Lediga jobb Gagnef - Söka jobb i Gagnef

Lediga jobb Gagnef Sök lediga jobb Gagnef


Hittade inga lediga jobb på sökning: Gagnef. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gagnef- Malung Sälen

 2. Personlig Assistent - Gagnef, Ref 619- Gagnef

 3. Transportansvarig Gagnef- Leksand

 4. Psykiatrisjuksköterska, Öppenvårdspsyk Gagnef- Gagnef

 5. Gatuingenjör- Gagnef

 6. 1 Forsknings ST-läkartjänst i Allmänmedicin vid Gagnefs Vårdcentral- Gagnef

 7. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gagnef.- Gagnef

 8. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gagnef- Gagnef

 9. Snickare- Gagnef

 10. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gagnef.- Gagnef

 11. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gagnef.- Gagnef

 12. Psykiatrisjuksköterska, Öppenvårdspsyk Gagnef- Gagnef

 13. Personlig Assistent - Gagnef, Ref 627- Gagnef

 14. Förstelärare- Gagnef

 15. Vaktmästare/fastighetsskötare- Gagnef

 16. Drifttekniker- Gagnef

 17. Lärare alt speciallärare- Gagnef

 18. Gatuingenjör- Gagnef

 19. HR-handläggare- Gagnef

 20. Sjuksköterska- Gagnef

 21. Medicinsk sekreterare tv 80% Öppenvårdspsykiatrin Gagnef- Gagnef

 22. Forsknings ST-tjänster i Allmänmedicin Vårdcentral Gagnef- Gagnef

 23. Modersmålslärare i finska- Gagnef

 24. Fritidspedagog- Gagnef

 25. Fritidspedagog, Djurås- Gagnef

 26. Modermålslärare- Gagnef

 27. Förskollärare- Gagnef

 28. Församlingspedagog- Gagnef

 29. Kyrkogårdsföreståndare- Gagnef

 30. Säljare Region Gagnef- Gagnef

 31. Skoladministratör- Gagnef

 32. Lärare Ma/No, Djuråsskolan- Gagnef

 33. FÖRESTÅNDARE till HVB för ensamkommande barn- Gagnef

 34. Ekonom- Gagnef

 35. Kantor- Gagnef

 36. Extrajobb lager Gagnef- Gagnef

 37. Sjuksköterska 65% till nattpatrullen- Gagnef

 38. Rektor- Gagnef

 39. Sjusksköterskor timvik, semvik- Gagnef

 40. Lärare Ma/No, Djuråsskolan- Gagnef


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gagnef
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Gagnef kommun sökes. Vi håller intervju onsdagen den 24 juli. 45 besök per månad ger 20 250 kr i lön. 450 kr per besök. Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 40 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför har en mängd olika funktioner och användningsområden. Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Sunne. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Företag: NORDIS AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gagnef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gagnef

Personlig Assistent - Gagnef, Ref 619
Vi behöver 2 personer som kan ge stöd och hjälp i vardagen till en man, som har funktionshinder och är rullstolsburen. Du kommer att hjälpa honom med de fysiska sysslor som han inte själv kan utföra i och utanför hemmet. Arbetet kräver att du är lyhörd för personens önskemål och behov samt engagerad, positiv och framför allt inkännande och kan anpassa dig i arbetet efter hans dagsform. Arbetstiden är dagtid och kvällstid. 2 tjänster på ca 42%. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: KOMPIS UTVECKLINGS AB
Ort: Gagnef
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Gagnef, Ref 619 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Gagnef, Ref 619

Transportansvarig Gagnef
Clockwork Bemanning och Rekrytering AB Om oss Clockwork är det nya bemannings och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Vi vet att det är människorna som gör skillnad. Därför lägger vi stor vikt vid arbetsglädje och att ha erfarna och engagerade medarbetare. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter består av att sköta transportbokningar, dessutom deltar du i det dagliga arbetet på avdelningen. Du är en del av ett litet team som leder och fördelar arbetet. Vi ser att du har god datorvana då du ska arbeta i företagets orderhanteringssystem. Det är meriterande om du har truckkort. Har du någon erfarenhet ifrån logistikarbete eller/transport sedan tidigare så ser vi också det som meriterande. Din profil Din omgivning uppfattar dig som en positiv och engagerad medarbetare. Då det är högt arbetstempo ska du klara av att hantera stressiga situationer. Du är en person med god arbetsmoral som tar sitt ansvar. Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos en av våra kunder. En roll som ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Anställningsform: Visstid 6 månader, med goda möjligheter till anställning hos kund. Start på uppdraget: Början augusti. Sista ansökningsdag 2013-07-25.
Företag: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Leksand
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Transportansvarig Gagnef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Transportansvarig Gagnef

Psykiatrisjuksköterska, Öppenvårdspsyk Gagnef
Vi söker dig som är intresserad av öppenvårdspsykiatriskt arbete i en annorlunda och spännande form som innebär nära samarbete med primärvården. Vi är ett team om tre psykiatrisjuksköterskor, fyra psykologer, en konsultpsykiater, en sekreterare och en allmänläkare som är enhetschef. Vi arbetar i ett nära samarbete med primärvården på Gagnefs vårdcentral där det psykiatriska öppenvårdsteamet är placerat. Gagnefsmodellen för öppenvårdspsykiatri rekommenderas nationellt av Socialstyrelsen utifrån våra goda erfarenheter. Vi kan erbjuda dig arbete i ett välfungerande team med varierande arbetsuppgifter, frihet att självständigt planera dina patientkontakter samt en unik möjlighet att testa på primärvårdsintegrerad psykiatri. Vi har både kognitiv beteendeterapeutisk och dynamisk inriktning bland våra medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består av omvårdnads-och rehabiliteringsinsatser till vuxna personer med behov av psykiatrisk specialistvård. I dina arbetsuppgifter ingår stödjande samtal, samtalsbehandling, medicinhantering, ansvar för Litium och Leponexbeh och ADHD-medicinering, nätverksarbete och sedvanliga uppgifter på en psykiatrisk mottagning. Vi eftersträvar ett helhetsperspektiv på människan och samarbetar med vårdgrannar och samhällsaktörer för att skapa kontinuitet i vårdkedjan. Du förväntas delta i handledning och utbildning som berör anställningen. KVALIFIKATIONER Kvalifikationerna för anställningen är att du är legitimerad sjuksköterska och har specialistutbildning med inriktning mot psykiatrisk vård. Vi söker dig som har ett genuint intresse för psykiatri och du får gärna ha erfarenhet av mottagningsarbete. Hög grad av professionalism och personlig mognad anser vi vara viktiga egenskaper liksom flexibilitet och god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har vana av planering och samarbete med vårdgrannar. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Körkort erfordras.
Företag: Landstinget Dalarna, Psykiatriska öppenvårdsmottagningen, Gagnef
Ort: Gagnef
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatrisjuksköterska, Öppenvårdspsyk Gagnef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatrisjuksköterska, Öppenvårdspsyk Gagnef

Gatuingenjör
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun man trivs i. Gagnefs kommun söker Gatuingenjör till Samhällsbyggnadssektionen. I Gagnefs kommun arbetar ca 800 tillsvidareanställda medarbetare med Sveriges viktigast jobb, vi har ett tillåtande arbetsklimat och utmanande uppdrag framför oss. Att vara en attraktiv arbetsgivare är en självklarhet. Arbetsuppgifter Som Gatuingenjör med förvaltande ansvar svara du för kommunens vägar och gångvägar samt vägbelysning, kommunens bad och rastplatser. Utreder och beviljar parkeringstillstånd samt vägbidrag till vägföreningar,. Är projektledare vid vägentreprenader. Ansvarar för lokala trafikföreskrifter. Är kontakt person gentemot berörda myndigheter och andra kommuner vi samarbetar med. Hos oss får du omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter, utvecklingsmöjligheter och ett arbete i natursköna omgivningar. Kvalifikationer Ingenjörsutbildning från universitet- eller högskola, gärna med inriktning mot gatu o vägar, alternativt att du har motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbetsområdet och goda kunskaper i en kommuns uppdrag och verksamhet. Du har erfarenhet från upphandlingar enligt Lagen om offentlig upphandling. Eftersom arbetet innebär externa och interna kontakter måste du ha god samarbetsförmåga. Du har god förmåga att kommunicera både skriftligt och muntligt. Du tänker strategiskt, är strukturerad och har en problemlösande analysförmåga. Du är flexibel och noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B körkort är ett krav då resor förkommer i tjänsten. Välkommen med din ansökan. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Gagnefs Kommun
Ort: Gagnef
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Gatuingenjör jobb, Gatuingenjör Gagnef, Gatuingenjör Gagnefs Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gatuingenjör

1 Forsknings ST-läkartjänst i Allmänmedicin vid Gagnefs Vårdcentral
Gagnefs Vårdcentral är centralt belägen i Dalarna med pendlingsavstånd till Falun, Borlänge och Leksand. Kommunen har ca 10.000 invånare. Vårdcentralen ligger vackert belägen på platsen där Öster- och Västerdalälven flyter samman. Vi är Dalarnas enda. Forskningsvårdcentral och detta innebär att vi kan anställa ytterligare personal för att i större omfattning kunna varva sedvanligt allmänläkararbete inom primärvården med forskning. På Gagnefs vårdcentral arbetar för närvarande 7 distriktsläkare varav 2 har disputerat samt 1 forsknings-ST. ARBETSUPPGIFTER Vi utlyser nu en ST tjänst i allmänmedicin som dessutom har en forskningsdel i blocket. Blocken är 84 månader långa och innebär möjlighet att bli specialist i allmänmedicin samt uppnå vetenskaplig kompetens på minst licentiatnivå (minst halvvägs till disputation). KVALIFIKATIONER Vi förutsätter att sökande har intresse och lämplighet att bedriva forskning inom allmänmedicin. Även du som har påbörjat ett ST-block är välkommen med ansökan senast 2013-08-15.
Företag: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Gagnef
Ort: Gagnef
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga 1 Forsknings ST-läkartjänst i Allmänmedicin vid Gagnefs Vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1 Forsknings ST-läkartjänst i Allmänmedicin vid Gagnefs Vårdcentral

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gagnef.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Gagnefs kommun sökes. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 8 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Gagnef
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gagnef. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gagnef.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gagnef
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Gagnef kommun sökes. Vi håller intervju onsdagen den 14 augusti. 45 besök per månad ger 20 250 kr i lön. 450 kr per besök. Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 40 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför har en mängd olika funktioner och användningsområden. Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Sunne. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Företag: NORDIS AB
Ort: Gagnef
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gagnef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gagnef

Snickare
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun man trivs i. Som snickare i Gagnefs kommun arbetar du inom Samhällsbyggnadssektionen. Vi driver en framsynt verksamhet med fokus på utveckling. Vi arbetar nära och är måna om gott samarbete både inom och utanför organisationen. Vi söker nu en ny ansvarsfull kollega till vårt team som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet. Arbetsuppgifter: Som snickare i Gagnefs kommun kommer du att jobba med att underhålla både Gagnefs kommuns och Gagnefsbostäders fastighetsinnehav. Detta innebär att du kommer att ha daglig kontakt med både interna och externa hyresgäster. Då tjänsten ingår i ett team med övriga fastighetsskötare ingår jourtjänstgöring, i nuläget ungefär var åttonde vecka. Gagnefs kommun har precis investerat i ett nytt IT-baserat felanmälningssystem, vilket innebär att du får dina arbetsordrar direkt till telefonen. Kunskaper: Du har yrkesbevis som snickare Du har B körkort Du talar och skriver Svenska flytande Erfarenheter och Arbetssätt: Du har gedigen erfarenhet av att arbeta som snickare Du planerar ditt arbete med utgångspunkt från kunden. Du har IT-vana och kunskap Du är villig att utvecklas och arbeta med växlande uppgifter Viss erfarenhet av att ha arbetat med VVS är meriterande likaså tidigare arbete inom kommunal verksamhet Färdigheter och Egenskaper: Det är viktigt att du är en serviceinriktad, social person med god kommunikationsförmåga. Utifrån att det ibland inträffar akuta uppdrag, kan arbetsdagarna snabbt behöva planeras om, vilket innebär att ett flexibelt förhållningssätt och snabb omställningsförmåga är en förutsättning. Du samarbetar och har samtidigt en förmåga att arbeta självständigt. Besök gärna kommunens hemsida; www.gagnef.se för mer information. Välkommen med din ansökan. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Gagnefs Kommun
Ort: Gagnef
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare jobb, Snickare Gagnef, Snickare Gagnefs Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gagnef.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Gagnefs kommun sökes. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 29 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Gagnef
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gagnef. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gagnef.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gagnef.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Gagnefs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Västerås). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 19 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.com
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Gagnef
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gagnef. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gagnef.

Psykiatrisjuksköterska, Öppenvårdspsyk Gagnef
Vi söker dig som är intresserad av öppenvårdspsykiatriskt arbete i en annorlunda och spännande form som innebär nära samarbete med primärvården. Vi är ett team om tre psykiatrisjuksköterskor, fyra psykologer, en konsultpsykiater, en sekreterare och en allmänläkare som är enhetschef. Vi arbetar i ett nära samarbete med primärvården på Gagnefs vårdcentral där det psykiatriska öppenvårdsteamet är placerat. Gagnefsmodellen för öppenvårdspsykiatri rekommenderas nationellt av Socialstyrelsen utifrån våra goda erfarenheter. Vi kan erbjuda dig arbete i ett välfungerande team med varierande arbetsuppgifter, frihet att självständigt planera dina patientkontakter samt en unik möjlighet att testa på primärvårdsintegrerad psykiatri. Vi har både kognitiv beteendeterapeutisk och dynamisk inriktning bland våra medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består av omvårdnads-och rehabiliteringsinsatser till vuxna personer med behov av psykiatrisk specialistvård. I dina arbetsuppgifter ingår stödjande samtal, samtalsbehandling, medicinhantering, ansvar för Litium och Leponexbeh och ADHD-medicinering, nätverksarbete och sedvanliga uppgifter på en psykiatrisk mottagning. Vi eftersträvar ett helhetsperspektiv på människan och samarbetar med vårdgrannar och samhällsaktörer för att skapa kontinuitet i vårdkedjan. Du förväntas delta i handledning och utbildning som berör anställningen. KVALIFIKATIONER Kvalifikationerna för anställningen är att du är legitimerad sjuksköterska och har specialistutbildning med inriktning mot psykiatrisk vård. Vi söker dig som har ett genuint intresse för psykiatri och du får gärna ha erfarenhet av mottagningsarbete. Hög grad av professionalism och personlig mognad anser vi vara viktiga egenskaper liksom flexibilitet och god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har vana av planering och samarbete med vårdgrannar. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Körkort erfordras.
Företag: Landstinget Dalarna, Psykiatriska öppenvårdsmottagningen, Gagnef
Ort: Gagnef
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatrisjuksköterska, Öppenvårdspsyk Gagnef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatrisjuksköterska, Öppenvårdspsyk Gagnef

Personlig Assistent - Gagnef, Ref 627
En kvinna med fysiskt funktionshinder behöver hjälp och stöd i sin vardag. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande och helt beroende på hur dagens möjligheter ser ut. Dina dagliga arbetsuppgifter som assistent är att hjälpa till med hemmets alla uppgifter samt vara med på aktiviteter inne som utomhus. Ett arbete som personlig assistent kräver stor flexibilitet samt tålamod. 2 tjänster på 60-80% med arbetstid i dagsläge varannan lördag eller söndag. Tillträde: omgående För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: KOMPIS UTVECKLINGS AB
Ort: Gagnef
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Gagnef, Ref 627 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Gagnef, Ref 627

Förstelärare
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i. Gagnefs kommun söker dig som vill arbeta som förstelärare inom Särskolan. Som förstelärare kommer du att ha undervisning på och utveckling av särskolan Skeppet. Handledning och fortbildning av verksamhetens personal. Din placering blir särskolan Skeppet, Mockfjärdsskolan, men du kommer att ha kommunövergripande samordningsansvar för grundsärskoleinskrivna elever samt kontakt med gymnasiesärskolan. Du kommer även att ha en arbetsledande funktion och ingå i skolans ledningsgrupp. Villkor för förstelärartjänst: Skall genom dokumentation redovisa minst 4 års väl vitsordat arbete med undervisning inom ramen för en eller flera anställningar inom skolväsendet. Har visat särskild god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och ett starkt intresse för att utveckla undervisningen. Av huvudmannen bedöms som särskilt kvalificerad för undervisning och uppgifter som hör till undervisning. Rekryteringsprocessen sker löpande. Intervjuer av tjänster kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut. Körkort klass -B---.
Företag: Gagnefs kommun
Ort: Gagnef
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Förstelärare jobb, Förstelärare Gagnef, Förstelärare Gagnefs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förstelärare

Vaktmästare/fastighetsskötare
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i. Organisation: Som vaktmästare i Gagnef Kommun arbetar du inom samhällsbyggnadssektionen. Vi driver en framsynt verksamhet med fokus på utveckling. Vi arbetar nära och är måna om gott samarbete både inom och utom organisationen. Vi säker nu, pga pensionsavgång, en ansvarsfull kollega till vårt team på fastighetsavdelningen som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta självständigt med alla förekommnade fastighetsskötarsysslor med tonvikt på den löpande driften av inom området belägna bostäder, skolor, förskolor och övriga verksamhetslokaler. Arbetet innebär mycket kontakter med våra bostads-och lokalhyresgäster.Du är självgående, strukturerad, ansvarstagande och inser vikten av god kommunikation. Arbetet ställer vidare sinne för ordning och reda och ett genuint intresse för människor. Vi värderar särskilt din förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Tjänsten ingår i ett team med övriga vaktmästare/fastighetsskötare, varför jourtjänstgöring ingår, i nuläget ungefär var åttonde vecka. Vi har precis investerat i ett nytt IT-baserat felanmälningssystem, vilket innebär att du får dina arbetsordrar direkt i telefonen. Din bakgrund och erfarenheter: Du bör ha erfarenhet av fastighetsskötsel och fastighetsservice Du skall ha goda kunskaper om tekniska installationer Driftteknisk utbildning inom VVS,el och styr & regler är meriterande Du innehar med fördel Fastighetsskötarutbildning Du skall ha administrativ förmåga och datorvana Erfarenhet av it-systemet Remotex är meriterande Övrig information: Tillträde snarast efter överenskommelse Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas I anställningen ingår beredskap Körkort klass -B---.
Företag: Gagnefs kommun
Ort: Gagnef
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare/fastighetsskötare jobb, Vaktmästare/fastighetsskötare Gagnef, Vaktmästare/fastighetsskötare Gagnefs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare/fastighetsskötare

Drifttekniker
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i. Organisation: Som drifttekniker i Gagnef Kommun arbetar du inom Samhällsbyggnadssektionen/ Fastighetsavdelningen. Vi driver en framsynt verksamhet med fokus på utveckling. Vi arbetar nära och är måna om gott samarbete både inom och utom organisationen. Vi söker en ansvarsfull kollega till vårt team på fastighetsavdelningen, som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet. Fastighetsavdelningen ansvarar för kommunens samlade lokalförsörjning och arbetar med frågor som rör drift, förvaltning och underhåll av såväl kommunens fastigheter som Gagnefbostäder ABs lägenhetsbestånd. Kommunens fastighetsbeståndet är ca 68 000 m² och omfattar bl.a. skolor, förskolor, idrottshallar, gruppbostäder, servicehus, bibliotek och kommersiella lokaler. Gagnefbostäder AB har 370 hyreslägenheter. Arbetsuppgifter: Vi letar efter en person med bred kompetens inom driftområdet. Som drifttekniker kommer du att arbeta med våra el -, värme-, ventilations-,och brand- och inbrottslarmsanläggningar. Arbetet innefattar bl.a. driftoptimering, energiuppföljning, hantering av inomhusklimatfrågor samt SBA arbete. Arbetet innebär mycket kontakter med våra bostads-och lokalhyresgäster, varför det är av stor vikt att du är öppen, utåtriktad och engagerad. Du är självgående, strukturerad, ansvarstagande och inser vikten av god kommunikation. Arbetet ställer vidare sinne för ordning och reda och ett genuint intresse för människor. Vi värderar särskilt din förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med kollegor. Tjänsten ingår i ett team med våra vaktmästare/fastighetsskötare, där jourtjänstgöring ingår, i nuläget ungefär var åttonde vecka. Vi har precis investerat i ett nytt IT-baserat felanmälningssystem, vilket innebär att du får dina arbetsordrar direkt i telefonen. Din bakgrund och erfarenheter: Personen vi söker skall praktisk erfarenhet och dokumenterat goda kunskaper om värmesystem, styr -och reglerutrustning, datoriserad driftövervakning samt fastighetsskötsel i stort. Meriterande är kunskap och erfarenhet av brand -och inbrottslarmsanläggningar och Systematisk Brandskyddsarbete. Övrigt Tillsvidareanställning- provanställning 6 månader kommer ev att tillämpas Beredskap ingår i anställningen Anställningen tillträdes snarast efter överenskommelse Körkort klass -B---.
Företag: Gagnefs kommun
Ort: Gagnef
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker jobb, Drifttekniker Gagnef, Drifttekniker Gagnefs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker

Lärare alt speciallärare
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i. Gagnefs kommun söker lärare alt speciallärare till Djurmo skola för undervisning i år 1-6. Djurmoskolan är en F-6 skola med tillhörande fritidshem. I Gagnef arbetar vi efter vår vision ?Vi ska ha K.U.L i skolan? vilket innebär skolor med Kvalitet som ständigt Utvecklas med Ledare som vill och vågar. Skolan i vår kommun ska vara en plats för utveckling och lärande. Eleverna ska lämna skolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet ska präglas av föredöme, personlig omtanke och skapa inspiration och motivation. Vill du vara med att skapa detta, är det dig vi söker. Gagnefs kommun satsar på utveckling inom IT och lärande, kommunen ska bedriva undervisning och pedagogisk verksamhet på sätt som motiverar, engagerar och ökar delaktigheten för samtliga elever. Samtliga lärare har en egen dator och klassrummen är utrustade med projektorer. Eleverna i åk 6 har tillgång till en egen lärplatta som de har med sig till åk 9. Till eleverna i de lägre åldrarna finns det även ett antal lärplattor. Gagnefs kommun har en väl fungerande och utarbetad plan för introduktionsperioden avseende nyexaminerade lärare. Arbetsuppgifter: Förutom undervisning ska du skapa förutsättningar så att eleven känner nyfikenhet och lust att lära, att vara kreativ, inspirerande och nytänkande är en tillgång, du ansvarar också för att skapa förtroendefullt samarbete med eleven och dennes föräldrar samt att du tillsammans med kollegor arbetar med utveckling av arbetslaget. Specialläraruppdrag kan komma att ingå i tjänsten. Kvalifikationer: Vi söker dig som är behörig lärare 1-7 alt tidigare lärare. Speciallärarutbildning är meriterande. Du har bra samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten, du är en god ledare med personlig mognad samt att du givetvis är flexibel. Före anställning ska examensbevis/studieintyg och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Gagnefs kommun
Ort: Gagnef
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare alt speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare alt speciallärare

Gatuingenjör
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i. Arbetsplatsen: Gagnefs kommun söker nu en kunnig och engagnerad Gatuingenjör som delar kommunens värdegrund. Gatuingenjören ingår i teamet på Samhällsbyggnadssektionen. I Gagnefs kommun arbetar ca 800 tillsvidareanställda medarbetare med Sveriges viktigast jobb, vi har ett tillåtande arbetsklimat och utmanande uppdrag framför oss. Att vara en attraktiv arbetsgivare är en självklarhet. Arbetsuppgifter: Som Gatuingenjör har du förvaltande ansvar för kommunens vägar, gångvägar och vägbelysning. Inom ansvaret finns även kommunens grönytor, bad och rastplatser. Gatuingenjören är projektledare vid vägentreprenader (vägbyggnad + skötsel) och ansvarar för vägbidrag till vägföreningar inom kommunen. Ansvarar för lokala trafikföreskrifter samt utreder och beviljar parkeringstillstånd. Fungerar som kontaktperson gentemot berörda myndigheter och andra kommuner vi samarbetar med. Gatuingenjören har ett nära samarbete med vägföreningarna inom kommunen och bidrar med expertkunskap inom området. Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete. Här får du möjlighet att arbeta som generalist i ett stabilt team. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter och ett arbete i natursköna omgivningar. Möjlighet till mentorskap i anställningen finns om erfordelig grundkompetens finns men erfarenhet saknas. Kvalifikationer: Ingenjörsutbildning från universitet- eller högskola med inriktning mot gata, väg & vatten, alternativt att du har motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Kunskap om upphandlingar enligt Lagen om offentlig upphandling är meriterande. Eftersom arbetet innebär externa och interna kontakter måste du ha god samarbetsförmåga. Du har god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska. Andra språkkunskaper är meriterande. Du tänker strategiskt, är strukturerad och har en problemlösande analysförmåga. Du är flexibel och noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort klass -B---.
Företag: Gagnefs kommun
Ort: Gagnef
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Gatuingenjör jobb, Gatuingenjör Gagnef, Gatuingenjör Gagnefs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gatuingenjör

HR-handläggare
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i. Arbetsplatsen: Gagnefs kommun söker en kunnig och engagerad HR-handläggare som delar kommunens värdegrund. Personalavdelningen omfattar HR och löneverksamhet och ingår i kommunstyrelsens förvaltningsstab. I Gagnefs kommun arbetar ca 800 tillsvidareanställda medarbetare med Sveriges viktigast jobb. Vi har ett tillåtande arbetsklimat och stora utmanande uppdrag framför oss. Att vara en attraktiv arbetsgivare är en självklarhet. Arbetsuppgifter: Som HR-handläggare stödjer du kommunens chefer och arbetsledare med råd och stöd inom hela personalområdet. Du arbetar både strategiskt och operativt utifrån ett konsultativt förhållningssätt. Arbetsområdet är mycket brett och innefattar allt från tolkning av avtal och arbetsrätt, lönefrågor, rehabilitering, arbetsmiljö till att hålla interna utbildningar inom HR området. Kvalifikationer: Du har högskoleutbildning inom HR-området eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Vi ser gärna att du har erfarenhet och har arbetat med HR-frågor tidigare. Du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och har datafärdigheter relevanta för befattningen. Vi söker dig som: Kan arbeta konsultativt Kan driva strategiska frågor och samtidigt hantera det operativa arbetet Har god analytisk förmåga Har samarbetsförmåga och empati Arbetar självgående Är serviceinriktad Har personlig mognad och hög integritet Förstår de kulturella koderna och har ett gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Gagnefs kommun
Ort: Gagnef
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga HR-handläggare jobb, HR-handläggare Gagnef, HR-handläggare Gagnefs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR-handläggare

Sjuksköterska
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i. Arbetsuppgifter: Sjuksköterska inom kommunens särskilda boenden med huvudansvar för Tjärnsjögården och viss del av LSS-verksamheten ansvarar du för de medicinska insatserna, dokumentation av omvårdnaden samt handledning och utbildning till övrig personal. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning till äldre sjuksköterska eller distriktssköterska eller annan kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska kunna arbeta självständigt samtidigt som det är viktigt att du kan samarbeta i team och vara flexibel och initiativrik. Förskrivningsrätt är meriterande. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Körkort klass -B---.
Företag: Gagnefs kommun
Ort: Gagnef
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Gagnef, Sjuksköterska Gagnefs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Medicinsk sekreterare tv 80% Öppenvårdspsykiatrin Gagnef
ARBETSUPPGIFTER Att arbeta som läkaresekreterare hos oss ger Dig en stor möjlighet till ett självständigt och omväxlande arbete. Dina sekreteraruppgifter består bl a av dokumentation och administrativ service, systemadministration och att sammanställa och utveckla vår verksamhetsstatistik, inneha kassaansvar, hantera fakturor, ansvara för telefoni / IT m.m. Vårt journalsystem är Take Care. Det psykiatriska teamet består av 4 psykologer, 3 psykiatrisjuksköterskor , arbetsterapeut, psykiater och en distriktsläkare som enhetschef. I arbetet hos oss jobbar Du i nära samarbete med hela psykiatriska teamet samt vårdcentralens sekreterare. KVALIFIKATIONER Utbildning i medicinsk dokumentation eller likvärdig utbildning. Då Du som sekreterare är enhetens ansikte utåt och den som våra patienter vänder sig till, lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper som bidrar till öppenhet och ett gott bemötande.
Företag: Landstinget Dalarna, VUXENPSYKIATRI DALARNA
Ort: Gagnef
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare tv 80% Öppenvårdspsykiatrin Gagnef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare tv 80% Öppenvårdspsykiatrin Gagnef

Forsknings ST-tjänster i Allmänmedicin Vårdcentral Gagnef
Gagnefs Vårdcentral är centralt belägen i Dalarna med pendlingsavstånd till Falun, Borlänge och Leksand. Kommunen har ca 10.000 invånare. Vårdcentralen ligger vackert belägen på platsen där Öster- och Västerdalälven flyter samman. Vi är Dalarnas enda forskningsvårdcentral och detta innebär att vi kan anställa ytterligare personal för att i större omfattning kunna varva sedvanligt allmänläkararbete inom primärvården med forskning. På Gagnefs vårdcentral arbetar för närvarande 7 distriktsläkare varav 2 har disputerat samt 2 forsknings-ST och 5 ST-läkare. Kom gärna och se hur vi har det, vilka vi är och hur vi arbetar, Ring eller skriv så berättar vi mera. ARBETSUPPGIFTER Vi utlyser nu en ST tjänst i allmänmedicin som dessutom har en forskningsdel i blocket. Blocken är 84 månader långa och innebär möjlighet att bli specialist i allmänmedicin samt uppnå vetenskaplig kompetens på minst licentiatnivå (minst halvvägs till disputation). KVALIFIKATIONER Vi förutsätter att sökande har intresse och lämplighet att bedriva forskning inom allmänmedicin. Även du som har påbörjat ett ST-block är välkommen med ansökan.
Företag: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Gagnef
Ort: Gagnef
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Forsknings ST-tjänster i Allmänmedicin Vårdcentral Gagnef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Forsknings ST-tjänster i Allmänmedicin Vårdcentral Gagnef

Modersmålslärare i finska
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i. För undervisning i modersmål och studiehandledning, främst till elever i grundskolan. Som modersmålslärare arbetar du självständigt och har uppdrag på flera skolor i kommunen. I Gagnef arbetar vi efter vår vision ?Vi ska ha K.U.L i skolan? vilket innebär skolor med Kvalitet som ständigt Utvecklas med Ledare som vill och vågar. Skolan i vår kommun ska vara en plats för utveckling och lärande. Eleverna ska lämna skolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet ska präglas av föredöme, personlig omtanke och skapa inspiration och motivation. Vill du vara med att skapa detta, är det dig vi söker. Gagnefs kommun satsar på utveckling inom IT och lärande, kommunen ska bedriva undervisning och pedagogisk verksamhet på sätt som motiverar, engagerar och ökar delaktigheten för samtliga elever. Samtliga lärare har en egen dator och klassrummen är utrustade med projektorer. Eleverna i åk 6 har tillgång till en egen lärplatta som de har med sig till åk 9. Till eleverna i de lägre åldrarna finns det även ett antal lärplattor. Resor ingår i tjänsten, körkort är ett krav. Kompetens Vi söker dig som är behörig lärare alternativ har annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Du behärskar finska och svenska språket flytande i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har bra samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten, du är en god ledare med personlig mognad samt att du givetvis är flexibel. Arbetstid/varaktighet 50% tillsvidareanställning kan komma att utökas, tillträde 2014-01-07 eller enligt överenskommelse. För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lag om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. http://www.polisen.se/sv/Service/Blanketter/Registerutdrag/ Körkort klass -B---.
Företag: Gagnefs kommun
Ort: Gagnef
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i finska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i finska

Fritidspedagog
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i. Barnantalet ökar och vi behöver därför utöka bemanningen på vårt fritidshem. Djurmo skola är en F-6 skola. Skolan är belägen i ett trivsamt bostadsområde med närhet till naturen vilket innebär bra förutsättningar för utomhuspedagogik. Vår vision är ?Vi ska ha K.U.L i skolan? vilket innebär skolor med Kvalitet som ständigt Utvecklas med Ledare som vill och vågar. Skolan i vår kommunen ska vara en plats för utveckling och lärande. Eleverna ska lämna skolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet ska präglas av föredöme, personlig omtanke och skapa inspiration och motivation. Vill du vara med att skapa detta, är det dig vi söker. Arbetsuppgifter: Tjänsten kommer i huvudsak att vara placerade på fritidshemmet men samarbete mellan skolan och fritids är viktigt så att varje kompetens nyttjas på bästa sätt för att komma eleverna tillgodo. Vi söker dig som kan skapa förutsättningar så att barnet/eleven känner nyfikenhet och lust att lära. Att vara kreativ, inspirerande och nytänkande är en tillgång. Du ansvarar också för att skapa förtroendefullt samarbete med barnet/eleven och dennes föräldrar. Du har vilja att arbeta i arbetslag samt ambitionen att tillsammans med övrig personal utveckla verksamheten utifrån målen för fritidsverksamheten. Kvalifikationer: Vi söker dig som är fritidspedagog alt tidigare lärare med behörighet att arbeta i förskola och fritidshem. Du har bra samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten, du är en god ledare med personlig mognad samt att du givetvis är flexibel. Före anställning ska examensbevis/studieintyg och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Gagnefs kommun
Ort: Gagnef
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Gagnef, Fritidspedagog Gagnefs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Fritidspedagog, Djurås
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i. Djurås skola är en F-9 skola. Skolan är belägen i centralt i Djurås med närhet till naturen vilket innebär bra förutsättningar för utomhus pedagogik. Vår vision är ?Vi ska ha K.U.L i skolan? vilket innebär skolor med Kvalitet som ständigt Utvecklas med Ledare som vill och vågar. Skolan i vår kommunen ska vara en plats för utveckling och lärande. Eleverna ska lämna skolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet ska präglas av föredöme, personlig omtanke och skapa inspiration och motivation. Vill du vara med att skapa detta, är det dig vi söker. Arbetsuppgifter: Tjänsten kommer i huvudsak att vara placerade på fritidshemmet men samarbete mellan skolan och fritids är viktigt så att varje kompetens nyttjas på bästa sätt för att komma eleverna tillgodo. Vi söker dig som kan skapa förutsättningar så att barnet/eleven känner nyfikenhet och lust att lära, att vara kreativ, inspirerande och nytänkande är en tillgång, du ansvarar också för att skapa förtroendefullt samarbete med barnet/eleven och dennes föräldrar. Du har vilja att arbeta i arbetslag samt ambitionen att tillsammans med övrig personal utveckla verksamheten utifrån målen för fritidsverksamheten. Kvalifikationer: Vi söker dig som är fritidspedagog alt tidigare lärare med behörighet att arbeta i förskola och fritidshem. Du har bra samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten, du är en god ledare med personlig mognad samt att du givetvis är flexibel. Före anställning ska examensbevis/studieintyg och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas. Arbetstids/varaktighet 75 % visstidsanställning perioden 2014-01-07 - 2014-06-19. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Gagnefs kommun
Ort: Gagnef
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog, Djurås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog, Djurås

Modermålslärare
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i. Modersmålslärare i Arabiska, Persiska och Engelska. För undervisning i modersmål och studiehandledning, främst till elever i grundskolan. Som modersmålslärare arbetar du självständigt och har uppdrag på flera skolor i kommunen. I Gagnef arbetar vi efter vår vision ?Vi ska ha K.U.L i skolan? vilket innebär skolor med Kvalitet som ständigt Utvecklas med Ledare som vill och vågar. Skolan i vår kommun ska vara en plats för utveckling och lärande. Eleverna ska lämna skolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet ska präglas av föredöme, personlig omtanke och skapa inspiration och motivation. Vill du vara med att skapa detta, är det dig vi söker. Gagnefs kommun satsar på utveckling inom IT och lärande, kommunen ska bedriva undervisning och pedagogisk verksamhet på sätt som motiverar, engagerar och ökar delaktigheten för samtliga elever. Samtliga lärare har en egen dator och klassrummen är utrustade med projektorer. Eleverna i åk 6 har tillgång till en egen lärplatta som de har med sig till åk 9. Till eleverna i de lägre åldrarna finns det även ett antal lärplattor. Resor kan ingå i tjänsten, körkort är ett krav. Kompetens Vi söker dig som flytande behärskar något av följande språk arabiska, persiska eller engelska i tal och skrift. Du ska även behärska svenska språket flytande i tal och skrift. Du är behörig lärare eller har annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har bra samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten, du är en god ledare med personlig mognad samt att du givetvis är flexibel. Arbetstid/varaktighet Visstidsanställning på timtid, tillträde 2014-01-07 eller enligt överenskommelse. Före anställning ska examensbevis/studieintyg och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Körkort klass -B---.
Företag: Gagnefs kommun
Ort: Gagnef
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Modermålslärare jobb, Modermålslärare Gagnef, Modermålslärare Gagnefs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modermålslärare

Förskollärare
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i. Till våra verksamheter inom Förskoleklass och förskolan. I förskolan arbetar vi efter vår vision ?Vi ska ha K.U.L i skolan? vilket innebär förskolor och skolor med Kvalitet som ständigt Utvecklas med Ledare som vill och vågar. Förskolan i vår kommun ska vara en plats för utveckling och lärande. Barnen ska lämna förskolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet ska präglas av föredöme, personlig omtanke och skapa inspiration och motivation. Vill du vara med att skapa detta, är det dig vi söker. Vi är inne i en spännande utvecklingsfas inom förskole- och skolverksamheten. I förskoleverksamheten finns pedagogiska handledare som tillsammans med specialpedagoger och personalen arbetar med den Goda Förskolan. Vi satsar på utveckling inom IT och lärande, och ska bedriva undervisning och pedagogisk verksamhet på sätt som motiverar, engagerar och ökar delaktigheten för samtliga barn. På varje avdelning finns tillgång till lärplatta och dator. Gagnefs kommun har en väl fungerande och utarbetad plan för introduktionsperioden avseende nyexaminerade förskollärare. Arbetsuppgifter: Som förskollärare ansvarar du för att tillsammans med arbetslaget genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet i enlighet med vår läroplan. All vår verksamheten utgår från barnens intressen och individuella behov i ett nära samarbete med hemmet. Som förskollärare i förskoleklass samverkar du med skolans pedagoger. Syftet med verksamheten i förskoleklass är att stimulera och utveckla elevers lärande och förbereda dem för fortsatt utbildning. Förskollärare i F-klass innebär även viss tjänstgöring i fritidsverksamheten. Kvalifikationer: Du har förskollärarutbildning eller tidigare lärare med behörighet att arbeta i förskolan och F-klass. Du har bra samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten, du är en god ledare med personlig mognad samt att du givetvis är flexibel. Vi ser gärna att du har erfarenhet från mentorskap. Du bör ha goda IT-kunskaper. Du får gärna ha goda kunskaper i engelska eftersom vi planerar att starta en förskola med engelskspråkig inriktning. Före anställning ska examensbevis/studieintyg och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas. Arbetstid/Varaktighet Vi söker ett antal tjänster heltid eller deltidsanställning, tillsvidare och visstidsanställningar. Tillträde 2014-01-07 eller enligt överenskommelse. Eftersom möjlighet finns till rotation bland personalen kan vi i dagsläget inte precisera arbetsställe. Ange i ansökan vilken tjänstgöring du i första hand är intresserad av. Tjänsterna inom F-klass är i Djurmo. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Gagnefs kommun
Ort: Gagnef
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Gagnef, Förskollärare Gagnefs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Församlingspedagog
Kort beskrivning av företaget: Gagnefs pastorat, som ligger i Dalarna, består av församlingarna i Gagnef, Mockfjärd och Dala-Floda. Av kommunens cirka 10 000 invånare är 8 300 medlemmar i Svenska kyrkan. Beskrivning av arbetsuppgifter: Som församlingspedagog i Gagnefs pastorat blir din uppgift att tillsammans med församlingsassistenter och präst skapa lärande miljöer för barn 0-18år. Din grundinställning är att alla har något att bidra med och alla har en möjlighet att utvecklas, även du. Arbetsuppgifter: - Tillsammans med pastoratets församlingsassistenter och präst planera församlingens pedagogiska arbete med barn 0-18 år. - Medverka i familjegudstjänstlivets planering och genomförande. - Medverka i distriktets dopuppföljningsarbete. - Medverka i att utveckla verksamhetens evenemang med julspel och påskvandring. - Skapa relationer med närliggande skolor, planera och genomföra skolkyrkoarbete, såsom riddarskola. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker Dig som: - är utbildad församlingspedagog, förskollärare eller liknande. - är förankrad i Svenska kyrkan. - vill möta, engagera och inspirera människor i församling och kyrka. - är en god pedagog. - har humor, öppenhet och är tillmötesgående. - vill arbeta utåtriktat. -har körkort och tillgång till egen bil.
Företag: Gagnefs kyrkliga samfällighet
Ort: Gagnef
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Församlingspedagog jobb, Församlingspedagog Gagnef, Församlingspedagog Gagnefs kyrkliga samfällighet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Församlingspedagog

Kyrkogårdsföreståndare
Kort beskrivning av företaget: Gagnefs pastorat består av församlingarna i Gagnef, Mockfjärd och Dala-Floda. Av kommunens cirka 10 000 invånare är 8 300 medlemmar i Svenska kyrkan. I pastoratet finns tre kyrkor och tre kyrkogårdar. Tre kyrko- och kyrkogårdsvaktmästare samt säsongsanställda håller våra kyrkor och kyrkogårdar i bästa skick. Beskrivning av arbetsuppgifter: Med kyrkoherden som ansvarig för den övergripande verksamheten, blir din uppgift att leda och följa upp löpande verksamhet, göra prioriteringar inom fastlagda ramar, svara för förvaltning och underhåll av kyrkogårdar och fastigheter, samt ha ansvar för kyrkogårdsförvaltningens personal. Du kommer även att ha kontakt med allmänheten när det gäller verksamheten på våra kyrkogårdar. Beskrivning av kvalifikationer: Nu söker vi dig som -Har kunskap och arbetslivserfarenhet inom park- och trädgård, gärna inom kyrkogårds- och fastighetsförvaltning. - Har erfarenhet av arbetsledning och personalansvar. -Är ekonomiskt utbildad och har erfarenhet av arbete med och uppföljning av budget -Har ett strukturerat arbetssätt vad gäller administration och organisation -Är flexibel, kreativ, social och har god initiativförmåga -Har körkort och tillgång till bil
Företag: Gagnefs kyrkliga samfällighet
Ort: Gagnef
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kyrkogårdsföreståndare jobb, Kyrkogårdsföreståndare Gagnef, Kyrkogårdsföreståndare Gagnefs kyrkliga samfällighet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kyrkogårdsföreståndare

Säljare Region Gagnef
FöretagsInvest AB är ett modernt och utvecklande företag inom reklam och marknadsföring. Vi ger bland annat ut ett affärsmagasin som är ett innehållsrikt magasin i fyrfärgstryck där företag kan läsa om företag och samtidigt annonsera om sina produkter och tjänster. Detta affärsmagasin skapar uppmärksamhet hos våra kunder och läsare. För att möta efterfrågan på marknaden söker vi säljare till region Gagnef Vi söker Dig som är kund och relationsorienterad, kan skapa ett bra klimat för affärer och inge förtroende. Du har mål och ser försäljning som en del av livet, d.v.s det skall vara kul att jobba och ha möjligheter till goda förtjänster. Vi söker både kvinnor och män, oavsett ålder, men med säljerfarenhet . Du skall ha egen bil o B-körkort. Du får ett eget distrikt. Vi erbjuder utbildning Vi erbjuder goda förtjänstmöjligheter i form av en garantilön plus provision samt statlig reseersättning och telefonersättning. I övrigt erbjuder vi ett utvecklande och självständigt arbete i ett framtidsföretag med utrymme för egna initiativ och flexibilitet. Välkommen med din ansökan via mail!
Företag: FÖRETAGSINVEST I ÅKERSBERGA AB
Ort: Gagnef
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Region Gagnef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Region Gagnef

Skoladministratör
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i. Gagnefs kommun, skolsektionen, söker skoladministratör med placering på Mockfjärdsskolan och Kyrkskolan. Du kommer att arbeta nära skolledningen men också ha mycket kontakt med skolans övriga personalgrupper, myndigheter och allmänhet. Arbetsuppgifter: Som skoladministratör kommer du att arbeta med personaladminstrativa uppgifter, exempelvis anställningsbeslut, tidrapporter, schema, viss vikarieanskaffning m m. Budget och ekonomi t ex kontering, uppföljning, avgifter m m. Ta fram underlag och rapportering av SCB statistik samt allmänna administrativa arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov. Kvalifikationer: Du har högre utbildning inom det administrativa området eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbetsområdet samt goda datakunskaper gärna vana från Office paket, Procapita, Aditro samt Schoolsoft. Vi söker dig som: - är flexibel - har analytisk förmåga - har bra samarbetsförmåga - arbetar självgående - är serviceinriktad - har personlig mognad och hög integritet Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetstid/Varaktighet 100 % tillsvidareanställning fördelning 60 % på Mockfjärdsskolan och 40 % på Kyrkskolan tillträde snarast enligt överenskommelse. Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Körkort klass -B---.
Företag: Gagnefs kommun
Ort: Gagnef
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Skoladministratör jobb, Skoladministratör Gagnef, Skoladministratör Gagnefs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skoladministratör

Lärare Ma/No, Djuråsskolan
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i. Gagnefs kommun söker lärare till Djuråsskolan för undervisning i år 7-9. Djuråsskolan är en F-9 skola med tillhörande fritidshem. Skolan är belägen centralt i Djurås med närhet till naturen. I Gagnef arbetar vi efter vår vision ?Vi ska ha K.U.L i skolan? vilket innebär skolor med Kvalitet som ständigt Utvecklas med Ledare som vill och vågar. Skolan i vår kommun ska vara en plats för utveckling och lärande. Eleverna ska lämna skolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet ska präglas av föredöme, personlig omtanke och skapa inspiration och motivation. Vill du vara med att skapa detta, är det dig vi söker. Gagnefs kommun satsar på utveckling inom IT och lärande, kommunen ska bedriva undervisning och pedagogisk verksamhet på sätt som motiverar, engagerar och ökar delaktigheten för samtliga elever. Samtliga lärare har en egen dator och klassrummen är utrustade med projektorer. Eleverna i åk 6 har tillgång till en egen lärplatta som de har med sig till åk 9. Till eleverna i de lägre åldrarna finns det även ett antal lärplattor. Gagnefs kommun har en väl fungerande och utarbetad plan för introduktionsperioden avseende nyexaminerade lärare. Arbetsuppgifter: Som lärare ansvara du för att skapa en positiv och kreativ lärmilö så att eleven känner nyfikenhet och lust att lära. Du bidrar till, att tillsammans med kollegor skapa en helhet kring eleven, både när det gäller studierna som i elevhälsoarbetet. I uppdraget ingår mentorskap, i vilket du har ett speciellt ansvar för att följa upp och stödja de enskilda elevernas utveckling i nära samarbete med föräldrarna. Kvalifikationer: Vi söker dig som har lärarexamen 4-9 alt senare lärare med ämneskompetens Ma/No. Du har bra samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten, du är en god ledare med personlig mognad samt att du givetvis är flexibel. Vi ser gärna att du har erfarenhet från mentorskap. Du bör ha goda IT-kunskaper. Före anställning ska examensbevis/studieintyg och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas. Arbetstid/Varaktighet 100% visstidsanställning perioden 2014-01-07 ? 2014-06-19. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Gagnefs kommun
Ort: Gagnef
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No, Djuråsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No, Djuråsskolan

FÖRESTÅNDARE till HVB för ensamkommande barn
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i. Gagnefs kommun kommer från augusti 2014 att i egen regi överta driften av ett hem för ensamkommande barn. Hemmet har idag 10 platser men kommer att utökas. Du kommer att tillsammans med din närmaste chef bygga upp verksamheten till ett väl fungerande HVB för ensamkommande barn. Arbetsuppgifter: Din uppgift kommer att vara att leda och utveckla en verksamhet som på bästa sätt skall tillgodose de ensamkommande barnens/ungdomarnas behov. Målet med verksamheten är att erbjuda en trygg och väl fungerande miljö med ett bemötande som präglas av respekt och värme. Inledningsvis kommer detta att fokuseras på att bygga upp ett professionellt HVB med tydliga rutiner och att rekrytera rätt kompetens till verksamheten. Du kommer att ha verksamhets-, personal och budgetansvar för boendet. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära delaktighet i samordnadet av insatserna från övriga aktörer i mottagandet tex. socialtjänst, gode män, skolan, information till allmänheten, föreningsliv. Kunskaper: Vi söker dig som är socionom eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömmer likvärdig. Du har goda kunskaper om de lagrum som styr verksamheten samt kunskap i att arbeta med personer som befinner sig i kris. Erfarenheter: Du har erfarenhet av att arbeta som ledare, gärna med arbetsledande befattning inom HVB. Du har god kännedom om målgruppen och har förståelse av hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra. Färdigheter: Du har god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska. Andra språkkunskaper är meriterande. Du har förmåga att fatta och förmedla beslut i verksamheten på ett sätt som präglas av samverkan och delaktighet och leder utvecklingen framåt. Du har förmåga att omvandla och lära ut dina teoretiska kunskaper i praktisk handling. Egenskaper: Som ledare tror vi att du har självinsikt och är trygg i dig själv. Att du har förmåga att tillföra entusiasm, energi och kan skapa delaktighet och samsyn kring verksamheten. Vi tror också att du arbetar målinriktat och vill åstadkomma resultat och att du gör det tillsammans med medarbetare, kollegor och arbetsledning. Du har förmågan att se verksamheten i ett helhetsperspektiv. Tjänsten: Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse. Besök gärna kommunens hemsida för mer information. www.gagnef.se Till annonsplatsförsäljare och rekryteringsföretag: Gagnefs kommun undanber alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler. Körkort klass -B---.
Företag: Gagnefs kommun
Ort: Gagnef
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRESTÅNDARE till HVB för ensamkommande barn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRESTÅNDARE till HVB för ensamkommande barn

Ekonom
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i. På ekonomikontoret i Gagnefs kommun är vi 7 medarbetare som ansvarar för ekonomiadministration och ekonomistyrning i kommunen. Vi är en liten enhet, där alla medarbetare har fler ansvarsområden och därmed varierande uppgifter.Det är viktigt att alla på vår arbetsplats är med och bidrar med avstamp i kommunens gemensamma värdegrund och förhållningssätt. Vi söker en medarbetare som inledningsvis kommer att arbeta mycket med kommunens leverantörsfakturor. Den som anställs på tjänsten kommer i ett senare skede att få ytterligare arbetsuppgifter, antingen som verksamhetsekonom eller utredningsuppdrag inom ekonomikontoret. Även andra ekonomiadministrativa uppgifter kan förekomma. Vi ser tjänsten som en utmaning för dig som är relativt nyutbildad högskoleekonom som söker erfarenhet inom ekonomiområdet och är beredd att växa med växande och växlande arbetsuppgifter. Det kan även passa bra för en erfaren gymnasieekonom som är van att arbeta självständigt. Tjänstens arbetsuppgifter: Idag scannas merparten av kommunens leverantörsfakturor. Som första uppdrag arbetar du i ett projekt med att införa extern fakturascanning samt övergång till att öka andelen e-fakturor. Inledningsvis i projektet kommer du att ansvara för den scanning som måste utföras internt. I tjänsten ligger att ha ansvar för och utveckla arbetet med vår leverantörsfakturahantering och vårt system för detsamma. Målsättningen är att i största möjliga grad förenkla och automatisera fakturahanteringsprocessen. När fakturascanningen är överflyttad till extern utförare kommer ditt arbetsuppdrag att förändras utifrån enhetens behov av arbetsuppgifter. Din utveckling, förmåga och kompetensprofil ligger till grund för utvecklingen av nya arbetsuppgifter. Kunskaper: Du har ekonomisk utbildning på högskolenivå eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig Du har datakunskaper som är relevanta för befattningen Erfarenheter: Du har praktisk erfarenhet av bokföring i ett IT-baserat system. Tidigare arbete med leverantörsfakturahantering är meriterande Färdigheter och Egenskaper: Du värdesätter gott samarbete och är en god lagspelare samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du är duktig på och har en vana av att själv organisera och strukturera ditt eget arbete Du är villig att utvecklas i din yrkesroll med växande arbetsuppgifter Du har en god kommunikativ förmåga och kan dela med dig av dina kunskaper till övriga inom organisationen på ett pedagogiskt sätt och kan utrycka dig väl i tal och skrift på svenska Tjänsten är en tillsvidareanställning - provanställning kan komma att tillämpas. Anställning snarast efter överenskommelse. Besök gärna kommunens hemsida; www.gagnef.se för mer information. Information till rekryteringsföretag och annonsplatsförsäljare; Gagnefs kommun undanber alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler.
Företag: Gagnefs kommun
Ort: Gagnef
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom jobb, Ekonom Gagnef, Ekonom Gagnefs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom

Kantor
Gagnefs pastorat består av församlingarna i Gagnef, Mockfjärd och Dala-Floda. Av kommunens cirka 10 000 invånare är 8 300 medlemmar i Svenska kyrkan. Musiken är en viktig del i kyrko- och kulturlivet. Beskrivning av arbetsuppgifter: Gagnefs pastorat söker en dynamisk, initiativrik och nytänkande kyrkomusiker med huvudansvar för Mockfjärds församling. Vi ser det musikaliska kulturarvet som en väsentlig del i det kyrkliga arbetet och vi vill vara en viktig del i det lokala musiklivet. Du kommer att arbeta i team med våra övriga kyrkomusiker. I tjänsten ingår bland annat körverksamhet och möjlighet till eget musikaliskt skapande. Beskrivning av kvalifikationer: Kantorsexamen och körkort krävs för tjänsten, samt medlemskap i Svenska kyrkan. Bifoga ett personligt brev, cv och referenser till ansökan, som ska vara oss till handa senast 15/12-2013. Sökande genomgår provspelning/provkörledning. Sänd till Gagnefs pastorat, Kyrkbyvägen 35, 785 30 Gagnef eller gagnef.pastorat@svenskakyrkan.se Ansökan inkommen senast 201312. Vi tillämpar provtjänstgöring.
Företag: Gagnefs kyrkliga samfällighet
Ort: Gagnef
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kantor jobb, Kantor Gagnef, Kantor Gagnefs kyrkliga samfällighet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kantor

Extrajobb lager Gagnef
Clockwork Bemanning och Rekrytering AB Om oss Clockwork är det nya bemannings och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Clockwork har idag ca 80 anställda och finns på orterna Falun, Avesta, Gävle och Västerås. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill jobba extra inom lager och logistik hos en av våra kunder i Gagnef. Tjänsten är som timanställd, du jobbar utifrån kundens behov, vissa dagar i veckan och ibland helger. Utifrån kundorder plockar du varor med stort engagemang och ser din möjlighet till fortsatt jobb inom Clockwork eller hos andra företag. Din profil Du är engagerad, kvalitetsmedveten och noggrann. Du inser vikten av att kunden får beställda varor på utsatt tid. Arbetet är ibland intensivt och fysiskt krävande. Du förväntas kunna jobba med prestationskrav. Truckkörning ingår, ange i din ansökan om du har truckort och isåfall för vilken trucktyp. Ange också att du har annan sysselsättning tex studerande, eget företag eller annat extrajobb. Sista ansökningsdag 20 december. Vi intervjuar för tjänsten fortlöpande så sök omgående.
Företag: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Gagnef
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb lager Gagnef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb lager Gagnef

Sjuksköterska 65% till nattpatrullen
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i. Arbetsuppgifter: Fullgöra de arbetsuppgifter som ligger inom yrkesansvarets område, samt sedvanliga omvårdnadsuppgifter i nattpatrullen tillsammans med undersköterska. Nattpatrullens arbetsområde täcker hela kommunen i ordinärt boende. I arbetsuppgiften ingår även att göra akuta arbetsuppgifter i kommunens särskilda boenden förutom Älvuddens äldreboende. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, äldrevårdssjuksköterska alternativt sjuksköterska med erfarenhet av kommunal hälso o sjukvård. Du skall var intresserad av omvårdnad, vara flexibel och initiativrik. Ha datorvana och körkort. Körkort klass -B---.
Företag: Gagnefs kommun
Ort: Gagnef
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska 65% till nattpatrullen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska 65% till nattpatrullen

Rektor
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i. Gagnefs kommun, skolsektionen, söker rektor till skolorna Björbo som är en F-2 skola och Syrholn, Dala-Floda som är en 3-6 skola. Uppdrag Ditt uppdrag är att ansvara för att verksamheten på skolorna följer skollagen och läroplanen. Du har ekonomi -och personalansvar, vilket innebär bl a. ansvar för budget, medarbetar- och lönebedömningssamtal, daglig arbetsledning, arbetsmiljöansvar och ansvar för lokala samverkans frågor. I ditt uppdrag ingår att utveckla verksamheten utifrån kommunala och nationella mål, att skapa engagemang och arbetsglädje. Du ska även arbeta för att säkra en hög måluppfyllelse samt att stärka elevinflytande och vårdnadshavares delaktighet. Personliga egenskaper Du är driven och analytisk, är lyhörd för eleverna, personalens och verksamhetens behov. Du är strukturerad, kvalitets medveten och har förmåga att i samverkan med personal och elever organisera och utveckla verksamheten så att förtroendefulla relationer skapas. Stor vikt läggs vid personliga ledaregenskaper. Kvalifikationer: Vi söker dig som: - har pedagogisk utbildning, gärna med pedagogisk ledarerfarenhet och rektors utbildning - kan entusiasmera och stimulera utvecklingen inom skolan - har god kunskap om skolans uppdrag och struktur - har god organisations- och administrativ förmåga - bidrar till att öka elevernas motivation och lust att lära Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Körkort klass -B---. Tillgång till egen bil.
Företag: Gagnefs kommun
Ort: Gagnef
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor jobb, Rektor Gagnef, Rektor Gagnefs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor

Sjusksköterskor timvik, semvik
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i. Arbetsuppgifter: Fullgöra de arbetsuppgifter som ligger inom yrkesansvarets område, samt sedvanliga omvårdnadsuppgifter. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom öppen hälso och sjukvård, äldresjuksköterska med erfarenhet av kommunal hälso och sjukvård. Du ska kunna arbeta självständigt samtidigt som det är viktigt att du kan samarbeta i team och vara flexibel och initiativrik. Körkort klass -B---.
Företag: Gagnefs kommun
Ort: Gagnef
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Sjusksköterskor timvik, semvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjusksköterskor timvik, semvik

Lärare Ma/No, Djuråsskolan
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i. Gagnefs kommun söker lärare till Djuråsskolan för undervisning i år 7-9. Djuråsskolan är en F-9 skola med tillhörande fritidshem. Skolan är belägen centralt i Djurås med närhet till naturen. I Gagnef arbetar vi efter vår vision ?Vi ska ha K.U.L i skolan? vilket innebär skolor med Kvalitet som ständigt Utvecklas med Ledare som vill och vågar. Skolan i vår kommun ska vara en plats för utveckling och lärande. Eleverna ska lämna skolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet ska präglas av föredöme, personlig omtanke och skapa inspiration och motivation. Vill du vara med att skapa detta, är det dig vi söker. Gagnefs kommun satsar på utveckling inom IT och lärande, kommunen ska bedriva undervisning och pedagogisk verksamhet på sätt som motiverar, engagerar och ökar delaktigheten för samtliga elever. Samtliga lärare har en egen dator och klassrummen är utrustade med projektorer. Eleverna i åk 6 har tillgång till en egen lärplatta som de har med sig till åk 9. Till eleverna i de lägre åldrarna finns det även ett antal lärplattor. Gagnefs kommun har en väl fungerande och utarbetad plan för introduktionsperioden avseende nyexaminerade lärare. Arbetsuppgifter: Som lärare ansvara du för att skapa en positiv och kreativ lärmilö så att eleven känner nyfikenhet och lust att lära. Du bidrar till, att tillsammans med kollegor skapa en helhet kring eleven, både när det gäller studierna som i elevhälsoarbetet. I uppdraget ingår mentorskap, i vilket du har ett speciellt ansvar för att följa upp och stödja de enskilda elevernas utveckling i nära samarbete med föräldrarna. Kvalifikationer: Vi söker dig som har lärarexamen 4-9 alt senare lärare med ämneskompetens Ma/No. Du har bra samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten, du är en god ledare med personlig mognad samt att du givetvis är flexibel. Vi ser gärna att du har erfarenhet från mentorskap. Du bör ha goda IT-kunskaper. Före anställning ska examensbevis/studieintyg och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas. Arbetstid/Varaktighet 100% visstidsanställning perioden 2014-01-07 ? 2014-06-19. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Gagnefs kommun
Ort: Gagnef
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No, Djuråsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No, Djuråsskolan


Sök lediga jobb Gagnef

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se