GIMO HERRGÅRD jobb - lediga jobb

GIMO HERRGÅRD jobb GIMO HERRGÅRD jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: GIMO HERRGÅRD. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: GIMO HERRGÅRD. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Kock- Norrtälje

 2. souschef/1:e kock- Östhammar

 3. Innesäljare / Bokningsansvarig- Östhammar

 4. Receptionschef / Bokningsansvarig- Östhammar

 5. Köksmästare- Östhammar

 6. Bagare/konditor- Östhammar

 7. Husfru/städ- Östhammar

 8. Fastighetsskötare- Östhammar

 9. Säljare med marknadsföringsansvar- Östhammar

 10. Restaurangchef- Östhammar

 11. Kock- Östhammar

 12. Husfru/städ- Norrtälje

 13. Kock- Östhammar

 14. Restaurangchef- Uppsala

 15. Köksmästare- Östhammar

 16. Husfru/städ- Gävle

 17. Servitör / Servitris- Östhammar

 18. Köksmästare- Östhammar

 19. Husfru- Östhammar

 20. Marketing Agent- Östhammar

 21. Fastighetsskötare/avdelningsansvarig- Östhammar

 22. Kock- Östhammar

 23. Köksmästare- Östhammar

 24. SPA-terapeut- Östhammar

 25. Bagare/konditor- Östhammar

 26. Köksmästare- Uppsala

 27. Kock- Norrtälje

 28. Servitör / Servitris- Östhammar

 29. SPA-terapeut- Östhammar

 30. Köksmästare- Norrtälje

 31. sous chef- Gävle

 32. Kock- Uppsala

 33. Executive Housekeeper- Östhammar

 34. Receptionist vikariat 1 år- Östhammar

 35. Köksmästare- Sandviken

 36. Servitör / Servitris- Östhammar

 37. Receptionschef / Bokningsansvarig- Östhammar

 38. SPA-terapeut- Östhammar

 39. Fastighetsskötare/avdelningsansvarig- Östhammar

 40. Receptionist- Östhammar


Mer beskrivning

Kock
Du skall ansvara för ett kökspass och behöver ha minst 3 års yrkesvana och vi ser gärna att du ha arbetat i en internationell köks- och restaurangmiljö. Under din arbetstid kommer du att tillsammans med dina kollegor att svara för vår matlagning. Vi har såväl a la carte servering som festvåningsverksamheten.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Norrtälje, Kock GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

souschef/1:e kock
Vi söker dig som kan bidra att utveckla vårt kök. Du blir ansvarig för en vakt och skall delta i kökets dagliga matlagning och planering. Du älskar att visa upp och lära ut dina kunskaper för såväl dina medarbetare som gäster. Vi lägger stor vikt på din viljan att utvecklas tillsammans med oss. Vi förutsätta att du har dokumenterad yrkeserfarenhet inom förstklassig restaurangverksamhet och god känsla för kvalitet och service. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga souschef/1:e kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: souschef/1:e kock

Innesäljare / Bokningsansvarig
Nu söker vi på Gimo Herrgård en innesäljare till vårt team av ambitiösa och framåtsträvande säljare. Som innesäljare är du en del av vårt försäljningsteam och har som huvudsaklig uppgift att ta emot bokningar, mata in bokningar i vårt PMS Spectra, förbereda evenemang samt följa upp genomförda evenemang. Du rapporterar till vår säljchef. Som innesäljare har du följande arbetsuppgifter: ¤ Att ta emot bokningar via telefon, e-post, fax och Skype ¤ Att på ett korrekt sätt föra in bokningar i vårt Property Management System Spectra ¤ Att svara på offertförfrågningar inom angiven tidsbestämmelse och enligt budgetmål ¤ Att se till att vårt kundregister är korrekt och uppdaterat ¤ Att se till att aktuella priser är presenterade på våra egna kanaler samt tredje parts kanaler ¤ Att informera övriga avdelningar om kommande evenemang ¤ Att hålla en professionell dialog med våra gäster före, under och efter evenemang ¤ Att delta på visningsresor på herrgården ¤ Att assistera övriga avdelningar vid behov Vi söker: Gimo Herrgård strävar efter att vara Upplands främsta hotell och söker dig som delar vår passion för utomordentlig service. Du ska vara en lagspelare som tycker om att ta ansvar för vad du gör. Du som söker ska ha: ¤ God vana att arbeta med MS Office-paketet ¤ Affärssinne och en målinriktad attityd ¤ Felfri svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. ¤ God kommunikationsförmåga ¤ Förmåga att arbeta framför en dator långa intervaller Du som söker bör ha: ¤ Tidigare erfarenhet från hotellförsäljning
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare / Bokningsansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare / Bokningsansvarig

Receptionschef / Bokningsansvarig
Nu söker vi på Gimo Herrgård en receptionschef till vårt team av ambitiösa och framåtsträvande medarbetare. Som receptionschef är du en del av vårt ledningsteam och har som huvudsaklig uppgift att ansvara för receptionsarbete och utveckling av våra medarbetare i receptionen, ta emot bokningar, mata in bokningar i vårt PMS Spectra, förbereda evenemang samt följa upp genomförda evenemang. Du rapporterar till vår VD. Som receptionschef har du följande arbetsuppgifter: Att planera och ansvara för det dagliga receptionsarbete. Att planera och ansvara för bemanningen i receptionen samt: ¤ Att ta emot bokningar via telefon, e-post, fax och Skype ¤ Att checka in/ut gäster ¤ Att se till att fakturering sker inom angiven tid och till korrekt adress ¤ Att på ett korrekt sätt föra in bokningar i vårt Property Management System Spectra ¤ Att svara på offertförfrågningar inom angiven tidsbestämmelse och enligt budgetmål ¤ Att se till att vårt kundregister är korrekt och uppdaterat ¤ Att se till att aktuella priser är presenterade på våra egna kanaler samt tredje parts kanaler ¤ Att informera övriga avdelningar om kommande evenemang ¤ Att hålla en professionell dialog med våra gäster före, under och efter evenemang ¤ Att delta på visningsresor på herrgården ¤ Att assistera övriga avdelningar vid behov Vi söker: Gimo Herrgård strävar efter att vara Upplands främsta hotell och söker dig som delar vår passion för utomordentlig service. Du ska vara en lagspelare som tycker om att ta ansvar för vad du gör. Du som söker ska ha: ¤ God vana att arbeta med MS Office-paketet ¤ Affärssinne och en målinriktad attityd ¤ Felfri svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. ¤ God kommunikationsförmåga ¤ Förmåga att arbeta framför en dator långa intervaller ¤ Möjlighet att arbeta kvällar och vissa helger Du som söker bör ha: ¤ Tidigare erfarenhet från liknande befattning på minst trestjärnig hotellnivå
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionschef / Bokningsansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionschef / Bokningsansvarig

Köksmästare
Vi söker dig som kan utveckla vårt kök. Till ditt förfogande få du ett modernt kök som ger dig stora förutsättningar för en hög kullinarisk kvalitet. Vi lägger stor vikt på dina personliga ledaregenskaper och viljan att utvecklas tillsammans med oss. Vi förutsätta att du har dokumenterad yrkeserfarenhet inom förstklassig restaurangverksamhet och god känsla för kvalitet och service. Du älskar att visa upp och lära ut dina kunskaper för såväl dina medarbetare som gäster. Fast grundlön plus en resultatsbonus på uppnått bruttovinst relaterad till våra kvalitetsmål. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare jobb, Köksmästare Östhammar, Köksmästare GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare

Bagare/konditor
Som ett steg i att utveckla vår verksamhet söker vi en bagare/konditor som skall ansvara för alla bröd- och konditoriprodukter, choklad, praliner mm, samt restaurangens deserter. Du ingår i köksteamet och rapporterar till vår köksmästare. Platsen skall tillsättas omgående.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Bagare/konditor jobb, Bagare/konditor Östhammar, Bagare/konditor GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bagare/konditor

Husfru/städ
Husfrun ansvarar för den dagliga städning, planerad städning, tvätten, vård av textilier och möbler, uniformsprogrammet, blommor, glas, bestick, porslin och inköp av all förbrukningsmaterial för avdelningar. Du har ansvaret för städavdelning. Vidare ansvarar du för samtliga materialinköp för ovanstående och personalplaneringen för verksamheten enligt överenskommen plan. Som chef för ovanstående avdelningar ansvarar du för att beslutade koncept genomförs, kvalitetstandards efterlevs, lagar och avtal följs och de ekonomiska nyckeltalen uppnås. Husfrun har även ett övergripande ansvar för information och samordningen av samtliga avdelningar i företaget. I kontakt med kunder och medarbetare representerar du alltid samtliga avdelningar i företaget. Du är en förebild för övriga medarbetare och lever som du lär. Vid låg beläggning deltar du även i den dagliga städningen.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Husfru/städ jobb, Husfru/städ Östhammar, Husfru/städ GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Husfru/städ

Fastighetsskötare
En av våra nuvarande vaktmästarna kommer att ansvara för vår systeranläggning i Söderfors och därför söker vi en ersättare snarast. Är du en riktig "hustomte" som inte är rädd för att ta i och får saker och ting ur händerna? Vi söker en person som har några års arbetslivserfarenhet - att du är utbildad eller har erfarenhet inom den tjänst du söker samt att du även kan jobba med datorer, larm mm. Vi vet att du kan jobba i team, att du även kan jobba självständigt. Elbehörighet och snickarkunskaper är meriterande. Du gillar trädgårdsarbete och har nödvändig social kompetens för att kunna serva din kollegor och våra gäster med det mesta inom fastighetsskötsel och vaktmästareområdet. Att du kommer att göra ett riktig bra jobb, hoppas vi på. Vi kommer att erbjuda dig en spännande arbetsplats.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsskötare jobb, Fastighetsskötare Östhammar, Fastighetsskötare GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsskötare

Säljare med marknadsföringsansvar
Nu söker vi på Gimo Herrgård en säljare med marknadsföringsansvar. Som säljare är du en del av vår ledningsgrupp och har som huvudsaklig uppgift att se till att företagets försäljningsmål uppnås samt att hotellet presenteras på ett korrekt och aktuellt sätt i både egna och tredje parts marknadsföringskanaler. Arbetstiden är förlagd delvis på Gimo Herrgård och delvis på fält. Du rapporterar till vår VD. Som säljare med marknadsföringsansvar har du följande arbetsuppgifter: ¤ Att boka och genomföra säljbesök hos kund (ny/befintlig) med överenskommen frekvens ¤ Att producera och följa upp offerter ¤ Att arrangera visningar av hotellet för kund ¤ Att ha en kontinuerlig dialog med VIP-kund ¤ Att uppdatera och underhålla våra hemsidor gimoherrgard.se samt soderforsherrgard.se ¤ Att uppdatera information på tredje parts hemsidor ¤ Att skicka ut hotellens nyhetsbrev i enlighet med överenskommen frekvens ¤ Att uppdatera och underhålla de sociala mediekanaler vi deltar på samt utveckla deltagande på nya ¤ Att boka och producera annonser enligt företagets policy och grafiska profil ¤ Att producera och underhålla intern marknadsföring och trycksaker ¤ Att producera marknadsföringskampanjer ¤ Att informera övriga avdelningar om kommande kampanjer ¤ Att assistera övriga avdelningar vid behov ¤ Att vara ett föredöme för andra i ditt uppträdande gentemot gäster, potentiella gäster, medarbetare och företagsledning Vi söker: Gimo Herrgård strävar efter att vara Upplands främsta hotell och söker dig som delar vår passion för utomordentlig service. Du ska vara en lagspelare som tycker om att ta ansvar för vad du gör. Du som söker ska ha: ¤ En vilja att nå och överträffa säljmål ¤ God vana att arbeta med MS Office-paketet ¤ God kunskap i Adobe Creative Suite ¤ Grundläggande kunskap i HTML ¤ Felfri svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. ¤ God kommunikationsförmåga ¤ Förmåga att arbeta framför en dator långa intervaller Du som söker bör ha: ¤ Tidigare erfarenhet från hotellverksamhet
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med marknadsföringsansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med marknadsföringsansvar

Restaurangchef
Nu söker vi på Gimo Herrgård en restaurangchef med höga krav på sig själv och sin omgivning. Som restaurangchef är du en del av vår ledningsgrupp och har som huvudsaklig uppgift att se till att mål relaterade till restaurangens KPI:s uppnås. Du rapporterar till vår VD. Som restaurangchef har du följande arbetsuppgifter: ¤ Att planera och ansvara för driften av hotellets restaurang, catering och festvåningsverksamhet ¤ Inköp och inventering av dryck och serveringsrelaterade produkter ¤ Att utveckla hotellets gedigna vinkällare ¤ Att ha en kontinuerlig dialog med gäster ¤ Att skapa vinrekommendationer ¤ Att servera gäster på ett professionellt sätt i enlighet med företagets policies ¤ Ansvara för avdelningens schemaläggning och personalrekrytering ¤ Att informera övriga avdelningar om kommande aktiviteter ¤ Att assistera övriga avdelningar vid behov ¤ Att vara ett föredöme för andra i ditt uppträdande gentemot gäster, potentiella gäster, medarbetare och företagsledning Vi söker: Gimo Herrgård strävar efter att vara Upplands främsta hotell och söker dig som delar vår passion för utomordentlig service. Du ska vara en lagspelare som tycker om att ta ansvar för vad du gör. Du som söker ska ha: ¤ En vilja att nå och överträffa säljmål ¤ Utomordentlig kunskap om mat och dryck ¤ Goda ledaregenskaper ¤ Grundläggande datorkunskaper ¤ Svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. ¤ God kommunikationsförmåga ¤ Minst tre års erfarenhet från liknande förstklassig restaurang-/hotellverksamhet Du som söker bör ha: ¤ Sommelierutbildning Gimo Herrgård är medlem i Visita och tillämpar gällande kollektivavtal. Vi erbjuder ett konkurrensmässigt lönepaket och flera förmåner.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangchef jobb, Restaurangchef Östhammar, Restaurangchef GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangchef

Kock
Du skall ansvara för ett kökspass och behöver ha minst 2 års yrkesvana och vi ser gärna att du ha arbetat i en internationell köks- och restaurangmiljö. Vi har såväl a la carte servering som festvåningsverksamheten.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 09-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Östhammar, Kock GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Husfru/städ
Husfrun ansvarar för den dagliga städning, planerad städning, tvätten, vård av textilier och möbler, uniformsprogrammet, blommor, glas, bestick, porslin och inköp av all förbrukningsmaterial för avdelningar. Du har ansvaret för städavdelning. Vidare ansvarar du för samtliga materialinköp för ovanstående och personalplaneringen för verksamheten enligt överenskommen plan. Som chef för ovanstående avdelningar ansvarar du för att beslutade koncept genomförs, kvalitetstandards efterlevs, lagar och avtal följs och de ekonomiska nyckeltalen uppnås. Husfrun har även ett övergripande ansvar för information och samordningen av samtliga avdelningar i företaget. I kontakt med kunder och medarbetare representerar du alltid samtliga avdelningar i företaget. Du är en förebild för övriga medarbetare och lever som du lär. Vid låg beläggning deltar du även i den dagliga städningen.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Norrtälje
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Husfru/städ jobb, Husfru/städ Norrtälje, Husfru/städ GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Husfru/städ

Kock
Du skall ansvara för ett kökspass och behöver ha minst 2 års yrkesvana och vi ser gärna att du ha arbetat i en internationell köks- och restaurangmiljö. Vi har såväl a la carte servering som festvåningsverksamheten.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Östhammar, Kock GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Restaurangchef
Vi söker dig med följande bakgrund: Du har en god yrkeserfarenhet inom matsalsarbete samt erfarenhet att arbeta med konferenser, festvåningsverksamhet och bröllop. Planering och arbetsledning är viktiga ingredienser i uppgiften. Du har en sommelierutbildning med dig eller motsvarande dokumenterade goda dryckeskunskaper. Skötsel av vår vinkällare och utnyttjande (vinprovningar, övriga dryckesprovningar mm) av dess resurser för försäljning och marknadsföring upptar en stor del av dina arbetsuppgiften för befattningen. Daglig matsalsarbete förekommer, där du både leder och ingår i serveringsarbete. Som ansvarig är du den självklara medelpunkten, våra medarbetares dagliga föredöme och ser restaurangen och vinkällaren som din arena där du verka och profilera dig. Du är en närvarande och positiv lagspelare med förmågan att visa upp ditt yrkeskunnande samt leda och motivera våra medarbetare. Du är ytterst kvalitetsmedveten och har viljan att alltid ge bästa servicen till våra gäster. Du har ett utpräglat sinne för affärer och försäljning. Du rapportera till VD och ingår i herrgårdens ledningsgrupp.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Uppsala
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangchef jobb, Restaurangchef Uppsala, Restaurangchef GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangchef

Köksmästare
Vi söker dig som kan utveckla vårt kök. Till ditt förfogande få du ett modernt kök som ger dig stora förutsättningar för en hög kullinarisk kvalitet. Vi lägger stor vikt på dina personliga ledaregenskaper och viljan att utvecklas tillsammans med oss. Vi förutsätta att du har dokumenterad yrkeserfarenhet inom förstklassig restaurangverksamhet och god känsla för kvalitet och service. Du älskar att visa upp och lära ut dina kunskaper för såväl dina medarbetare som gäster. Fast grundlön plus en resultatsbonus på uppnått bruttovinst relaterad till våra kvalitetsmål. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare jobb, Köksmästare Östhammar, Köksmästare GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare

Husfru/städ
Husfrun ansvarar för den dagliga städning, planerad städning, tvätten, vård av textilier och möbler, uniformsprogrammet, blommor, glas, bestick, porslin och inköp av all förbrukningsmaterial för avdelningar. Du har ansvaret för städavdelning. Vidare ansvarar du för samtliga materialinköp för ovanstående och personalplaneringen för verksamheten enligt överenskommen plan. Som chef för ovanstående avdelningar ansvarar du för att beslutade koncept genomförs, kvalitetstandards efterlevs, lagar och avtal följs och de ekonomiska nyckeltalen uppnås. Husfrun har även ett övergripande ansvar för information och samordningen av samtliga avdelningar i företaget. I kontakt med kunder och medarbetare representerar du alltid samtliga avdelningar i företaget. Du är en förebild för övriga medarbetare och lever som du lär. Vid låg beläggning deltar du även i den dagliga städningen.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Gävle
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Husfru/städ jobb, Husfru/städ Gävle, Husfru/städ GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Husfru/städ

Servitör / Servitris
Som servitris/servitör på Gimo Herrgård är du ansvarig för att servera mat och dryck till våra restauranggäster enligt hotellets policies. Du är huvudsakligen ansvarig för att: Svara på gästers förfrågan på ett vänligt, effektivt och punktligt sätt Lära in restaurangens menyer, drycker och erbjudanden Ta upp order vid gästers bord och mata in den i vårt POS system Hämta och leverera mat och dryck till gäster i tid och enligt restaurangens riktlinjer Kontrollera att gästerna är nöjda under hela restaurangvistelsen Följa de lagar och riktlinjer för att servera alkoholhaltiga drycker Uppträda och klä sig enligt de riktlinjer som restaurangen förevisar Förbereda servicestationer inför öppnande av restaurangen Kontrollera att restaurangen och servicerummen är rena och fräscha Vi söker: Gimo Herrgård strävar efter att vara Upplands främsta hotell och söker dig som delar vår passion för utomordentlig service. Du ska vara en lagspelare som tycker om att ta ansvar för vad du gör. Vi ser gärna att du har öga för detaljer och minst 2 års dokumenterad erfarenhet av bordsservering på restaurang av högre nationell klass. Du rapporterar till vår restaurangchef.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör / Servitris jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör / Servitris

Köksmästare
Vi söker dig som kan utveckla vårt kök. Till ditt förfogande få du ett modernt kök som ger dig stora förutsättningar för en hög kullinarisk kvalitet. Vi lägger stor vikt på dina personliga ledaregenskaper och viljan att utvecklas tillsammans med oss. Vi förutsätta att du har dokumenterad yrkeserfarenhet inom förstklassig restaurangverksamhet och god känsla för kvalitet och service. Du älskar att visa upp och lära ut dina kunskaper för såväl dina medarbetare som gäster. Fast grundlön plus en resultatsbonus på uppnått bruttovinst relaterad till våra kvalitetsmål. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare jobb, Köksmästare Östhammar, Köksmästare GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare

Husfru
Nu söker vi på Gimo Herrgård en husfru till vårt team av ambitiösa och framåtsträvande medarbetare. Som husfru är du en del av vår rumsdivision och ansvarar för daglig städning, planerad städning, tvätt, disk, vård av textilier och möbler, hotellets uniformsprogram, blommor, glas, bestick, porslin och inköp av alla förbrukningsmaterial för samtliga avdelningar. Du rapporterar till vår hotellchef. Som husfru har du följande arbetsuppgifter: ¤ Att samordna och säkerställa att det dagliga informationsflödet når berörda avdelningar. ¤ Att aktivt planera och delta det dagliga städarbetet. Instruera, utvärdera och följa upp resultatet av städkvaliteten. Daglig kontroll av hotellrum enligt fastställd checklista och ett rullande schema. ¤ Att utveckla medarbetare i yrkeskunnande, beteende, servicevilja och social kompetens. ¤ Att utveckla rutiner, följa upp renligheten och serviceanda, planera den dagliga och periodiska städningen, följa upp städkvalitet på rummen, i restaurangerna, produktionslokalerna, lobby, salongerna, konferenslokalerna, personalutrymmen, förråden och bastu. ¤ Att leda, följa upp samt säkerställa ekonomiska målsättningar för avdelningen. ¤ Att aktivt planera, delta och ansvara för helheten av stora arrangemang och aktiviteter inom ansvarsområdet. ¤ Att ansvara för leverantörskontakter inom ansvarsområdet, följa upp leveranskvalitet av tvätten och att lager (varor som städmaterial etc) begränsas till minsta möjliga. ¤ Att sköta och ansvara för samtliga blommor i offentliga utrymmen och hotellrum. Vi söker: Gimo Herrgård strävar efter att vara Upplands främsta hotell och söker dig som delar vår passion för utomordentlig service. Du ska vara en lagspelare som tycker om att ta ansvar för vad du gör. Du som söker ska ha: ¤ Tidigare erfarenhet från liknande position ¤ Yrkesstolthet med viljan att ge det lilla extra för gästen ¤ Felfri svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. ¤ God kommunikationsförmåga ¤ Ett kavlitetstänkande i allt du gör
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Husfru jobb, Husfru Östhammar, Husfru GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Husfru

Marketing Agent
Är Facebook, Adobe Creative Suite och HTML ditt expertområde? Kan du uttrycka dig korrekt i tal och skrift på både svenska och engelska? Brinner du för utomordentlig och kundfokuserad service? Är du stolt för det du är duktig på och strävar efter att ständigt utveckla och utmana dig själv? Är 'ja' svaret på dessa frågor så tycker jag att du ska ansöka om tjänsten som Marketing Agent på Gimo Herrgård. Jag söker dig som bemästrar konsten att kombinera användande av språk, servicekänsla och digital design med stil och elegans. Som Marketing Agent är du huvudsakligen ansvarig för följande: ¤ Uppdatering och underhåll av våra hemsidor och sociala medier ¤ Uppdatering och underhåll av tredje parts hemsidor ¤ Produktion av interna och externa trycksaker ¤ Produktion och distribution av nyhetsbrev ¤ Produktion och bokning av annonser enligt budget och grafisk profil ¤ Inventering av trycksaker ¤ Assistera övriga avdelningar vid behov ¤ Uppdatera hotellets bildbank Du som söker ska ha god kunskap i inDesign, Photoshop och HTML. Öga för detalj och noggrannhet är imperativa attribut och du ska på ett flytande, kreativt och felfritt sätt kunna uttrycka dig på svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande men inget krav. En god dialog med övriga avdelningar och företagets ledning är viktig men du ska även kunna arbeta självständigt med förutbestämda arbetsuppgifter samt på eget initiativ. Tjänsten är på 70%. Tjänsten är jämnt fördelat mellan våra två hotell och med Gimo Herrgård som fysisk arbetsplats. Är du intresserad så vänligen sänd din ansökan till mig per e-post. Endast ansökningar med komplett CV, personligt brev samt bevis på kunskap i svenska och engelska kommer hanteras. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 02-18
Sök fler jobb liknande: lediga Marketing Agent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marketing Agent

Fastighetsskötare/avdelningsansvarig
Vi söker en person som har några års arbetslivserfarenhet - att du är utbildad eller har erfarenhet inom den tjänst du söker samt att du även kan jobba med datorer, larm mm. Du kommer att ansvarar för vår Svanen-verksamhet, är säkerhetsansvarig, ansvarig för arbetsmiljön mm. Vi vet att du kan jobba i team, att du även kan jobba självständigt. Elbehörighet och snickarkunskaper är meriterande. Du gillar trädgårdsarbete och har nödvändig social kompetens för att kunna serva din kollegor och våra gäster med det mesta inom fastighetsskötsel och vaktmästareområdet. Att du kommer att göra ett riktig bra jobb, hoppas vi på. Vi kommer att erbjuda dig en spännande arbetsplats.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsskötare/avdelningsansvarig jobb, Fastighetsskötare/avdelningsansvarig Östhammar, Fastighetsskötare/avdelningsansvarig GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsskötare/avdelningsansvarig

Kock
En av våra duktiga kockar skall under en tid utöka sitt kunnande på en Michelin-krog utomlands och därför söker vi nu hans ersättare. Eftersom vi växer kan tjänsten även bli en tillsvidare anställning efter 6 månaders provtjänstgöring. Du skall ansvara för ett kökspass och behöver ha minst 2 års yrkesvana och vi ser gärna att du ha arbetat i en internationell köks- och restaurangmiljö. Vi har såväl a la carte servering som festvåningsverksamheten.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Östhammar, Kock GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Köksmästare
Vi söker dig som kan utveckla vårt kök. Till ditt förfogande få du ett modernt kök som ger dig stora förutsättningar för en hög kullinarisk kvalitet. Vi lägger stor vikt på dina personliga ledaregenskaper och viljan att utvecklas tillsammans med oss. Vi förutsätta att du har dokumenterad yrkeserfarenhet inom förstklassig restaurangverksamhet och god känsla för kvalitet och service. Du älskar att visa upp och lära ut dina kunskaper för såväl dina medarbetare som gäster. Fast grundlön plus en resultatsbonus på uppnått bruttovinst relaterad till våra kvalitetsmål. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare jobb, Köksmästare Östhammar, Köksmästare GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare

SPA-terapeut
Nu söker vi på Gimo Herrgård en spa-terapeut att förstärka vårt härliga team med. Vi söker en utbildad spa-terapeut som är certifierad av branschrådet eller motsvarande. Du ska ha god vana av traditionella spa-behandlingar inklusive massage, manikyr, pedikyr, ansiktsbehandling och kroppsbehandling. Då många av våra gäster besöker oss på kvällstid och på helger är det viktigt att du är flexibel och har möjlighet att jobba dessa tider. Förutom att du är en duktig terapeut så ställer vi höga krav på serviceförmåga och noggrannhet. Du ska tycka om att arbeta med människor men även kunna arbeta självständigt. Förutom att utföra våra behandlingar ska du kunna ansvara för enklare barservering samt försäljning av spa-produkter. Vi arbetar med Maria Åkerbergs produkter i våra spa-behandlingar. Mer information om våra behandlingar finner du på: http://www.gimoherrgard.se/spa-behandlingar Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 03-16
Sök fler jobb liknande: lediga SPA-terapeut jobb, SPA-terapeut Östhammar, SPA-terapeut GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SPA-terapeut

Bagare/konditor
Som ett steg i att utveckla vår verksamhet söker vi en bagare/konditor som skall ansvara för alla bröd- och konditoriprodukter, choklad, praliner mm, samt restaurangens deserter. Du ingår i köksteamet och rapporterar till vår köksmästare. Platsen skall tillsättas omgående.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Bagare/konditor jobb, Bagare/konditor Östhammar, Bagare/konditor GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bagare/konditor

Köksmästare
Vi söker dig som kan utveckla vårt kök. Till ditt förfogande få du ett modernt kök som ger dig stora förutsättningar för en hög kullinarisk kvalitet. Vi lägger stor vikt på dina personliga ledaregenskaper och viljan att utvecklas tillsammans med oss. Vi förutsätta att du har dokumenterad yrkeserfarenhet inom förstklassig restaurangverksamhet och god känsla för kvalitet och service. Du älskar att visa upp och lära ut dina kunskaper för såväl dina medarbetare som gäster. Fast grundlön plus en resultatsbonus på uppnått bruttovinst relaterad till våra kvalitetsmål. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Uppsala
Publicerad : 04-20
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare jobb, Köksmästare Uppsala, Köksmästare GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare

Kock
En av våra duktiga kockar skall under en tid utöka sitt kunnande på en Michelin-krog utomlands och därför söker vi nu hans ersättare. Eftersom vi växer kan tjänsten även bli en tillsvidare anställning efter 6 månaders provtjänstgöring. Du skall ansvara för ett kökspass och behöver ha minst 2 års yrkesvana och vi ser gärna att du ha arbetat i en internationell köks- och restaurangmiljö. Vi har såväl a la carte servering som festvåningsverksamheten.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Norrtälje
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Norrtälje, Kock GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Servitör / Servitris
Som servitris/servitör på Gimo Herrgård är du ansvarig för att servera mat och dryck till våra restauranggäster enligt hotellets policies. Du är huvudsakligen ansvarig för att: Svara på gästers förfrågan på ett vänligt, effektivt och punktligt sätt Lära in restaurangens menyer, drycker och erbjudanden Ta upp order vid gästers bord och mata in den i vårt POS system Hämta och leverera mat och dryck till gäster i tid och enligt restaurangens riktlinjer Kontrollera att gästerna är nöjda under hela restaurangvistelsen Följa de lagar och riktlinjer för att servera alkoholhaltiga drycker Uppträda och klä sig enligt de riktlinjer som restaurangen förevisar Förbereda servicestationer inför öppnande av restaurangen Kontrollera att restaurangen och servicerummen är rena och fräscha Vi söker: Gimo Herrgård strävar efter att vara Upplands främsta hotell och söker dig som delar vår passion för utomordentlig service. Du ska vara en lagspelare som tycker om att ta ansvar för vad du gör. Vi ser gärna att du har öga för detaljer och minst 2 års dokumenterad erfarenhet av bordsservering på restaurang av högre nationell klass. Du rapporterar till vår restaurangchef.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör / Servitris jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör / Servitris

SPA-terapeut
Nu söker vi på Gimo Herrgård en spa-terapeut att förstärka vårt härliga team med. Vi söker en utbildad spa-terapeut som är certifierad av branschrådet eller motsvarande. Du ska ha god vana av traditionella spa-behandlingar inklusive massage, manikyr, pedikyr, ansiktsbehandling och kroppsbehandling. Då många av våra gäster besöker oss på kvällstid och på helger är det viktigt att du är flexibel och har möjlighet att jobba dessa tider. Förutom att du är en duktig terapeut så ställer vi höga krav på serviceförmåga och noggrannhet. Du ska tycka om att arbeta med människor men även kunna arbeta självständigt. Förutom att utföra våra behandlingar ska du kunna ansvara för enklare barservering samt försäljning av spa-produkter. Vi arbetar med Maria Åkerbergs produkter i våra spa-behandlingar. Mer information om våra behandlingar finner du på: http://www.gimoherrgard.se/spa-behandlingar Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga SPA-terapeut jobb, SPA-terapeut Östhammar, SPA-terapeut GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SPA-terapeut

Köksmästare
Vi söker dig som kan utveckla vårt kök. Till ditt förfogande få du ett modernt kök som ger dig stora förutsättningar för en hög kullinarisk kvalitet. Vi lägger stor vikt på dina personliga ledaregenskaper och viljan att utvecklas tillsammans med oss. Vi förutsätta att du har dokumenterad yrkeserfarenhet inom förstklassig restaurangverksamhet och god känsla för kvalitet och service. Du älskar att visa upp och lära ut dina kunskaper för såväl dina medarbetare som gäster. Fast grundlön plus en resultatsbonus på uppnått bruttovinst relaterad till våra kvalitetsmål. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Norrtälje
Publicerad : 05-24
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare jobb, Köksmästare Norrtälje, Köksmästare GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare

sous chef
Vi söker dig som kan bidra att utveckla vårt kök. Du blir ansvarig för en vakt och skall delta i kökets dagliga matlagning och planering. Du älskar att visa upp och lära ut dina kunskaper för såväl dina medarbetare som gäster. Vi lägger stor vikt på din viljan att utvecklas tillsammans med oss. Vi förutsätta att du har dokumenterad yrkeserfarenhet inom förstklassig restaurangverksamhet och god känsla för kvalitet och service. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Gävle
Publicerad : 05-24
Sök fler jobb liknande: lediga sous chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: sous chef

Kock
En av våra duktiga kockar skall under en tid utöka sitt kunnande på en Michelin-krog utomlands och därför söker vi nu hans ersättare. Eftersom vi växer kan tjänsten även bli en tillsvidare anställning efter 6 månaders provtjänstgöring. Du skall ansvara för ett kökspass och behöver ha minst 2 års yrkesvana och vi ser gärna att du ha arbetat i en internationell köks- och restaurangmiljö. Vi har såväl a la carte servering som festvåningsverksamheten.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Uppsala
Publicerad : 05-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Uppsala, Kock GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Executive Housekeeper
Nu söker vi på Gimo Herrgård en Executive Housekeeper till vårt team av ambitiösa och framåtsträvande medarbetare. Som Executive Housekeeper är du en del av vår rumsdivision och ansvarar för daglig städning, planerad städning, tvätt, disk, vård av textilier och möbler, hotellets uniformsprogram, blommor, glas, bestick, porslin och inköp av alla förbrukningsmaterial för samtliga avdelningar. Du rapporterar till vår hotellchef. Som Executive Housekeeper har du följande arbetsuppgifter: ¤ Att samordna och säkerställa att det dagliga informationsflödet når berörda avdelningar. ¤ Att aktivt planera och delta det dagliga städarbetet. Instruera, utvärdera och följa upp resultatet av städkvaliteten. Daglig kontroll av hotellrum enligt fastställd checklista och ett rullande schema. ¤ Att utveckla medarbetare i yrkeskunnande, beteende, servicevilja och social kompetens. ¤ Att utveckla rutiner, följa upp renligheten och serviceanda, planera den dagliga och periodiska städningen, följa upp städkvalitet på rummen, i restaurangerna, produktionslokalerna, lobby, salongerna, konferenslokalerna, personalutrymmen, förråden och bastu. ¤ Att leda, följa upp samt säkerställa ekonomiska målsättningar för avdelningen. ¤ Att aktivt planera, delta och ansvara för helheten av stora arrangemang och aktiviteter inom ansvarsområdet. ¤ Att ansvara för leverantörskontakter inom ansvarsområdet, följa upp leveranskvalitet av tvätten och att lager (varor som städmaterial etc) begränsas till minsta möjliga. ¤ Att sköta och ansvara för samtliga blommor i offentliga utrymmen och hotellrum. Vi söker: Gimo Herrgård strävar efter att vara Upplands främsta hotell och söker dig som delar vår passion för utomordentlig service. Du ska vara en lagspelare som tycker om att ta ansvar för vad du gör. Du som söker ska ha: ¤ Tidigare erfarenhet från liknande position ¤ Yrkesstolthet med viljan att ge det lilla extra för gästen ¤ Felfri svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. ¤ God kommunikationsförmåga ¤ Ett kvalitetstänkande i allt du gör
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga Executive Housekeeper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Executive Housekeeper

Receptionist vikariat 1 år
Nu söker vi en person till vår reception för ett 1-årigt vikariat. Din huvuddomän är receptionen och vi ser att du som söker har högt servicetänk, sätter gästen i fokus och vill bidra till att skapa en gemytlig och rogivande stämning för gästerna. Att kunna ta initiativ ser vi som meriterande eftersom du kommer att arbeta en del självständigt med stöd från kollegor i övriga verksamheten. För den som är intresserad finns goda möjligheter till vidare arbete inom företaget. Som receptionist har du följande arbetsuppgifter: ¤ In- och utcheckning av gäster. ¤ Kassahantering. ¤ Drink-, vin- och ölservering. ¤ Ta emot bokningar per telefon och e-post samt mata in reservationer i vårt PMS, SPECTRA. ¤ Kontrollera att gästerna är nöjda under sin vistelse. ¤ Svara på gästers förfrågningar på ett vänligt, effektivt och punkligt sätt. ¤ Uppträda och klä sig enligt de riktlinjer som receptionen förevisar. ¤ Kontrollera att reception och kontor är rena och fräscha under gästernas vistelse. ¤ Assistera övriga avdelningar vid behov. Vi söker: Gimo Herrgård strävar efter att vara Upplands främsta hotell och söker dig som delar vår passion för utomordentlig service. Du ska vara en lagspelare som tycker om att ta ansvar för vad du gör. Du som söker ska ha: ¤ God vana att jobba med MS Office-paketet. ¤ Flytande svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. ¤ God kommunikationsförmåga. ¤ Möjlighet att jobba kvällar samt vissa helger. ¤ Fyllt minst 20 år. Du som söker bör ha: ¤ Tidigare erfarenhet av receptionsjobb och kassahantering. ¤ Tidigare erfarenhet av Spectra PMS. Tillträde 4 augusti 2014.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist vikariat 1 år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist vikariat 1 år

Köksmästare
Vi söker dig som kan utveckla vårt kök. Till ditt förfogande få du ett modernt kök som ger dig stora förutsättningar för en hög kullinarisk kvalitet. Vi lägger stor vikt på dina personliga ledaregenskaper och viljan att utvecklas tillsammans med oss. Vi förutsätta att du har dokumenterad yrkeserfarenhet inom förstklassig restaurangverksamhet och god känsla för kvalitet och service. Du älskar att visa upp och lära ut dina kunskaper för såväl dina medarbetare som gäster. Fast grundlön plus en resultatsbonus på uppnått bruttovinst relaterad till våra kvalitetsmål. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare jobb, Köksmästare Sandviken, Köksmästare GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare

Servitör / Servitris
Som servitris/servitör på Gimo Herrgård är du ansvarig för att servera mat och dryck till våra restauranggäster enligt hotellets policies. Du är huvudsakligen ansvarig för att: Svara på gästers förfrågan på ett vänligt, effektivt och punktligt sätt Lära in restaurangens menyer, drycker och erbjudanden Ta upp order vid gästers bord och mata in den i vårt POS system Hämta och leverera mat och dryck till gäster i tid och enligt restaurangens riktlinjer Kontrollera att gästerna är nöjda under hela restaurangvistelsen Följa de lagar och riktlinjer för att servera alkoholhaltiga drycker Uppträda och klä sig enligt de riktlinjer som restaurangen förevisar Förbereda servicestationer inför öppnande av restaurangen Kontrollera att restaurangen och servicerummen är rena och fräscha Vi söker: Gimo Herrgård strävar efter att vara Upplands främsta hotell och söker dig som delar vår passion för utomordentlig service. Du ska vara en lagspelare som tycker om att ta ansvar för vad du gör. Vi ser gärna att du har öga för detaljer och minst 2 års dokumenterad erfarenhet av bordsservering på restaurang av högre nationell klass. Du rapporterar till vår restaurangchef.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 06-08
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör / Servitris jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör / Servitris

Receptionschef / Bokningsansvarig
Nu söker vi på Gimo Herrgård en receptionschef till vårt team av ambitiösa och framåtsträvande medarbetare. Som receptionschef är du en del av vårt ledningsteam och har som huvudsaklig uppgift att ansvara för receptionsarbete och utveckling av våra medarbetare i receptionen, ta emot bokningar, mata in bokningar i vårt PMS Spectra, förbereda evenemang samt följa upp genomförda evenemang. Du rapporterar till vår VD. Som receptionschef har du följande arbetsuppgifter: Att planera och ansvara för det dagliga receptionsarbete. Att planera och ansvara för bemanningen i receptionen samt: ¤ Att ta emot bokningar via telefon, e-post, fax och Skype ¤ Att checka in/ut gäster ¤ Att se till att fakturering sker inom angiven tid och till korrekt adress ¤ Att på ett korrekt sätt föra in bokningar i vårt Property Management System Spectra ¤ Att svara på offertförfrågningar inom angiven tidsbestämmelse och enligt budgetmål ¤ Att se till att vårt kundregister är korrekt och uppdaterat ¤ Att se till att aktuella priser är presenterade på våra egna kanaler samt tredje parts kanaler ¤ Att informera övriga avdelningar om kommande evenemang ¤ Att hålla en professionell dialog med våra gäster före, under och efter evenemang ¤ Att delta på visningsresor på herrgården ¤ Att assistera övriga avdelningar vid behov Vi söker: Gimo Herrgård strävar efter att vara Upplands främsta hotell och söker dig som delar vår passion för utomordentlig service. Du ska vara en lagspelare som tycker om att ta ansvar för vad du gör. Du som söker ska ha: ¤ God vana att arbeta med MS Office-paketet ¤ Affärssinne och en målinriktad attityd ¤ Felfri svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. ¤ God kommunikationsförmåga ¤ Förmåga att arbeta framför en dator långa intervaller ¤ Möjlighet att arbeta kvällar och vissa helger Du som söker bör ha: ¤ Tidigare erfarenhet från liknande befattning på minst trestjärnig hotellnivå
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionschef / Bokningsansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionschef / Bokningsansvarig

SPA-terapeut
Nu söker vi på Gimo Herrgård en spa-terapeut att förstärka vårt härliga team med. Vi söker en utbildad spa-terapeut som är certifierad av branschrådet eller motsvarande. Du ska ha god vana av traditionella spa-behandlingar inklusive massage, manikyr, pedikyr, ansiktsbehandling och kroppsbehandling. Då många av våra gäster besöker oss på kvällstid och på helger är det viktigt att du är flexibel och har möjlighet att jobba dessa tider. Förutom att du är en duktig terapeut så ställer vi höga krav på serviceförmåga och noggrannhet. Du ska tycka om att arbeta med människor men även kunna arbeta självständigt. Förutom att utföra våra behandlingar ska du kunna ansvara för enklare barservering samt försäljning av spa-produkter. Vi arbetar med Maria Åkerbergs produkter i våra spa-behandlingar. Mer information om våra behandlingar finner du på: http://www.gimoherrgard.se/spa-behandlingar Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga SPA-terapeut jobb, SPA-terapeut Östhammar, SPA-terapeut GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SPA-terapeut

Fastighetsskötare/avdelningsansvarig
Vi söker en person som har några års arbetslivserfarenhet - att du är utbildad eller har erfarenhet inom den tjänst du söker samt att du även kan jobba med datorer, larm mm. Du kommer att ansvarar för vår Svanen-verksamhet, är säkerhetsansvarig, ansvarig för arbetsmiljön mm. Vi vet att du kan jobba i team, att du även kan jobba självständigt. Elbehörighet och snickarkunskaper är meriterande. Du gillar trädgårdsarbete och har nödvändig social kompetens för att kunna serva din kollegor och våra gäster med det mesta inom fastighetsskötsel och vaktmästareområdet. Att du kommer att göra ett riktig bra jobb, hoppas vi på. Vi kommer att erbjuda dig en spännande arbetsplats.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsskötare/avdelningsansvarig jobb, Fastighetsskötare/avdelningsansvarig Östhammar, Fastighetsskötare/avdelningsansvarig GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsskötare/avdelningsansvarig

Receptionist
Nu söker vi extrapersonal till vår reception. Vi ser att du som söker har högt servicetänk, sätter gästen i fokus och vill bidra till att skapa en gemytlig och rogivande stämning för gästerna. Att kunna ta initiativ ser vi som meriterande eftersom du kommer att arbeta en del självständigt med stöd från kollegor i övriga verksamheten. För den som är intresserad finns goda möjligheter till vidare arbete inom företaget. Som receptionist har du följande arbetsuppgifter: ¤ In- och utcheckning av gäster. ¤ Kassahantering. ¤ Drink-, vin- och ölservering. ¤ Ta emot bokningar per telefon och e-post samt mata in reservationer i vårt PMS, SPECTRA. ¤ Kontrollera att gästerna är nöjda under sin vistelse. ¤ Svara på gästers förfrågningar på ett vänligt, effektivt och punktligt sätt. ¤ Uppträda och klä sig enligt de riktlinjer som receptionen förevisar. ¤ Kontrollera att reception och kontor är rena och fräscha under gästernas vistelse. ¤ Assistera övriga avdelningar vid behov. Vi söker: Gimo Herrgård strävar efter att vara Upplands främsta hotell och söker dig som delar vår passion för utomordentlig service. Du ska vara en lagspelare som tycker om att ta ansvar för vad du gör. Du som söker ska ha: ¤ God vana att jobba med MS Office-paketet. ¤ Flytande svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. ¤ God kommunikationsförmåga. ¤ Möjlighet att jobba kvällar samt vissa helger. ¤ Fyllt minst 20 år. Du som söker bör ha: ¤ Tidigare erfarenhet av receptionsjobb och kassahantering. ¤ Tidigare erfarenhet av Spectra PMS. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist jobb, Receptionist Östhammar, Receptionist GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist


Sök lediga jobb GIMO HERRGÅRD

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se