GYM TJUGOFYRA I ÖSTERSUND AB jobb - lediga jobb

GYM TJUGOFYRA I ÖSTERSUND AB jobb GYM TJUGOFYRA I ÖSTERSUND AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: GYM TJUGOFYRA I ÖSTERSUND AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: GYM TJUGOFYRA I ÖSTERSUND AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Gruppträningsinstruktörer sökes- Östersund

  2. Yogainstruktör sökes- Östersund

  3. Receptionist till Gymtjugofyra- Östersund

  4. Gruppträningsinstruktör- Östersund


Mer beskrivning

Gruppträningsinstruktörer sökes
Gym24 utökar sin gruppträning och är därför i behov av fler utbildade gruppträningsinstruktörer. Gym24 har tre anläggningar, i centrala Östersund, på Frösön samt i Krokom. Anläggningar är öppna dygnet runt för gymmets medlemmar. Gym24 växer och blir bara större och större. På ungefär tre år har Gym24 gått från nyöppnade till över 2000 aktiva medlemmar och de blir bara fler. Gruppträningen finns på anläggningen på Frösön och har visat sig varit ett populärt inslag i verksamheten. Gruppträningen har funnits sedan mars 2013 och redan nu till hösten behöver vi fler instruktörer. Vi söker dig som har en inspirerande träningsglädje som smittar av sig till våra kunder samt kollegor. Du ska vara ambitiös, kunna ta eget ansvar och som gillar att möta människor. Du ska även vara pedagogisk, energisk, lojal samt flexibel. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom gruppträningsyrket, men inget krav. Vi vill att du ska ha träningsvana och vara ett ansikte utåt för Gym24. Du ska vara utbildad gruppträningsinstruktör. I dagsläget kör vi bland annat LesMills BodyPump, Cykel, Intervallpass, Zumba, Core, Pilates, MaskinCirkel, Cirkel, Seniorträning, Dans med mera. Vi söker både ordinarie gruppträningsinstruktörer samt vikarier, så ju fler gruppträningsformer du kan köra desto bättre. Vi funderar även på att eventuellt ta in andra gruppträningsformer, så skriv med alla dina utbildningar. Anställningen kommer vara tillsvidare med timlön. Cirka 1-3 timmar i veckan, kan variera. Start i början av september. Kan bli tidigare. Antal platser, cirka 4-5st. Intervjuer kommer ske löpande, platserna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag. Maila in din ansökan till info@gym24h.se Kolla gärna in hemsidan för mer information om oss som företag samt vår gruppträning. www.gym24h.se
Företag: GYM TJUGOFYRA I ÖSTERSUND AB
Ort: Östersund
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Gruppträningsinstruktörer sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gruppträningsinstruktörer sökes

Yogainstruktör sökes
Yogainstruktör sökes Gym24 utökar sin gruppträning och är därför i behov av fler utbildade gruppträningsinstruktörer. Gym24 har tre anläggningar, i centrala Östersund, på Frösön samt i Krokom. Anläggningar är öppna dygnet runt för gymmets medlemmar. Gym24 växer och blir bara större och större. På ungefär tre år har Gym24 gått från nyöppnade till över 2000 aktiva medlemmar och de blir bara fler. Gruppträningen finns på anläggningen på Frösön och har visat sig varit ett populärt inslag i verksamheten. Gruppträningen har funnits sedan mars 2013. Vi söker dig som har en inspirerande träningsglädje som smittar av sig till våra kunder samt kollegor. Du ska vara ambitiös, kunna ta eget ansvar och som gillar att möta människor. Du ska även vara pedagogisk, energisk, lojal samt flexibel. Vi vill att du ska ha träningsvana och vara ett ansikte utåt för Gym24. Du ska vara utbildad yogainstruktör. Skriv vilken yogaform du är utbildad inom. I dagsläget kör vi bland annat LesMills BodyPump, Cykel, Intervallpass, Zumba, Core, Funktionell träning, Box, Seniorträning, Dans med mera. Anställningen kommer vara tillsvidare med timlön. Cirka 1 timmar i veckan, kan variera. Tillträde omgående. Intervjuer kommer påbörjas direkt. Maila in din ansökan till info@gym24h.se Kolla gärna in hemsidan för mer information om oss som företag samt vår gruppträning.
Företag: GYM TJUGOFYRA I ÖSTERSUND AB
Ort: Östersund
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Yogainstruktör sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yogainstruktör sökes

Receptionist till Gymtjugofyra
Det första gymmet, på gamla brandstationen i Östersund, öppnades i maj 2010. Det blev så populärt att få tillgång till träning dygnet runt så detta utökades så att även en lokal i Krokom stod klar februari 2011. 12:e december 2012 öppnade Gym24 sin tredje anläggning på Frösön som även har lokaler för gruppträning. 29:e december 2014 utökades Gym24s verksamhet ytterligare med en anläggning i Brunflo. Även denna anläggning har lokaler för gruppträning. Nu har Gym24 fyra anläggningar, Östersund, Krokom, Frösön, samt Brunflo som alla är öppna dygnet runt för våra medlemmar. Vi söker nu en receptionist till vår anläggning i Östersund. För det här jobbet krävs att du gillar människor, administration och försäljning. Du kommer att vara vårt ansikte utåt och ha daglig kontakt med våra medlemmar. För oss på Gymtjugofyra är det viktigt att alla känner sig välkomna och trivs hos oss. I tjänsten ingår all administration som har med medlemskapet att göra. Vi har produkter till försäljning och här vill vi att du ska hjälpa kunden att hitta rätt. Vår reception kommer att vara öppen då vi har som flest medlemmar i träning och arbetstiderna kommer att vara mån-tor 10-19, fredagar är flexibla då vi även planerar in personal-/planeringsmöten plus att vi var fjärde helg hjälps åt med städning av våra anläggningar. Om du är en positiv och serviceinriktad person som vill jobba med oss i vårt friskvårdskoncept så är du välkommen att söka tjänsten. Vi tar endast emot frågor och ansökningar via mail.
Företag: GYM TJUGOFYRA I ÖSTERSUND AB
Ort: Östersund
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist till Gymtjugofyra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist till Gymtjugofyra

Gruppträningsinstruktör
Gym24 grundades 2010 och har idag 4 anläggningar i Jämtland. De finns i Östersund, Frösön, Brunflo och Krokom. På anläggningarna i Brunflo och på Frösön erbjuder vi även gruppträning. Vi söker nu gruppträningsinstruktörer till dessa anläggningar. Framförallt söker vi instruktörer till Les Mills olika koncept. Det är därför meriterande om du är utbildad Les Mills-instruktör men hittar vi rätt person/personer kommer vi att stå för utbildningen. Vi vill att du har erfarenhet av gruppträning och Les Mills olika koncept. Du ska vara positiv, inspirerande och tycka att gruppträning är något av det bästa som finns! Känns det som att du är rätt person för oss, skicka in en ansökan idag! Vi tar endast emot ansökan via mail.
Företag: GYM TJUGOFYRA I ÖSTERSUND AB
Ort: Östersund
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Gruppträningsinstruktör jobb, Gruppträningsinstruktör Östersund, Gruppträningsinstruktör GYM TJUGOFYRA I ÖSTERSUND AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gruppträningsinstruktör


Sök lediga jobb GYM TJUGOFYRA I ÖSTERSUND AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se