Lediga jobb Gnesta - Söka jobb i Gnesta

Lediga jobb Gnesta Sök lediga jobb Gnesta


Hittade inga lediga jobb på sökning: Gnesta. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Förskolan Björkbacken söker förskollärare- Gnesta

 2. Svenslärare till vuxenutbildningen- Gnesta

 3. Projektanställning som SFI-lärare- Gnesta

 4. Enhetschef till hemtjänst- Gnesta

 5. Integrationssamordnare- Gnesta

 6. Yrkeslärare hantverksprogrammet frisör- Gnesta

 7. Undersköterska/natt i hemtjänst- Gnesta

 8. Socialsekreterare, 2 tjänster- Gnesta

 9. Kanslichef/Kommunjurist- Gnesta

 10. Ekonomichef- Gnesta

 11. Ekonom- Gnesta

 12. Förskollärare/fritidspedagog till Dansutskolans fritidshem- Gnesta

 13. Fritidspedagog till Frejaskolan- Gnesta

 14. Lärare i grundskolans tidigare år- Gnesta

 15. Lärare till åk 5 på Frejaskolan- Gnesta

 16. Lärare i Ma/NO - Frejaskolan 6-9- Gnesta

 17. Studiehandledare i Thailändska, Frejaskolan- Gnesta

 18. IT-tekniker- Gnesta

 19. Drama/teaterpedagog- Gnesta

 20. Streetdanspedagog- Gnesta

 21. Klasslärare i musik och piano/keyboardpedagog- Gnesta

 22. Säljare sökes i Gnesta med/utan erfarenhet- Gnesta

 23. Sjukgymnast- Gnesta

 24. Personlig assistent sökes, Gnesta- Gnesta

 25. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gnesta.- Gnesta

 26. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gnesta.- Gnesta

 27. Timvikarier skola/boende till Åsbackaskolan, Gnesta- Gnesta

 28. Fritidsgårdsföreståndare, Frejaskolan- Gnesta

 29. Fritidsledare- Gnesta

 30. Säljande och aktiv butikskommunikatör, Gnesta- Gnesta

 31. Lärare i grundskolans tidigare år- Gnesta

 32. Projektanställning som SFI-lärare- Gnesta

 33. Säljare sökes i Gnesta med/utan erfarenhet- Gnesta

 34. Taxiförare för omgående anställning- Gnesta

 35. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gnesta.- Gnesta

 36. Personliga assistenter till kvinna i Gnesta- Gnesta

 37. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gnesta.- Gnesta

 38. Homepartysäljare - Gnesta- Gnesta

 39. Kock/Kokerska- Gnesta

 40. Studiehandledare i Litauiska, Frejaskolan- Gnesta


Mer beskrivning

Förskolan Björkbacken söker förskollärare
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. Förskolan Björkbacken är en förskola med tre hemvister som ligger i anknytning till Dansutskolan.Vi vill skapa en förskola som bygger på värdegrepp såsom: Demokrati, delaktighet, jämställdhet och likabehandling Under två år har förskole- och skolverksamheten i Gnesta arbetat i ett utvecklingsprojekt genom EU som gått under namnet "Lärande i samverkan i Gnesta förskolor och skolor". ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som brinner för de yngre barnen. Du är nyfiken och flexibel och ser bara möjligheter i ditt uppdrag som pedagog. Du tar ansvar för och driver det pedagogiska arbetet tillsammans med dina kollegor men är heller inte rädd för att arbeta självständigt. Du vill vara med och driva förskolan framåt och har god kännedom om förskolans reviderade läroplan. Vi erbjuder dig: - 4 planeringsdagar/utvecklingsdagar per år - 6 timmars planeringstid/vecka - friskvårdspeng - delaktighet i verksamhet som ständigt utvecklas - tillgång till barnhälsoteam KVALIFIKATIONER Endast sökande med förskollärarexamen eller lärarutbildning med inriktning mot förskolan är aktuella för tjänsten. Praktisk erfarenhet av Reggio Emilia- inspirerat arbetssätt och/eller pedagogisk dokumentation är meriterande.
Företag: Gnesta kommun
Ort: Gnesta
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolan Björkbacken söker förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolan Björkbacken söker förskollärare

Svenslärare till vuxenutbildningen
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. ARBETSUPPGIFTER Du planerar och genomför undervisningen i grundläggande och gymnasial svenska på komvux och särvux, i ett nära samarbete med övriga lärare. I arbete ingår undervisning av syn- och hörselskadade elever och du behöver ha kompetens kring kompensatoriska hjälpmedel av olika slag. Du bidrar också till arbetsgruppens utveckling på Utbildningscentrum. KVALIFIKATIONER Du är behörig att undervisa i svensa på grundläggande och gymnasial nivå. Du har goda kunskaper i "tecken som stöd till talad svenska". Du är förtrogen med utbildningens oilka styrdokument och har förmåga att omsätta dem i det dagliga arbetet. Du är lyhörd, har förmåga att se elevernas olika behov och kan ta hänsyn till deras individuella förutsättningar. Du är också självgående, strukturerad, och trygg i din lärar- ledarroll och du vill utveckla din och arbetslagets undervisnnig. Kunskaper i teckenspråk är meriterande. Även kunskaper i ämnet religion är meriterande. Vid tillsättningen av tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Gnesta kommun
Ort: Gnesta
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Svenslärare till vuxenutbildningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svenslärare till vuxenutbildningen

Projektanställning som SFI-lärare
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. Utbildningscentrum ligger centralt i Gnesta och består av komvux,särvux samt sfi. ARBETSUPPGIFTER Du ska planera och genomföra SFI- undervisning, både enskilt och tillsammans med kollegor. Du tar ett aktivt ansvar för skolans pedagogiska utveckling och har ett stort intresse för att utveckla metoder och arbetssätt. Du är flexibel och beredd att ändra arbetssätt utifrån individernas och elevgruppernas behov. Du har goda kunskaper i hur man använder digitala verktyg i undervisningen. KVALIFIKATIONER Du har lärarutbildning och poäng i Svenska som andraspråk. Gärna erfarenhet av undervisning och arbete med vuxna, kunskaper i läs och skrivinlärning är meriterande.
Företag: Gnesta kommun
Ort: Gnesta
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Projektanställning som SFI-lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektanställning som SFI-lärare

Enhetschef till hemtjänst
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. Hemtjänsten har växt så vi utökar med ytterligare en enhetschef. Du kommer tillsammans med den andra enhetschefen att driva kvalitetsutveckling utifrån verksamhetens uppdrag, åtaganden och utvecklingsområden. Hemtjänsten har idag ca 55 medarbetare fördelat på 4 områden. Vi ger stöd till ca 275 brukare. ARBETSUPPGIFTER Utifrån vår gemensamma värdegrund DRAG- delaktighet, respekt och ansvar i Gnesta kommun, har du som enhetschef ansvar för en del av den kommunala hemtjänsten. Du ansvarar för personal och ekonomi. Du har ett övergripande ansvar för att anpassa och utveckla verksamheten tillsammans med verksamhetschef, den andra enhetschefen samt personalen efter brukarnas behov.Enhetscheferna arbetar gemensamt med samordnare att planera och följa upp insatserna med våra brukare Vi erbjuder subventionerad friskvård, handledning och ledarskapsutveckling. KVALIFIKATIONER Du har relevant högskoleutbildning och erfarenhet av arbetsledning. Kunskaper inom SoL lagstiftning samt erfarenhet inom likande verksamhet är meriterande. Som ledare är du lyhörd, uthållig, flexibel och bra på att organisera samt arbeta resultat- och målinriktat. Du har också lätt för att engagera och motivera dina medarbetare. Du arbetar självständigt och serviceinriktat och har god samarbetsförmåga och ett prestigelöst förhållningssätt. Du utrycker dig bra i tal och skrift samt behärskar Office-paketet och har grundläggande kunskaper inom IT. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har körkort och tillgång till egen bil.
Företag: Gnesta kommun
Ort: Gnesta
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till hemtjänst

Integrationssamordnare
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Som integrationssamordnare tillhör du Kultur- och teknikförvaltningens administration och är direkt underställd förvaltningschefen. Flykting- och integrationsverksamheten arbetar med bosättning av nyanlända, att vara länken till skola/ förskola för barnen samt ha kontakt med bostadsföretag och arbetsförmedling. Arbetet är varierande och spännande och skapar många möten med nya kulturer. Du är välkommen att bli en av oss. ARBETSUPPGIFTER Ditt uppdrag som integrationssamordnare är att samordna arbetet kring integrationsfrågor och ansvara för att övergripande planera och leda arbetet kring flykting- och integrationsverksamheten i kommunen. Förutom att ha en samordnande funktion ska du ansvara för att bevaka nya lagar och regler inom ditt ansvarsområde samt ansvara för ekonomiska frågor, till exempel söka bidrag och medel för integrationsverksamheten. I uppdraget ingår även att externt representera kommunen på regionalnivå, driva samverkansprojekt samt att hålla politiker och tjänstemän informerade i flykting- och integrationsfrågor. I arbetet ingår en tät kontakt med Arbetsförmedlingen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har examen från högskola/universitet, med samhällsvetenskaplig inriktning eller annan utbildning och erfarenhet inom området. Du har bred erfarenhet av samhällsarbete och kunskap om samhällets olika funktioner. Erfarenhet av utredningsarbete är meriterande liksom erfarenhet av projektledning. För arbetet krävs goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt. Kunskaper i andra språk är meriterande. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och önskar att du har ett positivt förhållningssätt med en förmåga att se lösningar. B-körkort är ett krav.
Företag: Gnesta kommun
Ort: Gnesta
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Integrationssamordnare jobb, Integrationssamordnare Gnesta, Integrationssamordnare Gnesta kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Integrationssamordnare

Yrkeslärare hantverksprogrammet frisör
Praktiska Gnesta är ett yrkesgymnasium. Vi söker deltidslärare, ca 40 % tjänst, till hantverksprogrammet inriktning frisör. Tjänsten innebär heltid 1 november 2013 tom 30 april 2014 (vikariat 60 %). Praktiska individanpassar all undervisning vilket sätter höga krav på flexibilitet och ansvarstagande hos lärare. Det eleverna kan lära sig på arbetsplats sker som APL, arbetsplatsförlagt lärande.
Företag: Praktiska (Gnesta)
Ort: Gnesta
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkeslärare hantverksprogrammet frisör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkeslärare hantverksprogrammet frisör

Undersköterska/natt i hemtjänst
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Du når oss med pendeltåg från Stockholm på en timme, med regionaltåget tar det bara drygt en halvtimme. Vi har också förbindelser med Hallsberg och Karlstad. Gnesta kommun är en utpräglad småföretagarort med nästan 1000 företag.Den sköna naturen bjuder på äventyr för alla intressen, åldrar och säsonger. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. Hemtjänsten har idag ca 55 medarbetare fördelat på 4 områden. Vi ger stöd till ca 275 brukare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanligt arbete för hemtjänstärenden nattetid. Arbetet innebär att ge en god omsorg och vård utifrån biståndsbeslut i brukares hem. Du utför hälso-och sjukvårdsuppgisfter efter delegation av sjuksköterska. Insatsplanering sker i planeringssystemet TES. Vi erbjuder subentionerad friskvård, handledning och kompetensutveckling. KVALIFIKATIONER Du har relevant utbildning inom vård och omsorg, såsom omvårdnadsprogrammet, eller annan utbildning som motsvarar undersköterskekompetens . Vi vill att du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg,meriterande är om du har erfarenhet av hemtjänst. Du har vana av att dokumentera, datorvana samt goda kunskaper i svenska språket. Arbetet kräver personlig mognad, lyhördhet, empati och servicekänsla. Vi förutsätter att du är kommunikativ, kan samarbeta väl i gruppoch har god fysisk förmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort B
Företag: Gnesta kommun
Ort: Gnesta
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska/natt i hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska/natt i hemtjänst

Socialsekreterare, 2 tjänster
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. ARBETSUPPGIFTER Individ- och familjeomsorgen i Gnesta kommun söker två nya medarbetare, en socialsekreterare till Ekonomiskt bistånd- och vuxengruppen samt en personal till Insatser på hemmaplan, (IPH). 1) Som socialsekreterare i Ekonomi-och vuxengruppen är dina huvudsakliga arbetsuppgifter handläggning av ansökningar om ekonomiskt bistånd. Fokus för arbetet är att stödja den enskilde till egen försörjning. 2) Insatser på hemmaplan arbetar med förändringsarbete tillsammans med barn, ungdomar, vuxna och familjer samt med andra, för individen, viktiga personer. Flexiblitet är viktigt och IFO:s behov styr uppdragen. Exempel på uppdrag utöver familjearbete är umgängesuppdrag från tingsrätten och handledningsuppdrag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad socionom eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömmer likvärdig. Som handläggare i Ekonomi- och vuxengruppen ska du ha erfarenhet av utredningsarbete samt god förmåga att analysera, uttrycka dig i tal och skrift och arbeta strukturerat. Du ska vara flexibel att variera dina arbetsuppgifter efter Individ- och familjeomsorgens behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.
Företag: Gnesta kommun
Ort: Gnesta
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare, 2 tjänster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare, 2 tjänster

Kanslichef/Kommunjurist
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Kansli- och nämndserviceenheten har 8 medarbetare och hör organisatoriskt till kommunledningskontoret som leds av kommunchefen. Enheten ansvarar för ärende- och nämndsadministration inom kommunfullmäktige och kommunens nämnder. Enheten ansvarar vidare för kommunarkiv, diarium, vaktmästeri, växel/reception, upphandlingsfrågor, juridiska frågor samt ger service till förtroendevalda, tjänstemän och medborgare. Du är välkommen att bli en av oss. ARBETSUPPGIFTER Som kanslichef kommer du att leda kommunstyrelsens kansli - och nämndserviceenhet med 8 anställda. Ditt ansvar är att driva utvecklingen inom enheten. Du ingår i kommunledningskontorets ledningsgrupp. Som kommunjurist är ditt uppdrag att vara juridiskt sakkunnig och biträda kommunfullmäktige, nämnder och förvaltningar med juridisk rådgivning. Kommunjuristen bistår kommunledningen med kvalificerat utredningsarbete och ansvarar för viss utbildning av anställda och förtroendevalda, främst inom områdena offentlighet och sekretess samt kommunal- och förvaltningsrätt. Det är viktigt att du som kommunjurist aktivt följer rättsutvecklingen och tar de initiativ som behövs för att kommunen ska vara uppdaterad på de regler som gäller. I uppdraget ingår ansvar som personuppgiftsombud. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har juristexamen samt erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från offentlig verksamhet. Vi ser gärna att du är en erfaren chef och trygg i din roll som ledare. Du är analytisk, effektiv och noggrann och har hög integritet. Du kan strukturera komplicerade frågor samt kommunicera lösningar på ett tydligt sätt såväl muntligt som skriftligt. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och sätter upp mål och håller tidsramar. Du motiverar och samordnar din arbetsgrupp så att ni tillsammans når gemensamma mål. Du skapar delaktighet och engagemang. Du har ett stort intresse för samhällsfrågor och tycker det är stimulerande att arbeta i en politiskt styrd organisation. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Låter arbetet intressant och du vill bli en av oss, så erbjuder vi ett stimulerande och omväxlande arbete. Arbetsglädje och humor är viktiga ingredienser som gör att vi tillsammans kan utveckla verksamheten och ge service till våra uppdragsgivare. Välkommen att bli en av oss, vi har DRAG! Delaktighet, Respekt och Ansvar i Gnesta kommun.
Företag: Gnesta kommun
Ort: Gnesta
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kanslichef/Kommunjurist jobb, Kanslichef/Kommunjurist Gnesta, Kanslichef/Kommunjurist Gnesta kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kanslichef/Kommunjurist

Ekonomichef
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Ekonomienheten har 6 medarbetare och hör organisatoriskt till kommunledningskontoret som leds av kommunchefen. Du är välkommen att bli en av oss. ARBETSUPPGIFTER Ekonomichefen har det övergripande ansvaret för ekonomistyrningen i kommunen. Du ansvarar för ekonomienheten och leder arbetet med att vidareutveckla och effektivisera organisationens ekonomiprocesser. Ekonomichefen ingår i kommunens ledningsgrupp och rapporterar direkt till kommunchefen. Arbetet innebär bland annat: • att samordna och utveckla ekonomistyrningen • att ansvara för Framtidsplan, uppföljningar, prognoser, delårs- och årsbokslut • att stödja förvaltningsledning och politisk ledning i ekonomiska frågor • att ansvara för övergripande bank- och finansfrågor KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har akademisk utbildning inom ekonomi samt flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete i politiskt styrd verksamhet. Vi vill att du är en erfaren chef och trygg i din roll som ledare. Du ska ha förmåga att inspirera och leda medarbetarna. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och kan på ett pedagogiskt sätt förklara ekonomiska samband. Du är utåtriktad och har lätt för att skapa kontakter både internt och externt. Vi ser att du är analytisk, serviceinriktad, tydlig och noggrann. Du har goda IT-kunskaper. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Låter arbetet intressant och du vill bli en av oss, så erbjuder vi ett stimulerande och omväxlande arbete. Arbetsglädje och humor är viktiga ingredienser som gör att vi tillsammans kan utveckla verksamheten och ge service till våra uppdragsgivare. Välkommen att bli en av oss, vi har DRAG! Delaktighet, Respekt och Ansvar i Gnesta kommun.
Företag: Gnesta kommun
Ort: Gnesta
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef jobb, Ekonomichef Gnesta, Ekonomichef Gnesta kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef

Ekonom
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Tjänsten som ekonom är centralt placerad på ekonomienheten som är en del av Kommunledningskontoret. I ekonomienhetens uppdrag ingår ett övergripande ansvar för samordning och utveckling av verksamhets- och ekonomistyrning samt ekonomiadministration. Ekonomienheten består av sex medarbetare och du kommer att rapportera direkt till ekonomichefen. Du är välkommen att bli en av oss. ARBETSUPPGIFTER Du är kommunens redovisningsexpert och du kan svara för allt från kontoavstämningar till kvalificerade utredningar, du trivs med att växla mellan rutinarbete och komplexa arbetsuppgifter. Som ekonom i Gnesta kommun kommer du också att arbeta med kommunens totala ekonomi i processerna för budget, uppföljning av ekonomi och verksamhet, delårsrapport och årsredovisning. Du kommer även att vara en nyckelperson för verksamhetsansvariga på socialförvaltningen och samhällsbyggnadsförvaltningen i frågor gällande budget, löpande uppföljningar och prognoser samt delårsbokslut och årsbokslut. Du är också en viktig resurs i utvecklingen av ekonomiadministrationen. KVALIFIKATIONER Du ska ha en civilekonomutbildning eller motsvarande. Du har gedigen kunskap i redovisning och god vana av att arbeta i större ekonomisystem. Erfarenhet av kommunalt ekonomiarbete är meriterande. För att lyckas och trivas i rollen är du självgående, ansvarstagande och noggrann. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och kan på ett pedagogiskt sätt förklara ekonomiska samband. Låter arbetet intressant och du vill bli en av oss, så erbjuder vi ett stimulerande och omväxlande arbete. Arbetsglädje och humor är viktiga ingredienser som gör att vi tillsammans kan utveckla verksamheten och ge service till våra uppdragsgivare. Välkommen att bli en av oss, vi har DRAG! Delaktighet, Respekt och Ansvar i Gnesta kommun.
Företag: Gnesta kommun
Ort: Gnesta
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom jobb, Ekonom Gnesta, Ekonom Gnesta kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom

Förskollärare/fritidspedagog till Dansutskolans fritidshem
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. Dansutskolan ligger i Gnesta tätort men i nära anslutning till naturen. Skolan har idag 275 elever. Vi har fyra fritidsavdelningar och en klubb. Skolan är en F-5-skola och de första åren går eleverna i sk integrerade klasser, F-1-2. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta på Dansutskolans fritidshem i huvudsak men även i en klass tillsammans med klasslärare. Dina arbetsuppgifter blir, att i samarbete med övrig personal på klubben, genomföra och planera aktiviteter inomhus och utomhus KVALIFIKATIONER Du är utbildad förskollärare/fritidspedagog, gärna med erfarenhet från andra skolor, men det är inte nödvändigt. Körkort är en merit men inget tvång. Vi vill att du är engagerad i ditt arbete och att du har god kontakt med elever och föräldrar. Vi lägger stor vikt vid att du följer enhetens rutiner men även att du är med och utvecklar verksamheten.
Företag: Gnesta kommun
Ort: Gnesta
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/fritidspedagog till Dansutskolans fritidshem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/fritidspedagog till Dansutskolans fritidshem

Fritidspedagog till Frejaskolan
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. ARBETSUPPGIFTER Frejaskolan är en F-9 skola med ca 650 elever. Vi finns i det natursköna Gnesta, på gångavstånd från tågstationen där både pendeltåg och reguljärtåg stannar. Vår fritidsverksamhet är uppdelad efter ålder på tre avdelningar. Vi söker nu en Fritidspedagog eller Förskollärare som tillsammans med kollegor vill bidra till att våra elever får en trygg och stimulerande fritidshemsverksamhet. Fritdshemmet har sin verksamhet förlagd innan och efter skoldagen, under skoldagen är du med i klassen som stöd till pedagogen. KVALIFIKATIONER Vi vill att du är utbildad Fritidspedagog/Förskollärare eller har annan motsvarig högskoleutbildning, och har erfarenhet av arbete på fritidshem med barn i åldrarna 6-12 år. Du är förtrogen med fritidshemspedagogik och har kunskap om målrelaterat arbete på fritidshem.
Företag: Gnesta kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Gnesta
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Frejaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Frejaskolan

Lärare i grundskolans tidigare år
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. ARBETSUPPGIFTER Kvarnbackaskolan i Stjärnhov söker klasslärare till åk 4-5. Skolan har ca 45 elever från F-klass till åk 5. Vi arbetar med ett gemensamt tema under varje läsår, inspirerade av Bifrostpedagogiken. Eleverna delas in i åldersblandade grupper under delar av temadagarna och andra dagar arbetar vi klassvis. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig grundskollärare. Du tycker det är spännande och intressant att arbeta på en mindre skola, där du ingår i ett arbetslag som tar stort ansvar för skolan och skolans utveckling. Vi använder utemiljön/skogen som en naturlig del i vår undervisning. Alla klassrum är utrustade med Smartboard och vi har god tillgång till datorer och IPads.
Företag: Gnesta kommun
Ort: Gnesta
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare till åk 5 på Frejaskolan
Frejaskolan ligger centralt i Gnesta med promenadavstånd från tågstationen där både pendel- och regionaltåg stannar. Vi är en F-9 skola, och vi söker nu en klasslärare för enheten F-5. På denna enhet har vi ca 270 elever och ett 40-tal medarbetare. Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare till en åk 5, med tillhörighet i arbetslaget för åk 4-5. KVALIFIKATIONER Du ska vara behörig grundskollärare, gärna med bred behörighet. God samarbets- och initiativförmåga samt flexibilitet är egenskaper vi värdesätter högt. Likaså ett gediget intresse för barn och undervisning. Du bör ha en helhetssyn på barns utveckling, både kunskapsmässigt och socialt. Det är viktigt att du är ansvarsfull och tydlig ledare, kreativ pedagog och kan skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Vi kommer fästa stort avseende vid den sökandes personliga lämplighet. Du ska ha mycket god IT-vana, varje klassrum har en egen smartboard. Har du erferenhet av att arbeta med Infomentor och dess olika funktioner ser vi det som meriterande.
Företag: Gnesta kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Gnesta
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till åk 5 på Frejaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till åk 5 på Frejaskolan

Lärare i Ma/NO - Frejaskolan 6-9
Frejaskolan ligger centralt i Gnesta med promenadavstånd från pendeltåg och regionaltågstation. Frejaskolan 6-9 tar emot elever från hela kommunen när det är dags att börja åk 6 och för närvarande har vi 380 elever. Vi arbetar i arbetslag, bestående av ca 125 elever och 8-12 pedagoger. Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns vi mitt i stadens lugn och landets puls, med naturen runt husknuten. Vi är 700 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i ett arbetslag och tillsammans med ytterligare en lärare dela klass och mentorskap. Du ingår i ett arbetslag där du tillsammans med en kollega ansvarar för Ma/NO i arbetslaget åk 6-9. Hos oss får du ett utmanande uppdrag där du får arbeta tillsammans med många intressanta människor och fantastiska ungdomar. Du får en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, respekt, ansvar och glädje. KVALIFIKATIONER Behörig lärare ma/NO och teknink med goda erfarenheter av att undervisa elever i åk 6-9. Du ingår i ett arbetslag och tillsammans med ytterligare en lärare delar du klass och mentorskap.
Företag: Gnesta kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Gnesta
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma/NO - Frejaskolan 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma/NO - Frejaskolan 6-9

Studiehandledare i Thailändska, Frejaskolan
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns vi mitt i stadens lugn och landets puls, med naturen runt husknuten. Vi är 700 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. Frejaskolan ligger på gångavstånd från pendeltågsstationen i Gnesta. ARBETSUPPGIFTER Vara studiehandledare i thailändska, för våra elever. KVALIFIKATIONER Goda kunskaper i svenska och thailändska.
Företag: Gnesta kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Gnesta
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i Thailändska, Frejaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i Thailändska, Frejaskolan

IT-tekniker
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. IT enheten svarar för utveckling, installation, drift, support och förvaltning av kommungemensamma IT-system. Vi arbetar även med e-förvaltning som innefattar tillgänglighet av tjänster via webbgränssnitt, integration av verksamhetssystem samt lösningar som bygger på kommunikation mellan kommun och medborgare/andra myndigheter. Under 2013 kommer vi att uppgradera vår Exchangemiljö och införa Sharepoint för dokumenthantering inom IT. IT-miljön i Gnesta består av ca 1000 persondatorer med Windows 7 Enterrprise fördelat på 250 st i den administrativa miljön, 750 st i skolmiljö samt ca 50 servrar. IT enheten bedrivs av fyra IT/ systemtekniker och till viss del av IT chefen. Du är välkommen att bli en av oss. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär att ge support till användare och systemförvaltare samt att aktivt delta i utvecklingsarbetet. Arbetsuppgifterna består bland annat av installationer, drift och underhåll av persondatorer och skrivare samt programpaketering och scripting. Vi använder ett centralt system för hantering av persondatorer. Arbete utanför ordinarie arbetstid kan förekomma. KVALIFIKATIONER Vi söker en IT-tekniker som har flera års erfarenhet av att arbeta i större komplexa IT nät. Dokumenterade kunskaper och arbetserfarenhet inom beskrivna arbetsuppgifter är ett krav. Du har goda kunskaper om och erfarenhet av arbete med Windows 7 Enterprise och Windows server 2008R2 samt Windows 8 Enterprise. Meriterande är erfarenhet av VMware vsphere, Windows Server 2012, Active Directory, MS Exchange 2010, MS SQL Server 2008 - 2012, MS Sharepoint 2012, datakommunikation och kommunikationsutrustning. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta i grupp, ta egna initiativ, kunna arbeta självständigt, vara öppen och lyhörd samt vara professionell i ditt bemötande. Vi ser gärna kvinnliga sökande. Körkort fordras.
Företag: Gnesta kommun
Ort: Gnesta
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga IT-tekniker jobb, IT-tekniker Gnesta, IT-tekniker Gnesta kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-tekniker

Drama/teaterpedagog
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. Kulturskolan i Gnesta är en liten men livaktig skola. Skolan har engagerad personal som hjälps åt och genomför årligen ca 50 evenemang. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med att planera och leda arbetet med kulturskolans 3 dramagrupper, arbeta i ett lärarlag i 3 grundkursgrupper, samt vara behjälplig till skolans sångensemble. Utöver detta kommer du aktivt delta i kulturskolans evenemang, så som föreställningar, rekrytering m.m. KVALIFIKATIONER Du är utbildad dramapedagog och/eller skådespelare och/eller regissör. Du har pedagogisk erfarenhet från gruppundervisning, gillar att arbeta med ungdomar/barn och har lätt för att samarbeta med kollegor, även över genregränserna. Du är ansvarstagande och strukturerad och van att arbeta mot mål, samt van att tänka lösningsorienterat och förstår värdet av att hushålla med en budget. I samband med anställningsintervjun ombedes du förbereda en kort dramaövning som du skall lära ut till den personal som handhar intervjun. Du skall även recitera/gestalta ett kortare stycke valfri text.
Företag: Gnesta kommun
Ort: Gnesta
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Drama/teaterpedagog jobb, Drama/teaterpedagog Gnesta, Drama/teaterpedagog Gnesta kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drama/teaterpedagog

Streetdanspedagog
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. Kulturskolan i Gnesta är en liten men livaktig skola. Skolan har engagerad personal som hjälps åt och genomför årligen ca 50 evenemang. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med att planera och leda arbetet med kulturskolans 2 street dancegrupper och eventuellt starta ytterligare 1 dansgrupp under läsåret. Utöver detta kommer du aktivt delta i kulturskolans evenemang, så som föreställningar, rekrytering m.m. KVALIFIKATIONER Du är utbildad danspedagog eller motsvarande (med inriktning på street dance). Du är ansvarstagande och strukturerad och van att arbeta mot mål, samt van att tänka lösningsorienterat och förstår värdet av att hushålla med en budget. Du har pedagogisk erfarenhet från gruppundervisning, gillar att arbeta med ungdomar/barn och har lätt för att samarbeta med kollegor, även över genregränserna. Till anställningsintervjun ombedes du förbereda en kort och superenkel koreografi som du skall lära ut till den personal som handhar intervjun. Du ombedes även visa upp en valfri dans. Vi tillhandahåller CD-/mp3-spelare samt PA.
Företag: Gnesta kommun
Ort: Gnesta
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Streetdanspedagog jobb, Streetdanspedagog Gnesta, Streetdanspedagog Gnesta kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Streetdanspedagog

Klasslärare i musik och piano/keyboardpedagog
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. Kulturskolan i Gnesta är en liten men livaktig skola. Skolan har engagerad personal som hjälps åt och genomför årligen ca 50 evenemang. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som vikarie under en termin som klasslärare i musik med elever i skolår 3-5, ca 20%. Utöver detta kommer du även att ha pianoelever och ensemble på kuturskolan i Gnesta, ca 10-15%. Du kommer även att delta i skolans evenemang, såsom konserter och rekrytering. KVALIFIKATIONER Du är utbildad musiklärare. Du har pedagogisk erfarenhet från enskild och gruppundervisning, gillar att arbeta med ungdomar/barn och har lätt för att samarbeta med kollegor, även över genregränserna. Du kan uppvisa en genrebredd på piano/keyboard och gillar att verka inom olika genres. Du är ansvarstagande och strukturerad och van att arbeta mot mål, samt van att tänka lösningsorienterat och förstår värdet av att hushålla med en budget. I samband med anställningsintervjun kommer du att få genomföra ett spelprov. Förbered två korta stycken. Ett klassiskt musikstycke samt ett stycke jazz/rock/pop. Ett enklare avista prov kommer också att genomföras. Då kommer du även att få spela med personalen som handhar intervjun.
Företag: Gnesta kommun
Ort: Gnesta
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare i musik och piano/keyboardpedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare i musik och piano/keyboardpedagog

Säljare sökes i Gnesta med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Gnesta kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Gnesta
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Gnesta med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Gnesta med/utan erfarenhet

Sjukgymnast
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ansvara för vård och behandling för patienter i ordinärt och särskilt boende. Du ska tillsammans med kollegor (sjukgymnaster, arbetsterapeuter, rehab assistenter och sjuksköterskor/distriktssköterskor) arbeta för att alla patienter får vård och behandling utifrån individuella förutsättningar och behov. Verka för ett nära samarbete med kontaktpersoner, omvårdnadspersonal och enhetschefer inom äldreomsorgen och stödverksamheten. Hälso- och sjukvårdsenheten ansvarar för hemsjukvården i ordinärt och särskilt boende för personer över 18 år. Du kommer som sjukgymnast att ansvara för bland annat bedömningar, behandlingar, hemrehablitering, hjälpmedelsförskrivningar och dagrehabilitering. KVALIFIKATIONER Du ska tycka om att arbeta i team, ta stort ansvar och vara väl medveten om ditt yrkesansvar. Du ska bidra med din kompetens och dina erfarenheter så att det kommer hela verksamheten till godo. God förmåga att lyssna in och arbeta mot uppsatta mål, både på individnivå och verksamhetsnivå. Ta ansvar för att utveckla kvalitet och patientsäkerhet. Goda erfarenheter av träning och behandling både i ordinärt och särskilt boende. Stor vana av utprovning, anpassning och förskrivning av hjälpmedel. Erfarenhet av att handleda och utbilda kollegor med olika kompetens och erfarenhet. Körkort fordras.
Företag: Gnesta kommun, Socialförvaltningen
Ort: Gnesta
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast jobb, Sjukgymnast Gnesta, Sjukgymnast Gnesta kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast

Personlig assistent sökes, Gnesta
Jag är en 59-årig man som använder mig av personlig assistans som mitt mänskliga hjälpmedel, efter en förvärvad skada. Jag bor på en liten gård utanför Gnesta tillsammans med min familj och använder rullstol. Jag behöver assistans med det mesta i vardagen, exempelvis påklädning, vid måltider och med min personliga hygien. I dina arbetsuppgifter kommer även ingå städning, handling, matlagning och vanligt förekommande uppgifter i ett hem med trädgård. Mina intressen är att umgås med mina två hundar, sport, musik samt göra diverse utflykter . Du som söker är en glad och pigg person som är ordningsam då jag vill ha det rent och snyggt runt omkring mig. Du som söker har förhoppningsvis omvårdnadsutbildning eller erfarenhet av omvårdnad. Du som söker bör behärska svenska språket i både tal och skrift pga. av kommunikationen med mig och min familj. Du ska även ha körkort, vilket är ett krav, samt inte vara rädd för hundar eller vara allergisk mot pälsdjur. Arbetstid: Inledningsvis ca 20 timmar i veckan, dag, kväll och helg, med ev. utökning till heltid till hösten. Tillträde omgående. Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal. SÖK TJÄNSTEN HÄR: http://w1.jag.se/36972682
Företag: Brukarkooperativet JAG Serviceaktiebolag
Ort: Gnesta
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes, Gnesta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes, Gnesta

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gnesta.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Gnesta kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Uppsala. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Gnesta
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gnesta. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gnesta.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gnesta.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Gnesta kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 15 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Gnesta
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gnesta. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gnesta.

Timvikarier skola/boende till Åsbackaskolan, Gnesta
Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) arbetar för att barn, unga och vuxna oavsett funktionsförmåga ska få förutsättningar att nå målen för sin utbildning. Det gör vi genom specialpedagogiskt stöd, undervisning i specialskolor, tillgängliga läromedel och statsbidrag. Den kompetens vi erbjuder kompletterar kommunernas och skolornas egna resurser. Myndigheten har ca 1160 anställda och har verksamhet i hela landet. Läs mer på vår webbplats www.spsm.se Åsbackaskolan är en nationell statlig skola för döva och hörselskadade elever med utvecklingsstörning samt elever som föds dövblinda. Skolan, som är belägen i Gnesta, ingår i Specialpedagogiska skolmyndigheten. Det unika med vår skolverksamhet är vår teckenspråkiga miljö. Åsbackaskolan har idag ca 60 anställda och 15 elever. ARBETSUPPGIFTER I samarbete med lärare och utifrån pedagogisk handledning stödja eleverna i deras dagliga arbete och utveckling till ökad självständighet. I samarbete med boendepersonal delta i elevhemmets dagliga verksamhet. Resa som ledsagare till elever vid deras resor mellan hem och skola.Tjänsten innebär arbete i olika klasser på fritidshemmet och i elevhemmen. KVALIFIKATIONER Utbildning inom vård och omsorg på lägst gymnasienivå eller motsvarande. Gärna elevassistentutbildning. Du bör ha kunskaper i teckenspråk eller en vilja att lära dig teckenspråk. Stort engagemang och ett intresse för att i praktisk handling ledsaga våra elever i deras livsföring. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta med andra.
Företag: Specialpedagogiska skolmyndigheten, Åsbackaskolan
Ort: Gnesta
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier skola/boende till Åsbackaskolan, Gnesta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier skola/boende till Åsbackaskolan, Gnesta

Fritidsgårdsföreståndare, Frejaskolan
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. ARBETSUPPGIFTER Som fritidsgårdsföreståndare ska du med engagemang vara med och leda och utveckla verksamheten utifrån uppdraget, tillsammans med medarbetarna på fritidsgården. I tjänsten ingår arbetsledande uppgifter som budgetansvar, personalledning, arbetsmiljö, mm. Tjänsten kräver också att du deltar i det dagliga arbetet med ungdomarna där schemalagd arbetstid förekommer på kvällar och helger. Fritidsgården arbetar efter de övergripande politiska målen i kommunen och efter barn- och utbildningsnämndens beslutade uppdrag och inriktning för fritidsgårdsverksamhet. Det innebär att delaktighet, jämställdhet och mångfald genomsyrar verksamheten. Verksamheten bygger också på öppenhet och frivillighet som ett sätt att stärka ungdomars eget ansvar och främja deras medverkan i samhällsutvecklingen. Samarbete med föreningsliv och andra i ungdomars närhet är viktigt. Fritidsgården är drogfri. Fritidsgården kommer organisatoriskt att vara placerad inom Frejaskolan 6-9. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad fritidsledare eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig och arbetsledarutbildning är meriterande. Du ska ha flera års erfarenhet av liknande arbete. Som chef är du lyhörd och har god kommunikationsförmåga. Du leder verksamheten med ett stort engagemang och integritet samt är en närvarande chef men har ändå ett övergripande perspektiv. Du har lätt för att samarbeta samt att tillvarata andras kompetens och idéer. Vi fäster stor vikt på din personliga lämplig
Företag: Gnesta kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Gnesta
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsgårdsföreståndare, Frejaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsgårdsföreståndare, Frejaskolan

Fritidsledare
ARBETSUPPGIFTER Som fritidsledare i Gnesta har du din huvudsakliga arbetsplats på fritidsgården Chill. Här är det fritidsverksamhet för barn mellan 12-18 år. Utifrån uppsatta mål och besökarnas behov och förutsättningar ska du delta i planering av aktiviteter. Du kommer att samarbeta med skola, socialtjänst, polis, föreningar, föräldrar m.fl. Som fritidsledare är du en närvarande vuxen som fungerar som förebild och ett stöd för barn och ungdomar. Gnesta kommun arbetar aktivt med jämställdhetsintegrering av alla verksamheter, vilket innebär att vi har höga krav på en jämställd fritidsverksamhet för pojkar och flickor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar och är sugen på att iklä dig rollen som fritidsledare. Du bör ha en god känsla för och kunskap om demokratiska processer, en förmåga att leda, motivera och stimulera barn och ungdomar samt att lyssna och reflektera. Vi ser gärna att du har körkort då viss verksamhet kommer att ske utanför Gnestas tätort. Ditt förhållningssätt i verksamheten är vuxet, positivt och professionellt.
Företag: Gnesta kommun
Ort: Gnesta
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Gnesta, Fritidsledare Gnesta kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

Säljande och aktiv butikskommunikatör, Gnesta
SHOPPER MARKETING I VÄRLDSKLASS Retail House är en shopper marketing byrå med kontor i Stockholm och Oslo samt samarbetspartners i Köpenhamn och Helsingfors. Med över ett decenniums erfarenhet har vi den bredaste bakgrunden i branschen, vi är störst i Sverige och marknadsledande i Norden. Retail betyder att man säljer eller marknadsför varor. Vi gör det oftast direkt i butik och det är just där vi behöver dig. Utan dig är vi ingenting! VI BEHÖVER DIG Vi har valt att kalla våra viktigaste medarbetare för kommunikatörer, de är våra representanter ute i butiken där vi marknadsför och säljer varor åt olika varumärken. Nu söker vi en säljande kommunikatör för aktiviteter i dagligvaruhandeln i Gnesta. Anställningen är en behovsanställning per timme med start v.33 och innebär arbete i olika butiker. Bil och körkort ser vi som ett plus då det ibland är en del material som ska fraktas mellan uppdragen. VEM ÄR DU? Vi hoppas att du som söker har en förmåga att snabbt lära dig nya saker, är duktig på att arbeta aktivt med kundbemötande och trivs i en roll där det är meningen att du ska synas, höras och inspirera. Som person tror vi att du drivs av att arbeta mot säljmål och att du är resultatfokuserad. Du anser att resultatet till stor del beror på din egen kreativitet och förmåga att se nya möjligheter. Det är självklart för dig att ta eget ansvar. Vi rekryterar löpande så registrera din ansökan nu! MER INFORMATION Mer information hittar du på vår hemsida www.retailhouse.se/work Välkommen med din ansökan!
Företag: Retail House
Ort: Gnesta
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande och aktiv butikskommunikatör, Gnesta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande och aktiv butikskommunikatör, Gnesta

Lärare i grundskolans tidigare år
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. ARBETSUPPGIFTER Kvarnbackaskolan i Stjärnhov söker klasslärare till åk 1-3. Skolan har ca 45 elever från F-klass till åk 5. Vi arbetar med ett gemensamt tema under varje läsår, inspirerat av Bifrostpedagogiken. Eleverna delas in i åldersblandade grupper under delar av temadagarna och andra dagar arbetar vi klassvis. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig grundskollärare. Du tycker det är spännande och intressant att arbeta på en mindre skola, där du ingår i ett arbetslag som tar stort ansvar för skolan och dess utveckling. Vi använder utemiljön/skogen som en naturlig del i vår undervisning. Alla klassrum är utrustade med Smartboard och vi har god tillgång till datorer och iPads.
Företag: Gnesta kommun
Ort: Gnesta
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Projektanställning som SFI-lärare
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. Utbildningscentrum ligger centralt i Gnesta och består av komvux,särvux samt sfi. ARBETSUPPGIFTER Du ska planera och genomföra SFI- undervisning, både enskilt och tillsammans med kollegor. Du tar ett aktivt ansvar för skolans pedagogiska utveckling och har ett stort intresse för att utveckla metoder och arbetssätt. Du är flexibel och beredd att ändra arbetssätt utifrån individernas och elevgruppernas behov. Du har goda kunskaper i hur man använder digitala verktyg i undervisningen. KVALIFIKATIONER Du har lärarutbildning och poäng i Svenska som andraspråk. Gärna erfarenhet av undervisning och arbete med vuxna, kunskaper i läs- och skrivinlärning är meriterande.
Företag: Gnesta kommun
Ort: Gnesta
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Projektanställning som SFI-lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektanställning som SFI-lärare

Säljare sökes i Gnesta med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Gnesta kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 28e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Gnesta
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Gnesta med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Gnesta med/utan erfarenhet

Taxiförare för omgående anställning
Gåsinge Taxi AB även kallad Gnesta taxi är ett väl inarbetat bolag inom regionen. Vi behöver omgående en chaufför med taxilegitimation på en 75-100% tjänst. Välkommen att ansöka tjänsten via bolagets växeltelefon på nr 0158-30110, fråga efter Hasse.
Företag: Gåsinge Taxi AB (även kallad Gnesta taxi)
Ort: Gnesta
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare för omgående anställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare för omgående anställning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gnesta.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Gnesta kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett av Noabs kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Linköping/Västerås). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Gnesta
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gnesta. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gnesta.

Personliga assistenter till kvinna i Gnesta
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Söker du arbete som personlig assistent finns det nu två deltidstjänster och ett vikariat på 50% tillgängligt hos en av våra kunder i Gnesta. Vi söker dig som är arbetsvillig och positiv! Du har lätt för att samarbeta och bidrar till en lugn och trygg miljö hos vår kund. Du ser till kundens behov och är lyhörd för kundens önskemål. Vi ser helst kvinnliga sökande med erfarenhet från arbete som personlig assistent eller från vården i övrigt. Tveka inte att höra av dig vid frågor, vi väntar på din ansökan! Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll, natt och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse, snarast Kontaktperson: Annelie Öhman De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Gnesta
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter till kvinna i Gnesta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter till kvinna i Gnesta

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gnesta.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Gnesta kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 12 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Gnesta
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gnesta. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Gnesta.

Homepartysäljare - Gnesta
Vi tror på vår slogan "Alla har rätt till ett BRA sexliv!" Förhoppningsvis har vi alla sex men vi tycker att alla ska ha riktigt BRA sex. Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare. More than love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbaste växande erotikföretag i branschen. Våra homepartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homepartyn. Som säljare för More than love åker du ut på förinbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel, kläder och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får klämma, känna och smaka på. Du har även med dig More than loves produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment. More than love utbildar dig i en mindre grupp under en hel dag och finns alltid till hands med löpande stöd och vidareutbildningar. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företaget, har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen. Du når oss via telefon dygnet runt, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. More than love är ett företag som har kvar den familjära känslan, vi vill ha en personlig kontakt med dig som säljare. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar på More than love har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra. Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt. Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem. Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet. Vi hjälper dig att inge dina kunder trygghet när de bokar ett homeparty med oss då vi står för all administration och kundtjänst. Vi står för bokningsbekräftelse, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial, leveranser, produktpärmar och rekvisita. Vi sköter även inbetalning av skatt och sociala avgifter. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete med bra möjligheter. Eftersom partyna oftast är på fredag och lördagkvällar går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi söker dig som inte tycker att sex är något tabubelagt utan bara naturligt och roligt. Är du social, har lätt att tala inför grupp och besitter en säljande sida så är detta något för dig. Vi söker personal som är: Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat Ordningsam Serviceinritad Punktlig och pålitlig Sammarbetsvillig men ändå självgående Van och har lätt för att prata inför grupp med humor Krav: 18 år Bil och körkort Grundläggande datavana Tillgång till Internet Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden. Lön: Provision baserad Låter detta som ett jobb som passar dig? Maila då ditt cv, personligabrev och en bild på dig till oss. Kontaktinfo: More than love AB Kungsgatan 19 461 31 Trollhättan Tfn +46 520-426015 Org nr: 556876-7262 www.morethanlove.se info@morethanlove.se
Företag: MORE THAN LOVE AB
Ort: Gnesta
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Homepartysäljare - Gnesta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homepartysäljare - Gnesta

Kock/Kokerska
Kock sökes till restaurang som serverar japansk, kinesisk och thaimat. Erfarenhet från dessa kök krävs.
Företag: Gnesta Sushi & Wok
Ort: Gnesta
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Gnesta, Kock/Kokerska Gnesta Sushi & Wok
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Studiehandledare i Litauiska, Frejaskolan
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns vi mitt i stadens lugn och landets puls, med naturen runt husknuten. Vi är 700 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. Frejaskolan ligger på gångavstånd från pendeltågsstationen i Gnesta. ARBETSUPPGIFTER Vara studiehandledare i litauiska. Din främsta uppgift blir att hjälpa eleven att förstå sammanhang/förklara ordens betydelse i en text. Och hjälpa eleven att förstå informationen man fått av lärarna i de olika ämnena. KVALIFIKATIONER Goda kunskaper i svenska och litauiska. Erfarenhet önskvärd.
Företag: Gnesta kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Gnesta
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i Litauiska, Frejaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i Litauiska, Frejaskolan


Sök lediga jobb Gnesta

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se