Lediga jobb Greve - Söka jobb i Greve

Lediga jobb Greve Sök lediga jobb Greve


Hittade inga lediga jobb på sökning: Greve. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Västra Göteborg söker Enhetschef till Grevegårdens äldreboende- Göteborg

 2. Förskollärare till Lilla Grevegårdsvägens förskola- Göteborg

 3. Undersköterska till Grevegårdens Äldreboende- Göteborg

 4. Förskollärare till Lilla Grevegårdsvägens förskola- Göteborg

 5. Boendestödjare- Tierp

 6. Sjuksköterska till verksamheter inom LSS- Tierp

 7. Förskollärare till Lilla Grevegårdsvägens förskola- Göteborg

 8. Skomakare/Låssmed eller lärling i yrket.- Stockholm

 9. Elevassistent på Grevegårdsskolan- Göteborg

 10. Fritidspedagog på Grevegårdsskolan- Göteborg

 11. Förskoleklasslärare på Grevegårdsskolan- Göteborg

 12. Mellanstadielärare på Grevegårdsskolan i ma, no och idrott.- Göteborg

 13. Fritidspedagog på Grevegårdsskolan- Göteborg

 14. Undersköterska Grevegårdens Äldreboende- Göteborg

 15. Undersköterska Grevegårdens Äldreboende- Göteborg

 16. Timvikarier boendestödjare/behandlingsass.- Tierp

 17. Förskollärare till Lilla Grevegårdsvägens förskola- Göteborg

 18. Kvalitetsutvecklare till Grevegårdsskolan- Göteborg

 19. Barnskötare Lilla Grevegårdsvägen- Göteborg

 20. Kallskänka- Solna

 21. Förskollärare till Lilla Grevegårdsvägens förskola- Göteborg

 22. Boendestödjare sökes; Grevegruppen Omvårdnad AB- Tierp

 23. Servicetekniker/ Hygientekniker- Mölndal

 24. Fritidspedagoger till Grevegårdsskolan- Göteborg

 25. Speciallärare Grevegårdsskolan- Göteborg

 26. Textillärare Grevegårdsskolan- Göteborg

 27. Undersköterska till Grevegårdens äldreboende- Göteborg

 28. Förskoleklasslärare/lärare till Grevegårdsskolans förskoleklass- Göteborg

 29. Undersköterska Natt Grevegårdens äldreboende- Göteborg

 30. Förskollärare Lilla Grevegårdsvägens förskola- Göteborg

 31. Sommarvikarier boendestödjare/behandlingsass- Tierp

 32. Förskoleklasslärare/lärare till Grevegårdsskolan- Göteborg

 33. Fritidspedagog/idrottslärare på Grevegårdsskolan- Göteborg

 34. Lärare idrott och hälsa till Långedrag & Grevegård- Göteborg

 35. Diakon till Grevegårdens kyrka - 100 %- Göteborg

 36. Säljare till Kaffegreven- Göteborg

 37. Säljare till Kaffegreven- Göteborg

 38. Undersköterska till Grevegårdens äldreboende- Göteborg

 39. Undersköterska Grevegårdens Äldreboende- Göteborg

 40. Säljare till Kaffegreven- Göteborg


Mer beskrivning

Västra Göteborg söker Enhetschef till Grevegårdens äldreboende
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3000 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som har lust och förmåga att leda värdegrundsarbetet framåt tillsammans med medarbetarna. Det är viktigt att du på ett positivt sätt tillvaratar och utvecklar medarbetarnas kompetens och engagemang samt får dem delaktiga och engagerade i verksamheten. En förutsättning för arbetet är en god dialog med hyresgäster och deras anhöriga/nätverk. Som enhetschef på Grevegårdens äldreboende ansvarar Du tillsammans med en gruppchef och med hjälp av ca 45 medarbetare för 49 äldreboendeplatser, varav 16 är psykiatri. Platserna är fördelade på tre enheter som i sin tur är fördelade på enhetschef och gruppchef. Du ska: - leda, utveckla och följa upp verksamheten vad gäller kvalitet, medarbetare och arbetsmiljö - ansvara för och följa upp budgeten för dina enheter - tillsammans med äldreomsorgens ledningsgrupp vidareutveckla samarbete, samordning och möjliggöra utveckling av stadsdelens och Göteborgs stads äldreomsorg I din styrning av organisationen finns utgångspunkten i äldreomsorgens verksamhetsidé och Göteborg Stads övriga måldokument. KVALIFIKATIONER Du ska ha en fullständig högskoleutbildning från det sociala, vård- eller beteendevetenskapliga fältet. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av ledarskap med verksamhets-, medarbetar-och budgetansvar samt förändrings- och utvecklingsarbete. Vi använder Time Care och det är en fördel om du har erfarenhet av bemanningsarbete. Du ska ha goda kunskaper om gällande lagstiftning och arbetsrättsliga lagar relaterade till uppdraget, samt ha goda ekonomiska kunskaper. Som person är du lyhörd, engagerad och har ett stort mått av personlig mognad. Du är handlingskraftig och har initiativförmåga, samt är en trygg och empatisk ledare. Du ska ha flerårig chefserfarenhet samt erfarenhet av arbete med äldre personer med psykiatrisk diagnos.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Västra Göteborg söker Enhetschef till Grevegårdens äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Västra Göteborg söker Enhetschef till Grevegårdens äldreboende

Förskollärare till Lilla Grevegårdsvägens förskola
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Vi söker engagerade, nyfikna och kreativa förskollärare som vill anta utmaningen att arbeta och utveckla förskolan tillsammans med oss. Du är en medforskande pedagog med det kompetenta barnet i fokus. När du arbetar får barnen möjlighet att utforska och vara kreativa och du tar del av deras tankar och gör dem delaktiga i vardagen. Du är van att använda IKT som en naturlig del i det pedagogiska arbetet och den pedagogiska dokumentationen. Du arbetar också aktivt med att utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan. Du vågar tänka nytt och är inte rädd för att bryta gamla mönster. Din drivkraft är din önskan att skapa bästa möjliga förutsättningar för barns lärande. KVALIFIKATIONER Utbildad förskollärare. I vår stadsdel har vi ett mentorsprogram för nyexaminerade under introduktionsåret.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Lilla Grevegårdsvägens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Lilla Grevegårdsvägens förskola

Undersköterska till Grevegårdens Äldreboende
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3000 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Vi arbetar utifrån ett salutogent arbets- och förhållningssätt, där den boendes individuella behov och önskemål sätts i främsta rummet. Vi vill att alla ska ha ett meningsfullt liv, där man känner sig behövd och kan hantera sin vardag. I arbetet ingår omsorg och omvårdnad av personer med somatisk sjukdom, dessutom förkommer vissa sjukvårdande uppgifter på delegation. Vi trivs i vår arbetsgrupp och ser fram emot att få nya kollegor. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete med möjligheter till kompetensutveckling. Vi strävar efter att blanda arbetsgruppen utifrån ett mångfaldsperspektiv. Vi lägger schema med hjälp av Time Care vilket innebär att du har flexibilitet i dina arbetstider. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad undersköterska/underskötare och har något eller några års erfarenhet från äldreomsorg. Du ska ha ett intresse av att vilja utveckla både dig själv och vår verksamhet. Du ska vara öppen för förändring eftersom vi har en levande och föränderlig organisation. Arbetet innebär att man ibland måste ta egna beslut vilket kräver att du kan arbeta självständigt. Naturligtvis har du ett gott bemötande och respekterar vår värdegrund som innebär att vi skall ha ett professionellt och medmänskligt bemötande som möjliggör trygghet, delaktighet och respekt för brukare och medarbetare. Vi söker dig med stor social kompetens då arbetet kräver att kunna samarbeta i en grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi arbetar mycket med datorer och ser dem som bra hjälpmedel i vår vardag så datorvana är ett krav. Lika så goda kunskaper i det svenska språket då vi eftersträvar en god dokumentation enligt Socialtjänstlagen.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Grevegårdens Äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Grevegårdens Äldreboende

Förskollärare till Lilla Grevegårdsvägens förskola
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Vi söker engagerade, nyfikna och kreativa förskollärare som vill anta utmaningen att arbeta och utveckla förskolan tillsammans med oss. Du är en medforskande pedagog med det kompetenta barnet i fokus. När du arbetar får barnen möjlighet att utforska och vara kreativa och du tar del av deras tankar och gör dem delaktiga i vardagen. Du är van att använda IKT som en naturlig del i det pedagogiska arbetet och den pedagogiska dokumentationen. Du arbetar också aktivt med att utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan. Du vågar tänka nytt och är inte rädd för att bryta gamla mönster. Din drivkraft är din önskan att skapa bästa möjliga förutsättningar för barns lärande. KVALIFIKATIONER Utbildad förskollärare. I vår stadsdel har vi ett mentorsprogram för nyexaminerade under introduktionsåret.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Lilla Grevegårdsvägens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Lilla Grevegårdsvägens förskola

Boendestödjare
Grevegruppen Omvårdnad AB Boendestödjare till Gruppboende inom LSS, Örbyhus. Tillsvidare tjänst 100%. Arbetstid: Schemalagd med dag/kväll/helg och sovande jour. På Gruppboendet bor det personer med funktionsnedsättningar inom personkrets 1 enligt LSS lagen, såsom psykisk utvecklingsstörning och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (autism, asberger och AD/HD). Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor med olika slags funktionsnedsättningar, och som har ett stort engagemang i andra människor. Du måste ha en god social förmåga och vara lyhörd för varje persons individuella behov. Arbetet innebär att ge stöd och hjälp till dessa personer i vardagen i olika situationer, och även med kontakter ute i samhället. Viktigt att du har förmågan att kunna ge dessa personer ett bra psykosocialt stöd vid behov. Arbetet innefattar även att ge den enskilde stöd och hjälp med praktiska göromål som t.ex. städa, laga mat, tvätta och handla etc. utifrån den enskildes behov. Erfarenhet och kvalifikationer: Du skall ha god erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar inom LSS, gärna ha arbetat med personer som har psykosocial problematik. Utbildning är ett krav inom området Social omsorg: Boendestödjare/behandlingsassistent. B-körkort krävs.
Företag: GREVEGRUPPEN OMVÅRDNAD AB
Ort: Tierp
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare jobb, Boendestödjare Tierp, Boendestödjare GREVEGRUPPEN OMVÅRDNAD AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare

Sjuksköterska till verksamheter inom LSS
Vi söker en sjuksköterska till våra verksamheter som består av två gruppboenden och en dagligverksamhet inom LSS. Dessa verksamheter är belägna i Tierp och Örbyhus. Tjänstgöringsgrad: 100%, fördelat enligt följande: Sjuksköterska ca 30% och boendestödjare ca 70%. Arbetstid: Schemalagd: dag/kväll/sovande jour/helg. Arbetsuppgifter, sjuksköterska: Hälso-och sjukvårdsansvar upp till sjuksköterskenivå. Hälso- och sjukvården är ett integrerat stöd i verksamheterna, och i brukarnas vardag. Arbetet innebär ansvar för olika sjukvårdsinsatser utifrån brukarnas behov, upp till sjuksköterskenivå. Ansvar för medicinhantering, delegering av medicin och eventuella sjukvårdsinsatser. Att hålla kontakt med olika instanser, t.ex. vårdcentraler och psykiatriska mottagningar gällande brukarnas hälso- och sjukvård. Regelbunden dokumentation och uppföljning av brukarnas hälsa, och kunna ge stöd och råd till personalgruppen kring dessa frågor. Avvikelsehantering gällande hälso- och sjukvård. Att upprätthålla och utveckla verksamhetens kvalitet och säkerhet gällande hälso- och sjukvård. Arbetsuppgifter, boendestödjare: Att ge stöd och hjälp till personer med olika funktionsnedsättningar utifrån deras individuella behov. Det kan gälla t.ex. städ, tvätt, handling, följa med brukaren till olika instanser och på andra aktiviteter ute i samhället. Arbetet innebär även att vara ett socialt stöd i olika sammanhang. Utbildning/erfarenhet: Sjuksköterskeutbildning. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom både sjukvård och psykiatri. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. B-körkort.
Företag: GREVEGRUPPEN OMVÅRDNAD AB
Ort: Tierp
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till verksamheter inom LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till verksamheter inom LSS

Förskollärare till Lilla Grevegårdsvägens förskola
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Denna termin öppnar vi åter upp vår småbarnsavdelning. Vi söker förskollärare som vill arbeta med våra yngsta barn men också till våra 1-5 års avdelningar. Vi önskar engagerade, nyfikna och kreativa förskollärare som vill anta utmaningen att arbeta och utveckla förskolan tillsammans med oss. Du är en medforskande pedagog med det kompetenta barnet i fokus. När du arbetar får barnen möjlighet att utforska och vara kreativa och du tar del av deras tankar och gör dem delaktiga i vardagen. Du är van att använda IKT som en naturlig del i det pedagogiska arbetet och den pedagogiska dokumentationen. Du arbetar också aktivt med att utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan. Du vågar tänka nytt och är inte rädd för att bryta gamla mönster. Din drivkraft är din önskan att skapa bästa möjliga förutsättningar för barns lärande. KVALIFIKATIONER Utbildad förskollärare. I vår stadsdel har vi ett mentorsprogram för nyexaminerade under introduktionsåret.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Lilla Grevegårdsvägens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Lilla Grevegårdsvägens förskola

Skomakare/Låssmed eller lärling i yrket.
Sökes skomakare med goda kunskaper i yrket eller en lärling för utbildning i yrket. För en jämnare ålders struktur ser vi gärna yngre sökande som är stresstålig, händig, att vara trevlig och tillmötesgående mot kunder. Du ska vara noggrann och ha ordningssinne och arbetet/utbildningen kräver att du behärskar det svenska språket väl. Lärlingsutbildningen med timlön är från ca: 6 månader till 1 år. Med fast anställning efter utbildningen. Utbildningen är deltid och utökas eftersom du utvecklar din kunskap och förmåga att utföra arbetet.
Företag: GREVENS SKOMAKERI LÅS & NYCKELSERVICE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-15
Sök fler jobb liknande: lediga Skomakare/Låssmed eller lärling i yrket. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skomakare/Låssmed eller lärling i yrket.

Elevassistent på Grevegårdsskolan
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta på Grevegårdsskolan som bedriver sin verksamhet i tillfälliga paviljonger i väntan på att den nya skolan står klar 2017. Du kommer att arbeta i årskurs 5 till hösten med att stötta elev i behov av särskilt stöd. Eleven är fysikt utåtagerande och behöver en tydlig ledare som kan skapa struktur. KVALIFIKATIONER Du behöver vara lugn och alltid ligga steget före. Du måste även ha en stark fysik och vara snabb både fysiskt och i tanken. Du behöver ha ett gott humör och se möjligheter istället för svårigheter. Personlig lämplighet kommer avgörande för den här rekryteringen. Erfarenhet av arbete med elever i behov av stöd är meriterande
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent på Grevegårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent på Grevegårdsskolan

Fritidspedagog på Grevegårdsskolan
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som fritidspedagog på Grevegårdsskolan som bedriver sin verksamhet i tillfälliga paviljoner i väntan på den nya skolan som ska stå klar 2017. Du kommer att arbeta tillsammans med lärare och en fritidspedagog i årskurs två i höst. Du kommer att arbeta dels i klass 2 men dina huvudsakliga arbetsuppgifter är fritidshemmet på eftermiddagarna. Vi har påbörjat ett kvalitetsarbete på vårt fritidshem som vi kommer att fortsätta arbeta med i höst. På Grevegårdsskolan är det viktigt att du arbetar med tydlighet och struktur gentemot våra elever. KVALIFIKATIONER Du är utbildad fritidspedagog och vill arbeta på fritidshem. Du tycker om att samarbeta och ser möjligheter istället för hinder. Du är tydlig och strukturerad i ditt arbetssätt och vi värdesätter ett gott humör.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog på Grevegårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog på Grevegårdsskolan

Förskoleklasslärare på Grevegårdsskolan
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i förskoleklass på Grevegårdsskolan tillsammans med ytterligare en förskoleklasslärare. Grevegårdsskolan bedriver sin undervisning i tillfälliga paviljonger i väntan på den nya skolan som ska stå klar 2017. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med fyra förskoleklasslärare och dessutom ansvara för eleverna på fritidshemmet. KVALIFIKATIONER Du ska ha en adekvat utbildning anting som förskollärare eller lärare mot förskoleklass och fritidhem. Du ska vara en tydlig ledare och förstå betydelsen av ett strukturerat arbetssätt. Du ska vara flexibel och ha ett gott humör.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Förskoleklasslärare på Grevegårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskoleklasslärare på Grevegårdsskolan

Mellanstadielärare på Grevegårdsskolan i ma, no och idrott.
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta på Grevegårdsskolan som bedriver sin undervisning i tillfälliga paviljonger i väntan på den nya skolan. Du kommer att arbeta huvudsakligen på mellanstadiet i årskurs 4 tillsammans med en annan lärare och ingå i mellanstadiets arbetsenhet. KVALIFIKATIONER Du ska ha adekvat utbildning och vara behörig lärare i matematik, naturvetenskap och idrott. Du ska förstå vikten av att ha en god struktur och visa tydlighet mot elever och föräldrar. Du ska behärska det svenska språket och vara flexibel. Vi värdesätter ett gott humör. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Mellanstadielärare på Grevegårdsskolan i ma, no och idrott. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mellanstadielärare på Grevegårdsskolan i ma, no och idrott.

Fritidspedagog på Grevegårdsskolan
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Grevegårdsskolan bedriver just nu undervisningen i tillfälliga paviljonger. 2017 kommer det att stå en ny F-9-skola på plats. På Grevegårdsskolan går ca: 270 elever. På skolan arbetar förskoleklasslärare, fritidspedagoger och lärare i nära samverkan för att utveckla och stödja barnen i deras lärprocess. Du kommer att arbeta i ett arbetslag runt årskurs ett. Du kommer att ha ditt huvudsakliga uppdrag under skoltiden i en av klasserna och på eftermiddagarna kommer du att arbeta på fritidshemmet Svalan. Det är önskvärt med tidigare erfarenhet av arbete i fritidshem. Våra öppettider på fritidshemmet är 6.00-18.00. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog eller har likvärdig utbildning. Du måste kunna samarbeta och vara flexibel. Du ska vara en tydlig ledare för eleverna. Erfarenhet av arbete med elever i behov av stöd är meriterande. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift. Du bör också ha ett gott humör. Stor vikt läggs på vid personlig lämplighet.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog på Grevegårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog på Grevegårdsskolan

Undersköterska Grevegårdens Äldreboende
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Grevegårdens äldreboende ligger integrerat i bostadsområdet intill promenadstråket Kastanjeallén i Västra Frölunda. Det finns 48 platser fördelat på tre våningsplan varav ett är inriktat mot geropsykiatri. Målet med vårt arbete är att våra brukare ska få ett så tryggt, självständigt och meningsfullt liv som möjligt efter sina förutsättningar och förmågor. Vi arbetar utifrån individuella genomförandeplaner där kontaktmannaskapet är en viktig funktion i samverkan med pensionären. Arbetsuppgifter är att tillgodose den enskildes behov av socialt innehåll, omvårdnad och service i sitt hem. Utföra medicinska insatser på delegation av sjuksköterska. Som anställd i särskilt boende skall du samverka med de boende, medarbetare, sjuksköterska, rehabiliterings personal, anhöriga, godemän och chef i omvårdnaden runt pensionären. Vanliga arbetsuppgifter är att stödja den enskilde i sin vardag, hjälp med personlig omvårdnad, förflyttningar, ledsagning, socialt innehåll i vardagen för den enskilde, social dokumentation medicin hantering, planering av verksamheten, städ, tvätt, åtgärda larm och kontaktmannaskap. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har en flerårig erfarenhet ifrån arbete i äldreomsorgen särskilt boende eller funktionshinderområdet med somatik och psykogeratriska inriktningar. Du har erfarenhet av och är duktig på att arbeta med schemaläggning och planering av verksamheten. Du har en positiv människosyn, tycker om att möta människor är noggrann, ansvarsfull och engagerad. Du är stresstålig, har tålamod och kan prioritera behov och situationer i omvårdnaden runt brukaren. Har förmåga att skapa lugn och ro och arbeta professionellt i nära relationer. Har förmåga att se och lyfta möjligheter och förmågor hos pensionärerna och i planering av verksamheten. Stötta upp i pensionärens vardag och möjliggöra att vardagen blir hanterbar och meningsfull. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där bemötande, förhållningssätt, samarbetsförmåga, flexibilitet, förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ och fatta beslut är viktiga egenskaper. Utbildad undersköterska Flerårig arbetslivserfarenhet inom äldreomsorg eller funktionshindersverksamhet med inriktning somatik och psykogeratriska inriktningar.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska Grevegårdens Äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska Grevegårdens Äldreboende

Undersköterska Grevegårdens Äldreboende
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Grevegårdens äldreboende ligger integrerat i bostadsområdet intill promenadstråket Kastanjeallén i Västra Frölunda. Det finns 48 platser fördelat på tre våningsplan varav ett är inriktat mot geropsykiatri. Målet med vårt arbete är att våra brukare ska få ett så tryggt, självständigt och meningsfullt liv som möjligt efter sina förutsättningar och förmågor. Vi arbetar utifrån individuella genomförandeplaner där kontaktmannaskapet är en viktig funktion i samverkan med pensionären. Arbetsuppgifter är att tillgodose den enskildes behov av socialt innehåll, omvårdnad och service i sitt hem. Utföra medicinska insatser på delegation av sjuksköterska. Som anställd i särskilt boende skall du samverka med de boende, medarbetare, sjuksköterska, rehabiliterings personal, anhöriga, godemän och chef i omvårdnaden runt pensionären. Vanliga arbetsuppgifter är att stödja den enskilde i sin vardag, hjälp med personlig omvårdnad, förflyttningar, ledsagning, socialt innehåll i vardagen för den enskilde, social dokumentation medicin hantering, planering av verksamheten, städ, tvätt, åtgärda larm och kontaktmannaskap. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har en flerårig erfarenhet ifrån arbete i äldreomsorgen särskilt boende eller funktionshinderområdet med somatik och psykogeratriska inriktningar. Du har erfarenhet av och är duktig på att arbeta med schemaläggning och planering av verksamheten. Du har en positiv människosyn, tycker om att möta människor är noggrann, ansvarsfull och engagerad. Du är stresstålig, har tålamod och kan prioritera behov och situationer i omvårdnaden runt brukaren. Har förmåga att skapa lugn och ro och arbeta professionellt i nära relationer. Har förmåga att se och lyfta möjligheter och förmågor hos pensionärerna och i planering av verksamheten. Stötta upp i pensionärens vardag och möjliggöra att vardagen blir hanterbar och meningsfull. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där bemötande, förhållningssätt, samarbetsförmåga, flexibilitet, förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ och fatta beslut är viktiga egenskaper. Utbildad undersköterska Flerårig arbetslivserfarenhet inom äldreomsorg eller funktionshindersverksamhet med inriktning somatik och psykogeratriska inriktningar. ÖVRIGT Undersköterska vikariat. 3-4 personer
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska Grevegårdens Äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska Grevegårdens Äldreboende

Timvikarier boendestödjare/behandlingsass.
Timvikarier boendestödjare; GREVEGRUPPEN OMVÅRDNAD AB Gruppboenden inom LSS, i Örbyhus och Tierp. Daglig verksamhet i Tierp. Arbetstid: Dag/kväll/helg och sovande jour. På ena gruppboende bor det personer inom personkrets 1 enligt LSS, med funktionsnedsättningar såsom psykisk utvecklingsstörning och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (autism, asberger och AD/HD). På det andra gruppboendet bor det personer inom personkrets 2 enligt LSS, med förvärvad hjärnskada i vuxen ålder och även andra funktionsnedsättningar. Vi söker dig som är intresserad och har erfarenhet av att arbeta med människor med olika slags funktionsnedsättningar, och som har ett stort engagemang i andra människor. Du måste ha en god social förmåga och vara lyhörd för varje persons individuella behov. Arbetet innebär att ge stöd och hjälp till dessa personer i vardagen i olika situationer, och även med kontakter ute i samhället. Viktigt att du har förmågan att kunna ge dessa personer ett bra psykosocialt stöd vid behov, trygghet och struktur i vardagen. Arbetet innefattar även att ge den enskilde stöd och hjälp med praktiska göromål som t.ex. städa, laga mat, tvätta och handla etc. utifrån den enskildes behov. Erfarenhet och kvalifikationer: Du skall ha god erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar inom LSS, och gärna ha arbetat med personer som har psykosocial problematik. Utbildning eller erfarenhet inom området Social omsorg är ett krav. Boendestödjare/behandlingsassistent. B-körkort krävs.
Företag: GREVEGRUPPEN OMVÅRDNAD AB
Ort: Tierp
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier boendestödjare/behandlingsass. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier boendestödjare/behandlingsass.

Förskollärare till Lilla Grevegårdsvägens förskola
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Lilla Grevegårdsvägens förskola är belägen i Tynneredsområdet nära både havet och naturen. Förskolan består av fem avdelningar med barn mellan 1-5 år. Vi har en stor, härlig inbjudande gård som inspirerar till lek och utforskande. Hos oss lägger vi stor vikt vid att alla barn ska känna sig trygga och respekterade för de individer de är och få uppleva glädjen i att lära. Vår förskola arbetar särskilt med att utveckla barns flerspåkighet och att skapa en lustfylld lärandemiljö? Som ett stöd till vårt arbete med att utveckla flerspråkighet har vi tillgång till stadsdelens språkutvecklare, de stöttar personal på förskolan med tips och idéer. Alla pedagoger på vår förskola ingår i utvecklingsgrupper där vi arbetar med särskilt utvalda områden. Just nu fokuserar vi på språk, dokumentation och miljöer. Under en tvåårsperiod med start i höst kommer hela stadsdelen att arbeta i ett projekt FUTURA "lära för att lära". Syfte är att öka pedagogers kompetens om lust att lära. Vi kommer att fokusera på Barns lust att lära, Barns språklig utveckling, Barns kreativa och innovativa förmåga samt Barns självförtroende och egenmakt genom delaktighet och inflytande. Alla arbetslag har tillgång till specialpedagogisk handledning. Dessutom ingår det arbetskläder. Låter det här intressant så har du nu chansen att vara med på vår gemensamma resa att utveckla vår förskola! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad förskollärare och vänder oss i första hand till dig som har legitimation. Det är en fördel om du har några års erfarenhet av arbete inom förskola, men vi vänder oss även till dig som är nyexaminerad. Är du nyexaminerad kommer du att få en erfaren mentor som stöd i enlighet med vårt introduktionsårsprogram. Vi söker dig som har stort engagemang och intresse av att arbeta i en stadsdel där du får möta människor med erfarenheter från många olika delar av världen. Som pedagogisk ledare ansvarar du för den pedagogiska verksamheten tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget. Du behöver vara väl insatt i förskolans läroplan och arbeta för att nå en ökad måluppfyllelse på ett engagerat och positivt sätt där fokus är att driva verksamheten framåt. Som person är du driven och tar gärna initiativ med nya förslag och idéer som du sedan i nära samarbete med dina kollegor i gruppen också omsätter i praktiken. I rollen som förskollärare är det väldigt viktigt att du har ett bra bemötande samt att du är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du bör vara lyhörd och ha förmågan att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov samtidigt som du alltid ser till barnens bästa. För att trivas hos oss är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och att ditt förhållningssätt präglas av att respektera barnet och människans möjligheter. På ett pedagogiskt och inspirerande sätt skapar du goda förutsättningar för barnen att själva utforska och lära, samt driver arbetet framåt. Har du även kunskap i andra språk ser vi det som meriterande. Rekryteringsarbetet kommer att pågå fortlöpande och intervjuer kommer att hållas innan anställningstiden har gått ut. Så skicka in din ansökan redan idag! ÖVRIGT Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag. För att du ska få arbeta inom förskola måste du lämna ett utdrag från belastningsregistret. Ansökningsblanketten kan du hämta på arbetsförmedlingen, hos polisen eller på: http://www.polisen.se/sv/service/registerutdrag Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-29
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Lilla Grevegårdsvägens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Lilla Grevegårdsvägens förskola

Kvalitetsutvecklare till Grevegårdsskolan
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Grevegårdsskolan är en F-6 skola i dagsläget, men står inför stora förändringar då en helt ny skola väntas stå färdig 2017. Den nya skolan kommer att inrymma skola F-9, grundsärskola, fritidshem, kulturskola, fritidsgård och bibliotek med mera. Skolan blir en mötesplats för kunskap och kultur mitt i stadsdelen. På skolan finns erfarna pedagoger och målsättningen är att i en trygg och stimulerande miljö ge alla barn och unga goda kunskaper och färdigheter inför fortsatta studier och vuxenlivet. Skolan ligger i ett mångkulturellt område och det finns många olika nationaliteter representerade på skolan. Vi söker nu en kvalitetsutvecklare som vill vara ett stöd till rektor i strategiska frågor samt vara med vid uppstart och utveckling av den nya Grevegårdsskolan. Du kommer i din roll som kvalitetsutvecklare vara ett stöd för rektor i frågor som rör uppföljning, analys och utveckling inom skola och organisation. Du stöttar och leder det systematiska kvalitetsarbetet på skolan, både på kort och lång sikt, samt samlar in och bearbetar information. Arbetet innebär också kartläggning av olika processer inom skolan. Du ansvarar för att dokumentera i vårt uppföljnings- och planeringssystem. Tillsammans med andra kvalitetsutvecklare i stadsdelen ingår du i ett nätverk där ni kan samarbeta och bolla frågor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleexamen med inriktning mot offentlig förvaltning, organisation, utredning och/eller kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Om du har kännedom om skolans verksamhet, styrdokument, processer och IT-system är det meriterande. Då rollen innebär mycket samarbete med rektor, pedagoger, administratörer och andra aktörer är det viktigt att du arbetar bra med andra människor och kan lyssna och kommunicera på ett sätt som skapar delaktighet i organisationen. Du har förmåga att ta egna initiativ och kan driva frågor som du och rektor anser är viktiga. För att göra detta krävs det att du arbetar strukturerat och systematiskt och har talang för att analysera och dra slutsatser av material som du samlat in. Då du ska stödja rektor i strategiska frågor vill vi att du kan se saker utifrån ett långsiktigt perspektiv och ha förmåga att vara kreativ och finna alternativa lösningar. Då arbetet innebär såväl kortsiktig problemlösning som långsiktigt utvecklingsarbete är det viktigt att du är bekväm med båda delarna. Vid uppstart av den nya skolan kommer mycket kretsa kring detta och det kan komma att ställa extra krav på flexibilitet, stresstålighet, struktur och förändringstolerans. Välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalitetsutvecklare till Grevegårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalitetsutvecklare till Grevegårdsskolan

Barnskötare Lilla Grevegårdsvägen
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Lilla Grevegårdsvägens förskola är belägen i Tynneredsområdet nära både havet och naturen. Förskolan består av fem avdelningar med barn mellan 1-5 år. Vi har en stor, härlig inbjudande gård som inspirerar till lek och utforskande. Hos oss lägger vi stor vikt vid att alla barn ska känna sig trygga och respekterade för de individer de är och få uppleva glädjen i att lära. Vår förskola arbetar särskilt med att utveckla barns flerspråkighet och att skapa en lustfylld lärandemiljö? Som ett stöd i vårt arbete med att utveckla flerspråkighet har vi tillgång till stadsdelens språkutvecklare som stöttar personal på förskolan. Alla pedagoger på vår förskola ingår i utvecklingsgrupper där vi arbetar med särskilt utvalda områden. Just nu fokuserar vi på språk, dokumentation och miljöer. Alla arbetslag har tillgång till specialpedagogisk handledning. Under en tvåårsperiod med start i höst kommer hela stadsdelen att arbeta i ett projekt; FUTURA "lära för att lära". Det är en kompetenssatsning för att höja kvaliteten i våra förskolor. Futura-projektet fokuserar på Barns lust att lära, Barns språklig utveckling, Barns kreativa och innovativa förmåga samt Barns självförtroende och egenmakt genom delaktighet och inflytande. Låter det här intressant så har du nu chansen att vara med på vår gemensamma resa att utveckla vår förskola! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Det är en fördel om du har några års erfarenhet av arbete inom förskola. Vi söker dig som har stort engagemang och intresse av att arbeta i en stadsdel där du får möta människor med erfarenheter från många olika delar av världen. Du behöver vara väl insatt i förskolans läroplan och arbeta för att nå en ökad måluppfyllelse på ett engagerat och positivt sätt där fokus är att driva verksamheten framåt. Som person är du driven och tar gärna initiativ med nya förslag och idéer som du sedan i nära samarbete med dina kollegor i gruppen också omsätter i praktiken. I rollen som barnskötare är det väldigt viktigt att du har ett bra bemötande samt att du är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du bör vara lyhörd och ha förmågan att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov samtidigt som du alltid ser till barnens bästa. För att trivas hos oss är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och att ditt förhållningssätt präglas av att respektera barnet och människans möjligheter. På ett pedagogiskt och inspirerande sätt skapar du goda förutsättningar för barnen att själva utforska och lära, samt driver arbetet framåt. Har du även kunskap i fler språk än svenska eller tecken som stöd ser vi det som meriterande. ÖVRIGT Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling. I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare Lilla Grevegårdsvägen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare Lilla Grevegårdsvägen

Kallskänka
Vi söker kallskänka, gärna med catering erfarenhet. Du bör ha minst 5 års erfarenhet av avancerat samt dokumenterat kallskänksarbete. Tjänsten är dagtid måndag - fredag med viss helgarbete under högsäsonger. Arbetsplatsenen är förlagd i Solna.
Företag: Greven & Betjänten
Ort: Solna
Publicerad : 01-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka jobb, Kallskänka Solna, Kallskänka Greven & Betjänten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka

Förskollärare till Lilla Grevegårdsvägens förskola
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Lilla Grevegårdsvägens förskola är belägen i Tynneredsområdet nära både havet och naturen. Förskolan består av fem avdelningar med barn mellan 1-5 år. Vi har en stor, härlig inbjudande gård som inspirerar till lek och utforskande. Hos oss lägger vi stor vikt vid att alla barn ska känna sig trygga och respekterade för de individer de är och få uppleva glädjen i att lära. Vår förskola arbetar särskilt med att utveckla barns flerspråkighet och att skapa en lustfylld lärandemiljö. Som ett stöd till vårt arbete med att utveckla flerspråkighet har vi tillgång till stadsdelens språkutvecklare som stöttar personal på förskolan med tips och idéer. Alla pedagoger på vår förskola ingår i utvecklingsgrupper där vi arbetar med särskilt utvalda områden och alla arbetslag har tillgång till specialpedagogisk handledning. Under en tvåårsperiod med start i höst kommer hela stadsdelen att arbeta i ett projekt FUTURA "lära för att lära". Syfte är att öka pedagogers kompetens om lust att lära. Vi kommer att fokusera på barns lust att lära, barns språkliga utveckling, barns kreativa och innovativa förmåga samt barns självförtroende och egenmakt genom delaktighet och inflytande. Låter det här intressant? Då har du chans att vara med på vår gemensamma resa med att utveckla vår förskola! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad förskollärare och vänder oss i första hand till dig som har legitimation. Det är en fördel om du har några års erfarenhet av arbete inom förskola, men vi vänder oss även till dig som är nyexaminerad. Är du nyexaminerad kommer du att få en erfaren mentor som stöd i enlighet med vårt introduktionsårsprogram. Vi söker dig som har stort engagemang och intresse av att arbeta i en stadsdel där du får möta människor med erfarenheter från många olika delar av världen. Som pedagogisk ledare ansvarar du för den pedagogiska verksamheten tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget. Du behöver vara väl insatt i förskolans läroplan och arbeta för att nå en ökad måluppfyllelse på ett engagerat och positivt sätt där fokus är att driva verksamheten framåt. Som person är du driven och tar gärna initiativ med nya förslag och idéer som du sedan i nära samarbete med dina kollegor i gruppen också omsätter i praktiken. I rollen som förskollärare är det väldigt viktigt att du har ett bra bemötande samt att du är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du bör vara lyhörd och ha förmågan att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov samtidigt som du alltid ser till barnens bästa. För att trivas hos oss är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och att ditt förhållningssätt präglas av att respektera barnet och människans möjligheter. På ett pedagogiskt och inspirerande sätt skapar du goda förutsättningar för barnen att själva utforska och lära, samt driver arbetet framåt. Har du även kunskap i andra språk ser vi det som meriterande. Rekryteringsarbetet kommer att pågå fortlöpande och intervjuer kommer att hållas innan anställningstiden har gått ut. Så skicka in din ansökan redan idag! ÖVRIGT Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag. För att du ska få arbeta inom förskola måste du lämna ett utdrag från belastningsregistret. Ansökningsblanketten kan du hämta på arbetsförmedlingen, hos polisen eller på: http://www.polisen.se/sv/service/registerutdrag Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Lilla Grevegårdsvägens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Lilla Grevegårdsvägens förskola

Boendestödjare sökes; Grevegruppen Omvårdnad AB
Timvikarier sökes till två gruppboenden inom LSS.Timvikariat vid behov och sommarvikariat för juni-augusti 2015. Arbetstid: Schemalagd med dag/kväll/helg och sovande jour. På gruppboendena bor det vuxna personer med olika slags funktionsnedsättningar inom LSS-lagen. Såsom psykisk utvecklingsstörning, förvärvad hjärnskada i vuxen ålder och neuropsykiatrisk funktionsnedsättning (autism, asberger, ADHD). Arbetet innebär att ge individuellt stöd, hjälp och omvårdnad till dessa personer i vardagen, och även hjälp och stöd med kontakter ute i samhället. Arbetet innebär bl.a. att ge den enskilde stöd och hjälp med praktiska göromål som t.ex. städa, laga mat, tvätta, handla etc. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor med olika slags funktionsnedsättningar. Viktigt är också att du har förmågan att ge dessa personer psykosocialt stöd vid behov. Kvalifikationer: Erfarenhet inom omvårdnad med personer med funktionsnedsättning, psykiatri och/eller erfarenhet av arbete inom behandlingshem. Gärna utbildning inom vård- och omsorg, undersköterska, behandlingsassistent. B-körkort erfodras. Välkommen med din ansökan till Verksamhetschef Elisabeth Haag. Upplysningar: Elisabeth Haag, mobil: 0707-865001 Vi tar emot ansökan via mail: elisabeth.haag@grevegruppen.se
Företag: GREVEGRUPPEN OMVÅRDNAD AB
Ort: Tierp
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare sökes; Grevegruppen Omvårdnad AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare sökes; Grevegruppen Omvårdnad AB

Servicetekniker/ Hygientekniker
Kaffegreven är en Göteborgsbaserad fikapartner som grundades 2007. Sedan dess har vi skräddarsytt kvalitativa, prisvärda och uppskattade kaffelösningar hos företag och organisationer i Västra Götaland. Senare har Kaffegrevens anda spridit sig. I dag levererar vi fikalösningar från Malmö i söder, hela vägen upp till Stockholm. Alltid med samma goda service! Vi växer stadigt och nu förstärker vi serviceteamet i Göteborg. Som serviceinriktad tekniker kommer du i huvudsak utföra hygienservice och leveranser till våra kunder i Göteborgsområdet. Tjänsten innefattar även en del teknisk service och installationer tillsammans med kollegor. Som servicetekniker har du daglig kontakt med våra kunder. Därför lägger vi stor vikt i din personlighet och sociala kompetens att hantera människor och vara lyhörd inför såväl kunder som kollegor. Vi ser helst att du har några års arbetserfarenhet och gärna inom liknande bransch. Du är ansvarsfull och initiativtagande. Du har lätt för att samarbeta och även arbeta självständigt. Du är servicevänlig, flexibel, ordningsam, stresstålig och ger alltid ett engagerat och trevligt bemötande till våra kunder. Du kommer att samarbeta tätt med övrig servicepersonal och även vår säljorganisation, god teamanda är ett krav.
Företag: Kaffegreven AB
Ort: Mölndal
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker/ Hygientekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker/ Hygientekniker

Fritidspedagoger till Grevegårdsskolan
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Grevegårdsskolan är en F – 6-skola i dagsläget, men står inför stora förändringar då en helt ny skola väntas stå färdig 2017. Den nya skolan kommer att inrymma skola F – 9, grundsärskola, fritidshem, kulturskola, fritidsgård och bibliotek med mera. Skolan blir en mötesplats för kunskap och kultur mitt i stadsdelen. På skolan finns erfarna pedagoger och målsättningen är att i en trygg och stimulerande miljö ge alla barn och unga goda kunskaper och färdigheter inför fortsatta studier och vuxenlivet. Skolan ligger i ett mångkulturellt område och det finns många nationaliteter representerade på skolan. Vi söker nu två fritidspedagoger som brinner för barns lärande och utveckling. Arbetet innebär att tillsammans med kollegor driva pedagogisk utveckling för eleverna. Du kommer att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. I stadsdelen pågår ett spännande utvecklingsarbete med fokus på fritidshemmens verksamhet, något som alla fritidspedagoger kommer att bli delaktiga i. Fritidshemmet har ett nära samarbete med skolan och i tjänsterna ingår det att arbeta med eleverna under hela skoldagen. Idag är fritidhemmet på Grevegårdsskolan förlagt till tre olika lokaler vilket innebär att eleverna som går på fritids tillhör en av de tre avdelningarna/hemvisterna. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har fritidspedagogexamen eller annan pedagogisk examen som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du tycker att det är roligt och betydelsefullt att arbeta med elever och som ser fritidshemmets uppdrag som en viktig del i elevernas utveckling. Du behöver ha förmågan att ta egna initiativ likaväl som förmågan att vara flexibel och anpassa ditt arbetssätt och din planering när situationen så kräver. Ser du möjligheter och finner glädje i att arbeta tillsammans med andra för att skapa en så utvecklande, inspirerande och utmanande fritidsverksamhet som möjligt? Då kan du vara den vi söker. Vi vill även att du har kompetens att möta elever med olika behov och skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Att du är väl insatt i fritidshemmets uppdrag och vill ta del i fritidshemmets utveckling ser vi som en självklarhet. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag då vi löpande arbetar med urvalet. ÖVRIGT Tillträde under förutsättning att det inte finns någon som behöver omplacering inom Göteborgs Stad. Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling. I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagoger till Grevegårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagoger till Grevegårdsskolan

Speciallärare Grevegårdsskolan
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Grevegårdsskolan är en F – 6-skola i dagsläget, men står inför stora förändringar då en helt ny skola väntas stå färdig 2017. Den nya skolan kommer att inrymma skola F – 9, grundsärskola, fritidshem, kulturskola, fritidsgård och bibliotek med mera. Skolan blir en mötesplats för kunskap och kultur mitt i stadsdelen. På skolan finns erfarna pedagoger och målsättningen är att i en trygg och stimulerande miljö ge alla barn och unga goda kunskaper och färdigheter inför fortsatta studier och vuxenlivet. Skolan ligger i ett mångkulturellt område och det finns många nationaliteter representerade på skolan. Vi söker nu en speciallärare på halvtid till Grevegårdsskolan. Tillsammans med vår heltidsanställda specialpedagog kommer du att arbeta med att handleda och stödja kollegor, driva utvecklingsarbete, förbättra arbetssätt och vara rådgivare i pedagogiska frågor – allt med målsättningen att alla elever ska få optimala förutsättningar att utvecklas. En stor del av ditt arbete kommer att bestå av att arbeta aktivt med elever både enskilt och i grupp. Du kommer även att ingå i skolans elevhälsoteam. Hos oss erbjuds du ett berikande arbete med möjlighet att använda din kreativitet och samtidigt utveckla dina pedagogiska färdigheter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad lärare och utbildad speciallärare. Vi vill att du ska ha arbetat som både grundskollärare och speciallärare, att du har vana av att undervisa både enskilt och i grupp och att du har erfarenhet av arbete med elever i behov av stöd. Erfarenhet av arbete med nyanlända elever och undervisning i svenska som andraspråk är mycket meriterande. Att du har ett lösningsinriktat arbetssätt som ger alla elever möjlighet att lyckas är av största vikt för en anställning hos oss på Grevegårdsskolan. Har du erfarenheter av motivationsarbete för elever är detta ett extra plus. För att trivas hos oss behöver du ha en god förmåga att samarbeta och skapa förtroendefulla relationer, både tillsammans med dina kollegor och med eleverna och deras föräldrar. Som person tar du gärna egna initiativ och har en flexibilitet som gör att du kan anpassa ditt arbetssätt utifrån situationen, för att på så sätt kunna möta elevernas behov. Du ska ha god kännedom om gällande styrdokument, elevers rätt till särskilt stöd och utformande av åtgärdsprogram. Du behöver också ha erfarenhet av arbete med utredningar. Arbetet kräver förmåga till självständig planering och organisation. Då kommunikation och dokumentation ingår i tjänsten krävs det att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. ÖVRIGT Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling. I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare Grevegårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare Grevegårdsskolan

Textillärare Grevegårdsskolan
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Grevegårdsskolan är en F – 6-skola i dagsläget, men står inför stora förändringar då en helt ny skola väntas stå färdig 2017. Den nya skolan kommer att inrymma skola F – 9, grundsärskola, fritidshem, kulturskola, fritidsgård och bibliotek med mera. Skolan blir en mötesplats för kunskap och kultur mitt i stadsdelen. På skolan finns erfarna pedagoger och målsättningen är att i en trygg och stimulerande miljö ge alla barn och unga goda kunskaper och färdigheter inför fortsatta studier och vuxenlivet. Skolan ligger i ett mångkulturellt område och det finns många nationaliteter representerade på skolan. Vi söker en lärare i textilslöjd på halvtid. I uppdraget ingår att undervisa elever från åk 3 till åk 5 i textilslöjd. Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra lärare på skolan. Tillsammans med övrig personal ansvarar du för att leda och utveckla det pedagogiska arbetet mot målen i läroplanen. Du kommer att skriva skriftliga omdömen för dina elever och under framtida läsår blir det även aktuellt med betygssättning. På Grevegårdsskolan arbetar vi aktivt med elevernas språkutveckling, och som lärare i textilslöjd blir du delaktig i detta arbete. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig textilslöjdslärare och som har erfarenhet av att undervisa i ämnet. Det är meriterande om du har erfarenhet av skriftliga omdömen och betygssättning. Vi vill att du har en kreativ syn på undervisningen och att du är öppen för samplanering med andra lärare. Du bör arbeta så att eleverna har ett reellt inflytande och ansvar för det egna arbetet. För att trivas hos oss behöver du ha en god förmåga att samarbeta samt värdera och skapa goda relationer med såväl elever och vårdnadshavare som kollegor. Välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling. I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Textillärare Grevegårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textillärare Grevegårdsskolan

Undersköterska till Grevegårdens äldreboende
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Grevegårdens äldreboende ligger integrerat i bostadsområdet intill promenadstråket Kastanjeallén i Västra Frölunda. Det finns 48 platser fördelat på tre våningsplan varav ett är inriktat mot geropsykiatri. Målet med vårt arbete är att våra pensionärer ska få ett så tryggt, självständigt och meningsfullt liv som möjligt efter sina förutsättningar och förmågor. Arbetsuppgifter är att tillgodose den enskildes behov av socialt innehåll, omvårdnad och service i sitt hem. Utföra medicinska insatser på delegation av sjuksköterska. Som anställd i särskilt boende samverkar du med de boende, medarbetare, sjuksköterska, rehabiliterings personal, anhöriga, godemän och chef i omvårdnaden runt pensionären. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Du har möjlighet att påverka din arbetstid utifrån verksamhetens behov genom schemaläggning i IT-systemet Time Care Planering. Hos oss erbjuds alla medarbetare att arbeta heltid. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har minst 3 års erfarenhet ifrån arbete i äldreomsorgen särskilt boende med somatisk , demens eller psykiatri inriktning eller funktionshinderområdet. Du har en positiv människosyn, tycker om att möta människor, är noggrann, ansvarsfull , engagerad, mogen o trygg i dig själv. Du tycker om att utveckla och utvecklas i verksamheten utifrån lagstiftarens intention. Du har förmågan att stödja pensionären i att frigöra och utveckla sina resurser och förmågor. Du har förmåga att stödja pensionären i att skapa ett så värdigt liv som möjligt och känna välbefinnande i sitt liv. Du är stresstålig, har tålamod och kan prioritera behov och situationer i omvårdnaden runt brukaren. Har förmåga att skapa lugn och ro, trygghet och arbeta professionellt i nära relationer. Har förmåga att se och lyfta möjligheter och förmågor hos pensionärerna och i planering av verksamheten. Stödja pensionärens i dennes vardag och möjliggöra att vardagen blir hanterbar och meningsfull samt ha en aktiv och en begriplig tillvaro i gemenskap med andra. Vi vill att du tillsammans med dina kollegor metod utvecklar omsorgen runt de pensionärer som bor på våningen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där bemötande, förhållningssätt, samarbetsförmåga, anpassningsbarhet, förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ, fatta beslut och driva metod utveckling är viktiga egenskaper. Vi vill att du beskriver i din ansökan vad du med din kompetens och erfarenhet kan bidra med till vår verksamhet. Minst 3 års erfarenhet ifrån arbete i äldreomsorgen särskilt boende med somatisk , demens eller psykiatri inriktning eller funktionshinderområdet. ÖVRIGT Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling. I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Grevegårdens äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Grevegårdens äldreboende

Förskoleklasslärare/lärare till Grevegårdsskolans förskoleklass
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Grevegårdsskolan växer! Inför läsåret 2015/2016 behöver vi utöka antalet förskoleklasser från två till tre. Därför söker vi nu engagerade och kreativa förskollärare/lärare. Grevegårdsskolan är en F – 6-skola i dagsläget, men står inför stora förändringar då en helt ny skola väntas stå färdig 2017. Den nya skolan kommer att inrymma skola F – 9, grundsärskola, fritidshem, kulturskola, fritidsgård och bibliotek med mera. Skolan blir en mötesplats för kunskap och kultur mitt i stadsdelen. På skolan finns erfarna pedagoger och målsättningen är att i en trygg och stimulerande miljö ge alla barn och unga goda kunskaper och färdigheter inför fortsatta studier och vuxenlivet. Skolan ligger i ett mångkulturellt område och det finns många nationaliteter representerade på skolan. Vi söker två förskollärare/lärare med förmåga att se till varje barns unika förutsättningar för utveckling och lärande. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering och genomförande av det pedagogiska arbetet och dokumentationen. Du utformar den pedagogiska verksamheten i förskoleklassen så att lekens kraft och möjligheter präglar de skolförberedande aktiviteter som genomförs med våra yngsta elever. Du, tillsammans med de andra lärarna i förskoleklasserna, kommer även att ha ett uppdrag att driva fritidshemmet för förskoleklasselever. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad och legitimerad förskollärare/lärare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i förskoleklass och på fritidshem, men vi vänder oss även till dig som är nyexaminerad. Som person bör du vara lyhörd och duktig på att kommunicera samt lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har ett ansvarsfullt förhållningssätt i din yrkesroll och en förmåga till nytänk och beslutsfattande. Vi söker dig som har en positiv grundsyn och som ser möjligheter och kommer med nya idéer. Du är professionell i ditt bemötande av elever och i kontakten med vårdnadshavare och kollegor. Vidare önskar vi att du har en förmåga att kunna inspirera och motivera dig och dina kollegor till ett gemensamt lärande inom arbetslaget. Du är flexibel inför alla vardagliga och långsiktiga förändringar som är en del av det pedagogiska arbetet. Du har mycket god samarbetsförmåga och gillar att bygga relationer. Har du engagemang och vilja att vara med och utveckla skolans verksamhet tror vi att du passar för uppdraget. Har du även god förmåga att tydliggöra vilka mål den pedagogiska verksamheten har och ser varje elevs möjligheter att nå dit ser vi fram emot din ansökan! ÖVRIGT Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling. I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Förskoleklasslärare/lärare till Grevegårdsskolans förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskoleklasslärare/lärare till Grevegårdsskolans förskoleklass

Undersköterska Natt Grevegårdens äldreboende
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Grevegårdens äldreboende ligger integrerat i bostadsområdet intill promenadstråket Kastanjeallén i Västra Frölunda. Det finns 48 platser fördelat på tre våningsplan varav ett är inriktat mot geropsykiatri. Målet med vårt arbete på Grevegårdens äldreboende är att våra pensionärer ska få ett så tryggt, självständigt och meningsfullt liv som möjligt efter sina förutsättningar och förmågor. Vi vill att du tillsammans med dina kollegor metod- utvecklar omsorgen runt de pensionärer som bor på våningen. Du ska se och lyfta deras möjligheter och förmågor och göra på samma sätt i planeringen av verksamheten. Arbetsuppgifter är att tillgodose den enskildes behov av socialt innehåll, omvårdnad och service i sitt hem. Utföra medicinska insatser på delegation av sjuksköterska. Som anställd i särskilt boende samverkar du med de boende, medarbetare, sjuksköterska, rehabiliterings personal, anhöriga, godemän och chef i omvårdnaden runt pensionären. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Du har möjlighet att påverka din arbetstid utifrån verksamhetens behov genom schemaläggning i IT-systemet Time Care Planering. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har minst 3 års erfarenhet ifrån arbete i äldreomsorgen särskilt boende med somatisk , demens eller psykiatri inriktning eller funktionshinderområdet. Vem är du? Du har en positiv människosyn, tycker om att möta människor, är noggrann, ansvarsfull , engagerad, mogen o trygg i dig själv. Du tycker om att utveckla och utvecklas i verksamheten utifrån lagstiftarens intention. Du har förmågan att stödja pensionären i att frigöra och utveckla sina resurser och förmågor. Du har förmåga att stödja pensionären i att skapa ett så värdigt liv som möjligt och känna välbefinnande i sitt liv. Du är stresstålig, har tålamod och kan prioritera bland behov och situationer i omvårdnaden runt brukaren. Ha förmåga att skapa lugn och ro, trygghet och arbeta professionellt i nära relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där bemötande, förhållningssätt, samarbetsförmåga, anpassningsbarhet, förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ, fatta beslut och driva metod utveckling är viktiga egenskaper. Vi vill att du beskriver i din ansökan vad du med din kompetens och erfarenhet kan bidra med till vår verksamhet. ÖVRIGT Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling. I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska Natt Grevegårdens äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska Natt Grevegårdens äldreboende

Förskollärare Lilla Grevegårdsvägens förskola
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Lilla Grevegårdsvägen är en förskola med fem avdelningar med barn i åldrarna 1-5 år. Vi har en härlig gård där skogen utgör en stor del av miljön. Här inspireras barnen till lek, och utforskande. I vår verksamhet lägger vi stor vikt vid att alla barn ska känna sig trygga och respekterade för de individer de är och ska få uppleva glädjen i att lära och upptäcka tillsammans med sina kamrater och nyfikna vuxna. Hos oss har vi förmånen att få möta barn, föräldrar och personal som talar fler språk än svenska, därför är det naturligt att vi arbetar mycket med mångfalden av språk och kulturer. Vi söker nyfikna förskollärare som vill vara med oss i vårt arbete med att utveckla förskolans verksamhet. Under våren kommer vi att påbörja ett förändringsarbete där vi lämnar vår gamla organisation med avdelningar 1-5 år för att skapa yngre och äldrebarns avdelningar. Vi kommer att prioritera att utveckla vårt samarbete i huset. Alla pedagoger på vår förskola ingår i utvecklingsgrupper där vi arbetar med särskilt utvalda områden och alla arbetslag har tillgång till specialpedagogisk handledning. Under en tvåårsperiod med start under hösten 2014 kommer hela stadsdelen att arbeta i ett projekt FUTURA "lära för att lära". Syfte är att öka pedagogers kompetens om lust att lära. Vi kommer att fokusera på barns lust att lära, barns språkliga utveckling, barns kreativa och innovativa förmåga samt barns självförtroende och egenmakt genom delaktighet och inflytande. Låter det här intressant? Då har du chans att vara med på vår gemensamma resa med att utveckla vår förskola! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är nyfiken och intresserad av barns upptäckande och utforskande. Du har förmågan att se det enskilda barnets behov och skapar utifrån det förutsättningar för utveckling och lärande i samspel med andra. Du har ett stort engagemang och intresse av att arbeta i en stadsdel där du får möta människor med erfarenheter från många olika delar av världen. Som förskollärare ansvarar du för den pedagogiska verksamheten tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget. Du har ett reflekterande förhållningsätt och är lyhörd gentemot barn, föräldrar och kollegor. Du får gärna ha erfarenhet av Systematiskt kvalitetsarbete och förmåga att driva utvecklingsarbete i verksamheten framåt. Vi erbjuder dig: • Tid för reflektion i arbetslaget, enskilt och tillsammans med övriga pedagoger i huset • Fortbildning • Samarbete med specialpedagog • Härliga kollegor • Arbetskläder • Friskvårdsbidrag Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller nyexaminerad förskollärare med examensbevis. Om du är nyutexaminerad erbjuder stadsdelen ett mentorsprogram där du får tillgång till en mentor under ditt första år hos oss. Rekryteringsarbetet kommer att pågå fortlöpande och intervjuer kommer att hållas innan anställningstiden har gått ut. Så skicka in din ansökan redan idag! ÖVRIGT Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling. I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-20
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Lilla Grevegårdsvägens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Lilla Grevegårdsvägens förskola

Sommarvikarier boendestödjare/behandlingsass
Timvikarier/sommarvikarier boendestödjare/behandlingsassistent; till Gruppboende inom LSS i Örbyhus. Grevegruppen Omvårdnad AB. 2 plats Gruppboende inom LSS i Örbyhus, och daglig verksamhet i Tierp. Arbetstid: Kväll/helg/dag och sovande jour. På gruppboendet bor det personer med olika slags neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (autism, asperger, AD/HD). Arbetet innebär att ge stöd och hjälp till dessa personer i vardagen i olika situationer, och även med kontakter ute i samhället. Arbetet innefattar att ge den enskilde stöd och hjälp med praktiska göromål som t.ex. städa, laga mat, tvätta och handla etc. Att följa med på utflykter under sommaren. Viktigt att du har förmågan att kunna ge dessa personer ett bra psykosocialt stöd vid behov och struktur i vardagen. Kvalifikationer: Du skall ha erfarenhet av arbete med personer med olika slags funktionsnedsättningar samt psykosocial problematik. Erfarenhet av arbete som boendestödjare eller behandlingsassistent. B-körkort krävs.
Företag: GREVEGRUPPEN OMVÅRDNAD AB
Ort: Tierp
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarier boendestödjare/behandlingsass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarier boendestödjare/behandlingsass

Förskoleklasslärare/lärare till Grevegårdsskolan
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Grevegårdsskolan växer! Inför läsåret 2015/2016 behöver vi utöka antalet förskoleklasser från två till tre. Därför söker vi nu ytterligare en engagerad och kreativ förskollärare som även är lärare för de tidigare årskurserna i grundskolan. Grevegårdsskolan är en F – 6-skola i dagsläget, men står inför stora förändringar då en helt ny skola väntas stå färdig 2017. Den nya skolan kommer att inrymma skola F – 9, grundsärskola, fritidshem, kulturskola, fritidsgård och bibliotek med mera. Skolan blir en mötesplats för kunskap och kultur mitt i stadsdelen. På skolan finns erfarna pedagoger och målsättningen är att i en trygg och stimulerande miljö ge alla barn och unga goda kunskaper och färdigheter inför fortsatta studier och vuxenlivet. Skolan ligger i ett mångkulturellt område och det finns många nationaliteter representerade på skolan. Vi söker en förskollärare/lärare med förmåga att se till varje barns unika förutsättningar för utveckling och lärande. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering och genomförande av det pedagogiska arbetet och dokumentationen. Du utformar den pedagogiska verksamheten i förskoleklassen så att lekens kraft och möjligheter präglar de skolförberedande aktiviteter som genomförs med våra yngsta elever. Du, tillsammans med de andra lärarna i förskoleklasserna, kommer även att ha ett uppdrag att driva fritidshemmet för förskoleklasselever. Läsåret därpå är det tänkt att du följer med eleverna upp i årskurs 1. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad och legitimerad förskollärare/lärare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i förskoleklass och på fritidshem. Har du även lärarutbildning och intresse av att arbeta på lågstadiet så kan det vara just dig vi söker! Som person bör du vara lyhörd och duktig på att kommunicera samt lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har ett ansvarsfullt förhållningssätt i din yrkesroll och en förmåga till nytänk och beslutsfattande. Vi söker dig som har en positiv grundsyn och som ser möjligheter och kommer med nya idéer. Du är professionell i ditt bemötande av elever och i kontakten med vårdnadshavare och kollegor. Vidare önskar vi att du har en förmåga att kunna inspirera och motivera dig och dina kollegor till ett gemensamt lärande inom arbetslaget. Du är flexibel inför alla vardagliga och långsiktiga förändringar som är en del av det pedagogiska arbetet. Du har mycket god samarbetsförmåga och gillar att bygga relationer. Har du engagemang och vilja att vara med och utveckla skolans verksamhet tror vi att du passar för uppdraget. Har du även god förmåga att tydliggöra vilka mål den pedagogiska verksamheten har och ser varje elevs möjligheter att nå dit ser vi fram emot din ansökan! ÖVRIGT Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling. I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Förskoleklasslärare/lärare till Grevegårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskoleklasslärare/lärare till Grevegårdsskolan

Fritidspedagog/idrottslärare på Grevegårdsskolan
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en fritidspedagog som även är utbildad idrottslärare och som brinner för barns lärande och utveckling. Arbetet innebär att du kommer att undervisa i ämnet idrott för åk 4 – 6 under skoldagen. Efter skoldagens slut arbetar du på ett av våra fritidshem. Arbetet innebär att tillsammans med kollegor driva pedagogisk utveckling för eleverna. Du kommer att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. I stadsdelen pågår ett spännande utvecklingsarbete med fokus på fritidshemmens verksamhet, något som alla fritidspedagoger kommer att bli delaktiga i. Grevegårdsskolan är en F – 6-skola i dagsläget, men står inför stora förändringar då en helt ny skola väntas stå färdig 2017. Den nya skolan kommer att inrymma skola F – 9, grundsärskola, fritidshem, kulturskola, fritidsgård och bibliotek med mera. Skolan blir en mötesplats för kunskap och kultur mitt i stadsdelen. På skolan finns erfarna pedagoger och målsättningen är att i en trygg och stimulerande miljö ge alla barn och unga goda kunskaper och färdigheter inför fortsatta studier och vuxenlivet. Skolan ligger i ett mångkulturellt område och det finns många nationaliteter representerade på skolan. I egenskap av idrottslärare på Grevegårdsskolan kommer du att ha ett pågående och nära samarbete med klassföreståndarna. Du kommer även att skriva skriftliga omdömen och betygssätta eleverna i årskurs 6. Att planera och organisera temadagar och friluftsdagar ingår också i tjänsten. Fritidshemmet har ett nära samarbete med skolan. Idag är fritidshemmet på Grevegårdsskolan förlagt till tre olika lokaler vilket innebär att eleverna som går på fritids tillhör en av de tre avdelningarna/hemvisterna. Vi söker dig som har fritidspedagogexamen eller annan pedagogisk examen som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska också vara utbildad idrottslärare. Tjänsten innebär att du under din arbetsdag växlar mellan två professioner. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som tycker att det är roligt och betydelsefullt att arbeta med elever och som ser fritidshemmets uppdrag som en viktig del i elevernas utveckling. Idrott och hälsa bör vara ett område som brinner för att leda och utveckla. Du behöver ha förmågan att ta egna initiativ likaväl som förmågan att vara flexibel och anpassa ditt arbetssätt och din planering när situationen så kräver. Ser du möjligheter och finner glädje i att arbeta tillsammans med andra för att skapa en så utvecklande, inspirerande och utmanande verksamhet som möjligt? Då kan du vara den vi söker. Vi vill även att du har kompetens att möta elever med olika behov och skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Att du är väl insatt i fritidshemmets uppdrag likaväl som skolans styrdokument och vill ta del i skolans utveckling ser vi som en självklarhet. ÖVRIGT Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling. I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/idrottslärare på Grevegårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/idrottslärare på Grevegårdsskolan

Lärare idrott och hälsa till Långedrag & Grevegård
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu Dig som är lärare inom idrott och Hälsa och som vill arbeta i Långedrag och Grevegård. Hos oss erbjuds Du ett varierat arbete där Du kommer ha ansvar för planering, genomförande och utvärdering av lektioner. Du erbjuds ett självständigt arbete kring idrottsämnet och genom att Du ingår i arbetslag med andra pedagoger får Du möjlighet till kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte i pedagogiska frågor. Tjänsten innebär att du arbetar 3 dagar på Långedragsskolan och 2 dagar på Grevegårdsskolan i åk 1-6. Långedragsskolan är en F-6 skola med cirka 180 elever. Skolan har retorik som profil vilket innebär träning i och kunskaper om kommunikation ur många aspekter. Retorik förekommer dagligen i olika former, arbetas både integrerat i ämnesundervisningen och som särskilda arbetsmoment. Grevegårdsskolan är en F- 6 skola med cirka 300 elever. Skolan kommer inom kort bli en F-9-skola eftersom en helt nybyggd skola står klar läsåret 2017-18. Skolan ligger i ett mångkulturellt område och det finns många nationaliteter representerade på skolan. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som är behörig lärare med inriktning idrott och hälsa. Du får gärna ha några års erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn och elever, men vi välkomnar även dig som kommer direkt från lärarutbildningen. Som person är Du kreativ och trygg i Dig själv. Med ett positivt förhållningssätt och trygghet främjar Du goda relationer med elever, föräldrar och arbetskollegor. God samarbetsförmåga, kvalitetstänkande och idérikedom är egenskaper vi värderar högt i denna tjänst. Vi vill att Du är väl förtrogen med IKT då vi dokumenterar samt skriver skriftliga omdömen på Hjärntorget. Välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att vår pedagog får annan sökt tjänst. Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling. I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare idrott och hälsa till Långedrag & Grevegård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare idrott och hälsa till Långedrag & Grevegård

Diakon till Grevegårdens kyrka - 100 %
Tycker du om att arbeta tillsammans med andra, möta människor i alla åldrar och i olika livssituationer? Vill du som diakon vara med och bygga upp nya relationer så att fler kan upptäcka Grevegårdens kyrka? Du blir en del av ett delvis nytt arbetslag på åtta personer som vill mycket och inte minst vidareutveckla församlingslivet i Grevegårdens verksamhetsområde. Vi arbetar i ljusa fina lokaler, särskilt kyrkorummet som ger gudstjänsterna en närhet, eftersom det är åttakantigt och format så att man aldrig sitter långt ifrån varandra. Varje torsdagskväll firar vi Taizémässor alternativt lovsångsmässor och på söndagar förväntas du vara med i gudstjänster och även efteråt i samband med kyrkkaffe eller kyrksoppa. Att arbeta med diakonala uppgifter som samtal, hjälp till självhjälp genom fondansökningar är också en viktig beståndsdel i tjänsten. Men framförallt söker vi dig som är intresserad av att vara med och utveckla församlingsverksamheten i Grevegården. Du kommer inte att vara ensam diakon i församlingen, det finns även en i Tynnereds kyrka. Vi ser gärna att du är en person som tycker om att bygga sociala kontakter. Här finns också utrymme att utveckla egna idéer och initiativ med avstamp i just dina förmågor, erfarenheter och kunskaper. När renoveringen av Grevegårdsskolan, låg och mellanstadium, är klar förväntas du vara med och bygga nya relationer till skolan. En diakonutbildning är en förutsättning för att söka tjänsten. Vi ser gärna kvinnliga sökande och att du har erfarenhet av socialt arbete eller socionomexamen. Arbetstid/varaktighet: Heltid. Tillsvidare med sex månaders inledande provtjänstgöring. Tillträde: Snarast Lön: Fast lön enligt avtal Ansökan: Sista ansökningsdag är 2015-07-31 (Urval sker fortlöpande). Ansökan innehållande personligt brev och CV skickas till: ernst-arne.detert@svenskakyrkan.se Kontaktpersoner: Ernst-Arne Detert, kyrkoherde, 031-731 64 35 Berit Dahlberg-Olsson, ordförande kyrkorådet, 0730-54 24 70
Företag: TYNNEREDS FÖRSAMLING
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Diakon till Grevegårdens kyrka - 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Diakon till Grevegårdens kyrka - 100 %

Säljare till Kaffegreven
Kaffegreven AB är ett Göteborgsbaserat företag inom kaffebranschen. Vi levererar fikalösningar rikstäckande. Vårt kontor och showroom ligger i Mölndal. Varmt välkommen och hälsa på och ta del av vårt utbud! Andas in kaffearomer, provsmaka och få en demonstration av våra kaffemaskiner. Hos oss finner ni allt ert kontor behöver och lite till. Allt för att förgylla dagen med en optimal kaffelösning för Dig, dina kollegor och besökare. Kaffegreven har valt att marknadsföra högkvalitativa kaffe- och vattenautomater från Crem international, Jura, WMF och Escowa. Vi har ett stort urval av olika kaffemaskiner och vattenlösningar att välja bland. På så vis kan vi alltid leverera det koncept och den maskinmodell som passar just ditt företags behov och önskemål. Vi har ett brett sortiment kaffe, med sitt ursprung från jordens alla hörn! Förutom våra kunders favoritblandning Grevens böna, erbjuder vi ett stort och noga utvald sortiment från Bergstrands kafferosteri, Arvid Nordqvist och Nestlé Zoegas. På kaffegreven är vi mycket måna om att anpassa ett prisvärt koncept skräddarsytt efter kundens önskemål och behov. När du och ditt företag är i behov av en ny kaffelösning, tveka inte att höra av Dig till oss. Vi har experter inom området som hjälper dig att ta fram ett koncept för att skapa en trivsam och optimal fikastund till er arbetsplats. Vill du vara en del av ett framgångsrikt, engagerat och exklusivt företag som värdesätter sina anställda och skapar goda möjligheter för personlig utveckling? Är du ansvarstagande, har en hög servicenivå och trivs i en nytänkande miljö med hög teamkänsla?  Vi på SW söker en säljare till Kaffegreven. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänstebeskrivning Som säljare hos Kaffegreven ansvarar du tillsammans med två andra säljare för försäljningen i distrikt Göteborg med omnejd. Du arbetar självständigt med försäljning av fikalösningar och levererar koncept anpassade för kundens behov och önskemål. Du planerar dina egna dagar som främst består av möten ute hos våra kunder. Du kommer att bearbeta såväl befintliga som nya kunder och du har en viktig roll i att hitta nya kunder till företaget. Du ansvar för hela kedjan från mötesbokning, kundbesök, offert och avtal till leverans och uppföljning. Kaffegreven har ett showroom dit kunderna är varmt välkomna och i tjänsten ingår även att arbeta med kampanjer och events för dina kunder. I rollen som säljare är det viktigt att skapa långsiktiga affärsrelationer och utveckla goda samarbeten genom att vara professionell och förtroendeingivande. Du rapporterar till VD. Vem är Du? Vi söker dig som är positiv, utåtriktad och har ett stort intresse för försäljning. Du är lösningsorienterad och van att arbeta i ett högt tempo och mot uppsatta mål. Du kommer att få stöd för att komma igång men för att lyckas bör du ha ett starkt driv och en vinnarskalle. Vidare är du strukturerad och har ett stort kund- och affärsfokus. Har du dessutom tidigare erfarenhet ifrån försäljning och nu är redo att ta nästa steg i karriären kommer du nå framgång.   För tjänsten krävs att du har B-körkort. Viktig information I denna rekrytering samarbetar Kaffegreven med SW. Tjänsten är på heltid med start i aug/sep. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Frida Johansson på tel. 031-333 54 81 eller på frida.johansson@sw.se
Företag: Kaffegreven
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till Kaffegreven jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till Kaffegreven

Säljare till Kaffegreven
Kaffegreven AB är ett Göteborgsbaserat företag inom kaffebranschen. Vi levererar fikalösningar rikstäckande. Vårt kontor och showroom ligger i Mölndal. Varmt välkommen och hälsa på och ta del av vårt utbud! Andas in kaffearomer, provsmaka och få en demonstration av våra kaffemaskiner. Hos oss finner ni allt ert kontor behöver och lite till. Allt för att förgylla dagen med en optimal kaffelösning för Dig, dina kollegor och besökare. Vill du vara en del av ett framgångsrikt, engagerat och exklusivt företag som värdesätter sina anställda och skapar goda möjligheter för personlig utveckling? Är du ansvarstagande, har en hög servicenivå och trivs i en nytänkande miljö med hög teamkänsla?  Vi på SW söker en säljare till Kaffegreven. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänstebeskrivning Som säljare hos Kaffegreven ansvarar du tillsammans med två andra säljare för försäljningen i distrikt Göteborg med omnejd. Du arbetar självständigt med försäljning av fikalösningar och levererar koncept anpassade för kundens behov och önskemål. Du planerar dina egna dagar som främst består av möten ute hos våra kunder. Du kommer att bearbeta såväl befintliga som nya kunder och du har en viktig roll i att hitta nya kunder till företaget. Du ansvar för hela kedjan från mötesbokning, kundbesök, offert och avtal till leverans och uppföljning. Kaffegreven har ett showroom dit kunderna är varmt välkomna och i tjänsten ingår även att arbeta med kampanjer och events för dina kunder. I rollen som säljare är det viktigt att skapa långsiktiga affärsrelationer och utveckla goda samarbeten genom att vara professionell och förtroendeingivande. Du rapporterar till VD. Vem är Du? Vi söker dig som är positiv, utåtriktad och har ett stort intresse för försäljning. Du är lösningsorienterad och van att arbeta i ett högt tempo och mot uppsatta mål. Du kommer att få stöd för att komma igång men för att lyckas bör du ha ett starkt driv och en vinnarskalle. Vidare är du strukturerad och har ett stort kund- och affärsfokus. Har du dessutom tidigare erfarenhet ifrån försäljning och nu är redo att ta nästa steg i karriären kommer du nå framgång.   För tjänsten krävs att du har B-körkort. Viktig information I denna rekrytering samarbetar Kaffegreven med SW. Tjänsten är på heltid med start i aug/sep. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Frida Johansson på tel. 031-333 54 81 eller på frida.johansson@sw.se
Företag: Kaffegreven
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till Kaffegreven jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till Kaffegreven

Undersköterska till Grevegårdens äldreboende
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Grevegårdens äldreboende ligger integrerat i bostadsområdet intill promenadstråket Kastanjeallén i Västra Frölunda. Det finns 48 platser fördelat på tre våningsplan varav ett är inriktat mot geropsykiatri. Målet med vårt arbete är att våra pensionärer ska få ett så tryggt, självständigt och meningsfullt liv som möjligt efter sina förutsättningar och förmågor. Arbetsuppgifter är att tillgodose den enskildes behov av socialt innehåll, omvårdnad och service i sitt hem. Utföra medicinska insatser på delegation av sjuksköterska. Som anställd i särskilt boende samverkar du med de boende, medarbetare, sjuksköterska, rehabiliterings personal, anhöriga, godemän och chef i omvårdnaden runt pensionären. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Du har möjlighet att påverka din arbetstid utifrån verksamhetens behov genom schemaläggning i IT-systemet Time Care Planering. Hos oss erbjuds alla medarbetare att arbeta heltid. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har minst 3 års erfarenhet ifrån arbete psykiatri inriktning eller funktionshinderområdet. Du har en positiv människosyn, tycker om att möta människor, är noggrann, ansvarsfull , engagerad, mogen o trygg i dig själv. Du tycker om att utveckla och utvecklas i verksamheten utifrån lagstiftarens intention. Du har förmågan att stödja pensionären i att frigöra och utveckla sina resurser och förmågor. Du har förmåga att stödja pensionären i att skapa ett så värdigt liv som möjligt och känna välbefinnande i sitt liv. Du är stresstålig, har tålamod och kan prioritera behov och situationer i omvårdnaden runt brukaren. Har förmåga att skapa lugn och ro, trygghet och arbeta professionellt i nära relationer. Har förmåga att se och lyfta möjligheter och förmågor hos pensionärerna och i planering av verksamheten. Stödja pensionärens i dennes vardag och möjliggöra att vardagen blir hanterbar och meningsfull samt ha en aktiv och en begriplig tillvaro i gemenskap med andra. Vi vill att du tillsammans med dina kollegor metod utvecklar omsorgen runt de pensionärer som bor på våningen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där bemötande, förhållningssätt, samarbetsförmåga, anpassningsbarhet, förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ, fatta beslut och driva metod utveckling är viktiga egenskaper. Vi vill att du beskriver i din ansökan vad du med din kompetens och erfarenhet kan bidra med till vår verksamhet. ÖVRIGT Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling. I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Grevegårdens äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Grevegårdens äldreboende

Undersköterska Grevegårdens Äldreboende
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Grevegårdens äldreboende ligger integrerat i bostadsområdet intill promenadstråket Kastanjeallén i Västra Frölunda. Det finns 48 platser fördelat på tre våningsplan varav ett är inriktat mot geropsykiatri. Målet med vårt arbete är att våra brukare ska få ett så tryggt, självständigt och meningsfullt liv som möjligt efter sina förutsättningar och förmågor. Vi arbetar utifrån individuella genomförandeplaner där kontaktmannaskapet är en viktig funktion i samverkan med pensionären. Arbetsuppgifter är att tillgodose den enskildes behov av socialt innehåll, omvårdnad och service i sitt hem. Utföra medicinska insatser på delegation av sjuksköterska. Som anställd i särskilt boende skall du samverka med de boende, medarbetare, sjuksköterska, rehabiliterings personal, anhöriga, godemän och chef i omvårdnaden runt pensionären. Vanliga arbetsuppgifter är att stödja den enskilde i sin vardag, hjälp med personlig omvårdnad, förflyttningar, ledsagning, socialt innehåll i vardagen för den enskilde, social dokumentation medicin hantering, planering av verksamheten, städ, tvätt, åtgärda larm och kontaktmannaskap. Som stöd i vår vardagsplanering använder vi oss av mapp systemet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har en flerårig erfarenhet ifrån arbete i äldreomsorgen särskilt boende eller funktionshinderområdet med somatik och psykogeratriska inriktningar. Du har erfarenhet av och är duktig på att arbeta med schemaläggning och planering av verksamheten. Du har en positiv människosyn, tycker om att möta människor, är noggrann, ansvarsfull och engagerad. Du är stresstålig, har tålamod och kan prioritera behov och situationer i omvårdnaden runt brukaren. Har förmåga att skapa lugn och ro och arbeta professionellt i nära relationer. Har förmåga att se och lyfta möjligheter och förmågor hos pensionärerna och i planering av verksamheten. Stötta upp i pensionärens vardag och möjliggöra att vardagen blir hanterbar och meningsfull. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där bemötande, förhållningssätt, samarbetsförmåga, flexibilitet, förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ och fatta beslut är viktiga egenskaper. ÖVRIGT Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling. I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska Grevegårdens Äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska Grevegårdens Äldreboende

Säljare till Kaffegreven
Kaffegreven AB är ett Göteborgsbaserat företag inom kaffebranschen. Vi levererar fikalösningar rikstäckande. Vårt kontor och showroom ligger i Mölndal. Varmt välkommen och hälsa på och ta del av vårt utbud! Andas in kaffearomer, provsmaka och få en demonstration av våra kaffemaskiner. Hos oss finner ni allt ert kontor behöver och lite till. Allt för att förgylla dagen med en optimal kaffelösning för Dig, dina kollegor och besökare. Vill du vara en del av ett framgångsrikt, engagerat och exklusivt företag som värdesätter sina anställda och skapar goda möjligheter för personlig utveckling? Är du ansvarstagande, har en hög servicenivå och trivs i en nytänkande miljö med hög teamkänsla?  Vi på SW söker en säljare till Kaffegreven. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänstebeskrivning Som säljare hos Kaffegreven ansvarar du tillsammans med två andra säljare för försäljningen i distrikt Göteborg med omnejd. Du arbetar självständigt med försäljning av fikalösningar och levererar koncept anpassade för kundens behov och önskemål. Du planerar dina egna dagar som främst består av möten ute hos våra kunder. Du kommer att bearbeta såväl befintliga som nya kunder och du har en viktig roll i att hitta nya kunder till företaget. Du ansvar för hela kedjan från mötesbokning, kundbesök, offert och avtal till leverans och uppföljning. Kaffegreven har ett showroom dit kunderna är varmt välkomna och i tjänsten ingår även att arbeta med kampanjer och events för dina kunder. I rollen som säljare är det viktigt att skapa långsiktiga affärsrelationer och utveckla goda samarbeten genom att vara professionell och förtroendeingivande. Du rapporterar till VD. Vem är Du? Vi söker dig som är positiv, utåtriktad och har ett stort intresse för försäljning. Du är lösningsorienterad och van att arbeta i ett högt tempo och mot uppsatta mål. Du kommer att få stöd för att komma igång men för att lyckas bör du ha ett starkt driv och en vinnarskalle. Vidare är du strukturerad och har ett stort kund- och affärsfokus. Har du dessutom tidigare erfarenhet ifrån försäljning och nu är redo att ta nästa steg i karriären kommer du nå framgång.   För tjänsten krävs att du har B-körkort. Viktig information I denna rekrytering samarbetar Kaffegreven med SW. Tjänsten är på heltid med start i aug/sep. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Frida Johansson på tel. 031-333 54 81 eller på frida.johansson@sw.se
Företag: Kaffegreven
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till Kaffegreven jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till Kaffegreven


Sök lediga jobb Greve

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se