Grillkock Botkyrka jobb - lediga jobb

Grillkock Botkyrka jobb Grillkock Botkyrka jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Grillkock Botkyrka. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Grillkock Botkyrka. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Positiv & Driven säljare till manuell Fiskdisk!- Stockholm

  2. Snickare och plattsättare med känsla för detalj- Stockholm

  3. Behörig lärare i matematik 60%- Stockholm

  4. Servitörer/servitriser- Stockholm

  5. Vårdare/Boendestödjare- Tyresö

  6. Resurspedagog med engagemang- Stockholm

  7. Senior ASIC Verification Engineer- Stockholm

  8. Vårdare/Boendestödjare, vikariat- Tyresö

  9. Musiklärare åk 1-9 till Lunaskolan- Stockholm

  10. Lärare Ma/No år 6 sökes- Nacka


Mer beskrivning

Positiv & Driven säljare till manuell Fiskdisk!
Exedo HR är ett rekryteringsföretag som sätter människan i fokus. Trivsel och motivation på arbetsplatsen går hand i hand med prestation och resultat för både individ och företag. Vi rekryterar främst inom sälj-, retail och ledarskap. Vi letar efter en motiverad och positiv och driven säljare till den manuella fiskdisken i butik i Västberga. För att trivas och ha förutsättningen för att göra ett bra jobb tror vi att: -Du är positiv och utåtriktad och gillar att möta och hjälpa kunder. -Är resultat och säljinriktad och vill överträffa satta säljmål. -Har ett gott öga för att se till att disken alltid är fräsch, välfylld och attraktiv. -Har ett stort intresse i mat & fisk och vilja att dela med dig av dina kunskaper till både kunder och medarbetare. -Inte är rädd för att ta ansvar och ta egna initiativ. -Att som medarbetare bidra till att skapa glädje och en god atmosfär. Kundvana är en förutsättning och bakgrund inom livsmedelshandel är en merit. Känner du att detta stämmer in på dig, tror vi att detta skulle kunna vara rätt arbetsplats för dig. Vi hoppas då att du ansöker genast. Behovet är omgående och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi får kontakt med rätt person, så vänta inte med att söka om du tycker att detta skulle passa dig!
Företag: Exedo HR Kompetenspartner
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Positiv & Driven säljare till manuell Fiskdisk! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Positiv & Driven säljare till manuell Fiskdisk!

Snickare och plattsättare med känsla för detalj
Vi söker nu en ny medarbetare med breda kunskaper inom plattsättning och snickeriarbeten. Personen ska vara arbetsvillig och ytterst kompetent inom sitt arbete. Även goda kommunikativa egenskaper efterfrågas samt förmåga att hantera kunder. Stor plus för svensk/engelsk och rysktalande personer.
Företag: MÅLABROMMA ENTREPRENAD AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare och plattsättare med känsla för detalj jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare och plattsättare med känsla för detalj

Behörig lärare i matematik 60%
Tillhör du Sveriges bästa lärare? Är du redo för en ny utmaning? Undervisar du i matematik? - Då har du chansen att söka till Thoren Innovation School i Stockholm Vi söker nu en ny passionerad och engagerad lärare för kurser i matematik. Thoren innovation School är en av Sveriges främsta fristående gymnasieskolor och vi utbildar framtidens tekniker, IT-människor och ledare. Konceptet bygger på ett nära samarbete med näringsliv och universitet. Vi har idag skolor på flera orter runt om i landet. I Stockholm erbjuder vi följande program: Tech Program (Teknikprogrammet), Science program (Naturprogrammet) och IT-program (El och energi programmet). För att bli Sveriges främsta tekniska gymnasium måste man våga tänka nytt. Och tänkta stort, men med hjärtat. Det har vi gjort. Vi har kombinerat teknik, entreprenörskap och innovation på ett helt nytt sätt. Vi är som du förstår inte en traditionell gymnasieskola utan vi är mycket mer. Vårt mål är att på bästa sätt förbereda våra elever för universitetstiden men också för ett framtida arbete eller eget företagande. Vi söker dig som är behörig i matematik och har relevanta arbetslivserfarenheter av att undervisa i matematik. Då du även kommer att vara mentor är det viktigt att du har lätt för att knyta kontakt med eleverna. På skolan jobbar vi även ämnesintegrerat så det är värdefullt om du har erfarenhet av detta samt har många bra idéer om hur du vill utveckla matematikundervisningen. Det är meriterande om du även kan undervisa i ytterligare ett ämne. Vi hoppas att du vill bli en av oss! Välkommen med ditt CV och personliga brev.
Företag: THOREN INNOVATION SCHOOL
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig lärare i matematik 60% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig lärare i matematik 60%

Servitörer/servitriser
Grekiska Kolgrillsbaren söker nu en ny medarbetare. Vår restaurang ligger belägen nära Fridhemsplan på S:t Göransgatan 121. Genom att servera fräsch och god mat med en utomordentlig service, är vårt mål att ge våra gäster en sommarkänsla året om. Annonsen avser en tjänst; 75 % kvällar och helger (tillsätts omgående) Du som söker bör vara över 20 år och kunna prata flytande svenska och bra engelska, då många av våra gäster under sommaren är här som turister. Två års branschvana med alkohol hantering är ett krav. CV och ansökan skickas till: fady_murr@hotmail.com
Företag: GREKISKA KOLGRILLSBAREN
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Servitörer/servitriser jobb, Servitörer/servitriser Stockholm, Servitörer/servitriser GREKISKA KOLGRILLSBAREN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitörer/servitriser

Vårdare/Boendestödjare
Verksamheter för personer med funktionsnedsättning söker vårdare/boendestödjare till Hanvikens bostadsenhet, Villa Sjöhagen Beskrivning av arbetsplatsen Villa Sjöhagen är en gruppbostad och består av sex lägenheter, gemensamhetsutrymmen och trädgård. Hyresgästerna är vuxna personer med beslut om särskilt boende enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, LSS. På Villa Sjöhagen finns ett arbetslag på ca 17 personer. Tyresö kommun tillämpar rökfri arbetstid. Beskrivning av arbetsuppgifterna Utifrån utarbetade planer ger du stöd, service och omvårdnad till personer med utvecklingsstörning och autism. I arbetsuppgifterna ingår stöd med praktiska sysslor i den egna lägenheten och vid fritidsaktiviteter samt kontakter med brukares företrädare, dagliga verksamheter, sjukvård och andra i nätverket kring brukarna. Kvalifikationer Du har omvårdnadsutbildning, önskvärt är att du har minst 400 gymnasiepoäng inom funktionshinderområdet. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i gruppbostad för personer med utvecklingsstörning och autism. Personliga egenskaper Du har förmåga att arbeta strukturerat, enligt uppgjorda individuella stödplaner för varje brukare. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, då dokumentation ingår i arbetet. Du är ansvarstagande, engagerad och har tålamod. Du tar ansvar för din och arbetsplatsens utveckling. Arbetstid Tillsvidare, två tjänster: 75% och 35% (huvudsakligen varannan helg). Schemalagd: kvällar, vissa dagar samt ev. sovande jour. Tjänstgöring varannan helg. Lön Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i din ansökan. Tillträde 1 september 2013 eller enligt överenskommelse. Kontaktperson Eva Rynbäck, enhetschef, 08-5782 75 83 Facklig kontaktperson för Kommunal, 08-5782 93 61. Tyresö är härligt beläget 20 km sydost om Stockholm vid Erstaviken och med Tyresta nationalpark inpå knutarna. Bussen tar dig hit på 15 minuter från Gullmarsplan. Vi som arbetar i Tyresö kommun arbetar med det gemensamma målet att ge bästa möjliga service och omsorg till våra medborgare. I dag är vi cirka 3 000 anställda.
Företag: Tyresö kommun
Ort: Tyresö
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdare/Boendestödjare jobb, Vårdare/Boendestödjare Tyresö, Vårdare/Boendestödjare Tyresö kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdare/Boendestödjare

Resurspedagog med engagemang
Är du lösningsfokuserad och gillar att hjälpa barn och ungdomar att utvecklas i sina kunskaper och förmågor? Sök till oss! Lunaskolans grundskola i Bromma är en fristående alternativ grundskola (F - 9) som bedriver undervisning för elever i behov av särskilt stöd med inriktning mot Asperger syndrom och autism. Vår verksamhet är uppbyggd av flera olika enheter där undervisningen bedrivs enligt olika metoder grundade på elevernas individuella behov och inlärningsprofil. Vårt mål är att skolan ska vara en trivsam miljö där barn och ungdomar känner glädje, trygghet och inspiration. Lunaskolan arbetar därför med ett helhetstänkande kring varje elev och vi söker dig som: - Är engagerad och flexibel. - Är strukturerad och tydlig i sitt arbete med eleverna. - Har god kommunikativ förmåga. - Har förmågan att utgå ifrån varje elevs behov och förutsättningar. - Tycker om att arbeta med praktiska visuella material. - Gillar att samarbeta tillsammans med kollegor för att ständigt planera, utvärdera och förbättra verksamheten. Vi erbjuder en arbetsplats med goda förutsättningar att klara sitt uppdrag. Du kommer att möta en personalgrupp som är glad, lösningsfokuserad och som inte kört fast i gamla undervisningsspår. Tillsammans med övrig personal arbetar du utifrån en väl genomtänkt pedagogisk modell, utvecklad och anpassad för barn och ungdomar med Asperger syndrom och autism. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lunaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Resurspedagog med engagemang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resurspedagog med engagemang

Senior ASIC Verification Engineer
Aurenav is looking to fill 4 Senior ASIC Verification Engineering positions at our Stockholm, Sweden office Qualifications and requirements: Job description Developing advanced systems with high data rates. You will working with among the most advanced and complex ASIC's in the world in 28 nm. You will be working in a team of several ASIC developers. Competence/Experience - Must have Long Experience of ASIC verification with Specman (e language, tools and methodology and building eVC's) Experience of developing eVC's and test benches, preferably from scratch Long Experience from block level verification, functional verification, test coverage strategies Experience of constrained random verification, functional coverage and building verification testbenches with Specman Experience of working with complex digital ASIC verification with several DSP's, CPU's and high speed links Experience from formal verification, e.g. using assertions and constraints Experience of design in VHDL Fluent in English (verbal and writing) Competence/Experience - Nice to have Experience of working with SystemVerilog UVM (pref) or OVM Experience of developing oVC's/uVC's and test benches, preferably from scratch Long experience from ASIC top level/system/SoC level verification and test coverage strategies Long Experience from top level verification with Specman Experience from C or C++ programming for top level verification Experience of SystemC Experience from top level verification using TLM (transaction level model) Personality Self-motivated and driven, take initiative, open, see big picture, like challenges Social, team player Assignment info Location: Stockholm onsite Assignment start: ASAP Full Time Work
Företag: AURENAV SWEDEN FILIAL AV AURENAV LLC USA
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Senior ASIC Verification Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior ASIC Verification Engineer

Vårdare/Boendestödjare, vikariat
Verksamheter för personer med funktionsnedsättning söker vårdare/boendestödjare för vikariat till Hanvikens bostadsenhet, Villa Sjöhagen Beskrivning av arbetsplatsen Villa Sjöhagen är en gruppbostad och består av sex lägenheter, gemensamhetsutrymmen och trädgård. Hyresgästerna är vuxna personer med beslut om särskilt boende enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, LSS. På Villa Sjöhagen finns ett arbetslag på ca 17 personer. Tyresö kommun tillämpar rökfri arbetstid. Beskrivning av arbetsuppgifterna Utifrån utarbetade planer ger du stöd, service och omvårdnad till personer med utvecklingsstörning och autism. I arbetsuppgifterna ingår stöd med praktiska sysslor i den egna lägenheten och vid fritidsaktiviteter samt kontakter med brukares företrädare, dagliga verksamheter, sjukvård och andra i nätverket kring brukarna. Kvalifikationer Du har omvårdnadsutbildning, önskvärt är att du har minst 400 gymnasiepoäng inom funktionshinderområdet. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i gruppbostad för personer med utvecklingsstörning och autism. Personliga egenskaper Du har förmåga att arbeta strukturerat, enligt uppgjorda individuella stödplaner för varje brukare. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, då dokumentation ingår i arbetet. Du är ansvarstagande, engagerad och har tålamod. Du tar ansvar för din och arbetsplatsens utveckling. Arbetstid/Varaktighet Vikariat 1 september ? 30 april 2014. Heltid (37 timmar/vecka i genomsnitt). Schemalagd: kvällar, vissa dagar samt ev. sovande jour. Tjänstgöring varannan helg. Lön Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i din ansökan. Tillträde 1 september 2013 eller enligt överenskommelse. Kontaktperson Eva Rynbäck, enhetschef, 08-5782 75 83 Facklig kontaktperson för Kommunal, 08-5782 93 61. Tyresö är härligt beläget 20 km sydost om Stockholm vid Erstaviken och med Tyresta nationalpark inpå knutarna. Bussen tar dig hit på 15 minuter från Gullmarsplan. Vi som arbetar i Tyresö kommun arbetar med det gemensamma målet att ge bästa möjliga service och omsorg till våra medborgare. I dag är vi cirka 3 000 anställda.
Företag: Tyresö kommun
Ort: Tyresö
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdare/Boendestödjare, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdare/Boendestödjare, vikariat

Musiklärare åk 1-9 till Lunaskolan
Brinner du för musik och musikskapande? Är du kreativ och lösningsfokuserad i din roll som pedagog? Sök till oss! Lunaskolans grundskola i Bromma är en fristående alternativ grundskola (F - 9) som bedriver undervisning för elever i behov av särskilt stöd med inriktning mot Asperger syndrom och autism. Vår verksamhet är uppbyggd av flera olika enheter där undervisningen bedrivs enligt olika metoder grundade på elevernas individuella behov och inlärningsprofil. Inför höstterminen söker vi lärare i musik med behörighet att undervisa i årskurs 1-9. Vårt mål är att skolan ska vara en trivsam miljö där barn och ungdomar känner glädje, trygghet och inspiration. Lunaskolan arbetar därför med ett helhetstänkande kring varje elev och vi söker dig som: - Är engagerad och flexibel. - Är strukturerad och tydlig i sin lärarroll. - Har god kommunikativ förmåga. - Har förmågan att utgå ifrån varje elevs behov och förutsättningar. - Tycker om att arbeta med praktiska visuella material. - Är duktig på att möta människor och har god analytisk förmåga. - Gillar att samarbeta och tillsammans med kollegor för att ständigt planera, utvärdera och förbättra verksamheten. Vi erbjuder en arbetsplats med goda förutsättningar att klara sitt uppdrag. Du kommer att möta en personalgrupp som är glad, lösningsfokuserad och som inte kört fast i gamla undervisningsspår. Tillsammans med övrig personal arbetar du utifrån en väl genomtänkt pedagogisk modell, utvecklad och anpassad för barn och ungdomar med Asperger syndrom och autism. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lunaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare åk 1-9 till Lunaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare åk 1-9 till Lunaskolan

Lärare Ma/No år 6 sökes
Sökes Lärare Ma/No i år 6 Är du behörig lärare i matematik och naturorienterade ämnen - då har vi ditt drömjobb! Du får möjlighet att tillsammans med andra mycket engagerade lärare bidra tilll att våra elever lyckas såväl kunskapsmässigt som socialt. Vi ser gärna att du brinner lite extra för no. Johannes Petri skola ligger i natursköna Tollareområdet i Nacka. Våra egna kockar lagar all mat från grunden. Tillträde 12/8. Deltid, 60%. Maila din ansökan till stefan.eriksson@pysslingen.se Senaste svarsdatum 30 juli.
Företag: JOHANNES PETRI SKOLA
Ort: Nacka
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No år 6 sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No år 6 sökes


Sök lediga jobb Grillkock Botkyrka

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se