Grästorp jobb - lediga jobb

Grästorp jobb Grästorp jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Grästorp. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Grästorp. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp.- Grästorp

 2. Förskollärare eller utbildad barnskötare, kortare vikariat- Grästorp

 3. Hemtjänst/äldreomsorg Grästorp- Grästorp

 4. Säljare sökes i Grästorp med/utan erfarenhet- Grästorp

 5. Grundskollärare åk 4-6 Ma/No- Grästorp

 6. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp.- Grästorp

 7. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp.- Grästorp

 8. Specialpedagog/speciallärare- Grästorp

 9. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp.- Grästorp

 10. distrikssköterska vårdcentral- Grästorp

 11. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp.- Grästorp

 12. Elevcoach- Grästorp

 13. Lärare textilslöjd åk 4-9- Grästorp

 14. Homepartysäljare - Grästorp- Grästorp

 15. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp.- Grästorp

 16. Arbetsterapeut- Grästorp

 17. IT-tekniker- Grästorp

 18. Tandläkare- Vara

 19. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp.- Grästorp

 20. Habiliteringsassistent- Grästorp

 21. Lärare i förskoleklass- Grästorp

 22. Enhetschef Hemtjänst - Grästorps kommun- Grästorp

 23. Sjuksköterska med demenskompetens- Grästorp

 24. Enhetschef Hemtjänst - Grästorps kommun- Grästorp

 25. Kock- Grästorp

 26. timvikarier till grästorp!- Grästorp

 27. Boendepedagog- Grästorp

 28. Fritidspedagog- Grästorp

 29. Specialist i Allmänmedicin- Grästorp

 30. ST-läkare i allmänmedicin- Grästorp

 31. Förskollärare i årskurs 1- Grästorp

 32. Drifttekniker VVS- Grästorp

 33. Förskollärare- Grästorp

 34. Förskollärare- Grästorp

 35. Säljare med eller utan erfarenhet i Grästorp- Grästorp

 36. Habiliteringsassistenter - vikarier vid behov- Grästorp

 37. Personliga assistenter - vikarier vid behov- Grästorp

 38. Undersköterskor hemtjänsten - vikarier vid behov- Grästorp

 39. Lärare i förskoleklass, åk 1-3 samt fritids- Grästorp

 40. Hemtjänst Grästorp- Grästorp


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Grästorps kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 25 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Grästorp
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp.

Förskollärare eller utbildad barnskötare, kortare vikariat
Grästorp ligger vackert söder om Vänern och mitt i Västra Götaland med närhet till Trollhättan, Vänersborg, Lidköping och Vara. Här bor ca 5 700 invånare som lever med naturen som granne och har ett rikt föreningsliv och näringsliv med stor bredd. ARBETSUPPGIFTER Är du utbildad förskollärare eller har utbildning som barnskötare? Bildningsverksamheten i Grästorps kommun har behov av dig för kortare och längre vikariat på enheterna Backen och Lunnevi som är två enheter med förskola och skola f-3. Några av förskolorna arbetar utifrån ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt. Det kompetenta barnet är i centrum. Som pedagog är vi medforskare till barnets upptäckter. Vi har en tilltro till barnets egen förmåga. Material, möbler och leksaker finns i barnets nivå, barnet kan själv ta fram och använda dessa. Barn kan! De har en lust att lära, växa och utforska. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är förskollärare eller har utbildning som barnskötare.
Företag: Grästorps kommun, Bildningsverksamhet
Ort: Grästorp
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare eller utbildad barnskötare, kortare vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare eller utbildad barnskötare, kortare vikariat

Hemtjänst/äldreomsorg Grästorp
Vi söker för kunders räkning duktiga och erfarna hemtjänstarbetare. Gärna med USK utbildning och erfarenhet av hemvård. Körkort och tillgång till bil är inget krav men en fördel. Skicklighet, ärlighet, punktlighet och goda referenser är för oss viktiga egenskaper. Vi är ett hemserviceföretag som verkar i hela landet. Vårt kontor finns i Karlsborg.
Företag: Extramamman
Ort: Grästorp
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Hemtjänst/äldreomsorg Grästorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemtjänst/äldreomsorg Grästorp

Säljare sökes i Grästorp med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Grästorp kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Grästorp
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Grästorp med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Grästorp med/utan erfarenhet

Grundskollärare åk 4-6 Ma/No
Välkommen till Centralskolan i Grästorp! Vi söker en grundskollärare i Ma/No till årskurs 4-6. Centralskolan ligger intill kommunens fritidsområde med närhet till idrottsanläggningar och natur. Vi arbetar tillsammans för: "Att eleverna är motiverade, utnyttjar hela sin kapacitet och jobbar för att utvecklas mot en högre nivå". ARBETSUPPGIFTER Som lärare i Grästorp lägger vi stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål- och styrdokument. Huvuduppdraget är att ansvara för elevernas lärande och utveckling genom undervisning, handledning och stöd. Du väljer metod, innehåll och bemötande utifrån varje elevs kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar, så att eleverna når de mål som ställts upp. I arbetet ingår att dokumentera, följa upp och utvärdera. Du kommunicerar mål och utveckling med elever och vårdnadshavare. Samarbete med övrig personal är en viktig uppgift då en stor del av arbetet innebär arbete i team runt eleverna. Du bidrar aktivt till skolans utveckling och tar ansvar för den egna personliga kompetensutvecklingen. En annan viktig uppgift är att arbeta för att skapa en lugn, trygg och trivsam skola. KVALIFIKATIONER Du ska ha lärarexamen med behörighet att undervisa i åk 4-6 i ämnena Ma/NO, gärna med teknik i utbildningen. Erfarenhet av att arbeta ämnesövergripande i tema och projektarbeten är meriterande. Även annan erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt annan arbetslivserfarenhet är önskvärd. Du ska: - ha god samarbets- och kommunikativ förmåga - ha god ledarförmåga - vara omvärldsorienterad - vara trygg i din roll som lärare
Företag: Grästorps kommun, Bildningsverksamhet
Ort: Grästorp
Publicerad : 07-20
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare åk 4-6 Ma/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare åk 4-6 Ma/No

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Grästorps kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Grästorp
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Grästorps kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 15 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Grästorp
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp.

Specialpedagog/speciallärare
Välkommen till Centralskolan i Grästorp! Vi söker en specialpedagog till årskurserna 4-9. Centralskolan ligger intill kommunens fritidsområde med närhet till idrottsanläggningar och natur. Vi arbetar tillsammans för: "Att eleverna är motiverade, utnyttjar hela sin kapacitet och jobbar för att utvecklas mot en högre nivå". ARBETSUPPGIFTER Elevens rätt till särskilt stöd har skärpts i den nya lagstiftningen. Det tillkommer också en skyldighet att meddela till rektor om eleverna riskerar att inte nå målen i något skolämne. Detta kräver en ökad formalisering av processerna när det gäller åtgärder där bland annat elevens stödbehov ska utredas och skolans åtgärder dokumentera. Det innebär således ett större fokus på de insatser och åtgärder skolan behöver göra för att eleverna ska nå målen, vilket förutsätter att det finns en organisation som kan ge kvalitativt stöd för detta arbete. Du kommer att arbeta med elever i årskurs 4-9, särskoleelever och med svenska som andraspråk.Uppdraget innebär att arbeta på organisations-, grupp-, och invididnivå. Följande uppdrag ingår i tjänsten på de olika nivåerna. Organisationsnivå Arbeta för ett inkluderande synsätt och förhållningssätt samt stödja lärare att utforma undervisningen och lärandemiljöerna utifrån varje elevs behov Ha en övergripande bild av elevers behov av allmänt och särskilt stöd. Kontinuerligt uppdatera rektor om läget. Ingå i skolans elevhälsa och i arbetslagens elevvård. Vara kontaktperson mot verksamheter utanför skolan t.ex. habilitering, BUP, logoped, sociala myndigheter m fl. Gruppnivå Stödja/handleda lärare att göra pedagogiska kartläggningar och upprättande av åtgärdsprogram. Analysera pedagogiska kartläggningar/utredningar. Föreslå lämpliga åtgärder. Hålla koll på uppföljning och utvärderingstillfällen. Utredningskartläggningar vid basutredningar. Individnivå: Elevobservationer inför handledning till lärare Vid behov delta i möten elev och förälder som ett stöd för läraren. KVALIFIKATIONER Du är utbildad specialpedagog/speciallärare och erfarenhet från arbete som specialpedagog/speciallärare är meriterande. Du ska: - ha god samarbets- och kommunikativ förmåga - vara omvärldsorienterad - vara trygg i din roll som pedagog
Företag: Grästorps kommun, Bildningsverksamhet
Ort: Grästorp
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/speciallärare jobb, Specialpedagog/speciallärare Grästorp, Specialpedagog/speciallärare Grästorps kommun, Bildningsverksamhet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/speciallärare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Grästorps kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 28 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Grästorp
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp.

distrikssköterska vårdcentral
distriktssköterskearbete, akutmottagning och arbete i teleQ.
Företag: CAPIO VÅRDCENTRAL GRÄSTORP
Ort: Grästorp
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga distrikssköterska vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: distrikssköterska vårdcentral

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Grästorps kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 5 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett våra kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Grästorp
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp.

Elevcoach
ARBETSUPPGIFTER Centralskolan i Grästorp har behov av att tillfälligt förstärka särskolan. I uppdraget ingår att: - Utgångsläget är i särskolan - Stödja elever i skolarbetet och finnas nära till hands - extrajag - Uppmuntra och coacha elever på särskolan och vid tillfällen elever i Slussen - Samarbeta med undervisande lärare - Ge mycket beröm när elever visar önskvärt beteende - Omedelbart bryta våldsamma beteenden - Förebygga konfliktsituationer - Träna elever i sociala situationer - Ge dem positiv feedback och förstärka deras starka sidor KVALIFIKATIONER Du har socialpedagogexamen alternativt fritidspedagogexamen. Erfarenhet av tidigare arbete med särskola eller liknande är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet krävs.
Företag: Grästorps kommun, Bildningsverksamhet
Ort: Grästorp
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Elevcoach jobb, Elevcoach Grästorp, Elevcoach Grästorps kommun, Bildningsverksamhet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevcoach

Lärare textilslöjd åk 4-9
Välkommen till Centralskolan i Grästorp! Vi söker nu en textillärare till årskurs 4-9. Centralskolan ligger intill kommunens fritidsområde med närhet till idrottsanläggningar och natur. Vi arbetar tillsammans för: "Att eleverna är motiverade, utnyttjar hela sin kapacitet och jobbar för att utvecklas mot en högre nivå". ARBETSUPPGIFTER Som lärare i Grästorp lägger vi stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål- och styrdokument. Huvuduppdraget är att ansvara för elevernas lärande och utveckling genom undervisning, handledning och stöd. Du väljer metod, innehåll och bemötande utifrån varje elevs kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar, så att eleverna når de mål som ställts upp. I arbetet ingår att dokumentera, följa upp och utvärdera. Du kommunicerar mål och utveckling med elever och vårdnadshavare. Samarbete med övrig personal är en viktig uppgift då en stor del av arbetet innebär arbete i team runt eleverna. Du bidrar aktivt till skolans utveckling och tar ansvar för den egna personliga kompetensutvecklingen. En annan viktig uppgift är att arbeta för att skapa en lugn, trygg och trivsam skola. KVALIFIKATIONER Du ska ha lärarexamen med behörighet att undervisa i textilslöjd i åk 4-9. Erfarenhet av att arbeta som lärare i grundskolans senare år är meriterande. Även annan erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt annan arbetslivserfarenhet är önskvärd. Du ska: - ha god samarbets- och kommunikativ förmåga - ha god ledarförmåga - vara omvärldsorienterad - vara trygg i din roll som lärare
Företag: Grästorps kommun, Bildningsverksamhet
Ort: Grästorp
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare textilslöjd åk 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare textilslöjd åk 4-9

Homepartysäljare - Grästorp
Vi tror på vår slogan "Alla har rätt till ett BRA sexliv!" Förhoppningsvis har vi alla sex men vi tycker att alla ska ha riktigt BRA sex. Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare. More than love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbaste växande erotikföretag i branschen. Våra homepartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homepartyn. Som säljare för More than love åker du ut på förinbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel, kläder och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får klämma, känna och smaka på. Du har även med dig More than loves produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment. More than love utbildar dig i en mindre grupp under en hel dag och finns alltid till hands med löpande stöd och vidareutbildningar. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företaget, har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen. Du når oss via telefon dygnet runt, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. More than love är ett företag som har kvar den familjära känslan, vi vill ha en personlig kontakt med dig som säljare. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar på More than love har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra. Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt. Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem. Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet. Vi hjälper dig att inge dina kunder trygghet när de bokar ett homeparty med oss då vi står för all administration och kundtjänst. Vi står för bokningsbekräftelse, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial, leveranser, produktpärmar och rekvisita. Vi sköter även inbetalning av skatt och sociala avgifter. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete med bra möjligheter. Eftersom partyna oftast är på fredag och lördagkvällar går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi söker dig som inte tycker att sex är något tabubelagt utan bara naturligt och roligt. Är du social, har lätt att tala inför grupp och besitter en säljande sida så är detta något för dig. Vi söker personal som är: Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat Ordningsam Serviceinritad Punktlig och pålitlig Sammarbetsvillig men ändå självgående Van och har lätt för att prata inför grupp med humor Krav: 18 år Bil och körkort Grundläggande datavana Tillgång till Internet Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden. Lön: Provision baserad Låter detta som ett jobb som passar dig? Maila då ditt cv, personligabrev och en bild på dig till oss. Kontaktinfo: More than love AB Kungsgatan 19 461 31 Trollhättan Tfn +46 520-426015 Org nr: 556876-7262 www.morethanlove.se info@morethanlove.se
Företag: MORE THAN LOVE AB
Ort: Grästorp
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Homepartysäljare - Grästorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homepartysäljare - Grästorp

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Grästorps kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 18 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Grästorp
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp.

Arbetsterapeut
Grästorp ligger vackert söder om Vänern och mitt i Västra Götaland med närhet till Trollhättan, Vänersborg, Lidköping och Vara. Här bor ca 5 700 invånare som lever med naturen som granne och har ett rikt föreningsliv och näringsliv med stor bredd. Grästorps kommun är inne i ett expansivt skede. Vi bygger och kvalitetssäkrar äldreomsorg samt omsorg om funktionshinder för framtiden. Vår arbetsterapeut ska vara föräldraledig och därför söker vi en vikarie för henne. Du kommer att ingå i HSL-enheten. Där ingår sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnast. ARBETSUPPGIFTER Som arbetsterapeut kommer du att: • Ansvara för genomförande av insatser som utförs i förebyggande, kompenserande, aktivitetsbevarande/förbättrande syfte. • Bedöma behov, prova ut, förskriva och följa upp medicintekniska produkter. • Ge information och handledning till vårdtagare, anhöriga och personal. • Ha ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier i vårdkedjan och delta i utvecklingsarbete. KVALIFIKATIONER Vi söker en leg. arbetsterapeut med några års erfarenhet. Du ska vara flexibel, kunna arbeta självständigt samt ha god samarbetsförmåga. B-körkort är ett krav.
Företag: Grästorps kommun, Social verksamhet
Ort: Grästorp
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Grästorp, Arbetsterapeut Grästorps kommun, Social verksamhet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

IT-tekniker
Grästorp ligger vackert söder om Vänern och mitt i Västra Götaland med närhet till Trollhättan, Vänersborg, Lidköping och Vara. Här bor ca 5 700 invånare som lever med naturen som granne och har ett rikt föreningsliv och näringsliv med stor bredd. I uppdraget som IT-tekniker kommer du att ansvara för både förvaltning och utveckling av vår IT-miljö. Enheten består idag av en enhetschef och tre medarbetare. Enheten ansvarar för drift och underhåll av kommunens IT- miljö som telefoni, användarsupport, inköp av hård- och mjukvara samt utför installationsarbeten av teknisk utrustning. IT-infrastrukturen är till största delen uppbyggd på Microsoft produkter. Vår servermiljö är virtualiserad. ARBETSUPPGIFTER Som IT-tekniker kommer du arbeta med utveckling av vårt Active Directory, förvaltning av våra servrar (både virtuella och fysiska) backupsystem, nätverk samt systemförvaltning för IT-enhetens interna system. I arbetsuppgifterna ingår även användarsupport via vår Helpdesk. Din roll som IT-tekniker innebär kontakt med systemägare i verksamheterna för dialog och planering inför förändring och uppdatering av system. Du kommer arbeta både självständigt och i nära samarbete med övriga IT-tekniker. KVALIFIKATIONER Utöver gedigen erfarenhet inom området ska du ha följande kvalifikationer: • Relevant högskoleutbildning inom data/IT eller motsvarande utbildning/erfarenhet • Praktisk erfarenhet och administration av Windows Server • Erfarenhet av virtualiseringsteknik • Erfarenhet av backupsystem • Erfarenhet av Microsoft AD, GPMGMT, Print, File • Erfarenhet av nätverk, VLAN, Routing, TCPIP, DNS, DHCP • Erfarenhet av företagstelefoni, MEX, IP-telefoni, Hänvisningssystem Utöver ovanstående kvalifikationer är det även meriterande med: • Microsoft certifiering eller andra relevanta certifikat • Erfarenhet av Symantec, VmWare, Watchguard, D-Link, nätverksbaserad övervakning och skalskydd • Erfarenhet av android, ios, surface • Microsoft OS B- körkort är ett krav. För att lyckas i rollen som IT- tekniker är du ansvarsfull, prestigelös och självgående med stort intresse för IT och teknik. Du har gott bemötande, hög servicekänsla, lätt för att ta kontakt och samarbeta med olika människor. Du ser till att uppgifter blir lösta och har förmåga att prioritera i den dagliga verksamheten när så krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Grästorps kommun, Allmän verksamhet
Ort: Grästorp
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga IT-tekniker jobb, IT-tekniker Grästorp, IT-tekniker Grästorps kommun, Allmän verksamhet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-tekniker

Tandläkare
Västra Götalandsregionen Beskrivning Vara och Grästorp är en kommuner med framåtanda som ligger mitt i Västra Götalandsregionen. Här finns stort kulturutbud med bland annat Vara Konserthus och kulturskola, utbildningsmöjligheter och goda kommunikationer. Vi söker en vikarierande tandläkare för en av våra tandläkare skall vara mammaledig. På Folktandvården Vara arbetar fyra tandläkare, fyra tandhygienister och sju tandsköterskor, i Grästorp arbetar två tandläkare tre tandsköterskor och 2 tandhygienister som alla ser fram emot att träffa dig. Vi arbetar i fräscha lokaler i nybyggd klinik med modern utrustning och använder journalsystemet T 4. Klinikerna l ligger centralt i både Vara och Grästorp, nära Resecentrum Vi är måna att du som medarbetare mår bra och erbjuder förmåner som uppmuntrar till god hälsa. Här får du bland annat individuell hälsokontroll, friskvårdskuponger för träning på fritiden, fri öppen hälso- och sjukvård med mera. I Vara/Grästorp erbjuder vi också extra förmånliga lönevillkor enligt särskild modell. Arbetsuppgifter Som tandläkare hos oss arbetar du i team med övrig personal och sätter patienten främst. Här möter du alla åldersgrupper och alla typer av behandlingar.  Kvalifikationer Vi vänder oss till dig som är legitimerad tandläkare och som värdesätter kvalitet i det kliniska arbetet, såväl som i bemötandet av patienter. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet.   Vi ställer stora krav på personlig lämplighet som en positiv attityd och social kompetens.
Företag: Folktandvården, Vara/Grästorp
Ort: Vara
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare jobb, Tandläkare Vara, Tandläkare Folktandvården, Vara/Grästorp
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Grästorps kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 26 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett våra kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Grästorp
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Grästorp.

Habiliteringsassistent
Grästorp ligger vackert söder om Vänern och mitt i Västra Götaland med närhet till Trollhättan, Vänersborg, Lidköping och Vara. Här bor ca 5 700 invånare som lever med naturen som granne och har ett rikt föreningsliv och näringsliv med stor bredd. Social verksamhet i Grästorps kommun arbetar utifrån ett salutogent synsätt vilket innebär att fokus ligger på hälsofrämjande faktorer. Det innebär att skapa förutsättningar för en meningsfull vardag för den enskilde, och att var och en utifrån sina möjligheter tryggt ska kunna hantera sin vardag med bibehållen integritet. En av våra medarbeterare kommer att vara föräldraledig och vi söker därför en vikarie. Du kommer att tillhöra Stöd och sysselsättningsenheten och tjänsten är förlagd till en servicebostad i centrala Grästorp. Du kommer att ingå i en personalgrupp om fyra personer som ska stödja de boende till en salutogen vardag. Detta sker i form av stöd och service till de boende. ARBETSUPPGIFTER Vår uppgift är att ge brukarna praktiskt, pedagogiskt och socialt stöd vilket innebär att vi utifrån ett gemensamt pedagogiskt förhållningssätt och tydlig struktur stöttar individen i vardagslivet. Därför söker vi dig som har lust och engagemang att arbeta i en sådan verksamhet och som ser vikten av de sociala sammanhangens betydelse för människors upplevelse av meningsfullhet och välbefinnande. Det är viktigt att du som habiliteringsassistent har förmåga att skapa förtroende, är trygg och stabil samt har stort tålamod och är uppmärksam på små framsteg. Som person är du positiv, kreativ, lyhörd och öppen för att delta i förändringar samt har samarbets- och inlevelseförmåga. Arbetet ställer krav på din förmåga att självständigt kunna fatta beslut och agera handfast eftersom arbetet till stor del innebär ensamarbete. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, helg, samt jour på natt. Social dokumentation sker i dokumentationsprogrammet Magna Cura samt att schemaläggning och viss kommunikation med brukare/gode män sker via dator så datavana är en tillgång. KVALIFIKATIONER Du som söker har lämplig utbildning, t.ex. omvårdnadsprogrammet med inriktning funktionshinder, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har B-körkort.
Företag: Grästorps kommun, Social verksamhet
Ort: Grästorp
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Habiliteringsassistent jobb, Habiliteringsassistent Grästorp, Habiliteringsassistent Grästorps kommun, Social verksamhet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Habiliteringsassistent

Lärare i förskoleklass
Grästorp ligger vackert söder om Vänern och mitt i Västra Götaland med närhet till Trollhättan, Vänersborg, Lidköping och Vara. Här bor ca 5 700 invånare som lever med naturen som granne och har ett rikt föreningsliv och näringsliv med stor bredd. ARBETSUPPGIFTER Vi jobbar ständigt med att förbättra vårt sätt att arbeta. För närvarande utvecklar vi framför allt digitala lärmiljöer och entreprenöriellt lärande. Vi erbjuder dig som pedagog ett intressant och utvecklande arbete med stor frihet under ansvar, samt medarbetare med ett stort engagemang för sitt uppdrag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad förskollärare alternativt lärare med inriktning mot tidigare åldrar. Det är meriterande med erfarenhet från liknande arbete eller från arbete i förskolan. Vi söker dig som är flexibel, lösningsfokuserad och nyfiken på utmaningar. Meriterande är om du tidigare varit med i skolutvecklingsprocesser och har erfarenheter från skolor där verksamheten ligger i framkant. I övrigt är du en öppen person med stort engagemang, som har lätt för att samarbeta och vilja till utveckling. Urval sker löpande.
Företag: Grästorps kommun, Bildningsverksamhet
Ort: Grästorp
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Enhetschef Hemtjänst - Grästorps kommun
Tarasso AB Grästorp är en kommun med framåtanda, i en vacker landsbygd, alldeles söder om Vänern och mitt i Västra Götaland. Här finns en fin boendemiljö och nära till städer som Trollhättan, Vänersborg och Lidköping. I Grästorp finns många möjligheter till en aktiv fritid. Här finns ett mycket livligt föreningsliv och många fritidsanläggningar som exempelvis golfbana, ishall, konstgräsplan, ridhus, badhus, kulturhus och konserthus. För mer information www.grastorp.se Arbetsuppgifter;  Som enhetschef ansvarar du, tillsammans med dina medarbetare, för ett gott bemötande, bra stöd, god omsorg och välbefinnande för våra omsorgstagare. Du leder, fördelar och utvecklar arbetet mot fastställda mål. Du kommer att ha ansvar för att verkställa, planera och följa upp biståndsbeslut, följa upp ekonomi, arbetsleda och schemalägga personal. Avdelningen har ca 30 medarbetare vara två är gruppledare. Du ingår i ledningsgruppen för social service och rapporterar till socialchefen. Utmaningen; Enhetschefen för hemtjänsten har utmaningen att planera och styra sina resurser så att vi på ett kostnadseffektivt sätt levererar så god kvalitet som möjligt. Kvalifikationer; Vi söker dig som har ett genuint intresse för äldreomsorgen. Du är trygg i din roll som chef och leder, motiverar och samordnar din arbetsgrupp så att ni tillsammans når gemensamma mål. Du har en adekvat högskoleutbildning inom äldreomsorgens verksamhetsområden samt erfarenhet från arbetsområdet. Vi ställer stora krav på din förmåga att leda personal och utveckla verksamheten. Vi sätter stort värde på om du har erfarenhet av att leda i förändring. Du har sinne för ekonomi och du har god planeringsförmåga. Önskade egenskaper; - förmåga att skapa goda relationer - tydlighet - förmåga att strukturera och organisera - kommunikativ - helhetssyn Vi erbjuder; En framåtblickande och entreprenöriell kommun med ett öppet klimat. Du får engagerade kollegor och medarbetare och du kommer att verka i en organisationen som prioriterar kontinuerlig kompetensutveckling. Vår kommun präglas av korta beslutsvägar och av samhällsengagerade invånare.   Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsult Staffan Melin på Tarasso AB som ansvarar för denna rekrytering;  070-689 46 24, staffan.melin@tarasso.se.  Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi undanber oss vänligen men bestämt samtliga samtal från cv- och annonsförsäljare. Ansök via länken nedan "Sänd ansökan
Företag: Tarasso AB
Ort: Grästorp
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef Hemtjänst - Grästorps kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef Hemtjänst - Grästorps kommun

Sjuksköterska med demenskompetens
Grästorp ligger vackert söder om Vänern och mitt i Västra Götaland med närhet till Trollhättan, Vänersborg, Lidköping och Vara. Här bor ca 5 700 invånare som lever med naturen som granne och har ett rikt föreningsliv och näringsliv med stor bredd. I Grästorp finns energi! Grästorp arbetar kommunövergripande med värdskap – konsten att få människor att känna sig välkomna. Det innebär att vi inom värdkapet arbetar mycket med bemötande, värdegrund och salutogent förhållningssätt. Genom att arbeta med värdskapet vill vi lyckas att sträva mot samma mål och ger våra kunder en säker och trygg vård. Vi arbetar även med olika kvalitetsregister för att stärka patientsäkerheten. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en sjuksköterska med demenskompetens. Kommunens hälso- och sjukvård ansvarar för personer inskrivna i den kommunala hälso- och sjukvården boende i ordinärt boende, boende i särskilda boende former samt personer under vistelsetiden på dagverksamhet. Du arbetar i team tillsammans med andra sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och undersköterskor. Som sjuksköterska hos oss har du ett självständigt arbete. Du ansvarar för att den enskilde får den omvårdnad och omsorg de behöver och ger stöd till omvårdnadspersonalen. Du planerar, utför och utvecklar vården och har det medicinska ansvaret inkl. dokumentation. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska, gärna med kompetens inom demens och erfarenhet av arbete inom hemsjukvård. Du ska vara van vid att arbeta självständigt och i team. Det är viktigt att du är initiativrik, har förmåga att prioritera, är lyhörd för vårdtagarnas behov och känner respekt för andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du trivs med att arbeta i en varierande miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Du är en positiv person som ser samarbete med olika personalkategorier som en framgångsfaktor.
Företag: Grästorps kommun, Social verksamhet
Ort: Grästorp
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska med demenskompetens jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska med demenskompetens

Enhetschef Hemtjänst - Grästorps kommun
Tarasso AB Grästorp är en kommun med framåtanda, i en vacker landsbygd, alldeles söder om Vänern och mitt i Västra Götaland. Här finns en fin boendemiljö och nära till städer som Trollhättan, Vänersborg och Lidköping. I Grästorp finns många möjligheter till en aktiv fritid. Här finns ett mycket livligt föreningsliv och många fritidsanläggningar som exempelvis golfbana, ishall, konstgräsplan, ridhus, badhus, kulturhus och konserthus. För mer information www.grastorp.se Arbetsuppgifter;  Som enhetschef ansvarar du, tillsammans med dina medarbetare, för ett gott bemötande, bra stöd, god omsorg och välbefinnande för våra omsorgstagare. Du leder, fördelar och utvecklar arbetet mot fastställda mål. Du kommer att ha ansvar för att verkställa, planera och följa upp biståndsbeslut, följa upp ekonomi, arbetsleda och schemalägga personal. Avdelningen har ca 30 medarbetare vara två är gruppledare. Du ingår i ledningsgruppen för social service och rapporterar till socialchefen. Utmaningen; Enhetschefen för hemtjänsten har utmaningen att planera och styra sina resurser så att vi på ett kostnadseffektivt sätt levererar så god kvalitet som möjligt. Kvalifikationer; Vi söker dig som har ett genuint intresse för äldreomsorgen. Du är trygg i din roll som chef och leder, motiverar och samordnar din arbetsgrupp så att ni tillsammans når gemensamma mål. Du har en adekvat högskoleutbildning inom äldreomsorgens verksamhetsområden samt erfarenhet från arbetsområdet. Vi ställer stora krav på din förmåga att leda personal och utveckla verksamheten. Vi sätter stort värde på om du har erfarenhet av att leda i förändring. Du har sinne för ekonomi och du har god planeringsförmåga. Önskade egenskaper; - förmåga att skapa goda relationer - tydlighet - förmåga att strukturera och organisera - kommunikativ - helhetssyn Vi erbjuder; En framåtblickande och entreprenöriell kommun med ett öppet klimat. Du får engagerade kollegor och medarbetare och du kommer att verka i en organisationen som prioriterar kontinuerlig kompetensutveckling. Vår kommun präglas av korta beslutsvägar och av samhällsengagerade invånare.   Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsult Staffan Melin på Tarasso AB som ansvarar för denna rekrytering;  070-689 46 24, staffan.melin@tarasso.se.  Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi undanber oss vänligen men bestämt samtliga samtal från cv- och annonsförsäljare. Ansök via länken nedan "Sänd ansökan
Företag: Tarasso AB
Ort: Grästorp
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef Hemtjänst - Grästorps kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef Hemtjänst - Grästorps kommun

Kock
Verksamhetsbeskrivning En väl inarbetad vägrestaurang. Med en intilliggande OKQ8 bensinstation med liv/kiosk. Beläget i anslutning till rondellen Rv 44 och 47. Dagens lunch serveras alla dagar i veckan. Frukostbuffe serveras under vardagar. A la carté serveras under hela öppethållandet. Arbetsuppgifter Kockutbildning / jämnförbar utbildning eller arbetslivserfarenhet. Du skall vara helt självgående, du jobbar ensam med kökets arbetsuppgifter, men skall ändå kunna arbeta i team, för restaurangpersonalen tillreder i samma kök. Vara initiativrik samt stresstålig. Utbildning/Erfarenhet Kockutbildning / jämnförbar utbildning eller arbetslivserfarenhet. Du skall vara helt självgående, du jobbar ensam med kökets arbetsuppgifter, men skall ändå kunna arbeta i team, för restaurngpersonalen tillreder i samma kök. Vara initiativrik samt stresstålig.
Företag: Tre Älgar i Grästorp AB
Ort: Grästorp
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Grästorp, Kock Tre Älgar i Grästorp AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

timvikarier till grästorp!
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Rullstolsbunden man i 40 års åldern söker timvikarier. Du ska vara en positiv och glad kvinna som är lyhörd och kan ta egna intiativ. Din ålder ska vara mellan 25-35 år. i arbetet ingår hushållssysslor, förflyttningar och viss hygien.   cv och förfrågningar skickas till: linn.lawner@frosunda.se
Företag: Frösunda
Ort: Grästorp
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga timvikarier till grästorp! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: timvikarier till grästorp!

Boendepedagog
Social verksamhet i Grästorps kommun arbetar utifrån ett salutogent synsätt vilket betyder att fokus ligger på hälsofrämjande faktorer. Detta innebär att skapa förutsättningar för en meningsfull vardag för den enskilde, och att var och en utifrån sina möjligheter tryggt ska kunna hantera sin vardag med bibehållen integritet. Vår uppgift är att ge brukarna praktiskt, pedagogiskt och socialt stöd vilket innebär att vi utifrån ett gemensamt pedagogiskt förhållningssätt och tydlig struktur stöttar individen i vardagslivet. Därför söker vi dig som har lust och engagemang att arbeta i en sådan här verksamhet och som ser vikten av de sociala sammanhangens betydelse för människors upplevelse av meningsfullhet och välbefinnande. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är förlagd till en servicebostad i centrala Grästorp där du kommer att ingå i en personalgrupp om fem personer. Det är viktigt att du som boendepedagog har förmåga att skapa förtroende, är trygg och stabil samt har stort tålamod och är uppmärksam på små framsteg. Som person är du positiv, kreativ, lyhörd och öppen för att delta i förändringar samt har samarbets- och inlevelseförmåga. Arbetet ställer krav på din förmåga att självständigt kunna fatta beslut och agera handfast. I första hand kommer du att ansvara för boendestödsinsatser enligt Socialtjänstlagen till personer med psykiska funktionhinder. I tjänsten kommer det ingå ett särskilt ansvar att planera och utveckla det pedagogiska arbetet. Social dokumentation sker i dokumentationsprogrammet Magna Cura och då schemaläggning och viss kommunikation med brukare/gode män sker via dator så datavana är en tillgång. KVALIFIKATIONER Socialpedagogexamen, socionomexamen eller annan högskoleutbildning som prövas likvärdigt. Utöver pedagogisk kunskap är det av stor vikt att du har kunskap/erfarenhet inom neuropsykiatri, autism och psykiatri/missbruk. Utbildning i metoder som KBT och MI är ett plus. Vi ser gärna att du har B-körkort.
Företag: Grästorps kommun, Social verksamhet
Ort: Grästorp
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Boendepedagog jobb, Boendepedagog Grästorp, Boendepedagog Grästorps kommun, Social verksamhet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendepedagog

Fritidspedagog
Välkommen till Backenskolan i Grästorp! Skolan ligger i ett naturskönt område nära till skogen och idrottsområdet Lunnevi. Enheten har 90 elever i åldrarna 6-9 år. På skolan finns också två fritidshemsavdelningar. I direkt anslutning till skolan och fritidshem ligger också Backens förskola och omsorg på obekväm arbetstid. En modern skola i framtiden är visionen för Grästorps kommuns förskolor och skolor. För att visionen ska kunna förverkligas förväntas alla verksamheter vara flexibla, normbrytande och arbeta med att digitalisera lärandet. ARBETSUPPGIFTER Backenskolan är en liten skola med en klass i varje årskurs och all personal finns i ett gemensamt arbetslag. Tjänsten som fritidspedagog i fritidshem på Backenskolan innebär att arbeta både i fritidshemmet och med fritidshemmets didaktik i skolan. I samarbete med övriga pedagoger kommer du att planera, genomföra och följa upp arbetslagets arbete och projekt utifrån gällande styrdokument. Arbetslaget ansvarar gemensamt för elevernas lärande och kunskapsutveckling. Just nu införs också ”en till en” genom att eleverna får var sin Ipad. Arbetslaget har en pågående förändringsprocess där det systematiska kvalitetsarbetet och att arbete utifrån en vetenskaplig grund står i fokus. Synsättet i arbetslaget är att grunden för allt lärande vilar på en helhetssyn och att alla har förståelse för sambandet mellan de förutsättningar som skapas för elevernas lärande och kvalitén i deras måluppfyllelse. Lärarna i arbetslaget ser eleverna som "våra barn". Nära Backenskolan ligger Lunneviskolan som är kommunens andra f-3 skola. Skolorna samarbetar i vissa delar och har också gemensamma konferenser som ska stödja det kollegiala lärandet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har examen som fritidspedagog eller lärare med inriktning mot fritidshem med behörighet i bild och/eller musik. Du är lösningsfokuserad, nyfiken och har lätt för att samarbeta med elever, personal och föräldrar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Bildningsverksamheten i Grästorps kommun arbetar med digitalt lärande och IKT. Alla elever på Backenskolan har egen dator/ipad och pedagogerna arbetar tillsammans med eleverna för att utveckla det digitala lärandet. Det är även meriterande om du har kunskaper om och brinner för ”rummet som den tredje pedagogen”, den fysiska miljöns betydelse för lärande och utveckling.
Företag: Grästorps kommun, Bildningsverksamhet
Ort: Grästorp
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Grästorp, Fritidspedagog Grästorps kommun, Bildningsverksamhet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Specialist i Allmänmedicin
Capio Vårdcentral Grästorp är en liten vårdcentral belägen i ljusa, nyrenoverade lokaler i lugn och trivsam miljö med många trogna patienter och engagerade medarbetare. På Vårdcentralen finns bland annat laboratorium bemannat med biomedicinsk analytiker, BVC, diabetessköterska, astmasköterska, medicinsk fotvård, leg. psykolog, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterska samt sekreterare. I närliggande lokaler finns också sjukgymnaster, arbetsterapeuter och barnmorska som vi har ett nära samarbete med. Vi driver både multimodal rehabilitering 1 och 2. Listningen uppgår för närvarande till cirka 5500 patienter. Vi är tre deltidsarbetande distriktsläkare och en AT-läkare som söker en trevlig kollega. BESKRIVNING AV TJÄNST Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin. KVALIFIKATIONER Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar, ser möjligheter snarare än hinder och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. ANSTÄLLNINGSFORM/TJÄNSTGÖRINGSGRAD Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 75%. Tillträde enligt överenskommelse. OM CAPIO Capio Närsjukvård erbjuder primärvård med vårdcentraler, specialistmottagningar, barnavårdscentraler och barnmorskemottagningar. Vi har idag mottagningar från Umeå i norr till Malmö i söder. Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara vård. KONTAKTPERSONER Tina Hogbäck verksamhetschef. Mobil 073-33 38 311. Karl-Gustaf Wennberg medicinskt ansvarig läkare, specialist i allmänmedicin.
Företag: CAPIO VÅRDCENTRAL GRÄSTORP
Ort: Grästorp
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Specialist i Allmänmedicin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialist i Allmänmedicin

ST-läkare i allmänmedicin
Capio Vårdcentral Grästorp är en liten vårdcentral belägen i ljusa, nyrenoverade lokaler i lugn och trivsam miljö med många trogna patienter och engagerade medarbetare. På Vårdcentralen finns bland annat laboratorium bemannat med biomedicinsk analytiker, BVC, diabetessköterska, astmasköterska, medicinsk fotvård, leg. psykolog, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterska samt sekreterare. I närliggande lokaler finns också sjukgymnaster, arbetsterapeuter och barnmorska som vi har ett nära samarbete med. Vi driver både multimodal rehabilitering 1 och 2. Listningen uppgår för närvarande till cirka 5500 patienter. Vi är tre deltidsarbetande distriktsläkare och en AT-läkare som söker en trevlig kollega. BESKRIVNING AV TJÄNST Vi söker dig som utbildar dig till specialist i allmänmedicin. KVALIFIKATIONER Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar, ser möjligheter snarare än hinder och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. ANSTÄLLNINGSFORM/TJÄNSTGÖRINGSGRAD Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Tjänstgöringsrad 100%. Tillträde enligt överenskommelse. OM CAPIO Capio Närsjukvård erbjuder primärvård med vårdcentraler, specialistmottagningar, barnavårdscentraler och barnmorskemottagningar. Vi har idag mottagningar från Umeå i norr till Malmö i söder. Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara vård. KONTAKTPERSONER Tina Hogbäck verksamhetschef. Mobil 073-33 38 311. Karl-Gustaf Wennberg medicinsk ansvarig läkare, specialist i allmänmedicin. Jonas Ortman handledare, specialist i allmänmedicin.
Företag: CAPIO VÅRDCENTRAL GRÄSTORP
Ort: Grästorp
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga ST-läkare i allmänmedicin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ST-läkare i allmänmedicin

Förskollärare i årskurs 1
Grästorp ligger vackert söder om Vänern och mitt i Västra Götaland med närhet till Trollhättan, Vänersborg, Lidköping och Vara. Här bor ca 5 700 invånare som lever med naturen som granne och har ett rikt föreningsliv och näringsliv med stor bredd. Bildningsverksamheten söker nu en förskollärare i årskurs 1 under vårterminen 2014. ARBETSUPPGIFTER Vi jobbar ständigt med att förbättra vårt sätt att arbeta. För närvarande utvecklar vi framför allt digitala lärmiljöer och entreprenöriellt lärande. Vi erbjuder dig som pedagog ett intressant och utvecklande arbete med stor frihet under ansvar, samt medarbetare med ett stort engagemang för sitt uppdrag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad förskollärare alternativt lärare med inriktning mot tidigare åldrar. Det är meriterande med erfarenhet från liknande arbete. Vi söker dig som är flexibel, lösningsfokuserad och nyfiken på utmaningar. Meriterande är om du tidigare varit med i skolutvecklingsprocesser och har erfarenheter från skolor där verksamheten ligger i framkant. I övrigt är du en öppen person med stort engagemang, som har lätt för att samarbeta och vilja till utveckling. Urval sker löpande.
Företag: Grästorps kommun, Bildningsverksamhet
Ort: Grästorp
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare i årskurs 1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare i årskurs 1

Drifttekniker VVS
Grästorp ligger vackert söder om Vänern och mitt i Västra Götaland med närhet till Trollhättan, Vänersborg, Lidköping och Vara. Här bor ca 5 700 invånare som lever med naturen som granne och har ett rikt föreningsliv och näringsliv med stor bredd. ARBETSUPPGIFTER Som drifttekniker inom VVS området kommer du att vara med att planera och samordna arbetet på Grästorps kommuns fastigheter. Du kommer ansvara för drift och underhåll av värme och ventilation samt fastighetsövervakning via styrsystemen på vårt fastighetsbestånd. Du vill utveckla ditt arbetsområde och arbetar kontinuerligt med kvalitetsförbättringar och energibesparande åtgärder. Du kommer ingå i beredskapsgruppen för fastighetsenheten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har utbildning inom VVS eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Som person är du kreativ, initiativrik och serviceinriktad. Du har kunskap och erfarenhet inom ventilation, värme och styr. Inställelsetid vid utryckning på beredskapen är 30 minuter, det är därför nödvändigt att du bor i eller i närheten av Grästorp.
Företag: Grästorps kommun, Teknisk verksamhet
Ort: Grästorp
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker VVS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker VVS

Förskollärare
En modern skola i framtiden är visionen för Grästorps kommuns förskolor och skolor. För att visionen ska kunna förverkligas förväntas alla verksamheter vara flexibla, normbrytande och arbeta med att digitalisera lärandet. Ambjörnsgårdens förskola är inspirerad av Reggio Emilia filosofin i sitt arbete med läroplanens uppdrag. På vår förskola finns tre åldershomogena hemvister/avdelningar. Nyfiken för 1-2-åringarna, Upptäcka för 3-4-åringarna och Utforska för de äldsta barnen. Att ha åldershomogena grupper innebär att pedagogerna kan anpassa miljön så att det stimulerar barnen till självständighet, utmaning och kreativitet. Vi vill att miljön ska vara den så kallade tredje pedagogen. ARBETSUPPGIFTER Vi arbetar projektinriktat och ser oss som medforskare i barnets vardag. Pedagogisk dokumentation samt reflektion är våra verktyg för att belysa och medvetandegöra själva lärandeprocessen. Vi jobbar ständigt med att förbättra vårt sätt att arbeta. Eftersom vår förskola är relativt nystartad så är utvecklingsfokuset just nu på att utveckla Reggio Emilias grundfilosofi och vårt arbetslagsarbete. Vi erbjuder dig som pedagog ett intressant och utvecklande arbete med stor frihet under ansvar, samt medarbetare med ett stort engagemang för sitt uppdrag. Du kommer att arbeta med barn i åldrarna 1-5 år. KVALIFIKATIONER Vi söker nu dig som är utbildad förskollärare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i förskolan. Du har ett positivt och värdegrundat förhållningssätt. Vi söker dig som är flexibel, lösningsfokuserad och nyfiken på utmaningar. Meriterande är om du tidigare varit med i skolutvecklingsprocesser och har erfarenheter från skolor där verksamheten ligger i framkant. I övrigt är du en öppen person med stort engagemang, som har lätt för att samarbeta och vilja till utveckling.
Företag: Grästorps kommun, Bildningsverksamhet
Ort: Grästorp
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Grästorp, Förskollärare Grästorps kommun, Bildningsverksamhet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare
En modern skola i framtiden är visionen för Grästorps kommuns förskolor och skolor. För att visionen ska kunna förverkligas förväntas alla verksamheter vara flexibla, normbrytande och arbeta med att digitalisera lärandet. Backens förskola består av två hemvister. Kullerbyttan med de yngsta barnen (1-3 år) och Gunghästen med de lite äldre barnen (3-6 år). I respektive grupp arbetar vi med mindre projekt som kopplas till förskolans läroplan. I projekten får barnens behov och intressen styra, detta för att barnen ska kunna känna att de påverkar sitt eget lärande så att det blir en utveckling för dem. ARBETSUPPGIFTER Vi arbetar projektinriktat och ser oss som medforskare i barnets vardag. Pedagogisk dokumentation samt reflektion är våra verktyg för att belysa och medvetandegöra själva lärandeprocessen. Vi jobbar ständigt med att förbättra vårt sätt att arbeta. För närvarande utvecklar vi framför allt digitala lärmiljöer och entreprenöriellt lärande. Vi erbjuder dig som pedagog ett intressant och utvecklande arbete med stor frihet under ansvar, samt medarbetare med ett stort engagemang för sitt uppdrag. Du kommer att arbeta med barn i åldrarna 1-5 år. KVALIFIKATIONER Vi söker nu dig som är utbildad förskollärare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i förskolan. Du har ett positivt och värdegrundat förhållningssätt. Vi söker dig som är flexibel, lösningsfokuserad och nyfiken på utmaningar. Meriterande är om du tidigare varit med i skolutvecklingsprocesser och har erfarenheter från skolor där verksamheten ligger i framkant. I övrigt är du en öppen person med stort engagemang, som har lätt för att samarbeta och vilja till utveckling.
Företag: Grästorps kommun, Bildningsverksamhet
Ort: Grästorp
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Grästorp, Förskollärare Grästorps kommun, Bildningsverksamhet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Säljare med eller utan erfarenhet i Grästorp
Heltid 15165:- kr i lön + Ob-tillägg på 5085:- kr. Totalt 20 250 kr. Deltid 11 080:-kr i lön + Ob-tillägg på 3720:-kr Totalt 14 800 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Grästorp kommun sökes. Du arbetar i Grästorp kommun. Nature opportunity är importörer och ensamma i Sverige med att distrubiera maskinen Hyla. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 3 dagars kursen kommer att hållas på vårat kontor i Jönköping eller vaggeryd. Grundutbildningen börjar med 3 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon alt på kontoret beroende på vart du bor onsdagen den 3e december. Produkten vi marknadsför säljs i över 50 länder och har funnits i över 20 år. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Hyla maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Maskinen är i grund och botten en luftrenare som tvättar luften med ett regn system i maskinen och en självrengörande separator. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.hyla.com Skicka ansökan nu till jobb@hylasweden.se
Företag: NATURE OPPORTUNITY AB
Ort: Grästorp
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med eller utan erfarenhet i Grästorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med eller utan erfarenhet i Grästorp

Habiliteringsassistenter - vikarier vid behov
Grästorp ligger vackert söder om Vänern och mitt i Västra Götaland med närhet till Trollhättan, Vänersborg, Lidköping och Vara. Här bor ca 5 700 invånare som lever med naturen som granne och har ett rikt föreningsliv och näringsliv med stor bredd. Grästorps kommun är inne i ett expansivt skede. Vi bygger och kvalitetssäkrar äldreomsorg samt omsorg om funktionshinder för framtiden. Vi söker dig som vill arbeta som habiliteringsassistent vid behov. Vi behöver vikarier till gruppboende och till korttidshem för barn och unga. För att kunna ge våra omsorgstagare en bra vardag behöver du som person ha ett gott bemötande och en positiv människosyn. Andra viktiga egenskaper är att du kan skapa professionella relationer och ha god initiativförmåga. ARBETSUPPGIFTER Vår uppgift är att ge omsorgstagarna praktiskt, pedagogiskt och socialt stöd vilket innebär att vi utifrån ett gemensamt pedagogiskt förhållningssätt och tydlig struktur stöttar individen i vardagslivet. Vi söker dig som har lust och engagemang att arbeta i en sådan här verksamhet och som ser vikten av de sociala sammanhangens betydelse för människors upplevelse av meningsfullhet och välbefinnande. Som person är du positiv, kreativ, lyhörd och öppen för att delta i förändringar samt har samarbets- och inlevelseförmåga. Social dokumentation sker i dokumentationsprogrammet Magna Cura. KVALIFIKATIONER Du som söker har lämplig utbildning, t.ex. omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har B-körkort. Rekrytering sker löpande.
Företag: Grästorps kommun, Social verksamhet
Ort: Grästorp
Publicerad : 01-03
Sök fler jobb liknande: lediga Habiliteringsassistenter - vikarier vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Habiliteringsassistenter - vikarier vid behov

Personliga assistenter - vikarier vid behov
Grästorp ligger vackert söder om Vänern och mitt i Västra Götaland med närhet till Trollhättan, Vänersborg, Lidköping och Vara. Här bor ca 5 700 invånare som lever med naturen som granne och har ett rikt föreningsliv och näringsliv med stor bredd. Grästorps kommun är inne i ett expansivt skede. Vi bygger och kvalitetssäkrar äldreomsorg samt omsorg om funktionshinder för framtiden. Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent vid behov. För att kunna ge våra omsorgstagare en bra vardag behöver du som person ha ett gott bemötande och en positiv människosyn. Andra viktiga egenskaper är att du kan skapa professionella relationer och ha god initiativförmåga. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består i att hjälpa och stödja brukaren med dennes grundläggande behov: personlig hygien, inköp, matlagning, städning etc. En stor del av arbetet består också av att pedagogiskt stödja brukaren till att få en meningsfull sysselsättning och fritid. Social dokumentation sker i dokumentationsprogrammet Magna Cura. KVALIFIKATIONER Du som söker bör vara lugn, ha ett stort tålamod, vara initiativrik, tycka om att arbeta ensam och inte vara rädd för att fatta egna beslut. Lämplig utbildningsbakgrund för arbetet kan vara barn- och fritidsprogrammet, fritidsledarutbildning, omvårdnadsprogrammet eller inneha annan formell eller informell kompetens som av arbetsgivaren prövas som likvärdig. Rekrytering sker löpande.
Företag: Grästorps kommun, Social verksamhet
Ort: Grästorp
Publicerad : 01-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter - vikarier vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter - vikarier vid behov

Undersköterskor hemtjänsten - vikarier vid behov
Social verksamhet i Grästorps kommun söker vikarier till Hemtjänstenheten som kan arbeta vid behov. Vi söker dig som är undersköterska/vårdbiträde, vill prova på arbetet inom äldreomsorgen eller som har arbetat hos oss tidigare. För att kunna ge våra omsorgstagare en bra vardag behöver du som person ha ett gott bemötande och en positiv människosyn. Andra viktiga egenskaper är att du kan skapa professionella relationer och har en god initiativförmåga. ARBETSUPPGIFTER I arbetet inom hemjtänsten ingår att: - Stödja omsorgstagaren att få en meningsfull vardag baserad på hans/hennes livshistoria. - Ge omsorgstagaren omsorg och service utifrån individuella behov. - I samråd med individen planera, genomföra, utvärdera och dokumentera arbetet i datajournal. - Utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktioner och delegering. - Samverka i det gemensamma omsorgs- och vårdarbetet. KVALIFIKATIONER Det är önskvärt att du har undersköterske-examen eller vårdbiträdesutbildning och har god datavana då vi dokumenterar i datajournal. Körkort och god teknikvana är meriterande då vi använder mobiltelefon vid insatsregistrering/lås. Rekrytering sker löpande.
Företag: Grästorps kommun, Social verksamhet
Ort: Grästorp
Publicerad : 01-03
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor hemtjänsten - vikarier vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor hemtjänsten - vikarier vid behov

Lärare i förskoleklass, åk 1-3 samt fritids
Grästorp ligger vackert söder om Vänern och mitt i Västra Götaland med närhet till Trollhättan, Vänersborg, Lidköping och Vara. Här bor ca 5 700 invånare som lever med naturen som granne och har ett rikt föreningsliv och näringsliv med stor bredd. Vi söker nu en ny medarbetare till Lunneviskolan. ARBETSUPPGIFTER Du har behörighet att arbeta i förskoleklass, årskurs 1-3 och på fritids, men denna termin ligger huvuddelen av arbetet i åk 3 och fritids. Du kommer på så sätt få möjlighet att arbeta inom flera behörighetsområden. På Lunneviskolan arbetar vi med ”samlad skoldag” vilket innebär att vi har samverkan mellan olika yrkesgrupper under elevernas skoldag för att möjliggöra olika sätt att lära. Vi söker dig som är intresserad av skolutveckling, som ser alla elevers olikheter som styrkor och som vill samverka i kollegialt lärande. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig att arbeta som lärare i förskoleklass, grundskola åk 1-3 samt på fritidshem. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av skolsamverkan samt är behörig i musik eller slöjd. Vi söker dig som är flexibel, lösningsfokuserad och nyfiken på utmaningar. I övrigt är du en öppen person med stort engagemang, som har lätt för att samarbeta och vilja till utveckling.
Företag: Grästorps kommun, Bildningsverksamhet
Ort: Grästorp
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass, åk 1-3 samt fritids jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass, åk 1-3 samt fritids

Hemtjänst Grästorp
Vi är ett privat företag som är godkända av Grästorps kommun för hemtjänst serviceinsatser. Nu ansöker vi även om att bli godkända för omvårdnads insatserna. Inför detta arbete söker vi USK med erfarenhet av delegering och hemvården. Vi jobbar i HELA Grästorps kommun så en egen bil är en fördel. Skicklighet, ärlighet, punktlighet och goda referenser är för oss viktiga egenskaper. Vi är ett hemserviceföretag som verkar i hela landet. Vårt kontor finns i Karlsborg
Företag: Extramamman/Anna Danielsbacka
Ort: Grästorp
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Hemtjänst Grästorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemtjänst Grästorp


Sök lediga jobb Grästorp

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se