GOveteran jobb - lediga jobb

GOveteran jobb GOveteran jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: GOveteran. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: GOveteran. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Förvaltningsassistent/Ekonomiassistent, Stockholm- Stockholm

 2. Vägprojektör Karlstad- Stockholm

 3. Vi söker en senior vaktmästare för kontorsservice- Stockholm

 4. Säljare - HR konsult bemanning 40+ Sthlm-Uppsala- Stockholm

 5. Elkonstruktör till kärnkraftsindustrin- Olofström

 6. Elkonstruktörer- Västervik

 7. Elkonstruktör till kärnkraftsindustrin- Växjö

 8. Konstruktör CatiaV5- Karlstad

 9. Redovisningsekonom- Åmål

 10. Produktionsledare- Åmål

 11. Produktionsledare- Bengtsfors

 12. Kreativ Mekanikkonstruktör- Åmål

 13. Elkonstruktörer- Ospecificerad arbetsort

 14. Säljande HR-KONSULTER 40+ TILL GOveteran i Stockholm med TILLTRÄDE OMG- Stockholm

 15. Erfaren Advokatsekreterare, Stockholms city- Stockholm

 16. Projektledare anläggning till SWECO Stockholm- Stockholm

 17. Produktionsledare- Bengtsfors

 18. Kundservicemedarbetare 50+ Stockholm- Stockholm

 19. SENIOR DEMOPERSONAL till matbutiker i Stockholmsregionen- Stockholm

 20. Norsktalande till kundservice 40+- Stockholm

 21. Finsktalande förstärkning till kundtjänsten 40+- Stockholm

 22. Vårdpersonal sökes till uppdragsgivare i StorStockholm- Stockholm

 23. Redovisningsekonom för kort uppdrag i Täby- Täby

 24. SENIOR DEMOPERSONAL till matbutiker i Stockholmsregionen- Stockholm

 25. Säljare B2B till Stockholm- Stockholm

 26. Senior 40+ med truckkort A + B Stockholm- Stockholm

 27. Undersköterska- utbildad, i Stockholm till kundföretag- Stockholm

 28. Senior TM-säljare 40+ Södertälje- Södertälje

 29. Senior operationssjuksköterska Norra StorSTHLM- Norrtälje

 30. GOveteran söker en senior akutsyrra!- Norrtälje

 31. TM-säljare 40+ jobba hemifrån hela landet- Ospecificerad arbetsort

 32. Fastighetsmäklare- Karlstad

 33. CNC-fräsare- Karlskoga

 34. Säljare till reklambyrå i Stockholm- Stockholm

 35. SENIOR DEMOPERSONAL till matbutiker i Stockholmsregionen- Stockholm

 36. Senior Redovisningsassistent- Lidingö

 37. Norskspråkig 40+ för ekonomi / administration Stockholm city- Stockholm

 38. Seniorkonsult inom Svetsområdet ÅF Inspektion och Materialteknik- Stockholm

 39. Senior Redovisningsassistent- Lidingö

 40. Vägprojektör Karlstad- Göteborg


Mer beskrivning

Förvaltningsassistent/Ekonomiassistent, Stockholm
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Omgående - Förvaltningsassistent till fastighetsbolag på Östermalm Till kontoret på Nybrogatan söker vi en ekonomi- och förvaltningsassistent. Du kommer att sköta administrationen av hyror, kontrakt och lägenhetsbyten samt redovisningen på företaget. Som förvaltningsassistent blir du en central punkt i företaget, med en ”spindeln i nätet”-funktion. Du kommer att ha mycket kontakt med såväl hyresgäster och våra anställda fastighetsskötare som med externa leverantörer. Krav ställs på att du är drivande, strukturerad och resultatorienterad. Du behöver ha en god social kompetens och kunna samarbeta, men du kommer också att behöva arbeta mycket på egen hand och ta egna initiativ. Ofta krävs flexibilitet då förutsättningarna ändras. Du är en stadig, rejäl och lojal person. Vi ser gärna att du har minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du har vana av att arbeta med ekonomi- och fastighetsprogrammet Hogia. Hos oss lägger vi stor vikt vid ansvarstagande och prestation. För rätt person finns absolut möjligheter att utvecklas och växa med företaget. Bakgrund och personliga egenskaper ? Gymnasium alternativt med eftergymnasial utbildning ? Minst fem års erfarenhet från liknande roll ? Självständig och socialt kompetent med gediget intresse för att ge god service ? Välutvecklat ordningssinne och noggrannhet ? Har du erfarenhet av Hogia är det extra meriterande. Vill Du veta mer? Frågor om tjänsten besvaras av vår rekryteringskonsult Harald Nygren, GOveteran Rekrytering tfn: 070-721 66 39 harald.nygren@goveteran.se Din intresseanmälan Vill du ta chansen och bli en del av ett expansivt företag? Vänligen ansök via länken till vår hemsida omgående. Intervjuer kommer att ske löpnade.
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Förvaltningsassistent/Ekonomiassistent, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förvaltningsassistent/Ekonomiassistent, Stockholm

Vägprojektör Karlstad
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. Nu söker vi för vår kunds räkning en erfaren och rutinerad Projektör inom väg och gata. Kunden är ett konsultföretag och är ett företag i branschens absoluta framkant med spännande och utvecklande uppdrag. Tjänsten är placerad i Karlstad. Kanske har du bott och arbetat några år utanför länet och har börjat längta ”hem”. Din akademiska utbildningsnivå är Civilingenjör väg och vatten eller motsvarande, med kompletterande yrkeserfarenhet. alternativt är du ingenjör inom byggsektorn. Utöver din grundutbildning så ser vi gärna att du har erfarenhet inom exempelvis något av områdena vattenbyggnad, väg och gata. Vi ser helst att du har 5-10 års erfarenhet från anläggningsbyggande, i en roll som projektledare, platschef/arbetschef, projekteringsledare, eller byggledare i större uppdrag. Alternativt att du har erfarenhet från totalentreprenader, gärna som entreprenör eller beställare. Dina erfarenheter och kvalifikationer Högskoleutbildning och 5-10 års relevant arbetslivserfarenhetGoda kunskaper i projektledning.Tidigare erfarenheter av totalentreprenader inom vattenbyggnad, väg eller gata.God förmåga att uttrycka Dig i tal och skriftVana att självständigt driva arbetsuppgifterFör att lyckas som vägprojektör har du ett strukturerat arbetssätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet samt är van att fatta beslut och att prioritera. Du är affärsmässig och handlingskraftig och trivs med att arbeta i team. Sökande med längre senior erfarenhet inom dessa områden men utan formell högre utbildning är också varmt välkomna att ansöka! Frågor besvaras av Thomas Hagberg på telefon 0703-563 924 Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vägprojektör Karlstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vägprojektör Karlstad

Vi söker en senior vaktmästare för kontorsservice
Nextport Business Relocation Partner AB grundades för 2007 i en sammanslagning mellan två företag Belkos Consult och Logic Office Support. Företaget erbjuder kommersiella hyresgäster ett helhetskoncept avseende flytt mellan lokaler genom projektledning av allt från hyresförhandling till flytt. Företaget är beläget vid slussen (Stadsgården 10). Antalet personer som arbetar på Nextport är ca 25, varav flertalet är konsulter som mestadels är ute hos kund. Vi so¨ker en 65+ fo¨r en befattning som vaktma¨stare pa° deltid. Vi söker dig som vill bidrag till att vår uppdragsgivares arbetsmiljö har fortsatt hög standard och kvalitet. I dina arbetsuppgifter ingår att se till kontorets servicefunktioner såsom kök, post, kontorsförråd och konferensrum fungerar på bästa sätt. I arbetsuppgifterna ingår även att ansvara för att kontorets maskiner är i trim och gott skick samt att bara behjälplig vid Nextports aktiviteter t. ex. luncher och månadsmöten etc.. Arbetstiden är 2 timmar per dag, måndag t.o.m. fredag. Vem är du? Vi söker dig som vill jobba ett par timmar varje dag. Du är serviceinriktad med god förmåga och stort intresse. Du är inte rädd att ta för dig om du ser att något behövs göras – Inte dra sig för att rensa kylskåpet eller städa upp i förrådet om så skulle behövas. Du är också noggrann och har bra öga för detaljer. Samt sist men icke minst, äger organisationsförmåga. Intresserad? I så fall går du in och anmäler dig på vår hemsida www.goveteran.se. Eller om du redan är där så klickar du på länken "sök jobbet" nedan till höger i annonsen. Frågor? Om du undrar över något är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harald Nygren på telefon: 070 721 66 39 alternativt e-post: harald.nygren@goveteran.se Och du! Vi vill ha din ansökan snarast dock senast den 31 juli 2013. Välkommen med din ansökan!
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en senior vaktmästare för kontorsservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en senior vaktmästare för kontorsservice

Säljare - HR konsult bemanning 40+ Sthlm-Uppsala
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. Nu kostnadsfri jobbcoach till arbetslös senior inskriven på Arbetsförmedlingen Vi söker dig som är erfaren och driven säljare och har lång erfarenhet av personlig uppsökande försäljning ifrån eget nätverk och kan försäljning mot t.ex linjechefer VD Personalchef. Dina arbetsuppgifter: Som Senior HR konsult hos GOveteran Försäljning av GOveterans rekrytering / bemanningtjänster Uppsökande försäljning dvs. ringa och boka möten och gå på kundbesök! Då arbetet bedrivs utifrån ditt eget bolag under GOveterans paraply finns goda möjligheter att själv påverka både sin inkomst och arbetstid. Utbildning/Erfarenhet: Gymnasieutbildning, erfarenhet, stort intresse och trivs med att jobba med personlig uppsökande försäljning. Arbetstider och omfattning: Tillsvidare Heltid Tillträde Enligt överenskommelse Ersättning 100% provisionsbaserad. Säljaren står för sina egna kostnader. Goda förtjänstmöjligheter. Dina personliga egenskaper: Du är engagerad och drivande och har ett starkt fokus på att skapa affärer. Du tycker om att skapa kontakter och har redan ett mycket starkt kontaktnät. Som person är du kreativ och nyfiken och tycker om att leda projekt från start till mål. Du har en god analytisk förmåga och är van att arbeta i en miljö med höga krav och högt tempo och mot deadlines. Du förstår värdet i att ta hand om både kunder och kandidater på ett seriöst, respektfullt och professionellt sätt, samt att ge god service. Du har en stark entreprenörsådra. insikt och förståelse för att arbeta i ett mindre företag. Du är öppen och positiv som person och förstår att samarbete är en nyckel till framgång. Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2013-06-28 Personlig coaching och löpande säljutbildning ingår och gör dig till en vinnare. Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.goveteran.se Frågor besvaras av rekryteringskonsult Johan Fernström på 073-5872528
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-31
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare - HR konsult bemanning 40+ Sthlm-Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare - HR konsult bemanning 40+ Sthlm-Uppsala

Elkonstruktör till kärnkraftsindustrin
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. För kunds räkning söker vi nu ett antal Elkonstruktörer med placering på Ringhals eller OKG Oskarshamn. Uppdraget kommer att vara under ca ett år med start snarast möjligt. Ett krav är att du är svensk medborgare. Du ska ha en god teoretisk utbildning eller praktisk erfarenhet inom elkonstruktion, arbetat som elkonstruktör och ha projekterfarenhet. Du som söker bör ha goda kunskaper i konstruktionsverktyget Elmaster, men för rätt person kan vi i vissa fall hjälpa till med en kompletterande kurs. De områden vi arbetar med är elkraft starkström men också svagström och då med automation. Företaget är mån om sina anställda och tillhandahåller möblerad lägenhet om du behöver veckopendla, städning och gymkort. Har du ytterligare frågor kontaktar du Kalle Hagelberg 0708-370 100. Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se
Företag: GOveteran
Ort: Olofström
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Elkonstruktör till kärnkraftsindustrin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elkonstruktör till kärnkraftsindustrin

Elkonstruktörer
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. För kunds räkning söker vi nu ett antal elkonstruktörer.Företaget finns i Dalsland, men uppdragen är inom kärnkraftsindustrin på Ringhals och OKG Oskarshamn Du får gärna vara en person med seniorkompetens. Ett krav att du har erfarenhet från konstruktionsverktyget Elmaster. Du ska ha en god teoretisk utbildning eller praktisk erfarenhet inom elkonstruktion, arbetat som elkonstruktör och har erfarenhet av att arbeta i projekt. Ett annat krav är att du är svensk medborgare. Låter det som om det skulle kunna vara du? Ring Kalle Hagelberg för mer upplysningar. 0708-370 100 Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se
Företag: GOveteran
Ort: Västervik
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Elkonstruktörer jobb, Elkonstruktörer Västervik, Elkonstruktörer GOveteran
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elkonstruktörer

Elkonstruktör till kärnkraftsindustrin
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoachning för seniorer. För kunds räkning söker vi nu ett antal Elkonstruktörer med placering på OKG Oskarshamn. Uppdraget kommer att vara under ca ett år med start snarast möjligt. Ett krav är att du är svensk medborgare Du ska ha en god teoretisk utbildning eller praktisk erfarenhet inom elkonstruktion, arbetat som elkonstruktör och ha projekterfarenhet. Du som söker bör ha goda kunskaper i konstruktionsverktyget Elmaster, men för rätt person kan vi i vissa fall hjälpa till med en kompletterande kurs. De områden vi arbetar med är elkraft starkström men också svagström och då med automation. Företaget är mån om sina anställda och tillhandahåller möblerad lägenhet om du behöver veckopendla, städning och gymkort. Har du ytterligare frågor kontaktar du Kalle Hagelberg 0708-370 100. Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot e-mail eller postade ansökningar vänligen sök via vår hemsida www.goveteran.se För ytterligare information om tjänsten kontaktar du Kalle Hagelberg 0708-370 100
Företag: GOveteran
Ort: Växjö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Elkonstruktör till kärnkraftsindustrin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elkonstruktör till kärnkraftsindustrin

Konstruktör CatiaV5
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. Nu söker vi för kommande uppdrag för vår kunds räkning en erfaren 3D mekanikkonstruktör med några års praktisk erfarenhet. Du kommer att i första hand arbeta med nykonstruktion, men även med att uppdatera och utveckla gamla konstruktioner. Verktyget du jobbar i är CatiaV5, men det är meriterande om du har kunskap i andra verktyg såsom Solid Works, Solid Edge, Inventor eller annat. Du kan göra överslagsberäkningar i hållfasthet såsom skjuvning, böjning, draghållfasthet och hålkanttryck på minst gymnasienivå. Vana att arbeta både ensam och i grupp. Vana från något eller några PDM-system. Placeringsort är troligen Karlstad men projekt på annan ort kan förekomma och tillträde sker under hösten För ytterligare information kontakta: Kalle Hagelberg 0708-370 100 Thomas Hagberg 0703-563 924 Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se
Företag: GOveteran
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör CatiaV5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör CatiaV5

Redovisningsekonom
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. Vi söker nu en redovisningsekonom med minst 5 års erfarenhet till vår kund Fire Fighting Systems. Företaget finns nu i Bengtsfors, men efter semestern flyttas verksamheten till Åmål. Arbetsuppgifter: Årsbokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration, månadsbokslut, rapportering koncern, avstämning och uppföljning mot budget och prognos. Redovisning: Övergripande ansvar och delvis utförande av leverantörsfakturor, kundfakturor, manuell fakturering, m.m. Inventering-ekonomisk avstämning, budget, likviditet, styrelseunderlag, bolagsärenden såsom ändringar på bolagsverket, kassahantering, förfrågningar skatteverket, uppbyggnaden av ekonomi i Axapta mot produktionen, fakturering hyror och tjänster, resor m.m. Personal: Löner månadsvis, styrelsearvode, Lönebidrag, nystartsjobb, bonusberäkningar, anställningsavtal, pensioner, sjukvårdsförsäkring, kontrolluppgifter, FORA rapportering m.m I dag används ekonomisystemet Brilliant, men en övergång till Microsoft Axapta ligger inom en snar framtid, så vi ser gärna sådana kunskaper hos den sökande. Du kommer till en början vara uthyrd genom GOveteran, för att sedan bli anställd hos vår kund. Tjänsten är på heltid. Har du ytterligare frågor besvaras de av Thomas Hagberg 0703-563 924 eller Kalle Hagelberg 0708-370 100 Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se
Företag: GOveteran
Ort: Åmål
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom jobb, Redovisningsekonom Åmål, Redovisningsekonom GOveteran
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom

Produktionsledare
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. För kunds räkning söker vi en självgående och praktisk medarbetare som har både teoretisk och praktisk erfarenhet från produktionsstyrning. Tjänsten är operativ, och uppgiften är att säkra att produktionen levereras i rätt tid, rätt kvalitet och till rätt kostnad. En fördel är om du arbetat med svetsning, eller har goda kunskaper i svetsning. Arbetsuppgifter: - Till viss del personalledning - Ordermottagning - Produktionsplanering - Produktionsstyrning - Lagerstyrning - Kunna i vissa fall arbeta i produktionen, - Kunna hantera affärssystem - Kunna arbeta med att kvalitetssäkra sin verksamhet. - Arbeta efter Lean producion. Ytterligare frågor om tjänsten besvaras av Kalle Hagelberg 0708-370 100 Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se
Företag: GOveteran
Ort: Åmål
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare jobb, Produktionsledare Åmål, Produktionsledare GOveteran
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare

Produktionsledare
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. För kunds räkning söker vi en självgående och praktisk medarbetare som har både teoretisk och praktisk erfarenhet från produktionsstyrning. Tjänsten är operativ, och uppgiften är att säkra att produktionen levereras i rätt tid, rätt kvalitet och till rätt kostnad. En fördel är om du arbetat med svetsning, eller har goda kunskaper i svetsning. Arbetsuppgifter: - Till viss del personalledning - Ordermottagning - Produktionsplanering - Produktionsstyrning - Lagerstyrning - Kunna i vissa fall arbeta i produktionen, - Kunna hantera affärssystem - Kunna arbeta med att kvalitetssäkra sin verksamhet. - Arbeta efter Lean producion. Ytterligare frågor om tjänsten besvaras av Kalle Hagelberg 0708-370 100 Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se
Företag: GOveteran
Ort: Bengtsfors
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare jobb, Produktionsledare Bengtsfors, Produktionsledare GOveteran
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare

Kreativ Mekanikkonstruktör
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. För vår kunds räkning söker vi en kreativ Mekanikkonstruktör. Arbetsuppgifterna sträcker sig från att du stödjer säljorganisationen med teknisk support vid offertarbete till att ansvara för egna arbetsinsatser i förekommande projekt. DU arbetar med att ta fram tekniska lösningar och funktioner för de uppdrag som skall göras. Placeringsort Åmål. Dina uppgifter • Att medverka i kundprojekt och utföra de med rollen förekommande uppgifter • Att hålla sig uppdaterad och bevaka intressen kring sitt teknikområde • Delaktig i framtagning av nya tekniklösningar • Tillsammans med säljorganisationen ta fram underlag för offerter (lay-out ritningar etc) Din bakgrund Vi ser gärna att flera av nedanstående meriter finns hos den som söker: • Arbetar som Mek. konstruktör idag • Arbete i projektform, gärna som projektledare • Erfarenhet från arbete med Inventor och Vault Din personlighet • Kreativ, Engagerad och ansvarstagande lagspelare Vid eventuella frågor, kontakta Thomas Hagberg, tel 0703-563 924 Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se
Företag: GOveteran
Ort: Åmål
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kreativ Mekanikkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kreativ Mekanikkonstruktör

Elkonstruktörer
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. Till vår kund Projektengagemang söker vi nu olika konstruktörer inom Elkonstruktion med placeringsorter Oskarshamn, Ringhals, Forsmark, Karlstad och Växjö. Du får gärna vara en person med seniorkompetens. Vi arbetar med konstruktionsverktyg såsom elMaster men även med andra verktyg som ePlan, Elprocad, Tekla och AutoCad. Du ska ha en god teoretisk utbildning eller praktisk erfarenhet inom elkonstruktion arbetat som elkonstruktör och ha projekterfarenhet. Områdena vi arbetar med är elkraft starkström men också svagström och då med automation. För mer information om tjänsterna kontaktar du: Kalle Hagelberg 070-8370100 Thomas Hagberg 0703-563 924 Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se
Företag: GOveteran
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Elkonstruktörer jobb, Elkonstruktörer Ospecificerad arbetsort, Elkonstruktörer GOveteran
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elkonstruktörer

Säljande HR-KONSULTER 40+ TILL GOveteran i Stockholm med TILLTRÄDE OMG
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Nu söker vi erfarna och säljande HR-konsulter till vårt kontor vid Östermalmstorg i Stockholm. OM DIG Du är en SANN SÄLJARE i dina bästa år! Naturligtvis är du tävlingsinriktad och får kickar av alla dina gjorda affärer, samtidigt som du bryr dig om dina kollegor och deras framgångar, för vi är nämligen ett härligt team med samma övergripande mål i sikte! Du är också nyfiken och entusiasmerande samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du har dokumenterad erfarenhet av FRAMGÅNGSRIK UPPSÖKANDE PERSONLIG FÖRSÄLJNING, dvs av att ringa och boka möten, att gå på kundbesök samt av att vara en fena på att förhandla dig till lönsamma affärer för båda parter! Helst har du dessutom erfarenhet och intresse av BEMANNINGSBRANSCHEN eller har rekryterat alternativt hyrt in personal själv. GOveteran ERBJUDER DIG En mycket spännande möjlighet, nämligen att vara med och fortsätta bygga upp och utveckla vårt beprövade KONCEPT i Sverige som verkligen ligger i tiden! När du börjar hos oss blir din huvuduppgift att marknadsföra och sälja vårt BRO-koncept, där BRO står för Bemanning, Rekrytering och Omställning, samt söka och attrahera personal och kandidater. Tillgång till - våra CRM- och rekryteringssystem samt CV-databaser - vårt varumärke och högsta Corporate Social Responsibility - våra beprövade processer och handbok - vår centrala marknadsföring inkl hemsida samt administration Möjlighet att arbeta i en bransch med kraftig tillväxt. Möjlighet att bygga upp ditt eget företag med god lönsamhet. Vår coachning hjälper dig så att du kommer igång så snart och smidigt som möjligt. Nätverk med våra partners och HR-konsulter. Vi ser fram emot en ANSÖKAN med personligt brev och CV samlade i ett dokument och inkluderande följande punkter: Bakgrund, Erfarenheter och Prestationer Utbildningar och Kurser Programvaror Egenskaper Personligt Tidigaste tillträdesdag Hjärtligt välkommen med din ansökan senast 2013-09-20 Frågor besvaras gärna av Johan Fernström 073-5872528 Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.goveteran.se.
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande HR-KONSULTER 40+ TILL GOveteran i Stockholm med TILLTRÄDE OMG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande HR-KONSULTER 40+ TILL GOveteran i Stockholm med TILLTRÄDE OMG

Erfaren Advokatsekreterare, Stockholms city
GOveteran söker en advokatsekreterare till en av Stockholms största affärsadvokatbyråer. I dina arbetsuppgifter kommer ingå att assistera en av byråns advokater, förbereda material inför möten, hantera stora mängder dokument, redigera texter, skriva ut brev efter diktat mm. Stor vikt kommer att läggas vid diktamen på svenska och engelska. Du förväntas arbeta självständigt efter givna förutsättningar. Vi tror att du har gymnasieexamen och gärna eftergymnasial utbildning, flera års erfarenhet som advokatsekreterare är ett krav. Goda kunskaper i Office-paketet och vana från kontakter med myndigheter är önskvärt. Omfattning 50% , tillträde omgående. För frågor, kontakta Harald Nygren på GOveteran rekrytering och bemanning, harald.nygren@goveteran.se, 070-721 66 39.
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Advokatsekreterare, Stockholms city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Advokatsekreterare, Stockholms city

Projektledare anläggning till SWECO Stockholm
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. För vår kund SWECO söker vi en Projektledare till gruppen för stora anläggningsprojekt i Stockholm. SWECO är ett internationellt konsultföretag och marknadsledande inom sin genre med kontor runtom i världen och är nu i en tillväxtfas. Tjänsten är placerad i Stockholm. Vi ser helst att du har 5-10 års erfarenhet från ledande befattningar inom anläggningsbyggande, som exempelvis projektledare platschef/arbetschef,eller byggledare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från totalentreprenader, gärna som entreprenör eller beställare. Vi söker dig som är utbildad ingenjör med inriktning inom anläggning eller likvärdigt. Att du har ett eget nätverk inom branschen och att du har en genuin vilja och förmåga att utveckla våra affärer. Du måste kunna skapa och förvalta egna kundrelationer. Du kommer att arbeta i mycket kompetenta projektgrupper och kommer att ha möjlighet att utveckla samarbeten med någon av våra mest erfarna projekt- och projekteringsledare. Idag har SWECO personal i ledande befattningar i miljardprojekt som tex Citybanan, Norra länken, Norra station E18 Hjulsta-Kista. Många nya stora uppdrag är på gång. Dina erfarenheter och kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad ingenjör med inriktning anläggning eller likvärdigt. Goda kunskaper i projektledning. Tidigare erfarenheter av totalentreprenader gärna som entreprenör eller beställare. För att du ska trivas i rollen ser vi gärna att du har ca 5-10 års yrkeserfarenhet inom området anläggning. Meriterande är om du har behörighet, betong, klass 1. God förmåga att uttrycka Dig i tal och skrift Vana att självständigt driva arbetsuppgifter Så ansöker du Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.goveteran.se. Frågor besvaras av Johan Fernström på 073-5872528 Sista dag att ansöka är 2013-09-20
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare anläggning till SWECO Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare anläggning till SWECO Stockholm

Produktionsledare
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. För kunds räkning söker vi en självgående och praktisk medarbetare som har både teoretisk och praktisk erfarenhet från produktionsstyrning. Tjänsten är operativ, och uppgiften är att säkra att produktionen levereras i rätt tid, rätt kvalitet och till rätt kostnad. En fördel är om du har kunskaper i svetsning och svetsteknik. Önskvärt att du bor inom dagspendlingsavstånd. Arbetsuppgifter: - Till viss del personalledning - Ordermottagning - Produktionsplanering - Produktionsstyrning - Lagerstyrning - Kalkylkunskap - Kunna hantera affärssystem - Kunna arbeta med att kvalitetssäkra sin verksamhet. - Arbeta efter Lean producion. Ytterligare frågor om tjänsten besvaras av Kalle Hagelberg 0708-370 100 Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se
Företag: GOveteran
Ort: Bengtsfors
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare jobb, Produktionsledare Bengtsfors, Produktionsledare GOveteran
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare

Kundservicemedarbetare 50+ Stockholm
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. Vår kund är ett stort internationellt logistikföretag. De har 1000+ medarbetare i Sverige och finns representerade på ett 50-tal orter. Du kommer att arbeta på vår kunds kontor i Stockholm och dina arbetsuppgifter är mycket varierande. Du kommer i huvudsak att besvara frågor ifrån företagets kunder gällande leveranser och försändelser av paket och varor. Detta är något som du kommer att göra via telefon och mail. Personliga egenskaper För att detta uppdrag ska passa dig bör du vara en skicklig problemlösare som på ett lugnt och metodiskt sätt tar dig an de frågor som dyker upp. Du har en förmåga att fatta snabba beslut och att alltid bemöta kunder på ett trevlig och kompetent sätt. Utöver det är du givetvis mycket flexibel, lyhörd och stresstålig. Vi ser gärna att du har lång tidigare erfarenhet från kundtjänst samt att din utbildning är på minst gymnasienivå. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du kommerr att bemöta kunder båda på svenska och engelska. Goda kunskaper i MS Office är önskvärt. Vi erbjuder dig ett uppdrag på ett expansivt och spännande företag där varje individ är viktig. Företagsledningen tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar framgångsrikt med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjligheter. Låter detta intressant? Skicka in din ansökan idag, tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person! Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se Vid frågor kontakta Michael Strauss på 070 6625464.
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kundservicemedarbetare 50+ Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundservicemedarbetare 50+ Stockholm

SENIOR DEMOPERSONAL till matbutiker i Stockholmsregionen
GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal 40+ till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Nu söker vi 8-12 säljande och matinspirerande seniorer till butiker för framtida uppdrag. En demoverksamhet håller på att dras igång för lokalproducerade livsmedel som säljs i butiker i Stockholmsregionen (innerstad, närförort och vissa butiker runt om i Stockholms län). Arbetstid: fredagar kl 15-19 med eventuell utökning till flera dagar under hösten. Det är meriterande om du har erfarenhet av demonstration av mat i butik. Du kommer att få utbildning i de produkter du ska demonstrera. Vi ser fram emot din ansökan med personligt brev och CV samlade i ett dokument senast 27 augusti 2013! Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Ange din tidigaste tillträdesdag. Frågor besvaras av Helena Stenbeck Nilsson på 073-084 59 40 eller Jan Eliasson på 070-185 05 51. Vänligen sök via vår hemsida www.goveteran.se.
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga SENIOR DEMOPERSONAL till matbutiker i Stockholmsregionen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SENIOR DEMOPERSONAL till matbutiker i Stockholmsregionen

Norsktalande till kundservice 40+
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. Vår kund är ett snabbväxande företag som sålt optiska artiklar på internet sedan tidigt. Nu behöver de förstärkning till kundtjänsten. Kul jobb för utåtriktad, noggrann och serviceminded 40+ som trivs i miljö med högt tempo och vänliga kollegor. Den vi söker kommer att ta hand om kundservice på norska och svenska samt paketera ordrar vid behov och översätta texter från svenska till norska. Nyrenoverat kontor precis i Stockholms innerstan. Viktigt att du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska, norska och engelska. Plus för intresse för e-handel och datorer. Ange tydligt i din ansökan varför just du passar för tjänsten och varför jobbet tilltalar dig. Anställningen är brådskande, skicka in din ansökan idag, intervjuer sker löpande. Arbetstid/VaraktighetHeltid/Deltid. Ser gärna att du har jobbat med kundservice men viktigast är positiv attityd och drivkraft. Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se Vid frågor kontakta Michael Strauss på 070 6625464.
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande till kundservice 40+ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande till kundservice 40+

Finsktalande förstärkning till kundtjänsten 40+
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. Vår kund är ett snabbväxande företag som sålt optiska artiklar på internet sedan tidigt. Nu behöver de förstärkning till kundtjänsten. Kul jobb för utåtriktad, noggrann och serviceminded 40+ som trivs i miljö med högt tempo och vänliga kollegor. Den vi söker kommer att ta hand om kundservice på finska och svenska samt paketera ordrar vid behov och översätta texter från svenska till finska. Nyrenoverat kontor precis i Stockholms innerstan. Viktigt att du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska, finska och engelska. Plus för intresse för e-handel och datorer. Ange tydligt i din ansökan varför just du passar för tjänsten och varför jobbet tilltalar dig. Anställningen är brådskande, skicka in din ansökan idag, intervjuer sker löpande. Arbetstid/VaraktighetHeltid/Deltid. Ser gärna att du har jobbat med kundservice men viktigast är positiv attityd och drivkraft. Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se Vid frågor kontakta Michael Strauss på 070 6625464.
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande förstärkning till kundtjänsten 40+ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande förstärkning till kundtjänsten 40+

Vårdpersonal sökes till uppdragsgivare i StorStockholm
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. Vi söker för våra uppdragsgivares räkning ( vårdinstanser i Stockholms län) erfarna, kompetenta och seniora yrkesutbildade personer inom nedan vårdyrken; Sjuksköterskor,Undersköterskor,sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Du som söker skall ha utbildning och minst 2 års erfarenhet inom något av dessa yrken. Gärna både inom allmän vård och privat vård. Det är bra om du har arbetat inom äldrevård och akutvård med. Erfarenhet inom företagshälsovård kan vara en merit dessutom. Inom en del uppdrag kan nattarbete förekomma. Vi söker dig som sätter kunden/brukaren i centrum och visar på god servicekänsla i ditt jobb och som är positiv,flexibel och anpassningsbar i förändringar, som kan ske snabbt i arbetet.Om du själv har förbättringsidéer i ditt yrkesupplägg kan det vara välkommet. Vi tillsätter tjänster hos våra uppdragsgivare alltefter som vi får in beställningar, så sök redan nu till något av de ovan angivna planerade tjänsterna. Allmänna frågor på detta kan besvaras av Hans Falk, HR-konsult på GOveteran, email; hans.falk@goveteran.se Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdpersonal sökes till uppdragsgivare i StorStockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdpersonal sökes till uppdragsgivare i StorStockholm

Redovisningsekonom för kort uppdrag i Täby
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. Vi söker för kundföretags räkning en redovisningsekonom för ett kort uppdrag i Täby på heltid, från snarast. Du skall vara självgående, med erfarenhet från redovisningsbyrå. Uppdraget är under kort tid, för att företaget skall komma över en "arbetspuckel", c:a 1-2 månader. Huvudsakliga arbetsuppgifter är bokföring, leverantörsfakturor och avstämningar. Som person är du noggrann,snabb och med starkt siffersinne.Du bör helst ha arbetat i Visma för att minimera igångkörningstiden i detta jobb. Du som har minst 2 års erfarenhet och utbildning, som redovisningsekonom ber vi att söka detta arbete, som skall påbörjas tämligen omgående. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av vår HR-konsult Hans Falk, per email; hans.falk@goveteran.se Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se
Företag: GOveteran
Ort: Täby
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom för kort uppdrag i Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom för kort uppdrag i Täby

SENIOR DEMOPERSONAL till matbutiker i Stockholmsregionen
GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal 40+ till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Nu söker vi 8-12 säljande och matinspirerande seniorer till butiker för framtida uppdrag. En demoverksamhet håller på att dras igång för lokalproducerade livsmedel som säljs i butiker i Stockholmsregionen (innerstad, närförort och vissa butiker runt om i Stockholms län). Arbetstid: fredagar kl 15-19 med eventuell utökning till flera dagar under hösten. Det är meriterande om du har erfarenhet av demonstration av mat i butik. Du kommer att få utbildning i de produkter du ska demonstrera. Vi ser fram emot din ansökan med personligt brev och CV samlade i ett dokument senast 27 augusti 2013! Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Ange din tidigaste tillträdesdag. Frågor besvaras av Helena Stenbeck Nilsson på 073-084 59 40 eller Harald Nygren på 070-721 66 39 Vänligen sök via vår hemsida www.goveteran.se.
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga SENIOR DEMOPERSONAL till matbutiker i Stockholmsregionen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SENIOR DEMOPERSONAL till matbutiker i Stockholmsregionen

Säljare B2B till Stockholm
GOveteran rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer Vill du arbeta med serviceförsäljning till företag i Stockholm? Vill du ha en självständig roll där du själv driver affären från första kundkontakt till avslut och uppföljning? Vill du kunna påverka din lön och ser fördelen med att ha en del av lönen rörlig? Vi söker för kunds räkning en erfaren säljare med förmågan att skapa och upprätthålla långsiktiga relationer med kunderna. Företaget servar sedan tio år tillbaka företag i Stockholm med tjänster och produkter för kontoret. Hög kvalité och goda kundrelationer genomsyrar företaget och kundnöjdheten är hög. Kontoret ligger i Sundbyberg. För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du har stark egen drivkraft, är systematisk och uthållig. Du trivs i mötet med människor och har förmågan att lyssna och förstå kundens behov. Vi söker dig som: - har god erfarenhet av försäljning mot företag och kan verifiera detta - vill arbeta med att skapa nya relationer och lönsamma affärer - tycker om att ta kontakt både personligen och telefonledes - är serviceinriktad - har god datorvana - har körkort Vi erbjuder dig: - arbete i ett kundorienterat företag med korta beslutsvägar - stor frihet under ansvar - fast lön och provision/bonus - heltid Stämmer detta in på dig? Då ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer kommer att göras fortlöpande och platsen kan komma att tillsättas innan angiven sista dag för ansökan. Vänligen sök via vår hemsida www.GOveteran.se eller med CV och personligt brev till jonny.krantz@goveteran.se. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Jonny Krantz 0733-386211.
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare B2B till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare B2B till Stockholm

Senior 40+ med truckkort A + B Stockholm
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. Arbetsuppgifterna innebär hantering av inleverans och utleverans och din huvudsakliga uppgift kommer att bestå av plockning av olika produkter som packas ihop för att skickas iväg. Styckplockning och sortering av blandpallar kommer att vara en del av det dagliga arbetet vilket innebär att material av olika slag sorteras och läggs på sin rätta plats. En stor del av arbetet innebär truckkörning och för att vara aktuell för tjänsten krävs därmed både truckkort A + B samt erfarenhet av lagerarbete/truckkörning, har du även C-truckkort ses det som ett plus. Arbetet innebär många olika arbetsmoment vilket ställer krav på en stor flexibilitet och vilja att ha variation i arbetet. Som person är du senior, noggrann och effektiv i ditt arbetssätt och har ett högt kvalitetstänkande. Du har en hög arbetsmoral och tycker om att arbeta självständigt likväl som du är en lagspelare som gärna vill vara en i gänget. Är du en person som ser utmaningen i att arbeta i en expanderande verksamhet? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag! Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se Vid frågor VG. ring Michael Strauss på 070 6625464.
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Senior 40+ med truckkort A + B Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior 40+ med truckkort A + B Stockholm

Undersköterska- utbildad, i Stockholm till kundföretag
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. Vi söker för kundföretags räkning en utbildad undersköterska, gärna lite yngre, men med erfarenhet, till vårdföretag i Stockholm. Du bör helst ha körkort, samt ha en utbildning som undersköterska. Du skall vara service minded och sätta patienten i centrum och vilja jobba i team med olika åldrar och bakgrund. Pigg och glad samt ansvarsfull. Goda kunskaper i svenska och engelska är nödvändigt. Vi ber dig söka omgående då behovet finns för snar tillsättning. Kontakta vår HR-konsult Hans Falk, hans.falk@goveteran.se för mer upplysningar allmänt om tjänsten. Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska- utbildad, i Stockholm till kundföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska- utbildad, i Stockholm till kundföretag

Senior TM-säljare 40+ Södertälje
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. På uppdrag från från kund söker GOveteran fler senior TM-säljare Ett stimulerande arbete, möjlighet att påverka din egen inkomst och sköna arbetskollegor. I rollen som säljare kommer du att få ett spännande och utmanande uppdrag; du kommer att få vara en viktig del av en organisation som jobbar med nyförsäljning samt bearbetning av befintliga kunder. Du får en fast lön med en provisionsdel, vilket gör att du kan påverka din egen inkomst. Dessutom får du utbildning och personligt stöd bland ett gäng glada medarbetare. Hela tiden får du sikta mot individuella mål, som du och din coach tillsammans kommer att sätta upp. Här finns stora möjligheter att växa, påverka och göra karriär inom flera olika områden. Vem är du? Du är en erfaren person som har kommit lite längre i din karriär. Du har en grundläggande positiv inställning och trivs att prata med nya människor, något som hjälper dig att nå dina försäljningsmål. Dessutom kan du utan problem känna igen dig i våra kärnvärden - modig, personlig, öppen och enkel. Du ska trivas med att arbeta kvällstid, då våra arbetspass är fördelade på eftermiddagar och kvällar. Vad behöver du kunna? Du är tävlingsinriktad och tycker om att jobba för att ständigt bli bättre. Du kan vid en intervju presentera dokument på din framgång som innesäljare. Du bör älska att hjälpa människor att köpa! Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se Vid frågor ring Michael Strauss på 070 6625464.
Företag: GOveteran
Ort: Södertälje
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Senior TM-säljare 40+ Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior TM-säljare 40+ Södertälje

Senior operationssjuksköterska Norra StorSTHLM
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. För kunds räkning söker vi nu en senior operationssjuksköterska med flerårig erfarenhet för uppdrag i Norra StorSTHLM. Sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska på operation. Din profil Vi söker dig som har en specialistutbildning i operationssjukvård. Vi ser gärna att du har flerårig yrkeserfarenhet. Som person har du ett stort intresse för operationssjukvård och den utveckling som sker inom området. Det är viktigt att du är bra på att samarbeta och att du gillar att ta initiativ. Du kanske är 50+ eller pensionär! Hel- eller deltid! Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se För information VG ring Michael Strauss på 070 6625464!
Företag: GOveteran
Ort: Norrtälje
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Senior operationssjuksköterska Norra StorSTHLM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior operationssjuksköterska Norra StorSTHLM

GOveteran söker en senior akutsyrra!
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. För kunds räkning söker GOveteran en senior akutsyrra! Som sjuksköterska på akutmottagningen får du ett varierande och stimulerande arbete. Du triagerar, vårdar och behandlar patienterna under deras vistelse på akutmottagningen, allt ifrån svårt sjuka patienter, olyckor, till att assistera läkare vid mindre ingrepp. Du ingår i ett team med undersköterska och läkare. I ditt arbete ingår att efter utbildning vara ledningssjuksköterska vid stora olyckor/katastrofer. Akutmottagningen är en dynamisk arbetsplats, vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbeten, där vi gärna ser att alla deltar aktivt. Du har även möjlighet att få egna ansvarsområden. Vi är ett glatt gäng som månar om våra patienter och varandra. Vi har roligt ihop och ser nu fram emot att få en ny medarbetare. KvalifikationerVi söker dig som är senior leg. sjuksköterska med yrkeserfarenhet från akutsjukvård och gärna har en passande vidareutbildning. Kanske är du pensionär! Som person är du positiv, flexibel och tycker om snabba tempoväxlingar. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se Vid frågor VG ring 070 6625464!
Företag: GOveteran
Ort: Norrtälje
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga GOveteran söker en senior akutsyrra! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: GOveteran söker en senior akutsyrra!

TM-säljare 40+ jobba hemifrån hela landet
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. På uppdrag från från kund söker GOveteran fler senior TM-säljare i hela riket. Ett stimulerande arbete, möjlighet att påverka din egen inkomst och sköna arbetskollegor. I rollen som säljare kommer du att få ett spännande och utmanande uppdrag; du kommer att få vara en viktig del av en organisation som jobbar med nyförsäljning samt bearbetning av befintliga kunder. Du får en fast lön med en provisionsdel, vilket gör att du kan påverka din egen inkomst. Dessutom får du utbildning och personligt stöd bland ett gäng glada medarbetare. Hela tiden får du sikta mot individuella mål, som du och din coach tillsammans kommer att sätta upp. Här finns stora möjligheter att växa, påverka och göra karriär inom flera olika områden. Vem är du? Du är en erfaren person som har kommit lite längre i din karriär. Du har en grundläggande positiv inställning och trivs att prata med nya människor, något som hjälper dig att nå dina försäljningsmål. Dessutom kan du utan problem känna igen dig i våra kärnvärden - modig, personlig, öppen och enkel. Du ska trivas med att arbeta kvällstid, då våra arbetspass är fördelade på eftermiddagar och kvällar. Vad behöver du kunna? Du är tävlingsinriktad och tycker om att jobba för att ständigt bli bättre. Du kan vid en intervju presentera dokument på din framgång som innesäljare. Du bör älska att hjälpa människor att köpa! Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se Vid frågor kontakta Michael Strauss 070 6625464.
Företag: GOveteran
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga TM-säljare 40+ jobba hemifrån hela landet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TM-säljare 40+ jobba hemifrån hela landet

Fastighetsmäklare
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. För kunds räkning söker vi nu mäklare med placering i norra Bohuslän. Till vårt kontor i Grebbestad söker vi kvalitetsmäklare med passion för yrket; en mäklarkollega med den rätta karaktären, som brinner för att göra affärer! Du ska vara en målinriktad och driven fastighetsmäklare. Helst är du registrerad fastighetsmäklare. Det viktiga för oss är dina personliga egenskaper. Vi värdesätter att du kan förmedla ge ett stort förtroende och att du värdesätter varaktiga relationer, är engagerad, positiv, driftig och kan jobba självständigt. Har du frågor om tjänsten kontaktar du Kalle Hagelberg 0708-370 100 eller Thomas Hagberg 0703-563 924 Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se
Företag: GOveteran
Ort: Karlstad
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsmäklare jobb, Fastighetsmäklare Karlstad, Fastighetsmäklare GOveteran
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsmäklare

CNC-fräsare
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. Nu söker vi för kunds räkning en kvalificerad CNC-fräsare. Kunden är legotillverkare inom den medeltunga industrin, och arbetsplatsen ligger i Möckelnregionen. All tillverkning sker i korta serier. Dina egenskaper. Kunskaper i avancerad programmering i Heidenhein sen flera år och även vana från att köra större detaljer med vikter upp till 10 ton. Kan mätning med mikrometer. Vid frågor om tjänsten kontakta Thomas Hagberg 0703-563 924 Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se
Företag: GOveteran
Ort: Karlskoga
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga CNC-fräsare jobb, CNC-fräsare Karlskoga, CNC-fräsare GOveteran
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC-fräsare

Säljare till reklambyrå i Stockholm
GOveteran rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. Vill du arbeta med reklam- och kommunikationslösningar till företag i Stockholm? Vill du jobba i ett företag med kompetent och erfaren personal som alla strävar åt samma håll? Vill du driva och ta ansvar för dina kundprojekt på lång sikt. Vi söker för kunds räkning en erfaren och driven säljare med förmågan att skapa och upprätthålla långsiktiga relationer med kunderna. Företaget är verksamt inom reklam och kommunikation sedan ett par decennier tillbaka. Kontoret ligger i Stockholms innerstad. Vi söker dig som: - har minst tre års dokumenterad erfarenhet av uppsökande försäljning och/eller telefonförsäljning - har goda kunskaper inom reklam och marknadsföring - kan kommunicera med ledande personer i kundföretagen - stundtals kan jobba under tidspress - får order genom att lyssna på kunden och erbjuda rätt lösning - vill lyckas och ser jobbet som en rolig men samtidigt seriös utmaning Vi erbjuder dig: - arbete i ett modernt företag med kundorienterade reklamlösningar - bra kundprospekt - fast lön och resultatbaserad provision - heltid Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer kommer att göras fortlöpande och platsen kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Vänligen sök via vår hemsida www.GOveteran.se eller med CV och personligt brev till jonny.krantz@goveteran.se. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Jonny Krantz 0733-386211.
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till reklambyrå i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till reklambyrå i Stockholm

SENIOR DEMOPERSONAL till matbutiker i Stockholmsregionen
GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal 40+ till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Nu söker vi 8-12 säljande och matinspirerande seniorer till butiker för framtida uppdrag. En demoverksamhet håller på att dras igång för lokalproducerade livsmedel som säljs i butiker i Stockholmsregionen (innerstad, närförort och vissa butiker runt om i Stockholms län). Arbetstid: fredagar kl 15-19 med eventuell utökning till flera dagar under hösten. Det är meriterande om du har erfarenhet av demonstration av mat i butik. Du kommer att få utbildning i de produkter du ska demonstrera. Vi ser fram emot din ansökan med personligt brev och CV samlade i ett dokument senast 27 augusti 2013! Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Ange din tidigaste tillträdesdag. Frågor besvaras av Helena Stenbeck Nilsson på 073-084 59 40 eller Harald Nygren på 070-721 66 39 Vänligen sök via vår hemsida www.goveteran.se.
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga SENIOR DEMOPERSONAL till matbutiker i Stockholmsregionen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SENIOR DEMOPERSONAL till matbutiker i Stockholmsregionen

Senior Redovisningsassistent
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag och organisationer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. För vår kunds räkning söker vi en senior Redovisningsassistent med start i oktober! Jobbet: Du kommer jobba med leverantörsreskontra och även kundreskontra samt dagskassor. Det är viktigt att du är noggrann och tycker är det är viktigt med struktur samt har servicekänsla. Kunden är ett familjeföretag med placering på Lidingö. Arbetstiden kan anpassas och är ca 10 till 15 timmar per vecka. Du: Vi tror att du har gymnasiekompetens och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Kanske är du redo för pension men vill jobba lite till? Kanske har du ett annat jobb du behöver fylla upp tiden med? Det viktiga är att du har lätt för struktur, ordning och reda samt att du kan leverantörsreskontra på dina fem fingrar. Du har säkert jobbat i något ekonomiprogram, men kan du Edison så är det meriterande. Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar ber vi dig istället söka via vår hemsida www.GOveteran.se Vid frågor ring Helena Stenbeck Nilsson på 0730-84 59 40.
Företag: GOveteran
Ort: Lidingö
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Redovisningsassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Redovisningsassistent

Norskspråkig 40+ för ekonomi / administration Stockholm city
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. Tycker du om att arbeta med siffror och service? Ser du en utmaning i att lösa företagsekonomiska problem? Då är GOveteran.se för dig! Som ekonomiassistent arbetar du med företagets bokföring, utbetalningar, löner, skatter och underlag för bokslut. Det är viktigt att du är mycket noggrann, har god serviceförmåga och gillar att arbeta med siffror. Vi har verksamhet i Norge och Sverige med många kontakter i respektive land! Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se Vid frågor ring Michael Strauss på 070 6625464!
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Norskspråkig 40+ för ekonomi / administration Stockholm city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norskspråkig 40+ för ekonomi / administration Stockholm city

Seniorkonsult inom Svetsområdet ÅF Inspektion och Materialteknik
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. Nu söker vi en erfaren seniorkonsult inom svetsområdet till vår kund ÅF Inspektion och Materialteknik i Solna. ÅF är ett av ledande teknikkonsultföretag som erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med 7000 medarbetare som fokuserar på energi och miljö, infrastruktur, IT och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen. Om jobbet Vi söker dig med ett brinnande intresse av att arbeta som seniorkonsult och hjälpa oss att driva och utveckla affären inom svetsområdet och har 7- 10 års arbetslivserfarenhet. Intressanta uppdrag för oss finns inom process-, energi- och tillverkningsindustrin samt infrastrukturområdet men även inom andra områden. Med ditt driv och engagemang kommer du nå framgång och expansion och med det har du möjlighet att fortsätta som ansvarig för området. Vem är du? Du är van vid att arbeta självständigt med svetstekniska frågor. Du har ett välutvecklat affärssinne med förmågan att engagera framför allt nya men även befintliga kunder. Dina arbetsuppgifter innefattar marknadsföring och sälj, mentorskap och genomförande av uppdrag. Du kommer att arbeta självständigt, tillsammans med kollegorna eller i projektgrupper och kontakter sker såväl med den interna organisationen som med kunder och tillverkare. Vi ställer stor vikt till personlighet och förmågan att agera mentor åt kollegor. Dina erfarenheter och kvalifikationer - Relevant utbildning och arbetslivserfarenhet - Vi tror du har IWE examen eller motsvarande kunskaper. - Goda kunskaper i engelska tal och skrift - Vana att självständigt driva arbetsuppgifter Utåtriktad och ha lätt för att samarbeta och skapa kontakter I tjänsten förekommer resor, inom och utanför Sverige, varför det är ett krav att du har körkort och behärskar engelska väl i tal och skrift. Placeringsort är företrädesvis Stockholm. ?Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer kommer att göras fortlöpande och platsen kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan Sista dag att ansöka är 2013-10-04 Vänligen sök via vår hemsida www.goveteran.se Frågor besvaras av rekryteringskonsult Johan Fernström på 073-5872528
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Seniorkonsult inom Svetsområdet ÅF Inspektion och Materialteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Seniorkonsult inom Svetsområdet ÅF Inspektion och Materialteknik

Senior Redovisningsassistent
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag och organisationer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. För vår kunds räkning söker vi en senior Redovisningsassistent med start i oktober! Jobbet: Du kommer jobba med leverantörsreskontra och även kundreskontra samt dagskassor. Det är viktigt att du är noggrann och tycker är det är viktigt med struktur samt har servicekänsla. Kunden är ett familjeföretag med placering på Lidingö. Arbetstiden kan anpassas och är ca 10 till 15 timmar per vecka. Du: Vi tror att du har gymnasiekompetens och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Kanske är du redo för pension men vill jobba lite till? Kanske har du ett annat jobb du behöver fylla upp tiden med? Det viktiga är att du har lätt för struktur, ordning och reda samt att du kan leverantörsreskontra på dina fem fingrar. Du har säkert jobbat i något ekonomiprogram, men kan du Edison så är det meriterande. Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar ber vi dig istället söka via vår hemsida www.GOveteran.se Vid frågor ring Helena Stenbeck Nilsson på 0730-84 59 40.
Företag: GOveteran
Ort: Lidingö
Publicerad : 09-21
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Redovisningsassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Redovisningsassistent

Vägprojektör Karlstad
GOveteran är kanske det första bemanningsföretaget i Sverige som uteslutande fokuserar på uthyrning och rekrytering av 40+. GOveteran hyr ut och rekryterar erfaren personal till företag, organisationer och personer som värdesätter kompetent och kunnig personal för längre eller kortare tid. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill verka för generationsöverskridande kunskapsöverföring. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig. Välj oss som jobbcoach! GOveteran är partner till Arbetsförmedlingen och genomför jobbcoaching för seniorer. Nu söker vi för vår kunds räkning en erfaren och rutinerad Projektör inom väg och gata. Kunden är ett konsultföretag och är ett företag i branschens absoluta framkant med spännande och utvecklande uppdrag. Tjänsten är placerad i Karlstad. Kanske har du bott och arbetat några år utanför länet och har börjat längta ”hem”. Din akademiska utbildningsnivå är Civilingenjör väg och vatten eller motsvarande, med kompletterande yrkeserfarenhet. alternativt är du ingenjör inom byggsektorn. Utöver din grundutbildning så ser vi gärna att du har erfarenhet inom exempelvis något av områdena vattenbyggnad, väg och gata. Vi ser helst att du har 5-10 års erfarenhet från anläggningsbyggande, i en roll som projektledare, platschef/arbetschef, projekteringsledare, eller byggledare i större uppdrag. Alternativt att du har erfarenhet från totalentreprenader, gärna som entreprenör eller beställare. Dina erfarenheter och kvalifikationer Högskoleutbildning och 5-10 års relevant arbetslivserfarenhetGoda kunskaper i projektledning.Tidigare erfarenheter av totalentreprenader inom vattenbyggnad, väg eller gata.God förmåga att uttrycka Dig i tal och skriftVana att självständigt driva arbetsuppgifterFör att lyckas som vägprojektör har du ett strukturerat arbetssätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet samt är van att fatta beslut och att prioritera. Du är affärsmässig och handlingskraftig och trivs med att arbeta i team. Sökande med längre senior erfarenhet inom dessa områden men utan formell högre utbildning är också varmt välkomna att ansöka! Frågor besvaras av Thomas Hagberg på telefon 0703-563 924 Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se
Företag: GOveteran
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Vägprojektör Karlstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vägprojektör Karlstad


Sök lediga jobb GOveteran

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se