GARDA ALARM AB jobb - lediga jobb

GARDA ALARM AB jobb GARDA ALARM AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: GARDA ALARM AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: GARDA ALARM AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljcoach - Säljchef- Varberg

 2. Är du vår nästa Säljchef?- Halmstad

 3. Säljcoach - Säljchef- Jönköping

 4. Säkerhetskonsult- Malmö

 5. Säkerhetskonsult- Helsingborg

 6. Säkerhetskonsult!- Hässleholm

 7. Säkerhetskonsult!- Kristianstad

 8. Erfaren Teamledare sökes!- Malmö

 9. Erfaren Teamledare sökes!- Helsingborg

 10. Erfaren Teamledare sökes!- Hässleholm

 11. Är du vår nästa Säljchef?- Malmö

 12. Är du vår nästa Säljchef?- Helsingborg

 13. Är du vår nästa Säljchef?- Hässleholm

 14. Är du vår nästa Säljchef?- Kristianstad

 15. Säljcoach - Säljchef- Göteborg

 16. Säljcoach- Halmstad

 17. Säljare med stor drivkraft!- Växjö

 18. Säkerhetskonsult- Malmö

 19. Säkerhetskonsult! Hässleholm- Hässleholm

 20. Säkerhetskonsult Kristianstad!- Kristianstad

 21. Kan du bli kontorets bästa fältsäljare i Malmö?- Malmö

 22. Erfaren Teamledare sökes till Malmö!- Malmö

 23. Erfaren Teamledare sökes!- Helsingborg

 24. Erfaren Teamledare sökes till Hässleholm!- Hässleholm

 25. Säkerhetskonsult- Helsingborg

 26. Förste säljare!- Halmstad

 27. Larminstallatör (behovsanställd)- Malmö

 28. Är du vår nästa Säljchef?- Kalmar

 29. Säkerhetskonsult Karlskrona!- Karlskrona

 30. Är du vår nya försäljnings-stjärna i Halmstad?!- Halmstad

 31. När man expanderar behövs bra teamledare!- Halmstad

 32. Vi söker efter branschens bästa fältsäljare!- Helsingborg

 33. Vi söker efter branschens bästa fältsäljare!- Hässleholm

 34. Vi söker efter branschens bästa fältsäljare!- Kristianstad

 35. Vi söker efter branschens bästa fältsäljare!- Malmö

 36. Vi vill ha en erfaren teamledare!- Malmö

 37. Vi vill ha en erfaren teamledare!- Kristianstad

 38. Vi vill ha en erfaren teamledare!- Hässleholm

 39. Vi vill ha en erfaren teamledare!- Helsingborg

 40. Larminstallatör heltid-Malmö- Malmö


Mer beskrivning

Säljcoach - Säljchef
Vi vill ha dig som tidigare har coachat teams inom försäljning och som brinner för att klättra i hierarkin! Du älskar att jaga mål och du ger dig inte förrän du har nått dem! Då vi expanderar på kontoret och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som försäljningschef är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Dina huvudsakliga uppgifter är att själv sälja vår produkt samtidigt som du lär ut dina egna säljare hur de ska sälja vår produkt. Vi söker efter: Dig som vet att det inte går att coacha någon via telefon utan som vill följa med sina säljare ut på fält varje dag för att ge dem inspiration och på nära håll följa deras utveckling. Vi vet även att du har så pass mycket erfarenhet inom ämnet att förstå att du själv måste visa resultat både före och under din teambyggning. Du som är rätt person får: Utbildning inom både försäljning och ledarskap, du får vara en del av att bygga ett "up-and-coming-företag" Givetvis har du fastlön men även härliga bonusar och tävlingar. Är Du den vi söker efter så kontakta oss så kanske det är just Du som får komma in på en intervju till oss! Ansökan skickas till roy.olsen@gardaalarm.se , vänligen märk mailet: "Ansökan Säljcoach varberg". Obs! Körkort krävs! Vi tillhandahåller mobiltelefon och all annan utrustning som krävs. INTERVJUERNA KOMMER SKE I HALMSTAD!
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Varberg
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljcoach - Säljchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljcoach - Säljchef

Är du vår nästa Säljchef?
Garda Alarm är ett av de mest "up-and-coming"-företagen inom vår bransch just nu. Då vi hittat den perfekta kombinationen mellan nöjda kunder och nöjda anställda kan vi med glädje stå bakom vår produkt vid varje presentation vi håller! Vi har för en knapp månad sedan öppnat upp vårt första kontor i Skåne, (Malmö), och då vi fått en flygande fart här så börjar vi redan nu att leta efter rätt person till att öppna upp nästa Skåne-kontor. Den vi söker efter kommer att själv starta som säkerhetskonsult på vårt Malmö-kontor, d.v.s. själva fundaments-personalen i företaget som är ute och tar hand om kunderna genom att hjälpa dem att hitta rätt säkerhetslösning i deras hem. Det vi vill försäkra oss om är att Du är rätt person som har kompetensen att kunna kombinera försäljning med ledarskap på bästa sätt innan vi låter dig pröva vingarna på egen hand med eget kontor och allt det ansvar som det innebär. Du har: Körkort och tillgång till egen bil. Tidigare erfarenhet av försäljning F2F B2C. Tidigare erfarenhet av någon form av ledarskap. Du talar flytande svenska. Du får: x Intern utbildning inom både försäljning och ledarskap som x passar in i vårt tänk. x Branschen högsta provision, (plus fast lön när du får eget kontor). x Bonusar. x Säljtävlingar varje vecka och varje månad. x Kontinuerliga teambuilding-events. Arbetstider: Måndagar-Fredagar14.00-21.30 Efterfrågan är alltid stor på dessa positioner så var noga med att berätta varför just DU ska få komma på intervju till oss vid kontakt. Med vänliga hälsningar Roy Olsen Försäljningschef Garda Alarm AB Roy.olsen@gardaalarm.se -(Märk ansökan "Säljchef". 0723-61 24 34 -(Ring mellan 10-16 Måndagar-Torsdag). LYCKA TILL!
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa Säljchef? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa Säljchef?

Säljcoach - Säljchef
Vi vill ha dig som tidigare har coachat teams inom försäljning och som brinner för att klättra i hierarkin! Du älskar att jaga mål och du ger dig inte förrän du har nått dem! Då vi expanderar på kontoret och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som försäljningschef är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Dina huvudsakliga uppgifter är att själv sälja vår produkt samtidigt som du lär ut dina egna säljare hur de ska sälja vår produkt. Vi söker efter: Dig som vet att det inte går att coacha någon via telefon utan som vill följa med sina säljare ut på fält varje dag för att ge dem inspiration och på nära håll följa deras utveckling. Vi vet även att du har så pass mycket erfarenhet inom ämnet att förstå att du själv måste visa resultat både före och under din teambyggning. Du som är rätt person får: Utbildning inom både försäljning och ledarskap, du får vara en del av att bygga ett "up-and-coming-företag" Givetvis har du fastlön men även härliga bonusar och tävlingar. Är Du den vi söker efter så kontakta oss så kanske det är just Du som får komma in på en intervju till oss! Ansökan skickas till roy.olsen@gardaalarm.se , vänligen märk mailet: "Ansökan Säljcoach Jönköping". Obs! Körkort krävs! Vi tillhandahåller mobiltelefon och all annan utrustning som krävs. INTERVJUERNA KOMMER SKE I HALMSTAD!
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljcoach - Säljchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljcoach - Säljchef

Säkerhetskonsult
Nu expanderar vi vår fältavdelning och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som säljare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Du som söker Vi söker dig som brinner för att vara nummer ett, dig som kan vara en ambassadör i alla lägen och föregå med ett gott exempel då du är vårt ansikte utåt. Du har en drivkraft utöver det vanliga och ställer höga krav på dig själv. Du är tävlingsinriktad och strävar alltid efter att bli bättre. Du har den förtroendegivande personligheten som krävs för att bygga långsiktiga relationer och drivet och affärssinnet som krävs för att våga göra direktavslut och hålla aktiviteten uppe. Du erbjuds Vi erbjuder dig en ung och energisk arbetsplats med en stark säljkultur och högpresterande kollegor samt ett spännande jobb i ett innovativt och framgångsrikt bolag. Du erbjuds även goda utvecklings- och karriärmöjligheter där dina resultat speglar din framgång. Vi jobbar med ett gott belöningssystem med olika bonusar samt andra morötter som kan få vår personal att ta ett extra kliv när motivationen går från 100 % ner till 99 %. Vi har branschens högsta och bästa provision, det i samband med att vi har den mest lättsålda produkten av jämfört med alla våra kollegor gör att detta kan bli ditt mest välbetalda jobb du haft! Du påbörjar din resa hos oss i vår Gardas interna säljskola som ger dig en utbildning både vid introduktion såväl som senare under din tid i bolaget. Sommaren är till för att njutas på stranden och med vänner, våra arbetstider gör det perfekt för dig att hinna med både arbete och sommaren! Vill du vidare i karriären och jobba på ett entreprenörsdrivet företag som har en vision om att bli bäst i norden i vår bransch? Skicka ditt CV och personligt brev till tobias.entin@gardaalarm.se med rubriken ?Säkerhetskonsult?. Eller ännu hellre, slå en signal på 070-2244928 och berätta vem du är så kanske det är du som tilldelas en av de plaster som ska fyllas i vårt team! Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar kraftigt just nu och söker efter rätt människor att göra det med! Arbetstider: Heltid Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndag ? 11-18 Provision + Bonusar + Tävlingar
Företag: GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Ort: Malmö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säkerhetskonsult jobb, Säkerhetskonsult Malmö, Säkerhetskonsult GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säkerhetskonsult

Säkerhetskonsult
Nu expanderar vi vår fältavdelning och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som säljare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Du som söker Vi söker dig som brinner för att vara nummer ett, dig som kan vara en ambassadör i alla lägen och föregå med ett gott exempel då du är vårt ansikte utåt. Du har en drivkraft utöver det vanliga och ställer höga krav på dig själv. Du är tävlingsinriktad och strävar alltid efter att bli bättre. Du har den förtroendegivande personligheten som krävs för att bygga långsiktiga relationer och drivet och affärssinnet som krävs för att våga göra direktavslut och hålla aktiviteten uppe. Du erbjuds Vi erbjuder dig en ung och energisk arbetsplats med en stark säljkultur och högpresterande kollegor samt ett spännande jobb i ett innovativt och framgångsrikt bolag. Du erbjuds även goda utvecklings- och karriärmöjligheter där dina resultat speglar din framgång. Vi jobbar med ett gott belöningssystem med olika bonusar samt andra morötter som kan få vår personal att ta ett extra kliv när motivationen går från 100 % ner till 99 %. Vi har branschens högsta och bästa provision, det i samband med att vi har den mest lättsålda produkten av jämfört med alla våra kollegor gör att detta kan bli ditt mest välbetalda jobb du haft! Du påbörjar din resa hos oss i vår Gardas interna säljskola som ger dig en utbildning både vid introduktion såväl som senare under din tid i bolaget. Sommaren är till för att njutas på stranden och med vänner, våra arbetstider gör det perfekt för dig att hinna med både arbete och sommaren! Vill du vidare i karriären och jobba på ett entreprenörsdrivet företag som har en vision om att bli bäst i norden i vår bransch? Skicka ditt CV och personligt brev till tobias.entin@gardaalarm.se med rubriken ?Säkerhetskonsult?. Eller ännu hellre, slå en signal på 070-2244928 och berätta vem du är så kanske det är du som tilldelas en av de plaster som ska fyllas i vårt team! Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar kraftigt just nu och söker efter rätt människor att göra det med! Arbetstider: Heltid Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndag ? 11-18 Provision + Bonusar + Tävlingar
Företag: GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säkerhetskonsult jobb, Säkerhetskonsult Helsingborg, Säkerhetskonsult GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säkerhetskonsult

Säkerhetskonsult!
Nu expanderar vi vår fältavdelning och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som säljare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Du som söker Vi söker dig som brinner för att vara nummer ett, dig som kan vara en ambassadör i alla lägen och föregå med ett gott exempel då du är vårt ansikte utåt. Du har en drivkraft utöver det vanliga och ställer höga krav på dig själv. Du är tävlingsinriktad och strävar alltid efter att bli bättre. Du har den förtroendegivande personligheten som krävs för att bygga långsiktiga relationer och drivet och affärssinnet som krävs för att våga göra direktavslut och hålla aktiviteten uppe. Du erbjuds Vi erbjuder dig en ung och energisk arbetsplats med en stark säljkultur och högpresterande kollegor samt ett spännande jobb i ett innovativt och framgångsrikt bolag. Du erbjuds även goda utvecklings- och karriärmöjligheter där dina resultat speglar din framgång. Vi jobbar med ett gott belöningssystem med olika bonusar samt andra morötter som kan få vår personal att ta ett extra kliv när motivationen går från 100 % ner till 99 %. Vi har branschens högsta och bästa provision, det i samband med att vi har den mest lättsålda produkten av jämfört med alla våra kollegor gör att detta kan bli ditt mest välbetalda jobb du haft! Du påbörjar din resa hos oss i vår Gardas interna säljskola som ger dig en utbildning både vid introduktion såväl som senare under din tid i bolaget. Sommaren är till för att njutas på stranden och med vänner, våra arbetstider gör det perfekt för dig att hinna med både arbete och sommaren! Vill du vidare i karriären och jobba på ett entreprenörsdrivet företag som har en vision om att bli bäst i norden i vår bransch? Skicka ditt CV och personligt brev till tobias.entin@gardaalarm.se med rubriken ?Säkerhetskonsult?. Eller ännu hellre, slå en signal på 070-2244928 och berätta vem du är så kanske det är du som tilldelas en av de plaster som ska fyllas i vårt team! Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar kraftigt just nu och söker efter rätt människor att göra det med! Arbetstider: Heltid Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndag ? 11-18 Provision + Bonusar + Tävlingar
Företag: GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Ort: Hässleholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säkerhetskonsult! jobb, Säkerhetskonsult! Hässleholm, Säkerhetskonsult! GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säkerhetskonsult!

Säkerhetskonsult!
Nu expanderar vi vår fältavdelning och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som säljare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Du som söker Vi söker dig som brinner för att vara nummer ett, dig som kan vara en ambassadör i alla lägen och föregå med ett gott exempel då du är vårt ansikte utåt. Du har en drivkraft utöver det vanliga och ställer höga krav på dig själv. Du är tävlingsinriktad och strävar alltid efter att bli bättre. Du har den förtroendegivande personligheten som krävs för att bygga långsiktiga relationer och drivet och affärssinnet som krävs för att våga göra direktavslut och hålla aktiviteten uppe. Du erbjuds Vi erbjuder dig en ung och energisk arbetsplats med en stark säljkultur och högpresterande kollegor samt ett spännande jobb i ett innovativt och framgångsrikt bolag. Du erbjuds även goda utvecklings- och karriärmöjligheter där dina resultat speglar din framgång. Vi jobbar med ett gott belöningssystem med olika bonusar samt andra morötter som kan få vår personal att ta ett extra kliv när motivationen går från 100 % ner till 99 %. Vi har branschens högsta och bästa provision, det i samband med att vi har den mest lättsålda produkten av jämfört med alla våra kollegor gör att detta kan bli ditt mest välbetalda jobb du haft! Du påbörjar din resa hos oss i vår Gardas interna säljskola som ger dig en utbildning både vid introduktion såväl som senare under din tid i bolaget. Sommaren är till för att njutas på stranden och med vänner, våra arbetstider gör det perfekt för dig att hinna med både arbete och sommaren! Vill du vidare i karriären och jobba på ett entreprenörsdrivet företag som har en vision om att bli bäst i norden i vår bransch? Skicka ditt CV och personligt brev till tobias.entin@gardaalarm.se med rubriken ?Säkerhetskonsult?. Eller ännu hellre, slå en signal på 070-2244928 och berätta vem du är så kanske det är du som tilldelas en av de plaster som ska fyllas i vårt team! Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar kraftigt just nu och söker efter rätt människor att göra det med! Arbetstider: Heltid Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndag ? 11-18 Provision + Bonusar + Tävlingar
Företag: GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Ort: Kristianstad
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säkerhetskonsult! jobb, Säkerhetskonsult! Kristianstad, Säkerhetskonsult! GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säkerhetskonsult!

Erfaren Teamledare sökes!
Vi vill ha dig som tidigare har coachat teams inom försäljning och som brinner för att klättra i hierarkin! Du älskar att jaga mål och du ger dig inte förrän du har nått dem! Då vi expanderar på kontoret och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som teamledare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Dina huvudsakliga uppgifter är att själv sälja vår produkt samtidigt som du lär ut dina egna säljare hur de ska sälja vår produkt. Vi söker efter: Dig som vet att det inte går att coacha någon via telefon utan som vill följa med sina säljare ut på fält varje dag för att ge dem inspiration och på nära håll följa deras utveckling. Vi vet även att du har så pass mycket erfarenhet inom ämnet att förstå att du själv måste visa resultat både före och under din teambyggning. Du som är rätt person får: Utbildning inom både försäljning och ledarskap, du får den högsta provision i branschen i generösa mängder och du får vara en del av att bygga ett "up-and-coming-företag" mitt i Malmö. Givetvis har vi även härliga bonusar och tävlingar för dig som du mer än gärna får vara med och ta fram förslag på. Når ditt team målet så får du ännu en bonus! Är du den vi söker efter så kontakta oss så slussar vi dina uppgifter vidare till det bolag som är på jakt efter just Dig! Ansökan skickas till tobias.entin@gardaalarm.se , vänligen märk mailet: "Ansökan Erfaren Teamledare". Det går även fint att ringa mellan 10-16 söndagar-torsdagar på 070 22 44 928. Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar kraftigt just nu och söker efter rätt människor att göra det med! Arbetstider: Heltid Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndag ? 11-18 Provision + bonusar + Tävlingar
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Teamledare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Teamledare sökes!

Erfaren Teamledare sökes!
Vi vill ha dig som tidigare har coachat teams inom försäljning och som brinner för att klättra i hierarkin! Du älskar att jaga mål och du ger dig inte förrän du har nått dem! Då vi expanderar på kontoret och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som teamledare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Dina huvudsakliga uppgifter är att själv sälja vår produkt samtidigt som du lär ut dina egna säljare hur de ska sälja vår produkt. Vi söker efter: Dig som vet att det inte går att coacha någon via telefon utan som vill följa med sina säljare ut på fält varje dag för att ge dem inspiration och på nära håll följa deras utveckling. Vi vet även att du har så pass mycket erfarenhet inom ämnet att förstå att du själv måste visa resultat både före och under din teambyggning. Du som är rätt person får: Utbildning inom både försäljning och ledarskap, du får den högsta provision i branschen i generösa mängder och du får vara en del av att bygga ett "up-and-coming-företag" mitt i Malmö. Givetvis har vi även härliga bonusar och tävlingar för dig som du mer än gärna får vara med och ta fram förslag på. Når ditt team målet så får du ännu en bonus! Är du den vi söker efter så kontakta oss så slussar vi dina uppgifter vidare till det bolag som är på jakt efter just Dig! Ansökan skickas till tobias.entin@gardaalarm.se , vänligen märk mailet: "Ansökan Erfaren Teamledare". Det går även fint att ringa mellan 10-16 söndagar-torsdagar på 070 22 44 928. Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar kraftigt just nu och söker efter rätt människor att göra det med! Arbetstider: Heltid Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndag ? 11-18 Provision + bonusar + Tävlingar
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Teamledare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Teamledare sökes!

Erfaren Teamledare sökes!
Vi vill ha dig som tidigare har coachat teams inom försäljning och som brinner för att klättra i hierarkin! Du älskar att jaga mål och du ger dig inte förrän du har nått dem! Då vi expanderar på kontoret och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som teamledare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Dina huvudsakliga uppgifter är att själv sälja vår produkt samtidigt som du lär ut dina egna säljare hur de ska sälja vår produkt. Vi söker efter: Dig som vet att det inte går att coacha någon via telefon utan som vill följa med sina säljare ut på fält varje dag för att ge dem inspiration och på nära håll följa deras utveckling. Vi vet även att du har så pass mycket erfarenhet inom ämnet att förstå att du själv måste visa resultat både före och under din teambyggning. Du som är rätt person får: Utbildning inom både försäljning och ledarskap, du får den högsta provision i branschen i generösa mängder och du får vara en del av att bygga ett "up-and-coming-företag" mitt i Malmö. Givetvis har vi även härliga bonusar och tävlingar för dig som du mer än gärna får vara med och ta fram förslag på. Når ditt team målet så får du ännu en bonus! Är du den vi söker efter så kontakta oss så slussar vi dina uppgifter vidare till det bolag som är på jakt efter just Dig! Ansökan skickas till tobias.entin@gardaalarm.se , vänligen märk mailet: "Ansökan Erfaren Teamledare". Det går även fint att ringa mellan 10-16 söndagar-torsdagar på 070 22 44 928. Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar kraftigt just nu och söker efter rätt människor att göra det med! Arbetstider: Heltid Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndag ? 11-18 Provision + bonusar + Tävlingar
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Hässleholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Teamledare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Teamledare sökes!

Är du vår nästa Säljchef?
Garda Alarm är ett av de mest "up-and-coming"-företagen inom vår bransch just nu. Då vi hittat den perfekta kombinationen mellan nöjda kunder och nöjda anställda kan vi med glädje stå bakom vår produkt vid varje presentation vi håller! Vi har för en knapp månad sedan öppnat upp vårt första kontor i Skåne, (Malmö), och då vi fått en flygande fart här så börjar vi redan nu att leta efter rätt person till att öppna upp nästa Skåne-kontor. Den vi söker efter kommer att själv starta som säkerhetskonsult på vårt Malmö-kontor, d.v.s. själva fundaments-personalen i företaget som är ute och tar hand om kunderna genom att hjälpa dem att hitta rätt säkerhetslösning i deras hem. Det vi vill försäkra oss om är att Du är rätt person som har kompetensen att kunna kombinera försäljning med ledarskap på bästa sätt innan vi låter dig pröva vingarna på egen hand med eget kontor och allt det ansvar som det innebär. Du har: Körkort och tillgång till egen bil. Tidigare erfarenhet av försäljning F2F B2C. Tidigare erfarenhet av någon form av ledarskap. Du talar flytande svenska. Du får: x Intern utbildning inom både försäljning och ledarskap som x passar in i vårt tänk. x Branschen högsta provision, (plus fast lön när du får eget kontor). x Bonusar. x Säljtävlingar varje vecka och varje månad. x Kontinuerliga teambuilding-events. Arbetstider: Måndagar-Torsdagar 14.00-21.30 Söndagar 10.00-18.00 Efterfrågan är alltid stor på dessa positioner så var noga med att berätta varför just DU ska få komma på intervju till oss vid kontakt. Med vänliga hälsningar Tobias Entin Regional Försäljningschef Garda Alarm AB tobias.entin@gardaalarm.se -(Märk ansökan "Säljchef". 070-22 44 928 -(Ring mellan 10-16 Måndagar-Torsdag). LYCKA TILL!
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa Säljchef? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa Säljchef?

Är du vår nästa Säljchef?
Garda Alarm är ett av de mest "up-and-coming"-företagen inom vår bransch just nu. Då vi hittat den perfekta kombinationen mellan nöjda kunder och nöjda anställda kan vi med glädje stå bakom vår produkt vid varje presentation vi håller! Vi har för en knapp månad sedan öppnat upp vårt första kontor i Skåne, (Malmö), och då vi fått en flygande fart här så börjar vi redan nu att leta efter rätt person till att öppna upp nästa Skåne-kontor. Den vi söker efter kommer att själv starta som säkerhetskonsult på vårt Malmö-kontor, d.v.s. själva fundaments-personalen i företaget som är ute och tar hand om kunderna genom att hjälpa dem att hitta rätt säkerhetslösning i deras hem. Det vi vill försäkra oss om är att Du är rätt person som har kompetensen att kunna kombinera försäljning med ledarskap på bästa sätt innan vi låter dig pröva vingarna på egen hand med eget kontor och allt det ansvar som det innebär. Du har: Körkort och tillgång till egen bil. Tidigare erfarenhet av försäljning F2F B2C. Tidigare erfarenhet av någon form av ledarskap. Du talar flytande svenska. Du får: x Intern utbildning inom både försäljning och ledarskap som x passar in i vårt tänk. x Branschen högsta provision, (plus fast lön när du får eget kontor). x Bonusar. x Säljtävlingar varje vecka och varje månad. x Kontinuerliga teambuilding-events. Arbetstider: Måndagar-Torsdagar 14.00-21.30 Söndagar 10.00-18.00 Efterfrågan är alltid stor på dessa positioner så var noga med att berätta varför just DU ska få komma på intervju till oss vid kontakt. Med vänliga hälsningar Tobias Entin Regional Försäljningschef Garda Alarm AB tobias.entin@gardaalarm.se -(Märk ansökan "Säljchef". 070-22 44 928 -(Ring mellan 10-16 Måndagar-Torsdag). LYCKA TILL!
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa Säljchef? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa Säljchef?

Är du vår nästa Säljchef?
Garda Alarm är ett av de mest "up-and-coming"-företagen inom vår bransch just nu. Då vi hittat den perfekta kombinationen mellan nöjda kunder och nöjda anställda kan vi med glädje stå bakom vår produkt vid varje presentation vi håller! Vi har för en knapp månad sedan öppnat upp vårt första kontor i Skåne, (Malmö), och då vi fått en flygande fart här så börjar vi redan nu att leta efter rätt person till att öppna upp nästa Skåne-kontor. Den vi söker efter kommer att själv starta som säkerhetskonsult på vårt Malmö-kontor, d.v.s. själva fundaments-personalen i företaget som är ute och tar hand om kunderna genom att hjälpa dem att hitta rätt säkerhetslösning i deras hem. Det vi vill försäkra oss om är att Du är rätt person som har kompetensen att kunna kombinera försäljning med ledarskap på bästa sätt innan vi låter dig pröva vingarna på egen hand med eget kontor och allt det ansvar som det innebär. Du har: Körkort och tillgång till egen bil. Tidigare erfarenhet av försäljning F2F B2C. Tidigare erfarenhet av någon form av ledarskap. Du talar flytande svenska. Du får: x Intern utbildning inom både försäljning och ledarskap som x passar in i vårt tänk. x Branschen högsta provision, (plus fast lön när du får eget kontor). x Bonusar. x Säljtävlingar varje vecka och varje månad. x Kontinuerliga teambuilding-events. Arbetstider: Måndagar-Torsdagar 14.00-21.30 Söndagar 10.00-18.00 Efterfrågan är alltid stor på dessa positioner så var noga med att berätta varför just DU ska få komma på intervju till oss vid kontakt. Med vänliga hälsningar Tobias Entin Regional Försäljningschef Garda Alarm AB tobias.entin@gardaalarm.se -(Märk ansökan "Säljchef". 070-22 44 928 -(Ring mellan 10-16 Måndagar-Torsdag). LYCKA TILL!
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Hässleholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa Säljchef? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa Säljchef?

Är du vår nästa Säljchef?
Garda Alarm är ett av de mest "up-and-coming"-företagen inom vår bransch just nu. Då vi hittat den perfekta kombinationen mellan nöjda kunder och nöjda anställda kan vi med glädje stå bakom vår produkt vid varje presentation vi håller! Vi har för en knapp månad sedan öppnat upp vårt första kontor i Skåne, (Malmö), och då vi fått en flygande fart här så börjar vi redan nu att leta efter rätt person till att öppna upp nästa Skåne-kontor. Den vi söker efter kommer att själv starta som säkerhetskonsult på vårt Malmö-kontor, d.v.s. själva fundaments-personalen i företaget som är ute och tar hand om kunderna genom att hjälpa dem att hitta rätt säkerhetslösning i deras hem. Det vi vill försäkra oss om är att Du är rätt person som har kompetensen att kunna kombinera försäljning med ledarskap på bästa sätt innan vi låter dig pröva vingarna på egen hand med eget kontor och allt det ansvar som det innebär. Du har: Körkort och tillgång till egen bil. Tidigare erfarenhet av försäljning F2F B2C. Tidigare erfarenhet av någon form av ledarskap. Du talar flytande svenska. Du får: x Intern utbildning inom både försäljning och ledarskap som x passar in i vårt tänk. x Branschen högsta provision, (plus fast lön när du får eget kontor). x Bonusar. x Säljtävlingar varje vecka och varje månad. x Kontinuerliga teambuilding-events. Arbetstider: Måndagar-Torsdagar 14.00-21.30 Söndagar 10.00-18.00 Efterfrågan är alltid stor på dessa positioner så var noga med att berätta varför just DU ska få komma på intervju till oss vid kontakt. Med vänliga hälsningar Tobias Entin Regional Försäljningschef Garda Alarm AB tobias.entin@gardaalarm.se -(Märk ansökan "Säljchef". 070-22 44 928 -(Ring mellan 10-16 Måndagar-Torsdag). LYCKA TILL!
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa Säljchef? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa Säljchef?

Säljcoach - Säljchef
Vi vill ha dig som tidigare har coachat teams inom försäljning och som brinner för att klättra i hierarkin! Du älskar att jaga mål och du ger dig inte förrän du har nått dem! Då vi expanderar på kontoret och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som försäljningschef är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Dina huvudsakliga uppgifter är att själv sälja vår produkt samtidigt som du lär ut dina egna säljare hur de ska sälja vår produkt. Vi söker efter: Dig som vet att det inte går att coacha någon via telefon utan som vill följa med sina säljare ut på fält varje dag för att ge dem inspiration och på nära håll följa deras utveckling. Vi vet även att du har så pass mycket erfarenhet inom ämnet att förstå att du själv måste visa resultat både före och under din teambyggning. Du som är rätt person får: Utbildning inom både försäljning och ledarskap, du får vara en del av att bygga ett "up-and-coming-företag" Givetvis har du fastlön men även härliga bonusar och tävlingar. Är Du den vi söker efter så kontakta oss så kanske det är just Du som får komma in på en intervju till oss! Ansökan skickas till roy.olsen@gardaalarm.se , vänligen märk mailet: "Ansökan Säljcoach GÖTEBORG". Obs! Körkort krävs! Vi tillhandahåller mobiltelefon och all annan utrustning som krävs. INTERVJUERNA KOMMER SKE I HALMSTAD!
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljcoach - Säljchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljcoach - Säljchef

Säljcoach
Vi vill ha dig som tidigare har coachat teams inom försäljning och som brinner för att klättra i hierarkin! Du älskar att jaga mål och du ger dig inte förrän du har nått dem! Då vi expanderar på kontoret och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som försäljningschef är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Dina huvudsakliga uppgifter är att själv sälja vår produkt samtidigt som du lär ut dina egna säljare hur de ska sälja vår produkt. Vi söker efter: Dig som vet att det inte går att coacha någon via telefon utan som vill följa med sina säljare ut på fält varje dag för att ge dem inspiration och på nära håll följa deras utveckling. Vi vet även att du har så pass mycket erfarenhet inom ämnet att förstå att du själv måste visa resultat både före och under din teambyggning. Du som är rätt person får: Utbildning inom både försäljning och ledarskap, du får vara en del av att bygga ett "up-and-coming-företag" Givetvis har du fastlön men även härliga bonusar och tävlingar. Är Du den vi söker efter så kontakta oss så kanske det är just Du som får komma in på en intervju till oss! Ansökan skickas till roy.olsen@gardaalarm.se , vänligen märk mailet: "Ansökan Säljcoach Halmstad". Obs! Körkort och bil krävs! Vi tillhandahåller mobiltelefon och all annan utrustning som krävs. INTERVJUERNA KOMMER SKE I HALMSTAD!
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljcoach jobb, Säljcoach Halmstad, Säljcoach GARDA ALARM AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljcoach

Säljare med stor drivkraft!
Garda Alarm AB strävar efter att bli det naturliga valet för den säkerhets- och prismedvetna familjen och företaget. Vårt mål är att få människor att kunna känna sig trygga i sina hem, och det gör vi genom att hjälpa våra kunder att skydda sig mot brand, inbrott och överfall. Vi växer så det knakar, bokstavligen, då vi har extremt stor efterfrågan på våra larmlösningar. Vi har lång erfarenhet inom direktförsäljning och inom larmbranschen. Garda Alarm AB söker nu både dig som redan är en etablerad säljare eller dig som har erfarenhet av säkerhetsbranschen. Du kommer att ingå i vårt framgångsrika team i Växjö. Då vi jobbar i team kommer du att få stöttning och utbildning via våra erfarna team- och säljledare. Detta gör att vi hjälper varandra att nå framgång. Du som säljare har stor möjlighet att jobba dig uppåt i företaget för att bli tex säljledare eller säljchef hos oss på Garda Alarm AB. Vi söker en tävlingsinriktad, social säljare som ser stora möjligheter i att påverka sin egen lön och därmed ta del av larmbranschens bästa löner. Då vi till stor del jobbar hemma hos kunden så får du räkna med att kvälls och helgarbete är en del av din arbetstid. Körkort är inget krav men är meriterande. Känner du att du är rätt person att anta utmaningen så kommer Garda Alarm ge dig mycket tillbaka. Både genom goda förtjänstmöjligheter och ett fritt inspirerande arbete med glada och positiva kollegor som tillsammans vill utveckla sig själv, sitt arbete och sitt team. Vi söker säljare av båda könen, ung eller gammal som ser detta som en stor utmaning och möjlighet. Vi sköter rekryteringen löpande och det innebär att vi vill ha in din ansökan så fort som möjligt. Har du frågor om jobbet är du välkommen att ta kontakt med Patrik Ardevall, på telefon 0733-47 00 47 Ansökan skickar du till jonas.sundin@gardaalarm.se märk din ansökan med Säljare Växjö.
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Växjö
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med stor drivkraft! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med stor drivkraft!

Säkerhetskonsult
Nu expanderar vi vår fältavdelning och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som säljare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Du som söker Vi söker dig som brinner för att vara nummer ett, dig som kan vara en ambassadör i alla lägen och föregå med ett gott exempel då du är vårt ansikte utåt. Du har en drivkraft utöver det vanliga och ställer höga krav på dig själv. Du är tävlingsinriktad och strävar alltid efter att bli bättre. Du har den förtroendegivande personligheten som krävs för att bygga långsiktiga relationer och drivet och affärssinnet som krävs för att våga göra direktavslut och hålla aktiviteten uppe. Du erbjuds Vi erbjuder dig en ung och energisk arbetsplats med en stark säljkultur och högpresterande kollegor samt ett spännande jobb i ett innovativt och framgångsrikt bolag. Du erbjuds även goda utvecklings- och karriärmöjligheter där dina resultat speglar din framgång. Vi jobbar med ett gott belöningssystem med olika bonusar samt andra morötter som kan få vår personal att ta ett extra kliv när motivationen går från 100 % ner till 99 %. Vi har branschens högsta och bästa provision, det i samband med att vi har den mest lättsålda produkten av jämfört med alla våra kollegor gör att detta kan bli ditt mest välbetalda jobb du haft! Du påbörjar din resa hos oss i vår Gardas interna säljskola som ger dig en utbildning både vid introduktion såväl som senare under din tid i bolaget. Sommaren är till för att njutas på stranden och med vänner, våra arbetstider gör det perfekt för dig att hinna med både arbete och sommaren! Vill du vidare i karriären och jobba på ett entreprenörsdrivet företag som har en vision om att bli bäst i norden i vår bransch? Skicka ditt CV och personligt brev till tobias.entin@gardaalarm.se med rubriken ?Säkerhetskonsult?. Eller ännu hellre, slå en signal på 070-2244928 och berätta vem du är så kanske det är du som tilldelas en av de plaster som ska fyllas i vårt team! Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar kraftigt just nu och söker efter rätt människor att göra det med! Arbetstider: Heltid Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndag ? 11-18 Provision + Bonusar + Tävlingar
Företag: GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Ort: Malmö
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säkerhetskonsult jobb, Säkerhetskonsult Malmö, Säkerhetskonsult GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säkerhetskonsult

Säkerhetskonsult! Hässleholm
Nu expanderar vi vår fältavdelning och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som säljare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Du som söker Vi söker dig som brinner för att vara nummer ett, dig som kan vara en ambassadör i alla lägen och föregå med ett gott exempel då du är vårt ansikte utåt. Du har en drivkraft utöver det vanliga och ställer höga krav på dig själv. Du är tävlingsinriktad och strävar alltid efter att bli bättre. Du har den förtroendegivande personligheten som krävs för att bygga långsiktiga relationer och drivet och affärssinnet som krävs för att våga göra direktavslut och hålla aktiviteten uppe. Du erbjuds Vi erbjuder dig en ung och energisk arbetsplats med en stark säljkultur och högpresterande kollegor samt ett spännande jobb i ett innovativt och framgångsrikt bolag. Du erbjuds även goda utvecklings- och karriärmöjligheter där dina resultat speglar din framgång. Vi jobbar med ett gott belöningssystem med olika bonusar samt andra morötter som kan få vår personal att ta ett extra kliv när motivationen går från 100 % ner till 99 %. Vi har branschens högsta och bästa provision, det i samband med att vi har den mest lättsålda produkten av jämfört med alla våra kollegor gör att detta kan bli ditt mest välbetalda jobb du haft! Du påbörjar din resa hos oss i vår Gardas interna säljskola som ger dig en utbildning både vid introduktion såväl som senare under din tid i bolaget. Sommaren är till för att njutas på stranden och med vänner, våra arbetstider gör det perfekt för dig att hinna med både arbete och sommaren! Vill du vidare i karriären och jobba på ett entreprenörsdrivet företag som har en vision om att bli bäst i norden i vår bransch? Skicka ditt CV och personligt brev till tobias.entin@gardaalarm.se med rubriken ?Säkerhetskonsult?. Eller ännu hellre, slå en signal på 070-2244928 och berätta vem du är så kanske det är du som tilldelas en av de plaster som ska fyllas i vårt team! Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar kraftigt just nu och söker efter rätt människor att göra det med! Arbetstider: Heltid Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndag ? 11-18 Provision + Bonusar + Tävlingar
Företag: GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Ort: Hässleholm
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säkerhetskonsult! Hässleholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säkerhetskonsult! Hässleholm

Säkerhetskonsult Kristianstad!
Nu expanderar vi vår fältavdelning och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som säljare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Du som söker Vi söker dig som brinner för att vara nummer ett, dig som kan vara en ambassadör i alla lägen och föregå med ett gott exempel då du är vårt ansikte utåt. Du har en drivkraft utöver det vanliga och ställer höga krav på dig själv. Du är tävlingsinriktad och strävar alltid efter att bli bättre. Du har den förtroendegivande personligheten som krävs för att bygga långsiktiga relationer och drivet och affärssinnet som krävs för att våga göra direktavslut och hålla aktiviteten uppe. Du erbjuds Vi erbjuder dig en ung och energisk arbetsplats med en stark säljkultur och högpresterande kollegor samt ett spännande jobb i ett innovativt och framgångsrikt bolag. Du erbjuds även goda utvecklings- och karriärmöjligheter där dina resultat speglar din framgång. Vi jobbar med ett gott belöningssystem med olika bonusar samt andra morötter som kan få vår personal att ta ett extra kliv när motivationen går från 100 % ner till 99 %. Vi har branschens högsta och bästa provision, det i samband med att vi har den mest lättsålda produkten av jämfört med alla våra kollegor gör att detta kan bli ditt mest välbetalda jobb du haft! Du påbörjar din resa hos oss i vår Gardas interna säljskola som ger dig en utbildning både vid introduktion såväl som senare under din tid i bolaget. Sommaren är till för att njutas på stranden och med vänner, våra arbetstider gör det perfekt för dig att hinna med både arbete och sommaren! Vill du vidare i karriären och jobba på ett entreprenörsdrivet företag som har en vision om att bli bäst i norden i vår bransch? Skicka ditt CV och personligt brev till tobias.entin@gardaalarm.se med rubriken ?Säkerhetskonsult?. Eller ännu hellre, slå en signal på 070-2244928 och berätta vem du är så kanske det är du som tilldelas en av de plaster som ska fyllas i vårt team! Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar kraftigt just nu och söker efter rätt människor att göra det med! Arbetstider: Heltid Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndag ? 11-18 Provision + Bonusar + Tävlingar
Företag: GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Ort: Kristianstad
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säkerhetskonsult Kristianstad! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säkerhetskonsult Kristianstad!

Kan du bli kontorets bästa fältsäljare i Malmö?
Är man född till säljare eller är det något man kan lära sig under vägen? Därom tvistar ännu de lärde, men vi är i alla fall helt säkra på att alla någon gång har börjat sin säljkarriär med att jobba med just försäljning! Därför söker vi nu efter människor som tidigare inte jobbat inom med försäljning men som känner ett kall in i denna underbara bransch! Vi på Garda Alarm värdesätter personligheten hos våra anställda mer än tidigare erfarenheter och vill därför träffa så många personer som möjligt för att kunna välja ut vem eller vilka vi vill ha med i våra säljteam. Vi kommer att hålla intervjuer här under närmsta framtiden för att sedan plocka ut dem som vi tror har rätt inställning till att kunna lära sig försäljning! Hos oss får du en ung och härlig arbetsplats där ingen dag är den andra lik eftersom att vi träffar alla olika kunder som finns. Du får insikt i branschen och privatpersonernas tänk längs vägen under din karriär hos oss. Du får utbildning och coachning under din resa hos oss och vi sätter alltid vår personal i fokus oavsett om du är ny eller om du jobbat med oss en längre period. Vi har funnit den perfekta lönemodellen där vi kombinerar branschens högsta provision kompletterar med bonusar och tävlingsvinster. Gemenskapen av att vara en del av ett team men samtidigt den härliga drivkraften i att tävla mot andra team. Hos oss får du chansen att utvecklas till den säljare du vill bli! Så om du tror att det är dags att starta din säljkarriär och vill jobba på ett entreprenörsdrivet företag som har en vision om att bli bäst i Sverige på affärsutveckling? Skicka ditt CV och personligt brev till tobias.entin@gardaalarm.se med rubriken "Fältsäljare". Kort om Företaget Garda Alarm hjälper privatpersoner med att göra deras hem säkrare och tryggare genom att erbjuda olika lösningar inom brand-, inbrotts samt trygghets-larm som passar varje kund efter deras önskemål och behov.
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kan du bli kontorets bästa fältsäljare i Malmö? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kan du bli kontorets bästa fältsäljare i Malmö?

Erfaren Teamledare sökes till Malmö!
Vi vill ha dig som tidigare har coachat teams inom försäljning och som brinner för att klättra i hierarkin! Du älskar att jaga mål och du ger dig inte förrän du har nått dem! Då vi expanderar på kontoret och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som teamledare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Dina huvudsakliga uppgifter är att själv sälja vår produkt samtidigt som du lär ut dina egna säljare hur de ska sälja vår produkt. Vi söker efter: Dig som vet att det inte går att coacha någon via telefon utan som vill följa med sina säljare ut på fält varje dag för att ge dem inspiration och på nära håll följa deras utveckling. Vi vet även att du har så pass mycket erfarenhet inom ämnet att förstå att du själv måste visa resultat både före och under din teambyggning. Du som är rätt person får: Utbildning inom både försäljning och ledarskap, du får den högsta provision i branschen i generösa mängder och du får vara en del av att bygga ett "up-and-coming-företag" mitt i Malmö. Givetvis har vi även härliga bonusar och tävlingar för dig som du mer än gärna får vara med och ta fram förslag på. Når ditt team målet så får du ännu en bonus! Är du den vi söker efter så kontakta oss så slussar vi dina uppgifter vidare till det bolag som är på jakt efter just Dig! Ansökan skickas till tobias.entin@gardaalarm.se , vänligen märk mailet: "Ansökan Erfaren Teamledare". Det går även fint att ringa mellan 10-16 söndagar-torsdagar på 070 22 44 928. Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar kraftigt just nu och söker efter rätt människor att göra det med! Arbetstider: Heltid Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndag ? 11-18 Provision + bonusar + Tävlingar
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Teamledare sökes till Malmö! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Teamledare sökes till Malmö!

Erfaren Teamledare sökes!
Vi vill ha dig som tidigare har coachat teams inom försäljning och som brinner för att klättra i hierarkin! Du älskar att jaga mål och du ger dig inte förrän du har nått dem! Då vi expanderar på kontoret och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som teamledare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Dina huvudsakliga uppgifter är att själv sälja vår produkt samtidigt som du lär ut dina egna säljare hur de ska sälja vår produkt. Vi söker efter: Dig som vet att det inte går att coacha någon via telefon utan som vill följa med sina säljare ut på fält varje dag för att ge dem inspiration och på nära håll följa deras utveckling. Vi vet även att du har så pass mycket erfarenhet inom ämnet att förstå att du själv måste visa resultat både före och under din teambyggning. Du som är rätt person får: Utbildning inom både försäljning och ledarskap, du får den högsta provision i branschen i generösa mängder och du får vara en del av att bygga ett "up-and-coming-företag" mitt i Malmö. Givetvis har vi även härliga bonusar och tävlingar för dig som du mer än gärna får vara med och ta fram förslag på. Når ditt team målet så får du ännu en bonus! Är du den vi söker efter så kontakta oss så slussar vi dina uppgifter vidare till det bolag som är på jakt efter just Dig! Ansökan skickas till tobias.entin@gardaalarm.se , vänligen märk mailet: "Ansökan Erfaren Teamledare". Det går även fint att ringa mellan 10-16 söndagar-torsdagar på 070 22 44 928. Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar kraftigt just nu och söker efter rätt människor att göra det med! Arbetstider: Heltid Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndag ? 11-18 Provision + bonusar + Tävlingar
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Teamledare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Teamledare sökes!

Erfaren Teamledare sökes till Hässleholm!
Vi vill ha dig som tidigare har coachat teams inom försäljning och som brinner för att klättra i hierarkin! Du älskar att jaga mål och du ger dig inte förrän du har nått dem! Då vi expanderar på kontoret och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som teamledare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Dina huvudsakliga uppgifter är att själv sälja vår produkt samtidigt som du lär ut dina egna säljare hur de ska sälja vår produkt. Vi söker efter: Dig som vet att det inte går att coacha någon via telefon utan som vill följa med sina säljare ut på fält varje dag för att ge dem inspiration och på nära håll följa deras utveckling. Vi vet även att du har så pass mycket erfarenhet inom ämnet att förstå att du själv måste visa resultat både före och under din teambyggning. Du som är rätt person får: Utbildning inom både försäljning och ledarskap, du får den högsta provision i branschen i generösa mängder och du får vara en del av att bygga ett "up-and-coming-företag" mitt i Malmö. Givetvis har vi även härliga bonusar och tävlingar för dig som du mer än gärna får vara med och ta fram förslag på. Når ditt team målet så får du ännu en bonus! Är du den vi söker efter så kontakta oss så slussar vi dina uppgifter vidare till det bolag som är på jakt efter just Dig! Ansökan skickas till tobias.entin@gardaalarm.se , vänligen märk mailet: "Ansökan Erfaren Teamledare". Det går även fint att ringa mellan 10-16 söndagar-torsdagar på 070 22 44 928. Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar kraftigt just nu och söker efter rätt människor att göra det med! Arbetstider: Heltid Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndag ? 11-18 Provision + bonusar + Tävlingar
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Hässleholm
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Teamledare sökes till Hässleholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Teamledare sökes till Hässleholm!

Säkerhetskonsult
Nu expanderar vi vår fältavdelning och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som säljare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Du som söker Vi söker dig som brinner för att vara nummer ett, dig som kan vara en ambassadör i alla lägen och föregå med ett gott exempel då du är vårt ansikte utåt. Du har en drivkraft utöver det vanliga och ställer höga krav på dig själv. Du är tävlingsinriktad och strävar alltid efter att bli bättre. Du har den förtroendegivande personligheten som krävs för att bygga långsiktiga relationer och drivet och affärssinnet som krävs för att våga göra direktavslut och hålla aktiviteten uppe. Du erbjuds Vi erbjuder dig en ung och energisk arbetsplats med en stark säljkultur och högpresterande kollegor samt ett spännande jobb i ett innovativt och framgångsrikt bolag. Du erbjuds även goda utvecklings- och karriärmöjligheter där dina resultat speglar din framgång. Vi jobbar med ett gott belöningssystem med olika bonusar samt andra morötter som kan få vår personal att ta ett extra kliv när motivationen går från 100 % ner till 99 %. Vi har branschens högsta och bästa provision, det i samband med att vi har den mest lättsålda produkten av jämfört med alla våra kollegor gör att detta kan bli ditt mest välbetalda jobb du haft! Du påbörjar din resa hos oss i vår Gardas interna säljskola som ger dig en utbildning både vid introduktion såväl som senare under din tid i bolaget. Sommaren är till för att njutas på stranden och med vänner, våra arbetstider gör det perfekt för dig att hinna med både arbete och sommaren! Vill du vidare i karriären och jobba på ett entreprenörsdrivet företag som har en vision om att bli bäst i norden i vår bransch? Skicka ditt CV och personligt brev till tobias.entin@gardaalarm.se med rubriken ?Säkerhetskonsult?. Eller ännu hellre, slå en signal på 070-2244928 och berätta vem du är så kanske det är du som tilldelas en av de plaster som ska fyllas i vårt team! Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar kraftigt just nu och söker efter rätt människor att göra det med! Arbetstider: Heltid Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndag ? 11-18 Provision + Bonusar + Tävlingar
Företag: GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Ort: Helsingborg
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säkerhetskonsult jobb, Säkerhetskonsult Helsingborg, Säkerhetskonsult GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säkerhetskonsult

Förste säljare!
Är man född till säljare eller är det något man kan lära sig under vägen? Därom tvistar ännu de lärde, men vi är i alla fall helt säkra på att alla någon gång har börjat sin säljkarriär med att jobba med just försäljning! Vi på Garda Alarm värdesätter personligheten hos våra anställda mer än tidigare erfarenheter och vill därför träffa så många personer som möjligt för att kunna välja ut vem eller vilka vi vill ha med i våra säljteam. Vi kommer att hålla intervjuer här under närmsta framtiden. Hos oss får du en ung och härlig arbetsplats där ingen dag är den andra lik eftersom att vi träffar alla olika kunder som finns. Du får insikt i branschen och privatpersonernas tänk längs vägen under din karriär hos oss. Du får utbildning och coachning under din resa hos oss och vi sätter alltid vår personal i fokus oavsett om du är ny eller om du jobbat med oss en längre period. Vi har funnit den perfekta lönemodellen där vi kombinerar branschens högsta provision kompletterar med bonusar och fast lön, tävlingsvinster. Gemenskapen av att vara en del av ett team men samtidigt den härliga drivkraften i att tävla mot andra team. Hos oss får du chansen att utvecklas till den säljare du vill bli! Så om du tror att det är dags att starta din säljkarriär och vill jobba på ett entreprenörsdrivet företag som har en vision om att bli bäst i Sverige på affärsutveckling? Skicka ditt CV och personligt brev till roy.olsen@gardaalarm.se med rubriken "Fältsäljare Halmstad". Kort om Företaget Garda Alarm hjälper privatpersoner med att göra deras hem säkrare och tryggare genom att erbjuda olika lösningar inom brand-, inbrotts samt trygghets-larm som passar varje kund efter deras önskemål och behov. Dock krävs körkort och tillgång till bil!
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Förste säljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förste säljare!

Larminstallatör (behovsanställd)
Vi söker en larminstallatör/tekniker med erfarenhet inom brand och inbrottslarm. Du som söker tjänsten har erfarenhet som larminstallatör/tekniker och har uppdaterade kunskaper på området. Du har en god teknisk förståelse. Som larmtekniker kommer du arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem. Även service på befintliga system kommer att ingå i tjänsten. Det är ett fritt arbete med mycket kundkontakt. Du har god datavana och kan Officepaketet. Som person är du serviceinriktad, lägger stor vikt vid kundernas önskemål och är mån om att de uppfylls. Tjänsten innebär mycket kundkontakter och du kommer själv rapportera dina arbeten vilket kräver att du har goda kunskaper i svenska. Dock krävs körkort och tillgång till bil!
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Larminstallatör (behovsanställd) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Larminstallatör (behovsanställd)

Är du vår nästa Säljchef?
Garda Alarm är ett av de mest "up-and-coming"-företagen inom vår bransch just nu. Då vi hittat den perfekta kombinationen mellan nöjda kunder och nöjda anställda kan vi med glädje stå bakom vår produkt vid varje presentation vi håller! Vi har för en knapp månad sedan öppnat upp vårt första kontor i Växjö, och då vi fått en flygande start här så börjar vi redan nu att leta efter rätt person till att öppna upp nästa Smålands-kontor. Vi söker efter: Dig som vet att det inte går att coacha någon via telefon utan som vill följa med sina säljare ut på fält varje dag för att ge dem inspiration och på nära håll följa deras utveckling. Vi vet även att du har så pass mycket erfarenhet inom ämnet att förstå att du själv måste visa resultat både före och under din teambyggning. Du som är rätt person får: Utbildning inom både försäljning och ledarskap, du får vara en del av att bygga ett "up-and-coming-företag" Givetvis har du fastlön men även härliga bonusar och tävlingar. Du har: Körkort och tillgång till egen bil. Tidigare erfarenhet av försäljning F2F B2C. Tidigare erfarenhet av någon form av ledarskap. Du talar flytande svenska. Du får: x Intern utbildning inom både försäljning och ledarskap som x passar in i vårt tänk. x Branschen högsta provision, plus fast lön. x Bonusar. x Säljtävlingar varje vecka och varje månad. x Kontinuerliga teambuilding-events. Arbetstider: Måndagar-Torsdagar 14.00-21.30 Söndagar 10.00-18.00 Är Du den vi söker efter så kontakta oss så kanske det är just Du som får komma in på en intervju till oss! Ansökan skickas till patrik.ardevall@gardaalarm.se , vänligen märk mailet: "Ansökan Säljchef Kalmar". Efterfrågan är alltid stor på dessa positioner så var noga med att berätta varför just DU ska få komma på intervju till oss vid kontakt. Med vänliga hälsningar Patrik Ardevall Försäljningschef öst Garda Alarm AB LYCKA TILL!
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa Säljchef? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa Säljchef?

Säkerhetskonsult Karlskrona!
Nu expanderar vi vår fältavdelning och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som säljare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Du som söker Vi söker dig som brinner för att vara nummer ett, dig som kan vara en ambassadör i alla lägen och föregå med ett gott exempel då du är vårt ansikte utåt. Du har en drivkraft utöver det vanliga och ställer höga krav på dig själv. Du är tävlingsinriktad och strävar alltid efter att bli bättre. Du har den förtroendegivande personligheten som krävs för att bygga långsiktiga relationer och drivet och affärssinnet som krävs för att våga göra direktavslut och hålla aktiviteten uppe. Du erbjuds Vi erbjuder dig en ung och energisk arbetsplats med en stark säljkultur och högpresterande kollegor samt ett spännande jobb i ett innovativt och framgångsrikt bolag. Du erbjuds även goda utvecklings- och karriärmöjligheter där dina resultat speglar din framgång. Vi jobbar med ett gott belöningssystem med olika bonusar samt andra morötter som kan få vår personal att ta ett extra kliv när motivationen går från 100 % ner till 99 %. Vi har branschens högsta och bästa provision, det i samband med att vi har den mest lättsålda produkten jämfört med alla våra kollegor gör att detta kan bli ditt mest välbetalda jobb du haft! Du påbörjar din resa hos oss i Gardas interna säljskola som ger dig en utbildning både vid introduktion såväl som senare under din tid i bolaget. Vill du vidare i karriären och jobba på ett entreprenörsdrivet företag som har en vision om att bli bäst i norden i vår bransch? Skicka ditt CV och personligt brev till rekrytering@gardaalarm.se med rubriken "Säkerhetskonsult Karlskrona". Så kanske det är du som tilldelas en av de plaster som ska fyllas i vårt team! Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar kraftigt just nu och söker efter rätt människor att göra det med! Arbetstider: Heltid Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndag ? 11-18 Provision + Bonusar + Tävlingar
Företag: GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Ort: Karlskrona
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säkerhetskonsult Karlskrona! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säkerhetskonsult Karlskrona!

Är du vår nya försäljnings-stjärna i Halmstad?!
Nu expanderar vi vår fältavdelning och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som säljare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Du som söker Vi söker dig som brinner för att vara nummer ett, dig som kan vara en ambassadör i alla lägen och föregå med ett gott exempel då du är vårt ansikte utåt. Du har en drivkraft utöver det vanliga och ställer höga krav på dig själv. Du är tävlingsinriktad och strävar alltid efter att bli bättre. Du har den förtroendegivande personligheten som krävs för att bygga långsiktiga relationer samt drivet och affärssinnet som krävs för att våga göra direktavslut och hålla aktiviteten uppe. Du erbjuds Vi erbjuder dig en ung och energisk arbetsplats med en stark säljkultur och högpresterande kollegor samt ett spännande jobb i ett innovativt och framgångsrikt bolag. Du erbjuds även goda utvecklings- och karriärmöjligheter där dina resultat speglar din framgång. Vi jobbar med ett gott belöningssystem med olika bonusar samt andra morötter som kan få vår personal att ta ett extra kliv när motivationen går från 100 % ner till 99 %. Vi har branschens högsta och bästa provision, det i samband med att vi har den mest lättsålda produkten av jämfört med alla våra branschkollegor, gör att detta kan bli det mest välbetalda jobb du haft! Du påbörjar din resa hos oss i Gardas interna säljskola som ger dig en utbildning både vid introduktion såväl som senare under din tid i företaget. Vill du vidare i karriären och jobba på ett entreprenörsdrivet företag som har en vision om att bli bäst i norden i vår bransch? Skicka ditt CV och personligt brev till roy.olsen@gardaalarm.se med rubriken "Fältsäljare+(den stad du vill jobba i)". Eller ännu hellre, slå en signal på 0723-612434 och berätta vem du är så kanske det är du som tilldelas en av de plaster som ska fyllas i våra team! Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 med goda resultat och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar, som sagt, kraftigt just nu och söker efter rätt människor att göra detta med! Arbetstider: Heltid Provision + Bonusar + Tävlingsvinster Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: roy.olsen@gardaalarm.se
Företag: GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Ort: Halmstad
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nya försäljnings-stjärna i Halmstad?! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nya försäljnings-stjärna i Halmstad?!

När man expanderar behövs bra teamledare!
Vi vill ha dig som tidigare har coachat teams inom försäljning och som brinner för att klättra i hierarkin! Du älskar att jaga mål och du ger dig inte förrän du har nått dem! Då vi expanderar på kontoret och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som teamledare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Dina huvudsakliga uppgifter är att själv sälja vår produkt samtidigt som du lär ut dina egna säljare hur de ska sälja vår produkt. Vi söker efter: Dig som vet att det inte går att coacha någon via telefon utan som vill följa med sina säljare ut på fält varje dag för att ge dem inspiration och på nära håll följa deras utveckling. Vi vet även att du har så pass mycket erfarenhet inom ämnet att förstå att du själv måste visa resultat både före och under din teambyggning. Du som är rätt person får: Utbildning inom både försäljning och ledarskap, du får den högsta provision i branschen i generösa mängder och du får vara en del av att bygga upp branschens med "up-and-coming-företag"! Givetvis har vi även härliga bonusar och tävlingar för dig som du mer än gärna får vara med och ta fram förslag på. När ditt team når målet så får du ytterligare en bonus! Är du den vi söker efter så kontakta oss så slussar vi dina uppgifter vidare till det bolag som är på jakt efter just Dig! Ansökan skickas till roy.olsen@gardaalarm.se , vänligen märk mailet: "Ansökan Erfaren Teamledare+(Den stad du söker till)". Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar kraftigt just nu och söker efter rätt människor att göra det med! Arbetstider: Heltid Provision + Bonusar + Tävlingspriser
Företag: GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Ort: Halmstad
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga När man expanderar behövs bra teamledare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: När man expanderar behövs bra teamledare!

Vi söker efter branschens bästa fältsäljare!
Nu expanderar vi vår fältavdelning och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som säljare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Du som söker Vi söker dig som brinner för att vara nummer ett, dig som kan vara en ambassadör i alla lägen och föregå med ett gott exempel då du är vårt ansikte utåt. Du har en drivkraft utöver det vanliga och ställer höga krav på dig själv. Du är tävlingsinriktad och strävar alltid efter att bli bättre. Du har den förtroendegivande personligheten som krävs för att bygga långsiktiga relationer samt drivet och affärssinnet som krävs för att våga göra direktavslut och hålla aktiviteten uppe. Du erbjuds Vi erbjuder dig en ung och energisk arbetsplats med en stark säljkultur och högpresterande kollegor samt ett spännande jobb i ett innovativt och framgångsrikt bolag. Du erbjuds även goda utvecklings- och karriärmöjligheter där dina resultat speglar din framgång. Vi jobbar med ett gott belöningssystem med olika bonusar samt andra morötter som kan få vår personal att ta ett extra kliv när motivationen går från 100 % ner till 99 %. Vi har branschens högsta och bästa provision, det i samband med att vi har den mest lättsålda produkten av jämfört med alla våra branschkollegor, gör att detta kan bli det mest välbetalda jobb du haft! Du påbörjar din resa hos oss i Gardas interna säljskola som ger dig en utbildning både vid introduktion såväl som senare under din tid i företaget. Vill du vidare i karriären och jobba på ett entreprenörsdrivet företag som har en vision om att bli bäst i norden i vår bransch? Skicka ditt CV och personligt brev till tobias.entin@gardaalarm.se med rubriken ?Fältsäljare+(den stad du vill jobba i)?. Eller ännu hellre, slå en signal på 070-2244928 och berätta vem du är så kanske det är du som tilldelas en av de plaster som ska fyllas i våra team! Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 med goda resultat och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar, som sagt, kraftigt just nu och söker efter rätt människor, till alla våra 3 kontor i Skåneregionen, att göra det med! Arbetstider: Heltid Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndag: 10-18 Provision + Bonusar + Tävlingsvinster Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: tobias.entin@gardaalarm.se
Företag: GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Ort: Helsingborg
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker efter branschens bästa fältsäljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker efter branschens bästa fältsäljare!

Vi söker efter branschens bästa fältsäljare!
Nu expanderar vi vår fältavdelning och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som säljare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Du som söker Vi söker dig som brinner för att vara nummer ett, dig som kan vara en ambassadör i alla lägen och föregå med ett gott exempel då du är vårt ansikte utåt. Du har en drivkraft utöver det vanliga och ställer höga krav på dig själv. Du är tävlingsinriktad och strävar alltid efter att bli bättre. Du har den förtroendegivande personligheten som krävs för att bygga långsiktiga relationer samt drivet och affärssinnet som krävs för att våga göra direktavslut och hålla aktiviteten uppe. Du erbjuds Vi erbjuder dig en ung och energisk arbetsplats med en stark säljkultur och högpresterande kollegor samt ett spännande jobb i ett innovativt och framgångsrikt bolag. Du erbjuds även goda utvecklings- och karriärmöjligheter där dina resultat speglar din framgång. Vi jobbar med ett gott belöningssystem med olika bonusar samt andra morötter som kan få vår personal att ta ett extra kliv när motivationen går från 100 % ner till 99 %. Vi har branschens högsta och bästa provision, det i samband med att vi har den mest lättsålda produkten av jämfört med alla våra branschkollegor, gör att detta kan bli det mest välbetalda jobb du haft! Du påbörjar din resa hos oss i Gardas interna säljskola som ger dig en utbildning både vid introduktion såväl som senare under din tid i företaget. Vill du vidare i karriären och jobba på ett entreprenörsdrivet företag som har en vision om att bli bäst i norden i vår bransch? Skicka ditt CV och personligt brev till tobias.entin@gardaalarm.se med rubriken ?Fältsäljare+(den stad du vill jobba i)?. Eller ännu hellre, slå en signal på 070-2244928 och berätta vem du är så kanske det är du som tilldelas en av de plaster som ska fyllas i våra team! Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 med goda resultat och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar, som sagt, kraftigt just nu och söker efter rätt människor, till alla våra 3 kontor i Skåneregionen, att göra det med! Arbetstider: Heltid Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndag: 10-18 Provision + Bonusar + Tävlingsvinster Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: tobias.entin@gardaalarm.se
Företag: GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Ort: Hässleholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker efter branschens bästa fältsäljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker efter branschens bästa fältsäljare!

Vi söker efter branschens bästa fältsäljare!
Nu expanderar vi vår fältavdelning och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som säljare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Du som söker Vi söker dig som brinner för att vara nummer ett, dig som kan vara en ambassadör i alla lägen och föregå med ett gott exempel då du är vårt ansikte utåt. Du har en drivkraft utöver det vanliga och ställer höga krav på dig själv. Du är tävlingsinriktad och strävar alltid efter att bli bättre. Du har den förtroendegivande personligheten som krävs för att bygga långsiktiga relationer samt drivet och affärssinnet som krävs för att våga göra direktavslut och hålla aktiviteten uppe. Du erbjuds Vi erbjuder dig en ung och energisk arbetsplats med en stark säljkultur och högpresterande kollegor samt ett spännande jobb i ett innovativt och framgångsrikt bolag. Du erbjuds även goda utvecklings- och karriärmöjligheter där dina resultat speglar din framgång. Vi jobbar med ett gott belöningssystem med olika bonusar samt andra morötter som kan få vår personal att ta ett extra kliv när motivationen går från 100 % ner till 99 %. Vi har branschens högsta och bästa provision, det i samband med att vi har den mest lättsålda produkten av jämfört med alla våra branschkollegor, gör att detta kan bli det mest välbetalda jobb du haft! Du påbörjar din resa hos oss i Gardas interna säljskola som ger dig en utbildning både vid introduktion såväl som senare under din tid i företaget. Vill du vidare i karriären och jobba på ett entreprenörsdrivet företag som har en vision om att bli bäst i norden i vår bransch? Skicka ditt CV och personligt brev till tobias.entin@gardaalarm.se med rubriken ?Fältsäljare+(den stad du vill jobba i)?. Eller ännu hellre, slå en signal på 070-2244928 och berätta vem du är så kanske det är du som tilldelas en av de plaster som ska fyllas i våra team! Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 med goda resultat och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar, som sagt, kraftigt just nu och söker efter rätt människor, till alla våra 3 kontor i Skåneregionen, att göra det med! Arbetstider: Heltid Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndag: 10-18 Provision + Bonusar + Tävlingsvinster Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: tobias.entin@gardaalarm.se
Företag: GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Ort: Kristianstad
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker efter branschens bästa fältsäljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker efter branschens bästa fältsäljare!

Vi söker efter branschens bästa fältsäljare!
Nu expanderar vi vår fältavdelning och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som säljare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Du som söker Vi söker dig som brinner för att vara nummer ett, dig som kan vara en ambassadör i alla lägen och föregå med ett gott exempel då du är vårt ansikte utåt. Du har en drivkraft utöver det vanliga och ställer höga krav på dig själv. Du är tävlingsinriktad och strävar alltid efter att bli bättre. Du har den förtroendegivande personligheten som krävs för att bygga långsiktiga relationer samt drivet och affärssinnet som krävs för att våga göra direktavslut och hålla aktiviteten uppe. Du erbjuds Vi erbjuder dig en ung och energisk arbetsplats med en stark säljkultur och högpresterande kollegor samt ett spännande jobb i ett innovativt och framgångsrikt bolag. Du erbjuds även goda utvecklings- och karriärmöjligheter där dina resultat speglar din framgång. Vi jobbar med ett gott belöningssystem med olika bonusar samt andra morötter som kan få vår personal att ta ett extra kliv när motivationen går från 100 % ner till 99 %. Vi har branschens högsta och bästa provision, det i samband med att vi har den mest lättsålda produkten av jämfört med alla våra branschkollegor, gör att detta kan bli det mest välbetalda jobb du haft! Du påbörjar din resa hos oss i Gardas interna säljskola som ger dig en utbildning både vid introduktion såväl som senare under din tid i företaget. Vill du vidare i karriären och jobba på ett entreprenörsdrivet företag som har en vision om att bli bäst i norden i vår bransch? Skicka ditt CV och personligt brev till tobias.entin@gardaalarm.se med rubriken ?Fältsäljare+(den stad du vill jobba i)?. Eller ännu hellre, slå en signal på 070-2244928 och berätta vem du är så kanske det är du som tilldelas en av de plaster som ska fyllas i våra team! Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 med goda resultat och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar, som sagt, kraftigt just nu och söker efter rätt människor, till alla våra 3 kontor i Skåneregionen, att göra det med! Arbetstider: Heltid Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndag: 10-18 Provision + Bonusar + Tävlingsvinster Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: tobias.entin@gardaalarm.se
Företag: GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Ort: Malmö
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker efter branschens bästa fältsäljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker efter branschens bästa fältsäljare!

Vi vill ha en erfaren teamledare!
Vi vill ha dig som tidigare har coachat teams inom försäljning och som brinner för att klättra i hierarkin! Du älskar att jaga mål och du ger dig inte förrän du har nått dem! Då vi expanderar på kontoret och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som teamledare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Dina huvudsakliga uppgifter är att själv sälja vår produkt samtidigt som du lär ut dina egna säljare hur de ska sälja vår produkt. Vi söker efter: Dig som vet att det inte går att coacha någon via telefon utan som vill följa med sina säljare ut på fält varje dag för att ge dem inspiration och på nära håll följa deras utveckling. Vi vet även att du har så pass mycket erfarenhet inom ämnet att förstå att du själv måste visa resultat både före och under din teambyggning. Du som är rätt person får: Utbildning inom både försäljning och ledarskap, du får den högsta provision i branschen i generösa mängder och du får vara en del av att bygga upp branschens med "up-and-coming-företag"! Givetvis har vi även härliga bonusar och tävlingar för dig som du mer än gärna får vara med och ta fram förslag på. När ditt team når målet så får du ytterligare en bonus! Är du den vi söker efter så kontakta oss så slussar vi dina uppgifter vidare till det bolag som är på jakt efter just Dig! Ansökan skickas till tobias.entin@gardaalarm.se , vänligen märk mailet: "Ansökan Erfaren Teamledare+(Den stad du söker till)". Det går även fint att ringa mellan 10-16 söndagar-torsdagar på 070 22 44 928. Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar kraftigt just nu och söker efter rätt människor att göra det med! Arbetstider: Heltid Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndag - 11-18 Provision + Bonusar + Tävlingspriser
Företag: GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Ort: Malmö
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vi vill ha en erfaren teamledare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi vill ha en erfaren teamledare!

Vi vill ha en erfaren teamledare!
Vi vill ha dig som tidigare har coachat teams inom försäljning och som brinner för att klättra i hierarkin! Du älskar att jaga mål och du ger dig inte förrän du har nått dem! Då vi expanderar på kontoret och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som teamledare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Dina huvudsakliga uppgifter är att själv sälja vår produkt samtidigt som du lär ut dina egna säljare hur de ska sälja vår produkt. Vi söker efter: Dig som vet att det inte går att coacha någon via telefon utan som vill följa med sina säljare ut på fält varje dag för att ge dem inspiration och på nära håll följa deras utveckling. Vi vet även att du har så pass mycket erfarenhet inom ämnet att förstå att du själv måste visa resultat både före och under din teambyggning. Du som är rätt person får: Utbildning inom både försäljning och ledarskap, du får den högsta provision i branschen i generösa mängder och du får vara en del av att bygga upp branschens med "up-and-coming-företag"! Givetvis har vi även härliga bonusar och tävlingar för dig som du mer än gärna får vara med och ta fram förslag på. När ditt team når målet så får du ytterligare en bonus! Är du den vi söker efter så kontakta oss så slussar vi dina uppgifter vidare till det bolag som är på jakt efter just Dig! Ansökan skickas till tobias.entin@gardaalarm.se , vänligen märk mailet: "Ansökan Erfaren Teamledare+(Den stad du söker till)". Det går även fint att ringa mellan 10-16 söndagar-torsdagar på 070 22 44 928. Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar kraftigt just nu och söker efter rätt människor att göra det med! Arbetstider: Heltid Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndag - 11-18 Provision + Bonusar + Tävlingspriser
Företag: GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Ort: Kristianstad
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vi vill ha en erfaren teamledare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi vill ha en erfaren teamledare!

Vi vill ha en erfaren teamledare!
Vi vill ha dig som tidigare har coachat teams inom försäljning och som brinner för att klättra i hierarkin! Du älskar att jaga mål och du ger dig inte förrän du har nått dem! Då vi expanderar på kontoret och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som teamledare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Dina huvudsakliga uppgifter är att själv sälja vår produkt samtidigt som du lär ut dina egna säljare hur de ska sälja vår produkt. Vi söker efter: Dig som vet att det inte går att coacha någon via telefon utan som vill följa med sina säljare ut på fält varje dag för att ge dem inspiration och på nära håll följa deras utveckling. Vi vet även att du har så pass mycket erfarenhet inom ämnet att förstå att du själv måste visa resultat både före och under din teambyggning. Du som är rätt person får: Utbildning inom både försäljning och ledarskap, du får den högsta provision i branschen i generösa mängder och du får vara en del av att bygga upp branschens med "up-and-coming-företag"! Givetvis har vi även härliga bonusar och tävlingar för dig som du mer än gärna får vara med och ta fram förslag på. När ditt team når målet så får du ytterligare en bonus! Är du den vi söker efter så kontakta oss så slussar vi dina uppgifter vidare till det bolag som är på jakt efter just Dig! Ansökan skickas till tobias.entin@gardaalarm.se , vänligen märk mailet: "Ansökan Erfaren Teamledare+(Den stad du söker till)". Det går även fint att ringa mellan 10-16 söndagar-torsdagar på 070 22 44 928. Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar kraftigt just nu och söker efter rätt människor att göra det med! Arbetstider: Heltid Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndag - 11-18 Provision + Bonusar + Tävlingspriser
Företag: GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Ort: Hässleholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vi vill ha en erfaren teamledare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi vill ha en erfaren teamledare!

Vi vill ha en erfaren teamledare!
Vi vill ha dig som tidigare har coachat teams inom försäljning och som brinner för att klättra i hierarkin! Du älskar att jaga mål och du ger dig inte förrän du har nått dem! Då vi expanderar på kontoret och söker personer med sinne för affärer som vill vara med och bygga vidare på organisationen. Garda Alarm jobbar med att säkra upp hem hos privatpersoner genom att erbjuda dem helhetspaket som täcker skydd mot både brand och inbrott samt även andra effektiva trygghetslarm. Din uppgift som teamledare är att boka dina egna möten, åka ut och tillhandahålla dina kunder med passande lösningar och även att kunna ansvara för kundnöjdheten då nöjda kunder är a och o inom vår bransch. Dina huvudsakliga uppgifter är att själv sälja vår produkt samtidigt som du lär ut dina egna säljare hur de ska sälja vår produkt. Vi söker efter: Dig som vet att det inte går att coacha någon via telefon utan som vill följa med sina säljare ut på fält varje dag för att ge dem inspiration och på nära håll följa deras utveckling. Vi vet även att du har så pass mycket erfarenhet inom ämnet att förstå att du själv måste visa resultat både före och under din teambyggning. Du som är rätt person får: Utbildning inom både försäljning och ledarskap, du får den högsta provision i branschen i generösa mängder och du får vara en del av att bygga upp branschens med "up-and-coming-företag"! Givetvis har vi även härliga bonusar och tävlingar för dig som du mer än gärna får vara med och ta fram förslag på. När ditt team når målet så får du ytterligare en bonus! Är du den vi söker efter så kontakta oss så slussar vi dina uppgifter vidare till det bolag som är på jakt efter just Dig! Ansökan skickas till tobias.entin@gardaalarm.se , vänligen märk mailet: "Ansökan Erfaren Teamledare+(Den stad du söker till)". Det går även fint att ringa mellan 10-16 söndagar-torsdagar på 070 22 44 928. Kort om Företaget Garda Alarm har funnits sedan 2012 och samarbetar idag med de största och mest säkra samarbetspartners som gör att kunderna känner sig trygga i alla lägen. Vår uppgift är att förmedla trygga och säkra larmlösningar till privatkunder. Vi expanderar kraftigt just nu och söker efter rätt människor att göra det med! Arbetstider: Heltid Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndag - 11-18 Provision + Bonusar + Tävlingspriser
Företag: GARDA ALARM AB (huvudkontor)
Ort: Helsingborg
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vi vill ha en erfaren teamledare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi vill ha en erfaren teamledare!

Larminstallatör heltid-Malmö
Vi söker en larminstallatör/tekniker med erfarenhet inom inbrottslarm. Du som söker tjänsten har erfarenhet som larminstallatör/tekniker och har uppdaterade kunskaper på området. Du har en god teknisk förståelse. Som larmtekniker kommer du arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem. Även service på befintliga system kommer att ingå i tjänsten. Det är ett fritt arbete med mycket kundkontakt. Du har god datavana och kan Officepaketet. Som person är du serviceinriktad, lägger stor vikt vid kundernas önskemål och är mån om att de uppfylls. Tjänsten innebär mycket kundkontakter. Dock krävs körkort och tillgång till bil under den första tiden tills du får en firmabil Vi tillhandahåller all nödvändig utrustning så som mobil, verktyg osv. Tjänsten ska tillsättas omg.
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Larminstallatör heltid-Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Larminstallatör heltid-Malmö


Sök lediga jobb GARDA ALARM AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se