en spännande och händelserik miljö där ingen dag är den andra lik. Som ordningsvakt hos vårt kundföretag så är du en del av säkerhetsenheten, i arbetet ingår sedvanliga ordningsvaktsuppgifter såsom ordningshållning under pågående event, larmåtgärd samt övervakning av allmänna ytor. Du har ett starkt servicefokus och strävar alltid efter att ge ett professionellt intryck och en hög servicegrad. Som ordningsvakt hos vårt kundföretag ser vi att du är en lagspelare då arbetet på plats till största del bedrivs tillsammans med andra kollegor samt vår kund och vår kunds kund. Samarbete och flexibilitet är viktigt i denna roll och viljan att hjälpa till och dra ditt strå till stacken. Arbetstiden är förlagd på dag/kväll och helgtid. Vem är du? Du är en stresstålig person som trivs bäst när tempot är högt och arbetsuppgifterna varierande, att hantera det oväntade på ett kreativt sätt ser du som en utmaning. Du är en bra teamspelare och har lätt för att skapa goda relationer, såväl med besökare som med kollegor och kund. Vi ser gärna att du är positiv, ordningsam och brinner för att alltid ge den bästa servicen. Vi förutsätter att du kan kommunicera väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Övrigt Det är även meriterande om du sedan tidigare har väktarutbildning men är du rätt person så utbildar vi dig. Tjänsterna är främst behovs-/del- eller halvtid, i viss mån kan även en heltidsanställning erbjudas. Tjänsterna är tillsvidare med tillträde omgående.  Som en del i rekryteringsprocessen genomför vi drogtest och en ekonomisk granskning på de kandidater vi går vidare med. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. OBS: Vi tar ej emot ansökan via post/e-post Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Ordningsvakter till eventuppdrag i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ordningsvakter till eventuppdrag i Stockholm

Ordningsvakter inför sommaren i Stockholm
Med ca 3 600 medarbetare och med verksamhet över hela landet, är G4S ett av Sveriges ledande säkerhetsföretag. G4S utvärderar risker och utvecklar säkerhetslösningar inom segment där brist på säkerhet och trygghet ses som ett strategiskt hot. G4S levererar säkerhet, trygghet och affärsnytta till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner. G4S Sverige har förvärvats av Sector Alarm och är sedan den 1 september en del av Sector Alarmkoncernen. Under en övergångsperiod kommer de båda varumärkena att verka parallellt på den svenska marknaden, därefter kommer G4S att omprofileras till ett varumärke med en tydligare koppling till Sector Alarmkoncernen. Just nu söker vi dig som är utbildad ordningsvakt.. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta i en spännande och händelserik miljö där ingen dag är den andra lik. Som ordningsvakt hos vårt kundföretag så är du en del av säkerhetsenheten, i arbetet ingår sedvanliga ordningsvaktsuppgifter såsom ordningshållning under pågående event, larmåtgärd samt övervakning av allmänna ytor. Du har ett starkt servicefokus och strävar alltid efter att ge ett professionellt intryck och en hög servicegrad. Som ordningsvakt hos vårt kundföretag ser vi att du är en lagspelare då arbetet på plats till största del bedrivs tillsammans med andra kollegor samt vår kund och vår kunds kund. Samarbete och flexibilitet är viktigt i denna roll och viljan att hjälpa till och dra ditt strå till stacken. Arbetstiden är förlagd på dag/kväll och helgtid. Vem är du? Du är en stresstålig person som trivs bäst när tempot är högt och arbetsuppgifterna varierande, att hantera det oväntade på ett kreativt sätt ser du som en utmaning. Du är en bra teamspelare och har lätt för att skapa goda relationer, såväl med besökare som med kollegor och kund. Vi ser gärna att du är positiv, ordningsam och brinner för att alltid ge den bästa servicen. Vi förutsätter att du kan kommunicera väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Övrigt Det är även meriterande om du sedan tidigare har väktarutbildning men är du rätt person så utbildar vi dig. Tjänsterna är främst behovs-/del- eller halvtid, i viss mån kan även en heltidsanställning erbjudas. Tjänsterna är tillsvidare med tillträde omgående.  Som en del i rekryteringsprocessen genomför vi drogtest och en ekonomisk granskning på de kandidater vi går vidare med. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. OBS: Vi tar ej emot ansökan via post/e-post Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ordningsvakter inför sommaren i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ordningsvakter inför sommaren i Stockholm

Väktare för deltid och behovsanställning i Strängnäs
Med ca 3 600 medarbetare och med verksamhet över hela landet, är G4S ett av Sveriges ledande säkerhetsföretag. G4S utvärderar risker och utvecklar säkerhetslösningar inom segment där brist på säkerhet och trygghet ses som ett strategiskt hot. G4S levererar säkerhet, trygghet och affärsnytta till såväl myndigheter som näringsliv. Sedan första september 2014 är G4S Sverige en del av Sector Alarm-koncernen. Just nu söker vi söker dig som vill jobba som väktare hos vår kund i Strängnäs på deltid eller på behovsanställning. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta i en spännande och händelserik miljö där ingen dag är den andra lik. Som väktare hos vår kund så är du en vital del av det dagliga säkerhetsarbetet. I arbetet ingår sedvanliga väktaruppgifter såsom rondering, receptionstjänster, service till besökare och larmhantering. Du har en starkt servicefokus och strävar alltid efter att ge ett professionellt intryck och en hög servicegrad. Som väktare hos vår kund ser vi att du är en lagspelare då arbetet på plats till största del bedrivs tillsammans med andra kollegor samt vår kunds personal. Samarbete och flexibilitet är viktigt i denna roll och viljan att hjälpa till och dra ditt strå till stacken är av yttersta vikt. Arbetstiden är främst förlagd på dag-, kvälls- och helgtid men även nattarbete kan förekomma. Vem är du? Du är en stresstålig person som trivs bäst när tempot är högt och arbetsuppgifterna varierande, att hantera det oväntade på ett kreativt sätt ser du som en utmaning. Du är en bra teamspelare och har lätt för att skapa goda relationer, såväl med besökare som med kollegor och kund. Vi ser gärna att du är positiv, ordningsam och brinner för att alltid ge den bästa servicen. Vi förutsätter att du kan kommunicera väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Övrigt Det är även meriterande om du sedan tidigare har väktarutbildning men är du rätt person så utbildar vi dig. Tjänsterna är främst behovs-/deltid.  Som en del i rekryteringsprocessen genomför vi drogtest och en ekonomisk granskning på de kandidater vi går vidare med. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet. Deltidstjänsterna är enligt följande: Dagtjänsten 06:00-18:00 varannan helg. Nattjänsten 2-4 nattpass på per månad mellan tiderna 18:00-06:00. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. OBS: Vi tar ej emot ansökan via post/e-post Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Stockholm
Ort: Strängnäs
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare för deltid och behovsanställning i Strängnäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare för deltid och behovsanställning i Strängnäs

Arenavärdar till Friends Arena - extrajobb!
Med ca 3 600 medarbetare och med verksamhet över hela landet, är G4S ett av Sveriges ledande säkerhetsföretag. G4S utvärderar risker och utvecklar säkerhetslösningar inom segment där brist på säkerhet och trygghet ses som ett strategiskt hot. G4S levererar säkerhet, trygghet och affärsnytta till såväl myndigheter som näringsliv. Sedan första september 2014 är G4S Sverige en del av Sector Alarm-koncernen. Nu söker vi på G4S fler fantastiska arenavärdar som vill arbeta extra på Friends Arena. Ett perfekt arbete för dig som t.ex studerar eller som trivs att vistas i sociala miljöer! Friends Arena är Sveriges nya nationalarena med plats för 50 000 sittande gäster vid sportevenemang och upp till 65 000 gäster vid konserter. Arbetsuppgifterna innebär ett värdskap där stor vikt kommer att läggas på din personlighet. Detta är ett jobb som är mycket varierande och ställer höga krav på flexibilitet. Vi strävar efter att hitta dom personer som lever efter värdegrunden säkerhet, effektivitet och service. Du är den som bland annat kommer ta emot arenans besökare, visa dem tillrätta, besvara frågor osv. Friends Arena har många olika typer av evenemang vilket innebär att du arbetar i alltifrån mindre grupper till grupper med många kollegor, beroende på uppdraget just då. Arbetstiden är varierad, vardagar såväl som helger, dag som kvällstid. Vi söker dig som trivs att arbeta med service. Du har kanske ett intresse eller en bakgrund inom musik, sport, vård, brand/räddning, eller annan serviceinriktad verksamhet. Uppdraget ställer krav på stresstålighet, följsamhet, social förmåga och att självständigt medverka i daglig drift. Vidare har du en god fysisk förmåga, då du står och rör dig mycket under ett arbetspass. Du har fyllt 18 år. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet. Som medarbetare inom G4S har du möjlighet att själv påverka dina arbetstider. Via en krypterad webbaserad jobbportal kan du: * Boka in dig på arbetspass * Ansöka om ledighet * Gå igenom samt skriva ut arbetsschema * Ta del av företagsinformation   Har du någon fråga eller fundering är du välkommen att maila till vår rekryteringsenhet på jobbsthlm@se.g4s.com. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.  Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Arenavärdar till Friends Arena - extrajobb! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arenavärdar till Friends Arena - extrajobb!

Sakkunnig Brandlarm/Behörig ingenjör
G4S är den kompletta säkerhetsleverantören för större företag, organisationer och offentlig sektor. Med äkta engagemang, kompetens och innovation stärker vi våra kunders trygghet och konkurrenskraft – alltid. G4S är en del av Sector Alarm-koncernen och finns på cirka 30 orter. Tack vare våra 3 500 medarbetare bidrar vi till ett tryggare Sverige. Vi letar alltid efter fler medarbetare som delar vår värdegrund Vi söker medarbetare, som med äkta engagemang, kompetens och innovation stärker våra kunders trygghet och konkurrenskraft – alltid. Vår gemensamma värdegrund är kärnan för hur vi uppträder och bemöter varandra i varje situation, varje dag. Med passion, respekt och laganda strävar vi mot att förverkliga vår vision – säkerhet och ansvarstagande i världsklass. Arbetsbeskrivning; Som Sakkunnig Brandlarm/Behörig ingenjör ansvarar du för kvalitetssäkring av företagets uppdrag beträffande automatiska brandlarmsanläggningar. Du ansvarar för att brandlarmsverksamheten bedrivs enligt de rutiner som är fastställda i vår brandlarmshandbok. Vidare tillser du att de normer och regler gällande brandlarm/utrymningslarm är tillgängliga i sin senaste upplaga och bevakar brandlarms/utrymningslarmområdet med avseende nya lagar och förordningar. Du sammanställer information och fortlöpande håller kvalitets- och miljöansvarig informerade samt dina delegerade sakkunniga. Du gör även internrevision brandlarm på de orter där försäljning av brandlarm förekommer. Dina egenskaper och förmågor; * Noggrann och strukturerad * Hög integritet och lyhörd * Regelstyrd * Kvalitetsorienterad * Flexibel * Prestigelös och engagerad * Lagspelare Grundkrav för anställning; * Behörig Ingenjör Brandlarm med certifikat enligt SBF 1007:4 * Minst 2 års allsidig arbetslivserfarenhet inom brandlarmområdet * God vana inom projektering/säljprojektering, kunna läsa handlingar * God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska * Godkänd avseende laglydnad * Ordnad privatekonomi * Drogfri Anställningen; Heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Lön: Individuell lönesättning Arbetstider: Dagtid Övrigt; För rollen krävs en gedigen erfarenhet från arbete inom området Brand och du har praktisk erfarenhet av installationer inom brandskydd. Som Sakkunnig Brandlarm/behörig ingenjör har du kontakt med våra leverantörer och partners och det är därför viktigt att du motiveras av externa kontakter och har en utåtriktad personlighet. Hur söker jag jobbet? Ser du att ovanstående passar in på dig? Då vill vi gärna ha din ansökan via www.g4s.se Har du frågor är du välkommen att kontakta Rekryteringschef Lisbeth Hulander tfn 010-222 20 16 mail lisbeth.hulander@se.g4s.com alt Chef för Operational Support Jörgen Söderlund tfn 010-222 37 18 mail jorgen.soderlund@se.g4s.com Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sakkunnig Brandlarm/Behörig ingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sakkunnig Brandlarm/Behörig ingenjör


Sök lediga jobb G4S Stockholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se