Grundskollärare i svenska som andra språk jobb - lediga jobb

Grundskollärare i svenska som andra språk jobb Grundskollärare i svenska som andra språk jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Grundskollärare i svenska som andra språk. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Grundskollärare i svenska som andra språk. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Grundskollärare i svenska som andra språk- Mellerud

 2. Lorensbergaskolan söker grundskollärare i svenska som andra språk- Ludvika

 3. Lorensbergaskolan söker grundskollärare i svenska som andra språk- Ludvika

 4. Grundskollärare i Svenska som andra språk, Stugsundskolan och Vågbroskolan- Söderhamn

 5. Lorensberga ro F-3 söker grundskollärare i svenska som andra språk- Ludvika

 6. 2 st grundskollärare i Svenska som andra språk, Bergvikskolan- Söderhamn

 7. Grundskollärare i Svenska som andra språk, Bergviksskolan- Söderhamn

 8. Grundskollärare i svenska som andra språk, Lagmansskolan- Mjölby

 9. Grundskollärare i svenska som andra språk- Pajala

 10. Grundskollärare i svenska som andra språk- Ospecificerad arbetsort

 11. Grundskollärare i Svenska som andra språk till Mjölby kommuns högstadieskol- Mjölby

 12. Grundskollärare i svenska som andra språk, Lagmansskolan- Mjölby

 13. Grundskollärare i svenska som andra språk, Lagmansskolan- Mjölby

 14. Grundskollärare i svenska som andra språk till Elmsta och Grisslehamns skol- Norrtälje

 15. Lorensbergaskolan 7-9 söker grundskollärare i svenska som andra språk- Ludvika

 16. Grundskollärare i Svenska som andra språk / SO ÅK 7-9- Stockholm

 17. Grundskollärare i Svenska som andra språk till Grubbeskolan- Umeå

 18. Grundskollärare i Svenska som andra språk till Böleängsskolan- Umeå

 19. grundskollärare i svenska som andra språk till Nibbleskolan- Köping

 20. Grundskollärare i Svenska som andra språk- Motala

 21. Grundskollärare i svenska som andra språk till Viva komvux- Umeå

 22. Grundskollärare i svenska som andra språk till Nibbleskolan- Köping


Mer beskrivning

Grundskollärare i svenska som andra språk
Nordalsskolan (Melleruds norra) är en F-6 skola med skolbarnomsorgsverksamhet. Skolan är belägen i centralorten nära Rådaskolan och Kulturbruket på Dal i Mellerud. Vi söker nu en lärare för undervisning i svenska som andraspråk i vår språkklass. Kvalifikationer: Lärarbehörighet. Erfarenhet av undervisning är meriterande. Tjänstgöringstid: 80%. Visstidsanställning t.o.m 131220 med ev. möjlighet till förlängning. Tillträde: Snarast. Melleruds kommun arbetar aktivt med att minska pappersanvändningen så ansök gärna via e-post jessica.linder@mellerud.se. Vi skickar inte tillbaka eventuellt insända betygskopior. Välkommen med din ansökan.
Företag: Melleruds kommun
Ort: Mellerud
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare i svenska som andra språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare i svenska som andra språk

Lorensbergaskolan söker grundskollärare i svenska som andra språk
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Lorensbergaskolan söker grundskollärare i svenska som andra språk Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter • Planera, genomföra och utvärdera undervisning i förskoleklass - åk 6 i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag. • Du deltar aktivt i att organisera undervisningen för våra nyanlända elever under skoldagen. • Det pågår ett flertal satsningar inom skolan bl a satsning på matematik, lärande för bedömning och att öka den specialpedagogiska kompetensen. Kvalifikationer • Behörig lärare med inriktning i svenska som andra språk. • Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter. • Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Heltid. 2014-01-07 Kontaktperson Ann-Katrin Bohman 0240-864 73 Facklig kontaktperson Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000 Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 2013-12-12. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lorensbergaskolan söker grundskollärare i svenska som andra språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lorensbergaskolan söker grundskollärare i svenska som andra språk

Lorensbergaskolan söker grundskollärare i svenska som andra språk
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter • Planera, genomföra och utvärdera undervisning i förskoleklass - åk 6 i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag. • Du deltar aktivt i att organisera undervisningen för våra nyanlända elever under skoldagen. • Det pågår ett flertal satsningar inom skolan bl a satsning på matematik, lärande för bedömning och att öka den specialpedagogiska kompetensen. Kvalifikationer • Behörig lärare med inriktning i svenska som andra språk. • Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter. • Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Heltid from 2014-08-11. Kontaktperson rektor Ann-Katrin Bohman 0240-864 73 Facklig kontaktperson Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000 Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 2014-04-25. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lorensbergaskolan söker grundskollärare i svenska som andra språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lorensbergaskolan söker grundskollärare i svenska som andra språk

Grundskollärare i Svenska som andra språk, Stugsundskolan och Vågbroskolan
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Söderhamn bedriver ett långsiktigt och framgångsrikt arbete med entreprenöriellt lärande. Innovationstänkande och entreprenörskap genomsyrar alla utbildningsnivåer. Här får barn och ungdomar vara medskapare i sitt lärande, utveckla sin initiativförmåga och sina idéer samt träna på att samarbeta. I Barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 600 medarbetare. Vi möter barn och ungdomar i åldern 1 – 20 år i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, gymnasieskola,grund- och gymnasiesärskola samt kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i svenska som andraspråk på Stugsundsskolan samt Vågbroskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som • Är legitimerad grundskollärare och har behörighet att undervisa i Svenska som andraspråk i år 4-9 • Vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt • Har god ledarskapsförmåga • Medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande • Arbetar så att eleverna har ett reellt inflytande och ansvar för det egna arbetet • Arbetar med utvärdering och reflektion som ett medel att utveckla elevernas lärandemiljö ÖVRIGT Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare i Svenska som andra språk, Stugsundskolan och Vågbroskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare i Svenska som andra språk, Stugsundskolan och Vågbroskolan

Lorensberga ro F-3 söker grundskollärare i svenska som andra språk
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter • Planera, genomföra och utvärdera undervisning i förskoleklass - åk 3 i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag. • Du deltar aktivt i att organisera undervisningen för våra nyanlända elever under skoldagen. • Det pågår ett flertal satsningar inom skolan bl a satsning på matematik, lärande för bedömning och att öka den specialpedagogiska kompetensen. Kvalifikationer • Behörig lärare med inriktning i svenska som andra språk. • Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter. • Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Heltid. 2014-08-11 Kontaktperson rektor Eva Valtonen 0240-864 84 Facklig kontaktperson Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000 Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 2014-07-07. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lorensberga ro F-3 söker grundskollärare i svenska som andra språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lorensberga ro F-3 söker grundskollärare i svenska som andra språk

2 st grundskollärare i Svenska som andra språk, Bergvikskolan
Söderhamn bedriver ett långsiktigt och framgångsrikt arbete med entreprenöriellt lärande. Innovationstänkande och entreprenörskap genomsyrar alla utbildningsnivåer. Här får barn och ungdomar vara medskapare i sitt lärande, utveckla sin initiativförmåga och sina idéer samt träna på att samarbeta. I Barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 600 medarbetare. Vi möter barn och ungdomar i åldern 1 – 20 år i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, gymnasieskola,grund- och gymnasiesärskola samt kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i svenska som andraspråk med elever i grundskolan. I elevgruppen ingår i huvudsak elever som är nyanlända till Sverige. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som • Är legitimerad grundskollärare och har behörighet att undervisa i Svenska som andraspråk i grundskolan. • Vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt • Har god ledarskapsförmåga • Medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande • Arbetar så att eleverna har ett reellt inflytande och ansvar för der egna arbetet • Arbetar med utvärdering och reflektion som ett medel att utveckla elevernas lärandemiljö ÖVRIGT Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga 2 st grundskollärare i Svenska som andra språk, Bergvikskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 st grundskollärare i Svenska som andra språk, Bergvikskolan

Grundskollärare i Svenska som andra språk, Bergviksskolan
Söderhamn bedriver ett långsiktigt och framgångsrikt arbete med entreprenöriellt lärande. Innovationstänkande och entreprenörskap genomsyrar alla utbildningsnivåer. Här får barn och ungdomar vara medskapare i sitt lärande, utveckla sin initiativförmåga och sina idéer samt träna på att samarbeta. I Barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 600 medarbetare. Vi möter barn och ungdomar i åldern 1 – 20 år i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, gymnasieskola,grund- och gymnasiesärskola samt kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i svenska som andraspråk med elever i grundskolan. I elevgruppen ingår i huvudsak elever som är nyanlända till Sverige. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som • Är legitimerad grundskollärare och har behörighet att undervisa i Svenska som andraspråk i grundskolan. • Vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt • Har god ledarskapsförmåga • Medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande • Arbetar så att eleverna har ett reellt inflytande och ansvar för der egna arbetet • Arbetar med utvärdering och reflektion som ett medel att utveckla elevernas lärandemiljö ÖVRIGT Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 04-24
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare i Svenska som andra språk, Bergviksskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare i Svenska som andra språk, Bergviksskolan

Grundskollärare i svenska som andra språk, Lagmansskolan
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Lagmansskolan •4-9 skola med ungefär 530 elever på östra sidan av Mjölby •runt 80 personer arbetar på skolan •tre minuter från Resecentrum •fritidshem •inrymmer kommunens kulturskolaöppnas i nytt fönster •arena för inomhusidrott •samlar ungdomarna kvällstid i fritidsgården ARBETSUPPGIFTER Lagmansskolan söker lärare i svenska som andra språk. Specialläraruppdrag kan ingå i tjänsten KVALIFIKATIONER Lärarlegitimation mot grundskolans årskurs 4-9 i svenska som andra språk samt speciallärarlegitimation ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Mjölby
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare i svenska som andra språk, Lagmansskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare i svenska som andra språk, Lagmansskolan

Grundskollärare i svenska som andra språk
Nu skriver Pajala morgondagens historia. I hjärtat av Tornedalen kombineras storslagen natur med unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat, en kraftigt växande arbetsmarknad samt fantastisk skola och förskola. Arbetsbeskrivning Grundskollärare i svenska som andra språk med stationeringsort Smedskolan i Pajala. Arbetet på andra lågstadier i kommunen kan ingå. Arbetsuppgifter Undervisning och utbildning av nyanlända elever. Kvalifikationer Legitimerad grundskollärare med inriktning svenska som andra språk. Tillträde Snarast. Registerutdrag Skollag (2010:800) Den som erbjuds anställning skall lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen (1998:620) om belastningsregister, med krav i skollag (2010:800). Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i ett eller båda språken. Vi jobbar aktivt för mångfald och jämställdhet på våra arbetsplatser, därför ser vi gärna sökanden som bidrar till detta. Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun, besök gärna pajala.se
Företag: Pajala kommun
Ort: Pajala
Publicerad : 11-30
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare i svenska som andra språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare i svenska som andra språk

Grundskollärare i svenska som andra språk
Nu skriver Pajala morgondagens historia. I hjärtat av Tornedalen kombineras storslagen natur med unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat, en kraftigt växande arbetsmarknad samt fantastisk skola och förskola. Grundskollärare i svenska som andra språk med stationeringsort Smedskolan i Pajala. Arbetet på andra lågstadier i kommunen kan ingå. Arbetsuppgifter: Undervisning och utbildning av nyanlända elever. Kvalifikationer: Legitimerad grundskollärare med inriktning svenska som andra språk. Tillträde: Snarast. Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk. Den som erbjuds anställningen ska lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen (1998:620) om belastningsregister, med krav i Skollag (2010:800).
Företag: Pajala kommun
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 01-05
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare i svenska som andra språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare i svenska som andra språk

Grundskollärare i Svenska som andra språk till Mjölby kommuns högstadieskol
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Mjölby kommuns högstadieskolor Blåklintskolan är en skola för elever i åk f-9. Skolan har ungefär 490 elever. Lagmansskolan är en skola för elever i åk 4-9. Lagmansskolan har också en grundsärskola en förberedelse-klass samt särskilda undervisningsgrupper knutna till skolan. Skolan har ungefär 600 elever. Trojenborgsskolan ligger i Skänninge och har omkring 210 elever i åk 6-9. Vifolkaskolan ligger i Mantorp och har omkring 250 elever i åk 7-9. ARBETSUPPGIFTER Skolorna i Mjölby kommun söker ett antal grundskollärare i svenska som andraspråk. Arbetet innebär att i första hand arbeta med nyanlända elever på högstadiet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med ämnesbehörighet i svenska som andraspråk eller dig som har lärarlegitimation i svenska och flerårig erfarenhet av arbete med nyanlända och flerspråkiga elever. ÖVRIGT Intervju kan ske innan sista ansökningsdag. Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Mjölby
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare i Svenska som andra språk till Mjölby kommuns högstadieskol jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare i Svenska som andra språk till Mjölby kommuns högstadieskol

Grundskollärare i svenska som andra språk, Lagmansskolan
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Lagmansskolan är en 4-9 skola med ungefär 580 elever på östra sidan av Mjölby, runt 80 personer arbetar på skolan. Skolan ligger tre minuter från Resecentrum. ARBETSUPPGIFTER Lagmansskolan söker lärare för undervisning i årskurs 4-6 i svenska som andra språk. KVALIFIKATIONER Lärarlegitimation med behörighet för grundskolans årskurs 7-9 SVA ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Mjölby
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare i svenska som andra språk, Lagmansskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare i svenska som andra språk, Lagmansskolan

Grundskollärare i svenska som andra språk, Lagmansskolan
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Lagmansskolan är en attraktiv skola tre minuters gångväg från resecentrum. Hos oss finns nästan 600 elever i årskurserna 4-9 och 80 personal. Vi är stolta över att vår skola innehåller både det storskaliga och det lilla, vilket vi drar nytta av i vårt vardagliga arbete. Hos oss är kollegahandledning, Mentoring coaching och synligt lärande aktuella fokusområden. ARBETSUPPGIFTER Lagmansskolan söker lärare för undervisning i årskurs 4-6 i svenska som andra språk. Vi söker nu dig kompetenta, engagerade och ansvarsfulla lärare som vill förstärka vårt kreativa team. Vi tycker att det är viktigt att du: • sätter eleven i centrum och kan se helheten för elevens skolsituation • är lyhörd, flexibel och kan anpassa dig efter elevernas behov • har ett positivt förhållningssätt och skapar goda relationer med elever såväl som vuxna • vill vara med och utveckla verksamheten KVALIFIKATIONER Lärarlegitimation med behörighet för grundskolans årskurs 7-9 SVA ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Mjölby
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare i svenska som andra språk, Lagmansskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare i svenska som andra språk, Lagmansskolan

Grundskollärare i svenska som andra språk till Elmsta och Grisslehamns skol
Vi erbjuder dig ett arbete på Elmsta skola som är en enparallellig F-6 skola med tillhörande fritidshem. Skolan ligger i Älmsta, vilket ligger mindre än 3 mil norr om Norrtälje och på Grisslehamns skola som ligger en mil till norrut. Flera av våra pedagoger pendlar från Norrtälje, Hallstavik eller Rimbo till skolorna. Vi söker dig som tycker om att arbeta med yngre elever och som tycker om att ge dem de verktyg som krävs för att söka kunskap och utmaningar i livet. Det ska vara roligt att lära! För mer information om aktuell avdelning: www.norrtalje.se ARBETSUPPGIFTER Vi söker en grundskollärare till Elmsta skola 2 halva dagar i veckan och till Grisslehamns skola 3 dagar i veckan from höstterminens början. Du driver tillsammans med våra arbetslag en pedagogisk verksamhet och undervisning med eleverna. På skolorna arbetar stabila, positiva och utvecklande personalgrupper. Lgr 11 anger målen för undervisningen och elevernas kunskaper, sociala och personliga utveckling. Du är väl förtrogen med Lgr 11 vad gäller värdegrund och kunskapsuppdrag och har en god förmåga att dokumentera ditt arbete. Du är van att planera, dokumentera och att skapa en tydlig röd tråd genom elevernas vardag och den långsiktiga kunskapsutvecklingen. Du ingår i ett arbetslag och driver tillsammans med dina kollegor övergripande frågor som är viktiga för verksamhetens fortsatta utveckling. Vi arbetar mycket med digitala hjälpmedel så arbetet förutsätter att du är och tycker det är roligt att arbeta med och utveckla IKT. Löpande intervjuer kan komma att hållas innan sista ansökningsdag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med grundskollärarutbildning för åren 1-6 och som har en legitimation från Skolverket och behörighet för att undervisa i SVA, har du tidigare erfarenhet inom läraryrket är det meriterande. Elmsta skola har 6 klasser 1-6 och en förskoleklass. Grisslehamns skola arbetar åldersintegrerat och har en mellanstadie- och en lågstadiegrupp. Du är ambitiös och ansvarstagande, nytänkande och kreativ, samt engagerad och engagerande med stor flexibilitet. Vi vill att du som person är kreativ, har en god samarbetsförmåga och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du är tydlig som ledare i klassrummet och har förmågan att entusiasmera eleverna i deras lärande. Du har höga förväntningar på såväl elever som kollegor och skolledning och ett förhållningssätt som inspirerar elever. Du bär på en vilja att utveckla och utvecklas och har en entusiasmerande och professionell framtoning i ditt bemötande av vårdnadshavare och delar inställningen att det pedagogiska uppdraget är en av de viktigaste i dagens samhälle. Digitalt, kollegialt och synligt lärande finns i fokus i Norrtälje, så vi vill att du ska ha en vilja att utveckla dessa sidor hos dig själv. Det är meriterande att ha erfarenhet av liknande tjänster och av pedagogisk dokumentation. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor som vi anser krävs för att man skall fungera bra inom yrket. Du är självgående, strukturerad och ordningsam. Du är trygg i rollen som ledare och känner en stolthet för ditt jobb. Du ser IKT som en naturlig del av undervisningen och vill vara med och utveckla det på skolan. ÖVRIGT Att jobba i Norrtälje kommun är att göra skillnad - för barn såväl som vuxna eller särskilt utsatta i samhället. Vi är professionella, aktiva och har medborgarfokus! Här har vi nära till stor social gemenskap och det är enkelt att skapa goda relationer med såväl arbetskamrater som externa kontakter. Tillsammans skapar vi en utvecklande arbetsmiljö där medarbetarna får möjlighet till avancemang och utveckling. Vi har samlat kommunens attraktiva utbud av personalförmåner i medarbetarportalen Fördel Norrtälje. Välkommen till oss! Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 13 218 öar, 58 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Väddöenheten
Ort: Norrtälje
Publicerad : 05-11
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare i svenska som andra språk till Elmsta och Grisslehamns skol jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare i svenska som andra språk till Elmsta och Grisslehamns skol

Lorensbergaskolan 7-9 söker grundskollärare i svenska som andra språk
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter • Planera, genomföra och utvärdera undervisning i årskurs 7-9 i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag. • Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan. • Det pågår ett flertal satsningar inom skolan bl a satsning på matematik, lärande för bedömning och att öka den specialpedagogiska kompetensen. • Tillhörighet och mentorskap i ett arbetslag Kvalifikationer • Adekvat utbildning mot grundskolans senare år. • Vi förutsätter att du har en helhetssyn på integration och ett intresse för mångfaldsfrågor. • Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter. • Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Heltid fr o m 2016-08-09 Kontaktperson Rektor Göran Törnqvist, 0240-862 68 Bitr rektor Ann-Sofie Gunnarsson, 0240-864 19 Facklig kontaktperson Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000 Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 2016-07-01. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lorensbergaskolan 7-9 söker grundskollärare i svenska som andra språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lorensbergaskolan 7-9 söker grundskollärare i svenska som andra språk

Grundskollärare i Svenska som andra språk / SO ÅK 7-9
Vi söker en lärare i Svenska som andra språk och SO-ämnen för en tillsvidare tjänst. I tjänsten ingår undervisning i år 7 – 9 i Svenska som andra språk och SO och därtill hörande arbetsuppgifter. Du ingår i ett väl fungerande arbetslag, samt är mentor för ett antal elever i arbetslaget. Den vi söker.. - har lärarexamen för år 7-9 med behörighet i Svenska som andra språk / Svenska / SO - Du är väl insatt i LGR11 och är kvalitetsmedveten dvs. du arbetar aktivt med mål, bedömning och uppföljning - har kompetens, ledarskap, engagemang Vi värdesätter kunskap, engagemang, ansvarskänsla och god samarbetsförmåga. Framstegsskolan är en fristående skola i Spånga, Stockholm. Skolan etablerades hösten 1995 och har sedan dess vuxit och har nu över 200 elever. Vår verksamhetsidé går ut på att ge våra elever goda kunskaper, förståelse och respekt för olikheter i en trygg och öppen atmosfär. Vi tror att alla har möjlighet att lyckas utifrån sina egna förutsättningar och ser barnens kultur och ursprung som en tillgång.
Företag: Stiftelsen Islamiska Skolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-24
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare i Svenska som andra språk / SO ÅK 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare i Svenska som andra språk / SO ÅK 7-9

Grundskollärare i Svenska som andra språk till Grubbeskolan
Du kommer att undervisa i årskurs 7-9. I uppdraget ingår att vara mentor för vår internationella klass tillsammans med annan lärare, samt att handleda enskilda elever. Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med kompetenscentrum för flerspråkighet, gode män samt boenden för ensamkommande samt föräldrar är en viktig del i arbetet. Vi söker dig som har behörighet att undervisa i svenska som andra språk samt gärna också engelska och/eller annat ämneför åk 7-9. Du har lärarlegitimation/har ansökt om legitimation. Vi vill att du har erfarenhet av undervisning i åk 7-9 . Har du dessutom erfarenhet av undervisning av nyanlända, svenska som andraspråk och att använda smartboard/IT i undervisningen är det positivt. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har förmåga att individualisera och variera undervisningen utifrån elevernas behov. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Har du lärarlegitimation bifoga denna. Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro. Grubbeskolan är en skola för alla elever. Vi har en god föräldrasamverkan och vår personal är behörig och engagerad. Skolan har ett väl fungerande elevhälsoarbete. Det betyder att vi arbetar förebyggande och att vi kan agera snabbt när det blir problem. Vi förenar vuxenkrav och tonårsliv till en positiv skola med goda studieresultat. Vi ingår i ett skolområde som samarbetar och tar ansvar för barnens hela skolresa, från 1 år till 16 år.
Företag: Umeå kommun
Ort: Umeå
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare i Svenska som andra språk till Grubbeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare i Svenska som andra språk till Grubbeskolan

Grundskollärare i Svenska som andra språk till Böleängsskolan
Du kommer att undervisa i svenska som andra språk med enskilda elever och/eller elevgrupper. Samt undervisa i årkurs 3 en dag i veckan. Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i SVA och även grundskollärare F-6 eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i grundskola och arbete med Svenska som andraspråk. Skolan arbetar aktivt med ett lågaffektivt arbetssätt. Bifoga gärna personligt brev och cv. Har du lärarlegitimation bifoga denna. Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro. Böleängsskolan ligger i skolområde Syd och är en av Umeå kommuns större grundskolor med ca 360 elever och ca 45 personal. Lokalerna är belägna mitt på Böleäng med närhet till fina grön- och friluftsområden. Skolan är indelad i fyra hemvisten: Diamanten, Safiren, Rubinen och Smaragden samt fritidsklubben Kristallen.
Företag: Umeå kommun
Ort: Umeå
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare i Svenska som andra språk till Böleängsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare i Svenska som andra språk till Böleängsskolan

grundskollärare i svenska som andra språk till Nibbleskolan
Nibbleskolan tillhör Nibble skolområde och ligger nära skogsområden och Kristinelunds sportfält. På skolan finns grundskola för årskurserna 2-6 samt fritidshem. Prestigelöshet, humor och kollegialt lärande är några viktiga begrepp för oss. Vi prövar nytt, lär av våra misstag och ställer frågor. Vi hjälper varandra att gemensamt utveckla undervisningen. Nya medarbetare vittnar om hur väl mottagna de blivit. Glada skratt och humor bidrar till att vi trivs tillsammans och är trygga med varandra. Mälardalens högskola och Köpings kommun har utsett oss till en övningsskola.Vi tar regelbundet emot lärarstuderande, vilket bidrar till kompetensutveckling och inspiration. Läs mer om oss på www.koping.se/nibbleskolan. Välkommen i gänget! Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner. Genom våra övningsskolor samverkar vi med högskolor och universitet och får ta del av aktuell forskning samtidigt som vi bidrar med vår erfarenhet. Det pedagogiska kvalitetsarbetet utvecklas ständigt för att skapa goda och likvärdiga förutsättningar för alla elever. Genom en övergripande IT-plan vill vi utveckla en likvärdig IT-pedagogik för skolorna. Se gärna filmen som har tagits fram för det: https://www.youtube.com/watch?v=N3gocUuD4ns. Tillsammans ska vi göra skolan trygg och utvecklande! Arbetsuppgifter: Du arbetar som lärare i svenska som andraspråk. I ditt uppdrag ingår att planera, genomföra och följa upp undervisningen i ett nära samarbete med SVA-lärare på mellanstadiet och arbetslag. Tjänsten riktar sig mot årskurserna 2 och 3. Genom att ta tillvara på elevernas intresse gör du undervisningen spännande och i mötet med eleverna utvecklar du ständigt dig själv och din roll som lärare. En viktig del i ditt arbete är att dokumentera elevernas lärande, vilket ska hjälpa dem att nå sina kunskapsmål. Utöver pedagogiskt arbete bygger du relationer och samarbetar med ex elevhälsoteam, vårdnadshavare och kollegor. Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad lärare och är behörig i att undervisa i ämnet svenska som andraspråk samt är väl förtrogen i ämnets kursplan. Elevernas lärande står i fokus för dig och du arbetar för att alla elever når sin fulla potential. Du är en tydlig ledare och kan skapa goda relationer med elever och kollegor. Ditt pedagogiska ledarskap innebär även att du har struktur när du arbetar, är kommunikativ i tal och skrift och har digital kompetens. Du har förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i arbetet. Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar din arbetsplats genom idéer och förbättringsförslag. Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Om du fortfarande studerar till lärare är du också välkommen att visa ditt intresse att arbeta hos oss. Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: Heltid Tillträde: Enligt överenskommelse Lön: Individuell lönesättning, månadslön, ange löneanspråk Ansökan: Välkommen med din ansökan, personligt brev och cv. Du ansöker via www.hrsupporten.se/koping.php En förutsättning för ett eventuellt anställningserbjudande är att utdrag från belastningsregistret kan visas upp, enligt Skollag 2010:800. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola. Sista ansökningsdag: 170908 Upplysningar: Lars Fallqvist, Rektor,0221-256 28 lars.fallqvist@koping.se Erika Andersson, Bitr. rektor, 0221-259 49 erika.andersson1@koping.se Fackliga upplysningar: Lärarförbundet Tfn: 0221-252 60 Lärarnas Riksförbund Tfn: 0221-252 24 Vår kommun: Köpings kommun är med ca 26 000 invånare centrum i västra Mälardalen. Du når oss snabbt från närliggande städer tack vare goda pendlingsmöjligheter. Köpings kommun är miljöcertifierad och arbetar utifrån ledorden trevlig, trovärdig och tillgänglig. Välkommen med din ansökan! Köpings kommun har gjort sitt mediaval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Köpings kommun
Ort: Köping
Publicerad : 08-17
Sök fler jobb liknande: lediga grundskollärare i svenska som andra språk till Nibbleskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: grundskollärare i svenska som andra språk till Nibbleskolan

Grundskollärare i Svenska som andra språk
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen. Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4100. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även skolbarnomsorg. Antalet månadsanställda uppgår till ca 640. Södra skolan (skolår F-9) har två rektorer som ansvarar för F-3 respektive åk 4-9. Ett samarbete sker också med grundsärskolan, som är integrerad på enheten. Den varierande omgivningen i naturen med vatten, skog och möjlighet till utevistelse ger eleverna rik möjlighet att utveckla olika intressen och färdigheter. Vi har stort samarbete med olika föreningar för att eleverna ska utveckla och se samband mellan skola och samhälle. På Södra skolan lägger vi stor vikt vid att: - Aktivt arbeta med värdegrundsfrågor och alltid sätta eleven i centrum. - Förhindra all form av utanförskap. - Lägga stor vikt vid orden samarbete, trygghet, ansvar, respekt, kunskap som bildar vårt ledord STARK. - Ge eleven möjlighet att arbeta tematiskt där hälsa, kommunikation och naturvetenskap blir viktiga inslag i undervisningen. - Våra elever växer upp till trygga, självständiga individer med breda kunskaper. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i Svenska som andra språk och gärna annat ämne. I övrigt sedvanliga lärararbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Grundskollärarexamen och lärarlegitimation avsedd för grundskolans senare år med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk. Du ska ha god samarbetsförmåga och vara flexibel och resultatinriktad. Våra trevliga elever vill ha en lärare med humor, roliga undervisningsidéer och förmåga att lyssna på elever. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Motala kommun, Enhet Södra skolan 4-9
Ort: Motala
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare i Svenska som andra språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare i Svenska som andra språk

Grundskollärare i svenska som andra språk till Viva komvux
Viva kompetenscentrum i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv. Viva kompetenscentrum ansvarar för frågor som rör studie- och yrkesvägledning, flyktingintroduktion, vuxenutbildning och arbetsmarknad i Umeå kommun. Viva kompetenscentrum består av Viva arbete unga, Viva introduktion, Viva komvux, Viva resurs och Viva vägledning. VIVA Komvux är Umeå Kommuns största vuxenutbildningsanordnare. Vi erbjuder ett flexibelt och individanpassat lärande på grundläggande- och gymnasial nivå. Vi söker nu två grundskollärare i svenska som andra språk. Dina arbetsuppgifter I båda tjänsterna kommer du att undervisa i Svenska som andra språk grundläggande nivå. I arbetet ingår även att planera undervisning, samarbeta med kollegor kring elevers lärande och i övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter som lärare. I den ena av tjänsterna arbetar du ämnesintegrerat med vårdkurser i nära samverkan med vårdlärare. Om dig Du är behörig och legitimerad lärare i svenska som andra språk för grund- och gymnasieskolan. Du har erfarenhet av undervisning av vuxna och har därmed god kännedom om ämnesplaner, betyg och bedömning. Du har också erfarenhet av individanpassad undervisning. För att lyckas i uppdraget är du väl förtrogen med skolans styrdokument och har förmåga att individualisera och variera undervisningen utifrån elevernas behov. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Har du lärarlegitimation bifoga denna. Övrigt Två tjänster, allmän visstidsanställning, heltid, från och med 2019-01-14 till och med 2019-12-20. Båda tjänsterna är semestertjänst med möjlighet att övergå till en tillsvidareanställning.   Om Umeå kommun Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 12 000 medarbetare. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss? Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.
Företag: Umeå kommun, Tillväxt, Viva kompetenscentrum
Ort: Umeå
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare i svenska som andra språk till Viva komvux jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare i svenska som andra språk till Viva komvux

Grundskollärare i svenska som andra språk till Nibbleskolan
Nibbleskolan tillhör Nibble skolområde och här går elever i årskurs 2-5. Hos oss är prestigelöshet, humor och kollegialt lärande viktigt. Genom att ställa frågor och pröva nytt, lär vi av våra misstag. Vi hjälps åt att utveckla undervisningen och har roligt på jobbet. Skratt och humor bidrar till att vi trivs och är trygga med varandra. Som övningsskola får vi ständig kompetensutveckling och inspiration. Läs mer om oss på www.koping.se/nibbleskolan. Välkommen i gänget! Arbetsuppgifter: Du arbetar som lärare i svenska som andraspråk. I ditt uppdrag ingår att planera, genomföra och följa upp undervisningen i ett nära samarbete med arbetslag. Tjänsten riktar sig mot årskurserna 2 och 3. Genom att ta tillvara på elevernas intresse gör du undervisningen spännande och i mötet med eleverna utvecklar du ständigt dig själv och din roll som lärare. En viktig del i ditt arbete är att dokumentera elevernas lärande. Utöver pedagogiskt arbete bygger du relationer och samarbetar med ex elevhälsan, vårdnadshavare och kollegor. Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad lärare och är behörig i att undervisa i ämnet svenska som andraspråk samt är väl förtrogen i ämnets kursplan. Elevernas lärande står i fokus för dig och du arbetar för att alla elever når sin fulla potential. Du är en tydlig ledare och kan skapa goda relationer med elever och kollegor. Ditt pedagogiska ledarskap innebär även att du har struktur när du arbetar, är kommunikativ i tal och skrift och har digital kompetens. Du har förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i arbetet. Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar din arbetsplats genom idéer och förbättringsförslag. Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan! Om du fortfarande studerar till lärare är du också välkommen att visa ditt intresse att arbeta hos oss. Barn- och utbildningsförvaltningen Önskat tillträde för tjänsten är: Enligt överrenskommelse I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola. Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningsprocessen. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. Köping ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är ett betydelsefullt arbete som gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag. Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner. Genom våra övningsskolor samverkar vi med högskolor och universitet och får ta del av aktuell forskning samtidigt som vi bidrar med vår erfarenhet. Det pedagogiska kvalitetsarbetet utvecklas ständigt för att skapa goda och likvärdiga förutsättningar för alla elever. Genom en övergripande IT-plan vill vi utveckla en likvärdig IT-pedagogik för skolorna. Se gärna filmen som har tagits fram för det: https://www.youtube.com/watch?v=N3gocUuD4ns. Tillsammans ska vi göra skolan trygg och utvecklande! Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Köpings kommun
Ort: Köping
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare i svenska som andra språk till Nibbleskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare i svenska som andra språk till Nibbleskolan


Sök lediga jobb Grundskollärare i svenska som andra språk

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se